بیوگرافی بهزاد فراهانی

بیوگرافی بهزاد فراهانی
بیوگرافی بهزاد فراهانی

بهزاد فرحاني ( (بالفارسية: بهزاد فراهانی، “Behzād Farāhāni”) وُلد في 21 يناير 1945ممثل ومخرج وكاتب سيناريو إيراني، وهو والد الممثلتان شقايق فراهاني و غليشفته فراهاني .[1]

بهزاد فراهاني في قاعدة بيانات الأفلام على الإنترنت

بهزاد فراهانی (زاده ۱ بهمن ۱۳۲۳، اراک) بازیگر و فیلمنامه‌نویس ایرانی است. وی دوره‌هایی از تئاتر را در فرانسه گذراند و در کارگردانی، بازیگری و نویسندگی فارغ‌التحصیل شد. او همسر فهیمه رحیمی‌نیا و پدر شقایق فراهانی، گلشیفته فراهانی و آذرخش فراهانی است.

در نمایش رادیویی شازده کوچولو (روباه)

بهزاد فراهانی (زاده ۱ بهمن ۱۳۲۳، اراک) بازیگر و فیلمنامه‌نویس ایرانی است. وی دوره‌هایی از تئاتر را در فرانسه گذراند و در کارگردانی، بازیگری و نویسندگی فارغ‌التحصیل شد. او همسر فهیمه رحیمی‌نیا و پدر شقایق فراهانی، گلشیفته فراهانی و آذرخش فراهانی است.

در نمایش رادیویی شازده کوچولو (روباه)

بهزاد فراهانی (زاده ۱ بهمن ۱۳۲۳، اراک) بازیگر و فیلمنامه‌نویس ایرانی است. وی دوره‌هایی از تئاتر را در فرانسه گذراند و در کارگردانی، بازیگری و نویسندگی فارغ‌التحصیل شد. او همسر فهیمه رحیمی‌نیا و پدر شقایق فراهانی، گلشیفته فراهانی و آذرخش فراهانی است.

در نمایش رادیویی شازده کوچولو (روباه)

بهزاد فراهانی (زاده ۱ بهمن ۱۳۲۳، اراک) بازیگر و فیلمنامه‌نویس ایرانی است. وی دوره‌هایی از تئاتر را در فرانسه گذراند و در کارگردانی، بازیگری و نویسندگی فارغ‌التحصیل شد. او همسر فهیمه رحیمی‌نیا و پدر شقایق فراهانی، گلشیفته فراهانی و آذرخش فراهانی است.

در نمایش رادیویی شازده کوچولو (روباه)

بیوگرافی و زندگینامه

بهزاد فراهانی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون ایران متولد 1 بهمن 1323 در یکی از روستا های فراهان است و اهل استان مراکزی است و هم اکنون 73 سال سن دارد.

تحصیلات : وی دوره‌هایی از تئاتر را در فرانسه گذراند و در کارگردانی، بازیگری و نویسندگی فارغ‌التحصیل شد.

بهزاد فراهانی فعالیت هنری خود را با بازی در تئاتر آغاز کرد. سپس به سینما روی آورد و با بازی و نگارش فیلمنامه فیلم «تجاوز» به کارگردانی حمید مصداق، به جمع اهالی سینما پیوست. فراهانی سه دهه است که حضوری مستمر در سینما، تلویزیون و تئاتر دارد.بیوگرافی بهزاد فراهانی

وی پدر گلشیفته و شقایق فراهانی بازیگران زن سینما نیز می باشد و همسر او نیز فهیم رحیم نیا است.

بهزاد فراهانی با فهیمه رحیم نیا که او هم از بازیگران سینما و تئاتر است ازدواج کرده است و حاصل این ازدواج نیز سه فرزند , دو دختر به نام های شقایق و گلشیفته و یک پسر به نا آذرخش می باشد.

بهزاد فراهانی با همسرش

عکسی از شقایق فراهانی و آذرخش فراهانی فرزندان بهزاد فراهانی

عکس خانوادگی بهزاد فراهانی : گلشیفته فراهانی و شقایق فراهانی دختران و مادرشان فهیمه رحیم نیا


بهزاد فراهانی و دخترش شقایق فراهانی


بهزاد فراهانی خیلی خیلی زیاد از فراهان می‌گوید. این‌همه نوستالژی که نسبت به فراهان دارید و حس افتخار و بالندگی قطعا فقط بابت ریشه خانوادگی شما در فراهان نیست. کمی از فراهان و دلیل علاقه وافر خودتان به این شهر و مردمش بگویید. 

کتاب «کهن دیار فراهان» در سه جلد نوشته‌ مصطفی زمانی‌نیا کتاب مفصلی درباره فراهان و نخبگان و بزرگان و مردمان این شهر است. آن‌هایی که فکر می‌کنند ما پز می‌دهیم به مثلا امیرکبیرمان، به قائم مقاممان، به فروغ فرخزادمان، به پروین اعتصامی که پدرش آشتیانی است، و… این‌ها باید همین کتاب را بگیرند و بخوانند، آن‌وقت متوجه می‌شوند که چرا فراهان یا ‌اصلا چیست این فراهان که بهزاد فراهانی می‌گوید و کجاست و چرا سه، چهار هزار سال قدمت دارد، چرا سفال هشت هزارساله در بورقان پیدا می‌شود؟ این‌ها در کتاب نهفته است. به‌هرحال هیچ وقت هم یادم نمی‌رود که پدربزرگم که عارفی بود برای خودش، همیشه به من می‌گفت: «هر کس می‌رود تهران که پولدار بشود، بشود، تو داری می‌روی تهران که میرزا بشوی. یادت نرود، من می‌خواهم تو میرزا برگردی، نه پولدار! هر غلطی می‌خوای بکنی بکن، ولی میرزا شو و برگرد.»

برویم سراغ تلویزیون. از سریال امام علی(ع) ساخته داوود میرباقری شروع کنیم. می‌خواهم بدانم بعد از بازی درخشان شما در نقش «معاویه» و سکانس‌های مشترک به‌یادماندنی مرحوم مهدی فتحی که با شما داشتند، چرا دیگر این همکاری با آقای میرباقری ادامه پیدا نکرد؟ به‌خصوص در «مختارنامه» جای خالی شما بسیار محسوس بود. 

من داود را خیلی دوستش دارم. در مورد این‌که چرا بعدش همکاری ما ادامه پیدا نکرد، باید بگویم که توطئه‌ای بود که به وسیله یکی از عوامل فیلم شکل گرفت. این توطئه،‌ توطئه تلخی بود. بعدها داود برای یادگاری من را دعوت کرد که بیا یک نقش کوچک برایمان بازی کن در «مختارنامه» اما وقتی رفتم، دیدم که برنمی‌تابم و به دلم نمی‌نشیند. نه این‌که بخواهم به او بی‌احترامی کنم، نه؛ به دلم نمی‌نشست. این وسط خیلی‌ها هم آتش‌بیار معرکه بودند.

مثلا یک نقاهتی پیش آمد بین پرستویی و میرباقری و او فکر کرد که من در این نقاهت شریک هستم. درست است من رفیق صمیمی پرویز هستم، ولی ربطی ندارد و هر کسی جای خودش. امام علی(ع) برای ما باارزش بود، ولی مسئولان، متاسفانه خیلی کم‌لطفی به من کردند، مثل آقای ق. مثل خیلی‌های دیگرشان که متلک‌گویی‌هایی داشتند راجع به این‌که فراهانی خودش مثل معاویه است که این‌قدر خوب نقشش را بازی کرده!

اصلا هم توجه نکردند که در سریال امام علی(ع) آن‌چه باعث می‌شد مخاطب بزرگی علی را درک کند، خوب بازی کردن نقش معاویه و عمروعاص بود… 

دقیقا. همین‌طور است. فکر کنید من معاویه را سعی کردم خوب بازی کنم. در کنار زنده‌یاد فتحی و فکر می‌کردم بعد از بازی، دوستان مدبر و مدیر به من به چشم معاویه نگاه نمی‌کنند! به چشم یک هنرمندی که خلاق‌تر از این حرف‌ها است، نگاه می‌کنند. متاسفانه اذیت شدم و برای همین هم گفتم که دیگر چنین نقش‌هایی بازی نمی‌کنم. هرجور می‌خواهند تعبیر کنند؛ برای چه این کار را بکنم. من از آن زمان لحظاتی داشتم که قابل تحمل نبود، ولی خب لحظاتی هم داشتم که درخشان بود و متاسفم که فتحی رفت؛ کاش نرفته بود. مثلا یک نمونه‌اش را بگویم که این را چندین بار هم گفته‌ام. من بعد از فوت مهدی فتحی، این مرد بزرگ آسیا، یکی از بزرگ‌ترین بازیگران آسیا؛ ندیدم یکی بیاید بگوید، دختر مهدی فتحی کجاست؟ یک دختر جوان در تهران چه‌کار می‌کند؟ زنده است، مرده است، درس می‌خواند، نمی‌خواند، کجا زندگی می‌کند؟ چی از پدرش مانده است برایش؟

وقتی هم که بود، خیلی اوضاع مالی‌اش نابه‌سامان بود، حالا که دیگر… 

بله دیگر و حالا جالبش این‌جاست تقصیر خود فتحی بود. تقصیر سادگی‌اش. سر کارهای قبلی‌ای که با هم کردیم. مثلا «خانه پدری.» به او گفتم که: «مهدی‌جان، یادت باشد خواستی قرارداد ببندی، با من بروی‌‌ها!» گفت: «باشد.» ولی تنها رفت قرارداد بست و آمد. گفتم: «چقدر بستی؟» گفت: «اینقدر» گفتم: «این که یک چهارم دستمزد تو است.» گفت: «دیگر گفتند همین‌قدر است، ما هم گفتیم باشد. ولش کن بهزاد…» و آن قصه بلند را بازی کرد، با آن بازی درخشان.

من فکر می‌کنم شما پتانسیل بالایی در اجرای نقش‌های کمدی دارید. هرچند که پیشنهادهای کمرنگی در این زمینه داشتید، اما در سریال «کت جادویی» محمد حسین لطیفی یا بهتر از آن در تله‌فیلم «عشق گم‌شده» اسماعیل ‌فلاح‌پور که فیلم به‌اندازه و شیرینی بود، بسیار درخشان بودید و با مهرانه مهین‌ترابی چه زوج خوبی را به نمایش گذاشتید. چرا از این‌گونه نقش‌ها به شما پیشنهاد نمی‌دهند؟ 

خیلی خوشحال هستم که این را دیده‌اید. درست است. اتفاقا فیلم «عشق گم‌شده» را خودم هم خیلی دوست دارم. شاید به خاطر این است که مهرانه را خیلی دوستش دارم. مهرانه خانم یکی از بازیگران قلدر تئاتر ایران است که یک مقدار کم‌لطفی شد در اداره تئاتر سابق نسبت به ایشان و از تئاتر دورش کردند و یک مقدار دلزده‌اش کردند. مهرانه خانم بازیگر خیلی بزرگی است و نتوانست جایگاه خودش را پیدا کند. در این قصه خیلی خوب بود و من این قصه را خیلی دوست داشتم و قصه قشنگی بود و همه گروه خوب کار کردند. ببینید! یک قضیه است که این یک سوءتفاهم و سوءتعبیر شده در سینما. یعنی دوتا است.

یکی‌اش این است که این نسل جوانی که به میدان آمده، می‌ترسد که مثلا بنده پزفروشی کنم و در کارشان چون و چرا بیاورم. درصورتی که نه، این‌گونه نیست. وقتی می‌پذیرم مثلا با شما حتی گفت‌وگو کنم، یعنی به سلایق شما احترام می‌گذارم. من اگر چیزی قشنگ نباشد، می‌گویم آقا این این‌گونه است و انتقاد می‌کنم. برای همین می‌ترسند. فکر می‌کنند من صرف این‌که معلم ساده‌ای هستم، خیلی اذیتشان خواهم کرد، ولی همه کسانی که من را می‌شناسند، می‌دانند که وقتی من کاری را بپذیرم، تمام نیرویم این است که خواسته کارگردان‌ها را برای تبلور آن نقش به کار ببرم. یکی این است و یکی دیگر این‌که انجمن ما بیانیه‌ای صادر کرد که کسانی که از سینما می‌خواهند بیایند در تئاتر بازی کنند، باید قابلیتش را داشته باشند…

بله! بله! دقیقا یادم هست. قضیه بازی مهناز افشار در یک تئاتر بود. به شما تاختند که بنده‌خدا مهناز افشار طفلکی! درصورتی که حالا بعد از گذشت این‌همه مدت و ورود بی‌رویه و بی‌قابلیت سینماگران در تئاتر، به همه ثابت کرد که نگرانی شما چه‌قدر بدون بغض و حرفه‌ای و صحیح بوده است. فلان بازیگری که در سینما به ضرب و زور کارگردان و دستیار و بازیگردان و تدوین و غیره و غیره، این‌قدر ضعیف است، می‌آید و تئاتر را هم خراب می‌کند! 

احسنت. حالا متوجه شدند، اما دیگر چه فایده دارد وقتی این‌قدر سطح بازی‌های تئاتر را پایین کشیدند؟! الغرض! بابت این بیانیه خیلی از سینماگران مرا تحریم کردند و به من نقش ندادند. البته فیلم «خانوم» و «دزد و پری» و چند تای دیگری در این مدت بازی کردم.

اول گفت‌وگو از حضور شما در بزرگداشت عمران صلاحی گفتم، بعد درباره‌ قابلیت شما در اجرای نقش‌های کمدی، حالا می‌خواهم راجع به طنز بیشتر صحبت کنید. طنز که با زمانه امروز خیلی سازگار است و ظاهرا داروی اعجاب‌انگیزی هم شده است. 

یک چیزی می‌گویم که شاید قشنگ‌تر از تعریف من از طنز باشد. بزرگ‌ترین طنزنویس کشور ما از ۵۰ سال پیش تا حالا فریدون تنکابنی بود. من یکی از کسانی هستم که می‌روم به ایشان سَر می‌زنم. فریدون تنکابنی الان در یک مرکز سالمندان بسیار مدرن است که آدم هوس می‌کند که ای کاش من هم می‌رفتم در آن‌جا. یک بانی خاص رئیس آن‌جا شده که ایرانی است و این خانم به‌خاطر ایرانیان ساکن این سالمندان، آشپز ایرانی استخدام کرده، آدم‌های ایرانی استخدام کرده تا آن‌ها خدمت کنند.

وقتی که به فریدون گفتم که: «چه شد، چرا به این‌جا کشیده شد؟» گفت: «به کجا کشیده شد؟ من باید می‌رفتم، مگر غیر از این است؟» گفتم: «آره». گفت: «خب الان این‌جا همه چیز هست؛ خدمتکار هست، غذای خوب هست، کتاب‌خانه هست و هرچه که می‌خواهم، هست؛ من خوشبختم.» بعد چند تا از کتاب‌هایش را به من هدیه کرد و خیلی زود خواندم، دیدم خیلی درخشان است و بسیار زیبا. اما چه‌قدر متاسفم. واقعا متاسفم برای این نسلی که دوربین‌های خوشگل دستشان می‌گیرند که دریغ می‌شود ذهن این‌ها از آدم‌هایی مثل فریدون تنکابنی، از آدم‌هایی مثل ابراهیم مکی و دیگر بزرگان ادبیات و هنر مرز و بوم خودشان.

خودتان چه‌قدر به حماقت‌ها، خاله‌زنکی‌ها و حواشی اطراف‌تان به طنز نگاه می‌کنید؟ 

من ریشه‌یابی می‌کنم و مجبورم با زیرساخت‌هایش همه این‌ها را کالبدشکافی می‌کنم که چرا فلان ذهنیت برای بعضی‌ها به وجود می‌آید. این ذهنیت ریشه‌دار است. شما اگر بخواهید ریشه‌هایش را پیدا کنید، باید بروید به دهه ۲۰، باید بروید به سال ۱۳۳۲، باید بروید به زمانی که افسران بزرگ میهن‌پرست ما در صف اعدام می‌ایستند سرفرازانه و اعدام می‌شوند. خب چرا آن افسران رفتند شهید شدند؟ این‌ها چیزهایی است که باید آن‌جا پیدایش کرد. ۲۸ مرداد به‌نظر من خیلی چیزهای نهفته دارد که در کشور ما هنوز درک نشده است، همین‌طور الان. ما الان در جنگ عظیمی هستیم. این جنگ، جنگ میهنی است  به نظر من و بعضی‌ها نمی‌فهمندش و درکش نمی‌کنند.

این‌که از مراکش تا آن‌ور پاکستان این جنگ همه‌جا را گرفته است و مردم تنگدست و فقیر را هدف گرفته… این‌که اصلا وجود ناتو در خاورمیانه چه‌کاره است و چه می‌گوید؟ حرفش چیست؟ این‌که گفته شود که چون ایران از این‌ها پشتیبانی می‌کند… اگر فقیر هستند، اگر دست و بالشان بسته است، بله دفاع می‌کند از آن‌ها.بیوگرافی بهزاد فراهانی

من یاد ویتنام می‌افتم وقتی این را می‌شنوم. آن زمانی که همه جهان به دستور آمریکا، انگلیس و فرانسه هرچه بمب داشتند، می‌آوردند می‌ریختند ویتنام. هرچی بمب داشتند، می‌ریختند، به طوری که الان زارعین ویتنامی هنوزم که هنوز است از مزارعشان بمب بیرون می‌آید. ولی الان در ادبیات ما هم اجازه داده نمی‌شود که بگوییم یک کشوری وجود دارد به‌نام ویتنام و آدم‌های بزرگی هم در مقابل این جنگ ایستادگی کردند. الان در سوریه شما نگاه کنید.

من نمی‌دانم افسران امنیتی فرانسه در آن‌جا چه‌کار می‌کنند. این آقایاردوغان گردن‌کلفت چه می‌گوید در ترکیه؟! این‌ها مسئله است، منتها یک‌سری  عاشقان آمریکا هستند، آن‌هایی که دنبال مدینه فاضله ذهنشان می‌گردند، تایید می‌کنند. چه می‌گوید این عربستان به کمک آمریکا می‌آید بمب می‌ریزد روی سر مردم سوریه. بعد حالا می‌گویند آقای سلیمانی از ایران رفته با ارتش… خب که چی؟! دستش درد نکند. هر کس از من بدش می‌آید، بدش بیاید.

جنگ است دیگر، جنگ با امپریالیسم. بله، اعتقادات و اندیشه‌های من می‌گوید جنگ با امپریالیسم است و ما هدف هستیم. این مسئله‌ای است که می‌گویم نمی‌فهمند که ما هدفیم، کشور ما هدف است و اگر این جنگ کشیده شود در میهنمان، می‌دانید چه می‌شود؟ دوباره تمام کتاب‌خانه‌هایمان از بین می‌رود، دوباره تمام ارزش‌های فرهنگی‌مان نابود می‌شود که دارد می‌شود، دوباره بچه‌هایمان نابود می‌شوند. عشق‌ها خراب می‌شوند، نسل جوان نابود می‌شود. نمی‌فهمند که جنگ یعنی چه. و فکر می‌کنید آمریکایی‌ها تحمل می‌کنند ما را؟! نه، این‌جوری نیست و تحمل نمی‌کنند.

حالا که بحث سیاسی شد. یک انتقاد هم بکنم. بهزاد فراهانی با این حجم از سواد و آگاهی که جهان‌شمول هم هست، چرا باید در سریال‌های محمدرضا ورزی بازی کند؟ 

من آن‌موقعی که در کارهایش بازی کردم، هنوز او را درست نمی‌شناختم که…! بعد این‌که ایشان تبارش برای خطه ماست، مهم بود برایم! من جزو هنرمندهایی هستم که به خاطر یک لقمه نان هم نمی‌روم بازی کنم. دلیل بازی در کارهای ایشان یکی نقش «قائم‌مقام فراهانی» بود و دیگری نقش متفاوت چلنگر که در «ابراهیم خلیل‌الله» داشتم. اما به‌هیچ‌وجه در کارهای اخیرش حاضر به بازی نشدم.

نقش راننده تاکسی در فیلم «سگ‌کشی» بهرام بیضایی با این‌که مکمل است، بسیار مرموز و تاثیرگذار است. درباره همکاری با بیضایی بگویید. 

من شاگرد بیضایی هستم و کارهایش را می‌فهمم، دوستش دارم و به ایشان افتخار می‌کنم. یک‌دیگر را به‌طور متقابل می‌فهمیم و زمینه‌های علایق مشترکی داریم. برای همین همیشه دوست داشتم با او همکاری کنم. چون حاصل این همکاری مثل «سگ‌کشی» قطعا جواب می‌دهد.

چقدر خوب است که هنوز خیلی سوال‌ها هست که می‌شود با خیال راحت از شما پرسید! مثلا آذرخش، پسر شما که چه خوب در «مالاریا»ی پرویز شهبازی بازی کرده بود و کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل  مرد هم شد. آذرخش را برای ادامه بازیگری تشویق می‌کنید؟ 

آذرخش است. چه در نقاشی، چه موسیقی و هر کار دیگری که بکند. اما من کاری به کار شما جوان‌ها ندارم! درباره سینما خودش باید تصمیم بگیرد! به‌نظرم شما جوان‌ها باید بروید هر غلطی می‌خواهید بکنید! من فقط از این‌که قرار است برای فیلمش روی فرش قرمز شیکاگو برود، خوشحال می‌شوم.

موضوع مهاجرت برای هنرمندان انگار مربوط به امروز و دیروز نیست. قرن‌ها پیش مولوی مهاجرت می‌کند. عطار می‌ماند و مغول‌ها او را می‌کشند! شما درباره مهاجرت چه نظری دارید که این روزها بازار داغ‌تری در بین سینماگران و هنرمندان پیدا کرده است؟ 

من چیزی به‌عنوان مهاجرت قبول ندارم، حتی برای آن‌ها که رفته‌اند! درباره‌ خودم اما بگویم که هیچ‌وقت مهاجرت نمی‌کنم. کجا بروم قشنگ‌تر از ایران و مردم ایران پیدا کنم؟! هرکس با من و با ما مشکل دارد، باید مهاجرت کند!

بهزاد فراهانی بعد از سال‌ها فعالیت هنری، چه احساس کمبودی می‌کند؟ دنبال چه چیزی بوده که هنوز به آن نرسیده است؟ 

من باید بنویسم. من اشتباه می‌کنم که کم می‌نویسم. ان‌شاءالله به زودی خواهید دید که اشتباهم را جبران خواهم کرد. کوشش می‌کنم که در کارهای تشکیلاتی کمتر باشم، در کارهای دیگر کمتر باشم و بروم دنبال نویسندگی. قصه‌‌ها و نمایشنامه‌های زیادی دارم برای چاپ.

فیلم های سینمایی بهزاد فراهانی 

پرچم‌های قلعه کاوه
یک وجب از آسمان (فیلم)
تردست (فیلم)
مظفرنامه (فیلم)
زن بدلی (۱۳۸۵)
چپ دست (فیلم) (۱۳۸۴)
قلب‌های ناآرام (۱۳۸۱)

خاکستری (فیلم ۱۳۷۹)
دختری به نام تندر (۱۳۷۹)
سگ کشی (۱۳۷۹)
هفت پرده (۱۳۷۹)
شیدا (۱۳۷۷)
طوطیا (۱۳۷۷)
مهره (۱۳۷۷)
ماه مهربان (۱۳۷۴)
راه افتخار (۱۳۷۳)

دستمزد (۱۳۶۸)
راز کوکب (۱۳۶۸)
بلندی‌های صفر
مار (۱۳۶۶)
گرگ بیزار (۱۳۵۲)
میعادگاه خشم (۱۳۵۰)
نقره داغ (۱۳۵۰)

سریال های بهزاد فراهانی

1396 – سریال سایه بان
1396 – سریال عقیق
1396 – سریال زیر پای مادر

۱۳۹۴ پشت بام تهران
۱۳۹۳ مدینه
۱۳۹۳ تله‌فیلم «یک ماه و ده روز»
۱۳۹۲–۱۳۹۱ ستاره حیات

۱۳۹۱ دختری به نام آهو
۱۳۹۰ تله‌فیلم «آبی، مثل آسمان»
۱۳۸۸–۱۳۸۹ گمشده
۱۳۸۷ جاده در دست تعمیر
۱۳۸۷–۱۳۸۶ پاتوق

۱۳۸۶ تله‌فیلم «عشق گمشده»
۱۳۸۳–۱۳۸۴ روح مهربان
۱۳۸۲ تله‌فیلم «آسفالت»
۱۳۸۲ تله‌تئاتر «پول»

۱۳۸۰ خانه پدری (مجموعه تلویزیونی)
۱۳۷۹ پس از باران
۱۳۷۷–۱۳۷۸ کت جادویی
۱۳۷۷ تله‌تئاتر «همه، پسران من»
۱۳۷۵ به رنگ صدف
۱۳۷۵ قائم‌مقام فراهانی
۱۳۷۴ پشت پرده تخت طاووس
۱۳۷۳–۱۳۷۲ فاصله
۱۳۷۱ قافله این عمر

۱۳۷۰ تله‌تئاتر «واریتهٔ آمریکایی»
۱۳۷۰ امام علی
۱۳۶۹ آلبوم خانوادگی
۱۳۶۷–۱۳۶۹ رعنا

۱۳۶۶–۱۳۶۸ با سلسله حکمت
۱۳۶۷ تله‌تئاتر «یکی از این روزها»
۱۳۶۵–۱۳۶۶ گرگ‌ها
۱۳۵۷ تله‌تئاتر «سنگر»

همیسه اقاییاقای فرهانی هنرمند ایران زمین دوستان دارم سلامت باشی

اين وبسايت متعلق به آریا پیکس ميباشد و تمامی حقوق آن محفوظ ميباشد

طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای هرگونه کپی برداری از قالب های طراحی شده توسط وبیت پیگرد قانونی دارد.

طراح قالب : وبیت

کتابهایی که باعث رشد فکری فرزندتان میشود


تخفیف باورنکردنی فرش سورنا|ازدستش نده!

بهزاد فراهانی متولد اول بهمن ماه ۱۳۲۳ در اراک است. دوره‌هایی از تئاتر را در فرانسه گذراند و در کارگردانی، بازیگری و نویسندگی فارغ التحصیل شد. او فرزند دوم غلامرضا، همسر فهیمه رحیمی نیا و پدر شقایق فراهانی و گل‌شیفته فراهانی است که هر دو بازیگر سینمای ایران هستند.او فعالیت هنری خود را با بازی در تئاتر آغاز کرد. سپس به سینما روی آورد و با بازی و نگارش فیلمنامه فیلم «تجاوز» به کارگردانی حمید مصداق، به جمع اهالی هنر هفتم پیوست. فراهانی سه دهه است که حضوری مستمر در سینما، تلویزیون و تئاتر دارد. از میان آثار تلویزیونی وی هم باید به سریال امام علی(ع) اشاره کرد که بازی فراهانی در آن به یادماندنی بود.تولد : اول بهمن ماه ۱۳۲۳

روستای درمنک از توابع فراهان ، اراک

بیوگرافی بهزاد فراهانی

فعالیت: بازیگر، کارگردان، نویسنده، گوینده

تحصیلات: کارشناسی نمایش از دانشکده هنرهای دراماتیک، کارشناسی ارشد نمایش از تئاتر ملی فرانسه(استراسبورگ)، ۱۹۷۷، ۱۹۷۸

 

فیلم‌شناسی* پرچم‌های قلعه کاوه*  یک وجب از آسمان (فیلم)* تردست (فیلم)*  مظفرنامه (فیلم)* زن بدلی (۱۳۸۵)* چپ دست (فیلم) (۱۳۸۴)*  قلب‌های ناآرام (۱۳۸۱)*  خاکستری (فیلم ۱۳۷۹)* دختری به نام تندر (۱۳۷۹)*  سگ کشی (۱۳۷۹)*  هفت پرده (۱۳۷۹)*   شیدا (۱۳۷۷)*  طوطیا (۱۳۷۷)*  مهره (۱۳۷۷)*  ماه مهربان (۱۳۷۴)* راه افتخار (۱۳۷۳)* دستمزد (۱۳۶۸)* راز کوکب (۱۳۶۸)*  بلندی‌های صفر*  مار (۱۳۶۶)* گرگ بیزار (۱۳۵۲)* میعادگاه خشم (۱۳۵۰)* نقره داغ (۱۳۵۰)

 

  

   تلویزیون

 

تصاویر بهزاد فراهانی

 

 

 

از بازیگران بیشتر بدانید


پرطرفدارترین شوینده های نایاب در بازار

بلیط کیش را دربهترین فصل سفر به آن خریدکن


انواع دستگاه های جوجه کشی خانگی و صنعتی


پاکسازی و رفع آلودگی هوای خانه

چنین کیکی روفقط تواین یخچال میتونی جابدی


کرم های آبرسان کامان/ خرید

لذت تماشای فیلم باجزییات وکیفیت بالای نور


خرید دستگاه تصفیه آب با شرایط اقساطی

دستگاه خانگی ماست ساز با قیمت فوق العاده


لیفت و پروتز سینه توسط پزشک برتر تهران


زیبایی خونت با این محصولات کامل میشه!

دلت کیک خونگی میخواد،فرصت درست کردن نداری؟


خدمات ایمپلنت بدون آسیب رساندن به لثه


خرید بی واسطه جدیدترین مدلهای فرش

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

The online version of the Iranian daily Hamshahri

بهزاد فراهانی در سال ۱۳۲۳ در اراک متولد شد.

به گزارش همشهری آنلاین، بهزاد فراهانی زاده ۱ بهمن ۱۳۲۳ بازیگر و فیلمنامه‌نویس ایرانی است. وی دوره‌هایی از تئاتر را در فرانسه گذراند و در کارگردانی، بازیگری و نویسندگی فارغ‌التحصیل شد. او همسر فهیمه رحیمی‌نیا و پدر شقایق فراهانی، گلشیفته فراهانی و آذرخش فراهانی است.

فیلم‌شناسی

۱۳۴۹ تجاوز  حمید مصداقی
۱۳۵۰  نقره‌داغ  ایرج قادری
۱۳۵۰  میعادگاه خشم  سعید مطلبی
۱۳۵۲  گرگ بیزار  مازیار پرتو
۱۳۶۶   مار   مجید جوانمرد
۱۳۶۸  راز کوکب  کاظم معصومی
۱۳۶۸   دستمزد   مجید جوانمرد
۱۳۷۲  بلندی‌های صفر  حسینعلی لیالستانی
۱۳۷۳  راه افتخار  داریوش فرهنگ
۱۳۷۴  ماه مهربان  قاسم جعفری
۱۳۷۷  مهره   محمدعلی سجادی
۱۳۷۷  طوطیا  ایرج قادری
۱۳۷۷  شیدا   کمال تبریزی
۱۳۷۷  آخرین تک‌سوار   سیدمحمد سیف‌زاده
۱۳۷۹  هفت پرده  فرزاد مؤتمن
۱۳۷۹  دختری به نام تندر   حمیدرضا آشتیانی‌پور
۱۳۷۹  خاکستری  مهرداد میرفلاح
۱۳۸۰  سگ‌کشی   بهرام بیضایی
۱۳۸۱  قلب‌های ناآرام  مجید مظفری
۱۳۸۳  تردست   محمدعلی سجادی
۱۳۸۴  چپ دست  آرش معیریان
۱۳۸۴  ابراهیم خلیل‌الله  محمدرضا ورزی
۱۳۸۵  زن بدلی   مهرداد میرفلاح
۱۳۸۶  مظفرنامه  محمدرضا ورزی
۱۳۸۶  پرچم‌های قلعه کاوه   محمد نوری‌زاد
۱۳۸۷  یک وجب از آسمان  علی وزیریان
۱۳۹۲  خانوم   تینا پاکروان
۱۳۹۳  دزد و پری  حسین قناعتبیوگرافی بهزاد فراهانی

تلویزیون
۱۳۶۵    گرگ‌ها    داود میرباقری    شبکه ۱–۱۲ قسمت
۱۳۶۶    با سلسله حکمت    اکبر خواجوییمقدم مرتضی جعفری    شبکه ۱
۱۳۶۷    یکی از این روزها    فریدون فرهودی    شبکه ۱–۷ قسمت
۱۳۶۷    رعنا    داود میرباقری    شبکه ۱–۸ قسمت
۱۳۶۹    آلبوم خانوادگی    محمد رحمانیان    شبکه ۱–۵ قسمت
۱۳۷۰    امام علی    داوود میرباقری    شبکه ۱–۲۲ قسمت – در نقش «معاویه»
۱۳۷۱    قافله این عمر    مجید بهشتی    شبکه ۱–۴ قسمت
۱۳۷۲    فاصله    سیدمجتبی یاسینی    شبکه ۲–۱۳ قسمت
۱۳۷۴    مجسمه‌های گچی    رسول نجفیان    شبکه ۱
۱۳۷۵    قائم‌مقام فراهانی    محمدرضا ورزی    شبکه ۱–۵ قسمت
۱۳۷۵    به رنگ صدف    عباس رنجبر    شبکه ۱–۲۵ قسمت
۱۳۷۷    کت جادویی    محمدحسین لطیفی    شبکه ۳–۲۶ قسمت
۱۳۷۸    پس از باران    سعید سلطانی    شبکه ۳–۴۰ قسمت
۱۳۷۹    خانه پدری    فریدون حسن‌پور    شبکه ۵–۲۶ قسمت
۱۳۸۰    مرگ و پرگار    امیرعباس حدسنی    شبکه ۲
۱۳۸۱    نسیم رؤیا    کاظم بلوچی    شبکه ۱–۳۰ قسمت – پخش در ماه رمضان
۱۳۸۲    مسافر زمان    مسعود نوابی    شبکه ۲–۱۴ قسمت
۱۳۸۳    مردان کوچک    اکبر منصورفلاح    شبکه ۲–۲۹ قسمت
۱۳۸۴    روح مهربان    امیر قویدل    شبکه ۱–۲۶ قسمت
۱۳۸۵    ستاره سهیل    امیر قویدل    شبکه ۱–۶ قسمت
۱۳۸۶    پاتوق    شاهین باباپور    شبکه ۱ – بازیگر مهمان
۱۳۸۷    جاده در دست تعمیر    حسین تبریزی    شبکه ۲–۱۴ قسمت
۱۳۸۷    آواز در باران    صدرالدین شجره    شبکه ۴–۱۳ قسمت
۱۳۸۹    قسم    حسین تبریزی    شبکه ۳–۵ قسمت – پخش در شب‌های قدر
۱۳۸۹    گمشده    راما قویدل    شبکه ۱–۲۷ قسمت
۱۳۹۱    دختری به نام آهو    قدرت‌الله صلح‌میرزایی    شبکه ۵–۳۰ قسمت
۱۳۹۲    ستاره حیات    جواد ارشاد    شبکه ۳–۱۳ قسمت
۱۳۹۳    مدینه    سیروس مقدم    شبکه ۱–۳۰ قسمت – پخش در ماه رمضان
۱۳۹۴    پشت بام تهران    بهرنگ توفیقی    شبکه ۱–۲۸ قسمت
۱۳۹۶    زیر پای مادر    بهرنگ توفیقی    شبکه ۱–۳۰ قسمت – پخش در ماه رمضان
۱۳۹۶    عقیق    بهرنگ توفیقی    شبکه ۳–۱۲ قسمت
۱۳۹۶    سایه بان    جمشید محمودی    شبکه ۲–۵۰ قسمت
۱۳۹۶    سه‌شنبه شب    صادق پروین آشتیانی    شبکه ۱–۷ قسمت
۱۳۹۷    زندگی از نو    علی محمدقاسمی    شبکه ۵–۲۶ قسمت
۱۳۹۷    دل‌دار    جمشید محمودی و نوید محمودی    شبکه ۲–۳۰ قسمت

حقوق همشهری‌آنلاین متعلق به موسسه همشهری است

Copyright © 2020 HamshahriOnline, All rights reserved


همشهری محلهDownloads-icon

  بیوگرافی جمره بایسل بازیگر ترکیه ای و همسرش با عکس دونفره و ناگفته های زندگی شخصی تا علایق او را می خوانید   بیوگرافی جمره بایسل     جمره بایسل متولد 5 فوریه 1999 در ترکیه ، بازیگر سینما و تلویزیون است   فارغ التحصیل لیسانس نقاشی از دانشگاه اژه ازمیر می باشد که […]

 

بیوگرافی بهزاد فراهانی بازیگر و کارگردان با عکس های همسرش فهیمه رحیم نیا با داستان زندگی شخصی و فرزندانشان را می خوانید

 

بیوگرافی بهزاد فراهانی

 

 

بهزاد فراهانی متولد 1 بهمن 1323 در اراک ، بازیگر و فیلمنامه نویس (تئاتر) است

 

فارغ التحصیل لیسانس و فوق لیسانس رشته نمایش از دانشگاه هنرهای دراماتیک و تئاتر ملی فرانسه می باشد که از 15 سالگی وارد تئاتر شد

 

 

 

من در روستای درمنک شهرستان فرهان در استان مرکزی به دنیا آمد تا اینکه سال 1331 وقتی 8 ساله بودم با خانواده به تهران مهاجرت کردیم

 

 

در تهران در محله چهارصد دستگاه زندگی می کردیم که در آنجا حسن آقا حبیبی مرد بزرگ فوتبال ؛ کاپیتان و همه کاره تیم ملی بود

 

ما از چنین موهبت بزرگی برخوردار بودیم که بتوانیم فوتبال را زیر نظر ایشان و برادرانش شروع کنیم

 

بعد از آن از طریق مدرسه ابوریحان به مسابقات آموزشگاهی می رفتم تا اینکه مدتی هم در تیم ابوریحان در پست هافبک بازی می کردم

 

 

 

حدود 17 – 18 سالگی من تئاتر را پیش خسروخان مفید شروع کردم که بعد رفتیم به گروه نمایشی شاهین که دیگر بطور جدی تئاتری شده بودیم

 

 

مدتی بعد گفتند بین تئاتر و فوتبال باید یکی را انتخاب کید ، وقتی این حرف را شنیدم خیلی گریه کردم اما گفتم چشم دیگر فوتبال بازی نمی کنم

 

در ظاهر فوتبال را کنار گذاشتم اما چون دل کندن از آن برایم سخت بود دور از چشم بزرگترهای تئاتر به بازی کردن ادامه می‌ دادم

 

عکس های بهزاد فراهانی بازیگر

 

 

در همان دوران تئاتر پیشنهاد کار در رادیو داشتم که با توجه به موقعیت رادیو در آن روزگار قبول کردم تا اینکه کم کم دوران جوانی ما سر رسید

 

آنجا علاوه بر بازی ، نویسندگی و کارگردانی را هم توامان انجام می دادمبیوگرافی بهزاد فراهانی

 

 

مدتی در کنار رادیو با گروه هنری ملی همکاری کردم که در این گروه افرادی چون جوانمرد ، بیضایی و بیژن مفید حضور داشتند که در آنجا من درام نویس شدم

 

عکس بهزاد فراهانی و همسرش

 

 

بهزاد فراهانی در سال 1346 وقتی 23 ساله بود با فهیمه رحیم نیا که 20 سال داشت ازدواج کرد که ثمره این زندگی دو دختر و یک پسر می باشد

 

فرزندانشان شقایق متولد 1351 ، آذرخش متولد 1360 و گلیشفته متولد 1362 می باشد که حالا هر دو دختر بازیگر و پسرشان در کار موسیقی و نقاشی است

 

بیوگرافی گلشیفته فراهانی

 

 

فهیمه رحیم نیا متولد 1326 در تهران ، فارغ التحصیل رشته هنرهای تجسمی از دانشگاه DEA استراسبورگ فرانسه می باشد

 

ایشان از سال 1347 در گروه هنر ملی کار تئاتر را شروع کرد و از سال 1349 با فیلم سینمایی تجاوز ساخته حمید مصداقی جلوی دوربین رفت

 

عکس های خانوادگی بهزاد فراهانی

 

 

بعد از ازدواج و بچه دار شدن برای ادامه تحصیل همسرم (فهیمه) راهی فرانسه شدیم

 

آنجا با دو بازیکن ایرانی دانشجو بنام مجتبی شیرازی فوروارد پرسپولیس و بیژن فرخجسته که هافبک تیم دارایی بود آشنا شدم

 

از طریق آنها وارد تیمی شدم که بازیکن هایی از ملیت های مختلف از اروپا تا آفریقا و آسیا داشت ، هم درس می خواندیم هم در سطح آماتور بازی می کردیم

 

در کنار شقایق دخترش

 

 

آرسنال محبوب‌ ترین تیم من در دنیاست  اما از منچستر یونایتد متنفرم

 

بعنوان یک آرسنالی حتی از رقیبی مثل چلسی هم این‌ قدر متنفر نیستم که از منچستر تنفر دارم ، در فرانسه هم مارسی و پاری ‌سن ‌ژرمن را دوست دارم

 

با همسر و دخترش گلشیفته

 

 

بعد از مهاجرت دخترش گلشیفته فراهانی و انتشار عکس های برهنه او ، متن و نوشته های جعلی از طرف بهزاد فراهانی منتشر شد که همگی کذب می باشد

 

او در تنها واکنش خود گفت: در دنیا این همه بدبخت و گرسنه وجود دارد ولی شما ها بند کرده اید به دختر من که چرا فلان می کند 

 

 

من در 7 سالگی محضر یک روحانی شریف مکتبخانه می رفتم که در مکتب همین بزرگوار به ضرب چوب و تهدید وادار شدیم بخشی از گلستان را حفظ کنم

 

بعد از کتاب گلستان ، بخش عمده ای از قرآن را خواندیم که تمام اصول دین ، فرعیات و همه این ها را به ضرب چوب در آن سن یاد گرفتم

 

البته از 8 سالگی هم یکدفعه به کتاب کیمیای سعادت محمد غزالی و جوامع الحکایات رسیدیم که واویلا شد

 

 

 

من شاگرد بیضایی هستم و کارهایش را می فهمم ، دوستش دارم و به ایشان افتخار می کنم ما یکدیگر را بطور متقابل می فهمیم و علایق مشترکی داریم

 

برای همین همیشه دوست داشتم با او همکاری کنم چون حاصل این همکاری مثل فیلم سگ کشی (1379) قطعا جواب می دهد

 

بیوگرافی بهرام بیضایی

 

 

نتیجه توجه نکردن به تئاتر باعث رفتن آن به سمت گیشه و خالی شدن آن از محتوا و رفتن به سمت طنزهای مسخره و مسائل پورنوگرافی شده است

 

 

 

بارها شنیدم گفتند تلویزیون رسانه ملی است اما من قبول ندارم که تلویزیون یک رسانه برای همه و ملی باشد ، بنظرم باید رسانه ملی دلسوز باشد

 

 

هر سال دو یا سه کار انجام می دهم ، زیاد تشنه کار کردن نیستم و با همان حقوق بازنشستگی زندگی ام تامین می شود که برایم کافی است

 

ترجیحا بیشتر در بخش صنفی و امور انجمن بازیگران خانه تئاتر فعال هستم

 

بهزاد فراهانی و نفیسه روشن بازیگر

 

 

آقای فرهانی درباره ادعای قالیباف مبنی بر توسعه سالن های تئاتر در زمان شهرداری خود گفت: باید بگویم زمین خانه تئاتر را آقای روحانی در اختیار ما قرار داد

 

ادعای آقای محمدباقر قالیباف (رئیس مجلس کنونی) کذب است و من نقش شهرداری را در این میان نمی دانم

 

بیوگرافی محمدباقر قالیباف

 

بیوگرافی بهزاد فراهانی و همسرش | سایت فتوکده

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


خانواده مسخره ای هستن

خوشم نمیاد از بازیشون اصلن به هرحال موفق باشید

هرگونه نشر، بازنشر و باز تولید تمام یا بخشی از محتوای سایت فتوکده برای (خبرگزاری ها) بدون اجازه کتبی ممنوع است

نام:شقایقنام خانوادگی :فراهانیتاریخ تولد :1351/5/2محل تولد :تهرانمدرک تحصیلی:دیپلم گرافیک و فارغ التحصیل نقاشی از دانشگاه آزاد اسلامی—————————————————————————————————–شقایق فراهانی متولد 2 مرداد 1351 در تهران  بازیگر ایرانی است. دیپلم گرافیک را از هنرستان هنرهای تجسمی گرفته و فارغ التحصیل نقاشی از دانشگاه آزاد اسلامی است.

  

شقایق فراهانی

او فرزند بهزاد فراهانی و فهیمه رحیم نیا، و خواهر بزرگتر گلشیفته فراهانی، بازیگران سینما و تلویزیون میباشد. شقایق از همان کودکی همراه پدر و مادرش بهزاد فراهانی و فهیمه رحیمی نیا به بازی در تئاتر پرداخت.بیوگرافی بهزاد فراهانی

   

شقایق فراهانی در کنار پدر و مادر و پسرش

 

او درباره رابطه خودش و پسرش گفته است:ما در زندگی هم روزهای سخت را تجربه می کنیم و هم روزهای خوب و شیرین و این خوشبختی ماست که زندگی مان یکنواخت نیست و فراز و نشیب دارد. وقتی اتفاق بدی پیش می آید احساس می کنیم غم دنیا در دل ما می نشیند. این را من از روی تجربه شخصی می گویم. رابطه من و پسرم به گونه ای است که با اینکه فرزند طلاق بوده سعی کرده ام کمترین مشکل را با او داشته باشم. در این راه سعی کرده ام با کمک گرفتن از مشاور و روانشناس با پسرم به نوعی برخورد کنم که اعتمادش را جلب کنم و بیش از هر چیزی یک دوست برای او باشم و امیدوارم موفق شده باشم. گاهی مسائلی در زندگی پیش می آید که کنار آمدن با آنها شاید یک عمر زمان ببرد اما خدا را شکر تمام تلاشم این بوده که پسرم به آگاهی لازم برسد.

شقایق فراهانی و پسرش

دنیای بازیگری:

او با حضوری کوتاه در فیلم لیلا وارد عرصه سینما شد. وی در فیلم چتری برای دو نفر توانست توانایی های خود را به نمایش بگذارد. بازی او در این فیلم کاملا بر بازی بازیگران مقابلش رضا کیانیان و هدیه تهرانی برتری داشت. شقایق فراهانی با بازی بسیار خوبش در فیلم پروانه در سطح بین المللی هم توانست موفقیت هایی را بدست آورد.

 شقایق فراهانی و رضا کیانیان و  هدیه تهرانی در فیلم چتری برای دو نفر 

کلاه پهلوی پس از کیف انگلیسی، دومین سریال تاریخی سید ضیاءالدین دری است که به تهیه کنندگی محمدرضا تخت کشیان برای پخش از شبکه اول سیما تولید شده است.

شقایق فراهانی در سریال کلاه پهلوی

شقایق فراهانی در سریال انقلاب زیبا نقش مانیا را بازی می کند. در خلاصه داستان این سریال  آمده است:زیبا و حامد که مدت ها است در یک موسسه رسانه ای با یکدیگر همکار هستند تصمیم به ازدواج می گیرند. جابر پدر زیبا در کودکی، او و همسرش را با بی مسئولیتی ترک کرده و از کشور خارج شده است. او در خانواده ای با تفکرات شبه مدرن بزرگ شده و در این زمینه تفاوت هایی با عمار دارد، اما با این وجود آن دو به یکدیگر علاقمند هستند.

شقایق فراهانی در سریال انقلاب زیبا 

شقایق فراهانی در در فیلم مقلد شیطان

شقایق فراهانی در کلاه پهلوی 

شقایق فراهانی و دایوش فرهنگ  در سریال کلاه پهلوی

عباس غزالی و شقایق فراهانی  

ارژنگ امیرفضلی و نادر سلیمانی و امیر حسین صدیق و شقایق فراهانی  

 

عکسهای جدید شقایق فراهانی

 

بیوگرافی بهزاد فراهانی

شقایق فراهانی و شبنم فرشادجو  

بیوگرافی شقایق فراهانی

Close

Click here to request access and see full URLs.

بیوگرافی بهزاد فراهانی
بیوگرافی بهزاد فراهانی
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *