رشته روانشناسی

رشته روانشناسی
رشته روانشناسی

برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره تحصیلی در مورد معرفی رشته روانشناسی از طریق تلفن ثابت تماس حاصل نمایید.


روانشناسی علمی است که در مورد رفتار انسانها در ارتباط با محیط اطراف خود و تفاوت  رفتارها می‌پردازد. هدف اصلی رشته روانشناسی بررسی وضعیت های انسان در مواجهه با موارد مختلفی است که در زندگی برای وی پیش می‌آید. روانشناسی در واقع علم مطالعه رفتار و فرایندهای ذهنی انسان است. روانشناسی به بحث های مختلف رفتار و فرایندهای روانی مانند ادراک، احساس، شخصیت، هوش، هیجان و انگیزه می پردازد. این رشته رشته کاربردی است که تمام جنبه‌های زندگی انسان را در بر می‌گیرد و به علت پیچیده تر شدن زندگی انسان هم نیاز به حضور این رشته بسیار محسوس شده است.

حتما بخوانید: انتخاب رشته تجربی

 

رشته روانشناسی

از جمله مواردی که دانشجویان رشته روانشناسی برای موفقیت باید داشته باشند، داشتن توانایی و مهارت کافی برای تصمیم گیری و حل مسائل مختلف است و همچنین شناخت علاقه و تمایلات انسان ها و روحیه کمک به مردم و حل مشکلات آنها را داشته باشند. رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی ارشد سه گرایش دارد که می‌توان گرایش روانشناسی بالینی روانشناسی عمومی و روان سنجی اشاره کرد.

حتما بخوانید: نکات و راهنمای مشاوره تحصیلی

 

 

روانشناسی یک رشته کاربردی است که رفتار و فرایندهای ذهنی انسان را بر یافته‌های علمی و تحقیقات مطالعه می‌کنند. در واقع رفتار انسان مجموعه فعالیت‌ها و اعمالی است که می‌توان آنها را مشاهده و اندازه گیری کرد. از جمله این فعالیت ها می‌توان به صحبت کردن و راه رفتن و همچنین فعالیت‌های ذهنی که نمیشود به صورت مستقیم آنها را دید اشاره کرد. برخی فعالیت های ذهنی مانند تفکر، ترس و هیجان که از سنین خردسالی تا بزرگسالی همراه انسان است از جمله این موارد می باشد. روانشناسی علمی است که نیازهای طبیعی انسان را درک می‌کند و در نظر می‌گیرد و پیچیدگی های زندگی امروز مردم را مطالعه می کند. در واقع روانشناسی علمی است که به بررسی دروغ هایی که انسان به خودش می گوید و برای تعیین حد و مرز های است که برای خود قائل می شود که انسان با شناخت آن و صداقت داشتن با خود می تواند بسیار مشکلاتش را حل کند.

 

روانشناسی یک رشته تقریباً جدید است که هنوز به تکامل کافی نرسیده است انجمن روانشناسی آمریکا تا به حال 53 زمینه مختلف روانشناسی را معرفی کرده است اما به علت تفاوت رفتار های انسان و تنوع زمینه هایی که در حال به وجود آمدن است ممکن است این تعداد بیشتر نیز شود. به علت ارتباط روانشناسی با موضوعاتی مثل زیست شناسی، فلسفه، انسان شناسی و جامعه شناسی، رشته های جدید کاربردی این علم در حال شکل گیری است. رشته هایی که تکامل بیشتری پیدا کرده اند در خیلی از مراکز آموزشی تدریس می شوند.

حتما بخوانید: نکات کنکور سراسری

 

یکی از شاخه هایی که علم روانشناسی در آن فعالیت می‌کند روانشناسی کودکان استثنایی است که به تعریف مسائل مربوط به کودکان استثنایی که می توانند کودکان عقب مانده ذهنی، کودکان بسیار تیزهوش و یا حتی کودکان کم بینا و نابینا و کسانی که دارای ناتوانی های جسمی و حرکتی و ذهنی هستند می پردازد.

 

روانشناسی بالینی نیز یکی از شاخه‌های رشته روانشناسی است که به درک پیش بینی و درمان ناهنجاری ها ناتوانی ها و آشفتگی های هیجانی زیست شناختی و روان شناختی اجتماعی و فردی افراد کمک می کند و در مقیاس وسیع تر جمعیت های مورد مطالعه را بررسی می کند. روانشناسی بالینی نقش های شش گانه ای دارد که برای مثال می‌توان به مداخله و درمان، مشاوره، پژوهش، مدیریت و غیره در راستای درمان و تشخیص بیماریها و پژوهش در مورد آنها اشاره کرد.

 

 

زیست روانشناسی یکی دیگر از شاخه های علم روانشناسی است که به تحلیل و تفسیر نحوه تاثیر مغز و انتقال دهنده های عصبی به رفتارهای انسان افکار و عواطف او می‌پردازد. در واقع این علم یک علم ترکیبی از روانشناسی و علم اعصاب است.این رشته می‌توانند با نام های دیگری مانند روانشناسی زیست شناختی یا روانشناسی فیزیولوژیک و علم اعصاب شناخته شود. در این علم چگونگی فرایند های زیست شناختی و نحوه رفتار در تضاد با هیجانات و سایر فرآیندهای ذهنی در مورد مطالعه قرار می‌گیرد. این رشته با رشته مانند روان شناسی تطبیقی و روانشناسی تکاملی ارتباط تنگاتنگی دارد.

 

روانشناسی رشد یکی دیگر از شاخه های علم روانشناسی است که به توصیف و تفسیر تغییرات در طول زندگی افراد می‌پردازد و از رشته های مختلف زیست شناسی، جامعه شناسی تعلیم و تربیت و ادب پزشکی می تواند کمک بگیرد. روانشناسی رشد به همه مراحل زندگی یک فرد یعنی از تولد تا مرگ می‌پردازد ولی تاثیر تاثیر و تأکید بیشترین ان در دوره کودکی و نوجوانی است.

 

روانشناسی پزشکی قانونی بعد از تکمیل شدن این علوم با همدیگر ارتباط تنگاتنگی پیدا کرده‌اند. علت این ارتباط و نزدیک شدن این است که هر دو رشته با انحرافات اجتماعی سر و کار دارند و می خواهند امنیت را در جامعه برقرار کند، بررسی کند و مورد مطالعه قرار دهد.

حتما بخوانید: رتبه قبولی تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد روانشناسی دانشگاه آزاد

 

افرادی که بعنوان روانشناسان مدرسه در سیستم آموزشی مشغول به کار هستند وظیفه دارند دانش آموزان را در زمینه های مختلفی مانند زمین های تحصیلی اجتماعی و هیجانی راهنمایی کنند. هدف روانشناسان مدرسه کمک به دانش آموزان و همکاری با اولیا و مربیان برای ایجاد محیط آموزشی سالم و کارآمد می باشد. در واقع علم روانشناسی مدرسه یک حرفه ای جدید به حساب می‌آید. این رشته در سال 1968 در آمریکا در انجمن ملی روانشناسی مدرسه تاسیس شد و روان تخصص شناخته شد چند سال بعد یعنی در سال 2002 روانشناسی مدرسه جزو پرطرفدارترین رشته ها در آمریکا بود و همچنان رو به افزایش است.

حتما بخوانید: نکات دانش آموزان

 

از شاخه های جدیدی که در علم روانشناسی رایج شده است و روانشناسی صنعتی سازمانی است که به بررسی مسائل مربوط به نیروی انسانی و جنبه‌های کار می‌پردازد. این شاخه به بررسی رابطه بین انسان در دنیای کار می پردازد. در واقع روانشناسی صنعتی و سازمانی به مسائلی که انسان در تجارت و صنایع با آنها مواجه می‌شود رسیدگی میکند. این شاخه یک شخص فعال در روانشناسی است و به علت توسعه اقتصادی صنعتی کشور نیاز به این رشته بیش از پیش احساس می شود. روانشناسی صنعتی و سازمانی می‌تواند با حل مشکلات کارکنان در قسمت های مختلف مثل تخصص انرژی مشکلات آنها را حل کند و نتایج چشمگیری را به دنبال داشته باشد.

 

وظیفه روانشناسی اجتماعی مطالعه کردن موضوعات مختلف و مشکلات و مسائل مربوط به روانشناسی و جامعه است. روانشناسی اجتماعی بررسی و مطالعه اثر حضور دیگران بر نوع رفتار یک فرد تحت تاثیر گروه‌های مختلف می‌پردازد. بسیار مشخص است که تاثیر دیگران بر زندگی فرد لازمه ارتباط متقابل آن دو است. روانشناسی اجتماعی علمی است که به مطالعه رفتار متقابل بین انسان ها می پردازد در واقع این علم تعامل بین انسان ها رامطالعه می‌کند. 

 

 

روانشناسی به عنوان یکی از شاخه‌های اصلی فلسفه سالهاست که در مراکز علمی ایران تاسیس شده و تدریس می‌شود. از دانشمندانی که در این زمینه درخشان بودن می توان به رازی، ابن سینا، ناصرخسرو و ملاصدرا اشاره کرد. در اوایل سال 1340 روانشناسی به فعالیت رشد چندانی نداشت و به صورت بخشی از دوره های تربیت معلم در دانشگاه تدریس می شد اما بعد از سال 1340 به این رشته به رشد و شکوفایی رسید و در دانشگاه تهران و دانشگاه های دیگر ایران تاسیس و تدریس شد بعد از آن در دانشگاه تهران دوره کارشناسی ارشد روانشناسی و وجود آمد و موسسه روانشناسی تاسیس و دایر شد.

 

رشته روانشناسی در دوره کارشناسی شامل 144 واحد درسی است که از این 144 واحد 23 تای آن مربوط به دروس عمومی 71 واحد آن به دروس پایه و اصلی، و 40 واحد آن مربوط به دوره درس های اختصاصی و در نهایت 10 واحد آن مربوط به دروس انتخابی که مربوط به گرایش های مختلف می باشد که در جدول که در زیر آورده شده است نیست این درس را مشاهده می کنید.

رشته روانشناسی

 

مبانی نظری اسلام – اخلاق اسلامی – انقلاب اسلامی – تاریخ وتمدن اسلامی –  آشنایی با منابع اسلامی – ادبیات فارسی – زبان عمومی – تربیت بدنی 1 و 2

روان شناسی عمومی 1 و 2 – آمار استنباطی – روان شناسی رشد 1 و 2 – آمار توصیفی – مبانی جامعه شناسی – روش تحقیق در روان شناسی – روان شناسی یادگیری – روان شناسی تربیتی – روان شناسی اجتماعی – شخصیت  – بهداشت روانی – تاریخچه و مکاتب روان شناسی – فیزیولوژی عمومی – روان شناسی احساس و ادراک – روان شناسی فیزیولوژیک – علم النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی – کلیات فلسفه – متون روان شناسی به زبان های خارجی 1 – روان شناسی تجربی – انگیزش و هیجان – روان سنجی – آسیب شناسی روانی 1 – روان شناسی مرضی کودک

آسیب شناسی روانی 2 – طرح های پژوهشی آزمایشگاهی – مقدمات نوروپسیکولوژی – تفکر و زبان – متون روان شناسی عمومی 2- سمینار در مسائل روان شناسی عمومی – روان شناسی جنایی – پژوهش های علمی ( انفرادی ) در روان شناسی عمومی – روان شناسی مشاوره و راهنمایی –  ارزشیابی شخصیت – روان شناسی هوش و سنجش آن – روان شناسی پویایی گروه – روان شناسی کودکان استثنایی – اختلالات یادگیری

 کاربرد کامپیوتر در تجزیه و تحلیل آماری – روان شناسی اجتماعی ،کاربردی -فلسفه اسلامی -بازپروری معلولین – روان شناسی مدیریت – انسان شناسی در اسلام – مدد کاری اجتماعی – روان شناسی تفاوت های فردی – روان شناسی اجتماعی ، تجربی – روان شناسی و آموزش کودکان معلول –  مقدمات ریاضی – روان شناسی صنعتی و سازمانی – اعتیاد (سبب شناسی و درمان آن ) – نگرش ها و تغییر آن – سیب شناسی اجتماعی – روان شناسی کودکان تیزهوش و آموزش های آن (فقط برای شاخه عمومی و گرایش بالینی

 

با توجه به گرایش و تخصصی که هر روانشناس دارد وظایف مختلفی بر گردن او است. به عنوان مثال یکی از وظایف روانشناس مشاوره رسیدگی به مراجعه‌کنندگان برای حل مشکلات و تصمیم گیری در زمان های پر استرس زندگی آن‌هاست.

همچنین از وظایف روانشناسی بالینی می توان به این مورد اشاره کرد که در صورتی که مورد این در شرایطی مثل نگرانی و اضطراب و افسردگی و سایر بیماری های روانی قرار داشته باشند روانشناسی بالینی آنها کمک میکند.

روانشناسان شغلی باید در شرکتها و سازمانها حضور داشته باشند و برای بهبود عملکرد و افزایش کارایی آن ها افراد را یاری کنند.

روانشناسی جرم شناسی این وظیفه را دارد که از تئوری هایی که در علم روانشناسی وجود دارد شناخت جرایم و بهبود مجرمین استفاده کند.

وظیفه روانشناس سلامت نیز گسترش رفتار و نگرش سالم و کمک به افراد بیمار و خانواده های آنها برای غلبه بر شرایط و مشکلات موجود و بهبود کیفیت زندگی آنهاست.

روانشناس ورزشی وظیفه دارد که برای بهتر شدن عملکرد در زمینه مربیگری آموزش و رقابت ورزشکاران یاری دهد.

 

روانشناسی عمومی

روانشناسی بالینی

 روانشناسی بالینی کودک و نوجوان

سنجش و اندازه گیری یا روانسجی

روانشناسی صنعتی و سازمانی

روانشناسی شخصیت

افرادی که در رشته روانشناسی فارغ التحصیل می‌شوند این توانایی را دارند که در مراکز دولتی مثل بهزیستی، نیروی انتظامی، شهرداری، سازمان زندان ها و کانون اصلاح و تربیت همچنین مراکز مشاوره، مهدکودک، بیمارستان ها و آموزش و پرورش به کار مشغول شوند. همینطور این افراد می توانند با گرفتن مجوز از سازمان بهزیستی مهد کودک یا خانه سالمندان تاسیس کنند. بازار کار و موقعیت شغلی که افراد فارغ التحصیل رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی ارشد دارند می‌توان به شاغل شدن در گرایشهای روانشناسی عمومی روانشناسی بالینی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان و غیره اشاره کرد که فارغ التحصیلان می توانند به عنوان کارشناس در نیروی انتظامی شهرداری بیمارستان ها و حتی آموزش و پرورش مدارس مشغول به کار شوند.

حتما بخوانید: نکات دانشگاه بدون کنکور

 

 

حداقل درآمد: درحدود 2 میلیون تومان

حداکثر درآمد: 8 تا 10 میلیون تومان

علم روانشناسی یکی از علومی است که در آمد مناسبی دارد و می‌تواند شغل های متنوعی را در بر گیرد که بر اساس صحبت های یک روانشناسی که در این رشته مشغول هست با اندکی هوش می توان در این رشته موفق شد. با توجه به محلی که افراد در آن فعالیت دارند درآمدها متفاوت است. کار در مناطق پر درآمد یا سازمان‌های پردرآمد مشغول به کار شوند، حقوق آنها بیشتر است و هر چه مدرک تحصیلی بالاتر باشد و سابقه کار بیشتر باشد ممکن است درآمد بیشتری داشته باشند. بطور کلی این رشته یک رشته کاربردی و مورد نیاز است که افرادی که ادامه تحصیل می‌دهند می‌توانند در آینده در آمده مناسب و چشمگیری داشته باشند.

حتما بخوانید: نکات انتخاب رشته کنکور سراسری


بر اساس رای 2848 نفر از بازدیدکنندگان

سلام
خودم دانشجوی سال اول این رشته هستم فکر نمیکردم این رشته قبول بشم وقتی هم وارد این رشتهرشدم خیلی بهش علاقه پیدا کردم و امیدوارم موفق شوم،اگه این رشته رو ادامه بدین میتونین شغل مناسبی پیدا کنین و اگرسرکار هم نرفتین باز هم ب درد زندگی خود ب خصوص به دخترخانما میخوره…موفق باشید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

‘+response.data.comment+’

imoshavere_tel@  

info@imoshavere.com  

 

ایران مشاوره

۲۸ نظرها


یکی از رایج ترین تعریفی که برای معرفی ” رشته روانشناسی “ به کار برده می شود این است که روانشناسی را علم مطالعه رفتار و فرایند‌های ذهن موجود زنده علی الخصوص انسان بر اساس روش علمی می دانند.در واقع این رشته به مباحث رفتار و فرایندهای روانی از جمله احساس، ادراک، شخصیت، تفکر، هوش، حاقظه، هیجان و انگیزیش و … می‌پردازد. رشته روانشناسی یک رشته کاربردی است که با تمامی جنبه های زندگی انسان ها در ارتباط است و در جامعه امروزی روز به روز نیاز بیشتری به وجود این علم در زندگی مان احساس می شود به همین خاطر است که این رشته در بین داوطلبان کنکوری از محبوبیت خاصی برخوردار است.اما هدف از ایجاد این رشته چیست؟هدف از این رشته تربیت افرادی است که مفاهیم و اصول نظری و عملی  و روش های پژوهش در این علم را فرا بگیرند و در گرایش مربوطه به کار گیرند.

رشته روانشناسی

از جمله مهارت ها و توانایی هایی که سبب موفقیت دانشجویان در این رشته می شود می توانیم به انعطاف پذیری، مهارت های تصمیم گیری و حل مساله، علاقه به انسان ها و کمک به آن ها در حل مشکلاتشان و … اشاره کنیم.اگر قصد تحصیل در این رشته را دارید لازم است بدانید که رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی سه گرایش  1- روانشناسی بالینی 2- روانشناسی عمومی 3- روانسنجی را در بر می گیرد.تعداد کل واحدهای درسی دوره کارشناسی روانشناسی شامل  144 واحد درسی می باشد که 23 واحد مربوط به دروس عمومی، 71 واحد مربوط به دروس پایه و اصلی، 40 واحد مربوط به دروس اختصاصی و 10 واحد هم مربوط به دروس انتخابی برای شاخص ها و گرایش های این رشته می باشد. در جدول زیر لیست دروس مقطع کارشناسی رشته روانشناسی عمومی را در اختیارتان قرار داده ایم.

 

روانشناسان با توجه به گرایش و تخصص خود وظایف مختلفی را بر عهده دارند.برای مثال از وظایف روانشناس مشاوره ای می توانیم به این مورد اشاره کنیم که روانشناسان مشاوره ای وظیفه دارند که به مراجعان در حل مشکلات شان و تصمیم گیری ها به خصوص در زمان های پراسترس و تنش زای زندگی شان کمک کنند.وظایف روانشناس بالینی این است که مراجعانی را که در شرایطی سخت مانند نگرانی، اضطراب، افسردگی و بیماری های روانی قرار دارند را یاری نمایند.روانشناس شغلی می بایست به شرکت ها و سازمان ها در خصوص بهبود عملکرد و افزایش رضایت شغلی کارکنان مشاوره دهد.روانشناس جرم شناسی وظیفه دارد از تئوری های روانشناسی در شناسایی جرائم، بازسازی و بهبود مجرمین استفاده نماید. روانشناس سلامت نیز وظیفه ترویج رفتار و نگرش سالم و کمک به بیماران و خانواده های آن ها برای غلبه بر بیماری ها را بر عهده دارد. روانشناس ورزشی نیز وظیفه دارد که برای بهبود انگیزه و عملکرد در زمینه مربی گری، آموزش و رقابت و همچنین ترویج مشارکت ورزشی به مشاوره بپردازد.برای اطلاع از آخرین رتبه قبولی روانشناسی دانشگاه سراسری و آخرین تراز و رتبه قبولی رشته روانشناسی دانشگاه آزاد کلیک کنید.

فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی در رشته روانشناسی می توانند در مراکز دولتی از جمله بهزیستی، شهرداری، نیروی انتظامی، سازمان زندان ها، کانون اصلاح و تربیت،بیمارستان ها، مراکز مشاوره ،در مهد کودک به عنوان مربی مهد و در آموزش و پرورش به عنوان معلم و یا مشاور مدرسه مشغول به کار شوند.ضمن اینکه با دریافت مجوز از بهزیستی می توانند برای تاسیس مهد کودک و خانه سالمندان اقدام نمایند. در رابطه با بازار کار و موقعیت های شغلی رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی ارشد نیز لازم است بدانید که بازار کار در این مقطع در گرایش های روانشناسی عمومی، روانشناسی بالینی، روانشناسی بالینی کودک و نوجوان و روانشناسی شخصیت، یکسان است و فارغ التحصیلان می توانند به عنوان کارشناس در مراکز دولتی مثل بهزیستی، شهرداری، نیروی انتظامی، سازمان زندان ها، کانون اصلاح و تربیت،به عنوان معلم یا مشاور مدرسه در آموزش و پرورش، در کلینیک های درمان اعتیاد – کلینیک های درمانی و مشاوره ای و همکاری با روانپزشکان در زمینه های تشخیصی و درمانی فعالیت کنند و یا با دریافت مجوز از سازمان نظام روانشناسی برای تاسیس کلینیک مشاوره اقدام نمایند.


سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

برچسب هاانتخاب رشته رشته روانشناسی روانشناسی مشاوره انتخاب رشته

5 روز پیش

آذر ۲, ۱۳۹۹

آذر ۲, ۱۳۹۹

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

سلام لطفا جواب بدید چند درصد احتمال کار در بیمارستلن برای روانشناسا هست؟

با سلام و درود، جهت فعالیت در بیمارستان ها با رشته روانشناسی می بایست در آزمون استخدامی وزارت بهداشت شرکت نمایید.

با سلام و خسته نباشید . یه سوال داشتم . میشه با لیسانس رشته روانشناسی عمومی از دانشگاه ازاد در اموزش و پرورش استخدام شد

با سلام، با توجه به رشته های مورد نیاز آزمون استخدامی آموزش و پرورش با مدرک لیسانس روانشناسی عمومی مجاز به شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش برای عنوان شغلی آموزگار ابتدائی می باشید.

با سلام
برای کاردانی گرفتن رشته روانشناسی چند واحد پاس کنم
وبا مدرک ان می توان در استخدام شرکت کرد

با سلام. با توجه به شرایط ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش حداقل مدرک لازم برای شرکت در آزمون استخدامی، کارشناسی(لیسانس) می باشد.

سلام من کنکور انسانی ۹۹ هستم که امسال کنکور دادم میخاستم ببینم که برای دانشگاه فرهنگیان باید رتبه زیر چند بشویم ممنون

باسلام، طبق اطلاعیه های سازمان سنجش و آموزش کشور، شرایط دانشگاه فرهنگیان شامل: معدل دیپلم بالای ۱۴ ، تراز بالای ۶۵۰۰ ، و شرایط سنی حداقل ۲۲ سال و هرچه رتبه ی شما بالاتر باشد شانس قبولی بیشتری دارید.

سلام
من به تازگی کنکور دادم و علاقه دارم در رشته روانشناسی ادامه تحصیل بدم، رتبه مورد نیاز برای قبولی در رشته روانشناسی در دانشگاه خیام مشهد چه رتبه ایه؟؟

با سلام. رتبه ی لازم برای قبولی در رشته ی روانشناسی دانشگاه غیرانتفاعی مشهد در سهمیه منطقه یک حدود ۱۴۸۷۶ می باشد.

سلام من لیسانس گریم دارم ولی دیپلمم کارودانش است، میتونم با مدرک لیسانسم، کنمور ارشد روانشناسی ازاد بدم؟

با سلام.
شما می توانید در کنکور کارشناسی ارشد وزارت علوم شرکت کرده و بعد از کسب رتبه و تراز مناسب در رشته مذکور ادامه تحصیل دهید. همچنین شما با داشتن مدرک کارشناسی می توانید در آزمون فراگیر پیام نور شرکت کنید.

سلام با رتبه ۱۱۰۰۰ ریاضی منطقه ۳ میشه روانشناسی یا علوم تربیتی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان قبول شد؟ اگه نمیشه به کدوم دانشگاه های دولتی میشه رفت؟ خواهش میکنم جواب بدین اگه جواب بدین لطف بزرگی در حقم کردین

با سلام
خیر , با توجه به رتبه ی ذکر شده , شانس پذیرش برای رشته ی روانشناسی و علوم تربیتی در دوره ی روزانه , پایین می باشد .

سلام من امسال کنکور انسانی دارم خانواده ام میگن رشته تربیت معلم برو هم درآمد داره هم برای یه دختر خوبه اما خودم رشته روانشناسی رو دوست دارم بعضی ها شک به دلم انداختن میگن رشته روانشناسی به درد نمی خوره الان دو دلم که چکار کنم لطفا راهنمایم کنید

با سلام , شما در صورتی که در رشته های دانشگاه فرهنگیان ادامه تحصیل دهید . در زمان تحصیل از مزایای دانشگاه , شامل ( خوابگاه . بیمه و حقوق دانشجویی و … ) بهره مند می شوید و پس از اتمام تحصیلات نیز میتوانید به تدریس در مدارس مشغول شوید . و در صورت تحصیل در رشته روان شناسی نیز می توانید به حل مشکلات روحی و روانی افراد مختلف بپردازید و همچنین در مدارس به عنوان آموزگار ابتدایی و یا دبیر روان شناسی و … تدریس انجام دهید . پیشنهاد می شود در انتخاب رشته به علاقه خود نیز توجه نمایید .

سلام
کدوم دانشگاهها این رشته رو ارایه میکنن؟
با دیپلم ریاضی میتونم مشغول این رشته بشم؟
سپاس

رشته روانشناسی

من پشت کنکوری هستم و علاقه ی شدیدی ب رشته ی روان شناسی دارم اما اطرافیانم میگن ک این رشته شغلی نداره میخاستم بدونم حتما باید تا دکتری بخونم تا بتونم جایی مشغول ب کار بشم؟یا درحال تحصیل هم میتونم شاغل بشم لطفا کمکم کنید

سلام. سوالی ازتون داشتم.
من امسال سال دوم کنکورم بود و رتبه ام ۱۱ هزار تجربی شد علاقه ام ب رشته روانشناسیه میخواستم ببینم اصلا شانسی برای سراسری دارم و اگه نه برای ازاد که با شرط معدل می گیره چی ؟ معدل دیپلمم کل ۱۹/۵۶ کتبی نهایی ۱۹/۱۱ و معدل پیش دانشگاهیم ۱۸/۰۴ . هدفم دانشگاه ازاد خوراسگانه

ممنون میشم سریع جواب بدین چون مهلت زیادی برای انتخاب رشته نداریم

با سلام بنده ارشد مکانیک دارم میخواستم ارشد رشته روانشناسی هم بخونم خواستم بدونم آیا این رشته بازار کار خوبی داره؟ چون الان من تو رشته خودم بیکارم.

سلام من الان سال نهم هستم و به روانشناسی علاقه دارم اما اطرافیانم میگن شغل روانشناسی درآمد خوبی نداره در ضمن من دوست دارم مطب بزنم و به مردم کمک کنم نه اینکه تو مدارس و بهزیستی و … کار کنم لطفا درمورد درآمد و اینکه چطوری مطب بزنم راهنماییم کنید

با سلام
اگر هدف شما از تحصیل در رشته روانشناسی تاسیس مطب یا کلینیک باشد میبایست این رشته را از ابتدا و تا مقطع دکترا یا حداقل کارشناسی ارشد ادامه داده و در نظام روانشناسی عضو شده ،که در صورت احراز صلاحیت پروانه ی تاسیس کلینیک را خواهند گرفت.

باسلام… لطفاااا من و راهنمایی کنید واقعا نیاز دارم
من بین رشته روانشناسی پیام نور و رشته تربیت بدنی پیام نور کارشناسی گیر کردم و به هر دو علاقه شدید دارم و استعدادشو در خودم میبینم اما واقعا نگرانم.. و بین دو راهی موندم خواهشاا راهنماییم کنید

سلام من لیسانس مکانیک دارم و میخوام روانشناسی بخونم با تحصیل در مقطع کاردانی به کارشناسی روانشناسی و همچنین ارشد روانشناسی بالینی میتونم پروانه اشتغال بگیرم ؟ و یه سوال دیگه هم دارم اگه نخوایم خودمون مطب بزنیم و بخواهیم در مطب یا کلینیک کس دیگه ای کار کنیم باز هم باید پروانه اشتغال بگیریم؟

سلام.میخواستم بدونم در چه شرایطی میتونم مجوز دفتر مشاوره و روانشناسی بگیرم؟ الان لیسانس روانشناسی از دانشگاه آزاد دارم

باسلام. با مدرک کارشناسی شما نمیتونید دفتر روان شناسی و مشاوره تاسیس کنید چون باید حتما عضو نظام روان شناسی باشید،مدرک ارشد داشته باشید،یکی از مقاطع تحصیلی شما یعنی یا کارشناسی یا ارشدتون باید روان شناسی بالینی باشه و همچنین باید پروانه اشتغال هم داشته باشید.موفق باشید.

سلام لطفا جوابمو به ایمیلم ارسال کنید.من الان کلاس نهم هستم برای انتخاب رشته به مشکل های گوناگون برخوردم میخام برم تجربی اما به چیز کم قانع نیستم میترسم پرستار بشم و میخام برم انسانی چون هم به رشته وکالت(کمتر)وبه رشته روانشناسی(بیشتر)علاقه دارم خیلیا رو دیدم که روانشناسی خوندن اما به جایی نرسیدن میخام بپرسم بازار کار و درامد روانشناسی در اینده چقدره؟ایا اینه خوبی داره یا نه؟

سلام
من میخواستم بدونم روانشناسی شخصیت کارش چیه؟ ایا مجوز مطب میگیره ؟
و بعد روانشناسی شخصیت ازاد بهتره یا عمومی غیر انتفاعی؟

مرکز مشاوره تحصیلی ایران مشاوره با توجه به نیاز های موجود به مشاوره تحصیلی باکیفیت و کارآمد در سراسر کشور شروع به کار کرد و همیشه کیفیت در مشاوره را مدنظر قرار داده است.این مرکز به عنوان اولین و مجرب ترین مرکز مشاوره تحصیلی با پشتوانه تخصص مشاوران حرفه ای پاسخگوی سوالات تحصیلی شما دوستان عزیز در 7 روز هفته از ساعت 8 صبح الی 12 شب می باشد.شماره تماس ایران مشاوره 9099071647 از طریق تلفن های ثابت در سراسر کشور می باشد

انواع دستگاه های جوجه کشی خانگی و صنعتی

تهیه اینترنتی بلیط اتوبوس به قیمت ارزان

 

 

رشته روانشناسی

مقدمه

رشته‌ای کاملاً کاربردی و البته منزوی و متاسفانه به باور بعضی‌ غیر ضروری! زندگی یعنی نحوه درک و فهم ما از محیط و عکس‌العمل و رفتار ما در برابر آن.

 

روانشناس به بررسی نحوه ادراک محیط توسط موجود زنده یعنی ما دانش‌آموزان از محیط خود و چگونگی رفتار ما در شرایط خاص می پردازد.گرچه موجود زنده شامل غیر انسان نیز می‌شود ولی هدف اصلی این رشته بررسی وضعیت انسان است.

 

تعریف

روانشناسی، علم کاربردی مطالعه رفتار و فرایندهای ذهنی بر اساس یافته‌های علمی و تحقیق شده می‌باشد. رفتار به فعالیت‌ها و اعمالی اشاره دارد که قابل مشاهده و قابل اندازه گیری می‌باشند، مانند صحبت کردن و راه رفتن، اما فرایندهای ذهنی به اعمال و فرایند‌هایی اشاره دارد که به صورت مستقیم قابل دیدن و درک کردن نیست و نمود آنها را می‌توان در رفتار و دیگر فرایند‌ها مشاهده کرد، مانند تفکر و یا هیجان و ترس. امروزه، روانشناسی از سنین خردسالی و نوجوانی گذشته و پا به مرحله جوانی و بزرگسالی گذاشته است و به درجه‎ای از ثبات و استحكام رسیده است (شاملو، 1370).

روانشناسی

روانشناسی با در نظر گرفتن نیازهای طبیعی انسان و درك روح زمان ، به عنوان پرچمدار مطالعه پیچیدگی‎های بشر امروز است. در یک تعریف ساختار شکن از روان شناسی، «روان شناسی عبارت از کشف دروغهایی است که به خود می گوییم و همچنین تعیین حد و مرز راست هاست» در این تعریف انسان موجودی است که نخست باید خود را فتح کند. در نتیجه صداقت تمام عیار با خود پایه روان شناسی است. این تعریف روان شناسی را با خود شناسی پیوند می زند.

 

 

گرایشها

روانشناسی رشته نسبتا جدیدی است که هنوز مراحل تکاملی را می گذراند. با وجودی که انجمن روان شناسی آمریکا تا کنون 53 زمینه مختلف روانشناسی را شناسایی کرده است، اما به دلیل تنوع رفتارهای انسانی، زمینه های تازه به طور مستمر در حال پدید آمدن هستند.

به دلیل آنکه روانشناسی با موضوعات دیگری از قبیل زیست شناسی، فلسفه، انسان شناسی و جامعه شناسی نیز ارتباط دارد، شاخه های جدید پژوهشی و کاربردی به طور مستمر در حال شکل گیری است.

برخی از رشته های روانشناسی هم اکنون کاملا جا افتاده اند و بسیاری از دانشگاه ها به ارائه دوره های آموزشی و مدرک دانشگاهی در آنها می پردازند.

 

 

 

 

این رشته ها شامل موارد زیر است:

 

روانشناسی کودکان استثنایی:

شاخه‌ای از دانش روانشناسی است که به تعریف کلیه مسایل مربوط به کودکان استثنایی از گستره کودکان تیزهوش تا کودکان عقب مانده ذهنی، کودکان نابینا و کم بینا، کودکان ناشنوا و کم شنوا، کودکان دارای ناتوانی های تکلمی، و کودکان دارای ناتوانی های حرکتی و ذهنی، و تمامی امور و تعاریف مربوط به پیشگیری و شناخت و آموزش این کودکان می‌پردازد.

 

روانشناسی بالینی:

روانشناسی بالینی شاخه‌ای از روان‌شناسی است که به درک، پیش بینی و درمان نابهنجاری، ناتوانی و آشفتگی‌های شناختی، هیجانی، زیست شناختی، روان شناختی، اجتماعی و رفتاری کمک می‌کند و در گستره وسیعی از جمعیتهای در جستجوی درمان کاربرد دارد. نقش‌های شش گانه آن عبارت است از: ارزیابی و تشخیص، مداخله و درمان، مشاوره، آموزش و نظارت بر کار رواندرمانگر‌ها، پژوهش و مدیریت. غالب کارهای روانشناس بالینی در راستای درمان و تشخیص، آموزش و پژوهش است.

 

زیست روانشناسی:

زیست روان‌شناسی شاخه‌ای از روان‌شناسی است که به تحلیل چگونگی تاثیر مغز و انتقال دهنده‌های عصبی بر رفتارها، افکار و احساسات می‌پردازد. این رشته را می‌توان به صورت ترکیبی از روان‌شناسی پایه و علم اعصاب در نظر گرفت. این رشته با نام‌های دیگری چون روان‌شناسی زیست شناختی، روان‌شناسی فیزیولوژیک و علم اعصاب رفتاری نیز شناخته می‌شود. زیست روان‌شناسان به بررسی چگونگی تعامل فرایندهای زیست‌شناختی با هیجانات، شناخت‌ها و سایر فرایندهای ذهنی می‌پردازند. رشته زیست روان‌شناسی با رشته‌های دیگری چون روان‌شناسی تطبیقی و روان‌شناسی تکاملی ارتباط دارد.

 

روانشناسی رشد:

روانشناسی رشد شاخه‌ای از علم روان‌شناسی ‌است که به توصیف و تبیین تغییرات در طول زندگی فرد می‌پردازد و از رشته‌های مختلف زیست‌شناسی، جامعه‌شناسی، تعلیم و تربیت و پزشکی کمک می‌گیرد. اگر چه روان‌شناسی رشد به تمام مراحل زندگی انسان از تولد تا مرگ می‌پردازد، اما بر کودکی و نوجوانی تأکید دارد.

 

روانشناسی قانونی:

رشته روانشناسی

روانشناسی و پزشکی قانونی در مراحل رشد و تحول خود به اهداف یکدیگر نزدیک شده‌اند. در واقع هر دو رشته با مساله انحراف اجتماعی سر و کار دارند که موجب ایجاد امنیت در جامعه می‌شوند. روانشناسی قانونی به بررسی علل رفتار فردی و تغییر این رفتارها در حیطه قانون می‌پردازد و تلاش می‌کند رفتارهایی که از لحاظ قانونی نابهنجار بشمار می‌روند مورد بررسی و تفحص قرار دهد.

 

روانشناسی مدرسه:

روانشناسان مدرسه در داخل سیستم آموزشی کار می‌کنند و به دانش‌آموزان در زمینه‌های هیجانی، اجتماعی و تحصیلی کمک می‌کنند. هدف روان‌شناسی مدرسه، همکاری با اولیاء، معلمان و دانش‌آموزان در جهت ایجاد یک محیط آموزشی سالم با تمرکز بر نیازهای دانش‌آموزان است.

روان‌شناسی مدرسه یک حرفه ی نسبتاً جدید است. انجمن ملی روان‌شناسی مدرسه (NASP) در آمریکا در سال 1968 تأسیس شد و این رشته به طور رسمی به عنوان یک تخصص دکتری توسط انجمن روان‌شناسی آمریکا (APA) شناخته شد. در سال 2002، روان‌شناسی مدرسه یکی از 10 حرفه پرطرفدار در آمریکا بوده و تقاضا برای روان‌شناسان مدرسه همچنان رو به افزایش است.

 

روانشناسی صنعتی-سازمانی:

یکی از شاخه‌های جدید علم ومعرفت که مساله نیروی انسانی ودیگر جنبه‌های مربوط دنیای کار را در کانون توجه خود دارد،روان شناسی صنعتی وسازمانی است. این شاخه از دانش مطالعه علمی رابطه میان انسان ودنیای کار را وجهه همت خود قرار داده است. در واقع ،کاربرد و بسط وگسترش اصول روانشناسی است به مسایلی که انسان در تجارت و صناعت با آنها دست به گریبان است. از آنجا که شاخه روانشناسی صنعتی و سازمانی یکی از شاخه‌های کاربردی و فعال رشته مهم روانشناسی است و همچنین کشور نیز در آستانه توسعه اقتصادی و صنعتی است لذا استفاده از خدمات مشاوره روانشناسی صنعتی و سازمانی یکی از ضروریات دنیای تولید و کار است و بدون این گونه خدمات تولید با کیفیت در دنیای پر رقابت فعلی با مشکل روبروست. خدمات مشاوره‌ای با حل و فصل مشکلات کارکنان در ابعاد مختلف می‌تواند تخصص، انرژی و توان کارکنان را در اختیار اهداف و ماموریت سازمان قرار دهد.

 

روانشناسی اجتماعی:

روانشناسی اجتماعی مطالعه موضوعات، مشکلات و مسایل مرتبط با روانشناسی و جامعه‌است. روانشناسی اجتماعی، اثرات حضور دیگران را بر رفتار فرد یا رفتار خود را تحت تأثیر گروه مورد بررسی و مطالعه قرار می‌دهد. روشن است که تأثیر دیگران بر فرد مستلزم وجود روابط متقابل بین خود با دیگران است، بنابراین به یک تعریف دیگر روان شناسی اجتماعی به عنوان علم مطالعه رفتار متقابل بین انسان‌ها یا علم مطالعه تعامل انسان‌ها شناخته می‌شود.

 

روانشناسی در ایران

روانشناسی تحت عنوان علم النفس یا اخلاق ، بیش از هزار سال به عنوان یکی از شاخه‌های اصلی فلسفه در مراکز علمی ایران تدریس شده است. از رازی و ابن سینا و ناصر خسرو تا ملاصدرا کمتر متفکری را سراغ داریم که در آثار خود به این علم نپرداخته است.

به رغم رونق و شکوه آغازین ، تا اوایل دهه 1340 فعالیت چشمگیری در روانشناسی وجود نداشت و این علم یا به عنوان بخشی از برنامه‌های رشته فلسفه و رشته علوم تربیتی و یا به صورت بخشی از دوره‌های تربیت معلم تدریس می‌شد. دهه 1340 را باید دهه گسترش سازمانی روانشناسی در ایران نامید، چون طی این ده سال دوره لیسانس روانشناسی نخست در دانشگاه تهران و بعدها در سایر دانشگاههای ایران تأسیس گردید. در دانشگاه تهران دوره فوق لیسانس روانشناسی بوجود آمد و مؤسسه روانشناسی بنیان گذارده شد. برخی از این تحولات حاصل کوششهای دکتر محمود صناعی بود که در همان دوره پا به صحنه روانشناسی ایران گذاشت. خدمت بزرگ دکتر صناعی ترجمه کتاب اصول روانشناسی در سال 1342 بود.

در سال 1344 دکتر سعید شاملو بنیان گذار روانشناسی بالینی ایران اولین کلینیک مرکز مشاوره و راهنمایی در دانشگاه تهران را تأسیس کرد و بعدها بتدریج چنین مراکزی در دیگر دانشگاهها تأسیس شد. با گسترش دوره‌های روانشناسی در دانشگاههای کشور کوششهای فراوانی در زمینه تألیف و ترجمه مکتب درسی در این رشته به عمل آمد. از آن جمله اصول روانشناسی عمومی (1348) تالیف دکتر سیروس عظیمی ، کلیات روانشناسی علمی (1349) به ترجمه دکتر امیر هوشنگ مهریار و دکتر رضا شاپوریان. اصول روانشناسی (1352) به ترجمه و اقتباس دکتر محمد ساعتچی.

 

منبع : tebyan

چند دقیقه با دانستنی ها

ازکجالوازم خانگی رو باقیمت مطمئن خریدکنیم؟


آموزش مکالمه محور زبان به صورت آنلاین


دندان هات رو درست کن و3ساله پرداخت کن!!


صدور آنلاین بلیط با ارزانترین نرخ

سریعترین وارزانترین راه سفربه نقاط مختلف

جهت دریافت تخفیف دندانپزشکی شمارتوثبت کن

قبل ازخرید،فرش مورد نظرت رو تو دکورتست کن

تمام قابلیت ها که ازیک تلویزین انتظاردارید


تا60%تخفیف پرطرفدارترین محصولات جنسی


سنجاق سینه های چشم زخم با تنوع آویز


خرید مستقیم فرش از کارخانه


بدون خجالت محصولات جنسی را آنلاین بخر


سفارش کیک های تازه و خوشمزه خونگی


سفارش آنلاین کیک تازه خانگی

Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2021

در این مطلب از مجموعه مطالب معرفی رشته‌های دانشگاهی مجله فرادرس، به رشته روانشناسی پرداخته‌ایم و سعی کرده‌ایم تناسب آن با روحیات افراد، دروسی که برای موفقیت در رشته روانشناسی باید در آن‌ها پایه‌ای قوی داشته باشید، گرایش‌ها، بازار کار و سایر موارد مرتبط را مورد بررسی قرار دهیم.

رشته روانشناسی برای افرادی که به دنبال پاسخ به سوالات بنیادی در مورد چرایی و چگونگی رفتار و احساسات آدمی هستند، مناسب است. رفتار انسان پویایی بسیاری دارد و با هر پدیده اجتماعی، دستخوش تغییر می‌شود. بنابراین تحصیل در این رشته مستلزم مطالعه و کسب تجربه مداوم است. روانشناسی در بهبود زندگی فردی و اجتماعی کارکرد قابل توجهی دارد و نمود آن در کلیه جنبه‌های زندگی مشهود خواهد بود.

یک روانشناس باید قبل از هر چیز، مهارت‌های فردی خود را بشناسد و رویارویی با مشکلات، خوب شنیدن، برقراری ارتباط موثر، هوش هیجانی، رازداری و صداقت در عملکرد را در خود تثبیت کند. روانشناس باید صبور باشد و مهارت‌های شنوایی موثر را تقویت کند، به نوعی که بتواند قبل از سخن گفتن، در جریان گفتگو به عمق کلام مراجع پی ببرد. قدرت درک، تجزیه و تحلیل، حل مسئله، خلاقیت و توجه به جزییات به موفقیت روانشناس در تشخیص و درمان کمک خواهند کرد. روانشناسی مطالعه علمی رفتار و فرآیندهای ذهنی تعرفی می‌شود و خاستگاه تاریخی رشته روانشناسی در دیدگاه‌های فیلسوفان یونان باستان مانند مشهورترین آن‌ها سقراط، افلاطون و ارسطو، است.

این‌ها پرسش‌های بنیادینی درباره ذهن و روان بشر هستند. بسیاری از سوال‌های مشابه هم هنوز به اندازه هزاران سال پیش، اهمیت دارند و دانشمندان به دنبال پاسخ به آن‌ها می‌گردند. این سوال‌ها با ماهیت ذهن و روان و فرایندهای وابسته به آن‌ها، یعنی عناصر کلیدی دیدگاه شناختی در روانشناسی سر و کار دارند. سایر سوال‌های روانشناختی به ماهیت بدن و رفتار انسان مربوط می‌شود و آن‌ها نیز به اندازه سوال‌های پیش قدمت دارند.

رشته روانشناسی

برای آشنایی بیشتر و بهتر با سایر رشته‌های دانشگاهی روی این لینک کلیک کنید.

از دروس دبیرستان و بین دو دسته مباحث عمومی و اختصاصی، منابع زیر اهمیت بیشتری دارند:

رشته روانشناسی گرایش‌های متعددی دارد که هریک بر حل مشکلات خاص یا بر جامعه خاصی ازا فراد تمرکز دارند. در ادامه این گرایش‌ها را توضیح داده‌ایم.

روانشناسی عمومی

رشته روانشناسی عمومی با هدف تربیت و تقویت مهارت‌های لازم در آموزش و پژوهش شکل گرفته است و در این شاخه از روانشناسی عمومی به موارد زیر پرداخته می‌شود:

روانشناسی بالینی

روانشناسان بالینی اصول روانشناسی را در تشخیص و درمان مشکلات هیجانی و رفتاری نظیر بیماری‌های روانی، اعتیاد به مواد مخدر، اختلافات زناشویی و خانوادگی به کار می‌برند. روانشناسان مشاور نیز بسیاری از وظایف روانشناسان بالینی را برعهده دارند و بیشتر با دانش آموزان دبیرستانی و دانشجویان کار می‌کنند. روانشناس بالینی ۶ نقش اصلی را برعهده دارد:

روانشناسی صنعتی و سازمانی

روانشناسی سازمانی و مهندسی روانشناسی سازمانی که گاهی آن‌ها روانشناسان صنعتی هم می‌نامند، نوع آن برای شرکت‌ها کار می‌کنند. مسائل مورد توجه آن‌ها گزینش مناسب‌ترین افراد برای هر شغل یا طراحی ساختارهایی است که همکاری و کار تیمی را تسهیل می‌کند و روانشناسان سازمانی که آن‌ها را هم گاهی مهندسان عوامل انسانی می‌خوانند، در پی بهبود ارتباط افراد با ماشین هستند. مثل آن‌ها برای بهبود تعامل انسان و ماشین می‌کوشند ماشین‌هایی طراحی کنند که بخش‌های مختلف کار با آنها در بهترین محل قرار گرفته باشند تا به این ترتیب عملکرد ایمن و راحتی بهتری از آنها حاصل شود.

رشته سنجش و اندازه‌گیری

روش های آماری و سنجش و اندازه گیری در تحقیقات آموزشی و روانشناسی بسیار کاربرد دارد. در واقع تا زمانی که گزارش‌ها به اعداد و ارقام تبدیل نشود قابل ارزیابی، ارزشیابی، سنجش، اندازه گیری نیستند. بنابراین، اندازه‌گیری ویژگی های رفتاری انسان در این رشته از روانشناسی گنجانده شده است. فارغ التحصیلان این گرایش قادرند طراح، مجری، مفسر و تحلیل‌گر آزمون‌های روانشناسی و روانشناختی مانند استعداد تحصیلی و همچنین ارزیابی سیستم‌های آموزشی باشند.

روانشناسی اجتماعی

روانشناسان اجتماعی می خواهند بدانند که افراد، جهان اجتماعی خود را چگونه ادراک و تفسیر می‌کنند و عقاید، هیجان‌ها و رفتارهای آن‌ها چگونه تحت تأثیر حضور واقعی یا تصوری دیگران قرار می‌گیرد.

آنها همچنین به رفتار گروه‌ها و روابط اجتماعی میان دو یا چند نفر نیز توجه دارند .

روانشناسی تربیتی

از آنجا که مشکلات هیجانی افراد اغلب در سال‌های نخست دبستان شروع می شود، بسیاری از مدارس ابتدایی روانشناسانی را در استخدام خود دارند که دوره‌هایی را در زمینه نمو کودک، آموزش و پرورش و روانشناسی بالینی گذرانده‌اند، روانشناسان تحصیلی و تربیتی هستند که با کودکان مدرسه کار و مشکلات هیجانی و آموزشی آن‌ها را ارزیابی می‌کنند. در مقابل روانشناسان تربیتی متخصص مسائل یادگیری و آموزش هستند اینها هم ممکن است به کار در مدارس بپردازد ولی اغلب در استخدامی دانشکده‌های تربیت معلم هستند و به تحقیق درباره شیوه‌های آموزش و کمک به تربیت معلمان می‌پردازند. روانشناسی تربیتی در شاخه‌های زیر گنجانده شده است:

روانشناسی رشد

روانشناسان رشد یا نمو به انسان و عوامل شکل‌دهنده رفتار از بدو تولد تا سنین پیری توجه دارد. مطالعه توانایی خاصی نظیر نحوه پیدایش زبان در کودک یا مطالعه دوره خاصی از زندگی نظیر طفولیت نیز از وظایف آن‌ها است.

روانشناسی کودکان استثنایی

این شاخه روانشناسی به تعریف کلیه رفتارهای این کودکان استثنایی می‌پردازد. خواه کودک تیزهوش باشد یا عقب‌مانده ذهنی، کودکان نابینا، کودکان ناشنوا، کودکانی که دارای مشکلات تکلم هستند و کودکان دارای ناتوانی حرکتی و ذهنی را مورد مطالعه و درمان قرار می‌دهد. تمامی تعاریف مربوط به پیشگیری، تشخیص و درمان مشکلات این کودکان مربوط به این علم است.

 

دروس مهمی که در دوره کارشناسی رشته روانشناسی ارائه می‌شوند عبارتند از:

استخدام روانشناس متخصص در حوزه‌های مختلف، در یکی از مشاغل تخصصی زیر امکان پذیر است:

یک روانشناس، بعد از فارغ‌التحصیلی از مقطع کارشناسی می‌تواند در مراکز دولتی مانند نیروی انتظامی، کانون اصلاح تربیت، بهزیستی، شهرداری، آموزش و پرورش به عنوان معلم و یا مشاور مدرسه، در مهد کودک به عنوان مربی مهد فعالیت داشته باشد و در کلینیک‌های درمان اعتیاد به عنوان روانشناس و در مراکز مشاوره به کارهای درمانی بپردازد یا با دریافت مجوز از بهزیستی، اقدام به تاسیس مهد کودک و سرای سالمندان نماید.

روانشناسی در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در ایران و در دانشگاه‌های دولتی، آزاد و غیرانتفاعی، با برگزاری کنکور یا بر اساس سوابق تحصیلی (پذیرش بدون کنکور) دانشجو می‌پذیرد. کنکور مقاطع ارشد و دکتری، در گرایش‌های مختلف توسط هر دو وزارت بهداشت و وزارت علوم برگزار می‌شود و منابع آن‌ها تا حدودی با یکدیگر متفاوت است. گرایش‌های مختلف این رشته مقطع کارشناسی ارشد، شامل گرایش‌های زیر است:

داوطلبان تحصیل روانشناسی در خارج از کشور هر روز در حال افزایش هستند. از آن‌جایی که روانشناسی یک عمل جهان شمول است و مطالعه رفتارها در فرهنگ‌های مختلف همواره برای روانشناسان جذاب است. تحصیل در کشورهای دیگر می تواند دنیایی جدید به روی روانشناس بگشاید. روانشناسان تعلیم دیده و آشنا با تحقیقات علمی بین‌المللی افراد مهمی در جامعه محسوب می‌شوند.

برای آشنایی بیشتر و بهتر با سایر رشته‌های دانشگاهی روی این لینک کلیک کنید.

دانشگاه‌های معتبر بسیاری در سراسر جهان، پذیرای دانش آموختگان رشته روانشناسی هستند. برای پذیرش در دانشگاه‌های آمریکا داشتن مدرک GRE ضروری خواهد بود. به‌طور کلی گرفتن فاند و بورس شدن در رشته روانشناسی در خارج از کشور بسیار رقابتی و سخت‌گیرانه است. آلمان یکی از کشورهای پیشرو در روانشناسی است و داشتن سطحی ازد انش زبان آلمانی به قبولی دانشجو کمک زیادی می‌کند.

 

رشته روانشناسی

 

دروس دانشگاهی کاملا مرتفع کننده نیاز دانشجویان در بازار کار خواهند بود. با این رویکرد که پایه‌های هر زیرشاخه در دانشگاه پی‌ریزی می‌شوند و دانشجو جهت کسب اطلاعات عمیق‌تر نیاز به مطالعه، تحقیق، شرکت در کلاس‌های تخصصی و دریافت سوپرویژن دارد.

این مطلب توسط مدرس و عضو هیئت علمی فرادرس، «صبانه بهاروند»، نوشته شده است. بهاروند، فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته روانشناسی صنعتی و سازمانی از دانشگاه آزاد اسلامی است. او در زمینه منابع انسانی به شرکت‌ها و موسسات غیردولتی مشاوره می‌دهد.

اگر این مطلب برای شما مفید بوده است، آموزش‌ها و مطالب زیر نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

بر اساس رای 10 نفر

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سازمان علمی و آموزشی «فرادرس» (Faradars) از قدیمی‌ترین وب‌سایت‌های یادگیری آنلاین است که توانسته طی بیش از ده سال فعالیت خود بالغ بر ۱۲۰۰۰ ساعت آموزش ویدیویی در قالب فراتر از ۲۰۰۰ عنوان علمی، مهارتی و کاربردی را منتشر کند و به بزرگترین پلتفرم آموزشی ایران مبدل شود.

فرادرس با پایبندی به شعار «دانش در دسترس همه، همیشه و همه جا» با همکاری بیش از ۱۸۰۰ مدرس برجسته در زمینه‌های علمی گوناگون از جمله آمار و داده‌کاوی، هوش مصنوعی، برنامه‌نویسی، طراحی و گرافیک کامپیوتری، آموزش‌های دانشگاهی و تخصصی، آموزش نرم‌افزارهای گوناگون، دروس رسمی دبیرستان و پیش دانشگاهی، آموزش‌های دانش‌آموزی و نوجوانان، آموزش زبان‌های خارجی، مهندسی برق، الکترونیک و رباتیک، مهندسی کنترل، مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، مهندسی معماری و مهندسی عمران توانسته بستری را فراهم کند تا افراد با شرایط مختلف زمانی، مکانی و جسمانی بتوانند با بهره‌گیری از آموزش‌های با کیفیت، به روز و مهارت‌محور همواره به یادگیری بپردازند. شما هم با پیوستن به جمع بزرگ و بالغ بر ۶۰۰ هزار نفری دانشجویان و دانش‌آموزان فرادرس و با بهره‌گیری از آموزش‌های آن، می‌توانید تجربه‌ای متفاوت از علم و مهارت‌آموزی داشته باشید.
مشاهده بیشتر

هر گونه بهره‌گیری از مطالب مجله فرادرس به معنی پذیرش شرایط استفاده از آن بوده و کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب، تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.

© فرادرس ۱۳۹۹

معرفی کامل مقطع کارشناسی رشته روانشناسی را در این مطلب می خوانید. در این معرفی به بیان بازار کار رشته روانشناسی ، تاریخچه رشته روانشناسی ، دوره تحصیلی رشته روانشناسی ، مزایای رشته روانشناسی ، توانایی های لازم برای رشته روانشناسی و … می پردازیم.

ثبت نام در پنل مشاوره و برنامه ریزی

رشته روانشناسی در کنار حقوق یکی از رشته های برتر گروه آزمایشی انسانی است و معمولا رتبه های برتر کنکور سراسری در این رشته پذیرش می شوند. این رشته یکی از جذاب ترین رشته های علوم انسانی است که نه تنها از جهت کار و اشتغال در آینده، بلکه در زندگی شخصی فرد بسیار راهگشاست و دانشجویان رشته روانشناسی انواع مهارت های لازم برای سلامت روان انسان را می آموزند. این رشته ارتباط تنگاتنگی با رشته های علوم انسانی مثل جامعه شناسی، انسان شناسی، فلسفه، و … دارد.در جدول زیر به طور خلاصه از جهات گوناگون  رشته روانشناسی را بررسی می کنیم. علاوه بر این می توانید معرفی دوره کارشناسی رشته های علوم انسانی را در 3گام بخوانید. 

در جدول و نمودار  زیر ویژگی های مختلف مقطع کارشناسی رشته روانشناسی بررسی شده است. 

عنوان ویژگی کارشناسی رشته روانشناسی

رشته روانشناسی

وضعیت

آرامش  و امنیت روانی کارشناسی رشته روانشناسی

متوسط رو به بالا

بازار کار کارشناسی رشته روانشناسی *

 متوسط –  اگر مهارت و توانایی داشته باشید و از سطوح پایین کار شروع کنید، دارای بازار کار خوبی خواهید بود.

میزان شناخته بودن رشته روانشناسی در میان مردم

متوسط رو به بالا– رشته روانشناسی درمیان اکثر مردم شناخته شده است. باوجود این هنوز اعتماد به روانشناسان در بعضی بخش های کشور کم است.

طولانی بودن دوره ورود به بازار کار رشته روانشناسی

متوسط – کارآموزی به موفقیت شغلی دانشجویان بسیار کمک می کند.

سختی کار نسبت به درآمد کارشناسی رشته روانشناسی *

 متوسط – بستگی به روحیات فرد دارد.

درصد قبولی در کارشناسی رشته روانشناسی داوطلبان در کلیه دانشگاه های کشور

صد درصد پذیرش در دانشگاه های مختلف کشور – حدود 16 هزار پذیرش در دانشگاه های مختلف کشور

شانس قبولی کارشناسی رشته روانشناسی در دانشگاه های برتر

پایین – زیر دویست نفر پذیرش در دانشگاه های برتر

امکان ادامه تحصیل کارشناسی رشته روانشناسی

 صد درصد – در مقطع کارشناسی ارشد، دکتری

امکان بورسیه رشته روانشناسی تحصیلی در سایر کشورها

متوسط رو به بالا

خطرپذیری کارشناسی رشته روانشناسی

نسبتا پایین –  با وجود این روانشناسان با ناهنجاری های روانی مراجعان مواجه می شوند.

* شانس قبولی کارشناسی رشته روانشناسی در دانشگاه های برتر:

منظور از دانشگاه های برتر دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه الزهرا، و دانشگاه فردوسی مشهد است.

* سختی کار نسبت به درآمد کارشناسی رشته روانشناسی:

رشته روانشناسی یکی از جذاب ترین رشته های علوم انسانی است اما با وجود این گاهی مواجهه با بعضی از ناهنجاری های روانی و بعضی بیماران مشکلاتی را برای روانشناسان فراهم می کند.

ثبت نام و شروع مشاوره و برنامه ریزی

 

از دیرباز در آثار نویسندگان بزرگ یونانی و مصری، گاها به علم روانشناسی و سلامت روح و روان اشاراتی شده است اما تاسیس رشته روانشناسی به عنوان یک علم مستقل به دو کشور آلمان و آمریکا باز می گردد. در سال 1879 ویلهلم وونت اولین آزمایشگاه تحقیقات روانشناسی را در آلمان و در سال 1881 نخستین مجله پژوهش های روانشناختی را تاسیس کرد. در سال 1890 ویلیام جیمز آمریکایی کتاب اصول روانشناسی را به چاپ رساند و به تدریج رشته روانشناسی در اولین پایگاه های خود جان گرفت. اوج پیشرفت و توجه به علم روانشناسی به جنگ های جهانی و پس از آن و مطالعات روانشناختی آن دوره باز می گردد. پس از آن به تدریج علم روانشناسی در سرتاسر جهان گسترش یافت.

در ایران در ابتدا روانشناسی بخشی از علم فلسفه به شمار می رفت و دانشمندانی نظیر ابن سینا، ناصر خسرو، ملاصدرا و … در این علم تعمق می کردند و به مسائل بنیادین روانشناسی مثل احساس، ادراک، انگیزش، تفکر، و … می پرداختند. اولین بار علم روانشناسی با تاسیس دارالمعلمین و پس از آن تاسیس دانشگاه تهران در سال 1313 به عنوان رشته ای دانشگاهی وارد حوزه آکادمیک شد و زیرمجموعه علوم تربیتی و فلسفه به شمار می آمد. علی اکبر سیاسی و محمدباقر هوشیار جز پیشگامان علم روانشناسی در ایران هستند. با وجود این به این رشته توجه چندانی نمی شد تا اینکه در دهه 1340 شمسی رشته روانشناسی به طور مستقل در دانشگاه تهران و سپس دیگر دانشگاه های ایران تدریس شد.

 

رشته روانشناسی یکی از پرطرفدار ترین رشته های جهان است. به دلیل ماهیت رشته روانشناسی که با روان آدمی کار دارد، همیشه مورد توجه صاحبان قدرت و صنایع نظامی برای غلبه بر دشمنان بوده است و بیشتر پیشرفت های روانشناسی مرهون حمایت های مالی بخش نظامی به ویژه در کشور ایالات متحده آمریکا بوده است.

علم روانشناسی علمی است که به شناخت بعد معنوی و درون انسان می پردازد و حوزه مطالعات آن، رفتار انسان ها و علل و انگیزه های شکل گیری آن و فرآیند های ذهنی انسان است. از آن جایی که انسان و ابعاد وجودی آن بسیار گسترده است، این علم نیز وسعت بسیاری دارد.

دانشجویان کارشناسی رشته روانشناسی می کوشند تا با فرآیند های ذهنی انسان مثل تفکر، ادراک، احساس، حافظه، هیجان، انگیزش، و هر آنچه غیر دیدنی است و رفتارهای انسانی از ساده ترین رفتار مثل راه رفتن و نگریستن تا پیچیده ترین آن ها، آشنا شوند. روانشناسی علمی است که می تواند در همه حوزه ها مثل حوزه های تحصیلی، شغلی، تربیت فرزندان، خانواده، مدیریتی، بحران ها، و … فعالیت کند و به پیشگیری، آموزش و درمان آسیب های روانی و روحی بپردازد.

تا سال 1395 کارشناسی رشته روانشناسی دارای 6 گرایش بالینی، بالینی کودک و نوجوان، صنعتی و سازمانی، عمومی، خانواده درمانی، و سنجش و اندازه گیری روانشناسی (روان سنجی) بود اما درحال حاضر کلیه گرایش های مقطع کارشناسی رشته روانشناسی ادغام و به مقطع کارشناسی ارشد منتقل شده است.

ثبت نام در پنل مشاوره و برنامه ریزی

رشته روانشناسی

وظایف یک روانشناس خوب و کارآزموده عبارتند از؛

تکمیل پرونده روانشناختی مراجعه کنندگان و ثبت اطلاعات مورد نیاز.

 

روانشناس کسی است که به لایه های درونی افراد رسوخ می کند؛ به همین دلیل داشتن یک سری مهارت ها و ویژگی های اخلاقی برای دانشجویان کارشناسی روانشناسی بسیار ضروری است. اول از همه خود روانشناس باید از سلامت روانی لازم برخوردار باشد.

 روانشناس باید با روش های جدید روان درمانی دنیا و اطلاعات جدید روانشناسی آشنا و به روز باشد. کسانی می توانند در رشته روانشناسی موفق باشند که دارای ویژگی های رازداری، همدلی و همدردی، و نوع دوستی باشند و در مهارت های ارتباطی سرآمد بوده و شنونده فعال باشند. همچنین روانشناسان باید بتوانند از قضاوت و داوری پرهیز کنند.  علاوه براین، روانشناسی موفق است که دارای هوش هیجانی باشد و بتواند در شرایط مختلف آرامش خود را حفظ کند و بتواند احساسات خود را کنترل کند.

 

ثبت نام در پنل مشاوره و برنامه ریزی

مشاوره حضوری و تلفنی انتخاب رشته

مهم ترین مزیت رشته روانشناسی آموزش مهارت های حفظ سلامت روان است که می توان از آن در زندگی روزمره و شخصی خود و اطرافیان استفاده کرد. همچنین وقتی به روند درمان روانی مراجعان کمک می کنید، می توانید از احساس رضایت و اعتماد به نفس آن لذت بسیاری ببرید.

از معایب این رشته می توان به ناشناخته بودن علم روانشناسی در بعضی مناطق کشور اشاره کرد. علاوه بر این به دلیل گستردگی آموزش رشته روانشناسی در بیشتر دانشگاه های کشور بازار کار آن اشباع شده و یافتن کار با دشواری هایی همراه است. همچنین برای روانشناس شدن حداقل لازم است که مدرک کارشناسی ارشد خود را بگیرید.  کار روانشناسی با کسانی است که به لحاظ روانی و روحی دچار مشکل شده اند، به همین دلیل ممکن است بعد از مدت ها دچار فرسودگی و خستگی شوید.

همچنین شما با داشتن مدرک روانشناسی حتی با معدل بالا، یک روانشناس خوب نمی شوید؛ بلکه لازم است شما به کارآموزی و کسب مهارت های روانشناسی در حین کار بپردازید.

 

رشته روانشناسی با توجه به شرایط زندگی کنونی بشر بسیار اهمیت دارد؛ با وجود این، هنوز در بعضی از شهرهای کشور ما مغفول مانده است و مردم چندان به روانشناس ها اعتماد نمی کنند. البته در شهرهای بزرگ رشته روانشناسی بسیار مورد توجه است و روانشناسان درآمدهای بسیار بالایی دارند. همچنین پذیرش بالا و تعداد زیاد دانشگاه های ارائه کننده رشته روانشناسی اعم از دولتی، غیرانتفاعی، و آزاد، سبب شده که بازار کار این رشته تقریبا اشباع شود و تنها مهارت و توانمندی های بالا می تواند شرایط کاری خوبی را برای دانشجویان رشته روانشناسی فراهم کند.

با وجود رقیبان و روانشناسان قدر، ورود به بازار کار رشته روانشناسی با دشواری هایی همراه است. فارغ التحصیلان کارشناسی روانشناسی می توانند در مراکز دولتی و خصوصی مختلف مثل سازمان بهزیستی، حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری ها، حوزه معاونت اجتماعی و پیشگیری نیروی انتظامی، بیمارستان ها، مراکز مشاوره، کلینیک های تخصصی، مراکز توانبخشی ، مهد کودک ها، و مدرسه ها مشغول به کار شوند. به علاوه آن ها می توانند در جایگاه مسئول منابع انسانی، برنامه ریزی نیروی انسانی ، مسئول تحقیق و توسعه منابع انسانی، مسئول گزینش نیروها، مسئول آموزش، و مددجو مشغول به کار شوند. همچنین اخیرا به دنبال آموزش های گسترده بعضی از صنایع و کارخانه ها و بخش های خصوصی برای ارائه خدمت به کارکنان و بالابردن بهره وری آن ها اقدام به استخدام روانشناس می کنند. همچنین روانشناسان می توانند به طور مستقل و با داشتن سرمایه کافی مطب و کلینیک روانشناسی خود را تاسیس کنند.

نمی توان گفت رشته روانشناسی و حوزه کاری روانشناسان بسیار ساده و آسان است، بلکه ممکن است روانشناسان با بیماران روانی مواجه شوند و فرسودگی های روحی بسیاری برای آن ها پدید آید. با وجود این در نگاهی کلی و به نسبت دیگر رشته ها،  سختی کار رشته روانشناسی نسبت به درآمد آن کمتر است.

 

ثبت نام در پنل مشاوره و برنامه ریزی

رشته روانشناسی در زیرگروه 5 گروه آزمایشی انسانی قرار دارد و درس های مهم برای قبولی در رشته روانشناسی عبارتند از؛

همچنین می توانید درباره بهترین منابع کنکور سراسری علوم انسانی را در سایت 3گام بخوانید.

دوره تحصیل کارشناسی رشته روانشناسی در ایران 4 سال و معادل 8 واحد درسی بوده است و دانشجویان روانشناسی ملزم به گذراندن 138 واحد درسی هستند. واحدهای درسی دوره کارشناسی رشته روانشناسی عبارتند از؛

 

دوره تحصیل کارشناسی رشته روانشناسی – دروس عمومی کارشناسی روانشناسی

دوره تحصیل کارشناسی رشته روانشناسی – دروس پایه و اصلی رشته روانشناسی

دوره تحصیل کارشناسی رشته روانشناسی – دروس تخصصی کارشناسی روانشناسی

دوره تحصیل کارشناسی رشته روانشناسی – دروس اختیاری کارشناسی روانشناسی

ثبت نام در پنل مشاوره و برنامه ریزی

دانشگاه های پذیرنده رشته روانشناسی به ترتیب حروف الفبا عبارتند از؛

علاوه بر دانشگاه های روزانه، کارشناسی روانشناسی در بسیاری از دانشگاه های غیرانتفاعی، دانشگاه های پیام نور، و دانشگاه های آزاد اسلامی ارائه می شود.

 

فارغ التحصیلان کارشناسی رشته روانشناسی می توانند با شرکت در آزمون کارشناسی ارشد و قبولی در این آزمون در هر یک از گرایش های روانشناسی در ارشد شامل روانشناسی بالینی، روانشناسی عمومی، روانسنجی، روانشناسی صنعتی سازمانی، روانشناسی تربیتی، و آموزش‌ و پرورش‌ کودکان‌ استثنائی‌ انتخاب رشته کنند  و در صورت قبولی ادامه تحصیل دهند.

همچنین رشته روانشناسی یکی از رشته های خوب برای مهاجرت است و دانشگاه های برتر جهان در این رشته در کلیه مقاطع (کارشناسی و تحصیلات تکمیلی) دانشجو می پذیرد.

 

ثبت نام در پنل مشاوره و برنامه ریزی

مشاوره حضوری و تلفنی انتخاب رشته

رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی در دانشگاه های مختلف کشور ارائه می شود اما ظرفیت پذیرش در دانشگاه های برتر کشور به شرح زیر است؛

ظرفیت پذیرش کارشناسی رشته روانشناسی در دانشگاه تهران در سال 98:  روزانه 14 نفر – نوبت دوم 10 نفر  ( هم زن هم مرد )

ظرفیت پذیرش کارشناسی رشته روانشناسی در دانشگاه الزهرا (ویژه خواهران) – تهران در سال 98: روزانه 33 نفر 

ظرفیت پذیرش کارشناسی رشته روانشناسی در دانشگاه علامه طباطبایی – تهران در سال 98: روزانه 30 نفر – نوبت دوم 30 نفر ( هم زن هم مرد)

ظرفیت پذیرش کارشناسی رشته روانشناسی در دانشگاه فردوسی – مشهد در سال 98: روزانه 42 نفر – نوبت دوم 18 نفر ( هم زن هم مرد)

 

در گذشته در مقطع کارشناسی رشته روانشناسی همانند مقاطع بالا تر گرایش هایی  مثل گرایش بالینی، بالینی کودک و نوجوان، صنعتی و سازمانی، عمومی، خانواده درمانی، و سنجش و اندازه گیری روانشناسی (روان سنجی) وجود داشت اما در چند سال گرایش ها حذف شدند و رشته روانشناسی در این مقطع بدون گرایش است.

رشته روانشناسی یکی از رشته های پرطرفدار در سرتاسر جهان است و دانشگاه های مختلفی در جهان پذیرای دانشجویان با مدرک روانشناسی هستند. دانشگاه های برتر جهان نظیر هاروارد، کمبریج، استنفورد، و … دانشجو در رشته روانشناسی می پذیرد اما برای قبولی و ورود به دانشگاه های جهان و مهاجرت شرایطی وجود دادر که عبارتند از؛

– پذیرش با مدرک کارشناسی : مدرک آزمون SAT یا ACT

– پذیرش با مدرک کارشناسی ارشد: مدرک آزمون GRE

– پذیرش برای دوره تحصیلات تکمیلی: آیلتس 7 به بالا یا تافل 100 به بالا

– برخی دانشگاه ها در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکتری مصاحبه دارد مثل دانشگاه استنفورد دارای مصاحبه دکتری است.

شرایط دانشگاه های برتر جهان تقریبا شبیه هم است و در موارد جزئی با یکدیگر تفاوت دارند.


روژین‏ – 99/7/6

باسلامضمن تشکر فراوان بابت مطالب مفیدی که در اختیار کاربران قرار میدهید ،سوالی در باره ی این رشته داشتم ؛ من 99 سال پنجمی بود که کنکور دادم ( دختر هستم و مشکل نظام وظیفه ندارم ) که رتبه ی زیر گروه 1 ام 4767 منطقه 2 شدهرشته ی اصلیم تجربی هست و برای پزشکی موندم ؛ ولی امسال قصد دارم رشته های دیگری هم بزنمکمی انتخاب رشته برایم سخت شده و نمیدونم واقعا چقدر به درد این رشته می خورم !تیپ شخصیتیم ISFP هست 🙂 و به پروژه های تحقیقاتی هم علاقه مندمبچه ی درسخونی هم هستم :))) ولی واقعا خیلی برام سخته به موندن فکر کنمواقعا ممنون میشم راهنماییم کنید و از زمانی میگذارید هم مچکرمموفقباشید 🙂

شما هم نظرتان را در مورد این مطلب بگویید.


داوطلب هم اکنون در 3گام هستند !

اخبار تخصصی مورد نظرتان شامل:

ثبت نام، اعلام نتایج و آزمونهای داخلی دانشکاه ها را رایگان دریافت نمایید.


Copyright © 2021 AtiTech. All Rights Reserved.

از رشته روانشناسی و گرایش های مختلف آن چقدر آگاهی دارید؟ انتخاب رشته در دانشگاه مسئله‌ای سرنوشت‌ساز است. انتخاب درست در وهله‌ی اول نیاز به افزایش آگاهی و اطلاعات در مورد انواع رشته ها را می طلبد. آگاهی از بازارکار، توانمندی‌های لازم، تحصیلات دانشگاهی و دروس مورد نیاز مرتبط با رشته‌ی مورد نظر به شما کمک می‌کند تا متناسب با علائق و توانمندی‌های خود دست به انتخاب عاقلانه بزنید. روان‌شناسی علمی است که به مطالعه‌ی رفتار انسان می‌پردازد و امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است، رشته‌ی روانشناسی و مشاوره به علت گستردگی گرایش‌های متعددی دارند که در ادامه به انواع و آینده شغلی آن می پردازیم. 

روانشناسی نسبت به دیگر رشته هایی که به درمان انسان می پردازد رشته ای جدید هست که با پیشرفت هایی که در این علم اتفاق افتاده طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. یکی از رموز موفقیت در این رشته داشتن علاقه، استعداد و کسب اطلاعات در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و… است، زیرا باعث می‌شود فرد در کار خود پیشرفت چشمگیری داشته باشد. مشاوران متخصص در این رشته معمولا در مراکز آموزشی، درمانی و پژوهشی فعالیت دارند.

روانشناسان خبره در زمینه‌ی برقراری ارتباط با دیگران، انتقال حس همدلی، درک و… دارای مهارت هستند. مشاوران روانشناسی معمولا به دغدغه‌های مراجعان با توجه به تخصصی که دارند، می پردازند. هدف محصلان در رشته روانشناسی کمک به هم نوع و ارتقای سطح زندگی مراجعان‌اش است.

 

رشته روانشناسی

افرادی که قصد تحصیل و فعالیت در رشته‌ی روانشناسی دارند، باید از توانایی‌‌های کلامی و مهارت‌های ارتباطی خوبی برخوردار باشند تا بتوانند با کسانی که به آن‌ها مراجعه می‌کنند به خوبی ارتباط برقرار کنند و به درستی آن‌ها را راهنمایی نمایند، باید علاقه به حل مشکلات دیگران داشته باشند، لازم است در کار خود صادق باشند و از انعطاف پذیری بالایی برخوردار باشند، رویکردی که طبق آن جلو می‌روند دقیق، منطقی و کارآمد باشد، همچنین یکی از اصول اساسی در این رشته رازداری است تا بتوانند اعتماد مردم را به خوبی جلب کرده و به اعتماد آن‌ها خیانت نکنند.

کسب این مهارت ها و بسیاری از مهارت های دیگر که برای موفقیت در این رشته لازم است، با شرکت در کارگاه های آموزشی، خواندن کتاب و تمرین قابل اکتساب هستند. پس اگر به این رشته علاقه دارید اما برخی از مهارت ها را در خود نمی بینید؛ نگران نباشید تنها کافی است برای به دست آوردن آن ها تلاش نمایید.

 

مشاوران روانشناسی وظایف مهمی دارند و علاوه بر داشتن توانایی‌هایی که در بالا گفته شد، رسیدن به توافق برای بحث روی موضوع خاص، برانگیختن احساسات مراجع برای رسیدن به راه حل، ایجاد ارتباطی امن با مراجع، اعتماد سازی مبنی بر رازداری، شنیدن صحبت‌های مراجع و درک شرایط و موقعیت‌های او از جمله وظایفی است که مشاور باید آن‌ها را به بهترین شکل انجام دهد تا بتواند جلسه‌ی مشاوره خوبی داشته باشد.

همچنین همدلی کردن و کمک به مراجع برای درک و پذیرفتن شرایط موجود از دیگر وظایف مشاوران تحصیلی می‌باشد، این نکته را در نظر بگیرید که اگر به مراجعی برخورد کردید و مسائلی که مطرح می‌کرد در حوزه‌ی تخصصی شما نبود، لازم است او را به مشاوران دیگر ارجاع دهید. همچنین گاهی لازم است علاوه بر صحبت با خود شخص، با اطرافیان وی نیز صحبت کنید. سپس می‌توانید ادامه‌ی فرایند مشاوره را برحسب شرایط به صورت حضوری، تلفنی و یا حتی اینترنتی ادامه بدهید.

 

برای تحصیل در مقطع کارشناسی رشته روانشناسی لازم است علاوه بر طی دروس عمومی مانند آمار، روش‌ها و فنون تدریس، تولید و کاربرد مواد آموزشی، اختلالات یادگیری و… دروس تخصصی و پایه مانند آسیب شناسی 1 و 2، کاربرد آزمونهای هوش، استعداد و رغبت در مشاوره، روش‌های تغییر و اصلاح رفتار و… را طی کنید.

دانشجویان رشته‌ی روانشناسی در مقطع کارشناسی ارشد علاوه بر گذراندن دروس مشترک مانند آمار استنباطی، نظریه‌های پیشرفته مشاوره و روان درمانی، نظریه و روش‌های مشاوره گروهی و… باید دروس تخصصی مرتبط با گرایش مربوط را نیز بگذرانند. گرایشات ارشد روانشناسی به شرح زیر می باشند.

1- کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

2- کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

3- کارشناسی ارشد روانسنجی

4- کارشناسی ارشد روانشناسی صنعتی سازمانی

5- روانشناسی تربیتی

6- روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی

7- روانشناسی اسلامی

 

در این رشته فرصت‌های شغلی متعددی وجود دارد اما همه چیز بستگی به توانایی‌ها و تجربیات شما دارد، تا بتواند موقعیت‌های مناسب و خوب را بشناسید و در آن‌ها پیشرفت کنید. محل کار و ساعت‌های کاری بستگی به تخصص روان‌شناس دارد و بسته به مدرک تحصیلی متفاوت است. برای مثال افرادی که در رشته‌ی روانشناسی تربیتی فارغ التحصیل می‌شوند می‌توانند در مراکز مشاوره، مهد کودک‌ها، مراکز آموزشی غیر دولتی، نهادهای فرهنگی، واحد تحقیقات دانشگاهی، آموزش و پرورش، مدارس و در کانون اصلاح تربیت مشغول به کار شوند.

همچنین افرادی که در این رشته تحصیل می‌کنند می‌توانند با داشتن مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد مرتبط، با توجه به تخصص خود به صورت مستقل برای تاسیس مرکز مشاوره اقدام کنند. اما برای اینکه بتوانید بهتر تصمیم گیری کنید و انتخاب بهتری داشته باشید، توصیه می‌شود با مشاوران تحصیلی در ارتباط باشید و از راهنمایی‌های آن‌ها بهترین استفاده را ببرید. برای موفقیت در تحصیل و ساختن آینده ای روشن بر روی مشاوره تحصیلی کلیک کنید.

 

رشته‌ی روان‌شناسی به صورت کلی از درآمد خوبی برخوردار است و با توجه به مکانی که متخصص در آن مشغول به کار می‌شود درآمد حاصل متفاوت خواهد بود. هرچقدر مدرک تحصیلی روان شناس بالاتر و سابقه‌ی کاری طولانی‌تری داشته باشد و مکانی که در آن کار می کند پرسودتر باشد به همان نسبت درآمد وی نیز افزایش پیدا می‌کند، اما به صورت میانگین می‌توان گفت درآمد این رشته بین ۲ تا ۱۰ میلیون متغیر است. برای اینکه بتوانید فرصت‌های شغلی مناسب و خوب را در این زمینه با توجه به شرایط جامعه و نیازهای آن بسنجید لازم است با مشاورانی که در این زمینه تخصص دارند صحبت کنید و از فرصت‌های شغلی مناسب استفاده‌ی کافی را ببرید. برای دریافت مشاوره شغلی کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه مشاوره تحصیلی می توانید با مشاوران مرکز مشاوره روانشناسی حامی هنر زندگی از طریق تلفن ثابت از کل کشور با شماره 9099075228 و از تهران با شماره 9092305265 تماس بگیرید.

هنر زندگی اولین سامانه مشاوره روانشناسی تخصصی کشور با مجرب ترین مشاوران روانشناسی پاسخگوی سوالات و مشکلات شما در زمینه های مشاوره خانواده ، ازدواج ، طلاق ، تربیت کودک ، جوانان ، مهارت های ارتباطی ، ترک اعتیاد ، مشاوره روانشناسی ، روان درمانی و … می باشد. به امید زندگی شاد و سالم برای یکایک مردم ایران…

با عضویت در خبرنامه، از جدیدترین و بهترین کتاب ها و مقالات روانشناسی اطلاع پیدا کنید…

© کلیه حقوق برای حامی هنر زندگی محفوظ می باشد. انتشار مقالات با ذکر منبع بلامانع می باشد.

حتما تاکنون برای خیلی از افراد پیش آمده که هنگام حضور در دورهمی‌های دوستانه و خانوادگی، موضوع بحث به سمت آشنایی با رشته روانشناسی و آینده کاری آن کشیده شده باشد.

روانشناس فردی است که کارش تجزیه و تحلیل مردم میباشد، جالب این جاست که اکثر افراد حتی تفاوتی بین رشته روانشناسی و روان پزشکی قائل نمیشوند. تمام این تفکرات اشتباه به دلیل معرفی نادرست و یا به طورکلی عدم معرفی عدم آشنایی با رشته روانشناسی بوجود آمده اند. پس بهتر است قبل از هرچیزی و در همین ابتدای بحث به تعریف درست روانشناسی بپردازیم.

روانشناسی علمی است که با استفاده از روش‌های علمی به مطالعه در خصوص رفتار و فراِیندهای ذهنی انسان در شرایط مختلف و هنگام مواجهه با این شرایط میپردازد و در این باره مواردی همچون شخصیت، افکار، احساسات، مهارت‌های ارتباطی، هوش، حافظه، هیجان و… را مورد مطالعه قرار می‌دهد.

روانشناسی در زندگی افراد تاثیر بسزایی دارد و آشنایی با علم روانشناسی می‌تواند به عنوان ابزاری کاربردی ما را در مسیر رسیدن به اهداف والایی همچون خوشبختی و رضایت از زندگی، سلامت روانی، جایگاه اجتماعی مناسب و بهبود و توسعه کسب و کارمان هدایت کند.

افرادی که قصد تحصیل در رشته روانشناسی را دارند پس از اینکه مدرک کارشناسی خود را دریافت نمودند می توانند برای مهاجرت خود به کشورهای خارجی برای تحصیل و اخذ تابعیت یا شهروندی از دانشگاه های مربوطه اقدام نمایند. همچنین می توانید از ویزای کار کارشناسی برای اخذ اقامت نیز استفاده کنید.

رشته روانشناسی

به کسی که بعد از گذراندن دوره‌های تخصصی و در نهایت کسب مهارت‌های تخصصی و ارتباطی در رشته خود به جایگاهی میرسد که بتواند رفتار، ذهن، شخصیت، رابطه بین رفتار و محیط و مسائلی از این دست را مورد کنکاش و بررسی قرار دهد تا درنتیجه آن بتواند به افراد در کنترل شرایط ، غلبه بر مشکلات و آسیب‌های موجود کمک کند روانشناس می گویند.

یک روانشناس خوب در واقع باید در کنار دانش بالا و تخصصی، بکارگیری روشهای مناسب صداقت، مهارت‌های ارتباطی و کلامی لازم برای برقراری ارتباط، پذیرش افراد بدون قید و شرط و دوری از پیش داوری و قضاوت، تلاش برای درک دنیای ذهنی طرف مقابل و همدردی با او و مسائل بی شماری از این دست را سرلوحه کار خود قرار دهد تا بتواند علاوه بر کمک به مراجعه کننده در جهت رفع مشکل او و در نهایت کسب رضایت شخص به موفقیت برسد.

باتوجه به اینکه تحصیلات آکادمیک در رشته روانشناسی نسبتا نوظهور میباشد، حتی با وجود تغییرات و پیشرفت سریع السیر سطح زندگی انسان همچنان این رشته تمامی جنبه‌های زندگی را در بر میگیرد. و روز به روز تعداد گرایش‌های این رشته در حال افزایش است. اما برخی از گرایش‌های این رشته در دانشگاههای کشور و سراسر دنیا کاملا جا افتاده‌اند و هر ساله دانشجویان علاقمند بیشماری به تحصیل در این رشته روی می‌آورند.

امروزه با توجه به اهمیتی که رشته روانشناسی و تربیت روانشناسان سطح بالا دارد، علاقمندان به ادامه تحصیل در یکی از گرایشهای رشته روانشناسی باید بتوانند رتبه خوبی در کنکور سراسری کسب کنند تا در دانشگاه مورد علاقه خود تحصیل کنند .

موفقیت و رسیدن به سطوح بالا در رشته روانشناسی با تلاش و اراده دانش آموختگان رابطه مستقیم دارد، اما دانش آموختگان رشته‌های علوم تجربی و انسانی با توجه به آموزش‌ها و دروسی که در دوران تحصیلات متوسطه میگذرانند ذهن مستعدتر و راه نسبتا هموارتری را برای موفقیت پیش رو دارند.

در ادامه دانشجویانی که موفق به کسب مدرک کارشناسی خود شدند از طریق شرکت در آزمون سراسری سازمان سنجش در مقطع کارشناسی ارشد و قبولی در این آزمون و گذراندن آموزشهای این دوره و موفقیت در آن می‌توانند جذب بازار کار شوند.

به طور کلی از آن جا که رشته روانشناسی ارتباط مستقیمی با زندگی مملو از پیچیدگی انسان‌ها داشته و موضوع اصلی مورد مطالعه این رشته نیز همان مطالعه انسانی است لذا برخلاف رشته‌های مهندسی که در آن فارغ التحصیل بعد از کسب مدرک کارشناسی و گذراندن آموزش‌ها میتواند مهارت‌های لازم را جهت ورود به بازار کار کسب کند باید حتی الامکان دوره کارشناسی ارشد را نیز پشت سر بگذارد تا بتواند مهارت قابل قبولی کسب کند

 

در سال 1394 تمام گرایش‌های رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی توسط کارگروه روانشناسی در شورای تحول علوم انسانی ادغام شدند و یک رشته واحد به نام رشته روانشناسی طی یک برنامه درسی جدید راه اندازی شد. به این ترتیب بعداز تجمیع رشته روانشناسی در  برخی از دروس  جدید به شرح  ذیل هستند.

با اجرایی شدن این تغییر بنیادی در رشته روانشناسی گرایش‌های جدید و کاربردی در مقاطع تحصیلی بالاتر یعنی کارشناسی ارشد و دکترا به طور مستمر در حال راه اندازی میباشند که در ادامه به توضیخ مختصری در خصوص تعدادی از این گرایش‌ها که در دانشگاه‌های کشور جا افتاده اند و همه ساله دانشجویان زیادی درآن تحصیل می‌کنند می‌پردازیم

یکی از پرکاربردترین و شناخته‌شده‌ترین گرایش‌های رشته روانشناسی که داوطلبان بسیاری خواهان تحصیل در این گرایش هستند، روانشناسی بالینی می‌باشد که در مرحله اول به درک نابهنجاری و در ادامه به تشخیص و درمان اختلالات روانی، اجتماعی و رفتاری کمک میکند. رشته روانشناسی بالینی شامل نقش‌های چهارگانه مشاوره، مداخله و درمان، ارزیابی و تشخیص و درنهایت آموزش و نظارت می‌باشد و بطور کلی یک فارغ التحصیل در رشته روانشناس بالینی در بیشتر اوقات به درمان نابهنجاری یا رفتار‌های نابهنجار افراد می‌پردازد .

یک روانشناس بالینی فرصت‌های شغلی بیشتر و بهتری نسبت به سایر روانشناسان دیگر پیش رو دارد و معمولا در مراکز و اداراتی همچون بیمارستان‌ها، دانشگاه‌ها، پرورشگاه‌ها، مراکز نگهداری از سالمندان، سازمان‌های مرتبط با بزهکاران، درمانگاه‌های بهداشت روانی و … می‌تواند فعالیت نماید.

 

 

یکی دیگر از گرایش‌های رشته روانشناسی زیست روانشناسی میباشد، که ترکیبی از علم روانشناسی و اعصاب است و به تحلیل چگونگی اثرگذاری مغز و انتقال دهنده‌های عصبی انسان بر روی افکار، احساسات و در نهایت رفتار انسان می‌پردازد.

این شاخه از رشته روانشناسی با کمک گرفتن از رشته‌های مختلفی همچون جامعه شناسی‌، زیست‌شناسی و تعلیم و تربیت پزشکی به توصیف و تبیین تغییرات در طول زندگی از تولد تا مرگ فرد علی الخصوص دوران کودکی و نوجوانی می‌پردازد. به طور کلی می‌توان گفت اهداف اصلی این گرایش سه هدف توصیف فرایند رشد و تغییر انسان در طول زمان، تشریح علمی این فرایند و در نهایت بهینه‌سازی آن را شامل می‌شود .

این شاخه از رشته روانشناسی باهدف برقراری امنیت در جامعه با مسائلی در خصوص انحرافات اجتماعی ارتباط مستقیم دارد و تلاش میکند از طریق بررسی رفتارهای نابهنجار از لحاظ قانونی در مسیر ایجاد امنیت در جامعه گام بردارد.

یکی از شاخه‌های جدید علم روانشناسی همین روانشناسی مدرسه میباشد که با اهدافی از قبیل راهنمایی و کمک به دانش آموزان در زمینه‌های مختلف اجتماعی‌، تحصیلی و هیجانی، کمک به ایجاد محیط آموزشی سالم با همکاری اولیا و مربیان در سیستم آموزشی نقش مهمی ایفا میکند.

 

 

یکی دیگر از گرایشهای نوظهور رشته روانشناسی می‌باشد که هدف اصلی آن بررسی مسائل مربوط به انسان و جنبه‌های دنیای کار می باشد. این گرایش اهمیت ویژه ای در پیشرفت و توسعه اقتصادی کشور دارد و می تواند از طریق گزینش افراد مناسب در سطوح مختلف شغلی همکاری و کار گروهی در شرکت‌ها را آسان و در نهایت منجر به افزایش بهره وری شرکت‌ها شود.

همان طور که از اسم این گرایش پیداست هدف اصلی آن بررسی رفتارهای اجتماعی مردم و یا به طور کلی مطالعه رفتار متقابل افراد باهم میباشد.

 

 

با توجه به نقش مهمی که خانواده در بهداشت روانی جامعه و فرد دارد و مهم‌ترین نهاد اجتماعی به شمار می‌رود لذا این گرایش از رشته روانشناسی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. مشاور خانواده با ارزیابی و بررسی شرایط اعضای خانواده می‌تواند با بهبود روابط اعضای خانواده باهم و درنتیجه کمک به حفظ بنیان خانواده در تمامی جهات نقش اساسی ایفا کند.

مشاوره تحصیلی و شغلی: این شاخه از روانشناسی با بررسی روحیات، استعداد ها و شرایط افراد به آنها کمک می کنند تا به علائق خود پیببرند و بهترین تصمیم در خصوص رشته تحصیلی و آینده شغلی خود را اتخاذ نمایند.

با توجه به تنوع گرایش‌های رشته روانشناسی و درحال توسعه بودن کشور و درنتیجه آن پیچیده‌تر شدن جامعه میتوان گفت که این رشته با تمامی جهات و جنبه‌های زندگی ما ارتباط تنگاتنگ دارد و همین عامل خود بارزترین دلیل برای وجود فرصت‌های متنوع و گسترده شغلی برای کسانی است که در این رشته فارغ التحصیل شده اند.

 

 

به عنوان مثال فارغ التحصیلان مقطع کاشناسی رشته روانشناسی می‌توانند در بیشتر مراکز و ارگان‌های خصوصی و دولتی نظیر شهرداری، بهزیستی، نیروی انتظامی، کلینیک های مشاوره ای، مهد کودک‌ها، کانون‌های اصلاح و تربیت و بسیاری از ارگان‌ها و موسسات دیگرمشغول به فعالیت شوند .

فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد نیز می‌توانند علاوه بر مشاغل بالا با احراز شرایط لازم و گرفتن مجوز بصورت مستقل اقدام به تاسیس کلینیک مشاوره و یا مهدکودک نمایند. همچنین در موسسات عالی به عنوان مشاور و مدرس فعالیت نمایند.

میزان درامد افراد در هر رشته به عوامل زیادی از جمله دانش علمی، مهارت، تجربه و یا ارگانی که در آن مشغول به فعالیت می باشند، خصوصی یا دولتی بودن محل کار و عواملی از این دست بستگی دارد. به طور مثال میزان حقوق دریافتی روانشناس شاغل در ارگانها و موسسات و زیر نظر کارفرما با روانشناسی که خودش کلینیک دارد  بسیار متفاوت می‌باشد .

رشته حقوق و آشنایی کامل با این رشته

رشته روانشناسی

PHP چیست؟




ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مشترک نمی شومدریافت همه دیدگاه های این نوشتهفقط دریافت پاسخ دیدگاه های خودم مرا با ایمیل از دیدگاه های آتی این نوشته مطلع کن. همچنین می توانید بدون ارسال دیدگاه مشترک شوید.


نام کاربری یا نشانی ایمیل


رمز عبور

مرا به خاطر بسپار


نام‌کاربری


ایمیل

تأیید ثبت نام برای شما ایمیل خواهد شد.


@media (max-width:1008px) {
.noresp {
display: none !important
}
}
.form-control {
width: auto !important;
border-radius: 0px
}
.inner-contentbox {
margin-bottom: 15px !important
}
.alink img {
max-width: 100% !important;
width: auto !important;
height: auto !important
}
.alink h2 {
color: rgb(58, 109, 151);
font-size: 15px;
margin-bottom: 20px
}
.alink h3 {
font-size: 14px;
color: rgb(58, 109, 151);
margin-bottom: 20px
}
.alink p {
line-height: 27px
}
.alink a {
font-size: 15px
}
.shoar {
background: rgb(249, 249, 249) none repeat scroll 0% 0%;
text-align: center;
padding: 30px 10px;
font-weight: bold;
font-size: 23px;
margin-bottom: 20px;
line-height: 32px;
color: rgb(58, 109, 151);
margin-top: 20px
}
.end {
border: 1px solid rgb(220, 222, 181);
background-color: rgb(254, 255, 232);
padding: 10px;
margin: 10px 0px;
line-height: 1.5;
}
.slo {
font-size: 50px;
font-family: yekan;
margin-left: 20px;
}
.slo2 {
font-size: 50px;
font-family: yekan;
position: relative;
top: 33px;
margin-right: 20px;
}
.mytable tr td {
border: 1px solid #ccc;
}
.mytable tr:nth-child(even) {
background: #ED7D31;
color: white
}
.mytable tr:nth-child(even) td {
color: white !important
}
.mytable tr:nth-child(odd) {
background: #FFF
}
.mytable tr:first {
background:#EBFC87
}
.mytable li:nth-child(5n+3) {
font-weight: bold
}
address, blockquote, dd, dl, p, pre, q {
margin-bottom: 1px;
}
.mb-5 {
margin-bottom: 3px !important
}
h4 {
font-size: 14px !important;
font-weight: bold;
color: rgb(58, 109, 151);
}

 توانایی‌های مورد نیاز و قابل توصیه

رشته روانشناسی

ریاضی خوب و آمار قوی از ملزومات این رشته است چون آمار یکی از سنگ بناهای روان‌شناسی است و همچنین زبان انگلیسی قوی ، زیرا ما به زبان فارسی کتاب‌های روان‌شناسی زیادی نداریم. متأسفانه اکثر دروس اختصاصی آزمون علوم انسانی برای رشته روان شناسی هیچ ارتباطی با درس های دانشگاهی این رشته ندارد و نمی توان گفت که اگر داوطلبی در این آزمون رتبه خوبی به دست بیاورد، در دانشگاه نیز دانشجوی موفقی خواهد شد. البته خوشبختانه در چند سال اخیر داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی نیز مجاز به انتخاب گرایش روانشناسی بالینی هستند و این باعث بالا رفتن کیفی کلاس های دانشگاهی رشته روانشناسی شده است، چون زیست شناسی و شیمی در این رشته اهمیت بسیاری دارد و باید پایه علوم زیستی دانشجوی این رشته قوی باشد. از سوی دیگر آمار و ریاضی در این رشته کاربرد وسیعی دارد و متأسفانه پایه ریاضی دانش آموزان رشته علوم انسانی تا حدودی ضعیف است و در دانشگاه نمی توانند کارهای آماری این رشته را به خوبی انجام دهند و بالاخره در آزمون این رشته باید زبان انگلیسی ضریب بالایی داشته باشد. زیرا ما به زبان فارسی تعداد زیادی کتاب روان شناسی نداریم و دانشجو لازم است که به کتب مرجع این رشته که به زبان اصلی است مراجعه کند تا بتواند به مطالب جدید این علم دسترسی داشته باشد.

دانشجوی این رشته باید نسبت به اطراف خود و جامعه خود دید عمیقی داشته باشد تا بتواند ظرافت‌های رفتاری افراد را درک کرده و در نهایت به ویژگی‌های روانی افراد پی ببرد.

معرفی گرایش‌های مقطع کارشناسی

1- گرایش بالینی

 2- آموزش کودکان استثنایی

 3- صنعتی ، سازمانی

 4- عمومی

هر چند که ظاهراً گرایش های مختلف روان شناسی در مقطع کارشناسی تفاوت قابل توجهی با یکدیگر ندارند اما اگر بخواهیم هر یک از حوزه های فوق را معرفی کنیم، باید بگوییم که:

 روان شناسی بالینی خدمات تشخیصی و درمانی (روان درمانی) را به افرادی که دچار رفتارهای نابهنجاری مثل افسردگی، اضطراب، وسواس و غیره هستند، ارائه می دهد که این خدمات در سه زمینه تشخیص، درمان و پیشنهاد روش هایی برای پیشگیری از معضلات و ناهنجاری های رفتاری ارائه می شود. روان شناسی بالینی را امروزه علم بهزیستی می نامند. چون این حوزه از روانشناسی به انسان یاد می دهد که چگونه فرض های غلط و ناکارآمد را در ذهن خود تصریح کرده و در نهایت زندگی خوب و مناسبی داشته باشد. به همین دلیل برخلاف تصور عامه این رشته با روان شناسی تفاوت بسیاری دارد. چون روان پزشکی به شیمی درمانی می پردازد و یک روان پزشک اجازه تجویز دارو را دارد اما یک روان شناس بالینی دارو تجویز نمی کند بلکه به ریشه یابی علت بیماری های روانی می پردازد و به روش رفتار درمانی، بیمار را معالجه می کند مگر در مراحل حاد بیماری که در این صورت بیمار باید به روانپزشک مراجعه کند.

روان شناسی بالینی اصول روانشناختی را در امر تشخیص و درمان مشکلات عاطفی و رفتاری به کار می برد.

روان شناسی صنعتی و سازمانی نیز یافته های روان شناسی را در صنعت به کار می برد یعنی درباره این که محیط کار باید چگونه باشد تا بهترین بازدهی را داشته باشد و یا چه متغیرهایی در ارتباط بین کارفرما و کارگر مؤثر است و چه عواملی باعث عدم تفاهم بین کارفرما و کارگر می شود، مطالعه می کند. روان شناسی صنعتی و سازمانی به گزینش افراد متناسبی برای یک شغل و پرورش برنامه های آموزشی شغلی می پردازد و در آن دسته از تصمیم گیری های مدیریت که با روحیه کاری کارکنان ارتباط دارد، شرکت می کند.

  روان شناسی عمومی نیز به مطالعه کلیات روان شناسی می پردازد. البته باید توجه داشت که عنوان گرایش برای روان شناسی عمومی بی معنا است چون ما تخصصی به نام روان شناسی عمومی نداریم.

روان شناسی و آموزش کودکان استثنایی کاربرد یافته های روان شناسی در رابطه با کودکان استثنایی (تیزهوشان و معلولین جسمانی) است، یعنی یک روان شناس آموزش کودکان استثنایی بررسی می کند که چگونه یادگیری یا حافظه کار خود را بهتر انجام می دهد؟ و یا کارکرد حافظه درباره کودکان استثنایی چگونه است؟ 

در مورد تفاوت دو رشته روان شناسی و آموزش کودکان استثنایی و علوم تربیتی گرایش آموزش و پرورش کودکان استثنایی، باید گفت: بررسی این که کودکان استثنایی (کند ذهن یا باهوش) چه مطالبی را باید بیاموزند به علوم تربیتی باز می گردد. اما این که ذهن این گروه از کودکان چه   توانایی هایی را دارند و حافظه و یادگیری آنها در چه حدی است به روان شناسی و آموزش کودکان استثنایی ارتباط دارد. ولی در کل بین این دو رشته نقاط اشتراک فراوانی وجود دارد.

 وضعیت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر

 در دوره کارشناسی ارشد 4 شاخه بالینی ، عمومی ، تربیتی و استثنایی وجود دارد که همین 4 گرایش در دوره دکترا نیز تدریس می‌شوند.

آینده شغلی و بازار کار

 
–     مراحل رشد و تحول ذهنی و حرکتی کودکان چگونه است؟

–     کدام شرایط خانوادگی و اجتماعی مشوق پرخاش گری، از خودبیگانگی و بزهکاری است؟

–     بهترین شیوه درمان سیگار کشیدن یا چاقی کدام است؟

–     چه شرایط و ابزاری را برای مأموران برج مراقبت فرودگاه باید فراهم نمود تا خطای آنان به حداقل برسد؟

–     شکل و الگوی معماری منازل، ادارات و کارخانه ها چه اثری در بهداشت روانی افراد دارد؟

–     چگونه می توان بازدهی و کارایی کارگران و کارمندان را افزایش داد؟

هر یک از سؤال های فوق به یکی از شاخه های علم روان شناسی باز می گردد. در واقع، امروزه روان شناسی با همه جنبه های زندگی ما ارتباط داردو هر اندازه که جامعه پیچیده تر شود، روانشناسی نیز نقش مهمتری در حل مسائل آدمی بر عهده می گیرد. تا جایی که امروزه ما با حوزه های تخصصی جدیدی مثل روان شناسی مهندسی، روان شناسی محیطی، روان شناسی قانونی و روان شناسی کامپیوتر روبه رو هستیم. و این به معنای فرصت های شغلی متنوع و گسترده برای فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و دکتری است که می توانند به طور تخصصی در یکی از شاخه های این علم فعالیت کنند. البته در کشور ما بسیاری از حوزه های تخصصی روان شناسی ناشناخته باقی مانده اند و حتی حوزه های معروف و شناخته شده روان شناسی مثل روان شناسی بالینی، روان شناسی تربیتی، روان شناسی و آموزش کودکان استثنایی نیز جایگاه واقعی خود را در جامعه ما ندارند چرا که مؤسسات دولتی و خصوصی از نقش متخصصان روان شناسی در پیشبرد کارها اطلاعی ندارند.

اما با این وجود به گفته کارشناسان این رشته، آینده روان شناسی در کشور ما روشن و امیدبخش است و فارغ التحصیلان این رشته باید آینده خود را در فردا ببینند. چون کشور ما یکی از کشورهای در حال توسعه است و بدون بهره گیری از شاخه های مختلف روانشناسی نمی تواند توسعه همه جانبه داشته باشد.

از سوی دیگر کشور ما، کشور جوانی است و امروزه یکی از دغدغه های خانواده ها حفظ بهداشت روانی و بالا بردن سطح دانش فرزندان شان می باشد که این دو مهم نیز به یاری شاخه های مختلف روان شناسی از جمله روان شناسی رشد و روان شناسی تربیتی امکان پذیر است.

آنچه گفتیم در مورد فرصت های شغلی موجود برای فارغ التحصیلان این رشته در آینده است. اما امروزه نیز فارغ التحصیلان این رشته در درجه اول جذب آموزش و پرورش می شوند و یا در شرکت ها و سازمان ها به عنوان کارشناس روان شناسی فعالیت می کنند و عده ای نیز به عنوان دستیار متخصص روان شناسی بالینی و یا روان پزشک مشغول به کار هستند.

عناوین درس های اصلی و اختصاصی 

روان‌شناسی عمومی 1 و 2 ، علم‌النفس از دیدگاه دانشمندان اسلامی ، آمار توصیفی ، فیزیولوژی عمومی (اعصاب و غدد) و روان‌شناسی،  مبانی جامعه‌شناسی ، روان‌شناسی احساس و ادراک ، روان‌شناسی یادگیری و تربیتی و پرورشی، روان‌سنجی ، بهداشت روانی، اصول روان‌شناسی بالینی، روان‌شناسی کودکان استثنایی، روان‌شناسی بالینی کودک، روان شناسی انگیزش و هیجان و روش تحقیق.

منبع : سایت کنکور

 

 

آیا دبیر روانشناسی می تونه در مراکز مشاوره فعالیت کنه؟

رشته روانشناسی

سلام . در صورتی که مدرک کارشناسی روانشناسی و یا مشاوره دارین ، می تونین در مرکز مشاوره فعالیت کنین .

سلام من فوق دیپلم گرافیک دارم . دیپلمم هم گرافیک بوده می تونم کنکور برای رشته روانشناسی بدم سال ۸۷ دیپلم گرفتم

سلام . می تونین از طریق کنکور و بدون کنکور در رشته روانشناسی تحصیل کنین .

سلام من به آموزش استثنایی علاقه دارم اگر کارشناسی رشته روانشناسی بخونم ارشد گرایش کودکان استثنایی می تونم استخدام دولتی بشم ؟

سلام . باید فراخوان های استخدامی رو پیگیری کنین در صورتی که زمانی از داوطلبین دارای مدرک تحصیلی شما پذیرش صورت بگیره ، می تونین در استخدام شرکت کنین .

سلام

سلام می خواستم ببینم ایا واقعا اگه کسی که ریاضی و زبانش خوب نباشه و حفضیاتش خوبه نمی تونه روانشناسی بخونه ایا واقعا به مشکل برمی خوره من خیلی علاقه دارم ولی تومطالب بالا گفتید ریاضی باید خوب بلد باشیم ایا واقعا نمیشه ؟ ممنون

سلام . می تونین در رشته روانشناسی تحصیل کنین .

سلام من دیپلم طراحی دوخت دارم می تونم رشته روانشناسی بدون کنکور بخونم ؟ اگر امکانش هست چگونه و از چه طریقی ؟

سلام . در صورتی که مدرک دیپلم نظام جدید دارین ، می تونین در مقطع کارشناسی پیوسته در رشته روانشناسی تحصیل کنین ، می تونین از طریق کنکور سراسری یکی از سه رشته نظری و یا از طریق پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در رشته روانشناسی تحصیل کنین .

سلام من دانشجو روانشناسی هستم و می خوام ازاد ثبت نام کنم اما چون دانشگاهم انتقالی نمیده باید دوباره تو سایت سنجش برای ازاد اقدام کنم سوالم اینه من با معدل کتبی ۱۵/۴۰و دیپلم ۱۷/۲۲ چقدر شانس قبولی دارم ؟ و برای ثبت نام تو فرم حتما باید بنویسم که دانشجو هستم این از شانس قبولی من کم نمی کنه ؟

سلام . شانس قبولی در بعضی از واحدهای دانشگاه آزاد وجود داره ، انتخاب گزینه مربوط به دانشجوی انصرافی و … تاثیری در قبولی شما نمیذاره .

سلام من رشتم تجربیه . بین دو انتخاب رشته روانشناسی و رشته ریاضیات و کاربردها موندم کدوم بهتره از نظر اینده شغلی و استخدامی .( بر اساس سوابق ) میشه لطفا راهنمایی کنید من خودم به ریاضی علاقه دارم اما بازار کارش هم مهمه برام ….رشته علوم تربیتی چطور؟

سلام . در هر شته ای که بهترین باشین ، می تونین به موفقیت برسین بنابراین رشته ای رو انتخاب کنین که علاقه و استعداد لازم رو دارین .

سلام من رشته مهندسی محیط زیست قبول شدم و الان ترم ۳هستم آیا می تونم تغییر رشته به روانشناسی بدم ؟؟ یا باید آزاد خوند‌ ؟ دولتی میشه آیا ؟؟

سلام . می تونین به دانشگاه درخواست تغییر رشته بدین ممکنه با درخواست شما موافقت شه ، همچنین می تونین در پذیرش بدون کنکور رشته روانشناسی شرکت کنین .

سلام ، من رشته ی تجربی هستم و می خواستم دانشگاه آزاد با کنکور روانشناسی بخونم ولی توی دفترچه برای رشته ی تجربی روانشناسی وجود نداره، پس کسایی که از تجربی واز دانشگاه آزاد روانشناسی میشن چجوری رفتن؟؟ من باید چیکار کنم؟

سلام . می تونین در پذیرش بدون کنکور رشته روانشناسی دانشگاه آزاد شرکت کنین .


مقالات منتخب سردبیر

منتخب های خواندنی

آیا مهارت خودشناسی دارید

مشکلات خود را به شکلات تبدیل کنید

روش های مدیریت زمان

راه های افزایش تمرکز حواس

راهکارهای افزایش ساعت مطالعه برای آزمون

رمز موفقیت در کنکور

دسترسی سریع

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با ایمیل یا شماره تلفن 9099071789 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 30000 ریال ) در ارتباط باشید تا از مزایای مشاوره حضوری گروه آموزشی هیوا بهره مند گردید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و …. هیچگونه وابستگی ندارد. جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.

دانلودها | وبلاگ | اخبار و اطلاعیه ها | هیوامگ | تماس با ما

تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©

.alink img{
max-width:100% !important;
width:auto !important;
height:auto !important
}
@media (max-width:1008px){
.noresp{ display:none !important}
}
.alink h2{ font-family: IranianSansB;
color: rgb(58, 109, 151);
font-size: 15px;}
.alink h3{ font-family: IranianSansB;
font-size: 14px;
color: rgb(58, 109, 151);}
.alink p{ line-height:27px}
.alink a{ font-size:15px}
.shoar{background: rgb(249, 249, 249) none repeat scroll 0% 0%;
text-align: center;
padding: 30px 10px;
font-weight: bold;
font-size: 23px;
margin-bottom: 20px; line-height:32px;
color: rgb(58, 109, 151);}
.end{border: 1px solid rgb(220, 222, 181);
background-color: rgb(254, 255, 232);
padding: 10px;
margin: 10px 0px;
line-height: 1.5;}
.slo{
font-size:50px;
font-family:yekan;
margin-left:20px;

}
.slo2{
font-size:50px;
font-family:yekan;
position:relative;
top:33px ;
margin-right:20px;
}
.mytable tr td { border:1px solid #ccc;}
.mytable tr:nth-child(even) {background: #ED7D31; color:white}
.mytable tr:nth-child(even) td { color:white !important}
.mytable tr:nth-child(odd) {background: #FFF}
.mytable tr:first {background:#EBFC87}
.mytable li:nth-child(5n+3) {font-weight: bold}
address, blockquote, dd, dl, p, pre, q {margin-bottom: 1px; }

.alink span{ font-size:17px !important; font-weight:normal !important;}
.alink strong{ font-weight:normal !important}
.alink b{ font-weight:normal !important}
.alink p { line-height:40px !important}
.alink ul li { line-height:40px !important}
.alink ol li { line-height:40px !important}
.alink h2 { font-size:20px !important}
.alink h3 { font-size:19px !important}

در این مقاله می خواهیم علاوه بر معرفی رشته روانشناسی ، ظرفیت این رشته و دانشگاه های پذیرنده آن را معرفی می کنیم .

رشته روانشناسی

برای مشاوره ظرفیت ، لیست دانشگاه ها و انتخاب رشته روانشناسی

برای مشاوره ظرفیت ، لیست دانشگاه ها و انتخاب رشته روانشناسی

رشته روانشناسی از زیرمجموعه های کنکور انسانی در انتخاب رشته کنکور سراسری است . طبق دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری ، پذیرش در رشته روانشناسی در دانشگاه های دولتی روزانه ، نوبت دوم ( شبانه ) ، پیام نور و غیرانتفاعی صورت می گیرد . البته در رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی هم پذیرش دانشجو دارد . در این مقاله می خواهیم علاوه بر معرفی رشته روانشناسی ، ظرفیت این رشته در دانشگاه ها و دوره های مختلف و همچنین دانشگاه های پذیرنده رشته روانشناسی در انتخاب رشته انسانی را معرفی کنیم .

تا 80 سال پیش روانشناسی را مطالعه روح و روان و روانشناس را فردی می‌ دانستند که رویداد‌های درونی ،‌ ذهنی و مغزی را مثل تصورات ، خاطرات ، افکار و احساسات مطالعه می‌ کند . طبق این تعریف ، روانشناسی شاخه‌ای از ذهنی‌ترین بخش دانش انسان ؛ یعنی فلسفه بود . اما از اوایل قرن بیستم و با پیشرفت سریع دو علم زیست‌شناسی و فیزیک ،‌ روانشناسی نیز مطالعه ذهنی ( زندگی روانی ) را کنار گذاشت و به مشاهده و مطالعه رفتار موجودات پرداخت . البته هنوز نیز روانشناسان فرآیندهای ذهنی را مطالعه می‌ کنند اما این کار را نه به صورت ثبت شخصی ادراکات و احساسات بلکه به شیوه عینی و علمی انجام می‌ دهند . متأسفانه‌ هنوز در کشور ما بسیاری‌ از مردم‌ ، روانشناسی‌ را با کف‌بینی‌ و احضار روح‌ یکی‌ می‌ دانند و ما می‌ بینیم‌ که‌ کتاب‌ هایی‌ با موضوعات‌ فوق‌ ، به‌ عنوان‌ کتاب‌های‌ روانشناسی‌ ، فروش‌ فوق‌العاده‌ای‌ دارند . در حالی‌ که‌ روانشناسی‌ شاخه‌ای‌ از علوم‌ زیستی‌ است‌ که‌ هم‌ به‌ مطالعه‌ عینی‌ رفتار قابل‌ مشاهده‌ می‌ پردازد و هم‌ به‌ فهم‌ و درک‌ فرآیندهای‌ ذهنی‌ که‌ مستقیماً قابل‌ مشاهده‌ نبوده‌ و براساس‌ داده‌ های‌ رفتاری‌ و عصب‌ زیست‌ شناختی‌ قابل‌ استنباط‌ است‌ ، توجه‌ دارد .

برای مطالعه متن کامل معرفی رشته روانشناسی کلیک کنید .

طبق دفترچه انتخاب رشته کنکور انسانی ، مجموع ظرفیت رشته روانشناسی در انتخاب رشته دانشگاه های سراسری در سال گذشته ( سال تحصیلی 95 – 96 ) ، 16494 نفر بوده است . در دوره روزانه ظرفیت پذیرش 1012 نفر ، در دوره نوبت دوم ( شبانه ) 393 نفر ، در دوره پیام نور 12570 نفر و در دوره غیرانتفاعی ظرفیت پذیرش رشته روانشناسی 2519 نفر بوده است . در نقطه مقابل ، ظرفیت رشته روانشناسی دانشگاه آزاد مشخص نیست و دانشگاه آزاد اطلاع رسانی دقیقی در این زمینه نداشته است . در جدول زیر ظرفیت رشته روانشناسی در کنکور سراسری به تفکیک هر دوره مشخص شده است .

 

 

نحوه پذیرش در رشته روانشناسی هم بصورت با آزمون و هم بدون کنکور ( بدون آزمون ) بوده است . از کل ظرفیت روانشناسی 10067 نفر صرفا با سوابق تحصیلی و 5 نفر برای مناطق محروم بوده است . برای اطلاع از آخرین رتبه قبولی روانشناسی روزانه کلیک کنید . اگر می خواهید بدانید رتبه قبولی رشته روانشناسی در هر یک از دانشگاه های زیر در سال گذشته چند بوده می توانید نرم افزار رایگان انتخاب رشته مجازی هیوا استفاده کنید . همچنین در فاصله برگزاری آزمون و اعلام نتایج کنکور سراسری می توانید از نرم افزار تخمین رتبه کنکور سراسری هیوا استفاده کرده و شانس قبولی خود را پیش از اعلام نتایج کنکور بسنجید . همچنین اگر درمورد رتبه و درصد های قبولی روانشناسی سوالی دارید می توانید از هرجای ایران که هستید سوال خود را از مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی هیوا بپرسید . برای این کار می توانید از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا استفاده کنید .

رشته روانشناسی از زیرمجموعه های کنکور انسانی در انتخاب رشته کنکور سراسری است . طبق دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری ، پذیرش در رشته روانشناسی در دانشگاه های دولتی روزانه ، نوبت دوم ( شبانه ) ، پیام نور و غیرانتفاعی صورت می گیرد . البته در رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی هم پذیرش دانشجو دارد . در این مقاله می خواهیم علاوه بر معرفی رشته روانشناسی ، ظرفیت این رشته در دانشگاه ها و دوره های مختلف و همچنین دانشگاه های پذیرنده رشته روانشناسی در انتخاب رشته انسانی را معرفی کنیم .

برای مشاوره ظرفیت ، لیست دانشگاه ها و انتخاب رشته روانشناسی

برای مشاوره ظرفیت ، لیست دانشگاه ها و انتخاب رشته روانشناسی

سلام. عبارت کارنامه و حداقل درصد لازم برای قبولی روانشناسی سراسری 98-99 هیوا رو در گوگل سرچ کنین .

سلام . باید منابع کنکور رو کامل مطالعه کنین و سعی کنین دروسی که ضرایب بالاتری دارن و دروسی که تراز آور هستن رو بیشتر مطالعه کنین و درصدهای بالاتری در کنکور بزنین . عبارت کارنامه و حداقل درصد لازم برای قبولی روانشناسی سراسری 98 – 99 هیوا رو در گوگل سرچ  کنین .

سلام . می تونین در پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی رشته / محل مورد نظرتون شرکت کنین شانس قبولی شما به معدل رقبای شما بستگی داره ، شانس قبولی دارین . 

سلام . تفاوتی وجود نداره  .


دسترسی سریع

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با ایمیل یا شماره تلفن 9099071789 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 30000 ریال ) در ارتباط باشید تا از مزایای مشاوره حضوری گروه آموزشی هیوا بهره مند گردید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و …. هیچگونه وابستگی ندارد. جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.

دانلودها | وبلاگ | اخبار و اطلاعیه ها | هیوامگ | تماس با ما

تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©

رشته روانشناسی
رشته روانشناسی
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *