سیدار مپ

سیدار مپ
سیدار مپ

رنگ‌های منحصر به فرد و تفکیک بسیار دقیق معابر در نقشه‌های سیدار جزء اولویت‌های طراحی آن بوده است.

در نقشه‌های سیدار هیچ معبری وجود ندارد که نام انگلیسی داشته باشد! همه چیز پارسی است و برای پارسی زبانان ساخته شده است. حتی مکان‌های مهم (مانند: ایستگاه‌های مترو، اتوبوس و …) با آیکون‌های بومی خود روی نقشه دیده می‌شوند.

نقشه‌های سیدار در داخل ایران میزبانی شده و به همین دلیل بسیار سریع‌تر از سرویس‌های مشابه خارجی است.

با استفاده از تکنیک‌های مختلف caching و پیکربندی مناسب در سمت سرور و شبکه، بارگذاری نقشه و همچنین پاسخ متدهای API‌ها زیر ۱۰۰ میلی ثانیه انجام می‌شود.

علاوه بر اطلاعات دقیق و کامل معابر، محدوده‌ها مانند محلات یک شهر، مناطق شهرداری و همچنین اسامی قدیمی خیابان‌ها هم در سیدار مپ وجود دارند.سیدار مپ

پل‌ها، تونل‌ها، تقاطع‌ها و سایر معابری که در نمایش ممکن است پیچیدگی داشته باشند به دقت رسم شده‌اند تا گمراهی کاربران در حین مسیریابی را به حداقل برساند.

یکی از سرویس‌های منحصر به فرد سیدار مپ که مورد توجه اکثر سرویس‌های مکان محور قرار داشته و با توجه به موقعیت کاربر، آدرس محاوره ای شناخته شده توسط انسان را تولید می‌کند.

می‌توانید در بین تمامی خیابان‌ها، کوچه‌ها، میادین، محلات و به طور کلی همه معابر شهر به سرعت جستجو کنید و محل آن را روی نقشه مشاهده نمایید.

می‌توانید بین نقطه مبدا و مقصد مورد نظر خود مسیریابی کرده و حتی نقاط میانی برای توقف در بین مسیر تعیین کنید تا مسیر پیشنهادی برای شما حتما از آن نقاط عبور کند. هیچ محدودیتی برای تعداد این نقاط میانی وجود ندارد.

تصویری از نقشه فارسی سیدارمپ را در صفحه وب یا اپلیکیشن موبایل خود قرار دهید بدون اینکه نیاز به کتابخانه خاصی داشته باشید

علاوه بر مارکرهای پیش فرض، با ارسال URL فایل مارکر خود، می‌توانید مارکرهای اختصاصی خود را روی نقشه قرار دهید.

تصویر خروجی با حفظ جزئیات و محدوده تحت پوشش، با دو برابر کیفیت تولید می‌شود که مناسب چاپ و یا نمایش در نمایشگرهای با «تراکم تصویر بالا»

در مقایسه با سرویس‌های خارجی بسیار سریع بوده و حجم تصویر تولید شده با الگوریتم‌های فشرده‌ سازی تا حد امکان کوچک می‌شود.

حرفه‌ای‌ها و با سلیقه‌ها از سیدار مپ استفاده می‌کنند!

پلتفرم ارائه سرویس های خدمات در محل به صورت آنلاین

خدمات حمل و نقل خرده بار شهری بصورت سریع و ایمن

سرویس سفارش اینترنتی غذا با اتصال به سیستم اتوماسیون رستوران

سرویس درخواست پیک موتوری اینترنتی در تهران

ما علاقه زیادی به استارت آپ‌ها داریم و به همه آنها ۲۰٪ تخفیف ویژه ارائه خواهیم کرد.

2,000API Call / Day100GBBandwidth / Month10,000Map Load / DayEmailSupport

8,000API Call / Day300GBBandwidth / Month10,000Map Load / DayWorking hours Telephone/EmailSupport

24,000API Call / Day600GBBandwidth / Month24,000Map Load / DayWorking hours Telephone/EmailSupport

72,000API Call / Day900GBBandwidth / Month72,000Map Load / DayWorking hours Telephone/EmailSupport

150,000API Call / Day1.2TBBandwidth / Month150,000Map Load / DayWorking hours Telephone/EmailSupport

UnlimitedAPI Call / DayUnlimitedBandwidth / MonthUnlimitedMap Load / Day24/7 Telephone/EmailSupport

بله، سیدار مپ با پوشش سراسری ایران سرویس ارائه می‌کند. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

تعداد درخواست‌ها به ظرفیت حافظه و توان پردازشی سرور اختصاصی شما بستگی دارد. ما بر اساس نیاز شما مشخصات سرور مورد نظر را اعلام می‌کنیم.

در صورت انتخاب پلن اختصاصی، این سرور پس از تهیه توسط مشتری، توسط ما پیکربندی شده و در طول مدت قرارداد، مدیریت و مانیتورینگ آن بر عهده ما خواهد بود و مشتری دسترسی به این سرور نخواهد داشت.

بله؛ هر درخواستی که سمت سرورهای ما ارسال شود بجز تایل‌های نقشه، یک API Call محسوب می‌شود.

خیر، بارگذاری تایل‌های نقشه صرفا در پهنای باند مصرفی شما تاثیر گذار است.

خیر.

از زمان راه اندازی شرکت یا پروژه کمتر از یک سال گذشته باشد.

بله، هر بار که ویجت نقشه بارگذاری می‌شود یک API فراخوانی می‌شود که جزو Map Load قرار می‌گیرد. پس از آن درخواست تایل‌های نقشه جزو API Call محسوب نمی‌شود و صرفا در پهنای باند محاسبه می‌شود.

در حال حاضر خیر، ولی این سرویس در دست توسعه است و به زودی ارائه می‌شود.

خیر.

کلیه شهرهای تحت پوشش را شامل می‌شود.

در کلیه پلن‌ها، لوگوی سیدارمپ در پایین نقشه نمایش داده می‌شود. حذف یا پوشش لوگوی سیدارمپ در صورت مشاهده، منجر به غیرفعال شدن حساب خواهد شد.

در حال حاضر این امکان تنها برای مشتریان پلن تجاری مقدور است.

بله. تنها محدودیت اکانت رایگان در حداکثر تعداد درخواست‌های روزانه و تعداد بارگذاری نقشه می‌باشد.

بصورت pay as you go و به ازای هر API Call یا Map Load اضافه، مبلغ ۱۰۰ ریال منظور می‌شود.سیدار مپ

اولین SDK نقشه پارسی برای پلتفرم‌های وب و موبایل.

تهران، بلوار مرزداران، تقاطع خیابان آریافر، پلاک ۱۲۵، ساختمان دانش، طبقه ۵، واحد ۹ — تلفن: ۴۴۳ ۸۷ ۴۴۳ (۰۲۱) —مشاهده در سایت کی‌کجاس

پشتیبانی اکانت‌های رایگان: support@cedarmaps.com

سیدارمپ در شبکه‌های اجتماعی:

Embedding maps should be easy! We’ve made some plugins and we’re making new ones as you demand. Let us know what you need.

Want to use CedarMaps in your Node.js project? Easily include this package and use the provided methods.

Need a basic map and a marker for your contact-us page? How about having a map block in other parts of your WordPress website?

Want to use CedarMaps in your PHP project? Easily include this package and use the provided methods.

Want to develop mobile Apps for both Android and iOS? We’ve also got React Native plugin for CedarMaps!سیدار مپ

Are you builing your app with trending JS libraries like React? We’ve also got you covered!

Learn how to use our native SDKs in your mobile applications (iOS and Android), including dependency injection, basic Map View, etc.


If you have any questions, please contact us via info [at] cedarmaps.com.

در این نرم‌افزار تمام قابلیت‌های سرویس سیدار مپ برای توسعه‌دهنگان، به صورت دمو گنجانده شده است.

قابلیت‌ها عبارتند از:

✓ نحوه پیاده‌سازی ابتدایی نقشه سیدار در اپلیکیشن و قرار دادن مارکر روی آن

✓ نحوه استفاده از سرویس تبدیل نقطه به آدرس

سیدار مپ

✓ نحوه استفاده از سرویس جستجو در نام معابر

✓ نحوه پیاده‌سازی سرویس مسیریابی با پروفایل خودرو

✓ نحوه پیاده‌سازی نقشه‌های استاتیک (تصویر تولید شده از محدوده‌ی دلخواه)

برای اطلاعات بیشتر به وب سایت CedarMaps مراجعه فرمایید.

خانه » آموزش‌های پایه » نقشه سیدار مپ و API های آن

در جلسه گذشته به نحوه نمایش نقشه Google Maps در اندروید پرداختیم. به دلیل محدودیت‌هایی که به واسطه پرداخت ارزی جهت استفاده از API های گوگل مپ برای توسعه دهندگان و برنامه نویسان اندرویدی داخل ایران وجود دارد تصمیم گرفتیم نحوه کار با یکی از سرویس دهنده‌های نقشه ایرانی را آموزش دهیم. در این جلسه و جلسات بعد به آموزش استفاده از نقشه سیدار مپ (CedarMaps) در اندروید می‌پردازیم.

تصاویر نهایی پروژه:

 

سیدار مپ

این جلسه در قالب PDF و در ۶۹ صفحه تهیه شده که در ادامه چند صفحه‌ ابتدایی را مشاهده می‌کنید:

اگر آموزش جلسه قبل را مطالعه کرده باشید گفتیم که مدتیست گوگل سیاست خود در قبال ارائه API های مرتبط با Google Map را تغییر داده و برای استفاده از پلن رایگان و محدود هم نیاز به احراز هویت از طریق Billing دارد که تهیه آن برای اکثر برنامه نویسان و توسعه دهندگان داخل ایران ممکن نیست. ضمن اینکه هر لحظه ممکن است تحریم‌های جدیدی روی این سرویس‌ها اعمال شده و به عنوان مثال حتی امکان استفاده رایگان از SDK نقشه هم وجود نداشته باشد. بنابراین انتخاب منطقی این است که از سایر گزینه‌های روی میز استفاده کنیم!
سرویس‌های داخلی متعددی در حال حاضر بر سر ارائه API نقشه به رقابت با یکدیگر پرداخته‌اند که می‌توان به سیدار مپ، نشان و مپ اشاره کرد. هرکدام از این سرویس‌ها SDK مربوط به اندروید را در اختیار توسعه دهندگان قرار داده‌اند که با اضافه کردن آن به پروژه می‌توان از API ها و قابلیت‌های مختلف از جمله نمایش موقعیت مکانی روی نقشه، مکان یابی، مسیریابی و تبدیل نقطه جغرافیایی به آدرس استفاده کرد.
هرکدام از این سرویس دهنده‌ها مزایا و معایبی داشته و علاوه بر آن در نحوه تعرفه گذاری نیز تفاوت‌هایی دارند.

تصویر فوق مربوط به تعرفه‌های سیدار مپ در زمان تهیه این آموزش است. پلن رایگان آن شامل ۲۰۰۰ API Call در روز است. یعنی تا ۲۰۰۰ درخواست از سمت کاربران برنامه ما بطور رایگان پاسخ داده می‌شود. این درخواست‌ها شامل نمایش موقعیت مکانی کاربر، تبدیل موقعیت جغرافیایی به آدرس (شامل استان، شهر، منطقه، خیابان، کوچه و…)، مسیریابی و تخمین مسافت خواهد بود که توسط کاربران برنامه ارسال می‌شود.
همچنین در پلن رایگان نمایش و لود نقشه تا سقف ۱۰۰۰۰ مرتبه در روز امکان پذیر است. بنابراین واضح است که صرف نمایش نقشه روی برنامه، یک API Call محسوب نمی‌شود و فقط مصرف پهنای باند را در پی خواهد داشت که در این پلن تا ۱۰۰ گیگابایت در ماه تعیین شده.
با توجه به مشخصات پلن رایگان CedarMap می‌توان گفت برای اکثر اپلیکیشن‌های با مخاطب کم، همین پلن کفایت کرده و حداقل برای ابتدای کار نیازی به ارتقاء به پلن‌های بالاتر و پرداخت هزینه نیست. برای استفاده از پلن رایگان باید درخواست خود را در قسمت مربوطه داخل سایت سیدار مپ ارسال کنید. معمولا در کمتر از ۲۴ ساعت اطلاعات مورد نیاز برای استفاده از نقشه به ایمیل شما ارسال خواهد شد. این اطلاعات شامل یک Client ID و Client Secret است که باید در پروژه تعریف شود.
اگر صفحه نخست وب سایت سیدار مپ را بررسی کرده باشید عمده تمرکز آن روی مقایسه نقشه گوگل و سیدار مپ است. از جمله خوانایی و زیبایی، سرعت، جزئیات نقشه، دقت بیشتر در مسیریابی و… که در تمام موارد برتری سیدار مپ نتیجه گرفته شده. البته که بنده تمام این برتری‌ها را تایید نمی‌کنم و در برخی موارد اغراق شده. حتی در تست‌ها مشخص شد در برخی موارد از جمله تبدیل موقعیت جغرافیایی به آدرس (بخصوص در مناطقی غیر از کلان شهرها) سیدار مپ از دقت کمتری برخوردار بوده و هنوز تا رسیدن به حد مطلوب جای کار دارد.

با اینحال از نظر بنده و در مقایسه‌ای که بین چند سرویس دهنده داخلی انجام دادم در نهایت این سرویس را انتخاب کردم.

در صفحه مستندات نقشه سیدار مپ اطلاعات مربوط به نحوه پیاده سازی نقشه و API های آن در اندروید، iOS و وب در دسترس توسعه دهندگان قرار گرفته است:

با کلیک روی گزینه Android به صفحه SDK سیدار مپ برای پلتفرم اندروید در گیت هاب منتقل می‌شوم:


https://github.com/cedarstudios/cedarmaps-android-sdk

در این صفحه توضیحاتی در خصوص نحوه اضافه کردن کتابخانه SDK سیدار مپ به پروژه اندرویدی در اندروید استودیو توضیحاتی ارائه شده. همچنین به این نکته اشاره شده که SDK سیدار مپ بر پایه SDK مپ باکس (MapBox) ساخته شده و امکاناتی به آن اضافه شده است. MapBox خود یک سرویس دهنده نقشه جایگزین گوگل مپ بوده که البته برخلاف سیدار مپ ایرانی نیست.
بیشتر از این درگیر مباحث تئوری نشده و در ادامه آموزش به نحوه کار با نقشه سیدار مپ در اندروید استودیو می‌پردازم.

در این پروژه قصد داریم در قالب چند فرگمنت، امکانات و API های مختلف نقشه سیدار مپ را آموزش دهیم. طبق آموزش ساخت پروژه در اندروید استودیو یک پروژه با نام CedarMap با یک Empty Activity و زبان Java ایجاد می‌کنم.
ابتدا مطابق توضیحات موجود در صفحه گیت هاب سیدار مپ اندروید، هردو فایل build.gradle سطح project و app را ویرایش می‌کنم. در قدم نخست و در build.gradle سطح پروژه، آدرس مخزن سیدار مپ را در بلاک repositories زیرمجموعه بلاک allprojects اضافه می‌کنم:

build.gradle (Project)

در قدم بعد فایل build.gradle سطح app را ویرایش می‌کنم. برای جلوگیری از بروز خطای مربوط به نسخه جاوا، مطابق توضیحات موجود در صفحه گیت هاب سیدار مپ یک بلاک با نام compileOptions به بلاک android باید اضافه شود:

build.gradle (app)

در ادامه کتابخانه‌های مورد نیاز برای نقشه را در بلاک dependencies اضافه و پروژه را سینک می‌کنم:

کتابخانه اصلی و ضروری سیدار مپ مورد اول یعنی CedarMapsSDK است که مربوط به SDK نقشه می‌باشد. ۳ مورد دیگر به ترتیب برای استفاده از سایر امکانات SDK مپ باکس، اضافه کردن دکمه FAB و Bottom Navigation و ترسیم تصاویر وکتوری تعریف شده‌اند.

SDK سیدار مپ از سه کتابخانه دیگر استفاده می‌کند. بنابراین لازم است در حالت نصب آفلاین کتابخانه سیدار مپ، این ۳ کتابخانه را جداگانه تعریف کنیم که به ترتیب mapbox-android-sdk، okhttp و gson هستند. در نهایت لیست کتابخانه‌ها به اینصورت است:

حالا پروژه را سینک می‌کنم. در حالت آفلاین از ابزارهای تغییر آی‌پی مانند FOD هم می‌توان استفاده کرد زیرا دیگر نیازی به اتصال به سرور سیدار مپ نداریم.
در صورتی که نسخه جدیدتری از CedarMapsSDK منتشر شده بود برای دریافت فایل نسخه جدید به پشتیبانی سیدار مپ ایمیل زده و یا ورژن را در لینک زیر جایگزین کنید:

https://repo.cedarmaps.com/android/com/cedarmaps/CedarMapsSDK/4.2.1/CedarMapsSDK-4.2.1.aar

حالا پروژه را سینک می‌کنم.

در مرحله بعد باید دسترسی‌های مورد نیاز نقشه سیدار مپ را در مانیفست پروژه تعریف کنیم که در مطلب پیاده سازی Runtime Permission در اندروید به طور مفصل با پرمیشن‌ها آشنا شدیم.

AndroidManifest.xml

دو مجوز دسترسی به اینترنت و موقعیت مکانی در مانیفست تعریف شد. در صورتی که بخواهیم مانند جلسه قبل صرفا یک موقعیت جغرافیایی از پیش تعیین شده را روی نقشه نشان دهیم مجوز دسترسی به اینترنت برای دریافت تایل‌های نقشه و نمایش آنها کفایت می‌کند. اما ما به دریافت موقعیت فعلی کاربر هم نیاز داریم.

در توضیحات صفحه گیت هاب قید شده که ClientID و ClientSecret بهتر است در یک subclass از کلاس Application پروژه تعریف شود. بنابراین یک کلاس با نام دلخواه CedarID به پروژه اضافه کرده و آنرا از کلاس Application ارث بری می‌کنم. سپس متد onCreate() را به کلاس اضافه و کد مربوطه را درون متد قرار می‌دهم:

CedarID.java

کافیست در کد فوق، دو کد دریافتی از سیدار مپ را جایگزین کنید. توجه داشته باشید subclass کلاس Application باید درون مانیفست تعریف شود. برای اینکار کافیست ویژگی name به تگ application مانیفست اضافه شود که مقدار آن، نام کلاس است:

در layout اکتیویتی یک FrameLayout برای نمایش فرگمنت‌ها و یک BottomNavigationView‌ برای نمایش منوی پایین صفحه تعریف می‌کنم:سیدار مپ

activity_main.xml

منوی BottomNavigation شامل ۴ آیتم است که با نام navigation.xml و در قالب یک menu در پروژه تعریف شده:

navigation.xml

حالا در اکتیویتی کدهای لازم را اضافه می‌کنم:

ابتدا کلاس اکتیویتی را implement می‌کنم به BottomNavigationView.OnNavigationItemSelectedListener. سپس با قرار دادن نشانگر موس روی بدنه کلاس و زدن alt + enter متد onNavigationItemSelected را به کلاس اضافه می‌کنم:

MainActivity.java

یک LatLng با نام VANAK_SQUARE تعریف شده که مختصات میدان ونک تهران در آن ذخیره شده. از این نقطه برای نمایش محل پیش فرض نقشه استفاده خواهیم کرد.
درون متد onCreate() اکتیویتی ویجت BottomNavigation را تعریف کرده و همچنین مشخص کردم آیتم با شناسه navigation_map به صورت پیش فرض و هنگام اجرای اپلیکیشن انتخاب شده باشد که مربوط به فرگمنت نمایش نقشه و موقعیت مکانی فرد خواهد بود.
متد onNavigationItemSelected را به صورت زیر تکمیل می‌کنم:

متد را به صورت زیر تکمیل می‌کنم:

ابتدا بررسی می‌شود آیا فرگمنتی وجود دارد یا نه. در صورتی که جواب منفی بود (یعنی allFragments برابر با isEmpty باشد) هیچ کاری انجام نشده و return می‌شود. در ادامه شرطی را تعریف می‌کنم تا صرفا هنگامی مجوز دسترسی به موقعیت مکانی از کاربر دریافت شود که به آن نیاز داشته باشیم. به عنوان مثال در API جستجو بر اساس نام مکان و یا مسیریابی، نیازی به موقعیت کاربر نیست و چنانچه شخص صرفا از این قابلیت استفاده کند منطقی نیست دسترسی موقعیت را درخواست کنیم.
ابتدا فرگمنت در حال اجرا در currentFragment قرار می‌گیرد. سپس بررسی می‌کنیم اگر از فرگمنت موجود در currentFragment درخواست مجوز دسترسی ارسال شده، پیغام مربوطه را به کاربر نمایش بده تا دسترسی را تایید یا لغو کند. در اینجا خبری از کدهای طولانی Runtime Permission پیش فرض اندروید نیست و مدیریت اینکار توسط اینترفیس PermissionsListener انجام می‌شود که مربوط به MapBox است. در واقع MapBox توسعه دهنده را از نوشتن کدهای اضافی بی نیاز کرده. البته استفاده از این قابلیت مپ باکس الزامی نبوده و می‌توان به صورت عادی و طبق آنچه در مبحث مربوط به Runtime Permission تمرین کرده بودیم مجوز دسترسی به موقعیت جغرافیایی را هنگام اجرای برنامه یا هنگام اجرای فرگمنت مدنظر از کاربر دریافت کنیم.

در خط فوق بررسی می‌شود آیا فرگمنت ذخیره شده در متغیر currentFragment از جنس PermissionsListener هست یا نه. به عبارت دیگر بررسی می‌شود آیا در فرگمنت فعلی مجوزی نیاز هست که مربوط به MapBox باشد یا خیر. به طور خلاصه دستور instanceof در جاوا وظیفه برگرداندن نتیجه مقایسه جنس دو آیتم را بر عهده دارد.
کد نهایی اکتیویتی:

MainActivity.java

جهت مطالعه ادامه آموزش، فایل PDF را دانلود نمائید

توجه : سورس پروژه درون پوشه Exercises قرار دارد

با توجه به اینکه آموزش‌های پایه با قیمت پایین در اختیار کاربر قرار گرفته و درآمد حاصل صرف تامین هزینه‌های وب سایت و تهیه آموزش‌های آتی می‌شود، به اشتراک گذاری این فایل با دیگران خلاف اخلاق است.

آموزش‌ها در دو دسته «پایه» و «تکمیلی» منتشر می‌شوند.

آموزش‌های پایه شامل مباحث اصلی و آموزش‌های تکمیلی مطالبی است که می‌بایست در کنار مطالب اصلی از آنها استفاده کنیم.

شما با دریافت این دوره به تمامی آموزش‌های غیر رایگان و رایگان موجود در وب سایت دسترسی دارید که تخفیفی برای آموزش‌های غیر رایگان نیز درنظر گرفته شده.
این پکیج به دو صورت دانلودی و ارسال پستی ارائه می‌گردد.

با خرید این دوره، به تمامی آموزش‌های غیر رایگانی که در آینده منتشر می‌شود نیز به صورت رایگان دسترسی خواهید داشت!

سیدمهدی مطهری، فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی فناوری اطلاعات. در حوزه‌های اندروید، طراحی وب سایت و سیستم مدیریت محتوای وردپرس فعالیت دارم و مدتیست در زمینه برنامه نویسی اندروید آموزش تهیه می‌کنم.

پرسش‌های زیر تایید و پاسخ داده نخواهد شد:

۱ : جزء موارد پاسخ داده شده در مطلب “مشکلات و پرسش های رایج” باشد

۲ : سوال قبلا توسط کاربران در دیدگاهها مطرح و پاسخ داده شده باشد

۳ : سوال خارج از مبحث آموزشی موجود در این صفحه باشد

علت سینک نشدن پروژه در جزوه pdf توضیح داده نشده بود. به خاطر این بود که ویندوز ۳۲ بیت بود و gradle properties اخطار می داد ۲ روز search کردم تا اون رو رفعش کردم حالا رسیدم به گیر بعدی
کار شسته و رفته کلا تو هیچ پیج داخلی نیست
همه دنبال دست کردن تو جیب همدیگه اند
بخدا تو سایت خارجی اصلا این مسایل نیست
چرا وقتی جنسی فروخته شده دقیقا خطای احتمالی توضیح داده نمیشه
حالا خواهشا ایراد ذکر شده مربوط به MapFragment.java:63 رو برطرف کنید. ممنون

جنسی به شما فروخته نشده! محتوای آموزشی هست! خطای احتمالی که فرمودید میتونه صدها و هزاران مورد باشه! ضمن اینکه تعهدی به رفع صد در صدی مشکلات داده نشده که بخواید از الفاظ رکیک استفاده کنید (اشاره به کامنتهای قبلی شما). جایی قید نشده پشتیبانی ارائه میشه با اینحال هرجا در توانم بوده دوستان رو راهنمایی کردم.
لطفا مشکلتون رو از همون وبسایت خارجی آموزشی که همه چند هزار خطا رو یکجا توضیح داده پیدا کنید و بخاطر این چند هزار تومن انگ دست درازی به جیب ملت رو به بقیه نزنید!

سلام اولین فایل رو که خریدم،بلافاصله بعد از مطالعه همه ی پکیج رو خریداری کردم….واقعا عالی و درجه یک

از اینکه مفید واقع شده خوشحالم
موفق و پیروز باشید

دوست عزیز هدف اصلی از اراِئه این آموزش ها اینه که شما چارچوب مطلب رو بفهمید و بعدش با سرچ تو سایت های خارجی بدون پرداخت هزینه مجزا ، مطلب رو بفهمید.
من تا الان سایت های مختلفی رو دیدم و آموزش ها رو دنبال کردم ، اینجا اکثر آموزش ها رو لطف کردن رایگان گذاشتن و من به شخصه تا این قسمت که پیش اومدم فقط قسمت های مربوط به سمت سرور رو خریدم و الباقی رایگان ها برای من کافی بود و سایر موارد خریدنی رو هم بلد بودم.
در حالی که سایر سایت ها حتی یک آموزش پولی رو هم ناقص ارائه میدن و شما مجبوری قسمت های بعد رو بخری
به نظرم بابت پرداخت این مبلغ درست نیست ارزش کار ایشون رو کم کنید چون بیشک روی ادامه کار ایشون ممکنه اثر گزار باشه. ببخشید طولانی شد ولی بعد از تمام قسمت هایی که تا اینجا دنبال کردم وظیفه خودم دونستم این پیام رو بنویسم.

سلام
من هیچ کدی نزدم عینا کپی کردم و الان چک کردم دقیقا شبیه هم هستن ولی باز همین اخطار رو میده.
return inflater.inflate(R.layout.fragment_map, container, false);

مربوط به این خط است.

ظاهرا تونستید سینک کنید پروژه رو. بالاخره ایراد کار از من بود یا شما؟

آقا من بر اساس فایل pdf و سورس کدی که خریداری کردم برنامه رو در اندروید پیاده سازی کردم اما وقتی روی گوشی می خوام اجرا کنم ارور میده unfortunatly cedar map has stoped
وقتی logcat گرفتم علت ارور مربوط به Using MapView requires calling Mapbox.getInstance(Context context, String accessToken) before inflating or creating the view. The access token parameter is required when using a Mapbox service.
بود که در فایل (MapFragment.java:63) است. راهنمایی بفرمایید

کدها رو با دقت با سورس پروژه مقایسه کنید ببینید چه قسمتی رو اشتباه زدید. آدرس هم که دارید دیگه. فایل MapFragment.java خط ۶۳

من میگم همه اون رو مطالعه کردم نمیشه
ادا در میاری میگی برو pdf رو بخون

اگه تذکر صفحه ۹ فایل PDF به چشمتون می خورد نه بیخود اعصاب خودتون رو خورد می کردید نه به کسی توهین می کردید! اینکه شما تست کردید نشده مسئولیتش با من یا کس دیگه ای نیست. راهکار داده شده. ببینید کجای کار ایراد داشته که نشده. یه درصد احتمال بدید سرور سیدارمپ مشکل مقطعی داشته. از دست من و شما چه کاری بر میاد؟

آقا خطا میده سینک میشه طبق صفحه ۱۰ میرم جلو نمیشه خطای
Unable to resolve dependency for ‘:app@debugUnitTest/compileclassPath’: could not resolve com.cedarmaps:CedarMapsSDK:4.2.1.

تذکر صفحه ۹ رو مطالعه کنید بزرگوار

آقا یعنی چی توضیح داده شده
این دیگه چه نوع کلاهبردارییه
من فیلترشکن دارم ولی این اصلا سینک نمیشه
فقط پول میگیرید
واقعا متاسفم براتون

“توضیح داده شده” یعنی مشکلی که برای شما بوجود اومده داخل فایل PDF ای که دریافت کردید توضیح داده شده چطور باید رفعش کنید! بجای اینکه ابراز تاسف کنید، چند دقیقه وقت بذارید و آموزش رو با دقت و خط به خط مطالعه کنید

سلام من این دوره رو با فایل سورس دانلود کردم در صورتی که سینک نمیشه
الان چکار باید کنم

در متن آموزش توضیح داده شده علتش

سلام وقتتون به خیر ببخشید یک سوال داشتم شما میدونید که در سیدار مپ قابلیتی وجود داره که بگه توی هر منطقه حداکثر سرعت مجازی که ماشین میتونه داشته باشه چه قدر است اگه داره میشه بگید چطوری به این داده دسترسی داشته باشیم منظورم این که کلاس خاصی هست که توی sdk سیدارمپ باشه وما بتونیم واسه این موضوع استفاده کنیم و یا اینکه روش دیگری داره ممنون میشم که راهنمایی بکنید من را آقای مطهری .

قابلیت های نقشه تو سایتش معرفی شدن. بعید میدونم بجز اون موارد، امکانات دیگه ای هم داشته باشه

سلام متاسفانه بخش رایگان api سایت سیدارمپ در حال حاضر در دسترس نیست و اینکه هیچ پاسخی هم نمیدن برای تمرین هم حتی نمیشه آموزش رو جلو برد
چی شده استاد؟!

چه بد! الان متوجه شدم. ایمیل زدم امیدوارم جواب بدن ببینم برنامه شون چیه. اگه قصد ارائه مجدد نداشته باشن آموزش یه سرویس دهنده دیگه رو تهیه و جایگزین می کنم

نه استاد امروز پاسخ دادن که فعلا ارائه نمیشه
فقط نسخه پولی رو ارائه میدن
خیلی بد شد

استاد چرا open street map رو توضیح ندادین؟

OpenStreetMap صرفا یه نقشه‌س و مثل سیدار و… API های مسیریابی رو نداره

پس با این حال کدوم بهتره بریم سراغش؟!
نشان چطوره؟!
و اینکه پس اسنپ چجوری با openStreetMap میاد برای راننده هاش مسیریابی رو انجام میده؟!

اسنپ از OSM برای نمایش (تایل‌های) نقشه استفاده میکنه و امکانات مسیریابی و… جدای از اون هست که حالا یا اختصاصی خودشون هست یا از API هایی مثل MapBox استفاده کردن

سلام.من قبلا پکیج اموزشی رو خریدم و طبق اعلام سایت الان دانلود این اموزش باید رایگان باشه ولی نیست؟!

خود دوره رو باید دوباره دانلود کنید. حساب کاربری > دانلودهای من

سلام
آیا سرویس سیدارمپ از قابلیت نمایش زنده کلاینت روی نقشه پشتیبانی میکنه؟
بعنوان مثال میشه برای پیاده سازی تاکسی اینترنتی که یکی از قابلیت های مورد نیازش نمایش آنلاین مکان کلاینت روی مسیر هستش استفاده کرد یا خیر؟
باتشکر

بله پشتیبانی میکنه

باسلام تو آموزش سیدارمپ ایا موقع لود اپ یا هنگام ران شدن اپ میاد permission برای دسترسی به اینترنت وصل هست یانه و چک کردن لوکشن روشن هس یانه در صورت نبودن بیاد یه دیالوگ نمایش بده بعد کلیک بره به تنظیماتش و فعلا کنه اونه – اینو کار کردین تو این اموزش ؟ اگر ممکنه این آموزش رو بزارین ؟

بزرگوار قسمت ابتدایی آموزش که تو همین صفحه قرار گرفته رو بررسی کنید میبینید پرمیشن گرفته میشه از کاربر. بدون گرفتن مجوز دسترسی به لوکیشن که نمیشه کار کرد اصلا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.


کانال اطلاع رسانی تلگرام


چگونه آموزش ها را مطالعه کنم؟


مشکلات و پرسش های رایج

با انتشار نسخه ۱ اندروید استودیو، گوگل توسعه دهندگان را به مهاجرت از اکلیپس به این محیط توسعه تشویق کرده است.

در تهیه آموزشها سعی شده تا حد امکان مطالب به صورت ساده و با بیان جزئیات ارائه شود تا درک آن برای کاربران آماتور نیز آسان باشد.

با عضویت در کانال تلگرام از انتشار مطالب جدید مطلع شوید

تمامی حقوق اعم از طرح قالب و محتوا برای اندروید استودیو محفوظ است. ۱۳۹۹-۱۳۹۴


طراحی سایت توسط : AtisDesign

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران پویا؛ اخیرا کمپانی گوگل به سمت محدودیتهای جدیدی برای ارائه سرویس نقشه خود روی آورده و به عبارتی، سرویس‌دهی رایگان دسترسی به نقشه (فراخوانی API) را برای توسعه‌دهندگان تا سقف 200 دلار در ماه کاهش داده است.

همین موضوع باعث بروز اختلالاتی در سرویس‌دهی برخی سایتهای ایرانی نظیر اپراتورهای تلفن همراه که نقشه نقاط تحت پوشش خود را به صورت آنلاین روی پورتالهای خود ارائه می‌دادند، شد.

در حالیکه از سالها پیش نسبت به احتمال بروز چنین تهدیدی هشدار داده شده بود اما متاسفانه شاهد برخورد منفعلانه صاحبان برخی کسب‌وکارهای کشورمان نسبت به این موضوع بودیم که می‌توانست عملا تهدیدی بالقوه برای آینده فعالیتهایشان باشد و در نهایت نیز با این تصمیم جدید گوگل شاهد غافلگیری برخی کاربران استفاده کننده از API گوگل‌مپ بودیم.

پلت‌فرمی برای جایگزینی گوگل‌مپ در ایران

اما به لطف دوراندیشی جوانان این مرز و بوم و فعالان استارتاپی که از مدتها پیش برای ارائه سرویسهای بومی خود به نحواحسن، روی به سمت توسعه نقشه تماما ایرانی با امکاناتی کاملا رقابتی با نمونه‌های بزرگ جهانی آورده بودند، مسیر مهاجرت استارتاپها و کسب‌وکارهای کشور به سمت استفاده از خدمات بومی (رقبای داخلی گوگل‌مپ) فراهم شد.سیدار مپ

یکی از پلت‌فرمهای نقشه که اکنون در اختیار بزرگترین سامانه‌های حمل‌ونقل آنلاین کشور نظیر “اسنپ” قرار دارد و در روز چند میلیون فراخوانی از طریق API آن صورت می‌گیرد، “سیدارمپ” است که هم‌زمان با اعمال سیاست‌های سختگیرانه جدید دست به ابتکار عملی زد تا مشکلی برای کسب‌وکارهای کشور ایجاد نشود و عملا پا روی سیاست‌های داخلی خود گذاشت.

این پلت‌فرم «نقشه حرفه‌ای برای سرویس‌های مکان‌محور پارسی» با وجود اینکه پلان‌های تجاری خود را از چندین سال پیش تعریف کرده و مشغول خدمات‌دهی به شرکتهای بزرگ کشور است، اما تصمیم گرفت برای دلجویی از سایتهای کشور که با تصمیم اخیر گوگل دچار مشکل شده‌اند و استارتاپهایی که بنیه مالی قوی برای استفاده از خدمات نقشه آنلاین به صورت پولی ندارند، پلان رایگان نیز در اختیار آنها قرار دهد که جزییات اطلاعات آن روی سایتش قرار گرفته است.

برای آشنایی با این پلت‌فرم لازم به ذکر است که نخستین ارائه‌کننده SDK نقشه تماماً پارسی برای پلت‌فرمهای وب و موبایل است؛ درباره SDK هم باید گفت به‌طور کلی هر شرکت بزرگی همچون اپل یا… که دارای پلت‌فرم اختصاصی هستند، یک SDK در اختیار توسعه‌دهندگان قرار می‌دهند تا بتوانند برنامه‌های آن را توسعه دهند.

SDK یا devKit نوعی ابزار توسعه است که به برنامه‌نویس اجازه می‌دهد تا برای بسته نرم‌افزاری خاص، چارچوب نرم‌افزار، پلت‌فرم سخت‌افزار، سیستم رایانه، سیستم عامل یا پلت‌فرمهای مشابه، نرم‌افزار ایجاد کند.

ویژگیهای نقشه همخوان با ذائقه بومی

برخی ویژگیهای کلیدی این نقشه خوانایی و زیبایی، سرعت، جزئیات دقیق و بروز، تبدیل نقطه جغرافیایی به آدرس، جست‌وجو در معابر، مسیریابی و برنامه‌ریزی سفر، نقشه‌های استاتیک و… است.

براساس بررسیهایی که متولیان توسعه این نقشه در کشور داشته‌اند و در تستهای انجام‌شده که خروجی آن در پورتال سیدارمپ قرار گرفته، نقشه سیدار حدود 40 درصد سریعتر از Google Maps وMap Box (سرویسهای مشابه خارجی) بوده است.

در حالیکه امید می‌رود کسب‌وکارهای کشور با توجه به ظرفیتهای این پلت‌فرم، روی به‌سمت تست و استفاده از این خدمات که در عمل رقابت خود با نمونه‌های بزرگ جهانی را نشان می‌دهند و کاملا راهکاری برای فرار از شرایط تحریمی هستند، همتی برای تکمیل این بسترها داشته باشند.

با توجه به خدمات نوینی که این پلت‌فرم به کاربران ارائه می‌دهد تصمیم گرفتیم گفت‌وگویی را بانیما شایافر؛ مدیر فنی سیدارمپداشته باشیم و کمی درباره فعالیت وی در این صنعت اطلاعات کسب کنیم.

شایافر با بیان اینکه سرویس نقشه “سیدارمپ” رسما از شهریور 93 راه‌اندازی شد و صرفا به پوشش نقشه‌ای تهران و حومه می‌پرداخت، اظهار کرد: نخستین مشتری این سرویس نیز، سامانه «کی کجاس» که در واقع بانک اطلاعات شهری کشور به حساب می‌آید و توسط خود ما توسعه یافته است، بود.

تاکسی‌یاب نخستین مشتری سیداریها

این فعال فناور با تأکید بر اینکه برای سرویس‌دهی به کی‌کجاس نمی‌خواستیم وابسته به نقشه گوگل باشیم، عنوان کرد: بر این اساس به سمت تولید نقشه بومی رفتیم و همان زمان استارتاپ “تاکسی‌یاب” که بعدها به “اسنپ” تغییر نام داد، مشتری ما شد تا بتواند از خدمات بومی‌سازی شده استفاده کند.

 

بیشتر بخوانید: “سیدار مپ” تحریم نقشه گوگل را دور می‌زند

 

وی ادامه داد: مذاکرات ما با این برند حمل‌ونقل آنلاین از آبان ماه 93 شروع شد و در بهمن ماه همان سال کلا به سیدارمپ سوئیچ کرد؛ پیش از همکاری با ما نقشه‌هایش از طریق گوگل‌مپ ساپورت می‌شد.

شایافر با بیان اینکه اسنپ به دنبال افزایش ضریب نفوذش در تمامی شهرها و به عبارتی کل کشور است و ما سعی می‌کنیم تا پوشش نقشه‌مان را جلوتر از توسعه خدمات این برند داشته باشیم، عنوان کرده است «در حال حاضر پوشش نقشه ما در حدود 21 استان و شهرهای پرجمعیت است و اطلاعات مربوط به مناطق، محله‌ها و هر چه مورد نیاز مصرف عام باشد را روی نقشه‌مان داریم؛ پیشرفت این پروسه ادامه‌دار است.»

مدیر فنی این استارتاپ ایرانی با تأکید بر اینکه در حال ورود به شهرهای کم جمعیت‌تر هستیم و لیست تمامی نقاط تحت پوشش نقشه ما در سایت به صورت مداوم بارگذاری می‌شود، ابراز کرد: در حال حاضر خدمات‌دهی به تمامی استارتاپهای بزرگ حمل‌ونقل آنلاین کشور از جمله الوپیک و کارپینو را برعهده داریم و سعی کرده‌ایم با پشتیبانی مناسب مورد تأیید آنها باشیم.

این فعال فناور به صورت صریح درباره نیازی که ایجاب می‌کرد نقشه بومی توسعه دهند، عنوان کرد: هدف استارتاپ کی‌کجاس دسته‌بندی کسب‌وکارهای فعال در کشور بود اما تفاوتی که با دیگر بیزینسهای شبیه به خود دارد این است که هدفش ثبت اطلاعات مکانی بیزنیس‌ها به شکل CrowdSourcing است؛ به این شکل که اگر تا پیش از راه‌اندازی این سرویس، کسب‌وکارها اطلاعات مربوط به خود را در صورت تأیید اعتبار از سوی شرکت ارائه‌دهنده سرویس نقشه می‌توانستند بارگذاری کنند اما در سیستم کرادسورسینگ ما، بیزینسها می‌توانند اطلاعات مربوط به خود را به صورت رایگان در هر زمان وارد کنند.

 

 

لازم به ذکر است «کرادسورسینگ» یا جمع‌سپاری، به پروژه‌هایی گفته می‌شود که کارفرما به بیرون از شرکت خود ارجاع می‌دهد؛ برای مثال می‌توان کرادسورسینگ را در توسعه نرم‌افزارهای متن‌باز دید.

وی تصریح کرد: بر این اساس بانک اطلاعاتی خوبی در دست داریم که موتور جستجوی تعبیه شده توسط ما می‌تواند اطلاعات کسب‌وکاری مورد نیاز مردم را در سریع‌ترین زمان ممکن در اختیارشان قرار دهد.

مدیر فنی این استارتاپ تولید کننده محصول بومی اشاره‌ای به ثبت 230 هزارPoints of Interest روی این سامانه تدارک دیده شده برای مشاغل و کسب‌وکارها داشت و گفت: این سامانه هم از شهریور سال 93 لانچ شد و با توجه به اینکه نیاز به نقشه‌ای کاملا فارسی بدون اسامی انگلیسی و پینگلیشی داشتیم و همانطور که گفتم نمی‌خواستیم به سامانه‌های دیگر نظیر گوگل‌مپ وابسته باشیم، به سمت توسعه سیدارمپ رفتیم تا تمامی نیاز فارسی‌زبانان را جوابگو باشد.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر تمام برچسبهای معابر روی نقشه ما فارسی است و با توجه به اینکه از سال‌ها قبل به این فکر افتاده بودیم که وابستگی خود به گوگل‌مپ را از بین ببریم تا در شرایط احتمالی درخواست پول از سمت این سامانه دچار مشکل نشویم (با توجه به شرایط تحریمی و عدم امکان نقل‌وانتقال مالی)، اکنون هیچ مشکلی در ارائه سرویسهای خود نداریم.

این فعال فناور با بیان اینکه توسعه سیدارمپ حدود یک سال و نیم زمان برد و بدون داشتن هیچ تجربه GIS صورت گرفت، تصریح کرد: هسته تیم فنی ما که شامل چهار نفر است اصلا در این زمینه تجربه کاری نداشت و همه برنامه‌نویس بودیم؛ لذا تمامی شاخه‌های R&D و ابزارهای رندرینگ نقشه را توسعه دادیم.

شایافر درباره اینکه چرا از ظرفیت نقشه‌های تولید شده در دیگر بخش‌های کشور استفاده نکردند نیز گفت: با مجموعه‌های مختلفی نظیر شهرداری تهران صحبتهایی در این زمینه داشتیم اما به دلیل ظاهر نه‌چندان زیبای نقشه‌های آنها از نظر رندرینگ نهایتا به تفاهم نرسیدیم.

 

 

وی همچنین افزود: نگاه این قبیل بخشها به استارتاپها این نیست که خدمات رایگان در اختیارشان قرار دهند؛ به عنوان مثال شهرداری گفته بود که اگر بخواهید نقشه پلاک‌آبی در که پارسل‌بندی شده محدوده خانه‌هاست، را در اختیار شما قرار دهم باید چند میلیارد تومان پول بپردازید.

مدیر فنی سیدارمپ با تأکید بر اینکه در طول چهار سال فعالیت خود هیچ حمایتی از هیچ بخش و نهادی نداشته‌ایم، اذعان کرد: جالب است بدانید که حتی این طرح را سال 93 به سازمان فناوری اطلاعات ایران که زیرمجموعه وزارت ارتباطات است ارائه دادیم اما در پاسخ به ما گفتند که گوگل‌مپ در حال حاضر بهترین خدمات را ارائه می‌کند و چرا وقت خود را صرف کار بیهوده توسعه نقشه بومی کردید؟!

واقعا چرا اسنپ به سمت استفاده از سیدارمپ آمد؟

وی یادآور شد: اما زمانیکه استارتاپهای بزرگ حمل‌ونقل اینترنتی به سمت استفاده از سامانه سیدارمپ آمدند، دیگر شاهد این قبیل اظهارنظرها از سمت مسئولان نبودیم؛ زیرا طبیعتا برای مسئولان ما سؤال شده که چرا اسنپ نقشه‌های خود را از گوگل‌مپ به سامانه بومی منتقل کرده است؟!

شایافر خاطر نشان کرد: با اینکه نهایتا همه به این مهم پی بردند که نیازمند سامانه بومی نقشه در کشور هستیم اما جالب است همان کسانیکه کار ما را بی‌ارزش تلقی کردند، به سمت حمایت از سرویسهای دیگر داخلی رفتند.

وی درباره اینکه چرا با شرکت ملی پست که متولی ساماندهی آدرسهای مکانی است، مذاکره‌ای برای در اختیار گذاشتن بانک اطلاعاتی‌شان نداشتید؟ نیز گفت: اتفاقا مذاکراتی هم در این باره با پست انجام شد اما به دلیل اینکه دولتی است و شاخص پایداری تصمیمات دولتیها پایین است و احتمال تغییر در رویه کاری با تغییرات مدیریتی وجود دارد، تصمیم گرفتیم کار را به صورت مستقل انجام دهیم؛ باز هم تکرار می‌کنم که ما کاملا خصوصی هستیم و هزینه‌های توسعه سرویس را به صورت کامل از جیب خودمان داده‌ایم و هیچ رابطه و ارتباطاتی هم با جای خاصی نداریم.سیدار مپ

تیم مَپر اختصاصی توسعه نقشه

این فعال فناور با اشاره به مزیتهای این نقشه در برابر دیگر سرویسها خاطر نشان کرد: ما شبکه خطی معابر و تیم مَپِر اختصاصی داریم که به صورت دائمی در حال کار روی نقشه ما هستند؛ لذا کمترین تعارضات را روی سطح نقشه به نسبت واقعیت موجود جغرافیایی شاهد هستید هر چند که اگر گزارش مردمی درباره تداخل عناوین معابر یا عدم درج عنوان خیابانی خاص در نقشه داشته باشیم، ظرف 24 ساعت نقشه را بروزرسانی می‌کنیم.

 

 

شایافر درباره سایر مزیتهای این پلت‌فرم بومی نیز عنوان کرد: تبدیل طول و عرض جغرافیایی به آدرس باعث شده که ما به واسطه داشتن اطلاعات بیشتر در سرویس خود، دیتای بهتری به نسبت گوگل را در اختیار کاربران قرار دهیم؛ اطلاعاتی نظیر خیابان فرعی، خیابان اصلی، نام محله، منطقه شهرداری، شهر، استان، طرح ترافیک، طرح زوج و فرد و… از جمله اطلاعاتی است که در سایر نقشه‌های خارجی وجود ندارد.

اطلاعات نقشه گوگل هیچگاه درباره ایران کامل نبوده!

وی تصریح کرد: به دلیل اینکه گوگل دیتای لوکالی درباره کشور ما ندارد و ما هم در شرایط تحریم هستیم، اطلاعات روی نقشه آن نیز هیچگاه کامل نبوده است؛ مشکل دیگری که در نقشه گوگل وجود دارد، شلوغی بیش از حد اطلاعات مربوط به نقاط مکانی یا همان رندر شدن یکسری POIهای غیر ضروری است.

او افزود: به واسطه نظارت ضعیفی که روی پلت‌فرم گوگل‌مپ در ایران وجود دارد و این کار اغلب توسط سوپروایزرهای منطقه‌ای آن انجام می‌شود، گاهی شاهد تعارض در عناوین معابر با واقعیت هستیم و حتی جالب است چندی پیش کاربران اطلاعاتی را به این نقشه اضافه کرده و عنوان یکی از خیابانهای تهران را به کلمه زشتی تبدیل کرده بودند که در نقشه رندر می‌شد.

این تولیدکننده پلت‌فرم بومی نقشه بیان کرد: با وجود اینکه اگر صد سال دیگر هم کار کنیم شاید به گستردگی گوگل‌مپ نشویم اما اطلاعات لوکال و بومی ما از کشورمان به نسبت گوگل‌مپ بیشتر است و نظارت مداوم و ساعتی بر روی نقشه داریم.

شایافر عنوان کرد: تیم مپر و GIS ما به صورت مداوم تغییرات معابر را بررسی و از منابع مختلف استعلام می‌گیرند که در صورت صحت اطلاعات واصله، تغییرات را سریعا روی نقشه اعمال می‌کنیم و همانطور که گفتم شاید این پروسه 24 ساعت به طول بینجامد در حالیکه گوگل‌مپ ممکن است بعد از سه ماه گزارشهای مردمی را اعمال کند و نقشه‌اش را بروزرسانی کند.

وی همچنین گفت: از مزیتهای نسبی دیگر این است که ما اطلاعات مکانی زیادی به غیر از اماکن عمومی نظیر مترو، بیمارستان، فرودگاه و… روی نقشه اولیه رندر نمی‌کنیم و اطلاعات اضافه را به شکل لایه‌بندی شده در صورت درخواست کاربر روی نقشه به نمایش در می‌آوریم؛ به این شکل که فرضا اطلاعات مربوط به رستوران‌ها (یک POI مشخص) از طرف کاربر تقاضا می‌شود که ما آن را از سامانه کی‌کجاس برداشته و روی نقشه بارگذاری می‌کنیم.

این فعال فناور با بیان اینکه کارتوگرافی (رنگ‌آمیزی نقشه) نقشه ما در حد قابل قبولی است و تفکیک معابر غیرهمسطح به خوبی صورت گرفته است که شاید در نقشه‌های دیگر شاهد نباشید، ابراز کرد: مهم‌ترین نکته در پلت‌فرم نقشه ما، بارگذاری سریع تایلهای نقشه است؛ با توجه به اینکه سرویس ما داخلی و سرورهایمان درون کشور است، به نسبت 10 برابر سریعتر از نقشه گوگل لود می‌شود.

وی عنوان کرد: یکی از دلایلی که باعث شد اسنپ از سرویسهای ما استفاده کند، همین سرعت در فراخوانی APIهای نقشه سیدار بود زیرا اگر قرار بود این حجم از درخواستها را از API نقشه گوگل فراخوانی کنند، قطعا پاسخ مناسب و درخور را دریافت نمی‌کردند.

این فعال فناور با بیان اینکه هدف اصلی ما از ارائه نقشه بومی، ارائه اکانتهای تجاری بود، اظهار کرد: بخاطر مشکل کارت اعتباری و افزایش چند صد درصدی هزینه‌های استفاده از API گوگل‌مپ برای سامانه‌های ایرانی، تصمیم گرفتیم تا پلان رایگانی هم برای استفاده استارتاپها و کسب‌وکارهای ایرانی که نیاز به نقشه روی سایت خود دارند در نظر بگیریم تا با این تصمیم اخیر گوگل دچار مشکل نشوند.

شایافر افزود: قطعا اگر تعداد فراخوانیهای یک سایت از پلان رایگان ما بیشتر باشد، کاربر وارد پلانهای دیگر که تجاری (پولی) است، شده و برای دسترسی به خدمات باید هزینه کند.

وی با بیان اینکه پولی شدن خدمات گوگل‌مپ باعث شد تا استارتاپها و شرکت‌های بسیاری به سمت خدمات نقشه بومی روی بیاورند، درباره برخی از شرکتها که این تغییر رویکرد را داده‌اند و از جمله شرکتهای بزرگ کشور هستند، گفت: ایرانسل در حال مهاجرت به سمت نقشه ماست و مذاکراتی هم با همراه اول داشته‌ایم تا خدمات نقشه را برای نواحی تحت پوشش در اختیارشان قرار دهیم.

شایافر با اشاره به برنامه توسعه سیدارمپ بیان کرد: در نظر داریم تایل‌های نقشه سیدار را روی CDN اختصاص خودمان ببریم تا اگر سرویس ما روی سایتی قرار گرفت که از خارج کشور هم باز شد، سرعت لود شدن نقشه ما از محتوای سایتی که در داخل کشور هاست می‌شود، بیشتر باشد.

حضور تعداد قابل توجهی از جوانان صاحب ایده و خلاق در کشورمان باعث شده تا در سالهای اخیر همواره راه‌حلهای برون رفت از شرایط سخت را در اختیار داشته باشیم و امید می‌رود حاکمیت حوزه ارتباطات با توجه به پتانسیل نهفته در اشتغالزایی و کارآفرینی این بخش، بیش از پیش خود را به بازیگران حوزه ICT نزدیک و از دغدغه‌های احتمالی آنها مطلع شود.

گفت‌وگو از مجید هدایتی نسب

انتهای پیام/

GitHub is home to over 50 million developers working together to host and review code, manage projects, and build software together.

Have a question about this project? Sign up for a free GitHub account to open an issue and contact its maintainers and the community.

By clicking “Sign up for GitHub”, you agree to our terms of service and
privacy statement. We’ll occasionally send you account related emails.


Already on GitHub?
Sign in
to your account

سلام خسته نباشید اگر میشه اموزش های کاربردی از سیدار مپ مثلا مکان یابیش و نقطه میانی رو اینجا با سورس کد اموزش بدین ممنون میشم…سیدار مپ

سلام. امکانات اولیه در اپلیکیشن دمو نمایش داده شده است. برای مشاهده مثال‌های بیشتر می‌توانید به مثال‌های مپباکس مراجعه کنید.

Successfully merging a pull request may close this issue.

We use optional third-party analytics cookies to understand how you use GitHub.com so we can build better products.

Learn more.

We use optional third-party analytics cookies to understand how you use GitHub.com so we can build better products.

You can always update your selection by clicking Cookie Preferences at the bottom of the page.
For more information, see our Privacy Statement.

We use essential cookies to perform essential website functions, e.g. they’re used to log you in.
Learn more

We use analytics cookies to understand how you use our websites so we can make them better, e.g. they’re used to gather information about the pages you visit and how many clicks you need to accomplish a task.
Learn more

نقشه سیدار محصول سیدار استودیو از نظر من بین سرویس های ایرانی تقریبا معروف ترین و حرفه ای ترین هست و امکانات فوق العاده زیادی داره.طبق اطلاعات روی سایت سیدار این نقشه 40درصد سرعت لود بهتری نسبت به گوگل مپ داره(وب سرویس سیدارمپ).یکی از امکانات خوب سیدار تبدیل نقطه به آدرس هست, یعنی شما فقط با ارسال مختصات جغرافیایی به API ایی که در اختیار دارید آدرس کامل مکان مورد نظرتون و دریافت می کنید, آدرسی هم که دریافت میکنید آدرس محاوره ای هست.

نمونه گرافیک نقشه سیدار

شرکت های زیادی از سیدار استفاده می کنند که معروف ترین اونها اسنپ,ماکسیم,الوپیک,دلینو و…. هستند.

آیا سیدار مپ غیر از تهران، شهرهای دیگر ایران را نیز پوشش می‌دهد؟سیدار مپ

بله، سیدار مپ هم اکنون تمام شهرهای بزرگ ایران را پوشش داده در آنها سرویس ارائه می‌کند. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

منظور از Unlimited در سرور اختصاصی چیست؟

تعداد درخواست‌ها به ظرفیت حافظه و توان پردازشی سرور اختصاصی شما بستگی دارد. ما بر اساس نیاز شما مشخصات سرور مورد نظر را اعلام می‌کنیم.

مدیریت سروراختصاصی با کیست؟

در صورت انتخاب پلن اختصاصی، این سرور پس از تهیه توسط مشتری، توسط ما پیکربندی شده و در طول مدت قرارداد، مدیریت و مانیتورینگ آن بر عهده ما خواهد بود و مشتری دسترسی به این سرور نخواهد داشت.

آیا تکمیل خودکار (جستجوی معابر بصورت حرف به حرف) جزو API Call محسوب می‌شود؟

بله؛ هر درخواستی که سمت سرورهای ما ارسال شود بجز تایل‌های نقشه، یک API Call محسوب می‌شود.

آیا بارگذاری تایل‌های نقشه API Call محسوب می‌شود؟

خیر، بارگذاری تایل‌های نقشه صرفا در پهنای باند مصرفی شما تاثیر گذار است

آیا می‌توانم جهت صرفه جویی در پهنای باند، تایل‌های نقشه را در سمت خودم ذخیره کنم؟
خیر.

برای استفاده از تخفیف ۲۰ درصدی استارتاپ‌ها چه مدارکی لازم است؟

از زمان راه اندازی شرکت یا پروژه کمتر از یک سال گذشته باشد.

آیا بارگذاری نقشه API Call محسوب می‌شود؟

بله، هر بار که ویجت نقشه بارگذاری می‌شود یک API فراخوانی می‌شود که جزو Map Load قرار می‌گیرد. پس از آن درخواست تایل‌های نقشه جزو API Call محسوب نمی‌شود و صرفا در پهنای باند محاسبه می‌شود.

آیا سیدار مپ ترافیک لحظه‌ای معابر را نیز در API مسیریابی خود ارائه می‌کند؟

در حال حاضر خیر، ولی این سرویس در دست توسعه است و به زودی ارائه می‌شود.

آیا همزمان امکان استفاده از پلن تجاری و رایگان وجود دارد؟
خیر.

از اکانت رایگان برای چه استانی می‌توان استفاده کرد؟

کلیه شهرهای تحت پوشش را شامل می‌شود.

شرایط استفاده از اکانت رایگان چیست؟

در کلیه پلن‌ها، لوگوی سیدارمپ در پایین نقشه نمایش داده می‌شود. حذف یا پوشش لوگوی سیدارمپ در صورت مشاهده، منجر به غیرفعال شدن حساب خواهد شد.

آیا مشتریان اکانت رایگان می‌توانند تعداد درخواست‌هایشان را رصد کنند؟

در حال حاضر این امکان تنها برای مشتریان پلن تجاری مقدور است.

تمامی سرویس‌ها و دسترسی‌های معمول در پلن تجاری ، در نسخه رایگان نیز در اختیار کاربران قرار می‌گیرد؟

بله. تنها محدودیت اکانت رایگان در حداکثر تعداد درخواست‌های روزانه و تعداد بارگذاری نقشه می‌باشد.

کلام آخر:

جهت استفاده و آشنایی بیشتربا (وب سرویس سیدارمپ) کلیک نمائید 

 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

سیدار مپ

کلیه حقوق این پرتال نزد api.ir محفوظ می باشد.

با روی آوردن گوگل به سمت ایجاد محدودیتهای جدید برای ارائه سرویس نقشه به سایتهای ایرانی، یک استارتاپ بومی با ابتکار عملی، تمامی تحریم‌های ایجاد شده برای بیزینس‌های کشور را برطرف کرد.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران پویا؛ اخیرا کمپانی گوگل به سمت محدودیتهای جدیدی برای ارائه سرویس نقشه خود روی آورده و به عبارتی، سرویس دهی رایگان دسترسی به نقشه (فراخوانی API) را برای توسعه دهندگان تا سقف 200 دلار در ماه کاهش داده است.

همین موضوع باعث بروز اختلالاتی در سرویس دهی برخی سایتهای ایرانی نظیر اپراتورهای تلفن همراه که نقشه نقاط تحت پوشش خود را به صورت آنلاین روی پورتالهای خود ارائه می دادند، شد.

در حالیکه از سالها پیش نسبت به احتمال بروز چنین تهدیدی هشدار داده شده بود اما متاسفانه شاهد برخورد منفعلانه صاحبان برخی کسب وکارهای کشورمان نسبت به این موضوع بودیم که می توانست عملا تهدیدی بالقوه برای آینده فعالیتهایشان باشد و در نهایت نیز با این تصمیم جدید گوگل شاهد غافلگیری برخی کاربران استفاده کننده از API گوگل مپ بودیم.

پلت فرمی برای جایگزینی گوگل مپ در ایران

سیدار مپ

اما به لطف دوراندیشی جوانان این مرز و بوم و فعالان استارتاپی که از مدتها پیش برای ارائه سرویسهای بومی خود به نحواحسن، روی به سمت توسعه نقشه تماما ایرانی با امکاناتی کاملا رقابتی با نمونه های بزرگ جهانی آورده بودند، مسیر مهاجرت استارتاپها و کسب وکارهای کشور به سمت استفاده از خدمات بومی (رقبای داخلی گوگل مپ) فراهم شد.

یکی از پلت فرمهای نقشه که اکنون در اختیار بزرگترین سامانه های حمل ونقل آنلاین کشور نظیر “اسنپ” قرار دارد و در روز چند میلیون فراخوانی از طریق API آن صورت می گیرد، “سیدارمپ” است که هم زمان با اعمال سیاست های سختگیرانه جدید دست به ابتکار عملی زد تا مشکلی برای کسب وکارهای کشور ایجاد نشود و عملا پا روی سیاست های داخلی خود گذاشت.

این پلت فرم «نقشه حرفه ای برای سرویس های مکان محور پارسی» با وجود اینکه پلان های تجاری خود را از چندین سال پیش تعریف کرده و مشغول خدمات دهی به شرکتهای بزرگ کشور است، اما تصمیم گرفت برای دلجویی از سایتهای کشور که با تصمیم اخیر گوگل دچار مشکل شده اند و استارتاپهایی که بنیه مالی قوی برای استفاده از خدمات نقشه آنلاین به صورت پولی ندارند، پلان رایگان نیز در اختیار آنها قرار دهد که جزییات اطلاعات آن روی سایتش قرار گرفته است.

برای آشنایی با این پلت فرم لازم به ذکر است که نخستین ارائه کننده SDK نقشه تماماً پارسی برای پلت فرمهای وب و موبایل است؛ درباره SDK هم باید گفت به طور کلی هر شرکت بزرگی همچون اپل یا… که دارای پلت فرم اختصاصی هستند، یک SDK در اختیار توسعه دهندگان قرار می دهند تا بتوانند برنامه های آن را توسعه دهند.

SDK یا devKit نوعی ابزار توسعه است که به برنامه نویس اجازه می دهد تا برای بسته نرم افزاری خاص، چارچوب نرم افزار، پلت فرم سخت افزار، سیستم رایانه، سیستم عامل یا پلت فرمهای مشابه، نرم افزار ایجاد کند.

ویژگیهای نقشه همخوان با ذائقه بومی

برخی ویژگیهای کلیدی این نقشه خوانایی و زیبایی، سرعت، جزئیات دقیق و بروز، تبدیل نقطه جغرافیایی به آدرس، جست وجو در معابر، مسیریابی و برنامه ریزی سفر، نقشه های استاتیک و… است.

براساس بررسیهایی که متولیان توسعه این نقشه در کشور داشته اند و در تستهای انجام شده که خروجی آن در پورتال سیدارمپ قرار گرفته، نقشه سیدار حدود 40 درصد سریعتر از Google Maps وMap Box (سرویسهای مشابه خارجی) بوده است.

در حالیکه امید می رود کسب وکارهای کشور با توجه به ظرفیتهای این پلت فرم، روی به سمت تست و استفاده از این خدمات که در عمل رقابت خود با نمونه های بزرگ جهانی را نشان می دهند و کاملا راهکاری برای فرار از شرایط تحریمی هستند، همتی برای تکمیل این بسترها داشته باشند.

با توجه به خدمات نوینی که این پلت فرم به کاربران ارائه می دهد تصمیم گرفتیم گفت وگویی را بانیما شایافر؛ مدیر فنی سیدارمپداشته باشیم و کمی درباره فعالیت وی در این صنعت اطلاعات کسب کنیم.

شایافر با بیان اینکه سرویس نقشه “سیدارمپ” رسما از شهریور 93 راه اندازی شد و صرفا به پوشش نقشه ای تهران و حومه می پرداخت، اظهار کرد: نخستین مشتری این سرویس نیز، سامانه «کی کجاس» که در واقع بانک اطلاعات شهری کشور به حساب می آید و توسط خود ما توسعه یافته است، بود.

تاکسی یاب نخستین مشتری سیداریها

این فعال فناور با تأکید بر اینکه برای سرویس دهی به کی کجاس نمی خواستیم وابسته به نقشه گوگل باشیم، عنوان کرد: بر این اساس به سمت تولید نقشه بومی رفتیم و همان زمان استارتاپ “تاکسی یاب” که بعدها به “اسنپ” تغییر نام داد، مشتری ما شد تا بتواند از خدمات بومی سازی شده استفاده کند.

بیشتر بخوانید: “سیدار مپ” تحریم نقشه گوگل را دور می زند

وی ادامه داد: مذاکرات ما با این برند حمل ونقل آنلاین از آبان ماه 93 شروع شد و در بهمن ماه همان سال کلا به سیدارمپ سوئیچ کرد؛ پیش از همکاری با ما نقشه هایش از طریق گوگل مپ ساپورت می شد.

شایافر با بیان اینکه اسنپ به دنبال افزایش ضریب نفوذش در تمامی شهرها و به عبارتی کل کشور است و ما سعی می کنیم تا پوشش نقشه مان را جلوتر از توسعه خدمات این برند داشته باشیم، عنوان کرده است «در حال حاضر پوشش نقشه ما در حدود 21 استان و شهرهای پرجمعیت است و اطلاعات مربوط به مناطق، محله ها و هر چه مورد نیاز مصرف عام باشد را روی نقشه مان داریم؛ پیشرفت این پروسه ادامه دار است.»

مدیر فنی این استارتاپ ایرانی با تأکید بر اینکه در حال ورود به شهرهای کم جمعیت تر هستیم و لیست تمامی نقاط تحت پوشش نقشه ما در سایت به صورت مداوم بارگذاری می شود، ابراز کرد: در حال حاضر خدمات دهی به تمامی استارتاپهای بزرگ حمل ونقل آنلاین کشور از جمله الوپیک و کارپینو را برعهده داریم و سعی کرده ایم با پشتیبانی مناسب مورد تأیید آنها باشیم.

این فعال فناور به صورت صریح درباره نیازی که ایجاب می کرد نقشه بومی توسعه دهند، عنوان کرد: هدف استارتاپ کی کجاس دسته بندی کسب وکارهای فعال در کشور بود اما تفاوتی که با دیگر بیزینسهای شبیه به خود دارد این است که هدفش ثبت اطلاعات مکانی بیزنیس ها به شکل CrowdSourcing است؛ به این شکل که اگر تا پیش از راه اندازی این سرویس، کسب وکارها اطلاعات مربوط به خود را در صورت تأیید اعتبار از سوی شرکت ارائه دهنده سرویس نقشه می توانستند بارگذاری کنند اما در سیستم کرادسورسینگ ما، بیزینسها می توانند اطلاعات مربوط به خود را به صورت رایگان در هر زمان وارد کنند.

تفاوتی که با دیگر بیزینسهای شبیه به خود داریم، این است که هدفمان ثبت اطلاعات مکانی بیزنیس ها به شکل CrowdSourcing است.

لازم به ذکر است «کرادسورسینگ» یا جمع سپاری، به پروژه هایی گفته می شود که کارفرما به بیرون از شرکت خود ارجاع می دهد؛ برای مثال می توان کرادسورسینگ را در توسعه نرم افزارهای متن باز دید.

وی تصریح کرد: بر این اساس بانک اطلاعاتی خوبی در دست داریم که موتور جستجوی تعبیه شده توسط ما می تواند اطلاعات کسب وکاری مورد نیاز مردم را در سریع ترین زمان ممکن در اختیارشان قرار دهد.

مدیر فنی این استارتاپ تولید کننده محصول بومی اشاره ای به ثبت 230 هزارPoints of Interest روی این سامانه تدارک دیده شده برای مشاغل و کسب وکارها داشت و گفت: این سامانه هم از شهریور سال 93 لانچ شد و با توجه به اینکه نیاز به نقشه ای کاملا فارسی بدون اسامی انگلیسی و پینگلیشی داشتیم و همانطور که گفتم نمی خواستیم به سامانه های دیگر نظیر گوگل مپ وابسته باشیم، به سمت توسعه سیدارمپ رفتیم تا تمامی نیاز فارسی زبانان را جوابگو باشد.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر تمام برچسبهای معابر روی نقشه ما فارسی است و با توجه به اینکه از سال ها قبل به این فکر افتاده بودیم که وابستگی خود به گوگل مپ را از بین ببریم تا در شرایط احتمالی درخواست پول از سمت این سامانه دچار مشکل نشویم (با توجه به شرایط تحریمی و عدم امکان نقل وانتقال مالی)، اکنون هیچ مشکلی در ارائه سرویسهای خود نداریم.

این فعال فناور با بیان اینکه توسعه سیدارمپ حدود یک سال و نیم زمان برد و بدون داشتن هیچ تجربه GIS صورت گرفت، تصریح کرد: هسته تیم فنی ما که شامل چهار نفر است اصلا در این زمینه تجربه کاری نداشت و همه برنامه نویس بودیم؛ لذا تمامی شاخه های R&D و ابزارهای رندرینگ نقشه را توسعه دادیم.

شایافر درباره اینکه چرا از ظرفیت نقشه های تولید شده در دیگر بخش های کشور استفاده نکردند نیز گفت: با مجموعه های مختلفی نظیر شهرداری تهران صحبتهایی در این زمینه داشتیم اما به دلیل ظاهر نه چندان زیبای نقشه های آنها از نظر رندرینگ نهایتا به تفاهم نرسیدیم.

با مجموعه های مختلفی نظیر شهرداری تهران صحبتهایی داشتیم اما به دلیل ظاهر نه چندان زیبای نقشه های آنها از نظر رندرینگ نهایتا به تفاهم نرسیدیم.

وی همچنین افزود: نگاه این قبیل بخشها به استارتاپها این نیست که خدمات رایگان در اختیارشان قرار دهند؛ به عنوان مثال شهرداری گفته بود که اگر بخواهید نقشه پلاک آبی در که پارسل بندی شده محدوده خانه هاست، را در اختیار شما قرار دهم باید چند میلیارد تومان پول بپردازید.

مدیر فنی سیدارمپ با تأکید بر اینکه در طول چهار سال فعالیت خود هیچ حمایتی از هیچ بخش و نهادی نداشته ایم، اذعان کرد: جالب است بدانید که حتی این طرح را سال 93 به سازمان فناوری اطلاعات ایران که زیرمجموعه وزارت ارتباطات است ارائه دادیم اما در پاسخ به ما گفتند که گوگل مپ در حال حاضر بهترین خدمات را ارائه می کند و چرا وقت خود را صرف کار بیهوده توسعه نقشه بومی کردید؟!

واقعا چرا اسنپ به سمت استفاده از سیدارمپ آمد؟

وی یادآور شد: اما زمانیکه استارتاپهای بزرگ حمل ونقل اینترنتی به سمت استفاده از سامانه سیدارمپ آمدند، دیگر شاهد این قبیل اظهارنظرها از سمت مسئولان نبودیم؛ زیرا طبیعتا برای مسئولان ما سؤال شده که چرا اسنپ نقشه های خود را از گوگل مپ به سامانه بومی منتقل کرده است؟!

شایافر خاطر نشان کرد: با اینکه نهایتا همه به این مهم پی بردند که نیازمند سامانه بومی نقشه در کشور هستیم اما جالب است همان کسانیکه کار ما را بی ارزش تلقی کردند، به سمت حمایت از سرویسهای دیگر داخلی رفتند.

وی درباره اینکه چرا با شرکت ملی پست که متولی ساماندهی آدرسهای مکانی است، مذاکره ای برای در اختیار گذاشتن بانک اطلاعاتی شان نداشتید؟ نیز گفت: اتفاقا مذاکراتی هم در این باره با پست انجام شد اما به دلیل اینکه دولتی است و شاخص پایداری تصمیمات دولتیها پایین است و احتمال تغییر در رویه کاری با تغییرات مدیریتی وجود دارد، تصمیم گرفتیم کار را به صورت مستقل انجام دهیم؛ باز هم تکرار می کنم که ما کاملا خصوصی هستیم و هزینه های توسعه سرویس را به صورت کامل از جیب خودمان داده ایم و هیچ رابطه و ارتباطاتی هم با جای خاصی نداریم.

تیم مَپر اختصاصی توسعه نقشه

این فعال فناور با اشاره به مزیتهای این نقشه در برابر دیگر سرویسها خاطر نشان کرد: ما شبکه خطی معابر و تیم مَپِر اختصاصی داریم که به صورت دائمی در حال کار روی نقشه ما هستند؛ لذا کمترین تعارضات را روی سطح نقشه به نسبت واقعیت موجود جغرافیایی شاهد هستید هر چند که اگر گزارش مردمی درباره تداخل عناوین معابر یا عدم درج عنوان خیابانی خاص در نقشه داشته باشیم، ظرف 24 ساعت نقشه را بروزرسانی می کنیم.

اگر گزارش مردمی درباره تداخل عناوین معابر یا عدم درج عنوان خیابانی خاص در نقشه داشته باشیم، ظرف 24 ساعت نقشه را بروزرسانی می کنیم در حالیکه گوگل مپ اینگونه نیست…سیدار مپ

شایافر درباره سایر مزیتهای این پلت فرم بومی نیز عنوان کرد: تبدیل طول و عرض جغرافیایی به آدرس باعث شده که ما به واسطه داشتن اطلاعات بیشتر در سرویس خود، دیتای بهتری به نسبت گوگل را در اختیار کاربران قرار دهیم؛ اطلاعاتی نظیر خیابان فرعی، خیابان اصلی، نام محله، منطقه شهرداری، شهر، استان، طرح ترافیک، طرح زوج و فرد و… از جمله اطلاعاتی است که در سایر نقشه های خارجی وجود ندارد.

اطلاعات نقشه گوگل هیچگاه درباره ایران کامل نبوده!

وی تصریح کرد: به دلیل اینکه گوگل دیتای لوکالی درباره کشور ما ندارد و ما هم در شرایط تحریم هستیم، اطلاعات روی نقشه آن نیز هیچگاه کامل نبوده است؛ مشکل دیگری که در نقشه گوگل وجود دارد، شلوغی بیش از حد اطلاعات مربوط به نقاط مکانی یا همان رندر شدن یکسری POIهای غیر ضروری است.

او افزود: به واسطه نظارت ضعیفی که روی پلت فرم گوگل مپ در ایران وجود دارد و این کار اغلب توسط سوپروایزرهای منطقه ای آن انجام می شود، گاهی شاهد تعارض در عناوین معابر با واقعیت هستیم و حتی جالب است چندی پیش کاربران اطلاعاتی را به این نقشه اضافه کرده و عنوان یکی از خیابانهای تهران را به کلمه زشتی تبدیل کرده بودند که در نقشه رندر می شد.

این تولیدکننده پلت فرم بومی نقشه بیان کرد: با وجود اینکه اگر صد سال دیگر هم کار کنیم شاید به گستردگی گوگل مپ نشویم اما اطلاعات لوکال و بومی ما از کشورمان به نسبت گوگل مپ بیشتر است و نظارت مداوم و ساعتی بر روی نقشه داریم.

شایافر عنوان کرد: تیم مپر و GIS ما به صورت مداوم تغییرات معابر را بررسی و از منابع مختلف استعلام می گیرند که در صورت صحت اطلاعات واصله، تغییرات را سریعا روی نقشه اعمال می کنیم و همانطور که گفتم شاید این پروسه 24 ساعت به طول بینجامد در حالیکه گوگل مپ ممکن است بعد از سه ماه گزارشهای مردمی را اعمال کند و نقشه اش را بروزرسانی کند.

وی همچنین گفت: از مزیتهای نسبی دیگر این است که ما اطلاعات مکانی زیادی به غیر از اماکن عمومی نظیر مترو، بیمارستان، فرودگاه و… روی نقشه اولیه رندر نمی کنیم و اطلاعات اضافه را به شکل لایه بندی شده در صورت درخواست کاربر روی نقشه به نمایش در می آوریم؛ به این شکل که فرضا اطلاعات مربوط به رستوران ها (یک POI مشخص) از طرف کاربر تقاضا می شود که ما آن را از سامانه کی کجاس برداشته و روی نقشه بارگذاری می کنیم.

این فعال فناور با بیان اینکه کارتوگرافی (رنگ آمیزی نقشه) نقشه ما در حد قابل قبولی است و تفکیک معابر غیرهمسطح به خوبی صورت گرفته است که شاید در نقشه های دیگر شاهد نباشید، ابراز کرد: مهم ترین نکته در پلت فرم نقشه ما، بارگذاری سریع تایلهای نقشه است؛ با توجه به اینکه سرویس ما داخلی و سرورهایمان درون کشور است، به نسبت 10 برابر سریعتر از نقشه گوگل لود می شود.

وی عنوان کرد: یکی از دلایلی که باعث شد اسنپ از سرویسهای ما استفاده کند، همین سرعت در فراخوانی APIهای نقشه سیدار بود زیرا اگر قرار بود این حجم از درخواستها را از API نقشه گوگل فراخوانی کنند، قطعا پاسخ مناسب و درخور را دریافت نمی کردند.

این فعال فناور با بیان اینکه هدف اصلی ما از ارائه نقشه بومی، ارائه اکانتهای تجاری بود، اظهار کرد: بخاطر مشکل کارت اعتباری و افزایش چند صد درصدی هزینه های استفاده از API گوگل مپ برای سامانه های ایرانی، تصمیم گرفتیم تا پلان رایگانی هم برای استفاده استارتاپها و کسب وکارهای ایرانی که نیاز به نقشه روی سایت خود دارند در نظر بگیریم تا با این تصمیم اخیر گوگل دچار مشکل نشوند.

شایافر افزود: قطعا اگر تعداد فراخوانیهای یک سایت از پلان رایگان ما بیشتر باشد، کاربر وارد پلانهای دیگر که تجاری (پولی) است، شده و برای دسترسی به خدمات باید هزینه کند.

وی با بیان اینکه پولی شدن خدمات گوگل مپ باعث شد تا استارتاپها و شرکت های بسیاری به سمت خدمات نقشه بومی روی بیاورند، درباره برخی از شرکتها که این تغییر رویکرد را داده اند و از جمله شرکتهای بزرگ کشور هستند، گفت: ایرانسل در حال مهاجرت به سمت نقشه ماست و مذاکراتی هم با همراه اول داشته ایم تا خدمات نقشه را برای نواحی تحت پوشش در اختیارشان قرار دهیم.

شایافر با اشاره به برنامه توسعه سیدارمپ بیان کرد: در نظر داریم تایل های نقشه سیدار را روی CDN اختصاص خودمان ببریم تا اگر سرویس ما روی سایتی قرار گرفت که از خارج کشور هم باز شد، سرعت لود شدن نقشه ما از محتوای سایتی که در داخل کشور هاست می شود، بیشتر باشد.

حضور تعداد قابل توجهی از جوانان صاحب ایده و خلاق در کشورمان باعث شده تا در سالهای اخیر همواره راه حلهای برون رفت از شرایط سخت را در اختیار داشته باشیم و امید می رود حاکمیت حوزه ارتباطات با توجه به پتانسیل نهفته در اشتغالزایی و کارآفرینی این بخش، بیش از پیش خود را به بازیگران حوزه ICT نزدیک و از دغدغه های احتمالی آنها مطلع شود.

گفت وگو از مجید هدایتی نسب

منبع: تسنیم

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

ابوبکر بغدادی خلیفه خودخوانده گروه تروریستی وهابی داعش برای نخستین بار بعد از سال ۲۰۱۴ در برابر دوربین ظاهر شد. آخرین بار او در میانه سال ۲۰۱۴ در خطبه‌ای در مسجد نوری موصل، خلافت خود را اعلان کرده بود و از آن پس هیچ تصویری از وی منتشر نشده بود.

ضعفِ جدی در بازنمایی رسانه ایِ صحیح (و نه شتاب زده و هیجان زده با چاشنی التهاب و اثبات) فعالیت ها و دغدغه های این طیف و از سوی دیگر پررنگ شدنِ برخی ضعف ها و خطاها در معدود و محدود بخش ها و چهره های این طیف عامل دیگری است که به شکل گیری تصورِ فاصله میان جامعه و دینداران منجر شده است. فاصله ای که در مدل های تندتر دشمنی نیز تصویر می شود.

اهالی شهرها و روستاهای تحت سیطره شبه‌نظامیان کرد در بخش شرقی استان دیرالزور، طی سه روز اخیر علیه اشغالگری کردها به شورش و تظاهرات دست زده‌اند. این اعتراضات ابتدا از تجمع اعتراضای روز شنبه در شهر «البصیره» آغاز شد.

سیدار مپ
سیدار مپ
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *