عدم نعوظ

عدم نعوظ
عدم نعوظ

اختلال نعوظ به وضعیتی گفته می شود که مرد در طول رابطه جنسی قادر به رسیدن و یا حفظ نعوظ نمی باشد.در این مطلب درباره علت اختلال نعوظ در مردان و درمان آن مفصلا توضیحاتی ارائه میکنیم.

یکی از شایع ترین مشکلات جنسی که بسیاری از مردان به آن دچار هستند اختلال نعوذ است که در آن آلت تناسلی مرد توانایی ایجاد نعوذ و یا حفظ نعوذ را در هنگام برقراری رابطه جنسی را ندارد به زبان ساده تر یعنی هنگام مقاربت جنسی آلت مردان سفت و بزرگ نمی شود.

بسیاری از مردان مشکلات سخت شدن یا نعوظ ماندن آلت تناسلی را تجربه کرده اند اما اگر این حالات رابطه جنسی را مختل و غیر ممکن نکند و موجب ناراحتی شریک جنسی نشود نگران کننده نیست و اختلال نعوذ نامیده نمی شود.عدم نعوظ

نعوظ بر دو نوع است :

نعوظ روانی که فرد با دیدن یا شنیدن یا رفتارهای محرک جنسی از طریق ذهن مغز را تحریک می کند و از همان جا اعصاب، تحریکات را از راه نخاع به آلت تناسلی می رسانند و نعوظ رفلکسی که با تماس پوستی اتفاق می افتد. هرگونه تغییر یا اختلال در دستگاه عصبی یا عروقی مانع از نعوظ طبیعی در مرد خواهد شد. اختلال نعوظ هم منشأ جسمی دارد و هم منشأ روانی.

چه عواملی سبب اختلال نعوظ می شود

یکی از علت های اختلال نعوذ دچار شدن به بیماری های مختلف و درمان های برخی از بیماری ها صورت می گیرد ، می باشد . این بیماری ها که سبب اختلال نعوذ می شوند عبارتند از:

علل روانی عبارتند از :افسردگی – که می تواند باعث از دست دادن علاقه به سکس (میل جنسی پایین تر) و همچنین اختلال در نعوظ و سایر اختلالات روانی شود.استرس، ترس، اضطراب، یا خشم استرس می تواند کاری، مالی، و یا مشکلات عاطفی باشد.عملکرد اضطرابی – احساس مکرر شکست و شک است که در آن نگرانی به نعوظ رسیدن می تواند باعث بوجود آمدن یک چرخه اضطراب شود.ارتباطات ضعیف با شریک جنسی سایر مشکلات رابطه مانند فشار از طرف شریک جنسی – برای مثال، به دلیل انتظارات فرد به جای لذت.

اختلال هورمونی : این علت چندان شایع نیست و فقط 2 درصد از مردان دارای اختلال نعوظ به آن گرفتار می شوند. دیده می شود وقتی مردی با این مشکل یا مشکل جنسی دیگری به پزشک مراجعه می کند در تعداد زیادی از موارد بلافاصله برایش هورمون تجویز می شود. این درمان کاملا اشتباه است و نه تنها مشکل بیمار را حل نمی کند، بلکه بر مشکلات بیمار نیز می افزاید. قبل از تجویز هورمون باید بیمار از نظر میزان هورمون های خونی مورد سنجش قرار بگیرد. همچنین هورمونی به نام پرولاکتین باید اندازه گرفته شود. بالا بودن پرولاکتین در بدن مرد ممکن است باعث ناتوانی جنسی در او شود.

علل آناتومیک : آلت تناسلی در برخی از مردان شکل کج دارد. این عامل نیز ممکن است از رابطه زناشویی درست جلوگیری کند و به صورت ناتوانی جنسی بروز کند.

یکی دیگر از علت های اختلال نعوذ مصرف برخی از داروهای تجویزی برای درمان بیماری هاست. برای رفع اختلال نعوذ باید به پزشک مراجعه کنید تا دستور متوقف نمودن دارو و یا تغییر آن را دهد. داروهای تجویزی که سبب اختلال در نعوذ می شوند عبارتند از :

مردان درهر سنی می توانند برای اختلال نعوظ یا ناتوانی جنسی درمان شوند. زمانی که تغییر سبک زندگی نتواند کمکی به شما بنماید یک متخصص اورولوژی می تواند مشکل شما را ارزیابی نموده و درمان مناسب به شما ارائه نماید.

خود را آزمایش کنید

برای اینکه ببینید ناتوانی جنسیتان مربوط به عوامل جسمی است یا روانی می توانید از این آزمایش ساده استفاده کنید. مرد ها شب هنگام و در موقع خواب بارها دچار تحریکات جنسی می شوند. اگر شما نیز این تحریکات را داشته باشید و آلت تناسلیتان چند بار در موقع خواب فعال شود، معلوم است که حالت نرمال داشته و کلیه عصب ها، ماهیچه ها و رگ هایی که در این زمینه کاربرد دارند درست کار می کنند. و این نشان میدهد که دلیل این ناتوانی جنسی جای دیگر است نه اشکالات جسمی.

برای مشخص کردن این مسئله می توانید به سادگی با تر کردن آلت جنسی و چسباندن یک برچسب بر سر آلت جنسی به خواب روید. پس از بیدار شدن در روز اگر برچسب سرجایش نباشد به این معنا است که در شب دچار تحریکات شده اید و کاملاً سالم هستید.

کلا درمان اختلال نعوظ به دو دسته بزرگ تقسیم می شود :

غیر جراحی اختلال نعوظ عبارتند از :

تغییر سبک زندگی می تواند یکی از راه های درمان باشد که به شرح زیر است :

درمان های دارویی

عدم نعوظ

ویاگرا، سیالیس، یا لویترا که این داروها عوارض جانبی مختلفی دارند که به شرح زیر است :

توجه:مردانی که دچار دیابت کنترل نشده و یا فشار خون پایین هستند و یا سکته مغزی داشته اند اصلا نباید از درمان دارویی اختلال نعوظ استفاده کنند.

 

وکیوم آلت جنسی

یک وکیوم آلت جنسی لوله توخالی ای است که پمپش توسط باطری یا دست تامین نیرو می شود. لوله دور آلت جنسی قرار میگیرد و سپس پمپ هوای درون لوله را خالی می کند. این کار خلائی ایجاد میکند که باعث کشیدن خون در آلت می شود. دقت داشته باشید که این وکیوم ها را با توصیه پزشک خود تهیه کنید چراکه بیشتر این وکیوم ها که تبلیغات آنرا می بینید مطمئن نبوده و از سازنده معتبری نیستند.

ایمپلنت آلت جنسی

این ایمپلنتها با عمل جراحی در آلت شما جایگذاری می شوند اما بدلایل مختلف از جمله عفونت این نوع درمان تا زمانی که سایر درمانها جوابگو است توصیه نمی شوند.

جراحی رگهای خونی

در موارد نادر، گرفتگی یا نشت رگهای خونی باعث اختلال نعوظ می شوند و برای درمان آن باید جراحی صورت گیرد.

مشاوره روانشناسی

اگرد اختلال نعوظ شما بعلت استرس، نگرانی یا افسردگی باشد ممکن است پزشک شما پیشنهاد دهد شما تنهایی یا به همراه همسرتان به روانشناس یا مشاور مراجعه کنید. حتی اگر این مشکل جسمی باشد اختلال نعوظ می تواند استرس و مشکل در روابط ایجاد کند .

1. کرمها :

یکی از مهم ترین درمان اختلال نعوذ استفاده از داروهای موضعی مانند کرم ها است . این داروها به صورت کرم هستند و برای استفاده موضعی تجویز می شوند و دارای عوارض کم می باشند . این کرم های موضعی بر روی فشارخون و قلب اثر اندکی دارند.دونوع از این کرم های موضعی درمان اختلال نعوذ در زیر معرفی شده است.

آلپروستادیل یکی از مهم ترین وموثرترین داروها برای درمان اختلال نعوذ است که بسیار کم عارضه می باشد و به شکل کرم ساخته شده است. آلپروستادیل را تنها یک کارخانه سازنده در سراسر دنیا دارد. طریقه مصرف آلپروستادیل اینگونه است که آن را حدود نیم ساعت قبل از نزدیکی به پوست آلت تناسلی می مالند و سبب درمان اختلال نعوذ و ایجاد نعوذ می گردد.

که 20 دقیقه قبل از نزدیکی کرم موضعی نیتروگلیسرین را که درمانگر اختلال نعوذ می باشد را به پوست آلت تناسلی می مالند که سبب ایجاد نعوذ حین مقاربت جنسی می گردد.

 اختلال نعوظ به چه علت هایی رخ می دهد

نوعی دیگری از داروهای درمانگر اختلال نعوذ داروهای تزریقی می باشند که پزشک به بیمار یاد می دهد چگونه این داروها را به آلت جنسی خود تزریق کند تا نعوذ ایجاد گردد.

یکی دیگر از داروهای موضعی برای درمان اختلال نعوذ ، استفاده از محلول ها است که مهمترین آنها محلول ماینوکسیدیل می باشد .برای ایجاد نعوذ در مقاربت جنسی باید این محلول را 20 دقیقه قبل از نزدیکی استفاده کنید.

از دیگر داروهایی که درمانگر اختلال نعوذ است شیاف ها هستند . داروی آلپروستادیل که قبلا به آن اشاره شد به جز کرم در بازار به شکل شیاف نیز موجود است . این دارو عوارض کمی دارد و در درمان اختلال نعوذ بسیار موثر است و دارای وسیله ای می باشد که با آن شیاف وارد مجرای ادرار شده و دارو از طریق مخاط مجرا جذب می شود.

گرچه همه ی روش های درمان دارویی یا جراحی و … برای درمان اختلال نعوظ موثر است اما برخی مردان ترجیح می دهند درمان خانگی را قبل از همه ی این ها امتحان کنند زیرا این روش ها عوارض جانبی ندارد.

جنسهیا جنسان (Ginseng)

راه حل 1 و 2:گیاه Panax Ginseng و گیاه رودیولا روزا( Rhodiola Rosea )

Panax Ginseng یا همان جینسینگ قرمز که با نام ویاگرا گیاهی نیز شناخته می شود می تواند برای درمان اختلال نعوظ موثر باشد. طبق تحقیقاتی که در سال 2008 روی این گیاه انجام شد شواهدی مبنی بر اثربخشی آن برای درمان ناتوانی جنسی دیده شد. در این تحقیقات دوز مصرفی بین 600 تا 1,000 mg و سه وعده در روز بود.

DHEA

راه حل 3:دی هیدرواپی آندروسترون (DHEA)

هورمون آندروسترون در بدن توسط غدد آدرنال تولید می شود. این هورمون در بدن به تستوسترون و استروژن تبدیل می شود. دانشمندان مکمل این هورمون را از سیب زمینی وحشی و سویا تولید می کنند.

راه حل 4:ال-آرژنین

ال-آرژنین اسید آمینه ای است که در بدن به طور طبیعی وجود دارد که به تولید نیتریک اکسید کمک می کند. نیتریک اکسید در بدن به شل شدن رگ ها برای رسیدن به نعوظ موفق کمک می کند. در سال 1999 به سی و یک درصد از مردان مبتلا به اختلال نعوظ 5 گرم ال-آرژنین در روز داده شد که پس از مدتی عملکرد جنسی این مردان پیشرفت قابل توجهی پیدا کرد.

راه حل 5:طب سوزنی

طبق تحقیقات انجام شده طب سوزنی نیز می تواند به بازیابی توانایی جنسی و رسیدن به نعوظ کمک کند. در این تحقیقات 39 درصد از افرادی که تحت درمان طب سوزنی بودند توانستند عملکرد بهتری در رابطه جنسی خود داشته باشند. اما در تحقیقاتی که چندین سال بعد از این انجام شد، درصد بهبود یافتگان به 21 درصد نزول پیدا کرد. درکل نتایج این تحقیقات کمی متناقض بود اما شاید این روش برای شما موثر باشد.

آب که اکسیر حیات نامیده می شود در اختلال نعوظ نقش مهمی دارد. وقتی مقدار آب در ورودی به بدن کم باشد، تعادل PH بدن به هم می ریزد.این اتفاق به عملکرد ناقص بسیاری از اعضای بدن منجر می شود. و سرانجام جذب مواد مغذی را مختل می کند. بنابراین، مواد مغذی لازم برای بسیاری از اعضای بدن کاهش می یابد. بنابراین آب اولین و مهم ترین درمانی است که به راحتی در خانه یافت می شود.

سیر، تحریک کننده است سیر یکی از چیزهایی است که در خانه هر کسی پیدا می شود. سیر، تحریک کننده ی قدرتمندی است. این ماده به افزایش گردش خون در ارگان های تناسلی کمک می کند.

پیاز یک برانگیزاننده ی جنسی قدرتمند است که یک پای تمام دستور غذاهاست. همچنین پیاز خاصیت ضدالتهابی، تسکین دهندگی و تحریک کنندگی دارد. پیاز میزان اسپرم را هم افزایش می دهد.

ترب کوهی از سال های دور گفته شده که ترب کوهی خواص برانگیزانندگی دارد چون در آن مواد مغذی زیاد است.

شواهد زیربنایی کاربرد روغن ‎ های ضروری برای درمان اختلال نعوظ اغلب اوقات روایی است اما برخی کارهای تجربی انجام شده عنوان کرده ‎ اند که بعضی از روغن ‎ های ضروری می ‎ توانند در مورد درمان اختلال نعوظ مفید باشند:زنجبیل :  زنجبیل به خاطر ترکیبات آنتی اکسیدان و ویژگی های ضد التهابی خود در طب جایگزین موارد استفادۀ متعددی دارد. یک مطالعه در سال 2014 پی برده است که در مقایسه با موش های گروه کنترل، مصرف روزانۀ عصارۀ این مکمل در موش ها باعث تحریک تولید اسپرم پس از 22 روز می ‎ شود. مطالعات دیگری پی برده ‎ اند که عصارۀ زنجبیل باعث کاهش میزان ناباروری در موش ‎های صحرایی می گردد.دارچین : تحقیقات انجام شده در موش های صحرایی پی برده ‎ اند که مصرف عصارۀ دارچین می ‎ تواند سلامت تولید مثل را تقویت کرده و تولید اسپرم و تستوسترون را افزایش دهد که این باعث بهبود عملکرد جنسی می ‎ شود.تخم (بذر) هندوانه : عصارۀ تخم هندوانه دارای ترکیبات آنتی ‎ اکسیدان است و توانسته است تا سلامت اسپرم را در موش های صحرایی تقویت کرده و از آن محافظت نماید. یک مطالعه در سال 2013 پی برده است که در مقایسه با موش ‎ های صحرایی گروه کنترل، دادن عصارۀ تخم هندوانه به صورت روزانه به موش های صحرایی نر برای مدت 28 روز باعث افزایش غلظت اسپرم و حرکت آن شده است.آلو ورا : این گیاه هم در طب سنتی و هم در پزشکی مدرن دارای طیف گسترده ‎ ای از موارد کاربرد است. تحقیقات انجام شده بر روی موش ها پی برده ‎ اند که عصارۀ آلو ورا می ‏تواند در درمان اختلال جنسی مفید باشد و نیز می ‎ تواند فرآیند تقسیم سلولی را تحریک کند و تولید تستوسترون را افزایش دهد که دارای اثرات افزایش تعداد اسپرم نیز است.عصارۀ جوز هندی : عصارۀ جوز هندی از دیرباز در طب سنتی جنوب آسیا (طب یونانی*) برای درمان اختلال جنسی در مردان مورد استفاده قرار گرفته است. یک مطالعه پی برده است که جوز هندی با میزان بالاتر فعالیت جنسی در موش های صحرایی همراه است.میخک : عصارۀ میخک یکی دیگر از داروهای تقویت قوای جنسی در طب سنتی پزشکی یونانی است، که بر مبنای نتایج یک مطالعه دارای توان افزایش قابل ملاحظۀ فعالیت جنسی در موش ‎ های صحرایی نری بوده است که عصارۀ میخک مصرف کرده بودند.

دکتر هوشنگ قوامی – متخصص کلیه و مجاری ادراری

وقتی مردان تحریک جنسی می شوند، هورمون ها، عضلات، اعصاب و رگ های خونی همه با هم کار می کنند تا نعوظ ایجاد کنند. سیگنال های عصبی که از مغز به آلت تناسلی مرد ارسال می شود، عضلات را برای شل شدن تحریک می کند. در نتیجه خون به بافت آلت تناسلی مرد می رسد.

هنگامی که خون آلت تناسلی مرد را پر کرد و نعوظ حاصل شد، رگ های خونی آلت تناسلی بسته می شوند تا نعوظ حفظ شود. به دنبال تحریک جنسی، رگهای خونی به آلت تناسلی مرد دوباره باز می شوند و اجازه می دهند خون خارج شود.

در برهه ای از زندگی یک مرد، ممکن است در رسیدن یا حفظ نعوظ مشکل داشته باشد. مشکلات نعوظ زمانی رخ می دهد که نتوانید نعوظی را که به اندازه کافی محکم است و می توانید رابطه جنسی داشته باشید، به دست آورید یا آن را حفظ کنید. مشکلات نعوظ به موارد نیز معروف است:

برای اکثر مردان، این مشکلات گه گاه رخ می دهد و مسئله جدی ای نیست. طبق آمار، در صورت بروز مشکلات عدم نعوظ تا 20 درصد از زمان، هیچ جای نگرانی وجود ندارد.عدم نعوظ

با این حال، اگر حداقل 50 درصد نمی توانید نعوظ پیدا کنید، ممکن است مشکل سلامتی داشته باشید که نیاز به مراقبت های پزشکی دارید.

عدم نعوظ (ERECTILE DYSFUNCTION) بیماری نیست، بلکه علامت بیماری است که ممکن است در فرد وجود داشته باشد.

150 میلیون نفر در دنیا به عدم نعوظ مبتلا می‌باشند. از این تعداد 30 میلیون نفر در ایالات متحده آمریکا به آن مبتلا می‌باشند، لذا مشکلی فراگیر در سطح جهان بوده و در هر سال مبتلایان آن افزوده می‌ شود.

عدم نعوظ زمانی است که فرد قادر به ایجاد نعوظ کامل و کافی برای عمل جنسی نبوده و در نتیجه باعث اضطراب و اختلال فردی می گردد. اختلال نعوظ در فردی که حداقل 3 ماه این مشکل را داشته باشد، مشکل تلقی می شود. بنابراین فردی که به کلنیک مراجعه می‌کند و ادعا می‌کند از دو هفته قبل دچار عدم نعوظ گردیده، این فرد ناتوان جنسی تلقی نمی‌گردد و این حالت زودگذر است و بهبود می‌یابد.

فهرست موضوعات

دلایل عدم نعوظ می تواند جسمی، روانی یا ترکیبی از این دو باشد.

دلایل جسمی عدم نعوظ بیشتر در مردان مسن دیده می شود که به دلیل اختلالاتی که بر روی اعصاب و عروق خونی رخ می دهند اتفاق می افتد.

دلایل جسمی شامل شرایط پزشکی مانند:

سایر دلایل جسمی عبارتند از:

مسائل عاطفی می تواند انسان را در هر سنی از تحریک شدن دور کند و شامل موارد زیر است:

شایع‌ترین علت اختلالات و عدم نعوظ (ED) دیابت نوع 2 است که نوع خفیف تا شدید اختلال نعوظ به دلیل این بیماری به ترتیب  25 تا 70 درصد می‌باشد. دیابت 40 درصد بیماری‌های اروگانیک ایجاد کننده اختلال نعوظ را تشکیل می‌دهد. زمانی که یک بیمار مبتلا به اختلال نعوظ مورد بررسی کامل قرار گرفت و هیچگونه علتی برای آن شناخته نشد باید به فکر اختلالات روانی از جمله افسردگی شد.

یکی دیگر از علل اختلالات نعوظ بیماری‌های نوروژنیک شامل بیماری پارکینسون، نروپاتی محیطی، MS می‌باشند. فاکتورهای ایجاد کننده اختلال نعوظ در نوع نرولوژیک شامل: دیابت، حوادث مغزی (سکته مغزی) عروقی، دیسک لومبار، جراحی و رادیوتراپی ناحیه لگن و نروپاتی محیطی است.

تخمین زده می‌شود که 5 درصد مردان دچار اختلال نعوظ (ED) مبتلا به کاهش سطح تستوسترون هرمون جنسی باشند. بنابراین یکی از بررسی‌ های علل این مشکل در افراد بالای سن 45 سالگی اندازه‌گیری سطح سرمی تستوسترون می‌باشد.

مقدار تستوسترون کلی در یک فرد 20 تا 40 ساله ng,dl 300-200 می‌باشد و کمتر از ng,dl 200 نشانه هیپوگونادیسم (کم کاری بیضه ها) است. در صورت کاهش تستوسترون کلی از میزان ng 400-200 ، تستوسترون باید آزاد اندازه‌گیری شود.

در بیماری های زیر سطح سرمی تستوسترون از میزان طبیعی کاهش می‌یابد:

سطح سرمی تستوسترون باید برای چگونگی نحوه درمان بیمار اندازه‌گیری شود. در صورت پایین بودن تستوسترون باید پرولاکتین و LH سرم خون اندازه‌گیری شود. در صورت غیر طبیعی بودن آنها MRI از جمجمه باید صورت گیرد. اندازه گیری سطح سرمی هورمون جنسی برای بررسی اختلال نعوظ (ED) است.

آزمایشاتی که ممکن است پزشک برای تعیین علت عدم نعوظ انجام دهد شامل موارد زیر است:

زمانی که پزشک علت عدم نعوظ شما را تشخیص دهد می تواند درمان مناسب را انجام دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با پزشک همین حالا تماس بگیرید. 

هورمون تستوسترون یک هورمون تولید شده توسط بدن انسان است و این هورمون در مردان توسط بیضه تولید می‌شود. تستوسترون بر ظاهر مرد و رشد جنسی تاثیر می‌گذارد.

تولید تستوسترون به طور معمول با سن کاهش می‌یابد. اگر تستوسترون بیشتر از حد کاهش یابد، مردان ممکن است طیف وسیعی از علائم را تجربه کنند که یکی از علائم آن عدم نعوظ است.

شدت اختلال و عدم نعوظ اغلب در سه مقیاس درجه بندی می شود: خفیف، متوسط ​​و شدید.

اختلال نعوظ شدید به عدم نعوظ کامل یا نعوظ نشدن کامل نیز معروف است. اولین قدم در درمان اختلال نعوظ تعیین سطح در این مقیاس است.

درمان عدم نعوظ شامل موارد زیر است:

اکثر مردان گاهی اوقات موفق به نعوظ نمی شوند یا نمی تواندد آن را نگه می دارند. عدم نعوظ معمولاً به دلیل استرس، خستگی، اضطراب یا نوشیدن زیاد الکل ایجاد می شود و جای نگرانی نیست.

60 درصد مردان با سابقه انفارکتوس مبتلا به اختلالات نعوظ هستند. در افرادی که تحت درمان با داروهای مهار کننده فسفودی استراز نوع 5 ویاگرا هستند و پاسخ درمانی در آنها دیده نمی‌شود (Non- Sponder) باید احتمال بیماری عروق کرونر بررسی شود.

مردان مبتلا به بیماری عروق کرونر بدون علامت که به علت اختلالات نعوظ  به پزشک مراجعه می‌کنند باید تحت بررسی عروق با تست‌های پیچیده قلبی قرار گیرند.

توصیه می‌شود چربی ، فشار خون، دیابت و بیماری عروقی محیطی بررسی شوند. بیماری که تحت درمان با سیلدنافیل سیترات (ویاگرا) قرار گیرد، چنانچه در دراز مدت کاهش یا عدم پاسخ درمانی در فرد مبتلا به اختلال نعوظ پدید آید، باید به فکر وخیم‌تر شدن بیماری عروقی یا افزایش شدت توکسیسیتی اندوتلیال (بدتر شدن دیابت یا هیپر لیپیدمی) در این بیمار بود.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادرار و ناباروری مردان را در سال 63اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

مطلب قبلی

تشخیص سرطان پروستات با PSA

مطلب بعدی

عدم نعوظ

درمان قطعی زود انزالی در مردان

يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد دو هفته

از قرص تاداگرا٢٠ استفاده كنيد

روزي يك بار پماد بتامتازون ماليده ده روز أگ خوب نشديد به متخصص پوست مراجعه كنيد

عدم نعوظ صبگاهي درمان دارويي ندارد

يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد يك ماه

براي نعوظ از أمپول پاپاورين در ألت بايد استفاده كنيد  ،،،،. روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد به اورولوژيست هم مراجعه كنيد

توصيه مي شود از قرص هاي تحريكي استفاده نكنيد استرس و اضطراب خود را درمان كنيد

يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد يك ماه

كاملا صحيح است مشكل روحي ،، رواني است و بايد مشكلات فكري حل شود

روزي يك عدد قرص پاروكستين ٢٠ به مدت سه ماه ميل كنيد

درمان بیماری پیرونی در مردان

علت خارش و سوزش واژن چیست + علائم و درمان

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان بعد از رابطه جنسی

نعوظ صبحگاهی چیست و چرا اتفاق می افتد؟

دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادرار و ناباروری مردان

آخرین مطالب

عوارض فتق اینگوینال چیست؟سریع ترین روش های پیشگیری و درمان


درمان بیماری پیرونی در مردان


علت جمع شدن دستگاه تناسلی مردان چیست؟


ادرار اسیدی در بارداری نشانه چیست؟

احتمال بارداری بعد از عمل وازکتومی چقدر است؟

مطالب بروزرسانی شده

عوارض فتق اینگوینال چیست؟سریع ترین روش های پیشگیری و درمان

درمان بیماری پیرونی در مردان

علت خارش و سوزش واژن چیست + علائم و درمان

ادرار اسیدی در بارداری نشانه چیست؟

دکتر هوشنگ قوامی – متخصص کلیه و مجاری ادراری

وقتی مردان تحریک جنسی می شوند، هورمون ها، عضلات، اعصاب و رگ های خونی همه با هم کار می کنند تا نعوظ ایجاد کنند. سیگنال های عصبی که از مغز به آلت تناسلی مرد ارسال می شود، عضلات را برای شل شدن تحریک می کند. در نتیجه خون به بافت آلت تناسلی مرد می رسد.

هنگامی که خون آلت تناسلی مرد را پر کرد و نعوظ حاصل شد، رگ های خونی آلت تناسلی بسته می شوند تا نعوظ حفظ شود. به دنبال تحریک جنسی، رگهای خونی به آلت تناسلی مرد دوباره باز می شوند و اجازه می دهند خون خارج شود.

در برهه ای از زندگی یک مرد، ممکن است در رسیدن یا حفظ نعوظ مشکل داشته باشد. مشکلات نعوظ زمانی رخ می دهد که نتوانید نعوظی را که به اندازه کافی محکم است و می توانید رابطه جنسی داشته باشید، به دست آورید یا آن را حفظ کنید. مشکلات نعوظ به موارد نیز معروف است:

برای اکثر مردان، این مشکلات گه گاه رخ می دهد و مسئله جدی ای نیست. طبق آمار، در صورت بروز مشکلات عدم نعوظ تا 20 درصد از زمان، هیچ جای نگرانی وجود ندارد.عدم نعوظ

با این حال، اگر حداقل 50 درصد نمی توانید نعوظ پیدا کنید، ممکن است مشکل سلامتی داشته باشید که نیاز به مراقبت های پزشکی دارید.

عدم نعوظ (ERECTILE DYSFUNCTION) بیماری نیست، بلکه علامت بیماری است که ممکن است در فرد وجود داشته باشد.

150 میلیون نفر در دنیا به عدم نعوظ مبتلا می‌باشند. از این تعداد 30 میلیون نفر در ایالات متحده آمریکا به آن مبتلا می‌باشند، لذا مشکلی فراگیر در سطح جهان بوده و در هر سال مبتلایان آن افزوده می‌ شود.

عدم نعوظ زمانی است که فرد قادر به ایجاد نعوظ کامل و کافی برای عمل جنسی نبوده و در نتیجه باعث اضطراب و اختلال فردی می گردد. اختلال نعوظ در فردی که حداقل 3 ماه این مشکل را داشته باشد، مشکل تلقی می شود. بنابراین فردی که به کلنیک مراجعه می‌کند و ادعا می‌کند از دو هفته قبل دچار عدم نعوظ گردیده، این فرد ناتوان جنسی تلقی نمی‌گردد و این حالت زودگذر است و بهبود می‌یابد.

فهرست موضوعات

دلایل عدم نعوظ می تواند جسمی، روانی یا ترکیبی از این دو باشد.

دلایل جسمی عدم نعوظ بیشتر در مردان مسن دیده می شود که به دلیل اختلالاتی که بر روی اعصاب و عروق خونی رخ می دهند اتفاق می افتد.

دلایل جسمی شامل شرایط پزشکی مانند:

سایر دلایل جسمی عبارتند از:

مسائل عاطفی می تواند انسان را در هر سنی از تحریک شدن دور کند و شامل موارد زیر است:

شایع‌ترین علت اختلالات و عدم نعوظ (ED) دیابت نوع 2 است که نوع خفیف تا شدید اختلال نعوظ به دلیل این بیماری به ترتیب  25 تا 70 درصد می‌باشد. دیابت 40 درصد بیماری‌های اروگانیک ایجاد کننده اختلال نعوظ را تشکیل می‌دهد. زمانی که یک بیمار مبتلا به اختلال نعوظ مورد بررسی کامل قرار گرفت و هیچگونه علتی برای آن شناخته نشد باید به فکر اختلالات روانی از جمله افسردگی شد.

یکی دیگر از علل اختلالات نعوظ بیماری‌های نوروژنیک شامل بیماری پارکینسون، نروپاتی محیطی، MS می‌باشند. فاکتورهای ایجاد کننده اختلال نعوظ در نوع نرولوژیک شامل: دیابت، حوادث مغزی (سکته مغزی) عروقی، دیسک لومبار، جراحی و رادیوتراپی ناحیه لگن و نروپاتی محیطی است.

تخمین زده می‌شود که 5 درصد مردان دچار اختلال نعوظ (ED) مبتلا به کاهش سطح تستوسترون هرمون جنسی باشند. بنابراین یکی از بررسی‌ های علل این مشکل در افراد بالای سن 45 سالگی اندازه‌گیری سطح سرمی تستوسترون می‌باشد.

مقدار تستوسترون کلی در یک فرد 20 تا 40 ساله ng,dl 300-200 می‌باشد و کمتر از ng,dl 200 نشانه هیپوگونادیسم (کم کاری بیضه ها) است. در صورت کاهش تستوسترون کلی از میزان ng 400-200 ، تستوسترون باید آزاد اندازه‌گیری شود.

در بیماری های زیر سطح سرمی تستوسترون از میزان طبیعی کاهش می‌یابد:

سطح سرمی تستوسترون باید برای چگونگی نحوه درمان بیمار اندازه‌گیری شود. در صورت پایین بودن تستوسترون باید پرولاکتین و LH سرم خون اندازه‌گیری شود. در صورت غیر طبیعی بودن آنها MRI از جمجمه باید صورت گیرد. اندازه گیری سطح سرمی هورمون جنسی برای بررسی اختلال نعوظ (ED) است.

آزمایشاتی که ممکن است پزشک برای تعیین علت عدم نعوظ انجام دهد شامل موارد زیر است:

زمانی که پزشک علت عدم نعوظ شما را تشخیص دهد می تواند درمان مناسب را انجام دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با پزشک همین حالا تماس بگیرید. 

هورمون تستوسترون یک هورمون تولید شده توسط بدن انسان است و این هورمون در مردان توسط بیضه تولید می‌شود. تستوسترون بر ظاهر مرد و رشد جنسی تاثیر می‌گذارد.

تولید تستوسترون به طور معمول با سن کاهش می‌یابد. اگر تستوسترون بیشتر از حد کاهش یابد، مردان ممکن است طیف وسیعی از علائم را تجربه کنند که یکی از علائم آن عدم نعوظ است.

شدت اختلال و عدم نعوظ اغلب در سه مقیاس درجه بندی می شود: خفیف، متوسط ​​و شدید.

اختلال نعوظ شدید به عدم نعوظ کامل یا نعوظ نشدن کامل نیز معروف است. اولین قدم در درمان اختلال نعوظ تعیین سطح در این مقیاس است.

درمان عدم نعوظ شامل موارد زیر است:

اکثر مردان گاهی اوقات موفق به نعوظ نمی شوند یا نمی تواندد آن را نگه می دارند. عدم نعوظ معمولاً به دلیل استرس، خستگی، اضطراب یا نوشیدن زیاد الکل ایجاد می شود و جای نگرانی نیست.

60 درصد مردان با سابقه انفارکتوس مبتلا به اختلالات نعوظ هستند. در افرادی که تحت درمان با داروهای مهار کننده فسفودی استراز نوع 5 ویاگرا هستند و پاسخ درمانی در آنها دیده نمی‌شود (Non- Sponder) باید احتمال بیماری عروق کرونر بررسی شود.

مردان مبتلا به بیماری عروق کرونر بدون علامت که به علت اختلالات نعوظ  به پزشک مراجعه می‌کنند باید تحت بررسی عروق با تست‌های پیچیده قلبی قرار گیرند.

توصیه می‌شود چربی ، فشار خون، دیابت و بیماری عروقی محیطی بررسی شوند. بیماری که تحت درمان با سیلدنافیل سیترات (ویاگرا) قرار گیرد، چنانچه در دراز مدت کاهش یا عدم پاسخ درمانی در فرد مبتلا به اختلال نعوظ پدید آید، باید به فکر وخیم‌تر شدن بیماری عروقی یا افزایش شدت توکسیسیتی اندوتلیال (بدتر شدن دیابت یا هیپر لیپیدمی) در این بیمار بود.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادرار و ناباروری مردان را در سال 63اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

مطلب قبلی

تشخیص سرطان پروستات با PSA

مطلب بعدی

عدم نعوظ

درمان قطعی زود انزالی در مردان

يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد دو هفته

از قرص تاداگرا٢٠ استفاده كنيد

روزي يك بار پماد بتامتازون ماليده ده روز أگ خوب نشديد به متخصص پوست مراجعه كنيد

عدم نعوظ صبگاهي درمان دارويي ندارد

يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد يك ماه

براي نعوظ از أمپول پاپاورين در ألت بايد استفاده كنيد  ،،،،. روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد به اورولوژيست هم مراجعه كنيد

توصيه مي شود از قرص هاي تحريكي استفاده نكنيد استرس و اضطراب خود را درمان كنيد

يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد يك ماه

كاملا صحيح است مشكل روحي ،، رواني است و بايد مشكلات فكري حل شود

روزي يك عدد قرص پاروكستين ٢٠ به مدت سه ماه ميل كنيد

درمان بیماری پیرونی در مردان

علت خارش و سوزش واژن چیست + علائم و درمان

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان بعد از رابطه جنسی

نعوظ صبحگاهی چیست و چرا اتفاق می افتد؟

دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادرار و ناباروری مردان

آخرین مطالب

عوارض فتق اینگوینال چیست؟سریع ترین روش های پیشگیری و درمان


درمان بیماری پیرونی در مردان


علت جمع شدن دستگاه تناسلی مردان چیست؟


ادرار اسیدی در بارداری نشانه چیست؟

احتمال بارداری بعد از عمل وازکتومی چقدر است؟

مطالب بروزرسانی شده

عوارض فتق اینگوینال چیست؟سریع ترین روش های پیشگیری و درمان

درمان بیماری پیرونی در مردان

علت خارش و سوزش واژن چیست + علائم و درمان

ادرار اسیدی در بارداری نشانه چیست؟

دکتر هوشنگ قوامی – متخصص کلیه و مجاری ادراری

وقتی مردان تحریک جنسی می شوند، هورمون ها، عضلات، اعصاب و رگ های خونی همه با هم کار می کنند تا نعوظ ایجاد کنند. سیگنال های عصبی که از مغز به آلت تناسلی مرد ارسال می شود، عضلات را برای شل شدن تحریک می کند. در نتیجه خون به بافت آلت تناسلی مرد می رسد.

هنگامی که خون آلت تناسلی مرد را پر کرد و نعوظ حاصل شد، رگ های خونی آلت تناسلی بسته می شوند تا نعوظ حفظ شود. به دنبال تحریک جنسی، رگهای خونی به آلت تناسلی مرد دوباره باز می شوند و اجازه می دهند خون خارج شود.

در برهه ای از زندگی یک مرد، ممکن است در رسیدن یا حفظ نعوظ مشکل داشته باشد. مشکلات نعوظ زمانی رخ می دهد که نتوانید نعوظی را که به اندازه کافی محکم است و می توانید رابطه جنسی داشته باشید، به دست آورید یا آن را حفظ کنید. مشکلات نعوظ به موارد نیز معروف است:

برای اکثر مردان، این مشکلات گه گاه رخ می دهد و مسئله جدی ای نیست. طبق آمار، در صورت بروز مشکلات عدم نعوظ تا 20 درصد از زمان، هیچ جای نگرانی وجود ندارد.عدم نعوظ

با این حال، اگر حداقل 50 درصد نمی توانید نعوظ پیدا کنید، ممکن است مشکل سلامتی داشته باشید که نیاز به مراقبت های پزشکی دارید.

عدم نعوظ (ERECTILE DYSFUNCTION) بیماری نیست، بلکه علامت بیماری است که ممکن است در فرد وجود داشته باشد.

150 میلیون نفر در دنیا به عدم نعوظ مبتلا می‌باشند. از این تعداد 30 میلیون نفر در ایالات متحده آمریکا به آن مبتلا می‌باشند، لذا مشکلی فراگیر در سطح جهان بوده و در هر سال مبتلایان آن افزوده می‌ شود.

عدم نعوظ زمانی است که فرد قادر به ایجاد نعوظ کامل و کافی برای عمل جنسی نبوده و در نتیجه باعث اضطراب و اختلال فردی می گردد. اختلال نعوظ در فردی که حداقل 3 ماه این مشکل را داشته باشد، مشکل تلقی می شود. بنابراین فردی که به کلنیک مراجعه می‌کند و ادعا می‌کند از دو هفته قبل دچار عدم نعوظ گردیده، این فرد ناتوان جنسی تلقی نمی‌گردد و این حالت زودگذر است و بهبود می‌یابد.

فهرست موضوعات

دلایل عدم نعوظ می تواند جسمی، روانی یا ترکیبی از این دو باشد.

دلایل جسمی عدم نعوظ بیشتر در مردان مسن دیده می شود که به دلیل اختلالاتی که بر روی اعصاب و عروق خونی رخ می دهند اتفاق می افتد.

دلایل جسمی شامل شرایط پزشکی مانند:

سایر دلایل جسمی عبارتند از:

مسائل عاطفی می تواند انسان را در هر سنی از تحریک شدن دور کند و شامل موارد زیر است:

شایع‌ترین علت اختلالات و عدم نعوظ (ED) دیابت نوع 2 است که نوع خفیف تا شدید اختلال نعوظ به دلیل این بیماری به ترتیب  25 تا 70 درصد می‌باشد. دیابت 40 درصد بیماری‌های اروگانیک ایجاد کننده اختلال نعوظ را تشکیل می‌دهد. زمانی که یک بیمار مبتلا به اختلال نعوظ مورد بررسی کامل قرار گرفت و هیچگونه علتی برای آن شناخته نشد باید به فکر اختلالات روانی از جمله افسردگی شد.

یکی دیگر از علل اختلالات نعوظ بیماری‌های نوروژنیک شامل بیماری پارکینسون، نروپاتی محیطی، MS می‌باشند. فاکتورهای ایجاد کننده اختلال نعوظ در نوع نرولوژیک شامل: دیابت، حوادث مغزی (سکته مغزی) عروقی، دیسک لومبار، جراحی و رادیوتراپی ناحیه لگن و نروپاتی محیطی است.

تخمین زده می‌شود که 5 درصد مردان دچار اختلال نعوظ (ED) مبتلا به کاهش سطح تستوسترون هرمون جنسی باشند. بنابراین یکی از بررسی‌ های علل این مشکل در افراد بالای سن 45 سالگی اندازه‌گیری سطح سرمی تستوسترون می‌باشد.

مقدار تستوسترون کلی در یک فرد 20 تا 40 ساله ng,dl 300-200 می‌باشد و کمتر از ng,dl 200 نشانه هیپوگونادیسم (کم کاری بیضه ها) است. در صورت کاهش تستوسترون کلی از میزان ng 400-200 ، تستوسترون باید آزاد اندازه‌گیری شود.

در بیماری های زیر سطح سرمی تستوسترون از میزان طبیعی کاهش می‌یابد:

سطح سرمی تستوسترون باید برای چگونگی نحوه درمان بیمار اندازه‌گیری شود. در صورت پایین بودن تستوسترون باید پرولاکتین و LH سرم خون اندازه‌گیری شود. در صورت غیر طبیعی بودن آنها MRI از جمجمه باید صورت گیرد. اندازه گیری سطح سرمی هورمون جنسی برای بررسی اختلال نعوظ (ED) است.

آزمایشاتی که ممکن است پزشک برای تعیین علت عدم نعوظ انجام دهد شامل موارد زیر است:

زمانی که پزشک علت عدم نعوظ شما را تشخیص دهد می تواند درمان مناسب را انجام دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با پزشک همین حالا تماس بگیرید. 

هورمون تستوسترون یک هورمون تولید شده توسط بدن انسان است و این هورمون در مردان توسط بیضه تولید می‌شود. تستوسترون بر ظاهر مرد و رشد جنسی تاثیر می‌گذارد.

تولید تستوسترون به طور معمول با سن کاهش می‌یابد. اگر تستوسترون بیشتر از حد کاهش یابد، مردان ممکن است طیف وسیعی از علائم را تجربه کنند که یکی از علائم آن عدم نعوظ است.

شدت اختلال و عدم نعوظ اغلب در سه مقیاس درجه بندی می شود: خفیف، متوسط ​​و شدید.

اختلال نعوظ شدید به عدم نعوظ کامل یا نعوظ نشدن کامل نیز معروف است. اولین قدم در درمان اختلال نعوظ تعیین سطح در این مقیاس است.

درمان عدم نعوظ شامل موارد زیر است:

اکثر مردان گاهی اوقات موفق به نعوظ نمی شوند یا نمی تواندد آن را نگه می دارند. عدم نعوظ معمولاً به دلیل استرس، خستگی، اضطراب یا نوشیدن زیاد الکل ایجاد می شود و جای نگرانی نیست.

60 درصد مردان با سابقه انفارکتوس مبتلا به اختلالات نعوظ هستند. در افرادی که تحت درمان با داروهای مهار کننده فسفودی استراز نوع 5 ویاگرا هستند و پاسخ درمانی در آنها دیده نمی‌شود (Non- Sponder) باید احتمال بیماری عروق کرونر بررسی شود.

مردان مبتلا به بیماری عروق کرونر بدون علامت که به علت اختلالات نعوظ  به پزشک مراجعه می‌کنند باید تحت بررسی عروق با تست‌های پیچیده قلبی قرار گیرند.

توصیه می‌شود چربی ، فشار خون، دیابت و بیماری عروقی محیطی بررسی شوند. بیماری که تحت درمان با سیلدنافیل سیترات (ویاگرا) قرار گیرد، چنانچه در دراز مدت کاهش یا عدم پاسخ درمانی در فرد مبتلا به اختلال نعوظ پدید آید، باید به فکر وخیم‌تر شدن بیماری عروقی یا افزایش شدت توکسیسیتی اندوتلیال (بدتر شدن دیابت یا هیپر لیپیدمی) در این بیمار بود.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادرار و ناباروری مردان را در سال 63اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

مطلب قبلی

تشخیص سرطان پروستات با PSA

مطلب بعدی

عدم نعوظ

درمان قطعی زود انزالی در مردان

يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد دو هفته

از قرص تاداگرا٢٠ استفاده كنيد

روزي يك بار پماد بتامتازون ماليده ده روز أگ خوب نشديد به متخصص پوست مراجعه كنيد

عدم نعوظ صبگاهي درمان دارويي ندارد

يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد يك ماه

براي نعوظ از أمپول پاپاورين در ألت بايد استفاده كنيد  ،،،،. روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد به اورولوژيست هم مراجعه كنيد

توصيه مي شود از قرص هاي تحريكي استفاده نكنيد استرس و اضطراب خود را درمان كنيد

يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد يك ماه

كاملا صحيح است مشكل روحي ،، رواني است و بايد مشكلات فكري حل شود

روزي يك عدد قرص پاروكستين ٢٠ به مدت سه ماه ميل كنيد

درمان بیماری پیرونی در مردان

علت خارش و سوزش واژن چیست + علائم و درمان

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان بعد از رابطه جنسی

نعوظ صبحگاهی چیست و چرا اتفاق می افتد؟

دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادرار و ناباروری مردان

آخرین مطالب

عوارض فتق اینگوینال چیست؟سریع ترین روش های پیشگیری و درمان


درمان بیماری پیرونی در مردان


علت جمع شدن دستگاه تناسلی مردان چیست؟


ادرار اسیدی در بارداری نشانه چیست؟

احتمال بارداری بعد از عمل وازکتومی چقدر است؟

مطالب بروزرسانی شده

عوارض فتق اینگوینال چیست؟سریع ترین روش های پیشگیری و درمان

درمان بیماری پیرونی در مردان

علت خارش و سوزش واژن چیست + علائم و درمان

ادرار اسیدی در بارداری نشانه چیست؟

دکتر هوشنگ قوامی – متخصص کلیه و مجاری ادراری

وقتی مردان تحریک جنسی می شوند، هورمون ها، عضلات، اعصاب و رگ های خونی همه با هم کار می کنند تا نعوظ ایجاد کنند. سیگنال های عصبی که از مغز به آلت تناسلی مرد ارسال می شود، عضلات را برای شل شدن تحریک می کند. در نتیجه خون به بافت آلت تناسلی مرد می رسد.

هنگامی که خون آلت تناسلی مرد را پر کرد و نعوظ حاصل شد، رگ های خونی آلت تناسلی بسته می شوند تا نعوظ حفظ شود. به دنبال تحریک جنسی، رگهای خونی به آلت تناسلی مرد دوباره باز می شوند و اجازه می دهند خون خارج شود.

در برهه ای از زندگی یک مرد، ممکن است در رسیدن یا حفظ نعوظ مشکل داشته باشد. مشکلات نعوظ زمانی رخ می دهد که نتوانید نعوظی را که به اندازه کافی محکم است و می توانید رابطه جنسی داشته باشید، به دست آورید یا آن را حفظ کنید. مشکلات نعوظ به موارد نیز معروف است:

برای اکثر مردان، این مشکلات گه گاه رخ می دهد و مسئله جدی ای نیست. طبق آمار، در صورت بروز مشکلات عدم نعوظ تا 20 درصد از زمان، هیچ جای نگرانی وجود ندارد.عدم نعوظ

با این حال، اگر حداقل 50 درصد نمی توانید نعوظ پیدا کنید، ممکن است مشکل سلامتی داشته باشید که نیاز به مراقبت های پزشکی دارید.

عدم نعوظ (ERECTILE DYSFUNCTION) بیماری نیست، بلکه علامت بیماری است که ممکن است در فرد وجود داشته باشد.

150 میلیون نفر در دنیا به عدم نعوظ مبتلا می‌باشند. از این تعداد 30 میلیون نفر در ایالات متحده آمریکا به آن مبتلا می‌باشند، لذا مشکلی فراگیر در سطح جهان بوده و در هر سال مبتلایان آن افزوده می‌ شود.

عدم نعوظ زمانی است که فرد قادر به ایجاد نعوظ کامل و کافی برای عمل جنسی نبوده و در نتیجه باعث اضطراب و اختلال فردی می گردد. اختلال نعوظ در فردی که حداقل 3 ماه این مشکل را داشته باشد، مشکل تلقی می شود. بنابراین فردی که به کلنیک مراجعه می‌کند و ادعا می‌کند از دو هفته قبل دچار عدم نعوظ گردیده، این فرد ناتوان جنسی تلقی نمی‌گردد و این حالت زودگذر است و بهبود می‌یابد.

فهرست موضوعات

دلایل عدم نعوظ می تواند جسمی، روانی یا ترکیبی از این دو باشد.

دلایل جسمی عدم نعوظ بیشتر در مردان مسن دیده می شود که به دلیل اختلالاتی که بر روی اعصاب و عروق خونی رخ می دهند اتفاق می افتد.

دلایل جسمی شامل شرایط پزشکی مانند:

سایر دلایل جسمی عبارتند از:

مسائل عاطفی می تواند انسان را در هر سنی از تحریک شدن دور کند و شامل موارد زیر است:

شایع‌ترین علت اختلالات و عدم نعوظ (ED) دیابت نوع 2 است که نوع خفیف تا شدید اختلال نعوظ به دلیل این بیماری به ترتیب  25 تا 70 درصد می‌باشد. دیابت 40 درصد بیماری‌های اروگانیک ایجاد کننده اختلال نعوظ را تشکیل می‌دهد. زمانی که یک بیمار مبتلا به اختلال نعوظ مورد بررسی کامل قرار گرفت و هیچگونه علتی برای آن شناخته نشد باید به فکر اختلالات روانی از جمله افسردگی شد.

یکی دیگر از علل اختلالات نعوظ بیماری‌های نوروژنیک شامل بیماری پارکینسون، نروپاتی محیطی، MS می‌باشند. فاکتورهای ایجاد کننده اختلال نعوظ در نوع نرولوژیک شامل: دیابت، حوادث مغزی (سکته مغزی) عروقی، دیسک لومبار، جراحی و رادیوتراپی ناحیه لگن و نروپاتی محیطی است.

تخمین زده می‌شود که 5 درصد مردان دچار اختلال نعوظ (ED) مبتلا به کاهش سطح تستوسترون هرمون جنسی باشند. بنابراین یکی از بررسی‌ های علل این مشکل در افراد بالای سن 45 سالگی اندازه‌گیری سطح سرمی تستوسترون می‌باشد.

مقدار تستوسترون کلی در یک فرد 20 تا 40 ساله ng,dl 300-200 می‌باشد و کمتر از ng,dl 200 نشانه هیپوگونادیسم (کم کاری بیضه ها) است. در صورت کاهش تستوسترون کلی از میزان ng 400-200 ، تستوسترون باید آزاد اندازه‌گیری شود.

در بیماری های زیر سطح سرمی تستوسترون از میزان طبیعی کاهش می‌یابد:

سطح سرمی تستوسترون باید برای چگونگی نحوه درمان بیمار اندازه‌گیری شود. در صورت پایین بودن تستوسترون باید پرولاکتین و LH سرم خون اندازه‌گیری شود. در صورت غیر طبیعی بودن آنها MRI از جمجمه باید صورت گیرد. اندازه گیری سطح سرمی هورمون جنسی برای بررسی اختلال نعوظ (ED) است.

آزمایشاتی که ممکن است پزشک برای تعیین علت عدم نعوظ انجام دهد شامل موارد زیر است:

زمانی که پزشک علت عدم نعوظ شما را تشخیص دهد می تواند درمان مناسب را انجام دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با پزشک همین حالا تماس بگیرید. 

هورمون تستوسترون یک هورمون تولید شده توسط بدن انسان است و این هورمون در مردان توسط بیضه تولید می‌شود. تستوسترون بر ظاهر مرد و رشد جنسی تاثیر می‌گذارد.

تولید تستوسترون به طور معمول با سن کاهش می‌یابد. اگر تستوسترون بیشتر از حد کاهش یابد، مردان ممکن است طیف وسیعی از علائم را تجربه کنند که یکی از علائم آن عدم نعوظ است.

شدت اختلال و عدم نعوظ اغلب در سه مقیاس درجه بندی می شود: خفیف، متوسط ​​و شدید.

اختلال نعوظ شدید به عدم نعوظ کامل یا نعوظ نشدن کامل نیز معروف است. اولین قدم در درمان اختلال نعوظ تعیین سطح در این مقیاس است.

درمان عدم نعوظ شامل موارد زیر است:

اکثر مردان گاهی اوقات موفق به نعوظ نمی شوند یا نمی تواندد آن را نگه می دارند. عدم نعوظ معمولاً به دلیل استرس، خستگی، اضطراب یا نوشیدن زیاد الکل ایجاد می شود و جای نگرانی نیست.

60 درصد مردان با سابقه انفارکتوس مبتلا به اختلالات نعوظ هستند. در افرادی که تحت درمان با داروهای مهار کننده فسفودی استراز نوع 5 ویاگرا هستند و پاسخ درمانی در آنها دیده نمی‌شود (Non- Sponder) باید احتمال بیماری عروق کرونر بررسی شود.

مردان مبتلا به بیماری عروق کرونر بدون علامت که به علت اختلالات نعوظ  به پزشک مراجعه می‌کنند باید تحت بررسی عروق با تست‌های پیچیده قلبی قرار گیرند.

توصیه می‌شود چربی ، فشار خون، دیابت و بیماری عروقی محیطی بررسی شوند. بیماری که تحت درمان با سیلدنافیل سیترات (ویاگرا) قرار گیرد، چنانچه در دراز مدت کاهش یا عدم پاسخ درمانی در فرد مبتلا به اختلال نعوظ پدید آید، باید به فکر وخیم‌تر شدن بیماری عروقی یا افزایش شدت توکسیسیتی اندوتلیال (بدتر شدن دیابت یا هیپر لیپیدمی) در این بیمار بود.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادرار و ناباروری مردان را در سال 63اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

مطلب قبلی

تشخیص سرطان پروستات با PSA

مطلب بعدی

عدم نعوظ

درمان قطعی زود انزالی در مردان

يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد دو هفته

از قرص تاداگرا٢٠ استفاده كنيد

روزي يك بار پماد بتامتازون ماليده ده روز أگ خوب نشديد به متخصص پوست مراجعه كنيد

عدم نعوظ صبگاهي درمان دارويي ندارد

يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد يك ماه

براي نعوظ از أمپول پاپاورين در ألت بايد استفاده كنيد  ،،،،. روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد به اورولوژيست هم مراجعه كنيد

توصيه مي شود از قرص هاي تحريكي استفاده نكنيد استرس و اضطراب خود را درمان كنيد

يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد يك ماه

كاملا صحيح است مشكل روحي ،، رواني است و بايد مشكلات فكري حل شود

روزي يك عدد قرص پاروكستين ٢٠ به مدت سه ماه ميل كنيد

درمان بیماری پیرونی در مردان

علت خارش و سوزش واژن چیست + علائم و درمان

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان بعد از رابطه جنسی

نعوظ صبحگاهی چیست و چرا اتفاق می افتد؟

دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادرار و ناباروری مردان

آخرین مطالب

عوارض فتق اینگوینال چیست؟سریع ترین روش های پیشگیری و درمان


درمان بیماری پیرونی در مردان


علت جمع شدن دستگاه تناسلی مردان چیست؟


ادرار اسیدی در بارداری نشانه چیست؟

احتمال بارداری بعد از عمل وازکتومی چقدر است؟

مطالب بروزرسانی شده

عوارض فتق اینگوینال چیست؟سریع ترین روش های پیشگیری و درمان

درمان بیماری پیرونی در مردان

علت خارش و سوزش واژن چیست + علائم و درمان

ادرار اسیدی در بارداری نشانه چیست؟

دکتر هوشنگ قوامی – متخصص کلیه و مجاری ادراری

وقتی مردان تحریک جنسی می شوند، هورمون ها، عضلات، اعصاب و رگ های خونی همه با هم کار می کنند تا نعوظ ایجاد کنند. سیگنال های عصبی که از مغز به آلت تناسلی مرد ارسال می شود، عضلات را برای شل شدن تحریک می کند. در نتیجه خون به بافت آلت تناسلی مرد می رسد.

هنگامی که خون آلت تناسلی مرد را پر کرد و نعوظ حاصل شد، رگ های خونی آلت تناسلی بسته می شوند تا نعوظ حفظ شود. به دنبال تحریک جنسی، رگهای خونی به آلت تناسلی مرد دوباره باز می شوند و اجازه می دهند خون خارج شود.

در برهه ای از زندگی یک مرد، ممکن است در رسیدن یا حفظ نعوظ مشکل داشته باشد. مشکلات نعوظ زمانی رخ می دهد که نتوانید نعوظی را که به اندازه کافی محکم است و می توانید رابطه جنسی داشته باشید، به دست آورید یا آن را حفظ کنید. مشکلات نعوظ به موارد نیز معروف است:

برای اکثر مردان، این مشکلات گه گاه رخ می دهد و مسئله جدی ای نیست. طبق آمار، در صورت بروز مشکلات عدم نعوظ تا 20 درصد از زمان، هیچ جای نگرانی وجود ندارد.عدم نعوظ

با این حال، اگر حداقل 50 درصد نمی توانید نعوظ پیدا کنید، ممکن است مشکل سلامتی داشته باشید که نیاز به مراقبت های پزشکی دارید.

عدم نعوظ (ERECTILE DYSFUNCTION) بیماری نیست، بلکه علامت بیماری است که ممکن است در فرد وجود داشته باشد.

150 میلیون نفر در دنیا به عدم نعوظ مبتلا می‌باشند. از این تعداد 30 میلیون نفر در ایالات متحده آمریکا به آن مبتلا می‌باشند، لذا مشکلی فراگیر در سطح جهان بوده و در هر سال مبتلایان آن افزوده می‌ شود.

عدم نعوظ زمانی است که فرد قادر به ایجاد نعوظ کامل و کافی برای عمل جنسی نبوده و در نتیجه باعث اضطراب و اختلال فردی می گردد. اختلال نعوظ در فردی که حداقل 3 ماه این مشکل را داشته باشد، مشکل تلقی می شود. بنابراین فردی که به کلنیک مراجعه می‌کند و ادعا می‌کند از دو هفته قبل دچار عدم نعوظ گردیده، این فرد ناتوان جنسی تلقی نمی‌گردد و این حالت زودگذر است و بهبود می‌یابد.

فهرست موضوعات

دلایل عدم نعوظ می تواند جسمی، روانی یا ترکیبی از این دو باشد.

دلایل جسمی عدم نعوظ بیشتر در مردان مسن دیده می شود که به دلیل اختلالاتی که بر روی اعصاب و عروق خونی رخ می دهند اتفاق می افتد.

دلایل جسمی شامل شرایط پزشکی مانند:

سایر دلایل جسمی عبارتند از:

مسائل عاطفی می تواند انسان را در هر سنی از تحریک شدن دور کند و شامل موارد زیر است:

شایع‌ترین علت اختلالات و عدم نعوظ (ED) دیابت نوع 2 است که نوع خفیف تا شدید اختلال نعوظ به دلیل این بیماری به ترتیب  25 تا 70 درصد می‌باشد. دیابت 40 درصد بیماری‌های اروگانیک ایجاد کننده اختلال نعوظ را تشکیل می‌دهد. زمانی که یک بیمار مبتلا به اختلال نعوظ مورد بررسی کامل قرار گرفت و هیچگونه علتی برای آن شناخته نشد باید به فکر اختلالات روانی از جمله افسردگی شد.

یکی دیگر از علل اختلالات نعوظ بیماری‌های نوروژنیک شامل بیماری پارکینسون، نروپاتی محیطی، MS می‌باشند. فاکتورهای ایجاد کننده اختلال نعوظ در نوع نرولوژیک شامل: دیابت، حوادث مغزی (سکته مغزی) عروقی، دیسک لومبار، جراحی و رادیوتراپی ناحیه لگن و نروپاتی محیطی است.

تخمین زده می‌شود که 5 درصد مردان دچار اختلال نعوظ (ED) مبتلا به کاهش سطح تستوسترون هرمون جنسی باشند. بنابراین یکی از بررسی‌ های علل این مشکل در افراد بالای سن 45 سالگی اندازه‌گیری سطح سرمی تستوسترون می‌باشد.

مقدار تستوسترون کلی در یک فرد 20 تا 40 ساله ng,dl 300-200 می‌باشد و کمتر از ng,dl 200 نشانه هیپوگونادیسم (کم کاری بیضه ها) است. در صورت کاهش تستوسترون کلی از میزان ng 400-200 ، تستوسترون باید آزاد اندازه‌گیری شود.

در بیماری های زیر سطح سرمی تستوسترون از میزان طبیعی کاهش می‌یابد:

سطح سرمی تستوسترون باید برای چگونگی نحوه درمان بیمار اندازه‌گیری شود. در صورت پایین بودن تستوسترون باید پرولاکتین و LH سرم خون اندازه‌گیری شود. در صورت غیر طبیعی بودن آنها MRI از جمجمه باید صورت گیرد. اندازه گیری سطح سرمی هورمون جنسی برای بررسی اختلال نعوظ (ED) است.

آزمایشاتی که ممکن است پزشک برای تعیین علت عدم نعوظ انجام دهد شامل موارد زیر است:

زمانی که پزشک علت عدم نعوظ شما را تشخیص دهد می تواند درمان مناسب را انجام دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با پزشک همین حالا تماس بگیرید. 

هورمون تستوسترون یک هورمون تولید شده توسط بدن انسان است و این هورمون در مردان توسط بیضه تولید می‌شود. تستوسترون بر ظاهر مرد و رشد جنسی تاثیر می‌گذارد.

تولید تستوسترون به طور معمول با سن کاهش می‌یابد. اگر تستوسترون بیشتر از حد کاهش یابد، مردان ممکن است طیف وسیعی از علائم را تجربه کنند که یکی از علائم آن عدم نعوظ است.

شدت اختلال و عدم نعوظ اغلب در سه مقیاس درجه بندی می شود: خفیف، متوسط ​​و شدید.

اختلال نعوظ شدید به عدم نعوظ کامل یا نعوظ نشدن کامل نیز معروف است. اولین قدم در درمان اختلال نعوظ تعیین سطح در این مقیاس است.

درمان عدم نعوظ شامل موارد زیر است:

اکثر مردان گاهی اوقات موفق به نعوظ نمی شوند یا نمی تواندد آن را نگه می دارند. عدم نعوظ معمولاً به دلیل استرس، خستگی، اضطراب یا نوشیدن زیاد الکل ایجاد می شود و جای نگرانی نیست.

60 درصد مردان با سابقه انفارکتوس مبتلا به اختلالات نعوظ هستند. در افرادی که تحت درمان با داروهای مهار کننده فسفودی استراز نوع 5 ویاگرا هستند و پاسخ درمانی در آنها دیده نمی‌شود (Non- Sponder) باید احتمال بیماری عروق کرونر بررسی شود.

مردان مبتلا به بیماری عروق کرونر بدون علامت که به علت اختلالات نعوظ  به پزشک مراجعه می‌کنند باید تحت بررسی عروق با تست‌های پیچیده قلبی قرار گیرند.

توصیه می‌شود چربی ، فشار خون، دیابت و بیماری عروقی محیطی بررسی شوند. بیماری که تحت درمان با سیلدنافیل سیترات (ویاگرا) قرار گیرد، چنانچه در دراز مدت کاهش یا عدم پاسخ درمانی در فرد مبتلا به اختلال نعوظ پدید آید، باید به فکر وخیم‌تر شدن بیماری عروقی یا افزایش شدت توکسیسیتی اندوتلیال (بدتر شدن دیابت یا هیپر لیپیدمی) در این بیمار بود.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

اینجانب دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادرار و ناباروری مردان را در سال 63اخذ نموده ام و پس از گذراندن امتحان تخصصی و گرفتن دانشنامه از دانشگاه اصفهان شروع به کار کردم.

مطلب قبلی

تشخیص سرطان پروستات با PSA

مطلب بعدی

عدم نعوظ

درمان قطعی زود انزالی در مردان

يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد دو هفته

از قرص تاداگرا٢٠ استفاده كنيد

روزي يك بار پماد بتامتازون ماليده ده روز أگ خوب نشديد به متخصص پوست مراجعه كنيد

عدم نعوظ صبگاهي درمان دارويي ندارد

يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد يك ماه

براي نعوظ از أمپول پاپاورين در ألت بايد استفاده كنيد  ،،،،. روزي يك عدد قرص فلوكستين٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد به اورولوژيست هم مراجعه كنيد

توصيه مي شود از قرص هاي تحريكي استفاده نكنيد استرس و اضطراب خود را درمان كنيد

يك ساعت قبل از رابطه يك عدد قرص تاداگرا٢٠ ميل كنيد يك ماه

كاملا صحيح است مشكل روحي ،، رواني است و بايد مشكلات فكري حل شود

روزي يك عدد قرص پاروكستين ٢٠ به مدت سه ماه ميل كنيد

درمان بیماری پیرونی در مردان

علت خارش و سوزش واژن چیست + علائم و درمان

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان بعد از رابطه جنسی

نعوظ صبحگاهی چیست و چرا اتفاق می افتد؟

دکتر هوشنگ قوامی بورد تخصصی جراحی کلیه ، مجاری ادرار و ناباروری مردان

آخرین مطالب

عوارض فتق اینگوینال چیست؟سریع ترین روش های پیشگیری و درمان


درمان بیماری پیرونی در مردان


علت جمع شدن دستگاه تناسلی مردان چیست؟


ادرار اسیدی در بارداری نشانه چیست؟

احتمال بارداری بعد از عمل وازکتومی چقدر است؟

مطالب بروزرسانی شده

عوارض فتق اینگوینال چیست؟سریع ترین روش های پیشگیری و درمان

درمان بیماری پیرونی در مردان

علت خارش و سوزش واژن چیست + علائم و درمان

ادرار اسیدی در بارداری نشانه چیست؟

خانه » بیماری های جنسی » علل بروز اختلال نعوظ و روش های درمان آن

آگاه باشید که اگر مشکل در سفت شدن آلت گه گاه و بدون تکرار منظم اتفاق می افتد احتمال شما مشکل ED ندارید و فقط خستگی های ذهنی جلوی نعوظ کامل را می گیرد. اما در صورتی که این مشکل مکرر اتفاق افتاد شما باید به یک متخصص اورولوژی (متخصص نعوظ مردان) مراجعه کنید.

مهم ترین علت اختلال نعوظ (خصوصا در افراد جوان) اختلالات روانی می باشد. به طوریکه در بیش از ۷۰% موارد، اختلال روانی باعث بروز این مشکل می شود.

استرس های كاری و محیطی، خستگی، نداشتن حس خوب نسبت به شریک جنسی، اضطراب در آمیزش و همچنین افسردگی و نگرانی‌، درگیری‌ های احساسی خارج از رابطه خانوادگی همگی می‌توانند از دلایل روانی اختلال نعوظ باشند.

 از علل دیگر می توان به مشکلات اناتومیک و اختلالات عصبی از جمله آسیب به عصب پودندال در جریان حوادث، تصادفات یا جراحی های لگنی اشاره کرد. هم چنین هر بیماری که بر مغز و اعصاب و یا نخاع اثر گذاشته باشد از جمله MS، دیابت و … می توانند باعث اختلال نعوظ شوند.عدم نعوظ

از علل مهم دیگر می توان به اختلالات عروقی اشاره کرد که شایع ترین عامل آن دیابت بوده که با توجه به شیوع دیابت موضوع مهمی می باشد. از عوامل موثر دیگر می توان به فشار خون بالای مزمن و طول کشیده اشاره کرد. از سوی دیگر فشار خون بالا می تواند به شل شدن آلت هنگام رابطه بینجامد.

اعمال جراحی مثل پروستاتکتومی، ضربه و آسیب به شریان ها، آرترواسکلروز، فشار خون، چربی خون بالا، کاهش هورمون ها، دخانیات و مصرف سیگار (مخصوصا کسانی که بیش از ٢٠ نخ در روز سیگار می کشند) و مواد مخدر و …. نیز می توانند باعث این بیماری شوند.

 بعضی داروها نیز میتوانند باعث از دست رفتن نعوظ شوند. از داروهای مسوول می توان به موارد زیر اشاره کرد : کتوکونازول (ضد قارچ)، آنتی سایکوتیک ها (داروهای ضد جنون در بیماران با اختلالات روانی )، بعضی دارو های ضد فشار خون، سایمتیدین، تیازید ها و …

هم چنین یکی از عوارض مهم و بعضا برگشت ناپذیر در ورزشکاران استفاده كننده از داروهای هورمونی اختلالات زناشویی و ناباروری می باشد.

افزایش سن نیز می تواند باعث این مشکل شود که به علت کاهش هورمون های جنسی و اختلال در گردش خون است به طوری که در سن بالای ۶۵ سال یک چهارم افراد این مشکل را دارند و سن مهمترین متغیر وابسته به توان جنسی است.

اگر فردی دچار این مشکل می باشد در درجه ی اول با توجه به اینکه ۷۰% موارد مشکل روانی می باشد بهتر است سعی در کنترل تکانه های محیطی و افزایش ارامش و اعتماد به نفس داشته باشد ، در صورتی که این روش موثر نباشد باید توسط پزشک متخصص اورولوژی معاینه ی کامل به ویژه در ناحیه تناسلی شود و آزمایشات عصبی،بررسی عروق آلت با سونوی رنگی (داپلر)، تست هورمونی ، قند خون ، چربی خون، و….انجام شود.

ما در این روش ۲ نوع درمان اختصاصی و غیر اختصاصی داریم. در درمان های غیر اختصاصی از روان درمانی، هورمون درمانی، تغییر رژیم غذایی، تغییر شیوه زندگی و … استفاده می شود. توجه کنید که خود تغییر شیوه ی زندگی می تواند هم بار روانی را حل کند و هم بر مسائلی مثل درگیری عروق با تغییر رژیم اثر داشته باشد.

جالب است که بدانید  انجام طولانی مدت دوچرخه سواری و ورزش های اینگونه به علت آسیب های ریز مکرر به عروق ناحیه تناسلی می توانند باعث این مشکل شوند که در این موارد باید نوع و شدت ورزش را تغییر دهیم. هم چنین در افرادی که به علت مصرف دارو دچار مشکل شده اند دارو تغییر داده می شود. تقویت عضلات کف لگنی با ورزش نیز می تواند مفید باشد.

از درمان های دیگر می توان به هورمون درمانی ( در اختلالات تیروئید ، آدرنال ، هیپوفیز و…)، و هم چنین استفاده از دارو های خوراکی و تزریقی اشاره کرد.

بسیاری از مراجعین سوال می کنند که آیا قرص برای سفت کردن آلت هنگام رابطه جنسی وجود دارد؟ پاسخ مثبت است، قرص ها و درمان های دارویی مختلفی برای درمان اختلال نعوظ موقت وجود دارد. اما در مشکلات پیچیده تر، فرد باید علت اصلی عدم نعوظ را درمان کند.

این سه قرص می توانند یک ساعت پیش از رابطه جنسی مصرف شوند تا موجب سفتی آلت مرد و نگه داشتن نعوظ به مدت طولانی شوند.

هر سه دارو عوارض مشابهی دارند:

این دارو ها با نام های تجاری مثل ویاگرا، Blue Chew و غیره به فروش می رسند. سی تا ۶۰ دقیقه پیش از رابطه جنسی قرص را با آب مصرف کنید. اگر تاثیر قرص و نعوظ بیش از ۴ ساعت طول کشید، به پزشک مراجعه کنید.

 در افرادی که به درمان های قبلی پاسخ نداده اند از اعمال جراحی استفاده می شود مثل پروتزهای آلت ( malleable or semi rigid و inflatable ). پروتز می تواند عوارضی مثل عفونت و عوارض بعد جراحی و …. داشته باشد.

از جراحی های دیگر جراحی عروق است که بیشتر در افراد جوان غیر سیگاری و فاقد بیماری زمینه ای (دیابت) که بیشتر در اثر ضربه دچار اختلالات عروقی و اختلال در خونرسانی به آلت شده اند، استفاده می شود.

در طب سنتی نیز برای درمان اختلال نعوظ از درمان های گیاهی استفاده می شود که کشورهایی مثل چین و آفریقا مدت طولانی است که از این روش ها استفاده می کنند. در پاسخ به سوال ” آیا شلی آلت با تغذیه درمان می شود؟ ” باید بگوییم که بسته به علت عدم نعوظ جواب می تواند مثبت و یا منفی باشد.

برحی از گیاهان اثرات مشابه با قرص برای درمان اختلال نعوظ مردان دارند و از جمله این گیاهان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

اختلال نعوظ به علت اختلال جنسی و آسیب روانی که به فرد و شریک جنسی وارد می کند مهم می باشد، اما زمانی به فردی می گوییم که این اختلال و بیماری دارد که این مشکل به طور متناوب برای وی ایجاد شود نه اینکه به دفعات کمی بوده و حل شود. باید توجه کنیم که این مشکل با بالا رفتن سن افزایش می یابد و سن بر این بیماری بسیار تاثیر می گذارد، پس در صورت بروز این مشکل با توجه به علل آن که در بالا توضیح داده شد به پزشک مراجعه کرده تا معاینه و درمان کامل برای شما صورت بگیرد.

 

دکتر شهریار ناطق متخصص و جراح مجاری ادراری

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

 

متخصص ارولوژی و جراح کلیه، مجاری ادراری و تناسلی، عضو انجمن ارولوژی اروپا، عضو انجمن ارولوژی ایران و مدیر گروه ارولوژی بیمارستان آتیه.

عفونت اچ پی وی HPV (مخفف عبارت Human papillomavirus به معنی ویروس پاپیلومای انسانی)…

این روزها سرکه سیب برای درمان بسیاری از بیماری ها چه به صورت موضعی…

زگیل تناسلی مردان (genital warts in men) توده های کوچک و نرمی در ناحیه…

تماس با ما

با ما در تماس باشید


آدرس مطب

تهران – جنب بیمارستان آتیه – ساختمان پزشکان آتیه – طبقه ۴


ساعات کار مطب

شنبه تا چهارشنبه از ساعت 11:30 الی 13 و 17 الی 20

عدم نعوظ


شماره تماس

02188367353
|

09129727780

دسترسی سریع

مطالب تصادفی

روش های درمان بیضه نزول نکرده در کودکان

کلیه پیوندی چند سال عمر میکند؟[ +عوارض پیوند کلیه ]

عوارض زیاد نگه داشتن ادرار چیست؟

خانه » بیماری های جنسی » علل بروز اختلال نعوظ و روش های درمان آن

آگاه باشید که اگر مشکل در سفت شدن آلت گه گاه و بدون تکرار منظم اتفاق می افتد احتمال شما مشکل ED ندارید و فقط خستگی های ذهنی جلوی نعوظ کامل را می گیرد. اما در صورتی که این مشکل مکرر اتفاق افتاد شما باید به یک متخصص اورولوژی (متخصص نعوظ مردان) مراجعه کنید.

مهم ترین علت اختلال نعوظ (خصوصا در افراد جوان) اختلالات روانی می باشد. به طوریکه در بیش از ۷۰% موارد، اختلال روانی باعث بروز این مشکل می شود.

استرس های كاری و محیطی، خستگی، نداشتن حس خوب نسبت به شریک جنسی، اضطراب در آمیزش و همچنین افسردگی و نگرانی‌، درگیری‌ های احساسی خارج از رابطه خانوادگی همگی می‌توانند از دلایل روانی اختلال نعوظ باشند.

 از علل دیگر می توان به مشکلات اناتومیک و اختلالات عصبی از جمله آسیب به عصب پودندال در جریان حوادث، تصادفات یا جراحی های لگنی اشاره کرد. هم چنین هر بیماری که بر مغز و اعصاب و یا نخاع اثر گذاشته باشد از جمله MS، دیابت و … می توانند باعث اختلال نعوظ شوند.عدم نعوظ

از علل مهم دیگر می توان به اختلالات عروقی اشاره کرد که شایع ترین عامل آن دیابت بوده که با توجه به شیوع دیابت موضوع مهمی می باشد. از عوامل موثر دیگر می توان به فشار خون بالای مزمن و طول کشیده اشاره کرد. از سوی دیگر فشار خون بالا می تواند به شل شدن آلت هنگام رابطه بینجامد.

اعمال جراحی مثل پروستاتکتومی، ضربه و آسیب به شریان ها، آرترواسکلروز، فشار خون، چربی خون بالا، کاهش هورمون ها، دخانیات و مصرف سیگار (مخصوصا کسانی که بیش از ٢٠ نخ در روز سیگار می کشند) و مواد مخدر و …. نیز می توانند باعث این بیماری شوند.

 بعضی داروها نیز میتوانند باعث از دست رفتن نعوظ شوند. از داروهای مسوول می توان به موارد زیر اشاره کرد : کتوکونازول (ضد قارچ)، آنتی سایکوتیک ها (داروهای ضد جنون در بیماران با اختلالات روانی )، بعضی دارو های ضد فشار خون، سایمتیدین، تیازید ها و …

هم چنین یکی از عوارض مهم و بعضا برگشت ناپذیر در ورزشکاران استفاده كننده از داروهای هورمونی اختلالات زناشویی و ناباروری می باشد.

افزایش سن نیز می تواند باعث این مشکل شود که به علت کاهش هورمون های جنسی و اختلال در گردش خون است به طوری که در سن بالای ۶۵ سال یک چهارم افراد این مشکل را دارند و سن مهمترین متغیر وابسته به توان جنسی است.

اگر فردی دچار این مشکل می باشد در درجه ی اول با توجه به اینکه ۷۰% موارد مشکل روانی می باشد بهتر است سعی در کنترل تکانه های محیطی و افزایش ارامش و اعتماد به نفس داشته باشد ، در صورتی که این روش موثر نباشد باید توسط پزشک متخصص اورولوژی معاینه ی کامل به ویژه در ناحیه تناسلی شود و آزمایشات عصبی،بررسی عروق آلت با سونوی رنگی (داپلر)، تست هورمونی ، قند خون ، چربی خون، و….انجام شود.

ما در این روش ۲ نوع درمان اختصاصی و غیر اختصاصی داریم. در درمان های غیر اختصاصی از روان درمانی، هورمون درمانی، تغییر رژیم غذایی، تغییر شیوه زندگی و … استفاده می شود. توجه کنید که خود تغییر شیوه ی زندگی می تواند هم بار روانی را حل کند و هم بر مسائلی مثل درگیری عروق با تغییر رژیم اثر داشته باشد.

جالب است که بدانید  انجام طولانی مدت دوچرخه سواری و ورزش های اینگونه به علت آسیب های ریز مکرر به عروق ناحیه تناسلی می توانند باعث این مشکل شوند که در این موارد باید نوع و شدت ورزش را تغییر دهیم. هم چنین در افرادی که به علت مصرف دارو دچار مشکل شده اند دارو تغییر داده می شود. تقویت عضلات کف لگنی با ورزش نیز می تواند مفید باشد.

از درمان های دیگر می توان به هورمون درمانی ( در اختلالات تیروئید ، آدرنال ، هیپوفیز و…)، و هم چنین استفاده از دارو های خوراکی و تزریقی اشاره کرد.

بسیاری از مراجعین سوال می کنند که آیا قرص برای سفت کردن آلت هنگام رابطه جنسی وجود دارد؟ پاسخ مثبت است، قرص ها و درمان های دارویی مختلفی برای درمان اختلال نعوظ موقت وجود دارد. اما در مشکلات پیچیده تر، فرد باید علت اصلی عدم نعوظ را درمان کند.

این سه قرص می توانند یک ساعت پیش از رابطه جنسی مصرف شوند تا موجب سفتی آلت مرد و نگه داشتن نعوظ به مدت طولانی شوند.

هر سه دارو عوارض مشابهی دارند:

این دارو ها با نام های تجاری مثل ویاگرا، Blue Chew و غیره به فروش می رسند. سی تا ۶۰ دقیقه پیش از رابطه جنسی قرص را با آب مصرف کنید. اگر تاثیر قرص و نعوظ بیش از ۴ ساعت طول کشید، به پزشک مراجعه کنید.

 در افرادی که به درمان های قبلی پاسخ نداده اند از اعمال جراحی استفاده می شود مثل پروتزهای آلت ( malleable or semi rigid و inflatable ). پروتز می تواند عوارضی مثل عفونت و عوارض بعد جراحی و …. داشته باشد.

از جراحی های دیگر جراحی عروق است که بیشتر در افراد جوان غیر سیگاری و فاقد بیماری زمینه ای (دیابت) که بیشتر در اثر ضربه دچار اختلالات عروقی و اختلال در خونرسانی به آلت شده اند، استفاده می شود.

در طب سنتی نیز برای درمان اختلال نعوظ از درمان های گیاهی استفاده می شود که کشورهایی مثل چین و آفریقا مدت طولانی است که از این روش ها استفاده می کنند. در پاسخ به سوال ” آیا شلی آلت با تغذیه درمان می شود؟ ” باید بگوییم که بسته به علت عدم نعوظ جواب می تواند مثبت و یا منفی باشد.

برحی از گیاهان اثرات مشابه با قرص برای درمان اختلال نعوظ مردان دارند و از جمله این گیاهان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

اختلال نعوظ به علت اختلال جنسی و آسیب روانی که به فرد و شریک جنسی وارد می کند مهم می باشد، اما زمانی به فردی می گوییم که این اختلال و بیماری دارد که این مشکل به طور متناوب برای وی ایجاد شود نه اینکه به دفعات کمی بوده و حل شود. باید توجه کنیم که این مشکل با بالا رفتن سن افزایش می یابد و سن بر این بیماری بسیار تاثیر می گذارد، پس در صورت بروز این مشکل با توجه به علل آن که در بالا توضیح داده شد به پزشک مراجعه کرده تا معاینه و درمان کامل برای شما صورت بگیرد.

 

دکتر شهریار ناطق متخصص و جراح مجاری ادراری

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

 

متخصص ارولوژی و جراح کلیه، مجاری ادراری و تناسلی، عضو انجمن ارولوژی اروپا، عضو انجمن ارولوژی ایران و مدیر گروه ارولوژی بیمارستان آتیه.

عفونت اچ پی وی HPV (مخفف عبارت Human papillomavirus به معنی ویروس پاپیلومای انسانی)…

این روزها سرکه سیب برای درمان بسیاری از بیماری ها چه به صورت موضعی…

زگیل تناسلی مردان (genital warts in men) توده های کوچک و نرمی در ناحیه…

تماس با ما

با ما در تماس باشید


آدرس مطب

تهران – جنب بیمارستان آتیه – ساختمان پزشکان آتیه – طبقه ۴


ساعات کار مطب

شنبه تا چهارشنبه از ساعت 11:30 الی 13 و 17 الی 20

عدم نعوظ


شماره تماس

02188367353
|

09129727780

دسترسی سریع

مطالب تصادفی

روش های درمان بیضه نزول نکرده در کودکان

کلیه پیوندی چند سال عمر میکند؟[ +عوارض پیوند کلیه ]

عوارض زیاد نگه داشتن ادرار چیست؟

خانه » بیماری های جنسی » علل بروز اختلال نعوظ و روش های درمان آن

آگاه باشید که اگر مشکل در سفت شدن آلت گه گاه و بدون تکرار منظم اتفاق می افتد احتمال شما مشکل ED ندارید و فقط خستگی های ذهنی جلوی نعوظ کامل را می گیرد. اما در صورتی که این مشکل مکرر اتفاق افتاد شما باید به یک متخصص اورولوژی (متخصص نعوظ مردان) مراجعه کنید.

مهم ترین علت اختلال نعوظ (خصوصا در افراد جوان) اختلالات روانی می باشد. به طوریکه در بیش از ۷۰% موارد، اختلال روانی باعث بروز این مشکل می شود.

استرس های كاری و محیطی، خستگی، نداشتن حس خوب نسبت به شریک جنسی، اضطراب در آمیزش و همچنین افسردگی و نگرانی‌، درگیری‌ های احساسی خارج از رابطه خانوادگی همگی می‌توانند از دلایل روانی اختلال نعوظ باشند.

 از علل دیگر می توان به مشکلات اناتومیک و اختلالات عصبی از جمله آسیب به عصب پودندال در جریان حوادث، تصادفات یا جراحی های لگنی اشاره کرد. هم چنین هر بیماری که بر مغز و اعصاب و یا نخاع اثر گذاشته باشد از جمله MS، دیابت و … می توانند باعث اختلال نعوظ شوند.عدم نعوظ

از علل مهم دیگر می توان به اختلالات عروقی اشاره کرد که شایع ترین عامل آن دیابت بوده که با توجه به شیوع دیابت موضوع مهمی می باشد. از عوامل موثر دیگر می توان به فشار خون بالای مزمن و طول کشیده اشاره کرد. از سوی دیگر فشار خون بالا می تواند به شل شدن آلت هنگام رابطه بینجامد.

اعمال جراحی مثل پروستاتکتومی، ضربه و آسیب به شریان ها، آرترواسکلروز، فشار خون، چربی خون بالا، کاهش هورمون ها، دخانیات و مصرف سیگار (مخصوصا کسانی که بیش از ٢٠ نخ در روز سیگار می کشند) و مواد مخدر و …. نیز می توانند باعث این بیماری شوند.

 بعضی داروها نیز میتوانند باعث از دست رفتن نعوظ شوند. از داروهای مسوول می توان به موارد زیر اشاره کرد : کتوکونازول (ضد قارچ)، آنتی سایکوتیک ها (داروهای ضد جنون در بیماران با اختلالات روانی )، بعضی دارو های ضد فشار خون، سایمتیدین، تیازید ها و …

هم چنین یکی از عوارض مهم و بعضا برگشت ناپذیر در ورزشکاران استفاده كننده از داروهای هورمونی اختلالات زناشویی و ناباروری می باشد.

افزایش سن نیز می تواند باعث این مشکل شود که به علت کاهش هورمون های جنسی و اختلال در گردش خون است به طوری که در سن بالای ۶۵ سال یک چهارم افراد این مشکل را دارند و سن مهمترین متغیر وابسته به توان جنسی است.

اگر فردی دچار این مشکل می باشد در درجه ی اول با توجه به اینکه ۷۰% موارد مشکل روانی می باشد بهتر است سعی در کنترل تکانه های محیطی و افزایش ارامش و اعتماد به نفس داشته باشد ، در صورتی که این روش موثر نباشد باید توسط پزشک متخصص اورولوژی معاینه ی کامل به ویژه در ناحیه تناسلی شود و آزمایشات عصبی،بررسی عروق آلت با سونوی رنگی (داپلر)، تست هورمونی ، قند خون ، چربی خون، و….انجام شود.

ما در این روش ۲ نوع درمان اختصاصی و غیر اختصاصی داریم. در درمان های غیر اختصاصی از روان درمانی، هورمون درمانی، تغییر رژیم غذایی، تغییر شیوه زندگی و … استفاده می شود. توجه کنید که خود تغییر شیوه ی زندگی می تواند هم بار روانی را حل کند و هم بر مسائلی مثل درگیری عروق با تغییر رژیم اثر داشته باشد.

جالب است که بدانید  انجام طولانی مدت دوچرخه سواری و ورزش های اینگونه به علت آسیب های ریز مکرر به عروق ناحیه تناسلی می توانند باعث این مشکل شوند که در این موارد باید نوع و شدت ورزش را تغییر دهیم. هم چنین در افرادی که به علت مصرف دارو دچار مشکل شده اند دارو تغییر داده می شود. تقویت عضلات کف لگنی با ورزش نیز می تواند مفید باشد.

از درمان های دیگر می توان به هورمون درمانی ( در اختلالات تیروئید ، آدرنال ، هیپوفیز و…)، و هم چنین استفاده از دارو های خوراکی و تزریقی اشاره کرد.

بسیاری از مراجعین سوال می کنند که آیا قرص برای سفت کردن آلت هنگام رابطه جنسی وجود دارد؟ پاسخ مثبت است، قرص ها و درمان های دارویی مختلفی برای درمان اختلال نعوظ موقت وجود دارد. اما در مشکلات پیچیده تر، فرد باید علت اصلی عدم نعوظ را درمان کند.

این سه قرص می توانند یک ساعت پیش از رابطه جنسی مصرف شوند تا موجب سفتی آلت مرد و نگه داشتن نعوظ به مدت طولانی شوند.

هر سه دارو عوارض مشابهی دارند:

این دارو ها با نام های تجاری مثل ویاگرا، Blue Chew و غیره به فروش می رسند. سی تا ۶۰ دقیقه پیش از رابطه جنسی قرص را با آب مصرف کنید. اگر تاثیر قرص و نعوظ بیش از ۴ ساعت طول کشید، به پزشک مراجعه کنید.

 در افرادی که به درمان های قبلی پاسخ نداده اند از اعمال جراحی استفاده می شود مثل پروتزهای آلت ( malleable or semi rigid و inflatable ). پروتز می تواند عوارضی مثل عفونت و عوارض بعد جراحی و …. داشته باشد.

از جراحی های دیگر جراحی عروق است که بیشتر در افراد جوان غیر سیگاری و فاقد بیماری زمینه ای (دیابت) که بیشتر در اثر ضربه دچار اختلالات عروقی و اختلال در خونرسانی به آلت شده اند، استفاده می شود.

در طب سنتی نیز برای درمان اختلال نعوظ از درمان های گیاهی استفاده می شود که کشورهایی مثل چین و آفریقا مدت طولانی است که از این روش ها استفاده می کنند. در پاسخ به سوال ” آیا شلی آلت با تغذیه درمان می شود؟ ” باید بگوییم که بسته به علت عدم نعوظ جواب می تواند مثبت و یا منفی باشد.

برحی از گیاهان اثرات مشابه با قرص برای درمان اختلال نعوظ مردان دارند و از جمله این گیاهان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

اختلال نعوظ به علت اختلال جنسی و آسیب روانی که به فرد و شریک جنسی وارد می کند مهم می باشد، اما زمانی به فردی می گوییم که این اختلال و بیماری دارد که این مشکل به طور متناوب برای وی ایجاد شود نه اینکه به دفعات کمی بوده و حل شود. باید توجه کنیم که این مشکل با بالا رفتن سن افزایش می یابد و سن بر این بیماری بسیار تاثیر می گذارد، پس در صورت بروز این مشکل با توجه به علل آن که در بالا توضیح داده شد به پزشک مراجعه کرده تا معاینه و درمان کامل برای شما صورت بگیرد.

 

دکتر شهریار ناطق متخصص و جراح مجاری ادراری

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

 

متخصص ارولوژی و جراح کلیه، مجاری ادراری و تناسلی، عضو انجمن ارولوژی اروپا، عضو انجمن ارولوژی ایران و مدیر گروه ارولوژی بیمارستان آتیه.

عفونت اچ پی وی HPV (مخفف عبارت Human papillomavirus به معنی ویروس پاپیلومای انسانی)…

این روزها سرکه سیب برای درمان بسیاری از بیماری ها چه به صورت موضعی…

زگیل تناسلی مردان (genital warts in men) توده های کوچک و نرمی در ناحیه…

تماس با ما

با ما در تماس باشید


آدرس مطب

تهران – جنب بیمارستان آتیه – ساختمان پزشکان آتیه – طبقه ۴


ساعات کار مطب

شنبه تا چهارشنبه از ساعت 11:30 الی 13 و 17 الی 20

عدم نعوظ


شماره تماس

02188367353
|

09129727780

دسترسی سریع

مطالب تصادفی

روش های درمان بیضه نزول نکرده در کودکان

کلیه پیوندی چند سال عمر میکند؟[ +عوارض پیوند کلیه ]

عوارض زیاد نگه داشتن ادرار چیست؟

خانه » بیماری های جنسی » علل بروز اختلال نعوظ و روش های درمان آن

آگاه باشید که اگر مشکل در سفت شدن آلت گه گاه و بدون تکرار منظم اتفاق می افتد احتمال شما مشکل ED ندارید و فقط خستگی های ذهنی جلوی نعوظ کامل را می گیرد. اما در صورتی که این مشکل مکرر اتفاق افتاد شما باید به یک متخصص اورولوژی (متخصص نعوظ مردان) مراجعه کنید.

مهم ترین علت اختلال نعوظ (خصوصا در افراد جوان) اختلالات روانی می باشد. به طوریکه در بیش از ۷۰% موارد، اختلال روانی باعث بروز این مشکل می شود.

استرس های كاری و محیطی، خستگی، نداشتن حس خوب نسبت به شریک جنسی، اضطراب در آمیزش و همچنین افسردگی و نگرانی‌، درگیری‌ های احساسی خارج از رابطه خانوادگی همگی می‌توانند از دلایل روانی اختلال نعوظ باشند.

 از علل دیگر می توان به مشکلات اناتومیک و اختلالات عصبی از جمله آسیب به عصب پودندال در جریان حوادث، تصادفات یا جراحی های لگنی اشاره کرد. هم چنین هر بیماری که بر مغز و اعصاب و یا نخاع اثر گذاشته باشد از جمله MS، دیابت و … می توانند باعث اختلال نعوظ شوند.عدم نعوظ

از علل مهم دیگر می توان به اختلالات عروقی اشاره کرد که شایع ترین عامل آن دیابت بوده که با توجه به شیوع دیابت موضوع مهمی می باشد. از عوامل موثر دیگر می توان به فشار خون بالای مزمن و طول کشیده اشاره کرد. از سوی دیگر فشار خون بالا می تواند به شل شدن آلت هنگام رابطه بینجامد.

اعمال جراحی مثل پروستاتکتومی، ضربه و آسیب به شریان ها، آرترواسکلروز، فشار خون، چربی خون بالا، کاهش هورمون ها، دخانیات و مصرف سیگار (مخصوصا کسانی که بیش از ٢٠ نخ در روز سیگار می کشند) و مواد مخدر و …. نیز می توانند باعث این بیماری شوند.

 بعضی داروها نیز میتوانند باعث از دست رفتن نعوظ شوند. از داروهای مسوول می توان به موارد زیر اشاره کرد : کتوکونازول (ضد قارچ)، آنتی سایکوتیک ها (داروهای ضد جنون در بیماران با اختلالات روانی )، بعضی دارو های ضد فشار خون، سایمتیدین، تیازید ها و …

هم چنین یکی از عوارض مهم و بعضا برگشت ناپذیر در ورزشکاران استفاده كننده از داروهای هورمونی اختلالات زناشویی و ناباروری می باشد.

افزایش سن نیز می تواند باعث این مشکل شود که به علت کاهش هورمون های جنسی و اختلال در گردش خون است به طوری که در سن بالای ۶۵ سال یک چهارم افراد این مشکل را دارند و سن مهمترین متغیر وابسته به توان جنسی است.

اگر فردی دچار این مشکل می باشد در درجه ی اول با توجه به اینکه ۷۰% موارد مشکل روانی می باشد بهتر است سعی در کنترل تکانه های محیطی و افزایش ارامش و اعتماد به نفس داشته باشد ، در صورتی که این روش موثر نباشد باید توسط پزشک متخصص اورولوژی معاینه ی کامل به ویژه در ناحیه تناسلی شود و آزمایشات عصبی،بررسی عروق آلت با سونوی رنگی (داپلر)، تست هورمونی ، قند خون ، چربی خون، و….انجام شود.

ما در این روش ۲ نوع درمان اختصاصی و غیر اختصاصی داریم. در درمان های غیر اختصاصی از روان درمانی، هورمون درمانی، تغییر رژیم غذایی، تغییر شیوه زندگی و … استفاده می شود. توجه کنید که خود تغییر شیوه ی زندگی می تواند هم بار روانی را حل کند و هم بر مسائلی مثل درگیری عروق با تغییر رژیم اثر داشته باشد.

جالب است که بدانید  انجام طولانی مدت دوچرخه سواری و ورزش های اینگونه به علت آسیب های ریز مکرر به عروق ناحیه تناسلی می توانند باعث این مشکل شوند که در این موارد باید نوع و شدت ورزش را تغییر دهیم. هم چنین در افرادی که به علت مصرف دارو دچار مشکل شده اند دارو تغییر داده می شود. تقویت عضلات کف لگنی با ورزش نیز می تواند مفید باشد.

از درمان های دیگر می توان به هورمون درمانی ( در اختلالات تیروئید ، آدرنال ، هیپوفیز و…)، و هم چنین استفاده از دارو های خوراکی و تزریقی اشاره کرد.

بسیاری از مراجعین سوال می کنند که آیا قرص برای سفت کردن آلت هنگام رابطه جنسی وجود دارد؟ پاسخ مثبت است، قرص ها و درمان های دارویی مختلفی برای درمان اختلال نعوظ موقت وجود دارد. اما در مشکلات پیچیده تر، فرد باید علت اصلی عدم نعوظ را درمان کند.

این سه قرص می توانند یک ساعت پیش از رابطه جنسی مصرف شوند تا موجب سفتی آلت مرد و نگه داشتن نعوظ به مدت طولانی شوند.

هر سه دارو عوارض مشابهی دارند:

این دارو ها با نام های تجاری مثل ویاگرا، Blue Chew و غیره به فروش می رسند. سی تا ۶۰ دقیقه پیش از رابطه جنسی قرص را با آب مصرف کنید. اگر تاثیر قرص و نعوظ بیش از ۴ ساعت طول کشید، به پزشک مراجعه کنید.

 در افرادی که به درمان های قبلی پاسخ نداده اند از اعمال جراحی استفاده می شود مثل پروتزهای آلت ( malleable or semi rigid و inflatable ). پروتز می تواند عوارضی مثل عفونت و عوارض بعد جراحی و …. داشته باشد.

از جراحی های دیگر جراحی عروق است که بیشتر در افراد جوان غیر سیگاری و فاقد بیماری زمینه ای (دیابت) که بیشتر در اثر ضربه دچار اختلالات عروقی و اختلال در خونرسانی به آلت شده اند، استفاده می شود.

در طب سنتی نیز برای درمان اختلال نعوظ از درمان های گیاهی استفاده می شود که کشورهایی مثل چین و آفریقا مدت طولانی است که از این روش ها استفاده می کنند. در پاسخ به سوال ” آیا شلی آلت با تغذیه درمان می شود؟ ” باید بگوییم که بسته به علت عدم نعوظ جواب می تواند مثبت و یا منفی باشد.

برحی از گیاهان اثرات مشابه با قرص برای درمان اختلال نعوظ مردان دارند و از جمله این گیاهان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

اختلال نعوظ به علت اختلال جنسی و آسیب روانی که به فرد و شریک جنسی وارد می کند مهم می باشد، اما زمانی به فردی می گوییم که این اختلال و بیماری دارد که این مشکل به طور متناوب برای وی ایجاد شود نه اینکه به دفعات کمی بوده و حل شود. باید توجه کنیم که این مشکل با بالا رفتن سن افزایش می یابد و سن بر این بیماری بسیار تاثیر می گذارد، پس در صورت بروز این مشکل با توجه به علل آن که در بالا توضیح داده شد به پزشک مراجعه کرده تا معاینه و درمان کامل برای شما صورت بگیرد.

 

دکتر شهریار ناطق متخصص و جراح مجاری ادراری

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

 

متخصص ارولوژی و جراح کلیه، مجاری ادراری و تناسلی، عضو انجمن ارولوژی اروپا، عضو انجمن ارولوژی ایران و مدیر گروه ارولوژی بیمارستان آتیه.

عفونت اچ پی وی HPV (مخفف عبارت Human papillomavirus به معنی ویروس پاپیلومای انسانی)…

این روزها سرکه سیب برای درمان بسیاری از بیماری ها چه به صورت موضعی…

زگیل تناسلی مردان (genital warts in men) توده های کوچک و نرمی در ناحیه…

تماس با ما

با ما در تماس باشید


آدرس مطب

تهران – جنب بیمارستان آتیه – ساختمان پزشکان آتیه – طبقه ۴


ساعات کار مطب

شنبه تا چهارشنبه از ساعت 11:30 الی 13 و 17 الی 20

عدم نعوظ


شماره تماس

02188367353
|

09129727780

دسترسی سریع

مطالب تصادفی

روش های درمان بیضه نزول نکرده در کودکان

کلیه پیوندی چند سال عمر میکند؟[ +عوارض پیوند کلیه ]

عوارض زیاد نگه داشتن ادرار چیست؟

خانه » بیماری های جنسی » علل بروز اختلال نعوظ و روش های درمان آن

آگاه باشید که اگر مشکل در سفت شدن آلت گه گاه و بدون تکرار منظم اتفاق می افتد احتمال شما مشکل ED ندارید و فقط خستگی های ذهنی جلوی نعوظ کامل را می گیرد. اما در صورتی که این مشکل مکرر اتفاق افتاد شما باید به یک متخصص اورولوژی (متخصص نعوظ مردان) مراجعه کنید.

مهم ترین علت اختلال نعوظ (خصوصا در افراد جوان) اختلالات روانی می باشد. به طوریکه در بیش از ۷۰% موارد، اختلال روانی باعث بروز این مشکل می شود.

استرس های كاری و محیطی، خستگی، نداشتن حس خوب نسبت به شریک جنسی، اضطراب در آمیزش و همچنین افسردگی و نگرانی‌، درگیری‌ های احساسی خارج از رابطه خانوادگی همگی می‌توانند از دلایل روانی اختلال نعوظ باشند.

 از علل دیگر می توان به مشکلات اناتومیک و اختلالات عصبی از جمله آسیب به عصب پودندال در جریان حوادث، تصادفات یا جراحی های لگنی اشاره کرد. هم چنین هر بیماری که بر مغز و اعصاب و یا نخاع اثر گذاشته باشد از جمله MS، دیابت و … می توانند باعث اختلال نعوظ شوند.عدم نعوظ

از علل مهم دیگر می توان به اختلالات عروقی اشاره کرد که شایع ترین عامل آن دیابت بوده که با توجه به شیوع دیابت موضوع مهمی می باشد. از عوامل موثر دیگر می توان به فشار خون بالای مزمن و طول کشیده اشاره کرد. از سوی دیگر فشار خون بالا می تواند به شل شدن آلت هنگام رابطه بینجامد.

اعمال جراحی مثل پروستاتکتومی، ضربه و آسیب به شریان ها، آرترواسکلروز، فشار خون، چربی خون بالا، کاهش هورمون ها، دخانیات و مصرف سیگار (مخصوصا کسانی که بیش از ٢٠ نخ در روز سیگار می کشند) و مواد مخدر و …. نیز می توانند باعث این بیماری شوند.

 بعضی داروها نیز میتوانند باعث از دست رفتن نعوظ شوند. از داروهای مسوول می توان به موارد زیر اشاره کرد : کتوکونازول (ضد قارچ)، آنتی سایکوتیک ها (داروهای ضد جنون در بیماران با اختلالات روانی )، بعضی دارو های ضد فشار خون، سایمتیدین، تیازید ها و …

هم چنین یکی از عوارض مهم و بعضا برگشت ناپذیر در ورزشکاران استفاده كننده از داروهای هورمونی اختلالات زناشویی و ناباروری می باشد.

افزایش سن نیز می تواند باعث این مشکل شود که به علت کاهش هورمون های جنسی و اختلال در گردش خون است به طوری که در سن بالای ۶۵ سال یک چهارم افراد این مشکل را دارند و سن مهمترین متغیر وابسته به توان جنسی است.

اگر فردی دچار این مشکل می باشد در درجه ی اول با توجه به اینکه ۷۰% موارد مشکل روانی می باشد بهتر است سعی در کنترل تکانه های محیطی و افزایش ارامش و اعتماد به نفس داشته باشد ، در صورتی که این روش موثر نباشد باید توسط پزشک متخصص اورولوژی معاینه ی کامل به ویژه در ناحیه تناسلی شود و آزمایشات عصبی،بررسی عروق آلت با سونوی رنگی (داپلر)، تست هورمونی ، قند خون ، چربی خون، و….انجام شود.

ما در این روش ۲ نوع درمان اختصاصی و غیر اختصاصی داریم. در درمان های غیر اختصاصی از روان درمانی، هورمون درمانی، تغییر رژیم غذایی، تغییر شیوه زندگی و … استفاده می شود. توجه کنید که خود تغییر شیوه ی زندگی می تواند هم بار روانی را حل کند و هم بر مسائلی مثل درگیری عروق با تغییر رژیم اثر داشته باشد.

جالب است که بدانید  انجام طولانی مدت دوچرخه سواری و ورزش های اینگونه به علت آسیب های ریز مکرر به عروق ناحیه تناسلی می توانند باعث این مشکل شوند که در این موارد باید نوع و شدت ورزش را تغییر دهیم. هم چنین در افرادی که به علت مصرف دارو دچار مشکل شده اند دارو تغییر داده می شود. تقویت عضلات کف لگنی با ورزش نیز می تواند مفید باشد.

از درمان های دیگر می توان به هورمون درمانی ( در اختلالات تیروئید ، آدرنال ، هیپوفیز و…)، و هم چنین استفاده از دارو های خوراکی و تزریقی اشاره کرد.

بسیاری از مراجعین سوال می کنند که آیا قرص برای سفت کردن آلت هنگام رابطه جنسی وجود دارد؟ پاسخ مثبت است، قرص ها و درمان های دارویی مختلفی برای درمان اختلال نعوظ موقت وجود دارد. اما در مشکلات پیچیده تر، فرد باید علت اصلی عدم نعوظ را درمان کند.

این سه قرص می توانند یک ساعت پیش از رابطه جنسی مصرف شوند تا موجب سفتی آلت مرد و نگه داشتن نعوظ به مدت طولانی شوند.

هر سه دارو عوارض مشابهی دارند:

این دارو ها با نام های تجاری مثل ویاگرا، Blue Chew و غیره به فروش می رسند. سی تا ۶۰ دقیقه پیش از رابطه جنسی قرص را با آب مصرف کنید. اگر تاثیر قرص و نعوظ بیش از ۴ ساعت طول کشید، به پزشک مراجعه کنید.

 در افرادی که به درمان های قبلی پاسخ نداده اند از اعمال جراحی استفاده می شود مثل پروتزهای آلت ( malleable or semi rigid و inflatable ). پروتز می تواند عوارضی مثل عفونت و عوارض بعد جراحی و …. داشته باشد.

از جراحی های دیگر جراحی عروق است که بیشتر در افراد جوان غیر سیگاری و فاقد بیماری زمینه ای (دیابت) که بیشتر در اثر ضربه دچار اختلالات عروقی و اختلال در خونرسانی به آلت شده اند، استفاده می شود.

در طب سنتی نیز برای درمان اختلال نعوظ از درمان های گیاهی استفاده می شود که کشورهایی مثل چین و آفریقا مدت طولانی است که از این روش ها استفاده می کنند. در پاسخ به سوال ” آیا شلی آلت با تغذیه درمان می شود؟ ” باید بگوییم که بسته به علت عدم نعوظ جواب می تواند مثبت و یا منفی باشد.

برحی از گیاهان اثرات مشابه با قرص برای درمان اختلال نعوظ مردان دارند و از جمله این گیاهان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

اختلال نعوظ به علت اختلال جنسی و آسیب روانی که به فرد و شریک جنسی وارد می کند مهم می باشد، اما زمانی به فردی می گوییم که این اختلال و بیماری دارد که این مشکل به طور متناوب برای وی ایجاد شود نه اینکه به دفعات کمی بوده و حل شود. باید توجه کنیم که این مشکل با بالا رفتن سن افزایش می یابد و سن بر این بیماری بسیار تاثیر می گذارد، پس در صورت بروز این مشکل با توجه به علل آن که در بالا توضیح داده شد به پزشک مراجعه کرده تا معاینه و درمان کامل برای شما صورت بگیرد.

 

دکتر شهریار ناطق متخصص و جراح مجاری ادراری

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

 

متخصص ارولوژی و جراح کلیه، مجاری ادراری و تناسلی، عضو انجمن ارولوژی اروپا، عضو انجمن ارولوژی ایران و مدیر گروه ارولوژی بیمارستان آتیه.

عفونت اچ پی وی HPV (مخفف عبارت Human papillomavirus به معنی ویروس پاپیلومای انسانی)…

این روزها سرکه سیب برای درمان بسیاری از بیماری ها چه به صورت موضعی…

زگیل تناسلی مردان (genital warts in men) توده های کوچک و نرمی در ناحیه…

تماس با ما

با ما در تماس باشید


آدرس مطب

تهران – جنب بیمارستان آتیه – ساختمان پزشکان آتیه – طبقه ۴


ساعات کار مطب

شنبه تا چهارشنبه از ساعت 11:30 الی 13 و 17 الی 20

عدم نعوظ


شماره تماس

02188367353
|

09129727780

دسترسی سریع

مطالب تصادفی

روش های درمان بیضه نزول نکرده در کودکان

کلیه پیوندی چند سال عمر میکند؟[ +عوارض پیوند کلیه ]

عوارض زیاد نگه داشتن ادرار چیست؟

روابط جنسی یکی از مهمترین ارکان زندگی زناشویی می‌باشد، ناتوانی و اختلال در برقراری روابط جنسی یکی از شایع ترین مشکلات بین زوجین است که در صورت عدم ریشه یابی و درمان، می‌تواند پایه‌های زندگی را سست نماید. اهمیت این موضوع زمانی مشخص می‌شود که بدانیم، یکی از پنج علت اصلی طلاق در کشور ما اختلالات جنسی است. به همین جهت در این مقاله درباره اختلال نعوظ به عنوان یکی از علل اصلی مشکلات جنسی صحبت خواهیم کرد، و راهکارهای درمانی آن را به شما ارائه نماییم.

دکتر پیمان صالحی، متخصص ناباروری مردان و اختلالات جنسی در اصفهان، آماده ارائه خدمات درمانی در این حوزه به مراجعین محترم می‌باشد. برای مشاوره رایگان و دریافت نوبت با شماره‌های درج شده در همین صفحه تماس حاصل فرمایید و برای رزرو نوبت اینترنتی کلیک کنید.

هرگاه در مردان توانایی در ایجاد نعوظ یا حفظ آن برای شروع و ادامه رابطه جنسی اختلال ایجاد گردد، ناتوانی جنسی مطرح است. ناتوانی جنسی برای اغلب مردان پیامدهای اضطرابی، کاهش اعتماد به نفس و افسردگی به همراه خواهد داشت و علاوه بر عدم لذت جنسی، کیفیت روابط بین زوجین را نیز به شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد.

به بزرگ و سفت شدن آلت تناسلی در مردان نعوظ یا ارکشن (erection) گفته می‌شود. در نعوظ بافت‌های اسفنجی در آلت مردانه پر از خون می‌گردد و این اندام حالت سفت به خود می‌گیرد تا برقراری رابطه جنسی میسر باشد. برای این که نعوظ آلت تناسلی ایجاد شود، باید قسمت‌های مختلف بدن با یکدیگر هماهنگ شوند. جهت ایجاد نعوظ و حفظ آن، هماهنگی بین روان، مغز و دستگاه اعصاب مرکزی و محیطی، هورمون‌های خونی، عروق خونی شامل شریان و ورید جهت ورود خون به داخل آلت و عدم خروج آن از این بافت ضروری است. وقتی تمام این دستگاه‌ها با هم کار کنند دو جسم غاری بزرگ شبیه اسفنج موجود در داخل آلت با خون پر شده و بزرگی و سفتی آلت ایجاد می‌گردد و نعوظ با موفقیت انجام می‌شود.

در طول مدت نعوظ و رابطه جنسی تا زمان خروج مایع منی و انزال، دریچه‌های وریدی بسته هستند بنابراین نعوظ تداوم می‌یابد. پس از انزال دریچه‌های وریدی باز شده و با خروج خون از آلت تناسلی نعوظ خاتمه میابد و آلت تناسلی به حالت اولیه بر می‌گردد. لازم به ذکر است که در افراد بطور طبیعی چندین بار به هنگام خواب و در صبحگاه نعوظ اتفاق می‌افتد که به آن نعوظ صبحگاهی یا NPT می گویند.عدم نعوظ

اغلب مردان جوان در طی خواب شب به فاصله هر چند ساعت یکبار و بصورت غیر ارادی دچار نعوظ یا ارکشن می‌شوند که وجود این ارکشن‌ها نشانه میزان کافی هورمون‌های جنسی است.

علل اختلال نعوظ و ناتوانی جنسی عبارتند از:

1- دلایل روحی روانی: دلایل روحی روانی: گاهی مشکلات با منشاء روحی و روانی یا عاطفی می‌توانند مرد را دچار ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ نمایند. استرس و اضطراب به هر دلیلی مانند ترس از عدم توانایی برقراری رابطه جنسی، ترس از امکان بارداری شریک جنسی، هراس از عدم رضایت شریک جنسی، احساس گناه، سابقه زود انزالی‌های مکرر، تمایلات همجنس گرایانه، انحرافات جنسی و بسیاری از دلایل روانی دیگر، می‌تواند توانایی جنسی فرد را کاهش دهد.

2- علل عروقی و شریانی:علل عروقی و شریانی: نقش شریان‌های آلت در پمپاژ خون و ایجاد نعوظ بسیار مهم است؛ متاسفانه برخی از بیماری‌ها مانند دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی، فشار خون بالا و … می‌توانند در پمپاژ خون مشکل ایجاد کنند و فرد را دچار ناتوانی جنسی نمایند. افزایش سن، چاقی، مصرف بیش از حد الکل، کشیدن سیگار، جراحی پروستات، ضربه و تروما به لگن، جراحی لگن، اشعه درمانی لگن و شیمی درمانی نیز از مواردی هستند که می‌توانند اختلالات در شریان‌ها به وجود آورند و نعوظ را با مشکل مواجه کنند.

3- اختلال هورمونی:کمبود هورمون تستوسترون، هورمون های هیپوفیز یا تیروئید و افزایش پرولاکتین هم از مواردی هستند که می‌توانند ناتوانی جنسی در پی داشته باشند.

4- اختلال عصب: قطع نخاع و درجاتی از آسیب نخاعی هم از علل ناتوانی جنسی محسوب می‌شود.

5- داروها:برخی از داروها مانند داروهای ضد فشار خون، داروهای مخدر مانند متادون و داروهای دیگری مثل کتوکونازول، اسپیرونولاکتون، الکل، سایمتیدین، ضد افسردگی‌ و … از جمله داروهایی هستند که درجات خفیف تا شدید اختلال نعوظ را در بیماران ایجاد می‌کنند.

درباره بهترین روش جراحی واریکوسل بیشتر بدانید

اختلال نعوظ و ناتوانی جنسی از مشکلاتی است که می‌تواند قابل درمان باشد. مواردی که در زیر به آنها اشاره می‌نماییم، می‌توانند به رفع این عارضه کمک کنند و حتی درمان قطعی آن باشند. این عوامل عبارتند از:

– تغییر سبک زندگی یا life style در بهبود بسیاری از بیماری‌ها، مشکلات و عوارض می‌تواند دخیل باشد. یکی از این مشکلات، ناتوانی جنسی است. مواردی از سبک زندگی مانند تغذیه، تعدیل وزن، تحرک بدنی و ورزش، عدم استفاده از الکل، سیگار و مواد مخدر، خواب کافی و با کیفیت، پرهیز از مواجهه با آلودگی‌ها و سموم، می‌توانند به درمان اختلال نعوظ و ناتوانی جنسی کمک کنند.

– اصولاً برای درمان اختلالات جنسی، تحت نظر بودن توسط یک روان درمانگر از اصول اولیه است. ضمن اینکه بسیاری از مشکلات جنسی صرفاً با مداخلات سکس تراپیست برطرف می‌شوند.

– برخی از داروها مانند سیلدنافیل و تادالافیل، باعث افزایش گردش خون آلت تناسلی می‌شوند. استفاده از این داروها بصورت روزانه یا دو ساعت قبل از نزدیکی، می‌تواند توانایی جنسی را افزایش دهد. این داروها بصورت خوراکی بوده ولی از درمان‌های تزریقی داخل آلت تناسلی هم می‌توان استفاده کرد. توصیه می‌شود از مصرف خودسرانه این قبیل داروها خودداری شود و حتماً تحت نظر و تجویز پزشک مصرف شوند.

– اگر درمان ناتوانی جنسی بر پایه داروهای خوارکی برای شخصی اِعمال شده، و ناتوانی همچنان وجود داشته باشد، و در بررسی‌های به عمل آمدهاحتمال نشت وریدی مطرح باشد، معمولاً متخصص اختلالات جنسی، توصیه به استفاده از دستگاه واکیوم می‌نماید. دستگاه واکیوم با ایجاد مکش و خلاً در اطراف آلت تناسلی، باعث ورود خون به داخل آلت می‌شود و پس از پر شدن آلت، کشی در ریشه آلت قرار می‌گیرد که مانع از تخلیه خون در آلت خواهد شد. استفاده از واکیوم نباید بیش از 30 دقیقه طول بکشد زیرا ممکن است به پوست آلت تناسلی آسیب رساند.

– اگر میزان ناتوانی جنسی شدید باشد و روشهای درمانی مذکور، تأثیری در رفع این ناتوانی نداشته باشد، پزشک متخصص بنا به شرایط بیمار، تزریق داروهایی مانند فنتولامین، پاپاورین یا آلپروستادیل را به تنهایی یا به صورت ترکیبی، مستقیماً داخل آلت تناسلی تجویز می‌نماید. نحوه استفاده از این داروها به این ترتیب است که کمی قبل از هر بار رابطه جنسی،این داروها توسط خود بیمار به داخل آلت تزریق می‌گردند.

– استفاده از پروتز آخرین روش درمان ناتوانی جنسی در مردان و اختلال نعوظ می‌باشد و برای کسانی که به هیچ درمانی پاسخ نمی‌دهند و مدتها از ناتوانی جنسی رنج می‌برند مناسب است. در این روش سیلندرهای پروتز، پس از تخریب بافت‌ها، داخل آلت قرار می‌گیرند.

طبق تحقیقات انجام شده در مردان احتمال ابتلا، بستری شدن (احتمال بستری شدن مردان 3 درصد بیش از زنان است) و مرگ و میر بر اثر کوید 19 یا کرونا ویروس بیش از زنان است. همچنین ریسک ابتلای مردان جوان نسبت به مردان مسن تر نیز بیشتر است … ادامه مطلب

سندروم مثانه درناک یا اینترستیشیال سیستیتیس، جزو بیماری‌های مزمن کلیه و مجاری ادراری می‌باشد که با علائمی مانند؛ سوزش ادرار، تکرر ادرار، حساسیت یا درد لگن و احساس درد و فشار در مثانه همراه است. شدت این علائم بسته به پیشرفت بیماری، از شخصی به شخص دیگر ممکن است متفاوت باشد … ادامه مطلب

التهاب مثانه را سیستیت (Cystitis) بیماری است که شیوع آن در خانم‌ها بیش از آقایان می‌باشد. این عارضه ممکن است پیامد عفونت مثانه یا سندروم مثانه دردناک و غیره باشد. اغلب افراد التهاب مثانه را همان عفونت مثانه تصور می‌کنند، که البته چنین نیست … ادامه مطلب

دکتر پیمان صالحی
بورد تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری مردان و اختلالات جنسی

انجام جراحی های میکروسکوپیک ناباروری ، جــراحی میـکروسـکوپیک واریـکوسل ، جراحی میکروسکوپیک بازگرداندن وازکتومی ، عمل جــراحی نمونـه بـرداری بیــضه بـا روش میـکروسکوپیــک ( میکروتـسه )

اصفهان ، اتوبان آقا بابایی ، بعد از روگذر حکیم شفائی ، بلوار سلامت، شهرک سلامت اصفهان ، طبقه دومتلفن : 35548081 – 031

اختلال نُعوُظ، گونه‌ای ناکارآمدی جنسی در مردان است که در آن آلت مردی قادر نیست به وضعیت نعوظ برسد یا در آن حالت باقی بماند؛ بنابراین فرد نمی‌تواند عملکرد رضایت‌بخشی در آمیزش جنسی داشته باشد.

اختلال نعوظ، ممکن است که دلیل جسمی یا روانی داشته باشد. اعتیاد به الکل (الکلیسم)، بیماری‌های دستگاه درون‌ریز و اختلال‌های عصبی از دلایل جسمی معمول هستند. اضطراب در آمیزش، خصومت یا احساس‌های منفی نسبت به شریک جنسی و همچنین افسردگی، نگرانی‌ها، اضطراب‌ها و درگیری‌های احساسی خارج از رابطه می‌توانند از دلایل روانی اختلال نعوظ باشند.[۱]

اختلال نعوظ همچنین می‌تواند در اثر بالا رفتن سن رخ دهد. ممکن است با بالا رفتن سن و اختلال در گردش خون، خون به میزان کافی به آلت نرسد یا در بافت‌های مجاور پخش شود.
از دیگر عوامل اختلال در نعوظ می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

در صورتی که اختلال نعوظ به علت‌های روانی رخ داده باشد ممکن است روان‌درمانی، مشاوره زناشویی یا سکس‌درمانی مفید واقع شود و اگر علت‌های صرفاً جسمی موجب اختلال در نعوظ شده باشند می‌توان از تزریق، جراحی آلت یا درمان دارویی با قرص سیلدنافیل استفاده کرد. این دارو، اثر نیتریک اکسید را افزایش داده و موجب نعوظ می‌شوند. نیتریک اکسید در هنگام تحریک جنسی ترشح می‌شود و رگ‌های آلت را باز می‌کند تا خون بیشتری در آن‌ها جریان یابد.[۱] البته این قرص‌ها تنها در ۷۰٪ موارد اثرگذار هستند.

نتایج پژوهش‌های دانشمندان آمریکایی و برزیلی که در ژورنال پزشکی جنسی منتشر شد نشان داد که سم عنکبوت سرگردان برزیلی می‌تواند به درمان اختلال نعوظ ناشی از افزایش سن کمک کند. این درمان به‌ویژه می‌تواند برای آن دسته از مردانی که داروهایی مانند سیلدنافیل بر آن‌ها تأثیری ندارد (۳۰٪ مردان) مفید باشد.[۳]

%PDF-1.6
%
3153 0 obj
>
endobj

3177 0 obj
>/Filter/FlateDecode/ID[]/Index[3153 45]/Info 3152 0 R/Length 115/Prev 946952/Root 3154 0 R/Size 3198/Type/XRef/W[1 3 1]>>stream
hbbd“`b“”K@$}”Y߂ə
,~
L`&D͜”ٌ VdfKxeDg@

براي درک بهتر روند زود انزالی یا (Premature Ejaculation)، ابتدا مسير عصبی يک تحريک جنسی تا انزال را طي عمل نزديکی بطور ساده مرور می کنيم. ابتدا نعوظ با تحريکات دو مسير :1- مسير رفلکسی (reflexogenic) که ناشی از تحريک حس پنجگانه بخصوص لامسه و بينایی است.2- مسير ذهنی (psychogenic) که ناشی از تحريکات ذهنی است. 

از طريق اين دو مسير مراکز نخاعي و فوق نخاعي (supraspinal) و سيستم عصبی مرکزی و هيپوتالاموس، ابتدا منجر به بروز نعوظ و سپس ادامه و استمرار تحريکات مراکز جنسی مغز، شدت تحريکات به حدی بالا مي­ رود که به حد آستانه ارضای جنسی فرد برسد و عمل انزال صورت گيرد.

 اين مسير طبيعی تا انزال، با عمل نزدیکی می ­تواند رخ دهد و يا طی مرحله REM خواب (rapid eye movement) انجام شود. (خواب شامل چندين مرحله سطحي تا عمقی می ­باشد. در يکي از اين مراحل حرکت سریع کره چشم وجود دارد که به اين مرحله REM گفته مي شود). در اين مرحله در افراد سالم نعوظ آلت تناسلی ايجاد شده و خواب ديدن و رويا نيز رخ مي­دهد. طی نعوظ ممکن است همراه با تحريکات جنسی ناشی از رويای شبانه ميزان تحريکات به حد آستانه انزال رسيده و منجر به ارضای جنسي و انزال طبيعی گردد (محتلم شدن يا جنابت).

زود انزالی به این معنی است، که زمانی که فرد تحت تاثير تحريکات اندک جنسی قرار مي گيرد حتی زمانی که تصمیم به عمل نزدیکی می گيرد، مسيرهای عصبی مرکزی جنسی فعال شده و با سرعت بيشتر، مدت زمان کمتر و با تحريکات جنسی کمتر و با توجه به کاهش آستانه انزال، در مدت زمانی کمتری فرد را به مرحله انزال و ارضای جنسی می­ رساند.

گاهی حتی قبل از نعوظ کامل آلت تناسلی و اقدام به عمل نزديکی و دخول آلت تناسلی, فرد به مرحله ارضای جنسی می رسد.  بدين معنی که قبل از انجام عمل دخول آلت تناسلی فرد به حالت ارضای جنسی و انزال مي­رسد لذا مايع منی و اسپرم داخل مهبل زن وارد نمی­ گردد تا بتواند منجر به حاملگی گردد.عدم نعوظ

بیشتر مردها حداقل برای مدت کوتاهی زود انزالی رو در طول زندگیشون تجربه می کنند .

برای بیشتر مردان این مشکل بصورت دائم نیست و بعد از مدتی خود به خود درمان میشه .

زود انزالی یا انزال زود رس وقتی مشکل ساز می شود که از حالت موقت خارج شده و در هر بار آمیزش جنسی بیمار به آن دچار شود .

معمولا انزال زود رس بین 30 ثانیه تا 2 دقیقه بعد از شروع دخول صورت می گیرد .

معمولا در راه های درمان زود انزالی بصورت همزمان بر روی بدن و ذهن اقداماتی صورت میگیرد تا مرد به حالت روان تنی ( سلامت جسمی و روحی ) مناسب برای یک نزدیکی جنسی طولانی مدت دست پیدا کند .

در کشور آمریکا 25 تا 40 درصد مردان دچار زودانزالی هستند که بنا بر اظهارات متخصصین این درصد در کشور ما بسیار بیشتر از سایر کشورهاست .از نظر فیزیکی دلیل زودانزالی بخاطر تحریک خیلی سریع اعصاب موجود در سر آلت مردان است که باعث انزال سریع و پیش از انتظار میشود .

در مردانی که دچار بیماری عدم نعوظ آلت هستند، با وجود تحریک شدن، خون به مقدار مناسب به آلت نرسیده و باعث ایجاد اختلال در نعوظ میشود ولی در بیمارانی که از زود انزالی رنج می برند آلت به حالت نعوظ کامل می رسد ولی بلافاصله بعد شروع نزدیکی و دخول، فرد به انزال می رسد .

درحالیکه علت عدم نعوظ در مردان مربوط به بیماری های قلبی و عروقی و یا بیماریهایی مثل دیابت می شود، دلیل زود انزالی بیشتر مربوط به مسائل روانی و آمادگی ذهنی و جسمی فرد است .

از علت های شایع انزال زود رس می تواند، عدم رسیدن به بلوغ جسمی و جنسی کامل، فشار عصبی بخاطر رابطه ی جنسی، استرس برقراری رابطه ی جنسی با همسر تازه ازدواج کرده و یا حتی افسردگی را نام برد .

تحقیقات علمی نشون داده که یکی از علت های اصلی اختلال عدم نعوظ آلت در مردان، تنفس دود سیگار و یا قلیون است .

تحقیقاتی که در کنفرانس بین المللی قلب و عروق در آمریکا منتشر شده ثابت کرده که سیگار کشیدن و یا استفاده از قلیان یکی عوامل اصلی عدم نعوظ و یا کاهش شدت نعوظ در مردان است که باعث می شود قدرت نعوظ به آرامی از دست برود .

این اولین تحقیقاتی نیست که ارتباط بیماری عدم نعوظ و دود سیگار رو مشخص می کند ولی از این نظر با سایر تحقیقات متمایز که نشان می دهد مردانی که دچار نعوظ ناقص آلت می شوند در بسیاری از موارد همچون افراد سیگاری از بیماری های مشترکی مثل تصلب‌ شریان‌ رنج می برند !!

در این بیماری پلاک هایی جلوی فشار خون رو در رگ های بیمار گرفته و باعث ایجاد مشکلات عدیده ی گردش خون (همچون عدم نعوظ کامل) در بدن فرد بیمار میشود .

در این تحقیقات پزشکان بر روی 4764 مرد چینی با متوسط سن 47 سال که از نظر سلامت عمومی بدن در وضعیت خوبی بسر می بردند آزمایشات مختلفی رو انجام دادند .

در پایان این آزمایشات به نتایج زیر دست یافتند :

به عبارت بهتر ، هر چه تعداد سیگار و دودی که مردان در بصورت روزانه مصرف می کنند بیشتر باشد، اختلال در نعوظ مرد نیز بیشتر می شود .

در پایان این تحقیقات نشان میدهد که افراد سیگاری و قلیانی دیر یا زود از انجام روابط زناشویی مناسب به علت نعوظ ناقص ناتوان میشوند و به نوعی نیاز به یک راه درمان برای ناتوانی های جنسی خود دارند !

بیماری دیابت یکی از علت های شایع عدم نعوظ در مردان است .

همانطور که می دانید نعوظ آلت به واسطه ی تجمع مقدار مناسبی خون در آلت ایجاد می شود.

بیماری دیابت بر روی رگ های خونی تاثیر می گذارد و خون رسانی به قسمت های مختلف بدن از جمله قلب، مغز، کلیه و آلت تناسلی رو با مشکل مواجه می کند .

در واقع خطر بیماری های قلبی در بیمارانی که از اختلال نعوظ آلت رنج می برند بالاست .

تحقیقات نشان می دهد که بیش از نیمی از بیماران دیابتی با مشکل اختلال نعوظ آلت درگیر هستند .

مردانی که در سنین جوانی بیماری دیابت دارند 3 برابر بیشتر از مردان عادی در معرض مشکل عدم نعوظ قرار دارند .

متاسفانه با افزایش مدت و شدت بیماری دیابت و همچنین با افزایش سن، میزان عملکرد و نعوظ آلت کاهش پیدا میکند .

مطالعات نشون داده است که کنترل قند خون، کلسترول و شرکت کردن در تمرینات ورزشی مداوم در بیماران دیابتی جلوی پیشرفت اختلال در نعوظ را گرفته و حتی می تواند تا حدودی باعث بهبود نعوظ در آلت مردان گردد .

اگر شما دچار اختلال در نعوظ هستید می توانید از راه های درمان زیر برای افزایش و تقویت نعوظ آلت استفاده کنید .

تقویت و مراقبت از سلامت قلب و عروق برای افزایش و تقویت نعوظ

بطور کلی کارهایی که سلامت قلب و عروق را افزایش می دهند در تقویت نعوظ موثر هستند .

در ابتدا کارهای ساده ای برای انجام دادن وجود دارد که می تواند به شما کمک کند مثلا :

کنترل فشار خون ، سطح کلسترول و پرهیز از دود و دخانیات .

قبل از مرور راههای درمان باید توجه کرد که:

1-  هیچ دارویی انزال زودرس را صد درصد درمان نمی‌كند.

2-  برای درمان انزال زودرس هیچ دستگاهی که مورد تایید مراجع معتبر علمی باشد، وجود ندارد.3- هدف پزشک درمان است، نه تسکین موقت. این موضوع از این نظر ذکر می‌شود که در حال حاضر تبلیغات گسترده‌ای در مورد بعضی کرم‌ها و اسپری‌ها می‌شود که ترکیب بیشتر آنها ماده بی‌حس‌کننده‌ای بنام «گزیلوکائین» یا «لیدوکائین» است. این کرم‌ها و اسپری‌ها نه‌ تنها اثر درمانی ندارند، بلکه 4 عارضه نیز دارند؛ اول اینکه رفته‌رفته بیمار به مصرف آنها عادت می‌كند، دوم اینکه میزان رضایت‌مندی جنسی در فرد و همسر او کاهش می‌یابد، سوم اینکه به‌تدریج آثار درمانی آنها کاهش می‌یابد و فرد باید مقادیر استفاده را افزایش دهد که این كار خطرناک است چون مواد بی‌حس‌کننده از راه پوست و مخاط به راحتی جذب خون می‌شوند و مصرف مقادیر بیش از حد آنها خطر مسمومیت دارویی دارد.نکته آخر هم اینکه استفاده از کرم‌ها و اسپری‌هایی که گاهی در مراکز غیرمجاز تولید می‌شوند، احتمال ابتلا به عفونت‌های دستگاه تناسلی را به‌ویژه در خانم‌ها، افزایش می‌دهد.4- از نظر علمی 3 درمان شناخته‌شده برای انزال زودرس وجود دارد؛ روان‌درمانی، رفتاردرمانی و دارودرمانی. در حال حاضر در شروع، درمان استاندارد دارو درمانی است. دارودرمانی اگر صحیح انجام شود، در 80-70 درصد بیماران موثر است و برای همیشه درمان خواهند شد. در مواردی که دارو درمانی موثر نباشد، بیمار باید به‌وسیله متخصص مربوطه روان‌ درمانی یا رفتار درمانی شود.5- در علوم پزشکی، برای بسیاری از بیماری‌ها که لازم است دارو درمانی انجام شود، یک یا چند داروی انتخابی وجود دارد، ولی این مساله در مورد انزال زودرس صدق نمی‌کند چون انزال زودرس درمان دارویی انتخابی ندارد و برای درمان آن داروهای مختلف از خانواده‌های دارویی متفاوت وجود دارند. ممكن است درمانی برای یك فرد موثر باشد اما بیمار دیگری از آن سود نبرد بنابراین پزشک باید پس از گرفتن شرح حال و بررسی‌های لازم، تصمیم بگیرد بهترین دارو برای بیمار کدام است.6-    در حال حاضر بیشترین داروهایی که برای درمان دارویی انزال زودرس تجویز می‌شوند، داروهایی هستند که میزان سروتونین را در مغز بالا می‌برند. مورد استفاده اصلی این داروها در درمان افسردگی است ولی با مقادیر و رژیم درمانی متفاوت در بیماران مبتلا به انزال زودرس تجویز می‌شوند. ضمن اینکه انواع مختلف از این داروها در بازار وجود دارند، هر بیماری با توجه به شرایط بالینی، از یک نوع به‌ خصوص از آنها سود خواهد برد.7-    درمان دارویی انزال زودرس روزانه است، یعنی لازم است بیمار داروی تجویز شده را هر روز تا موقعی که پزشک معالج صلاح می‌داند، مصرف كند. به عبارت دیگر، مصرف دارو چند ساعت قبل از برقراری رابطه زناشویی، جایگاهی در درمان انزال زودرس ندارد. درمان این بیماری دراز مدت است و برای ظهور آثار درمانی داروی تجویز شده معمولا حداقل دو هفته باید منتظر شد. ضمنا داروی تجویز شده به هیچ‌وجه نباید یکباره قطع شود و نحوه قطع دارو و زمان آن را پزشک معالج مشخص خواهد کرد.

1-  پیشنوازی:

عدم نعوظ

پیشنوازی یک تجربه جنسی شامل لمس کردن، ماساژ دادن و نوازش دادن بدن شریک جنسی بدون انجام دخول است که در صورتی که با نفس های عمیق و آرام همراه باشد می تواند به درمان زود انزالی کمک فراوانی بکند .

در هنگام پیشنوازی و ملاعبه فشار خون مرد و زن به آرامی بالا می رود و از ایجاد هیجان سریع و ناگهانی جلوگیری می شود .

حفظ این آرامش بسیار مهم است چرا که مردان بسرعت به نقطه اون تحریک جنسی می رسند ولی زن ها نیاز به زمان بیشتری برای تحریک شدن دارند .

در واقع زن ها به 20 تا 30 دقیقه زمان برای تحریک شدن از نظر جنسی نیاز دارند در حالیکی مردها به سرعت بسیار بیشتری تحریک می شوند .

با تمرین طولانی مدت پیشنوازی ، مردها یاد می گیرند که هیجان خود رو کنترل کنند و بدین ترتیب از نظر روانی تمرکز لازم برای جلوگیری از انزال خود را در دراز مدت پیدا می کنند .

2-  تمرین ماهیچه های لگنی

برای اینکار کافیه که ماهیچه مثانه ی خود رو محکم فشار بدید، مثل حالتی که می خواهید جلوی ادرار خود رو بگیرید

با این کار شما ماهیچه های مرتبط با انزال خود را قوی می کنید و در هنگام انزال می تونید با نگه داشتن و کنترل این ماهیچه ها جلوی انزال زودرس خود را بگیرید .

لازم به ذکر است که قوی شدن این ماهیچه ها به درمان بیماری عدم نعوظ آلت نیز کمک می کنند . بدین صورت که با محکم نگه داشتن این ماهیچه ها خون در آلت نگه داشته می شود و نعوظ کامل حفظ می شود .

3-  استفاده از کاندوم

استفاده از کاندوم در هنگام مقاربت جنسی باعث کاهش اصطکاک در سطح آلت می شود و بدین ترتیب از تحریک بیش از اندازه اعصاب آلت جلوگیری میشود و در نهایت مدت زمان بیشتری می توان به نزدیکی جنسی ادامه داد.

 4- ژل و کرم های تاخیری بی حس کننده

درمان­های موضعی: یکی از روش­های درمان انزال زودرس استفاده از كرمهای بيحس كننده مانند ژل ليدوكائين ۲% و اسپري­ های بيحس ­كننده است.

ترکیب ژل ۲% ليدوكائين + كرم پريلو كائين ۲.۵% + كاندوم باعث افزايش زمان انزال مي­شود ولی استفاده از اسپري­های بيحس كننده به دليل ايجاد عادت و کاهش اثرات درمانی آن و نیاز به مصرف دوز بیشتر، زياد توصيه نميشود.

با قرار دادن مقدار کمی از ژل های تاخیری بر روی سر آلت می توان از زود انزالی در آمیزش جنسی جلوگیری کرد.این ژل ها در ناحیه ای که مورد استفاده قرار می گیرند تا حدودی بی حسی ایجاد می کنند و از تحریک بیش از اندازه در آن قسمت جلوگیری می کنند و در نهایت مدت زمان نزدیکی را افزایش می دهند .

 5-  مکمل های طبیعی

بعضی از مرد ها بر این باورند که داروهای طبیعی می تواند زود انزالی را درمان کند . واقعیت این است که هیچ داروی گیاهی خاصی برای درمان زودانزالی وجود ندارند و بیشتر داروها موجود در بازار بیشتر جنبه ی آرامش بخش دارند چراکه زودانزالی بیشتر مربوط به مسائل ذهنی است و با مصرف آرامش بخش، می توان بصورت کاذب ذهن را آرامش کرد و مدت بیشتر در رابطه ی جنسی باقی ماند .

بکلی روش های طبیعی دوران زود انزالی ، پیدا کردن راهی برای دوری از استرس و اضطراب است .

 6- آرام شدندرمان­های رفتاری: اين نوع درمان انزال زودرس از موثرترين و سالم و بدون عارضه­ ترين نوع درمان­ها مي­باشند و بر طبق آنها فرد به جای استفاده از دارو يا مواد مصنوعی با استفاده از روش­های آموزشی رفتاری، سعی مي­كند كه رفتار و احساسات خود را كنترل كند (در بیشتر مواقع اين روش­ها اولين پيشنهاد برای درمان می باشند)، اين روشهای درمان انزال زودرس به هفت بخش تقسيم مي­شوند كه شامل:

توجه شود که درصد بالایی از مشکلات زودانزالی مربوط به استرس و عدم وجود آرامش در فرد است .تمرین های آرامش بخش مثل نفس های عمیق و تکنیک های دم و بازدم می تواند به کسب آرامش کمک بسزایی بکند. کلاس های یوگا و مدیتیشن و کلا هر چیزی که ذهن شما رو آرام می کند در بهبود و درمان بیماری زود انزالی بسیار موثر است .درمان های روانی – عاطفی: يكي از بهترين ­ها و موثرترين روشها براي رفع انزال زودرس و افزايش لذت در روابط زناشويي، جايگزيني عشق بازي در رابطه جنسی است، بديهي است كه در زماني كه عشق بازي در رابطه جنسي برقرار باشد و دو طرف در حال عشق بازي با يكديگرند، ديگر زود انزالي معنی خود را از دست ميدهد! كارهایی مثل نوازش، تحريك كلامی و بدنی زن قبل از دخول و كارهایی مانند توجه و دادن احساس قدرت به مرد در رابطه، مي­توانند به اين مهم كمك كنند. (به طور خلاصه اگر زن و مرد در هنگام فعالیت جنسی مشغول عشق بازی باشند به دليل اينكه رضايت جنسی هر دو طرف ايجاد مي­شود، زود انزالی به طور كلی برطرف مي­شود).۵–درمان­های سنتی و گياهی: دمكرده گل شقايق و دارچين و همچنين سياه دانه و بخته سنجد در روغن زيتون باعث ديرانزالي يا به اصطلاح سفتی كمر مي­شود، همچنين ماليدن حنا هم در بعضي از متون قديمي آورده شده (صحت علمی روشهای فوق تاييد نشده و بيشتر تجربي­ اند! تا علمي !)

درمان­ های دارويی: داروهای مهاركننده بازجذب سرتونين و ضد افسردگي در درمان انزال زودرس موثرند، بر فرض مثال می ­توان به داروهای خانواده اس اس آر آی، اشاره كرد كه شامل داپوكستين، فلوكستين، پاروكستين و سرتالين مي­باشند و همچنين گهگاه داروی وياگرا را توصيه مي­كنند. (درمان­های دارويی را در مراحل حاد بیماری كه بيماری از فاز پزشكی وارد فاز روانی شديد شده و موجبات مشكلات عديده در روابط فرد شده است، تجويز ميشوند و استفاده بدون نظر پزشك از اين داروها به دلايل ماهيت­های اعتيادآور و شرطی كننده و گهگاه تكرر جنسی و همچنين آمار بالای خودكشی در اثر استفاده از داروهای ضد افسردگی، توصيه نمی­ شود، لذا در صورت تمايل به استفاده از اين روش حتما قبلا با يك متخصص سايكوتراپ يا روانكاو مشورت كنيد.

5 نوع دارو برای درمان اختلال نعوظ در داروخانه ها وجود دارد که عبارتند از Cialis, Levitra, Staxyn, Stendra, و Viagra  .بیماران دیابتی با تجویز پزشک متخصص می توانند از هر کدام از این 5 دارو استفاده کنند ولی نکته که باید به اون توجه کرد اینه که میزان موفق این قرص ها برای بیماران دیابتی کمتر از مردان بدون بیماری دیابت است ودر واقع فقط 50 تا 60 درصد اختلال در نعوظ در بیماران دیابتی با مصرف این قرص ها درمان می شوند .

داروهای تزریق شدنی برای تقویت نعوظ در مردان

وقتی که پزشک به این نتیجه برسه که قرص های خوراکی مشکل نعوظ ناقص رو درمان نمی کنه ممکنه از روش تزریق مستقیم دارو برای درمان استفاده بکنه .

میزان موفقیت این روش در افزایش نعوظ بیماران دیابتی بین 60 تا 80 درصد است .

داروهایی که برای این درمان در نظر گرفته میشوند عبارتند از :

البته در بسیاری از موارد ممکنه از ترکیبی از سه روش درمان فوق برای تقویت نعوظ در بیماران دیابتی استفاده بشه .

همچنین با وجود بالا بودن میزان موفقیت روش تزریق مستقیم دارو، بسیاری از بیماران دیابتی بخاطر مشکلات و سختی استفاده از این روش، بعد از چند سال این راهکار رو کنار میذارند.

دستگاه وکیوم برای افزایش و تقویت نعوظ  ( vcd )

دستگاه های وکیوم مدت زیادی است برای بهبود نعوظ آلت در بیماران دیابتی مورد استفاده قرار می گیرد .دستگاه وکیوم در 80 درصد بیماران با موفقیت تست شده هرچند که مانند روش تزریقی بسیاری از بیماران بخاطر سختی استفاده از آن ، بعد از مدتی، استفاده از دستگاه وکیوم برای تقویت نعوظ رو کنار گذاشته اند .دستگاه وکیوم آلت از یک پلاستیک استوانه ای درست شده که در سر آلت قرار گرفته و یک پمپ شروع به مکیدن هوای داخل استوانه می کند و بدین ترتیب خون به داخل آلت مرد جمع میشود و پس از رسیدن به نعوظ کامل، با کمک یک باند یا یک حلقه ، انتهای آلت را می بندند تا خون جمع شده در آلت باقی بماند و نعوظ مرد حفظ شود .

تحقیقات نشون میده که درصد بالایی از بیماران که از روش های گفته شده راضی نبوده اند با استفاده از این روش به نتیجه دلخواه خود رسیده و به نسبت از آن رضایت داشته اند.

برای استفاده از این روش بیماران باید از نظر بدنی شرایط انجام عمل جراحی را داشته باشند و بیماری دیابت و قند خون خودشون رو تا حدودی کنترل کرده باشند .

سوالات رایج در زمینه زود انزالی

1-نرمال رابطه جنسی چقدر است؟ چطور بفهمیم نرمال هستیم یا نه.در هیچ جای رابطه زناشویی، هیچ عدد استانداردی وجود ندارد. هیچ فرد یا زوجی نباید دنبال استاندارد و مقایسه باشد. هر زوجی استاندارد خودشان را دارند. در مورد تعریف زودانزالی هم بعضی‌ها گفته‌اند زیر یک دقیقه. اما تعریف غالب این است و می‌بینید که هیچ عددی در آن وجود ندارد: زودانزالی یعنی اینکه فرد نتواند آن‌قدر که همسرش (یا حتی خودش) لازم دارد برای رسیدن به یک رضایت نسبی، انزال را به تاخیر بیندازد. 2-این تعریف زودانزالی که برای متاهل‌هاست. پس مجردها چه؟واقعیت همین است. زودانزالی برای یک رابطه زناشویی تعریف شده و نه برای مثلا خودارضایی. پس قاعدتا فردی که هیچ رابطه ای با جنس مخالف نداشته نمی تواند بگوید من زودانزالم. ممکن است یک پسر جوان این طور باشد که با کمترین تحریک فیزیکی، حتی بدون دست زدن و فقط با دیدن یک صحنه انزال شود. خب احتمال قریب به یقین، این فرد در اولین ارتباط زناشویی زودانزالی خواهد داشت. اما آیا ما می‌توانیم الان برای درمان اقدام کنیم؟ نظر من این است که درمان زودانزالی در فردی که امکان رابطه جنسی منظم ندارد، بی‌معناست. چون اولا ما برای مهارت آموزی در او باید برایش به طور مرتب (اقلا هفته‌ای دو بار) خودارضایی تجویز کنیم که عاقلانه نیست. ثانیا حتی اگر این مهارت را در تمرین خودارضایی یاد بدهیم، شرایط رابطه زناشویی با شرایط دیگر فرق می‌کند و استرس‌های رابطه با همسر یا پارتنر، همه چیز را ممکن است به نقطه صفر برگرداند. برای همین، هیچ وقت درمان زودانزالی را در یک مرد مجرد شروع نمی‌کنیم.3-از کجا بفهمیم برای زود انزالی و عدم نعوظ درمان لازم داریم یا نه؟مدیریت زمان انزال، یک مهارت است که هر مرد، برای داشتن یک رابطه زناشویی رضایت بخش، باید آن را به دست بیاورد. حالا بعضی به دلایل فیزیولوژیک، به طور طبیعی، در حدی هستند که برایشان دردسر درست نشود؛ این افراد در اولین رابطه‌ها کارشان راه می‌افتد و ظاهرا نیازی به درمان ندارند؛ اما حتی آن‌ها هم به مرور زمان و با تمرین (و اگر لازم باشد با مشاوره) بهتر است یاد بگیرند چطور می‌شود انزال را به تعویق انداخت.بعضی مردها اما از همان ابتدا، به دلایل فیزیولوژیک یا روانی (که البته هنوز روشن نشده) نیاز به کمک دارند. برای این دسته که ما می‌گوییم مبتلا هستند به «زودانزالی اولیه»، درمان، در قالب مشاوره و رفتاردرمانی (یعنی تمرین‌هایی که به فرد یاد می‌دهیم تا انجام دهد و جلسه بعد نتیجه را گزارش کند و تمرین‌های جدید انجام دهد و به همین ترتیب…) باید شرع شود. هدف این است که این افراد هم از بحران در بیایند. وگرنه بعد از اتمام جلسات مشاوره (حداکثر 3-4 جلسه اگر تمرین‌ها با جدیت انجام شود) آن‌ها هم خودشان تمرین را ادامه می‌دهند و بهتر می‌شوند. چیزی شبیه تعلیم رانندگی، که افراد بعد از چند جلسه، دیگر خودشان مهارت‌شان را بالا می‌برند.عده‌ای دیگر هم هستند که ممکن است به طور ثانویه ممکن است به زودانزالی مبتلا شوند. یعنی در یک دوره مشکلی نداشته‌اند و بعد گرفتار شده‌اند. تقریبا همه این افراد، به دلیل اضطراب‌های درون‌زاد یا برون‌زاد دچار مشکل می‌شوند چون استرس، همان طور که باعث می‌شود ما همه مهارت‌هایی که در آن خوبیم را نتوانیم خوب بروز دهیم، باعث عدم کنترل انزال هم می‌شود. پس «زودانزالی ثانویه» هم نیاز به مداخله درمانی دارد؛ به دو منظور: اول کمک برای کاهش استرس‌ها، و دوم آموزش مهارت کنترل انزال. چون این افراد مبتلا به زودانزالی ثانویه، اغلب قبل از استرس هم لب مرز بوده‌اند و خیلی مهارت‌آموزی نداشته‌اند و فقط بر اساس همان ویژگی‌های ذاتی اولیه، توانسته‌اند در حد بخور و نمیری خودشان را کنترل کنند.4-من خیلی مرد بدشانسی هستم که زودانزالم. درست است؟مطالعات مختلف در جوامع مختلف آمارهای مختلفی ارائه کرده اند. از 5 درصد تا 65 درصد مردان در دوره‌ای از زندگی‌شان زودانزالی را تجربه می‌کنند. متوسطش را اگر بگیریم، یعنی حدود 30 درصد آقایان نیاز پیدا می‌کنند به مداخله برای یاد دادن مهارت کنترل انزال. حالا شما خودتان تصمیم بگیرید که جزو این 30 درصد بودن را برای خودتان بدشانسی در نظر بگیرید یا نه.5-چرا پیش هر دکتری که می روم برای زود انزالی من دارو می نویسد؟ما در ایران هنوز رشته درمانگر فعالیت جنسی نداریم. چند نفری در چند سال گذشته خودشان دست به کار شده‌اند و با مطالعات و تجربه‌های شخصی و یا تحصیل در خارج از کشور، پیشاهنگ شده‌اند. آن‌ها گاهی کارگاه آموزشی برای پزشکان، روان‌شناسان یا ماماها برگزار کرده‌اند و می‌کنند که البته فقط یک آشنایی است و تا درمان‌گر جنسی شدن، خیلی راه هست. خلاصه که اوضاع آشفته‌ای است و فکر می‌کنم در کل ایران، شاید 100 نفر هم نباشند که در این حوزه بشود به کارشان اطمینان کرد. پس طبیعی است اگر شما به چند پزشک یا مشاور مراجعه کنید و توصیه‌های غیرموثری دریافت کنید، یا با تجویز چند دارو، شما را از سر خودشان باز کنند. آن‌ها نمی‌دانسته‌اند و شما هم چاره‌ای نداشته‌اید. هیچ کس مقصر نیست، جز نظام سلامت ما، که هنوز هم دلش نمی‌خواهد این حوزه را به رسمیت بشناسد.5- یعنی ویاگرا و ویگرکس و متادون و ترامادول و فلوکستین و آسنترا و صدتا داروی دیگر که حتی مخصص ها برای زودانزالی تجویز می کنند اشتباه است؟قطعا مصرف ترامادول یا تریاک و مشتقات آن برای درمان زودانزالی، بسیار اشتباه است. سیلدنافیل (ویاگرا) و مشتقاتش هم که متاسفانه همکاران ارولوژیست گاهی برای زودانزالی تجویز می کنند، درمان درستی نیست. تنها در موارد خاصی که زودانزالی همراه اختلال نعوظ باشد، ممکن است این داروها به کار بیایند. تا امروز، تنها داروهای مورد قبول برای درمان موقتی زودانزالی، داروهای موسوم به SSRI هستند که معروف ترین شان فلوکستین است. اینها البته کاربرد اصلی شان درمان اختلالات خلقی و افکار وسواسی است، اما یک عارضه جانبی هم دارند که آن تاخیر انزال است و ما را مفتخر کرده تا برای درمان موقتی زودانزالی از آنها استفاده کنیم. باز هم تاکید می کنم این داروها، تا وقتی مصرف شوند موثرند (و گاهی هم نیستند). اصل، همان آموزش مهارت کنترل است.6- مگر انزال، اصلا یک رفلکس عصبی-نخاعی نیست که در اختیار آدم نیست. پس شما چی یاد می دهید در رفتار درمانی؟دقیقا همینطور است. خود انزال، تحت اراده ما نیست. مگر نعوظ تحت کنترل ما هست؟ نعوظ هم نیست. الان چشمتان را ببندید و اراده کنید، همان طور که مثلا اراده می کنید دستتان را بالا می برید، نعوظ داشته باشید. (البته اگر آقا هستید. اگر خانم هستید همین اراده را می توانید برای ترشحات تناسلی تان به خرج بدهید. آیا می توانید اراده کنید و خیس شوید؟) می شود؟ نمی شود؛ مگر اینکه افکار خاصی در ذهن بیاورید یا خودتان را در معرض تحریکات خاصی قرار دهید. آن وقت می شود.این یعنی درست که ما بعضی فرایندهای تحت کنترل سیستم عصبی خودکارمان دست خودمان نیست؛ اما می توانیم غیر مستقیم مدیریت کنیم. مثال ساده اش دفع ادرار است. مثانه ما کم کم پر می شود تا به جایی می رسد که ما احساس می کنیم باید دست شویی برویم. این مکانیسم خودکار است و دست ما نیست. اما هم آب خوردن های قبلش که مثانه کی پر شود دست ماست؛، هم اینکه دقیقا کی برویم دستشویی و مثانه را خالی کنیم. ما یک اسفنکتر داخلی پیشابراه در گردن مثانه داریم که تحت کنترل ما نیست و وقتی مثانه پر شود، باز می شود تا ما احساس دفع کنیم. اما یک اسفنکتر خارجی پیشابراه هم داریم که کنترلش را در کودکی یاد گرفته ایم و هر وقت بخواهیم بازش می کنیم.در انزال هم این اتفاق می افتد: پیام های حسی ناشی از تحریکات جنسی می رود به یک مرکز در نخاع و و وقتی به یک حد خاص رسید (آستانه انزال)، آن مرکز یک پیام حرکتی می فرستد به دستگاه تناسلی که باعث ترشح منی داخل مجاری می شود. این مرحله را می گوییم مرحله emission  یا صدور. از اینجا به بعد دیگر دست ما نیست. یعنی از این نقطه، دیگر نمی شود جلوی انزال را گرفت. بعد هم مرحله explusion یا انفجار اتفاق می افتد که انقباض های عضلانی ریتمیک است برای شوت کردن منی به بیرون.هنر یک مرد این است که تحریکات را طوری کنترل کند و آن نقطه غیر قابل بازگشت را طوری بشناسد که تا قبل از رسیدن به آن، همه چیز تحت کنترل باشد. این مهارت، آموزش لازم دارد.7-آیا زودانزالی را درمان نکنم برایم ضرری دارد؟زودانزالی، کیفیت رابطه زناشویی را پایین می آورد. کیفیت، هم برای زن مهم است هم برای مرد. خیلی خانم ها اصلا با نزدیکی ارگاسم نمی شوند و آقای شوهر می تواند قبل از دخول همسر را به ارگاسم برساند. بنابراین همیشه، قضیه ارگاسم نشدن زن به دلیل کوتاه بودن نزدیکی مطرح نیست. قضیه این است که حتی بعد از ارگاسم، خانم همسر از اینکه می بیند شوهرش نمی تواند حتی چند دقیقه نزدیکی داشته باشد، حس بدی پیدا می کند. وقتی احساس رضایت در اتاق خواب کم شود، وقتی اتاق خواب سرد شود، همه خانه سرد می شود؛ حتی آشپزخانه!گذشته از این، هر مردی هم دلش میخواهد قضیه طولانی شود و لذت بیشتر؛ پس به دنبال انزال زودرس، یک جور احساس سرخوردگی و حتی بی کفایتی می کند. این حس با او هست، تا رابطه بعدی. در رابطه بعدی هم استرس دارد؛ که باز هم دوباره آن اتفاق که نباید بیفتد می افتد. و باز حالمان گرفته می شود. و باز در دفعات بعد، تکرار و تکرار این احساسات منفی.جمع شدن احساسات منفی، در فرایندی که باید لذت بخش باشد، اما نیست، نتیجه اش می شود تعطیل شدن میل و توانایی جنسی.خیلی از مردان، مخصوصا آنها که به رضایت همسرشان در رابطه زناشویی بیشتر توجه دارند، به دنبال زودانزالی طول کشیده، ممکن است دچار اختلال نعوظ شوند، یا حتی کاهش میل جنسی. اینها عوارض درمان نکردن زودانزالی است. وگرنه تا امروز عارضه دیگری برای آن اثبات نشده.8-برای درمان زودانزالی چه اقداماتی لازم است ؟از یک رابطه زناشویی تراپیست وقت می گیرید. این افراد در جلسه اول مشاوره می دهند و به شما می گویند که در یک ماه آینده باید در روابط زناشویی تان چه کار کنید. بعد هم می گویند یک ماه دیگر بیائید ببینم چه کار کردی. شما ممکن است یک ماه بعد بیایید و بگویید: دکتر! من فقط 20 درصد بهتر شده ام! و من رابطه زناشویی تراپیست به شما می گویم اینکه عالی است! مگر قرار بود چه کنیم؟ کدام مهارت هست که یک شبه در آن به بالاترین مدارج برسید؟درمان زودانزالی به همین راحتی است. البته حوصله می خواهد و پیگیری.

نتیجهبا وجود اینکه مشکل زود انزالی برای مرد و همسرش بسیار ناراحت کننده است ، ولی این یک بیماری مهلک نیست و با روشهای مختلفی قابل درمان است .درمان های انزال زودرس معمولا شامل ریلکس شدن و دوری از استرس و تنش های فکری می باشد .شما هم می توانید بعد از مدتی تمرین و با استفاده از روش های مختلفی که در این مقاله ذکر شد به مدت زمان دلخواهتون در رابطه جنسی برسید .

سوال:
سلام وقت بخیر لطفا جواب بده من از ۲۰۰۹تا حال انزال زودرس دارم. اگر ۱۰ بار انجام بدم ۱ دقیقه بشتر نیست از پارکستین استفاده میکنم حالا اون هم جواب گو نیست البته افسردگی هم دارم. وقت که خیلی عصبی بشم بدون کدام تماس انزال میشم لطفا جواب بده چی کار کنم

جواب:
حتما ویزیت متخصص اورولوژی شوید.

سئوال:
آیا دستگاه وکیوم برای بیماران دیابتی هم قابل استفاده است؟ جواب میده؟

جواب:
بله

عدم نعوظ
عدم نعوظ
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *