خواص پودر سنجد

خواص پودر سنجد
خواص پودر سنجد

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ امروزه شیوع و گسترش “پوکی استخوان” و بیماریهایی مانند آرتروز به‌ویژه در زنان تبدیل به کابوسی وحشتناک در بسیاری از کشورها شده است و پوکی استخوان، چهارمین عامل مرگ‌ومیر در جهان است و از هر 4 نفر بالای 25 سال، یک نفر مبتلا به آن است!

در طب سنتی ایرانی ــ اسلامی راهکارهای مختلف ساده‌ای برای پیشگیری یا درمان این بیماریها وجود دارد که در ادامه، یکی از خوراکیهای شگفت‌انگیز و در دسترس همه که تأثیرات معجزه‌آسایی را دارد، معرفی می‌کنیم.

چرا باید “سنجد” را جدی بگیریم

از ائمه اطهار(ع) روایت شده که “سنجد” گوشتش گوشت می‌آورد، استخوانش، استخوان و پوستش، پوست می‌رویاند.

از سنجد می‌توان در درمان بسیاری از امراض استفاده کرد؛ مصرف سنجد، کلیه‌ها را گرم و بواسیر را درمان می‌کند.

خواص پودر سنجد

ادرار اگر قطره‌قطره بیاید، با پودر سنجد روان می‌شود؛ بازوان و ساق‌ها را نیرومند می‌کند.

سنجد، عفونت ریه را خشک و آب‌آوری شش‌ها را درمان می‌کند؛ کمبود ویتامین C بدن را رفع می‌کند.

سنجد خاصیت آنتی‌اکسیدانی بسیار قوی دارد و با ویتامین K به نبرد سموم معده و روده می‌‌رود.

سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می‌شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می‌گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می‌کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می‌دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می‌شود.

سنجد برای ترمیم شکستگی و ترک استخوان، بی‌نظیر است و در درمان پوکی استخوان ــ به‌عنوان چهارمین عامل مرگ‌ومیر در جهان ــ اثرات معجزه‌آسایی دارد؛ می‌توان گفت همه بیماران مبتلا به پوکی استخوان از سنجد، غافل بوده‌اند!

در مکتب طبی ابن‌سینا، آسیاب‌شده سنجد با هسته آن درمان ساده‌، عالی و بی‌خطر برای آرتروز‌، روماتیسم و پوکی استخوان است.

پودر سنجد را چگونه تهیه و مصرف کنیم

اگر می‌توانید، خودتان تعدادی سنجد تازه را با پوست و گوشت و هسته آسیا کنید اما اگر آسیا ندارید یا نگران هستید، هسته سنجد، آسیای شما را خراب کند، می‌توانید پودر سنجد آماده تهیه کنید.

یک قاشق غذا‌خوری پودر را در یک لیوان شیر، بریزید و با یک قاشق غذاخوری عسل آن را شیرین کنید و روزانه یک وعده از آن را با غذا یا میان‌وعده میل کنید.

با 14 روز خوردن این معجون ساده، معجزه آن را مشاهده کنید؛ 70 یا 72 روز مصرف آن، مکمل درمانی بسیار مناسبی برای مبارزه با پوکی استخوان و آلزایمر است.

از دیگر فواید سنجد می‌توان به این موارد اشاره کرد:

ــ بهترین دارو برای رفع کمبود ویتامین C و K در بدن است

ــ دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی است

ــ خاصیت ضدالتهابی دارد و التهابات معده و روده را می‌زداید

ــ ضداسهال و قابض است؛ جوشانده برگ سنجد، بهترین دارو برای اسهال کودکان است

ــ پودر هسته سنجد در درمان التهاب‌های حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان می‌‌کند

ــ ضد تب و درد است

ــ بادشکن و ضدنفخ است

ــ مقوی قلب است

ــ سردردهای سرد، سوداوی و بلغمی را تسکین می‌دهد

ــ پودر هسته آن، غضروف‌ساز بوده و برای ترمیم مفاصل و کمردرد می‌توان آن را با شیر میل کرد

ــ از گل آن برای التیام زخم‌ استفاده می‌شود

ــ کم‌کالری و مقوی معده است

ــ سنجد پخته‌شده در روغن زیتون، درد مفاصل و خارش پوست را درمان می‌‌کند و برای رشد مو مفید است

ــ پودر هسته سنجد در درمان التهاب‌های حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان می‌‌کند.

دکتر محمدمهدی شیرمحمدی؛ پژوهشگر طب سنتی

انتهای پیام/*



 

مصرف سنجد، کلیه ها را گرم و بواسیر را درمان می کند

 

خواص معجزه آسای سنجد

خواص پودر سنجد

امروزه شیوع و گسترش “پوکی استخوان” و بیماریهایی مانند آرتروز به‌ویژه در زنان تبدیل به کابوسی وحشتناک در بسیاری از کشورها شده است و پوکی استخوان، چهارمین عامل مرگ و میر در جهان است و از هر 4 نفر بالای 25 سال، یک نفر مبتلا به آن است!

 

در طب سنتی ایرانی ــ اسلامی راهکارهای مختلف ساده ای برای پیشگیری یا درمان این بیماریها وجود دارد که در ادامه، یکی از خوراکی های شگفت انگیز و در دسترس همه که تأثیرات معجزه آسایی را دارد، معرفی می‌کنیم.

 

چرا باید “سنجد” را جدی بگیریم

از ائمه اطهار(ع) روایت شده که “سنجد” گوشتش گوشت می آورد، استخوانش، استخوان و پوستش، پوست می رویاند.

از سنجد می توان در درمان بسیاری از امراض استفاده کرد؛ مصرف سنجد، کلیه ها را گرم و بواسیر را درمان می کند.

 

ادرار اگر قطره قطره بیاید، با پودر سنجد روان می شود؛ بازوها و ساق ها را نیرومند می کند.

سنجد، عفونت ریه را خشک و آب آوری شش ها را درمان می کند؛ کمبود ویتامین C بدن را رفع می کند.

 

سنجد خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی دارد و با ویتامین K به نبرد سموم معده و روده می رود.

سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه می شود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را می گیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت می کند و هم سردردهای میگرنی را درمان می کند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش می دهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیر‌خوار می شود.

 

سنجد برای ترمیم شکستگی و ترک استخوان، بی‌نظیر است و در درمان پوکی استخوان ــ به عنوان چهارمین عامل مرگ‌ومیر در جهان ــ اثرات معجزه آسایی دارد؛ می توان گفت همه بیماران مبتلا به پوکی استخوان از سنجد، غافل بوده اند!

 

ترمیم شکستگی، ترک استخوان و پوکی استخوان بی نظیر است؛ پودر هسته سنجد، غضروف ساز بوده و برای ترمیم مفاصل و کمردرد می توان آن را با شیر میل کرد.

 

در مکتب طبی ابن سینا، آسیاب شده سنجد با هسته آن درمان ساده‌، عالی و بی خطر برای آرتروز‌، روماتیسم و پوکی استخوان است.

 

مصرف پودر سنجد با شیر و عسل یک میان وعده مقوی محسوب می شود

 

پودر سنجد را چگونه تهیه و مصرف کنیم

اگر می توانید، خودتان تعدادی سنجد تازه را با پوست و گوشت و هسته آسیاب کنید اما اگر آسیاب ندارید یا نگران هستید، هسته سنجد، آسیاب شما را خراب کند، می توانید پودر سنجد آماده تهیه کنید.

 

یک قاشق غذا‌خوری پودر را در یک لیوان شیر، بریزید و با یک قاشق غذاخوری عسل آن را شیرین کنید و روزانه یک وعده از آن را با غذا یا میان وعده میل کنید.

با 14 روز خوردن این معجون ساده، معجزه آن را مشاهده کنید؛ 70 یا 72 روز مصرف آن، مکمل درمانی بسیار مناسبی برای مبارزه با پوکی استخوان و آلزایمر است.

 

از دیگر فواید سنجد می توان به این موارد اشاره کرد:

• بهترین دارو برای رفع کمبود ویتامین C و K در بدن است.

• دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قوی است.

• خاصیت ضدالتهابی دارد و التهابات معده و روده را می زداید.

 

• ضداسهال و قابض است؛ جوشانده برگ سنجد، بهترین دارو برای اسهال کودکان است.

• پودر هسته سنجد در درمان التهاب‌های حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان می کند.

خواص پودر سنجد

• ضد تب و درد است.

 

• بادشکن و ضدنفخ است.

• مقوی قلب است.

• سردردهای سرد، سوداوی و بلغمی را تسکین می دهد.

 

• پودر هسته آن، غضروف ساز بوده و برای ترمیم مفاصل و کمردرد می توان آن را با شیر میل کرد.

• از گل آن برای التیام زخم‌ استفاده می شود.

• کم کالری و مقوی معده است.

 

• سنجد پخته شده در روغن زیتون، درد مفاصل و خارش پوست را درمان می‌‌کند و برای رشد مو مفید است.

• پودر هسته سنجد در درمان التهاب‌های حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان می کند.

 

منبع : tasnshmnews.com

خوراکی های پرخاصیت

ترک اعتیاد و سم زدایی بدن

موخوره وشکنندگی موهاتو بااین روغن درمان کن

جلوگیری از بور شدن لباس های مشکی

میخوای ابروهای طبیعی وپرپشت داشته باشی؟

رزرو آلاچیق های اختصاصی شاخه نبات

درمان وسواس در دوران کرونا

مشاوره آنلاین پزشکی بدون صرف زمان انتظار

سرو باکیفیت ترین غذاها در باغ رستوران

فروشگاه آنلاین سوغات شهرهای مختلف ایران

جدیترین یخچال ها رو باکمترین قیمت بازاربخر

قطعات یدکی انواع لوازم خانگی رواینجاپیداکن

بالاترین قدرت پاک کنندگی شیشه خودرو

پلیورهای خوشگل باتنوع رنگ رو ازاینجا بخر

چطور ارزانترین تورهای کیش را پیدا کنیم؟

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

میوه سنجد از زمانهای گذشته در سبد غذایی ایرانیان جا داشته و در اعیاد سنتی به آن توجهی خاص مبذول شده است. امروزه از درخت سنجد و میوه آن در صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی، عطرسازی و صنایع چوب استفاده می شود. نام علمی سنجد «Elaeagnusan gastifolial» است و رویشگاه این درخت بدلیل سازگاری آن با محیط های مختلف در اغلب نقاط کره زمین از جمله آمریکای شمالی، اروپای شرقی و غربی، آسیای مرکزی و شمالی و … است.به طور کلی 3 نوع درخت سنجد در دنیا وجود دارد که 2 نوع هلاگنوس و هیپوفار در ایران موجودست. درخت سنجد هلاگنوس به دلیل درشتی میوه ، قامت بلند، نداشتن خار و برگهای پهن به درخت سنجد هیپورفیا برتری دارد.

سنجد حاوی مقادیر بالای ویتامین C و آنتی اکسیدان هایی است که با افزایش کلاژن به کاهش چین و چروک پوست کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

گفته می شود که اگر سنجد و برگ سنجد را در روغن زیتون بجوشانید و با آن پوست سر و مو ها را ماساژ دهید باعث تقویت و افزایش رشد مو های سر می شوند. همچنین گل سنجد هم برای تقویت و افزایش رشد مو مفید می باشد.

کلسیم موجود در سنجد برای تقویت و بهبود رشد استخوان ها در نوزادان و کودکان مفید می باشد. ویتامین C موجود در سنجد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان می شود.

مطالعات نشان داده که مقادیر قابل توجه کلسیم موجود در سنجد برای توسعه و رشد استخوان ها در جنین مفید بوده و خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان باردار را کاهش می دهد.
مصرف سنجد برای درمان تهوع زنان باردار در سه ماهه اول بارداری مفید می باشد. ویتامین C موجود در سنجد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن زنان باردار شده و خطر ابتلا به سرماخوردگی و آنفلونزا در دوران بارداری را کاهش می دهد.فلاونوئید ها و آلکالوئید های موجود در سنجد برای کاهش فشار خون بالا در زنان باردار مفید هستند. گفته می شود که گل سنجد بسیار خوشبو بوده و بوییدن آن برای زنان و دختران جوان باعث تقویت قوای جنسی می شود.

خواص پودر سنجد

گفته می شود که بوییدن گل سنجد باعث تضعیف قوای جنسی و ناباروری در مردان می شود.

گفته می شود که سنجد به دلیل خواض ضد التهابی که دارد می تواند برای بهبود عملکرد پانکراس مفید باشد و به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک می کند. سنجد یکی از بهترین جایگزین های طبیعی برای قند و شکر در افراد دیابتی می باشد.

پلی فنول ها و کاروتنوئید های موجود در میوه سنجد به طور موثر برای درمان زخم معده و سلامت دستگاه گوارش مفید هستند.

استیل کولین موجود در سنجد برای کاهش گرفتگی روده ها و درمان بیماری کولیت اولسراتیو روده مفید می باشد. همچنین مقادیر بالای فیبر موجود در میوه سنجد با بهبود حرکات روده به پیشگیری و درمان یبوست کمک می کند.

میوه سنجد خواص ضد التهابی قوی دارد و به عنوان یک دیورتیک قوی و طبیعی با پاکسازی و سم زدایی کبد به درمان بیماری های کبدی از جمله ورم کبد و کبد چرب کمک می کند.

مقادیر قابل توجه ویتامین C موجود در میوه سنجد به تقویت سیتم ایمنی بدن کمک کرده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، آنفلونزا، گلودرد، سرفه و تب مفید می باشد.

مقادیر بالای فیبر موجود در میوه سنجد باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد کمک می کند.

مقادیر بالای کلسیم موجود در میوه سنجد باعث تقویت استخوان ها شده و به پیشگیری و درمان پوکی استخوان کمک می کند.سنجد و پودر سنجد حاوی مقادیر بالای فلاونوئید ها بوده و خواص ضد التهابی دارد به همین دلیل برای پیشگیری و درمان پوکی استخوان مفید می باشند. در طب سنتی ایران از سنجد به عنوان یک داروی ضد درد و ضد التهاب قوی استفاده می شود.می توانید معجون شیر، عسل و پودر سنجد را آماده کنید و هر شب قبل از خواب میل نمایید.

فلاونوئید ها و آلکالوئید های موجود در سنجد باعث کاهش فشار خون بالا در افراد شده و خطر ابتلا به سکته قلبی را کاهش می دهند. در طب سنتی ایران گفته شده که سنجد به دلیل مقادیر بالای فلاونوئید ها و خواص ضد التهابی که دارد به پیشگیری و درمان بیماری های قلبی و عروقی و آترواسکلروزیس کمک می کند.

سنجد دارای خواص ضد التهابی می باشد، علاوه بر این سنجد یک دیورتیک طبیعی است و با پاکسازی و سم زدایی کلیه ها به درمان سنگ کلیه کمک می کند.

در کشورهای مختلف نظیر کشور اسپانیا از شیره سنجد برای کم کردن تب های شدید بدن و خطرناک استفاده می شود.

سنجد همچنین دارای ویتامین کا می باشد که برای انعقاد خون و کم کردن خونریزی موثر است. کسانی که مشکلات انعقاد خون دارند از این میوه استفاده کنند.

یک مطالعه صورت گرفته بر روی افراد سوخته نشان می دهد که تاثیر روغن سنجد بر روی درمان زخم ها بسیار موثر است. قرار دادن عصاره برگ سنجد به صورت موضعی بر روی محل سوختگی می تواند به تسریع درمان کمک کند.

سنجد علاوه بر خواص گفته شده دارای خاصیت برطرف کنندگی تکرر ادرار در مردان و زنان می باشد.

سنجد بدن را در برابر اشعه رادیواکتیو مقاوم می سازد ، عصاره سنجد در مقابل دگردیسی ژنتیکی ناشی از اشعه رادیواکتیو باعث مقاومت بدن می شود.

عصاره موجود در سنجد از رشد باکتری ها جلوگیری کرده و آن ها را به راحتی متوقف می کند. این عصاره تاثیر آنتی بیوتیکی از خود نشان می دهد.

در آزمایشات اخیر محققین مشخص شده است که عصاره برگ سنجد در برابر استرس اکسیداتیو ناشی از کروم از موش ها محافظت می کند. عصاره برگ سنجد از ماده شیمیایی تشکیل شده است که از سلول های موش محافظت می کند. این ماده شیمیایی باعث تولید رادیکال های آزاد شده و استرس را مهار می کند.

در طب سنتی آرد سنجد یا پودر سنجد به دلیل مقادیر بالای فلاونوئید ها خواص ضد التهابی دارد، در ایران آرد سنجد را با شیر های گیاهی به ویژه شیر بادام ترکیب می کنند و از آن برای پیشگیری و درمان روماتیسم، آرتروز و پوکی استخوان استفاده می کنند. آرد سنجد خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی دارد و برای درمان سریع زخم ها مفید می باشد. در طب سنتی پودر سنجد را برای درمان اسهال استفاده می کنند.

مصرف پودر سنجد با شیر پرچرب و عسل برای چاقی صورت مفید می باشد؛ یک تا سه قاشق غذا خوری آرد سنجد را با یک لیوان شیر پر چرب و یک قاشق غذا خوری عسل ترکیب کنید و هر روز صبح ناشتا مصرف کنید.

تعدادی سنجد را با پوست و گوشت و هسته در آسیاب برقی بریزید و بگذارید خوب پودر شود، این پودر را هر روز صبح ناشتا در یک لیوان شیر بریزید و میل کنید.

برگ سنجد حاوی مقادیر بالایی آهن، سرب، مس، کادمیوم، روی، کروم، نیکل، کبالت و تانن می باشد. در طب سنتی ایران از برگ های خشک شده و پودر شده برای بهبود زخم ها استفاده می شود، گفته می شود که فلاونوئید های موجود در برگ های سنجد به بهبود سریع تر زخم ها و درمان جای زخم کمک می کنند.

سنجد خواص بسیار زیادی دارد اما ممکن است برای برخی افراد با بیماری های خاص مشکلاتی ایجاد کند. مثلا یکی از بیماری هایی که ممکن است با مصرف سنجد تشدید شود یبوست است. از این رو توصیه می شود افرادی که یبوست دارند با مشورت پزشک سنجد مصرف کنند.همچنین کسانی که مشکل سوءهاضمه دارند باید در خوردن آن احتیاط کنند.

سنجد یکی از میوه های بسیار مفید است که طبع خشک و سردی دارد. این میوه پر خاصیت از زمانهای بسیار قدیم توسط ایرانیان مصرف می شود و در اعیاد سنتی جایگاه خاصی بر سر سفره های پذیرایی داشته است. سنجد با نام علمی «Elaeagnusan gastifolial» است و در صنایع دارویی، بهداشتی، غذایی، عطرسازی و چوب مورد استفاده قرار می گیرد. 3 نوع درخت سنجد در دنیا وجود دارد که 2 نوع هلاگنوس و هیپوفار در ایران موجود می باشد .درخت سنجد هلاگنوس به دلیل میوه های درشت ، قامت بلند، برگ های پهن و نداشتن خار به درخت سنجد هیپورفیا برتری دارد.

اثرات ضد التهابی و ضد درد در سنجد 

مطالعات مختلف تاثیر عصاره سنجد در درمان درد و التهاب را نشان داده است. فلاونوئیدهای موجود در سنجد نقش اصلی این درمان را بر عهده دارند.مطالعات علمی نشان داده است که عصاره زیتون در بهبود و کاهش درد و التهاب استئوآرتریت زانو در زنان تاثیر قابل توجهی داشته است. به طور کلی مهمترین کاربرد پزشکی این میوه ، تاثیر ضد درد آن است. به همین دلیل برای افرادی که دچار نرمی استخوان و پوکی استخوان هستند، بسیار مفید می باشد. 

سرماخوردگی

چنانچه در بخش سلامت نمناک اشاره کرده ایم سنجد سرشار از ویتامین C است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، آنفلونزا، گلودرد، سرفه و تب مفید است.

خواص پودر سنجد

 

سنگ کلیه 

خاصیت ضد درد و التهاب سنجد ثابت شده است، علاوه بر این سنجد یک دیورتیک طبیعی است که با پاکسازی و سم زدایی کلیه ها به درمان سنگ کلیه کمک می کند.

درمان تکرر ادرار 

سنجد دارای خاصیت درمانی برای رفع تکرر ادرار در زنان و مردان است. 

خواص ضد باکتریایی 

عصاره موجود در سنجد با جلوگیری از رشد باکتری ها، آنها را متوقف می سازد. زیرا این عصاره تاثیر آنتی بیوتیکی دارد. 

ضد تومور 

مصرف سنجد یا همان زیتون روسی از بروز تومور در بدن پیشگیری می کند. همچنین مصرف سنجد در کنترل دیابت، درمان آرتریت روماتوئید، درمان رتینوپاتی و بیماری های پوست مانند پسوریازیس مفید می باشد. 

کبد چرب 

خاصیت ضدا التهابی قوی در سنجد، به عنوان یک دیورتیک قوی و طبیعی عمل می کند و با پاکسازی و سم زدایی کبد در درمان بیماری های کبدی از جمله ورم کبد و کبد چرب موثر است. 

درمان زخم 

عصاره سنجد در داروهای قارچی به یک بهبود دهنده زخم معروف است. علاوه بر خاصیت درمانی کاهش دهنده التهاب، قابلیت بهبود و درمان زخم نیز از مهمترین خواص سنجد محسوب می شود. عصاره میوه سنجد در بسته شدن سریع محل زخم به خوبی تاثیر می گذارد. 

آرامش عضلانی 

مطالعات مختلف بر روی موش ها نشان داده است که عصاره سنجد مانند داروی دیازپام عمل می کند و موجب آرامش بدن می شود. 

جوان سازی پوست صورت 

ویتامین C بسیار و آنتی اکسیدان های موجود در سنجد موجب افزایش کلاژن می شود و در نتیجه به کاهش چین و چروک پوست و جوان سازی آن کمک می کند. 

مفید برای پوست و مو 

برای تقویت موها و افزایش ضخامت آن، برگ های سنجد را در روغن زیتون بجوشانید به طوری که برگ ها نرم و له شوند و سپس از این روغن برای ماساژ پوست سر استفاده کنید.سنجده پخته شده در روغن زیتون برای رفع درد مفاصل ، رفع خارش پوست و افزایش رشد موها موثر است.

 

لاغری و کاهش وزن 

سنجد فیبر بسیاری دارد به همین دلیل با مصرف آن، اشتها کمتر شده و از پر خوری جلوگیری می نماید. در نتیجه در کاهش وزن و لاغری موثر است. 

سلامت قلب و عروق 

افرادی که از بیماری های قلب و عروقی رنج می برند می توانند با مشورت پزشک خود، از خواص مصرف سنجد بهره مند شوند. 

ضد استرس 

محققان با آزمایشات خود اثبات کرده اند که عصاره برگ سنجد در برابر استرس اکسیداتیو ناشی از کروم، از موش ها محافظت می کند. این عصاره با ترکیبات شیمیایی خود از سلول های موش محافظت می نماید و با تولید رادیکالهای آزاد، استرس را برطرف می کند. 

رفع تهوع و استفراغ 

مکانیسم مهار صفرا در سنجد باعث می شود که معده تقویت شده و از بروز تهوع و استفراغ جلوگیری می کند. افرادی که دچار حالت تهوع صبحگاهی هستند و مزه دهان آنها تلخ است مانند افراد صفراوی با مزاج گرم وخشک، بهتر است پس از بیدار شدن از خواب دو تا سه عدد سنجد مصرف کنند. این خاصیت برای زنان باردار که حالت تهوع دارند بسیار مفید است. سنجد هم چنین برای رفع سموم معده و روده بسیار مناسب است. 

رفع سکسه 

برای برطرف نمودن سکسه ، یک لیوان شیر را به همرته 50 عدد سنجد میل کنید. 

خواص سنجد برای دیابت 

تاثیر سنجد بر دیابت بسیار زیاد نیست. اما می توان به جای استفاده از قند و شکر و شیرینی، از سنجد استفاده کرد. البته نباید در مصرف سنجد زیاده روی نمود. روزانه می توان 1 قاشق غذاخوری پودر سنجد و یا یک چهارم لیوان ، سنجد خشک میل کرد. 

درمان اسهال

میوه سنجد قابض و بر طرف کننده اسهال است. برای درمان اسهال کودکان می توان از جوشانده برگ سنجد استفاده کرد که تاثیر بسیاری دارد و جایگزین داروهای شیمیایی برای درمان اسهال کودکان می باشد .اما مصرف بیش از اندازه سنجد موجب یبوست می شود. سنجد سموم موجود در معده و روده را از بین می برد. 

در طب سنتی مصرف دمنوش تهیه شده از سنجد یا جوشانده سنجد را در درمان برخی از اختلال های جنسی به ویژه در زنان موثر می دانند . تاثیر سنجد در درمان اختلال جنسی زنان و حتی اضطراب آنهاهنگام رابطه زناشویی به اندازه ای است که تحقیقات بسیاری در مورد تاثیر گل و گیاه و میوه سنجد انجام شده است و از آن در تهیه کپسول هایی به صورت صنعتی برای عرضه به مردم در داروخانه ها استفاده می شود. 

خواص پودر سنجد

بوئیدن اسانس گل سنجد به بهبود و درمان ناتوانایی جنسی در زنان کمک می کند اما تاثیر معکوس در مردان دارد. چرا که باعث کاهش توانایی جنسی در آنها می شود. 

نوشیدن یک تا 2 فنجان دمنوش از جوشانده برگ یا میوه سنجد برای درمان اختلالات جنسی تاثیر کمی دارد اما برای اینکه درمان شما با موفقیت همراه باشد با یک متخصص طب سنتی مشورت کنید. 

خونریزی بیش از اندازه در قاعدگی را می توان با سنجد درمان کرد .خونریزی بیش از اندازه موجب ضعف و کم خونی می شود . پس از 3 تا 5 روز از شروع عادت ماهانه، مصرف سنجد را آغاز کنید تا خونریزی و لکه بینی شدید یا طولانی از بین برود.

کلسیم زیاد سنجد برای توسعه و رشد استخوان های جنین بسیار مفید است. همچنین خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان باردار را کاهش می دهد. علاوه بر آن برای رفع تهوع در دوران بارداری بسیار موثر است .ویتامین c موجود در سنجد موجب تقویت سیتم ایمنی زنان باردار می شود و خطر ابتلا به سرماخوردگی و آنفلونزا در دوران بارداری را کاهش می دهد. 

فلاونوئید ها و آلکالوئید های موجود در سنجد برای کاهش فشار خون بالا در زنان باردار مفید است. مصرف سنجد در دوران شیردهی موجب باهوش شدن نوزاد می شود. 

البته مصرف بیش از اندازه سنجد در دوران بارداری مناسب نیست. زیرا با افزایش مقدار کلیسیم بدن، حجم استخوان و غضروف ها کاهش می یابد. 

سنجدبا مزاج کودکان سازگاری بسیار دارد زیرا اطفال دارای حرارت زیاد مزاجی هستند، به جای تنقلات بی ارزش و مضر، به کودکان سنجد دهید. سنجد با دارا بودن کلیسیم بسیار، باعث تقویت و بهبود رشد استخوانها می شود. بنابراین مصرف روزانه 20 تا 50 عدد سنجد توسط کودکان، بسیار مفید است .علاوه بر آن ، ویتامین C موجود در سنجد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان می شود. 

خواص پودر سنجد 

پودر سنجد دارای مواد مغذی و ویتامین های فراوان مثل ویتامین k، ویتامین c ، غنی از کلیسیم و آنتی اکسیدان های طبیعی بسیاری است. پودر سنجد دارای خواص بسیار زیادی است که درمان آرتروز، روماتیسم و پوکی استخوان که چهارمین عامل مرگ و میر در جهان است ، مهمترین خاصیت آن است . همچنینسنجد برای ترمیم شکستگی و ترک استخوان،نیز تاثیر بسیاری دارد. 

برای تهیه پودر سنجد بهتر است از پوست و گوشت و هسته آن استفاده شود . تعدادی سنجد را به وسیله آسیاب برقی به صورت پودر تهیه کنید . روزانه یک قاشق غذاخوری از پدر را در یک لیوان شیر مخلوط کرده و با اضافه کردن کمی عسل آن را شیرین کنید ، سپس به عنوان یک میان وعده و یا قبل از خواب شبانه آن را میل کنید . این ترکیب تاثیر فوق العاده ای در درمان پوکی استخوان و درد مفاصل به ویژه در مفاصل زانو دارد. برای درمان سریعتر ، به مدت 15 روز مداوم ، به صورت ناشتا این ترکیب را میل کنید .هسته سنجد در درمان التهاب های حاد و مزمن ، ساخت غضروف و درمان آرتروز بسیار مفید است .به همین علت بهتر است به همراه پوست و گوشت میوه سنجد آسیاب شود.

عصاره و یا عرق گل سنجد برای باز کردن گرفتگی ها، رفع گاز و نفخ معده ، درمان استسقا و یرقان نافع است. این عرق گیاهی موجب تقویت معده و کبد می شود. همچنین برای درمان بیماری های دماغی مانند فلج و کزاز مفید است. عرق گل سنجد برای قلب و زخم های ریوی و تنگی نفس مفید می باشد . علاوه بر آن برای درمان نازایی و ناتوانایی جنسی در زنان موثر است. 

مالیدن عرق گل سنجد بر روی سر موجب افزایش رشد مو می شود 

در هند از روغن هسته سنجد برای تهیه لعوق یا شربت غلیظی استفاده می شود که در التهاب غشاهای مخاطی همراه با ترشح همانند انواع زکام و عفونتهای برونشی، مصرف کنند. 

در اسپانیابرای برطرف کردن تب مهلک و خطرناک از شیره گل سنجد استفاده می شود. 

سنجد نیز میانند هر خوراکی دیگری دارای عوارض می باشد. مثلا مصرف سنجد ممکن است موجب یبوست، حصبه، سو هاضمه، عفونت روده ای و آمبولی می شود. به همین دلیل افرادی که دچار این عوارض می شوند باید با نظر پزشک سنجد مصرف نمایند.

پودر سنجد بخورید! بعد از سیب، سرکه، سماق، سبزی و سیر، حالا نوبت به پودر سنجد رسیده است. پودر سنجد در کنار شیر، عسل و دیگر معجون های خانگی معجزه می‌کند. بگذارید این طور بگوییم که سنجد فقط خوراکی هفت سین نوروزی نیست! اگر یک مکمل طبیعی و خانگی می‌خواهید، پودر سنجد را امتحان کنید تا برای همیشه از شر بیماری های مختلف خلاص شوید؛ درباره سنجد و خواص بی‌نظیر آن هر چقدر بگوییم کم است؛ با مجله دلتا همراه باشید.

سنجد یا همان زیتون روسی یک گیاه لیمویی از خانواده Elaeagnacea است. انواع مختلف سنجد، از جمله پودر آن در درمان انواع بیماری ها مثل حالت تهوع، سرفه، آسم، تب، زردی و اسهال استفاده می‌شود. شاید باورتان نشود اما از گوشت تا میوه و هسته این ماده غذایی خاصیت دارد، با ما همچنان همراه باشید.

پودر سنجد حاوی مواد مغذی و ویتامین های فراوان مثل ویتامین k، ویتامین c و آنتی اکسیدان های طبیعی است؛ مخلوط کردن این ماده مغذی در انواع مختلف آبمیوه های خانگی یک بمب انرژی زا برای شما خواهد ساخت؛ باور نمی‌کنید؟ امتحان کنید.

خواص پودر سنجد

خواص پودر سنجد چیست؟ ما هم مثل شما مشتاق هستیم تا درباره سنجد و پودر آن بیشتر بدانیم، با ما همچنان همراه باشید.

پودر سنجد هم مانند چای سبز آنتی اکسیدان طبیعی دارد؛ از این نظر غذایی بسیار ارزشمند است. پودر سنجد یک ماده ضد سرطان بسیار قوی است؛ با استفاده از این ماده مغذی می‌توانید به جنگ سلول های سرطانی بروید.

سنجد و پودر آن سرباز دفاعی بدن هستند. پودر سنجد ویتامین C فراوانی دارد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. اگر به صورت روزانه از پودر سنجد استفاده کنید، دیگر بیمار نخواهید شد.

صورت چاق می‌خواهید؟ دوست رژیم سیب زمینی اینجا است؛ استفاده از پودر سنجد در معجون های خانگی مثل شیر موز و شیر خرما صورت شما را چاق تر می‌کند؛ به این ترتیب، پوست صاف و زیباتری خواهید داشت؛ بدون پروتز و صرف هزینه های هنگفت!

برای این منظور، پودر سنجد را با یک لیوان آب مخلوط کرده و به صورت روزانه بنوشید. البته ترکیب پودر سنجد به همراه شیر، کنجد و عسل هم می‌تواند باعث چاق شدن صورت شما شود.

پودر سنجد شما را زیباتر می‌کند. برای زیبایی بیشتر پوست و مو می‌توانید برگ های سنجد را در روغن زیتون بجوشانید تا برگ ها کاملا له شوند، با این روغن، عصاره طبیعی و خانگی سر خود را ماساژ دهید تا پیاز مو ها تقویت شوند. البته پودر سنجد پخته شده در روغن زیتون، درد مفاصل و خارش پوست را هم درمان می‌کند؛ منتظر چه هستید؟ زیبایی پوست و موی خود را با پودر سنجد بیشتر کنید!

اگر مشکل دفع ادرار یا پروستات دارید، از پودر سنجد کمک بگیرید. این ماده غذایی عفونت های مجاری ادرار را کنترل و درمان می‌کند؛ این بیماری و عفونت های ناشی از آن بیشتر از همه گریبان خانم ها را می‌گیرد.

اگر زیاد سیگار می‌کشید، از مخلوط پودر سنجد با شیر استفاده کنید؛ همانطور که گفتیم این ماده مغذی عفونت های کلیه و سایر نقاط بدن را دفع می‌کند. فرقی نمی‌کند عفونت ویروسی در مجاری ادرار یا دستگاه تنفسی شما باشد، چیزی که مهم است مصرف پودر سنجد است.

پودر سنجد مثل همیشه گرد و خاک به پا می‌کند. این ماده مغذی مثل یک جاروبرقی معده و روده شما را پاکسازی و ویتامین K موجود در آن از خونریزی جلوگیری می‌کند. این ویتامین باعث دفع سموم روده و معده ( کرم روده ) می‌شود. پودر سنجد مثل آب زرشک اسهال را درمان می‌کند. البته برای این منظور باید از برگ های تازه درخت سنجد استفاده کنید.

پودر سنجد نیروبخش بازو و دست های شما است. ترکیب این ماده با شیر برای کودکان و سالمندان یک بمب کلسیم می‌سازد؛ بنابراین اگر مشکل آرتروز یا پوکی استخوان دارید، پودر سنجد را امتحان کنید. مخلوط شیر و سنجد سرشار از کلسیم و فیبر است که از شکستگی استخوان ها و زانو درد جلوگیری می‌کند.

تسکین درد های‎تان را به پودر سنجد بسپارید، پودر سنجد مشکلات مفصلی و زانو درد شما را درمان می‌کند. عصاره این ماده، ضد التهاب، ضد میکروب و ضد سرطان است. اهمیت سنجد تا جایی است که از آن به عنوان کود طبیعی هم استفاده می‌شود.

پودر سنجد در مورد بیماری دیابت و قند خون خنثی عمل می‌کند اما می‌تواند جایگزین خوبی برای شیرینی، قند و شکر باشد. شما می‌توانید برای کنترل دیابت از ترکیب شیر و پودر سنجد با دارچین استفاده کنید.

همانطور که گفتیم پودر سنجد یک ماده ضد التهاب است که می‌تواند کمردرد های دوران بارداری را درمان کند. عصاره سنجد مثل پای مرغ غضروف ساز و یک منبع غنی از کلسیم است که باعث تراکم استخوان ها می‌شود. همچنین این ماده می‌تواند تهوع بارداری را کنترل و درمان کند.

مخلوط پودر سنجد با شیر یک ترکیب مقوی برای سالمندان، مادران باردار و شیرده و به خصوص کودکان است؛ همانطور که می‌دانید سیستم دفاعی و ایمنی بدن کودکان بسیار حساس و آسیب‌پذیر است؛ بیشترین تأثیر پودر سنجد رفع کمبود ویتامین ث و پیشگیری از ورود عفونت به بدن کودکان است، مخلوط شیر و پودر سنجد باعث استحکام استخوان های کودکان در حال رشد می‌شود.

پودر سنجد را در خانه چگونه تهیه کنیم؟ برای تهیه این پودر مقوی و خانگی، تعدادی سنجد تازه را با پوست، گوشت و هسته آسیاب کنید. یک قاشق غذا‌خوری پودر سنجد را در یک لیوان شیر بریزید و با یک قاشق غذاخوری عسل آن را شیرین و از این ترکیب مقوی و جادویی به عنوان یک میان وعده غذایی استفاده کنید.

با مغذی ترین معجون خانگی دنیا یعنی ترکیب پودر سنجد با شیر و عسل آشنا شوید. این ترکیب جادویی منیزیم و کلسیم فراوانی دارد. این ترکیب و معجون مقوی ضد پوکی استخوان و ضد التهاب است و انرژی بدن را افزایش می‌دهد. با مصرف این معجون جادویی طی دو هفته  برای همیشه می‌توانید با آلزایمر و ضعف استخوان ها خداحافظی کنید.

نظر شما درباره این ماده غذایی خوشمزه که پای ثابت سفره های هفت سین نوروزی است، چیست؟ آیا تا به حال از پودر سنجد خام یا مخلوط پودر سنجد با شیر و عسل استفاده کرده‌اید؟ این معجون خانگی را یک بار امتحان کنید، به شما قول می‌دهیم که مشتری همیشگی آن خواهید شد؛ نوش جان!

جوانه گندم و خواص شگفت انگیز آن

۴ دی ۱۳۹۸ در ۷:۰۹ ب٫ظ

مفید بود

پاسخ

۲۷ آذر ۱۳۹۸ در ۴:۰۸ ب٫ظ

مفید بود.همچنین این پودر به شدت باعث یبوست میشود.

پاسخ

۲۷ آذر ۱۳۹۸ در ۱۰:۳۳ ق٫ظ

خیلی خیلی عالی و مقوی میباشد من سنجد را باهسته آسیاب شده اش خوردم با تشکر فراوان

پاسخ

۲۶ آذر ۱۳۹۸ در ۷:۵۰ ب٫ظ

عالی بود

خواص پودر سنجد

پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌ سایت

شاید مهم‌ترین فایده ورزش چشم، نقش مؤثر آن در بهبود «خستگی چشم دیجیتالی» باشد: اختلالی رایج…

لباس متولدین هر ماه در بین خانم‌ها متفاوت است و هر ماه استایل خاص خود را دارد. تا به حال با خود فکر کرده‌اید چرا همیشه یک نوع لباس خاص می‌خرید یا چرا به استایل خاصی علاقه دارید؟ با مد و زیبایی مجله دلتا همراه باشید تا با لباس متولدین هر ماه و استایل خاص آنها آشنا شوید.

معجون شير و پودر سنجد يکي ازنوشیدنی های پرخاصیت است که می تواند در درمان بسیاری از بیماری ها موثر باشد چرا که حاوی مقادیر زیادی منيزیم و کلسيم است.

گفتنی است یکی از مهم ترین خواص معجون شیر و پودر سنجد برای درمان پوکی استخوان و خستگی زودرس می باشد به گونه ای که مصرف این معجون برای افرادی که پوکی استخوان دارند بسیار توصیه می شود.

لازم به ذکر است که برای داشتن پودر سنجدی سالم و مناسب توصیه می شود که این کار توسط خود فرد انجام شود تا از سلامت پودر سنجد اطمینان بدست آورید چرا که متاسفانه برخی از پودر سنجدهای آماده که در مغازه ها و یا عطاری ها به فروش می رسد تازه نیست و یا اینکه از کیفیت بالایی برخوردار نمی باشد.

طرز تهیه پودر سنجد و شیر

بدیهی است برای تهیه این معجون باید در ابتدا یک قاشق غذا‌خوری پودر سنجد را در یک لیوان شیر، ریخت و بعد با یک قاشق غذاخوری عسل آن را شیرین کرد و روزانه یک وعده از آن را با غذا یا میان‌وعده میل کرد هر چند در این مجال باید یادآور شد که استفاده از عسل برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند توصیه نمی شود.

خواص پودر سنجد

جالب است بدانیم که با 14 روز خوردن این معجون ساده، معجزه آن را به راحتی می توان مشاهد کرد همچنین 70 یا 72 روز مصرف آن، مکمل درمانی بسیار مناسبی برای مبارزه با پوکی استخوان و آلزایمر است.

توجه داشته باشید که برخی افراد شیر گرم و برخی افراد شیر سرد را برای استفاده از این ترکیب ترجیح می‌دهند، پس می‌توانید مطابق مزاجتان از شیر با دمای مناسب استفاده کنید.

مصرف این ترکیب برای جوانان محدودیتی ندارد اما ممکن است افراد میانسال و مسن را با اختلالات گوارشی مثل یبوست مواجه کند؛ اگرچه شیر گرم خاصیت مسهل بودن دارد اما مصرف این ترکیب گاهی افراد با سن بالاتر را با مشکل مواجه می‌کند.

یکی دیگر از روش های مصرف پودر سنجد برای افراد میانسال  مصرف همزمان سیر و سنجد با مربای بالنگ، مربای به، مربای گل و عسل می باشد که با این ترکیب از عوارض احتمالی مصرف نیز جلوگیری خواهد شد و به راحتی می توان از خواص آن بهره برد.

در پایان باید خاطر نشان کرد که  ترکیب پودر سنجد و شیر به دلیل املاح معدنی سرشاری که دارد سطوح مفصلی را روان  و از بروز آرتروز و عوارض ناشی از آن نیز جلوگیری می‌کند

کلیه حقوق این سایت محفوظ و مربوط به سلام نو است


به گزارش پایگاه خبری محیط زیست ایران، سنجد یکی از میوه های بسیار مفید است که طبع خشک و سردی دارد، میوه سنجد از زمان های گذشته در سبد غذایی ایرانیان جا داشته و در اعیاد سنتی به آن توجه خاص مبذول شده است، امروزه از درخت سنجد و میوه آن در صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی، عطرسازی و صنایع چوب استفاده می شود.

جالب است بدانید این میوه کوچک دارای میزان ویتامین C بیشتر از یک عدد پرتقال متوسط است، همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا ۳، ۶ و ۹ است و می تواند مانند مصرف ماهی نیاز بدن به تأمین روغن های ضروری را تامین کند و مانع از بروز التهاب و انواع بیماری شود.

تقویت سیستم ایمنی بدن با سنجد

سنجد سرشار از ویتامین C است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، آنفلوآنزا، گلودرد، سرفه و تب مفید است، خوردن آن، از ورود عفونت به بدن پیشگیری می کند، بر طرف کننده اسهال و ضد خونریزی است به خاطر وجود ویتامین K رفع کننده سموم معده و روده است، بادشکن و مقوی قلب است؛ سنجد برای کسانی که نرمی استخوان و پوکی استخوان دارند مفید است.

کبد چرب 

خواص پودر سنجد

خاصیت ضد التهابی قوی در سنجد، به عنوان یک دیورتیک قوی و طبیعی عمل می کند و با پاکسازی و سم زدایی کبد در درمان بیماری های کبدی از جمله ورم کبد و کبد چرب موثر است.

پاکسازی دستگاه گوارش

سنجد سبب قوی شدن ساق ها می شود، به کودکان خود روزی ۲۰ تا ۵۰ دانه بدهید. مصرف سنجد ۱۰ دانه در روز سبب پاکسازی دستگاه گوارش به ویژه معده و روده ها می شود.

سنجد، مفید برای لاغری

سنجد همچنین تب بر است و کلیه ها را گرم می کند و معده را تمیز می کند، سنجد برای سلامتی دستگاه گوارش افراد بسیار مناسب است و افرادی که رژیم های لاغری دارند، می توانند سنجد را در برنامه غذایی خود قرار دهند؛ استخوان را محکم و دستگاه گوارش را تقویت می کند. همچنین سرشار از فیبر است و گرسنگی را کاهش می دهد و خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد. سنجد یکی از بهترین منابع غذایی گیاهی محسوب می شود و برای درمان سردردهایی که علامت مشخصی ندارند از سنجد استفاده شود، کسانی که تکرر ادرار دارند، سنجد بخورند.

درمان آرتروز با پودر هسته سنجد

امروزه شیوع و گسترش پوکی استخوان و بیماری هایی مانند آرتروز به ویژه در زنان تبدیل به کابوسی وحشتناک در بسیاری از کشورها شده است و پوکی استخوان، چهارمین عامل مرگ و میر در جهان است و از هر ۴ نفر بالای ۲۵ سال، یک نفر مبتلا به آن هستند. پودر هسته سنجد در درمان التهاب های حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان می کند.

درمان نرمی و پوکی استخوان با پودر سنجد

به گفته درمانگران طب سنتی استفاده از ترکیب برابر پودر سنجد با سویای بو داده و مخلوط کردن یک قاشق از آن با یک لیوان شیر و یک قاشق عسل بهترین دارو برای درمان نرمی و پوکی استخوان است.

طرز تهیه پودر سنجد

تعدادی سنجد تازه را به همراه پوست و گوشت و هسته آن را به وسیله آسیاب برقی به صورت پودر در بیاورید. یک قاشق غذاخوری از پودر را داخل یک لیوان شیر تازه کم چرب بریزید و یک قاشق غذاخوری عسل آن را شیرین کنید و به عنوان یک وعده غذایی یا یک میان وعده میل کنید.

این ترکیب در درمان پوکی استخوان و درد مفاصل به ویژه زانو درد معجزه می کند، برای درمان سریع تر هر روز صبح نیم ساعت قبل ناشتا به مدت ۱۵ روز بخورید، تا معجزه آن را ببینید. به عنوان صبحانه برای آقایان و خانم ها بسیار مفید است.

هسته سنجد در درمان التهاب های حاد و مزمن، ساخت غضروف و درمان آرتروز بسیار مفید است، به همین علت بهتر است به همراه پوست و گوشت میوه سنجد آسیاب شود.

خواص سنجد برای کودکان

سنجد بسیار موافق مزاج اطفال است، زیرا اطفال دارای حرارت زیاد مزاجی هستند، اگر سنجد به جای تنقلات بی ارزش و مضر مصرف شود، یکی از بهترین تنقلات برای کودکان خواهد بود.

درمان اسهال

میوه سنجد قابض و برطرف کننده اسهال است. برای درمان اسهال کودکان می توان از جوشانده برگ سنجد استفاده کرد که تأثیر بسیاری دارد و جایگزین داروهای شیمیایی برای درمان اسهال کودکان است. اما مصرف بیش از اندازه سنجد سبب یبوست می شود. سنجد سموم موجود در معده و روده را از بین می برد.

سنجد و کاهش تهوع زنان باردار

افرادی که صبحگاهان حالت تهوع داشته یا مزه دهان آن ها تلخ است، توصیه می شود، پس از بیدار شدن از خواب دو تا سه عدد سنجد مصرف کنند.

خواص سنجد در دوران بارداری و شیردهی 

کلسیم زیاد سنجد برای توسعه و رشد استخوان های جنین بسیار مفید است. همچنین خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان باردار را کاهش می دهد. علاوه بر آن برای رفع تهوع در دوران بارداری بسیار موثر است ویتامین C موجود در سنجد سبب تقویت سیستم ایمنی زنان باردار می شود و خطر ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا در دوران بارداری را کاهش می دهد.

فلاونوئیدها و آلکالوئیدهای موجود در سنجد برای کاهش فشار خون بالا در زنان باردار مفید است. مصرف سنجد در دوران شیردهی سبب باهوش شدن نوزاد می شود. البته مصرف بیش از اندازه سنجد در دوران بارداری مناسب نیست، زیرا با افزایش مقدار کلسیم بدن، حجم استخوان و غضروف ها کاهش می یابد.

خواص پودر سنجد
خواص پودر سنجد
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *