عکس خاک

عکس خاک
عکس خاک

با خشک شدن دریاچه هامون و وزش طوفان های شن در شهرهای شمالی سیستان وبلوچستان منازل روستایی و شهری در این مناطق زیر خروارها خاک مدفون می شوند.

به گزارش مشرق، با قرار گرفتن منازل روستایی و شهری در مسیر طوفان، شن های زیادی از بستر خشکیده دریاچه هامون جابه جا می شود و به این مناطق نفوذ می کند. پس از طوفان مردم منطقه ماسه ها را به نقاط دیگر جابه جا می کنند. با وجود این مشکلات در سیستان برخی از افراد مجبور به مهاجرت به شهرهای دیگر می شوند.


کليه حقوق اين سايت متعلق به پایگاه خبري-تحليلي مشرق نيوز مي باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.

%PDF-1.6
%
145 0 obj
>
endobj

165 0 obj
>/Filter/FlateDecode/ID[]/Index[145 41]/Info 144 0 R/Length 96/Prev 361632/Root 146 0 R/Size 186/Type/XRef/W[1 2 1]>>stream
hbbd“b`$3y H0

در سال‌های اخیر ستاره‌های زیادی در رشته فوتبال از دنیا رفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ درگذشت دیگو مارادونا شوک بزرگی به فوتبال جهان و هواداران این رشته پرطرفدار وارد کرد. مارادونا به گفته بیشتر کارشناسان، بهترین بازیکن تاریخ فوتبال بوده و تنها کسی است که با مشکلات اخلاقی که برایش پیش آمد اما هیچوقت محبوبیتش را از دست نداد. به غیر از مارادونا در سالهای اخیر ستاره های زیادی در دنیای فوتبال از دنیا رفته اند. گارینشا، یاشین، کرایف،فاکتی، اوزه بیو، جرج بست، دی استفانو، سوکراتس، پوشکاش و…

256 251

شهر جهانی یزد، شهری تاریخی و کویری ‌بین دشت لوت و دشت کویر است که مارکوپولو جهانگرد معروف آن را بزرگ، زیبا و پر رونق توصیف می‌کند. شهر تاریخی یزد در قدیم؛ به ایساتیس به معنی فرخنده و مقدس معروف بوده است.

عکس خاک

شرایط و قوانین جدید طلاق توافقی در دوران کرونا چیست؟ شرایط طلاق توافقی از ابتدای آذرماه سال 97 دستخوش تغییر و تحولاتی شد که مهمترین آن انجام چند جلسه مشاوره خانواده بصورت اجباری است و از آن زمان تا کنون در عمل و رویه شاهد برخی تغییرات در شرایط آن بوده‌ایم، خصوصاً در شرایط کنونی که ویروس کرونا شیوع یافته این تغییر شرایط بیش از پیش مشاهده می‌شود. در این نوشته شرایط و قوانین جدید در خصوص طلاق توافقی در دوران کرونا را برای شما شرح داده‌ایم.

تمامی حقوق این سایت برای خبرآنلاین محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2018 khabaronline News Agancy, All rights reserved




خرید قسطی انواع سمعک بدون بهره

رزرواسیون آنلاین هتل/تضمین کمترین قیمت

تمایز انواع خاک‌ها از نقطه نظر کشاورزی به نوع و مقدار مواد آلی موجود در آن بستگی دارد

عکس خاک

 

آشنایی با انواع خاک

خاک چیست؟

خاک را می توان مواد آلی و غیرآلی روی سطح زمین تعریف کرد که محیطی را ​​برای رشد گیاهان فراهم می کند. خاک که در طول زمان و به کندی ایجاد می شود، از مواد مختلف زیادی تشکیل شده است. در خاک مواد غیرآلی و نیز موادی که حیات ندارند وجود دارد که شامل سنگ های فرسایش یافته و مواد معدنی هستند. فرسایش فرآیندی مکانیکی و یا شیمیایی است که در اثر آن سنگ ها به قطعات کوچک تری تبدیل می شوند.

 

هنگامی که سنگ ها فرومی پاشند، با مواد آلی مخلوط می شوند. مواد آلی موجود در خاک موادی هستند که منشأ آنها موجودات زنده اند. به عنوان مثال، وقتی گیاهان و جانوران می میرند و تجزیه می شوند، مواد مغذی ای را آزاد می کنند که به خاک برمی گردد.

علمی كه خاك را مطالعه می كند خاك شناسی نامیده می شود.

 

انواع مواد تشکیل دهنده خاک‌ها

خاك ابتدا به كندي به صورت سنگ تشكيل مي شود و بعد بر اثر فرسايش در نزديكي سطح زمين به صورت ذرات ريز (ماده منشأ) در مي آيد. مواد آلي هم با مواد غير آلي (ذرات سنگ، مواد معدني و آب)  مخلوط مي شوند تا خاك تشكيل شود.

 

موادی که خاک‌ها را تشکیل می‌دهند به چهار قسمت تقسیم می‌شوند:

♦ مواد سخت موجود در خاک: مواد سخت خاک را ترکیبات معدنی تشکیل می‌دهند ولی ممکن است دارای مقداری مواد آلی نیز باشند. البته این ترکیبات معدنی موجود در خاک از تخریب سنگ‌های اولیه یا سنگ مادر حاصل شده‌اند که گاهی اوقات همراه با مواد تازه کلوئیدی و نمک‌ها می‌باشند.

 

♦ موجودات زنده در خاک‌ها: تغییراتی که در خاک‌ها انجام می‌پذیرد بوسیله موجودات زنده در خاک انجام می‌گیرد. قبل از همه ریشه گیاهان، باکتری‌ها، قارچها، کرم‌ها و بالاخره حلزون‌ها در این تغییرات شرکت دارند.

♦ آب موجود در خاک‌: آبی که در خاک وجود دارد حمل مواد حل‌شده را به عهده دارد که البته این مواد حمل شده برای رشد و نمو گیاهان به مصرف می‌رسد. آب موجود در خاک‌ها از باران و آبهای نفوذی، آب جذب شده و بالاخره آبهای زیرزمینی تشکیل شده که در مواقع خشکی از محل خود خارج شده و بمصرف می‌رسد.

♦ هوای موجود در خاک: هوا همراه با آب در خوه‌های خاک‌ها وجود دارد که البته این هوا از ضروریات رشد و نمو گیاهان و ادامه حیات حیوانات می‌باشد. مقدار اکسیژنی که در هوای موجود در خاک وجود دارد از دی اکسید کربن کمتر است و این بدان علت است که ریشه گیاهان برای رشد و نمو اکسیژن مصرف کرده و دی اکسید کربن پس می‌دهند.

 

انواع خاك

به انواع خاک هایی که به تازگی تشکیل شده اند خاک انتی سول گویند

 

انواع خاک وجود دارد که هر کدام از خاک ها مشخصه های بی همتایی از نظر رنگ، بافت، ساختمان و محتویات دارند. عمق خاك هم متفاوت است. نوع خاك در یك منطقه نوع گیاهانی كه می توانند در آن رشد كنند را تعیین می كند.

 

12 نوع خاك وجود دارد كه عبارتند از:

1. خاک آلفوسولز Alfisols

2.خاک اریدیسولز (Aridisols)

3. خاک انتیسول (Entisols)

4. خاک هیستوسولز (Histosols)

5. خاک اینسپتیسولز (Inceptisols)

6. خاک مولیسولز(Mollisols)

7.خاک اكسیسولز (Oxisols)

8.خاک اسپودوسولز (Spodosols)

9. خاک آلتیسولز (Ultisols)

10.خاک ژلیسولز (Gelisols)

عکس خاک

11. خاک اندیسولز(Andisols )

12. خاک ورتیسولز (Vertisols)

 

رده ها و سیستمهای نوین طبقه بندی انواع خاک :

1. خاک آلفی سولها ( شامل انواع خاک هایی با عناصر بازی زیاد و افق های آرجیلیک)

آلفی سول یکی از انواع خاک است در واقع اگر خاکی دارای افق آرجیلیک باشد را خاک آلفی سول می نامند وبه معنی خاکهای پادزول قهوه ای خاکستری، چرنوزم فرسوده و پلانوسولهای وابسته و half bog است و منشا و ریشه لغتی ندارد.

 

2.  خاک اریدی سول (خاک های مناطق خشک)

خاک اریدی سول از دیگر انواع خاک می باشد. اگر خاکی بیش از نیم سال خشک باشد و بدون اپی پدون مالیک باشد را خاک اریدی سول مینامند و به معنی خاک های بیابانی، خاکهای بیابانی قرمز رنگ، سیرزوم، سولونچاک، بعضی از خاک های قهوه ای یا قهوه ای متمایل به قرمز و خاک های سولونتز است و در زبان لاتین به معنی خشک است.

 

3 . خاک انتی سول (خاک هایی که به تازگی تشکیل شده اند)به انواع خاک هایی که به تازگی تشکیل شده اند خاک انتی سول گویند. اگر خاکی نشانه ای از تکامل افقهای پیدایش درآن دیده نشود و یا بسیار کم باشد را خاک انتی سول می نامند و به معنی خاک های آزونال و بعضی از خاک های low homic gley است و منشا و ریشه لغتی ندارد.

 

خاک اینسپی سول شامل انواع خاک های نارس با ویژگی های شناسایی اندک می باشد

 

4 . خاک های هیستوسول (خاکهای آلی):

هیستوسولها  از انواع دیگر خاک هستند. اگر خاکی دارای بیش از 30 درصد مادۀ آلی تا عمق 40 سانتی متری باشد را خاک هیستوسول می نامند و به معنی خاکهای باتلاقی است و در زبان یونانی به معنای بافت است.

 

5. خاک اینسپی سول ( انواع خاک های نارس با ویژگی های شناسایی اندک )انواع خاکی را گویند که دارای اپی پدونهای آمبریک، مالیک، پلاگن و یاافق کامبیک باشد و به معنی بعضی خاکهای جنگلی قهوه ای و خاکهایsol brun acide, low homic gley, humic  gley است و در زبان لاتین واژه inceptum به معنای شروع و آغاز است.

 

6. خاک های مالی سول (شامل انواع خاک های علفزارهای استپی و چمنزارها)

مالی سول از دیگر انواع خاک می باشد. اگر خاکی دارای اپی پدون مالیک باشد را خاک مالی سول می نامند و به معنی خاکهای بلوطی، چرنوزم، بیرونیزم، رندزینا، برخی خاکهای قهوه ای، قهوه ای جنگلی و خاکهای وابسته گلی هومیک و سولونتز است و در زبان لاتین به معنی نرم است.

 

7. اکسی سولها (شامل انواع خاک های سرشار از سزکویی اکسید با هوادیدگی زیاد مناطق میانی گرمسیری)

اگر خاکی تا عمق 2 متری دارای افق اکسیک بوده و بدون افق آرجیلیک باشد را خاک اکسی سول می نامند وبه معنی خاکهای لاتریت و خاکهای لاتوسول است ودر زبان فرانسه به معنی اکسید است.

 

8. خاک اسپودوسولها (شامل انواع خاک هایی با انباشتگی سزکویی اکسید و هوموس در بخش زیرین خاک)

اگر خاکی درون عمق 2 متری از سطح خاک دارای افق اسپودیک باشد را خاک اسپودوسول می نامند و به معنی خاکهای پادزول، پادزول قهوه ای و پادزول های تحت تاثیر آبهای زیر زمینی است ودر زبان یونانی به معنی خاکستر گیاهی است.

 

9.خاک آلتی سول (انواع خاک های جنگلی با وضعیت بازی کم)

اگر خاکی دارای افق آرجیلیک باشد اما اشباع بازی آن در PH برابر 2/8 متری از 35 درصد کمتر باشد را خاک آلتی سول می نامند و به معنی خاکهای پادزول زرد رنگ و قرمز رنگ، خاکهای لاتریتی قهوه ای سرخ، پلاسونول های وابسته و بعضی از BOGS – HALF است و در زبان لاتین به معنی پایان می باشد.

 

10. خاک  ژلیسولز (Gelisols)

11. خاک اندیسولها (خاکسترهای آتشفشانی)

خاک اندیسول از دیگر انواع خاک می باشد در واقع اگر خاکی دارای بیشتر از 25 سانتی متر خصوصیات آتشفشانی و بدون افق آلبیک باشد را خاک اندیسول می نامند  و به معنی آنئو است و در زبان ژاپنی به معنی خاک سیاه است.

 

12. خاک ورتی سول (انواع خاک های رُسی تیره با ویژگی چروکیدگی و تورم)

خاک ورتی سول از دیگر انواع خاک می باشد در واقع اگر خاکی در همۀ افقهای خود بیش از 30 درصد رُس داشته باشد، خشک باشد و در آن تعدادی شکاف تاعمق 50 سانتی متری دیده شود را خاک ورتی سول می نامند و به معنی خاکهای کروموسول است و در زبان لاتین به معنی چرخیدن است.

 

انواع خاک‌ از لحاظ سنگ‌های تشکیل دهنده

خاک سیلتی یکی از انواع خاک ها است که 50% آن را ذرات سلیت تشکیل می دهد

 

انواعی از خاک بر حسب دانه‌های تشکیل دهنده خاک و هم‌چنین شرایط میزالوژی و پتروگرافی زمین وجود دارد که عبارتند از :

• خاک رسی:

یکی از انواع خاک که می توان نام برد خاک رسی است. ذرات رس (Clay) دارای قطری کوچکتر از 0.002 میلی‌متر می‌باشند و در حدود 50% خاک را تشکیل می‌دهند. خاک‌های رسی چون دارای دانه‌های بسیار ریزی هستند به خاک سرد معروفند و در مقابل رشد گیاهان مقاومت نشان داده و رشد آنها را محدود می‌کنند.

 

•  خاک‌های سیلتی:

خاک های سیلتی از دیگر انواع خاک می باشد. 50% این نوع خاک‌ها را ذرات سلیت تشکیل داده است که دارای قطری بین 0.05 تا 0.002 میلی‌متر می‌باشند و بر حسب اینکه ناخالصی مثل ماسه، رس و غیره بهمراه دارند به نام خاک‌های سیلتی ماسه‌ای و یا سیلتی رسی معروفند.

 

• خاک‌های ماسه‌ای :

این نوع از خاک‌ها از 75% ماسه تشکیل شده‌اند. قطر دانه‌ها از 0.06 تا 2 میلیمتر است و بر حسب اندازه دانه‌های ماسه به انواع خاک‌ های ماسه‌ای درشت، متوسط و ریز تقسیم می‌گردند. مقدار کمی رس خاصیت خاک‌های ماسه‌ای را تغییر می‌دهد و این نوع خاک آب را بیشتر در خود جذب می‌کند تا خاک‌های ماسه‌ای که فاقد رس هستند.

 

• خاک‌های اسکلتی :

خاک های اسکلتی از دیگر انواع خاک می باشد. خاکهای اسکلتی به خاکهایی اطلاق می‌گردد ک در حدود 75% آن را دانه‌هایی بزرگتر از 2 میلی‌متر از قبیل قلوه سنگ، دیگ و شن تشکیل می‌دهند. این خاک‌ها، آب را به مقدار زیاد از خود عبور می‌دهند و لذا همیشه خشک می‌باشند.

 

چند نمونه از انواع خاک در ایران

یکی از انواع خاک های رسوبی، خاک رسوبی بافت ریز می باشد

 

◊ خاک های رسوبی:

خاک های رسوبی از انواع خاک های موجود در ایران می باشند که مواد تشکیل دهنده ی این نوع از خاک ها، ته نشست رودخانه ای است. انواع خاک های رسوبی عبارتند از خاک های رسوبی بافت ریز و خاک های رسوبی بافت درشت.

 

– خاک های رسوبی بافت ریز:

خاک های رسوبی بافت ریز از انواع خاک های رسوبی می باشد که این نوع از خاک ها به صورت لایه لایه هستند و در بعضی موارد برخی از افقهای نیمرخ دارای مواد آلی است. وجود این مواد دلیل بر این است که این خاک مواد آلی دار قدیمی در زیر خاک جدیدتری مدفون گشته است. این خاک ها دارای مقدار زیادی کربنات کلسیم است و ممکن است خاک رسوبی، شور نیز باشد.

 

قابلیت کشاورزی خاک های رسوبی بافت ریز: این نوع از خاک چنانچه شور نباشد انواع مختلف گیاهان از قبیل گندم، جو، چغندر، سبزی ها و درختان میوه در آن به خوبی رشد کرده، محصول می دهند.

 

– خاک های رسوبی بافت درشت:

خاک های رسوبی بافت درشت از دیگر انواع خاک های رسوبی می باشند و این خاک ها دارای کم و بیش سنگریزه های گوشه دار هستند. این نوع خاک معمولا شور نیست مگر در مواردی که رسوب ها از مارنهای آهکی نمکی و گچی به وجود آمده باشد.

 

قابلیت کشاورزی خاک های  رسوبی بافت درشت: خاک های رسوبی بافت درشت حاصلخیز نیست زیرا از لحاظ پوشش گیاهی فقیر است و همچنین زیاد بودن سنگریزه در آن و کم بودن ظرفیت نگهداری آب  و غیره در کشاورزی چندان مورد استفاده قرار نمی گیرد. در مواردی که آب کافی و ارزان در اختیار باشد، قطعات کوچکی از آن برای ایجاد باغ های میوه و بیشه زار استفاده می شود.

 

◊ خاک های شور و قلیایی (سدیمی):

خاک های شور و قلیایی از دیگر انواع خاک موجود در ایران می باشد. این نوع خاک، مخصوص مناطق خشک و نیمه خشک و نیمه مرطوب است. منشاء شور بودن و قلیایی بودن آن به ماده اولیه یعنی سنگ اصلی، آب زیرزمینی شور و آب جاری شور می باشد. به عنوان نمونه زمینهای شور ابرکوه حاصل شور بودن آب زیرزمینی و یا سنگ اصلی شور این مناطق است.

 

قابلیت کشاورزی در انواع خاک های شور: از اراضی شور، به عنوان چراگاه برای دامها، به ویژه شتر و بز و گوسفند، استفاده می شود. زمینهای خیلی شور برای کشت گیاهان زراعتی گندم و جو و غیره مورد استفاده قرار نمی گیرد، مگر آنکه قبلا اصلاح شده باشد. بعضی از خاک های شور پس از آنکه اصلاح گردید محصول قابل توجهی می دهد.

 

قابلیت کشاورزی خاک های قلیایی: در خاک های قلیایی برعکس خاک های شور، سدیم محلول بسیار کم ولی سدیم قابل تبادل بسیار زیاد است. پ- هاش خاک های قلیایی بیش از 8 و نمک آن کم و ساختمان آن ستونی است.

خاک های قلیایی معمولا در سطح وسیعی دیده نمی شود بلکه به صورت لکه هایی با خاک های شور وجود دارد. قسمتی از این نوع خاک ها به صورت چراگاه مورد استفاده قرار می گیرد و قسمتی هم به صورت اراضی بایر بدون استفاده افتاده است.

 

◊ خاک های فلاتی:

خاک های فلاتی نیز از انواع خاک های موجود در ایران می باشند که شامل خاک های بیابانی (خاک های خاکستری و خاک های سرخ بیابانی)، خاک های قهوه ای و خاک های بلوطی رنگ می باشد.

 

◊ خاک های بیابانی (شامل انواع خاک های خاکستری و خاک های سرخ بیابانی):

خاک های بیابانی از دیگر انواع خاک موجود در ایران می باشند این نوع از خاک مخصوص آب و هوای بسیار خشک و زمین غالبا فاقد پوشش گیاهی است. اختلاف درجه حرارت بین شب و روز و تابستان و زمستان بسیار زیاد می باشد. این خاک ها از لحاظ مواد آلی بسیار فقیر و واکنش آن قلیایی است. افقهای متعددی در این نوع از خاک دیده نمی شود.

 

خاکهای سرخ بیابانی و همچنین خاکهای خاکستری بیابانی غالبا شور است. سطح وسیعی از ایران را انواع خاک های خشک (قرمز و خاکستری) پوشانیده است، این نوع از خاک ها در تمام زمین های خشک ایران وجود دارد. از آنجمله می توان زمین های بین اصفهان و نائین، نائین و یزد، کرمان و انار، بم و زاهدان، زاهدان و زابل (لوتک) و همچنین عباس آباد سر راه مشهد و غیره را نام یرد.

 

قابلیت کشاورزی خاک های بیابانی: در نقاطی که خاک های بیابانی شور نباشد و قشر سخت نمکی در زیر آن وجود نداشته باشد چنانچه آب کافی در اختیار باشد، می توان از از این نوع خاک ها به عنوان زمین زراعتی استفاده کرد و محصول قابل توجهی به دست آورد.

چون در این نواحی هوا خشک است نه تنها مواد غذائی خاک شسته نمی شود بلکه امکان دارد مقداری املاح مختلف نیز به وسیله آب زیرزمینی در هنگام تبخیر به سطح زمین بیاید و در آنجا جمع و انباشته گردد. از این رو خاک های نامبرده نمی تواند از لحاظ مواد غذایی (به استثنای ازت و فسفر) فقیر باشد.

 

◊ خاک های قهوه ای:

خاک های قهوه ای از انواع خاک های موجود در ایران می باشد

 

خاک های قلیای از دیگر انواع خاک ها هستند که می توان به آن اشاره کرد این خاک ها در شرایط آب و هوایی نیمه خشک تکامل می یابد. مقدار باران در مناطقی که خاک های قهوه ای استپی وجود دارد، 250 تا 400 میلیمتر در سال است. بیشتر این باران در فصل زمستان و بهار می بارد و تابستان این مناطق خشک است. خاک های قهوه ای استپی فراوانترین تیپ خاک موجود در ایران است.

 

قابلیت کشاورزی خاک های قهوه ای: 250 تا 440 میلیمتر باران سالیانه برای کشت صیفی بسیار کم ولی برای رویش غلات و گیاهان مرتعی کافی است. از این رو از خاک های قهوه ای در اراضی تقریبا مسطح و اراضی شیب دار غالبا به صورت مرتع استفاده می شود.

 

زمینهای هموار آن برای کشت غلات گندم و جو نیز مورد استفاده قرار می گیرد که محصول متوسط و گاه خوبی می دهد. چنانچه آب کافی در اختیار باشد، انواع مختلف گیاهان زراعی از قبیل پنبه، چغندرقند، چغندر گاوی، گندم، سبزی و غیره در این نوع خاک به عمل می آید.

 

◊ خاک های بلوطی رنگ:

خاک های بلوطی از دیگر انواع خاک موجود در ایران می باشد. این نوع از خاک  مختص آب و هوای نیمه خشک یا نیمه مرطوب است. بیشتر در زمینهای پرشیب و کوهستانی وجود دارد. خاک های بلوطی رنگ از لحاظ پوشش گیاهی غنی تر از خاک های قهوه ای استپی است. گیاهان اصلی این خاک ها را علفها و بوته ها تشکیل می دهند، با وجود این در ته دره ها درختانی مانند زبان گنجشک، بلوط و غیره نیز می رویند.

 

قابلیت کشاورزی خاک های بلوطی رنگ: در ایران از این نوع خاک ها برای کشت غلات و معمولا گندم دیم استفاده می شود. چنانچه آب قابل آبیاری در اختیار باشد با آبیاری مصنوعی، پنبه هم در آن نواحی می توان کاشت.

 

گردآوری : بخش علمی بیتوته

چند دقیقه با دانستنی ها

جدیترین یخچال ها رو باکمترین قیمت بازاربخر


اسلایس براونی آلبالو

لذت تماشای فیلم باجزییات وکیفیت بالای نور


مهم ترین چاشنی های غذا/خرید


کسب درآمد با سرمایه کم در خانه


طراحی و اجرای مدرن سالن زیبایی


مشاوره تحصیلی و انتخاب شغل

ارسال آنی تازه ترین و مرغوب ترین ادویه جات

جدیدترین مدلهای تلویزیون سامسونگ و ال جی


نتیجه بخش ترین شیوه های ترک سیگار


درمان انواع اعتیادبه مواد مخدر و محرک


اسلایس براونی آلبالو


مجموعه زیبا از سینه ریزهای سنگ درمانی


همین حالا وکیل بگیر

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پیکر دیه‌گو مارادونا کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال آرژانتین که چهارشنبه شب در شهر بوئنوس آیرس بر اثر ایست قلبی جان خود را از دست داد به خاک سپرده شد.

مراسم خاکسپاری مارادونا که چندی پیش تحت عمل جراحی قرار گرفته بود با همراهی پرشمار هزاران تن از مردم آرژانتین در طول مسیر انتقال پیکر او به قبرستان «بِیا ویستا»ی شهر بوئنوس آیرس برگزار شد.

اسطوره فوتبال آرژانتین که در 60 سالگی جان سپرد، سال 1987 بیشترین نقش را در ثبت دومین قهرمانی تیم ملی کشورش در جام جهانی داشت.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

در زیر تصاویر مراسم خاکسپاری مارادونا را مشاهده می‌کنید:

عکس خاک

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

باغبان های موفق همیشه ترکیبی از اطلاعات را در مورد گیاهان دارند و می دانند که چگونه باید یک گیاه را با بهترین تکنیک ها برای گل دادن پرورش دهند. یکی از جنبه هایی که به آن نیاز دارید، این است که در مورد نوع خاک اطلاعات داشته باشید. در این قسمت از آموزش نکات باغبانی در نمناک قصد داریم که خاک باغچه را با خاک گلدان مقایسه کنیم و ببینیم که هر کدام باید در چه زمانی استفاده شود. 

قبل از هر چیز باید یک سوال ساده مطرح کنیم.

قبل از این که وارد توضیحات شویم، باید این موضوع را روشن کنیم.

برخلاف آنچه که شنیده اید خاک آلودگی یا گل و لای نیست، اگرچه که ممکن است با این مواد همراه باشد اما نمی توان این تعریف را برای آن ارائه داد.

عکس خاک

گل و آلودگی چیزی است که باعث کثیف شدن چیزهای دیگر می شود اما خاک این گونه نیست.

خاک باعث پرورش گیاهان بوده و به عنوان باغبان حتماً باید ویژگی های هر نوع خاک را بشناسیم زیرا با یکدیگر تفاوت دارند و سپس بر اساس ترجیح مان یکی از آن ها را انتخاب کنیم.

حداقل شش نوع خاک وجود دارد :

ترکیب این خاک به محل زندگی شما بستگی دارد. حال در این قسمت قصد داریم که خاک گلدان را با خاک باغچه مقایسه کنیم. 

خاکی که برای باغچه استفاده می کنیم، باید حداقل 30 سانت خاک رویی یا سطحی داشته باشد. زیر آن نیز باید زیر خاک را قرار دهیم. همان طور که اشاره کردیم، ترکیب خاک سطحی در مناطق مختلف متفاوت است اما عموما این خاک غلیظ و سنگین است و آب را به راحتی در خود نگه می دارد.

اگر در منطقه شن زار مانندی زندگی می کنید، احتمالاً خاک به سرعت آب را درون خود جذب می کند و خشک می شود و خاک های رسی نیز آب را درون خود به مدت طولانی نگه می دارند و دیرتر خشک می شوند. 

همان طور که در بالا اشاره کردیم، باید در مورد گیاهان اطلاعات کافی داشته باشیم تا مهارت های پرورش آن ها را فرا بگیریم. باید بدانیم که چه زمانی از چه نوع خاکی استفاده کنیم.

خاک باغچه برای باغچه ها و گیاهانی که بیرون از منزل هستند، بسیار مناسب می باشد.

اگر می خواهید که حفره های کوچکی را در باغچه خود پر کنید، از این خاک استفاده کنید.

خاک باغچه همچنین برای مناطقی کاربردی است که می خواهید در آن درخت بکارید و به عنوان یک قانون اگر به بهبود کیفیت خاک نیاز ندارید و فقط می خواهید که قسمت های خالی را پر کنید، خاک باغچه بهترین گزینه است و همچنین بسیار ارزان نیز می باشد.

اما اگر کیفیت خاک برای تان مهم است ، بهتر است که از خاک باغچه غنی شده استفاده کنید و به یاد داشته باشید که خاک باغچه غنی شده گران تر بوده، بنابراین قبل از خرید حتما در انتخاب خود دقت کنید.  

خاک گلدان برای گیاهان داخل خانه بسیار ایده آل می باشد. اگر سبد های گلدانی دارید و می خواهید گیاهان را داخل منزل پرورش دهید، از این خاک استفاده کنید.

این خاک آب زیادی را درون خود نگه می دارد. خاک گلدانی برای گیاهان داخل گلدان بسیار مناسب است و البته قبل از زمانی که آن ها را به باغچه انتقال دهید.

خاک گلدان برای اهداف مشخصی تعیین شده است و انواع مختلف آن نیز در دسترس می باشند.

باید اطمینان حاصل کنید که نوع صحیح آن ها را خریداری کنید. 

در مجموع بسیاری از افراد فکر می کنند که خاک گلدان بهتر از خاک باغچه است ، اما این گونه نیست . باید به اهداف خود توجه کنید.

خاک گلدان گران تر از خاک باغچه یا خاک باغچه غنی شده است اما اگر از راه درست آن را استفاده کنید، هرگز پول خود را هدر نداده اید.

عکس خاک
عکس خاک
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *