فیش حقوقی شرکت خصوصی

فیش حقوقی شرکت خصوصی
فیش حقوقی شرکت خصوصی




سامانه ارسال پیامک متنی و پیام صوتی تبلیغاتی و انبوه پیام رسان:

– بدون هزينه اوليه؛ تنها هزينه پيامک ها را پرداخت می نمائيد!

– برگشت اعتبار پيامک های ارسال نشده

– اختصاص شماره رايگان جهت ارسال

– دريافت رايگان پيامک

– ارسال بر اساس پيش شماره تلفن همراه و کد پستی،سن و جنسيت،استان، شهر و منطقه و دکل مخابراتی و …

– نظرسنجی پيامکی، مسابقات پيامکی،خدمات برنامه نويسان، ارسال دوره ايی و ده ها امکانات رايگان ديگر

– پشتیبانی 24 ساعته

به همراه امکان ويژه ارسال پيام صوتی به تمامی شماره های همراه و ثابت سراسر کشور


فیش حقوقی شرکت خصوصی

 

 

 

فرم آماده فیش حقوقی با فرمت اکسل همانطور که می دانید در اکثر شرکتها ، حتی شرکتهای بزرگ از فیشهای حقوقی که توسط نرم افزار اکسل تهیه شده برای محاسبات حقوق کارمندان خود استفاده می کنند. با توجه به اینکه خیلی از دوستان به دنبال یک فایل فیش حقوقی با فرمت اکسل می باشند ، تصمیم گرفتیم تا فایلی با ظاهری شکیل و البته بدون پیچیدگی که منجر به گیج شدن کاربر شود تهیه نماییم.
در این فایل اکسل که توسط مشخصات کارمندی و سپس لیست دریافتی ها و لیست کسورات وجود دارد که در نهایت خالص دریافتی هر کارمند در قسمت مشخص شده نمایش داده می شود.
این فیش حقوقی مناسب برای کلیه شرکتها ، مغازه ها ، انواع دفاتر و … می باشد. (بیشتر…)

با عضویت در خبرنامه سایت جدیدترین مطالب را هر روز در ایمیل خود مشاهده فرمایید

فایرفاکس

ورژن 76

گوگل کروم

ورژن 81

اینترنت دانلود منیجر

ورژن 6

فلش پلیر

ورژن 32

کا ام پلیر

ورژن 4

نرو

تلگرام

وین رار

ورژن 5

ویندوز

اسکایپ

ورژن 7 , 8

مرورگر اپرا

ورژن 68

آنی دیسک

ورژن 5

فتوشاپ

ورژن 19

دریم ویور

ورژن 20

فیش حقوقی شرکت خصوصی

تیم ویور

ورژن 13

مشترک دانلود سافت ور شوید تا هیچ مطلبی را از دست ندهید. با اشتراک در سایت ، جدیدترین مطالب روزانه به ایمیلتان ارسال خواهد شد.

تمام حقوق قالب و محتوا برای سایت محفوظ میباشد و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع پیگرد قانونی خواهد داشت


WinScan2PDF 6.13 مبدل فایل اسکن شده به PDFDownloads-icon


WinScan2PDF 6.13 مبدل فایل اسکن شده به PDFDownloads-icon


WinScan2PDF 6.13 مبدل فایل اسکن شده به PDFDownloads-icon


WinScan2PDF 6.13 مبدل فایل اسکن شده به PDFDownloads-icon


WinScan2PDF 6.13 مبدل فایل اسکن شده به PDFDownloads-icon


کتابDownloads-icon


بایتDownloads-icon


دانلود رمانDownloads-icon


دانلود کتاب آموزشیDownloads-icon


دانلود کتاب پزشکیDownloads-icon


دانلود کتاب تاریخیDownloads-icon


دانلود کتاب شعرDownloads-icon


دانلود کتاب علمیDownloads-icon


دانلود کتاب کامپیوترDownloads-icon


دانلود کتاب مذهبیDownloads-icon


دانلود کتاب مهندسیDownloads-icon


دانلود کتاب موبایلDownloads-icon


دانلود مجلهDownloads-icon


ضمیمه روزنامه هاDownloads-icon


کلیک جام جمDownloads-icon


کتاب داستانDownloads-icon


پی دی افDownloads-icon

عضویت رایگان
ورود


پنل کاربری


۰۲۱-۲۸۱۱۱۲۲۸ |

سلام کاربر عزیز، امروز تصمیم گرفتیم قوانین کار را به زبانی ساده برای شما بیان کنیم تا محاسبه حقوق و دستمزد را به راحتی انجام دهید و بتوانید فیش حقوقی را تنها با وارد کردن شماره پرسنلی در اکسل طراحی نمایید. شاید بارها قوانین کار مربوط به حقوق و دستمزد را دیده باشید ولی حتی یکبار هم آن را به‌طور کامل مطالعه نکردید همین موضوع باعث بروز مشکلاتی برای شما می‌گردد پیشنهاد من به شما حسابدار عزیزی که تازه وارد بازار کار شده‌اید این است یکبار با توجه کامل قوانین را مطالعه نمایید و حتی الامکان با دانسته های خود یک فیش حقوقی در اکسل طراحی نمایید با این کار علاوه بر افزایش یادگیری می توانید خود را از بسیاری از موانع برهانید.

مزد عبارت است از وجوه نقد یا غیر نقد یا مجموع آنها که در مقابل انجام کار به کارگر پرداخت می‌شود. اگر مزد با ساعات انجام کار مرتبط باشد مزد ساعتی و در صورتی که براساس میزان انجام کار یا محصول باشد، کارمزد و چنان چه بر اساس میزان انجام کار یا محصول تولید شده در زمان معین باشد کارمزد ساعتی نامیده می‌شود.

فیش حقوقی شرکت خصوصی

حقوقی است که با رعایت قانون کار برای کارگران رسمی( و یا به وسیله عقد قراردادی که مغایر قانون کار نباشد )برای کارگران قراردادی برای انجام یک ساعت کار و یا تولید یک واحد محصول تعیین و به صورت ساعتی، روزانه، هفتگی و معمولا ماهانه پرداخت می‌شود.

نکته: در ماههای ۳۱ روزه، حقوق و مزایا باید بر اساس ۳۱ روز محاسبه و به کارگر پرداخت شود.

 

سال ۹۹ یک سال پر درآمد برای حسابدارهاست! اگر بخواهید سهمتون رو از این بازار بدست می آورید ؛
ویدئو رو ببینید:

مدت زمانی است که کارگر نیرو یا وقت خود را به منظور انجام کار در اختیار کارفرما قرار می دهد. ساعات کار موظف کارگران نباید از ۸ ساعت در شبانه روز تجاوز کند. البته کارفرما با توافق کارگران یا نمایندگان قانونی آنها می تواند ساعات کار را در بعضی از روزهای هفته کمتر از میزان مقرر و در دیگر روزها بیشتر از این میزان تعیین کند به شرط آن که مجموع ساعات کار در هفته از ۴۴ ساعت بیشتر نشود. ( ساعت کار موظف در هفته برای هر دو بخش دولتی و غیر دولتی یکسان است).

نکته: در مشاغل سخت و زیان آور و زیر زمینی، ساعات کار موظف نباید از ۶ ساعت در روز و ۳۶ ساعت در هفته تجاوز نماید.

به طور متوسط میزان ساعت کار موظف کارگر در هر روز کاری معادل ۷ ساعت و ۲۰ دقیقه یعنی ۷/۳۳ ساعت خواهد بود.

ساعت ۷.۳۳=۴۴/۶.

کارهایی هستند که بخشی از ساعات انجام آن در روز و قسمتی در شب واقع شود. در کارهای مختلط، ساعاتی که در شب واقع می گردد مشمول ۳۵ درصد فوق العاده شب کاری می‌گردد.

عبارت است از کاری که در طول ماه گردش دارد و نوبت های آن در صبح یا عصر یا شب واقع می شود. کارگرانی که در طول ماه به طور نوبتی کار می کنند و نوبت های کارشان در صبح و عصر واقع شود ۱۰ درصد و چنان چه نوبت کارشان در صبح و عصر و شب قرار گیرد ۱۵ در صد و در صورتی که نوبت ها در صبح و عصر و شب باشد ۲۲/۵ درصد علاوه بر دستمزد عادی به عنوان فوق العاده نوبت کاری دریافت خواهند‌کرد.

نکته: در کارهای نوبتی ممکن است ساعات کار از ۸ ساعت در شبانه روز و یا ۴۴ ساعت در هفته بیشتر شود ولی جمع ساعات کار در چهار هفته متوالی نباید از ۱۷۶ ساعت بیشتر شود.

انجام کار بیش از ساعات تعیین شده در قانون کار اضافه کاری نام دارد.  ارجاع کار اضافی به کار گرانی که کار شبانه یا کار سخت و زیان آور و زیر زمینی انجام می‌دهند ممنوع است.

در سایر مشاغل ارجاع کار اضافی به کارگر با شرایط زیر مجاز است:

الف) موافقت کارگر

ب)  پرداخت ۴۰ درصد اضافه بر مزد هر ساعت کار عادی برای یک ساعت اضافه کار.

نکته : کلیه کار فرمایان کارگاه های مشمول قانون کار مکلفند به هر یک از کارگران خود به نسبت یک سال کار معادل ۶۰ روز آخرین مزد، به عنوان عیدی و پاداش بپردازند.

مبلغ پرداختی از این بابت به هر یک از کارکنان در پایان هر سال نبایستی از معادل ۹۰ روز حداقل مزد روزانه قانونی همان سال بیشتر شود.

حداقل دستمزد روزانه × ۶۰ = حداقل عیدی و پاداش آخر سال

حداقل دستمزد روزانه × ۹۰ = حداکثر عیدی و پاداش آخر سال

طبق ماده ۲۴ قانون کار، کارفرما باید به کارگری که مطابق قرارداد، یک‌سال یا بیشتر، به کار اشتغال داشته است برای هر سال سابقه، اعم از متوالی یا متناوب بر اساس آخرین حقوق مبلغی معادل یک ماه حقوق به عنوان مزایای پایان کار به وی پرداخت نماید.

طبق مستندات جدید برای محاسبه سنوات خدمت کارگران مورخ ۱۳۹۸/۱۱/۲۹، به عبارتی مزد یا حقوق، کمک عائله مندی، هزینه  مسکن، خواربار، ایاب و ذهاب، مزایای غیر نقدی، پاداش افزایش تولید، سود سالانه و نظایر آنها در محاسبه حق سنوات لحاظ می‌گردد.

در ابتدا برابر با این قانون به حداکثر ۲ فرزند تعلق می گرفت. اما در ماده واحده قانون اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده از ۱۳۹۲/۰۴/۲۹، محدودیت تعداد فرزندان حذف شده و به تمام فرزندان حق اولاد یا کمک عائله مندی تعلق می گیرد.

طبق ماده ۸۷ قانون تامین اجتماعی پرداخت حق اولاد و کمک عائله مندی بر عهده کارفرما است. حق اولاد برای هر فرزند معادل سه روز حداقل مزد هر سال است.

روز جمعه روز تعطیل هفتگی کارگران با استفاده از مزد می باشد. در امور مربوط به خدمات عمومی نظیر آب، برق، اتوبوسرانی و یا در کارگاه هایی که حسب نوع کار و یا توافق طرفین، به طور مستمر روز دیگری برای تعطیل هفتگی تعیین شود همان روز در حکم روز تعطیل هفتگی خواهد بود و به هر حال تعطیل یک روز معین در هفته اجباری است. کارگرانی که به هر عنوان به این ترتیب روزهای جمعه کار می‌کنند در مقابل عدم استفاده از تعطیلی روز جمعه ۴۰% اضافه بر مزد دریافت می‌کنند.

نکته: مرخصی کمتر از یک روز کار (مرخصی ساعتی) جزء مرخصی استحقاقی منظور می‌گردد.

به موجب ماده ۱۹۱ قانون کار و آیین نامه معافیت کارگاه های کوچک دارای کمتر از ده نفر،  هر بنگاه اقتصادی که کمتر از ۱۰ پرسنل داشته باشد به هر یک از پرسنل ۲۱ روز و ۴ جمعه که جمعا ۲۵ روز می‌باشد. در سال مرخصی تعلق می گیرد. همچنین هر بنگاه اقتصادی که از ۱۰ نفر به بالا پرسنل دارد به هر پرسنل ۲۶ روز به همراه ۴ جمعه که جمعا ۳۰ روز می‌باشد در سال مرخصی تعلق می‌گیرد.

بطور کلی به کسورات توافقی و کسورات قانونی تقسیم می‌شوند:

وجوهی است که به حکم قانون تأمین اجتماعی برای استفاده از مزایای موضوع آن به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌گردد.

فیش حقوقی یک فرم از  مشخصات کارگر مورد نظر با تمام جزئیات حقوق وی می باشد. در واقع شفاف‌سازی شرایط کار، مطلع شدن از میزان تعهدات کارفرما در قبال کارگر، مشخص شدن جزییات حقوق و مزایا و ریز دریافتی‌ها، سهولت در گرفتن وام و تسهیلات و ارائه سندی برای پیگیری‌های حقوقی و… از مزیتهای دریافت فیش حقوقی است.

سقف معافیت مالیاتی موضوع ماده ۸۴ قانون مالیاتهای مستقیم، در سال ۹۹ سالانه مبلغ  ۳۶۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال و ماهیانه ۳۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال است.

 

 

شرکت تولیدی آیسان با ۱۲ پرسنل در پایان هر ماه به محاسبه حقوق و دستمزد کارگران خود می پردازد، اطلاعات یکی از کارگران  (آقای حسینی) به شرح ذیل می‌باشد:

فیش حقوقی شرکت خصوصی

این شخص در ابتدای سال ۹۹ در این شرکت استخدام شده است. در اردیبهشت سال ۹۹  آقای حسینی ۱ روز ماموریت، ۳۳ ساعت اضافه کاری و ۲،۰۰۰،۰۰۰ ریال مساعده حقوق داشته است.

آقای حسینی متاهل و دارای ۳ فرزند می باشد. در ضمن ایشان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی شرکت آیسان هستند.

مطلوب است: 

در مثال فوق شرکت پاریس ۱۲ پرسنل دارد (یعنی جزو کارگاره‌های کوچک محسوب نمی‌شود). بنابراین به هر یک ۲۶ روز مرخصی در سال تعلق می‌گیرد. میزان مرخصی استفاده نشده آقای حسینی ۴ ساعت است. ( در این کارگاه مرخصی به صورت ماهانه تسویه می شود). در این مثال میخواهیم تنها با وارد کردن شماره پرسنلی شخص فیش حقوقی آن را تهیه نماییم.

حقوق پایه آقای حسینی: ریال ۱۸،۹۶۶،۰۷۹=۶۱۱،۸۰۹*۳۱.

حق اولاد:  ریال ۵،۵۰۶،۲۸۱=۶۱۱،۸۰۹*۳*۳.

حق بن و خواربار در سال ۹۹= ۴،۰۰۰،۰۰۰ ریال.

حق مسکن در سال ۹۹= ۱،۰۰۰،۰۰۰  ریال.

اضافه کاری: ریال ۳،۸۵۶،۱۴۹=۳۳*۱۴۰%*(۶۱۱،۸۰۹/۷.۳۳).

حق بیمه سهم کارفرما:ریال ۵،۵۶۴،۴۴۶=۲۰%*(۳،۸۵۶،۱۴۹+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰ +۱۸،۹۶۶،۰۷۹).

بیمه بیکاری: ریال ۸۳۴،۶۶۷=۳%*(۳،۸۵۶،۱۴۹+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰ +۱۸،۹۶۶،۰۷۹).

حق بیمه سهم کارگر: ۱،۹۴۷،۵۵۶=۷%*(۳،۸۵۶،۱۴۹+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰ +۱۸،۹۶۶،۰۷۹).

جمع حقوق و مزایای مشمول مالیات:

نکنته: دو هفتم حق بیمه سهم کارگر معاف از مالیات است.

ریال ۳۳،۳۲۸،۵۰۹=(۳،۸۵۶،۱۴۹+۵،۵۰۶،۲۸۱+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰+۱۸،۹۶۶،۰۷۹)

ریال ۵۵۶،۴۴۵=۷/(۲*۱،۹۴۷،۵۵۶))

حقوق و مزایای مشمول مالیات: ریال ۳۲،۷۷۲،۰۶۵=۵۵۶،۴۴۵-۳۳،۳۲۸،۵۰۹.

مالیات پرداختنی:ریال ۲۲۷،۲۰۶=۱۰%*(۳۰،۰۰۰،۰۰۰-۳۲،۷۷۲،۰۶۵)

با تکمیل فرم زیر فیش حقوقی این شخص با شماره پرسنلی بلافاصله برای شما ایمیل می‌شود:

 

سلام،وقت بخیر،ممنون از مطالب مفید سایتتون،فقط اگه میشه،برعکس این مطلب هم توصیح بدید،برای مثال چطور میتونیم برای فردی با خالص پرداختی۱۰میلیون فیش حقوقی طراحی کنیم،

سلام
در فیش حقوق اشخاص مختلف آیتمهای متفاوتی وجود دارد لذا قرارداد و شرایط آن موارد اصلی محاسبه حقوق می باشد که با قرار دادن آیتمهای ان در فیش حقوق مبلغ حقوق مشخص میگردد

مطالبتون عالی و گویاس
ممنون از سایت مرتب و بهینه ای که تهیه کردین چون واقعا سایتهای ایرانی دچار ضعف هستن

سلام به شما دوست گرانقدر
از اینکه مطالب برای شما کاربردی بوده بسیار خرسندم.یرایتان آرزوی موفقیت و پیروزی دارم

با تشکر فراوان از مطالب بسیار با ارزش و پر کاربردی که ارسال فرمودید .

ممنو از حسن توجهتون به سایت
امیدوارم بتوانیم انتظارات را به خوبی برآورده کنیم

سلام

ممنون

مثل همیشه عالی بود.

ذخیره نام و ایمیل در مروگر برای دفعات بعدی

تهران، نیاوران (خیابان باهنر) خیابان مقدسی (مژده)، نبش بن‌بست آزادی، پلاک ۲، واحد ۱۳

شماره تماس: ۰۲۱۲۸۱۱۱۲۲۸

لینک‌های مهم


کد تایید *


آیین نامه معافیت کارگاه های کوچک دارای کمتر از ده نفرDownloads-icon

عضویت رایگان
ورود


پنل کاربری


۰۲۱-۲۸۱۱۱۲۲۸ |

سلام کاربر عزیز، امروز تصمیم گرفتیم قوانین کار را به زبانی ساده برای شما بیان کنیم تا محاسبه حقوق و دستمزد را به راحتی انجام دهید و بتوانید فیش حقوقی را تنها با وارد کردن شماره پرسنلی در اکسل طراحی نمایید. شاید بارها قوانین کار مربوط به حقوق و دستمزد را دیده باشید ولی حتی یکبار هم آن را به‌طور کامل مطالعه نکردید همین موضوع باعث بروز مشکلاتی برای شما می‌گردد پیشنهاد من به شما حسابدار عزیزی که تازه وارد بازار کار شده‌اید این است یکبار با توجه کامل قوانین را مطالعه نمایید و حتی الامکان با دانسته های خود یک فیش حقوقی در اکسل طراحی نمایید با این کار علاوه بر افزایش یادگیری می توانید خود را از بسیاری از موانع برهانید.

مزد عبارت است از وجوه نقد یا غیر نقد یا مجموع آنها که در مقابل انجام کار به کارگر پرداخت می‌شود. اگر مزد با ساعات انجام کار مرتبط باشد مزد ساعتی و در صورتی که براساس میزان انجام کار یا محصول باشد، کارمزد و چنان چه بر اساس میزان انجام کار یا محصول تولید شده در زمان معین باشد کارمزد ساعتی نامیده می‌شود.

فیش حقوقی شرکت خصوصی

حقوقی است که با رعایت قانون کار برای کارگران رسمی( و یا به وسیله عقد قراردادی که مغایر قانون کار نباشد )برای کارگران قراردادی برای انجام یک ساعت کار و یا تولید یک واحد محصول تعیین و به صورت ساعتی، روزانه، هفتگی و معمولا ماهانه پرداخت می‌شود.

نکته: در ماههای ۳۱ روزه، حقوق و مزایا باید بر اساس ۳۱ روز محاسبه و به کارگر پرداخت شود.

 

سال ۹۹ یک سال پر درآمد برای حسابدارهاست! اگر بخواهید سهمتون رو از این بازار بدست می آورید ؛
ویدئو رو ببینید:

مدت زمانی است که کارگر نیرو یا وقت خود را به منظور انجام کار در اختیار کارفرما قرار می دهد. ساعات کار موظف کارگران نباید از ۸ ساعت در شبانه روز تجاوز کند. البته کارفرما با توافق کارگران یا نمایندگان قانونی آنها می تواند ساعات کار را در بعضی از روزهای هفته کمتر از میزان مقرر و در دیگر روزها بیشتر از این میزان تعیین کند به شرط آن که مجموع ساعات کار در هفته از ۴۴ ساعت بیشتر نشود. ( ساعت کار موظف در هفته برای هر دو بخش دولتی و غیر دولتی یکسان است).

نکته: در مشاغل سخت و زیان آور و زیر زمینی، ساعات کار موظف نباید از ۶ ساعت در روز و ۳۶ ساعت در هفته تجاوز نماید.

به طور متوسط میزان ساعت کار موظف کارگر در هر روز کاری معادل ۷ ساعت و ۲۰ دقیقه یعنی ۷/۳۳ ساعت خواهد بود.

ساعت ۷.۳۳=۴۴/۶.

کارهایی هستند که بخشی از ساعات انجام آن در روز و قسمتی در شب واقع شود. در کارهای مختلط، ساعاتی که در شب واقع می گردد مشمول ۳۵ درصد فوق العاده شب کاری می‌گردد.

عبارت است از کاری که در طول ماه گردش دارد و نوبت های آن در صبح یا عصر یا شب واقع می شود. کارگرانی که در طول ماه به طور نوبتی کار می کنند و نوبت های کارشان در صبح و عصر واقع شود ۱۰ درصد و چنان چه نوبت کارشان در صبح و عصر و شب قرار گیرد ۱۵ در صد و در صورتی که نوبت ها در صبح و عصر و شب باشد ۲۲/۵ درصد علاوه بر دستمزد عادی به عنوان فوق العاده نوبت کاری دریافت خواهند‌کرد.

نکته: در کارهای نوبتی ممکن است ساعات کار از ۸ ساعت در شبانه روز و یا ۴۴ ساعت در هفته بیشتر شود ولی جمع ساعات کار در چهار هفته متوالی نباید از ۱۷۶ ساعت بیشتر شود.

انجام کار بیش از ساعات تعیین شده در قانون کار اضافه کاری نام دارد.  ارجاع کار اضافی به کار گرانی که کار شبانه یا کار سخت و زیان آور و زیر زمینی انجام می‌دهند ممنوع است.

در سایر مشاغل ارجاع کار اضافی به کارگر با شرایط زیر مجاز است:

الف) موافقت کارگر

ب)  پرداخت ۴۰ درصد اضافه بر مزد هر ساعت کار عادی برای یک ساعت اضافه کار.

نکته : کلیه کار فرمایان کارگاه های مشمول قانون کار مکلفند به هر یک از کارگران خود به نسبت یک سال کار معادل ۶۰ روز آخرین مزد، به عنوان عیدی و پاداش بپردازند.

مبلغ پرداختی از این بابت به هر یک از کارکنان در پایان هر سال نبایستی از معادل ۹۰ روز حداقل مزد روزانه قانونی همان سال بیشتر شود.

حداقل دستمزد روزانه × ۶۰ = حداقل عیدی و پاداش آخر سال

حداقل دستمزد روزانه × ۹۰ = حداکثر عیدی و پاداش آخر سال

طبق ماده ۲۴ قانون کار، کارفرما باید به کارگری که مطابق قرارداد، یک‌سال یا بیشتر، به کار اشتغال داشته است برای هر سال سابقه، اعم از متوالی یا متناوب بر اساس آخرین حقوق مبلغی معادل یک ماه حقوق به عنوان مزایای پایان کار به وی پرداخت نماید.

طبق مستندات جدید برای محاسبه سنوات خدمت کارگران مورخ ۱۳۹۸/۱۱/۲۹، به عبارتی مزد یا حقوق، کمک عائله مندی، هزینه  مسکن، خواربار، ایاب و ذهاب، مزایای غیر نقدی، پاداش افزایش تولید، سود سالانه و نظایر آنها در محاسبه حق سنوات لحاظ می‌گردد.

در ابتدا برابر با این قانون به حداکثر ۲ فرزند تعلق می گرفت. اما در ماده واحده قانون اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده از ۱۳۹۲/۰۴/۲۹، محدودیت تعداد فرزندان حذف شده و به تمام فرزندان حق اولاد یا کمک عائله مندی تعلق می گیرد.

طبق ماده ۸۷ قانون تامین اجتماعی پرداخت حق اولاد و کمک عائله مندی بر عهده کارفرما است. حق اولاد برای هر فرزند معادل سه روز حداقل مزد هر سال است.

روز جمعه روز تعطیل هفتگی کارگران با استفاده از مزد می باشد. در امور مربوط به خدمات عمومی نظیر آب، برق، اتوبوسرانی و یا در کارگاه هایی که حسب نوع کار و یا توافق طرفین، به طور مستمر روز دیگری برای تعطیل هفتگی تعیین شود همان روز در حکم روز تعطیل هفتگی خواهد بود و به هر حال تعطیل یک روز معین در هفته اجباری است. کارگرانی که به هر عنوان به این ترتیب روزهای جمعه کار می‌کنند در مقابل عدم استفاده از تعطیلی روز جمعه ۴۰% اضافه بر مزد دریافت می‌کنند.

نکته: مرخصی کمتر از یک روز کار (مرخصی ساعتی) جزء مرخصی استحقاقی منظور می‌گردد.

به موجب ماده ۱۹۱ قانون کار و آیین نامه معافیت کارگاه های کوچک دارای کمتر از ده نفر،  هر بنگاه اقتصادی که کمتر از ۱۰ پرسنل داشته باشد به هر یک از پرسنل ۲۱ روز و ۴ جمعه که جمعا ۲۵ روز می‌باشد. در سال مرخصی تعلق می گیرد. همچنین هر بنگاه اقتصادی که از ۱۰ نفر به بالا پرسنل دارد به هر پرسنل ۲۶ روز به همراه ۴ جمعه که جمعا ۳۰ روز می‌باشد در سال مرخصی تعلق می‌گیرد.

بطور کلی به کسورات توافقی و کسورات قانونی تقسیم می‌شوند:

وجوهی است که به حکم قانون تأمین اجتماعی برای استفاده از مزایای موضوع آن به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌گردد.

فیش حقوقی یک فرم از  مشخصات کارگر مورد نظر با تمام جزئیات حقوق وی می باشد. در واقع شفاف‌سازی شرایط کار، مطلع شدن از میزان تعهدات کارفرما در قبال کارگر، مشخص شدن جزییات حقوق و مزایا و ریز دریافتی‌ها، سهولت در گرفتن وام و تسهیلات و ارائه سندی برای پیگیری‌های حقوقی و… از مزیتهای دریافت فیش حقوقی است.

سقف معافیت مالیاتی موضوع ماده ۸۴ قانون مالیاتهای مستقیم، در سال ۹۹ سالانه مبلغ  ۳۶۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال و ماهیانه ۳۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال است.

 

 

شرکت تولیدی آیسان با ۱۲ پرسنل در پایان هر ماه به محاسبه حقوق و دستمزد کارگران خود می پردازد، اطلاعات یکی از کارگران  (آقای حسینی) به شرح ذیل می‌باشد:

فیش حقوقی شرکت خصوصی

این شخص در ابتدای سال ۹۹ در این شرکت استخدام شده است. در اردیبهشت سال ۹۹  آقای حسینی ۱ روز ماموریت، ۳۳ ساعت اضافه کاری و ۲،۰۰۰،۰۰۰ ریال مساعده حقوق داشته است.

آقای حسینی متاهل و دارای ۳ فرزند می باشد. در ضمن ایشان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی شرکت آیسان هستند.

مطلوب است: 

در مثال فوق شرکت پاریس ۱۲ پرسنل دارد (یعنی جزو کارگاره‌های کوچک محسوب نمی‌شود). بنابراین به هر یک ۲۶ روز مرخصی در سال تعلق می‌گیرد. میزان مرخصی استفاده نشده آقای حسینی ۴ ساعت است. ( در این کارگاه مرخصی به صورت ماهانه تسویه می شود). در این مثال میخواهیم تنها با وارد کردن شماره پرسنلی شخص فیش حقوقی آن را تهیه نماییم.

حقوق پایه آقای حسینی: ریال ۱۸،۹۶۶،۰۷۹=۶۱۱،۸۰۹*۳۱.

حق اولاد:  ریال ۵،۵۰۶،۲۸۱=۶۱۱،۸۰۹*۳*۳.

حق بن و خواربار در سال ۹۹= ۴،۰۰۰،۰۰۰ ریال.

حق مسکن در سال ۹۹= ۱،۰۰۰،۰۰۰  ریال.

اضافه کاری: ریال ۳،۸۵۶،۱۴۹=۳۳*۱۴۰%*(۶۱۱،۸۰۹/۷.۳۳).

حق بیمه سهم کارفرما:ریال ۵،۵۶۴،۴۴۶=۲۰%*(۳،۸۵۶،۱۴۹+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰ +۱۸،۹۶۶،۰۷۹).

بیمه بیکاری: ریال ۸۳۴،۶۶۷=۳%*(۳،۸۵۶،۱۴۹+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰ +۱۸،۹۶۶،۰۷۹).

حق بیمه سهم کارگر: ۱،۹۴۷،۵۵۶=۷%*(۳،۸۵۶،۱۴۹+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰ +۱۸،۹۶۶،۰۷۹).

جمع حقوق و مزایای مشمول مالیات:

نکنته: دو هفتم حق بیمه سهم کارگر معاف از مالیات است.

ریال ۳۳،۳۲۸،۵۰۹=(۳،۸۵۶،۱۴۹+۵،۵۰۶،۲۸۱+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰+۱۸،۹۶۶،۰۷۹)

ریال ۵۵۶،۴۴۵=۷/(۲*۱،۹۴۷،۵۵۶))

حقوق و مزایای مشمول مالیات: ریال ۳۲،۷۷۲،۰۶۵=۵۵۶،۴۴۵-۳۳،۳۲۸،۵۰۹.

مالیات پرداختنی:ریال ۲۲۷،۲۰۶=۱۰%*(۳۰،۰۰۰،۰۰۰-۳۲،۷۷۲،۰۶۵)

با تکمیل فرم زیر فیش حقوقی این شخص با شماره پرسنلی بلافاصله برای شما ایمیل می‌شود:

 

سلام،وقت بخیر،ممنون از مطالب مفید سایتتون،فقط اگه میشه،برعکس این مطلب هم توصیح بدید،برای مثال چطور میتونیم برای فردی با خالص پرداختی۱۰میلیون فیش حقوقی طراحی کنیم،

سلام
در فیش حقوق اشخاص مختلف آیتمهای متفاوتی وجود دارد لذا قرارداد و شرایط آن موارد اصلی محاسبه حقوق می باشد که با قرار دادن آیتمهای ان در فیش حقوق مبلغ حقوق مشخص میگردد

مطالبتون عالی و گویاس
ممنون از سایت مرتب و بهینه ای که تهیه کردین چون واقعا سایتهای ایرانی دچار ضعف هستن

سلام به شما دوست گرانقدر
از اینکه مطالب برای شما کاربردی بوده بسیار خرسندم.یرایتان آرزوی موفقیت و پیروزی دارم

با تشکر فراوان از مطالب بسیار با ارزش و پر کاربردی که ارسال فرمودید .

ممنو از حسن توجهتون به سایت
امیدوارم بتوانیم انتظارات را به خوبی برآورده کنیم

سلام

ممنون

مثل همیشه عالی بود.

ذخیره نام و ایمیل در مروگر برای دفعات بعدی

تهران، نیاوران (خیابان باهنر) خیابان مقدسی (مژده)، نبش بن‌بست آزادی، پلاک ۲، واحد ۱۳

شماره تماس: ۰۲۱۲۸۱۱۱۲۲۸

لینک‌های مهم


کد تایید *


آیین نامه معافیت کارگاه های کوچک دارای کمتر از ده نفرDownloads-icon

عضویت رایگان
ورود


پنل کاربری


۰۲۱-۲۸۱۱۱۲۲۸ |

سلام کاربر عزیز، امروز تصمیم گرفتیم قوانین کار را به زبانی ساده برای شما بیان کنیم تا محاسبه حقوق و دستمزد را به راحتی انجام دهید و بتوانید فیش حقوقی را تنها با وارد کردن شماره پرسنلی در اکسل طراحی نمایید. شاید بارها قوانین کار مربوط به حقوق و دستمزد را دیده باشید ولی حتی یکبار هم آن را به‌طور کامل مطالعه نکردید همین موضوع باعث بروز مشکلاتی برای شما می‌گردد پیشنهاد من به شما حسابدار عزیزی که تازه وارد بازار کار شده‌اید این است یکبار با توجه کامل قوانین را مطالعه نمایید و حتی الامکان با دانسته های خود یک فیش حقوقی در اکسل طراحی نمایید با این کار علاوه بر افزایش یادگیری می توانید خود را از بسیاری از موانع برهانید.

مزد عبارت است از وجوه نقد یا غیر نقد یا مجموع آنها که در مقابل انجام کار به کارگر پرداخت می‌شود. اگر مزد با ساعات انجام کار مرتبط باشد مزد ساعتی و در صورتی که براساس میزان انجام کار یا محصول باشد، کارمزد و چنان چه بر اساس میزان انجام کار یا محصول تولید شده در زمان معین باشد کارمزد ساعتی نامیده می‌شود.

فیش حقوقی شرکت خصوصی

حقوقی است که با رعایت قانون کار برای کارگران رسمی( و یا به وسیله عقد قراردادی که مغایر قانون کار نباشد )برای کارگران قراردادی برای انجام یک ساعت کار و یا تولید یک واحد محصول تعیین و به صورت ساعتی، روزانه، هفتگی و معمولا ماهانه پرداخت می‌شود.

نکته: در ماههای ۳۱ روزه، حقوق و مزایا باید بر اساس ۳۱ روز محاسبه و به کارگر پرداخت شود.

 

سال ۹۹ یک سال پر درآمد برای حسابدارهاست! اگر بخواهید سهمتون رو از این بازار بدست می آورید ؛
ویدئو رو ببینید:

مدت زمانی است که کارگر نیرو یا وقت خود را به منظور انجام کار در اختیار کارفرما قرار می دهد. ساعات کار موظف کارگران نباید از ۸ ساعت در شبانه روز تجاوز کند. البته کارفرما با توافق کارگران یا نمایندگان قانونی آنها می تواند ساعات کار را در بعضی از روزهای هفته کمتر از میزان مقرر و در دیگر روزها بیشتر از این میزان تعیین کند به شرط آن که مجموع ساعات کار در هفته از ۴۴ ساعت بیشتر نشود. ( ساعت کار موظف در هفته برای هر دو بخش دولتی و غیر دولتی یکسان است).

نکته: در مشاغل سخت و زیان آور و زیر زمینی، ساعات کار موظف نباید از ۶ ساعت در روز و ۳۶ ساعت در هفته تجاوز نماید.

به طور متوسط میزان ساعت کار موظف کارگر در هر روز کاری معادل ۷ ساعت و ۲۰ دقیقه یعنی ۷/۳۳ ساعت خواهد بود.

ساعت ۷.۳۳=۴۴/۶.

کارهایی هستند که بخشی از ساعات انجام آن در روز و قسمتی در شب واقع شود. در کارهای مختلط، ساعاتی که در شب واقع می گردد مشمول ۳۵ درصد فوق العاده شب کاری می‌گردد.

عبارت است از کاری که در طول ماه گردش دارد و نوبت های آن در صبح یا عصر یا شب واقع می شود. کارگرانی که در طول ماه به طور نوبتی کار می کنند و نوبت های کارشان در صبح و عصر واقع شود ۱۰ درصد و چنان چه نوبت کارشان در صبح و عصر و شب قرار گیرد ۱۵ در صد و در صورتی که نوبت ها در صبح و عصر و شب باشد ۲۲/۵ درصد علاوه بر دستمزد عادی به عنوان فوق العاده نوبت کاری دریافت خواهند‌کرد.

نکته: در کارهای نوبتی ممکن است ساعات کار از ۸ ساعت در شبانه روز و یا ۴۴ ساعت در هفته بیشتر شود ولی جمع ساعات کار در چهار هفته متوالی نباید از ۱۷۶ ساعت بیشتر شود.

انجام کار بیش از ساعات تعیین شده در قانون کار اضافه کاری نام دارد.  ارجاع کار اضافی به کار گرانی که کار شبانه یا کار سخت و زیان آور و زیر زمینی انجام می‌دهند ممنوع است.

در سایر مشاغل ارجاع کار اضافی به کارگر با شرایط زیر مجاز است:

الف) موافقت کارگر

ب)  پرداخت ۴۰ درصد اضافه بر مزد هر ساعت کار عادی برای یک ساعت اضافه کار.

نکته : کلیه کار فرمایان کارگاه های مشمول قانون کار مکلفند به هر یک از کارگران خود به نسبت یک سال کار معادل ۶۰ روز آخرین مزد، به عنوان عیدی و پاداش بپردازند.

مبلغ پرداختی از این بابت به هر یک از کارکنان در پایان هر سال نبایستی از معادل ۹۰ روز حداقل مزد روزانه قانونی همان سال بیشتر شود.

حداقل دستمزد روزانه × ۶۰ = حداقل عیدی و پاداش آخر سال

حداقل دستمزد روزانه × ۹۰ = حداکثر عیدی و پاداش آخر سال

طبق ماده ۲۴ قانون کار، کارفرما باید به کارگری که مطابق قرارداد، یک‌سال یا بیشتر، به کار اشتغال داشته است برای هر سال سابقه، اعم از متوالی یا متناوب بر اساس آخرین حقوق مبلغی معادل یک ماه حقوق به عنوان مزایای پایان کار به وی پرداخت نماید.

طبق مستندات جدید برای محاسبه سنوات خدمت کارگران مورخ ۱۳۹۸/۱۱/۲۹، به عبارتی مزد یا حقوق، کمک عائله مندی، هزینه  مسکن، خواربار، ایاب و ذهاب، مزایای غیر نقدی، پاداش افزایش تولید، سود سالانه و نظایر آنها در محاسبه حق سنوات لحاظ می‌گردد.

در ابتدا برابر با این قانون به حداکثر ۲ فرزند تعلق می گرفت. اما در ماده واحده قانون اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده از ۱۳۹۲/۰۴/۲۹، محدودیت تعداد فرزندان حذف شده و به تمام فرزندان حق اولاد یا کمک عائله مندی تعلق می گیرد.

طبق ماده ۸۷ قانون تامین اجتماعی پرداخت حق اولاد و کمک عائله مندی بر عهده کارفرما است. حق اولاد برای هر فرزند معادل سه روز حداقل مزد هر سال است.

روز جمعه روز تعطیل هفتگی کارگران با استفاده از مزد می باشد. در امور مربوط به خدمات عمومی نظیر آب، برق، اتوبوسرانی و یا در کارگاه هایی که حسب نوع کار و یا توافق طرفین، به طور مستمر روز دیگری برای تعطیل هفتگی تعیین شود همان روز در حکم روز تعطیل هفتگی خواهد بود و به هر حال تعطیل یک روز معین در هفته اجباری است. کارگرانی که به هر عنوان به این ترتیب روزهای جمعه کار می‌کنند در مقابل عدم استفاده از تعطیلی روز جمعه ۴۰% اضافه بر مزد دریافت می‌کنند.

نکته: مرخصی کمتر از یک روز کار (مرخصی ساعتی) جزء مرخصی استحقاقی منظور می‌گردد.

به موجب ماده ۱۹۱ قانون کار و آیین نامه معافیت کارگاه های کوچک دارای کمتر از ده نفر،  هر بنگاه اقتصادی که کمتر از ۱۰ پرسنل داشته باشد به هر یک از پرسنل ۲۱ روز و ۴ جمعه که جمعا ۲۵ روز می‌باشد. در سال مرخصی تعلق می گیرد. همچنین هر بنگاه اقتصادی که از ۱۰ نفر به بالا پرسنل دارد به هر پرسنل ۲۶ روز به همراه ۴ جمعه که جمعا ۳۰ روز می‌باشد در سال مرخصی تعلق می‌گیرد.

بطور کلی به کسورات توافقی و کسورات قانونی تقسیم می‌شوند:

وجوهی است که به حکم قانون تأمین اجتماعی برای استفاده از مزایای موضوع آن به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌گردد.

فیش حقوقی یک فرم از  مشخصات کارگر مورد نظر با تمام جزئیات حقوق وی می باشد. در واقع شفاف‌سازی شرایط کار، مطلع شدن از میزان تعهدات کارفرما در قبال کارگر، مشخص شدن جزییات حقوق و مزایا و ریز دریافتی‌ها، سهولت در گرفتن وام و تسهیلات و ارائه سندی برای پیگیری‌های حقوقی و… از مزیتهای دریافت فیش حقوقی است.

سقف معافیت مالیاتی موضوع ماده ۸۴ قانون مالیاتهای مستقیم، در سال ۹۹ سالانه مبلغ  ۳۶۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال و ماهیانه ۳۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال است.

 

 

شرکت تولیدی آیسان با ۱۲ پرسنل در پایان هر ماه به محاسبه حقوق و دستمزد کارگران خود می پردازد، اطلاعات یکی از کارگران  (آقای حسینی) به شرح ذیل می‌باشد:

فیش حقوقی شرکت خصوصی

این شخص در ابتدای سال ۹۹ در این شرکت استخدام شده است. در اردیبهشت سال ۹۹  آقای حسینی ۱ روز ماموریت، ۳۳ ساعت اضافه کاری و ۲،۰۰۰،۰۰۰ ریال مساعده حقوق داشته است.

آقای حسینی متاهل و دارای ۳ فرزند می باشد. در ضمن ایشان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی شرکت آیسان هستند.

مطلوب است: 

در مثال فوق شرکت پاریس ۱۲ پرسنل دارد (یعنی جزو کارگاره‌های کوچک محسوب نمی‌شود). بنابراین به هر یک ۲۶ روز مرخصی در سال تعلق می‌گیرد. میزان مرخصی استفاده نشده آقای حسینی ۴ ساعت است. ( در این کارگاه مرخصی به صورت ماهانه تسویه می شود). در این مثال میخواهیم تنها با وارد کردن شماره پرسنلی شخص فیش حقوقی آن را تهیه نماییم.

حقوق پایه آقای حسینی: ریال ۱۸،۹۶۶،۰۷۹=۶۱۱،۸۰۹*۳۱.

حق اولاد:  ریال ۵،۵۰۶،۲۸۱=۶۱۱،۸۰۹*۳*۳.

حق بن و خواربار در سال ۹۹= ۴،۰۰۰،۰۰۰ ریال.

حق مسکن در سال ۹۹= ۱،۰۰۰،۰۰۰  ریال.

اضافه کاری: ریال ۳،۸۵۶،۱۴۹=۳۳*۱۴۰%*(۶۱۱،۸۰۹/۷.۳۳).

حق بیمه سهم کارفرما:ریال ۵،۵۶۴،۴۴۶=۲۰%*(۳،۸۵۶،۱۴۹+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰ +۱۸،۹۶۶،۰۷۹).

بیمه بیکاری: ریال ۸۳۴،۶۶۷=۳%*(۳،۸۵۶،۱۴۹+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰ +۱۸،۹۶۶،۰۷۹).

حق بیمه سهم کارگر: ۱،۹۴۷،۵۵۶=۷%*(۳،۸۵۶،۱۴۹+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰ +۱۸،۹۶۶،۰۷۹).

جمع حقوق و مزایای مشمول مالیات:

نکنته: دو هفتم حق بیمه سهم کارگر معاف از مالیات است.

ریال ۳۳،۳۲۸،۵۰۹=(۳،۸۵۶،۱۴۹+۵،۵۰۶،۲۸۱+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰+۱۸،۹۶۶،۰۷۹)

ریال ۵۵۶،۴۴۵=۷/(۲*۱،۹۴۷،۵۵۶))

حقوق و مزایای مشمول مالیات: ریال ۳۲،۷۷۲،۰۶۵=۵۵۶،۴۴۵-۳۳،۳۲۸،۵۰۹.

مالیات پرداختنی:ریال ۲۲۷،۲۰۶=۱۰%*(۳۰،۰۰۰،۰۰۰-۳۲،۷۷۲،۰۶۵)

با تکمیل فرم زیر فیش حقوقی این شخص با شماره پرسنلی بلافاصله برای شما ایمیل می‌شود:

 

سلام،وقت بخیر،ممنون از مطالب مفید سایتتون،فقط اگه میشه،برعکس این مطلب هم توصیح بدید،برای مثال چطور میتونیم برای فردی با خالص پرداختی۱۰میلیون فیش حقوقی طراحی کنیم،

سلام
در فیش حقوق اشخاص مختلف آیتمهای متفاوتی وجود دارد لذا قرارداد و شرایط آن موارد اصلی محاسبه حقوق می باشد که با قرار دادن آیتمهای ان در فیش حقوق مبلغ حقوق مشخص میگردد

مطالبتون عالی و گویاس
ممنون از سایت مرتب و بهینه ای که تهیه کردین چون واقعا سایتهای ایرانی دچار ضعف هستن

سلام به شما دوست گرانقدر
از اینکه مطالب برای شما کاربردی بوده بسیار خرسندم.یرایتان آرزوی موفقیت و پیروزی دارم

با تشکر فراوان از مطالب بسیار با ارزش و پر کاربردی که ارسال فرمودید .

ممنو از حسن توجهتون به سایت
امیدوارم بتوانیم انتظارات را به خوبی برآورده کنیم

سلام

ممنون

مثل همیشه عالی بود.

ذخیره نام و ایمیل در مروگر برای دفعات بعدی

تهران، نیاوران (خیابان باهنر) خیابان مقدسی (مژده)، نبش بن‌بست آزادی، پلاک ۲، واحد ۱۳

شماره تماس: ۰۲۱۲۸۱۱۱۲۲۸

لینک‌های مهم


کد تایید *


آیین نامه معافیت کارگاه های کوچک دارای کمتر از ده نفرDownloads-icon

عضویت رایگان
ورود


پنل کاربری


۰۲۱-۲۸۱۱۱۲۲۸ |

سلام کاربر عزیز، امروز تصمیم گرفتیم قوانین کار را به زبانی ساده برای شما بیان کنیم تا محاسبه حقوق و دستمزد را به راحتی انجام دهید و بتوانید فیش حقوقی را تنها با وارد کردن شماره پرسنلی در اکسل طراحی نمایید. شاید بارها قوانین کار مربوط به حقوق و دستمزد را دیده باشید ولی حتی یکبار هم آن را به‌طور کامل مطالعه نکردید همین موضوع باعث بروز مشکلاتی برای شما می‌گردد پیشنهاد من به شما حسابدار عزیزی که تازه وارد بازار کار شده‌اید این است یکبار با توجه کامل قوانین را مطالعه نمایید و حتی الامکان با دانسته های خود یک فیش حقوقی در اکسل طراحی نمایید با این کار علاوه بر افزایش یادگیری می توانید خود را از بسیاری از موانع برهانید.

مزد عبارت است از وجوه نقد یا غیر نقد یا مجموع آنها که در مقابل انجام کار به کارگر پرداخت می‌شود. اگر مزد با ساعات انجام کار مرتبط باشد مزد ساعتی و در صورتی که براساس میزان انجام کار یا محصول باشد، کارمزد و چنان چه بر اساس میزان انجام کار یا محصول تولید شده در زمان معین باشد کارمزد ساعتی نامیده می‌شود.

فیش حقوقی شرکت خصوصی

حقوقی است که با رعایت قانون کار برای کارگران رسمی( و یا به وسیله عقد قراردادی که مغایر قانون کار نباشد )برای کارگران قراردادی برای انجام یک ساعت کار و یا تولید یک واحد محصول تعیین و به صورت ساعتی، روزانه، هفتگی و معمولا ماهانه پرداخت می‌شود.

نکته: در ماههای ۳۱ روزه، حقوق و مزایا باید بر اساس ۳۱ روز محاسبه و به کارگر پرداخت شود.

 

سال ۹۹ یک سال پر درآمد برای حسابدارهاست! اگر بخواهید سهمتون رو از این بازار بدست می آورید ؛
ویدئو رو ببینید:

مدت زمانی است که کارگر نیرو یا وقت خود را به منظور انجام کار در اختیار کارفرما قرار می دهد. ساعات کار موظف کارگران نباید از ۸ ساعت در شبانه روز تجاوز کند. البته کارفرما با توافق کارگران یا نمایندگان قانونی آنها می تواند ساعات کار را در بعضی از روزهای هفته کمتر از میزان مقرر و در دیگر روزها بیشتر از این میزان تعیین کند به شرط آن که مجموع ساعات کار در هفته از ۴۴ ساعت بیشتر نشود. ( ساعت کار موظف در هفته برای هر دو بخش دولتی و غیر دولتی یکسان است).

نکته: در مشاغل سخت و زیان آور و زیر زمینی، ساعات کار موظف نباید از ۶ ساعت در روز و ۳۶ ساعت در هفته تجاوز نماید.

به طور متوسط میزان ساعت کار موظف کارگر در هر روز کاری معادل ۷ ساعت و ۲۰ دقیقه یعنی ۷/۳۳ ساعت خواهد بود.

ساعت ۷.۳۳=۴۴/۶.

کارهایی هستند که بخشی از ساعات انجام آن در روز و قسمتی در شب واقع شود. در کارهای مختلط، ساعاتی که در شب واقع می گردد مشمول ۳۵ درصد فوق العاده شب کاری می‌گردد.

عبارت است از کاری که در طول ماه گردش دارد و نوبت های آن در صبح یا عصر یا شب واقع می شود. کارگرانی که در طول ماه به طور نوبتی کار می کنند و نوبت های کارشان در صبح و عصر واقع شود ۱۰ درصد و چنان چه نوبت کارشان در صبح و عصر و شب قرار گیرد ۱۵ در صد و در صورتی که نوبت ها در صبح و عصر و شب باشد ۲۲/۵ درصد علاوه بر دستمزد عادی به عنوان فوق العاده نوبت کاری دریافت خواهند‌کرد.

نکته: در کارهای نوبتی ممکن است ساعات کار از ۸ ساعت در شبانه روز و یا ۴۴ ساعت در هفته بیشتر شود ولی جمع ساعات کار در چهار هفته متوالی نباید از ۱۷۶ ساعت بیشتر شود.

انجام کار بیش از ساعات تعیین شده در قانون کار اضافه کاری نام دارد.  ارجاع کار اضافی به کار گرانی که کار شبانه یا کار سخت و زیان آور و زیر زمینی انجام می‌دهند ممنوع است.

در سایر مشاغل ارجاع کار اضافی به کارگر با شرایط زیر مجاز است:

الف) موافقت کارگر

ب)  پرداخت ۴۰ درصد اضافه بر مزد هر ساعت کار عادی برای یک ساعت اضافه کار.

نکته : کلیه کار فرمایان کارگاه های مشمول قانون کار مکلفند به هر یک از کارگران خود به نسبت یک سال کار معادل ۶۰ روز آخرین مزد، به عنوان عیدی و پاداش بپردازند.

مبلغ پرداختی از این بابت به هر یک از کارکنان در پایان هر سال نبایستی از معادل ۹۰ روز حداقل مزد روزانه قانونی همان سال بیشتر شود.

حداقل دستمزد روزانه × ۶۰ = حداقل عیدی و پاداش آخر سال

حداقل دستمزد روزانه × ۹۰ = حداکثر عیدی و پاداش آخر سال

طبق ماده ۲۴ قانون کار، کارفرما باید به کارگری که مطابق قرارداد، یک‌سال یا بیشتر، به کار اشتغال داشته است برای هر سال سابقه، اعم از متوالی یا متناوب بر اساس آخرین حقوق مبلغی معادل یک ماه حقوق به عنوان مزایای پایان کار به وی پرداخت نماید.

طبق مستندات جدید برای محاسبه سنوات خدمت کارگران مورخ ۱۳۹۸/۱۱/۲۹، به عبارتی مزد یا حقوق، کمک عائله مندی، هزینه  مسکن، خواربار، ایاب و ذهاب، مزایای غیر نقدی، پاداش افزایش تولید، سود سالانه و نظایر آنها در محاسبه حق سنوات لحاظ می‌گردد.

در ابتدا برابر با این قانون به حداکثر ۲ فرزند تعلق می گرفت. اما در ماده واحده قانون اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده از ۱۳۹۲/۰۴/۲۹، محدودیت تعداد فرزندان حذف شده و به تمام فرزندان حق اولاد یا کمک عائله مندی تعلق می گیرد.

طبق ماده ۸۷ قانون تامین اجتماعی پرداخت حق اولاد و کمک عائله مندی بر عهده کارفرما است. حق اولاد برای هر فرزند معادل سه روز حداقل مزد هر سال است.

روز جمعه روز تعطیل هفتگی کارگران با استفاده از مزد می باشد. در امور مربوط به خدمات عمومی نظیر آب، برق، اتوبوسرانی و یا در کارگاه هایی که حسب نوع کار و یا توافق طرفین، به طور مستمر روز دیگری برای تعطیل هفتگی تعیین شود همان روز در حکم روز تعطیل هفتگی خواهد بود و به هر حال تعطیل یک روز معین در هفته اجباری است. کارگرانی که به هر عنوان به این ترتیب روزهای جمعه کار می‌کنند در مقابل عدم استفاده از تعطیلی روز جمعه ۴۰% اضافه بر مزد دریافت می‌کنند.

نکته: مرخصی کمتر از یک روز کار (مرخصی ساعتی) جزء مرخصی استحقاقی منظور می‌گردد.

به موجب ماده ۱۹۱ قانون کار و آیین نامه معافیت کارگاه های کوچک دارای کمتر از ده نفر،  هر بنگاه اقتصادی که کمتر از ۱۰ پرسنل داشته باشد به هر یک از پرسنل ۲۱ روز و ۴ جمعه که جمعا ۲۵ روز می‌باشد. در سال مرخصی تعلق می گیرد. همچنین هر بنگاه اقتصادی که از ۱۰ نفر به بالا پرسنل دارد به هر پرسنل ۲۶ روز به همراه ۴ جمعه که جمعا ۳۰ روز می‌باشد در سال مرخصی تعلق می‌گیرد.

بطور کلی به کسورات توافقی و کسورات قانونی تقسیم می‌شوند:

وجوهی است که به حکم قانون تأمین اجتماعی برای استفاده از مزایای موضوع آن به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌گردد.

فیش حقوقی یک فرم از  مشخصات کارگر مورد نظر با تمام جزئیات حقوق وی می باشد. در واقع شفاف‌سازی شرایط کار، مطلع شدن از میزان تعهدات کارفرما در قبال کارگر، مشخص شدن جزییات حقوق و مزایا و ریز دریافتی‌ها، سهولت در گرفتن وام و تسهیلات و ارائه سندی برای پیگیری‌های حقوقی و… از مزیتهای دریافت فیش حقوقی است.

سقف معافیت مالیاتی موضوع ماده ۸۴ قانون مالیاتهای مستقیم، در سال ۹۹ سالانه مبلغ  ۳۶۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال و ماهیانه ۳۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال است.

 

 

شرکت تولیدی آیسان با ۱۲ پرسنل در پایان هر ماه به محاسبه حقوق و دستمزد کارگران خود می پردازد، اطلاعات یکی از کارگران  (آقای حسینی) به شرح ذیل می‌باشد:

فیش حقوقی شرکت خصوصی

این شخص در ابتدای سال ۹۹ در این شرکت استخدام شده است. در اردیبهشت سال ۹۹  آقای حسینی ۱ روز ماموریت، ۳۳ ساعت اضافه کاری و ۲،۰۰۰،۰۰۰ ریال مساعده حقوق داشته است.

آقای حسینی متاهل و دارای ۳ فرزند می باشد. در ضمن ایشان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی شرکت آیسان هستند.

مطلوب است: 

در مثال فوق شرکت پاریس ۱۲ پرسنل دارد (یعنی جزو کارگاره‌های کوچک محسوب نمی‌شود). بنابراین به هر یک ۲۶ روز مرخصی در سال تعلق می‌گیرد. میزان مرخصی استفاده نشده آقای حسینی ۴ ساعت است. ( در این کارگاه مرخصی به صورت ماهانه تسویه می شود). در این مثال میخواهیم تنها با وارد کردن شماره پرسنلی شخص فیش حقوقی آن را تهیه نماییم.

حقوق پایه آقای حسینی: ریال ۱۸،۹۶۶،۰۷۹=۶۱۱،۸۰۹*۳۱.

حق اولاد:  ریال ۵،۵۰۶،۲۸۱=۶۱۱،۸۰۹*۳*۳.

حق بن و خواربار در سال ۹۹= ۴،۰۰۰،۰۰۰ ریال.

حق مسکن در سال ۹۹= ۱،۰۰۰،۰۰۰  ریال.

اضافه کاری: ریال ۳،۸۵۶،۱۴۹=۳۳*۱۴۰%*(۶۱۱،۸۰۹/۷.۳۳).

حق بیمه سهم کارفرما:ریال ۵،۵۶۴،۴۴۶=۲۰%*(۳،۸۵۶،۱۴۹+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰ +۱۸،۹۶۶،۰۷۹).

بیمه بیکاری: ریال ۸۳۴،۶۶۷=۳%*(۳،۸۵۶،۱۴۹+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰ +۱۸،۹۶۶،۰۷۹).

حق بیمه سهم کارگر: ۱،۹۴۷،۵۵۶=۷%*(۳،۸۵۶،۱۴۹+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰ +۱۸،۹۶۶،۰۷۹).

جمع حقوق و مزایای مشمول مالیات:

نکنته: دو هفتم حق بیمه سهم کارگر معاف از مالیات است.

ریال ۳۳،۳۲۸،۵۰۹=(۳،۸۵۶،۱۴۹+۵،۵۰۶،۲۸۱+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰+۱۸،۹۶۶،۰۷۹)

ریال ۵۵۶،۴۴۵=۷/(۲*۱،۹۴۷،۵۵۶))

حقوق و مزایای مشمول مالیات: ریال ۳۲،۷۷۲،۰۶۵=۵۵۶،۴۴۵-۳۳،۳۲۸،۵۰۹.

مالیات پرداختنی:ریال ۲۲۷،۲۰۶=۱۰%*(۳۰،۰۰۰،۰۰۰-۳۲،۷۷۲،۰۶۵)

با تکمیل فرم زیر فیش حقوقی این شخص با شماره پرسنلی بلافاصله برای شما ایمیل می‌شود:

 

سلام،وقت بخیر،ممنون از مطالب مفید سایتتون،فقط اگه میشه،برعکس این مطلب هم توصیح بدید،برای مثال چطور میتونیم برای فردی با خالص پرداختی۱۰میلیون فیش حقوقی طراحی کنیم،

سلام
در فیش حقوق اشخاص مختلف آیتمهای متفاوتی وجود دارد لذا قرارداد و شرایط آن موارد اصلی محاسبه حقوق می باشد که با قرار دادن آیتمهای ان در فیش حقوق مبلغ حقوق مشخص میگردد

مطالبتون عالی و گویاس
ممنون از سایت مرتب و بهینه ای که تهیه کردین چون واقعا سایتهای ایرانی دچار ضعف هستن

سلام به شما دوست گرانقدر
از اینکه مطالب برای شما کاربردی بوده بسیار خرسندم.یرایتان آرزوی موفقیت و پیروزی دارم

با تشکر فراوان از مطالب بسیار با ارزش و پر کاربردی که ارسال فرمودید .

ممنو از حسن توجهتون به سایت
امیدوارم بتوانیم انتظارات را به خوبی برآورده کنیم

سلام

ممنون

مثل همیشه عالی بود.

ذخیره نام و ایمیل در مروگر برای دفعات بعدی

تهران، نیاوران (خیابان باهنر) خیابان مقدسی (مژده)، نبش بن‌بست آزادی، پلاک ۲، واحد ۱۳

شماره تماس: ۰۲۱۲۸۱۱۱۲۲۸

لینک‌های مهم


کد تایید *


آیین نامه معافیت کارگاه های کوچک دارای کمتر از ده نفرDownloads-icon

عضویت رایگان
ورود


پنل کاربری


۰۲۱-۲۸۱۱۱۲۲۸ |

سلام کاربر عزیز، امروز تصمیم گرفتیم قوانین کار را به زبانی ساده برای شما بیان کنیم تا محاسبه حقوق و دستمزد را به راحتی انجام دهید و بتوانید فیش حقوقی را تنها با وارد کردن شماره پرسنلی در اکسل طراحی نمایید. شاید بارها قوانین کار مربوط به حقوق و دستمزد را دیده باشید ولی حتی یکبار هم آن را به‌طور کامل مطالعه نکردید همین موضوع باعث بروز مشکلاتی برای شما می‌گردد پیشنهاد من به شما حسابدار عزیزی که تازه وارد بازار کار شده‌اید این است یکبار با توجه کامل قوانین را مطالعه نمایید و حتی الامکان با دانسته های خود یک فیش حقوقی در اکسل طراحی نمایید با این کار علاوه بر افزایش یادگیری می توانید خود را از بسیاری از موانع برهانید.

مزد عبارت است از وجوه نقد یا غیر نقد یا مجموع آنها که در مقابل انجام کار به کارگر پرداخت می‌شود. اگر مزد با ساعات انجام کار مرتبط باشد مزد ساعتی و در صورتی که براساس میزان انجام کار یا محصول باشد، کارمزد و چنان چه بر اساس میزان انجام کار یا محصول تولید شده در زمان معین باشد کارمزد ساعتی نامیده می‌شود.

فیش حقوقی شرکت خصوصی

حقوقی است که با رعایت قانون کار برای کارگران رسمی( و یا به وسیله عقد قراردادی که مغایر قانون کار نباشد )برای کارگران قراردادی برای انجام یک ساعت کار و یا تولید یک واحد محصول تعیین و به صورت ساعتی، روزانه، هفتگی و معمولا ماهانه پرداخت می‌شود.

نکته: در ماههای ۳۱ روزه، حقوق و مزایا باید بر اساس ۳۱ روز محاسبه و به کارگر پرداخت شود.

 

سال ۹۹ یک سال پر درآمد برای حسابدارهاست! اگر بخواهید سهمتون رو از این بازار بدست می آورید ؛
ویدئو رو ببینید:

مدت زمانی است که کارگر نیرو یا وقت خود را به منظور انجام کار در اختیار کارفرما قرار می دهد. ساعات کار موظف کارگران نباید از ۸ ساعت در شبانه روز تجاوز کند. البته کارفرما با توافق کارگران یا نمایندگان قانونی آنها می تواند ساعات کار را در بعضی از روزهای هفته کمتر از میزان مقرر و در دیگر روزها بیشتر از این میزان تعیین کند به شرط آن که مجموع ساعات کار در هفته از ۴۴ ساعت بیشتر نشود. ( ساعت کار موظف در هفته برای هر دو بخش دولتی و غیر دولتی یکسان است).

نکته: در مشاغل سخت و زیان آور و زیر زمینی، ساعات کار موظف نباید از ۶ ساعت در روز و ۳۶ ساعت در هفته تجاوز نماید.

به طور متوسط میزان ساعت کار موظف کارگر در هر روز کاری معادل ۷ ساعت و ۲۰ دقیقه یعنی ۷/۳۳ ساعت خواهد بود.

ساعت ۷.۳۳=۴۴/۶.

کارهایی هستند که بخشی از ساعات انجام آن در روز و قسمتی در شب واقع شود. در کارهای مختلط، ساعاتی که در شب واقع می گردد مشمول ۳۵ درصد فوق العاده شب کاری می‌گردد.

عبارت است از کاری که در طول ماه گردش دارد و نوبت های آن در صبح یا عصر یا شب واقع می شود. کارگرانی که در طول ماه به طور نوبتی کار می کنند و نوبت های کارشان در صبح و عصر واقع شود ۱۰ درصد و چنان چه نوبت کارشان در صبح و عصر و شب قرار گیرد ۱۵ در صد و در صورتی که نوبت ها در صبح و عصر و شب باشد ۲۲/۵ درصد علاوه بر دستمزد عادی به عنوان فوق العاده نوبت کاری دریافت خواهند‌کرد.

نکته: در کارهای نوبتی ممکن است ساعات کار از ۸ ساعت در شبانه روز و یا ۴۴ ساعت در هفته بیشتر شود ولی جمع ساعات کار در چهار هفته متوالی نباید از ۱۷۶ ساعت بیشتر شود.

انجام کار بیش از ساعات تعیین شده در قانون کار اضافه کاری نام دارد.  ارجاع کار اضافی به کار گرانی که کار شبانه یا کار سخت و زیان آور و زیر زمینی انجام می‌دهند ممنوع است.

در سایر مشاغل ارجاع کار اضافی به کارگر با شرایط زیر مجاز است:

الف) موافقت کارگر

ب)  پرداخت ۴۰ درصد اضافه بر مزد هر ساعت کار عادی برای یک ساعت اضافه کار.

نکته : کلیه کار فرمایان کارگاه های مشمول قانون کار مکلفند به هر یک از کارگران خود به نسبت یک سال کار معادل ۶۰ روز آخرین مزد، به عنوان عیدی و پاداش بپردازند.

مبلغ پرداختی از این بابت به هر یک از کارکنان در پایان هر سال نبایستی از معادل ۹۰ روز حداقل مزد روزانه قانونی همان سال بیشتر شود.

حداقل دستمزد روزانه × ۶۰ = حداقل عیدی و پاداش آخر سال

حداقل دستمزد روزانه × ۹۰ = حداکثر عیدی و پاداش آخر سال

طبق ماده ۲۴ قانون کار، کارفرما باید به کارگری که مطابق قرارداد، یک‌سال یا بیشتر، به کار اشتغال داشته است برای هر سال سابقه، اعم از متوالی یا متناوب بر اساس آخرین حقوق مبلغی معادل یک ماه حقوق به عنوان مزایای پایان کار به وی پرداخت نماید.

طبق مستندات جدید برای محاسبه سنوات خدمت کارگران مورخ ۱۳۹۸/۱۱/۲۹، به عبارتی مزد یا حقوق، کمک عائله مندی، هزینه  مسکن، خواربار، ایاب و ذهاب، مزایای غیر نقدی، پاداش افزایش تولید، سود سالانه و نظایر آنها در محاسبه حق سنوات لحاظ می‌گردد.

در ابتدا برابر با این قانون به حداکثر ۲ فرزند تعلق می گرفت. اما در ماده واحده قانون اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده از ۱۳۹۲/۰۴/۲۹، محدودیت تعداد فرزندان حذف شده و به تمام فرزندان حق اولاد یا کمک عائله مندی تعلق می گیرد.

طبق ماده ۸۷ قانون تامین اجتماعی پرداخت حق اولاد و کمک عائله مندی بر عهده کارفرما است. حق اولاد برای هر فرزند معادل سه روز حداقل مزد هر سال است.

روز جمعه روز تعطیل هفتگی کارگران با استفاده از مزد می باشد. در امور مربوط به خدمات عمومی نظیر آب، برق، اتوبوسرانی و یا در کارگاه هایی که حسب نوع کار و یا توافق طرفین، به طور مستمر روز دیگری برای تعطیل هفتگی تعیین شود همان روز در حکم روز تعطیل هفتگی خواهد بود و به هر حال تعطیل یک روز معین در هفته اجباری است. کارگرانی که به هر عنوان به این ترتیب روزهای جمعه کار می‌کنند در مقابل عدم استفاده از تعطیلی روز جمعه ۴۰% اضافه بر مزد دریافت می‌کنند.

نکته: مرخصی کمتر از یک روز کار (مرخصی ساعتی) جزء مرخصی استحقاقی منظور می‌گردد.

به موجب ماده ۱۹۱ قانون کار و آیین نامه معافیت کارگاه های کوچک دارای کمتر از ده نفر،  هر بنگاه اقتصادی که کمتر از ۱۰ پرسنل داشته باشد به هر یک از پرسنل ۲۱ روز و ۴ جمعه که جمعا ۲۵ روز می‌باشد. در سال مرخصی تعلق می گیرد. همچنین هر بنگاه اقتصادی که از ۱۰ نفر به بالا پرسنل دارد به هر پرسنل ۲۶ روز به همراه ۴ جمعه که جمعا ۳۰ روز می‌باشد در سال مرخصی تعلق می‌گیرد.

بطور کلی به کسورات توافقی و کسورات قانونی تقسیم می‌شوند:

وجوهی است که به حکم قانون تأمین اجتماعی برای استفاده از مزایای موضوع آن به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌گردد.

فیش حقوقی یک فرم از  مشخصات کارگر مورد نظر با تمام جزئیات حقوق وی می باشد. در واقع شفاف‌سازی شرایط کار، مطلع شدن از میزان تعهدات کارفرما در قبال کارگر، مشخص شدن جزییات حقوق و مزایا و ریز دریافتی‌ها، سهولت در گرفتن وام و تسهیلات و ارائه سندی برای پیگیری‌های حقوقی و… از مزیتهای دریافت فیش حقوقی است.

سقف معافیت مالیاتی موضوع ماده ۸۴ قانون مالیاتهای مستقیم، در سال ۹۹ سالانه مبلغ  ۳۶۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال و ماهیانه ۳۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال است.

 

 

شرکت تولیدی آیسان با ۱۲ پرسنل در پایان هر ماه به محاسبه حقوق و دستمزد کارگران خود می پردازد، اطلاعات یکی از کارگران  (آقای حسینی) به شرح ذیل می‌باشد:

فیش حقوقی شرکت خصوصی

این شخص در ابتدای سال ۹۹ در این شرکت استخدام شده است. در اردیبهشت سال ۹۹  آقای حسینی ۱ روز ماموریت، ۳۳ ساعت اضافه کاری و ۲،۰۰۰،۰۰۰ ریال مساعده حقوق داشته است.

آقای حسینی متاهل و دارای ۳ فرزند می باشد. در ضمن ایشان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی شرکت آیسان هستند.

مطلوب است: 

در مثال فوق شرکت پاریس ۱۲ پرسنل دارد (یعنی جزو کارگاره‌های کوچک محسوب نمی‌شود). بنابراین به هر یک ۲۶ روز مرخصی در سال تعلق می‌گیرد. میزان مرخصی استفاده نشده آقای حسینی ۴ ساعت است. ( در این کارگاه مرخصی به صورت ماهانه تسویه می شود). در این مثال میخواهیم تنها با وارد کردن شماره پرسنلی شخص فیش حقوقی آن را تهیه نماییم.

حقوق پایه آقای حسینی: ریال ۱۸،۹۶۶،۰۷۹=۶۱۱،۸۰۹*۳۱.

حق اولاد:  ریال ۵،۵۰۶،۲۸۱=۶۱۱،۸۰۹*۳*۳.

حق بن و خواربار در سال ۹۹= ۴،۰۰۰،۰۰۰ ریال.

حق مسکن در سال ۹۹= ۱،۰۰۰،۰۰۰  ریال.

اضافه کاری: ریال ۳،۸۵۶،۱۴۹=۳۳*۱۴۰%*(۶۱۱،۸۰۹/۷.۳۳).

حق بیمه سهم کارفرما:ریال ۵،۵۶۴،۴۴۶=۲۰%*(۳،۸۵۶،۱۴۹+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰ +۱۸،۹۶۶،۰۷۹).

بیمه بیکاری: ریال ۸۳۴،۶۶۷=۳%*(۳،۸۵۶،۱۴۹+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰ +۱۸،۹۶۶،۰۷۹).

حق بیمه سهم کارگر: ۱،۹۴۷،۵۵۶=۷%*(۳،۸۵۶،۱۴۹+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰ +۱۸،۹۶۶،۰۷۹).

جمع حقوق و مزایای مشمول مالیات:

نکنته: دو هفتم حق بیمه سهم کارگر معاف از مالیات است.

ریال ۳۳،۳۲۸،۵۰۹=(۳،۸۵۶،۱۴۹+۵،۵۰۶،۲۸۱+۱،۰۰۰،۰۰۰+۴،۰۰۰،۰۰۰+۱۸،۹۶۶،۰۷۹)

ریال ۵۵۶،۴۴۵=۷/(۲*۱،۹۴۷،۵۵۶))

حقوق و مزایای مشمول مالیات: ریال ۳۲،۷۷۲،۰۶۵=۵۵۶،۴۴۵-۳۳،۳۲۸،۵۰۹.

مالیات پرداختنی:ریال ۲۲۷،۲۰۶=۱۰%*(۳۰،۰۰۰،۰۰۰-۳۲،۷۷۲،۰۶۵)

با تکمیل فرم زیر فیش حقوقی این شخص با شماره پرسنلی بلافاصله برای شما ایمیل می‌شود:

 

سلام،وقت بخیر،ممنون از مطالب مفید سایتتون،فقط اگه میشه،برعکس این مطلب هم توصیح بدید،برای مثال چطور میتونیم برای فردی با خالص پرداختی۱۰میلیون فیش حقوقی طراحی کنیم،

سلام
در فیش حقوق اشخاص مختلف آیتمهای متفاوتی وجود دارد لذا قرارداد و شرایط آن موارد اصلی محاسبه حقوق می باشد که با قرار دادن آیتمهای ان در فیش حقوق مبلغ حقوق مشخص میگردد

مطالبتون عالی و گویاس
ممنون از سایت مرتب و بهینه ای که تهیه کردین چون واقعا سایتهای ایرانی دچار ضعف هستن

سلام به شما دوست گرانقدر
از اینکه مطالب برای شما کاربردی بوده بسیار خرسندم.یرایتان آرزوی موفقیت و پیروزی دارم

با تشکر فراوان از مطالب بسیار با ارزش و پر کاربردی که ارسال فرمودید .

ممنو از حسن توجهتون به سایت
امیدوارم بتوانیم انتظارات را به خوبی برآورده کنیم

سلام

ممنون

مثل همیشه عالی بود.

ذخیره نام و ایمیل در مروگر برای دفعات بعدی

تهران، نیاوران (خیابان باهنر) خیابان مقدسی (مژده)، نبش بن‌بست آزادی، پلاک ۲، واحد ۱۳

شماره تماس: ۰۲۱۲۸۱۱۱۲۲۸

لینک‌های مهم


کد تایید *


آیین نامه معافیت کارگاه های کوچک دارای کمتر از ده نفرDownloads-icon

1.توضيحات: فایل آماده فيش حقوقی در قالب نرم افزار اکسل (Excel )بصورت فرمول بندی شده. در این فایل یک فيش حقوقی ماهيانه به همراه فرمولها و محاسبات مواردی مانند حقوق، بيمه، عيدی و … بر اساس تعداد روزهای کاری و یا ساعات کاری در ماه در نرمافزار اکسل آماده شده است. نکتهای که در هنگام …

دانلود نمونه فیش حقوقی خام

نمونه فیش حقوقی سال 96

اکسل فیش حقوقی 97

فیش حقوقی شرکت خصوصی

اکسل فیش حقوقی 96

نمونه فیش حقوقی شرکت های خصوصی

نمونه فیش حقوقی doc

دانلود نمونه فیش حقوقی word

نمونه فیش حقوقی 96

Back to Top


© 2020 دانلود رایگان


دانلود کتاب روانشناسی شناختی – زارع، شریفی – روانشناسی پیام نور – pdf
Downloads-icon


دانلود رایگان کتاب روان درمانی اگزیستانسیال ترجمه فارسی pdf
Downloads-icon

دانلود رایگان فرم حقوق و دستمزد آماده ورود اطلاعات،شامل محاسبه مالیات حقوق کارکنان از سرفصل های آموزش مالیات می باشد.

 

یکی از مهارتهای مهم و کاربردی برای کلیه حسابداران محاسبه حقوق و دستمزد طبق موازین قانونی است.

یک حسابدار برای محاسبات حقوق و دستمزد ،نیاز دارد از تکالیف مقرر در قانون کار ،قانون مالیاتهای مستقیم و قانون تامین اجتماعی اطلاع مفیدی داشته باشد. 

فیش حقوقی شرکت خصوصی

علاوه بر این ها داشتن تجربه کاربرد Excel و استفاده از نرم افزارهای حقوق و دستمزد برای محاسبه فرایند حقوق و دستمزد لازم می باشد. 

هم اکنون هیچ شرکت فعالی پیدا نمی کنید که به حسابدار دارای تجربه محاسبه حقوق و دستمزد نیاز نداشته باشد. 

حتی شرکتهای بزرگ به خاطر تعداد زیاد کارکنان دارای واحد حسابداری حقوق و دستمزد و سرپرست حسابداری حقوق و دستمزد هستند.

 

 

جهت دریافت فایل اکسلی ” حقوق ودستمزد  ” از لینک زیر استفاده فرمائید .

دانلود رایگان فرم حقوق و دستمزد

 

 

این فرم شامل محاسبه مالیات حقوق از سرفصل های آموزش مالیات می باشد. 

 

1.دوره جامع جهش به بازار کار حسابداری به شرط استخدام 

 

   

کلیه فعالان کسب وکار اعم از اشخاص حقوقی وحقیقی مکلفند براساس قراردادهای منعقده با کارکنان خود معمولا در پایان هرماه دستمزد ومزایای همکاران خودرا برپایه توافق انجام شده پس ازکسرکسورقانونی پرداخت نمایند.

  

2.دوره جامع آموزش مالیات و مهارتهای مالیاتی پیشرفته سال 99

 

برهمین اساس فرایند محاسبه وپرداخت حقوق ومزایا از امورضروری شرکتها،موسسات ومشاغل وصنوف می باشد.

فرایند محاسبه وپرداخت حقوق ومزایای کارکنان امری است که اشراف داشتن به موازین قانونی ودارا بودن دانش حسابداری وتجربه مهارت تهیه صورت حقوق ودستمزد برای آن لازم است.

به دوستانی که فارغ التحصیل حسابداری هستند و هنوز وارد بازار کار حسابداری نشده اند ،توصیه می کنیم با گذراندن دوره های کارآموزی حسابداری ،مهارت حقوق و دستمزد را فرا بگیرند.یکی از مواردی که در مصاحبه های شغلی پرسیده می شود مربوط به محاسبه حقوق و دستمزد می باشد. 

یکی از سرفصل های مهم و کاربردی در کارآموزی حسابداری سرمایگان آموزش مفصل نحوه محاسبه حقوق و دستمزد و مزایا و تهیه لیست بیمه ومالیات می باشد.

 

تهیه کننده : مهدی مرادی مشاور ارشد حسابداری و مالیاتی 

  

موسسه سرمایگان : ارایه دهنده خدمات حسابداری ، مشاوره مالیاتی ، خدمات مالیاتی ، کارآموزی حسابداری و آموزش مالیات 

 

هر گونه سوال حسابداری و مالیاتی دارید از ما بپرسید.

ارایه مشاوره مالیاتی رایگان 

ارایه مشاوره حسابداری تخصصی 

02186083296

09128451719

 

با سلام و خسته نباشید
در شرکتی از سال 92 تا کنون مشغول به کار هستم که به این دلیل که فکر میکردم پرداخت پایه سنوات اختیاری و فقط مخصوص شرکت های دارای طرح طبقه بندی مشاغل است تا به امروز مبلغی را بابت پایه سنوات به پرسنل پرداخت نکرده و لیست بیمه و مالیات را بدون در نظر گرفتن این آیتم رد کرده ام میخواستم بدونم آیا در زمان حسابرسی بیمه شرکت مشمول جریمه میشود ؟ و من چه کار باید بکنم ؟
و اگر من بخواهم برای لیست بیمه شهریور ماه سال 99 این آیتم را اضافه کنم چه عددی را باید به دستمزد روزانه پرسنل اضافه کنم ؟ آیا باید فقط همین عدد 33333 که در بخشنامه است اضافه شود ؟
پیشاپیش از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم

فیش حقوقی شرکت خصوصی

با سلام کاربر گرامی سایت سرمایگان

ضمن سپاس از حسن توجه تان

البته پایه سنواتی که هر ساله اعلام می شود بابت احترام به سابقه و تجربه افراد هست ،که یکسال در یک شرکتی حضور داشتند و کار کردند،هر چندمبلغ چشمگیری نیست.
من تعجبم که بیمه تامین اجتماعی به شما بدهی بابت پایه سنوات اعلام نکرده ، در هرحال سازمان تامین اجتماعی طبق مقررات از شما بابت پایه سنوات طلب حق بیمه خواهد کرد هرچند پرداخت نکرده باشید.. ولی در صورتیکه حسابرسی بیمه شوید و پرداخت این مبلغ را مشاهده کنند .حتما مطالبه حق بیمه متعلقه با جرایم را خواهند کرد.
الان کار خاصی نباید انجام دهید. منتها پیشنهاد می کنم در اولین فرصت به پایه حقوق افرادی که شاملشان می شود پایه سنوات را اضافه و پرداخت کنید.بله پایه سنوات برای اول تیر 99 به بعد مبلغ 33333ریال روزانه خواهد بود .

موفق باشید.
موسسه سرمایگان ارایه دهنده خدمات حسابداری ممتاز ،کارآموزی حسابداری پیشرفته و آموزش مالیات کاربردی

با سلام و تشکر فراوان از پاسخ شما

سوالی برای من پیش آمد ، میخواستم بپرسم یعنی خود سامانه بیمه تامین اجتماعی به صورت خودکار متوجه عدم پرداخت پایه سنوات میشود و بدهی اعلام میکند در پایان هر سال ؟ و اگر طی این سال ها بدهی اعلام نشده یعنی ممکن است بعدا اعلام بشه ؟
و حسابرس ییمه در زمان رسیدگی فقط چک میکنه که حقوقو و مزایایی که در سیستم مالی ثبت شده با آنچه در سامانه ثبت شده یکی هست ؟
با توجه به اینکه تمام کارمندان شرکت سابقه حضورشان در شرکت حداقل 10 سال پیش است اگر من تازه از شهریور سال 1399 فقط مبلغ 33333 را به دستمزد روزانه اشان اضافه کنم اشکال دارد ؟
با سپاس فراوان

با سلام کاربر گرامی سایت سرمایگان

ضمن سپاس از حسن توجه تان

هر سال سازمان تامین اجتماعی بر اساس معیار حداقل دستمزد و پایه سنوات تعیین شده میزان حقوق و مزایایی که کارفرمایان بابد به سازمان حق بیمه اش را پرداخت کنند را سیستمی تعیین می کند.
در صورتی که کارفرمایی از این حداقل تخطی کند برایش اعلام بدهی و مطالبه حق بیمه می کند.
در صورتی که بدهی بیمه به شما اعلام نشده نشان می دهد حقوق و مزایای پرداختی شما بالاتر از سطح تعیین شده است.
به همین خاطر بدهی اعلام نکرده

حسابرس بیمه حداکثر فقط می تواندبه سال 98 شما رجوع کند به سالهای قبل قانونا حق دسترسی ندارد.

اشکال نداره پایه سنوات را از شهریور پرداخت کنی ولی پایه سنوات 5 ماه گذشته را در یک ردیف بعنوان یک مزایا فقط در شهریور99 جداگانه پرداخت کنید که پایه سنوات را پرداخت کرده باشید.

موفق باشید.
موسسه سرمایگان ارایه دهنده خدمات حسابداری ممتاز ،کارآموزی حسابداری پیشرفته و آموزش مالیات کاربردی

با سلام

تشکر بابت مطالب عالی و کاربردی که در سایت سرمایگان قرارمیدهید.

با سلام کاربرگرامی سایت سرمایگان

از حسن توجه و اظهار نظرتان سپاسگزاریم .

شاد و موفق وپرانرژی باشید.

موسسه سرمایگان ( مشاورین مالی و اولین مبتکر و مجری کارگاه های نوابغ و جهش به بازار کار حسابداری ایران)

اقا دستتون درد نکنه خسته نباشید عالیییی بود

با سلام کاربر گرامی سایت سرمایگان

با سپاس از حسن توجه و اظهارلطفتون

شاد و موفق وپرانرژی باشید.

موسسه سرمایگان ( مشاورین مالی و اولین مبتکر و مجری کارگاه های نوابغ و جهش به بازار کار حسابداری ایران)

باسلام عذرمیخوام بنده یه سوال داشتم اگه کمکم کنید لطف بزرگی کردین.بنده واسه شرکتی کارمیکنم که حقوق مزایا رو به این صورت دردرنظر گرفتن.حقوق پایه به انضمام حق مسکن وخواروبار به ارزش ۲میلیون تومان و حق جذب ۲۰۰ هزارتومن ودرادامه اش نوشته شده حق اضافه کاریو ماموریت وحق اولادو عیدی وپاداش سالانه مطابق تصویب اداره کار پرداخت میشه.اگه من ۳۰ روزکاری مطابق با تایم اداره کارواسه این شرکت کارکنم چقدر پرداختیم میشه؟اگه ماموریت نرم واضافه کاریم نداشته باشم

با سلام جناب فراهانی گرامی

ضمن سپاس از حسن توجه تان

چنانچه این شرکت حقوق و مزایای شما طبق قرارداد در لیست بیمه ومالیات منظور کند به شرح زیر خالص دریافت شما بدست می آید.

حقوق پایه : 18500000 ریال
حق مسکن 500000 ”
کمک هزینه اقلام مصرفی ( بن کالا) 1100000 ”
حق الجذب 2000000 ”
کل حقوق و مزایا قبل از کسور 22000000 ریال

کسر می شود : حق بیمه سهم بیمه شده : 7% 1540000 ریال
مالیات 10% بعد از کسر معافیت 20میلیون 200000 ریال

خالص قابل دریافت : 20260000 ریال

شاد و موفق وپرانرژی باشید.

موسسه سرمایگان ( مشاورین مالی و اولین مبتکر و مجری کارگاه های نوابغ و جهش به بازار کار حسابداری ایران)

سلام باتوجه به اینکه شرکت ما تازه تاسیس است و هنوز سیستم حسابداری ندارد بیمه حقوق را چگونه باید رد کرد

با سلام جناب بنار گرامی

ضمن سپاس از حسن توجه تان

شما ابتدا باید از شعبه مربوطه سازمان تامین اجتماعی کد کارگاه اخذ کنید.

و پس از اخذ کد کارگاه افرادی را که می خواهید بیمه کنید تحت کد کارگاه اخذ شده نامنویسی کنید .

و بعد از آن برنامه تهیه لیست بیمه را از سایت تامین اجتماعی دانلود کنید .

و پس از نصب با وارد کردن اسامی و تهیه لیست بیمه ، اقدام به ارسال لیست بیمه کنید .

البته برای ارسال لیست بیمه باید از شعبه تامین اجتماعی ، نام کاربری و رمز عبور وارد شدن به پورتال تامین اجتماعی را اخذ کنید .

حالا همه چیز آماده است ، لیست بیمه را ارسال کنید .

موفق باشید.

موسسه سرمایگان ( مشاورین مالی و اولین مبتکر و مجری کارگاه های نوابغ و جهش به بازار کار حسابداری ایران)

سلام با تشکر از راهنمایی خوبتون. گفته بودید که چنانچه بین بیمه و دستمزد اعلام شده کارکنان به دارایی مغایرت باشه مشمول جریمه از طرف دارایی و سازمان تامین اجتماعی خواهیم شد. ممنون میشم نحوه محاسبه جریمه رو طی مثالی به طور کامل توضیح بدین من رشتم حسابداری نیست و اطلاعاتی در این خصوص ندارم.

با سلام خانم قهرمانی گرامی

سازمان امور مالیاتی بر حسب قانون 10% جریمه عدم پرداخت مالیات متعلقه بعلاوه 2.5 % جریمه دیرکرد و 2% عدم ارایه لست حقوق کارکنان را مطالبه می کند .

تامین اجتماعی هم به همین ترتیب از شما مطالبه 30% حق بیمه متعلقه به اضافه 10% جریمه عدم پرداخت بیمه و 2.5 % جریمه دیرکرد عدم پرداخت بیمه متعلقه را می کند.

موفق باشید.

موسسه سرمایگان ( مشاورین مالی و اولین مبتکر و مجری کارگاه های نوابغ و جهش به بازار کار حسابداری ایران

سلام خسته نباشید.مطالبتون عالیه براتون آرزوی موفقیت وسلامتی میکنم

با سلام و خسته نباشید
حدود 3ماه در شرکتی مشغول شده ام .حقوق را روزی 237475 ریال پرداخت میشه.بدون پرداخت بن و حق مسکن.اما در لیست بیمه این موارد را مشمول اعلام کردند .این کار قانونی است؟
در مورد عیدی و سنوات در صورت امکان توضیح دهید.
با تشکر

با سلام سرکار خانم ناصری گرامی

موارد حق مسکن و کمک هزینه اقلام مصرفی ( بن کالای سابق) هم اکنون مشمول کسر حق بیمه هستند و در صورتی که کارفرمایی این قبیل مزایا رابیمه اش را پرداخت نکند سازمان با صدور برگ بدهی حق بیمه و جرایمش را مطالبه و اخذ می کند.

و به خاطر داشته باشید عید و سنوات مشمول بیمه نمی باشند.

موفق وکامروا باشید.

موسسه سرمایگان (مشاورین مالی ومبتکر و مجری کارگاه های نوابغ وجهش به بازارکار حسابداری ایران )

با عرض سلام
اگر حدقل حقوق و دستمزد به دارایی و بیمه رد شده باشد ولی در عمل کادر پرسنل مبالغی بیشتر میگیرند
نحوه حسابداری این رویداد در دفاتر چگونه است.به طوری که هم به هنگام گزارش گیری از جاری پرسنل پاسخگو پرسنل باشم هم هنگام ارایه اظهار نامه در تیرماه. تا مشمول جریمه عدم انطباق هزینه حقوق و دستمزد رد شده با بیمه و اداره مالیاتی نشم.نحوه ثبت؟ ممنون

با سلام جناب بابایی گرامی

اگر شرکتها در پرداخت حقوق ومزایای کارکنان خود بدینگونه عمل کنند ، بعید به نظر می رسد بتواننداز تعهدات بیمه تامین اجتماعی خود را خلاص کنند.

موسسه سرمایگان به شرکتها توصیه می کند کل حقوق و مزایای پرداختی به کارکنان را در لیست بیمه ماهانه منعکس کنند.

در غیر اینصورت تبعات جریمه شامل حال شرکتها می شود.

موفق باشید.

موسسه سرمایگان (مشاورین مالی ومبتکر و مجری کارگاه های نوابغ وجهش به بازارکار حسابداری )

باسلام.من درشرکتی مشغول به کارشده ام وبرای افتتاحیه حسابها3مانده حساب به من داده اند.
1مانده بدهی حقوق شخص الف
2مانده بستانکاری حقوق شخص ب
3-مانده بستانکاری (پیمانکار)ج
بایدچه حسابهایی مخاطب حسابهای فوق قراردهم.
باتشکرشجاعی

با سلام جناب شجاعی گرامی

مانده حسابهای فوق در سرفصل های زیر می بایست نگهداری شود.

1. مانده بدهی حقوق شخص الف در سرفصل سایر حسابهای دریافتنی ( جاری کارکنان )

2. مانده بستانکاری حقوق شخص ب : در سرفصل سایر حسابهای پرداختنی ( حقوق و دستمزد پرداختنی )

3. مانده بستانکاری ( پیمانکار ج ) در سرفصل حساب : حسابهای پرداختنی تجاری ، شرکتها و موسسات تفصیلی به نام پیمانکار ج

شاد و موفق و سلامت باشید.

موسسه سرمایگان (مشاورین مالی ومبتکر و مجری کارگاه های نوابغ وجهش به بازارکار حسابداری )

منتظر پکیج کامل کارگاه راهبردی غیرحضوری شما هستم ممنون

با سلام سرکار خانم صدیقه گرامی

از اظهار لطفتون به موسسه سرمایگان سپاسگزاریم .

موفق باشید.

موسسه سرمایگان (مشاورین مالی ومبتکر و مجری کارگاه های نوابغ وجهش به بازارکار حسابداری )

با سلام

من یک ماهه که وارد شرکتی بعنوان حسابدار شدم فیش حقوقی سال گذشته 93را نگاه میکردم شخصی با حقوق 20000000ریال وقتی بیمه این شخص را محاسبه کرده بودند حقوق پایه سال گذشته را طبق قانون کارکه همون6089100ریال بود ضربدر7درصد کرده بودند وبدون در نظر گرفتن مزایا ایا اینکار درست هست یا نه؟

ایا 20000000ریال را ضربدر7%کنیم درسته یا 6089100را ضربدر7%کنیم تو فیش حقوقی این شخص حقوق پایه اش 20000000ریا می باشد آیا حق مسکن و حق بن و مبلغ اضافه کاری که بصورت ماهیانه پرداخت میشود جز مزایای مشمول بیمه و مالیات در سال93 بوده یا خیر؟

با سلام سرکار خانم صادقی گرامی

از حسن توجه تان سپاسگزاریم .

در خصوص موضوعی که مطرح کرده اید باید عرض کنم شما باید قرارداد و توافقی که با این شخص انجام شده را مورد توجه قرار دهید.

بر طبق قانون این موضوع که فردی 20000000ریال حقوق بگیرد ولی بر اساس حداقل دستمزد سال 93 بیمه برای اش پرداخت شود کاری غیر قانونی است مگر اینکه با ایشان توافق کرده باشند.

در سال 93 مزایای حق مسکن و اضافه کاری مشمول کسر حق بیمه می باشند ولی کمک هزینه اقلام مصرفی خانوار ( بن کالای سابق) مشمول کسر حق بیمه نبوده است.

شاد و موفق و سلامت باشید.

موسسه سرمایگان (مشاورین مالی ومبتکر و مجری کارگاه های نوابغ وجهش به بازارکار حسابداری )

در مورد حقوق و دستمزد من چند تا مشکل دارم اگه میشه راهنماییم کنین ممنون میشم
اول اینکه در اکثر شرکتها حقوق ماهیانه براساس ساعت کار محاسبه میشه و نه روزکاری. مثلا میگیم 180 ساعت در فلان ماه. معیاری (جمع ساعت ماهانه) که مورد قبول دارایی و بیمه هم باشه چقدره؟ 191؟ 220؟ یا 176؟
دوم اینکه هنگام رد کردن لیست بیمه اگر مزایا (حق مسکن و خواربار) و اضافه کار رو محاسبه نکنیم (صفر در نظر بگیریم) اشکالی داره؟
سوم اینکه در اکثر شرکتها حق بیمه رو از حداقل حقوق (6089000 ریال) کسر میکنند اما همه میدونن که اکثر کارمندا پایه حقوقاشون خیلی بیشتر از ایناس. آیا دارایی هنگام بررسی دفاتر یا بررسی مالیات عملکرد سالانه آن شرکت متوجه این موضوع نمیشه؟ و اگر میشه جریمه اش چیه؟ و اینکه راهکار حسابداری این روش چیه؟

لطفا در صورت امکان راهنمایی لم کنین
ممنون

با سلام مجدد جناب آقای سعیدزمانی

از حسن توجه تان سپاسگزاریم
1.جناب زمانی عزیز معیار برای محاسبه حقوق و مزایای کارکنان ،قانون کاراست و شرکتها و موسسات هم الزام دارند که قانون را رعایت کنند و اینکه شرکت مورد نظر شما روشی دیگر را در پیش گرفته به نظرمی رسد که قانون کار را رعایت نکرده ،همانطور که می دانید قانون کار ساعات کار را هفته ای 44 ساعت تعیین کرده و برای 6روز کاری که اگر توزیع نرمال کنیم می شود ،روزی 7.33ساعت بنابراین بعضی شرکتها 7.33را در 30روزضرب می کنند می شود 220ساعت و بعضی شرکتها در( 30روزماه منهای 4روزجمعه)که می شود26روزضرب می کنند می شود 191ساعت و بعضی شرکتهای دولتی ووابسته به دولت هم 4هفته را در44ساعت قانونی ضرب می کنند که می شود176 ساعت ،جالب است بدانید هر سه مورد آنها از نظر اداره کار قابل قبول است .و برای محاسبه 1ساعت اضافه کاری شخصی که مثلا 9500000 ریال در ماه حقوق می گیرد شما حقوق ماهیانه فرد را تقسیم بر مثلا191ساعت و ضربدر1.4(ضریب اضافه کاری)می کنیداضافه کاری 1ساعت فرد بدست می آید.
2.در پاسخ سوال دوم عرض کنم اگر مزایای مورد اشاره پرداخت ودردفاتر شرکت ثبت شوند و بیمه آن پرداخت نشود چنانچه تامین اجتماعی وارد رسیدگی بیمه بشود حق بیمه 30% رابعلاوه جریمه 22.5%آنرا به ازای هرسال از شرکت مطالبه خواهد کرد.بنابراین اگر حق بیمه آنهاهنگام ارسال لیست پرداخت شود بهتر است واخیرا سازمان تامین اجتماعی نسبت به مزایایی مستمری (مثل حق مسکن ) که مشمول بیمه می شود و کارفرمایان بیمه آن را پرداخت نمی کنند برگ بدهی صادر و حق بیمه آنها را مطالبه می کند.
3.درپاسختان عرض کنم اگردردفاتر شرکت حقوق فردی 12000000ریال پرداخت و ثبت شود و بیمه آن حداقل دستمزدپرداخت ،اداره امور مالیاتی از شما مالیات آن را مطالبه می کند وتامین اجتماعی موقع حسابرسی بیمه ،حق بیمه آن و جرایم مقرر را مطالبه خواهد کرد .لیکن شرکتهایی که دست به این کار میزنندمعمولا میزان حقوق و دستمزددردفاتررابرابر لیست بیمه منعکس می کنند .و جریمه عدم ارایه لیست مالیات 2%نسبت به کل حقوق و مزایای پرداختی و تخصیص یافته و 20% نسبت به مالیات متعلقه است که پرداخت نشده.
امیدوارم توانسته باشم پاسخ شما را داده باشم .
شاد و موفق و سلامت باشید .

موسسه سرمایگان (مشاورین مالی)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چرا به مهارتهای استراتژیک حسابداری نیاز داریم؟

خود را بسنجید

حسابدار مبتدی هستید یا حرفه ای ؟


ما موسسه ای موفق ،پیشرو و نوآور هستیم که در زمینه های زیر فعالیت می کنیم:

1.مشاوره و خدمات حسابداری

2.مشاوره و خدمات مالیاتی

3.کارآموزی حسابداری برای فارغ التحصیلان حسابداری

4.فراهم کردن فرصت های شغلی ممتازبرای کارآموزان حسابداری

5.مطالعه و تحقیق وتولید مطالب ارزشمند در زمینه حسابداری

ارتباط با موسسه سرمایگان ( مشاورین مالی )

تهران -میدان ونک

تلفن : ۰۲۱۸۸۱۹۱۷۴۷ – ۰۲۱۸۸۱۹۱۳۵۳ -۰۲۱۸۶۰۸۳۲۹۶

فاکس : ۰۲۱۸۶۰۸۴۲۴۵

کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به موسسه سرمایگان است و طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت می کند.

چنانچه در هریک از مراحل نصب یا کاربری نرم‌افزارها به مشکلی برخورد کرده‌اید یا هر سوال، اشکال یا ابهامی در این زمینه دارید، می‌توانید پاسخ خود را ابتدا در مطالب موجود جستجو و در صورت لزوم به عنوان یک مبحث جدید مطرح کنید، تا کارشناسان پشتیبانی به آن پاسخ دهند.

به منظور ثبت سوال جدید و یا پاسخ به موضوعات موجود، ابتدا می بایست از طریق صفحه مربوطه به سامانه وارد شوید. چنانچه نام کاربری دریافت نکرده اید، به صورت رایگان و از طریق صفحه مربوطه، ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید.

با عرض سلام و ادب 

تصور کنید می خواهیم فیش حقوقی مشابه فیشی که در تصویر دیده می شود در سیستم داشته باشیم


فیش حقوقی شرکت خصوصی

جهت این کار ابتدا دو فرم خام لینک شده در زیر را دانلود کنید. ( کلیک راست و Save as ) نمائید

فرم چاپی

مجموعه ستون

 

سپس از طریق مراحل زیر این دو فرم را در نوسا فراخوانی میکنیم.

ابتدا برنامه نوسا را باز میکنیم و در پایگاه حقوق دستمزد وارد میشویم. سپس منو سیستم را باز کرده و گزینه تنظیمات سیستم برای تمام کاربران را انتخاب میکنیم .

در پنجره باز شده مطابق شکل زیر پیش فرض فرم های چاپی و بعد فیش حقوق را انتخاب میکنیم. و در پنجره بعد چک باکس استفاده از پیش فرض نوسا را بر میداریم و سپس روی تعریف فرم چاپی دبل کلیک می نمائیم.

 

 

در پنجره باز شده مطابق شکل زیر روی گزینه فراخوانی تعریف فرم چاپی از فایل صادره که با فلش قرمز مشخص شده است کلیک میکنیم.

 

در صفحه باز شده formchappi  از دو موردی که اول این پست دانلود نموده را انتخاب کرده و سپس open را  می زنیم.

 

سپس پنجره تعریف فرم چاپی را میبندیم و روی مجموعه ستون دبل کلیک میکنیم. و در پنجره باز شده گزینه فراخوانی تعریف مجموعه ستون از فایل صادره را انتخاب میکنیم.

 

در پنجره باز شده formsotoni  از دو موردی که اول مطلب دانلود نمودید را انتخاب کنید و open را بزنید.

 

در پنجره بعد مطابق شکل زیر فرم چاپی که قبلا فراخوانی کردیم را به نام “فیش حقوق” انتخاب میکنیم.


 

سپس در ادامه پنجره تعریف مجموعه ستون را می بندیم و تعریف فرم چاپی را باز میکنیم و روی فرم “فیش حقوق” دبل کلیک میکنیم. در پنجره بعد مطابق شکل زیر ایجاد مولفه “فهرست فیلد” را می زنیم.و سپس روی فضای خالی پائین قسمت کارکرد کلیک میکنیم.

 

 

پنجره ای باز می شود در این پنجره علامت + را میزنیم.

 

 

فیش حقوقی شرکت خصوصی

در پنجره بعد تعداد روزهای کارکرد را انتخاب میکنیم در اینجا دقت میکنیم که حتما فیلد “اح” یا “MA” را انتخاب کرده باشیم و بعد از تب عنوان، عنوان دلخواه را پر میکنیم.

 

نکته مهم : با توجه به اینکه هر فیلد در هر پایگاهی متفاوت می باشد مثلا ممکن است در یک پایگاه کارکرد MA3 باشد و در پایگاه دیگری کارکرد MA26  لذا دقت فرمائید فیلدهای استفاده شده در این پست با فیلدهای پایگاه شما مطابقت ندارد

 

 

در نهایت تصویب میکنیم و مجدد علامت + را میزنیم . در پنجره بعد تعداد روزهای مرخصی را انتخاب میکنیم و مجدد دقت میکنیم فیلد “ا ح” انتخاب کرده باشیم.


 

سپس تصویب میکنیم. و به همین ترتیب باقی موارد مربوط به کارکرد که مایل هستید در فیش بیاید را با زدن علامت + و اضافه کردن فیلدها در فرم اضافه میکنیم.درنهایت مطابق شکل زیرروی گزینه جانمایی کلیک میکنیم.

 

 

و در پنجره بعد مطابق شکل زیر عرض ستون عنوان را 25 قرار میدهیم و تصویب میکنیم.

 

حال میخواهیم برای قسمت “مزایا” فهرست فیلد اضافه کنیم و فیلدهای مورد نظرمان را اضافه کنیم. مطابق شکل زیر مجدد گزینه فهرست فیلد را انتخاب کنید و روی قسمت خالی پائین مزایا کلیک میکنیم و در پنجره بعد علامت + را میزنیم.

 

در پنجره بعد برای مثال حق مسکن را انتخاب میکنیم در اینجا دقت میکنیم که حتما فیلد “اح” یا “MA” را انتخاب کرده باشیم و بعد از تب عنوان، عنوان دلخواه را پر میکنیم.

 

 

تصویب میکنیم و مجدد + را میزنیم و سپس در پنجره بعد برای مثال مبلغ بن را انتخاب میکنیم در اینجا دقت میکنیم که حتما فیلد “اح” یا “MA” را انتخاب کرده باشیم و بعد از تب عنوان، عنوان دلخواه را پر میکنیم.

 

 

سپس تصویب میکنیم. و به همین ترتیب باقی موارد مربوط به کارکرد که مایل هستید در فیش بیاید را با زدن علامت + و اضافه کردن فیلدها در فرم اضافه میکنیم.درنهایت مطابق شکل زیرروی گزینه جانمایی کلیک میکنیم.

 

نکته: دقت نمائید تمام فیلدهایی که در جمع حقوق و مزایای شما دخیل می باشند در این قسمت آورده شود در غیر این صورت جمع حقوق و مزایای انتهای فیش با جمع دستی تک تک فیلدها برابر نمی شود!

 

و در پنجره بعد عرض ستون عنوان را 25 قرار میدهیم و تصویب میکنیم.

به همین ترتیب برای موارد کسورات و احکام از مولفه فهرست فیلد استفاده میکنیم و با علامت + فیلد های مورد نظرمان را اضافه میکنیم.


در مرحله بعد مطابق شکل “ایجاد مولفه فیلد” را میزنیم و روی قسمت جمع مزایا کلیک میکنیم.

 

و سپس فیلد “مزایا ” را انتخاب میکنیم و عنوان را اصلاح میکنیم.

در مرحله بعد مطابق شکل “ایجاد مولفه فیلد” را میزنیم و روی قسمت جمع کسورات کلیک میکنیم.


و بعد فیلد “جمع کسورات ” را انتخاب میکنیم و عنوان را اصلاح میکنیم.

در مرحله بعد مطابق شکل “ایجاد مولفه فیلد” را میزنیم و روی قسمت خالص پرداختی کلیک میکنیم.


و بعد فیلد “خالص پرداختی ” را انتخاب میکنیم و عنوان را اصلاح میکنیم.

 

در نهایت از منوی بالای صفحه در ابزار طراحی دخیره تعاریف را بزنید و بعد پنجره فیش را ببندید.


 

و درنهایت در حالی که تیک “استفاده از پیش فرض نوسا ” را برداشته ایم ، فرم پیش فرض را روی فرم ساخته شده میگذاریم و تصویب میکنیم.


با تشکر.

فیش حقوقی شرکت خصوصی
فیش حقوقی شرکت خصوصی
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *