![آموزش پخت برنج قهوه ای
آموزش پخت برنج قهوه ای](http://dl.molisy.ir/wp-content/uploads/20210201/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%A7%DB%8C-1280x720.jpg)
امتیاز دهید
3.1
از
120
اگر برنج قهوهای در طول روند پخت آبکش نشود و بهصورت کته یا دمی تهیه شود بخش زیادی از ویتامینهای گروه B بهخصوص ویتامین B۱ در دانه برنج پخته شده باقی میماند و به این ترتیب ارزش تغذیهای برنج قهوهای به مراتب از برنج سفید بیشتر میشود . علاوه بر خواص فراوان برنج قهوه ای این برنج میتواند بهترین جایگزین برنج سفید در رژیم های کاهش وزن و تغذیه بیماران دیابتی باشد.
آموزش پخت برنج قهوه ای
1 لیوان برنج را با 2 و 1/2 لیوان آب و 1/2 قاشق چایخوری نمک داخل قابلمه ای بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید برنج دم بکشد و آب برنج کشیده شود. پس از پخت برنج را از روی حرارت بردارید ، حدود 15 دقیقه صبر کنید سپس برنج را سرو نمایید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. 1 لیوان برنج قهوه ای ، 2 لیوان آب ، 1 قاشق غذاخوری کره و 1/2 قاشق چایخوری نمک را داخل قالب بریزید و مخلوط کنید. روی قالب را با فویل بپوشانید و 1 ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید تا برنج بپزد و آماده شود.
1 لیوان برنج را با 3 لیوان آب و 1/2 قاشق چایخوری نمک داخل پلوپز بریزید. حدود 45 دقیقه برای پخت برنج در پلوپز زمان لازم است.
1 لیوان برنج ، 3 لیوان آب ، 1 قاشق روغن و 1/2 قاشق چایخوری نمک را داخل ظرف بریزید و مخلوط کنید. ظرف را با در باز 10 دقیقه با حداکثر قدرت در ماکروفر قرار دهید. پس از این مدت زمان در ظرف را ببندید و 30 دقیقه با قدرت 50 % بگذارید بپزید. پس از پخت 10 دقیقه صبر کنید سپس برنج را سرو کنید.
– پیش از پخت بهتر است برنج را 1 ساعت با کمی آب و نمک خیس دهید.
– حجم برنج قهوه ای پس از پخت 3 برابر میشود.
– بهتر است به جای آب از آب مرغ یا ترکیب آب و عصاره مرغ یا سبزیجات استفاده کنید.
– توصیه میشود هنگام خرید برنج قهوهای دقت کنید که محصولی با مارک و نشان معتبر و دارای تاییدیههای بهداشتی لازم را خریداری کنید تا گرفتار مصرف برنجهای ناسالم و مشکلات ناشی از آن نشوید.
– این برنج را میتوانید در پلوهای ترکیبی مثل استانبولی هم جایگزین برنج سفید کنید. در ضمن از آن در تهیه دسرهایی مثل پودینگ برنج قهوه ای هم میتوانید استفاده کنید.
مرسی از توضیحاتی که دادید.
دیدگاه
نام (ضروری)
ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)
وب سایت
برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید
آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری
| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله
آموزش پخت برنج قهوه ای
غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed
© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.
مواد لازم برنج قهوه ای
برنج قهوهای 1 پیمانهنمک به مقدار لازمروغن به مقدار لازم
برنج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و حدود 2 پیمانه (¾1 پیمانه) سرخالی به ازای هر یک پیمانه برنج قهوه ای آب اضافه کنید. روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس در ظرف را گذاشته و حرارت را خیلی کم کنید و بگذارید برای 45 دقیقه روی حرارت کم بپزد. پس از 45 دقیقه در ظرف را باز نکنید؛ فقط شعله را خاموش کنید. بگذارید قابلمه برنج به مدت 10 دقیقه در همان شرایط قبلی باقی بماند. به این صورت برنج شما آماده است.
آموزش پخت برنج قهوه ای
برنج قهوه ای جزو غذای ملل – سایر میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد . برنج قهوه ای را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
مواد لازم برنج قهوه ای
برنج قهوهای 1 پیمانهنمک به مقدار لازمروغن به مقدار لازم
برنج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و حدود 2 پیمانه (¾1 پیمانه) سرخالی به ازای هر یک پیمانه برنج قهوه ای آب اضافه کنید. روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس در ظرف را گذاشته و حرارت را خیلی کم کنید و بگذارید برای 45 دقیقه روی حرارت کم بپزد. پس از 45 دقیقه در ظرف را باز نکنید؛ فقط شعله را خاموش کنید. بگذارید قابلمه برنج به مدت 10 دقیقه در همان شرایط قبلی باقی بماند. به این صورت برنج شما آماده است.
آموزش پخت برنج قهوه ای
برنج قهوه ای جزو غذای ملل – سایر میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد . برنج قهوه ای را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
دانههای برنج در اصل دارای پوستهای بیرونی و نازک به رنگ قهوهای به نام است که به دانه سفید رنگ برنج چسبیده است. به این این برنج که دارای سبوس بوده و به رنگ قهوهای است، برنج قهوهای یا برنج سبوسدار میگویند. حال اگر این لایه سبوس از روی برنج برداشته شود، همان برنج سفیدی تولید میشود که در بازار فراوان است و بسیاری از املاح و ویتامینهای آن از بین میرود. اما برنج قهوهای فواید بسیار بیشتری نسبت به برنج سفید دارد و در زمره غلات کامل به شمار میرود و بسیار توسط پزشکان توصیه میشود. و به همین دلیل اکثر کشورهای آسیای شرقی و اروپایی و آمریکایی از برنج قهوهای استفاده میکنند.
اگر میخواهید برنج قهوهای اعلاء را به طور مستقیم از کشاورز خرید کرده و در کنار کیفیت بسیار زیاد، قیمت مطلوبی را تجربه کنید، اینجا را کلیک نمایید.
برنج قهوهای به دلیل پوشش پوستهی بیرونی (یا همان سبوس)، نسبت به برنج سفید به زمان و آب بیشتری برای پخت نیاز دارد. برای پختن یک فنجان برنج، از دو فنجان آب استفاده کنید. کاملا توصیه میشود که برنج قهوهای را حتما به صورت کته درست کنید تا املاح مغذی و ویتامینهای آن حفظ گردد. خیساندن برنج قهوه ای در آب چند ساعت قبل از پخت هم باعث میشود فرآیند پخت بهتر صورت گیرد. زمان آماده شدن برنج قهوهای که از قبل خیس شده باشد، تقریبا ۳۵-۴۰ دقیقه است.
موضوع مهمی که در طبخ برنج قهوهای مهم است، این است که سبوس برنج باید نرم شود تا به قول معروف زیر دندان گیر نکند. اما اگر بخواهد سبوس برنج نرم شود، در نهایت این برنج کمی حالت شفته یا نرم پیدا میکند (مثل برنج سفید دون دون نمیشود) و بنابراین در دستور آشپزی این برنج، همه متخصصان آشپزی میگویند که برای مصرف برنج قهوهای همیشه آن را به صورت کمی شفته و یا نرم بپزید.
آموزش پخت برنج قهوه ای
یک مثال بزنم تا موضوع شفافتر شود. در واقع همانطور که میدانید برنج سفید پس از حدود ۲۰ دقیقه دم کشیدن، به طور کامل پخته میشود. اما برنج سفید که سبوس ندارد! از طرفی برای اینکه سبوس را نرم کنیم، نیاز است که برنج قهوهای حدود ۳۰ دقیقه دم بکشد. در این صورت برنج قهوهای که بعد از ۳۰ دقیقه پختهاید نرم شده و خوش خوراکتر خواهد شد. بنابراین توجه کنید که برای پخت یا طبخ برنج قهوهای، باید زمان بیشتری نسبت به برنج سفید برای دم کشیدن آن اختصاص دهید.
جمعبندی برای پخت و طبخ برنج قهوهای:
مزایا و فواید استفاده از برنج قهوهای:
برنج یک منبع عالی کربوهیدراتها، منگنز، سلنیوم، فسفر، منیزیوم و ویتامینهای گروه B و از لحاظ تغذیهای بسیار غنی است. در حالی که آسیابانی و ساییدن که برنج قهوهای را به برنج سفید تبدیل میکند باعث از بین رفتن اکثریت مواد مغذی فوق میشود. همچنین از آنجایی که برنج قهوهای، لایه سبوس خود را حفظ میکند در مقایسه با برنج سفید، حاوی چهار برابر فیبر غیرمحلول بیشتر است. برنج بدون گلوتن بوده و یکی از غلات بسیار سهلالهضم به شمار میرود و برای کسانی که دچار عدم تحمل گلوتن هستند، مناسب است.
خوردن روزانه برنج قهوهای به علت دارا بودن همزمان فیبر غیرمحلول و سلنیوم، میتواند از سرطان کولون پیشگیری کند. فیبر غیرمحلول، مدتزمان در معرض بودن مواد سرطانزا با سلولهای کولون را به حداقل میرساند و نشان داده شده که سلنیوم از تکثیر سلولهای سرطان، جلوگیری میکند. فیبر موجود در برنج قهوهای در کاهش میزان کلسترول مؤثر است. همچنین به بدن در حفظ میزان یکنواخت قند خون و جلوگیری از تشکیل سنگ مثانه نیز کمک میکند.
برای آشنایی بیشتر با خواص معجزهآسای برنج قهوهای، مقالهی بسیار مفید در این ارتباط را از اینجا بخوانید.
دانههای برنج در اصل دارای پوستهای بیرونی و نازک به رنگ قهوهای به نام است که به دانه سفید رنگ برنج چسبیده است. به این این برنج که دارای سبوس بوده و به رنگ قهوهای است، برنج قهوهای یا برنج سبوسدار میگویند. حال اگر این لایه سبوس از روی برنج برداشته شود، همان برنج سفیدی تولید میشود که در بازار فراوان است و بسیاری از املاح و ویتامینهای آن از بین میرود. اما برنج قهوهای فواید بسیار بیشتری نسبت به برنج سفید دارد و در زمره غلات کامل به شمار میرود و بسیار توسط پزشکان توصیه میشود. و به همین دلیل اکثر کشورهای آسیای شرقی و اروپایی و آمریکایی از برنج قهوهای استفاده میکنند.
اگر میخواهید برنج قهوهای اعلاء را به طور مستقیم از کشاورز خرید کرده و در کنار کیفیت بسیار زیاد، قیمت مطلوبی را تجربه کنید، اینجا را کلیک نمایید.
برنج قهوهای به دلیل پوشش پوستهی بیرونی (یا همان سبوس)، نسبت به برنج سفید به زمان و آب بیشتری برای پخت نیاز دارد. برای پختن یک فنجان برنج، از دو فنجان آب استفاده کنید. کاملا توصیه میشود که برنج قهوهای را حتما به صورت کته درست کنید تا املاح مغذی و ویتامینهای آن حفظ گردد. خیساندن برنج قهوه ای در آب چند ساعت قبل از پخت هم باعث میشود فرآیند پخت بهتر صورت گیرد. زمان آماده شدن برنج قهوهای که از قبل خیس شده باشد، تقریبا ۳۵-۴۰ دقیقه است.
موضوع مهمی که در طبخ برنج قهوهای مهم است، این است که سبوس برنج باید نرم شود تا به قول معروف زیر دندان گیر نکند. اما اگر بخواهد سبوس برنج نرم شود، در نهایت این برنج کمی حالت شفته یا نرم پیدا میکند (مثل برنج سفید دون دون نمیشود) و بنابراین در دستور آشپزی این برنج، همه متخصصان آشپزی میگویند که برای مصرف برنج قهوهای همیشه آن را به صورت کمی شفته و یا نرم بپزید.
آموزش پخت برنج قهوه ای
یک مثال بزنم تا موضوع شفافتر شود. در واقع همانطور که میدانید برنج سفید پس از حدود ۲۰ دقیقه دم کشیدن، به طور کامل پخته میشود. اما برنج سفید که سبوس ندارد! از طرفی برای اینکه سبوس را نرم کنیم، نیاز است که برنج قهوهای حدود ۳۰ دقیقه دم بکشد. در این صورت برنج قهوهای که بعد از ۳۰ دقیقه پختهاید نرم شده و خوش خوراکتر خواهد شد. بنابراین توجه کنید که برای پخت یا طبخ برنج قهوهای، باید زمان بیشتری نسبت به برنج سفید برای دم کشیدن آن اختصاص دهید.
جمعبندی برای پخت و طبخ برنج قهوهای:
مزایا و فواید استفاده از برنج قهوهای:
برنج یک منبع عالی کربوهیدراتها، منگنز، سلنیوم، فسفر، منیزیوم و ویتامینهای گروه B و از لحاظ تغذیهای بسیار غنی است. در حالی که آسیابانی و ساییدن که برنج قهوهای را به برنج سفید تبدیل میکند باعث از بین رفتن اکثریت مواد مغذی فوق میشود. همچنین از آنجایی که برنج قهوهای، لایه سبوس خود را حفظ میکند در مقایسه با برنج سفید، حاوی چهار برابر فیبر غیرمحلول بیشتر است. برنج بدون گلوتن بوده و یکی از غلات بسیار سهلالهضم به شمار میرود و برای کسانی که دچار عدم تحمل گلوتن هستند، مناسب است.
خوردن روزانه برنج قهوهای به علت دارا بودن همزمان فیبر غیرمحلول و سلنیوم، میتواند از سرطان کولون پیشگیری کند. فیبر غیرمحلول، مدتزمان در معرض بودن مواد سرطانزا با سلولهای کولون را به حداقل میرساند و نشان داده شده که سلنیوم از تکثیر سلولهای سرطان، جلوگیری میکند. فیبر موجود در برنج قهوهای در کاهش میزان کلسترول مؤثر است. همچنین به بدن در حفظ میزان یکنواخت قند خون و جلوگیری از تشکیل سنگ مثانه نیز کمک میکند.
برای آشنایی بیشتر با خواص معجزهآسای برنج قهوهای، مقالهی بسیار مفید در این ارتباط را از اینجا بخوانید.
برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم و از آن جا که ذائقه ما با نوع برنج سفید بیشتر خو گرفته است، مصرف آن در ایران کمتر مورد توجه واقع شده باشد؛ ولی بهتر است بدانید برنج قهوه ای دارای خواص بیشتری از نوع سفید آن است و فقط به خاطر رنگی که دارد، خیلی از خانواده ها برای خانواده خود یا زمانی که مهمان دارند، مصرف نمی کنند.
برخلاف باور عمومی، برنج قهوه ای چیز جداگانه ای از برنج سفید نیست. دانه های برنج را زمانیکه از شالیزارها جدا می کنند به آن ها به خاطر داشتن پوسته شلتوک می گویند. تفاوت برنج قهوه ای با سفید در نحوه جداسازی این پوسته رویی است. برنج سفید را به کارگاه های شالی کوبی می برند تا پوست روی آن جدا شوند ولی برنج قهوه ای قبل از گرفتن پوست، آن را حرارت می دهند تا مواد معدنی و ویتامین های موجود در پوسته به مغز دانه نفوذ کند. نفوذ این مواد به دانه های برنج، باعث قهوه ای شدن رنگ آن می شود که به همین خاطر به آن برنج قهوه ای می گویند.
آموزش پخت برنج قهوه ای
پس برنج قهوه ای چیزی جدا از نوع سفید آن نیست و تفاوت آن در طرز تهیه اولیه است. برنج قهوه ای به دلیل سبوسی که دارد جز غلات به حساب می آورند و نسبت کربوهیدرات های آن نسبت به بقیه انواع، بیشتر است؛ برای همین امروزه در جهان بیشتر از همه مورد توجه قرار گرفته است، مخصوصا برای افرادی که برای سلامتی خود اهمیت زیادی قائل هستند.
این برنج به دلیل اینکه ضایعات کمتری دارد، مصرف آن رو به گسترش است، ازاین رو باعث افزایش درآمد کشورهایی تولید کننده برنج شده است. این نوع برنج بیشتر در کشورهای جنوب شرقی و شرق آسیا کشت می شود و چند سالی است که مصرف آن در کشور ما افزایش پیدا کرده است.
روش تهیه برنج قهوه ای مانند برنج سفید است. همانطور که در بالا گفتیم، وقتی دانه های برنج هنوز به صورت شلتوک هستند، به جای انتقال آن ها به کارگاه های شالی کوبی، آن ها را با آب داغ حرارت می دهند تا مواد معدنی و ویتامین های موجود بر روی پوسته داخل دانه های برنج نفوذ پیدا کند. این فرآیند، یعنی حرارت دهی و نفوذ مواد معدنی به داخل دانه های برنج باعث تغییر رنگ دانه ها به رنگ قهوه ای می شود. تفاوت آن ها با برنج سفید، این است که پوسته های شلتوک همان اول جدا نمی شوند؛ بلکه بعد از اینکه حرارت داده شده اند و مواد نفوذ پیدا کردند، آن ها را جدا می کنند. برای همین است خواص این نوع برنج بیشتر از بقیه است و مصرف آن در حال گسترش است.
البته برنج قهوه ای را می توان به صورت دیگری هم نیز تعریف کرد:
” اگر از دانه های شلتوک برنج، فقط یک لایه برداریم به آن برنج قهوه ای می گویند. برداشتن چند لایه دیگر شما را به برنج سفید می رساند.”
طرز تهیه این نوع برنج خیلی ساده است و هیچ تفاوتی با نوع سفید آن ندارد.
مواد لازم
– برنج قهوه ای یک پیمانه (ما یک پیمانه را به عنوان نمونه به کار می بریم و شما می توانید بسته به تعداد افراد افزایش دهید)
– آب دو پیمانه
– نمک و روغن به مقدار لازم
مراحل طرز پخت
– برنج را درون یک قابلمه با آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
– سپس بعد از اینکه به جوش آمد، حرارت را کم کنید تا برنج کامل دم بکشد و آب برنج به اصطلاح تمام شود.
– بعد از 10 تا 15 دقیقه برنج شما مصرف است.
نکات مهم در پخت
– بعد از اینکه آب برنج تمام شد، آن را آبکشی نکنید زیرا آبکشی کردن باعث از بین رفتن ویتامین های و مواد املاحی آن می شود.
– میزان آبی که شما برای پخت برنج قهوه ای استفاده می کنید، باید دو برابر مقدار برنج باشد.
– قبل از پخت، بهتر است که حدود نیم ساعت آن را در آب خیس کنید که در هنگام پخت نرم تر شوند.
– زمان پخت برنج قهوه ای حدود یک ساعت است.
– قبل از پخت، کیفیت آن را بررسی کنید. بسیاری از فروشگاه ها برنج های به رنگ دیگر را به عنوان برنج قهوه ای به فروش می رسانند؛ همچنین از خرید برنج های مانده خودداری کنید، زیرا روغن های موجود در آن ها باعث بدطعم و بی کیفیت تر شدن آن ها می شود
آموزش پخت برنج قهوه ای
– به دلیل املاح بالا، می توان آن را به صورت پوره برای کودکان مصرف کرد.
– بهترین خوراکی برای مصرف در تمامی وعده ها (ناهار و شام) است.
– سرشار از مواد معدنی مانند آهن، روی، فسفر، منگنز، کلسیم، منیزیوم، پتاسیم، ویتامین های B1، B2، B3، B6، K و E است.
– دانه های برنج قهوه ای به خاطر داشتن خاصیت گلیسمی پایینی که دارند، باعث کاهش انسولین شده و در نتیجه ثبات قند خون می شود و برای افرادی که مشکل دیابتی دارند، یکی از بهترین نوع خوراکی می توان به حساب آورد.
– دارای خاصیت ضد چاقی است و برای افرادی که به دنبال یک وزن ایده آل هستند، می توانند به جای برنج سفید مصرف کنند.
– دانه های برنج قهوه ای می توانند سطح کلسترول ید تا کاهش دهند.
– از آنجا که این نوع برنج جز غلات محسوب می شود، می تواند به عنوان یک دارو برای کودکان به منظور کاهش بیماری آسم مورد استفاده قرار بگیرد.
– از آنجا که این نوع دانه دارای منیزیوم است و منیزیوم یکی از مهمترین مواد در سلامتی استخوان است، ازاین رو مصرف برنج قهوه ای می تواند در سلامت استخوان هم به شما کمک کند.
– سرشار از آنتی اکسیدان که در برابر رادیکال های آزاد به خوبی محافظت می کند.
– به دلیل داشتن خواص گاما آمینوبوتیریک برای پیشگیری از بیماری های اعصاب و روان مصرف می شود.
– به دلیل داشتن فیبربالا، یک ماده مغذی برای کارکرد بهتر دستگاه گوارش و پیشگیری کننده بیماری های سرطانی مانند روده و سینه به حساب می آید.
چند نکته که جالب است در خصوص برنج قهوه ای بدانید
– برای تهیه برنج قهوه ای می توان از تمامی انواع برنج استفاده کرد.
– به دلیل اینکه در مرحله پیش پخت قبل از کندن پوسته، مواد املاحی و پروتئینی به داخل دانه های برنج نفوذ می کنند، بوی نامطبوعی از آن ها انتشار پیدا می کند. البته این بو برای ما ایرانی ها نامطبوع است و در دیگر کشورها مصرف بیشتری از ما دارند، کاملا عادی است
– برنج های قهوه ای را به دلیل داشتن مواد املاحی نمی توان بیشتر از شش ماه نگهداری کرد و امکان فاسد شدن سریع آن ها در صورت نگهداری نامناسب وجود دارد.
– روش نگهداری آن می تواند همانند برنج سفید باشد و از کیسه های پارچه ای سفید تهیه کرد.
– تفاوت برنج قهوه ای با سفید فقط در همان مرحله جداسازی پوسته است و مانند سفید آن ها را خشک کرده و در کیسه به فروش می رسانند.
این نوع برنج با توجه به اینکه در ایران به تازگی باب شده است، نمی توان در همه جا به راحتی پیدا کرد؛ اما برای پیدا کردن آن می توانید از روش های زیر اقدام کنید:
– فروشگاه های زنجیره ای در سطح شهر
– فروشگاه های اینترنتی
– فروشگاه ها موجود در شمال کشور
نتیجه گیری
برنج قهوه ای به دلیل داشتن پروتئین و مواد املاحی جز دسته غلات محسوب می شود و از این رو یکی از بهترین نوع بجای برنج سفید در نظر گرفته می شود. به دلیل اینکه درهنگام پخت اولیه پوست آن گرفته نمی شود، خواص بیشتری نسبت به بقیه انواع دارد.
در دومین دوره انتخابات اتحادیه سراسری فروشگاه های زنجیره ای دکتر امیرخسرو فخریان مدیرعامل فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش با کسب اکثریت آراء برای بار دوم به عنوان رئیس این اتحادیه انتخاب شد.
جایزه “مسئولیت های اجتماعی و لوح تقدیر روابط عمومی برتر در “چهارمین رخداد ملی بررسی مسائل و چالش های روابط عمومی” که روز یکشنبه 15 تیر ماه 99 برگزار شد، به روابط عمومی افق کوروش اعطاء شد.
مجمع فوق العاده فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش با هدف افزایش 200 درصدی سرمایه این شرکت برگزار شد.
مدیران و کارکنان افق کوروش در جوار مزار استاد حاج محمد کریم فضلی- بنیانگذار گروه صنعتی گلرنگ- عهد و پیمان بسته اند که برای آبادی و شکوفایی سرزمین ایران تلاش کنند و راه ایشان را برای دستیابی به چشم اندازهای ترسیم شده ادامه دهند.
برنج قهوه ای جز غلات سبوس دار به حساب میاد چون در تهیه اون فقط پوسته ی بیرونی برنج رو جدا میکنن و به همین دلیل مواد مغذی اون خیلی بیشتر از برنج سفیده. از این برنج میتونیم مثل برنج…
برنج قهوه ای جز غلات سبوس دار به حساب میاد چون در تهیه اون فقط پوسته ی بیرونی برنج رو جدا میکنن و به همین دلیل مواد مغذی اون خیلی بیشتر از برنج سفیده. از این برنج میتونیم مثل برنج سفید برای پخت انواع غذاها استفاده کنیم و همچنین برای تهیه ی پلو های مخلوط مدیترانه ای هم خیلی گزینه ی خوبیه. در این مطلب طرز پخت این برنج رو براتون میذارم تا بتونین بهترین طعم برنج قهوه ای رو داشته باشین.
برنج قهوه ای
مواد لازم برای پخت برنج قهوه ای
ابتدا برنج قهوه ای رو داخل یه آبکش بریزین و با آب سرد آبکشی کنین.
آموزش پخت برنج قهوه ای
آبکشی کردن برنج
حالا روغن رو داخل یه قابلمه روی حرارت متوسط بریزین و برنج رو اضافه کنین و چند دقیقه با روغن تفتش بدین تا بوی برنج بلند بشه. این تفت دادن به طعم نهایی بهتر برنج کمک میکنه.
تفت دادن برنج
بعد آب و نمک رو اضافه کرده و مخلوط رو هم بزنین.
اضافه کردن آب
اجازه بدین تا آب جوش بیاد حالا حرارت رو کم کنین و در قابلمه رو بدون دم کنی ببندین و اجازه بدین تا برنج برای حدود ۴۵ دقیقه بپزه.
جوشیدن آب
بعد از گذشت این مدت برنج رو چک کنین اگه آبش کاملا کشیده شده بود و برنج هم نرم و پخته شده بود آماده است. حالا دوباره درشو بذارین حرارت رو خاموش کنین و بذارین برنج برای ۵ دقیقه داخل قابلمه بمونه این کار باعث میشه تا برنج حالت آبکی نداشته باشه.
پختن برنج
حالا برنج قهوه ای پخته شما برای استفاده در انواع غذاها حاضره …
برنج قهوه ای
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
نام *
ایمیل *
هدیه مناسب برای روز مادر
ارسال رایگان
برنج قهوه ای جز غلات سبوس دار به حساب میاد چون در تهیه اون فقط پوسته ی بیرونی برنج رو جدا میکنن و به همین دلیل مواد مغذی اون خیلی بیشتر از برنج سفیده. از این برنج میتونیم مثل برنج…
برنج قهوه ای جز غلات سبوس دار به حساب میاد چون در تهیه اون فقط پوسته ی بیرونی برنج رو جدا میکنن و به همین دلیل مواد مغذی اون خیلی بیشتر از برنج سفیده. از این برنج میتونیم مثل برنج سفید برای پخت انواع غذاها استفاده کنیم و همچنین برای تهیه ی پلو های مخلوط مدیترانه ای هم خیلی گزینه ی خوبیه. در این مطلب طرز پخت این برنج رو براتون میذارم تا بتونین بهترین طعم برنج قهوه ای رو داشته باشین.
برنج قهوه ای
مواد لازم برای پخت برنج قهوه ای
ابتدا برنج قهوه ای رو داخل یه آبکش بریزین و با آب سرد آبکشی کنین.
آموزش پخت برنج قهوه ای
آبکشی کردن برنج
حالا روغن رو داخل یه قابلمه روی حرارت متوسط بریزین و برنج رو اضافه کنین و چند دقیقه با روغن تفتش بدین تا بوی برنج بلند بشه. این تفت دادن به طعم نهایی بهتر برنج کمک میکنه.
تفت دادن برنج
بعد آب و نمک رو اضافه کرده و مخلوط رو هم بزنین.
اضافه کردن آب
اجازه بدین تا آب جوش بیاد حالا حرارت رو کم کنین و در قابلمه رو بدون دم کنی ببندین و اجازه بدین تا برنج برای حدود ۴۵ دقیقه بپزه.
جوشیدن آب
بعد از گذشت این مدت برنج رو چک کنین اگه آبش کاملا کشیده شده بود و برنج هم نرم و پخته شده بود آماده است. حالا دوباره درشو بذارین حرارت رو خاموش کنین و بذارین برنج برای ۵ دقیقه داخل قابلمه بمونه این کار باعث میشه تا برنج حالت آبکی نداشته باشه.
پختن برنج
حالا برنج قهوه ای پخته شما برای استفاده در انواع غذاها حاضره …
برنج قهوه ای
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *