شرکت توزیع برق خوزستان

شرکت توزیع برق خوزستان
شرکت توزیع برق خوزستان

شناسنامه فرایندهای ارائه خدمتDownloads-icon


راهبرد مشارکت شرکت توانیرDownloads-icon


چارت سازمانی معاونت مشترکینDownloads-icon


هزینه خدمات پس از فروشDownloads-icon


هزینه برقراری انشعاب آمپریDownloads-icon


هزینه برقراری انشعاب دیماندیDownloads-icon


بخشودگی ها Downloads-icon


حریم های هوایی و زمینی توزیع برقDownloads-icon


آیین نامه تکمیلی تعرفه های برقDownloads-icon


حریم خطوط هوایی انتقال و توزیع نیروی برق Downloads-icon


قانون سازمان برق ایرانDownloads-icon


آیین نامه اجرایی مجازات استفاده از برق غیرمجازDownloads-icon


تعرفه های برقDownloads-icon


اطلاعات تماس مجموعه معاونت مشترکینDownloads-icon


پوستر آموزشیDownloads-icon


آشنایی با انواع دستکشDownloads-icon


آشنایی با انواع ماسکDownloads-icon


تصاویر حوزه ستادیDownloads-icon


برق آغاجاریDownloads-icon


برق امیدیهDownloads-icon


برق اندیکاDownloads-icon


برق ایذهDownloads-icon


برق باغملکDownloads-icon


برق بهبهانDownloads-icon


ضوابط اجرایی طرح های پاسخگویی بارDownloads-icon


کلیات و آشنایی با طرح هاDownloads-icon


پاداش همکاری طرح های پاسخگویی بار سال 1398Downloads-icon


طرح ذخیره عملیاتی Downloads-icon


طرح مولد اضطراری خود تأمین Downloads-icon


کاهش بار برنامه ریزی شده در ساعات اوج بار Downloads-icon


ایستگاه پمپ گاز طبیعیDownloads-icon


دیماندی اداری و سایر مصارفDownloads-icon


مشترکین کشاورزی Downloads-icon


بخش خانگیDownloads-icon


بخش کشاورزیDownloads-icon


بخش صنعتDownloads-icon


بخش اداریDownloads-icon


لیست سازندگان کالاDownloads-icon


لیست پیمانکارانDownloads-icon


تامین برق و سوخت صنایعDownloads-icon


مولد های مقیاس کوچکDownloads-icon


فضای لازم برای احداث مولدDownloads-icon


کتابچه راهنماDownloads-icon


برندهای مورد تایید Downloads-icon


ساختگاهDownloads-icon


برنامه خاموشی Downloads-icon


قانون كاهش ساعات كاري بانوان داراي شرايط خاصDownloads-icon


مشخصات لباس کار پیمانکاران اجراییDownloads-icon


مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پروندهDownloads-icon


وندور موقت پیمانکاران صلاحیت دار- بازنگری 19Downloads-icon


.وندور موقت پیمانکاران حقوقی-بازنگری 19Downloads-icon


پدافندغيرعامل چيست Downloads-icon


رويه بروزرسانيDownloads-icon


ضوابط بخشودگي هاي انرژي و انشعاب Downloads-icon


آيين نامه تكميلي تعرفه هاي برقDownloads-icon


ضوابط فروش انرژي و انشعابDownloads-icon


بورس انرژيDownloads-icon


دستورالعمل كارآموزيDownloads-icon


معرفي دفتر آموزشDownloads-icon


دستورالعمل پاداش تحصيلي نيروهاي قرارداديDownloads-icon

آگهی های مناقصه و مزایده شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، سایت مناقصات شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، سایت مزایدات شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، اخبار مناقصات شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، فراخوان شناسایی شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، مناقصه خرید شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، آگهی تمدید مناقصه شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، مناقصه خرید شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، مزایده فروش شرکت توزیع نیروی برق خوزستان

شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با شرکت برق منظقه ای خوزستان همکاری نزدیکی دارد و کلیه خدماتش اعم از نگهداری و بهره برداری از تاسیسات و تجهیزات شبکه در محدوده عملیاتی و …. با هماهنگی برق منطقه ای خوزستان صورت میگیرد. آدرس شرکت توزیع نیروی برق خوزستان : اهواز امانیه شهید منصفی شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، تلفن شرکت توزیع نیروی برق خوزستان 06133331058

با توجه به تعریف این که مناقصه یا مناقصات چیست ؟

می توان گفت مناقصه که یک فرآیند رقابتی است که باید طبق قانون تمامی شرکت ها و مراکز دولتی یا شرکت های خصوصی بزرگ نیاز خود را به صورت فراخوان اطلاع رسانی می نمایند و این نیاز ممکن است خرید کالا و مواد اولیه یا تجهیزات باشد و یا این که نیاز به یک پیمانکار و خرید خدمات یک شرکت را داشته باشند. که به طور خلاصه تعریف مناقصه ؟ به هر نوع فراخوان عمومی که برای خرید باشد مناقصه یا مناقصات می گویند. که در این روش خرید خدمات یا تجهیزات با پیشنهادهای رسیده از سوی شرکت کننده ( مناقصه پذیر) که بدست مناقصه گزار می رسد ، پس از بررسی کمیت و کیفیت خدمات یا کالاها با در نظر گرفتن پایین ترین قیمت برنده مناقصه انتخاب می گردد. از این رو بر همه شرکت های فعال سراسر کشور واجب است که از اطلاعات مناقصه دسته بندی شده در خصوص کار و صنف و حتی تخصص خودشان باخبر باشند که بدین وسیله سایت مناقصات و مزایدات پارس نماد داده ها کاملترین اخبار مناقصه را به مشترکین خود به صورت لحظه ای اطلاع رسانی می نماید .

مدیرعامل خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور، دکتر سید محمد نوری

تمامی حقوق برای خبربان محفوظ است. © ۱۳۹۹

تمامی حقوق برای خبربان محفوظ است. © ۱۳۹۹

استان‌ها > خوزستان اهواز – ایرنا – استاندار خوزستان، اعلام تعطیلی در روزهای بسیار گرم این استان را در راستای کاهش مصرف و پایداری شبکه برق عنوان کرد و گفت: تعطیلی ادارات در روزهای گرم ۹۳۰ مگاوات…

استان‌ها > خوزستان اهواز-ایرنا- ۴۰ پروژه صنعت برق خوزستان روز سه‌شنبه در حالی از طریق ویدئو کنفرانس از سوی وزیر نیرو افتتاح شد که بهره‌برداری از این طرح ها علاوه بر افزایش ۷۰درصدی ظرفیت انتقال…

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است

سایز متن   /

در پاسخ به مطلبی با عنوان سیر قهقرایی شرکت توزیع برق خوزستان به اطالع خوانندگان و مخاطبان گرامی می رساند، نگارنده این مطلب با یک برداشت و درک ناقص و سطحی و تفسیرهای غیر واقعی و نابجا مطلبی را به رشته تحریر درآورده که با کمی دقت و آشنایی ابتدایی با وظایف صنعت برق می توان به نادرست بودن آن ها پی برد.
مطلب درج شده بر پایه یک تفسیر و نتیجه گیری غلط بنیان گذاشته شده و ای کاش آن رسانه محترم و نویسنده مطالب به جای اتالف وقت برای قلمفرسایی طی تماس با این شرکت در جریان آخرین اقدام ها و دستاوردهای بزرگ صنعت توزیع برق خوزستان قرار می گرفت.الزم به ذکر است جهت تنویر افکار عمومی قابل توجه و اهمیت است که طی استعالم های صورت گرفته، شخصی به نام پیمان خورشیدی نیا که نویسنده این مطلبِ سراسر اشتباه در چند رسانه از جمله صبح کارون و اقتصاد بومی است، اصالً وجود خارجی نداشته و شخصی با این نام و نشان در هیچ رسانه ای نه تنها در خوزستان بلکه در کل کشور وجود ندارد.بنا بر این مطلبی که نویسنده آن شخصیت و هویت مشخصی ندارد چگونه می تواند مطالب قابل اتکا و قابل استنادی درج نماید ؟چگونه می توان به مطالب درج شده اعتماد کرد در حالی که هویت نویسنده در هاله ای از ابهام فرو
رفته است. با این حال این شرکت وظیفه خود می داند که حتی علیرغم مبهم بودن شخصیت و هویت نویسنده مطلب جهت اطالع مردم شریف استان خوزستان و مخاطبان گرامی گوشه ای از خدمات مهم صنعت توزیع برق در استان خوزستان را بیان نماید.
در بخش های مختلف مطلب درج شده همواره به نتایج جشنواره شهید رجایی اشاره شده و اینکه رتبه شرکت توزیع برق خوزستان در این جشنواره حاکی از سوء مدیریت در این شرکت است.متاسفانه نویسنده مطلب به همه ارکان حکومتی و دولتی از استانداری تا توانیر و وزارت نیرو نیز تاخته است که چرا رتبه شرکت توزیع برق خوزستان در جشنواره شهید رجایی باعث نشده است تا با این شرکت و مسئوالن آن برخورد شود!
نگارنده متوجه این امر نبوده که در مسئوالن باال دستی مانند وزارت نیرو و توانیر و مجموعه استانداری خوزستان، این بینش و تخصص و تجربه و آگاهی وجود دارد که بر اساس داده های ناقصو اطالعات ناکافی عملکرد یک مجموعه عظیم مانند صنعت توزیع برق خوزستان را ارزیابی ننمایند.و در واقع مالک ارزیابی عملکرد این صنعت گزارش هایی مستند و دقیق است که در دسترس مسئوالن عالی و مردم قرار دارد و بارها به مناسبت های مختلف منعکس شده است.اتفاقاً جشنواره شهید رجایی که بخش عمده ای از مطالب مندرج در رسانه به آن اختصاص یافته است یکی از مواردی است که شرکت مادر تخصصی توانیر به دلیل برخی محدودیت های شرکت های توزیع برای ارزیابی در این جشنواره طی مکاتباتی با سازمان اداری و استخدامی کشور سعی در رفع ابهامات آن داشته است، که ازجمله می توان به مکاتبه شرکت توانیر با حوزه مدیریت
عملکرد و توسعه فرهنگ سازمان اداری و استخدامی کشور اشاره کرد که در آن اشاره شده با توجه به نتایج ارزیابی عملکرد سال ۹۶ سطح استانی و تحلیل عملکرد شرکت های زیر مجموعه این شرکت ) توانیر(، موارد ناهماهنگی ارزیابی های استانی که برخی مغایر توافقات بین دستگاه ) وزارت نیرو( و آن سازمان هستند، در چهار سرفصل ارسال شده است.در این مکاتبه که سند آن قابل ارائه به اهالی رسانه می باشد به عدم شفافیت در روش تعیین سطح عملکرد شرکت های زیر مجموعه و ارتباط میزان پاداش عملکرد ساالنه با سطح اکتسابی هم اشاره شده است. عالوه براین، این نکته قابل توجه است که در سال گذشته متاسفانه به دلیل برخی اهمال ها، شرکت توزیع برق خوزستان نتوانست مستندات الزم را برای جشنواره شهید رجایی ارسال نماید که در همان دوره مدیریت، برخورد الزم را عوامل این کوتاهی داشته است. اما این امر نمی تواند مالک و معیار درستی برای زیر سوال بردن خدمات ارزنده شرکت توزیع نیروی برق خوزستان باشد.نکته دیگر اینکه در مطالب درج شده رتبه شرکت توزیع خوزستان را ۵۴ در میان ۵۵ شرکت زیر مجموعه توانیر ذکر نموده است که در اینجا نیز نگارنده بدون تفکیک شرکت های توزیع و شرکت های برق منطقه ای خوزستان به خطا و غلط نتیجه گیری نموده است.در بخش دیگری از مطالب درج شده به بحران خاموشی سال ۹۵ اشاره شده که این امر نیز متاسفانه بیانگر تحلیل سطحی نگارنده محترم می باشد. هم مسئوالن و مردم استان خوزستان نیک می دانند که در سال ۹۵ شهرهای استان خوزستان به جز شهر اهواز که تحت مدیریت جداگانه ایمی باشد دچار بحران نشدند و اتفاقاً به دلیل عملیات گسترده ای که در سال های گذشته برای نگهداری شبکه برق انجام شده، کمترین خاموشی در شهرهای تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق خوزستان بروز یافت. در همین رابطه الزم به ذکر است که این شرکت با درک درست و اذعان به اهمیت باالی پایداری برق برای همه اقشار، صنایع، تجاری، کشاورزی و… با تعمیرات منظم
سالیانه، مقره شویی با دستگاه و تجهیزات مخصوص پیشرفته، شبکه برق را در پایدارترین وضعیت خود نگاه داشته اند.
متاسفانه نگارنده حتی قادر به تفکیک وظایف شرکت های توزیع برق اهواز و توزیع برق خوزستان و برق منطقه ای خوزستان نبوده و وظایف هر یک را به دیگری مرتبط نموده است و بر پایه همین اشتباهات به تحلیل دست زده که این امر باعث مخدوش شدن اعتبار مطلب وی گشته است.
در خصوص اجرای طرح های پایداری شبکه برق می توان به طراحی و ساخت مقره های سیلیکونی آب گریز اشاره کرد که برای نخستین بار در کشور در شهرهای آبادان و خرمشهر و اروند طراحی و اجرا گردید و سهم به سزایی در کاهش خاموشی ها در روز هایی شد که آسمان مملو از گرد و غبار بوده است.
در بخشی از مطالب، به یک مقاله اشاره شده و بر اساس آن نتیجه گیری هایی شده است. نکته جالب اینکه مقاله یاد شده در خرداد ماه ۱۳۹۳ تهیه شده که درست یکسال پیش از مدیریت کنونی شرکت می باشد. با این وصف گویا همه کوتاهی های چندین سال گذشته و از ابتدای تاسیس این شرکت به حساب مدیریت کنونی نوشته شده است.
در جای دیگری از مطلب، شایسته ساالری و نظام مدیریتی شرکت مورد اشاره قرار گرفته و بازهم با بی انصافی تمام دستاورد های شرکت زیر سوال رفته است.
اتهام برخورد حذفی با مدیران با تجربه شرکت، متاسفانه اتهامی بی ارزش و بی پایه و اساس می باشد. این شرکت استفاده از نیرو های جوان با انگیزه باال را مورد توجه جدی قرار داده است.
تابو شکنی و کنار گذاشتن تفکرات تاریخ مصرف گذشته که سیستم را دچار مشکالت عدیده کرده و جایگزین این تفکرات با افکار خالق، پویا و مبتکر از افتخارات مدیریت فعلی شرکت است.
در این رابطه تشکیل یک کارگروه هدفمند و دارای شرح وظایف مرتبط برای شناسایی افراد مستعد مدیریت، برگزاری کلینیک مدیریت، تهیه دستورالعمل انتصاب مدیران، شناسایی و انتخاب مدیران،بدون تصمیم گیری های انفرادی از مهمترین اقدام ها برای به کارگیری افراد واجد شرایط برای مدیریت بوده است .
اشاره به موارد بی پایه و اساسی مانند استخدام های غیر مرتبط نیز بی اطالعی نگارنده از روند برگزاری آزمون های استخدامی و شیوه های به کارگیری نیرو در سطح شرکت های زیر مجموعه توانیر و وزارت نیرو را می رساند .
موضوع مهم در این میان آن است که در دو دهه گذشته که مدیریت شرکت با یک سکون مدیریتی مواجه بود، بحث به کارگیری نیرو در این شرکت مغفول مانده و متاسفانه آسیب های فراوانی از این ناحیه به شرکت توزیع برق خوزستان تحمیل گردید.
نگاهی به آمار نیروهای شرکت های توزیع در سراسر کشور موید این امر است که برخی
شرکت هایی که وظایف و حوزه عملکرد آن ها حتی به اندازه یک شهرستان استان خوزستاننیست، دارای تعداد بیشتری نیرو در بخش های رسمی و کارشناسی هستند و این نکته بیانگر این موضوع است که متاسفانه از دو دهه گذشته مقوله ظرفیت سازی برای به کارگیری نیرو توجه نشده و از این حیث حتی به استان خوزستان، جوانان و نیرو های بومی آن بی مهری شده است.در این رابطه مدیریت شرکت توزیع برق خوزستان با تالش بسیار و بحث های کارشناسی و تخصصی توانسته است مجوز استخدام نیرو های مورد نیاز را دریافت نماید و از طریق آزمون های سازمان
سنجش و با نظارت وزارت نیرو و توانیر در سال ۹۶ ،تعداد ۷۱ نفر و در سال جاری ۱۰۰ نفر نیرو جذب نماید که این امر در بحث اشتغال جوانان خوزستانی یک نقطه قوت و خدمت به استان خوزستان محسوب می شود.
در خصوص موضوع به کارگیری نیروهای پیمانکاری نیز به استحضار می رساند آزمون استخدامی نیرو های پیمانکاری از طریق آموزشکده فنی صنعت آب و برق خوزستان برگزار می شود. و در واقع مقوله به کارگیری نیرو و استخدام یکی از مباحث مورد تاکید دولت های مختلف می باشد و اینکه نگارنده در این خصوص نظری متفاوت دارند باعث تعجب است. در این رابطه مدیریت شرکت با درک اهمیت نقش و انگیزه نیروی انسانی در پیشبرد اهداف شرکت، اقدام به تشکیل واحد برون سپاری نموده است. با تشکیل این واحد مشکالتی از قبیل عدم پرداخت به موقع حقوق نیروهای پیمانکار، مشکالت بیمه ای و دغدغه های مهم این نیرو ها مرتفع گردیده است .
اشاره به فقدان آموزش های تخصصی و حوادث ناشی از کار، از دیگر مطالب درج شده است که متاسفانه این مطلب نیز ناشی از ناآگاهی نگارنده می باشد. دوره های آموزشی تخصصی مرتبط با مشاغل گوناگون در شرکت توزیع برق خوزستان در ۴ سال اخیر به میزان قابل توجهی رشد داشته که مستندات آن در دسترس می باشد و در اینجا به گوشه ای از آن اشاره می شود.
در سال ۹۴ ،۱۳۹۶۸ نفر ساعت و در سال ۹۷ تا هنگام نگارش این مطلب ۲۴ هزار ۸۵۵ نفر ساعت دوره های آموزشی برای پرسنل برگزار شده است. همچنین با خریداری لوازم ایمنی مرتبط با مشاغل حساس و آموزش های تخصصی، ایجاد دفاتر ایمنی در شهرستان ها برای نخستین بار نرخ حوادث به شکل کامالً قابل توجهی کاهش یافته به طوریکه از ۳۳ حادثه در سال ۹۴ به تنها ۶ مورد در سال ۹۷ رسیده است که این شرکت برای همین رقم نیز به شدت متاسف بوده و تالش مدیریت
برای حفاظت جسمی و روحی و روانی کلیه پرسنل شرکت قابل توجه بوده و اهمیت بسیار بالایی دارد و در این راه از هیچ کوششی فرو گذار نخواهد کرد.

اشاره به بحث انتقال و مهاجرت، از این شرکت به شرکت های دیگر و استان های دیگر اتفاقاً مطالبه جدی مدیریت این شرکت از مسئوالن باال دستی می باشد. هر چند که انتقال نیروها از این شرکت از تعداد انگشتان یک دست هم تجاوز نمی کند و دقیقاً برعکس هر کدام از اندک نیرو های منتقلشده نیز مجدداً به شرکت بازگشته اند، با این حال موضوع مهاجرت تنها متوجه این شرکت نیست و بسیاری از شرکت ها و سازمان ها و حتی مردم به دلیل مشکالت موجود در استان خوزستان از جمله بحث آب و هوا تمایل به مهاجرت به مناطق خوش آب و هوا تر دارند.
با این حال مدیریت شرکت با هدف افزایش انگیزه نیرو ها، سعی نموده با اقدامات رفاهی مانند ارایه ۴۵ درصد مبنای حقوقی به همکاران رسمی و ۵٫۲۲ درصد به نیرو های پیمانکاری، ارایه بیمه کامل و فول درمان، ارایه خدمات ورزشی و رفاهی پرسنل، از مهاجرت اندک و حتی ناچیز نیروها نیز پیشگیری نماید.
در بخش دیگری از مطلب به آمارهای مغشوش اشاره شده که متاسفانه این موضوع ناشی از تفسیراشتباه نگارنده است وگرنه چگونه می توان شرکتی با گستره خدماتی به مساحت ۵۸ هزار کیلومتر مربع، با جمعیتی تحت پوشش بیش از ۱ میلیون مشترک و این حجم از خدمات را به مغشوش بودن آمار متهم کرد.
این نکته بیانگر مغرضانه بودن سرتاسر مطلب درج شده می باشد. آیا اگر آمار های این شرکت مغشوش بود هیچ یک از نهاد های باالدستی متوجه آن نمی شدند؟ این همه سطحی نگری در نگارش این مطلب و درج آن در یک رسانه وزین باعث تعجب و جای نگرانی است.از قضا آنچه مغشوش است نتیجه گیری آن رسانه محترم و نگارنده این مطالب است. درج یک جدول از تلفات انرژی در ده ماه و مقایسه آن با یکسال، یک خبط بزرگ و اشتباه عظیم برای یک رسانه می باشد.بر پایه چه علم و دانشی می توان آمار ده ماهه را با ۱۲ ماهه مقایسه نمود ؟ آیا این امر بیانگر ناشی گری نویسنده محترم و اشتباه بزرگ رسانه نیست.تلفات شرکت در سال ۱۳۹۵ ، ۷۰/۱۲ بوده که مشخص است برای ۱۲ ماه لحاظ شده و مورد تائید شرکت توانیر، حسابرسان مستقل و داخلی و مجمع عمومی سالیانه نیز قرار گرفته است. در همین حال نگارنده یک جدول از تلفات ده ماهه در سال ۱۳۹۶ درج نموده که عدد ۱۷ را نشان می دهد.
یعنی مقایسه عملکرد ۱۰ ماه با ۱۲ ماه. برای روشن تر شدن مطلب می توان به مقایسه تورم نقطه به نقطه با تورم سالیانه اشاره نمود که تفاوت فاحشی با هم دارند. بنابراین مقایسه تلفات نقطه به نقطه با تلفات سالیانه مالک و معیار بی ارزش برای بررسی عملکرد یک دستگاه می باشد و این موضوع جای بسی تاسف و تعجب از رسانه محترم را دارد. در این خصوص الزم به ذکر است که تلفات شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در یک سیر نزولی در ده سال گذشته از ۴۲ درصد به ۷۰٫۱۲ کاهش یافته که در این راه صدها نفر از پرسنل این شرکت در بخش های مختلف تالش کرده، میلیارد ها ریال سرمایه گذاری شده، صد ها طرح و پروژه انجام شده، خون دل ها، صرف شده تا
اندکی آسایش و رفاه به مردم شریف استان هدیه شود.همه این ها در سخت ترین شرایط کاری و آب و هوایی و با تکیه بر توان و دانش فنی جوانان این شرکت انجام شده و این میزان کاهش تلفات سندی پر افتخار در عملکرد این شرکت است که متاسفانه نگارنده محترم آن رسانه با درج غیر واقعی مطالب و تفسیر های سطحی خود همه این
زحمات را به چالش کشیده اند.
در بخش دیگری به سامانه GIS اشاره شده که اگر آن رسانه محترم کمی دقت صرف می نمود بی درنگ پی به اقدام های موثر انجام شده برای اجرای پروژه های مرتبط با GIS شرکت می شد.در این باره الزم به ذکر است که بدون هیچ گونه زیر سوال بردن خدمات مدیریت گذشته که درواقع بیشاز ۲ دهه بر اینشرکت مدیریت نموده،متاسفانه در سال های قبل هیچ اقدامیدرخصوصانجام پروژه های مهم و استراتژیک مانند GIS نشده و نگارنده نیز احتماالً همان دوران را مدنظرخود قرار داده است.
اما واقعیت این است که درحال حاضر و در واقع از سال ۱۳۹۴ پروژه GIS شرکت با تاکید جدیمدیریت فعلی بر استفاده از سیستم های نوین خدمت رسانی همه ی شبکه فشار متوسط به همراه پست های فوق توزیع و توزیع را تحت پوشش خود درآورده و تا پایان سال ۹۸ تمامی بخش هایشرکت به این سامانه مجهز خواهند شد.
جایابی کلیدها، قرائت آنالین کنتورها، ردگیری خودروهای اتفاقات و کلیه فرایندهای مرتبط ازجمله مواردی است که به سامانه GIS مجهز خواهند شد و این امر عالوه به کاهش انرژی توزیعنشده باعث کاهش زمان خاموشی ها و بسیاری از مزایای خدماتی دیگر خواهد شد.موضوعی که در این خصوص مهم می باشد درک اهمیت باالی سامانه GIS می باشد که به عنوانپایه و اساس آمار فنی شرکت مورد توجه جدی مدیریت بوده و به خالف نوشته آن رسانه به شدتدر شرکت توزیع برق خوزستان در حال پیگیری است.در بخش دیگری از مطلب اشاره شده که مدیران کنونی شرکت با تغییر جهت توجهات و… الی آخر.در این باره نیز الزم به ذکر است از نگارنده محترم سوال شود که چگونه و بر پایه چه مستندات وتخصصی این نتیجه گیری را داشته اند که چه پروژه ای برای این شرکت، آینده ی آن و این استانمهم و ضرروی است و چه پروژه ای غیر ضروری و غیر الزم است؟!آیا صنعت عظیم توزیع برق که با استفاده از مشاوران و تعیین استراتژی مشخص برای دستیابی بهتوسعه همه جانبه این صنعت و خدمت رسانی به استان اهداف خود را ترسیم کرده و با تجهیز منابعو کلیه ی تدابیر در حال تالش است، بیشتر به ظرایف امور واقف است یا نگارنده محترم که حتی
نام و هویت وی نیز مشخص نیست؟در این خصوص الزم به ذکر است که از قضا با اجرای همین پروژه خط گرم که نگارنده به آن اشارهنموده است تا کنون از هدر رفت ۷۶۷۹۳ مگاوات ساعت انرژی با استفاده از تعمیرات شبکه درحالت برقدار و خط گرم صرفه جویی شده و خاموشی اعمال نشده است.جهت اطالع مردم شریف استان و مخاطبان گرامی الزم به توضیح است که پروژه خط گرم پیش ازسال ۱۳۵۷ در استان خوزستان انجام می شد که پس از آن به دلیل وقوع جنگ تحمیلی وآسیب های ناشی از آن کامالً کنار گذاشته شد. این در حالی است که شرکت های توزیع در دیگرشهر ها در این باره تالش های جدی به خرج داده و توانستند گروه های خط گرم خود را فعال
نمایند.
در همین رابطه مدیریت شرکت با درک اهمیت خط گرم و با تالش زیاد و جلب حمایت مسئوالنتوانیر و استانی و تخصیص منابع موجود، مجدداً این فعالیت مهم و تخصصی را برای نخستین بار ازپس از انقالب اسالمی در خوزستان احیا نمود که در واقع یکی افتخارات صنعت توزیع برق محسوبمی گردد.
خط گرم یا Line Hot یکی از فعالیت های بسیار تخصصی است که در آن شبکه های برق بدونقطعی برق و خاموشی تعمیر و بازسازی می شوند و از این طریق ضمن صرفه جویی درکاهش تلفاتانرژی توزیع نشده به مردم نیز خاموشی کمتری اعمال می شود و این امر در خوزستان که در فصولگرم سال انرژی برق حکم اکسیژن را دارد بسیار حیاتی و دارای اهمیت می باشد.حال زیر سوال بردن چنین حرکت مهم و بزرگی که با تکیه به جان فشانی همکاران خدمت گذاربرای کار با شبکه برقدار انجام شده یا زیر سوال بردن این حجم سرمایه گذاری برای خرید ماشینآلات و تجهیزات، آموزش گروه های جوان و متخصص، چه معنی جز تخریب وجه خدمتگزار اینشرکت دارد؟
اشاره به میزان مطالبات شرکت توزیع برق خوزستان که اکنون افزون بر ۷۰۰ میلیارد تومان شدهنیز بخش دیگری از بی مهری آن رسانه محترم به خدمات این شرکت است.
چه کسی است که نداند بسیاری از دستگاه ها و نهادهای خدماتی در استان از پرداخت هزینه هایبرق مصرفی ناتوان هستند و این شرکت روزانه و با هرگونه ابزار و امکانات ممکن حتی با قطع برقنیز در تالش است تا این هزینه ها را دریافت نماید. اما آیا این نمی تواند یک نقطه مهم در عملکردشرکت وتعامل آن با سایر دستگاه ها محسوب گردد که عالوه بر بدهی سنگین دستگاه ها وبرخینهادها، صنعت برق همچنان به آن ها خدمات می دهد تا خللی در کار و فعالیت روزانه ایندستگاه ها و نهایتاً خدمت رسانی به مردم ایجاد نشود؟جهت اطالع مردم شریف الزم به توضیح است که این شرکت با هدف تسهیل پرداخت بدهینهاد ها و دستگاه ها طرحی را برای تهاتر بدهی ها در نظرگرفته که در حال انجام است.طنز قلمداد کردن خدمات این شرکت در کاهش پیک و پیک سایی از دیگر مواردی است کهمتاسفانه در کمال بهت و ناباوری، از یک رسانه با آن مواجه هستیم.
آیا بهتر نی ست آن ر سانه محترم در این باره از مردم نظرخواهی می نمود که چگونه در اوج دورانخشک سالی و درحالی که برق در تمامی ا ستان های ک شور سهمیه بندی شده بود مردم محترمخوزستان با کمترین خاموشی مواجه شوند.
آیا اینکه معاون محترم برق وزارت نیرو اقدام ا ستاندا ر محترم خوز ستان را در اجرای طرح کاهشساعت کاری ادارات قابل تقدیر دانسته است طنز می باشد؟
آیا ملزم شدن شرکت ها و سازمان ها و نهادها به استفاده از دیزل ژنراتور های اختصاصی برایکاهش بار شبکه و تامین برق مردم در اوج تابستان، یا اجرای قرارداد و توافق با صنایع برای انجامتعمیرات سالیانه در روزهایی که مردم به برق نیاز دارند طنز می باشد؟یا خدمات پرسنل این شرکت در اقصی نقاط استان و در سخت ترین شرایط برای تامین برق مردمو مشترکان طنز است؟
به کارگیری این کلمات یا کلماتی از این قبیل دست التماس مدیران صنعت برق استان، در شانیک رسانه نیست و به نوعی مغرضانه بودن سرتاسر این نوشته را نشان می دهد.
اقدامات این شرکت برای پیک سایی نه در ۸ ماه سال بلکه در ۳ ماه انجام می شود و شامل حجمگسترده ای از فعالیت ها از اقدامات فرهنگی و رسانه ای گرفته تا اقدام فنی و تخصصی است و اگراین اقدامات صورت نمی گرفت ناگزیر مردم دچار خاموشی می شدند و احتماالً درآن هنگام رسانهمحترم نیز از مشکالت بی برقی برای تهیه و تایپ و صفحه آرایی و انتشار نشریه خود بی بهره نمیماند.
در آخرین بخش این مطلب به اعمال خاموشی به صنایع و کشاورزی و سایر بخش ها برای تامین برق در تابستان اشاره شده که در این باره الزم به توضیح است که فرآیند تامین برق یک فرآیند وچرخه کامل از تولید تا توزیع بوده و توزیع در واقع تحویل دهنده برقی است که از سایر مراکزتولید و انتقال دریافت می کند.
جهت یاد آوری مردم شریف استان و مخاطبان به استحضار می رساند که به دلیل خشکسالی ومحدودیت های ناشی از تولید برق از تابستان گذشته میزان انرژی تحویلی به شرکت های توزیع بهنحو چشمگیری کاهش یافته و به همین دلیل شرکت ها ملزم به اجرای طرح های کاهش تلفات شدند تا مردم استان و سراسر کشور دچار کمترین رنج ناشی از بی برق گردد.در این رابطه نگارنده محترم حتماً اطالع کافی دارند که محدودیت های کشاورزی نه از ناحیه برق بلکه بخاطر محدودیت های منابع آب بوده است. همچنین صنایع استان خوزستان طی توافقات صورت گرفته برای همکاری با صنعت برق عنوان صنایع همکار به آن ها اطالق شده و این امر بیانگر این موضوع است که صنایع، همکاری الزم داشته و اتفاقاً در برخی موارد از تخفیفات ویژه صنایعهمکار نیز بهرمند شده اند.
در پایان توجه مردم و اهالی محترم رساانه را بر این امر جلب می نماید که اساتان خوزساتان بهدلیل نقش مهم و اسااتراتژیک با دارا بودن منابع بزرگ نفت و گاز، ساادها و نیروگاه ها، صنایعپترو شیمی، بنادر، موقعیت خاص جغرافیایی و راه های موا صالتی و ب سیاری از موارد دیگر ، نقش وجایگاه ویژه ایی در کشور را دارا می باشد.
در این رابطه آ سیب های جنگ تحمیلی که همه ی صنایع ا ستان و زندگی مردمان را به شدتتحت تاثیر قرار داده، باعث عقب ماندگی های ا سا سی در جهت تو سعه ا ستان شد که اثرات آنتاکنون نیز باقی مانده است.
در این بین صنعت برق در استان خوزستان به عنوان یک صنعت حیاتی و زیر بنایی به عنوان اولینخدمت فراگیر همیشه مطرح بوده و در واقع بسیاری از طرح ها و پروژه ها و اساساً زندگی مردمبدون برق معنایی نخواهد داشت.مدیران و کارکنان خدمتگزار صنعت برق به همه این موارد واقف بوده و از اهمیت خدمتشان در
تامین رفاه مردم و توسعه استان آگاه هستند.
شرکت توزیع برق خوزستان نیز به عنوان دومین شرکت توزیع برق کشور پس از استان تهران باخدمات شبانه روزی و بی وقفه خود سعی داشته و دارند تا سهم خود را در توسعه استان به خوبیایفا نماید. در اینجا به برخی از مهمترین پروژه های دوره مدیریت فعلی شرکت اشاره می شود.
– اجرا ی پروژه مهم و استراتژیک رویت پذیری شبکه برق که بر اساس آن همه شبکه برق
استان تحت مانیتورینگ قرار گرفته و از اتاق فرمان قابل کنترل خواهد بود، براینخستین
بار در کشور اجرا شده است و این حرکت باعث الگو برداری سایر استان ها شده است.
– اجرای موفقیت آمیز و احیای گروه های خط گرم که برای نخستین بار پس از انقلاب اسلامیدر استان خوزستان انجام شده است.
– راه اندازی مراکز ۱۲۱ در ۶ مرکز از استان خوزستان برای نخستین بار پس از انقلاب اسلامی.
– راه اندازی پروژه GIS که بر اساس آن تمامی خطوط و شبکه ها تا پایان سال ۹۸ تحت
پوشش این سامانه قرار می گیرد.
– راه اندازی مرکز پایش و کنترل هوشمند کنتور های مشترکان بزرگ که برای نخستین بار
پس از انقالب در استان خوزستان اجرا شده است.
– تهیه و تخصیص خودروهای مقره شو برای شستشو خطوط در حالت برقدار که باعث ارتقاء ضریب پایداری شبکه برق شده است.
و بسیاری از پروژه ها و طرح های دیگر که در زمان ها و مناسبت ها ی گوناگون در باره آن اطالع رسانی شده و مستندات آن در دسترس رسانه های وزین خواهد بود.
روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خوزستان

این مطلب بدون برچسب می باشد.

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است √ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد شرکت توزیع برق خوزستان


پاک کردن دیدگاه

تماس با ما

درباره ما

استخدام

ارسال خبر

نقل مطالب با ذکر منبع “نشریه اقتصاد بومی”بلامانع است.

All Rights Reserved. Eghtesad Bomi News Agency Ebominews.ir

بهینه سازی و اجرا: گروه نرم افزاری هما

شرکت توزیع برق خوزستان
شرکت توزیع برق خوزستان
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *