تنفس نوزاد

تنفس نوزاد
تنفس نوزاد

بسیاری از مادرانی که بارداری اول خود را تجربه می‌کنند، همواره از متخصصان درباره تعداد تنفس نوزاد و چگونگی آن سوال می‌پرسند. در واقع از آنجایی که نوزاد قادر به صحبت کردن از وضعیت بدنی خودش نیست، توجه به علائم بدنی او اهمیت بالایی دارد. در میان علائم بدنی مختلف، تنفس طبیعی نوزاد یکی از نشانه‌های سلامت اوست و معمولا تعداد آن از بدو تولد تا 6 ماهگی در هر دقیقه بین 30 تا 60 تنفس است. با این حال نوزاد ممکن است به دلایل گوناگونی دچار مشکلات تنفسی شود که والدین و مراقبین کودک باید به طور ویژه مراقب نوزاد خود باشند و در صورت بروز علائم جدی، سریعا کودک را به اورژانس منتقل کنند. به دلیل اهمیت تنفس نوزاد، در این مطلب نکاتی راجع به شرایط مختلف تنفس و راه‌های پیشگیری از این مشکل بیان خواهیم کرد پس همراه ما باشید.

 

تنفس به عنوان یک فعالیت غریزی و خودکار، بدون نیاز به آموزش از همان دوران جنینی در فرد شروع می‌شود. با این حال تنفس در محیط درون شکم مادر، با تنفس در محیط بیرون از شکم مادر تفاوت‌هایی دارد. اولین و بارزترین تفاوت این است که فضای داخل شکم مادر از مایع پر شده و ریه‌های نوزاد نیز با آن شرایط تطبیق پیدا کرده است. در حالی که نوزاد پس از تولد، می‌بایست ریه‌های خود را برای فعالیت در محیطی که گازها در آن حکم‌فرما هستند، آماده کند.

پزشکان معتقدند که پس از زایمان و با برداشته شدن فشار از روی قفسه سینه نوزاد، شرایط برای خارج شدن مواد مایع از درون ریه نوزاد فراهم می‌شود. در همین زمان به دلیل کاهش غلظت اکسیژن و افزایش غلظت دی اکسید کربن، مراکز تنفسی در مغز نوزاد فعال شده و به این ترتیب تنفس در نوزاد به صورت طبیعی شروع خواهد شد.

برای شناخت بیشتر در زمینه نوزاد تازه متولد شده کلیک کنید.

تنفس نوزاد

 

بررسی تعداد تنفس در هر دقیقه یکی از ملاک‌های بررسی سلامت فرد در تمام سال‌های زندگی است. تعداد تنفس در نوزادان، بیشتر از بزرگسالان است. در حالیکه افراد بالای 12 سال، نهایتا 20 تنفس در هر دقیقه انجام می‌دهند، نوزادان از بدو تولد تا 6 ماهگی در هر دقیقه بین 30 تا 60 تنفس انجام می‌دهند. بالا بودن تعداد تنفس در نوزادان به این خاطر است که حجم ریه‌ها در نوزاد کم بوده و آن‌ها نمی‌توانند مانند بزرگسالان در هر تنفس مقدار کافی اکسیژن را دریافت کنند. این مقدار در شش ماهه دوم سال اول زندگی به 24 تا 30 تنفس در هر دقیقه می‌رسد و به تدریج از مقدار آن کم شده تا به تنفس بزرگسالی برسد.

شما برای تنفس می‌توانید از قفسه سینه و یا شکم استفاده کنید. اکثر بزرگسالان به روش سینه‌ای تنفس می‌کنند و با هربار تنفس قفسه سینه پر و خالی می‌شود اما نوزادان دارای تنفس شکمی هستند، به همین خاطر در حین تنفس شکم آن‌ها پر و خالی می‌شود.

کوچک بودن مجراهای بینی در نوزادان باعث می‌شود که گاهی تنفس در آن‌ها همراه با صدا باشد. معمولا پیشنهاد می‌شود که مادر با دقت به این صداها گوش دهد. صداهایی که در اکثر مواقع هنگام تنفس نوزاد می‌شنوید، مربوط به ریتم طبیعی تنفس وی هستند اما اگر متوجه صدای غیر عادی در تنفس وی شدید، به ویژه هنگامی که در انتهای هر تنفس نوزاد صدای خرخر می‌شنوید، بهتر است نسبت به این مسئله دقت بیشتری به خرج دهید.

گاهی اوقات در ریتم تنفس نوزاد متوجه می‌شوید که او برای چند ثانیه نفس نمی‌کشد. این مسئله به ویژه در هنگام خواب نوزاد پیش می‌آید و جای نگرانی در ارتباط با آن وجود ندارد. معمولا نوزادان دارای یک ریتم تنفس هستند که 5 تا 10 ثانیه تنفس سریع داشته و بعد برای چند ثانیه نفس نمی‌کشند.

برای اطلاع بیشتر در زمینه نشانه های سلامت نوزاد کلیک کنید.

 

 

برای اطلاع بیشتر در زمینه مراقبت از نوزاد کلیک کنید.

 

در صورت مشاهده هر یک از این علائم فورا با اورژانس تماس گرفته و یا کودک را به درمانگاه برسانید. معمولا توصیه می‌شود که با اورژانس تماس بگیرید. راهکارهای ارائه شده توسط اپراتور، می‌تواند تا پیش از رسیدن کمک‌های تخصصی تا حد زیادی به نوزاد شما کمک کند. در کنار این مسئله شما باید بتوانید در کنار آرام کردن خود و دوری از استرس، نوزادتان را نیز آرام کرده و مراقب او باشید. از آن جایی که ممکن است این اتفاق برای کودک بازهم اتفاق بیفتد بهتر است با مشاوره کودک در ارتباط باشید تا بتوانید بهتر شرایط کودک را کنترل کنید.

برای آگاهی بیشتر در زمینه مشاوره کودک کلیک کنید. 

 

کودک در هر دقیقه بین 30 تا 60 بار تنفس دارد. این تنفس‌ها به صورت شکمی بوده و ممکن است همراه با صدا باشد. همچنین وجود وقفه‌های 10 ثانیه‌ای که در آن کودک نفس نمی‌کشد طبیعی است.

صدای خرخر، کبودی رنگ لب، یا پوست بدن نوزاد، وقفه‌های بیش از 10 ثانیه و یا حالت عق زدن در کودک از جمله نشانه‌هایی است که باید به آن توجه جدی شود.

برای دریافت مشاوره در زمینه تنفس نوزاد می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

هنر زندگی اولین سامانه مشاوره روانشناسی تخصصی کشور با مجرب ترین مشاوران روانشناسی پاسخگوی سوالات و مشکلات شما در زمینه های مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربیت کودک ، جوانان ، مهارت های ارتباطی ، ترک اعتیاد ، مشاوره روانشناسی ، روان درمانی و … می باشد. به امید زندگی شاد و سالم برای یکایک مردم ایران…

با عضویت در خبرنامه، از جدیدترین و بهترین کتاب ها و مقالات روانشناسی اطلاع پیدا کنید…

© کلیه حقوق برای حامی هنر زندگی محفوظ می باشد. انتشار مقالات با ذکر منبع بلامانع می باشد.

وقتی دلبندتان به دنیا می آید، اطمینان از سلامتی و رشد عادی او دغدغه روزمره شما خواهد شد. در آن زمان حتی به ریزترین نکات هم توجه ویژه ای نشان می دهید. در خواب و بیداری به نفس کشیدن نوزاد دقت می کنید و می خواهید بدانید که تنفس نوزاد چگونه باید باشد؟ تعداد تنفس طبیعی نوزاد چقدر است و…برای شنیدن پاسخ تمامی این پرسش ها با ما همراه باشید.

تنفس ناخودآگاه است. جنین این کار را خودش در رحم یاد می‌گیرد. معمولا این موضوع جای نگرانی ندارد اما گاهی الگوی تنفس نوزاد می‌تواند با اشکال مواجه شود. برای همین خوب است والدین درباره تعداد تنفس نرمال نوزاد و چگونگی تشخیص ناهنجاری در الگوی تنفسی بیشتر بدانند. ابتدا بیایید درک کنیم تنفس نوزاد چگونه باید باشد؟

موارد زیر را باید برای درک «تنفس عادی» در نوزادان بدانید:

رعایت موارد زیر می‌تواند مفید باشد:

تنفس نوزاد

البته لازم به ذکر است که درصورتی که نوزاد مبتلا به ریفلاکس بوده و ممکن است هر لحظه بالا بیاورد، و در هنگام خواب کسی هشیارانه مراقب او نیست، خواباندن به پهلو ارجحیت دارد.

تشخیص مشکلات تنفسی، تنها از طریق نگاه کردن دشوار است، اما اگر احساس کردید مشکلی وجود دارد بدون فوت وقت نزد پزشک بروید. تنفس یک عملکرد حیاتی بدن است و هرگونه تشخیص به‌موقع ناهنجاری می‌تواند این اطمینان را ایجاد کند که نوزاد شما همواره بدون مشکل تنفسی خواهد بود.

زمانی‌که بدانید تنفس نوزاد چگونه باید باشد و ریتم و تعداد تنفس عادی در نوزادان را بشناسید، تشخیص الگوی تنفس غیرعادی راحت‌تر می‌شود.

منبع: momjunction

 

بیشتر بدانید:

1- آپنه خواب در کودکان چه نشانه هایی دارد؟

2- مقابله با مشکلات خواب و بدخوابی در نوزادان

3- آموزش خوابیدن به نوزاد

4- وقفه تنفسی یا آپنه خواب در کودکان چه عوارضی دارد؟

نویسنده :
تیم تالیف و ترجمه نی نی پلاس

سلامت، مراقبت و رشد نوزاد

سلامت، مراقبت و رشد نوزاد

سلامت، مراقبت و رشد نوزاد

سلامت، مراقبت و رشد نوزاد

سلامت، مراقبت و رشد نوزاد

سلامت، مراقبت و رشد نوزاد

سلامت، مراقبت و رشد نوزاد

این بخش در حال طراحی می باشد

آیا در هفتهٔ اول بارداری واقعاً شما باردار محسوب می‌شوید؟ اولین علامت بارداری معمولاً فقدان یک دوره پریود است و پس از آن، شایع‌ترین علائم شامل حالت…

برای شروع درمان مشکلات باروری، لازم است بدانید که چه کسانی و در چه زمانی باید برای درمان این مشکلات اقدام کنند. در این ویدیو، دکتر مهراندخت عابدینی…

فشار خون بالا بعد از هفتۀ ۲۰ بارداری اگر با علائم بیماری‌های دیگری همراه نباشد، می‌تواند نشانۀ بیماری فشار خون حاملگی باشد. کنترل نکردن به موقع…

جنین در طول بارداری درون کیسۀ آب قرار گرفته است. پاره شدن این کیسه در هفته‌های متفاوت بارداری دلایل مختلفی دارد که بهتر است با آنها آشنا باشید تا…

بعد از زایمان مسئلۀ مهمی مثل خوردن غذا‌هایی که به شما انرژی لازم را بدهد وجود دارد. خوردن غذا‌های سالم به صورت روزانه، انرژی شما را که احتمالاً بعد…

تنفس نوزاد

خواب نوزاد می‌تواند یکی از گیج‌کننده‌ترین مسائلی باشد که تازه‌والدها با آن مواجه می‌شوند. نوزادان مانند بزرگسالان نمی‌خوابند، اما دلیل این اتفاق…

نشستن بدون کمک دیگران چشم‌انداز جدیدی از جهان به کودک می‌دهد. وقتی عضلات پشت و گردن او برای راست نگه داشتن پشتش به اندازهٔ کافی قوی شد و وقتی یاد…

وقتی کودکتان بزرگ می‌شود دلتان برای خیلی چیزها تنگ خواهد شد، اما به احتمال خیلی زیاد، عوض کردن پوشک یکی از این دلتنگی‌ها نیست. با این حال، یادتان…

چیزهایی که کودک شما را شاد می‌کند، می‌تواند برایتان عجیب و غافلگیرکننده باشد. کارشناسان رشد و تکامل کودک که روی این موضوع کار می‌کنند می‌گویند شادی…

سندرم التهابی چند سیستمی یا سندرم میس می‌تواند به دنبال واکنش نسبت به کووید ۱۹ در بدن برخی اطفال و کودکان ایجاد ‌شود. همچنین از ماه ژوئن سال ۲۰۲۰،…

زمان و راه و روش از شیر گرفتن کودکان شیرخوار یکی از سؤالات و نگرانی‌های تمام مادران است. در این ویدیو دکتر فریبا صیقلی، فوق تخصص گوارش کودکان، برای…

کودکتان پس از تولدش می‌تواند گهواره، تخت یا هر دو را در دو زمان مشخص یعنی برای چند ماه اول، یک گهواره و سپس یک تختخواب داشته باشد. در واقع این شما…

در طول شبانه‌روز و هر بار که احساس ‌کنید لازم است، می‌توانید به نوزادتان سر بزنید و تنفسش را بررسی کنید. اگر نوزادتان زودرس است یا یک بیماری ریوی مزمن یا عارضۀ دیگری مانند آپنۀ خواب دارد، ممکن است لازم باشد این نظارت را حداقل برای مدتی کمی بیشتر انجام دهید. اما حتی اگر نوزاد شما مشکل پزشکی ندارد، ممکن است نگران باشید که او ناگهان دچار عارضه‌ای مثل سندرم مرگ ناگهانی نوزاد یا SIDS شود. در این مطلب می‌توانید با چگونگی تنفس نوزادان در خواب، موارد نیازمند مراجعه به اورژانس یا تماس اضطراری با شمارۀ اورژانس ۱۱۵، راهکارهای شما تا آمدن اورژانس یا برقراری تماس و برطرف کردن نگرانی از سندرم مرگ ناگهانی نوزاد در خواب آشنا شوید.

نوزادان مراحل مختلفی از خواب مثل خواب عمیق و بی‌تحرک و خواب فعالانه و پرسروصدا دارند. در حین خواب، نوزادان ممکن است تنفس دوره‌ای داشته باشند، یعنی ابتدا به شکلی سریع‌تر و عمیق‌تر نفس می‌کشند و سپس تنفسشان آرام‌تر و کم‌عمق‌تر می‌شود و پس از آن برای ۱۰ تا ۱۵ ثانیه نفس نمی‌کشند و بعد دوباره با نفس‌هایی که به تدریج عمیق‌تر می‌شود شروع به تنفس می‌کنند. این نوع تنفس در بین نوزادان، به ویژه در میان نوزادان زودرس رایج است و در چند ماه اول زندگی، کم‌کم با الگوی بالغ‌تری از تنفس که شامل آه‌های گاه‌به‌گاه نیز هست، کامل‌تر می‌شود.

اگر کودکتان به طور ناگهانی، همه یا تعدادی از علائم زیر را هنگام خواب نشان می‌دهد، فوراً با اورژانس تماس بگیرید:

اگر لب، زبان، تمام صورت یا بدن او تیره یا به‌ شکل واضح آبی شد یا اگر گمان می‌کنید تنفس کودکتان قطع شده است، او را لمس کنید یا بلندش کنید و اگر کودک پاسخی نداد، پشتش را محکم مالش دهید یا با دست به کف پای او بزنید. اگر باز هم پاسخی نداد، فوراً با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرید. درست است که پرسنل اورژانس نمی‌توانند خودشان را همان لحظه برسانند ولی مسئولی که پشت خط قرار دارد می‌تواند به شما در راهنمایی صحیح برای نجات کودک کمک کند. اما این بدین معنی هم نیست که کودک را رها کنید و به دنبال تلفن بگردید، بلکه لازمهٔ مدیریت شرایط بحرانی اول حفظ خونسردی تا جای ممکن و همزمانی انجام عملیات نجات است، پس حتماً از قبل در مورد احیای قلبی تنفسی و مانورهای نجات کودکان زیر یک سال از خفگی به شکل کاملاً علمی تحقیق کنید و آنها را به صورت عملی یاد بگیرید.

پس اگر هر کدام از این اتفاق‌ها افتاد و شما می‌دانستید چه کاری را باید انجام دهید، فقط فوراً اورژانس تماس بگیرد. در مورد یادگیری احیای قلبی نوزادان نیز یادتان باشد که بلد بودن احیای قلبی‌ ریوی، ترس‌های شما را کمتر خواهد کرد و شما را قادر به کنترل شرایط اضطراری و جدی تنفسی در تمام دوران کودکی فرزندتان خواهد کرد.

با افزایش تجربۀ شما، کم‌کم خیالتان راحت‌تر و نگرانی‌تان کمتر می‌شود، اما ایرادی ندارد اگر تا چند سال بعد هم، همچنان شب‌ها برای بررسی تنفس کودکتان به اتاقش سر بزنید. همچنین اگر بدانید که سندرم مرگ ناگهانی نوزاد خیلی شایع نیست، ممکن است ترس شما کمتر شود. علاوه ‌بر این، ۹۰ درصد از موارد سندرم مرگ ناگهانی نوزاد قبل از سن شش ماهگی اتفاق می‌افتد و وقتی کودک به یک سالگی می‌رسد، این خطر تقریباً از بین می‌رود.

اگرچه نظریه‌های زیادی وجود دارد، اما هیچ‌کس نمی‌داند دقیقاً چه چیزی باعث سندرم مرگ ناگهانی نوزاد می‌شود و هیچ راه مطمئنی نیز برای جلوگیری از آن وجود ندارد. خوشبختانه، وقوع سندرم مرگ ناگهانی نوزاد در سال‌های اخیر به طور چشمگیری کاهش یافته است، زیرا عوامل خطر بیشتری شناسایی شده است و والدین اطلاعات و راهکارهای بیشتری برای جلوگیری از وقوع سندرم SIDS یاد گرفته‌اند. برخی از این راهکارها شامل موارد زیر است:

همچنین مطمئن شوید کسی که از کودک مراقب می‌کند، می‌داند که باید کودک را روی پشتش بخوباند، زیرا بسیاری از موارد مرگ ناشی از سندرم مرگ ناگهانی نوزاد زمانی اتفاق می‌افتد که یکی از مراقبان، کودک را روی شکم یا همان حالت دمر می‌خواباند، درحالی‌که او به خوابیدن روی پشتش عادت دارد.

آپنۀ خواب به معنی یک وقفۀ تنفسی است و یک اختلال بالقوه جدی به شمار می‌رود که در آن تنفس بارها و بارها در طول خواب مختل می‌شود. اگر آپنه درمان نشود،…

خواباندن نوزاد یا کودک کنار خودتان به این معنی است که کودک را در اتاق جدایی نگذارید و کنار خودتان بخوابانید. برخی از خانواده‌ها به کودکانشان این…

خواب نوزاد می‌تواند یکی از گیج‌کننده‌ترین مسائلی باشد که تازه‌والدها با آن مواجه می‌شوند. نوزادان مانند بزرگسالان نمی‌خوابند، اما دلیل این اتفاق…

تیم و هیئت علمی مادرشو تلاش می‌کند تا تمام مطالب کیفیت بالایی داشته باشد. اما حفظ این کیفیت بدون داشتن نظرات اصلاحی شما کاربر عزیز امکان‌پذیر نیست. بنابراین اگر ایرادی در مطلب بالا می‌بینید یا فکرمی‌کنید این مقاله مناسب نیست، نظرتان را از طریق فرم زیر با ما در میان بگذارید.

مطالب این سایت جایگزین تشخیص، تجویز و درمان نیست. برای اطلاعات بیشتر به شرایط استفاده مراجعه فرمایید.

© کلیه حقوق مادی و معنوی متون، گرافیک، تصاویر و ویدیوها و محتویات سایت صرفاً متعلق به شرکت راهکارهای سلامتی پدیدار می باشد. بازنشر و استفاده از مطالب مادرشو تنها برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع (و لینک مستقیم به مطلب و بازنشر کامل و بدون جرح و تعدیل) بلامانع است. کليۀ حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به شرکت دانش‌بنیان راهکارهای سلامتی پدیدار است.

آیا در هفتهٔ اول بارداری واقعاً شما باردار محسوب می‌شوید؟ اولین علامت بارداری معمولاً فقدان یک دوره پریود است و پس از آن، شایع‌ترین علائم شامل حالت…

واریکوسل از مشکلات شایعی است که احتمالاً در جریان درمان‌های ناباروری با آن مواجه می‌شوید. واریکوسل وجود سیاهرگ‌های واریسی در بیضه است که معمولاً…

ملاقات‌های منظم با پزشک در دوران بارداری از اهمیت خاصی برخوردارند. انجام منظم مراقبت‌های بارداری می‌تواند از بروز عوارض بارداری و زایمان به شکل…

جنین در طول بارداری درون کیسۀ آب قرار گرفته است. پاره شدن این کیسه در هفته‌های متفاوت بارداری دلایل مختلفی دارد که بهتر است با آنها آشنا باشید تا…

بعد از تولد کودک و زایمان همسرتان، احتمالاً کمی اطرافتان شلوغ است و شاید یکی از اعضای خانوادۀ همسرتان یا نزدیکان شما در کنار همسر شما بماند، اما…

تنفس نوزاد

تغذیهٔ خوب برای رشد ذهنی و جسمی کودک شما بسیار مهم است و پس از تولد نوزاد، لازم است افزایش وزن و وزن‌گیری او به دقت توسط یک پزشک اطفال مورد اعتماد…

اگر دوست ندارید کودکتان را هنگام خواب تنها بگذارید تا گریه کند یا روش‌های ناپدید شدن تدریجی و گریه تا خواب را امتحان کرده‌اید ولی مؤثر نبوده‌ است،…

کتاب خواندن سن و زمان ندارد و هیچ‌وقت برای سوق دادن بچه‌ها به سوی کتاب زود نیست. اما در مورد کودکان نوپا، فعلاً هدف این است که به شکل غیرمستقیم…

بازی شغل و تجارت كودكان است و به آنها اجازه و آزادی عمل این را می‌دهد که دنیای فیزیکی اطراف و دنیای عاطفی درونشان را آزمایش كنند. هرچند ممکن است از…

جلوگیری از خفگی در کودکان زیر یک سال با نجات کودکان بالای یک سال از خفه شدن فرق دارد. برای پیشگیری از خفگی در سن زیر یک سال، سه مرحله و قانون اصلی…

شاید برای شما هم این سؤال پیش آمده باشد که چه زمانی باید زایمان سزارین را انتخاب کنید؟ در این ویدیو، خانم نیلوفر قاسمی، کارشناس ارشد مامایی و مدیر…

لیوان مخصوص کودک می‌تواند کمکی برای فرایند انتقال کودکتان از شیر خوردن سینه یا شیشه‌شیر به یک لیوان معمولی باشد. لیوان مخصوص کودکان شیرخوار انواع و…

آپنۀ خواب به معنی یک وقفۀ تنفسی است و یک اختلال بالقوه جدی به شمار می‌رود که در آن تنفس بارها و بارها در طول خواب مختل می‌شود. اگر آپنه درمان نشود، می‌تواند به عوارض جدی مانند کندی ضربان قلب و رشد ضعیف کودک منجر شود. در گذشته، پزشکان بر این باور بودند که آپنه با ریسک بالاتر برای ابتلا به سندرم مرگ ناگهانی نوزاد در ارتباط است، اما مطالعات متعدد در طول دو دهۀ گذشته هیچ ارتباطی بین این دو نیافته‌ است. در این مطلب می‌توانید با انواع آپنه در خواب و علائم آن، عوامل مؤثر در وقوع آپنه و عوارض آن، تشخیص و درمان آپنه و راهکارهای شما در صورت توقف تنفس نوزاد در خواب آشنا شوید.

هر نوزادی می‌تواند دچار آپنۀ خواب شود، اما در نوزادانی که پیش از موعد متولد شده‌اند، شایع‌تر است. در نوزادانی که قبل از هفتۀ ۳۷ بارداری به دنیا آمده‌اند، آپنۀ خواب را آپنۀ نارسی می‌نامند و در نوزادانی که در هفتۀ ۳۷ بارداری و پس از آن به دنیا آمده‌اند، این عارضه را آپنۀ نوزادی می‌نامند. هرچه یک نوزاد زودرس‌تر باشد، احتمال بیشتری دارد که به آپنۀ خواب مبتلا شود. کودکانی با سندرم داون و دیگر عارضه‌های مادرزادی نیز ریسک بالاتری برای آپنۀ خواب دارند. به‌طورکلی سه نوع آپنۀ خواب وجود دارد:

آپنۀ انسدادی: این نوع آپنه که توسط یک انسداد در مسیر تنفسی فوقانی ایجاد می‌شود. در بزرگسالان و کودکان یک ساله و بزرگ‌تر، آپنۀ خواب اغلب از نوع انسدادی است.

آپنۀ مرکزی: در این نوع، هیچ انسدادی وجود ندارد، اما مغز نمی‌تواند به عضلات، سیگنال یا علامت شروع تنفس را بدهد. آپنۀ خواب مرکزی رایج‌ترین نوع در نوزادان فول‌ترم یا کامل و نوزادان زودرس درشت‌تر یعنی با وزن بیشتر است.

آپنۀ ترکیبی: این نوع آپنه، ترکیبی از آپنۀ انسدادی و آپنۀ مرکزی است. نوزادان زودرس کم‌وزن‌تر، معمولاً آپنۀ ترکیبی دارند.

برخی از نوزادان مبتلا به آپنه، هنگام خواب به مدت ۲۰ ثانیه یا بیشتر تنفسشان قطع می‌شود. دیگران برای فاصله‌های کوتاه‌تری نفس نمی‌کشند و بدنشان لَخت و سست، رنگ‌پریده یا کبود می‌شود یا در حین خواب ضربان قلب کندتری دارند. به خاطر داشته باشید که برای نوزادان تازه ‌متولدشده و کودکان زیر شش ماه داشتن الگوی تنفس نامنظم طبیعی است. این حالت تنفس دوره‌ای نام دارد و طی آن، ابتدا تنفس سریع و سپس آهسته‌تر و بعد از آن به مدت پنج تا ۱۰ ثانیه مکث در تنفس و سپس دوباره تنفس سریع از سر گرفته می‌شود و به همین ترتیب ادامه می‌یابد. تنفس دوره‌ای موضوع نگران‌کننده‌ای نیست و معمولاً در حدود شش ماهگی کودک از بین می‌رود.

در نوزادان، نابالغ بودن ساقۀ مغز که تنفس را کنترل می‌کند یا انسداد در مسیر تنفسی اغلب عامل بروز آپنۀ خواب است و دیگر علل مؤثر شامل موارد زیر است:

آپنه می‌تواند عوارض جدی ایجاد کند و در موارد نادر می‌تواند کشنده باشد. هنگامی که تنفس نوزاد قطع می‌شود، سطح اکسیژن در خون پایین می‌آید و سطح دی‌اکسیدکربن افزایش می‌یابد. او ممکن است دچار افت شدید در ضربان قلب شود یا هوشیاری خود را از دست بدهد و نیازمند احیای قلبی ‌‌ریوی شود.

اگر پزشک مشکوک به آپنۀ خواب باشد، احتمالاً یک معاینۀ فیزیکی انجام می‌دهد و سپس آزمایشات مختلفی مثل اندازه‌گیری مقدار اکسیژن خون و بررسی تنفس و ضربان قلب را انجام خواهد داد. همچنین ممکن است یک عکس‌برداری با اشعۀ ایکس انجام شود. پزشک ممکن است برای آزمایشات بیشتر شما را به یک متخصصان مربوطه مثل متخصص ریۀ کودکان ارجاع دهد.

نوع درمان با شدت بیماری نوزادتان در ارتباط است. پزشک ممکن است استفاده از یک مانیتور آپنۀ خانگی برای پیگیری سرعت تنفس و ضربان قلب کودک یا مصرف دارو برای تحریک سیستم عصبی مرکزی را پیشنهاد کند. برخی از کودکان مبتلا به آپنۀ انسدادی نیز نیاز به استفاده از ونتیلاتور فشار مثبت؛ CPAP، دارند که هنگام خواب با دمیدن هوا به داخل بینی از طریق یک ماسک، مسیر تنفسی‌شان را باز نگه می‌دارد که البته این دستگاه معمولاً علائم آپنۀ خواب مرکزی را رفع نمی‌کند.

خوشبختانه، نوزادان مبتلا به آپنۀ خواب به ندرت دچار هر گونه عوارض درازمدت ناشی از این عارضه می‌شوند. آپنۀ خواب هم معمولاً با رشد کودک خودبه‌خود از بین می‌رود. بیشتر نوزادان زودرس وقتی به سن یک ماهگی واقعی و طبیعی خود می‌رسند، دیگر هیچ نشانه‌ای از این عارضه ندارند.

اگر حس کردید که نوزادتان دچار مشکل تنفسی در خواب شده، لازم است او را لمس کنید یا با ملایمت تکانش دهید تا ببینید پاسخی می‌دهد یا خیر. اگر واکنشی نشان نداد، فوراً با شمارۀ اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرید. همچنین اگرچه کبود شدن دست و پای نوزاد یا پوست اطراف دهانش، به ویژه هنگامی که کمی سردش شده یا گریه کرده است، غیرطبیعی نیست، اما اگر پیشانی یا بدن کودک نیز کبود شود، ممکن است در معرض خطر باشد که در این صورت نیز لازم است با اورژانس تماس بگیرید.

اگر احیای قلبی ‌ریوی نوزاد را بلدید و می‌دانید که چگونه آن را انجام دهید، عملیات احیا را فوراً شروع کنید و از کس دیگری بخواهید با اورژانس تماس بگیرد. اگر تنها هستید، شمارهٔ اورژانس را بگیرید و احیای قلبی ‌ریوی را شروع کنید. سعی کنید کمی خونسرد باشید تا بتوانید این دو کار را به خوبی زمان‌بندی کنید تا یا اورژانس برسد یا کودکتان با انجام احیا توسط خود شما شروع به نفس کشیدن کند. در هر صورت، حضور تلفنی مسئول آگاه اورژانس پشت خط هم می‌تواند کمک بسیار بزرگی برای شما باشد!

یاد گرفتن احیای قلبی ‌ریوی نوزاد برای همۀ پدر و مادرها مهم است، اما برای والدین نوزادان مبتلا به آپنه اهمیت بیشتری دارد. برای کلاس آموزشی احیای قلبی ‌ریوی نوزاد به هلال‌احمر، بیمارستان یا پزشک کودکتان مراجعه کنید.

نوزادان زودرس و برخی از نوزادانی که هنگام تولدشان دچار یک بیماری هستند یا با برخی مشکلات در مورد سلامتشان روبه‌رو می‌شوند، نیاز به بستری شدن در بخش…

در طول شبانه‌روز و هر بار که احساس ‌کنید لازم است، می‌توانید به نوزادتان سر بزنید و تنفسش را بررسی کنید. اگر نوزادتان زودرس است یا یک بیماری ریوی…

خواب نوزاد می‌تواند یکی از گیج‌کننده‌ترین مسائلی باشد که تازه‌والدها با آن مواجه می‌شوند. نوزادان مانند بزرگسالان نمی‌خوابند، اما دلیل این اتفاق…

تیم و هیئت علمی مادرشو تلاش می‌کند تا تمام مطالب کیفیت بالایی داشته باشد. اما حفظ این کیفیت بدون داشتن نظرات اصلاحی شما کاربر عزیز امکان‌پذیر نیست. بنابراین اگر ایرادی در مطلب بالا می‌بینید یا فکرمی‌کنید این مقاله مناسب نیست، نظرتان را از طریق فرم زیر با ما در میان بگذارید.

مطالب این سایت جایگزین تشخیص، تجویز و درمان نیست. برای اطلاعات بیشتر به شرایط استفاده مراجعه فرمایید.

© کلیه حقوق مادی و معنوی متون، گرافیک، تصاویر و ویدیوها و محتویات سایت صرفاً متعلق به شرکت راهکارهای سلامتی پدیدار می باشد. بازنشر و استفاده از مطالب مادرشو تنها برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع (و لینک مستقیم به مطلب و بازنشر کامل و بدون جرح و تعدیل) بلامانع است. کليۀ حقوق مادی و معنوی اين سايت متعلق به شرکت دانش‌بنیان راهکارهای سلامتی پدیدار است.

بیماری‌هایی که بر روی تنفس تاثیر می‌گذارند اغلب در نوزادی به وجود می‌آیند. طبیعتا هر فردی مراقب ظهورعلائم بیماری در نوزاد خود است. سرعت تنفس نوزاد یکی از علائم بیماری است. اگر تنفس نوزاد کمی سریع باشد، این یکی از اولین علائم عفونت ریه، مخصوصا در نوزادان یا کودکان خردسال می‌باشد. کودکان زیر ۳ سال به توجه و مراقبت بیشتری نیاز دارند زیرا بیماری‌های تنفسی برای کودک بسیار آزار دهنده هستند. در ابتدا، والدین باید بدانند که تنفس سالم و طبیعی به چه شکل است.    اگر گه گاهی به تنفس نوزاد تازه متولد شده توجه کرده باشید حتما تعجب کرده‌اید که آیا تنفس کودک طبیعی است یا خیر. اما نوزادان تازه متولد شده الگوی تنفس مشخصی دارند، و بنابراین آنچه برای والدین غیر طبیعی یا هشدار دهنده به نظر می‌رسد، برای نوزاد تازه متولد شده کاملا طبیعی و نرمال است.

هنگامی که نوزاد تازه متولد شده به منزل برده می‌شود، ممکن است والدین از صدایی که هنگام تنفس نوزاد تولید می‌شود تعجب کنند. تنفس نوزادان تازه متولد شده دارای الگوها و صداهای خاصی است، و بهتر است والدین با این صداها آشنا باشند. این آشنایی باعث می‌شود والدین بتوانند صداهای “طبیعی” را از صداهایی که به توجه بیشتری نیاز دارند تشخیص دهند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و نوبت ویزیت در کلینیک تخصصی کودکان امید تحت نظر دکتر می‌توانید با شماره ۰۲۱۸۸۸۹۸۴۴۰  و ۰۲۱۸۸۸۹۸۴۴۱ تماس بگیرید.

یکی از بهترین کارهایی که می‌توان برای آشنایی با تنفس نوزاد انجام داد، گذراندن زمان بیشتر با نوزاد و بی سر و صدا گوش دادن به نفس کشیدن او است. ممکن است صدای تنفس نوزاد با توجه به نوع فعالیتی که دارد انجام می‌دهد (خوردن، خوابیدن، بیدار و آرام بودن) متفاوت باشد. آشنایی والدین با این صداهای مختلف باعث می‌شود آنها به اشتباه تصور نکنند که کودک مشکلی دارد. اگر نوزاد در بیمارستان متولد شده باشد، نگه داشتن کودک در کنار مادر می‌تواند بسیار مفید باشد زیرا زمانی که مادر سوالی داشته باشد، می‌تواند از پرستار سوالش را پرسیده و از او کمک بگیرد.

نوزادان به طور طبیعی از راه دهان تنفس نمی‌کنند بلکه از راه بینی نفس می‌کشند و به همین دلیل می‌توانند همزمان غذا خورده و نفس بکشند. آنها تا سن ۶ ماهگی فقط از راه بینی نفس می‌کشند و حدود سن یک سالگی قادر خواهند بود بیشتر از راه دهان نفس بکشند. به همین دلیل هنگامی که که هوا از را‌ه‌های هوایی کوچک بینی آنها عبور می‌کند، مادر صداهایی شبیه صدای سوت زدن، خرخر یا صدای قل قل کردن را می‌شنود. خوب است همان طور که مادر بیشتر با نوزاد تازه متولد شده آشنا می‌شود، از رفتارهایی از نوزاد که در زیر آمده در موقعیت‌های مختلف یادداشت برداری کند:

تنفس نوزاد

·        صداهای معمولی که نوزاد در هنگام تنفس تولید می‌کند.

·        مقدار باز شدن سوراخ بینی نوزاد در هنگام تنفس در حین انجام فعالیت‌های مختلف.

·        ریتم بالا و پایین رفتن قفسه سینه نوزاد.

·        صداهایی که فقط در هنگام غذا خوردن از سینه مادر یا از شیشه تولید می‌کند.

·        صدای عطسه‌ی نوزاد. مادر نباید نگران باشد زیرا عطسه‌ی نوزادان تازه متولد شده معمولا دلایل مثبتی دارد.

·        میزان تغییر صدای تنفس نوزاد هنگام تغییر موقعیت او.

همچنین، با اینکه بزرگسالان در یک دقیقه بین ۱۸ تا ۲۰ مرتبه تنفس می‌کنند اما نوزاد تازه متولد شده ریه‌های کوچکتری دارد و بنابراین تعداد تنفس‌های او بیشتر است. به طور کلی یک نوزاد تازه متولد شده در یک دقیقه بین ۴۰ تا ۶۰ مرتبه نفس می‌کشد.

پس از اینکه مادر مدتی با توجه نوزاد عزیزش را مشاهده کرد متوجه خواهد شد که نوزاد صداهای متفاوتی تولید می‌کند. معمولا این صداها هشدار دهنده نیستند. برخی از صداهایی که شنیده می‌شوند عبارتند از:

 

یک الگوی تنفسی کاملا طبیعی دیگر که مادران باید از آن آگاه باشند، تنفس دوره‌ای نامیده می‌شود. این نوع تنفس زمانی که نوزاد خواب است دیده می‌شود. در این نوع تنفس یک سیکل پنج تا ده ثانیه‌ای ازتنفس سریع، تنفس کوتاه، و وقفه‌های کوتاه تشکیل می‌شود. این تنفس جای نگرانی ندارد و بر ضربان قلب یا رنگ نوزاد تاثیری نمی‌گذارد.

 

توانایی مادر در تشخیص صداهای طبیعی نوزاد به او کمک می‌کند که بتواند صداهای غیر طبیعی را تشخیص دهد. پیروی از احساس غریزی در هنگام نگرانی یک امر مهم و طبیعی است. اگر مادر سوالی داشت باید با پزشک تماس بگیرد.

برخی از علائم نگران کننده عبارتند از:

اگر نوزاد هریک از علائم زیر را داشت، شرایط اورژانسی بوده و باید فورا به پزشک مراجعه شود:

         

ترجمه تصویر:

آیا کودک من سریع تنفس می‌کند؟

از تولد تا شش ماهگی                                      ۳۰ تا ۶۰ تنفس در دقیقه

۶ تا ۱۲ ماهگی                                              ۲۴ تا ۳۰ تنفس در دقیقه

۱ تا ۵ سالگی                                                 ۲۰ تا ۳۰ تنفس در دقیقه

۶ تا ۱۲ سالگی                                               ۱۲ تا ۲۰ تنفس در دقیقه

۱۲ سالگی و بیشتر                                           ۱۲ تا ۲۰ تنفس در دقیقه

 

نکته‌ای که باید مورد توجه قرار گیرد، تعداد تنفس کودک در هنگام استراحت است. در کودکان تعداد تنفس طبیعی به سن آنها بستگی دارد:

برای محاسبه‌ی سرعت تنفس کودک، تعداد بالا آمدن قفسه سینه او در یک دقیقه را بشمارید. اگر این تعداد خارج از رنج طبیعی تنفس برای سن کودک باشد، ممکن است کودک مشکلی داشته باشد.

 

اگر نوزاد یا کودک نوپای شما علائم زیر را داشت، فورا با اورژانس تماس بگیرید:

اگر سن کودک بیشتر از پنج سال بوده، و پس از انجام ورزش یا فعالیت‌های فیزیکی معمولی به نفس نفس زدن می‌افتد، با پزشک تماس بگیرید. اگر تنفس سریع کودک مرتب عود کرده و برگردد، این نیز نشانه‌ی دیگری برای مراجعه و مشورت با پزشک خواهد بود.

تنفس سریع نشانه‌ی مشکلات بسیاری است. برخی از رایج‌ترین مشکلات عبارتند از:

معمولا کودکان زیر ۲ سال به برونشیولیت مبتلا می‌شوند. آنها معمولا در فصل زمستان یا بهار به این نوع عفونت ریه مبتلا می‌شوند. برونشیولیت باعث باریک‌تر شدن راه‌های هوایی داخل ریه‌ها می‌گردد. باریک شدن مجاری هوا تنفس را برای کودک سخت می‌کند. دیگر علائم برونشیولیت عبارتند از:

برونشیولیت معمولا در طول زمستان یا اوایل بهار ایجاد شده و علائم اولیه‌ی آن شبیه سرماخوردگی است. سپس ویروس RSV (ویروس چند هسته ای تنفسی  یا آر اس وی) در ریه‌ها گسترش یافته و باعث ایجاد برونشیولیت و ذات الریه  در کودکان می‌شود.

در کودکان مبتلا به آسم، معمولا اولین علائم در سن پنج سالگی ظاهر می‌شوند. علاوه بر تنفس سریع، سرفه و خس خس سینه نیز از علائم آسم هستند.

ذات الریه پس از ابتلای کودک به سرماخوردگی یا آنفلوانزا ایجاد می‌شود. ذات الریه ممکن است در اثر یک ویروس یا باکتری به وجود آید.

دیگر علائم ذات الریه عبارتند از:

احتمال ابتلا به ذات الریه در کودکان زیر ۲ سال بیشتر است. در صورت بروز علائم ذات الریه در این کودکان باید فورا آنها را به پزشک نشان داد.

تنفس نوزاد

توقف تنفس به مدت ۵ تا ۱۰ ثانیه و سپس بازگشت تنفس در کودکان امری طبیعی است. اما اگر توقف تنفس بیش از ۱۰ ثانیه طول کشید و رنگ کودک به آبی تغییر کرد، والدین باید با اورژانس تماس بگیرند. اگر تنفس کودک در هنگام خواب قطع شود ممکن است نشانه‌ی ابتلای کودک به وقفه تنفسی در خواب باشد. وقفه تنفسی در خواب در کودکان ۲ تا ۸ سال دیده ایجاد می‌شود. وقفه تنفسی در خواب علائم دیگری همچون خروپف نیز دارد.

مشکل تنفس در کودکان یک مشکل رایج است، مخصوصا اگر کودکان به مهد کودک بروند یا برادران و خواهران دیگری نیز داشته باشند. این طبیعی است که کودک سالانه ۱۲ مرتبه به عفونت مبتلا شود. بهبود هر یک از این عفونت‌ها چند هفته طول می‌کشد. بسیاری از بیماری‌ها دارای علائم یکسان هستند، بنابراین تشخیص بیماری نوزاد برای والدین کار دشواری است. اینجاست که پزشک می‌تواند به خانواده‌ها کمک کند.

صافی کف/ پا پا ضبدری /پا پرانتزی/ کلاپ فوت /چرخش مچ پا/کلاپ فوت/راه رفتن به پنجه پا

 تلفن : 09128444990

 

%PDF-1.7
%
101 0 obj
>
endobj

129 0 obj
>/Filter/FlateDecode/ID[]/Index[101 52]/Info 100 0 R/Length 123/Prev 458867/Root 102 0 R/Size 153/Type/XRef/W[1 3 1]>>stream
hbbd“`b“6A$OV,/j/$Do?djlXdX/79 2(H2e$ԃH0Dot,】V0

انواع گن وفرم دهنده بدن اورجینال و باکیفیت


میخوای از همیشه زیباتر باشی؟

نوزادان زودرس اغلب مشکلات تنفسی دارند

 

دلایل بروز مشکلات تنفسی نوزادان:

تنفس نوزاد

تنفس سریع در روزهای اول زندگی به خاطر ناکامل بودن ریه ها یا جذب کاهش یافته مایع جنینی ریه دیده می شودنوزادان زودرس اغلب مشکلات تنفسی دارند، زیرا ریه‌های آنها کاملاً رشد یافته نیست. نوزادان فول‌ترم یعنی نوزادانی که در زمان تعیین‌شدۀ زایمان به دنیا آمده‌اند هم ممکن است دچار برخی‌ مشکلات هنگام تولد مثل مشکلات تنفسی شوند. برای نوزادی که مشکل تنفسی دارد، ممکن است از دارو، ماسک اکسیژن یا ترکیبی از این دو استفاده شود.

 

دلایل قطعی بروز مشکلات تنفسی در نوزاد کاملا معلوم نیست، اما تحقیقات حاکی از آن است که تغییرات هورمونی و فیزیولوژیکی بدن مادر و جنین طی زایمان طبیعی، برای رشد و تکامل ریه های نوزاد ضروری است. بروز درد زایمان در مادر سبب آزادسازی هورمون هایی می شود که منجر به رشد ریه های نوزاد خواهد شد.اما این تغییرات، طی زایمان سزارین انجام نمی گیرد.  نتیجه بررسی ها نشان داد نوزادانی که با عمل سزارین به دنیا آمده بودند، در مقایسه با نوزادانی که به روش زایمان طبیعی به دنیا آمده بودند، خیلی بیشتر دچار مشکلات تنفسی بودند.علائم مشکلات تنفسی نوزادان:- متمایل به آبی بودن رنگ پوست و غشاهای مخاطی (سیانوز)- وقفه تنفسی کوتاه (آپنه نوزادی)- کاهش خروج ادرار- خرخر و ناله کردن نوزاد- پهن شدن بینی نوزاد که نشان دهنده تلاش نوزاد برای نفس کشیدن است- تنفس سریع- تنفس کم‌عمق- تنگش نفس و خس خس سینه نوزاد هنگام تنفس- حرکت‌های غیرعادی تنفسی مانند به عقب کشیده شدن عضله‌های قفسیه سینه حین تنفسمشکلات تنفسی نوزادان:عارضهٔ آپنه: برخی از نوزادان زودرس و بیمار ممکن است برای ۱۵ تا ۲۰ ثانیه یا بیشتر نفس نکشند. این قطع شدن تنفس را آپنه می‌نامند. آپنه ممکن است با ضربان قلب ضعیف که برادی‌کاری یا کندتپشی نامیده می‌شود، همراه باشد. نوزادنی که در بخش مراقبت‌های ویژه هستند، به طور مداوم برای آپنه و برادی‌کاردی تحت مراقبت و بررسی خواهند بود. متخصص ممکن است تصمیم بگیرد که به نوزاد دارو بدهد یا از تجهیزاتی مثل دستگاه‌های تولید فشار مثبت راه هوایی استفاده کند.

دیسپلازی ریوی یا برونکوپولمونری: این بیماری ریوی بیشتر در نوزادان زودرسی شایع است که برای سندرم زجر تنفسی تحت درمان قرار گرفته‌اند و ممکن است علائم دیسپلازی برونکوپولمونری را نشان بدهند. به نوزادانی که دیسپلازی ریوی دارند، داروهایی برای آسان‌تر شدن تنفس داده می‌شود. ریه‌های این نوزادان معمولاً در طول دو سال اول زندگی‌شان بهبود می‌یابد اما برخی از آنها نیز ممکن است دچار یک بیماری ریوی مزمن ‌شوند که شبیه آسم است. همچنین گاهی دیسپلازی ریوی در نوزادان فول‌ترم یا کاملی که دچار ذات‌الریه یا دیگر عفونت‌ها شده‌اند نیز‌ بروز می‌کند.

فشار خون ریوی نوزاد: نوزادانی که فشار خون ریوی نوزادی دارند، نمی‌توانند به شکل معمولی نفس بکشند. نوزادانی که فشار خون ریوی مداوم دارند اغلب نقص‌های هنگام تولد مثل نقص‌های مادرزادی قلب دارند یا دچار عوارض ناشی از زایمان شده‌اند. این نوزادان اغلب به یک ماسک اکسیژن برای کمک به تنفس نیاز دارند. همچنین ممکن است از طریق یک لوله که وارد نای شده است، گازی به نام اکسید نیتریک را وارد بدن آنها کنند. این روش درمانی ممکن است به باز و گشاد شدن عروق ریه و بهبود تنفس کمک کند.

سندرم زجر تنفسی: نوزادانی که قبل از هفتۀ ۳۴ بارداری به دنیا می‌آیند،‌ اغلب دچار مشکلات تنفسی جدی می‌شوند. نوزادان مبتلا به سندرم زجر تنفسی، دچار کمبود یک ترکیب شیمایی به نام سورفکتانت هستند که مانع از تنفس راحت و طبیعی آنها می‌شود و درمان به نوزادان مبتلا کمک می‌کند تا راحت‌تر نفس بکشند. همچنین ممکن است از یک روش درمانی که اعمال فشار مثبت مداوم بر راه‌هایی هوایی نامیده می‌شود استفاده شود. نوزادان خیلی بیمار ممکن است تا زمانی که ریه‌هایشان بهبود پیدا می‌کند، موقتاً به یک دستگاه تنفس مصنوعی نیاز داشته باشند.

ذات‌الریه یا پنومونی: این عفونت ریه در میان نوزادان زودرس و بیمار شایع است. اگر نوزاد در تنفس مشکل دارد، اگر میزان ضربان قلب تغییر کند، اگر آزمایشات خون سطح پایینی از اکسیژن را نشان دهند یا اگر تعداد اپیزودهای آپنۀ نوزاد بیشتر شود، پزشک ممکن است به ذات‌الریه مشکوک شود. پزشک با یک گوشی پزشکی به ریه‌های نوزاد گوش خواهد داد و با درخواست آزمایشات لازم، مؤثرترین دارو را برای درمانش تجویز می‌کند. نوزادانی که دچار ذات‌الریه شده‌اند، معمولاً با آنتی‌بیوتیک‌ درمان می‌شوند و ممکن است تا زمان از بین رفتن عفونت،‌ به اکسیژن اضافی نیز نیاز داشته باشند.

 

نوزادانی که با عمل سزارین به دنیا آمده بودند، بیشتر دچار مشکلات تنفسی میشوند

 عامل‌های خطر مشکلات تنفسی نوزادان:اکثر موارد دیسترس تنفسی در نوزادانی دیده می‌شود که پیش از هفته سی و هفتم متولد می‌شوند. هر چه رشد ریه‌ها ناقص‌تر باشد، احتمال بروز آر دی اس پس از تولد بالاتر خواهد بود. این عارضه در نوزادان ترم کامل یعنی متولد شده در هفته چهلم بارداری نادر است. دیگر عامل‌های خطر افزایش دهنده ابتلا به سندرم زجر تنفسی عبارت است از:- سابقه ابتلا خواهر یا برادر به سندرم زجر تنفسی- ابتلا مادر به دیابت- سزارین یا القاء زایمان قبل از کامل شدن دوره بارداری- مشکلات بارداری که جریان خون را در بدن نوزاد کاهش می‌دهد- بارداری چندقلویی (دوقلو یا بیشتر)- زایمان سریعچه مدت کودک من به خاطر -مشکلات تنفسی بایددر بیمارستان بماند؟بسته به نوع شدت و این که آیا این مایع اضافی یا سطوح سورفاکتانت است کم، کودک ممکن است در بیمارستان از سه روز تا چند هفته بماند. نوزادان با مایع اضافی و کمبود سورفاکتانت خفیف به سرعت پاسخ می دهند و بستری های کوتاه تری خواهند داشت. در تمام موارد، نگرانی ها در مورد مشکلات تنفسی باید برطرف شود و کودک قبل از رفتن به خانه باید بتواند از راه دهان تغذیه شود.

روش های درمان پس از ترخیص از بیمارستان:برای کودکانی که زیاد زودرس نیستند بسیار غیر معمول است که نیاز به درمان بعد از ترخیص داشته باشند. بیشتر نوزادان زودرس ممکن است نیاز به اکسیژن مکمل، درمان های تنفس بینابینی یا به ندرت حمایت تنفسی بیشتر داشته باشند. والدین نوزادان با این نیازها قبل از ترخیص آموزش خواهند دید و اغلب یک تا دو روز و شب را در بیمارستان سپری می کنند قبل از این که کودک آن  ها ترخیص شود. گاهی یک پرستار خانگی ممکن است کمک کند یا درباره مراقبت از کودک بعد از ترخیص بررسی هایی انجام دهد.پیشگیری از مشکلات تنفسی نوزادان:پیشگیری از زایمان زودرس اصلی‌ترین روش جلوگیری از بروز زجر تنفسی محسوب می‌شود. اما اگر راهی برای پیشگیری از زایمان زودرس وجود نداشته باشد، مادر قبل از زایمان کورتیکواستروئید دریافت می‌کند.

 

این داروها احتمال بروز سندرم دیسترس تنفسی و شدت آن را کاهش می‌دهد. داروهای استروئیدی غالباً در بازه زمانی هفته بیست و چهارم تا سی و چهارم بارداری به بانوانی داده می‌شود که احتمال دارد زایمان زودرس داشته باشند. کورتیکواستروئید گاهی در هفته سی و هفتم نیز تزریق می‌شود. اما اگر زایمان بسیار سریع یا غیرمنتظره باشد، ممکن است فرصتی برای تزریق استروئید پیش نیاید یا داروی تزریق شده زمان برای تاثیرگذاری نداشته باشد.

گردآوری: بخش کودکان بیتوته

niniban.com

 

تمام قابلیت ها که ازیک تلویزین انتظاردارید


جشنواره فروش فرش با تخفیفات استثنائی


مرکز تخصصی استعدادیابی و آموزش کودکان


تجویز انواع سمعک نامرئی و هوشمند


لاغری موضعی با لیزر

خرید انواع ابزار وجعبه ابزار خانگی وصنعتی


کلکسیون فرشهای مدرن و کلاسیک برای خرید

هرآنچه ازعملهای زیبایی زنان میخواهیدبدانید


تخفیف یلدایی محصولات نوزاد و کودک


قابلیت افزودن لباس حین شست و شو


سفارش آنلاین جدیدترین ست های لباس زیر


مشاوره و مراقبت‌های قبل از بارداری


به مقصد دلخواهت با کمترین هزینه سفر کن

مشاهده تمامی مدلهای لوازم خانگی اسنوا/قیمت

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

پست الکترونیکی

support@pezeshket.com

تلفن پشتیبانی

021-91002055

روش های بهبود مشکلات تنفسی در نوزادان با راهکارهای طبیعی کار ساز است.نوزادان با گذراندن زندگی در مایعات رحم گاهی با مشکلات حاد تنفسی روبرو می شوند. چون ریه های نوزادان آخرین اندامی است که در طی رشد جنین شکل می گیرد.

تنفس نوزاد

در دوران نوزادی الگوی تنفسی فرزند شما هنوز نامنظم است و میزان تنفس کودک بسیار بیشتر از بزرگسالان و بین 20 تا 40 تنفس در دقیقه در نوسان است.

با این وجود، از آنجا که نوزادان نمی توانند مشکلات تنفسی خودشان را عنوان کنند، بهتر است والدین اقدامات احتیاطی ویژه ای انجام دهند و تنفس نوزاد خود را در ماه های اولیه کنترل کنند. در صورت بروز هر گونه علائمی بهتر است از یک متخصص اطفال مشورت بگیرید.

نوزادان نارس غالباً با ریه های رشد نیافته متولد می شوند که می تواند باعث بروز بیماری های مختلف تنفسی شود. سلول های ریه جنین در هفته 26 بارداری شروع به ترشح سورفاکتانت می کنند و در هفته 39 بارداری به اوج می رسد. ماده سورفاکتانت، عامل کاهش کشش سطحی در ریه هاست.

از آنجا که نوزادان سیستم ایمنی قوی ندارند، بیشتر در معرض عفونت های مختلف تنفسی هستند.

نقص های مادرزادی که مانع از تشکیل ریه ها یا مجاری هوا در نوزاد می شود نیز می تواند مشکلات تنفسی ایجاد کند و چون سیستم عصبی تنظیم کننده تنفس در نوزادان نابالغ است، در معرض خطر بیشتری برای مشکلات تنفسی قرار دارند.

نوزادان تازه متولد شده از طریق زایمان طبیعی و واژن می توانند تحت تاثیر فشار وارده حین عبور از کانال زایمان مقدار زیادی از این مایع داخل ریه را دفع کنند؛ اما نوزادانی که با سزارین متولد می شوند به علت عدم دفع مایع ریه مستعد این مشکل هستند.

با توجه به اینکه بافت های ریه کودک بسیار ضعیف و در برابر فشار آسیب پذیر است، کمترین فشار باعث پارگی کیسه های هوا در ریه ها و باعث تجمع هوا به داخل حفره قفسه سینه می شود. این تجمع هوا، به نوبه خود، فشار خارجی بر ریه ها وارد می کند و باعث تنگی تنفس و حتی پنوموتوراکس می شود.

علائم مشکلات تنفسی به علت اصلی آن بستگی دارد و عبارتند از:

مشکلات خفیف تنفس در کودکان با تغییر ساده در سبک زندگی و درمان های خانگی در منزل قابل درمان است اما در صورت تشدید علائم و یا عدم بهبودی بهتر است به پزشک مراجعه کنید.

والدین بهتر است به روند طبيعي الگوها و ميزان تنفس نوزاد خود توجه کنند تا به راحتی هرگونه ناهنجاری در عملکرد تنفسی کودک از جمله تنفس نامنظم را تشخیص دهند. در صورت مشاهده هر گونه علائم و ناراحتی بهتر است از یک متخصص اطفال مشورت بگیرید. اگر کودک شما یکی از موارد زیر را نشان داد فوراً با پزشک مشورت کنید:

اگر فکر می کنید فرزند شما آسم دارد، برای تشخیص به پزشک خود مراجعه کنید. پزشک ممکن است آنتی بیوتیک یا اسپری استنشاقی برای کودک تجویز کند.

بهترین راه برای اطمینان از عملکرد تنفسی سالم کودک، پیشگیری از زایمان زودرس است. برای این منظور، مراحل خاصی مانند مراقبت های پیش از زایمان، رژیم غذایی مغذی و متعادل و پرهیز از مصرف دخانیات، مواد مخدر و الکل باید توسط تمام زنان باردار رعایت شود.

برای درمان مشکلات تنفسی نوزادان در خانه خود، به شما راهکارهای زیر را پیشنهاد می کنیم:

برای درمان مشکل تنفس در نوزادان در اتاق بخار بنشینید. بخار ایجاد شده از دوش آب گرم می تواند گرفتگی مجاری تنفسی را برطرف کرده و تا حدودی تنفس را راحت کند. گرمای رطوبت همچنین دفع خلط را آسان تر می کند. بهتر است قبل از اقدام به این روش با پزشک خود مشورت کنید، زیرا گزارش شده است که روش های استنشاق بخار سنتی باعث سوختگی در کودکان می شود. با دوش آب گرم و بسته نگه داشتن در حمام خود را با بخار پر کنید.

با کودک خود در حمام پر از بخار بنشینید و مدام به کمرکودک خود با کف دست و به آرامی ضربه بزنید. به کودک خود اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه بخار را استشمام کند. در صورت نیاز این کار را تکرار کنید.

از یک مرطوب کننده برای درمان مشکل تنفس در نوزادان استفاده کنید. برای سهولت تنفس، می توانید از دستگاه بخور برای افزودن رطوبت به هوا و راحتی بیشتر کودک خود استفاده کنید. هوای خشک می تواند مجاری بینی را تحریک کند، در حالی که هوای مرطوب به مخاط تنفسی کمک می کند تا انسداد را برطرف و روند تنفس آسانتر شود.

با این حال، یک محیط مرطوب می تواند زمینه پرورش کنه های گرد و غبار خانگی و مواد حساسیت زا باشد که می توانند مشکلات تنفسی کودک شما را بیشتر کنند؛ بنابراین بهتر است که سطح رطوبت را به کمتر از 50٪ برسانید.

در اتاق خواب کودک خود از یک مرطوب کننده هوا استفاده کنید. اگر مرطوب کننده ندارید، می توانید یک کاسه آب گرم در اتاق قرار دهید تا رطوبت هوا افزایش یابد. حتماً آن را در مکانی امن قرار دهید که به طور تصادفی شما یا فرزندتان با آن برخورد نکنید.

برای جلوگیری از کمبود آب بدن و کاهش مشکل تنفسی در نوزادان، حتما مایعات زیادی به کودک خود بدهید. این کار به جلوگیری از کم آبی بدن کمک می کند. هیدراته کردن بدن منجر به رقیق شدن ترشحات بدن، دفع خلط می شود. دفع خلط همچنین به خارج شدن میکروب از سیستم تنفسی کودک کمک می کند و باعث، بهبود سریع سرماخوردگی یا عفونت تنفسی می شود.

شیر مادر و همچنین آب میوه و ماست سرد را به نوزادان 6 ماهه یا بزرگتر بدهید. برای نوزادان کوچکتر، از مقدار زیادی شیر مادر یا شیرخشک استفاده کنید. در فواصل منظم به کودکان بزرگتر آب ولرم یا شیر بدهید.

آب میوه، سوپ سبزیجات و آبگوشت های صاف شده نیز گزینه های خوبی برای رفع کم آبی بدن هستند. اگر کودک شما از مصرف مقدار زیادی مایعات در یک زمان خودداری می کند، مقدار کمتر را به دفعات بیشتر بدهید. اگر کودک مقاومت می کند، مایعات را به زور در حلق کودک قرار ندهید، زیرا این امر باعث استفراغ کودک می شود. در عوض، از شیشه شیر استفاده نمایید.

کودک خود را روزانه در معرض نور خورشید قرار دهید. اگر کودک شما اغلب از مشکلات تنفسی مثل انواع عفونت های تنفسی رنج می برد، این می تواند به دلیل کمبود ویتامین D باشد. بررسی ها نشان می دهد که حفظ ویتامین D کافی در بدن ممکن است یک روش پیشگیری موثر و ارزان برای دفع برخی از عفونت های دستگاه تنفسی در کودکان باشد.

نور خورشید به ساخت ویتامین D در بدن کمک می کند؛ بنابراین، توصیه می شود که روزانه 20 دقیقه دست و صورت کودک خود را در معرض نور آفتاب قرار دهید. با این حال، این کار را حتما صبح زود هنگام آفتاب ملایم تر انجام دهید. اشعه ها در هنگام ظهر شدید و مضر می شوند.

عسل به درمان مشکلات تنفسی در نوزادان کمک می کند عسل برای کودکان 1 سال به بالا که به دلیل سرماخوردگی، سرفه یا آسم دچار مشکلات تنفسی هستند، یک درمان مطمئن است. این ماده دارای خواص ضد باکتری، آنتی اکسیدانی و تقویت کننده سیستم ایمنی است که باعث بهبودی می شود. 2 قاشق چای خوری عسل خام و 1 قاشق چای خوری آب لیموترش تازه را مخلوط کنید. هر چند ساعت یک بار آن را به کودک خود بدهید تا علائم آن کاهش یابد. همچنین، می توانید یک یا دو بار در روز یک لیوان شیر گرم به همراه عسل به کودک خود بدهید.

هرگز به نوزادان کمتر از 1 سال عسل ندهید، زیرا ممکن است حاوی باکتری هایی باشد که ممکن است برای نوزاد شما مضر باشند.

زنجبیل به درمان مشکل تنفس در نوزادان کمک می کند. زنجبیل دارای خواص ضد التهابی، ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد سرفه (سرکوب کننده سرفه) است که می تواند با بیشتر بیماری هایی که منجر به مشکلات تنفسی می شوند مقابله کند. همچنین باعث کاهش التهاب در مجاری هوا و ریه ها شده و از حملات آسم جلوگیری می کند. به علاوه، زنجبیل سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد که در وهله اول خطر ابتلا به عفونت را کاهش می دهد و بهبودی از بیماری های موجود را تسریع می کند.

برای کودکان 1 ساله یا بیشتر، مقادیر مساوی آب زنجبیل، آب انار و عسل را مخلوط کنید. 1 قاشق غذاخوری از این مخلوط روزی سه بار به کودک خود بدهید. همچنین، می توانید به کودک خود آب نبات زنجبیل بدهید تا به کاهش علائم کمک کند.

برای کودکان بزرگتر، سوپ مرغ گرم خانگی یک گزینه عالی در هنگام ابتلا به عفونت های تنفسی و مشکلات تنفسی است. سوپ مرغ بسیار مقوی است و می تواند به رفع احتقان کمک کند. مرغ حاوی یک اسید آمینه به نام سیستئین است و در فرآیند آماده سازی در آبگوشت آزاد می شود. سیستئین به گلوتاتیون تبدیل می شود. گلوتاتیون یک آنتی اکسیدان بسیار قدرتمند است و به تسریع روند بهبودی کمک می کند. سوپ مرغ خانگی را با استفاده از مرغ ارگانیک و همراه با سبزیجات مانند هویج، چغندر و اسفناج تهیه کنید.

یکی دیگر از داروهای مفید برای کودکی که مشکل تنفسی مثل سرفه، سرماخوردگی یا آسم دارد، زردچوبه است. زردچوبه دارای خواص ضد التهابی است که به کاهش التهاب در مجاری تنفسی و ریه کمک می کند و اگر به طور منظم استفاده شود، می تواند به عنوان یک گزینه جهت کنترل و پیشگیری طولانی مدت برای کودکان با مشکلات تنفسی مکررکاربرد داشته باشد.

1 فنجان آب و یک قاشق چای خوری پودر زردچوبه را درون یک تابه بریزید. آن را گرم کنید تا جوش بیاید. بگذارید کمی خنک شود. این را به کودک خود بدهید تا یک یا دو بار در روز بنوشد. اگر کودک شما 1 سال یا بیشتر سن دارد، می توانید 1 قاشق چای خوری پودر زردچوبه و 2 قاشق چای خوری عسل طبیعی را مخلوط کنید. آن را چند بار در روز به فرزند خود بدهید.

تنفس نوزاد

از قرار دادن کودک در معرض دود سیگار اجتناب کنید. بسیار مهم است که همه کودکان، به ویژه آنهایی که از آسم و سایر مشکلات تنفسی رنج می برند، از دود سیگار دور باشند. دود تنباکو یکی از عوامل شناخته شده آسم است که برای جلوگیری از حملات باید به هر قیمتی از آن اجتناب کرد. در اطراف کودک خود سیگار نکشید و به دیگران اجازه ندهید که در اطراف کودک شما سیگار بکشند. از بردن فرزند خود به مکان های عمومی که سیگار کشیدن مجاز است، خودداری نمایید.

هر نوع دود می تواند ریه ها را تحریک کرده و تنفس را دشوار کند؛ بنابراین، قرار گرفتن کودک در معرض سایر منابع دود مانند بخور، شمع، آتش و آتش بازی را به حداقل برسانید.

کودک خود را حیوانات خانگی دور نگه دارید. حتی اگر کودک شما دوست داشته باشد با حیوانات خانگی بازی کند، اما بهتر است که هنگام بیماری کودک را از حیوان دور کنید. کودکان مبتلا به آسم ممکن است در اطراف حیوانات خانگی با مشکل تنفسی روبرو شوند. چون پشم، خز، پرها و بزاق حیوان خانگی از شایع ترین عوامل آسم هستند و می توانند مشکلات تنفسی را بدتر کنند. حیوان خانگی خود را کاملاً از اتاق خواب کودک خود دور کنید.

به حیوانات خانگی خود اجازه ندهید در هر جای خانه جا حضور داشته باشند. اجازه ندهید فرزندتان با سگ، گربه یا سایر حیوانات بازی کند. حیوان خانگی خود را به طور مرتب استحمام یا مرتب کنید تا میزان پشم و مو و هر ماده محرک اطراف کودک شما کاهش یابد.

منبع:

https://www.top10homeremedies.com/pregnancy/treat-breathing-problems-babies.html

هم اکنون با مشاوران پزشکت مشاوره آنلاین بگیرید

شایع ترین عوارض سیگار شایع ترین عوارض سیگار، شامل اختلالات سیستم تنفسی، سیستم…

نقایص مادرزادی دستگاه گوارش نقایص مادرزادی دستگاه گوارش به ندرت دیده می…

انتخاب شیر خشک یا شیر مادر یا همان شیردهی پستانی یک تصمیم…

یکی از فواید شیر دهی این است که، شیردهی در بهبود هر…

بکار بستن راهکارهای افزایش مهارت های اجتماعی در کودکان باعث می شود…

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

یکی از مهمترین و رایج‌ترین پرسش‌هایی است که معمولا پدر و مادرهایی که به تازگی صاحب فرزند شده‌‌اند از خود می‌پرسند این است : «آیا نوزادم به درستی نفس می‌کشید؟»معمولا وقتی تردیدها و نگرانی‌های والدین شدت می‌یابد به سراغ پزشک میروند تا بلکه پاسخی پیدا کرده و آرام شوند. در ادامه باید بدانید تنفس غیرطبیعی نوزاد نشانه چیست؟
 

نگرانی والدین درباره نحوه تنفس نوزاد بیشتر به زمانی مربوط می‌شود که او در خواب است. با این حال توصیه می‌شود این بررسی را هر زمان که موجب آرامش و تسکین خاطرتان می‌شود، انجام دهید. اگر تازه پدر و مادر شده‌اید احتمالا در طول شب خواب درستی ندارید و به دفعات برخاسته و نحوه نفس کشیدن نوزاد را بررسی می‌کنید تا چیزی مانع از ورود هوا به سیستم تنفسی‌اش نشود. اگرچه این یک روند معمولا طبیعی در بین بسیاری از تازه پدر و مادر شد‌ه‌ها محسوب می‌شود اما تبعاتی نیز به همراه دارد. بیدار شدن‌های مکرر در طول خواب نه تنها موجب بدخوابی والدین و به دنبال آن احساس خستگی بیشتر در طول روز می‌شود بلکه ممکن است مشکلاتی را برای سایر افرادی که در آن اطراف به خواب رفته‌اند ایجاد کند.

شما به عنوان پدر و مادر نوزادی که تازه به دنیا آمده احتمالا چیزهایی درباره سندرم مرگ ناگهانی نوزاد یا همانیSIDS  معروف شنیده‌اید. این سندرم همواره مایه نگرانی و استرس بسیاری از والدین جوان و حتی آنهایی می‌شود که در سنین بالاتر برای نخستین بار صاحب فرزند می‌شوند. به بیان دیگر حتی اگر با مطالعه زیاد درباره این سندرم، اطلاعاتی درخصوص آن کسب کرده باشید اما وقتی صحبت از نوزاد به میان می‌آید گویی تمامی این نکات فراموش می‌شوند و ترجیح داده می‌شود که در طول شب بارها و بارها از خواب برخاسته و وضعیت نوزاد بررسی شود.

به یاد داشته باشید سندرم مرگ ناگهانی نوزاد بسیار نادر است به طوری که کمتر از یک مورد در هر یک هزار نوزاد تازه متولد شده روی می‌دهد. گذشته از آن، همواره راه‌کارهایی وجود دارد که خطر بروز این سندروم به حداقل برسد. مثلا از این نکته مطمئن شوید که نوزاد به پشت خوابیده است. همچنین اگر نوزاد شش ماه یا کمتر از آن سن دارد حتما در همان اتاقی بخوابید که او نیز می‌خوابد. بدین ترتیب اطمینان خاطر بیشتری از وضعیت نوزد در حین خواب پیدا می‌کنید.

تنفس نوزاد

همچنین بد نیست به این نکته توجه داشته باشید که نوزاد تازه به دنیا آمده نه تنها خواب عمیقی دارد بلکه معمولا سر و صدای زیادی از خود تولید می‌کند به طوری که ممکن است در شبهای نخست کنترل وضعیت او برای والدین کمی دشوار باشد. اما با گذشت زمان و همزمان با عادت کردن والدین به این شرایط، خیالشان از خواب نوزاد راحت‌تر شده و کمتر از خواب برمی‌خیزند تا وضعیت او را بررسی کنند. در واقع می‌توان گفت با گذشت زمان و بزرگتر شدن نوزاد، بسیاری از نگرانی‌ها و استرس های والدین درباره پایدار شدن وضعیت نوزاد از بین می‌رود.

بر اساس یک چرخه طبیعی که درخصوص تمام نوزادان صدق می‌کند، تنفس نوزاد ابتدا سریع و عمیق است و در ادامه آرام‎تر و سبک‌تر می‌شود. این چرخه‌ای است که هر روز و هر نوبت خواب طی می‌شود. این چرخه در اصطلاح «تنفس» دوره‌ای گفته می‌شود. در این فرآیند ممکن است تنفس نوزاد برای 5 ثانیه و حتی بیشتر هم متوقف شود اما در ادامه شاهد تنفس‌های عمیق‌تر خواهید بود. چنین فرآیندی کاملا طبیعی است و با گذر زمان و بزرگتر شدن نوزاد تغییراتی می‌کند.

اگر می‌خواهید مطمئن شوید که تنفس غیرطبیعی نوزاد صورت می‌گیرد یا نه، از سه شیوه زیر استفاده کنید:

گوش دادن: گوشتان را در کنار دهان و بینی نوزاد گذاشته و به صدای تنفسش با دقت گوش دهید.

دیدن: خم شده تا چشمانتان هم سطح با قفسه سینه نوزاد قرار قرار گیرد. در این لحظه تمرکز کرده و به بالا و پایین رفتن قفسه سینه نوزاد دقت کنید.

لمس کردن: گونه‌تان را در کنار دهان و بینی نوزاد قرار داده تا بتوانید جریان هوای ورودی و خروجی را بر روی پوست گونه احساس کنید. 

جای هیچ‌گونه نگرانی در این خصوص نیست. در واقع تمامی نوزادان تازه به دنیا آمده در حین نفس کشیدن سر و صداهای خس خس مانندی نیز به همراه آن تولید می‌کنند که کاملا طبیعی است. زمانی که نوزاد را در حد فاصل 6 تا 8 هفتگی برای نخستین معاینه نزد پزشک می‌برید او صدای قفسه سینه و ضربان قلبش را با دقت بررسی می‌کند. به هر حال اگر نگران تنفس نوزاد و سر و صداهای همراه با آن هستید اکنون زمان مناسبی است که با پزشک در این باره صحبت کنید.

نوشته

نوشته

نوشته

نوشته

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

سلام و ممنون از توجهتون

برای طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک
زیر استفاده کنید

https://ninisoal.com/

تنفس نوزاد
تنفس نوزاد
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *