فرشته حسینی

فرشته حسینی
فرشته حسینی

فرشته حسینی (زاده ۶ اردیبهشت ۱۳۷۶) بازیگر سینما و تئاتر افغان‌تبار اهل ایران است.[۱][۲][۳]

وی از پدر و مادری مهاجر و افغان‌تبار در تهران متولد شد و از دانش آموختگان اصغر محبی، مهتاب نصیرپور، محمد رحمانیان بازیگران پیشکسوت سینما و تلویزیون ایران است.[۴] همچنین با بازی در فیلم رفتن به کارگردانی نوید محمودی در جشنواره بین‌المللی فیلم مراکش موفق به کسب بهترین بازیگر زن برای بازی در این فیلم شد

رفتن نخستین فیلم سینمایی نوید محمودی در مقام کارگردان است که به نویسندگی و تهیه‌کنندگی جمشید محمودی تولید شده و محصول سال ۱۳۹۵ است. این فیلم نماینده سینمای افغانستان در هشتاد و نهمین دوره جوایز اسکار بوده‌است که اکران خود را در سینماهای شهر کابل آغاز کرده‌ است.

فیلم رفتن قصهٔ فرشته و نبی قصه ای عشقی که در پیچ و تاب رسیدن و نرسیدن در غبار گم می‌شوند.

هفت و نیم فیلمی به کارگردانی و نویسندگی نوید محمودی و تهیه‌کنندگی جمشید محمودی محصول سال ۱۳۹۹ است.

فیلم ماجرای زندگی هفت دختر افغانستانی و ایرانی را در هفت اپیزود به صورت سکانس پلان روایت می‌کند و قصه دخترانی است که جمعه شب مراسم عروسی آن‌ها برگزار شود، اما هر کدام از آن‌ها به نوعی درگیر مسئله‌ای هستند.

یلدا که همچنین با نام یلدا، شبی برای بخشش نیز شناخته می‌شود فیلمی به کارگردانی و نویسندگی مسعود بخشی و تهیه‌کنندگی علی مصفا محصول سال ۱۳۹۷ است.

داستان فیلم در مورد مریم کمیجانی، زن جوانی است که به دلیل قتل شوهرش به مرگ محکوم شده. او در شب یلدا به استودیوی یک برنامه زنده تلویزیونی آورده شده تا توسط تنها فرزند مقتول یعنی مونا ضیا بخشیده شود اما مجموعه اتفاقات در صحنه و پشت صحنه این برنامه هر دو زن جوان را در چالشی جدی برای تصمیم‌گیری قرار می‌دهد.

شکستن همزمان بیست استخوان با نام بین‌المللی رونا، مادر عظیم فیلمی به نویسندگی و کارگردانی جمشید محمودی و تهیه‌کنندگی نوید محمودی در سال ۱۳۹۶ تولید شده‌است. این فیلم نماینده سینمای افغانستان در نود و یکمین دوره جوایز اسکار بود.[۱][۲][۳]
شکستن همزمان بیست استخوان به عنوان بهترین فیلم جشنواره معتبر بوسان انتخاب شده‌است.[۴]

این فیلم از تاریخ ۲۲ شهریور ۱۳۹۸ در سینماهای ایران اکران شد.

عظیم (با بازی محسن تنابنده) یک پناهنده افغان است که در شهرداری تهران مشغول به کار است تا بتواند به خانواده مادر و برادرش فاروق کمک کند تا قاچاقی به آلمان بروند. اما در لحظه آخر فاروق از بردن مادرشان منصرف می‌شود و عظیم نیز متوجه می‌شود مادرشان نیازمند عمل پیوند است. عظیم باید بین جان خودش و مادرش انتخاب کند…

“در عالم هنر در ایران، یک روز یادم نمی‌آید که تحقیر شده باشم. کارگردانان و بازیگران ایرانی بسیار کمکم کردند. خوشحال می‌شدند که من یک دختر افغان هستم و بسیار تلاش می‌کنم نام افغانستان را زنده نگه دارم. کارگردان‌ها و بازیگران ایرانی مرا تشویق می‌کردند.”

به گزارش خبرنگار ایمنا، این پاسخی بود که فرشته حسینی، بازیگر افغان تبار اهل ایران، در پاسخ به سوال مغرضانه مجری شبکه طلوع افغانستان به زبان آورد. این که آیا سینماگران ایرانی نسبت به او نگاه نژادپرستانه‌ای دارند یا خیر.

فرشته حسینی در اردیبهشت سال ۱۳۷۶، از پدر و مادری افغان، در تهران به دنیا آمد. پدر و مادرش حدود ۳۰ سال پیش به دلیل جنگ از افغانستان به ایران آمده و در تهران ساکن شدند. او بازیگری را نزد افرادی همچون اصغر محبی، مهتاب نصیرپور و محمد رحمانیان فرا گرفت و در نمایش‌هایی همچون خشونت علیه زنان، سینماهای من، شازده کوچولو، ماهی سیاه کوچولو، من موجودی احساساتی هستم و غیره به روی صحنه رفت.

حسینی بازیگری جلوی دوربین را اولین بار با فیلم “رفتن” به کارگردانی نوید محمودی که او نیز افغان تبار است، تجربه کرد و در نخستین نقش آفرینی خود در سینما، توانست جایزه بهترین بازیگر زن از جشنواره فیلم مراکش را از آن خود کند. “یلدا” به کارگردانی مسعود بخشی، “شکستن همزمان بیست استخوان” ساخته جمشید محمودی، “سونامی” به کارگردانی میلاد صدرعاملی و “هفت و نیم” ساخته نوید محمودی، دیگر آثار این بازیگر جوان در سینما هستند.فرشته حسینی

حسینی این روزها در سریال نمایش خانگی “قورباغه”، به کارگردانی هومن سیدی، در کنار نوید محمدزاده، صابر ابر و سحر دولتشاهی، مشغول نقش آفرینی است.

اگرچه فرشته حسینی در برنامه زنده تلویزیونی شبکه طلوع افغانستان، در دفاع از هنرمندان و سینماگران ایرانی برآمد، اما همواره از نگاه‌های تبعیض آمیزی که در جامعه نسبت به پناهجویان افغان وجود دارد، گلایه داشته است.

چندی پیش این بازیگر، دل‌نوشته‌ای را در فضای مجازی منتشر ساخت که متن آن به این شرح بود:

“متولد ایرانم، از پدر و مادری افغانستانی. چی باعث می‌شود کسی فکر بکند من نباید از حقوق انسانی بهره مند باشم؟ کی تصمیم می‌گیرد که اجازه داشتن عزت نفس، حقوق برابر و آرامش رو به من ندهد؟ چی باعث می‌شود وقتی می‌خواهید کسی رو مسخره کنید بگویید مثل افغانیا می‌ماند؟ چی توی من وجود دارد که آنقدر شما رو آزار می‌دهد؟ “

در بخش دیگری از این دل‌نوشته آمده بود: “این مرزها قرار نیست که تعیین بکند که چه کسانی رو باید دوست داشته باشیم و از چه کسایی متنفر باشیم بدون این که ارتباطی برقرار شده باشد. قرار نیست هیچ مرزی مانع عشق ورزیدن و احترام بشود. “

اعتراضات این بازیگر به نگاه‌های نژادپرستانه و تبعیض‌آمیز در جامعه، تنها به انتشار یک دل‌نوشته ختم نشد. حسینی در گفتگویی که به بهانه اکران فیلم سینمایی سونامی انجام داد، ابعاد دیگری از این تبعیض‌ها را آشکار نمود. او در بخشی از گفتگویش عنوان کرد: “وقتی به هر دلیلی که برای ما دلیلش جنگ بوده به کشوری پناه می‌بری و پناهنده می‌شوی، در همه کشورها این‌طور است که بعد از گذشت چند سال شما شهروند آن کشور جدید می‌شوید و طبق قوانین آنجا زندگی می‌کنید. من فکر می‌کنم این که تو در یک کشور به دنیا بیایی و مالیات هم بپردازی و از طرف تو وظایف شهروندی اجرا شود، ولی چیزهایی که دریافت می‌کنی آن حقوق واقعی تو نیست، به نظرم باید خیلی روی این مساله حرف زده شود. “

حسینی در بخش دیگری از حرف‌هایش گفت: “خیلی از دوستان من ازدواج‌های افغان ایرانی داشتند. اگر یک دختر افغان با یک پسر ایرانی ازدواج می‌کرد که همه چیز حل بود، اما اگر برعکسش بود واقعاً مشکلات زیادی داشتند. فرزندان آنها در مدارک، مدرسه، بیمارستان و غیره به مشکل می‌خورند. چرا وقتی من اینجا به دنیا آمدم و بزرگ شدم باید به افغانستان بروم که هیچ وقت ندیدمش؟ اصلاً با آن کشور آشنایی ندارم ولی باید تنها به آنجا بروم و از آنجا پاسپورت بگیرم؟ من با یک سری از دوستان ایرانی‌ام فیلم پیانیست را می‌بینیم. واکنش آنها این است که چقدر آدم‌ها می‌توانند نژادپرست باشند؟ این را حس می‌کنند ولی این که در کنار خودت این اتفاق می‌افتد، در استخرها و حتی گاهی پارک‌ها اجازه نمی‌دهند افغان‌ها بروند، اینها را متوجه نمی‌شوند. “

چندی پیش نوید محمودی، کارگردان افغان تبار اهل ایران در یک برنامه زنده تلویزیونی، به مشکلات مهاجران افغان اشاره کرد و گفت: ما بازیگری مانند فرشته حسینی را داریم که این روزها یکی از بازیگران فعال سینمای ایران است ولی هنوز دغدغه شناسنامه و هویتش را دارد. ما حسیبا حسینی را در فیلم‌هایمان جلوی دوربین آوردیم که در نخستین تجربه سینمایی‌اش در ایران، نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن شد. ولی به خاطر مشکلات هویتی و با دل خون از ایران رفت و چند سالی از این محیط فاصله گرفت.

جدول سانس ها و ساعت پخش فیلم ها

جدول سانس ها و ساعت پخش فیلم ها

جدول سانس ها و ساعت پخش فیلم ها

جدول سانس ها و ساعت پخش فیلم ها

جدول سانس ها و ساعت پخش فیلم ها

تمامی حقوق این سایت برای خبرگزاری ایمنا محفوظ است



عکس فرشته حسینی

 چکیده ای از “بیوگرافی فرشته حسینی” :زمینه فعالیت: سینما، تئاترتولد: ۶ اردیبهشت ۱۳۷۶ تهران، ایرانملیت: افغانستانی، ایرانیپیشه: بازیگرسال‌های فعالیت: ۱۳۸۸ – اکنون

 

عکس های فرشته حسینی

فرشته حسینی

  بیوگرافی فرشته حسینی:فرشته حسینی متولد ۶ اردیبهشت ماه، سال ۱۳۷۶ در تهران، بازیگر سینما و تئاتر افغان‌ تبار اهل ایران است. فرشته حسینی از پدر و مادری مهاجر و افغان‌تبار در تهران متولد شد و 5 خواهر و 1 برادر دارد. و از دانش آموختگان اصغر محبی، مهتاب نصیرپور، محمد رحمانیان بازیگران پیشکسوت سینما و تلویزیون ایران است.فرشته حسینی بازیگری را از سنین پایین و حدود 9 تا 12 سالگی با تئاتر آغاز کرد و با فیلم رفتن ساخته برادران محمودی در سال 95 به سینما آمد  این فیلم برایش موفقیت های زیادی به همراه داشت و جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره مراکش را به ارمغان آورد.

 

تصاویر فرشته حسینی

 دفاع فرشته حسینی از کارگردان‌ها و بازیگران ایرانی:فرشته حسینی در برابر سوال شیطنت آمیز مجری تلویزیون طلوع که از او درباره تجربه‌اش از تحقیر شدن در ایران پرسید، گفت: “شاید باورتان نشود در زمانی که در فیلم سینمایی کار می‌کردم هموطنان افغانستانی مرا به دلیل اینکه یک دختر هستم تحقیر می‌کردند، اما از زمانی که در ایران فعالیت هنری دارم یک روز هم تحقیر نشدم. کارگردان‌ها و بازیگران ایرانی مرا تشویق می‌کردند.”

 

عکس های اینستاگرام فرشته حسینی

 گلایه‌های حسینی از نگاه‌های نژادپرستانه:اگرچه فرشته حسینی در برنامه زنده تلویزیونی ، در دفاع از هنرمندان و سینماگران ایرانی برآمد، اما همواره از نگاه‌های تبعیض آمیزی که در جامعه نسبت به پناهجویان افغان وجود دارد، گلایه داشته است.چندی پیش این بازیگر، دل‌نوشته‌ای را در فضای مجازی منتشر ساخت که متن آن به این شرح بود:”متولد ایرانم، از پدر و مادری افغانستانی. چی باعث می‌شود کسی فکر بکند من نباید از حقوق انسانی بهره مند باشم؟ کی تصمیم می‌گیرد که اجازه داشتن عزت نفس، حقوق برابر و آرامش رو به من ندهد؟ چی باعث می‌شود وقتی می‌خواهید کسی رو مسخره کنید بگویید مثل افغانیا می‌ماند؟ چی توی من وجود دارد که آنقدر شما رو آزار می‌دهد؟”در بخش دیگری از این دل‌نوشته آمده بود: “این مرزها قرار نیست که تعیین بکند که چه کسانی رو باید دوست داشته باشیم و از چه کسایی متنفر باشیم بدون این که ارتباطی برقرار شده باشد. قرار نیست هیچ مرزی مانع عشق ورزیدن و احترام بشود.”

 

فرشته حسینی بازیگر افغان در سینمای ایران

 فیلم‌شناسی فرشته حسینی:فیلم های سینمایی:- هفت و نیم     (نوید محمودی    ١٣٩٨)- سونامی     (میلاد صدرعاملی   ١٣٩٧)- شکستن همزمان بیست استخوان     (جمشید محمودی     ١٣٩٧)- یلدا    (مسعود بخشی      ١٣٩٧)- رفتن     (نوید محمودی   ١٣٩۵)نمایش خانگی- قورباغه     (هومن سیدی      ١٣٩٨)تئاتر- خشونت علیه زنان- سینماهای من- شازده کوچولو- ماهی سیاه کوچولو- من موجودی احساساتی هستم- یک خاطره، یک مونولوگ، یک فریاد و یک نیایش

 

تصاویر فرشته حسینی:

عکس های جدید از فرشته حسینی

 

جدیدترین عکس های فرشته حسینی

 

فرشته حسینی بازیگر

 

فرشته حسینی و مهرداد صدیقیان

 

فرشته حسینی

 

عکسهای اینستاگرام فرشته حسینی

 گردآوری: بخش بازیگران بیتوته

 

 

انواع چرخ مبتدی وحرفه ای/قیمت کارخانه

ماندگاری و بور نشدن لباس های تیره

قصد آنلاین بازی کردنGTAبادوستاتو داری؟

تمیز کردن انواع لکه و چربی از شیشه خودرو

نهایت پاک کنندگی لکه و چربی شیشه خودرو

لوازم آشپزخونت روآنلاین بهترینشو انتخاب کن

سم زدایی بدن از مواد مخدر، سیگار و الکل

خرید بهترین چرخ خیاطی موجود در بازار

ارائه موثرین راهکاررفع اضطراب و حواس پرتی

فرشته حسینی

از رشد بورس جا نمانید!

تخته نرد خاتم، بهترین انتخاب برای هدیه

حس می کنی دچار کم شنوایی شدی؟

کوتاه ترین راه اخذمجوز کار وتحصیل درآمریکا

روغن حیوانی گوسفندی درجه یک کرمانشاه

Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

فرشته حسینی دختر افغان زاده 6 مه 1997 در تهران، بازیگر سینما و تئاتر اهل ایران است.

فرشته حسینی بازیگر جوان سینمای ایران است که از پدر و مادر اهل افغانستان، سال 1996 در تهران متولد شد و بازیگری را در کلاس‌های بازیگری و نزد محمد رحمانیان مهتاب نصیرپور و اصغر محبی آموخت.

فرشته حسینی بازیگری را از سنین پایین و حدود 9 تا 12 سالگی با تئاتر آغاز کرد و با فیلم «رفتن» ساخته برادران محمودی در سال 2016 به سینمای ایران آمد. بازی در فیلم «رفتن» راه را برای ورود فرشته حسینی به سینما باز کرد و برایش موفقیت‌های زیادی به همراه داشت و جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره مراکش را به ارمغان آورد.

او در گفت‌وگو با سایت جام جم در پاسخ به این سوال: با توجه به محدودیت‌هایی که دختران افغان با آن مواجه اند چطور وارد عرصه سینما شدید؟ گفت: «با شرکت در دوره‌های آزاد آموزش بازیگری زیر نظر اساتیدی چون اصغر محبی، آقای رحمانیان و خانم نصیرپور وارد رشته بازیگری شدم. فعالیت‌های نمایشیم را از همان دوره ابتدایی شروع کردم و اولین کارم را سال چهارم ابتدایی کارگردانی کردم که توانست در سطح استان تهران مقام دوم را به خود اختصاص دهد و بعد از آن بود که کارگردان‌های ایرانی توصیه کردند که این رشته را به صورت تخصصی دنبال کنم. من هم علی‌رغم مخالفت‌هایی که از سمت خانواده وجود داشت این رشته را ادامه دادم.»فرشته حسینی

او با اشاره به مشکلات پیشرو دختران مهاجر برای ورود به رشته سینما گفت: «بزرگترین مشکل بر سر راه دختران مهاجر برای ورود به عرصه فرهنگی و سینما مخالفت‌های خانواده است که به دلیل عدم شناخت و به تبع آن بی‌اعتمادی به اینگونه فضاها صورت می‌گیرد که درواقع می‌توان به عنوان بزرگترین سد بر سر راه دختران مهاجر از آن یاد کرد.»

او افزود: «از دیگر سو محدودیت‌های کاری سینمای ایران برای فعالیت یک دختر افغان است که از این منظر معتقدم اگر دختران و پسران ما خوب تلاش کنند می‌توانند دوستان ایرانی را برای فعالیت‌شان متقاعد کنند که خود من نمونه بارز این مدعا هستم.»

حسینی در مورد راه‌یابی به جشنواره اسکار و اخذ جایزه اسکار گفت: «راهیابی به اسکار برایم بسیار با اهمیت است به طوری که مجموعه کاملی از ویدئوهای این جشنواره در سال‌های پیش را در منزل نگهداری می‌کنم. حضور در این جشنواره همیشه از آرزوهایم بوده و این را بارها به مادرم گفته بودم. وقتی که آقای محمودی به من خبر دادند که رفتن نامزد اسکار شده از خوشحالی باورم نمی‌شد؛ بسیار حس خوب و خوشایندی بود خوشحالم که توانسته‌ام کاری برای زنده کردن نام کشورم افغانستان در سطح جهان انجام دهم.»

این سینماگر افغان‌تبار در ایران در فیلم‌های از قبیل، رفتن، سونامی، هفت‌ونیم، یلدا، شکستن همزمان بیست استخوان و نمایشی به اسم «قورباغه» نقش بازی کرده است.

این سایت از فایل مرورگر کوکی استفاده می‌کند..

بیشتر بدانید

موافقت


PDFDownloads-icon

فرشته حسینی بازیگر جوان این روزهای سینما است که به تازگی در سریال قورباغه به کارگردانی هومن سیدی مقابل دوربین رفته است.

این بازیگر جوان سینمای ایران از پدر و مادری اهل افغانستان، سال 76 در تهران متولد شد و بازیگری را در کلاس های بازیگری و نزد محمد رحمانیان ، مهتاب نصیرپور و اصغر محبی آموخت.

فرشته حسینی بازیگری را از سنین پایین و حدود 9 تا 12 سالگی با تئاتر آغاز کرد و با فیلم رفتن ساخته برادران محمودی در سال 95 به سینما آمد.

بازی در فیلم رفتن راه را برای ورود فرشته حسینی به سینما باز کرد و برایش موفقیت های زیادی به همراه داشت و جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره مراکش را به ارمغان آورد.فرشته حسینی

تجربه موفق بازی در فیلم رفتن و همکاری با برادران محمودی مقدمه ای برای همکاری بعدی این بازیگر جوان با برادران محمودی شد.

شکستن همزمان بیست استخوان فیلم بعدی برادران محمودی بعد از رفتن بود که سال 96 ساخته شد و شهریورماه امسال در سینماهای کشور اکران شد و فرشته حسینی در این فیلم سینمایی هم با برادران محمودی همکاری کرد.

فیلم هفت و نیم یکی دیگر از آثار برادران محمودی است که باز هم فرشته حسینی به عنوان بازیگر در این پروژه حضور دارد و به عنوان یکی از هفت دختر افغانستانی قصه مقابل دوربین رفت.

فیلم سونامی و یلدا از دیگر فیلم های سینمایی فرشته حسینی است که سال 97 ساخته شد.

سریال قورباغه به کارگردانی هومن سیدی ، سریال جدیدی برای نمایش خانگی است که برای نمایش در بهار سال 99 در حال ساخت است و این سریال اولین تجربه هومن سیدی و فرشته حسینی در شبکه نمایش خانگی است.

فرشته حسینی متولد 6 اردیبهشت 1376 در تهران، بازیگر است. آخرین مدرک تحصیلی وی دیپلم است، از پدر و مادر افغانستانی در ایران بدنیا آمده و حالا بازیگر شده است، او از جشنواره مراکش جایزه بهترین بازیگری را گرفته است.

فرشته حسینی 21 ساله هنوز ازدواج نکرده و مجرد است.

اوایل می خواستم به افغانستان برگردم و آنجا فعالیت کنم اما شرایط فعالیت در افغانستان هنوز مهیا نمی بینم و دوستان داخل افغانستان بیشتر از هر جای دیگر برایم مانع تراشی کرده اند.

در خانواده ما شش خواهر و یک برادر بودیم در زمان کودکی برای تامین هزینه های مدرسه خود مجبور بود تا دیر وقت در یک کارگاه خیاطی کار کند، می گوید آن روز ها را هیچ وقت فراموش نمی کنم روزهای که از خستگی زیادی روی چرخ خیاطی خواب می رفته است.

فعالیت خود را از سال 1376 وقتی 9 ساله بود با شرکت در دوره های آزاد آموزش بازیگری زیر نظر اساتیدی چون اصغر محبی،محمد رحمانیان و مهتاب نصیرپور شروع کرد.فرشته حسینی

فعالیتم در تئاتر را از همان دوره ابتدایی شروع کردم اولین کارم را در چهارم ابتدایی کارگردانی کردم که در سطح استان تهران مقام دوم را بدست آورد، از آن زمان علی رغم مخالفت خانواده این رشته را با جدیت دنبال کردم.

بخاطر حساسیت خانوادم بشتر در تئاتر های موزیکال و فرم بازی می کردم سپس در تئاتر رسمی تر هم روی صحنه رفتم و در کنار تئاتر بازی در فیلم سینمایی و مستند را نیز شروع کردم.

اولین بار با فیلم مستند من یک دختر شادم به کارگردانی سامره رضایی در سال 94 جلوی دوربین رفت، دومین تجربه او با فیلم رفتن از نوید محمدی بود که در اسکار 2016 نماینده سینمای افغانستان بود.

خانوم حسینی در سال 95 با فیلم رفتن که با حضور بازیگران ایرانی و افغانی ساخته شده است، توانست از جشنواره بین المللی مراکش عنوان بهترین بازیگر زن را از آن خود کند.

متولد ایرانم از پدر و مادری افغانستانی چی باعث میشه کسی فکر بکنه من نباید از حقوق انسانی بهره مند باشم ؟ کی تصمیم میگیره که اجازه ی داشتن عزت نفس، حقوق برابر و آرامش رو به من نده ؟ چی باعث میشه وقتی میخواید کسی رو مسخره کنید بگید “ مثل افغانیا” می مونه؟ چی توی من وجود داره که شمارو انقدر آزار میده؟ چی باعث میشه به من بی احترامی کنید؟ چی باعث میشه انقدر بی رحم باشیم نسبت به هم؟ نژاد ؟ کی تعیین کرده این مرزای احمقانه رو؟ این مرز ها قرار نیست که تعیین بکنه که چه کسانی رو باید دوست داشته باشیم و از چه کسایی متنفر باشیم بدون اینکه ارتباطی برقرار شده باشه قرار نیست هیچ مرزی مانع عشق ورزیدن و احترام بشه.

فرشته حسینی
فرشته حسینی
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *