ساعد سهیلی فیلم

ساعد سهیلی فیلم
ساعد سهیلی فیلم


Saed Soheili (born February 19, 1988) is an Iranian film and television actor. He began acting aged 14. His first professional role was in a play for a television film by Javad Ezzati.[1][2]

Soheili was born in Mashhad, the son of Iranian director Saeed Soheili. His brother Sina, and his two sisters, Sara and Saba, are active in the field of cinema, television and theater.[3][4] Soheili began his work at age 14 with a short role in Shab-e Brehne, directed by his father. He was also behind the scenes in some of his father’s work. He has a bachelor of graphic art from the Islamic Azad University.[5]

Soheili is married to Gloria Hardy, a French actress who appeared in the Kimia series.[6]

Saed Soheili was refused entry by the UAE government following the release of Lottery at the 36th Fajr Film Festival.[7][8]

ساعد سهیلی (زادهٔ ۳۰ بهمن ۱۳۶۶، مشهد) بازیگر سینما و تلویزیون اهل ایران است.

ساعد سهیلی فرزند سعید سهیلی کارگردان سینما است. او یک برادر به نام سینا (بازیگر سینما و تلویزیون ایران) و دو خواهر به نام‌های سارا (بازیگر ایرانی) و صبا (بازیگر تئاتر و سینمای ایران) دارد که هر سه نفر در حوزهٔ سینما، تلویزیون و تئاتر فعالیت دارند. وی معروف‌ترین عضو خانوادهٔ سهیلی است.

ساعد سهیلی که در خانواده‌ای هنری زاده شده است با گلوریا هاردی بازیگر مجموعهٔ کیمیا (در نقش آزاده/رها) ازدواج کرد. طبق تاریخ منتشر شده در صفحهٔ خواهر ساعد سهیلی شهریورماه ۹۳ با هم ازدواج کردند اما با بازی گلوریا هاردی در مجموعهٔ کیمیا ماجرای این ازدواج با تبریک‌هایی که در اینستاگرام این سریال منتشر شد علنی گردید.

ساعد سهیلی کار هنری خود را با نقش کوتاهی در فیلم شب برهنه، به کارگردانی سعید سهیلی آغاز کرد. ساعد سهیلی فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۸۰ آغاز کرده است. و نخستین کار حرفه‌ای خود را با بازی در فیلم تلویزیونی میان ماندن و رفتن تجربه کرد. استعداد او برای نخستین بار توسط جواد عزتی (به عنوان بازیگردان) کشف شد. همچنین فیلم‌بردار پشت صحنه در برخی از کارهای پدرش بوده‌است. ساعد سهیلی کارشناسی گرافیک از دانشگاه آزاد را دارد.

ساعد سهیلی پس از بازی در فیلم سینمایی لاتاری و واکنش‌های منفی دولت دبی، از سوی امارات متحدهٔ عربی به این کشور ممنوع‌الورود (عدم صدور ویزا) شد.[۱]

ساعد سهیلی فیلم

ساعد سهیلی در اکران مردمی فیلم سینمایی ژن خوک به صراحت انتقادی بسیار تند نسبت به آقازاده‌ها داشت؛[۲]

«امیدوارم که یک سیل بسیار عظیم بیاید و آقازاده‌هایی را که از موقعیت‌شان سوء استفاده می‌کنند را با خودش ببرد.»

سعید سهیلی (زاده ۱۳۳۸ در تربت حیدریه) کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس اهل ایران است.[۱]

وی فعالیت هنری خود را از حوزه هنری خراسان با تئاتر و فیلم‌سازی آغاز کرد.[۲]

لاتاری فیلمی به کارگردانی محمدحسین مهدویان، نویسندگی ابراهیم امینی و محمدحسین مهدویان و به تهیه‌کنندگی سید محمود رضوی محصول سال ۱۳۹۶ است. این فیلم به سبک اجتماعی-عاشقانه (درام-رمانتیک) و در فضای حماسی و تلخ؛ به زبان فارسی می‌باشد.[۲]

فیلمبرداری این فیلم در کشورهای ایران، امارات متحده عربی و قطر در مدت چهار ماه به طول انجامید.[۳]
طرح اولیه داستان این فیلم از ترانه مسلخ (دبی) از علی اکبر یاغی‌تبار با صدای محسن چاوشی گرفته شده‌است.[۴]

این فیلم در تاریخ ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ در سینماهای ایران اکران شده‌است؛ و پرمخاطب‌ترین فیلم سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر و تاریخ جشنواره فیلم فجر است. لاتاری اکنون چهارمین فیلم پرفروش غیرکمدی در تاریخ سینمای ایران و پر مخاطب‌ترین فیلم اکران نوروزی ۱۳۹۷ می‌باشد. این فیلم به دلیل موضوع خاص و حساسی که دارد ماه‌ها در انتظار گرفتن پروانه ساخت بود.[۵]

پس از پخش نسخهٔ نمایش خانگی لاتاری، این فیلم عنوان پر فروش‌ترین فیلم شبکه نمایش خانگی سال ۱۳۹۷ را بدست آورد.[۶]

امیرعلی (ساعد سهیلی) و نوشین (زیبا کرمعلی) دو جوان بیست و یک-بیست و دو ساله قصد ازدواج با یکدیگر را دارند. خانواده‌هایشان چندان موافق نیستند. آنها صبر پیشه کرده‌اند تا به مرور زمان رضایت خانواده‌هایشان را جلب کنند. آن دو یک رؤیای مشترک دارند؛ برنده شدن در لاتاری و دریافت گرین کارت آمریکا، اما نوشین به واسطه دوست پدرش برای کار ترجمه به دبی می‌رود. پس از مدتی امیرعلی خبر دار می‌شود نوشین خودکشی کرده و او برای پی بردن به راز خودکشی به دبی می‌رود و می‌فهمد نوشین گرفتار باندهای قاچاق جنسی شده بوده‌است.[۷]

مالاریا فیلمی به کارگردانی و نویسندگی پرویز شهبازی و تهیه‌کنندگی مسعود ردایی محصول سال ۱۳۹۴ است. این فیلم در هفتاد و سومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم وِنیز در بخش رسمی مسابقه افق‌ها پذیرفته شد.

این فیلم داستان دختر و پسری است که در تهران‌گردی‌های خود با مردی برخورد می‌کنند که مشکلی دارد، آن‌ها سعی می‌کنند راه حلی برای این مشکل پیدا کنند.

چند متر مکعب عشق فیلمی به کارگردانی و نویسندگی جمشید محمودی و تهیه‌کنندگی نوید محمودی محصول سال ۱۳۹۲ است. این فیلم به سبک عاشقانه (رمانتیک)، در فضایی تلخ و به زبان‌های فارسی و فارسی دری محصول مشترک ایران و افغانستان است.

این فیلم در هفدهمین جشن سینمای ایران برنده تندیس و دیپلم افتخار بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه، بهترین بازیگر نقش اول مرد، بهترین تدوین، بهترین نقش مکمل مرد، بهترین طراحی صحنه و معرفی استعداد شد.[۱]

عبدالسلام (نادر فلاح) که یک مهاجر افغان است، به همراه دخترش مرونا (حسیبا ابراهیمی) در یک کارگاه مشغول کار و زندگی است. عشقی در راه است عشق صابر (ساعد سهیلی) به مرونا، بعد از مدتی که مرونا قصد رفتن از ایران را دارد صابر بالاخره موضوع را با عبدالسلام در میان می‌گذارد و با مخالفت شدید او مواجه می‌شود در پایان زمانی که صابر و مرونا در کانتینر کهنه همیشه گی قرار گذاشتند تا چاره‌ای پیدا کنند ناگهان متوجه می‌شوند که کانتینر در حال پرس شدن است.

سینما، یک رسانه‌ی دیداری شنیداری مبتنی بر فناوری است که علاوه بر بعد هنری، یک فعالیت اقتصادی نیز هست. یک اثر سینمایی که فیلم سینمایی نامیده می‌شود، از عناصر تصویر (به صورت مجموعه‌ای از فریم‌ها) و صدا (گفتگو، صدا و موسیقی) تشکیل شده‌است. یک فیلم بر اساس فیلمنامه و توسط کارگردان، با هزینه تهیه‌کننده و مجموعه‌ای از بازیگرها، فیلم‌بردار و عوامل دیگر ساخته می‌شود. سینما، جدیدترین شاخه هنر، معروف به هنر هفتم است که امروزه یکی از عمومی‌ترین و محبوب‌ترین تولیدات هنری را ارائه می‌کند. سینما همچنین، به محل پخش عمومی فیلم سینمایی نیز گفته می‌شود.

در ایران هر ساله روز ۲۱ شهریور به عنوان روز سینما گرامی داشته می‌شود و جشن خانه سینما هر ساله در این روز برگزار میشود که در سال 1398 آخرین دوره یعنی بیست و یکمین جشن سینمای ایران برگزار شد.

واژه سینما از واژه یونانی κινῆμα, -ατος (کینِما) به معنای جنبش گرفته شده‌ است.

برادران لومیر در سال ۱۸۹۵ سینماتوگراف را اختراع کردند،اما نمی‌توان این دو برادر فرانسوی را یگانه مخترعانی دانست که به پیدایش سینما کمک کردند. پیدایش سینما و فن فیلمبرداری خود مرهون پیشرفت‌های بسیار زیادی هم در عرصهٔ تکامل نگاتیو و هم تکامل دستگاه‌های اولیه عکاسی بود، به‌طوری‌که نمی‌توان قاطعانه از یک نفر به‌عنوان مخترع سینما نام برد. دستگاه‌هایی همچون کینتوسکوپ (ساخته توماس ادیسون)، ویتاسکوپ و بایوسکوپ همگی در پیدایش دستگاه سینماتوگراف مؤثر بوده‌اند.[۱]

برادران لومیر خود ده‌ها فیلم کوتاه ساختند که همهٔ آن‌ها صرفاً از یک نما تشکیل می‌شد و قطع و وصل و تدوین در آن‌ها وجود نداشت. از جملهٔ این فیلم‌ها می‌توان به «ورود قطار به ایستگاه» (که به عنوان اولین فیلم ساخته شده به دست بشر محسوب می‌شود)، «خروج قایق از لنگرگاه»، «غذا خوردن کودک» و «خروج کارگران از کارخانه» اشاره کرد.

ساعد سهیلی فیلم

پس از لومیرها، ژرژ مه‌لیس باعث تکامل فن سینما شد. دیدگاه مه‌لیس نسبت به سینما دیدگاهی تئاتری بود. او پرده‌های گوناگونی از نمایش را فیلمبرداری می‌کرد و سپس این پرده‌ها را به یکدیگر متصل می‌کرد. ژرژ مه‌لیس همچنین پدیدآورنده فن تروکاژ در سینماست.

پس از مه‌لیس، ادوین اس پورتر باعث تکامل بنیادین و ساختاری سینما شد. او با ساختن فیلم‌های «زندگی آتش‌نشان آمریکایی» و «سرقت بزرگ قطار» سینما را به عنوان پدیده‌ای که امروزه می‌شناسیم معرفی کرد. سینمای پورتر دیگر ارتباطی به تئاتر نداشت، بلکه به هنری مستقل و جدید تبدیل شده بود. پورتر، پیشگام فن تدوین فیلم نیز می‌باشد. راهی که او در سینما آغاز کرد در نهایت به سینمای داستان‌گوی هالیوود منجر شد.

در آغاز سینما را بیشتر یک پدیده علمی صنعتی می‌دانستند. در سال‌های جنگ جهانی اول، سینما به عنوان یک وسیله نمایشی و سرگرمی، رونق تجاری یافت. سپس قابلیت‌های هنری آن توسط فیلم سازان اروپایی و آمریکایی کشف شد. در همین سال‌ها ریچیوتو کانودو منتقد و نظریه‌پرداز ایتالیایی، سینما را «هنر هفتم» معرفی کرد. زیرا به عقیده او سینما هنری ترکیبی است که در آن همهٔ هنرها حضور دارند.

سینما به معنی ثبت حرکات است و همان‌طور که در مباحث قبل بیان شد، پیدایش تصویر متحرک در نتیجهٔ تکامل تکنولوژی ابزارهای عکاسی بود. به همین سبب شیوهٔ ضبط تصویر (فیلمبرداری) آن، عکسبرداری پشت سر هم، البته با فواصل زمانی ثابت و متوالی است. هیچ هنری به استثنای رسانهٔ تلویزیون، نتوانسته از لحاظ محبوبیت، فراگیری و نیروی تأثیر بر عواطف و افکار مخاطب، با سینما رقابت کند. به همین دلایل و همچنین به آن علت که سینما به صنعت فن و ابزارهای فنی اتکای زیادی دارد، آن را «هنر قرن بیستم» نامیده‌اند. منشأ اصطلاح سینماتوگرافی واژه‌ای یونانی (کینه ما) به معنای حرکت است. سینماتوگرافی به معنای «حرکت نگاری» یا فن ضبط حرکت است. تاریخ تکامل و تحول سینما را به‌طور کلی می‌توان به سه دورهٔ عمده (با تأکید بر فنون و تکنیک‌های سینمایی) تقسیم‌بندی کرد:

اِکران واژه‌ای فرانسوی به معنای پردهٔ سینما است که در فارسی هم استفاده می‌شود. در فارسی، واژهٔ اکران معنی «به نمایش درآوردن» نیز به کار می‌رود، چنان‌که می‌گویند «روز اکران این فیلم نزدیک است».

نقادی فیلم یعنی تحلیل و ارزیابی فیلم‌. به صورت کلی، این نقادی را می‌توان به دو گروه تقسیم کرد؛ نقادی فیلم توسط افراد صاحب‌نظر در رشتهٔ فیلم‌سازی و نقادی روزنامه‌ای که به صورت روزمره در روزنامه‌ها و دیگر رسانه‌ها دیده می‌شود.

منتقدین فیلم که برای روزنامه‌ها، مجلات و رسانه‌های گروهی کار می‌کنند؛ به‌طور عمده بر روی فیلم‌های جدید نظر می‌دهند. آن‌ها به صورت عادی فقط یک بار فیلم مورد نظر را دیده و فقط یک یا دو روز وقت دارند تا نظر خود را ارائه نمایند. علی‌رغم این موضوع، منتقدین تأثیری عمده بر فیلم‌ها دارند؛ به‌خصوص آن‌هایی که دارای یک نوع خاص هستند.
نشریات تخصصی زیادی در زمینهٔ نقد فیلم در جهان وجود دارند. به عنوان مثال کایه دو سینما (به فرانسوی:Cahiers du cinéma، به معنی دفترچه‌های سینما) یک مجله سینمایی تأثیرگذار و معتبر فرانسوی است که در سال ۱۹۵۱ توسط آندره بازن، ژاک دونیول-والکروز و ژوزف-ماری لودوکا بنیان گذاشته شد. ماهنامه فیلم مجله تأثیرگذار و معتبر ایرانی. این ماهنامه از سال ۱۳۶۰ شروع به فعالیت کرد. صاحب امتیاز و مدیر مسئول این نشریه، مسعود مهرابی بود که در ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ درگذشت.

ساعد سهیلی بازیگر سینما اهل ایران است. وی فرزند سعید سهیلی کارگردان سینما و برادر سینا مهراد بازیگر سینما و تلویزیون ایران است.ساعد سهیلی کار هنری خود را در ۱۴ سالگی با نقش کوتاهی در فیلم شب برهنه، به کارگردانی سعید سهیلی، آغاز کرد. همچنین فیلم بردار پشت صحنه در برخی از کارهای پدرش بوده است. او در فیلم های سینمایی بسیاری همچون اتاق تاریک، ۵۰ کیلو آلبالو، چند متر مکعب عشق و رخ دیوانه حضور داشته است.

عاشقانه – خانوادگی

1397 – ایران

به همراه نسخه ناشنوایان

عاشقانه – خانوادگی

ساعد سهیلی فیلم

1397 – ایران

خانوادگی – اجتماعی

1396 – ایران

خانوادگی – اجتماعی

1396 – ایران

کمدی – اکشن

1395 – ایران – زیرنویس دارد

کمدی – عاشقانه

1395 – ایران

خانوادگی – اجتماعی

1394 – ایران

خانوادگی – اجتماعی

1393 – ایران

خانوادگی – اجتماعی

1393 – ایران

اکشن – هیجان انگیز

1393 – ایران

عاشقانه – خانوادگی

1392 – ایران – زیرنویس دارد

به همراه نسخه ناشنوایان

خانوادگی – اجتماعی

1391 – ایران

خانوادگی – اجتماعی

1391 – ایران

خانوادگی – اجتماعی

1391 – ایران

فیلیمو‌باکس

برای تماشا، تلویزیون‌های خود را با دستگاه فیلیمو باکس هوشمند کنید و اشتراک رایگان نیز هدیه بگیرید.

دانلود اپلیکیشن اندروید

امکان دانلود و تماشای آنلاین تمامی فیلم ها

——————-

ساعد سهیلی متولد 30 بهمن 1366 در مشهد فرزند نویسنده و کارگردان سینما سعید سهیلی است . وی فعالیت هنری خود را از سن چهارده سالگی با نقش کوتاهی در فیلم شب برهنه ساخته ی سهید سهیلی آغاز کرد همچنین فیلم بردار پشت صحنه در برخی کارهای پدرش بوده است. گشت ارشاد، متروپل و کلاشینکف از دیگر فیلم های این بازیگر است.

ساعد سهیلی چند سالی است که ازدواج کرده است و متاهل است. ساعد سهیلی وقتی به فستیوالی در پاریس دعوت شده بود با گلوریا هاردی آشنا شد و با هم ازدواج کردند. گلوریا هاردی یک رگ فرانسوی دارد و در سریال کیمیا نیز به عنوان بازیگر حضور داشته است.

ساعد سهیلی فیلم

ساعد سهیلی بازیگر لاتاری

گلوریا هاردی بازیگر خارجی ( فرانسوی ) سریال کیمیا همسر ساعد سهیلی است.گلوریا هاردی ملیتی ایرانی، فرانسوی دارد و فارسی را خوب متوجه نمی شود. او مادری ایرانی و پدری فرانسوی دارد و همه اقوامش در فرانسه زندگی می کنند.

گلوریا هاردی همسر ساعد سهیلی

از بچگی، سر تمرین تئاترهای پدرم در مشهد می رفتم و همیشه هم افتخار می کردم که کارهای موفقی می ساخت پدرم قهرمان من بوده و هست به هر شکلی دوست دارم زیر سایه اش باشم.

تجربه با کارگردان های دیگر

در سال 1389 به پیشنهاد یکی از دوستانش در تست بازیگری فیلم بهروز شعیبی و جواد عزتی بنام تلوزیونی میان ماندن و رفتن حاضر شد و توانست در این فیلم بازی کند.

گریم ساعد سهیلی در گشت 2

ساعد سهیلی در چهارمین تجربه اش با فیلم گشت ارشاد پدرش در سال 1390 به شهرت رسید، و رفته رفته با حضور در فیلم های کلاشینکف، 50 کیلو آلبالو و … این شهرت بیشتر و بیشتر شد.

تیپ و قیافه ی ساعد سهیلی در لاتاری

تو با بازی در فیلم های پدرت شناخته شدی، اما از جایی به بعد تلاش خوبی کردی که هویت مستقلی برای خودت دست و پا کنی. به نظر می آید بیرون آمدن از سایه نام پدر مشهور کار سختی باشد که تجربه اش کردی، درست است؟

من به پدرم افتخار می کنم و تلاش نمی کنم از زیر سایه اش بیرون بیایم، ولی همیشه سعی کردم جدی گرفته شوم. اما ممکن است گاهی حرف هایی مثل این که هرچقدر هم تلاش کنی باز پسر فلانی هستی، تمرکز مرا به هم می زند، اما سعی می کنم خودم را جمع و جور کنم و بیشتر به فکر کارم باشم.

سلفی بازیگران لاتاری

به هرحال فرزندان سینماگران مشهور که وارد سینما می شوند، همیشه با این اتهام روبه رو هستند که با پارتی و به واسطه شغل والدینشان به سینما آمده اند. فکر می کنی این طرز ورود برای همه مجاز باشد؟ آیا واقعا همه بازیگرانی که با این روش آمده اند، مستعد هستند؟

خیلی ها آمدند که اولین فیلمشان، آخرین فیلمشان هم شد و رفتند. حتی خیلی ها هم پافشاری کردند بمانند، اما مردم از بس قبولشان نکردند دیگر آبرو برایشان نماند. بالاخره اول و آخر و تصمیم گیرنده نهایی مردم هستند که چه کسی بماند و چه کسی برود. مهم ادامه کار و ماندگاری بازیگر است که به خودش و مردم بستگیدارد.

تو نشان دادی که واقعا مستعدی و حضور و درخشش در سینما حق توست. حسنِ «گشت ارشاد» با این که باز حضور در فیلمی از پدرت بود، اما از استعدادت خبر می داد و سهم مهمی در دیده شدن و ادامه مسیرت داشت. به جز پدرت، کدام کارگردان نقش مهمی در کارنامه ات و تثبیت تو در سینما دارد؟

نمی شود فقط از کارگردان اسم برد، باید بگوییم در چه فیلمی دیده شدم. چون سینما یک کار گروهی است و دیده شدن یک بازیگر به همه عوامل یک فیلم بستگی دارد. فکر می کنم چند مترمکعب عشق، رخ دیوانه و گشت ارشاد، فیلم هایی بودند که مردم آنها را دوست داشتند، حتی فیلم 50 کیلو آلبالو هم مورد توجه مردم قرار گرفت و فروش خیلی خوبی داشت.

پولاد کیمیایی و ساعد سهیلی در جشنواره

حاشیه هایی هم سر این فیلم به وجود آمد. تا به حال دو فیلم جنجالی و حاشیه ای در کارنامه داری؛ یکی همین و دیگری هم گشت ارشاد که به دلیل بعضی اعتراضات، خیلی زود از پرده سینما پایین کشیده شد. فکر می کنی این از بخت خوبت باشد یا از شانس بدت؟

مهم این است که فیلم ها دیده شود. خیلی دوست دارم فیلم هایم ارزش این را داشته باشند که تماشاگران دو یا سه بار برای دیدن آنها به سینما بروند.

خانم هاردی به نظر شما بهترین بازی ساعد در سینما مربوط به کدام فیلم است؟

من همه بازی های ساعد را دوست دارم، به ویژه همین فیلم هایی که از آنها اسم برد؛ چند مترمکعب عشق، رخ دیوانه و البته گشت 1 و 2٫

ساعد برای بازی در فیلم ها و نقش های مختلف از شما هم مشورت می گیرد و با شما صحبت می کند؟

بله، من هم تا جایی که بتوانم سعی می کنم مفید باشم و نظراتم را به او بگویم. وقتی مشغول بازی در نقش رها و سریال «کیمیا» بودم، همیشه با ساعد تماس می گرفتم و او با این که خودش سر صحنه فیلم «مالاریا» بود، کمک های خوبی به من می کرد.

جوان اول های سینمای ایران در دهه های گذشته معمولا شمایل خاصی داشتند و بزن بهادر هم بودند. اما جوان اول های امروز سینمای ما باتوجه به اقتضائات سینما و تغییر فضای فیلم ها، متفاوت از تیپ های قدیم هستند. تو یکی از جوان اول های خوب و امروزی سینمای ایران هستی و به نوعی جوان امروزی کشور ما را با همه نقاط قوت و ضعفش بازتاب می دهی. دلیل اقبال مردم بویژه جوان ها به نقش ها و بازی هایت را در چه می دانی؟

سینما همیشه سعی می کند به جامعه نزدیک شود. جوان اول های سینمای گذشته شبیه آدم های آن روز جامعه بازی می کردند و برای همین با اقبال مردم مواجه می شدند و آن همه طرفدار داشتند. وقتی تماشاگر خودش را روی پرده سینما ببیند و حس کند که به آن شخصیت نزدیک است، راحت تر با نقش و آن بازیگر ارتباط برقرار می کند. فکر می کنم دلیل دوست داشتن نقش های من هم همین باشد که به شخصیت های جامعه نزدیک هستند.

زیبا کرمعلی و ساعد سهیلی و محمدحسین مهدویان در فیلمبرداری لاتاری

خانم هاردی، ساعد الان به عنوان یکی از بازیگران خوب و جوان سینمای ایران شناخته می شود. فکر می کنید دلایل این موفقیت و محبوبیت چه باشد؟

ساعد سهیلی فیلم

ساعد خیلی برای نقش هایش زحمت می کشد و انرژی می گذارد و نتیجه اش را هم می بیند. خوشحالم که او در کارش موفق است. ضمن این که ساعد در عین موفقیت و محبوبیت، فروتنی اش را حفظ کرده است.

ساعد! سال گذشته دو فیلم مالاریا و پل خواب را در جشنواره داشتی و نقش های مرتضی و شهاب را خیلی خوب بازی کردی، اما این دو فیلم پس از گذشت یک سال هنوز اکران نشده است. این همه تاخیر در اکران فیلم خیلی به اثر ضربه می زند.

بله، دلم می سوزد که چرا هنوز اکران نشده اند. چون فکر می کنم یکی از بهترین بازی هایم در فیلم پل خواب بوده است. خیلی برای این نقش زحمت کشیدم.

قبول داری اگر این دو فیلم در زمان مناسبی اکران می شد، با پیشنهادهای خوب دیگری هم در این یک سال روبه رو می شدی؟

ممکن بود اتفاقات متفاوتی بیفتد. البته معتقدم فیلم خوب هر زمانی دیده خواهد شد و من از اتفاقات سالی که گذشت راضی ام.

تا به حال سه بار برای فیلم های گشت ارشاد، رخ دیوانه و گشت 2 نامزد دریافت سیمرغ بلورین نقش مکمل مرد از جشنواره فیلم فجر شدی. بالاخره قرار است با چه فیلمی بزنی توی گوش سیمرغ؟!

(می خندد) راستش نمی دانم. هرچه قسمت باشد. به نظر من نباید در وهله اول به جوایز فکر کرد، باید بیشتر به فکر کیفیت کلی فیلم بود.

خانم هاردی فکر می کنید ساعد چه زمانی و برای بازی در چه نقشی برنده سیمرغ بلورین شود؟

نمی دانم، سوال سختی است. بازیگر نباید برای جایزه بازی کند، انشاالله می گیرد.

نه، سال بگویید و یک نقش خاص!

نمی دانم به خدا. سه سال بعد برای بازی در فیلم گشت3! (همراه ساعد می خندند)

پیش بینی خوبی بود. حالا ساعد! قبل از این که هوایی شوی و درباره گشت 3 و سیمرغ ات فکر و خیال کنی، کمی هم درباره گشت 2 صحبت کنیم. هم گریمت خیلی خوب است و هم نقشت دشوارتر از قسمت قبلی بود. پیش بینی می کنی فیلم در اکران چه سرنوشتی پیدا کند؟

من خیلی به اکران این فیلم و استقبال تماشاگران از آن امیدوارم و فکر می کنم که مردم راضی از سالن سینما بیرون بیایند. امیدوارم این طور باشد و تماشاگران فیلم را دوست داشته باشند.

ماجراهای حسن و عطا و عباس قرار است تا کی ادامه پیدا کند؟

اگر مردم از قسمت دوم هم به اندازه قسمت اول راضی باشند، احتمالش زیاد است که قسمت سوم آن هم ساخته شود.

احتمالی در کار نیست، باید قسمت سوم آن را بسازید. چون خانم پیش بینی سیمرغ کردند برای شما.

آهان، بله. درآن صورت نشان می دهیم که می شود قسمت های دیگری هم برای فیلم ها ساخت که خوب شود.

حمید فرخ نژاد و ساعد سهیلی و پولاد کیمیایی در گشت 2

کنایه خوبی به بعضی از فیلم ها بود.

کنایه نبود. معمولا قسمت های دوم و سوم فیلم ها در همه جای دنیا بخوبی قسمت اول نیست. خیلی استثنا پیش می آید که قسمت دوم هم مثل قسمت اول خوب باشد، یکی از این نمونه های استثنایی گشت 2 است! (می خندد)

کمی هم از همین فیلم «ماهور» بگو که 3 ماه تو را در بیابان های اهواز مشغول کرده است.

ماهور یک فیلم دفاع مقدسی است که حرف های تازه ای برای گفتن دارد. قصه فیلم در سه روز اول جنگ می گذرد.

چطور با دور بودن از همسر و خانواده کنار می آیی؟

به خاطر علاقه ای که به سینما دارم، سعی می کنم بتوانم تحمل کنم. همه ما سینمایی ها امیدواریم حداقل نتیجه این دور بودن از خانواده، ساخت فیلم های خوب و ارزشمند باشد.

مالاریا با بازی ساعد سهیلی و ساغر قناعت

شما چطور با این شرایط کنار می آیید خانم؟

کنار آمدن با این شرایط سخت است، اما می دانم که این دوری به دلیل اقتضای شغل است.

یک نکته جالب درباره شما زوج هنرمند این است که هر دو بهمنی هستید. جالب تر این که آقای سعید سهیلی هم بهمنی هستند. «سهیلی های بهمنی، سینما را قرق کردند» هم تیتر خوبی است، نه؟

(می خندد) دامادمان هم مثل من متولد 30 بهمن است. الان طوری است که وقتی خواستگار می آید، اول از او می پرسیم بهمنی است یا نه!

خانم قرار نیست شما را در یک فیلم مشترک ببینیم؟

دو پیشنهاد سینمایی در این باره داشتیم، اما به نتیجه نرسید.

ساعد حالا که به خاطر ازدواج، پایت به بوردو باز شده، کمی از آنجا برایمان بگو.

بوردو یکی از شهرهای زیبا و ساحلی فرانسه است و آب و هوای بسیار خوبی دارد. من هم به خاطر همسرم و دیدن خانواده و اقوام او زیاد به آنجا می روم.

کامران تفتی و ساعد سهیلی در جشنواره

خانم هاردی شما چطور؟ نظرتان درباره ایران چیست؟

مردم ایران را عاشقانه دوست دارم. بالاخره هر چه باشد، ایران و فرانسه هردو وطن من هستند.

فرانسه یکی از کشورهای پیشرو در سینماست و کلی چهره تحویل سینمای جهان داده. بازیگر محبوب فرانسویتان کیست؟

فرانسه بازیگر خوب و محبوب زیاد دارد. اما اگر بخواهم الان به عنوان نمونه از کسی اسم ببرم، به ماریون کوتیار و برنیس بژو اشاره می کنم.

ساعد، خانمت در مدت زمان کمی و با پشتکار و استعدادی که دارد، خیلی خوب فارسی را یاد گرفته و صحبت می کند. تو چطور؟ زبان فرانسه را بلدی؟

بلدم، اما هر جا هم کم بیاورم از بادی لنگوئج استفاده می کنم و کارم را راه می اندازم!

خانم هاردی یک بار گفت اگر در جام جهانی، تیم ملی فوتبال ایران با فرانسه بازی کند، دوست دارد بازی مساوی شود. تو چطور ساعد؟ اگر بازی تک حذفی باشد، دوست داری کدام تیم ببرد؟

من همیشه طرفدار آن تیمی هستم که ضعیف تر است و امکانات کمتری داشته.

خب، من جوابم را گرفتم!

ما با همین امکانات کم خیلی کارها در فوتبال کرده ایم. دم فوتبالیست های ما گرم.

طناز طباطبایی و ساعد سهیلی در رخ دیوانه

آریا بانو – در این ویدئو مصاحبه با گلوریا هاردی همسر ساعد سهیلی را می بینید…
گلوریا هاردی همسر ساعد سهیلی بازیگر معروف است که با بازی در سریال کیمیا معروف شد

آریا بانو – …
آخرین خبر / گفتگوی بامزه با گلوریا هاردی همسر ساعد سهیلی

ساعد سهیلی ، هنرپیشه معروف سینمای ایران، با نگاهی طنزآلود، استوری زیر را در صفحه اش منتشر کرد…
استوری ساعد سهیلی هنرپیشه

ساعد سهیلی ، هنرپیشه معروف سینمای ایران، با نگاهی طنزآلود، استوری زیر را در صفحه اش منتشر کرد…
به گزارش شبکه خبری تهران نیوز ، ساعد سهیلی  ، هنرپیشه معروف سینمای ایران ، با نگاهی طنزآلود، استوری زیر را در صفحه اش منتشر کرد

گزیده ای از پست های هنرمندان در فضای مجازی را مشاهده می کنید…
ساعد سهیلی ، هنرپیشه معروف سینمای ایران، با نگاهی طنزآلود، استوری زیر را در صفحه اش منتشر کرد

ساعد سهیلی فیلم

پیام مازند – به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رصد زندگی شخصی و فعالیت هنری هنرمندان و چهره های معروف هنری برای طرفداران و دنبال کنندگان این حوزه می تواند جذابیت های خاص خود را داشته باشد

گزیده ای از پست های هنرمندان در فضای مجازی را مشاهده می کنید…
ساعد سهیلی ، هنرپیشه معروف سینمای ایران، با نگاهی طنزآلود، استوری زیر را در صفحه اش منتشر کرد

ساعد سهیلی بازیگر سینما و تلویزیون ایرانی ۳۰ بهمن سال ۱۳۶۶ در مشهد متولد شده است…
به تازگی تصویری از عجیب ترین مدل مو ساعد سهیلی منتشر شده است

ساعد سهیلی از بازیگران معروف و متولد سال ۱۳۶۶ در مشهد می باشد…
او پسر سعید سهیلی کارگردان معروف و برادر سینا مهراد بازیگر آقازاده است

آریا بانو – آخرین خبر / ساعد سهیلی این عکس را به اشتراک گذشات

فیلم سینمایی «شب برهنه» به کارگردانی سعید سهیلی و نویسندگی امیرشایان جلیلی محصول سال 1380 است…
شادمهر عقیلی، علی قربان زاده، زهرا محمودی، نادیا دلدارگلچین، ساعد سهیلی ، اشکان قاسمی، آمنه کیوانی، سعیده عرب، سینا مهراد و


آریا بانو –

آریا بانو – در این ویدئو صحبت های گلوریا هاردی را درباره زندگی اش در ایران می بینید…
او همسر ساعد سهیلی بازیگر جوان سینما و تلویزیون ایران است که در چندین فیلم و سریال دیگر نیز ایفای نقش کرد

“گلوریا هاردی” همسر ساعد سهیلی بازیگر مشهور می باشد که وی در فیلم کیمیا به صورت بسیار پر رنگ دیده شد…
وی با ساعد سهیلی بازیگر سینما و تلویزیون در فرانسه آشنا شده و با وی ازدواج کرده است

ساعد سهیلی هنرپیشه معروف سینما و تلویزیون ایرانی می باشد…
وی فرزند سعید سهیلی

پارسینه: ساعد سهیلی این عکس را منتشر کرد

ساعد سهیلی عکسی از خود با موهای روشن در فضای مجازی منتشر کرد…
ساعد سهیلی بازیگر توانای کشورمان عکسی از خود با موهای روشن در فضای مجازی منتشر کرده است

به گزارش شریان نیوز ،ساعد سهیلی این عکس را در صفحه شخصی خود منتشر کرد

آریا بانو – آخرین خبر / ساعد سهیلی با انتشار این عکس نوشت: چه تصمیم ها که نگرفتیم در این توشات ها

ساعت 24-عکسی که ساعد سهیلی به تازگی در صفحه رسمی اینستاگرامش گذاشته است

ساعد سهیلی فیلم
ساعد سهیلی فیلم
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *