قرارداد شراکت مغازه

قرارداد شراکت مغازه
قرارداد شراکت مغازه

لطفا ایمیل خود را بررسی نمایید

صفحه نخست

نمونه قرارداد

تنظیم یا بررسی قرارداد

مشاوره تلفنی

قرارداد شراکت مغازه

دعاوی تخصصی

مجله حقوقی

ابزار حقوقی

ورود / ثبت‌نام


021 –
28 42 78 46

ورود / ثبت‌نام

021 –
28 42 78 46

با تشکر از اعتماد شما به وینداد.
ازین پس می توانید این قرار داد را دانلود و بابت آن مشاوره رایگان دریافت نمایید.

برای دریافت نسخه کامل بر روی دکمه زیر کلیک کنید:

نمونه قرارداد شراکت در مغازه با عنوان مشارکت مدنی شناخته می‌شود. طبق تعریف ارائه شده در قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران، مشارکت مدنی به معنای درآمیختن سرمایه و دارایی‌های نقدی یا غیر نقدی متعلق به اشخاص حقیقی یا حقوقی متعدد به منظور انتفاع و تقسیم سود می‌باشد‫.‬ از این روی این قرارداد برای مشارکت در موضوعات مختلف و گوناگونی کاربرد دارد که قرارداد حاضر مربوط به همکاری و شراکت در انواع اصناف مربوط به فروشگاه‌هایی آفلاین (بازرگانی و تجاری و غیره) بطور مثال قرارداد شراکت مغازه بین دو نفر، مورد استفاده قرار گیرد.

در این قرارداد باید به طور دقیق موضوع قرارداد مشخص شود. همچنین آورده هر یک از دو طرف باید به تفصیل در قرارداد ذکر شود. به عنوان مثال آورده یکی از شرکا می‌تواند سرمایه نقدی و آورده طرف دیگر می‌تواند کار و تخصص وی در زمینه‌ای خاص باشد.

خیر، برخلاف شرکت‌های موضوع قانون تجارت، مشارکت مدنی فاقد شخصیت حقوقی منفک و مستقل از شرکا می‌باشد.

وینداد یک موسسه حقوقی نمی‌باشد، بلکه پلتفرمی جهت ارائه مشاوره و امور قراردادی در بستر اینترنت است.
خدماتی شامل بانک اسناد حقوقی و قرارداد ها، مشاوره حقوقی تخصصی برای هر قرارداد، امکان درخواست طراحی، تنظیم و بررسی قراردادهای حقوقی و درخواست وکیل برای پیگیری و طرح پرونده ها و دعاوی حقوقی و کیفری برای کسب و کار ها و اصناف است.

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد می‌باشد ©

وینداد توسط سرور های قدرتمند ابری پارس پک میزبانی و پشتیبانی می شود.

شراکت نامه مغازه یکی از انواع قرارداد مشارکت مدنی است. شراکت نامه برای کار در مغازه ، به اندازه ای واجب است که توصیه می‌کنیم در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا بتوانیم اطلاعات مفیدی را در این زمینه با شما درمیان بگذاریم. اصلی‌ترین بند‌های یک قرارداد شراكت مغازه را در اختیارتان می‌گذاریم تا با اطمینان خاطر بیشتر، وارد مشارکت کاری شوید.

شراکت نامه کاری مغازه از انواع شراکت‌های متداول کاری است.

این نوع شراکت تحت شرایط مختلف و با ویژگی‌های گوناگون برقرار می‌شود. ممکن است شما سرمایه اولیه را داشته باشید و به دنبال شخصی متخصص، در زمینه حرفه مورد نظر خود، برای کار بگردید. یا ممکن است شما متخصص در کاری باشید و به دنبال سرمایه گذار بگردید. از طرف دیگر، ممکن است سرمایه شما از سرمایه مورد نیاز، کمتر باشد و به دنبال شریک سرمایه گذار باشید. در هر کدام از شرایط و حالت‌هایی که بیان شد، می‌توانید با قرارداد شراکت برای مغازه نیاز خود را برآورده کنید و شروع به همکاری و اشتغال کنید.

البته ما پیش از این، در مورد شراکت کاری بین دونفر نیز مطالبی را بیان کردیم.

ضمن اینکه، نمونه قرارداد شراکت در مغازه نیز، به عنوان یک قرارداد مشارکت مدنی، نوشته شده است و در بانک قرارداد قرار دارد.قرارداد شراکت مغازه

قرارداد شراکت نامه مغازه ، همانند سایر قراردادهای شراکت، براساس قانون مدنی نوشته می‌شود. شراکت از نظر قانون به این معنی است که دو طرف، حقیقی یا حقوقی (شرکت، موسسه یا هرنهادی)، سرمایه نقدی یا غیر نقدی خود را روی هم بریزند و برای ایجاد درآمد و منفعت ، شروع به فعالیت و اشتغال کنند. (571 تا 606 قانون مدنی) قرارداد شراکت مغازه بین دو نفر یا چند نفر نیز یکی از انواع همین شراکت‌ها محسوب می‌شود. قانون از حق هر دو طرف این قرارداد دفاع می‌کند. اما لازمه اثبات حقوق شما ، داشتن سندی معتبر است. نمونه قرارداد مشارکتی مغازه همان تضمین و سندی است که شما برای اثبات حقوق قانونی خود نیاز دارید. قرارداد شراکت مغازه ثابت می‌کند میان شما و شرکا، سند همکاری امضا شده است و توافقات و تعهدات قبلی، وجود دارد.

ماده 571 قانون مدنی در مورد قرارداد مشارکت بیان می‌کند:

«شرکت عبارت است از اجتماع حقوق مالکین متعدد در شیئی واحد بنحو اشاعه»

پیش از شروع کار و پیش از امضا شراکت نامه کاری مغازه ، لازم است که الزامات حقوقی کار شما رعایت شود. منظور از الزامات حقوقی ، کسب مجوز و پروانه کسب است. با توجه به این که چه محصولی را برای مغازه انتخاب می‌کنید و با توجه به این که، کار شما زیر مجموعه کدام واحد صنفی قرار می‌گیرد، شما باید برای دریافت پروانه کسب اقدام کنید. اگر مغازه شما جز واحد‌های صنفی است که برای کار نیاز به مجوز دارد، ولی شما مجوز را دریافت نکرده باشید، با شما برخورد قانونی خواهد شد. ممکن است این تخلف شما تا پلمپ شدن مغازه هم پیش برود. بنابراین، قبل از اقدام به نوشتن قرارداد شراكت مغازه ، لازم است که از توانایی اخذ پروانه کسب مربوط به واحد صنفی خود مطمئن شوید.

البته بعضی مغازه‌ها و کارها نیازی به پروانه کسب ندارد و شما می‌توانید بدون مانعی اقدام به نوشتن  قرارداد مشارکتی مغازه کنید.

توصیه می‌کنیم در ادامه، کلیپ زیر رو تماشا کنید:

برای نوشتن نمونه قرارداد شراکت بین دو نفر در مغازه لازم است اطلاعات کاملی داشته باشد.

هرچند که بهتر است این کار را به مشاوران حقوقی واگذار کنید. در ادامه اطلاعاتی درباره نحوه نوشتن متن قرارداد مشارکتی مغازه به شما ارائه می‌کنیم.

اولین بند از فرم شراکت نامه مغازه ، مشخصات و اطلاعات طرفین شراکت است. در ابتدا باید مشخصات کامل و با جزئیات کامل نوشته شوند. طرف اول و طرف دوم مشخص شود. مثلا با نوشتن کلمه سرمایه‌گذار جلوی اسم یکی از شرکا می‌شود این سمت مشخص شود. اگر تعداد شرکا بیشتر از دو نفر باشد، تعداد تمام نفرات با مشخصات کامل در این قسمت ذکر می‌شود.

اگر یک یا چند نفر از طرفین، به وکالت از شخص دیگری، قرارداد را امضاء می‌کنند، لازم است وکالت نامه ایشان به قرارداد پیوست شود و در قرارداد نیز، سمت ایشان را بنویسید.

لازم است موضوع شراکت نامه برای کار در مغازه و نوع کار به طور صریح و روشن بیان شود. تا طرفین بتوانند با آگاهی کامل از فعالیت مغازه اقدام به بستن قرارداد و همکاری کنند.

زمان دقیق قرارداد شراکت باید در فرم شراکت نامه مغازه نوشته شود. طرفین موظف هستند تا پایان زمان قرارداد، به این شراکت متعهد باشند. همچنین پیش از پایان زمان قرارداد، نمی‌توانند به دلخواه و یک طرفه تصمیم به اتمام شراکت بگیرند. مگر آنکه در متن قرارداد، حق فسخ داشته باشند. مشخص شدن زمان دقیق قراداد مغازه این امکان را می‌دهد که خیال شما از متعهد بودن شریکتان تا پایان قرارداد، راحت باشد. همچنین باید مکان مغازه هم در قرارداد نوشته شود و مشخص باشد که شرکا، در کجا، تعهدات خود را انجام می‌دهند.

در این قسمت از فرم شراکت در مغازه لازم است که آورده‌های هر شریک به طور دقیق و با جزئیات نوشته شود. آورده‌ها در قرارداد به صورت نقدی و غیر نقدی هستند. معمولاً یکی از شرکا یا هردوی آن‌ها، سرمایه خود را برای کار می‌آورد و هزینه‌ها و بخش مالی قرارداد را تامین می‌کنند. از طرفی ممکن است شخصی توانایی و تخصص و دانش خود را به قرارداد شراکت آورده باشد. در این شرایط لازم است که آورده‌ها به طور نوشته شوند. اگر یکی از طرفین، دارای پروانه کسب است و پروانه کسب به نام اوست، باید در قرارداد ذکر شود. میزان سرمایه نقدی باید به طور دقیق نوشته شود. این مستندات در صورت به وجود آمدن اختلافات احتمالی و شکایات می‌تواند در رسیدن شما به حقوق قانونی شما، کمک کننده باشد.

در این قسمت باید به طور دقیق درصد شراکت هر یک از شرکا مشخص شود. و متعهد شوند که چه میزان از درآمد و سود حاصل از مغازه و به چه نسبتی میان آن‌ها تقسیم می‌شود. همچنین در مورد پرداخت هزینه‌های جاری به توافق می‌رسند. بخش قابل توجهی از یک شراکت کاری مختص به خسارات و زیان‌های احتمالی است. در این بخش باید به طور دقیق ذکر شود که مسئولیت خسارات و زیان‌ها به عهده کسیت و چگونه باید پرداخت شود. همچنین اگر لازم است استخدام شاگرد یا نیروی کار برای مغازه انجام شود، در این بخش توضیح داده می‌شود که حقوق نیروی استخدام شده، چگونه پرداخت شود.

در این بخش از قرارداد مشارکت مغازه، باید سایر وظایف و تعهدات طرفین نوشته شود. وظایف هر کدام از شرکا در کار، و تعهداتشان در زمینه این شراکت کاری توضیح داده شود. در این بخش می‌توانید شرایط شخصی و شروط دیگه‌ای را که در نظر دارید، بیان کنید. شما می‌توانید انتظاراتی را که از شریک خود دارید بیان کنید و امضای این قرارداد، انجام تعهدات را تضمین می‌کند. شریک به انتظارات شما متعهد خواهد بود و باید به آن‌ها عمل کند.

در مقابل شما هم در برابر شروط و انتظارات شریکتان متعهد به انجام می‌باشید.

در این قسمت لازم است ضمانت اجرا هم تعیین شود. ضمانت اجرا بخش جدانشدنی از هر قرارداد مشارکت است. برای مثال، در قرارداد مشارکت مدنی رکلا، بند ضمانت اجرا به صورت زیر تنظیم شده است. لطفا به کادر قرمز رنگ توجه کنید:

در انتها بهتر است افرادی (حداقل دو شخص) به عنوان شاهد زیر قرارداد مشارکت شما را امضا کنند.

برای داشتن یک شراکت نامه مغازه بدون مشکل، بهترین کار استفاده از دانش و تخصص مشاور حقوقی است. مشاور حقوقی با تسلط به امور حقوقی و قانون می‌توانند بهترین شروط و بند‌های لازم را در قرارداد مشارکت مغازه شما بیاورد. در این مورد، می‌توانید روی ما حساب باز کنید.

اگر شرایط خاصی برای تنظیم قرارداد شراکت برای مغازه مدنظر شما نیست. ما یک نسخه کامل شراکت نامه مغازه pdf و doc (قابل ویرایش) تنظیم کرده‌ایم.

روی تصویر زیر بزنید و وارد توضیحات این قرارداد شوید.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * مشخص شده اند

سلام و عرض ادب.
خیلی ممنون از مطالب مفید و کاربردی که در اختیار همگان قرار میدین.
در خصوص قرارداد مشارکت مدنی بین ۲ نفر جهت راه اندازی دفتر مشاور املاک اطلاعات کاملتری نیاز دارم.
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
با تشکر

سلام.
در خصوص شراکت نامه املاک نیز، تفاوت بنیادینی با شراکت مغازه وجود ندارد. مگر آنکه طرفین انتظارات خاصی از یکدیگر داشته باشند. در واقع مشارکت دفتر املاک نیز، نوعی مشارکت مغازه است.

سلام خسته نباشید. اگه قراردادی بین دو نفر نباشد ایا طرف مقابل می‌تواند ادعایی داشته باشد ممنون میشم جواب بدید؟

تنها با کمک سایر دلایل و مدارک می‌تواند شراکت را اثبات کند. این کار مقداری دشوار است.


سوالی دارید؟ با من صحبت کنید

معمولا کمتر از یک ساعت پاسخ می دهیم.

سلام! چگونه می توانم به شما کمک کنم؟


we run on

crisp


سوالی دارید ؟ با من صحبت کنید!


با تیم رکلا صحبت کنید

۸۸۳۲۱۰۸۸

ادامه مطلب

 

 

قرارداد شراکت مغازه

متن کوتاه توضیخ در مورد مهدی قاسمی

مهدی قاسمی متولد بیستم مردادماه سال 1359 در شهر زیبا و باستانی مراغه از توابع استان آذربایجان شرقی و ساکن تهران هستم که هرسه مقطع دبیرستان و کارشناسی و کارشناسی ارشد را با رتبه ممتاز فارغ التحصیل شده‌ام و در حال حاضر به عنوان مدیر عامل شرکت بین المللی حقوقی برهان متین مشغول به ارائه خدمات حقوقی بوده و … .

ادامه مطلب

طرف اول قرارداد شراکت : خانم/آقاي ……………………….. فرزند آقاي ………………… داراي شناسنامه شماره ……………. صادره از ……………. متولد ……………. ساكن: ……………………………………………..تلفن…………………

طرف دوم قرارداد شراکت: خانم/آقاي ……………… فرزند آقاي ……………………………. داراي شناسنامه شماره …………….صادره از……………. متولد ……………. ساكن: ………………………………………………تلفن……………….طرف سوم قرارداد شراکت: خانم/آقاي ………………. فرزند آقاي ………………………….. داراي شناسنامه شماره …………….صادره از……………. متولد ……………. ساكن: …………………………………………….تلفن………………

ماده1-موضوع قرارداد:موضوع قرارداد عبارت است از مشاركت(شراکت) طرفين بالمناصفه و متساوياً (یا مطابق سهم شراکت) جهت راه اندازی و کسب و کار مغازه/سوپرمارکت/فست فود/خدمات رایانه ای/پوشاک/کارگاه/ فروشگاه/……………….ماده2- تابعيت قرارداد

اين مشاركت از هر لحاظ دارای تابعیت ايراني است.

ماده3- مکان اجرای قرارداد:مکان ومركز اصلي اين شراکت در تهران/اصفهان/شیراز/…. استبه نشاني خيابان…………………………………………………………………………………..(آدرس مکان و کسب و کار)

ماده4- مدت قرارداد:مدت اين شراکت از تاريخ ……………. ماه يكهزار و سيصد و ……………شمسي به مدت ………… سال تمام خورشيدي مي باشد.

ماده5-سرمایه و ملبغ کل قرارداد:کل سرمايه اين مشاركت مبلغ……………………………..است كه تماماً و نقداً و بالمناصفه و بالنسبت سهم از طرف مشاركت كنندگان مرقوم تاديه و به قرار زیر پرداخت گردیده است.شریک اول آقای/خانم ……………. فرزند………… شماره شناسنامه ……….. مبلغ به عدد……………………..ریال به حروف ………………………………………………………………. ریال سهیم شده است.شریک دوم آقای/خانم ………… فرزند…………. شماره شناسنامه ……….. مبلغ به عدد………………………………. ریال به حروف…………………………………………………………………..ریال سهیم شده است.شریک سوم آقای/خانم ……… فرزند ………….. شماره شناسنامه …………. مبلغ به عدد ………………………………… ریال به حروف ………………………………………………………………….. ریال سهیم شده است.ماده6- ارزش هر سهم مشارکتبا توافق طرفین شراکت، هر یک سهم به مبلغ………………………………………….ریال تعیین شده است و تعداد کل سهام…………..عدد سهم……………………………… ریال از مبلغ کل تعیین شده است.

ماده 7- میزان سهم شرکاء:سهم هر شریک با توجه به ماده 6 به قرار زیر است.شریک اول آقای/خانم…………………..تعداد ………………سهم از کل سهم در شراکت می باشد.شریک دوم آقای/خانم……………………تعداد ……………..سهم از کل سهم در شراکت می باشد.شریک سوم آقای/خانم………………….تعداد ………………سهم از کل سهم در شراکت می باشد.ماده 8-شرکاء با توافق و همکاری و هماهنگی طرفین نسبت به استفاده از مبلغ سهام شراکت در رهن و اجاره و خرید و تجهیز ملزومات و کالا و محصولات و مجوزهای کاری محل کسب و کار به قرار زیر اقدام کرده اند .o شریک اول آقا/خانم …………….از سهم شراکت خود مبلغ …………………….ریال بایت رهن و اجاره مکان کسب و کار و مبلغ ……………………. ریال بابت ………………………………. و مبلغ ………………………………. ریال بایت ……………………………….. پرداخت کرده است.o شریک دوم آقا/خانم ……………. از سهم شراکت خود مبلغ ……………………. ریال بایت تجهیز وسایل و ملزومات محل کسب و کار و مبلغ ……………………… ریال بابت …………………………….. و مبلغ …………………………. ریال بایت ……………………………….. پرداخت کرده است.o شریک سوم آقا/خانم ……………. از سهم شراکت خود مبلغ ……………………. ریال بابت خرید کالا و محصولات /مواد اولیه/ ….. محل کسب و کار و مبلغ ………………. ریال بابت ……………………….. و مبلغ …………………. ریال بایت ……………………………….. پرداخت کرده است.ماده 8- تقسیم و سود و زیان شراکت:هریک از شرکاء در پایان هر ماه کاری و پایان مدت قرارداد پس از کسورات هزینه های انجام شده و با توجه به تعداد سهم خود هم در سود شراکت و هم در زیان شراکت بالمناصفه متعهد و متضمن پرداخت نسبت به طرفین می باشند.تقسیم سود علی الحساب هر یک از شرکا پس از کسر کسورات و هزینه های انجام شده به قرارداد زیر است.سود شریک اول آقای/خانم ………………………………..ریال ماهانهسود شریک دوم آقای/خانم ………………………………..ریال ماهانهسود شریک سوم آقای/خانم ………………………………..ریال ماهانهتبصره: پرداخت و تقسیم سود قطعی هر یک از شرکاء هر سه ماه یکبار بعد بررسی و تراز دفاتر و فاکتورها و اسناد حسابداری و سایر هزینه ها و سود و زیانهای انجام شده به طرفین شراکت پرداخت و تادیه می شود.ماده10-وظایف شرکاء:وظايف شرکاء عبارت است از:1- شرکاء متعهد به همکاری و مديريت مستمر و دائم در اين مشاركت در مدت مرقوم در مکان کسب می باشند.2- شرکاء متعهد به افتتاح حساب جاري مشترك نزد يكي از بانكهاي كشور بنام طرفين.3- شرکاء متعهد به تمركز عمليات ريالي اين مشاركت در حساب جاري مزبور.4- شرکاء متعهد به تهيه و خريد و ساخت و توزيع و فروش در مركز اصلي اين مشاركت نسبت به امور موضوع اين قرارداد.5- شرکاء متعهد به تاديه هزينه هاي ناشي از انجام موضوع قرارداد اعم از دستمزد، كارمزد، بهاي خريد و ساير هزينه هاي جنبي و بالاسري با توافق طرفین.6- شرکاء متعهد به تاديه ماليات، عوارض، بيمه، هزينه هاي مصرفی آب و برق و گاز و تلفن و حمل و نقل و تدارکات و سایر هزینه های پیش بینی نشده.با توافق طرفین می باشند7- شرکاء متعهد به حفاظت از ابواب و اموال جمعي و تحت تصرف در رابطه با موضوع اين قرارداد با قيد اينكه براي حفاظت مزبور ضامن می باشند.8- شرکاء متعهد به جلوگيري از تضييع و تفريط و اسراف و تصريف و همچنين ضامن اموالي كه در رابطه با اين قرارداد تحويل همدیگر می شود از ابتدای کار لغايت تا زمان تسویه حساب خواهند بود.9- شرکاء متعهد به بستن حسابهاي اين مشاركت در پايان هر سال شمسی از مدت و نيز در پايان اين قرارداد و تنظيم و امضاي ترازنامه عمليات سالانه در پايان هر سال شمسي و صورت حسابهاي سود و زيان می باشند10- شرکاء متعهد به ضميمه نمودن صورت موجودي برداري از نقدينگي هاي ريالي و جنسي و اعم از مواد اوليه و كالاها و محصولات در حال فروش یا انبار شده و یا ساخته شده به قيمت خريد در دفاتر و فاکتورهای تعیین شده برای عملیات ترازنامه دفتری ماهانه و سالانه می باشند11- تسليم سهم سود ماهانه و سالانه اين مشاركت در ازاي دريافت رسيد كتبي و درج در دفاتر مشترک در پايان هر ماه و هر سال شمسی باشد12- شرکاء متعهد به تصفیه حساب كامل در پايان مدت قرارداد و با دريافت گواهي كتبي مفاصا حساب و بیمه و مالیات و سایر هزینه های جاری انجام شده محل کسب و کار می باشند.13- شرکاء متعهد می شوند انجام ساير امور پيش بيني نشده در رابطه با حسن جريان اين قرارداد همکاری بامنصفانه انجام دهند.ماده9- دارندگان حق امضاء كليه چكهاي صادره عهده حسابهاي مشترك موضوع بند(2) ماده10 اين قرارداد، طرفين اين قرارداد مي باشند كه صرفاً و فقط حق برداشت از آن حساب متفقاً با طرفين است.ماده10- كليه عمليات محاسباتي و حسابداري و مالي اين مشاركت بايد در دفاتر به طريقه حسابداري ثبت گردد كه صفحات اول و آخر دفاتر مزبور قبل از ثبت هر عمل حسابداري بايد با قيد تعداد صفحات داخل آن دفاتر و شماره گزاري كردن به امضاء طرفين برسد و ارائه هر دفتر حسابداري يا دفاتر ديگر از سوي هر يك از طرفين كه صفحات اول و آخر آن به شرح بالا به امضاي طرفين نرسيده باشد، فاقد اعتبار است.ماده11- شرکاء حق هيچگونه اعمال خدشه، تراشيدگي،پاک کردن، الحاق و نظاير آنرا كه از مصاديق جعل به شمار مي رود در دفاتر و صورتحسابهاي موجوديها و فاکتورهای تنظيمي ندارد..مگردر موارد سهوی که به اطلاع طرفین شراکت می رسد.ماده12- شرکاء حق هيچگونه واگذاري نسبت به ملك مركز اصلي اين مشاركت را كه امانتاً به وي سپرده شده است تحت هيچ عنواني از عناوين از قبيل: نمايندگي و وكالت و صلح حقوق و اجاره و غيره را ولو مشاعاً و مفروزاً، جزئاً يا كلاً از اصل يا مازاد به ديگري حتي به اقرباي نسبي يا سببي خويش به هيچ صورت و به هيچ نحوي از انحاء ندارد.(مگر با توافق و امضائ طرفین و الحاق به قرارداد اصلی)ماده13- چنانچه شرکاء در طريقه اعمال مديريت محل کسب و کار به تشخيص خود تخلف يا ايرادي مشاهده نمود و يا آنكه با درايتي كه در باب اشتغال به تجارت دارد عمليات موضوع اين قرارداد را بطريقي كه عامل شریک آنرا اداره مي نمايد مقرون به صلاح و صرفه نیابند صرفاً بنا به تشخيص خود حق فسخ اين قرارداد را به طور يك جانبه و بدون انتظار هيچگونه حكمي از مراجع ذيصلاح دارند و غير قابل اعتراض بوده و لازم الاجرا است و سایر شرکاء باید در مدت زمان ……………دو ماه ……… نسبت به تسویه حساب و فسخ قرارداد اقدام کنندماده14- شريك حق ندارد بدون موافقت قبلي و كتبي سایر شرکاء هيچگونه حقي از حقوق خود را در مورد سهم الشركه خود جز«وكلا» عينا و منفعتا تحت عنوان هيچ يك از عقود به ديگري واگذار نمايد. همچنين شريك حق تقاضاي افراز مال مشترك را تا تسويه كامل مشاركت را از خود سلب و ساقط نمود.ماده15- شريك متعهد گرديد كه به هيچ وجه زايد بر ميزان سرمايه مشاركت به انجام معامله و ايجاد تعهدات مالي مبادرت ننمايد.ماده16- از انقضاي مدّت اين قرارداد و يا از تاريخ وقوع فسخ موضوع ماده13 اين قرارداد شرکاء متعهد و ملتزم به تصفيه حساب اين قرارداد با شریک بوده و سهميه شریک طبق مفاد اين قرارداد در مقابل دريافت رسيد به شریک فسخ کننده تاديه و تحويل دهد و به هر حال از انقضاي مدت يا از تاريخ وقوع فسخ شریک فسخ کننده حق دارد جهت تحويل گرفتن سهم و سهميه خود اعم از سود و نقدينگي ها و موجوديهاي كالا اعم از مواد اوليه و كالاي در حال ساخت يا ساخته شده و تجهیرات و ملزومات و ….از سایر شرکاء اقدام يا به طريق ديگر قانوني جهت اجراي مفاد اين قرارداد رجوع نمايد.ماده17- در صورت وقع حادثه غير قابل پيش بيني(حوادثي همچون اعتصاب٬ شورش و يا اعتراض منجر به بحران،سیل و زلزله و آتش سوزی،پلمپ و سرقت و سایر معضلات اجتماعی) كه طرفين در وقوع آن دخالت نداشته اند اجراي قرارداد غير ممكن گردد هر يك از طرفين مكلف هستند ظرف مدت ………. روز طرف ديگر را از وقوع حادثه مطلع نمايند و حداكثر تلاش خود را جهت رفع وضعيت قوه قاهره اعمال كنند .تبصره1: چنانچه با وجود انقضاء مدت دو ماه از تاريخ وقوع قوه قاهره ، شروع مجدد قرارداد امكان پذير نباشد هر يك از طرفين حق دارد قرارداد را خاتمه تلقي نموده و به طرف ديگر ابلاغ نمايد .در صورت رفع قوه قاهره قبل از دو ماه ، اجراي قرارداد از زمان توقف ادامه مي يابد.تبصره2: زيان احتمالي ناشي از بحران اقتصادي يا فورس ماژور(قوه قهريه) نيز بر مبناي سهميه سرمايه بايد محاسبه گردد.ماده18- آنچه كه موجودي هاي كالا اعم از کالا و محصولات و مواد اوليه و كالاي در حال ساخت و ساخته شده در پايان مدت اين قرارداد يا لدي الفسخ در مركز اصلي کسب و کار يا در نزد شرکاء موجود باشد نيز بايد بالمناصفه تقسيم گردد.ماده19- دريافت مفاصا حسابهاي مالياتي، بيمه، عوارض ناشي از انجام اين قرارداد نيز از جمله وظايف تمام شرکاء است.ماده20- در صورت بروز اختلاف در تفسير هر يك از مفاد اين قرارداد طرفين موضوع اختلاف را به خانم/آقاي……………. كه به عنوان داور اين قرارداد تعيين شده است ارجاع خواهند نمود و راي داور مزبور قاطع و و لازم الاجرا است.در صورت اعتراض به محاکم قانونی مراجعه می شود.ماده21- طرفين مي توانند در صورت توافق و تراضي نسبت به تمديد كتبي اين قرارداد قيام نمايند.ماده22-در صورت فوت هر یک از شرکاء قرارداد فرد فوت شده از تاریخ فوت فسخ می شود و سایر شرکاء ملزم و متعهد نسبت به تسویه حساب با وارث یا نماینده یا وکیل شریک فوت شده تا تاریخ فوت می باشند .ماده23-شرکاء متعهد می شوند هرگونه خسارت و ضرر و زیانی نظیر آتش سوزی و سرقت ، تخریب ، حیف و میل ، بد حسابی و ….که ناشی از اشتباه و سهل انگاری عمدی هر یک از شرکاء باشند با مسئولیت جبران خسارت و ضرر و زیان بنماید و سایر شرکاء در این مورد مسئول نیستند.( تعیین عمد و سهل انگاری و اشتباه هر یک از شرکاء بر عهده داور طرفین و یا مراجع قانونی است)

ماده 23- اين قرارداد در 3 نسخه و در 23 ماده، كه هر 3 نسخه متحدالمتن و داراي اعتبار يكسان و واحد است تنظيم و امضا شده و پس از امضا شرکای طرفین مبادله گرديد و لازم الاجرا است.

محل امضاي شریک اول قرارداد محل امضاي شریک دوم قرارداد محل امضاي شریک سوم قرارداداثر انگشت اثر انگشت اثر انگشت

شهود قرارداد شراکت1- آقای/خانم……………………………………… امضاء1- آقای/خانم…………………………………………امضاء2- آقای/خانم…………………………………………امضاء

وکیل پایه یک دادگستریعضو هیأت مدیره گروه بین المللی حقوقی برهانوکیل متخصص دعاوی املاک و اراضی، بیمه، حقوق مهندسی و پیمانکاریوکیل متخصص تنظیم قراردادهای داخلی، دعاوی ناشی از قراردادها، امور تجاری و شرکت‌ها

با عرض سلام انصافا قرارداد جامع و کاملی بود
ممنون از شما

خیلی توی نت گشتم تا یک قرارداد مناسب کارم گیر بیارم . خیلی از شما سپاسگزارم . خیلی برام مفید بود

سلام من یک مغازه دارم به ارزش 1ملیارد و دویست و میلیون تومان و اجاره آن ماهی 3 میلیون با 15 میلیون رهن است میخوام با یک نفر جهت شراکت کار کنم اون برای شروع کار به میزان 120 میلیون برنج میخره و توی مغازه میفروشیم ما به چه درصدی باید شریک بشیم ضمنا هر دو هم حاظربه کار در مغازه هستیم. پاسخ به کاربر: لطفاً با شماره های دفتر تماس بگیرید تا راهنمایی لازم ارائه شود.

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

موارد ستاره دار اجباری هستند.

تمام حقوق مادی و معنوی بانک قراردادهای ایران (بقا) محفوظ است. بازنشر محتوای این سایت با ذکر نام و آدرس سایت قراردادها بلامانع است. | طراحی وب امیتیس

اوراق قضایی

آموزش تنظیم اوراق قضایی و قرارداد

شراکت نامه مغازه یک نوع قرارداد شراکت است که می‌توان آن را بین دو یا چند شریک تنظیم کرد. نمونه قرارداد شراکت بین دو نفر در مغازه و چند نفر، هیچ تفاوتی جزء در اسم و تعداد طرفین آن ندارد. بنابراین ارکان و نکات حقوقی‌ که در این مطلب آورده‌ایم را برای نمونه قرارداد شراکت بین دو نفر در مغازه و شراکت نامه مغازه بین چندین شریک می‌توان تنظیم کرد.

شراکت نامه برای کار در مغازه را باید مطابق قانون مدنی تنظیم کرد تا دارای اعتبار قانونی باشد. در واقع برای نوشتن فرم شراکت نامه مغازه باید به قانون مدنی از مواد ۵۷۱ تا ۶۰۶ مراجعه کرد. متن قرارداد مشارکتی مغازه پس از تنظیم و امضای طرفین قرارداد، نسبت به تمامی شرکاء لازم الاجراء است و طرفین قرارداد موظف هستند تا نسبت به تمام بندهای فرم شراکت در مغازه و دیگر شرکاء متعهد باشند.

قانون برای پیشگیری از اختلاف و مشکلاتی که در حین شراکت ممکن است پیش آید، بندهایی را تعیین می‌کند تا امنیت و آرامش خاطر را برای هریک از شرکاء به وجود آورد. لازمه حمایت قانون از شراکت نامه کاری مغازه رعایت اصول و نکات حقوقی لازم در نوشتن ارکان و بندهای این نوع قرارداد است. فرم شراکت نامه مغازه ، از به وجود آمدن اختلاف میان شرکاء به طور کامل جلوگیری نمی‌کند اما این امر را به حداقل می‌رساند و در واقع یک سند معتبر در اختیار دارید تا در صورت لزوم به مرجع قضایی مرتبط تحویل دهید.قرارداد شراکت مغازه

از نظر قانون، شراکت باید حداقل از دو شخص اعم از حقیقی و حقوقی تشکیل شود تا بتوان عنوان شراکت را برای آن درنظر گرفت. قرارداد شراکت نامه مغازه یک سند ثابت کننده است. به عبارت دیگر فرم شراکت در مغازه‌ ثابت می‌کند که بین شما و سایر شرکاء، قرارداد مشارکت امضاء شده است و توافقات لازم انجام پذیرفته است. شراکت نامه کاری مغازه ، سندی معتبر برای مرجع قضایی است که تعهد طرفین به یکدیگر را اثبات می‌کند.

قبل از انجام هر کاری باید مسیر آن را هموار کرد. کسب مجوزهای قانونی و مورد نیاز برای راه‌اندازی یک شغل و کسب‌و‌کار، همان هموار کردن مسیر است زیرا با خیال راحت و آسوده می‌توانید به فعالیت کاری خود به صورت شراکت ادامه دهید. به عبارت دیگر در ابتدا، به هر کسب و ‌کاری که بخواهید مشغول شوید باید الزامات حقوقی لازم و مرتبط با آن حرفه را رعایت کنید. مشاغل به دو دسته تقسیم می‌شوند.

مشاغلی که نیاز به مجوزهای قانونی مانند گرفتن جواز کسب دارند و مشاغلی که نیاز به گرفتن مجوز ندارند. اگر شغلی که شما و سایر شرکا انتخاب کرده‌اید، جزء آن دسته از مشاغلی است که نیاز به مجوز دارد؛ باید قبل از تنظیم و انعقاد قرارداد شراکت برای مغازه به الزامات قانونی و حقوقی مرتبط با آن شغل دسترسی پیدا کرد. در غیر این صورت، باید جریمه آن را بپردازید. گاهی ممکن است که این جریمه به پلمپ مغازه ختم شود.

در زمان تنظیم و درج اطلاعات اشخاص، اعم از شخص حقیقی و حقوقی در نمونه قرارداد شراکت بین دو نفر در مغازه ، باید اطلاعات کاملی از آنان در اختیار داشته باشیم تا این اطلاعات را به صورت صحیح در فرم شراکت نامه مغازه وارد کنیم و به امضاء طرفین قرارداد برسانیم. به همین منظور، اطلاعاتی که برای هر بند نیاز است را ذیل همان مطلب، با مثال برای شما آورده‌ ایم؛ کافی است که این مطالب را با دقت بخوانید.

پس از ثبت مشخصات شرکاء، باید نوبت به موضوع قرارداد برسد. برخی از افراد ممکن است در هنگام صحبت و توافق با شریک خود بگویند که حال با یکدیگر قرارداد می‌بندیم بعد هرآنچه که شد در مغازه می‌فروشیم اما قانون این مساله را نمی‌پذیرد و اذعان دارد که در ابتدا در تنظیم فرم شراکت نامه مغازه باید موضوع قرارداد به روشنی بیان شود.

برای مثال موضوع قرارداد  یک باب مغازه عطاری است. سرمایه مالی از شما و تخصص و گیاه شناسی از سوی شریک، برای رسیدن به سود. بنابراین باتوجه به آنچه بیان شد، هر شخصی که تصمیم بر تنظیم فرم شراکت نامه مغازه داشته باشد باید حتماً در دومین بند آن، موضوع قرارداد را ذکر کند.

در نمونه قرارداد مشارکتی مغازه ، نوشتن تاریخ شروع و پایان قرارداد یکی ‌از قسمت‌های مهم در قرارداد است. علاوه ‌بر آن، باید مکان قرارداد که همان مغازه است را نیز مشخص کنید. قانون با این نظر که پس از تنظیم نمونه قرارداد مشارکتی مغازه به انتخاب مکان آن بپردازید، به شدت مخالف است. بیان شد که با نوشتن یک نمونه قرارداد مشارکتی مغازه‌ تا پایان قرارداد از متعهد بودن شریکتان آسوده خاطر هستید و با نوشتن زمان و مکان در متن قرارداد نیز اعتبار قانونی این قرارداد را حفظ کرده‌اید.

مطرح کردن مقدار سرمایه و آورده هر شریک در شراکت نامه برای کار در مغازه یک جزء ضروری و لاینفک است. بنابراین با توجه به اهمیت این بند، باید حتماً این قسمت را نیز مانند سایر بندهای قرارداد به طور واضح بنویسیم. در حقیقت تفاوتی میان سرمایه مالی و غیرمالی نیست و باید به طور مشخص نوشته شود.

همان‌طور که افراد نسبت به میزان آورده‌ای که می‌گذارند حساس هستند، به میزان سودی نیز که قرار است دریافت کنند بیش‌تر اهمیت می‌دهند. شاید تا به حال برای شما پیش آمده باشد که وقتی با شخصی در مورد شراکت صحبت کرده‌اید، اولین سوالی که از شما پرسیده این بوده است که به چه مقدار سرمایه نیاز دارد؟ سود و درآمد آن چطور است؟ بنابراین باید به طور مشخص درصد و سود هریک از شرکاء را در این قسمت از قرارداد روشن کنیم.

با تنظیم و انعقاد فرم شراکت در مغازه ، برای تمام شرکاء یکسری تعهدات و وظایف مشخص به وجود می‌آید که فرم شراکت در مغازه تضمین کننده لازم الاجراء بودن آن تعهدات است. پس به مفاد این متن توجه کنید تا از وظایف خود و شریکتان آگاه شوید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

۲۶۷۶۰۶۵۷​(۰۲۱)

بازدید کننده بزرگوار، در این مقاله یک نمونه قرارداد شراکت برایتان قرار داده ایم تا با چارچوب تنظیم قرارداد آشنا شوید.

 

«بنام دادآفرین دادگستر»

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا أَوْفُوا بِالْعُقُودِقرارداد شراکت مغازه

ای کسانیکه ایمان آورده اید به عهد و پیمانهایتان وفا کنید.

 

قرارداد مشارکت مدنی ذیل بر مبنای ماده ۱۰ قانون مدنی و بنا به توافق و تفاهم کامل طرفین فی مابین:

طرف اول قرارداد شراکت: خانم/ آقای ………………. فرزند آقای ………………. دارای شناسنامه شماره ………………. صادره از ………………. متولد ………………. ساکن: ………………………………………………… تلفن: ……………….

طرف دوم قرارداد شراکت: خانم/ آقای ………………. فرزند آقای ………………. دارای شناسنامه شماره ………………. صادره از ………………. متولد ………………. ساکن: ………………………………………………… تلفن: ……………….

ماده ۱- موضوع قرارداد

موضوع قرارداد عبارت است از مشارکت (شراکت) طرفین بالمناصفه و متساویاً (یا مطابق سهم شراکت) جهت راه اندازی و کسب و کار مغازه/ سوپرمارکت/ فست فود/ خدمات رایانه ای/ پوشاک/ کارگاه/ فروشگاه/ و …

ماده ۲- تابعیت قرارداد

این مشارکت از هر لحاظ دارای تابعیت ایرانی است.

ماده ۳- مکان اجرای قرارداد شراکت

مکان و مرکز اصلی این شراکت در تهران/ اصفهان/ شیراز/ … به نشانی خیابان ………………………………………………….. (آدرس مکان و کسب و کار) می باشد.

ماده ۴- مدت قرارداد

مدت این شراکت از تاریخ …………… ماه یکهزار و سیصد و …………… شمسی به مدت …………… سال تمام خورشیدی می باشد.

ماده ۵- سرمایه و مبلغ کل قرارداد

کل سرمایه این مشارکت مبلغ …………………… ریال است که تماماً و نقداً و بالمناصفه و بالنسبت سهم از طرف مشارکت کنندگان مرقوم تادیه و به قرار زیر پرداخت گردیده است.

شریک اول خانم/ آقای ……………. فرزند ……………. به شماره شناسنامه ……………. مبلغ به عدد ……………. ریال به حروف ………………………………………………………………. ریال سهیم شده است.

شریک دوم خانم/ آقای ……………. فرزند ……………. به شماره شناسنامه ……………. مبلغ به عدد ……………. ریال به حروف ………………………………………………………………. ریال سهیم شده است.

ماده ۶- ارزش هر سهم مشارکت

با توافق طرفین شراکت، هر یک سهم به مبلغ …………………. ریال تعیین شده است و تعداد کل سهام ………….. عدد سهم …………………. ریال از مبلغ کل تعیین شده است.

ماده ۷- میزان سهم شرکاء

سهم هر شریک با توجه به ماده ۶ به قرار زیر است.

شریک اول خانم/ آقای ………………….. تعداد ……………… سهم از کل سهم در شراکت می باشد.

شریک دوم خانم/ آقای ………………….. تعداد ……………… سهم از کل سهم در شراکت می باشد.

ماده ۸- شرکاء با توافق و همکاری و هماهنگی طرفین نسبت به استفاده از مبلغ سهام شراکت در رهن و اجاره و خرید و تجهیز ملزومات و کالا و محصولات و مجوزهای کاری محل کسب و کار به قرار زیر اقدام کرده اند.

شریک اول خانم/ آقای ……………. از سهم شراکت خود مبلغ ……………. ریال بایت رهن و اجاره مکان کسب و کار و مبلغ ……………. ریال بابت ……………. و مبلغ ……………. ریال بایت ……………. پرداخت کرده است.

شریک دوم خانم/ آقای ……………. از سهم شراکت خود مبلغ ……………. ریال بایت تجهیز وسایل و ملزومات محل کسب و کار و مبلغ ……………. ریال بابت ……………. و مبلغ ……………. ریال بایت ……………. پرداخت کرده است.

بیشتر بخوانید: نمونه قرارداد معاوضه

ماده ۹- تقسیم و سود و زیان شراکت

هر یک از شرکاء در پایان هر ماه کاری و پایان مدت قرارداد پس از کسورات هزینه های انجام شده و با توجه به تعداد سهم خود هم در سود شراکت و هم در زیان شراکت بالمناصفه متعهد و متضمن پرداخت نسبت به طرفین می باشند.

تقسیم سود علی الحساب هر یک از شرکا پس از کسر کسورات و هزینه های انجام شده به قرار زیر است.

سود شریک اول خانم/ آقای …………………… ریال ماهانه

سود شریک دوم خانم/ آقای …………………… ریال ماهانه

تبصره: پرداخت و تقسیم سود قطعی هر یک از شرکاء هر سه ماه یکبار بعد بررسی و تراز دفاتر و فاکتورها و اسناد حسابداری و سایر هزینه ها و سود و زیانهای انجام شده به طرفین شراکت پرداخت و تادیه می شود.

ماده ۱۰- وظایف شرکاء

وظایف شرکاء عبارت است از:

قرارداد شراکت مغازه

ماده ۱۱- دارندگان حق امضاء کلیه چکهای صادره عهده حسابهای مشترک موضوع بند (۲) ماده ۱۰ این قرارداد، طرفین این قرارداد می باشند که صرفاً و فقط حق برداشت از آن حساب متفقاً با طرفین است.

ماده ۱۲- کلیه عملیات محاسباتی و حسابداری و مالی این مشارکت باید در دفاتر به طریقه حسابداری ثبت گردد که صفحات اول و آخر دفاتر مزبور قبل از ثبت هر عمل حسابداری باید با قید تعداد صفحات داخل آن دفاتر و شماره گذاری کردن به امضاء طرفین برسد و ارائه هر دفتر حسابداری یا دفاتر دیگر از سوی هر یک از طرفین که صفحات اول و آخر آن به شرح بالا به امضای طرفین نرسیده باشد، فاقد اعتبار است.

ماده ۱۳- شرکاء حق هیچگونه اعمال خدشه، تراشیدگی، پاک کردن، الحاق و نظایر آنرا که از مصادیق جعل به شمار می رود در دفاتر و صورتحساب های موجودی ها و فاکتورهای تنظیمی ندارد. مگر در موارد سهوی که به اطلاع طرفین شراکت می رسد.

ماده ۱۴- شرکاء حق هیچگونه واگذاری نسبت به ملک مرکز اصلی این مشارکت را که امانتاً به وی سپرده شده است تحت هیچ عنوانی از عناوین از قبیل: نمایندگی و وکالت و صلح حقوق و اجاره و غیره را ولو مشاعاً و مفروزاً، جزئاً یا کلاً از اصل یا مازاد به دیگری حتی به اقربای نسبی یا سببی خویش به هیچ صورت و به هیچ نحوی از انحاء ندارد. (مگر با توافق و امضای طرفین و الحاق به قرارداد اصلی)

ماده ۱۵- چنانچه شرکاء در طریقه اعمال مدیریت محل کسب و کار به تشخیص خود تخلف یا ایرادی مشاهده نمود و یا آنکه با درایتی که در باب اشتغال به تجارت دارد عملیات موضوع این قرارداد را به طریقی که عامل شریک آنرا اداره می نماید مقرون به صلاح و صرفه نیابند صرفاً بنا به تشخیص خود حق فسخ این قرارداد را به طور یک جانبه و بدون انتظار هیچگونه حکمی از مراجع ذیصلاح دارند و غیر قابل اعتراض بوده و لازم الاجرا است و سایر شرکاء باید در مدت زمان …………… دو ماه ……… نسبت به تسویه حساب و فسخ قرارداد اقدام کنند.

ماده ۱۶- شریک حق ندارد بدون موافقت قبلی و کتبی سایر شرکاء هیچگونه حقی از حقوق خود را در مورد سهم الشرکه خود جز «وکلا» عینا و منفعتا تحت عنوان هیچ یک از عقود به دیگری واگذار نماید. همچنین شریک حق تقاضای افراز مال مشترک را تا تسویه کامل مشارکت را از خود سلب و ساقط نمود.

ماده ۱۷- شریک متعهد گردید که به هیچ وجه زاید بر میزان سرمایه مشارکت به انجام معامله و ایجاد تعهدات مالی مبادرت ننماید.

ماده ۱۸- از انقضای مدّت این قرارداد و یا از تاریخ وقوع فسخ موضوع ماده ۱۳ این قرارداد شرکاء متعهد و ملتزم به تصفیه حساب این قرارداد با شریک بوده و سهمیه شریک طبق مفاد این قرارداد در مقابل دریافت رسید به شریک فسخ کننده تادیه و تحویل دهد و به هر حال از انقضای مدت یا از تاریخ وقوع فسخ شریک فسخ کننده حق دارد جهت تحویل گرفتن سهم و سهمیه خود اعم از سود و نقدینگی ها و موجودی های کالا اعم از مواد اولیه و کالای در حال ساخت یا ساخته شده و تجهیزات و ملزومات و … از سایر شرکاء اقدام یا به طریق دیگر قانونی جهت اجرای مفاد این قرارداد رجوع نماید.

ماده ۱۹- در صورت وقوع حادثه غیرقابل پیش بینی (حوادثی همچون اعتصاب٬ شورش و یا اعتراض منجر به بحران، سیل و زلزله و آتش سوزی، پلمپ و سرقت و سایر معضلات اجتماعی) که طرفین در وقوع آن دخالت نداشته اند اجرای قرارداد غیرممکن گردد هر یک از طرفین مکلف هستند ظرف مدت ………. روز طرف دیگر را از وقوع حادثه مطلع نمایند و حداکثر تلاش خود را جهت رفع وضعیت قوه قاهره اعمال کنند.
تبصره ۱: چنانچه با وجود انقضاء مدت دو ماه از تاریخ وقوع قوه قاهره، شروع مجدد قرارداد امکان پذیر نباشد هر یک از طرفین حق دارد قرارداد را خاتمه تلقی نموده و به طرف دیگر ابلاغ نماید. در صورت رفع قوه قاهره قبل از دو ماه، اجرای قرارداد از زمان توقف ادامه می یابد.
تبصره ۲: زیان احتمالی ناشی از بحران اقتصادی یا فورس ماژور (قوه قهریه) نیز بر مبنای سهمیه سرمایه باید محاسبه گردد.

ماده ۲۰- آنچه که موجودی های کالا اعم از کالا و محصولات و مواد اولیه و کالای در حال ساخت و ساخته شده در پایان مدت این قرارداد یا لدی الفسخ در مرکز اصلی کسب و کار یا در نزد شرکاء موجود باشد نیز باید بالمناصفه تقسیم گردد.

ماده ۲۱- دریافت مفاصا حسابهای مالیاتی، بیمه، عوارض ناشی از انجام این قرارداد نیز از جمله وظایف تمام شرکاء است.

ماده ۲۲- در صورت بروز اختلاف در تفسیر هر یک از مفاد این قرارداد طرفین موضوع اختلاف را به خانم/ آقای ……………. که به عنوان داور این قرارداد تعیین شده است ارجاع خواهند نمود و رای داور مزبور قاطع و و لازم الاجرا است. در صورت اعتراض به محاکم قانونی مراجعه می شود.

ماده ۲۳- طرفین می توانند در صورت توافق و تراضی نسبت به تمدید کتبی این قرارداد قیام نمایند.

ماده ۲۴- در صورت فوت هر یک از شرکاء قرارداد فرد فوت شده از تاریخ فوت فسخ می شود و سایر شرکاء ملزم و متعهد نسبت به تسویه حساب با وارث یا نماینده یا وکیل شریک فوت شده تا تاریخ فوت می باشند.

ماده ۲۵- شرکاء متعهد می شوند هرگونه خسارت و ضرر و زیانی نظیر آتش سوزی و سرقت، تخریب، حیف و میل، بد حسابی و … که ناشی از اشتباه و سهل انگاری عمدی هر یک از شرکاء باشند با مسئولیت جبران خسارت و ضرر و زیان بنماید و سایر شرکاء در این مورد مسئول نیستند. (تعیین عمد و سهل انگاری و اشتباه هر یک از شرکاء بر عهده داور طرفین و یا مراجع قانونی است.)

ماده ۲۶- این قرارداد در ۲ نسخه و در ۲۶ ماده، که هر ۲ نسخه متحد المتن و دارای اعتبار یکسان و واحد است تنظیم و امضاء شده و پس از امضاء میان طرفین مبادله گردید و لازم الاجرا است.

محل امضای شریک اول قرارداد شراکت      محل امضای شریک دوم قرارداد شراکت

 

شهود قرارداد شراکت ۱- خانم/ آقای …………………. امضاء۲- خانم/ آقای …………………. امضاء۳- خانم/ آقای …………………. امضاء

 

با وجود این قرارداد شراکت که از نظر قضایی کامل می باشد اما در هر حال با توجه به متفاوت بودن هر پرونده و دارا بودن نکات و ظرائف خاص خود لذا این قرارداد شما را از مشاوره با وکیل بی نیاز نمی نماید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام*

ایمیل*

وبگاه

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

عدالت سرا (دفتر حقوقی مهسا باقری و جمعی از همکاران)، وکلای پایه یک دادگستری و عضو کانون وکلای دادگستری، دارای چندین سال سابقه در امر وکالت در انواع دعاوی اعم از حقوقی، ملکی، خانواده، کیفری و … آماده ارائه خدمت در تمامی زمینه های حقوقی اعم از ارائه مشاوره و قبول وکالت می باشد.

ساعات کاری

شنبه تا چهارشنبه

۹:۰۰ تا ۱۷:۰۰

پنج شنبه

۹:۰۰ تا ۱۳:۰۰

جمعه
فقط تماس های ضروری

تعطیل

تماس با ما

یکی از راهکارهای قانونی در راستای راه‌اندازی یک مغازه و فروشگاه تنظیم قرارداد مشارکت در مغازه بین دو یا چند شریک است. در هر قرارداد مشارکتی موضوع آن قرارداد هسته مرکزی و به‌اصطلاح اصل و هدف نهایی یک قرارداد است، که شرکا برای انجام آن تلاش می‌کنند. در رابطه با قرارداد مشارکت در مغازه، تأسیس و راه‌اندازی مغازه یا فروشگاه موضوع اصلی قرارداد است، که البته نوع کسب‌وکار و فروشگاه یا مغازه موضوع قرارداد نیز باید به‌روشنی در قرارداد درج‌شده و تبیین گردد. برای مثال باید مشخص شود که موضوع قرارداد ایجاد مشارکت در راه‌اندازی یک مغازه میوه‌فروشی است. پس‌ازآن شرایط و مشخصات آن مغازه ازجمله مشخصات ساختمان مغازه، تعداد کارگرانی که به استخدام درمی‌آیند، نوع محصولات و خدماتی که در مغازه ارائه می‌شود کلیه مواردی است که می‌باید موردتوافق شرکا واقع‌شده و در قرارداد درج گردد.

لامینگو یکی از خدماتی بود که ما مدتها بود منتظر عرضه‌شدن آن بودیم و خوشحالم که این انتظار ارزش داشت و توانستیم خدمات خوب و باکیفیتی رو در بخش‌های مختلف حقوقی بگیریم. شاید بتونم بگم به جرات در زمان ما بسیار بسیار تاثیر گذار بود.

مجموعه ما از خدمات علمی تخصصی لامينگو با مدیریت آقای دکتر قاسمی بهره مند شده و بدین وسیله از ایشان و همکاران محترم در خصوص ارایه رهنمودهای کارساز حقوقی تشکر فراوان می‌نمایم. در شرایط دشوار اقتصادی داشتن مشاوره حقوقی کارآمدی چون ایشان نعمت گرانبهایی است.

پاسخ سریع و دقیق به مسایل حقوقی کسب و کار‌ها به ویژه استارتاپ‌ها، چالشی‌ست که لامینگو راه حل مناسبی برای آن است. نوین‌تک تاکنون از تجربه مشاوران لامینگو در حوزه سرمایه‌گذاری و قراردادهای شتابدهی بهره گرفته که این همکاری قطعا بلندمدت خواهد بود.

اتفاقات توسعه فناوری که در مرکز صنعتی سازی نانو رقم خورد، قطعا بدون بهره‌مندی از مشورت‌های شخص آقای دکتر قاسمی و گروه توانمندشان در لامینگو محقق نمی‌شد و به همین دلیل آی‌کن مدیون تخصص و مشورت با ایشان است.قرارداد شراکت مغازه

با دکتر قاسمی و دیگر متخصصین موسسه حرفه‌ای لامینگو، بسیار اقتصادی، دقیق، سریع و هوشمند به نتایج مطلوب رسیدیم و این تازه آغاز کار است.

با مدیریت جناب آقای دکتر قاسمی، مجموعه‌ای کاربلد و امین در لامینگو گرد هم آمدند که مجموعه شرکت مهرپارس در مقاطع و حوزه‌های مختلف حقوقی از آن بهره‌مند گردیده است. دانش کافی، خلاقیت و آگاهی به مسایل روز حوزه کسب‌وکارها همکاری با ایشان را برای مهرپارس اطمینان‌بخش و لازم نموده است.

زمانی‌ که در کشور هنوز مفهوم استارتاپ و حقوق تکنولوژی فراگیر نشده بود آقای دکتر قاسمی جزء معدود افرادی بودند که یار و همراه مرکز ما بودند و همیشه از مشورت‌های هوشمندانه و تخصصی ایشان استفاده کردیم. شکی نیست لامینگو هم با مدیریت مدبرانه ایشان یکی از پیشگامان خدمات هوشمند حقوقی در کشور خواهد شد.

خوشحالم اعلام کنم که آقای دکتر قاسمی و تیم ایشان در لامینگو با خدمات حقوقی حرفه‌ای، دقیق، اقتصادی و هوشمند توانسته‌اند جایگاه مشاوره تخصصی آنلاین خود را اثبات کنند.

در طی سالیان اخیر ضرورت حضور نهادی با قابلیت ارایه سبدی متنوع از خدمات حقوقی و قراردادی در کنار ارزشگذاری حرفه‌ای و از همه مهمتر توانمندی در تجاری‌سازی فناوری‌ها و دارایی‌های فکری به شدت احساس می‌شده است که خوشبختانه به همت دوست و برادر عزیزمان آقای دکتر قاسمی و به پشتوانه تخصص بی نظیر و تجربیات گرانبهای ایشان با تاسیس لامینگو این خلا مهم در اکوسیستم نوآوری و فناوری ایران برداشته شده است.

جای خالی این گونه خدمات تخصصی به شدت احساس می‌شد. لامینگو ترکیبی است از تخصص، تجربه و نوآوری که با همت و توانمندی جناب آقای دکتر قاسمی و تیم فوق‌العاده ایشان به وجود آمده است‌‌. امیدوارم روز به روز موفق‌تر باشند.

وقتی یک قرارداد در واحد حقوقی شرکت تنظیم میشه، همیشه به این موضوع فکر می‌کنیم آیا این قرارداد می‌تونست بهتر از این هم باشه. آیا نکته‌ای هست که ما ازش غافل شده باشیم، چون برامون خیلی مهمه قراردادی که از واحد حقوقی شرکت بیرون میره به طور کامل حافظ منافع شرکت باشه. مطمئنا این موضوع دغدغه بسیاری از مدیران نیز است، لامینگو با داشتن تیمی حرفه‌ای و با مدیریت آقای دکتر قاسمی برای این موضوع راه حلی اقتصادی، سریع و کارآمد به شمار می‌آید.

برخی واژه‌ها در عین مثبت بودن دارای تعریف مبهمی هستند. مثلا وقتی می‌گوییم حرفه‌ای با انواع و اقسام صفات و خصوصیات روبه‌رو می‌شویم و برای درک بهتر مفهوم آن، هیچ چیز مانند یک نمونه نمی‌تواند کارساز باشد. آقای دکتر قاسمی عزیز نمونه‌ای بی‌دلیل در تعریف واژه حرفه‌ای هستند. دو سال قبل، وقتی در اوج بحران در یک پرونده مهم بین‌المللی در سوئیس با ایشان روبرو شدم، امید چندانی به بهبود نداشتم. امّا با درایت ایشان نه تنها راه‌های برون رفت پدیدار شدند که توفیق و پیروزی بسیار سهل و مطمئن نمایان شدند.

رویای برون‌سپاری فعالیت‌های حقوقی برای شرکت‌ها و دریافت خدمات حقوقی برای اشخاص حقیقی با کیفیت ممتاز و با هزینه پایین، با تیم فوق‌العاده و تجارب موفق لامینگو در زمینه هوشمندسازی خدمات حقوقی، می‌تواند به بهترین نحو ممکن محقق شود.

از همکاری و مساعدت‌های‎ خالصانه جناب آقای دکتر قاسمی و مجموعه متخصصان لامینگو کمال تشکر و قدردانی را به عمل می‌آورم. خدمات این تیم متخصص منجر به امضای یک قرارداد همکاری فناورانه بین شرکت بنده با یکی از بزرگترین شرکت‌های بین‌المللی حوزه نفت و گاز شده است. تعهد این مجموعه در خصوص حفظ اطلاعات و تخصص مثال‌زدنی این تیم در رعایت استانداردهای حقوقی، برگ ارزشمندی جهت ارایه خدمات نوین حقوقی به جامعه فناوری ایران اسلامی‌مان خواهد بود.

شراکت در میان افراد امری رایج و مفید است. یکی از اموری که افراد در آن به مشارکت و همکاری باهم می‌پردازند بحث مشارکت در راه‌اندازی و تأسیس یک مغازه و یا فروشگاه است. به‌عبارت‌دیگر ممکن است شخصی دارای ملکی تجاری باشد اما سرمایه و تخصص کافی برای راه‌اندازی آن به‌عنوان مغازه را نداشته باشد. از طرفی شخصی دیگر دارای تخصص و تجربه کافی در امر فروش پوشاک است. درنتیجه این دو شخص می‌توانند با به‌کار بستن سرمایه‌هایشان اقدام به مشارکت در راه‌اندازی مغازه بکنند. باید توجه داشت که اولین گام در این راستا و برای رسمیت بخشیدن به این مشارکت تنظیم قراردادی تحت عنوان قرارداد مشارکت در مغازه است. این قرارداد ممکن است با عناوین دیگری همچون شراکت در مغازه، شراکت در فروشگاه، مشارکت در راه‌اندازی مغازه و امثالهم نیز شناخته شود که درنهایت باید دقت داشت که آنچه حائز اهمیت است محتوا و مفاد نگاشته شده درون یک قرارداد است نه صرفاً عنوان آن.

در هر قرارداد مشارکتی موضوع آن قرارداد هسته مرکزی و به‌اصطلاح اصل و هدف نهایی یک قرارداد است، که شرکا برای انجام آن تلاش می‌کنند. در رابطه با قرارداد مشارکت در مغازه، تأسیس و راه‌اندازی مغازه یا فروشگاه موضوع اصلی قرارداد است، که البته نوع کسب‌وکار و فروشگاه یا مغازه موضوع قرارداد نیز باید به‌روشنی در قرارداد درج‌شده و تبیین گردد. برای مثال باید مشخص شود که موضوع قرارداد ایجاد مشارکت در راه‌اندازی یک مغازه میوه‌فروشی است. پس‌ازآن شرایط و مشخصات آن مغازه ازجمله مشخصات ساختمان مغازه، تعداد کارگرانی که به استخدام درمی‌آیند، نوع محصولات و خدماتی که در مغازه ارائه می‌شود کلیه مواردی است که می‌باید موردتوافق شرکا واقع‌شده و در قرارداد درج گردد.

دلایلی که افراد را به سمت مشارکت در راه‌اندازی و تأسیس یک مغازه و فروشگاه سوق می‌دهد مختلف و متفاوت است. یکی از اصلی‌ترین دلایلی که اشخاص را متمایل به تنظیم یک قرارداد مشارکت در مغازه می‌نماید بحث هزینه‌ها و شرایط اقتصادی موجود است. با توجه به قیمت‌های نسبتاً بالای املاک تجاری هزینه خرید یک مغازه و راه‌اندازی آن نسبتاً بالا بوده و درنتیجه فراهم نمودن سرمایه نقدی به‌صورت مشارکتی برای هر دو طرف بی‌شک آسان‌تر خواهد بود. یکی دیگر از دلایل عمده اهمیت مشارکت در مغازه بحث سرعت سوددهی در این نوع از مشارکت است. هنگامی‌که دو یا چند شخص اقدام به ایجاد یک مشارکت و تسلیم آورده‌های اعم از نقدی و غیر نقدی می‌نمایند، سرعتی که اشخاص به سود و درآمد برسند مسلماً بیشتر خواهد بود. درنهایت مشارکت در مغازه باعث پیشبرد تخصصی‌تر و قابل‌اطمینان‌تر امور خواهد بود.

یکی از بندهای مهم در قرارداد مشارکت در مغازه، بحث فورس ماژور یا قوه قهریه است. در هر موقعیت مکانی و زمانی ممکن است حوادثی رخ بدهد، که انجام یک مشارکت را به تأخیر انداخته و حتی در برخی موارد آن را غیرممکن سازد. پیش‌بینی چنین شرایطی که خارج از اراده هر یک از طرفین بوده، در یک قرارداد و بیان شرایط و حقوقی که در آن موقعیت برای هر یک از شرکا ایجاد می‌گردد، امری ضروری در راستای کاهش اختلافات احتمالی در آینده فی‌مابین شرکا به نظر می‌رسد.

مشارکت در مغازه یکی از انواع شرکت‌های مدنی بوده و درنتیجه تحت حاکمیت قانون مدنی قرار خواهد داشت. در قانون مدنی بحث شرکت از ماده ۵۷۱ شروع‌شده و تا ماده ۶۰۶ را خود اختصاص می‌دهد. با توجه به مفاد قانون مدنی شرکت یکی از انواع عقود بوده که در آن دو نفر تحت عنوان شریک در حاصل مشارکت خود به نحو اشاعه شریک خواهند شد. در ادامه بیان می‌کند که شرکت می‌تواند به نحو قهری و یا اختیاری ایجاد گردد. و نهایتاً به کلیه احکام و شرایط لازم در عقد مشارکت می‌پردازد. بنابراین باید توجه داشت که در هنگام تنظیم یک قرارداد مشارکت در مغازه نگاه ما باید همواره به قانون مدنی و مفاد مربوط به شراکت در آن باشد.

قرارداد مشارکت در مغازه توسط تیم حقوقی لامینگو تنظیم گشته تا کلیه نیازهای قراردادی و مشارکتی شرکا برطرف گشته و طرفین با آرامش خیال دست به همکاری و مشارکت درزمینهٔ تأسیس و راه‌اندازی یک مغازه بزنند. شما می‌توانید در صورت نیاز پیش از ثبت درخواست تنظیم قرارداد مدنظرتان با مشاوران حقوقی ما نیز در لامینگو در ارتباط باشید.

در صورت داشتن هرگونه سوالی با ما تماس بگیرید

متخصص امور قرارداد‌ها و وکیل پایه یک دادگستری

دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی، هم‌بنیانگذار لامینگو

دکتری حقوق از فرانسه، بنیان‌گذار شرکت دادفلامینگو و هم‌بنیان‌گذار لامینگو

مدیر دپارتمان خدمات حقوقی دادفلامینگو، دانش‌آموخته دانشگاه منچستر انگلستان

پژوهشگر دکتری حقوق نفت وگاز، وکیل پایه یک دادگستری

متخصص امور قرارداد‌ها و وکیل پایه یک دادگستری

چنانچه به هر دلیلی در انتخاب این قرارداد تردید دارید، می‌توانید با ثبت درخواست خود در قسمت تنظیم قرارداد سفارشی ضمن مشورت با مشاورین حقوقی ما، قرارداد مورد نیاز خود را دریافت کنید.

{{item.content}}

ثبت اطلاعات تکمیلی کاملا اختیاری بوده و صرفا جهت تسریع در آماده سازی متن کامل قرارداد شما در نظر گرفته شده است .

021-91070885ساعات اداری ۸ الی ۱۷:۳۰

info (at) lawmingo.com

اولین شرکت دانش‌بنیان کشور در زمینه خدمات حقوقی و ارزش گذاری

وکیل همراه

وکیل آنلاین ارائه مشاوره حقوقی

برای راه‌اندازی مغازه و یک شراکت طولانی مدت با شریک کاریتان نیاز به قرارداد دارید. شراکت نامه مغازه یک نوع از قرارداد مشارکت است. ما در این مطلب اصلی‌ترین بندهای یک قرارداد شراکت برای مغازه را در اختیارتان  قرار می‌دهیم تا با امنیت و آسودگی خاطر بیش‌تری به راه‌اندازی کسب و کارتان به صورت شریکی بپردازید. قرارداد شراکت نامه مغازه به اشکال و ویژگی‌های مختلفی با توجه به توافقات  شما و شریکتان  تنظیم می‌شود. توجه داشته باشید که توافقات طرفین در نمونه قرارداد شراکت مغازه نباید مخالف قانون، شرع و عرف باشد.

شراکت نامه مغازه ، قراردادی است که طبق مواد ۵۷۱ تا ۶۰۶ قانون مدنی تنظیم می‌شود. در واقع برای انعقاد قرارداد شراکت مغازه حداقل باید دو شخص وجود داشته باشد تا بتوان عنوان شراکت را مطرح کرد. بنابراین اگر شراکت نامه مغازه بین دو نفر بود می‌توان قراردادی تحت عنوان نمونه قرارداد شراکت بین دو نفر در مغازه را تنظیم کرد. در واقع قرارداد شراکت مغازه بین دو نفر و چند نفر تفاوتی ندارد و نکته همان است که حداقل دو شخص وجود داشته باشد تا بتوان نمونه قرارداد مشارکتی مغازه را تنظیم کرد. تمام بندهای لازم در فرم شراکت نامه مغازه باید رعایت شود تا قرارداد دارای اعتبار قانونی باشد.

قبل از تنظیم شراکت نامه مغازه باید شغل مورد نظر خود را انتخاب کرده باشید تا بتوانید برای گرفتن مجوزهای لازم مانند جواز کسب اقدام کنید. در واقع قبل از تنظیم و امضاء فرم شراکت در مغازه باید به واحد صنفی شغل مورد نظرتان مراجعه کنید و مجوزهای مورد نیاز فعالیتتان را جویا شوید و پس از فراهم کردن تمام مجوزها به تنظیم نمونه قرارداد مشارکتی مغازه بپردازید. برای مثال، قبل از تنظیم قرارداد مشارکت آرایشگاه باید شرایط تاسیس آن را داشته باشید و مجوز لازم کسب شود.قرارداد شراکت مغازه

تنظیم کردن شراکت نامه مغازه را باید به مشاوران حقوقی سپرد زیرا متخصصان این کار هستند اما اگر قصد تنظیم کردن قرارداد شراکت برای مغازه را دارید باید اطلاعات خود را در این زمینه کامل کنید.

اگر شما و شریک‌تان در متن قرارداد مشارکتی مغازه ، موضوع قرارداد را ذکر نکنید و قرارداد نیز منعقد شده باشد. حال شما به عنوان یک سرمایه‌گذار قصد دارید که مغازه را برای کار خدمات کامپیوتری استفاده کنید زیرا تخصص و رشته تحصیلی شما در این زمینه است. از طرفی شریک شما قصد دارد که مغازه را برای فروش عطر و ادکلن آماده کند زیرا شغل مورد علاقه‌ ایشان است. حال با وضع موجود تکلیف چیست؟ آیا بهتر نبود طرفین قرارداد قبل از رخ دادن اختلاف، در این مورد به تفاهم می‌‌رسیدند و در فرم شراکت نامه مغازه ، نوع کار را قید می‌کردند؟ برای جلوگیری از این قبیل اختلافات، ارکان مانند قید کردن موضوع قرارداد در شراکت نامه مغازه لازم و ضروری است. در غیر این صورت شراکت نامه مغازه دارای اعتبار قانونی نیست.

فرض کنید که دو دوست تصمیم گرفته‌اید که قرارداد شراکت مغازه بین دو نفر را میان خود تنظیم کنید اما نگران هستید که شریکتان قبل از سوددهی کسب و کارتان منصرف شود و برنامه شغلی شما را نیز خراب کند. اصلاً نگران این مساله نباشید. قانون برای متعهد بودن طرفین قرارداد شراکت مغازه ، یک بند اجباری در فرمت مشارکت نامه مغازه ، قرار داده است.

در واقع قانون به درج زمان و مکان در قرارداد شراکت مغازه تاکید دارد. به عبارت دیگر باید تاریخ شروع، پایان و مدت زمان شراکت در متن قرارداد قید شود تا هریک از طرفین بدانند که تا پایان قرارداد باید به یکدیگر متعهد باشند. اصولاً هیچ یک از شرکاء حق فسخ مشارکت نامه مغازه را ندارند مگر آنکه در فرم قرارداد این حق را برای یکدیگر قائل شده باشند. نکته قابل توجه دیگر در این بند، مشخص کردن مکان مغازه و مورد فعالیت در متن مشارکت نامه مغازه است. در غیراین صورت ممکن است بعد از انعقاد شراکت نامه برای کار در مغازه، در انتخاب مکان و نشانی آن بین شرکاء اختلاف پیش آید.

در این قرارداد، سرمایه شرکاء باید به طور دقیق و کامل قید شود. سرمایه شرکاء ممکن است به صورت نقدی یا غیرنقدی در میان گذاشته شده باشند. به عنوان مثال ممکن است شما به عنوان یک شریک سرمایه مالی آورده باشید اما دوست شما به عنوان شریکتان سرمایه غیر مالی در میان گذاشته باشد. مثلاً ممکن است جواز کسب به نام ایشان باشد یا تخصص و حرفه‌شان را به عنوان سرمایه غیر نقدی برای شراکت در میان گذاشته باشد.

در این بند از قرارداد شراكت مغازه باید درصد و نسبت هریک از شرکاء که از سود به دست آمده، مشخص شود و طبق مفاد این بند اجراء شود. راه اندازی هر کسب و کاری مخارج و هزینه‌هایی با خود به همراه دارد. در این بند هزینه‌های جاری در قرارداد شراکت مغازه نیز مشخص می‌شود. برای مثال هزینه استخدام نیرو، برق، آب، تلفن، اجاره بها، ماشین باربری و هزینه‌هایی از این قبیل در متن قرارداد مشارکتی مغازه باید به صورت واضح و جزئی مشخص شود که هریک از شرکاء یا طرفین قرارداد به چه میزان و با چه نسبتی متعهد به پرداخت آن هستند.

این بند در قرارداد شراكت مغازه یکی از کاربردی‌ترین و مهمترین بندهای موجود در این قرارداد است‌. هر شراکت که انجام می‌پذیرد تعدادی امتیاز و تعهدات برای طرفین قرارداد ایجاد می‌کند. وظایف و تعهداتی که هریک از شرکاء از شریک خود دارد توسط این بند لازم الاجراء می‌شود. هرآنچه از شریک خود انتظار دارید با توافق ایشان باید در این بند از شراکت نامه مغازه ذکر کنید و به امضاء طرفین برسد. البته انتظارات و خواسته شما نباید مخالف قانون، شرع و عرف باشد.

مفاد این بند نسبت به شما هم لازم الاجراء است پس در امضاء و قبول آن دقت لازم را به عمل آورید. در این قسمت از شراکت نامه مغازه ، لازم است تا ضمانت اجراء نیز تعیین شود. ضمانت اجراء یک بخش جدانشدنی و لازم برای سایر عقود مشارکت مدنی و نمونه قرارداد مشارکتی مغازه است. تعیین ضمانت اجراء برای این بند از قرارداد شراکت نامه مغازه ، نیازمند دانش و اطلاعات حقوقی بالایی است که به صورت کامل و بی نقص تنظیم شود.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

یک نوع از انواع قرارداد مشارکت ، شراکت نامه مغازه است که باید طبق اصول و قواعد مربوط به خود تنظیم شود. یک نمونه قرارداد شراکت مغازه‌ را در نظر بگیرید که شما به عنوان سرمایه‌گذار با شخصی دیگر به عنوان متخصص آن کار قصد راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار و فعالیت را دارید یا ممکن است، مشارکت نامه مغازه را با یک سرمایه‌گذار به عنوان یک کاربلد و متخصص تنظیم کنید. حالت دیگری از قرارداد شراكت مغازه را در نظر بگیرید که شما یک سرمایه‌گذار هستید اما میزان سرمایه مالی شما کافی نیست و نیاز به یک سرمایه‌گذار دیگر دارید.

بنابراین تنظیم شراکت نامه مغازه حالت‌های مختلفی دارد اما با توجه به نیاز شما قابل تنظیم است و دارای اعتبار قانونی خواهد بود. در این مطلب چگونگی تنظیم متن قرارداد مشارکتی مغازه را به طور شفاف توضیح داده‌ایم. توضیحات آورده شده در این مطلب برای تنظیم نمونه قرارداد شراکت بین دو نفر در مغازه و چند نفر یکسان است و تفاوتی جزء در نام‌گذاری آنان نیست.

شراکت نامه برای کار در مغازه یک سند معتبر و قانونی است تا در صورت لزوم و اختلاف بین شرکاء مرجع قضایی مرتبط، بر آن نظارت داشته باشد، بنابراین باید مطابق با قانون نوشته شود تا دارای اعتبار قانونی باشد. شراکت نامه کاری مغازه را باید مطابق قانون مدنی تنظیم کرد. در قانون مدنی از مواد ۵۷۱ تا ۶۰۶ به موضوع شراکت پرداخته است. تمام ارکان و بندهایی که برای شراکت نامه مغازه در ذیل این مطلب گردآورده‌ایم باید به ترتیب رعایت شوند.

اگر قصد یک شراکت کاری طولانی مدت و بادوام دارید باید نمونه قرارداد مشارکتی مغازه را با رعایت چهارچوب و موازین حقوقی تنظیم کنید. راه اندازی هر کسب و کار و فعالیت اقتصادی یکسری الزامات و قواعد خاص خود را دارد. برای نمونه قبل از تنظیم قرارداد شراکت نامه مغازه ، باید از واحد صنفی مربوطه، جواز کسب دریافت کنید. البته بعضی از مشاغل نیاز به مجوز ندارد اما اگر شغل انتخابی و مدنظر شما جزء آن دسته از مشاغلی است که نیاز به مجوزهای قانونی مانند جواز کسب دارد، حتما قبل‌از اقدام به تنظیم نمونه قرارداد مشارکتی مغازه و امضاء آن توسط شرکاء، باید مجوزهای قانونی و لازم که متناسب با شغل شما هستند را در دستور کار قرار دهید. در غیر این صورت با شما برخورد قانونی خواهد شد.

در برخی ‌از مواقع حتی ممکن است منجر به پلمپ مغازه شما شود. در برخی‌از مواقع نیز با گرفتن اخطار و پرداخت جریمه نقدی فرصت دارید تا نسبت به گرفتن مجوزهای لازم اقدام کنید اما بهتر است نسبت به گرفتن مجوزهای قانونی مورد نیاز کسب و کارتان قبل از این شرایط نامناسب، اقدام شود.قرارداد شراکت مغازه

نوشتن موضوع قرارداد، در قرارداد شراکت برای مغازه یکی ‌از اساسی‌ترین بندهای موجود در این قرارداد است زیرا به‌طور مستقیم از پیش آمدن اختلاف میان شرکاء جلوگیری می‌کند. همانطور که بیان شد، در قرارداد شراكت مغازه باید ترتیب و چهارچوب و ارکان رعایت شود. دومین بند ضروری در نمونه قرارداد شراکت مغازه ، آوردن موضوع قرارداد یا فعالیت شغلی است که انتخاب کرده‌اید. این بند ممکن است در ظاهر ساده بنظر برسد اما از اهمیت بالایی برخوردار است.

به این مثال توجه کنید تا با بخشی‌ از اهمیت قید کردن موضوع قرارداد در متن آن آشنا شویم. نمونه‌ای را تجسم کنید که شما به عنوان یک سرمایه‌گذار قصد راه‌اندازی یک مغازه لوازم آرایشی را دارید و به‌طور اتفاقی با یکی ‌از بستگانتان که در زمینه آرایشی تخصص دارد و برندهای معتبر این محصول را می‌شناسد هم صحبت شده‌اید و راجع به انعقاد یک قرارداد شراکت مغازه بین دو نفر تصمیم‌گیری می‌کنید اما در زمان انعقاد قرارداد با ایشان در مورد علت شراکتتان  صحبت نمی‌کنید.

علت تصمیم‌گیری شما برای انعقاد این قرارداد و شراکت، تخصص ایشان در زمینه لوازم آرایشی بود در صورتی ‌که ایشان از کودکی، رویای داشتن یک مغازه زرگری لوکس داشته است و تجسم می‌کرده که با سرمایه شما و کارکرد خود می‌توانید در این زمینه موفق شوید. بنابراین قید کردن موضوع و فعالیت قبل‌از تنظیم شراکت نامه یک امر ضروری و واجب است و از پیش آمدن هرگونه اختلاف و مشکل پس از امضای شراکت نامه مغازه جلوگیری می‌کند.

شراکت نامه مغازه‌ را تجسم کنید که در آن مدت زمان شراکت را ذکر نکرده‌اید. در صورت ذکر نکردن زمان و مکان در این نوع قرارداد، شراکت نامه فاقد اعتبار قانونی است. اما برای فهم بهتر مطلب، چرایی این مساله را بیان می‌کنیم. زمانی را فرض کنید که در این قرارداد به اختلاف برخورده‌اید، زیرا شما مدت قرارداد را دو ساله می‌دانید در حالی که شریک شما یک ساله می‌داند. در نتیجه شما انتظار دارید که شریک شما نسبت به دو سال تعهد خود را انجام دهد. مکان نیز مانند زمان باید در متن شراکت نامه مغازه به طور دقیق آورده شود زیرا شرکاء باید بدانند که مغازه و محل فعالیت کجاست و در آینده این مساله نیز مشکل ساز نشود.

با توجه به مثالی که آورده شد آیا بهتر نبود به صورت قانونی و بدون دردسر از ابتدا زمان و مکان را در متن شراکت نامه مغازه می‌آوردیم؟ آیا در صورت پیش آمدن اختلاف در مورد زمان و مکان این شراکت نامه اعتبار قانونی دارد؟ آیا این نوع شراکت نامه یک سند کامل و معتبر برای حضور در مرجع قضائی مرتبط به حساب می‌آید؟ بدون شک، پاسخ تمام سوالات مطرح شده منفی است و اگر تصمیم به یک شراکت ماندگار و مداوم دارید بهتر است تا نسبت به قید کردن تمام بندهای آن با به کار بردن دانش حقوقی پیش بروید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

در لیست زیر تمام سوالات حقوقی پرسیده شده در دادراه و پاسخ وکیل یا وکلا به هر پرسش حقوقی در حوزه ” شراکت مغازه , شراکت نامه مغازه , شراکت ” قابل مشاهده است. شما می توانید با کلیک بر روی گزینه مشاهده، مشاوره حقوقی وکلای عضو دادراه را در قالب پرسش و پاسخ حقوقی در حوزه ” شراکت مغازه , شراکت نامه مغازه , شراکت ” مشاهده کنید.

دادراه یک درگاه و پلتفرم ارتباطی است و به عنوان یک واسطه مردم را به وکلا، حقوقدانان و کارشناسان وصل می‌کند. دادراه خود به مردم خدماتی به جز برقراری ارتباط بین آن‌ها با وکلا، حقوقدانان، کارشناسان و مشاوران ارائه نمی‌دهد. همچنین دادراه امکان ثبت پرسش‌های مردم، ثبت درخواست آن‌ها برای استفاده از خدمات وکلا، حقوقدانان، کارشناسان و مشاوران و ثبت درخواست گرفتن وکیل یا مشاور را فراهم می‌آورد و این سوالات و درخواست‌ها را در معرض دید وکلا، حقوقدانان، کارشناسان و مشاوران قرار می‌دهد تا به صلاحدید خود به این درخواست‌ها و سوالات پاسخ دهند.

تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، کوچه 34، پلاک 4

تلفن: 02188106553

ایمیل: dadrah.ir@gmail.com

قرارداد شراکت مغازه

ایمیل شکایات: report@dadrah.ir

© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.

موافقی وجود ندارد

مخالفی وجود ندارد

قرارداد شراکت مغازه
قرارداد شراکت مغازه
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *