قرارداد زمین

قرارداد زمین
قرارداد زمین

پاسخگوئی به سوالات حقوقی(رایگان)

 

بعضاٌ در مراجعات متعددی نیاز به در دسترس داشتن قراردادی برای خرید وفروش قطعه زمین ویلای یا زمین واقع در شهرستان که تنظیم سند به دلیل در اختیار نداشتن سوابق ثبتی نیاز به تنظیم قرارداد ویژه ای دارد احساس می گردید نمونه ای از متن این قرارداد در ذیل تنظیم گردیده است.

به نام خدا

قرارداد خرید ملک

قرارداد زمین

ماده۱-طرفین قرارداد:

این قرارداد فی مابین فی مابین آقای/خانم                 فرزند               به شماره شناسنامه                 کدملی                     بنشانی:                                                       بعنوان فروشنده و آقای/خانم         فرزند           به شماره شناسنامه                             کدملی                       بنشانی:                                                                   بعنوان خریدار منعقد و کلیه شرایط آن فی مابین طرفین لازم الاتباع است.

ماده۲-موضوع قرارداد:

موضوع قرارداد عبا رت است از فروش          قطعه زمین به متراژ تقریبی       مترمربع واقع شده در

دارای پلاک ثبتی     فرعی از     اصلی       بخش ثبتی       که حدود اربعه آن به شرح کروکی پیوست مشخص و به امضاء طرفین رسیده است که شمالاً       جنوباً     شرقاً    غرباً   محصور گردیده است که بر اساس آن کلیه حقوق ناشی از مالکیت فروشنده به خریدار منتقل می گرددتوصیفات واقعی و لازم در مورد مورد معامله به اطلاع خریدار رسیده است و فروشنده هیچگونه حقوقی را برای اشخاص ثالث در آن قرار نداده است وملک در رهن وتوقیف وبیع شرط نمی باشد.

مورد معامله در تاریخ                     به خریدار تحویل داده شد/می شود.

ماده۳-مبلغ قرارداد

جمعا ٌ مبلغ                       ریال از قرار متری     ریال است که مبلغ مذکور تماماٌ از سوی خریدار به فروشنده تادیه گردید و فروشنده اقرا به وصول ان می نماید /بر اساس     فقره چک به شماره های   مورخ     از حساب جاری شماره   بانک   تحویل فروشنده گردید.

ماده ۴-شروط معامله

۱-صیغه بیع قسعی فی مابین جاری شد و اسقاز کافه خیارات و غبونات از طرفین بعمل آمد وخریدار حق همه تصرف و انتفاعات را از موضوع قرارداد دارد بالخص حق اخذ پروانه ساختمانی و احداث ساختمان و… را در قطعه زمین مذکور خواهد داشت.

۲-سند قطعه زمین مذکور از سوی فروشنده بنام خریدار در تاریخ               در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم خواهد گردید/فروشنده متعهد گردید کلیه اقدامات قانونی و اداری و ثبتی لازم برای اخذ سند مالکیت را به انجام رسانیده و بنام خریدار بنماید ومتعهد است در هر زمان و مراجعی که لازم باشد من جمله جهت تفکیک مورد معامله و…حاضر و اقدام لازم را انجام دهدو هزینه های لازمه را از سوی خریدار/فروشنده تامین خواهد گردید.

۳-در صورتی که بر اثر انطباق موضوع معامله با مشخصات ثبتی پلاک مورد معامله تغییر یابد نیازی به اجرای صیغه بیع جدیدی نمی باشد . بطور ضمنی خریدار وکیل است تا نسبت به اصلاح پلاک اقدام لازمه را انجام دهد.

۴-ملک مذکور دارای راه              متری از سمت           ان می باشد که این راه از سوی       احداث گردیده و متعلق به این ملک می باشد.

۵-مساحت وحدود ملک تقریبی است و توابع ومتعلقات مربوطه به آن فی مابین طرفین به نحوی که رافع هرگونه اشتباهی باشد مشخص شده وچنانچه نیاز به توضیحی خاص باشد در توضیحات ذکر خواهد شد.

۶-در صورت بروز هرگونه اختلافی فی مابین خریدار و فروشنده یا بالعکس ابتدا طرفین سعی در ختم آن خواهند نمود و در غیر اینصورت مراجع قانونی نسیت به رفع اختلاف اقدام لازم را بعمل خواهند آورد.

۷-در صورتیکه ثمن معامله بصورت چک داده شده است فروشنده در صورت عدم وصول هر یک از چکها حق فسخ قرارداد را تا یکماه بعد از تاریخ برگشت خواهد داشت در اینصورت خریدار باید مورد معامله را پس از دریافت اعلام فسخ به فروشنده مسترد دارد و فروشنده نیز مکلف است کلیه ثمن دریافتی را بهمراه اصل چکهای دریافتی به خریدار عودت دهد./فروشنده حق مراجعه به خریدار و وصول چک را بهمراه خسارت مربوطه خواهد داشت.

 

این قرارداد در     نسخه واحد که دارای اعتبار واحد است تنظیم گردید در صورت الحاق و جعل در هر یک از نسخ نوشتار ممندرج در هر     نسخه ملاک عمل خواهد بود و کلیه نسخ آن اعتبار واحد دارد وبعد از امضاء برای طرفین لازم الاتباع و لازم الاجرا خواهد بود .

توضیحات لازمه:

دفتر وکالت 

 

 

خریدار                                  فروشنده                             شهود۱                                   شهود۲

 

صدای وکیل پاسخ دهنده به سوالات حقوقیه شما و ارائه دهنده مشاوره رایگان توسط وکیل دادگستری

 

در هنگام تنظیم قرارداد با اشخاص حقیقی و حقوقی چه نکاتی را باید در نظر بگیریم؟|وکیل تنظیم قرارداد|وکیل قراردادها

نکات مهم تنظیم قراردادها|وکیل قرارداد|وکیل تنظیم قرارداد|وکیل خوب

معایب قراردادهای سنجشی|وکیل قرارداد|قراردادحقوقی|انواع قرارداد|وکیل خوب

با توجه به سوء استفاده برخی از وبسایت ها از نام و اعتبار «صدای وکیل»، به کلیه بازدیدکنندگان و کاربران اعلام می کنیم، «صدای وکیل» فعالیت رسمی و قانونی خود را تنها در بستر وبسایت sedayevakil.com انجام می دهد و زیر مجموعه مجموعه حقوقی صدف با نظارت وکیل دادگستری آقای علی مهاجری میباشد.از آنجا که خدمات «صدای وکیل» در این وبسایت رایگان ارائه می شود، از شما عزیزان خواهشمندیم هیچ مبلغی بابت مشاوره به وبسایت های که از نام صدای وکیل استفاده می کنند پرداخت ننمایید.لازم به ذکرست روزانه صدها مراجعه کننده با استفاده از خدمات رایگان ما (پاسخگویی تلفنی به سوالات حقوقی) راهنمایی می شوند و ما بر این باوریم که با راهنمایی خود بتوانیم قدم کوچکی برای رفع مشکلات حقوقی شما در هر نقطه از ایران باشیم.این نوید را هم می دهیم که درصدد تعقیب و پیگرد قضایی سوء استفاده کنندگان و عاملان این موضوع و ایجاد بستری امن برای شما همراهان صدای وکیل هستیم.

 

 

آدرس : تهران میدان انقلاب خیابان جمال زاده جنوبی پلاک39 ساختمان صدف طبقه دوم 

تلفن : (6 خط ویژه) 02166567311                                قرارداد زمین

وکیل سرپرست : 09352943060  (هزینه مشاوره 120 هزارتومان)

ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت داریدdocument.getElementById(‘cloakac03f8ce2e28929f4a2c450ff79805d4′).innerHTML=”;var prefix=’ma’+’il’+’to’;var path=’hr’+’ef’+’=’;var addyac03f8ce2e28929f4a2c450ff79805d4=’info’+’@’;addyac03f8ce2e28929f4a2c450ff79805d4=addyac03f8ce2e28929f4a2c450ff79805d4+’Sedayevakil’+’.’+’com’;var addy_textac03f8ce2e28929f4a2c450ff79805d4=’info’+’@’+’Sedayevakil’+’.’+’com’;document.getElementById(‘cloakac03f8ce2e28929f4a2c450ff79805d4′).innerHTML+=’‘+addy_textac03f8ce2e28929f4a2c450ff79805d4+’‘;

صدای وکیل را در صفحات اجتماعی دنبال کنید

کلیه حقوق این وبسایت برای دارندگان آن محفوظ می باشد

طراحي و سئو وب سايت با توسط Razhur.com

آمار بازدید سایت

 

 

            محل امضاء و اثر انگشت فروشنده/فروشندگان                       نام و نام خانوادگی و محل امضاء و اثر انگشت شاهد نخست

            محل امضاء و اثر انگشت خریدار/خریداران                             نام و نام خانوادگی و محل امضاء و اثر انگشت شاهد دوم

 

قرارداد زمین

نمونه سند حقوقی که به رایگان در اختیار دارید توسط متخصصین رشته حقوق تهیه شده و یصورت دوره ای ویرایش می شود. شما می توانید فایل ورد و پی دی اف سند فوق را دانلود کرده و پس از اعمال تغییرات ضروری مورد استفاده قرار دهید. بدیهی است که صلح؛ مرجع حقوقی ایران هیچ گونه مسوولیتی در مورد استفاده شما از این سند بر عهده نمی گیرد. پیشنهاد ما همواره این است که در انجام امور حقوقی خود از متخصصین یاری بگیرید، شما می توانید برای یافتن وکیل، کارشناس رسمی و یا دفتر اسناد رسمی مناسب در سراسر کشور از لینک های زیر استفاده کنید.

دسترسی سریع

قرارداد

قوانین

کتاب

متخصصین

دفـاتر

مشارکت در زمین از جمله قراردادهای مشارکت است. این قرارداد از جمله قراردادهای پرکاربرد در حوزه کشاورزی شناخته می‌شود.

در صورتی قصد انعقاد این قرارداد را دارید و مایل به سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی هستید، با ما همراه باشید تا مهم‌ترین نکات قرارداد فوق و ظرافت‌های حقوقی آن را مورد بررسی قرار دهیم. به موجب این قرارداد، اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی در پروسه کاشت، داشت و برداشت زمین‌های کشاورزی مشارکت نموده که چنین امری باعث رونق بخش کشاوزی و افزایش سطح کیفیت و کمیت محصولات می‌شوند.

مهم‌ترین ویژگی قرارداد مشارکت زمین آن است که به جهت برنامه‌ریزی و تقسیم کاری که صورت می‌گیرد و انجام وظایف توسط شرکا در این مشارکت، میزان سوددهی این سبک از مشارکت نیز افزایش می‌یابد.

همانطور که بیان شد، مشارکت در زمین از اقسام مشارکت مدنی است که طبق قانون مدنی ممکن است در قالب دو عقد محقق شود. پس پیش از پرداختن به این مسئله لازم است مفهوم مشارکت مدنی مورد توجه و بررسی قرار گیرد.

شرکت در معنای اخص آن از جمله عقود معین است. به موجب این عقد در مالکیت اشاعه ایجاد می‌شود.قرارداد زمین

به عبارت دیگر بر مبنای عقد شرکت مالکیت‌های انفرادی، ویژگی استقلال خود را از دست داده و اجتماع مالکیت‌ها محقق می‌شود.

ماده قانونی ناظر بر شراکت مدنی ماده ۵۷۱ قانون است که مقرر می‌دارد شرکت عبارت است از اجتماع حقوق مالکین متعدد در شیئی واحد به نحو اشاعه.

مشارکت در زمین که در زمره قراردادهای مشارکت قرار می‌گیرد ممکن است در دو قالب قراردادی و غیر قراردادی محقق شود. اولین مورد مشارکت در زمین در قالب عقد مزارعه است. وفق ماده ۵۱۸ قانون مدنی مزارعه عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین زمینی را برای مدت معینی به طرف دیگر می‌دهد که در آن زراعت کرده و و در نهایت حاصل به دست آمده را تقسیم کند.

دومین قالب قراردادی مشارکت در زمین در قالب انعقاد عقد شرکت است. عقد شرکت ازجمله عقود معین می‌باشد که در قانون مدنی شرایط و مقررات آن معین گردیده است. ماده قانونی حاکم بر این شکل از مشارکت در زمین، ماده ۵۷۱ قانون مدنی است.

ماده ۱ –  طرفین قرارداد

ماده ۲ –  موضوع قرارداد

ماده ۳ –  آورده‌های دو طرف

ماده ۴ – نسبت سهم الشرکه طرفین

ماده ۵ –  مدت قرارداد

ماده ۶ – شرایط قرارداد

ماده ۷- تعهدات طرفین و ضمانت عدم اجرای آنها

ماده ۸- روش‌های حل و فصل اختلافات

ماده ۹- فسخ قرارداد

ماده ۱۰ – نسخ قرارداد

بخاطر داشته باشید که اگر شما در پی انعقاد قرارداد مشارکت زمین هستید، می‌توانید با ثبت درخواست تنظیم قرارداد ، قراردادی مختص خودتان داشته باشید.

۱. اولین نکته مهم در قراردادهای مشارکت علی الخصوص قرارداد مشارکت زمین، ذکر عنوان دقیق قرارداد می‌باشد.

۲. دومین نکته که ضرورت دارد در قرارداد مورد نظرتان به آن توجه نمایید، ذکر مشخصات و اطلاعات طرفین قرارداد مشارکت زمین است که همان شریک یا شرکا هستند.

قرارداد مشارکت زمین ممکن است حسب مورد بین دو نفر یا چند شخص حقیقی یا حقوقی منعقد شود.

بدین جهت بایستی اطلاعات کامل اشخاص درگیر در قرارداد قید گردد.

به عنوان نمونه اگر شریک در قرارداد مشارکت زمین شخص حقیقی باشد، مشخصاتی از قبیل نام، نام خانوادگی، نام پدر، شماره شناسنامه، شماره ملی، آدرس دقیق محل اقامت، کد پستی و شماره تماس در قرارداد بایستی درج شود. در مقابل اگر شخص حقوقی طرف قرارداد باشد بایستی اطلاعاتی مانند نام شرکت، شماره ثبت، کد اقتصادی، نشانی دقیق محل شرکت، تلفن، نام نماینده و سمت نماینده در قرارداد درج گردد.

۳. سومین موردی که باید در قرارداد به آن توجه شود مدت اعتبار قرارداد است. این موضوع کاملاً به توافق شما و شرکایتان بستگی دارد. بنابراین مدت قرارداد کاملاً در اختیار طرفین است اما از ذکر آن در قرارداد غافل نشوید و تاریخ دقیق ماه، روز و سال، در قرارداد ثبت کنید.

توجه نمایید که پس از پایان مدت قرارداد، این قرارداد به صورت خودکار منحل می‌شود.

۴.موضوع دیگری که قابل توجه است ذکر دقیق میزان سرمایه و آورده طرفین و شرکا است.

علت اهمیت درج این موضوع از آن جهت است که به تناسب میزان سهم و آورده، به شرکا سود اعطا خواهد شد و در صورت ایراد خسارت، هر یک از شرکا مکلف به پرداخت هستند.

همانطور که ملاحظه نمودید قرارداد مشارکت زمین از جمله قراردادهای مشارکت مدنی است که در حوزه کشاورزی اهمیت بسزایی دارد.

رعایت نکات و استانداردهای قراردادهای مشارکت در این قرارداد اهمیت دارد.

در صورتی که در انعقاد این قرارداد مشکل یا ابهامی دارید می‌توانید با مراجعه به بخش مشاره تلفنی ابهامات خود را با تیم حقوقی وینداد در میان بگذارید.

علاوه بر این اگر هدف شما هم از عقد قرارداد مشارکت زمین و رسیدن به سود آن است همین الآن نمونه قرارداد مشارکت مدنی را از بانک نمونه قرارداد دریافت کنید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

‘3 زمان خواندناقامتگاه‌های بوم‌گردی به عنوان جاذبه‌های مهم گردشگری در بسیاری از شهرهای ایران محسوب می‌شوند. تاسیس و بهره‌برداری از اقامتگاه‌های بوم‌گردی مشروط به رعایت برخی مقررات و ضوابط حقوقی است که گاه نیاز به ادامه مطلب…

‘3 زمان خواندنتولید دارو برای درمان انواع بیماری‌ها، یکی از بزرگ‌ترین زمینه‌های تجارت و همکاری‌های ملی و بین‌المللی را فراهم کرده است. به همین خاطر چه در سطح داخلی و چه در سطح جهانی، شرکت‌های ادامه مطلب…

‘3 زمان خواندنمی‌توان ادعا کرد که قراردادهای مشارکت مدنی، از جمله پرکاربردترین قراردادهای موجود در نظام حقوقی کشور ایران است. افراد زیادی با انگیزه‌های مختلف به استفاده از قرارداد مشارکت مدنی روی می‌آورند و در ادامه مطلب…

به آسانی رزرو هتل، خانه اجاره کنید

وبلاگ آدرس – اجاره خانه – سامانه اجاره خانه

با بررسی هر یک از انواع نمونه قولنامه زمین، می‌توان شاهد نکات مهمی بود. درج مشخصاتی از جمله نحوه انتقال وجه (وجه التزام)، زمان پرداخت، طریقه پرداخت ثمن و … مهم‌ترین مواردی است که در نمونه قولنامه زمین قید شده است.

خرید یا معامله انواع زمین و ملک به صورت قولنامه‌ای و بدون سند رسمی، شاید به ظاهر معامله‌ای بدون عیب و کاملا قانونی به نظر برسد، اما در حقیقت باید گفت که این‌طور نیست. قولنامه برخلاف سند رسمی، از اعتبار قانونی قطعی برخوردار نیست و این موضوع می‌تواند مشکلاتی جدی را برای طرفین معامله در حوزه ایفای تعهدات ایجاد کند. با این حال استفاده از یک نمونه قولنامه زمین می‌توانید به شما کمک کند.

مبایعه‌نامه اصطلاح حقوقی قولنامه است. تنظیم قولنامه به جهت اجرا، برخی تعهدات هم چون سایر قراردادهای دیگر بر اساس اصول و ضوابط خاصی انجام می‌گیرد. در صورت خودداری از اجرای تعهدات توسط یکی از طرفین، طرف دیگر می‌تواند الزام به اجرای تعهد انجام نشده را از سوی دادگاه درخواست نماید.قرارداد زمین

قولنامه زمین که عموما توسط مشاورین املاک تنظیم می‌گردد، به عنوان “سند عادی” شناخته می‌شود. توجه به برخی نکات، موجب پیشگیری از ریسک و خطرات احتمالی در آینده پس از تنظیم این سند خواهد شد. درج برخی از نکات در مفاد قولنامه، از جمله ” وجه التزام ” می‌تواند نقش مهمی در تکمیل قولنامه و همین‌طور اعتبار بخشیدن به آن داشته باشد.

پیش از تنظیم نمونه قولنامه زمین به‌صورت دست‌نویس، باید نکات مهمی را مورد توجه قرار داد. تنظیم سند زمین ملکی، قدیمی یا ارثی با در نظر داشتن این نکات می‌تواند علاوه بر تضمین تعهد برای طرفین، موجب پیشگیری از خسارت‌های مالی شود.

این نکات عبارت‌اند از:

پیش از تنظیم قولنامه، با نگاهی به نمونه قولنامه زمین قطعا می‌توان نکات مهمی را به منظور رعایت پیش‌فرض‌های قانونی دریافت کرد. از مهم‌ترین نمونه قولنامه‌های زمین، می‌توان به این موارد اشاره کرد:

یکی از مسائل رایج در برخی مناطق ایران، تنظیم نمونه قولنامه زمین بدون سند است. این موضوع دربرگیرنده مشکلاتی است که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به دعاوی ملکی اشاره کرد. عمده معاملات زمین بدون سند در شمال کشور انجام می‌گیرد.

احراز هویت واقعی شخص فروشنده از مراجع مربوطه، یکی از مهم‌ترین مواردی است که باید پیش از تنظیم قولنامه به آن توجه کرد. استعلام وضعیت زمین بدون سند از طریق شهرداری، بهترین گزینه برای کسب مهم‌ترین اطلاعات در این خصوص است.

با نگاهی به مفاد مندرج در نمونه قولنامه زمین می‌توان دریافت که این سند، سندی عادی است که اعتبار آن در صورت تنظیم در بنگاه‌های ملکی یا هر محیط دیگری تنها با رعایت جوانب قانونی مهم تضمین خواهد شد.

واگذاری زمین، املاک، آپارتمان، مغازه یا خودرو به ‌صورت شفاهی (توافق شفاهی) از منظر دادگاه فاقد ارزش قانونی است و تنها اسناد و مدارک موجود قابلیت استناد دارند. بر همین اساس تنظیم سند به‌صورت دست‌نویس و خام، ارزش قانونی نخواهد داشت.

معامله هر نوع زمین یا ملک در ایران به دو روش انجام می‌گیرد. سند رسمی که شامل سند شش‌دانگ، سه دانگ، تک‌برگ یا منگوله‌دار و سند عادی (قولنامه) میشود، از جمله روش‌های معامله زمین و ملک به شمار می‌رود.

در صورت وجود شرایط و محدودیت‌های قانونی جهت انتقال شش‌دانگ زمین به خریدار، معامله به صورت قولنامه‌ای منعقد می‌گردد. قرارداد واگذاری زمین با عباراتی نظیر قولنامه، بیع نامه یا مبایعه‌نامه تفاوت بسیار زیادی با واگذاری زمین به صورت قانونی (سند رسمی) دارد.

قولنامه رسمی و قولنامه عادی از انواع قولنامه به شمار می‌روند که البته نمونه قولنامه زمین رسمی امتیازات خاصی را در مقایسه با قولنامه عادی دارد. امکان ثبت تقاضای صدور اجراییه در صورت عدم پرداخت وجه التزام توسط خریدار، یکی از مهم‌ترین امتیازات قولنامه رسمی به شمار می‌رود.

با برطرف شدن محدودیت‌ها و موانعی که موجب تاخیر در تبدیل قولنامه به سند رسمی می‌شوند، امکان تنظیم این سند فراهم خواهد شد. ساخت‌وساز غیر مجاز در زمین، عوارض شهرداری و برخی محدودیت‌ها، اصلی‌ترین علت تنظیم سند عادی برای فروش زمین به شمار می‌رود.

مشخص شدن حدود پرداخت ثمن معامله در قولنامه و زمان پرداخت، از جمله مفادی است که باید به دقت آن را مورد بررسی قرار داد. تکمیل تمامی بندهای قولنامه در حضور دو شاهد انجام می‌گیرد.

نمونه قولنامه زمین که شامل مفاد و مندرجات متعددی است، باید در حضور دو شاهد و با علم به موقعیت زمین (مشاعی، غیر مشاعی، قدیمی، کشاورزی و …) بررسی گردد. پیش از تنظیم دقیق و نهایی قولنامه، لازم است تا خریدار این موارد را به دقت مورد توجه قرار دهد:

با نگاهی به ناکامی‌های متعدد در برخی معاملات زمین، باید توجه ویژه‌ای به جزئیات و نکات مهم حین تنظیم قولنامه داشت. متروکه نبودن زمین مورد معامله و حصول اطمینان از آزاد بودن سند زمین (در گرو بانک نباشد) از جمله این نکات به شمار می‌روند.

محتویات و مندرجات ذیل نمونه قولنامه زمین مشاعی و غیر مشاعی، متفاوت است. تعیین دقیق سهم هر یک از مشاع (سهم از کل زمین) اصلی‌ترین مشخصه نمونه قولنامه زمین مشاعی است.

کلیات معاملات زمین و معاملات املاک به طور دقیق یکسان هستند؛ اما نکته مهم تفاوت در جزئیات مورد معامله است. به طور مثال در مورد معامله املاک تجاری و انتقال سرقفلی، تمامی کلیات معامله یکسان است.

نمونه قولنامه زمین شامل مواد متعددی است. استناد به قولنامه در صورت رعایت وجوه قانونی، امر مهمی است که می‌توان به آن اشاره کرد. البته باید در نظر داشت که اعتبار قولنامه محدود و قراردادی است.

مواد اصلی قولنامه عبارت‌اند از:

اثرات قرار دادن وجه التزام در قولنامه (سند عادی)

تعیین وجه التزام در نمونه قولنامه زمین به عنوان یک سند عادی، تاثیرات حقوقی مشخصی را به همراه دارد. نحوه تعیین وجه التزام در قولنامه و شرایط پرداخت آن توسط هر یک از طرفین معامله از جمله اصلی‌ترین روش‌های تضمین تعهد در تنظیم سند عادی به شمار می‌رود.

در ماده ۲۳۰ قانون مدنی صراحتا به این موضوع اشاره شده است که در صورت تعیین مبلغی مشخص به عنوان خسارت، امکان تعیین مبلغی بیش از آن برای پرداخت توسط حاکم وجود ندارد. رویه‌های قضایی در ارتباط با موضوع وجه التزام در انواع نمونه قولنامه زمین یکسان نیست.

با بررسی و مطالعه دقیق نمونه قولنامه زمین و با نگاهی به مواد مندرج در قولنامه، می‌توان از صحت و سقم خواسته‌های قابل مطالبه طرفین معامله پس از تنظیم این سند مطلع شد. عدم منافات خواسته‌های حقوقی از جمله درخواست “خسارت تاخیر تأدیه” در صورت قید شدن مفاد درخواست در قولنامه امکان پذیر است.

با بررسی وضعیت زمین مورد معامله و اطمینان از اینکه زمین در رهن، صلح یا اجاره شخص حقیقی یا حقوقی دیگری نباشد، پیش‌نیازهای تنظیم قولنامه ایجاد خواهد شد. استعلام وضعیت زمین به جهت اطلاع از ممنوع المعامله نبودن یا در توقیف نبودن، جزء نکات بسیار مهمی است که می‌تواند تعیین کننده حدود مطالبه طرفین در قولنامه نیز باشد.

استعلام وضعیت زمین‌هایی که در نزدیکی جاده هستند، به جهت اطمینان از قرار نداشتن زمین در “طرح” اولویت بسیار مهمی است که پیگیری آن از طریق اداره راه‌سازی امکان‌پذیر است.

در پایان باید به این موضوع اشاره کرد که نگاهی به نمونه قولنامه زمین و مشورت با افراد خبره در حوزه تنظیم قولنامه تحت عنوان یک سند عادی، می‌تواند نقش موثری در پیشگیری از خسارت‌های مالی و معنوی داشته باشد.

همچنین اگر تصمیم دارید برای اجراه خانه قولنامه تنظیم کنید، خواندن پست “قولنامه اجاره خانه” را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

پست قبلی

وام مسکن چقدر است و تمام جزئیاتی که باید در مورد وام ۹۹ بدانید

پست بعدی

نمونه قرارداد اجاره مغازه و تمامی نکاتی که باید در این باره بدانید

نمودار قیمت مسکن در ۳۰ سال گذشته به همراه تحلیل و بررسی

قرارداد زمین

بهترین راه برای تمیز کردن کاغذ دیواری غیر قابل شستشو

بهترین رنگ کاشی برای سرویس بهداشتی ساده و مدرن

ایده‌‎های مدرن کم هزینه برای طراحی حیاط منزل ایرانی ساده و سنتی

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اطلاعات من را ذخیره کن تا در آینده نیازی به ورود اطلاعات نداشته باشم

سلام! به اکانت کاربری خود وارد شوید

بازیابی پسورد

پسورد شما به ایمیل شما ارسال خواهد شد

در لیست زیر تمام سوالات حقوقی پرسیده شده در دادراه و پاسخ وکیل یا وکلا به هر پرسش حقوقی در حوزه ” خرید و فروش زمین , بیع نامه زمین , قرارداد بیع زمین ” قابل مشاهده است. شما می توانید با کلیک بر روی گزینه مشاهده، مشاوره حقوقی وکلای عضو دادراه را در قالب پرسش و پاسخ حقوقی در حوزه ” خرید و فروش زمین , بیع نامه زمین , قرارداد بیع زمین ” مشاهده کنید.

تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، کوچه 34، پلاک 4

تلفن: 02188106553

ایمیل: dadrah.ir@gmail.com

ایمیل شکایات: report@dadrah.ir

قرارداد زمین

© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.

در لیست زیر تمام سوالات حقوقی پرسیده شده در دادراه و پاسخ وکیل یا وکلا به هر پرسش حقوقی در حوزه ” کپی متن قرارداد , قرارداد زمین , قولنامه زمین , قرارداد ” قابل مشاهده است. شما می توانید با کلیک بر روی گزینه مشاهده، مشاوره حقوقی وکلای عضو دادراه را در قالب پرسش و پاسخ حقوقی در حوزه ” کپی متن قرارداد , قرارداد زمین , قولنامه زمین , قرارداد ” مشاهده کنید.

تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، کوچه 34، پلاک 4

تلفن: 02188106553

ایمیل: dadrah.ir@gmail.com

ایمیل شکایات: report@dadrah.ir

قرارداد زمین

© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.

شما می‌توانید ملک مسکونی یا زمین کشاورزی خود را اجاره دهید، البته قرارداد اجاره برای هر کدام متفاوت بوده و مفاد آن هم متفاوت خواهد بود. نحوه اجاره دادن زمین کشاورزی در مقایسه با دیگر زمین‌ها متفاوت است.

در این قرارداد، موجر در ازای مبلغ معینی و برای مدت مشخصی، زمین کشاورزی خود را به مستاجر اجاره می‌دهد، البته در قرارداد اجاره زمین کشاورزی ، اجاره بها نسبت به سایر موارد متفاوت بوده و این امر بستگی به نحوه توافق طرفین دارد، آن همان اجاره مربوط به مبلغ برداشت محصول و فروش آن است که باید موجر و مستاجر نسبت به آن توافق داشته باشند. موجر و مستاجر باید در مورد مقدار محصول و درصد آن به عنوان مبلغ اجاره باید به توافق برسند.

مالک زمین کشاورزی می‌تواند با مستاجر قرارداد اجاره را منعقد کند و زمین نباید به دولت یا ارگان‌های دولتی تعلق داشته باشد، همچنین زمین نباید در محدوده شهری واقع شده باشد.

بالغ و عاقل بودن موجر و مستاجر شرط اصلی هر نوع قراردادی است که بین موجر و مستاجر منعقد می‌شود، قرارداد باید به صورت کتبی منعقد شده باشد و قرارداد شفاهی سندیتی ندارد. دو نفر شاهد هم باید این قرارداد را امضاء کنند و در دو نسخه تنظیم گردد و یک نسخه از آن نزد موجر و نسخه دیگر نزد مستاجر باقی خواهد ماند.
زمانی که مدت قرارداد به پایان رسید، مستاجر موظف است که زمین زراعی را به موجر تحویل دهد، البته امکان دارد که موجر قرارداد را برای یک سال دیگر هم تمدید کند.
در صورتی که موجر بر روی زمین ملک، درخت یا قناتی دارد باید در قرارداد اجاره مشخص شود و مستاجر نباید بدان آسیبی برساند و البته نحوه استفاده مستاجر از این موردی که بر روی زمین کشاورزی وجود دارد باید مشخص شود.قرارداد زمین

در صورتی که قرارداد شفاهی بین موجر و مستاجر منعقد شده باشد، و قرارداد کتبی موجود نباشد، فقط سخنان شاهدان می‌تواند برای حل دعاوی مربوط به زمین کشاورزی استناد شود، نبود مدرک کتبی خود مشکل بزرگی بوده و نمی توان بدون مدرک و دلیل یکی از طرفین را مقصر شناخت.ن

شما می‌توانید در زمینه عقد قرارداد اجاره با گروه وکلای یاسا تماس بگیرید، گروه وکلای یاسا با بهره گیری از مجرب‌ترین وکلای دادگستری می‌تواند در زمینه نحوه انعقاد قرارداد به شما مشاوره دهد. می‌توانید از خدمات مشاوره انلاین ما استفاده کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام

ایمیل

وبسایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.


 

 

مشارکت در زمین کشاورزی یکی دیگر از انواع مشارکت‌های مدنی است که از پرکاربردترین مشارکت‌ها بین افراد شناخته می‌شود. افراد با مشارکت در فرایند کاشت، داشت و برداشت زمین‌های کشاورزی سبب رونق گرفتن کسب و کار کشاوزی و افزایش سطح کیفیت و کمیت محصولات حاصله می‌شوند و به دلیل برنامه‌ریزی و تقسیم کار و انجام وظایف تعهد شده توسط شرکا در این مشارکت، میزان سوددهی این مشارکت نیز افزایش می‌یابد.

 

 مشارکت در زمین کشاورزی می‌تواند بر اساس دو نوع قرارداد صورت گیرد:قرارداد زمین

مشارکت در زمین کشاورزی بر اساس عقد مزارعه یکی از پرکاربردترین نوع مشارکت در زمین کشاورزی است و موضوع مورد بحث ما نیز همین نوع مشارکت می‌باشد. بر اساس ماده ۵۱۸ قانون مدنی مزارعه عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین زمینی را برای مدت معینی به طرف دیگر می‌دهد که در آن زراعت کرده و و در نهایت حاصل به دست آمده را تقسیم کند. طرفین در عقد مزارعه مزارع (صاحب زمین کشاورزی) و عامل-زارع (کسی که متعهد می‌شود زمینه کشاورزی را زراعت کند) می‌باشند.

تنظیم قرارداد سفارشی

از آن‌جایی که مزارعه یک نوع عقد است باید تمامی شرایط صحت عقد را دارا باشد؛ از قبیل:

گاهی نیز در عقد مزارعه مزارع و زارع علاوه بر سهم مشاع خود از محصول، خارج از عقد با یکدیگر توافق می‌کنند که مثلاً صاحب زمین در آخر کار مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به عامل علاوه بر سهمش بپردازد. چون این توافق خارج از قرارداد است، صحیح می‌باشد.

دریافت مشاوره حقوقی

 

مشارکت در زمین کشاورزی همچنین می‌تواند بر مبنای عقد شرکت صورت گیرد. عقد شرکت از عقود معین است که در قانون مدنی شرایط و مقررات آن مشخص شده است. برای صحت عقد شرکت باید دو یا چند حق مالکیت در این مشارکت وجود داشته باشد و مجموعه این مالکیت‌ها یک مالکیت جمعی و اشتراکی ایجاد کند. در عقد شرکت طرفین معامله هرکدام مالک قسمتی از زمین کشاورزی هستند و بر سر مالی که میان آن‌ها مشترک است با یکدیگر معامله می‌کنند و همچنین طرفین این معامله هر زمان که بخواهند می‌توانند آن را فسخ کند.

کانال تلگرام لامینگو

برای مطالعه سایر مقالات ما به بلاگ حقوقی لامینگو مراجعه بفرمایید.



ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

تمام حقوق قالب و محتوا برای این وبسایت محفوظ است و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد


نام کاربری یا ایمیل


رمز عبور

مرا به خاطر بسپار

.

 

دانلود  ***قرارداد واگذاري زمين ( تجاری، مسکونی و خدماتی )***   فایل PDF    –     فایل word

 

دانلود  ***قرارداد واگذاري زمين ( صنعتی، ورزشی و گردشگری) ***   فایل PDF    –     فایل wordقرارداد زمین

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شوند

با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند

توصيه مي شود به جاي ارسال كامنت هايي مشابه با نظرات منتشر شده ، از مثبت و منفی استفاده فرماييد.

(پدافند غیر عامل)

پاسخگویی به شکایات

دولت الکترونیک

شفاف سازی

ویژه کارکنان سازمان
ورود به سیستم

ارتباط با ما
انتقادات پیشنهادات

دریافت اطلاعات قیمت گذاری اراضی شش ماهه دوم سال 1398

اطلاعات ارتباط با ما در قشم

شما میتوانید لیست واحد های فعال صنعتی جزیره قشم را مشاهده کنید

.

تعرفه حمل و نقل

نقشه ها

اطلاعات ارتباط با ما در تهران

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه قشم

اطلاع رسانی ویژه کارکنان سازمان منطقه آزاد قشم

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم

مدیر مرکز بین المللی رشد قشم

1- ایجاد محیطی لذت بخش برای زندگی ، امن برای سرمایه گذاری و امید بخش برای تولید ایده های جدید
2- ایجاد بستری نمونه از سرزمین اصلی در زمینه های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی
3- تبدیل سازمان منطقه آزاد قشم به پیش آهنگ پویایی و توسعه جزیره

1 – پيوند اقتصاد ملى به اقتصاد جهانى
2 – انتقال تکنولوژى پيشرفته به منطقه
3 – جذب سرمايه هاى خارجى
4 – تربيت نيروى انسانى ماهر و متخصص
5 – افزايش صادرات و کسب در آمدهاى ارزى
6 – ايفاى نقش پايلوت براى کشور

1- اعتلای کیفیت زندگی مردم جزیره
2- حفاظت و مدیریت منابع فرهنگی ،طبیعی و انسانی جزیره
3- استفاده از مزیت های نسبی جزیره در جهت توسعه
4- همپیوندی اقتصاد جزیره و اقتصاد ملی با اقتصاد جهانی
5- کسب اعتبار بین المللی برای جزیره
6- خدمات رسانی به گروه های ذی نفع و جلب و تسهیل مشارکت آنها در مدیریت منابع جزیره و فعالیت های سرمایه گذاری

آدرس : قشم – چهار راه پردیس – دفتر مركزی سازمان منطقه آزاد قشم
شماره دبیرخانه : 07635241690
شماره تماس اداره كل روابط عمومی و امور بین الملل : 3- 07635242271
شماره فاكس اداره كل روابط عمومی و امور بین الملل : 07635242268
ایمیل اداره كل روابط عمومی و امور بین الملل : info@qeshm.ir
سامانه پیامکی : 30002132


فایل PDF Downloads-icon


فایل PDFDownloads-icon

لطفا صفحه رو مجددا بارگذاری کنید.

سلام.
بنده یک زمین خریدم. میخوام قولنامه را فسخ کنم، باید چه کار کنم؟

اگه این سوال مشکلی داره، لطفا دلیلش رو به ما گزارش بدید.

برای تبلیغ در این جایگاه لطفا اطلاعات تماس‌تون رو وارد کنید.

درخواست شما با موفقیت ثبت شد. بزودی همکاران ما با شما تماس می‌گیرند.قرارداد زمین

سلام
اولا اگر قرارداد بيع بين دو طرف بسته شده باشد حق فسخ نداريد مگر بنا به شرايطي كه در قراردادتون ذكر كرده باشيد
دوما بهتره با هم توافق نمايد و با توافق فسخ كنيد
و اگر فسخ نشد بايد شما كل ثمن قراردادتون پرداخت نمايد

سلام
اولا اگر قرارداد بيع بين دو طرف بسته شده باشد حق فسخ نداريد مگر بنا به شرايطي كه در قراردادتون ذكر كرده باشيد

سلام
فقط با توافق با طرف مقابلتون و در صورت رضایت ایشون میتونید فسخ کنید مگر اینه شرایط زمین را بطور صحیح و کامل به شما نگفته باشن و مشکل دار باشه

اگر در قررارداد بیع بین دوطرف بسته شده حق فسخ ندارید مگربنا مفاد قراردادمیتونید فسخ نمایید

فسخ هر معامله ایی شرایط خاص خودش را دارد
اول اینکه شرایط فسخ در قرارداد چه مواردی عنوان شده.
مثلا شرایط پرداختها
شرایط تحویل زمین
البته مهمترین اصل اسقاط خیارات میباشد.
ولی در هر شرایط و هر نوع معامله ایی شرایط فسخ حتما جزو شروط قرارداد باید لحاظ گردد

هنگام بیع معامله دیگه حق فسخ نه با شماست نه با فروشنده مگر با شرایطی که در قرارداد ذکر شده باشه مثلا 20 درصد قرارداد در صورت فسخ باید پرداخت کنید یا همین موارد

ففط و فقط توافقی امکان پذیر میباشد

حق به هم زدن معامله را «خیار» گویند و خریدار و فروشنده در موارد ذیل می‌توانند معامله را به هم بزنند:

فسخ

خریدار و فروشنده از مجلس معامله متفرق نشده باشند که این خیار را «خیار مجلس» می‌گویند.
یکی از خریدار و فروشنده مغبون شده باشند. (خیار غَبن)
طرفین در معامله مقرر کنند که تا مدت معینی هر دو یا یکی از آنان بتواند معامله را به هم بزند. (خیار شرط)
فروشنده یا خریدار مال خود را بهتر از آنچه که هست، نشان دهد و طوری رفتار کند که قیمت مال در نظر طرف مقابل زیاد شود. (خیار تدلیس)
فروشنده یا خریدار شرط کند که کاری انجام دهد، یا شرط کند مالی را که می‌دهد به طور مخصوصی باشد اما به آن شرط عمل نکند که در این صورت دیگری می‌تواند معامله را به هم بزند. ( خیار تخلّف شرط)
در جنس یا عوض آن عیبی باشد. (خیار عیب)
معلوم شود مقداری از جنس که فروخته شده، مال متعلق به دیگری است که اگر صاحب آن به معامله راضی نشود، خریدار می‌تواند تمام معامله را به هم بزند یا پول آن مقدار را از فروشنده بگیرد. همچنین اگر معلوم شود مقداری از چیزی که خریدار به عنوان عوض داده، مال متعلق به دیگری است و صاحب آن راضی نشود، فروشنده می‌تواند تمام معامله را به هم بزند، یا عوض آن مقدار را از خریدار بگیرد. (خیار شرکت)
فروشنده خصوصیات جنس معینی را که مشتری ندیده است، به او بگوید و بعد معلوم شود آن‌گونه که گفته، نبوده است. در این صورت مشتری می‌تواند معامله را به هم بزند همچنین اگر مشتری خصوصیات عوض معینی را که می‌دهد، بگوید و بعد معلوم شود به طوری که گفته، نبوده است، فروشنده می‌تواند معامله را به هم بزند. (خیار رویت)
مشتری پول جنسی را که به صورت نقدی خریده است، تا سه روز ندهد و فروشنده نیز جنس را تحویل ندهد. اگر مشتری شرط نکرده باشد که دادن پول را تأخیر بیندازد و شرط تأخیر جنس هم نشده باشد، فروشنده می‌تواند معامله را بهم بزند اما اگر جنسی که خریده است، مثل بعضی از میوه‌ها باشد که اگر یک روز بماند، فاسد می‌شود، چنانچه تا شب پول آن را ندهد و شرط نکرده باشد که دادن پول را تأخیر بیندازد و شرط تأخیر جنس نیز نشده باشد، فروشنده می‌تواند معامله را به هم بزند. (خیار تأخیر)
اگر مورد معامله حیوان باشد، خریدار تا سه روز می‌تواند معامله را به هم بزند. (خیار حیوان)
فروشنده نتواند جنسی را که فروخته است، تحویل بدهد. به عنوان مثال، اسبی که توسط فروشنده فروخته شده است، فرار کند که در این صورت مشتری می‌تواند معامله را به هم بزند. (خیار تَعذّر تسلیم)

سلام
فقط با توافق با طرف مقابلتون و در صورت رضایت ایشون میتونید فسخ کنید

سلام
در صورت توافق بین طرفین و یا شرایط ضمن عقد آن هم در صورتی که عقد بیع جاری شده باشد ، فسخ امکان پذیر است.

در قانون 9 شرط برای فسخ قرارداد تعریف شده که اگه هر کدوم از اینارو داشته باشین میشه قرارداد رو فسخ کرد در غیر اینصورت فقط باید توافق کنین

اگر در قررارداد بیع بین دوطرف بسته شده حق فسخ ندارید

از اینکه در بروزرسانی ملک‌های 2نبش به ما کمک می‌کنید از شما ممنونیم. همکاران ما در حال پیگیری گزارش شما هستند.

متاسفانه سرور با خطا مواجه شد لطفا بعدا امتحان کنید

اگه این پاسخ مشکلی داره، لطفا دلیلش رو به ما گزارش بدید.

در 2نبش با اطمینان بین آگهی‌ها جست‌وجو کنید و به سرعت ملک مورد نظرتون رو پیدا کنید.

لطفا موبایل‌تون رو وارد کنید.

با ثبت‌نام، قوانین 2نبش رو می‌پذیرم!

قرارداد زمین
قرارداد زمین
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *