تایم امروز

تایم امروز
تایم امروز

در راستای بهبود عملکرد اپلیکیشن تایم، تصمیم گرفتیم تا یک فراخوان، برای کاربرانی که دوست دارند سهمی در بهبود کارایی سایت داشته باشند، برگزار کنیم. در این فراخوان قصد داریم که اپلیکیشن اندروید تایم را بازطراحی کنیم.

نادر نادرپور (زاده‌ی خرداد ۱۳۰۸ – درگذشته ۱۳۷۸) شاعر و نویسنده و مترجم ایرانی است.
کتاب مجموعه اشعار وی شامل دفتر شعرهای اوست که از سال ۱۳۲۶ تا ۱۳۷۴ سروده شده اند:

این کتاب با مقدمه‌ی مفصلی به قلم خود شاعر، در مورد شعر نو آغاز می‌گردد. در این مقدمه نادرپور به تفصیل در مورد شعر نو صحبت می‌کند و مدعی است که شعر نو شعر امروز است. «ما می‌گوییم که شعری جز شعر نو در این دوران نیست و آنچه را که تقلید
مبتذل از استادان قدیم است “شعر” نباید نامید.»

در بخشی از این مقدمه به مقایسه اقتضای زمانی شعر حافظ و مقایسه آن با شعر
سعدی و دوره ی زمانی آن می‌پردازد:

«سخن شاعر هر نسل، نه تنها از سخن شاعر نسل پیشین نو تر است بلکه اغلب برای معاصرانش نیز تازگی دارد. کافی است که برای توضیح این مطلب، شعر، حافظ را با شعر سعدی بسنجیم.

تایم امروز

در شعر حافظ به اقتضای روزگار پرآشوبی که شاعر در آن می‌زیسته، پای مسائل و مطالب بیشتری به میان آمده که در شعر سعدی نیست. شاید سبب این باشد که روزگار سعدی هنوز دنبال دوران شادی و کامروایی و امن و امان بود و لهیب خانمانسوز فتنه‌ی مغول پارس
را نسوزانده بود و هنوز آب مصلی و باد رکن آباد در سایه‌ی تدبیر اتابکان با همان لطف و آرامش روان بود.

سعدی شاعر چنین روزگای است. روزگار عشق ورزیدن و بوسه گرفتن و موعظه کردن و خانه بر دوش نهادن و به قلندری از این شهر به آن شهر و از این دیار به آن دیار رخت کشیدن.

شاید هیچکس بهتر از سعدی سخن از عشق و عاشقی نگفته باشد (در غزلیات) و هیچکس بهتر از او نصایح و موعظه ها و جهانگردی ها را به نظم در نیاورده باشد (در گلستان و بوستان).

اما در شعر حافظ جهان دیگری می‌بینیم: جهانی پر از اندوه و اضطراب، روزگاری پر از ناامنی و جور و فساد.

در واقع حافظ میراث خوار ایران ویرانی است که از حمله‌ی مغول بازمانده است.

عشق و شادی او نیز با دردی عمیق و سوزان آغشته است. حافظ مِی می‌نوشد اما نه برای سرخوشی و نشاط، بلکه به این امید که «غمِ دل زِ یاد او ببرد.»

حافظ خندان و کامجوی به میخانه نمی‌رود، بلکه «گریان و دادخواه» به آنجا روی می‌کند.

پس می‌بینیم که روزگار حافظ اگرچه از روزگار سعدی چندان دور نیست اما تحولات و تغییرات فراوان، تفاوتی شگرف در میان این دو عهد پدید آورده و عهد حافظ را بسی پرآشوب‌تر و سهمناک‌تر از آن دیگری ساخته است و به همین سبب در شعرِ حافظ مطالب و نکات
تازه‌تری به چشم می‌خورد که زاده‌ی اوضاع روزگار است.

اگر هنوز می‌بینیم که شعر حافظ برای ما کهنه نشده، باید بیندیشیم که گذشته از نبوغِ تابناک او، علت دیگری نیز در میان هست و آن این است که هنوز جامعه‌ی ما چندان پیش نرفته که تفاوتی عظیم با هفت قرن پیش داشته باشد.

هنوز عصر ما از بسیار جهات به روزگار حافظ همانند است. هنوز همان مشکلات و مصائب، همان قید و بندها، همان زهد فروشی‌ها و زشتکاری‌های پس پرده وجود دارد، منتها رنگ و شکلی تازه گرفته است.

هنگامی که امیرمبارزالدین، حکمران یزد و فاتح ستمگر و ریاکار پارس، میخانه‌ها را می‌بندد، در طبع حافظ تأثری بیدار می‌شود که زاینده‌ی تعبیری بدیع و دل‌انگیز است. در غزلی که با مطلع :

بود آیا که در میـــکده‌ها بگشایند

آغاز می‌شود، می‌گوید:

گیسوی چنگ ببرید به مرگ مِی ناب

تا همه مغبچگان زلف دو تا بگشایند

و باز در هواداری از مِی و میکده‌ای که به گمان او بر باددهنده‌ی تزویر و ریا است، این بیت عجبیب و تا به امروز زنده را می‌سراید:

دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند

گل آدم بسـرشتند و به پیـمانه زدند

و هنگامی که از آن همه خونریزی و ناامنی و ریاکاری به جان می‌آید، بر خود نهیب می‌زند که:

به روز واقعه غــم با شــراب باید گفت

که اعتماد به کس نیست، در چنین زمنی

و یا:

در آسـتین مرقــع پیـــاله پنـــهان کن

که همچو چشم صراحی زمانه خونریز است

بدینگونه درمی‌یابیم که حوادث و وقایع تازه، مفاهیم و اندیشه‌های جدیدی در شعر حافظ پدید آورده که به علت شباهت روزگار او با روزگار ما، هنوز هم در دل و جان مردم این دوران زنده است. این تازگی غیر از طراوتِ جاودانی است که حافظ به مددِ نبوغِ
خارق العاده‌اش به افکار کهن و مشترکِ بشری می‌بخشد و سخن فیلسوفانه و دردناکی را که بارها پیش از او گفته‌اند، چنین بدیع و طرفه می‌پردازد:

حجاب چـهره جـان، می‌شود غبـار تنم

خوشا دمی ‌که از این چهره پرده برفکنم

اپلیکیشن سایت تایم، آماده‌ی استفاده‌ی شما عزیزان می باشد، نسخه‌ی اندروید اپلیکیشن تایم را می‌توانید از لینک روبرو دانلود کنید.

تقویم چاپی سال 1400 خورشیدی نسخه A3

تقویم چاپی سال 1400خورشیدی نسخه A4

@media screen and (max-width: 500px) {
.minContainer div[class^=”col-“] {
padding: 0;
}

.row {
margin:0 !important;
}
}

سایت تایم دات آی آر، با هدف ارائه تاریخ دقیق خورشیدی، در یک بازه 3000 ساله، برپا شده است. این سایت، حاصل یک تحقیق جامع، در زمینه محاسبه‌ی دقیق تاریخ خورشیدی می‌باشد. در این سایت برای تبدیل تاریخ، از الگوریتم‌های موجود در سیستم عامل‌ها و یا کتابخانه‌های موجود در بازار استفاده نمی‌شود و الگوریتم‌های تبدیل تاریخ خورشیدی و میلادی موجود در سایت، بسیار دقیق‌تر عمل می‌کنند و همین الگوریتم وجه تمایز سایت می‌باشد. البته با توجه به ملاحظاتی که در تقویم هجری قمری وجود دارد، برای تبدیل قمری، تا آنجا که مدارک ثبت شده‌ی تاریخی وجود دارد، تمهیدات لازم اندیشیده شده است و در آن بازه زمانی، دقیق و قابل استناد می‌باشد.
این سایت، حدوداً از سال 1387 شروع به فعالیت کرده است و پیاده سازی و نگهداری این سایت، در راستای مسئولیت اجتماعی شرکت رادکام می‌باشد و به صورت عام‌المنفعه پیاده سازی و اجرا شده است.

در راستای افزایش سهولت استفاده از این سایت، یک اپلیکیشن (در سیستم عامل اندروید) طراحی و اجرا شده است. ولی قصد داریم تا شکل و ظاهر بهتری به این اپلیکیشن بدهیم (طراحی UI جدید) و در این راستا، از طراحان با ذوق و علاقمند کمک بگیریم و کاربران این سایت را نیز در این مهم، شریک کنیم. مواردی که در این طراحی باید مدنظر قرار گیرد، همه‌ی امکاناتی است که در حال حاضر در سایت نمایش داده می‌شوند. پسندیده‌تر است، اگر طراحی خود را در هر دو زبان انگلیسی و فارسی، ارایه نمایید.

شرکت‌کنندگان با در نظر گرفتن ویژگی‌های وب‌سایت Time.ir، صفحات اپلیکیشن Time را طراحی و پروتوتایپ کنند. خروجی را می‌توانند در قالب نرم افزارهای Adobe XD، Figma یا Sketch ارائه دهند.
همچنین اضافه کردن ویژگی ها و ایده‌های جدید به اپلیکیشن، به رشد و ارتقای سایت کمک خواهد کرد. برای شرکت در بخش اولیه مسابقه، لزومی نیست که اصل فایل ارسال شود (PDF، تصویر طرح یا یک ویدئو هم مورد قبول می‌باشد).

زمان پایان این فراخوان، پایان اسفند ماه 1399 خورشیدی می‌باشد. نفر برگزیده در سایت معرفی خواهد شد و جایزه نفر برگزیده‌ی این فراخوان نیز، مبلغ 300 دلار می‌باشد، که در پایان داوری این فراخوان، پس از عقد قرارداد، به ایشان تقدیم خواهد شد. شرکت‌کنندگان در فراخوان، طرح نهایی خود را به ایمیل amir{at}radcom.co ارسال نمایند. اگر سوال یا پرسشی نیز در زمینه‌ی این فراخوان دارید، با ایمیل ارائه شده، مکاتبه فرمایید.

جز به یکى از سه نفر حاجت مبر: به دیندار، یا صاحب مروت، یا کسى که اصالت خانوادگى داشته باشد.

اوقات شرعی شهر: Tehran

وب سایت تقویم روز (todaytime) برای ارائه تقویم ماهانه و سالیانه ایران به صورت تقویم شمسی، تقویم میلادی و تقویم قمری، به صورت مدرن و پویا پیاده سازی و راه اندازی شد. این وب سایت با بهره گیری از جدیدترین ابزار و راهکارهای مبتنی بر وب، به ارائه خدماتی مانند: ساعت روز، رویدادهای تاریخی بر اساس تقویم های سه گانه، تبدیل تاریخ روز، ماه و سال براساس تقویم سه گانه(تبدیل تاریخ شمسی به میلادی، تبدیل تاریخ شمسی به قمری، تبدیل تاریخ میلادی به شمسی، تبدیل تاریخ میلادی به قمری، تبدیل تاریخ قمری به شمسی و تبدیل تاریخ قمری به میلادی)، تعیین قبله براساس موقعیت جغرافیایی، تعیین دقیق سن اشخاص بر اساس تاریخ تولد، اوقات شرعی بر اساس موقعیت جغرافیایی کاربر، و معرفی کتاب های متنوع با موضوعات و طبقه بندی های مختلف و ساعت امروز در نقاط مختلف جهان می پردازد.

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ می باشد.

تقویم امروز چندمه و چند شنبه ؟ تاریخ امروز دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ شمسی ، 8 مارچ (March) 2021 میلادی ، ۲۴ رجب ۱۴۴۲ قمری.

دراین بخش امکان مشاهده آنلاین تاریخ امروز ایران ، تاریخ روزهای گذشته و آینده و مناسبت هر روز وجود دارد. نکات مهم قابل ذکر دراستفاده ازاین صفحه عبارتنداز :

تقویم هجری شمسی (خورشیدی) بعنوان مبنای گاهشماری رسمی ایران بکار میرود و درکنار آن از تقویم هجری قمری جهت تعیین مناسبتهای مذهبی استفاده میگردد. بااین حال دانستن اینکه تاریخ میلادی امروز چندمه ، ازآنجا اهمیت داردکه تقویم میلادی (گریگوری) دربسیاری ازکشورهای جهان مبنای تعیین تاریخ روز بوده و ازآن میتوان بعنوان تقویم بین المللی یاد کرد.

البته بایدبه این نکته توجه داشت که تاریخ امروز هر کشور، به زمان محلی آن کشور وابسته است. بدلیل وجود اختلاف ساعت میان مناطق مختلف جهان، تاریخ میلادی امروز درمناطق زمانی گوناگون،در دقایق یا ساعاتی از شبانه روز ممکن است حداکثر 1 روز باهم متفاوت باشند. بعنوان مثال ، همواره روز 14 نوامبر و ساعت 22 به وقت ایران، معادل ساعت 2:30 بامداد روز 15 نوامبر در پکن میباشد ودر یک لحظه از زمان تاریخ میلادی امروز ایران و چین 1 روز اختلاف دارند.

جهت جلوگیری ازبروز چنین ابهامی ، اعلام تاریخ امروز دراین صفحه ازسایت باحساب برمبنای ساعت رسمی ایران بوده و برای کشور ایران معتبر است (برای آگاهی از تاریخ میلادی امروز سایر کشورهای جهان به بخش ساعت جهانی و زمان کشورها مراجعه نمایید).

تایم امروز

همچنین ممکن است مواردی در تقویم قمری یافت شودکه تاریخ قمری امروز ایران با تاریخ قمری برخی کشورهای عربی یاسایر نقاط جهان 1 روز اختلاف داشته باشد و البته این تفاوت تاریخ قمری ، بدلیل روشهای متنوع کبیسه گیری سالهای قمری و متفاوت بودن زمان روئیت هلال ماه درکشورهای دیگر میباشد.

دراین صفحه ضمن آگاهی ازاینکه امروز چندمه و مناسبت امروز ایران چیست، تاریخ و مناسبت های فردا و سایر روزهای سال نیز ذکر میگردند.

آگاهی از زمان و اوقات شرعی امروز ، تبدیل تاریخ ، ساعت رسمی ایران ، ساعت جهانی و یااستفاده ازیک کرنومتر و زمان سنج دقیق بصورت آنلاین دراین بخش امکانپذیراست.برای کار باهریک ازموارد فوق، لازمست ازنوار بالای صفحه ابزار مورد نظر خود راانتخاب نمایید. درادامه معرفی مختصری ازهریک ازابزارهای موجود دراین صفحه خواهد آمد.

آگاهی از تاریخ امروز و روز هفته براساس سالهای میلادی قمری شمسی و مشاهده اینکه امروز چندمه دربالای صفحه میسر میباشد. تاریخ امروز بنابر وقت محلی ایران بوده و مناسبت روز نیزبه نمایش درمیآید.

ساعت رسمی ایران به وقت تهران آنلاین و دقیق دراختیار کاربران قرار میگیرد. ساعت آنلاین ایران بسیار دقیق بوده و علاوه برآن ساعت جهانی بهمراه ساعت کشورهای جهان نیز اعلام میگردد.

کرنومتر آنلاین سایت برای اندازه گیری زمان و ثبت آن تا صدم ثانیه قابل بکار میرود و درطراحی سعی شده اندازه گیری بدون خطا باشد و دقیق ترین زمان رانمایش دهد. باثبت هرلحظه، تفاضل دو زمان متوالی هم محاسبه شده و نمایش داده میشود.

کاربرد زمان سنج آنلاین شمارش معکوس ازیک زمان مشخص برحسب ثانیه و صدم ثانیه تاصفر میباشد. زمان اولیه توسط کاربر تعیین می شود. پس ازپایان زمان انتخاب شده آهنگ هشدار پخش میگردد.

تایم امروز

جهت آگاهی از اوقات شرعی امروز و فردا و تعیین وقت اذان به افق هرشهر مانند تهران، مشهد، قم و یاهرنقطه ایران میتوانید ازاین صفحه استفاده کنید و وقت اذان صبح، ظهر و مغرب و همچنین زمان طلوع آفتاب و غروب و نیمه شب شرعی را آنلاین مشاهده نمایید. تمام اوقات شرعی اعلام شده،بسیار دقیق بوده و منطبق بر تقویم رسمی ایران ، سال 96 دانشگاه تهران است.

آگاهی از لحظه تحویل سال نیز میسر بوده و بخش تبدیل تاریخ شمسی میلادی و قمری نیز ازطریق لینک بالای صفحه دردسترس میباشد.

تاریخ امروز

مناسبت امروز به میلادی چیست؟در این بخش از وب سایت تقویم 99 به معرفی مناسبت امروز می پردازیم. مناسبت امروز چیست؟ مناسبت امروز به میلادی چیست؟تاریخ امروز به میلادی؟ مناسبت امروز به قمری چیست؟تاریخ امروز به قمری؟ مناسبت امروز به شمسی چیست؟تاریخ امروز به شمسی؟ در جدول زیر اطلاعات کاملی …

تایم امروز
تایم امروز
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *