انواع شیرینی خشک

انواع شیرینی خشک
انواع شیرینی خشک

 !(function (w, d) { ‘use strict’; var ad = {zone: “brtrha1”, user: “1565432215”, width: 728, height: 90, id: ‘adro-246454’}, h = d.head || d.getElementsByTagName(‘head’)[0]; if (typeof w.adroParams != ‘object’) w.adroParams = {}; w.adroParams[ad.id] = ad; var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async = 1; script.src = “//static-cdn.adro.ir/dlvr/rsdnt.js”; h.appendChild(script); })(this, document); var h = document.getElementsByTagName(“head”)[0], s = document.createElement(“script”); s.async = !0, s.defer = !0, s.type = “text/javascript”, d = new Date, s.src = “https://cdn.sanjagh.com/assets/sdk/www.bartarinha.ir/client.js?t=” + d.getFullYear().toString() + d.getMonth() + d.getDate() + d.getHours(), h.appendChild(s); var sabaVisionWebsiteID = “1c27cb39-612a-452a-954c-b3e3dd1f3d36”; var sabaVisionWebsitePage = “ALL” _atrk_opts = {atrk_acct: “i2i8r1SZw320l9”, domain: “bartarinha.ir”, dynamic: true}; (function () { var as = document.createElement(‘script’); as.type = ‘text/javascript’; as.async = true; as.src = “https://certify-js.alexametrics.com/atrk.js”; var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(as, s); })();

برترین‌ها: در این مطلب طرز تهیه چند نوع شیرینی خشک خوشمزه را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم از آن‌ها لذت ببرید.

شیرینی کشمشی

مواد لازم

انواع شیرینی خشک

طرز تهیه:

۱. فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، کره و تخم‌مرغ را ۳۰ دقیقه پیش از کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. اگر کشمش‌های شما تمیز نیستند آن‌ها را از نیم ساعت قبل در آب سرد قرار دهید و چند بار آبشان را عوض کنید. قبل از استفاده کشمش را آبکش کنید و لای دستمال حوله‌ای خشک نمایید.

۲. کره نرم شده را داخل کاسه‌ای بریزید و پودر قند و وانیل را اضافه نمایید، مواد را با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود سپس تخم‌مرغ‌ها را به نوبت اضافه کنید (یکی را اضافه کنید و هم بزنید سپس دیگری را اضافه کنید).

۳. آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط نمایید.

۴. در ادامه کشمش‌ها را به مایه شیرینی اضافه کنید و هم بزنید تا به طور یکنواخت در مایه پخش شود.

۵. داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله مناسب داخل سینی قرار دهید (شیرینی‌ها در زمان پخت پهن و نازک میشوند).

۶. سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید (زمانی که لبه‌های شیرینی طلایی شد یعنی آماده است)؛ اجازه دهید شیرینی‌ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید.

نکته: خشک شدن شیرینی کشمشی میتواند به دلیل زیاد ماندن در فر یا زیاد بودن مقدار آرد مورد استفاده شما باشد.

شیرینی زنجفیلی

مواد لازم:

طرز تهیه:

۱. مواد خشک (آرد، جوش شیرین، دارچین و زنجفیل) را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط و بعد الک کنید تا مواد خشک خوب با هم مخلوط شوند.

۲. سپس کره خورد شده را اضافه نموده و خوب با دست ورز دهید تا کره به خورد مواد فوق برود و بعد تخم‌مرغ و عسل را اضافه نموده و خوب ورز دهید تا مواد خمیری شکل شود و به دست نچسبد.

۳. سپس سینی فر را چرب کرده و از خمیر به اندازه یک قاشق مرباخوری برداشته و گلوله‌هایی درست کرده و کمی با دست پهن کرده و در سینی فر بگذارید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی‌ها قهوه‌ای روشن شود. اجازه دهید تا شیرنی‌ها خنک شود و سرو نمایید.

نکته: می‌توان از شکلات ذوب شده برای روی شیرینی‌ها استفاده کرد در غیر اینصورت به صورت ساده می‌توان سرو کرد.

شیرینی مارمالادی

مواد لازم:

طرز تهیه:

۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد از یک ربع قبل گرم کرده و سینی فر را چرب کنید سپس آرد و آرد برنج را همراه پودر شکر در ظرفی الک کنید. پودر بادام و اسانس را اضافه کنید. کره را به مواد فوق اضافه کرده و کمی ورز دهید تا نرم شود.

۲. از خمیر به اندازه یک قاش چای خوری برداشته در دست گرد کنید، روی سینی به فاصله ۴ سانتی متر از یکدیگر قرار دهید و با ته یک قاشق چوبی در مرکز بیسکویت‌ها فرورفتگی ایجاد کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید. پس از خنک شدن داخل آن‌ها را با مارمالاد رنگی پرکنید.

شیرینی آلمانی

مواد لازم:

طرز تهیه:

۱. روغن، پودر شکر، تخم‌مرغ و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید. شربت و آرد را اضافه کرده، با دست مخلوط کنید.

۲. در صورت چسبناک بودن، خمیر را داخل کیسه پلاستیکی بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

۳. خمیر را بین دو روق کاغذ روغنی به ضخامت ۲-۳ میلی متر باز کنید و با شکل‌های دلخواه قالب بزنید. وسط نیمی از شیرینی‌ها را با قالب کوچکتر درآورید و در سینی چرب نشده بچینید.

۴. سینی را در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد. سپس به دلخواه شیرینی‌ها را تزیین کنید.

شیرینی نخودچی

انواع شیرینی خشک

مواد لازم

طرز تهیه:

۱. پودر قند و روغن را مخلوط کرده، می‌زنیم تا مایه کاملاً نرم و لطیف شود.

۲. آرد سفید و آرد نخودچی را درمایه می‌ریزیم، هل را اضافه می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم تا خمیر، نرم و چسبنده شود، به صورتی که اگر با دست گلوله‌ای درست کنیم آن گلوله باز نشود.

۳. خمیر را در کیسه نایلونی به مدت ۱ الی ۲ ساعت می‌گذاریم بماند (هر چقدر خمیر بیشتر بماند پس از پخت حالت بهتری پیدا می‌کند) خمیر را به وسیله وردنه روی یک سینی که قبلا داخل آن را آرد پاشیده ایم به قطر ۱ سانتی متر پهن می‌کنیم و با قالب‌های کوچک و مخصوص شیرینی نخودچی (قالب گل چهارپر) قطعه‌های شیرینی را ازخمیر جدا کرده، در سینی فرمی چینیم و در فر بهمدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در حرارت ۳۰۰ درجه می‌پزیم.

۴. شیرینی‌ها باید کمی طلایی شوند. زمانی که شیرینی‌ها را از فر خارج کردیم پس از سرد شدن کامل آن‌ها در ظرف مخصوص می‌چینیم. امیدواریم از تهیه و طعم این شیرینی لذت ببرید.

شیرینی گردویی

مواد لازم:

طرز تهیه:

۱. ابتدا کره و وانیل را با همزن برقی بزنید تا نرم شود، پودر شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد نرم و یکدستی بدست آید.

۲. سپس آرد را الک کرده و به مواد فوق اضافه نمایید و بعد پودر گردو را اضافه نموده و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید.

۳. سپس سینی فر را چرب نموده و از خمیر به اندازه یک قاشق مرباخوری برداشته و در دست گلوله‌ای درست کنید و داخل سینی فر قرار دهید و یک گردوی نیمه شده روی آن بگذاید و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا شیرینی‌ها قهوه‌ای روشن شوند، اجازه دهید تا شیرینی‌ها خنک شوند. سپس پودر شکر را روی شیرینی‌ها الک کرده و سرو نمایید.

شیرینی پسته‌ای

مواد لازم:

طرز تهیه:

۱. فر را ۱۵ دقیقه قبل از شروع به پخت شیرینی روی دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کره و پودر شکر را بزنید، بعد مخلوط آرد‌ها و پودر پسته را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد خمیر شوند.

۲. یک قاشق سوپ خوری از خمیر را برداشته، فرم بدهید و یک عدد مغز پسته را روی آن قرار داده و با فاصله آن‌ها را داخل سینی که با کاغذ پوشانده اید قرار داده و در فر به مدت ۲۵ دقیقه بپزید. ۵ دقیقه بعد از پخت شیرینی‌ها را از سینی جدا کرده و بعد از سردشدن با پودر قند تزیین کنید.

شیرینی نان پنجره‌ای

مواد لازم:

طرز تهیه:

۱. نشاسته را در ظرف مناسبی بریزید و گلاب را به آرامی به نشاسته اضافه کرده و مخلوط کنید تا نشاسته کاملا حل شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا تخم‌مرغ‌ها با مواد ترکیب شود.

۲. آرد سفید و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به مواد فوق اضافه کرده و با همزن دستی خوب مخلوط و از صافی رد کنید تا مایع شفاف صافی بدست آید.

۳. روغن فراوان در ظرف مناسبی بریزید و اجازه دهید خوب داغ شود، قالب نان پنجره‌ای را در روغن قرار دهید و بگذارید کمی گرم شود.

۴. سپس در مواد زده به طوری که مواد روی قالب را نگیرد، سپس قالب را در روغن داغ گذاشته و کمی تکان دهید تا شیرینی‌ها از قالب جدا شوند. کمی که شیرینی‌ها در روغن خشک شدند (آن‌ها را) روی صافی بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود، سپس بعد از خنک شدن پودر شکر و پودر هل را در ظرفی مخلوط کنید و با الک روی شیرینی‌ها بپاشید.

نکته: اگر قالب شیرینی پنجره‌ای زیاد داغ شود هنگامی که درون مایع بگذارید مایع نان پنجره‌ای می‌بندد و اگر سرد باشد درون روغن نان‌ها بسته نمی‌شود، پس مراقب باشید تا قالب گرمای به اندازه‌ای داشته باشد.

شیرینی نان چایی

مواد لازم

طرز تهیه

۱. کره و پودر قند رو میزنیم تا کاملا یکدست بشه. ۱ عدد تخم‌مرغ کامل و ۲ تا زرده و هل رو اضافه کرده و مجددا میزنیم. (دو تا سفیده اضافه است)

۲. ماست و بیکینگ‌پودر رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم. در انتها آرد رو به تدریج اضافه میکنیم تا وقتی که خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد. خمیر رو به قطر یکسانت با وردنه باز کرده و با قالب دلخواه بهش شکل میدیم.

۳. خمیر‌های قالب زده رو داخل سینی فر میچینیم و روش رو زرده‌ی تخم‌مرغ مالیده و کنجد میپاشیم و به مدت نیم ساعت داخل فر ۱۷۰ درجه قرار میدیم تا بپزه.

شیرینی قرابیه

مواد لازم:

طرز تهیه:

۱. بادام را داخل آب ریخته و به مدت نیم ساعت خیس کنید سپس آبکش کرده و به مدت ۲ ساعت داخل آبکش قرار دهید.

۲. بادام، شکر و ۲۰ گرم از سفیده را داخل غذاساز ریخته تا کمی خمیری شود.

۳. سپس دو بار از چرخ گوشت رد کنید (مواد نباید زیاد سفت باشد).

۴. باقی مانده سفیده را اضافه کرده و با همزن بزنید تا سفید و یکدست شود.

۵. سپس خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و روی کاغذ کاهی ماسوره زده و روی آن خلال پسته و بادام بریزد.

۶. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و شیرینی‌ها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

نکته:

۱. در صورت نیاز و سفت بودن خمیر، سفیده تخم‌مرغ به مقدار کم اضافه شود.

۲. دقت داشته باشید خمیر به روغن نیفتد تا قرابیه با کیفیت خوبی داشته باشید.

برای ورود یا ثبت نام شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.

کلمه عبور خود را وارد نمایید.

لطفا برای تکمیل ثبت نام کد ارسال شده به تلفن همراهتان را وارد نمایید.ارسال مجدد کد

لطفا یکی از آدرس های خود را جهت سفارش غذا انتخاب کنید

انواع شیرینی خشک

برای دریافت رایگان کتاب “غذاهای چربی سوز و غذاهای چربی ساز” در تلگرام، شماره موبایل خود را وارد نمایید.

دستور غذای شما ثبت شد و در صف بررسی قرار گرفت.

برای ورود به پنل خودتان بر روی تایید تلفن همراه کلیک نمایید و پس از تایید شماره همراه، وارد پنل خودتان شوید تا پیگیری نمایید یا دستور غذای جدید ارسال نمایید.

تلفن همراه شما تایید شد.

عضویت شما در مامی فود تکمیل شد.

500 مامفید جایزه برای عضویت در جامعه بزرگ مامی فود دریافت کردید.

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

انواع شیرینی خشک

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

کیک یزدی یکی از محبوب ترین و خوش طعم ترین کیک های سنتی ما ایرانی ها می باشد. که با توجه به مواد ساده ای که در آن بکار رفته است طعم بی نظیر و خاصی دارد. دستور اصلی آن همان طور که از نامش می آید متعلق به شهر یزد است. این کیک خوشمزه را بیشتر برای مراسم های مذهبی بخصوص ماه محرم تهیه می کنند و به عنوان نذری پخش میکنند. همچنین خوردن آن در کنار چای یا شیر کاکائو بسیار دلچسب است.

یکی از شیرینی های پرفروش و پرطرفدار در قنادی ها ، شیرینی دانمارکی است که بسیار خوشمزه است.این شیرینی خشک مجلسی که اصالتا اتریشی است در دانمارک معروف شد و به محبوبیت جهانی رسیده است. شیرینی دانمارکی به شیرینی گل محمدی نیز معروف است و دستور پخت ساده و آسانی دارد و در تهیه آن از آرد سفید ، تخم مرغ ، شیر ، شکر، کره یا مارگارین ، مایه خمیر، وانیل و نمک استفاده می شود و به راحتی میتوانید آن را در خانه هم تهیه کنید و برای یک عصرانه دلپذیر نوش جان کنید.

یکی دیگر از شیرینی های خشک و محبوبی که در بین تقریبا همه مردم و تمام شهرهای ایران داری طرفدارن بسیاری است شیرینی زبان است که بخاطر مانداری بالا و طعم غیر قابل وصفش ، یکی از شیرینی های خاص و معروف عید نوروز محسوب میشود. شیرینی زبان از خمیر هزارلا تهیه میشود که می توانید این خمیر را از بازار به صورت آماده خریداری کنید و یا خودتان در منزل آن را به راحتی درست کنید.

انواع شیرینی خشک

شیرینی نخودچی از آرد نخود چی تهیه میشود که راز خوشمزه بودنش در مرغوبیت آردش نهفته است. این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار که در صدر لیست شیرینی های خشک قرار دارد ، متعلق به شهر قزوین است

شیرینی نخود چی یک شیرینی ترد و خوش طعم است که بسیار سریع آماده میشود و میتوانید آن را هم داخل فر و هم خارج از فر تهیه کنید.

شیرینی مشهدی یکی از شیرینی های خشک و خوشمزه مشهدی هاست است که گاهی به نام شیرینی آلمانی یا مارمالادی آلمانی نیز نام برده میشود. این شیرینی خوش طعم که از مواد ساده و قابل دسترس تهیه میشود معمولا دو سه روز بعد از پخت جاافتاده تر و خوشمزه تر می شود.

شیرینی پاپیونی به شدت خوشمزه و پرطرفدار است و جزو شیرینی هایی است که با خمیر هزار لا تهیه میشود. این شیرینی باید در محیطی خشک و خنک و به درور از نور مستقیم خورشید نگهداری کرد. مواد لازم برای شیرینی پاپیونی هم ساده و دم دستی هستند و معمولاً در هر خانه ای پیدا میشوند.

 

تهیه شیرینی میکادو بسیارساده و آسان است و نیازی به فر ندارد. این شیرینی که لایه لایه و خوشمزه است از نان مخصوص میکادو و خمیری مانند حلوا تشکیل میشود.نان میکادو را میتوانید از هر لوازم قنادی تهیه کنید.

این شیرینی برای سفره های نذری و هم چنین خیرات بسیار مناسب است و به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. شیرینی میکادو در چهار نوع ساده، زعفرانی، با ارده و شیر خشک موجود است.

شیرینی کشمشی یکی از آسانترین و خوشمزه ترین شیرینی هایی است که به دو صورت نرم و خشک تهیه می شود.اصولاً بافت بیرونی شیرینی کشمشی ترد است و وسط آن نرم و لطیف است. این شیرینی سبک و پر طرفدار را می توان برای ایام عزاداری و برخی جشن های مناسبتی استفاده کرد.

 

شیرینی کشمشی همراه با چای یا شیر یک عصرانه ی عالی در بین خانواده ها و حتی مهمانی هاست .اگر بخواهید آن را در منزل تهیه کنید میتوانید مقدار کشمش و میزان ترد شدن آن را به سلیقه خود تنظیم کنید .

 شیرینی ! اسم این خوراکی خوشمزه هنگامی که جاری می شود بیشتر ما به فکر محافل شادی می افتیم و برای خیلی از افراد نیز این اسم افسوسی به دنبال دارد که از این نوع افسوس می توان به تصور فرد بر اینکه چاق می شود و یا افرادی که از خطر ابتلا به دیابت هراس دارند اما با این حال شاید برای بسیاری از این گروه ها خوشمزه بودن شیرینی به خطرات آن ترجیح داده شود.

انواع مختلفی از شیرینی وجود دارد که هر کدام دنیای خاص خود را دارند و از همه بسیار جالب تر این است که بعضی از شیرینی ها برای مجالس و مراسم های خاصی در نظر گرفته می شود ، که به عنوان مثال می توان به شیرینی میکادو اشاره کرد که اصولا در مراسمات عزاداری به چشم می خورد.

از اسم این شیرینی کل هویت آن را می توان متوجه شد که خوردن آن ها گاهی اوقات طالب نوشیدنی مقداری یا شاید بهتره که بگیم بسیاری نوشیدنی می شود.

این نوع شیرینی گستردگی بسیار بالایی دارد که از انواع آن می توان به شیرینی مشهدی و کیک یزدی و دانمارکی و … اشاره نمود.

انواع شیرینی خشک

ورود به قسمت دستور تهیه های شیرینی خشک

این نوع شیرینی ها شاید به دلیل اینکه قرار است در ایام نو شدن سال جزئی از سبد پذیرایی میزبان از میهمان ها باشد مقداری اهمیت بالایی دارد و طبخ کامل آن در منزل می تواند بسیار دلچسپ تر و فوق العاده تر باشد.

بسیاری از بانوان خانه دار شیرینی حاجی بادام را در اولویت این دسته از شیرینی ها می دانند که هم مناسب و نیز خوشمزه برای پذیرایی می باشد.

ورود به قسمت دستور تهیه های شیرینی عید نوروز

شیرینی تر از نظر طعم خوب اگر اغراق نباشد یک سر و گردن از تمامی شیرینی ها بالاتر می باشد ، طعم خامه ای این شیرینی ها لذت خوردن آن ها را دو چندان می کند و به همین دلیل است طیف عظیمی از طرفداران شیرینی دوست دار شیرینی تر می باشند.

جالب است که برای عموم افراد نام شیرینی های تر آشنا است به عنوان مثال ، نان خامه ای ، رولت ، نان لطیفه

ورود به قسمت دستور تهیه های شیرینی تر

با کمی تفکر در اسم این شیرینی می توان کاملا به سوی سوهان های قم و گز های اصفهان رفت که حتما برای یکبار هم که شده این شیرینی های بی نظیر را امتحان کرده اید ، این شیرینی ها معمولا بیشتر در قنادی ها یافت می شود اما درست کردن آن به دستپخت بانوی خانه خالی از لطف نمی باشد.

ورود به قسمت دستور تهیه های شیرینی سنتی

فهرست زیر به انواع شیرینی‌های ایرانی اشاره دارد:




Show with in

of My location

A great restaurant website

نوشته شده توسط Alihooshmand1363

انواع شیرینی خشک

هنگامی که سخن از شیرینی خشک و انواع آن صحبت می کنیم، خاطرات کودکی و میهمانی ها تداعی میشود و ما را یاد روزهایی می اندازد که در کنار خانواده و اقوام از بوی شیرینی تازه که از فر و یا شیرینی فروشی محله بصورت داغ و تازه می آمد و ما را برای خوردن بی تاب می کرد.  در این مطلب به بررسی انواع شیرینی های خشک محبوب خواهیم پرداخت و طرز تهیه هر یک را شرح خواهیم داد. پس یک برگه و خودکار در کنار خود داشته باشید.

بهترین شیرینی فروشی های کرج

مزیتی که بسیاری از شیرینی های خشک در مقابل شیرینی تر و کیک دارد این است که از ماندگاری بیشتری برخوردار است و کیفیت آن با گذر زمان تقریبا ثابت می ماند. از طرف دیگر کالری پایین این نوع شیرینی ها باعث میشود در کنار چای و قهوه بخوبی بعنوان یک نیم وعده بتوان استفاده کرد و وزن خود را تنظیم کرد.

در بین شیرینی های محبوب ایرانی مواردی چون دانمارکی، کره ای یا زبان، کشمشی، نارگیلی، خانگی و… از استقبال خوبی برخوردار هستند و اکثر خانواده ها تمایل دارند در اعیاد و مهمانی ها از آنها استفاده کنند.

در ادامه انواع شیرینی خشک را در جدول زیر بررسی خواهیم کرد.

در ابتدای این لیست می پردازیم به شیرینی کشمشی که یک از محبوبترین هاست. ایرانی ها این نوع شیرینی را خیلی می پسندند و در کنار مواد غذایی دیگر از آن استفاده می کنند. برای شناسایی کشمش مرغوب ابتدا به رنگ و میزان شفافیت آن توجه کنید. هر چه رنگ کشمش تیره و براغ تر باشد، تازه تر بوده و در فرآیند پخت بهتر عمل آمده است.

همچنین بوی شیرینی یکی دیگر از نشانه های تازه بودن آن است. اگر بوی شیرینی و کشمش بصورت توام باهم به مشام شما رسید بدانید شیرینی خوبی را انتخاب کرده اید. افراد زیادی این شیرینی را بصورت مرتب تهیه می کنند و از طرفداران همیشگی آن هستند.

اگر قصد دارید این شیرینی را در منزل تهیه کنید، ابتدا فر گاز خود را چک کنید و آنرا پیش گرم کنید. سپس دمای آنرا به حدود 160 درجه سانتیگراد برسانید. در مرحله دوم تخم مرغی را که در یخچال قرار داده بودید خارج کنید و پس از نیم ساعت که به دمای محیط رسید، به آن بیفزایید.

سپس به تمیز کردن و آبکشی کشمش بپردازید. توجه داشته باشید حتما از نوع کشمش پلویی استفاده کنید. کره آب شده را به این مخلوط اضافه کنید و بعد از آن پودر قند و وانیل را بیفزایید.

تخم مرغ ها را به آرامی اضافه کنید و اجازه دهید مواد بخوبی باهم مخلوط شوند. توجه داشته باشید تمام این مراحل باید بترتیب و آرام صورت گیرد. در ادامه کشمش ها را اضافه کنید و آنرا وارد سینی فر کنید.

قبل از چیدن شیرینی در سینی فر، آنرا با یک کاغذ روغنی بپوشانید و پس از آن با هر قالب و طرحی که دوست داشتید میتوانید آنها را بچینید.

در خلال پخت شیرینی از باز کردن مکرر درب فر خوداری کنید زیرا مانع پف کردن شیرینی میشود. هنگامی که رنگ آن مایل به طلایی شد میتوانید اطمینان حااصل کنید که پخته است. پس از چند دقیقه که بهمراه فر خنک شد آنرا از فرگاز بیرون بکشید و نوش جان کنید.

اگر از کنار شیرینی فروشی ها مخصوصا در فصول سرد سال گذشته باشید، خواهید دید بوی شیرینی تازه به مشام میرسد و کمتر کسی میتواند در مقابل آن مقاومت کند. یکی از شیرینی هایی که بصورت داغ عرضه میشود دانمارکی است که بسیاری را از جاهای دور و نزدیک به قنادی ها می کشاند.

دانمارکی در انواع و شکل های گوناگونی تولید می شود و میتوان از مغزها و تزئینات مختلف برای تهیه آن استفاده کرد. پیدایش آن مربوط میشود به اعتصابات کارگران نانوایی در سال 1850 در کشور دانمارک. شاید برای شما جالب باشد که بدانید چنین شیرینی در اثر یک اعتصاب به استفاده از کارگران اتریشی در دانمارک پدید آمده  است.

شیرینی دانمارکی در کشورهای دیگر جهان مانند انگلیس، اتریش، فرانسه، سوئد، آمریکا و… بسیار محبوب است و با تغییر برخی از افزودنی ها تقریبا به یک شکل تهیه میشود.

ابتدا مقدار 2.3 لیتر شیر را ب اپودر خمیر مایه و نمک مخلوط کنید و سپس یک قاشق آرد و شکر به آن اضافه کنید. این خمیر را به مدت 10 دقیقه در ظرفی قرار دهید تا پف کند. در مرحله بعد دو عدد تخم مرغ را به آن اضافه کنید. باقیمانده آرد و شکر را به آن اضافه کنید و آنرا بخوبی باهم مخلوط کنید. سپس دو قاشق چای خوری روغن به آن اضافه کنید و اجازه دهید خمیر بمدت 10 دقیقه استراحت کند.

در مرحله آخر خمیر را با وردنه چند بار پهن کنید روی آنرا با نایلون فریزر بپوشانید تا خمیر به مدت 10 دقیقه استراحت کند. این مرحله برای عمل کردن مخمر مفید می باشد. خمیر بدست آمده را به اشکال مورد نظر تبدیل کنید و روی آنرا با زرده تخم مزغ و مواد دیگر تزئین کنید. برای مغز شیرین نیز می توانید از انواع کرم و مغز گرده استفاده کنید. ته سینی فر را کمی روغن بریزید و از کاغذهای مخصوص قنادی استفاده کنید. این عمل باعث میشود شیرینی به ته سینی نچسبد.

فر را پیش گرم کرده و به دمای 180 درجه سانتیگراد برسایند و شیرینی را بمدت 15 الی 20 دقیقه در آن قرار دهید. مواد آماده شده را با شیره داغ شده بپوشانید. میتوانید برای اینکار از قلمو استفاده کنید. بهترین زمان استفاده از این شیرینی ها 15 دقیقه پس از پخت می باشد. نوش جان

طرز تهیه:

ابتدا یک قالب کرده نرم شده را بهمراه وانیل مخلوط کنید و پودر شکر را به آن اضافه کنید. سپس آرد الک کرده را به آرامی به آن اضافه کنید. سینی فر را بخوبی چرب کنید و پس از تزئین خمیر با قطعات گردو، آنرا در داخل سینی بچینید و با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه به آن گرما دهید. در تمام مراحل پخت آنها را کنترل کنید به محض اینکه رنگ آن به قهوه ای روشن تغییر کرد زمان خارج کردن آن از فر می باشد.

 

طرز تهیه: ابتدا مقداری پودر شکر، روغن، تخم مرغ و وانیل ر اباهم مخلوط کنید. سپس شربت و آرد را اضافه کرده و بخوبی باهم مخلوط کنید. در مرحله بعد خمیر را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید و تا بمدت یک ساعت در یخچال استراحت کند. سپس از یخچال بیرون آورده و آنرا پهن کنید. میتوانید از قالبهای مختلف برای برش آن استفاده کنید. فر را روشن کنید و به دمای 180 درجه برسانید و بمدت 12 تا 15 دقیقه در آن قرار دهید. پس از خنک شدن بین هر یک از لایه ها شربت یا افزودنی های دیگر اضافه کنید و نوش جان کنید.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.


info@shiriniyab.com

آدرس دفتر مرکزی: کرج طالقانی شماره 149


مشاوره کسب و کار خانه NLP ايران

انواع شیرینی خشک
انواع شیرینی خشک
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *