ضرایب دروس ارشد برق 99

ضرایب دروس ارشد برق 99
ضرایب دروس ارشد برق 99

تحلیل تغییر ضرایب دروس کنکور ارشد مهندسی برق 99 در این مطلب آمده است. ضرایب برخی دروس مجموعه برق برای کنکور ارشد 99 نسبت به کنکور سال های گذشته تغییر کرده است. این تغییر ضرایب می تواند روی کیفیت مطالعه داوطلبان ارشد مجموعه برق ارشد 99 تاثیر گذار باشد. تحلیل تغییر ضرایب دروس مجموعه برق 99 که توسط مشاوران 3گام انجام گرفته است می تواند کمک زیادی برای داوطلبان این رشته باشد.

ثبت نام یک جلسه مشاوره تخصصی رایگان

عضویت در کانال تلگرام تخصصی رشته مهندسی برق

 

با انتشار جدول اصلاح و تغییر ضرایب دروس رشته های مختلف در کنکور کارشناسی ارشد 99توسط سازمان سنجش ، در برخی از رشته ها شاهد تغییرات کم و زیاد در دروس و ضرایب دروس بوده ایم. رشته مهندسی برق هم یکی از رشته هایی بود که در آن ها تغییرات ایجاد شده است.در این مطلب قصد داریم  تغییرات ضرایب و دروس رشته برق را برای کنکور 99 نسبت به سال های قبل مشخص کنیم  و تحلیلی از این تغییرات داشته باشیم که داوطلبان بتوانند در صورت لزوم برنامه مطالعاتی خود را با این تغییرات ضرایب و دروس در رشته برق منطبق کنند. شما همچنین می توانید در صورت داشتن سوال یا برای اطمینان بیشتراز اینکه روند برنامه ریزی خود که منطبق با شرایط جدید هست یا نه، با مشاوران تخصصی رشته برق موسسه 3گام صحبت کنید که برای این منظور می توانید از طریق لینک زیر به رایگان ثبت نام کنید تا مشاور تخصصی با شما تماس بگیرید. همچنین می توانید دانلود سوالات و پاسخنامه کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق را از سایت 3گام به صورت رایگان دریافت کنید.

ضرایب دروس ارشد برق 99

 

ثبت نام یک جلسه مشاوره تخصصی رایگان

عضویت در صفحه اینستاگرام 3گام

 

دروس گرایش های مختلف در دفترچه سال 99 نسبت به کنکور سال 98 تنها در گرایش الکترونیک قدرت تغییر داشته و ضریب درس سیگنال از 2 به 1 تغییر پیدا کرده است .پس داوطلبانی که در کد ضریب و گرایش الکترونیک روی درس سیگنال قصد سرمایه گذاری داشته اند، حالا باید  مثل داوطلبانی  که برای گرایش سیستم های قدرت می خوانند،درس ضریب 2 خود را زبان و کنترل انتخاب کنند و طبیعتا رتبه ی کسب شده در زیر گرایش 2 و 3 همه داوطلبان یکسان می شود. بودجه بندی و تعداد سوالات درس تجزیه و تحلیل سیستم ها و سیگنال ها در کنکور کارشناسی ارشد برق را در 3گام مطالعه کنید.

 

برای مطالعه و برنامه ریزی بهتر برای کنکور ارشد رشته مهندسی برق 99 با توجه به ضرایب دروس هرگرایش پیشنهاد می شود که با ترتیب زیر دروس انتخاب شوند. دقیق ترین تخمین رتبه ارشد مهندسی برق هم به این تغییرات ضرایب دروس بستگی دارد. با توجه به اینکه درس “مدار” را تمام داوطلبان مطالعه می کنند و روی این درس سرمایه گذاری زیادی می کنند، مهمترین درس کنکور شما می باشد و باید در هر گرایشی توجه ویژه ای به آن شود. همچنین برای استفاده از یک جلسه مشاوره رایگان و داشتن یک برنامه ریزی مختص به خود شما می توانید از لینک زیر ثبت نام کنید.

 

ثبت نام یک جلسه مشاوره تخصصی رایگان

عضویت در کانال تلگرام تخصصی رشته مهندسی برق

 

گرایش الکترونیک 

به ترتیب الکترونیک و مدار منطقی، سیگنال، ریاضی، زبان

گرایش سیستم های قدرت و الکترونیک قدرت

به ترتیب ماشین بررسی، ریاضی، زبان، کنترل

گرایش مخابرات سیستم و رمز و شبکه مخابراتی

به ترتیب سیگنال،ریاضی،الکترونیک،زبان

گرایش مخابرات میدان

به ترتیب مغناطیس، ریاضی، سیگنال، زبان

گرایش کنترل

به ترتیب کنترل، ریاضی، سیگنال، زبان

گرایش مهندسی پزشکی

به ترتیب سیگنال، کنترل یا الکترونیک، ریاضی، زبان

گرایش مکاترونیک

در این گرایش معمولا یکی از دروس الکترونیک یا کنترل یا ماشین با توجه به علاقه و گرایش داوطلب انتخاب شده و در الویت بعدی ریاضیات و زبان قرار دارد.

 

نکته مهم  در مطالعه و برنامه ریزی رشته مهندسی برق ارشد 99 با توجه به تغییر ضرایب دروس:

همگی دروس معرفی شده هر گرایش در بالا برای نباید حتما مطالعه شوند،یعنی باید با توجه به اولویت معرفی شده داوطلب شروع به مطالعه 2 یا 3 درس کرده و در صورت تسلط کافی دروس دیگر نیز اضافه شوند.به طور مثال داوطلبی که از تابستان برای ارشد شروع به خوندن می کنه شاید به خواندن 5 درس به طور کامل برسد اما داوطلبی که از زمستان شروع به خواندن می کند،شاید نرسد بیش از 3 درس را بخواند و اصلا این موضوع تضمین نمی کند که هر چه تعداد درس بالاتری بخوانید ،رتبه بهتری کسب خواهید کرد و شاید نیمی از افرادی که رتبه برتر کنکور هستند تنها 3 درس خوانده اند.

 

ثبت نام یک جلسه مشاوره تخصصی رایگان

عضویت در کانال تلگرام تخصصی رشته مهندسی برق

عضویت در صفحه اینستاگرام 3گام

شما هم نظرتان را در مورد این مطلب بگویید.


داوطلب هم اکنون در 3گام هستند !

اخبار تخصصی مورد نظرتان شامل:

ضرایب دروس ارشد برق 99

ثبت نام، اعلام نتایج و آزمونهای داخلی دانشکاه ها را رایگان دریافت نمایید.


Copyright © 2021 AtiTech. All Rights Reserved.

ضرایب دروس مختلف در گرایش های متعدد ارشد برق یکی از مهم ترین اطلاعاتی است که داوطلبان کنکور ارشد مهندسی برق نیاز دارند.

این ضرایب نشان دهنده این مطلب هستند که هر کدام از این دروس برای هر گرایش از چه اهمیتی برخوردار هستند.

در ادامه به بررسی این مطلب پرداخته می شود.

ضرایب دروس ارشد برق 99

(آمار، معادلات، ریاضی مهندسی)

سیستم های دیحیتال

تحلیل سیستم های انرژی

(بررسی سیستم قدرت سابق)

سیگنال و سیستم

 

همانطور که در جدول بالا دیده می شود برای همه زیر گرایش های الکترونیک، ضرایب دروس یکسان است

و شما نیازی به تعیین زیر گرایش خود مانند مدارات مجتمع خطی و یا دیجیتال و نانو الکترونیک ندارید

و صرفا اگر در کنکور ارشد برق به گرایش الکترونیک علاقمند باشید،

ضرایب هر 8 درس برای شما در هر سه زیر گرایش برابر خواهد بود.

طبق جدول فوق و به ترتیب اهمیت توصیه می شود دروس

الگترونیک-دیجیتال و مدار1و2  و مجموعه ریاضیات و زبان در شروع کار مطالعاتی شما قرار بگیرند

و در ادامه می توان بر روی درس سیگنال نیز سرمایه گذاری کرد.

(آمار، معادلات، ریاضی مهندسی)

سیستم های دیحیتال

تحلیل سیستم های انرژی

(بررسی سیستم قدرت سابق)

سیگنال و سیستم

 

(آمار، معادلات، ریاضی مهندسی)

سیستم های دیحیتال

تحلیل سیستم های انرژی

(بررسی سیستم قدرت سابق)

سیگنال و سیستم

یا

مقدمه ای بر مهندسی پزشکی

 

(آمار، معادلات، ریاضی مهندسی)

سیستم های دیحیتال

تحلیل سیستم های انرژی

(بررسی سیستم قدرت سابق)

سیگنال و سیستم

 

(آمار، معادلات، ریاضی مهندسی)

سیستم های دیحیتال

ضرایب دروس ارشد برق 99

تحلیل سیستم های انرژی

(بررسی سیستم قدرت سابق)

سیگنال و سیستم

گرایش مخابرات در کنکور ارشد برق شامل 4 زیر گرایش می باشد که بجز گرایش “مخابرات میدان، موج و مخابرات نوری”

سایر گرایش ها ضرایب یکسانی در دروس کنکوری دارا می باشند.

عمده تفاوت این گرایش با بقیه گرایش ها بر سر درس بسیار مهم و ضریب 4 مغناطیس می باشد که در گرایش الکترومغناطیس ضریب 4 دارد،

در حالی که سایر زیر گرایش ها در درس سیگنال دارای ضریب 4 می باشند.

به داوطلبان کنکور ارشد برق توصیه می شود که برای شروع حتما

درس های مدار، ریاضیات و زبان و بسته به گرایش سیگنال یا مغناطیس را وارد بر نامه خود کنند

و در ادامه و در صورتی که برنامه به آنها اجازه داد، سایر دروس را نیز مطالعه کنند

 

* اطلاعات ناب و بی نظیر در مورد اینکه:- چرا باید در آزمون های آزمایشی شرکت کنیم؟!- چگونه تشخیص دهیم جامعه آماری کدام مؤسسه بالاتر است؟!- چگونه تشخیص دهیم کیفیت سؤالات کدام مؤسسه مطلوب تر است؟- چگونه بهترین مؤسسه را برای آزمون های آزمایشی انتخاب کنیم؟

ضرایب و گرایش های مجموعه مهندسی برق (آزمون سراسری) براساس دفترچه آزمون سال 99

table.listDoctora tr td{padding:5px !important;}

عناوین دروس امتحانی: 1- زبان عمومی و تخصصی (انگلیسی)، 2- ریاضیات (معادلات دیفرانسیل، ریاضیات مهندسی، آمار و احتمال)، 3- مدارهای الکتریکی (1و2)، 4- الکترونیک (1و2) و سیستم های دیجیتال (1)، 5- ماشین های الکتریکی (1و2) و تحلیل سیستم های انرژی (1)، 6- سیستم های کنترل خطی، 7- سیگنال ها و سیستم ها، 8- الکترومغناطیس.

ضرایب دروس ارشد برق 99

 

 

* در رشته گرایش «مهندسی پزشکی» انتخاب یکی از دو درس الکترومغناطیس یا مقدمه ای بر مهندسی پزشکی، به عنوان درس هشتم الزامی است.

** پذیرش دانشجو در رشته « مهندسی پدافند غیرعامل» (رشته 5) فقط برای دانشگاه صنعتی مالک اشتر صورت می پذیرد.

*** مهندسی مخابرات امنیتی، خاص دانشگاه های نظامی و امنیتی می باشد.

 

 

دروس امتحانی آزمون کارشناسی ارشد مهندسی برق: سوالات آزمون کارشناسی ارشد رشته برق شامل 10 عنوان درسی می‌باشد كه تا آزمون کارشناسی ارشد 92 (بهمن 91) از هر درس به طور مساوی 15 سؤال مطرح می شد. اما در آزمون کارشناسی ارشد سال 1391 از تعداد سؤالات کسر شده و از هر درس (غیر از زبان) به طور مساوی 12 سوال مطرح شد و این روند تا آزمون سراسری سال 95 به همین صورت بوده است؛ اما آزمون سال 1396 با تغییرات زیادی هم در دروس و هم در ضرایب هر درس مواجه شد که به طور خلاصه این تغییرات را مورد بررسی قرار می‌دهیم:زبان عمومی و تخصصی:این درس با ضریب (2) برای تمام گرایش‌ها نقش مهمی در قبولی آزمون كارشناسی ارشد دارد. تسلط نسبی به لغات و مطالب گرامری در حد دوره كارشناسی و آشنایی كامل با لغات و اصطلاحات تخصصی رشته برق در گرایش‌های مختلف برای پاسخگویی به تست‌های این درس كاملاً ضروری می‌باشد. در دانشگاه‌ها اساتید با توجه به سلیقه خود از جزوات و كتاب‌های خاصی استفاده می‌كنند، مراجعه به كتاب زبان عمومی مدرسان شریف و سپس مطالعه كتاب زبان تخصصی، مجموعه فلش کارت زبان تخصصی مهندسی برق و مرور كامل سؤالات 10 سال اخیر كه تمام آن‌ها در كتاب موسسه ترجمه فارسی شده‌اند، دانشجویان را به آمادگی خوبی در این درس می‌رساند. مطالعه‌ی كتاب 504، Essential words for the Toefl و در صورت داشتن وقت کافی، مطالعه مقالات IEEE برای آمادگی هرچه بهتر توصیه می‌شود. در صورت مدیریت زمان در روز آزمـون و آشنـایی با روش‌های مرور سریع صورت سؤال و گزینه‌ها در درس زبان، كسب درصدی در حدود 45 تا 50 به راحتی امكان دارد. لازم به ذکر است تعداد سوالات این درس در آزمون کارشناسی ارشد 1396, 30 سوال بود.

مدارهای الکتریکی 1 و 2:این درس با ضریب (3) برای تمام گرایش‌های مهندسی برق به دلیل ضریب بالای آن و تسلط نسبی تمام دانشجویـان از اهمیت بالایی در آزمـون بـرخوردار است.  ویرایش جدیدكتاب‌های مدار الكتریكی موسسه مدرسان شـریف ( چاپ داوزدهم) با چیدمان بسیار مناسب مطالب که از ملزومات این درس می‌باشد و با ارائه مثال‌های متعدد تألیف جهت تفهیم مطالب درسی، حل كامل سوالات كنكور کارشناسی ارشد از سال 70 تا 95 و حل بیش از 2000 هزار تست با پاسخ تشریحی به طور کامل دانشجو را از مراجعه به منابع مختلف بی‌نیاز می‌كند. ارائه روش‌های تستی در حل مسائل، آموزش مفاهیم، قوانین و فرمول‌های اساسی، توضیحات فارسی ضمن آموزش مطالب، این كتاب را در نوع خود بی‌نظیر كرده است. با نگاهی به كارنامه قبولی‌های آزمون کارشناسی ارشد، می‌توان به این نتیجه رسید كه كسب درصد 40 به بالا برای این درس خیلی دور از دسترس نیست.ریاضیات:همان طور كه در ابتدای توضیحات این بخش هم به آن اشاره شد، در آزمون کارشناسی ارشد سال 96، تعداد سوالات درس ریاضیات که خود شامل ریاضیات مهندسی، معادلات دیفرانسیل و آمار و احتمال بود دچار تغییراتی شد و از 12 سوال در سال 95 به 15 سوال در سال 96 افزایش یافت که سهم هرکدام از دروس پنج سوال بود. بعضی از دانشجویان رشته مهندسی برق معمولا قید سوالات آمار را می‌زنند و وقت خود را به دو درس معادلات دیفرانسیل و ریاضی مهندسی اختصاص می‌دهند (تا سال 95) اما پس از افزایش تعداد سوالات آمار و احتمالات به پنج سوال، این روند دیگر به داوطلبان توصیه نمی‌شود چرا که با كمی مطالعه در بعضی از مباحث آمار و با توجه به اینكه همه دانشجویان پیش‌زمینه‌هایی از دبیرستان را در این درس یدك می‌كشند و مراجعه به كتاب آمار مدرسان شریف می‌توان با زحمت كم به سوالات آمار جواب داد. با توجه به اینكه ضریب درس ریاضی برای تمام گرایش‌ها (3) می‌باشد، لذا به دست آوردن درصد مناسب در این درس حائز اهمیت می‌باشد. پراهمیت‌ترین بخش از سؤالات ریاضیات رشته برق، ریاضی مهندسی است. كتاب كرویت سیك مهمترین مرجع تدریس این درس می‌باشد، كه البته به لحاظ حل مثال‌های زیاد و تشریح كامل مطالب خصوصاً در بخش توابع مختلط دارای ضعف می‌باشد و بعضاً به دلیل ترجمه گزینشی در فصول معادلات با مشتقات جزیی مطالب پیچیده‌تر نیز شده است. كتاب ریاضی مهندسی مدرسان شریف (چاپ بیست و دوم) با حل 950 مثال و 2300 پرسش چهارگزینه‌ای به همراه پاسخ تشریحی، حل تمام تست‌های كنكور رشته‌های مختلف در 15 سال اخیر(تا سال 95)، ارائه 10 آزمون خودسنجی، ارائه 300 تست با پاسخ كلیدی و همچنین ارائه روش‌های خاص در حل تست‌ها، دانشجو را می‌تواند در پاسخگویی به تمام تست‌های این درس یاری كند. معمولاً جز مواردی خاص، طرح تست‌های عجیب و غریب در این درس دیده نشده است. یادمان باشد به دلیل اینکه درس ریاضیات مهندسی جزء دروس اصلی آزمون دکتری نیز هست، یادگیری آن در ادامه موفقیت های آکادمیک داوطلبان می تواند نقش بسزایی ایفا کند. همچنین دانشجویان اکثراً از بحث معادلات با مشتقات جزئی غافل می شوند که این مبحث بیشترین بودجه بندی را از سؤالات ریاضی مهندسی داشته کـه کتاب حل سؤالات ریاضی مهندسی بدون دخالت مدرسان شریف با ارائه روش های کاملاً تستی می تواند برای داوطلبان بسیار مفید باشد. بخش دیگری از سؤالات ریاضی به درس معادلات دیفرانسیل اختصاص دارد. درس معادلات دیفرانسیل ذاتاً درس سختی نیست و اكثر تست‌های این درس از فرمول‌های دسته بندی شده‌ی خاصی پیروی می‌كنند. كتـاب‌های بـویس، سیمونز از منـابع مهم این درس هستند. كتاب معـادلات دیفرانسیل مدرسان شریف نیز با حل كـامل تمام تست‌های كنكور 15 سال اخیر در بیش از 10 رشته، آموزش پایه‌ای مطالب به صورت گام به گام و ارائه تست‌های فراوان می‌تواند دانشجویان را برای پاسخگویی به تست‌های این درس به تسلط‌ كامل برساند. تست‌های این درس نیز به غیر از مواردی خاص دچار نوسان نمی‌شود و قابل حدس زدن می‌باشد. برای درس آمار و احتمالات نیز انتشارات مدرسان شریف اقدام به چاپ کتابی ویژه این رشته با درسنامه کامل و  با حجم بسیار مناسب کرده است که سوالات کنکور 15 سال اخیر نیز با پاسخ تشریحی به طور کامل داخل این کتاب گنجانده شده است و  با استقبال خوبی نیز از سوی دانشجویان و داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد مواجه شده است. سیستم‌های کنترل خطی:تعداد سؤالات این درس 12 تست بوده و بیشترین ضریب را در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی برق برای گرایش های کنترل، مهندسی پزشکی و مکاترونیک با ضریب (4) دارد ( از آزمون سال 1396 این درس برای تمامی گرایش‌ها دارای ضریب بوده که در جدول ابتدایی این بخش، ضرایب برای هر گرایش مشخص گردیده است). این درس در آزمون کارشناسی ارشد چند سال اخیر مورد توجه دانشجویان رشته برق به عنوان یك درس جهت كسب درصد بالا قرار گرفته است؛ البته نوع طرح سؤالات این درس ممكن است معادلات را به هم بزند، چرا كه در بعضی مباحث مانند طراحی كنترلرها و جبران ‌كننده‌ها می‌توان تست‌های جدید مطرح نمود ولی به طور كلی با توجه به آسانی بعضی از مطالب این درس نسبت به بقیه دروس می‌تواند به عنوان یك درس جهت كسب درصد خوب مدنظر قرار گیرد. البته در سال های اخیر و به‌خصوص در کنکور کارشناسی ارشد سال‌های 92 تا 96، سؤالات این درس مفهومی‌تر شده اند. مفهومی‌تر شدن سؤالات به معنای سخت تر شدن آن نیست، بلکه به این معنا که هرکس بتواند مفاهیم کنترلی را به صورت مفهومی و از پایه درک کند موفق تر می شود.كتاب‌های اوگاتا، درف، بنجامین‌كو از منابع معروف دانشگاهی این درس هستند و هر كدام در فصولی خاص مطالب را خوب توضیح داده‌اند، ولی به دلیل ترجمه بودن تمام این كتاب‌ها، مشكلاتی در آن‌ها دیده می‌شود. كتاب كنترل خطی دكتر هومن سجادیان استاد دانشگاه خواجه‌نصیر، عصاره‌ای مفید از كتاب‌های فوق با اضافه كردن تعداد زیادی تست‌ حل شده و آموزش مطالب با زبانی ساده‌تر می‌باشد كه توسط مدرسان شریف به چاپ رسیده است و پرفروش ترین کتاب کنترل خطی در بازار ایران است و داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد رشته برق مطمئناً با خواندن دقیق این کتاب دیگر لازم نیست به کتاب دیگری مراجعه کنند.الکترونیک (1 و 2) و سیستم‌های دیجیتال(1):تا سال 95 از درس الکترونیک به صورت مجزا در آزمون کارشناسی ارشد سوال مطرح میشد اما در سال 96 درس سیستم‌های دیجیتال نیز به این درس اضافه شد و از هر دوی آنها در مجموع 15 سوال مطرح شد که سهم درس الکترونیک 9 سوال و سهم درس سیستم‌های دیجیتال (مدار منطقی) 6 سوال بود.  از جمله كتاب‌هایی كه برای آموزش درس الکترونیک در دانشگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند، كتاب‌های سدرا، مدارهای مجتمع‌گری، كتاب مهندس تقی شفیعی و كتاب الكترونیك دكتر میرعشقی می‌باشند. شاید به عنوان یك كتاب پایه‌ای برای دانشجویان ضعیف بتوان به كتاب دكتر میرعشقی اشاره كرد، در قسمت حل مسائل در فصول مربوط به دیود، كتاب مهندس تقی شفیعی و در بقیه فصول استفاده از كتاب‌های گری و سدرا توصیه می‌شود. تست‌های درس الكترونیك در سال‌های اخیر پایداری نسبی پیدا كرده و تاكید بیشتر بر روی مباحث تقویت کننده، فیدبک و تقویت کننده های تفاضلی می‌باشد. ولی قابلیت طرح تست جدید همه ساله انتظار می‌رود (البته طرح تست‌های تكراری نیز به همین اندازه انجام شده و امید آن می‌رود!) كتاب الكترونیك مدرسان شریف تألیف مهندس امیر كاشی (عضو هئیت علمی دانشگاه امیركبیر) خلاصه‌ای مفید از مباحث الكترونیك برای دستیابی به درصدی مناسب به دانشجو ارائه می‌كند. استفاده از كلاس‌های حضوری ایشان فرصتی است كه فقط در این موسسه امكان‌پذیر است. منابع مهم درس سیستم‌های دیجیتال(مدار منطقی) در دانشگاه‌هاي مختلف كتاب‌هاي طراحي ديجيتال، تأليف موريس مانو، كتاب تحليل و طراحي مدارهاي منطقي ديجيتال تأليف ويكتور پرنلسون مي‌باشند. سيستم‌ها و مبناهاي عددي، انواع مدارهاي منطقي و ساده‌سازي توابع منطقي از جمله مباحث این درس مي‌باشد. كتاب‌هاي مرجع فوق هرچند كتاب‌هاي خوبي هستند ولي به دليل اينكه هر دوي آن‌ها ترجمه هستند لذا آموزش بعضي مطالب كمرنگ بيان شده است و در ضمن مسائل حل شده آن‌ها خيلي زياد نيستند. انتشارات مدرسان شريف براي اين درس نيز كتاب مدار منطقي را به داوطلبان مهندسی برق و کامپیوتر ارائه كرده است. در اين كتاب ضمن ارائه خلاصه درس، تست‌هاي تأليفي مؤلف در فصول مختلف گنجانده شده است؛ وجود تست‌هاي رشته مهندسي برق از سال 1374 تا 1395 به همراه پاسخ‌هاي تشريحي آن‌ها در كتاب به همراه تست‌هاي تكميلي در پايان هر فصل، باعث منحصر به فرد شدن اين كتاب در بين كتاب‌هاي ديگر بازار شده است.

تجزیه و تحلیل سیستم‌ها:این درس نیز همانند دروس دیگر در سال 96 در هرگرایش دارای ضریب متفاوتی شد که در جدول ابتدایی این بخش به صورت کامل مشخص شده است. در سال 1396 از این درس 12 درس طرح شد که با کمی مطالعه می‌توان به درصد قابل توجهی در این درس دست یافت. كتاب «اپنهایم» از منابع مهم این درس می‌باشد ولی به دلیل پراكندگی در تدریس فصل‌های مختلف این درس از سوی مدرسین دانشگاه‌ها، هنوز دانشجویان نمی‌دانند كل كتاب را باید بخوانند یا نه!؟ عدم دسترسی به تست‌های متنوع در این درس، می‌تواند مهمترین مشكل جهت آمادگی برای این درس باشد. ولی با این حال چون شیب سوالات تغییرات چندانی ندارد، می‌توان این موضوع را نادیده گرفت. قابل ذكر است كتاب تجزیه و تحلیل سیستم‌ها با تألیف دكتر هومن سجادیان و دکتر سید مهدی حسینی توسط انتشارات مدرسان شریف به چاپ رسیده است و تاکنون چاپ های متعدد آن با ویراستاری جدید به بازار کتاب عرضه شده است.

ماشین‌های الکتریکی(1و2) و تحلیل سیستم‌های انرژی الکتریکی(1):برای این مجموعه هم تا سال 95 از درس ماشین‌های الکتریکی و تحلیل سیستم‌های انرژی (بررسی سیستم‌های قدرت) به صورت مجزا در آزمون کارشناسی ارشد سوال مطرح میشد اما در سال 96 این دو درس در یک مجموعه با هم ادغام شده و از هر دوی آنها در مجموع 15 سوال مطرح شد که سهم درس ماشین‌های الکتریکی 10 سوال و سهم درس تحلیل سیستم‌های انرژی (بررسی سیستم‌های قدرت) 5 سوال بود. در سال‌های اخیر بخشی از سوالات درس ماشین‌های الکتریکی به صورت مفهومی طراحی می‌شود و كتاب‌های نسبتاً خوب و متنوعی در این زمینه وجود دارد كه هر كدام از آن‌ها می‌تواند جهت فصول خاص مورد استفاده قرار گیرد، مثلاً در مورد میدان‌های مغناطیسی كتاب سلمون، در مورد مفاهیم تبدیل انرژی كتاب پ ـ س ـ سن و چاپمن، و درباره ماشین‌های dc و ترانسفورماتور‌ها و موتور‌های القایی كتاب بیم‌بهارا می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند، كه كتاب اخیر، منبع نسبتاً كاملی نسبت به بقیه منابع می‌باشد و تنها ایراد آن می‌تواند ضعف در طرح مسائل جدید و همچنین عدم پرداختن به بعضی از مفاهیم مشكل باشد. كتاب ماشین‌های الكتریكی موسسه مدرسان شریف با تألیف دکتر آقا میرسلیم و مهندس پژمانفر كه از اساتید حاذق این درس می‌باشند، با حل تعداد زیادی مسئله، آموزش گام به گام مفاهیم و ارائه روش‌های تستی در حل بعضی مسائل كمك شایانی به یادگیری این درس می‌كند. به دست آوردن درصد حدود 50 در این درس با توجه به قبولی‌های رشته برق به راحتی امکان پذیر است. با مطالعه کامل کتـاب مدرسـان شریف و حل تست های کنکورهای کارشنـاسی ارشد و دکتری که همگی در کتاب مدرسان شریف قرار گرفته اند، می توان به درصدهای بالاتر هم دست یافت. به گونه ای که اکثر داوطلبانی که رتبه زیر 20 می آورند، در این درس به درصد 70 هم دست پیدا می کنند. درس تحلیل سیستم‌های انرژی الکتریکی1 (بررسی سیستم‌های قدرت)، از جمله درس‌هایی است كه سابقه حضور آن به عنوان موارد آزمون کارشناسی ارشد مهندسی برق از آزمون سال 84 می‌باشد؛ به همین دلیل تست‌های كمی از كنكور‌های آزمون های کارشناسی ارشد سال های قبل در دسترس می‌باشد. ماهیت این درس طوری است كه در قسمت طرح تست‌های محاسباتی برای كنكور محدودیت وجود دارد چون مسائل محاسباتی مهم این درس اكثراً راه‌حل‌های طولانی دارند و در غالب تست قابل طرح نیستند به همین دلیل داوطلبان باید سعی كنند در قسمت مفاهیم تسلط بهتری پیدا كرده و به روش‌های حل مسائل با محاسبات كمتر ،توجه بیشتری كنند. كتاب‌های استیونسون، گلاور، برگمن از جمله كتاب‌های مورد استفاده برای این درس می‌باشند. سؤالات این درس در آزمون ارشد اکثراً به صورت به دست آوردن رابطه می باشد و درصد کمی از سؤالات عددی می باشد. مطالعه مفهومی روابط و نحوه به دست آوردن آنها می تواند در استخراج روابط مدنظر طراح سؤالات کنکور کمک شایانی باشد. كتاب مدرسان شریف با تألیف دکتر احد کاظمی و مهندس آرمان اله یاری به صورت خلاصه تمام مطالب مورد نیاز را كاملاً پوشش داده و خواندن تمام كتاب با توجه به حجم كم آن پیشنهاد می‌شود. با نگاهی به كارنامه نفرات قبول شده كسب درصد حدود 60 در این درس دور از ذهن نیست.الکترومغناطیس:این درس با 12 سؤال به نظر اکثر دانشجویان رشته برق، یکی از سخت‌ترین دروس در آزمون کارشناسی ارشد می‌باشد. اما دانشجویان رشته مخابرات در این درس دارای تسلط بالائی هستند. قوی بودن درس ریاضی عمومی (2) و تسلط بر مباحث توابع برداری كمك شایانی در یادگیری مباحث این درس به دانشجویان می‌كند. كتاب‌های چنگ و هیت از منابع معروف این درس هستند كه كتاب هیت جهت مطالعه اولیه و شروع به یادگیری مباحث پایه‌ای باید مورد استفاده قرار گیرد و حل مسائل مختلف كتاب چنگ در وهله دوم پیشنهاد می‌شود. كتاب الكترومغناطیس مدرسان شریف تألیف دکتر نادر کمجانی عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت، مهندس عباس شفیعی و مهندس بهناز توکلی با حل كامل تمامی سوالات مربوط به رشته برق، فیزیك و هسته‌ای مجموعه‌ی نسبتاً كاملی از تست‌ها را جمع‌آوری كرده‌اند و به طرز كاملاً ماهرانه‌ای مسائل فرمول‌بندی شده‌اند و مشكل محاسبات پیچیده ریاضی تا حدی برای دانشجویان برطرف شده است. درسنامه مختصر و مفید این کتاب با توجه به نیازمندی های سؤالات آزمون کارشناسی ارشد برق، از ویژگی های ممتاز آن می باشد. درست است که این درس با توجه به پیش زمینه ای که دانشجویان از آن دارند توسط اکثر آنها کنار گذاشته می شود، اما از تعداد 12 سؤال طرح شده در کنکور حداقل تعداد 4 تا 5 سؤال را می توان با مطالعه کتاب مدرسان شریف پاسخ داد. بخصوص سؤالات مبحث مغناطیس راحت تر پاسخ داده می شوند. در کنار کتاب اصلی انتشارات مدرسان شریف برای این درس، به تازگی کتاب حل سوالات الکترومغناطیس بدون دخالت دست(روش رد گزینه‌ها) را به چاپ رسانده است که داوطلبان می‌توانند با استفاده از آن به تکمیل معلومات و بالا بردن سرعت پاسخگویی به سوالات این درس دست یابند؛ همچنين داوطلباني كه اين درس را براي كنكور كنار گذاشتند هم می‌توانند با به‌كارگيري تحليل‌ها و روش‌هاي ذكر شده در این كتاب به کسب درصد 30 در این درس امیدوار باشند که برای درس الکترومغناطیس درصد کمی نیست.

کارشناسی ارشد

دکتـــــری

کاردانی به کارشناسی

دپارتمان زبان

تمامی حقوق قانونی این وب سایت متعلق به مؤسسه آموزشی مدرسان شریف است ©


جهت دریافت فایل اطلاعات کلیک نماییدDownloads-icon

مبلغ قابل پرداخت

0 تومان

لطفا اطلاعات زیر را وارد کنید تا از طریق اساتید و مشاوران لایوآموز برای مشاوره رایگان با شما تماس گرفته شود

 

خوشبختانه در کنکور ارشد برق 99 دروس تغییر نکرده اند و فقط ضرایب شامل تغییر شده است. بنابراین در این مقاله قصد داریم در مورد انتخاب دروس و اولویت دروس برای  مطالعه صحبت کنیم.

ضرایب دروس ارشد برق 99

در جدول منتشر شده توسط سازمان سنجش می توانیم ضرایب را مشاهده کنیم. ما بر اساس ضرایب و میزان راحتی دروس برای شما برای هر گرایش ترتیب مطالعه دروس را ذکر خواهیم کرد.

نام دروس و ضرایب کنکور ارشد برق

دروس ریاضی و مدار در گرایش الکترونیک  ضریب 3 دارند. برای این گرایش اولویت اول شما باکس الکترونیک بعلاوه مدار و ریاضی است. و اولویت دوم شما برای مطالعه سیگنال و زبان است.

برای برنامه ریزی ابتدا این سه باکس را بخوانید  و سپس سیگنال و زبان را بخوانید.

برای مطالعه دروس باید ابتدا فازبندی کنیم درس های مهم تر باز یک و دو بخوانید و همراه با فاز یک و دو قسمتی از دروس باکس ریاضی و درس آمار را نزدیک کنکور بخوانید.

در گرایش قدرت سیگنال ضریب 2 ندارد. برای اولویت بندی قدرت و مدار و ریاضی در اولویت اول و اولویت دوم کنترل خطی و زبان را قرار دهید.

برای درس زبان اصلا لغت حفظ نکنید. زیرا گستره لغات زیاد است پس روی گرامر و درک مطلب کار کنید.

در مخابرات میدان مغناطیس مدار و ریاضی اولویت اول است و سپس سیگنال و الکترونیک را بخوانید.

کنترل خطی و ریاضی و مدار و سپس برای اولویت دوم سیگنال  یا قدرت(ماشین بررسی) را بخوانید.

در این گرایش دو درس سیگنال و کنترل  و در اولویت دوم درس الکترونیک و ریاضی و مدار را بخوانید.

 

برای دریافت آخرین اخبار دوره
ها ایمیل را وارد کنید

برای دریافت آخرین اخبار دوره
ها ایمیل را وارد کنید

لایوآموز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

.کلیه حقوق این وبسایت متعلق به موسسه آموزشی لایوآموز می باشد

داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی برق با توجه به گرایش مدنظرشان لازم است به سؤالات تعدادی از ۸ سرفصل آزمون کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی برق که در دفترچه‌ ثبت‌نام کنکور ارشد معرفی شده، پاسخ دهند.

میترسی از اخبار کنکور ارشد جدا بمونی؟ ما همه اخبار رو بهت میگیم! کافیه عضو کانال تلگرام کارشناسی ارشد بشی … و یا وارد پیج اینستاگرام مسترتست بشی …

سرفصل‌ها و ضرایب دروس گرایش‌های مختلف کنکور کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی برق براساس دفترچه ثبت نام ارشد ۱۴۰۰ به شرح زیر است:

۱- زبان عمومی و تخصصی انگلیسی

۲- ریاضیات (معادلات دیفرانسیل، ریاضیات مهندسی، آمار و احتمال)

ضرایب دروس ارشد برق 99

۳- مدارهای الکتریکی (۱ و ۲)

۴- الکترونیک (۱ و ۲) و سیستم های دیجیتال ۱

۵- ماشین ­های الکتریکی (۱ و ۲) و تحلیل سیستم های انرژی الکتریکی ۱

۶- سیستم­ های کنترل خطی

۷-سیگنال ها و سیستم ها

۸- الکترو مغناطیس

گرایش‌های مختلف مجموعه مهندسی برق به شرح زیر است:

۱- مهندسی برق

۱- مدارهای مجتمع الکترونیک

۲- افزاره­ های میکرو و نانوالکترونیک

۳- سیستم­ های الکترونیک دیجیتال

۴- سیستم­ های قدرت

۵- الکترونیک قدرت و ماشین­ های الکتریکی

۶- برنامه­ ریزی و مدیریت سیستم ­های انرژی

۷- سامانه ­های برقی حمل و نقل

۸- مخابرات میدان و موج

۹- مخابرات نوری

۱۰- مخابرات سیستم

۱۱- مخابرات امن و رمزنگاری

۱۲- شبکه ­های مخابراتی

۱۳- کنترل

۱۴- جنگ الکترونیک

۱۵- الکترواکوستیک

۲- مهندسی پزشکی

۱- بیوالکتریک

۲- اطلاعات پزشکی

۳- مهندسی ورزش

۳- مهندسی مکاترونیک

۴- مهندسی راه­ آهن برقی

۵- مهندسی پدافند غیرعامل

-افا (استتار، فریب و اختفا)

۶- مهندسی سیستم های انرژی

۱- تکنولوژی انرژی

۲- انرژی و محیط زیست

۳- سیستم های انرژی

ضرایب دروس ارشد برق 99

۷- مهندسی انرژی های تجدیدپذیر

۸- مهندسی هسته ای

۱- کاربرد پرتوها

۲- گداخت هسته ای

۳- مهندسی راکتور

۴- مهندسی پرتوپزشکی

۵- مهندسی فیزیک بهداشت

۹- مهندسی هوافضا

– فناوری ماهواره

۱۰- مهندسی کنترل و علائم 

۱۱- مهندسی فتونیک

-نانوفتونیک

۱۲- مهندسی نانوفناوری

-نانوالکترومکانیک

۱۳-مهندسی صدا

۱۴- مهندسی سیستم های میکرو و نانوالکترومکانیک

۱۵- مهندسی مخابرات امنیتی

۱۶- مهندسی خودرو

– برق و الکترونیک خودرو

۱۷- مواد، انرژی و تکنولوژی کوانتومی

* در رشته مهندسی پزشکی، انتخاب یکی از دو درس الکترومغناطیس یا مقدمه ای بر مهندسی پزشکی به عنوان درس هشتم الزامی است.

** پذیرش دانشجو در رشته «مهندسی پدافند غیرعامل گرایش افا» فقط برای دانشگاه های جامع امام حسین(ع) و صنعتی مالک اشتر صورت می پذیرد.

*** خاص دانشگاه های نظامی و امنیتی می باشد.

**** پذیرش دانشجو در رشته مهندسی مخابرات امنیتی، فقط توسط دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی (وابسته به وزارت اطلاعات) و فقط از میان برادران انجام خواهد شد. برای اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی این دانشگاه به توضیحات ذیل مجموعه امتحانی ۱۱۵۳ مراجعه شود

برای مشاهده منابع کنکور کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی برق به لینک زیر مراجعه نمایید:

منابع کنکور ارشد مهندسی برق

همچنین برای دانلود سوالات کارشناسی ارشد کلیک کنید.

خیر، سازمان سنجش تنها سرفصل های دروس امتحانی کنکور ارشد را اعلام می شود.

مسترتست به عنوان وب سایت تخصصی آزمون کارشناسی ارشد، امکان دانلود سوالات کنکور ارشد را به صورت کاملاً رایگان فراهم کرده است.

{“@context”:”https://schema.org”,”@type”:”FAQPage”,”mainEntity”:[{“@type”:”Question”,”name”:”آیا منابع آزمون کارشناسی ارشد از سوی سازمان سنجش اعلام می شود؟”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”خیر، سازمان سنجش تنها سرفصل های دروس امتحانی کنکور ارشد را اعلام می شود.”}},{“@type”:”Question”,”name”:”برای دریافت سوالات کنکور کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات فارسی به کدام سایت مراجعه کنم؟”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”مسترتست به عنوان وب سایت تخصصی آزمون کارشناسی ارشد، امکان دانلود سوالات کنکور ارشد را به صورت کاملاً رایگان فراهم کرده است.”}}]}

 

وب‌سایت مسترتست، با هدف اطلاع‌رسانی و مشاوره کنکور کارشناسی ارشد و پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد راه‌اندازی گردیده است و تلاش می‌کند با ایجاد ارتباط بین داوطلبان کارشناسی ارشد و پاسخ‌دهی به سؤالات ایشان راه را برای موفقیت داوطلبان هموار نماید.

ما در این راه همواره کنار شما عزیزان هستیم.تماس با ما

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با انتشار اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد سال 99 ضرایب برخی دروس مجموعه برق برای کنکور ارشد سال 99 نسبت به کنکور سال‌های گذشته تغییر کرده است. با توجه به اینکه داوطلبان تنها 4 ماه برای آمادگی در این آزمون مهلت دارند به بررسی تغییر ضرایب و دروس مجموعه برق ارشد 99 پرداختیم.

تغییر ضریب کنکور ارشد برق تنها در یک گرایش آزمون کارشناسی…

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت جهت خریداری بسته های تماس کلیک کنید.

 

کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق، در 13 گرایش ارائه می شود. فارغ التحصیلان این رشته ، با توجه به گرایش تحصیلی خود؛ در وزارت نیرو، صنایع مختلف ، کارخانه ها و.. مشغول به کار می شوند. ضرایب دروس ، گرایش ها و منابع کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق ؛ در این مقاله آورده شده است.

 

ضرایب دروس ارشد برق 99

 

 

مهمترین منابع آزمون ارشد رشته مهندسی برق، به شرح زیر است:

 

 

2 – کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل

تخصصی : 1 – English for the students of power, Electronics control & communications منوچهر حقانی

2 – انگلیسی برای دانشجویان مهندسی برق (English for the students of electrical engineering)، جمال الدین جلالی پور

مدارهای الکتریکی

( 1 و 2 )

2 – کتاب مدارهای الکتریکی دکتر هدتنی

3 – رهیافت حل مسأله در مدارهای الکتریکی محمود دیانی

2 – مبانی الکترونیک، دکتر میر عشقی

3 – مدارهای میکروالکترونیک، کنت اسمیت، ترجمه حمید ملکان و هاله اسدی

سیستم های دیجیتال 1 : 1 – طراحی و تحلیل مدارهای منطقی دیجیتال نلسون

2 – اصول طراحی دیجیتال واکرلی

ماشین های الکتریکی    ( 1 و 2 ) و تحلیل سیستم های انرژی الکتریکی 1

2 – ماشین الکتریکی (تحلیل- بهره برداری- کنترل) دکتر سن، ترجمه دکتر عابدی و مهندس نبوی

3 – ماشینهای الکتریکی، سلمون، ترجمه دکتر لسانی

4 – ماشین الکتریکی با کاربردهایی از الکترونیک قدرت، دکتر ال هاواری ترجمه دکتر عبادی

5 – مبانی ماشین الکتریکی، چاپمن، ترجمه دکتر جواد فیض

تحلیل سیستم های انرژی الکتریکی 1 : 1 – بررسی سیستم های قدرت، هادی سعادت

2 – بررسی سیستم های قدرت، نگرس، ترجمه دکتر مهرداد عابدی

3 – بررسی سیستم های قدرت، احد کاظمی

4 – بررسی سیستم های قدرت گلاور

5 – بررسی سیستم های قدرت، استیونسون

2 – کنترل خطی،  اوگاتا، ترجمه دکتر جبه دار و دکتر خاکی صدیق

2- الکترودینامیک گریفیث

 

 

 

منابع کنکور کارشناسی ارشد 1400

 

 

ضرایب دروس ارشد برق 99

عناوین دروس امتحانی ارشد مهندسی برق:

1- زبان عمومی و تخصصی (انگلیسی)، 2- ریاضیات (معادلات دیفرانسیل، ریاضیات مهندسی، آمار و احتمال)، 3- مدارهای الکتریکی (1و2)، 4- الکترونیک (1و2) و سیستم های دیجیتال (1)، 5- ماشین های الکتریکی (1و2) و تحلیل سیستم های انرژی (1)، 6- سیستم های کنترل خطی، 7- سیگنال ها و سیستم ها، 8- الکترومغناطیس.

 

 

 

جدول ضرایب دروس مهندسی برق به تفکیک رشته و گرایش:

 

 

 

مشاوره و برنامه ریزی یک نسخه ی از پیش تعیین شده نیست که آن را برای تمام افراد به صورت واحد تجویز کرد، بلکه باید مشاورین با شناخت روحیات، علاقه مندی ها، شرایط تحصیلی، اجتماعی، شغلی و سبک مطالعه؛ راهکارهای مناسب را به طور مجزا ارائه دهند. قبل از تهیه منابع آزمون ارشد، داوطلبان ابتدا باید گرایش مورد نظر خود را انتخاب کنند. برای انتخاب گرایش بهتر است از بازار کار و چارت درسی آن اطلاع داشته باشند. سپس به تهیه منابع و برنامه ریزی و مطالعه بپردازند.

 

داوطلبین عزیز برای دریافت مشاوره و برنامه ریزی کنکور ارشد 1400 رشته مهندسی برق و همه رشته های دیگر ، می توانید با مرکز مشاوره تحصیلی صدای مشاور تماس بگیرید.

 

 

 

 

زمان ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 1400

 

 

 

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت جهت خریداری بسته های تماس کلیک کنید.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

بازدید : – بار ، 16 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 16 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 16 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 16 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 15 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 12 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 12 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 9 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 9 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 5 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 16 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 16 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 16 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 16 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 15 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 16 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 16 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 11 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 10 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 18 بهمن 1399

بازدید : – بار ، 12 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 12 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 9 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 9 اسفند 1399

بازدید : – بار ، 5 اسفند 1399

تمامی حقوق مطالب برای خبرینو محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.

خبرینو یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از نظام وظیفه ،سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و …. هیچگونه وابستگی ندارد.

ضرایب دروس ارشد برق 99
ضرایب دروس ارشد برق 99
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *