مواد لازم :
طرز تهیه :انگورهای شسته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سپس سرکه و نمک را جوشانده و روی آن بریزید به طوری که سرکه روی مواد را کاملا بپوشاند در ظرف را بسته و در جای خنک قرار دهید تا ترشی شما خوب جا بیافتد.
طرز تهیه ترشی انگور
انواع ترش و شیرین
باغ رستوران مجلل شاخه نبات / مشاهده منو
کاملترین وارزان ترین بلیطهای زمینی وهوایی
راهی بدون بازگشت برای ترک سیگار
خاص ترین باغ رستوران فشم برای دورهمی ها
به کمک مشاورعشق را به رابطهتان بازگردانید
رزرو آلاچیق های اختصاصی شاخه نبات
باغ رستوران بافضای رمانتیک وغذای عالی
با ترک سیگار جلوی نابودی بدنت رو بگیر!
رزرواسیون آنلاین هتل/تضمین کمترین قیمت
باغ رستوران پیشنهادی مرجانه گلچین در فشم
مشاوره تربیت کودک و شیوه های فرزندپروری
تنوع فوق العاده طرح و رنگ صندلهای چرم
سروانواع غذاهادرزیباترین باغ رستوران تهران
هرچی برای آشپرخونت بخوای اینجا داره!
Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2020
اگر شما هم دوست دارید یک ترشی متفاوت و خوشمزه را امتحان کنید ما به شما
حتما مواد لازم و طرز تهیه ترشی انگور خوشمزه و خوش رنگ را توصیه می کنیم این ترشی علاوه بر طعم خوبی که دارد
شمای زیبایی هم برای انواع دورچین غذا ها دارد در ادامه با طرز تهیه این ترشی خوشمزه بیشتر آشنا خواهیم شد
مواد لازم ترشی انگور :
انگور سفید ۲ کیلو گرم سرکه ۲ لیوان نمک ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه ترشی انگور :
انگورهای
شسته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سپس سرکه و نمک را جوشانده و روی آن بریزید به
طوری که سرکه روی مواد را کاملا بپوشاند در ظرف را بسته و در جای خنک قرار دهید تا ترشی
شما خوب جا بیافتد.طرز تهیه ترشی انگور
۱. درمان آسم
انگور ارزش درمانی دارد و از گذشته در درمان آسم استفاده میشده است. علاوهبرآن، قدرت مرطوبکنندگی
انگور چنان بالاست که میتواند رطوبت ریهها را افزایش بدهد و از حملات آسمی بکاهد.
۲. تقویت استخوان ها
یکی از خواص انگور تقویت استخوانهاست. انگور منبع بینظیری از ریزمغذیهایی چون مس، آهن و منگنز
است و وجود تمامی این ریزمغذیها برای تشکیل و استحکام استخوان مهم هستند. افزودن انگور به رژیم غذایی
روزانه، جلوی بروز مشکلات مربوط به افزایش سن، ازجمله پوکی استخوان را میگیرد. وجود منگنز در بدن
بینهایت ضروری است و به سوختوساز پروتئین، کلاژن سازی و عملکرد سیستم عصبی کمک میکند.
۳. پیشگیری از بیماری قلبی
انگور مقدار اکسید نیتریک موجود در خون را، که جلوی تشکیل لخته خون در بدن را میگیرد، افزایش میدهد.
علاوهبرآن، آنتی اکسیدهای انگور از اکسیداسیون کلسترول بد (LDL) که موجب گرفتگی رگهای خونی
شده و دلیل اصلی بیشتر بیماریهای قلبی عروقی است، جلوگیری میکند.
همچنین انگورها مقدار بسیار زیادی فلاونوئید دارند که نهتنها علت اصلی رنگ انگور هستند،
بلکه آنتی اکسیدانهای قویای نیز بهحساب میآیند. دو نوع اصلی آنتی اکسیدانهای انگور،
رسوراترول (resveratrol ) و کوئرستین (quercetin)، میتوانند عملکرد رادیکالهای آزاد و اثرات
مضر کلسترول بد خون روی رگهای خونی را خنثی کنند. درضمن، این دو نوع فلاونوئید آنتی اکسیدانی
مانند پاککنندهها عمل میکند، از تجمع پلاکتی میکاهد و سموم موجود در خون را فیلتر میکند.
۴. درمان میگرن
درمان میگرن یکی دیگر از خواص انگور است. آب انگور رسیده، درمان خانگی مهمی برای میگرن
بهحساب میآید. برای درمان میگرن باید صبحها کمی آب انگور خالص و بدون ترکیب با آب معمولی، نوشید.
آب انگور و عصارهی دانهی انگور سردردهای میگرنی را درمان میکنند. سردردهای میگرنی دلایلی
مختلفی مانند عدم تعادل شیمیایی بدن، خواب کم، تغییرات آب و هوایی یا کمبود مواد مغذی
در بدن میتواند داشته باشد. آنتیاکسیدانهای این میوه به درمان دردهای میگرنی میپردازد.
ایران / چطور
Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved
© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .
به جای شکر ، می توانید از عسل استفاده کنید .در این صورت 500 گرم عسل را در سرکه حل کنید .همین طور می توانید شیره انگور (دوشاب) را با سرکه مخلوط کنید .در این صورت 1 کیلو شیره انگور و500 میلی لیتر سرکه را با هم مخلوط کنید.
در این مقاله آموزشی که به بحث آشپزی اختصاص یافته است، طرز تهیه ترشی انگور با طعمی ایده آل و ناب آَنا خواهید شد، این ترشی با طعمی متفاوت و نو، به راحتی در منزل تهیه می گردد.
از جمله مواد حاضر بر سر سفره که جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است، انواع ترشی با تنوع بسیار می باشد و با توجه به ذائقه و البته غذای موجود انتخاب می شود، حضور ترشی بر سر سفره تاثیرات مثبت بسیاری دارد که مهمترین آن به افزایش اشتها و کمک به هضم بهتر اشاره نمود.
همانطور که گفته شد ترشی ها دارای انواع زیادی می باشند که هر کدام طعم خاص خودش را دارد، ترشی فلفل، ترشی مخلوط، ترشی بندری، ترشی کلم قرمز، ترشی سیر و ترشی بادمجان و … که هر کدام به نوبه خود منحصر به فرد بوده و مزه ای دلچسب دارد، با توجه به تغییر در مواد بکار رفته طعم آن نیز تغییر می یابد، مثلا ترشی انگور که یکی از جذاب ترین و تازه ترین طعم ها را دارا می باشد با تشکیل شدن از میوه ی انگور قطعا بینظیر خواهد بود.
ابتدا انگور سفید را به خوبی شسته و درون آبکش در کناری بگذارید تا آب آن خارج شود.طرز تهیه ترشی انگور
درون یک ظرف مناسب نمک و سرکه را با یکدیگر ترکیب نموده و بر روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.
شیشه های مورد نظر خود را در صورت نیاز بشویید و کاملا خشک نمایید، سپس انگورها را داخل آنها ریخته و محلول خنک شده ی نمک و سرکه را بر روی آن بریزید، باید سرکه کاملا روی سطح آنها را بپوشاند.
درب شیشه را سفت ببندید و در مکانی سرد و دور از نور آفتاب قرار دهید، البته خارج از یخچال بگذارید تا زمانی که ترشی خوب جا بیفتد.
در این مقاله شما کدبانوهای باسلیقه را با طرز تهیه ترشی انگور خوشمزه و خوش طعم آشنا ساخته ایم که طعمی نو را در میان انواع ترشی ها برای شما ایجاد می کند، می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه نموده و همراه غذا از خوردن آن لذت ببرید.
منبع : آرگا
ساخت کاردستی های جالب با چوب
ساخت وسایل خلاقانه با سبد های میوه بی استفاده
چظوری با همسرم صمیمی تر شوم؟
جذاب ترین انواع مدل مانتو عید 99 رو اینجا ببین
نحوه درست کردن خمیر هزارلا در خانه برای پخت شیرینی های معرکه
چطور در خانه ژل ضد عفونی کننده درست کنیم؟
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
دیدگاه document.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “a73b90a37b95664119e28256521f8b95” );document.getElementById(“f005dd975a”).setAttribute( “id”, “comment” );
نام
ایمیل
وب سایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
0