ظریف با ماسک

ظریف با ماسک
ظریف با ماسک

ترور یکی از دانشمندان هسته‌ای ایران در منطقه دماوند/ شهید محسن فخری زاده که بود؟/ دانشمندی که واکسن ایرانی کرونا را تا مرحله تست انسانی پیش برده بود +جزئیات و تصاویر

دستگیری مهم پنجشنبه شب قوه قضائیه که بود؟

جزئیاتی جدید از شیوه عملیات ترور شهید فخری‌زاده/ ترور با دستگاه تیربار اتوماتیک کنترل از راه دور/ هیچ عامل انسانی در محل ترور حضور نداشته/ جزئیات عملکرد تیم حفاظت/ اطلاعیه وزارت اطلاعات: سرنخ‌هایی از عاملان ترور شهید فخری‌زاده به دست آمده است

روایت فرزند شهید فخری‌زاده از لحظه ترور

انتقام سخت از عاملان این ترور در دستور کار قرار گرفت
ظریف با ماسک

پروژه پیچیده رسانه‌ای و اطلاعاتی برای کند کردن «انتقام سخت»/ چرا باید انتقام خون شهید فخری زاده را مقدمه انتقام شهادت سردار سلیمانی کرد؟

اینفوگرافیک/ شهید محسن فخری‌زاده که بود؟

واکنش توئیتری‌ها به ترور شهید فخری زاده/ انتقام سخت می‌خواهیم نه مذاکره نرم +تصاویر

کلانتری: از دوستداران امام عذرخواهی می‌کنم

سردار قاآنی: عُرضه جنگ مردانه ندارند

ترور یکی از دانشمندان هسته‌ای ایران در منطقه دماوند/ شهید محسن فخری زاده که بود؟/ دانشمندی که واکسن ایرانی کرونا را تا مرحله تست انسانی پیش برده بود +جزئیات و تصاویر

جسارت جدید معاون روحانی به ساحت امام راحل/ امام فرزند ناخلف آمریکا بود!/ آمریکا پشت شاه را خالی کرد و امام هم از فرصت برای پیروزی انقلاب استفاده کرد/ سید حسن و موسسه‌ای که به اسم امام دارند کجا هستند؟

دستگیری مهم پنجشنبه شب قوه قضائیه که بود؟

پروژه پیچیده رسانه‌ای و اطلاعاتی برای کند کردن «انتقام سخت»/ چرا باید انتقام خون شهید فخری زاده را مقدمه انتقام شهادت سردار سلیمانی کرد؟

افتتاح اولین پایگاه نظامی سپاه در ۲۰ کیلومتری خاک آمریکا +جزئیات

وزیر امور خارجه ایران با بشار اسد رییس جمهور سوریه و ولید معلم همتای سوری خود دیدار و رایزنی کرد .

به گزارش اسپوتنیک به نقل از «ایسنا»، محمد جواد ظریف روز 20 اوریل در جریان سفر یک روزه خود به دمشق به صورت جداگانه با بشار اسد رییس جمهور سوریه و ولید معلم وزیر امورخارجه این کشور عربی، در مورد مسائل دوجانبه، منطقه ای و بین المللی رایزنی کرد .

 این سفر، اولین سفر دیپلماتیک وزیر امورخارجه در سال جاری است. یک کارشناس مسائل غرب آسیا، با اشاره به سفر روز دوشنبه محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران به سوریه اظهار داشت که به نظر می‌رسد یکی از مباحث مهم در جریان این سفر رایزنی در ارتباط با ضرورت خروج هر چه زودتر نیروهای خارجی از جمله نیروهای ترکیه‌ای و آمریکایی از سوریه باشد.

حسن هانی زاده، در این خصوص گفت:«در حال حاضر سوریه عمق استراتژیک ایران و یکی از مهمترین کشورهای عضو محور مقاومت است. این کشور در حال خروج از جنگ نفس‌گیر 9 ساله است و در واقع پس از سال‌ها درگیری و مبارزه با گروه‌های تروریستی در حال حرکت به سمت آرامش است. چنانکه در حال حاضر 95 درصد از خاک این کشور از حضور گروه‌های تروریستی پاکسازی شده است.

مقابله با جریان‌های تکفیری یکی از اقدامات موثر دولت آقای بشار اسد برای حفظ محور مقاومت محسوب می‌شود. این سفر در راستای گسترش همکاری‌های استراتژیک تهران و دمشق که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، انجام می‌شود.ظریف با ماسک

رایزنی‌هایی بین سه کشور ایران، روسیه و سوریه در جریان است که ترکیه با گرفتن تضمین‌هایی از سوریه، نیروهای خود را از ادلب خارج کند. بنابراین به نظر می‌رسد رایزنی درباره خروج نیروهای نظامی ترکیه و آمریکا از سوریه بخشی از مأموریت ظریف در جریان این سفر است».

During his trip to #Syria, Iranian FM @JZarif met with Syrian President Bashar al-Assad & Foreign Minister Walid Al-Moalem to discuss bilateral ties and regional developments & the latest political and field developments with regard to Syria’s fight against #terrorism. pic.twitter.com/xYEDuvfMhY

​وزیر امورخارجه ایران در این سفر به دولت بشار اسد این اطمینان را می‌دهد که ایران همواره در کنار سوریه باقی خواهد ماند و از هرگونه کمک به این کشور برای مقابله با گروه‌های تروریستی دریغ نخواهد کرد.

ثبت نام و گرفتن اجازه دسترسی کاربران در وبسایت های “اسپوتنیک” از طریق حساب یا حساب های کاربری در شبکه های اجتماعی حاکی از قبول این مقررات خواهد بود.

کاربران ملزم هستند قوانین ملی و بین المللی را رعایت کنند. کاربران موظف هستند با دیگر شرکت کنندگان در بحث ها و خوانندگان محترمانه صحبت کنند.

مدیریت سایت حق دارد کامنت های نوشته شده به زبان های دیگر متفاوت با زبان سایت را حذف کند.

هرگونه کامنت درج شده درسایت های sputniknews.com به هر زبانی قابل تغییر است.

کامنت های کاربران در حالات زیر حذف می شود:

مدیریت حق دارد در صورت نقض این مقررات دسترسی کاربر به صفحه را مسدود کرده یا حساب کاربری وی را بدون اطلاع دهی از قبل، حذف کند.

کاربر می تواند با برقراری تماس با ناظمان از طریق پست الکترونیکی زیر پیشنهاد احیای حساب / آزاد کردن دسترسی را مطرح کند: moderator.ir@sputniknews.com

نامه باید حاوی نکات زیر باشد:

اگر ناظمان احیای حساب کاربری / آزاد کردن دسترسی را ممکن تشخیص دهند، این کار انجام خواهد شد.

در صورت نقض دوباره مقررات از جانب کاربر، دسترسی دیگر احیا نخواهد شد. برای برقراری تماس با گروه ناظمان به نشانی زیر نامه بنویسید: moderator.ir@sputniknews.com

شما می توانید برای دریافت اطلاعیه های اسپوتنیک مشترک شوید

کیهان لندن – یک ماه بعد از سفر بی‎ سر و صدای اسماعیل قاآنی فرمانده سپاه قدس بازوی خارجی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به سوریه، محمدجواد ظریف وزیر خارجه جمهوری اسلامی دوشنبه ۲۰ آوریل (یکم اردیبهشت) برای ملاقات با بشار اسد رئیس جمهوری رژیم سوریه به دمشق رفت.

به گفته رسانه‌های داخلی ایران در این سفر قرار است مسائل مربوط به روابط دو جانبه، تحولات منطقه‌‌ای و مبارزه با تروریسم مورد بحث قرار گیرد.

جمهوری اسلامی ایران به همراه روسیه متحدان اصلی اسد در جنگ داخلی سوریه هستند که از سال ۲۰۱۱ در پی سرکوب شدید اعتراضات ضددولتی در سوریه، همزمان با جنبش‌‌های موسوم به «بهار عربی» که جمهوری اسلامی آن را «بیداری اسلامی» می‌نامید آغاز شد. حدود ۴۰۰ هزار کشته و میلیون‌‌ها آواره نتیجه جنگی است که سپاه قدس یکی از آتش بیاران آن است.ظریف با ماسک

رژیم ایران برای ماندن اسد در قدرت از هیچ تلاشی برای پشتیبانی از وی دریغ نکرد. به اعتقاد علی خامنه‌‌ای رهبر جمهوری اسلامی بشار اسد «قهرمان جهان عرب» و «آبروی جبهه مقاومت» است.

مطالب بیشتر در کیهان لندن

در جریان اعتراضات سراسری که از دی‌‌ماه ۹۶ آغاز و تا آبان ۱۳۹۸ در چند نوبت تکرار شد و حتی پیش از آن در اعتراضات مالباختگان علیه بانک‌‌ها و موسسات مالی و اعتباری و تظاهرات کارگران نیشکر هفت تپه و شرکت ملّی فولاد شعارهای مشترکی سر داده شد که «سوریه را رها کن، فکری به حال ما کن» یکی از اصلی‌‌ترین آنها بود.

در هشت سال گذشته میلیاردها دلار منابع ملی و سرمایه‌ی مردم ایران خرج باقی ماندن اسد در قدرت شده است. دست‌کم شش هزار نفر از نیروهای سپاه قدس و شبه‌نظامیان وابسته به آن زیر نام «دفاع از حرم» در این جنگ کشته شدند. حضور نظامی رژیم ایران در جنگ سوریه هرچند در دو سه سال ابتدایی مخفیانه بود و از سوی فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سیاسیون انکار می‌‌شد اما به تدریج با صرف هزینه‌‌های هنگفت در بخش فرهنگی و رسانه‌‌ای تبدیل به یک رزمگاه معنوی و خط مقدّم «جبهه مقاومت» شد اگرچه زمامداران جمهوری اسلامی هنوز هم اصرار دارند که این حضور «مستشاری» و به درخواست حکومت بشار اسد است!

برای «بچه‌‌‌هیأتی»ها جنگ سوریه راهی‌ست در امتداد راه حسین و یارانش در عاشورا که در آنجا می‌شود هم انتقام خون «سیدالشهداء» و ناله‌‌های «زینب بی‌بی دو عالم» را گرفت و هم آنقدر به اسرائیل نزدیک بود که بتوان به «آزادسازی بلندی‌های جولان و قدس» فکر کرد!

«مدافعان حرم» برای یک جنگ جهانی به عراق و سوریه رفتند تا از آنجا تل‌آویو و حیفا را با خاک یکسان کنند و در مکّه نماز بخوانند و بر پرچم عربستان سعودی بنویسند «یا حیدر کرّار» و به این ترتیب میراث خمینی و آرزوی وی مبنی بر اینکه امیدوار بود روزی «یک دولت اسلامی بر جهان حکومت کند» را تحقق ببخشند! رویایی که سر خیلی‌‌ها از جمله قاسم سلیمانی فرمانده نیروهای قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به باد داد.

آخرین بار که ظریف به دمشق سفر کرد حدود یک سال پیش بود. این پس از آن بود که بشار اسد در یک سفر مخفیانه و بدون اطلاع وزارت خارجه و وزیرش، به تهران رفت و با خامنه‌ای و سلیمانی دیدار کرد و موجب استعفای اینستاگرامی و چند ساعته‌ی محمدجواد ظریف شد.

اکنون او در شرایطی با اسد دیدار می‌‌کند که روسیه و ترکیه کشورهایی که به همراه ایران ضامن آتش‌بس در سوریه بودند عملاً تهران را از معادلات خود کنار گذاشته‌اند و از قرار معلوم این موضوع برای جمهوری اسلامی خیلی سنگین است که با وجود هزینه هنگفتی که در سوریه کرده به این سادگی‌‌ از معادلات کنار گذاشته شود.

اخیراً کیوان کاشفی رئیس کمیته بازرگانی ایران و سوریه با انتقاد از ضعف دیپلماسی اقتصادی دولت روحانی گفته بود هزینه‌ اصلی جنگ سوریه را ایران داد در حالی که امارات و چین در حال بهره‌‌برداری اقتصادی در سوریه هستند!

اما مسئله فقط بی‌‌اعتنایی دولت‌های مسکو و آنکارا به تهران نیست. فساد گسترده در حکومت سوریه همکاری‌های مسکو و دمشق را با مشکل مواجه کرده است. منابع روسی می‌گویند اسد کنترل چندانی بر اوضاع کشور ندارد و بسیاری مقامات بلندپایه مشغول سرقت درآمدهای نفتی و گازی این کشور هستند.

خبرگزاری روسی «فدرالی» در گزارشی می‌نویسد دولت سوریه با ترکیه روابط دیپلماتیک ندارد اما بخش عمده نفتی که از ایران با تسهیلات ویژه به سوریه ارسال می‌شود به شرکت‌های تابع نجم الدین بلال پسر رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه فروخته می‌شود.

در این میان، روس‌ها هم می‌گویند عامل اصلی بحران اقتصادی در سوریه رژیم اسد است.

در این گزارش آمده فساد در سوریه به حدی شدید است که روسیه نمی‌تواند کاری برای اصلاح آن انجام دهد، اما به نظر نمی‌آید برای مقامات سوریه که همچنان در منتقل کردن پول‌های نفت به حساب‌هایشان در بانک‌های غرب هستند اهمیتی داشته باشد. این گزارش تأکید کرده که در چنین وضعیتی بشار اسد جایگاه خود را از دست می‌دهد چون نمی‌تواند این وضعیت را کنترل کند.

مردم در سوریه نان در خون می‌زنند و روزگار می‌گذارند و اسد و خاندانش پول روی پول می‌گذارند و حتی کرملین را نیز شاکی کرده‌اند.

اهمیت این گزارش در آن است که آژانس خبری «فدرالی» متعلق به یوگنی پریگوژین میلیاردر روس نزدیک به ولادیمیر پوتین آن را منتشر کرده و ترجمه‌ی آن در وبسایت «دیپلماسی ایرانی» متعلق به صادق خرازی سفیر پیشین جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل منتشر شده است. قابل توجه اینکه خود صادق خرازی هم یک تاجر عتیقه است و ادعا می‌کند نزدیک‌‌ترین فرد به علی خامنه‌ای است.

نشانه‌‌های فعال شدن یک جریان قدرتمند در روسیه علیه بشار اسد به روشنی دیده می‌شود. پایگاه روسی «ورسیا اینفو» ۱۶ آوریل (۲۸ فروردین) به نقل از منابع مطلع افشا کرد که بشار اسد رئیس جمهور موروثی و مادام‌العمر سوریه در یک حراجی تابلوی «یک شلپ شلوپ بزرگتر» اثر هنرمند مشهور بریتانیایی دیوید هاکنی را به قیمت ۲۳/۱ میلیون پوند (۳۰ میلیون دلار) برای عمارت گرانقیمت همسرش اسما اسد خریداری کرده است.

در همین گزارش به نقل از سازمان حقوق بشر سوریه مستقر در لندن گزارش شده است که رامی و حافظ مخلوف پسردایی‌‌های بشار اسد ۲۰ آپارتمان به ارزش ۴۰ میلیون یورو در دو آسمانخراش بزرگ مسکو دارند.

خیلی بعید به نظر می‌رسد که محمدجواد ظریف به دمشق رفته باشد تا از بشار اسد و خانواده‌اش بخواهد که کمتر دزدی کنند! اما سفر وی شاید حامل این پیام باشد که چه بر سر پول‌هایی می‌آید که جمهوری اسلامی به او می‌دهد و چرا با وجود اینهمه سخاوتمندی از سوی حکومت ایران، برای رژیم بشار اسد نیز مهم نیست که حکومت اسلامی ایران از معادلات مربوط به آن کنار گذاشته شود!

در این میان توییتر فارسی وزارت خارجه اسرائیل به سفر ظریف به دمشق واکنش نشان داده و پرسیده حالا در این سفر «چند میلیون دلار از خزانه پول ایران غیب می‌شود؟»

لن خودورکوفسکی مشاور رسانه‌‌ای وزارت خارجه آمریکا نیز در توییتی به کنایه نوشته «آیا کسی می‌داند که پرواز ظریف به سوریه با ماهان‌/کرونا-ایر است؟ در این‌صورت، مثل این است که اسد را با سلاح بیولوژیک هدف بگیرند. خیلی بی‌ملاحظگی‌ست».

عضویت در کانال تلگرام

ما را در فیسبوک دنبال کنید

از سایت های دیگر

پر بیننده ترین ها

پیامبر اکرم(ص): دو چيز را خداوند در اين جهان كيفر ميدهد؛ تعدي و ناسپاسي پدر و مادر .

The online version of the Iranian daily Hamshahri

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی روز سه شنبه چهارم شهریور ماه با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در مرکز مطالعات وزارت امور خارجه دیدار و گفت و گو کرد. تصاویر فارس، ایرنا و ایسنا را ببینید.

حقوق همشهری‌آنلاین متعلق به موسسه همشهری است

Copyright © 2020 HamshahriOnline, All rights reserved


PDF – همشهری محلهDownloads-icon



دریافت تصاویر
Downloads-icon

ظریف با ماسک
ظریف با ماسک
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *