قرارداد جعاله انجام کار

قرارداد جعاله انجام کار
قرارداد جعاله انجام کار



توضیح: طرفین قرارداد می توانند با توجه به شرایط خود بندهایی را به این قرارداد اضافه یا از آن حذف کنند.

جعاله عقدی است که شخصی ملزم به پرداخت اجرت مشخصی در برابر انجام کاری توسط شخص معین یا غیرمعینی می شود.

قرارداد جعاله انجام کار

 

ماده ۱- طرفین قرارداد

طرف اول قرارداد

جاعل (پرداخت کننده اجرت در برابر کار)

خانم/ آقای ……………………….. فرزند ………………. به شماره شناسنامه …………………….. کد ملی ………………… صادره از …………….. تلفن ثابت ………………… همراه ………………..

ساکن …………………………………………………………………………………………………………..

 طرف دوم قرارداد

عامل (شخصی که کار باید انجام دهد)

خانم/آقای ……………………….. فرزند ……………….. به شماره شناسنامه ……………………. کد ملی ………………… صادره از …………….. تلفن ثابت………………… همراه ………………..

ساکن …………………………………………………………………………………………………………..


ماده ۲- مورد جعاله

……………………………………………………………………………………………………


ماده ۳) حق الجعاله (اجرت کار) و نحوه پرداخت آن

اجرت عامل در انجام مورد جعاله مبلغ …………………… ریال وجه رایج معادل ……………… تومان است که جاعل متعهد گردیده آن را در پایان مدت مرقوم نقداً به عامل بپردازد.

 

ماده ۴- مدت قرارداد

از تاریخ …………………….. لغایت ……………………….. ماه/سال کامل شمسی.

 

ماده ۵- تعهدات طرفین

در این قسمت با توجه به مورد جعاله می‌توان تعهداتی را برای طرفین قرارداد در نظر گرفت.

 

ماده ۶- شرایط قرارداد

۱- کلیه هزینه‌های ناشی از خرید مواد اولیه، لوازم کار، دستمزد و مزایای کارگران و حق بیمه و غیره به عهده عامل است.

۲- هر یک از طرفین حق رجوع از این جعاله را مادامی که عمل به اتمام نرسیده و یا قبل از شروع به عمل دارد ولی اگر جاعل در اثناء عمل رجوع نماید باید اجرت المثل عمل عامل را به نسبت عملی که انجام داده بدهد هرچند فسخ از طرف خود عامل نیز شده باشد.

۳- استحقاق عامل به دریافت تمامت جعل (عوض کار) موکول به انجام جعاله در موعد مقرر می ‌باشد.

 

ماده ۷- وجه التزام

عامل متعهد و ملتزم است که در تحویل و انجام به موقع مورد جعاله طی مدت مرقوم اقدام نماید و در صورت تأخیر در انجام مورد جعاله عامل متعهد است روزانه مبلغ ………………… ریال معادل …………….. تومان به عنوان وجه التزام به جاعل بابت هر روز تأخیر بپردازد و جاعل حق دارد روزانه مبلغ ………………. ریال معادل ……………… تومان وجه التزام مذکور را در صورت تأخیر از اجرت کسر و باقی را بپردازد.

 

ماده ۸- مرجع حل اختلاف

در صورت بروز هرگونه اختلاف فی مابین و نیز در رابطه با حسن انجام کار طبق مشخصات فنی مندرج در صورت وضعیت مزبور، طرفین داوری خانم/ آقای ……………….. فرزند …………..  شماره شناسنامه ……………… ساکن ……………………………………….. را پذیرفته و مورد را به داور مزبور ارجاع کرده و رأی آن داور برای طرفین در مورد ارجاعی قاطع  و غیرقابل اعتراض بوده و لازم الاجراء است و ذینفع حق دارد در صورت تمایل به دادگاه صالحه مراجعه نماید.

 

ماده ۹- اقامتگاه طرفین

قرارداد جعاله انجام کار

هرگونه اخطار، درخواست و مکاتبه در خصوص مفاد این قرارداد باید کتباً به نشانی طرفین که در این قرارداد نوشته شده و اقامتگاه قانونی آنان محسوب می‌شود ارسال گردد. در صورتی که این محل تغییر کند می‌بایست محل جدید بلافاصله کتباً به طرف دیگر اطلاع داده شود و در صورت تخلف، ارسال اخطار، درخواست یا مکاتبه به اقامتگاه قانونی سابق وی، ابلاغ شده تلقی خواهد شد.

 

ماده ۱۰- نسخه های قرارداد

این قرارداد مشتمل بر ده ماده در تاریخ ………………. در … نسخه با اعتبار واحد تنظیم و بین طرفین مبادله گردید و مفاد و مندرجات آن مورد توافق کامل طرفین می ‌باشد.



  امضاء طرف اول قرارداد (جاعل)                                 امضاء طرف دوم قرارداد (عامل)

 

تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، کوچه 34، پلاک 4

تلفن: 02188106553

ایمیل: info[at]dadrah[dot]ir

ایمیل شکایات: report[at]dadrah[dot]ir

© تمامی حقوق این وبسایت متعلق به دادراه می باشد.

جعاله در لغت به معنای مزدی است که در برابر انجام کاری قرار داده می‌شود و در اصطلاح فقها، صیغه‌ای است که ثمره آن به دست آوردن منفعتی در برابر عوض است. البته برای انعقاد قرارداد جعاله شرط نیست که کارمزد معلوم باشد.

از جعاله، تعاریف دیگری نیز صورت گرفته است که بر اساس یکی از تعاریف فقها، ملتزم شدن جاعل به دادن عوض در قبال عملی که حلال و مقصود عقلا است، جعاله نامیده می‌شود. همچنین در تعریف دیگری، قرارداد جعاله عبارت است از التزام شخص به پرداخت اجرت و پاداش معلوم در مقابل عملی، اعم از اینکه عامل، معین باشد یا خیر.

طبق قانون، جعاله تعهدی جایز است و تا زمانی که عمل به اتمام نرسیده باشد، هر یک از طرفین می‌توانند رجوع کنند اما اگر جاعل، در اثنای عمل عامل از قرارداد جعاله رجوع کند، باید اجرت المثل عمل عامل را بدهد. جعاله دارای این مزیت است که در آن معلوم بودن تفصیلی کار لازم نیست و موضوع التزام می تواند مجهول باشد، همان طور که قانون مدنی هم به آن تصریح دارد. چنان که در مورد اجرت نیز همین مطلب ثابت است.

کاری که به موجب قرارداد جعاله ، درخواست می شود، باید مشروع و عقلایی باشد، اگر شخصی، برای ارتکاب جرم یا کاری برخلاف اخلاق حسنه، ملتزم به دادن اجرت شود، جعاله باطل است.

قرارداد جعاله انجام کار

جعاله به اعتبار چگونگی ایجاب و پیشنهاد آن، بر دو قسم است:

در جعاله خاص، ایجاب برای شخص معین است و طرف خطاب، یک یا چند نفر خاص هستند. مثل این که پدر به فرزند خود بگوید که اگر فلان مساله را حل کنی، مبلغی مشخص به تو خواهم داد.

در جعاله عام، هدف جاعل، رسیدن به مقصود خود است و برای او فرقی ندارد که کار مورد نظر توسط چه کسی انجام شود. به عنوان مثال، می‌گوید که هر کس فلان کار را انجام دهد، به او مبلغی مشخص  پاداش می‌دهم.

قرارداد جعاله یک نوع عقد و از جمله عقود معین است و جاعل با خواندن صیغه ای خود را ملزم می‌کند که در صورت انجام شدن کاری مشخص برای او از سوی دیگری، این شخص مستحق مزد و عوض است. به عنوان مثال، فردی که یک راس دام خود را گم کرده است، اعلام می‌کند که هر کس حیوان گمشده او را پیدا کرد، مبلغی مشخص دریافت می‌کند.

کسی که انجام کاری را درخواست می‌کند.

کسی که کار درخواستی را انجام می‌دهد.

عوض و مزد را می‌گویند.

شرط است که جاعل باید بالغ و عاقل باشد و حاکم شرع او را از تصرف در اموالش منع نکرده باشد اما در خصوص عامل، وجود این شروط، ضروری نیست.

کارهایی مورد جعاله قرار می گیرند که شرایط زیر را داشته باشند.

۱- کار مورد جعاله، حلال و مشروع باشد. چرا که جعاله بر انجام کارهای حرام مثل زنا باطل است.

۲- کار، غرض و منفعت قابل توجه عقلایی داشته باشد، بنابراین قرارداد جعاله بر انجام کارهای عبث و بیهوده از قبیل کشیدن تمام آب چاه یا رفتن به اماکن خطرناک و تاریک صحیح نیست.

۳- عمل مورد جعاله از کارهای واجب بر جاعل نباشد. به عنوان مثال، جاعل بگوید هر کسی نماز ظهر و عصر مرا بخواند، مبلغی مشخص به او می دهم که در این صورت جعاله باطل است.

در جعاله، ایجاب از طرف جاعل بوده و به صورت عام یا خاص است. در ایجاب عام، همواره این امر مفروض است که التزام به پرداخت عوض یا اجرت، در مقابل اولین کسی است که عمل را انجام داده است. قبول در جعاله ممکن است صریح یا ضمنی باشد، همان طور که در جعاله عام چنین است.

در جعاله، عامل زمانی مستحق اجرت است که جاعل درخواست انجام کاری کند. به عنوان مثال، جاعل بگوید هر کسی گمشده ی مرا یافت، به او این مبلغ را پرداخت خواهم کرد.بنابراین اگر گمشده قبل از درخواست جاعل در دست کسی باشد، بر او لازم است که آن را تحویل صاحبش بدهد و مستحق عوض هم نیست.همچنین عامل زمانی مستحق دریافت مزد است که کار درخواستی را به اتمام برساند.

در صورتی که در عقد جعاله، عامل مشخصی مورد خطاب باشد و قرارداد جعاله با او بسته شود، اگر شخص دیگری غیر از عامل مشخص شده، کار مورد نظر را انجام دهد، این فرد مستحق اجرت نیست. چرا که طرف عقد نبوده و جاعل تعهدی نسبت به او ندارد. در این صورت، عامل معین نیز به دلیل اینکه کاری انجام نداده، مستحق اجرت نخواهد بود.

سلام.
کامل و عالی بود. تشکر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام

ایمیل

وبسایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.


وکیل تاپ –

جعاله عقد است و تمام شرایط اساسی صحت معاملات اعم از قصد و رضا و اهلیت و مشروع بودن جهت معامله در آن لازم الرعایه می باشد. جعاله یعنی جاعل (همان شخص متقاضی عمل) ملتزم می شود در قبال عمل مشخصی پاداش و اجرت بپردازد. در جعاله لازم نیست که عامل به طور دقیق در قرار داد مشخص گردد. موضوع جعاله باید مشروع باشد مثلا پرداخت اجرت برای قاچاق کالا جعاله محسوب نمیشود همچنین باید از جمله اموری باشد که بتوان آنرا به دیگری واگذار کرد. مثلا قرارداد جعاله برای ادای نماز های شخص صحیح نمی باشد. عقد جعاله ممکن است به دو صورت عام و خاص منعقد شود. در جعاله عام، شخصیت عامل برای جاعل اهمیتی ندارد و صرفا رسیدن به مقصود معین مد نظر اوست و هرکس که عمل را انجام بدهد مستحق اجرت است. اما در جعاله خاص، جاعل انجام کار معینی را از شخص معینی میخواهد. درصورت انجام آن توسط شخص دیگری آن فرد مستحق اجرت نمی باشد. درست است که عقد جعاله مسامحه ایست و مبلغ دستمزد وعامل ممکن است ذکر نگردد اما عمل باید مشخص باشدو نمی توان در قرارداد جعاله این مورد را مبهم گذاشت.

این قرارداد با لحاظ مقررات عقد جعاله و ماده ۱۰ قانون مدنی در مورخ  …… بین آقای …… به نشانی: …… که در این قرارداد «جاعل» نامیده می‌شوند از یک سو …… به نشانی: ……  در این قرارداد «اجیر» نامیده می‌شود از سوی دیگر منعقد و برای طرفین لازم‌الاجرا و لازم­الاتباع می‌باشد.

انجام تمامی اقدامات حقوقی و قضایی و اجرایی و اداری و هر نوع اقدامات قانونی لازم نسبت به صد سهم از صد سهم (شش‌دانگ) یک قطعه زمین به مساحت تقریبی ……  مترمربع به پلاک ثبتی ……  اصلی و …… فرعی اراضی ……  بخشی را واقع در …… دریافت سند رسمی یا المثنی نسبت به پلاک ثبتی و ملک از مرجع ذیصلاح اعم از اداره ثبت‌اسناد و املاک و یا مراجع قضایی یا هر ارگان دیگر تحت مذاکره یا مصالحه یا اقدام قضایی؛

با انجام پذیرفته شدن جعاله به هر نحوه اجیر به‌صورت خودکار بر چهل سهم از صد سهم از موضوع جعاله (زمین) مالک خواهد شد و جاعل یا نمایندگان قانونی آن‌ها مکلف هستند اقدامات لازم اعم از انتقال قطعی و رسمی ملک به نسبت سهم اجیر از شش‌دانگ به همراه کلیه حقوق عرفی و قانونی را انجام داده و سهم اجیر را تحویل بدهند و همچنین اجیر در صورت اخذ وجه یا بهای ملک یا هر نوع وجه دیگری حق دارد ابتدا حق­الجعاله به میزان مقرر را برداشت کند.

قرارداد جعاله انجام کار

از تاریخ اعطای وکالت بلاعزل این قرارداد برای مدت یک سال شمسی شروع خواهد شد که این زمان برای مدت مشابه قابل تمدید با توافق طرفین می­باشد.

درصورتی‌که در مدت قرارداد هیچ‌گونه فعالیتی مؤثر در انجام موضوع جعاله صورت نگرفت قرارداد کم­لن­یکن محسوب خواهد شد.

جاعل                                          اجیر

شاهد ۱                                      شاهد۲

 

 

دانلود قرارداد PDF

این مطلب توسط توحید زینالی وکیل پایه یک دادگستری نگاشته شده است.برای مشاوره حقوقی با ایشان دکمه زیر را کلیک کنید.
درخواست مشاوره

نمونه قرارداد عكاسی

فسخ قرارداد کار از طرف کارگر و کارفرما

بروکر چیست + نکات حقوقی مهم که در عقد قرارداد بروکری باید رعایت شود

۲۵ نکته حقوقی مهم که قبل از تنظیم قرارداد باید بدانید

قرارداد انتقال تکنولوژی یعنی چه و آشنايی با انواع قرارداد انتقال تكنولوژی

قرارداد پرکیس چیست و تنظیم قرارداد پرکیس برای چه کسانی کاربرد دارد

پرداخت هرگونه هزینه از طرف جاعلین جهت انجام قرارداد جعاله به عهده جاعلین نمیباشد.
سلام این متن یعنی چی؟

سلام یعنی هزینه های انجام عمل با شخص عامل است

وکلای متخصص ما در اسرع وقت به شما پاسخ خواهند داد

اطلاعات من را ذخیره کن تا در آینده نیازی به ورود اطلاعات نداشته باشم


دانلود قرارداد PDFDownloads-icon

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * مشخص شده اند

معمولا کمتر از یک ساعت پاسخ می دهیم.

سلام! چگونه می توانم به شما کمک کنم؟


سوالی دارید ؟ با من صحبت کنید!


با تیم رکلا صحبت کنید

%PDF-1.5
%
224 0 obj
>
endobj

256 0 obj
>/Filter/FlateDecode/ID[]/Index[224 70]/Info 223 0 R/Length 128/Prev 187628/Root 225 0 R/Size 294/Type/XRef/W[1 2 1]>>stream
hbbd“b`^$’R )3@%H b

قرارداد جعاله و نمونه قرارداد جعاله

ثبت شرکت ایلیا در مقاله ای که به شرح ذیل می باشد تلاش بر آن دارد تا به نمونه قراردادهایی در خصوص جعاله، همراه با نمونه قرارداد جعاله فروش ملک بپردازد خاطر نشان می شویم که چنانچه با هر سوال و مسئله ای روبرو شدید می توانید با مشاوران و کارشناسان ثبت شرکت ایلیا تماس حاصل نمایید.

ماده ۱- طرفین قرارداد

طرف اول قرارداد

جاعل (پرداخت کننده اجرت در برابر کار)

قرارداد جعاله انجام کار

خانم/ آقای ……………………….. فرزند ………………. به شماره شناسنامه …………………….. کد ملی ………………… صادره از …………….. تلفن ثابت ………………… همراه ………………..

ساکن …………………………………………………………………………………………………………..

طرف دوم قرارداد

عامل (شخصی که کار باید انجام دهد)

خانم/آقای ……………………….. فرزند ……………….. به شماره شناسنامه ……………………. کد ملی ………………… صادره از …………….. تلفن ثابت………………… همراه ………………..

ساکن …………………………………………………………………………………………………………..

ماده ۲- مورد جعاله

……………………………………………………………………………………………………

ماده ۳) حق الجعاله (اجرت کار) و نحوه پرداخت آن

اجرت عامل در انجام مورد جعاله مبلغ …………………… ریال وجه رایج معادل ……………… تومان است که جاعل متعهد گردیده آن را در پایان مدت مرقوم نقداً به عامل بپردازد.

ماده ۴- مدت قرارداد

از تاریخ …………………….. لغایت ……………………….. ماه/سال کامل شمسی.

ماده ۵- تعهدات طرفین

در این قسمت با توجه به مورد جعاله می‌توان تعهداتی را برای طرفین قرارداد در نظر گرفت.

ماده ۶- شرایط قرارداد

۱- کلیه هزینه‌های ناشی از خرید مواد اولیه، لوازم کار، دستمزد و مزایای کارگران و حق بیمه و غیره به عهده عامل است.

۲- هر یک از طرفین حق رجوع از این جعاله را مادامی که عمل به اتمام نرسیده و یا قبل از شروع به عمل دارد ولی اگر جاعل در اثناء عمل رجوع نماید باید اجرت المثل عمل عامل را به نسبت عملی که انجام داده بدهد هرچند فسخ از طرف خود عامل نیز شده باشد.

۳- استحقاق عامل به دریافت تمامت جعل (عوض کار) موکول به انجام جعاله در موعد مقرر می ‌باشد.

ماده ۷- وجه التزام

عامل متعهد و ملتزم است که در تحویل و انجام به موقع مورد جعاله طی مدت مرقوم اقدام نماید و در صورت تأخیر در انجام مورد جعاله عامل متعهد است روزانه مبلغ ………………… ریال معادل …………….. تومان به عنوان وجه التزام به جاعل بابت هر روز تأخیر بپردازد و جاعل حق دارد روزانه مبلغ ………………. ریال معادل ……………… تومان وجه التزام مذکور را در صورت تأخیر از اجرت کسر و باقی را بپردازد.

ماده ۸- مرجع حل اختلاف

در صورت بروز هرگونه اختلاف فی مابین و نیز در رابطه با حسن انجام کار طبق مشخصات فنی مندرج در صورت وضعیت مزبور، طرفین داوری خانم/ آقای ……………….. فرزند ………….. شماره شناسنامه ……………… ساکن ……………………………………….. را پذیرفته و مورد را به داور مزبور ارجاع کرده و رأی آن داور برای طرفین در مورد ارجاعی قاطع و غیرقابل اعتراض بوده و لازم الاجراء است و ذینفع حق دارد در صورت تمایل به دادگاه صالحه مراجعه نماید.

ماده ۹- اقامتگاه طرفین

هرگونه اخطار، درخواست و مکاتبه در خصوص مفاد این قرارداد باید کتباً به نشانی طرفین که در این قرارداد نوشته شده و اقامتگاه قانونی آنان محسوب می‌شود ارسال گردد. در صورتی که این محل تغییر کند می‌بایست محل جدید بلافاصله کتباً به طرف دیگر اطلاع داده شود و در صورت تخلف، ارسال اخطار، درخواست یا مکاتبه به اقامتگاه قانونی سابق وی، ابلاغ شده تلقی خواهد شد.

ماده ۱۰- نسخه های قرارداد

این قرارداد مشتمل بر ده ماده در تاریخ ………………. در … نسخه با اعتبار واحد تنظیم و بین طرفین مبادله گردید و مفاد و مندرجات آن مورد توافق کامل طرفین می ‌باشد.

امضاء طرف اول قرارداد (جاعل) امضاء طرف دوم قرارداد (عامل)

 

 

جعاله،مطابق قانون ضمانتی جایزی می باشد و تا وقتی که امر به اتمام نرسیده باشد،هر کدام یک از طرفین می توانند مراجعه کنند.ولی در صورتی که جاعل در حین عمل عامل از قرارداد جعاله بازگردد،باید اجرت المثل عمل عامل را بدهد.امری که به سبب قرداد جعاله،تقاضا می شود باید شرعی و عقلانی باشد.در صورتی که شخصی،جهت مرتکب شدن به جرم،و یا کاری که بر خلاف اخلاق حسنه مستلزم ارائه اجرت می گردد، جعاله باطل می باشد.

این قرارداد بر اساس ماده 10 و 561 قانون مدنی و بنا به توافق و تفاهم کامل ضمن العقد خارج لازم بین طرفین قرارداد که ذیلا مشروح است در تاریخ …………… منعقد گردید و طرفین خود را ملزم و متعهد به اجرای متن و مفاد آن نمودند.

ماده 1. طرفین قرارداد قرارداد جعاله

الف) طرف اول (جاعل)

سرکار خانم ………. فرزند …………… شماره شناسنامه ………………. صادره از ……………….. به عنوان اصیل تام الاختیار به آدرس: تهران خیابان ……………………… که در این قرارداد حاضر و متبعد جاعل نامیده می شود از یک سو و از سوی دیگر:

قرارداد جعاله انجام کار

ب) طرف دوم(عامل)

آقای …………….. فرزند …………….. به شماره شناسنامه ……………. صادره از …………… به آدرس …………….. تلفن ……….. همراه که منبعد در این قرارداد عامل نامیده می شود بر اساس مفاد مندرج در ذیل منعقد گردید.

ماده2. موضوع قرارداد

عبارت است از حدود اختیارات وکالتنامه تضمینی فیمابین در خصوص پیگیری و انجام امور ثبتی اعم از پیاده نمودن نقشه و جستجوی موقعیت استقرار سپس شناسایی متصرفین احتمالی و النهایه هر گونه اقدامی در جهت توافقات و حصول نتیجه به نفع موکل موضوع شش دانگ قطعه زمین ………………… فرعی از …………… از …………….. اصلی وفرعی از …………….. اصلی اداره ثبت اسناد و املاک ……………… می باشد.

ماده 3. حق العمل و اجرت عامل قرارداد جعاله

جعل اجرت این تعهدات برای عامل در صورت حصول به نتیجه قیمت یا عین و یا معوض …………………… دانگ از هر یک از پلاک های موضوع قرارداد می باشد که مورد توافق و رضایت طرفین قرار گرفت.

ماده 4. مراحل پرداخت و دریافت حق العمل یا اجرت عامل قرارداد جعاله

اجرت عامل در یک مرحله به شرح ذیل قابل پرداخت بوده و جاعل در کمال صحت وسلامت عقل و بدون هیچ گونه فشار و یا جو مصنوعی و با رضایت کامل خود را متعهد و ملزم به پرداخت اجرت عامل طی چک حق کارگزاری مبنی بر این که بلافاصله همزمان با واریز وجه و بدون هیچ گونه منع قانونی عندالمطالبه به آقای ………………پرداخت و ارائه گردد.

ماده 6. تعهدات طرفین قرارداد جعاله

الف)تعهدات جاعل

1.جاعل متعهد گردید که کلیه شرایط لازم در این زمینه را بررسی و صحت و سقم اسناد و مدارک مثبته قانونی ارائه شده خود را برای عامل فراهم سازد.

2. جاعل متعهد گردید در صورتی که نیاز به حضور در جلسه نهایی با متصرفین معرفی شده توسط عامل باشد، نسبت به عقد قرارداد نهایی با شرایط مندرج در بند 2 اقدام نماید.

3.جاعل متعهد گردید رونوشت و اصل کلیه اسناد و هر آن چه را که مورد نیاز عامل باشد درقبال اخذ رسید کتبی در اختیار عامل قرار داده و شخص جاعل، ضامن صحت و اعتبار اصل اسناد و مدارک و همچنین رونوشت های تحویلی به عامل می باشد و در صورتی که رونوشت های اسناد و مدارک وی با اصل آنها مغایرت داشته و یا اصل و رونوشت های اسناد جعلی یا غیر واقعی باشد، ضمن پذیرش کلیه مسئولیت های قضایی و حقوقی آن، عامل را مستحق دریافت کل حق الجعاله منظور شده در این قرارداد خواهد بود.

4.جاعل متعهد گردید و تضمین نمود، بلافاصله همزمان با واریز وجوه اصل نتیجه عامل، اجرت و حق کارگزاری عامل را پرداخت نماید، بدیهی است در صورت عدم حصول نتیجه نهایی ، عامل حق مطالبه هیچ وجهی تحت عنوان هزینه یا هر عنوان دیگری ندارد.

5. جاعل متعهد گردید جهت قبولاندن اسناد و اخذ موافقت ها و حصول نتیجه پس از امضاء قرارداد حاضر،نسبت به تنظیم وکالتنامه به نام عامل در دفاتر اسناد رسمی اقدام نماید.

ب)تعهدات عامل

1.عامل متعهد گردید تمامی تلاش و همت خود را در جهت حصول نتیجه از منابع معتبر تمیز و قانونی نزد هر یک از اشخاص حقیقی با حقوقی و یا ادارات و سازمان های خصوصی یا دولتی بر اساس ضوابط و مقررات جاریه حاکم بر جمهوری اسلامی ایران به کار گیرد.

2.عامل متعهد گردید در صورتی که بعد از قرارداد حاضر به هر دلیل در مهلت قرارداد، نتیجه نهایی حاصل نگردد، بر عودت وکالتنامه و قرارداد اخذ شده و همچنین کلیه اسناد و مدارک را به جاعل مسترد نماید.

3. عامل متعهد گردید اطلاعات و اسناد موضوع این قرارداد را محرمانه حفظ نماید.

4. عامل متعهد گردید در صورتی که موسسات یا ادارات متصرف، قبل یا بعد از عقد قرارداد نهایی با جاعل به هر دلیلی در پی اجحاف و عمل نکردن تعهدات و یا ضایع کردن حقوق حقه جاعل و یا به محض احساس هر گونه سوء استفاده مالی جاعل و یا اعمال زور و فشار و هر علل غیر واقعی و غیر منصوب که باعث تضعیف روحیه و ناامیدی عامل گردد خود را متعهد و ملزم به اجرای صحیح عدالت، برقراری آرامش، دفاع از تمام حقوق حقه جاعل و جلوگیری از وارد آمدن هر گونه هزینه اضافه و خسارت مالی و معنوی به جاعل دانست.

5.جاعل هیچ هزینه ای را برای انجام کار تا زمان نتیجه نهایی پرداخت نمی نماید.

ماده 7. شرایط خاص قرارداد جعاله

کلیه قوانین و مقررات و قاعده مربوط به حوادث غیر مترقبه و شرایط خاص در قانون تجارت حاکم بر این قرارداد خواهد بود.

ماده 8.این قرارداد در ………………………. ماده تنظیم گردیده و کلیه عبارت چاپی و دست نویس با امضاء طرفین دارای حکم واحد و لازم الاجرا است.

امضاء و مهر جاعل امضاء و مهر عامل

طرف اول قرارداد (جاعل) : خانم / آقای ………………………………. فرزند آقای ………………………. دارای شناسنامه شماره ……………………………. صادره از ……………………………………… متولد ………………………. ساکن : ………………………………………………………..

طرف دوم قرارداد (عامل) : خانم / آقای ………………………………. فرزند آقای ………………………. دارای شناسنامه شماره ……………………………. صادره از ……………………………………… متولد ………………………. ساکن : ………………………………………………………..

مورد جعاله : رنگ آمیزی و نقاشی یک باب ساختمان مسکونی ده طبقه که هر طبقه آن چهار واحد است با راهروها و زیرزمین و پارکینگ

(مشخصات فنی آن از حیث عرض و طول و ابعاد دیوارها و سقف ها و درب ها و پنجره ها و دستگویی ها و حمام ها و سایر سرویس ها و درب ورودی و مشخصات فنی رنگ از حیث استاندارد بودن و نام کارخانجات سازنده رنگها و نیز تعیین الوان مختلف مورد مصارف از قبیل کرم ، طوسی ، سفید و غیره و نیز روغنی یا پلاستیکی بودن رنگ طبق صورت وضعیت امضاء شده طرفین است که نزد هر یک از طرفین موجود و معتبر است.)

با قید اینکه ساختمان مذکور احداثی در شش دانگ یک قطعه زمین به مساحت …………… مترمربع دارای پلاک …………… فرعی از………….. اصلی مزبور و باقیمانده از فرعی و اصلی مرقوم واقع در …………. بخش …………… ثبتی تهران محدوده و مورد ثبت سند مالکیت شماره ………….. مورخ …/…/…۱۳ صفحه ………… جلد …………. بشماره چاپی …………. صادره به نام و ملکی جاعل می باشد که نزد عامل محرز و مشخص است.

مدت قرارداد: از تاریخ زیر لغایت ……………. ماه کامل شمسی

حق الجعاله : اجرت عامل در انجام مورد جعاله مبلغ ………….. ریال رایج است که جاعل متعهد گردیده آنرا در پایان مدت مرقوم نقداً به عامل بپردازد.

این قرارداد براساس ماده ۱۰ قانون مدنی و مادتین ۵۶۹ و ۵۷۰ قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران در باب جعاله و با علم و اطلاع کامل و در عین صحت عقلی طرفین منعقد گردیده است و کلیه مفاد آن برای طرفین نافذ و لازم الاجرا می باشد.

ماده ۱ – طرفین قرارداد

۱-۱) جاعل (ملتزم):

۲-۱) عامل (طرف):

ماده ۲- مورد جعاله (موضوع قرارداد)

ارائه خدمات در خصوص انجام امور ………………………………

(بعنوان مثال دریافت جواز ساخت)  …………………………………………………..

……………………..جهت ……………………..می باشد.

ماده ۳- اجرت جعاله (جعل)

۱-۳-اجرت جعاله شامل حق الزحمه و کارمزد عامل برای تمامی خدمات مورد جعاله به مبلغ ……ریال و یا ……..% درصد از هر آن چیزی که از بابت جعاله بدست آید تعیین و توافق گردیده است که به شرح ذیل از طرف جاعل به عامل پرداخت میگردد.

۲-۳-پیش پرداخت مبلغ ………………ریال بعنوان پیش پرداخت قرارداد طی چک شماره ……………….. مورخ ….از طرف جاعل به عامل پرداخت گردید………..ریال طی و یا ……………..%درصد از حصول مورد جعاله که طی ……… از طرف جاعل به عامل تحویل و یا پرداخت میگردد.

تبصره: جاعل می‌تواند کلیه مطالبات، خسارات قانونی و قراردادی و سایر خسارات وارده به خود را از محل وجه تضمین فوق‌الذکر، بدون نیاز به هیچگونه اقدام اداری و قضایی، وصول نماید.

۳-۳-تضمین اجرت جعاله : جاعل به عنوان تضمین و حسن ادای اجرت مورد جعاله یک فقره چک به مشخصات …… نزد عامل قرار دادند که در صورت هرگونه خلاف تعهد پرداخت مورد تضامن از سوی عامل قابل وصول می باشد و در صورت تسویه حساب مالی از سوی جاعل ، عین چک باید از سوی عامل به جاعل مسترد گردد.

ماده ۴- مدت قرارداد

مدت قرارداد از تاریخ دریافت پیش پرداخت حداقل به مدت ——- ماه کاری تعیین و توافق گردیده است که در صورت توافق طرفین در ماده ده این قرارداد (توضیحات توافقی) قابل تغییر و یا تمدید خواهد بود.

ماده۵- سایر شرایط

۱-۵-طبق ماده ۵۶۵ قانون مدنی جعاله تعهدی است جایز و مادامی که عمل به اتمام نرسیده است هریک از طرفین می توانند رجوع کنند ولی اگر جاعل در اثنا و عمل رجوع نماید باید اجرت المثل عمل عامل را بدهد، که طبق توافق طرفین مبلغ پیش پرداخت را شامل میگردد.

۲-۵-اسناد و مالی که جعاله برای آن واقع شده است از وقتی که به دست عامل می رسد تا به جاعل تحویل گردد، نزد عامل امانت می باشد.

۳-۵-ارائه و تحویل مدارک مورد نیاز جعاله به عهده جاعل می باشد و چنانچه هرگونه مشکلی در این رابطه بروز نماید که موجب توقف کار گردد و یا عین مدارک و اسناد (رونوشت یا اصل) از لحاظ قانونی خلاف و یا جعلی باشد به منزله فسخ جعاله از سوی جاعل بوده و جاعل موظف به پرداخت خسارت مالی به عامل و ضبط و حصول پیش پرداخت مورد قرارداد از سوی عامل می گردد.

ماده ۶- فورس ماژور

هرگونه موانع قانونی و حوادث غیر منتظره از قبیل سیل، زلزله و جنگ و از این قبیل که باعث توقف فعالیتهای عامل گردد، بروز نماید قرارداد فسخ و حسابهای فی مابین طبق قوانین جعاله و مدنی بین الطرفین تسویه خواهد گردید.

ماده۷- حل اختلاف

کلیه اختلافاتی که ممکن است بر اثر اجرای قرارداد یا تعبیر و تفسیر مندرجات آن بین طرفین قرارداد رخ دهد و نتوان آن را از طریق مذاکره دوستانه ظرف مدت یک هفته پس از اعلام کتبی یک طرف مبنی بر وقوع اختلاف، حل وفصل نمود، موضوع از طریق داوری توسط هیاتی مرکب از داور منتخب جاعل، داور منتخب عامل و یک نفر داور ثالث به انتخاب دو داور مذکور حل و فصل خواهد گردید. چنانچه طرفین ظرف مدت ۳ روز داور مربوطه را انتخاب ننمایند و یا داوران منتخب داور ثالث را در مدت مذکور انتخاب ننمایند، تعیین داور انتخاب نشده به‌عهده دادگاه صالح می‌باشد‌. رأی هیات مذکور برای طرفین قطعی و لازم‌الاجرا می‌باشد‌ ضمن اینکه عامل می‌بایست که تا پایان اختلاف، کلیه تعهداتی را که به موجب این قرارداد بر عهده دارد مطابق مفاد قرارداد اجرا نماید.

ماده ۸- اقامتگاه قراردادی طرفین

اقامتگاه قراردادی طرفین همان است که در ماده ۱ این قرارداد ذکر شده است و انجام کلیه مکاتبات به نشانی‌های مذکور در حکم ابلاغ به طرف دیگر می‌باشد. در صورت تغییر در نشانی‌های فوق، مراتب می‌بایست به‌طور کتبی به طرف دیگر اعلام شود. تا پیش از دریافت اعلامیه یاد شده، کلیه مکاتبات، مراسلات، اظهارنامه‌ها و غیره به نشانی‌های سابق، ابلاغ شده محسوب می‌گردد.

ماده ۹- نسخ قرارداد

این قرارداد در ۹ ماده و چهار نسخه متحدالمتن و با اعتبار یکسان تنظیم و در تاریخ ——– توسط طرفین امضاء و مبادله گردید.

جاعل عامل

 مهر و امضا

نمونه قرارداد جعاله

توضیح: طرفین قرارداد می توانند با توجه به شرایط خود بندهایی را به این قرارداد اضافه یا از آن حذف کنند.

جعاله عقدی است که شخصی ملزم به پرداخت اجرت مشخصی در برابر انجام کاری توسط شخص معین یا غیرمعینی می شود.

ماده ۱- طرفین قرارداد

طرف اول قرارداد

جاعل (پرداخت کننده اجرت در برابر کار)

خانم/ آقای ……………………….. فرزند ………………. به شماره شناسنامه …………………….. کد ملی ………………… صادره از …………….. تلفن ثابت ………………… همراه ………………..

ساکن …………………………………………………………………………………………………………..

 طرف دوم قرارداد

عامل (شخصی که کار باید انجام دهد)

خانم/آقای ……………………….. فرزند ……………….. به شماره شناسنامه ……………………. کد ملی ………………… صادره از …………….. تلفن ثابت………………… همراه ………………..

ساکن …………………………………………………………………………………………………………..

ماده ۲- مورد جعاله

……………………………………………………………………………………………………

ماده ۳) حق الجعاله (اجرت کار) و نحوه پرداخت آن

اجرت عامل در انجام مورد جعاله مبلغ …………………… ریال وجه رایج معادل ……………… تومان است که جاعل متعهد گردیده آن را در پایان مدت مرقوم نقداً به عامل بپردازد.

ماده ۴- مدت قرارداد

از تاریخ …………………….. لغایت ……………………….. ماه/سال کامل شمسی.

ماده ۵- تعهدات طرفین

در این قسمت با توجه به مورد جعاله می‌توان تعهداتی را برای طرفین قرارداد در نظر گرفت.

ماده ۶- شرایط قرارداد

۱- کلیه هزینه‌های ناشی از خرید مواد اولیه، لوازم کار، دستمزد و مزایای کارگران و حق بیمه و غیره به عهده عامل است.

۲- هر یک از طرفین حق رجوع از این جعاله را مادامی که عمل به اتمام نرسیده و یا قبل از شروع به عمل دارد ولی اگر جاعل در اثناء عمل رجوع نماید باید اجرت المثل عمل عامل را به نسبت عملی که انجام داده بدهد هرچند فسخ از طرف خود عامل نیز شده باشد.

۳- استحقاق عامل به دریافت تمامت جعل (عوض کار) موکول به انجام جعاله در موعد مقرر می ‌باشد.

ماده ۷- وجه التزام

عامل متعهد و ملتزم است که در تحویل و انجام به موقع مورد جعاله طی مدت مرقوم اقدام نماید و در صورت تأخیر در انجام مورد جعاله عامل متعهد است روزانه مبلغ ………………… ریال معادل …………….. تومان به عنوان وجه التزام به جاعل بابت هر روز تأخیر بپردازد و جاعل حق دارد روزانه مبلغ ………………. ریال معادل ……………… تومان وجه التزام مذکور را در صورت تأخیر از اجرت کسر و باقی را بپردازد.

ماده ۸- مرجع حل اختلاف

در صورت بروز هرگونه اختلاف فی مابین و نیز در رابطه با حسن انجام کار طبق مشخصات فنی مندرج در صورت وضعیت مزبور، طرفین داوری خانم/ آقای ……………….. فرزند …………..  شماره شناسنامه ……………… ساکن ……………………………………….. را پذیرفته و مورد را به داور مزبور ارجاع کرده و رأی آن داور برای طرفین در مورد ارجاعی قاطع  و غیرقابل اعتراض بوده و لازم الاجراء است و ذینفع حق دارد در صورت تمایل به دادگاه صالحه مراجعه نماید.

ماده ۹- اقامتگاه طرفین

هرگونه اخطار، درخواست و مکاتبه در خصوص مفاد این قرارداد باید کتباً به نشانی طرفین که در این قرارداد نوشته شده و اقامتگاه قانونی آنان محسوب می‌شود ارسال گردد. در صورتی که این محل تغییر کند می‌بایست محل جدید بلافاصله کتباً به طرف دیگر اطلاع داده شود و در صورت تخلف، ارسال اخطار، درخواست یا مکاتبه به اقامتگاه قانونی سابق وی، ابلاغ شده تلقی خواهد شد.

ماده ۱۰- نسخه های قرارداد

این قرارداد مشتمل بر ده ماده در تاریخ ………………. در … نسخه با اعتبار واحد تنظیم و بین طرفین مبادله گردید و مفاد و مندرجات آن مورد توافق کامل طرفین می ‌باشد.

  امضاء طرف اول قرارداد (جاعل)                                 امضاء طرف دوم قرارداد (عامل)

 

 

پل ارتباطی مجتمع ایلیا

( به لبخندتان برترینیم )

شماره تماس مجتمع ثبتی ، اداری و حقوقی ایلیا

جعاله نوعی سفارش کار است و همان طور که در ماده ۵۶۱ قانون مدنی آمده، عبارت است از التزام شخصی به ادای اجرت معلوم در مقابل عملی اعم از این که طرف، معین باشد یا غیرمعین. طبق قانون، جعاله تعهدی جایز است و تا زمانی که عمل به اتمام نرسیده باشد، هر یک از طرفین می‌توانند رجوع کنند اما اگر جاعل، در اثنای عمل عامل از قرارداد جعاله رجوع کند، باید اجرت المثل عمل عامل را بدهد. جعاله دارای این مزیت است که در آن معلوم بودن تفصیلی کار لازم نیست و موضوع التزام می تواند مجهول باشد، همان طور که قانون مدنی هم به آن تصریح دارد. چنان که در مورد اجرت نیز همین مطلب ثابت است.

قرارداد جعاله دو نوع است جعاله خاص و جعاله عام.در جعاله خاص، ایجاب برای شخص معین است و طرف خطاب، یک یا چند نفر خاص هستند. مثل این که پدر به فرزند خود بگوید که اگر فلان مساله را حل کنی، مبلغی مشخص به تو خواهم داد در جعاله عام، هدف جاعل، رسیدن به مقصود خود است و برای او فرقی ندارد که کار مورد نظر توسط چه کسی انجام شود. به عنوان مثال، می‌گوید که هر کس فلان کار را انجام دهد، به او مبلغی مشخص پاداش می‌دهم.

*کار مورد جعاله، حلال و مشروع باشد. چرا که جعاله بر انجام کارهای حرام مثل زنا باطل است. * کار، غرض و منفعت قابل توجه عقلایی داشته باشد، بنابراین جعاله بر انجام کارهای عبث و بیهوده از قبیل کشیدن تمام آب چاه یا رفتن به اماکن خطرناک و تاریک صحیح نیست. *عمل مورد جعاله از کارهای واجب بر جاعل نباشد. به عنوان مثال، جاعل بگوید هر کسی نماز ظهر و عصر مرا بخواند، مبلغی مشخص به او می‌دهم که در این صورت جعاله باطل است.

نتیجه دقیقی پیدا نشد .
اگر میخواهید ما با شما تماس بگیریم
اینجا کلیک کنید

ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی در راستا ارائه خدمات با حداقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید

توضیحات کامل درباره قرارداد کشاورزی

دانلود نمونه قرارداد تخصصی و حقوقی در ضمینه فروش اقساطی کالا و ماشین آلات – و خدمات اداری در کل مراجع ذیصلاح ، همچنین امور حقوقی ( دعاوی کیفری ، خانواده و حقوقی کلیه دادگاه های ) و تهیه و تدوین و تنظیم انواع قرارداد های تخصصی سراسر ایران.

ارائه توضیحات کامل درباره نمونه قرارداد تولید محصول و نمونه قرارداد تولید قراردادی.با ثبت شرکت ایلیا تماس بگیرید و کلیه امور خود را به ما بسپارید.

نمونه قرارداد شرایط خصوصی پیمان – در چارچوب پیمان اجرای عملیات کارهای ابنیه، تاسیسات مکانیکی وبرقی و محوطه سازی مجتمع اداری مسکونی، تجاری، اداری،ورزشی،

دانلود نمونه قرارداد تخصصی و حقوقی درضمینه پشتیبانی داکت کشی، کابل کشی، خدمات نگهداری و پشتیبانی شبکهLAN – و تهیه و تدوین و تنظیم انواع قرارداد های تخصصی درسراسر ایران ( جهت مشاهده دیگر نمونه قراردادهای حقوقی روی لینک نمونه قراردادها کیلیک نمایید )

نمونه قرارداد پیمانکاری شبکه برق

توضیحات کامل به همراه نمونه قرارداد مشارکت در تولید صنعتی.با ثبت شرکت ایلیا تماس بگیرید و امور خود را به ما بسپارید.

نمونه قرارداد انتظامات به همراه توضیحات کامل درباره آن.

توضیحات و نمونه قرارداد بارگیری و حمل.با ثبت شرکت ایلیا تماس بگیرید و امور ثبتی خود را به ما بسپارید.

توضیحات کامل وجامع درباره نامه درخواست دستگاه atm

پاسخ دادن به :

تمامی حقوق برای مجتمع ایلیا محفوظ است.

اتاق خبر مجتمع ثبتی حقوقی شرکت و برند ایلیا

به سیستم مشاوره آنی خوش آمدید .

لطفا جهت شروع پشتیبانی یکی از روش های زیر را انتخاب فرمایید

پشتیبانی آنی در ساعات کاری

در ساعات کاری آنی با شما تماس میگیریم

شما مشخص کنید کی با شما تماس بگیریم

شماره تماس :

نام و نام خانوادگی :

موضوع مشاوره:


ساعت تماس :

لطفا تا پایان مشاوره این صفحه را باز نگه دارید .

زینت رفتارحسین فرزندزهرا درمواجهه باحر این بودکه انسانیت حررا به ظهور رساند وحرراازیک یاغی بر امام ودین مبدل به شخصیتی

وکیل دادگستری مشهد شماره 09151125188

لایحه اعتراض به نظریه هیات کارشناسی راهنمایی رانندگی

کیفرخواست دادستان ماده 279تا284 قانون ایین دادرسی کیفری دکتر صادقی بهابادی 

نحوه حل اختلاف در قرارهای بازپرس و دادستان ماده 270تا278قانون ایین دادرسی کیفری

قرارداد جعاله انجام کار

نمونه قرارداد جعاله

 اخرین دفاع ماده 262تا270قانون ایین دادرسی کیفری

مبنای پرداخت خسارت بازداشت شدگان بی گناه ماده 255تا261 قانون ایین دادرسی کیفری

ارنظارت قضایی ماده247تا256قانون ایین دادرسی کیفری

اصل ممنوعیت قراربازداشت موقت کاده 242 -246 قانون ایین دادرسی کیفری

نمونه قرارداد جعاله

این قرارداد براساس ماده ۱۰ قانون مدنی و مادتین ۵۶۹ و ۵۷۰ قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران در باب جعاله و با علم و اطلاع کامل و در عین صحت عقلی طرفین منعقد گردیده است و کلیه مفاد آن برای طرفین نافذ و لازم الاجرا می باشد.

 

ماده ۱ – طرفین قرارداد

 

۱-۱) جاعل (ملتزم):

 

۲-۱) عامل (طرف):

 

ماده ۲- مورد جعاله (موضوع قرارداد)

 

ارائه خدمات در خصوص انجام امور ………………………………

 

(بعنوان مثال دریافت جواز ساخت)  …………………………………………………..

……………………..جهت ……………………..می باشد.

ماده ۳- اجرت جعاله (جعل)

۱-۳-اجرت جعاله شامل حق الزحمه و کارمزد عامل برای تمامی خدمات مورد جعاله به مبلغ ……ریال و یا ……..% درصد از هر آن چیزی که از بابت جعاله بدست آید تعیین و توافق گردیده است که به شرح ذیل از طرف جاعل به عامل پرداخت میگردد.

۲-۳-پیش پرداخت مبلغ ………………ریال بعنوان پیش پرداخت قرارداد طی چک شماره ……………….. مورخ ….از طرف جاعل به عامل پرداخت گردید………..ریال طی و یا ……………..%درصد از حصول مورد جعاله که طی ……… از طرف جاعل به عامل تحویل و یا پرداخت میگردد.

تبصره: جاعل می‌تواند کلیه مطالبات، خسارات قانونی و قراردادی و سایر خسارات وارده به خود را از محل وجه تضمین فوق‌الذکر، بدون نیاز به هیچگونه اقدام اداری و قضایی، وصول نماید.

۳-۳-تضمین اجرت جعاله : جاعل به عنوان تضمین و حسن ادای اجرت مورد جعاله یک فقره چک به مشخصات …… نزد عامل قرار دادند که در صورت هرگونه خلاف تعهد پرداخت مورد تضامن از سوی عامل قابل وصول می باشد و در صورت تسویه حساب مالی از سوی جاعل ، عین چک باید از سوی عامل به جاعل مسترد گردد.

ماده ۴- مدت قرارداد

مدت قرارداد از تاریخ دریافت پیش پرداخت حداقل به مدت ——- ماه کاری تعیین و توافق گردیده است که در صورت توافق طرفین در ماده ده این قرارداد (توضیحات توافقی) قابل تغییر و یا تمدید خواهد بود.

ماده۵- سایر شرایط

۱-۵-طبق ماده ۵۶۵ قانون مدنی جعاله تعهدی است جایز و مادامی که عمل به اتمام نرسیده است هریک از طرفین می توانند رجوع کنند ولی اگر جاعل در اثنا و عمل رجوع نماید باید اجرت المثل عمل عامل را بدهد، که طبق توافق طرفین مبلغ پیش پرداخت را شامل میگردد.

۲-۵-اسناد و مالی که جعاله برای آن واقع شده است از وقتی که به دست عامل می رسد تا به جاعل تحویل گردد، نزد عامل امانت می باشد.

۳-۵-ارائه و تحویل مدارک مورد نیاز جعاله به عهده جاعل می باشد و چنانچه هرگونه مشکلی در این رابطه بروز نماید که موجب توقف کار گردد و یا عین مدارک و اسناد (رونوشت یا اصل) از لحاظ قانونی خلاف و یا جعلی باشد به منزله فسخ جعاله از سوی جاعل بوده و جاعل موظف به پرداخت خسارت مالی به عامل و ضبط و حصول پیش پرداخت مورد قرارداد از سوی عامل می گردد.

ماده ۶- فورس ماژور

هرگونه موانع قانونی و حوادث غیر منتظره از قبیل سیل، زلزله و جنگ و از این قبیل که باعث توقف فعالیتهای عامل گردد، بروز نماید قرارداد فسخ و حسابهای فی مابین طبق قوانین جعاله و مدنی بین الطرفین تسویه خواهد گردید.

قرارداد جعاله انجام کار

ماده۷- حل اختلاف

کلیه اختلافاتی که ممکن است بر اثر اجرای قرارداد یا تعبیر و تفسیر مندرجات آن بین طرفین قرارداد رخ دهد و نتوان آن را از طریق مذاکره دوستانه ظرف مدت یک هفته پس از اعلام کتبی یک طرف مبنی بر وقوع اختلاف، حل وفصل نمود، موضوع از طریق داوری توسط هیاتی مرکب از داور منتخب جاعل، داور منتخب عامل و یک نفر داور ثالث به انتخاب دو داور مذکور حل و فصل خواهد گردید. چنانچه طرفین ظرف مدت ۳ روز داور مربوطه را انتخاب ننمایند و یا داوران منتخب داور ثالث را در مدت مذکور انتخاب ننمایند، تعیین داور انتخاب نشده به‌عهده دادگاه صالح می‌باشد‌. رأی هیات مذکور برای طرفین قطعی و لازم‌الاجرا می‌باشد‌ ضمن اینکه عامل می‌بایست که تا پایان اختلاف، کلیه تعهداتی را که به موجب این قرارداد بر عهده دارد مطابق مفاد قرارداد اجرا نماید.

ماده ۸- اقامتگاه قراردادی طرفین

اقامتگاه قراردادی طرفین همان است که در ماده ۱ این قرارداد ذکر شده است و انجام کلیه مکاتبات به نشانی‌های مذکور در حکم ابلاغ به طرف دیگر می‌باشد. در صورت تغییر در نشانی‌های فوق، مراتب می‌بایست به‌طور کتبی به طرف دیگر اعلام شود. تا پیش از دریافت اعلامیه یاد شده، کلیه مکاتبات، مراسلات، اظهارنامه‌ها و غیره به نشانی‌های سابق، ابلاغ شده محسوب می‌گردد.

ماده ۹- نسخ قرارداد

این قرارداد در ۹ ماده و چهار نسخه متحدالمتن و با اعتبار یکسان تنظیم و در تاریخ ——– توسط طرفین امضاء و مبادله گردید.

 

جاعل عامل

مهر و امضا مهر و امضا

باسلام بسیار مفید بود

 

جعاله عقدی است که براساس آن یک طرف در ازای انجام خدماتی از سوی طرف دیگر متعهد بر پرداخت اجرت به او می شود.( قرارداد جعاله )

مطابق ماده ی 561 قانون مدنی جعاله عبارت است از التزام شخصی به ادای اجرت معلوم در مقابل عمل طرف مقابل، اعم از اینکه طرف مقابل شخص معین باشد یا غیرمعین، بنابراین با توجه به ماده ی فوق جعاله بر دو نوع است: عام و خاص

به علاوه اینکه در جعاله طرف اول را جاعل و طرف دوم را عامل و اجرت را جعل می گویند.

در این نوع از عقد جعاله خواستن عمل به سمت عموم است و جاعل ملتزم می شود که هر کس کار مورد درخواست او را انجام داد پاداش و اجرت را به همان شخص پرداخت کند.

برای مثال شخصی به وسیله ی آگهی به عموم مردم پیشنهاد می کند که هر کس بتواند یک دستگاه آپارتمان به بالاترین قیمت بفروشد اجرت خوبی اخذ خواهد کرد.

قرارداد جعاله انجام کار

در این نوع از عقد جعاله طرف خطاب شخص متقاضی انجام عمل، تنها یک یا چند نفر خاص است و به همین دلیل نیز نپذیرفتن انجام عمل از سوی شخص دیگر امکان ندارد.

برای مثال شخصی به برادرش پیشنهاد می کند که اگر توانست آپارتمان وی را به قیمت مشخصی بفروشد اجرت مشخصی اخذ خواهد کرد.

در اجاره ی اشخاص نیز مستأجر مستلزم می شود که اجرت معلومی را در برابر کار معین بپردازد ولی در این حالت بین جعاله و اجاره فرق اساسی وجود دارد و آن اینکه در عقد اجاره اجرت و میزان کار باید معلوم و معین باشد و طرف ایجاب نیز شخص معینی است که به عنوان اجیر آن را می پذیرد و ملتزم به کار می شود ولی در جعاله نه تنها میزان کاری که باید انجام شود معلوم نیست بلکه دستمزد نیز ممکن است به طور کامل معلوم نباشد. به علاوه ایجاب و پیشنهاد نیز ممکن است به طرفیت عموم باشد و شخص معینی مورد نظر نباشد.

این قرارداد براساس ماده ی 10 و ماده های 569 و 570 قانون مدنی و با علم و اطلاع کامل و در عین سلامت عقلی و اهلیت دو طرف منعقد گردیده است و کلیه مفاد آن برای طرفین نافذ و لازم الاجرا است.

1-1: جاعل (ملتزم): آقای /خانم…………………………به نشانی…………………………………………………………………………………با شماره تماس………………………

1-2: عامل(طرف): آقای /خانم……………………………به نشانی…………………………………………………………………………………… با شماره تماس……………………….

ارائه ی خدمات در خصوص انجام امورات……………………………………………………….(برای نمونه دریافت گواهی ساخت و پایان کار ساختمان) می باشد.

3-1: دستمزد و حق الزحمه ی عامل برای تمام خدمات انجام گرفته به مبلغ …………………………ریال……………درصد از آن چیزی است که بابت جعاله به دست می آید توافق گردیده است.

 3-2: پیش پرداخت مبلغ…………………..نقداً یا طی چک شماره ی ……………………….مورخ………………………..بانک از طرف اول به طرف دوم پرداخت گردید………………..ریال و یا…………………….درصد از مالی که از جعاله به دست آمده است.

تبصره: طرف اول می تواند کلیه مطالبات و خسارات قانونی و قراردادی خود را از محل وجه تضمین فوق بدون نیاز به هیچگونه اقدام اداری و قضایی حصول نماید.

3-3: تضمین اجرت: طرف اول برای تضمین پرداخت اجرت یک فقره چک به شماره ی…………………بانک……………. را نزد عامل قرار داده است که در صورت هر گونه خلاف تعهد از طرف اول به وسیله ی طرف دوم قابل وصول باشد.

مدت قرارداد جعاله مورد نظر از تاریخ دریافت پیش پرداخت حداقل به مدت……………ماده کاری تعیین و توافق گردیده است که با توافق طرفین قابل تغییر خواهد بود.

این قرارداد در 5 ماده و 4 نسخه یکسان و متحدالشکل تنظیم گردیده است که در صورتی که موانع قانونی و حوادث غیرمنتظره از قبیل سیل، زلزله و… باعث توقف عملیات عامل شود قرارداد فسخ و حسابهای بین طرفین تسویه خواهد شد.

امضای طرف اول (جاعل):                                          امضای طرف دوم (عامل):

در مواردی دیده می شود که یکی از طرفین قرارداد جعاله در انجام وظایف قراردادی خود کوتاهی می کند و یا از انجام تعهدات خود سرباز می زند. در این صورت شخص زیان دیده می تواند با مراجعه به مرجع صالح جهت احقاق حقوق قانونی خود طرح دعوا کند.

دعوای مربوطه به قرارداد فوق باید در دادگاه محل اقامت خوانده اقامه گردد و مرجع صالح آن هم با توجه به بهای خواسته شورای حل اختلاف یا دادگستری محل خواهد بود. هزینه دادرسی این دعوا نیز با توجه به تعرفه ی قانونی تعیین شده براساس خواسته ی تقویم شده مشخص می گردد.

موسسه حقوقی بین المللی دادپویان حامی که دارای حقوقدانان و وکیل برجسته و مجرب می باشد در زمینه ی انعقاد قراردادهای مدنی همچون قرارداد جعاله اعلام آمادگی می کند و می تواند با ارائه مشاوره ی دقیق، راهنمایی تمامی شهروندان محترم در زمینه ی تنظیمم قرارداد های تخصصی باشد.

علاوه بر آن توصیه می شود جهت طرح دعاوی ناشی از تخلفات قراردادی با وکیل های مجرب موسسه ی ما مشورت کنید تا با قبول وکالت از سوی آنان گامی محکم در راستای اخذ آراء صحیح و دقیق قانونی برداشته و علاوه بر آن هر چه سریعتر به حق و حقوق قانونی خود نائل گردید.

Info(at)hamilaw(dot)ir

09123034393

021-22740104

021-22740103

021-22748947

تهران، تجریش ، خیابان دکتر باهنر (نیاوران)، خیابان دزاشیب ،روبروی آتش نشانی

پلاک 32 ،ورودی شرقی ، طبقه اول واحد 6 شرقی

تمامی حقوق برای وب سایت موسسه حقوقی بین المللی  دادپویان حامی محفوظ است . کپی به هر شکل غیر مجاز و غیر قانونی است.  Copyright @2014-2020    Hamilaw.ir

مضاربه • مزارعه
قرض‌الحسنه • جعاله
سَلَف‌خری • مساقات
هِبه • جزیه
زکات • خمس
صدقه • وقف
بیت‌المال
صکوک • رِبا
بانکداری اسلامی

جُعاله در فقه و حقوق ایران عبارت است از عقدی[۱] که طی آن شخصی در برابر دریافت اجرت یا پاداشی التزام به انجام کاری می‌یابد. جعاله در لغت به معنای اجرت و دستمزد به‌کار می‌رود.[۲]
به عبارت دیگر و از نگاه فقهی جعاله ملتزم شدن جاعل به دادن عوض است در قبال عملی که حلال و مقصود عقلا است.[۳] در جعاله، شخص ملتزم را جاعل و طرف مقابل را عامل، و اجرت را جُعل می‌گویند.[۴]

جعاله با کسر، فتح و ضمّ ج، از ریشه عربی ج ع ل، به معنای چیزی است که به شخصی در مقابل انجام دادن کاری پرداخت می‌شود.

در فقه اسلامی التزام (لازم بودن، نوعی اجبار) به پرداخت عوضی معلوم (به زبان ساده “بدهی”) در ازای انجام دادن کاری را جعاله (اصطلاحی حقوقی) می‌گویند. جعاله، عنوان بابی مستقل در فقه است که از احکام آن در این باب به تفصیل سخن گفته‌اند.

جعاله در لغت به معنای اجرت و دستمزد به‌کار می‌رود. ترجمه آن به انگلیسی می‌تواند Reward باشد.

قرارداد جعاله انجام کار

نگاه فقهی جعاله ملتزم شدن جاعل به دادن عوض (مثلاً وجه نقد به عنوان دستمزد) است در قبال عملی که اولا حلال باشد و دوم اینکه عقلانی و منطقی باشد. در جعاله، شخص ملتزم را جاعل و طرف مقابل را عامل، و اجرت را جُعل می‌گویند.

جعاله پیش از اسلام نیز وجود داشته‌است، از جمله التزام حضرت یوسف را به دادن یک بار شتر به یابنده پیمانه، که در قرآن، سوره یوسف، آیه ۷۲ آمده را می‌توان نمونه‌ای از جعاله دانست.

فقهای شیعه و اهل سنّت (بجز حنفیان)، جعاله را مشروع می‌دانند. برای مشروعیت و جواز جعاله به آیات متعددی استناد شده‌است، از جمله به آیه اول سوره مائده که بر وجوب وفا کردن به همه پیمان‌ها و تعهدات دلالت دارد.

جعاله از سه رکن تشکیل می‌شود: جاعل (کارفرما)، یعنی شخص ملتزم شونده به پرداخت اجرت در برابر کار؛ عامل (مجعولٌ له) یا پیمان کار، یعنی شخصی که کار را انجام دهد؛ و جُعل (مال‌الجعاله)، یعنی اجرت و پاداش کار.

به نظر فقها و حقوقدانان، جاعل باید اهلیت در تصرف (بلوغ، عقل، رشد) داشته (محجور نباشد) و با قصد خود و اختیار، جعاله را منعقد کرده باشد.

جاعل می‌تواند فرد اجنبی (ناشناخته، مجهول، خارج از قرارداد کتبی) باشد؛ مثل اینکه کسی اعلام کند: هرکس گمشده فلانی را پیدا کند، من فلان مبلغ به او می‌دهم، که در این صورت، پرداخت جُعل بر عهده او خواهد بود نه صاحب گمشده.

فقهای شیعه در مورد عامل، قدرت داشتن او را بر انجام دادن کار موردنظر شرط کرده‌اند.

حتی کودک ممیز هم می‌تواند عامل باشد؛ ولی، دربارهٔ امکان عامل بودن کودک غیر ممیز و نیز مجنون اختلاف‌نظر وجود دارد.

عوض در جعاله بنابر مشهور باید با پیمانه یا وزن یا شمارش و در کل معلوم باشد؛ بنابر این، جعاله در صورت مجهول بودن عوض باطل است. البته در صورت بطلان عقد نیز، عامل مستحق اجرت المثل است، با این تفاوت که در صورت صحّت جعاله و بطلان عوض، اجرت المثل، در جعاله عوض واقع می‌شود؛ لیکن بنابر قول جمعی، در صورتی که جهالت (عدم شفاف سازی) مانع تسلیم عوض نباشد، اشکالی ندارد، مانند آنکه جاعل بگوید: هرکس فلان گمشده را بیابد، نصف آن از آنِ او باشد یا صاحب کالا به دلال بگوید: از فلان مبلغ هر چه بیشتر فروختی از آنِ خودت باشد.

به منظور ایجاد تسهیلات لازم برای گسترش امور تولیدی، بازرگانی و خدماتی در ایران، مادّه ۱۶ قانون عملیات بانکی بدون ربا به بانک‌ها اجازه داد تا از جعاله در نظام بانکداری استفاده شود.

شورای پول و اعتبار ایران نیز در ۱۳۶۳ ش، دستورالعمل اجرایی جعاله را به تصویب رساند و پس از آن جعاله در نظام بانکی ایران مورد استفاده قرار گرفت.

هم‌اکنون خرید و فروش سهام، گشایش اعتبارات اسنادی، تعمیر و احداث راه و ساختمان و صدور ضمانت‌نامه‌های بانکی می‌تواند در قالب جعاله در بانک‌ها انجام شود.

در نخستین مادّه این دستورالعمل، از جعاله به عنوان قرارداد نام برده شده‌است که نشان می‌دهد این جعاله در نظام بانکداری تنها به شکل جعاله خاص منعقد می‌شود.

در این جعاله، بانکِ طرفِ قرارداد، عامل است و انجام دادن کار مذکور در قرارداد را تعهد می‌کند و جاعل، جُعل قرارداد را طی اقساطی به بانک می‌پردازد.

برطبق مادّه چهارم، بانک این اختیار را دارد که انجام دادن قسمتی از کار را با عنوان «جعاله ثانوی»، یا هر عنوان دیگر، به کسی دیگر واگذار کند، از جمله به طرف عقد در قرارداد نخست.

بانک موظف است بر حسن اجرای این قرارداد نظارت نماید.

به موجب این مادّه، بانک نمی‌تواند انجام دادن تمامِ کارِ مورد جعاله را به دیگری واگذار کند، زیرا این کار ذاتاً با ماهیت جعاله اول منافات دارد.

همچنین بستن معامله صوری جعاله با بانک، مثلاً برای تعمیر ساختمان و سرمایه‌گذاری پول دریافتی در جایی دیگر (مثلاً در یک عمل تجاری)، ممنوع و موجب بطلان جعاله می‌گردد.

در این فرض، بانک حق دارد علاوه بر استرداد جُعل، اجرت‌المثل کارهایی را که انجام داده است، بگیرد.

اکراه بانک به واگذاری طرحی در قالب جعاله، هیچ مسئولیتی برای بانک در برابر عامل ایجاد نمی‌کند، مگر اینکه پس از رفع اکراه، جعاله را تنفیذ کند.

بر طبق مادّه ۷۰ قانون عملیات بانکی بدون ربا، بانک‌ها اجازه دارند قسمتی از مبلغ قرارداد جعاله را، به عنوان پیش‌دریافت یا پیش‌پرداخت، با رعایت ضوابط مقرر از سوی شورای پول و اعتبار، دریافت کنند یا بپردازند.

بانک‌ها معمولاً در قراردادهای نمونه از قبل تنظیم شده، اختیار برهم زدن جعاله را از طرف خود سلب می‌کنند.

همچنین، حدود وظایف و مسئولیت‌های جاعل (چه بانک چه متقاضی تسهیلات) در سند جعاله قید می‌شود تا اختلاف نظری به وجود نیاید.

این قرارداد بر اساس ماده ۱۰ و ماده‌های ۵۶۹ و ۵۷۰ قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران در باب جعاله و با علم و اطلاع کامل در عین صحت عقلی طرفین منعقد گردیده است و کلیه مفاد آن برای طرفین لازم‌الاجرا می‌باشد.

ماده ۱- طرفین قرارداد

الف. جاعل (ملتزم):

ب. عامل (طرف):

ماده ۲- مورد جعاله (موضوع قرارداد)

ارائه خدمات در خصوص انجام امور و پیگیری …

ماده ۳- حق الجعاله

ماده ۴-جاعل ضمن عقد خارج لازم حق فسخ این قرارداد را از خود سلب و ساقط نمودند.

ماده ۵-مدت قرارداد

مدت این قرارداد از تاریخ امضاء قرارداد جعاله به مدت … ماه کاری تعیین و توافق گردید است، که در صورت توافق طرفین تا یک ماه کاری قابل تمدید خواهد بود.

ماده ۶- داوری

ماده۷-سایر موارد و توضیحات

قرارداد جعاله انجام کار

این قرارداد در۷ ماده و ۳ نسخه متحدالمتن و با اعتبار یکسان تنظیم و در تاریخ توسط طرفین امضاء و مبادله گردید

امضاء جاعل (ملتزم) امضاء عامل (طرف)

اجاره

واسطه گردی یا دلالی

فروش اقساطی

نمایشگاه مجازی فارس

جُعاله در فقه و حقوق ایران عبارت است از عقدی که طی آن شخصی در برابر دریافت اجرت یا پاداشی التزام به انجام کاری می‌یابد. جعاله در لغت به معنای اجرت و دستمزد به‌کار می‌رود. به عبارت دیگر و از نگاه فقهی جعاله ملتزم شدن جاعل به دادن عوض است در قبال عملی که حلال و مقصود عقلا است. در جعاله، شخص ملتزم را جاعل و طرف مقابل را عامل، و اجرت را جُعل می‌گویند. به عبارت دیگر جعاله عقدی است که شخصی ملزم به پرداخت اجرت مشخصی در برابر انجام کاری توسط شخص معین یا غیرمعینی می شود.

فایل word نمونه قرارداد جُعاله

فایل pdf نمونه قرارداد جُعاله


فایل pdf نمونه قرارداد جُعالهDownloads-icon


Downloads-icon

قرارداد جعاله انجام کار
قرارداد جعاله انجام کار
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *