قرارداد مشارکت در فروش

قرارداد مشارکت در فروش
قرارداد مشارکت در فروش

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * مشخص شده اند

معمولا کمتر از یک ساعت پاسخ می دهیم

سلام! چطور میتونم به شما کمک کنم؟

تا به حال این عبارات به گوشتان خورده که تنها با ۲ کلیک می­‌توانید در ماه صدها هزاردلار درآمد کسب کنید و با راه‌­اندازی یک سایت به درآمد بسیاری برسید؟ و یا بدون احداث کارخانه در سود فروش آن سهیم شوید؟ و در مدت کوتاهی می­‌توانید صاحب ثروت بسیاری شوید؟! این‌ها نمونه‌هایی است که برای ترغیب افراد به مشارکت در فروش به کار می‌رود. اما در حقیقت مشارکت در فروش (همکاری در فروش) چیست؟ و آیا همانطور که از این عبارات برداشت می‌­شود با شرکت در آن می‌­توان به سود سرشار رسید؟ تنظیم قرارداد مشارکت فروش کالا چه ضرورتی دارد؟

هدف از این نوشته توضیح کامل مشارکت در فروش کالا و آشنایی با مجوزهای لازم برای شروع این کار است همچنین توضیح قرارداد مشارکت مدنی و ارائه نمونه‌هایی از این قرارداد برای افرادی است که درمورد قراردادهای مشارکت مدنی ابهام دارند.

چنانچه پس از مطالعه این مطلب نیاز به نمونه قرارداد مشارکت فروش کالا داشتید می‌توانید برای اطلاع از جزئیات آن با کارشناسان حقوقی ما مشورت کنید.

مشارکت در تامین و فروش کالا یا همان (Affiliate Marketing) شامل هر نوع فعالیتی می­‌شود که موجب آسان شدن فروش کالاها و خدمات است. همکاری در فروش روش‌های متفاوتی دارد که بهترین آن استفاده از اینترنت است به این صورت که، شخص محصول مورد نظر را تبلیغ می‌کند و بعد از فروش آن، درصدی از فروش محصول را دریافت می‌­کند.

درواقع کسی که قصد مشارکت در فروش یا همان همکاری در فروش را دارد، باید بتواند محصول را معرفی کند، ویژگی‌های آن را مطابق با نیاز مشتری بیان کند و در حقیقت به شیوه درست از آن تبلیغ کند تا مشتری ترغیب به خرید محصول یا خدمات شود.

قرارداد مشارکت در فروش

مسلم است، هرچقدر فروش بیشتری داشته باشد درصد بیشتری نیز دریافت می­‌کند.

همکاری در فروش یک کسب­‌وکار ایده­‌آل است چرا که در آن نیاز به تولید یک محصول یا خدمات نیست، در هر زمان یا مکانی می‌­توانید کارتان را پیش ببرید، نیازی به انبار کردن محصول نیست، نیازی به تولید آن نیست و برای شروع همکاری در فروش نیاز به هزینه زیادی نیست اما برای اینکه در این کار به سود بالا برسید و موفق شوید نیاز است با دقت و اطلاعات کافی وارد این حرفه شوید والا این کسب­‌وکار هم همانند سایر کارها می‌تواند با سود و ضرر همراه باشد.

موفقیت در شراکت، مهم‌ترین نتیجه داشتن یک قرارداد اصولی می‌باشد. شما هم با خرید نمونه قرارداد مشارکت فروش کالا یک مشارکت حرفه‌ای و بی‌دردسر داشته باشید.

اگر همکاری در فروش را با فروش به شکل سنتی مقایسه کنیم، متوجه می‌شویم که همانند کسب­‌وکارهای سنتی این فروشندگان نیز برای آنکه کسب­‌وکارشان وجه قانونی پیدا کند نیاز به انجام اقداماتی در این مورد دارند.

چنانچه مشارکت در فروش در فضای مجازی صورت گیرد، باید مجوزهای لازم را کسب کند تا بتواند تحت پوشش قانون به فعالیت خود ادامه دهد. در سال ۱۳۸۸ وزارت بازرگانی آیین‌­نامه اخذ مجوز فعالیت در فضای مجازی را صادر و ابلاغ کرد و از این پس این آیین­‌نامه به عنوان مرجع قرار گرفت.

در ایران مجوز مربوط به کسب­‌وکارهای اینترنتی دو نوع است، یکی مجوزی که همه­ این کسب‌­وکارها برای راه‌­اندازی فروشگاه اینترنتی باید کسب کنند. به بیانی دیگر، یک مجوز عام هست که برای نمونه می‌­توان از نماد اعتماد الکترونیکی و پروانه­ کسب‌­وکار که توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیک ارائه می­‌گردد، نام برد.

مجوز دیگر مجوز اختصاصی هر صنف است که به شرکت‌ها اعطا می­‌شود. برای مثال، برای فروش کتاب نیاز به مجوز وزارت ارشاد هست و برای فروش محصولات آرایشی و بهداشتی نیاز به مجوز وزارت بهداشت هست.

این درحالی ست که بسیاری از کسب­‌وکارهای اینترنتی بدون مجوز فعالیت می­‌کنند اما باید توجه داشت که برای مشتریان رجوع به فروشندگان در کسب‌­وکارهای دارای مجوز قابل اطمینا‌ن‌­تر است.

سیستم همکاری در فروش روشی ساده برای درآمدزایی است، بدون آنکه نیاز به مهارت تخصصی داشته باشد اما افراد می‌توانند برای پیشرفت در کارشان در حوزه تخصصی خود مشارکت در فروش را پیش ببرند. برای صاحبان کسب‌­وکارها نیز این فرصت فراهم می‌­شود که به سود بیشتری دست یابند.

در بررسی مشارکت در فروش ­کالا به عبارت “مشارکت مدنی” نیز برمی‌خوریم . مشارکت­ مدنی، شکلی دیگر از مشارکت در کسب­‌وکار است که در آن افراد سرمایه هایشان را با هم ادغام کرده و کسب‌­وکاری تازه راه می‌اندازند.

در صورتی که برای شراکت در فروش کالا نیاز به راهنمایی داشتید می‌توانید همین الان برای دریافت مشاوره حقوقی از کارشناسان ما جهت تنظیم قرارداد مشارکت فروش کالا اقدام کنید.

قرارداد مشارکت مدنی قراردادی است که از طریق آن اشخاص حقیقی (انسان‌ها) و اشخاص حقوقی (انسان‌ها، شرکت‌ها و…) سرمایه خود را که می‌­تواند مادی یا معنوی باشد، ابتدا به طور دقیق میزان آن را مشخص کرده و آن را به صورت مشاع برای انجام کار معین در زمینه‌های بازرگانی، تولیدی و خدماتی برای مدت محدود و به قصد به دست آوردن سود به کار می­‌گیرند.

کسب‌­وکارهای تازه تاسیس برای پیشرفت کارشان و توسعه کسب­‌وکارشان نیاز به نیروهای متخصص و تامین مالی دارند، یکی از راه­‌های کمک به این کسب‌­وکارها همین قرارداد مشارکت مدنی است. اما اشخاص اغلب در توصیف مفهوم این مشارکت دچار مشکل می­‌شوند چراکه این موضوع برای عده­ای همچنان مبهم است.

برای مشورت در امر قرارداد مشارکت در تامین و فروش کالا می‌توانید از متخصصان وینداد در این امر کمک بگیرید.

قرارداد شراکت کاری بین دو نفر، یا همان قرارداد مشارکت مدنی نمونه‌های بسیاری دارد، از جمله قرارداد صادرات کالا و خدمات، قرارداد واردات کالا و خدمات، احداث مسکن، تولید، فروش کالا و … است. اما معروف‌­ترین آنها قرارداد مشارکت در ساخت، مشارکت مدنی با بانک و مشارکت مدنی خصوصی است که برای انعقاد هر کدام نکات فنی و حقوقی بسیاری وجود دارد که هنگام انعقاد باید رعایت شود و قرارداد با توجه با آنها نوشته شود و الا به جای آنکه قرارداد برای طرفین پرسود باشد، موجب ضرر آنها خواهد بود.

مشاوران حقوقی بخاطر تسلطی که به امور قراردادها دارند از کلیات حقوقی آن مطلع‌اند. مزیت مراجعه به کارشناس در این است که بسیاری از نکات توسط ذینفعان قرارداد ممکن است فراموش شده باشد و یا بصورت مخفی باقی بماند. لذا مشاور حقوقی قراردادها در تنظیم قرارداد مشارکت فروش کالا به شما کمک می‌کند که بهترین ضمانت اجرایی در قرارداد مشارکت فروش کالا برای شما درنظر گرفته شود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

‘4 زمان خواندناقامتگاه‌های بوم‌گردی به عنوان جاذبه‌های مهم گردشگری در بسیاری از شهرهای ایران محسوب می‌شوند. تاسیس و بهره‌برداری از اقامتگاه‌های بوم‌گردی مشروط به رعایت برخی مقررات و ضوابط حقوقی است که گاه نیاز به ادامه مطلب…

‘4 زمان خواندنتولید دارو برای درمان انواع بیماری‌ها، یکی از بزرگ‌ترین زمینه‌های تجارت و همکاری‌های ملی و بین‌المللی را فراهم کرده است. به همین خاطر چه در سطح داخلی و چه در سطح جهانی، شرکت‌های ادامه مطلب…

‘4 زمان خواندنمی‌توان ادعا کرد که قراردادهای مشارکت مدنی، از جمله پرکاربردترین قراردادهای موجود در نظام حقوقی کشور ایران است. افراد زیادی با انگیزه‌های مختلف به استفاده از قرارداد مشارکت مدنی روی می‌آورند و در ادامه مطلب…

۸۸۳۲۱۰۸۸

ادامه مطلب

 

 

قرارداد مشارکت در فروش

متن کوتاه توضیخ در مورد مهدی قاسمی

مهدی قاسمی متولد بیستم مردادماه سال 1359 در شهر زیبا و باستانی مراغه از توابع استان آذربایجان شرقی و ساکن تهران هستم که هرسه مقطع دبیرستان و کارشناسی و کارشناسی ارشد را با رتبه ممتاز فارغ التحصیل شده‌ام و در حال حاضر به عنوان مدیر عامل شرکت بین المللی حقوقی برهان متین مشغول به ارائه خدمات حقوقی بوده و … .

ادامه مطلب

اين قرارداد در تاریخ ………………. فیمابین آقای ………….. فرزند ………… به شماره شناسنامه ………. و شماره ملی ……………. به نشاني …………………………………… به شماره همراه ……………… که از اين پس در اين قرارداد ( سرمایه گذار ) ناميده مي شود از يك طرف و آقای ……………… فرزند …………….. به شماره شناسنامه …………….. و شماره ملی ……………….. به نشاني ………………………… به شماره همراه ……………….. که از اين پس در اين قرارداد ( شریک) ناميده مي شود از طرف ديگر ، منعقد و طرفين متعهد به اجراي مفاد آن می باشند .

عبارت است از مشارکت طرفین در سرمایه گذاری و تامین و خرید و فروش …………………….. اعم از اینکه شرکاء یا هر یک از آنها به عنوان کارگزار یا بازاریاب یا نماینده فروش یا حق العمل کار برندهای مختلف قطعات تولیدی شرکتهای خارجی بوده و یا اینکه رأساً و مشترکاً مبادرت به خرید و فروش قطعات نمایند.

الف ) آورده شریک اول :

1- تأمین حداقل ……………. ریال سرمایه نقدی و اعتباری لازم برای تأمین و یا خرید محصولات موضوع مشارکت .2- تأمین یک واحد محل مناسب با تجهیزات و امکانات اداری برای انجام موضوع مشارکت.3- استفاده از اعتبار و روابط تجاری برای جذب مشتری و ایجاد فرصت های سرمایه گذاری در بازار .ب ) آورده شریک دوم :1- حضور مستمر در محل کار برای انجام امور اداری و مدیریت مشارکت موضوع این قرارداد 2- استفاده از اعتبار و روابط تجاری برای جذب مشتری و ایجاد فرصت های سرمایه گذاری در بازار تبصره : تامین سرمایه نقدی جزء تعهدات شریک اول می باشد ولی در صورتی که شریک دوم تمایل داشته باشد که در برخی پروژه های خرید و فروش سرمایه گذاری نماید شریک اول ضمن این قرارداد قبول می نماید که شریک دوم می تواند در تامین سرمایه نقدی مشارکت نماید. در اینصورت تقسیم سود مطابق مفاد ماده 5 این قرارداد خواهد بود.

مدت مشارکت طرفین از تاریخ …………. تا تاریخ ……………….. به مدت ……… شمسی می باشد که با توافق طرفین قابل تمدید خواهد بود. استمرار عملی انجام موضوع قرارداد توسط طرفین به منزله تمدید عملی بوده و پس از انقضاء مدت قرارداد تا هر زمان که یکی از طرفین به صورت کتبی قصد خود را مبنی بر توقف و اتمام مشارکت اعلام ننموده است قرارداد حاضر با کلیه شرایط و توافقات مندرج در آن بین طرفین معتبر خواهد بود.

الف ) میزان مشارکت طرفین به نسبت سرمایه ای است که هر یک از طرفین جهت انجام موضوع مشارکت تأمین خواهند نمود و سود نیز پس از کسر کلیه هزینه های مترتب بر انجام موضوع مشارکت به نسبت سرمایه هر یک از طرفین در هر پروژه ( خرید و فروش ) تقسیم خواهد شد. سرمایه گذار وكيل بلاعزل شريك و وصي بعد از فوت اوست كه حساب مشترك مشاركت را تصفيه كرده و پس از تعيين مبالغ مربوط به سهم سود طرفین، اصل سرمايه و سود متعلقه به شريك را به وي پرداخت نمايد.ب) تقسیم سود در پایان هر ….. ماه/سال پس از کسر و بازپرداخت اصل سرمایه نقدی طرفین و هزینه های مترتب بر انجام موضوع مشارکت اعم از مالیات ، بیمه، حقوق و عوارض دولتی و شهرداری، هزینه های اداری و پرسنلی و سایر هزینه ها به نسبت توافق شده در این قرارداد بین طرفین تقسیم خواهد شد. ج ) در صورت فسخ قرارداد يا انقضا مدت آن به شرح زير عمل خواهد شد:اولاً: در صورتيكه سود قابل محاسبه باشد به تناسب مذكور در بند الف اين ماده و مفاد ماده 6 این قرارداد بين سرمایه گذار و شريك تقسيم و سهم شريك به حساب وي منظور خواهد شد. ثانياً : در صورتيكه تمام يا مقداري از كالا به فروش نرسيده باشد سرمایه گذار حق دارد حصه شريك را به بهاي عادله به تشخيص خود تقويم و با پرداخت وجه، آن را تملك نمايد و در صورت عدم تمايل سرمایه گذار به تملك حصه مشاعي شريك، سرمایه گذار حداكثر ظرف پانزده روز پس از فسخ يا انقضاء مدت مراتب عدم تمایل خود را به شريك اطلاع خواهد داد در اين صورت شريك متعهد است حداكثر ظرف پانزده روز پس از اعلام سرمایه گذار كالاي موجود را ( اعم از حصه خود و سرمایه گذار) به فروش رسانده و حاصل فروش را به حساب مشترك مشاركت واريز نمايد. در صورت تخلف از اين شرط كالاي موجود تماماً متعلق به سرمایه گذار بوده و سرمایه گذار متقابلاً كالا را به بهاي عادله به تشخيص خود تقويم و اصل سرمایه و سود خود را محاسبه نموده و مبلغ مشخص شده، دين مسلم شريك است كه سرمایه گذار مي تواند از محل وثايق قرارداد و يا هر گونه حسابهاي ديگر شريك استيفا و برداشت نمايد. تبصره : کلیه درآمدهای ناشی از این مشارکت به حساب بانکی مشترکی که با توافق طرفین در یکی از بانک های کشور افتتاح خواهد شد واریز شده و هزینه های لازم برای انجام موضوع مشارکت نیز تا زمانی که موجودی حساب مذکور برای انجام هزینه ها مکفی باشد از محل حساب مذکور پرداخت خواهد شد و در صورتی که در هر زمان موجودی حساب برای انجام هزینه ها کفایت ننماید سرمایه گذار نقدینگی لازم را تامین خواهد نمود.

سرمایه گذار قبول نمود که در هر مورد که تامین کل سرمایه انجام یک معامله بر عهده او بوده و شریک صرفاً نقش مدیریت به شرح وظایف مندرج در این قرارداد دارد میزان ….. درصد از سود خالص حاصل شده را به عنوان حق مدیریت در زمان تقسیم سود به شریک پرداخت نماید.

اداره امور شركت با رعايت مفاد قرارداد حاضر و قوانين جاريه به عهده شريك مي باشد و شريك متعهد و ملتزم گرديد هر نوع كار لازم جهت اجراي مشاركت موضوع اين قرارداد را انجام دهد و از اين جهت هيچگونه مسئوليتي متوجه سرمایه گذار نخواهد بود و مديريت شريك تبرعاً و بدون هيچگونه حق الزحمه اي خواهد بود و شريك حق مطالبه هر نوع وجه يا هزينه اي را از اين بابت از خود سلب و ساقط نمود.

براي حصول اطمينان از انطباق نحوه مصرف و برگشت سرمايه مشاركت با مفاد اين قرارداد، سرمایه گذار حق دارد به هر طريق و نحوه اي كه مقتضي بداند بر مصرف و برگشت سرمايه و همچنين عمليات اجرايي مشاركت نظارت لازم را بعمل آورد و در اجراي اين موضوع شريك قبول و تعهد نمود كه دفاتر و حسابها و هر گونه مدارك و ارقام و اطلاعات ديگر مورد نياز در رابطه با عمليات مشاركت را در اختيار سرمایه گذار قرار دهد و هر گونه تسهيلات لازم براي اعمال نظارت سرمایه گذار را فراهم آورد.تبصره- شريك بايستي در اداره شركت، قوانين و مقررات و نظامات و همچنين شرايط اين قرارداد و نيز متعارف و مقتضيات اداره امور شركت را رعايت نمايد و در صورتي كه سرمایه گذار در اعمال نظارت خود دستوراتي به شريك بدهد، شريك بايستي به آن ترتيب اثر دهد در غير اين صورت مسئول خسارات وارده خواهد بود.

1-9- شريك قبول و تعهد نمود در طول مدت مشاركت مدني موضوع اين قرارداد موارد زیر را به دقت و با رعایت موازین قانونی و قراردادی رعایت نموده و نسبت به انجام آنها اقدام نماید.الف- از فروش نسيه خودداري نمايد مگر اینکه قبل از فروش رضایت کتبی سرمایه گذار را تحصیل نموده باشد.ب- در مورد مبلغ و شرايط فروش كالاي موضوع مشاركت نظر سرمایه گذار را جلب نمايد. ج- در مواردي كه براي فروش كالاي موضوع مشاركت قرارداد جداگانه اي تنظيم مي گردد قرارداد مزبور را قبلاً به تصويب و امضاء سرمایه گذار برساند. د- حداقل ماهي يك بار اسناد مربوط به فروش كالاي مورد مشاركت را به سرمایه گذار تسليم نمايد. ه- محل كار خود را كه نشاني آن در …………………………………………………… مي باشد بدون موافقت قبلي سرمایه گذار تغيير ندهد. و- دفاتر و حسابها و مدارك مربوط به مشاركت موضوع اين قرارداد را به طور منظم و مرتب طبق نظر سرمایه گذار طوري ثبت و نگهداري نمايد تا در موقع لزوم توسط سرمایه گذار قابل رسيدگي باشد. ز- به اجراي مشاركت موضوع اين قرارداد شخصاً مباشرت نمايد و انجام هيچ يك از عمليات مشاركت را بدون موافقت سرمایه گذار به ديگري واگذار ننمايد. ح- در مواردي كه وجه اعتبار تحت تعهد و رزرو پرداخت گردد و يا اسناد به صورت وصولي ارسال شود به محض آنكه مراتب به وي ابلاغ گرديد ظرف مدت معيني كه از طرف سرمایه گذار اعلام مي شود نظر كتبي خود را مبني بر قبول يا عدم قبول اسناد به سرمایه گذار اطلاع دهد و در غير اينصورت شريك به سرمایه گذار ضمن عقد خارج لازم وكالت بلاعزل داد تا سرمایه گذار بدون قبول هيچگونه مسئوليتي نسبت به آزاد نمودن تعهد فروشنده و قبول يا عدم قبول اسناد راساً تصميم لازم را اتخاذ نمايد. 2-9- شريك قبول و تعهد نمود كه سرمايه مشاركت را منحصراً جهت تحقق موضوع تعيين شده در ماده 2 اين قرارداد به مصارف زير برساند: الف- خريد كالاب- هزينه بيمه(حق بيمه)ج- هزينه حمل و نقلد- هزينه انبار دارديه- هزينه هاي بانكي و- حقوق گمركي ز- سود بازرگانيح- حق ثبت سفارش3-9- شريك قبول و تعهد نمود كه كالاي موضوع اين قرارداد را بلافاصله پس از خرید یا ورود تا زمان فروش نزد بيمه گر مورد قبول سرمایه گذار و در برابر خطراتي كه سرمایه گذار مشخص مي نمايد بيمه كامل نموده و بيمه نامه مربوطه را به سرمایه گذار تسليم نمايد و در صورت تخلف مسئول جبران كليه خسارات وارده بر كالا خواهد بود. 4-9- شريك متعهد گرديد در مواردی که کالای موضوع مشارکت وارداتی باشد به محض وصول اسناد به سرمایه گذار، و اعلام آن از طرف سرمایه گذار به شريك، حداكثر ظرف مدتي كه از طرف سرمایه گذار تعيين خواهد شد كالاي مورد مشاركت را از گمرك ترخيص و نسبت به حمل كالا تا انبار مورد توافق سرمایه گذار اقدام نمايد. 5-9- شریک قبول نمود چنانچه از تعهدي كه به موجب بند 6-6- اين قرارداد تعيين گرديده است تخلف نمايد سرمایه گذار با استفاده از وكالتي كه از شريك در اختيار دارد و منضم به اين قرارداد مي باشد نسبت به ترخيص كالا و حمل و فروش آن طبق شرايط اين قرارداد راساً اقدام نمايد. سرمایه گذار حق دارد هزينه هاي موضوع اين ماده و یا کل موجودی حساب مشترك شماره ……………………. را به استناد وکالتنامه فوق الذکر به نفع خود برداشت نموده و کلیه هزینه ها را پرداخت نمايد. 6-9- شريك قبول نمود كه سرمایه گذار كليه مبلغ مربوط به وجوه اسناد صادراتي بابت حاصل فروش كالاي صادر شده را پس از برداشت از حساب كارگزار راساً به حساب مشترك مشاركت واريز نمايد در غیر این صورت مبلغي طبق فرمول { (6+ نرخ سودمتعلقه ) *تعدادروز * اصل بدهی/360 *100 } (6+ نرخ متعلقه ) ×تعداد روز ×اصل بدهي 100×360 از تاريخ فروش تا تاريخ وصول علاوه بر حصه سرمایه گذار بر ذمه او تعلق مي گيرد كه بايد به سرمایه گذار بپردازد و سرمایه گذار حق دارد معادل حاصل فرمول مذكور را از محل وثيقه و يا ساير اموال شريك يا حساب مشترك و ساير حسابهاي شريك استيفا نمايد. اخذ مبلغ مذكور در اين ماده مانع از طرح دعوی در مراجع قضایی یا تعقيب عمليات قانوني و اجرايي نخواهد بود. مفاد اين ماده در صورت تحقق شق 2 ( ثانیاً ) بند ب ماده 7 اين قرارداد رعايت مي شود و مورد قبول شريك قرار گرفت. 7-9- شريك قبول و تعهد نمود كليه خدمات و امور بانكي مورد نياز براي اجراي مفاد اين قرارداد را منحصراً از طريق بانكی که حساب مشترک در آن افتتاح شده است انجام دهد و كليه عايدات و وجوه حاصل از مشاركت در خلال مدت قرارداد حاضر را به حساب مشترك واريز نمايد. 8-9- شريك قبول و تعهد نمود در صورت تخلف از هر يك از مفاد و شرايط قرارداد حاضر و يا عدم ايفا هر گونه تعهدات وي و نيز در صورت فسخ قرارداد حاضر، سرمایه گذار حق دارد حساب مشترك مشاركت را مسدود نموده و وجوه موجود در حساب مشترك تمام يا هر قسمت از سهم الشركه خود، سود، خسارات و زيانهاي حاصله و يا هر گونه مبالغ ديگري را كه نفع سرمایه گذار منظور گرديده و يا بايد منظور گردد برداشت نمايد و شريك حق هر گونه اعتراضي را در اين مورد از خود سلب و ساقط نمود و در صورت فوت شريك، سرمایه گذار در اعمال اختيارات اخير الذكر وصي او مي باشد. 9-9- شريك حق ندارد بدون موافقت قبلي و كتبي سرمایه گذار هيچگونه حقي از حقوق خود را در مورد سهم الشركه خود جزئاً یا كلاً ، عيناً و منفعتاً تحت عنوان هيچ يك از عقود به ديگري واگذار نمايد. همچنين شريك حق تقاضاي افراز مال مشترك را تا تسويه كامل مشاركت را از خود سلب و ساقط نمود. 10-9- شريك متعهد گرديد كه به هيچ وجه، زايد بر ميزان سرمايه مشاركت مدني به انجام معامله و ايجاد تعهدات مالي مبادرت ننمايد. 11-9- شريك با شرط عدم حق عزل و عدم ضم امين و وكيل و غيره به سرمایه گذار تفويض وكالت نمود كه اولاً پرداختهاي وي را بابت هر يك از بدهيهاي او صورت گرفته باشد ابتدا بابت خسارات و حق الوكاله و نيز هزينه هاي قانوني و قراردادي و سپس بابت بدهي و بطور كلي به هر نحوي كه بخواهد منظور نمايد. ثانياً: در صورت تخلف خريدار از شرايط و مقررات قرارداد سرمایه گذار حق دارد عندالاقتضا نسبت به نصب ناظري جهت نظارت در امر اداره اموال موضوع قرارداد اقدام نمايد. 12-9- شريك قبول نمود تا كليه وكالتهاي تفويض شده شريك به سرمایه گذار تا تصفيه كامل بدهي موضوع اين قرارداد به قوت خود باقي خواهد بود.13-9- شريك قبول نمود در كليه مواردي كه سرمایه گذار در اين قرارداد از طرف شريك وكيل مي باشد وصي بعد از فوت او نيز خواهد بود.14-9- شريك متعهد و ملتزم گرديد موضوع مشاركت را به هزينه سرمایه گذار در قبال حوادث، زلزله، آتش سوزي، صاعقه، تخريب، سيل و ساير خطراتي كه سرمایه گذار تعيين مي كند نزد يكي از شركتهاي بيمه مورد قبول سرمایه گذار بنام و به سود سرمایه گذار و به رقم تعيين شده در بيمه نامه، بيمه نمايد، در غير اينصورت سرمایه گذار حق دارد موضوع مشاركت را وكالتاً، از طرف شريك به هزينه خود بيمه نموده و مبلغ هزينه شده را به حساب شريك منظور نمايد، وكالت اخير ضمن عقد خارج لازم از سوي شريك به سرمایه گذار تفويض شده و تا انقضاي قرارداد مشاركت مدني و تسويه كامل بدهي به قوت خود باقي است.15-9- شريك قبول نمود که دفاتر و صورتحسابهاي سرمایه گذار در هر مورد معتبر و غير قابل اعتراض خواهد بود و تشخيص تخلف از هر يك از شرايط و تعهدات و مقررات اين قرارداد و تعبير و تفسير مندرجات آن با سرمایه گذار بوده و تشخيص و تعبير و تفسير سرمایه گذار مورد قبول شريك خواهد بود و در موارد حدوث اختلاف از نظر صدور اجراييه و يا محاسبات بعدي در جريان عمليات اجرايي صورتحساب ، اعلام سرمایه گذار در هر مورد( اعم از سهم الشركه، سود متعلقه، زيان وارده و ساير هزينه ها) قاطع و براي دفاتر اسناد رسمي و ادارات و دواير اجراي ثبت و مراجع قضایی كافي مي باشد. 16-9- شريك قبول نمود چنانچه در اثر اقدامات خود( اعم از اينكه مرتكب تعدي و تفريط شده يا نشده باشد) تمام يا قسمتي از مال الشركه تلف و يا ناقص شود يا به هر دليل خسارتي متوجه اصل سرمايه گردد نسبت به آن مسئول بوده و بايستي معادل آن را به سرمایه گذار پرداخت نمايد تشخيص تخلف شريك در اين مورد با سرمایه گذار بوده و شريك به نحو غير قابل رجوع به سرمایه گذار اختيار داد زيانهاي موضوع اين ماده را راساً از هر گونه اموال وي و يا وجوه موجود در حساب مشترك و ساير حسابهاي وي برداشت نمايد و حق هر گونه ايراد و اعتراضي را از خود سلب و ساقط نمود. صرف اظهار سرمایه گذار در مورد ميزان نقصان و يا خسارات وارده بر اصل سرمايه معتبر بوده و شريك حق هر گونه ايراد و اعتراض را از خود سلب و ساقط نمود. 17-9- شريك قبول نمود در صورت فوت ایشان، سرمایه گذار وصي او مي باشد كه كالاي موضوع اين قرارداد را به فروش رسانيده و طبق مفاد قرارداد عمل نمايد. در مواردی که شریک در یک معامله مشخص، بخشی از سرمایه را تامین نماید،تامین سرمایه به منزله ایجاد حق شریک نسبت به سرمایه گذار نبوده و نافی تعهدات شریک که در این قرارداد و خصوصاً در این ماده قید شده است نخواد بود و سرمایه گذاری شریک صرفاً باعث تعلق سود به نسبت سرمایه به ایشان خواهد بودتبصره- در اجراي مفاد اين ماده سرمایه گذار وكيل بالاعزل و وصي بعد از فوت شريك مي باشد.

 

الف ) در صورتي كه شريك از هر يك از تعهدات و شرايط و مقررات اين قرارداد به تشخيص سرمایه گذار تخلف نمايد يا سرمایه گذار در نتيجه رسيدگي تشخيص دهد كه ترازنامه ها و صورت حسابهاي شريك و اطلاعاتي كه راجع به وضع مالي و شغلي خود داده و همچنين مستندات و مدارك لازمي كه به سرمایه گذار ارايه نموده صوري و خلاف واقع بوده است، سرمایه گذار عندالاقتضا می تواند قرارداد را فسخ و در اين صورت تمامي مطالبات سرمایه گذار از هر حيث و هر جهت تبديل به حال شده و شريك تعهد نمود بلافاصله كليه مطالبات سرمایه گذار و خسارات وارده را به تشخيص داور بپردازد در غیر این صورت سرمایه گذار از طريق مرجع حل اختلاف یا مراجع قضایی كليه مطالبات خود را وصول خواهد نمود. و شريك حق هر گونه اعتراضي را در اين مورد نسبت به تشخيص داور از خود سلب و ساقط نمود. تبصره- چنانچه تخلفات فوق الذكر متضمن وصف كيفري نيز باشد سرمایه گذار حق دارد مراتب را جهت تعقيب شريك به مراجع قضايي اعلام نماید. ب ) در صورتي كه سرمایه گذار بدون عذر موجه ، در زمان های مندرج در قراردادهای خرید و فروش نسبت به تامین نقدینگی و یا انجام تعهدات قانونی قراردادی خود اقدام ننماید و ادامه این مشارکت به دایل عدم انجام تعهدات از سوی سرمایه گذار برای شریک متعذّر یا متّعسر گردد شریک می تواند نسبت به فسخ قرارداد با نظر داور اقدام نماید.در اینصورت جبران کلیه خسارات وارده به شریک به تشخیص داور بر عهده سرمایه گذار خواهد بود.

کلیه اختلافات و دعاوی ناشی از این قرارداد و یا راجع به آن از جمله انعقاد، اعتبار، فسخ، نقض، تفسیر یا اجرای آن با اختیار صلح و سازش به موسسه …………………. که تحت ضوابط تخصصی و نام اختصاری ……………. فعالیت می کند ارجاع می گردد که مطابق با مقررات و قواعد و نیز آئین داوری ……………. با رأی یک یا سه نفر داور به صورت قطعی و لازم الاجراء حل و فصل گردد. داور(ان) علاوه بر مقررات حاکم، عرف تجاری و رویه داوری ذیربط را نیز مراعات خواهد (خواهند) نمود. شرط داوری حاضر، موافقتنامه ای مستقل از قرارداد اصلی، تلقی می‌شود و در هر حال، لازم الاجراء است.

اقامتگاه شريك از نظر ابلاغ هر گونه نام و يا اخطار از طرف سرمایه گذار در مقدمه اين قرارداد مندرج است از اينرو شريك قبول نمود که در صورت ارسال هر گونه نامه و يا اخطار از طريق پست سفارشي به آدرس مذكور، به منزله ابلاغ به او تلقي مي گردد.

اين قرارداد در 13ماده و 2 تبصره و در 2 نسخه متحد المتن تنظیم که هر دو نسخه در حکم واحد بوده و بین طرفین مبادله شده و از تاریخ انعقاد برای طرفین لازم الاجرا مي باشد.

امضاء سرمایه گذار/ امضاء شريك

وکیل پایه یک دادگستریعضو هیأت مدیره گروه بین المللی حقوقی برهانوکیل متخصص دعاوی املاک و اراضی، بیمه، حقوق مهندسی و پیمانکاریوکیل متخصص تنظیم قراردادهای داخلی، دعاوی ناشی از قراردادها، امور تجاری و شرکت‌ها

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

موارد ستاره دار اجباری هستند.

تمام حقوق مادی و معنوی بانک قراردادهای ایران (بقا) محفوظ است. بازنشر محتوای این سایت با ذکر نام و آدرس سایت قراردادها بلامانع است. | طراحی وب امیتیس

طرح کلی هموطن کارت ثبت شده رسمی بوده و تمام مالکیت فکری و معنوی در انحصار شرکت تدبیرگران آسایش هموطن می باشد هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد

قرارداد مشارکت ( شراکت ) مدنی ذیل بر مبنای ماده ۱۰ قانون مدنی که عبارت است از:

«ماده ۱۰ قانون مدنی: قراردادهای خصوصی نسبت به کسانی که آنرا منعقد نموده اند در صورتی که مخالف صریح قانون نباشد نافذ است.»

بنا به توافق و تفاهم کامل طرفین و ضمن العقد خارج لازم(که با قرار عقد مزبور بطور شفاهی بین طرفین ذیل الذکر انعقاد یافته) فی مابین:

طرف اول قرارداد شراکت : خانم/آقای ……………………….. فرزند آقای ………………… دارای شناسنامه شماره ……………. صادره از ……………. متولد ……………. ساکن: ……………………………………………..تلفن…………………

قرارداد مشارکت در فروش

طرف دوم قرارداد شراکت: خانم/آقای ……………… فرزند آقای ……………………………. دارای شناسنامه شماره ……………. صادره از ……………. متولد ……………. ساکن: …………………………………………………..تلفن……………….

طرف سوم قرارداد شراکت: خانم/آقای ………………. فرزند آقای ………………………….. دارای شناسنامه شماره ……………. صادره از ……………. متولد ……………. ساکن: ……………………………………………………تلفن………………

طرفین ضمن العقد حاضر و ضمن العقد خارج لازم مرقوم متعهد و ملتزم به اجرای تمامی مفاد این قرارداد گردیده و می باشند.

موضوع قرارداد:

ماده۱- موضوع قرارداد عبارت است از مشارکت(شراکت) طرفین بالمناصفه و متساویاً (یا مطابق سهم شراکت) جهت راه اندازی و کسب و کار مغازه/سوپرمارکت/فست فود/خدمات رایانه ای/پوشاک/کارگاه/ فروشگاه/……………….

ماده۲- تابعیت این مشارکت ایرانی است.

مکان اجرای قرارداد:

ماده۳- مکان ومرکز اصلی این شراکت در تهران/اصفهان/شیراز/…. است

به نشانی خیابان………………………………………………………………………………………….(آدرس مکان و کسب و کار)

مدت قرارداد:

ماده۴- مدت این شراکت از تاریخ ……………. ماه یکهزار و سیصد و ……………شمسی به مدت ………… سال تمام خورشیدی می باشد.

سرمایه و ملبغ کل قرارداد:

ماده۵- کل سرمایه این مشارکت مبلغ…………………………………….ریال است که تماماً و نقداً و بالمناصفه و متساویاً از طرف مشارکت کنندگان مرقوم تادیه و پرداخت گردیده است.

تذکر: (درصورتی که شرکا با مبالغ مختلف شریک می شوند به صورت سهم یا درصدی در قرارداد ذکر می شود مانند نمونه ماده ۵ زیر)

ماده۵- کل سرمایه این مشارکت مبلغ……………………………..است که تماماً و نقداً و بالمناصفه و بالنسبته سهم از طرف مشارکت کنندگان مرقوم تادیه و به قرار زیر پرداخت گردیده است.

شریک اول آقای/خانم …………….فرزند………………. شماره شناسنامه …………….. مبلغ به عدد……………………………..ریال به حروف ……………………………………………………………….ریال سهیم شده است.

شریک دوم آقای/خانم ………… فرزند………………. شماره شناسنامه …………….. مبلغ به عدد……………………………….ریال به حروف…………………………………………………………………..ریال سهیم شده است.

شریک سوم آقای/خانم ……… فرزند………………. شماره شناسنامه …………….. مبلغ به عدد…………………………………ریال به حروف…………………………………………………………………..ریال سهیم شده است.

ماده۶- با توافق طرفین شراکت، هر یک سهم به مبلغ………………………………………….ریال تعیین شده است و تعداد کل سهام…………..عدد سهم……………………………… ریال از مبلغ کل تعیین شده است.

میزان سهم شرکاء:

ماده ۷- سهم هر شریک با توجه به ماده ۶ به قرار زیر است.

شریک اول آقای/خانم…………………..تعداد ………………سهم از کل سهم در شراکت می باشد.

شریک دوم آقای/خانم……………………تعداد ……………..سهم از کل سهم در شراکت می باشد.

شریک سوم آقای/خانم………………….تعداد ………………سهم از کل سهم در شراکت می باشد.

ماده ۸-شرکاء با توافق و همکاری و هماهنگی طرفین نسبت به استفاده از مبلغ سهام شراکت در رهن و اجاره و خرید و تجهیز ملزومات و کالا و محصولات و مجوزهای کاری محل کسب و کار  به قرار زیر اقدام کرده اند .

تقسیم و سود و زیان شراکت:

ماده ۹- هریک از شرکاء در پایان هر ماه کاری و پایان مدت قرارداد پس از کسورات هزینه های انجام شده و با توجه به تعداد سهم خود هم در سود شراکت و هم در زیان شراکت بالمناصفه متعهد و متضمن پرداخت نسبت به طرفین می باشند.

تقسیم سود علی الحساب هر یک از شرکا پس از کسر کسورات و هزینه های انجام شده به قرارداد زیر است.

سود شریک اول آقای/خانم ………………………………..ریال ماهانه

سود شریک دوم آقای/خانم ………………………………..ریال ماهانه

سود شریک سوم آقای/خانم ………………………………..ریال ماهانه

تبصره: پرداخت و تقسیم سود قطعی هر یک از شرکاء هر سه ماه یکبار بعد بررسی  و تراز دفاتر و فاکتورها و اسناد حسابداری و سایر هزینه ها و سود و زیانهای انجام شده به طرفین شراکت پرداخت و تادیه می شود.

وظایف شرکاء:

ماده۱۰- وظایف شرکاء عبارت است از:

۱-     شرکاء متعهد به  همکاری و مدیریت مستمر و دائم در این مشارکت در مدت مرقوم در مکان کسب می باشند..

قرارداد مشارکت در فروش

۲-     شرکاء متعهد به افتتاح حساب جاری مشترک نزد یکی از بانکهای کشور بنام طرفین.

۳-     شرکاء متعهد به تمرکز عملیات ریالی این مشارکت در حساب جاری مزبور.

۴-     شرکاء متعهد به تهیه و خرید و ساخت و توزیع و فروش در مرکز اصلی این مشارکت نسبت به امور موضوع این قرارداد.

۵-   شرکاء متعهد به تادیه هزینه های ناشی از انجام موضوع قرارداد اعم از دستمزد، کارمزد، بهای خرید و سایر هزینه های جنبی و بالاسری با توافق طرفین.

۶-   شرکاء متعهد به تادیه مالیات، عوارض، بیمه، هزینه های مصرفی آب و برق و گاز و تلفن و حمل و نقل و تدارکات و سایر هزینه های پیش بینی نشده.با توافق طرفین می باشند

۷-   شرکاء متعهد به حفاظت از ابواب و اموال جمعی و تحت تصرف در رابطه با موضوع این قرارداد با قید اینکه برای حفاظت مزبور ضامن می باشند.

۸-   شرکاء متعهد به جلوگیری از تضییع و تفریط و اسراف و تصریف و همچنین ضامن اموالی که در رابطه با این قرارداد تحویل همدیگر می شود از ابتدای کار لغایت تا زمان تسویه حساب خواهند بود.

۹-   شرکاء متعهد به بستن حسابهای این مشارکت در پایان هر سال شمسی از مدت و نیز در پایان این قرارداد و تنظیم و امضای ترازنامه عملیات سالانه در پایان هر سال شمسی و صورت حسابهای سود و زیان می باشند

۱۰-شرکاء متعهد به ضمیمه نمودن صورت موجودی برداری از نقدینگی های ریالی و جنسی و اعم از مواد اولیه و کالاها و محصولات در حال فروش یا انبار شده و یا ساخته شده به قیمت خرید در دفاتر و فاکتورهای تعیین شده برای عملیات ترازنامه دفتری ماهانه و سالانه می باشند

۱۱-  تسلیم سهم سود ماهانه و سالانه این مشارکت در ازای دریافت رسید کتبی و درج در دفاتر مشترک در پایان هر ماه و هر سال شمسی باشد

۱۲-شرکاء متعهد به تصفیه حساب کامل در پایان مدت قرارداد و با دریافت گواهی کتبی مفاصا حساب و  بیمه و مالیات و سایر هزینه های جاری انجام شده محل کسب و کار می باشند.

۱۳-  شرکاء متعهد می شوند انجام سایر امور پیش بینی نشده در رابطه با حسن جریان این قرارداد همکاری بامنصفانه انجام دهند.

ماده۹- دارندگان حق امضاء کلیه چکهای صادره عهده حسابهای مشترک موضوع بند(۲) ماده۱۰ این قرارداد، طرفین این قرارداد می باشند که صرفاً و فقط حق برداشت از آن حساب متفقاً با طرفین است.

ماده۱۰- کلیه عملیات محاسباتی و حسابداری و مالی این مشارکت باید در دفاتر به طریقه حسابداری ثبت گردد که صفحات اول و آخر دفاتر مزبور قبل از ثبت هر عمل حسابداری باید با قید تعداد صفحات داخل آن دفاتر و شماره گزاری کردن به امضاء طرفین برسد و ارائه هر دفتر حسابداری یا دفاتر دیگر از سوی هر یک از طرفین که صفحات اول و آخر آن به شرح بالا به امضای طرفین نرسیده باشد، فاقد اعتبار است.

ماده۱۱- شرکاء حق هیچگونه اعمال خدشه، تراشیدگی،پاک کردن، الحاق و نظایر آنرا که از مصادیق جعل به شمار می رود در دفاتر و صورتحسابهای موجودیها و فاکتورهای تنظیمی ندارد..مگردر موارد سهوی که به اطلاع طرفین شراکت می رسد.

ماده۱۲- شرکاء حق هیچگونه واگذاری نسبت به ملک مرکز اصلی این مشارکت را که امانتاً به وی سپرده شده است تحت هیچ عنوانی از عناوین از قبیل: نمایندگی و وکالت و صلح حقوق و اجاره و غیره را ولو مشاعاً و مفروزاً، جزئاً یا کلاً از اصل یا مازاد به دیگری حتی به اقربای نسبی یا سببی خویش به هیچ صورت و به هیچ نحوی از انحاء ندارد.(مگر با توافق و امضائ طرفین و الحاق به قرارداد اصلی)

ماده۱۳- چنانچه شرکاء در طریقه اعمال مدیریت محل کسب و کار به تشخیص خود تخلف یا ایرادی مشاهده نمود و یا آنکه با درایتی که در باب اشتغال به تجارت دارد عملیات موضوع این قرارداد را بطریقی که عامل شریک آنرا اداره می نماید مقرون به صلاح و صرفه نیابند صرفاً بنا به تشخیص خود حق فسخ این قرارداد را به طور یک جانبه و بدون انتظار هیچگونه حکمی از مراجع ذیصلاح دارند و غیر قابل اعتراض بوده و لازم الاجرا است  و سایر شرکاء باید در مدت زمان ……………دو ماه ……… نسبت به تسویه حساب و فسخ قرارداد اقدام کنند

ماده۱۴- شریک حق ندارد بدون موافقت قبلی و کتبی سایر شرکاء هیچگونه حقی از حقوق خود را در مورد سهم الشرکه خود جز«وکلا» عینا و منفعتا تحت عنوان هیچ یک از عقود به دیگری واگذار نماید. همچنین شریک حق تقاضای افراز مال مشترک را تا تسویه کامل مشارکت را از خود سلب و ساقط نمود.

ماده۱۵– شریک متعهد گردید که به هیچ وجه زاید بر میزان سرمایه مشارکت به انجام معامله و ایجاد تعهدات مالی مبادرت ننماید.

ماده۱۶- از انقضای مدّت این قرارداد و یا از تاریخ وقوع فسخ موضوع ماده۱۳ این قرارداد شرکاء متعهد و ملتزم به تصفیه حساب این قرارداد با شریک بوده و سهمیه شریک طبق مفاد این قرارداد در مقابل دریافت رسید به شریک فسخ کننده تادیه و تحویل دهد و به هر حال از انقضای مدت یا از تاریخ وقوع فسخ شریک فسخ کننده حق دارد جهت تحویل گرفتن سهم و سهمیه خود اعم از سود و نقدینگی ها و موجودیهای کالا اعم از مواد اولیه و کالای در حال ساخت یا ساخته شده و تجهیرات و ملزومات و ….از سایر شرکاء اقدام یا به طریق دیگر قانونی جهت اجرای مفاد این قرارداد رجوع نماید.

ماده۱۷- در صورت وقع حادثه غیر قابل پیش بینی(حوادثی همچون اعتصاب٬شورش و یا اعتراض منجر به بحران،سیل و زلزله و آتش سوزی،پلمپ و سرقت و سایر معضلات اجتماعی) که طرفین در وقوع آن دخالت نداشته اند اجرای قرارداد غیر ممکن گردد هر یک از طرفین مکلف هستند ظرف مدت ………. روز طرف دیگر را از وقوع حادثه مطلع نمایند و حداکثر تلاش خود را جهت رفع وضعیت قوه قاهره اعمال کنند .

تبصره۱: چنانچه با وجود انقضاء مدت دو ماه از تاریخ وقوع قوه قاهره ، شروع مجدد قرارداد امکان پذیر نباشد هر یک از طرفین حق دارد قرارداد را خاتمه تلقی نموده و به طرف دیگر ابلاغ نماید .در صورت رفع قوه قاهره قبل از دو ماه ، اجرای قرارداد از زمان توقف ادامه می یابد.

تبصره۲: زیان احتمالی ناشی از بحران اقتصادی یا فورس ماژور(قوه قهریه) نیز بر مبنای سهمیه سرمایه باید محاسبه گردد.

ماده۱۸- آنچه که موجودی های کالا اعم از کالا و محصولات  و مواد اولیه و کالای در حال ساخت و ساخته شده در پایان مدت این قرارداد یا لدی الفسخ در مرکز اصلی کسب و کار  یا در نزد شرکاء موجود باشد نیز باید بالمناصفه تقسیم گردد.

ماده۱۹- دریافت مفاصا حسابهای مالیاتی، بیمه، عوارض ناشی از انجام این قرارداد نیز از جمله وظایف تمام شرکاء است.

ماده۲۰- در صورت بروز اختلاف در تفسیر هر یک از مفاد این قرارداد طرفین موضوع اختلاف را به خانم/آقای……………. که به عنوان داور این قرارداد تعیین شده است ارجاع خواهند نمود و رای داور مزبور قاطع و و لازم الاجرا است.در صورت اعتراض به محاکم قانونی مراجعه می شود.

ماده ۲۱-……………………………………………………………………………………………………………………………………………

ماده ۲۲-………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ماده ۲۳-………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ماده ۲۴-………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ماده ۲۵- این قرارداد در ۳ نسخه و در ۲۵ ماده، که هر ۳ نسخه متحدالمتن و دارای اعتبار یکسان و واحد است تنظیم و امضا شده و پس از امضا شرکای طرفین مبادله گردید و لازم الاجرا است.

محل امضای شریک اول قرارداد        محل امضای شریک دوم قرارداد        محل امضای شریک سوم قرارداد

اثر انگشت                                      اثر انگشت                                 اثر انگشت

شهود قرارداد شراکت

۱-     آقای/خانم……………………………………… امضاء

۱-     آقای/خانم…………………………………………امضاء

۲-     آقای/خانم…………………………………………امضاء

پیشنهاد می گردد به دلیل جوانب متعدد و گاهاً پیچیده در این موارد لطفا قبل از هرگونه اقدامی اطلاعات کامل را در این خصوص کسب نمایید.گروه وکلای هموطن کارت با کادری از بهترین وکلا و مشاورین حقوقی  تا رفع کامل این مشکل در کنار شما خواهند بود.جهت تنظیم قرارداد اختصاصی با ما تماس بگیرید و در این زمینه با وکلای هموطن کارت مشاوره نمایید

ما میتوانیم بصورت غیر حضوری نیز قرارداد دلخواه شما را تنظیم نموده و برای شما ارسال نماییم .

جهت ارتباط با شماره های زیر  ۰۲۱۶۶۷۱۳۸۱۰ و ۰۲۱۶۶۷۱۳۸۱۲ – ۰۹۱۲۴۴۳۶۸۲۹  تماس حاصل نمایید .


                                                                                        قرارداد مشارکت در پرورش ماهی


ماده ۱ – مقدمه

قرارداد مشارکت حاضر به همراه تمامی شرایط و ضوابط مندرج در آن و مدارک الحاقی و منضم که به همراه این قرارداد به امضای طرفین رسیده باشد ، یک مجموعه لازم الاجرا و غیرقابل تفکیک را تشکیل داده و از تاریخ امضای آن برای طرفین لازم الاتباع خواهد بود .

ماده ۲ -طرفین قرارداد

این قرارداد در تاریخ    /   /    فی ما بین شخص حقوقی :              به شماره ثبت :                                     دارای شماره کد اقتصادی :        با امضاء دارندگان حق امضاء آقا/ خانم:         فرزند :                     به شماره شناسنامه :                کد ملی :              که به موجب روزنامه رسمی شماره :   مورخ :  دارای سمت : می باشد به نشانی :                   و تلفن:            از یک طرف  به عنوان سرمایه گذار قرارداد مشارکت که زین پس” شریک / طرف اول” نامیده می شود  و آقا / خانم :                   فرزند :                 به شماره شناسنامه :                کد ملی:

به نشانی اقامتگاه :                              به عنوان سرمایه پذیر مشارکت که در این قرارداد ” شریک / طرف دوم ” یا ” مزرعه دار”نامیده می شود طبق شرایط ذیل و پس از ابراز ایجاب و قبول شرعی و قانونی که امضای قرارداد حاضر کاشف از آن می باشد منعقد و فی مابین طرفین و قائم مقام قانونی ایشان معتبر و لازم الاجرا می باشد . در ضمن طرفین متعهد می گردند که دارای تجربه حرفه ای و عملی لازم در خصوص اجرای موضوع قرارداد می‌باشند.

ماده ۳ : مدت مشارکت

مدت این قرارداد از تاریخ امضا                ماه بوده که از تاریخ ……………… شروع و تا تاریخ…………………… ادامه خواهد داشت که در صورت تسویه حساب در پایان هر دوره برای دوره بعد با تراضی کتبی قابلیت تمدید را خواهد داشت .

ماده ۴ –مرکز اصلی مشارکت

نشانی دفتر مرکزی مشارکت :

نشانی محل اجرا عملیات :

استخر محل پرورش به مساحت کلی ……….. متر مربع و مساحت مفید ……….. متر مربع به نشانی :

می باشد . فضای پرورشی مذکور باید بگونه ای باشد که محیط مساعد و استاندارد برای پرورش را مهیا نماید. تعیین وضعیت محیط پرورشی به منظور پرورش بهینه بر عهده دستگاه نظارت مورد توافق می باشد .

ماده ۵- موضوع قرارداد

عبارت است از رشد و پرورش بچه ماهی تحویلی             گرمی تا مقدار  :                         وهمچنین مهیا کردن محصول فوق الذکر جهت بهره برداری و فروش در بازار مصرفی .

ماده ۶ – حقوق و  تعهدات شریک اول

۱ – مدیریت کلی ، مستمر و دائم در این قرارداد به عهده شریک اول می باشد .

۲ – شریک اول ملزم به تهیه ، انتقال و تحویل بچه ماهی قزل آلا رنگین کمان به مزرعه به نشانی :

می باشد .

۳ – شریک اول موظف است تا بچه ماهی مورد قرارداد را به تعداد و وزن مقرر در این قرارداد با ارائه گواهی سلامت دامپزشکی در زمان مقرر در این قرارداد به مزرعه منتقل و تسلیم نماید . وزن و تعداد بچه ماهی ها ، بر اساس ظرفیت مجاز مزرعه ( ذکر شده در پروانه بهره برداری ) ، نحوه تولید ، وضعیت بازار و شرایط فیزیکی و شیمیایی آب تعیین می‌گردد. بچه ماهی ها بصورت رقم بندی شده با کمترین اختلاف سایز تامین می گردد .

۴ – تامین غذای مورد نیاز بچه ماهی ها بر اساس سایز دانه بندی ، و نوع غذا در مراحل مختلف پرورش تا زمان صید و بهره برداری بر عهده شریک اول خواهد بود .

۵ – تعیین وزن مناسب و همچنین طول دوره پرورش با شریک اول خواهد بود . بررسی و تحلیل بیومتری های انجام شده در مزرعه و نظارت بر نحوه محاسبه و مصرف مقادیر غذایی مورد استفاده با شریک اول خواهد بود .

۶ – شریک اول ملزم به تامین مکمل غذایی و دارو بر اساس نظر کارشناس و ناظر قرارداد می باشد .

۷ – طرف اول مکلف است کلیه اقلامی که ملزم به تحویل است را به نحوی بسته بندی و آماده نماید که از آسیب و فساد ضمن حمل مصون باشند . مسئولیت کلیه خسارات و فساد ناشی از هرگونه نقص در بسته بندی بر عهده طرف اول خواهد بود .

۸ – هرگاه در اثر ایراد بسته بندی هزینه اضافی یا خسارتی متوجه شریک دوم گردد ، شریک اول مسئول پرداخت آن خواهد بود .

۹ – مسئولیت بارگیری ، حمل و تحویل کلیه اقلام موضوع قرارداد حاضر از مبدا تا مقصد به تمامه متوجه شریک اول بوده و شریک دوم مسئولیتی از این حیث نخواهد داشت .

۱۰ – کلیه اقلام باید سالم و فارغ از هر نقص و عیبی و با کیفیت مناسب برای شریک دوم ارسال گردد و شریک دوم حق امتناع از قبول محصولات معیوب و با کیفیت نامناسب را خواهد داشت . در صورت معیوب بودن موارد ارسالی و نیز در صورتی که موارد ارسالی فاقد مشخصات فنی مورد درخواست طرف دوم باشد ، طرف اول ملزم است به صلاحدید شریک دوم ظرف مدت ……… روز اقدام به تسلیم موارد مدنظر شریک دوم در محل معهود نماید .

۱۱ – شریک اول در همه حال و تا زمان تسویه حق نظارت تام بر عملکرد شریک دوم اعم از طریق مستقیم و شخصی یا از طریق اعطا نیابت به اشخاص حقیقی یا حقوقی را خواهد داشت و شریک دوم موظف به تبعیت از نقطه نظرات شریک اول می باشد . این حق برای شریک اول محفوظ است تا بتواند هر زمان شخصا یا توسط نماینده  مورد تایید خود در محل اجرای پروژه حضور یافته و بر امور اجرایی پروژه نظارت مستمر و مستقیم داشته باشد .

۱۲ –  چنانچه شریک اول در روش اجرا و فعالیت شریک دوم بنا به تشخیص خود و یا گزارش ناظر تخلف یا ایرادی مشاهده نماید و عملیات مشارکت را مقرون به صرفه تشخیص ندهد ، صرفا بنا به تشخیص خود حق فسخ این قرارداد را بطور یکجانبه داشته و نظر شریک اول در این مورد قاطع و غیرقابل اعتراض خواهد بود و شریک دوم حق اعتراض در این باب را در کلیه مراجع از خود اسقاط می نماید .

۱۳ –شریک اول هزینه دستگاه نظارت را متناسب با فعالیت صورت گرفته پرداخت می خواهد نمود .

ماده ۷: تعهدات شریک دوم ( مزرعه دار )

۱ – عملیات اجرایی مربوط به رشد و پرورش ماهی و امور مرتبط با مزرعه به عهده شریک دوم می باشد

۲ – به موجب این قرارداد ، شریک دوم وجود منبع آبی مناسب اعم از چاه عمیق ، نیمه عمیق ، قنات ، چشمه و یا غیره را که شریک اول برای فعالیت مناسب تشخیص دهد را تضمین می نماید . مشخصات کامل منبع آبی فوق در ضمیمه ……… این قرارداد منضم به این قرارداد خواهد شد .

۳ – شریک دوم متعهد و مکلف است در جهت حفظ و صیانت از سرمایه اعطایی از ناحیه شریک اول کمال احتیاط را مبذول دارد . در این راستا وی مکلف است تا از کلیه امکانات ، دانش فنی و تجربه عملی خود در جهت اجرای این مشارکت سود جوید . چنان چه شریک دوم با نادیده انگاشتن اصول و موازین حرفه ای باعث از بین رفتن جزیی یا کلی مورد سرمایه گذاری شود ، مسئول تمامی خسارات وارده خواهد بود .

۴ – کلیه فروش ها با نظارت کامل ناظر و اجازه شریک اول معتبر می باشد . شریک دوم نسبت به محصولات حکم امین را داشته و در صورت فروش بدون اجازه ید امانی مشارالیه به ید ضمانی بدل خواهد گشت . بدیهی است که علاوه بر مطالبه کامل خسارت، حق پیگیری کیفری  از ناحیه شریک اول نیز محفوظ خواهد بود .

۵ – شریک دوم در کلیه مراحل ضامن حفظ و نگهداری و سلامت بچه ماهی ها می باشد .  ضمنا مشارالیه به هیچ عنوان حق ورود هرگونه بچه ماهی یا ماهی قزل آلا از هر نوع یا وزن غیر از گونه مصرح در این قرارداد را به محیط پرورشی ندارد .شریک دوم مجاز به خروج ، فروش یا استفاده از ماهی ها جز با اجازه کتبی شریک اول نخواهد بود .

۶ –  شریک دوم حق هر گونه تصرف حقوقی اعم از واگذاری ، اعطای وکالت ، صلح حقوق ، اجاره  ، هبه و غیره نسبت به املاک ، عرصه و اعیانی ، استخرها ، مزرعه و سایر فضاهای مربوط به این پروژه را کلا یا جزا از خود سلب نمود ولو اینکه منتقل الیه از اقربای نسبی یا سببی وی باشد . شریک دوم متعهد گردید مزرعه به نشانی :

را بدون دریافت هیچگونه وجه یا مالی تحت عناوینی از قبیل حق کسب و پیشه ، سرقفلی ، کارافه ، حق ریشه و غیره جهت اجرای پروژه مربوط به مشارکت تا پایان قرارداد اختصاص دهد .

۷ – تمامی مسئولیت های قانونی ناشی از این مشارکت در قبال دستگاه های دولتی و اشخاص ثالث اعم از حقیقی و حقوقی بر عهده شریک دوم می باشد . شریک دوم با امضای این قرارداد می پذیرد که از مفاد کلیه دستورالعمل های صادره از مراجع قانونی اعم از بهداشتی ، فنی و ….. آگاه است و بدین وسیله عذر جهل به مقررات از وی قابل استماع نخواهد بود . مشارالیه ملزم به رعایت کلیه دستورالعمل ها ، ضوابط و استانداردهای تعیین شده از طرف شیلات و نیز مکلف به رعایت تعهدات مندرج در آیین نامه صدور پروانه تکثیر و پرورش آبزیان ، قوانین کار و امور اجتماعی ، مقررات زیست محیطی و بهداشت عمومی و سایر مقررات می باشد . در صورتی که به دلیل تخلف از قوانین و مقررات روند تولید با توقف یا خلل مواجه گردد مسئولیت و زیان وارده به تمامه متوجه شریک دوم خواهد بود .

۸ – شریک دوم در حدود مقررات و عرف مسئول حفاظت فنی و بهداشت و خسارات وارده از این مجاری به اشخاص ثالث  می باشد و متعهد است تدابیر لازم را برای جلوگیری از ورود خسارت و آسیب به املاک مجاور اتخاذ نماید.شریک اول کوچکترین مسئولیتی در این رابطه به عهده نخواهد داشت .

۹ – شریک دوم به هیج عنوان حق واگذاری  موضوع قرارداد را چه بصورت جزیی چه کلی به اشخاص حقیقی یا حقوقی ندارد . ولی شریک دوم می تواند با اخذ رضایت شریک اول برای اجرای مقداری از کار ، با اشخاص حقیقی و حقوقی دارای تجربه و تخصص کافی قراردادهای کاری منعقد نماید .

۱۰ –  شریک دوم ملزم به آماده سازی بستر مناسب برای رهاسازی بچه ماهی از قبیل تقبل تعمیر و تکمیل استخرهای پرورشی در زمینه ورود و خروج آب ، شکستگی ها و درزها و توری های محافظ خروج ماهی ، سیستم های آبرسانی به استخرها ، نظافت و بهداشت کانال اصلی آبرسان و همچنین دریچه های تنظیم ورود آب ، حوضچه ترسیب و النهایه نصب و راه اندازی سیستم های هوادهی و گاززدایی می باشد. مشارالیه متعهد به تدارک تعداد کافی کارگر ماهر ، ادوات و تجهیزات مورد نیاز از قبیل ساچوک ، رقم بند ، ترازو ، تخته زیست سنجی ، ظرف و سطل غذادهی ، چکمه ، دست کش ، بادگیر ، فوکا و سایر ادوات مورد نیاز و کاربردی در زمینه پرورش و نگهداری ماهی قزل آلا می باشد . کلیه ادوات و تجهیزات مورد نیاز در طول دوره پرورش در صورت نیاز به تعویض یا تعمیر می بایست سریعا از جانب مزرعه دار تامین گردد و مزرعه دار مسئول عواقب ناشی از توقف کار به دلیل نقص ادوات و تجهیزات می باشد .

۱۱ –  هزینه های انجام موضوع قرارداد و سایر هزینه های جانبی و بالاسری از قبیل هزینه های مربوط به کارگران، هزینه های برق و آب و بیمه و مالیات و تلفن و سوخت و سایر هزینه های ناشی از مزرعه به عهده شخص شریک دوم می باشد . مشارالیه شخصا مسئول تنظیم کلیه دفاتر و اسناد مالیاتی می باشد و مسئولیت ناشی از تنظیم این دفاتر بر عهده شخص مشارالیه خواهد بود .

۱۲ – به موجب این قرارداد شریک دوم امنیت مزرعه را تضمین نموده و مسئولیت هرگونه اختلال در جریان آب و همچنین وجود یا ورود سهوی یا عمدی مواد مضر به حال ماهیان در آب را بر عهده می گیرد . مشارالیه موظف به نصب علائم خطر و وسایل حفاظتی و عندالزوم حصارکشی و گماردن تعداد کافی نگهبان و حفظ نظم و امنیت محل اجرای موضوع قرارداد و به هزینه خود می باشد .

۱۳ – شریک دوم مسئولیت کامل حسن اجرای کارهای موضوع قرارداد مشارکت را بر اساس مشخصات و محاسبات فنی بر عهده داشته و نظارتی که از سوی دستگاه نظارت یا شریک اول اعمال می گردد به هیج وجه موجب کاهش مسئولیت شریک دوم نمی باشد . در صورت بروز هرگونه خسارت ناشی از عدم حسن اجرای کار ، شریک دوم موظف به پرداخت ضرر و زیان به شریک اول طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری می باشد شریک دوم موظف است برگزاری جلسات ، برنامه ریزی ، ارزیابی وضعیت و جمع بندی یافته های ارزیابی ، ارائه گزارش ارزیابی ، به روز آوری برنامه پروژه و تمامی ارتباطات را با هماهنگی کامل ناظر انجام دهد .

۱۴ – با امضای این قرارداد شریک دوم وجود اسناد ذیل را تعهد می نماید :

الف : سند مالکیت یا سایر دلایل مثبته وجود حق شریک دوم برای بهره برداری از فضای مزرعه ، استخر و …. برای اجرای پروژه

ب : تمام پروانه ها و مجوزات لازم جهت اجرای پروژه مشارکت حاضر . اعم از مجوز بهداشتی تولید و توزیع محصولات غذایی از سازمان دامپزشکی کشور و ادارات دامپزشکی استان ، پروانه بهره برداری از وزارت جهاد کشاورزی ، سازمان جهاد کشاورزی و غیره

ج : تاییدیه کمیته کنترل کمی و کیفی تولید و توزیع محصولات غذایی استان مبنی بر وجود امکانات لازم جهت تولید و بسته بندی تولید و توزیع محصولات غذایی .

و : مجوز مثبت وجود حق استفاده از منبع آب

۱۵ – شریک دوم متعهد است مقدار و دفعات غذادهی و نوع غذای مورد استفاده برای ماهیان را بر اساس استانداردهای موجود ضمیمه شماره ………… صورت دهد .کسر یا افزایش میزان مواد مغذی به نسبت ارقام قید شده در فرمول تعیین شده در ضمیمه فوق ، از مصادیق تخلف بوده و چنان چه بنا به نظر ناظر در اثر کسر یا افزایش این مواد خساراتی متوجه طرف اول گردد طرف دوم مسئول جبران آن خواهد بود .

۱۶ – شریک دوم متعهد به ثبت کلیه فاکتورهای مشخص شده در برگ های ثبت روزانه /  پانزده روزه / ماهیانه بوده و حسب آن موظف به ثبت روزانه مواردی ازقبیل دمای آب و هوا ، تلفات روزانه و درصد آن ، وزن متوسط ، تعداد ماهی موجود در استخر ، طول و متوسط رشد روزانه و پانزده روزه ، غذای مصرفی و نوع آن ، ضریب تبدیل غذایی ، درمان صورت گرفته و نوع داروی مورد استفاده می باشد .

۱۷ – طرف دوم کلیه اطلاعات ، مدارک و اسناد دریافتی مربوط به این قرارداد را که شریک اول به هر عنوان در اختیار وی قرار داده باشد ، اعم از آن که اسناد مزبور عادی یا رسمی باشند را محرمانه تلقی نموده و مکلف است پس از اتمام قرارداد موارد فوق الذکر را تحویل خریدار نماید . در صورت تخلف شریک دوم ملزم به پرداخت وجه الضمان به مبلغ ………………. ریال خواهد بود . بدیهی است که در صورت تخلف از مفاد این بند، شریک اول حق شکایت کیفری را برای خود محفوظ می داند .

۱۸ – شریک دوم باید مراحل اجرای قرارداد را مطابق شرح خدمات تعیین شده در قراداد تحت نظارت ناظر و با هماهنگی وی به انجام رساند و در مواقعی که ناظرمعین می کند ، گزارش کتبی فعالیت خود ا به وی ارائه نماید. شریک دوم ملزم به اجرای کلیه نظرات و پیشنهادات کارشناس ناظر قرارداد می باشد . کلیه فعالیت های بهداشتی و درمانی مورد نظر کارشناس ناظر قرارداد می بایست فورا به منصه اجرا گذاشته شده و شریک دوم مسئول کلیه زیان هایی است که از تخطی از دستورات کارشناس ناظر به عمل آمده باشد .

ماده ۸ : دستگاه نظارت

دستگاه نظارت قبل از شروع عملیات اجرایی توسط شریک اول انتخاب می شود. وظیفه دستگاه نظارت استقرار ناظران مرتبط با بخش های مختلف عملیات اجرای قرارداد و اعمال نظارت لازم بر عملیات اعم از حسن اجرا ، زمان بندی و مسائل فنی و بهداشتی بر اساس زمان بندی تفضیلی و مشخصات فنی پروژه می باشد . نظارت بر حسن اجرای مفاد قرارداد به وسیله اعلام کتبی مشکلات و نواقص انجام کار و ارائه راهکارهای اصلاحی توسط دستگاه نظارت یا نیروهای تحت امر ایشان صورت می گیرد .

دستگاه نظارت کلیه مدارک و اطلاعات حاصل از قرارداد را محرمانه تلقی نموده و تحت هیچ شرایطی حق در اختیار ثالث قرار دادن اطلاعات مزبور را نخواهد داشت .

دستگاه نظارت مکلف به بررسی فعالیت گزارش شده توسط شرکا و اعلام نقطه نظرات بصورت مکتوب حداکثر ظرف مدت ……. روز می باشد .

کلیه پرداخت ها به شریک دوم پس از تایید کتبی ناظر صورت خواهد گرفت . در این راستا شریک دوم موظف است پس از اتمام هر مرحله گزارش کتبی اتمام مراحل کار را به تایید ناظر برساند . بدیهی است که ارائه گزارش پایانی در هر مرحله رافع مسئولیت شریک دوم برای ارائه سایر گزارش های درخواستی ناظر در حین اجرای فعالیت هر مرحله نخواهد بود .

ماده ۹ –فسخ قرارداد

۱ – شریک اول در موارد ذیل حق فسخ قرارداد را خواهد داشت .

الف : تاخیر غیرموجه طرف دوم در اجرای عملیات به تشخیص طرف اول .

ب :  احراز عدم توانایی فنی ، مالی ، تخصصی ، قانونی شریک دوم به تشخیص ناظر و شریک اول قرارداد در هرکدام از مراحل اجرای مشارکت .

ج : واگذاری کلی و جزیی قرارداد به غیر بدون اجازه کتبی طرف اول قرارداد .

د : عدم انجام دستورات دستگاه نظارت در راستای رفع نواقص یا اصلاح عیوب . در این صورت برای بار اول با اعلان کتبی دستگاه نظارت شریک اول به هر ترتیبی که مقتضی بداند راسا موانع و نواقص کار را رفع نموده و هزینه های مربوط را به علاوه …………… از اولین پرداخت به شریک دوم کسر می نماید و شریک دوم به موجب این قرارداد حق اعتراض به هزینه های فوق الذکر را از خود سلب نموده و در دفعات بعدی به صرف اعلام کتبی دستگاه نظارت ، طرف اول حق فسخ قرارداد را خواهد داشت . شریک اول پس از فسخ حق تسلم کلیه تخم ها فارغ از این که در چه مرحله ای از رشد باشند را برای خود محفوظ نگاه می دارد .

۲ – در صورتی که قرارداد مشارکت به هر دلیل قبل از انقضا مدت فسخ گردد و سود آن قابل محاسبه باشد ، به تناسب مندرج در قرارداد تقسیم صورت خواهد پذیرفت .

۳ – در فسخ قبل از موعد هرگاه سود قابل محاسبه نباشد و مقداری از کار توسط شریک دوم انجام شده باشد ، به تشخیص داور مرضی الطرفین اجرت شریک محاسبه و به وی پرداخت می گردد .

۴ – شریک اول در صورت فسخ به یکی از علل فوق به صرف اعلام کتبی به طرف دوم و بدون نیاز به هیچ گونه تشریفات اداری و قضایی اقدام به ضبط تضامین مندرج در قرارداد خواهد نمود .

ماده ۱۰ – تضامین

۱ – شریک دوم کلیه حقوق قانونی خویش اعم از مالکیت عین و منفعت  شش دانگ پلاک ثبتی

به نشانی :

را  بموجب  قرارداد رسمی تنظیمی  در دفتر اسناد رسمی  مورد تایید شریک اول به عنوان وثیقه و تضمین انجام تعهدات قراردادی و غیرقراردادی  با ارائه آخرین برگه استعلام ثبتی  به روز شده  در رهن شریک اول  قرار  خواهد داد. شریک دوم متعهد است وکالت نامه بلاعزل با موضوع فروش پلاک ثبتی فوق الذکر به نام شریک اول تنظیم نموده  تا در صورت انجام تخلف از اجرا یا حسن اجرای تعهدات شریک اول حق داشته باشد عین پلاک  ثبتی  مذکور را  بر مبنای وکالت نامه بلاعزل فروش به نام خویش منتقل نموده و وجوه حاصل از انعقاد معامله در خصوص پلاک مذکور را به نفع خویش تملیک نماید. ضمناً به موجب این توافقنامه مقرر گردید که وکالتنامه بلاعزل بوده وشریک دوم حق عزل و یا ضم وکیل یا امین را از خود سلب و ساقط نموده و اقرار و اعلام نموده که هیچگونه معامله‌ای  اعم از عین یا منفعت نسبت به پلاک مذکور انجام نداده و تا زمان تداوم قرارداد و عدم تسویه حساب نیز هیچگونه حق و حقوقی در خصوص واگذاری آن اعم از عین یا منفعت نداشته و در صورت انعقاد مسئولیت آن بعهده خود  وی می‌باشد . در کلیه موارد فوق شریک دوم حق هر گونه ادعا یا اعتراض را از خود سلب وساقط نموده و چنانچه اعتراض یا ادعایی عمل آید از درجه اعتبار ساقط است. وثیقه مزبور تا تسویه کامل دیون اعم از اصل کارمزد ، سود ، خسارات به عنوان وثیقه باقی خواهد ماند .هرگونه عرصه و اعیانی ، تاسیسات ، ابنیه ، مستحدثات و هر آن چه متصلا یا منفصلا به ملک مزبور اضافه شود داخل در وثیقه فوق الذکر بوده و از توابع آن به شمار خواهد آمد .

۲ – شریک دوم  متعهد می گردد در تاریخ انعقاد قرارداد    فقره چک به شماره                     جمعا   به مبلغ                        ریال با اعطاء نمایندگی جهت درج تاریخ در اختیار شریک دوم قرار دهد. در صورتی که شریک دوم به الزامات و تعهدات خود عمل ننماید و موجبات بروز خسارت به طرف اول را از فراهم آورد یا به علت تعدی یا تفریط یا عدم رعایت دقیق دستورالعمل های شریک اول و یا مندرجات قرارداد حاضر یا به هر دلیل دیگر موجبات حدوث زیان به شریک اول را فراهم آورد ، شریک اول مجاز خواهد بود تمامی چک ها را به نفع خود به اجرا گذارد .

۳ – تضامین مندرج در این قرارداد پس از اتمام و اجرای پروژه و تسویه حساب نهایی و قطعی و نهایی ، طی صورت مجلس کتبی به شریک دوم مسترد می گردد .

ماده ۱۱ –قوه قهریه

حوادث قهریه انحصاراً جنگ و شورش های داخلی یا سیلاب ها و آتش سوزی ها فراگیر می باشد و میتواند به عنوان وقایع غیر قابل کنترل پذیرفته شده و مانع اجرای موقت تعهدات قراردادی باشد. در صورت بروز چنین مسائل و حوادثی در صورتیکه قابل پیش بینی نبوده  و خارج از حدود کنترل متعارف باشند و منتسب به هر یک از طرفین  قرارداد نباشد ، طرفین از انجام تعهدات خویش موقتامعذور خواهند بود   و تا زمانی که این حوادث وجود دارند قرارداد معلق خواهد ماند ومدت تعلیق به مدت قرارداد اضافه خواهد شد لیکن شریک اول می تواند در صورت صلاحدید و با گذشت ۱۰ روز از زمان اطلاع  از  وقوع این گونه حوادث قرارداد را فسخ کند.

طرفین بایستی ظرف ……… روز از تاریخ وقوع حوادث فوق طرف مقابل را آگاه سازند در غیر اینصورت قابلیت استناد به این ماده را نخواهند داشت .

ماده ۱۲ –مرجع حل اختلاف

۱ – در صورت بروزهرگونه اختلاف احتمالی در تفسیر  ، اعمال  یا  اجرای قرارداد ابتدائاً مورد اختلاف از طریق مذاکرات مستقیم بین طرفین و یا نمایندگان آن ها حل و فصل خواهد شد و در صورت عدم  حصول  توافق داور مورد تایید ریاست سازمان اقتصادی کوثر اختلاف را حل و فصل خواهد نمود . رای داور فوق الذکر قاطع دعوی بوده و برای طرفین لازم الاجرا می باشد  و طرفین حق اعتراض  به رای صادره را از خویش سلب می نمایند.مقر داوری و زمان آن نیز به تشخیص ریاست سازمان اقتصادی کوثر تعیین خواهد شد .

۲ – هر نوع ابلاغ و اطلاع به داور طی اظهارنامه قانونی به محل اقامت ایشان به عمل می آید .

۳ – طرفین موظف به همکاری با داور و تحویل اسناد و مدارک مورد نیاز به داور می باشند .

۴ – داور حق اخذ نظر کارشناس رسمی دادگستری یا سایر اشخاص خبره را برای حل و فصل اختلاف فی مابین دارد.

۵ – ابلاغ رای داور به طرفین در ………………………… به عمل خواهد آمد .

۶ – اندراج شرط داوری در قرارداد حاضر به هیچ عنوان مسقط حق شریک اول برای پیگیری کیفری نخواهد بود.

ماده ۱۳ – قانون حاکم

این قرارداد از هر جهت تابع قوانین و نظامات جمهوری اسلامی ایران می باشد .

ماده ۱۴ – اقامتگاه  قانونی طرفین قرارداد

اقامتگاه قانونی طرفین همان است که در صدر این قرارداد بیان شده و کلیه اوراق اداری و قضایی و نامه های ارسالی به نشانی های مذکور ابلاغ و قانونی محسوب شده و معتبر خواهد بود،مگر اینکه تغییر اقامتگاه حداقل یک هفته قبل کتباً به اطلاع طرفین برسد و در صورت عدم اعلام طرفین  نمی توانند متعرض این امر باشند .

ماده ۱۵ –مقررات متفرقه

۱ – طرفین ملزم شدند که تمام سرمایه و سود مربوط به این مشارکت را در حساب شماره ………………………….. نزد بانک ……………………….. شعبه ………………………….. که به نام طرف اول افتتاح گردیده متمرکز نمایند .

۲ – پرداخت کسورات قانونی مربوط به انجام پروژه و سایر امور مرتبط با قرارداد بر عهده شریک دوم است .

۳ – روش سرمایه گذاری و نحوه دقیق تقسیم سود حاصله دوران مشارکت بر اساس جداول ضمیمه به شماره ……. خواهد بود .

۴ –  کلیه عملیات محاسباتی و حسابداری مالی این مشارکت باید در دفتر / دفاتر حسابداری مالی این مشارکت ثبت گردد . هر عمل حسابداری باید با قید در این دفتر به امضا طرفین برسد . صفحات اول و آخر تمامی دفاتر حسابداری باید به امضای طرفین برسد والا از حیز اعتبار ساقط و غیرقابل استناد خواهند بود . طرفین حق هیچ گونه خدشه ، تراشیدگی ، الحاق و ………. را نخواهند داشت .

ماده ۱۵ – نسخ قرارداد

این قرارداد   در        نسخه و                  صفحه  و             ماده    و        بند دارای اعتبار واحد تنظیم  شده  و طرفین ملزم به اجرای مفاد آن می باشند .

پیشنهاد می گردد به دلیل جوانب متعدد و گاهاً پیچیده در این موارد لطفا قبل از هرگونه اقدامی اطلاعات کامل را در این خصوص کسب نمایید.گروه وکلای هموطن کارت با کادری از بهترین وکلا و مشاورین حقوقی تا رفع کامل این مشکل در کنار شما خواهند بود.جهت تنظیم قرارداد اختصاصی با ما تماس بگیرید و در این زمینه با وکلای هموطن کارت مشاوره نمایید.

ما میتوانیم بصورت غیر حضوری نیز قرارداد دلخواه شما را تنظیم نموده و برای شما ارسال نماییم .

جهت ارتباط با شماره های زیر ۰۲۱۶۶۷۱۳۸۱۰ و ۰۲۱۶۶۷۱۳۸۱۲ – ۰۹۱۲۴۴۳۶۸۲۹  تماس حاصل نمایید .


                                                                             نمونه قرارداد مشارکت مدنی سرمایه گذاری

با عنایت به مفاد ماده۱۰ قانون مدنی در خصوص آزادی اراده در انعقاد قرار داد ها و با توجه به ماده ۱۳۸ مکرر قانون مالیاتهای  مستقیم و نظر بر اینکه، شرکت ……………………………………(سهامی ………….) و آقای/خانم ……………………………… …. در نظردارند با یکدیگر همکاری تجاری داشته باشند لذا  با توجه به  توافق و تفاهم کامل طرفین و ضمن العقد خارج لازم که به اقرار عقد مزبور بطور شفاهی بین طرفین ذیل الذکر انعقاد یافته قرارداد مشارکت مدنی ذیل فیمابین:

الف :  ……………………………. .( سهامی …………………….. )  به‏ شماره …………………. در اداره ثبت ………………………… و شمارة اقتصادی ……………………………… به مدیریت آقایان/خانم ………………….. به نمایندگی/وکالت…………………………..به ‏نشانی:………………………. که من بعد در این قرار داد به اختصار شریک اول ”  نامیده میشود از یکطرف ، ”

و

ب : آقای /خانم ………………………………… فرزند ………………… دارای شماره شناسنامه …………. و کدملی ……………………………. به‏ نشانی: …………………………………………………………. که در این قرارداد اختصارا” ” شریک دوم “نامیده می شود از طرف دیگر منعقد گردید و طرفین  ضمن العقد خارج لازم مرقوم متعهد و ملتزم به اجرای تمامی مفاد این قرارداد گردیدند.

ماده ۱ )  مقدمه

عبارات و عناوین بکار رفته در این قرارداد دارای معانی  وتعاریف زیر می باشند :

۱-۱  )شریک اول  :  شرکت ………………………………. به شماره شناسایی …………………… به نشانی…………………………….شماره تماس ………………………………………. می باشد.

۲-۱ ) شریک دوم : آقای/خانم …………………….. فرزند ……………………. دارای شماره شناسنامه………… و کدملی ……………………………. به‏ نشانی: ……. ………………………………………….. می باشد.

۳-۱) ضمایم قرارداد:  کلیه پیوست های مندرجه دراین قرارداد و تمامی  اقدامات مکتوب مرتبطه با این قرارداد ازقبیل الحاقات؛ اضافات؛ اصلاحات، تغییرات، صورتجلسات ، خلاصه مذاکرات و متمم های آتی میباشد که به امضاء طرفین یا نمایندگان منتخب آنان رسیده و جزء لاینفک این  قرارداد بوده و به همراه  اصل قرارداد پیکر واحدی را تشکیل میدهند.

۴-۱) شخص : شخص بغیر از مواردی که صراحتاً در این قرارداد  مشخص شده به معنی شخص یا اشخاص اعم از حقیقی یا حقوقی می باشد.

۵-۱) شخص ثالث : هر شخص حقیقی یا حقوقی بغیر از شرکاء اول ودوم  بمنزلۀ شخص ثالث می باشد.

۶-۱) مفرد و جمع : کلماتی که بصورت مفرد و جمع در این قرارداد بکار رفته دارای هر دو معنی جمع و مفرد بوده و بکار بردن کلمه ای بصورت مفرد یا جمع موجب نفی دیگری نخواهد شد.

۷-۱)  تاریخ :  سال و ماه بکار رفته در این قرارداد به معنی سال و ماه شمسی است و بغیر از مواردی که ابتداء و انتهای تاریخ درج شده ، سال به معنی ۱۲ ماه شمسی و ۳۶۵ روز و ماه به معنی ۳۰ روز و روز به معنی ۲۴ ساعت خواهد بود . ایام کاری در برگیرندۀ روزهای تعطیل نمی باشند لیکن ایام تقویمی شامل روزهای تعطیل نیز خواهند بود

۸-۱) عناوین قرارداد : عناوین بکار رفته در این قرارداد بمنظور سهولت در رجوع بوده و در صورت ابهام یا تفاوت یا تباین فیمابین عناوین و متن مواد ، متن مواد معتبر می باشد و در صورتیکه تعارض یا تباینی بین متون قرارداد و ضمائم آن حادث گردد متن قرارداد مرجح و صائب خواهد بود .

ماده ۲- موضوع قرارداد :

موضوع قرارداد عبارتست از مشارکت مدنی طرفین در………………………………………….

ماده۳- مرکز اصلی :

مرکز اصلی این مشارکت مدنی ، …………………………………….. می باشد.

ماده ۴- مدت  مشارکت مدنی:

۱-۴ ) مدت  مشارکت مدنی حاضر از تاریخ  …………….  تاتاریخ …………………بمدت ……………. سال تمام شمسی می باشد و درصورتیکه در طول مدت قرارداد فسخ و یا اقاله نشده باشد ، با توافق کتبی طرفین قابل تمدید به مدت مورد توافق خواهد بود .

۲-۴)  مذاکره برای تمدید و یا سکوت و یا تداوم فعالیت طرفین، مادامیکه توافق کتبی تنظیم و امضاء و مبادله نگردیده به منزله تمدید قرارداد  تلقی نخواهد شد.

۳-۴) خاتمه مدت و یا فسخ قرارداد درخصوص تعهدات طرفین به مالکیت مشترک طرفین در محصول و حفظ اسرار واطلاعات ماخوذه و التزام به استرداد اسناد و مدارک  تاثیری ندارد و تعهدات طرفین در این خصوص تداوم خواهد یافت.

ماده۵- سرمایه:  

۱-۵ ) سرمایه مشارکت مدنی متشکل از دو بخش ریالی و غیر ریالی بشرح زیرمی باشد.

آورده شریک اول مشتمل بر ………………………………………………در چارچوب موضوع فعالیت طبق اساسنامه خود می­باشد.

آورده شریک دوم معادل ………….. میلیون ریال وجه نقد است.

۲-۵)  درصورتیکه شریک دوم قصد خارج نمودن هر قسمت از آورده خود پیش از تکمیل دوره ………….  ساله فوق الذکر را داشته باشد، مراتب به صورت کتبی درخواست و شریک اول مکلف به پذیرش آن می­باشد.

۳-۵)  در صورت افزایش یا کاهش سرمایه نسبتهای مندرج در بندهای قبلی رعایت خواهد شد.

۴-۵) سرمایه مشارکت مدنی حاضر با توافق طرفین دفعتا” واحده در اختیار شریک اول بعنوان مدیر اجرایی قرار خواهد گرفت و شریک اول بعنوان امین و وکیل طرفین متعهد است سرمایه دراختیار را در جهت موضوع قرارداد با قید شرط ضمان تلف جزئی و کلی مصرف نماید.

ماده۶ – سود وزیان :

۱-۶ ) سود وزیان حاصله از مشارکت حاضر به میزان ……………………………درصد در سال/ماه  بصورت علی الحساب به شریک دوم پرداخت و در پایان دوره مشارکت سود و زیان حاصله محاسبه و تسویه خواهد شد.

۲-۶) شریک اول، استرداد اصل سرمایه‌ی شریک دوم و حداقل سود معینه طبق جدول بند ۶-۳ آتی را تا زمان استرداد اصل و سود متعلقه، تضمین و تعهد می نماید.

۳-۶) چنانچه شریک دوم به هر دلیل تمامی یا قسمتی از سرمایه خود را زودتر از موعد مقرر در ماده ۴-۱ دریافت دارد پرداخت سود مندرج در بند ۶-۱ فوق به شرح توافق پیوست تغییر خواهد کرد.

۴-۶) در صورتیکه در پایان دوره، سود مشارکت شریک دوم از میزان ………………….. علی‌الحساب دریافتی وی در طول دوره کمتر شد، شریک اول از مال خود تا میزان پرداختی عهده‌دار تأمین مابه‌التفاوت خواهد بود.

ماده ۷) مدیریت اجرایی  :

۱-۷ ) مدیریت اجرای قرارداد حاضر عهده شریک اول خواهد بود

۲-۷ ) اعمال مدیریت شریک اول رایگان ومجانی است و هیچگونه هزینه‌ای از این جهت منظور نخواهد شد.

ماده۸- وظایف مدیر اجرایی :

شریک اول عهده دار هدایت ،اجراء و نظارت بر حسن انجام امور قرارداد از جمله موارد زیر است  :

ماده ۹ ) سایر حقوق و  تعهدات طرفین :

۱-۹ ) تامین نیروی انسانی مجرب و هزینه‌های متعلقه به آنان اعم حقوق ومزایای جاری و سنواتی و بیمه و ایاب وذهاب وغیره ، جهت انجام موضوع قرارداد بر عهده شریک اول می باشد.

۲-۹)  شریک دوم حق انتقال این قرارداد را جزئا یا کلا ،ولو به صورت نمایندگی و وکالت و صلح حقوق و غیره بدون موافقت شریک اول را ندارد.

۳-۹ ) طرفین تأیید می‌نمایند که از موضوع و جزئیات مشارکت حاضر  اطلاع کامل داشته و و دامنه قرارداد و الزامات تعریف شده در آن و همچنین تمامی مخاطرات اجرای پروژه را بررسی و شناسایی کرده و به آن واقف هستند و دانش فنی و سایر نیازمندی‌های اجرای تعهدات خود را در اختیار دارند و یا می‌توانند تأمین کنند و هیچ‌گونه امر مجهول و مبهمی برای آن‌ها وجود ندارد که بعداً بتوانند در مورد آن به جهل خود استناد کنند.

ماده ۱۰ ) فسخ قرارداد :

۱-۱۰ ) شریک دوم  میتواند با اعلام کتبی  به شریک اول نسبت به فسخ قرارداد اقدام نمایند .

۲-۱۰ ) طرفین با توافق یکدیگر می توانند نسبت به اقاله این قرارداد اقدام نمایند.

۳-۱۰) در صورت فسخ قرارداد از سوی شریک دوم  اصل سرمایه وی حداکثر ظرف …………………. روز کاری به وی مسترد می­گردد.

۴-۱۰ ) پس از تحقق اقاله و یا فسخ از سوی شریک دوم، شریک اول نسبت به محاسبه بدهی و مطالبات یکدیگر و  تسویه حساب اقدام خواهد نمود.

ماده ۱۱ ) فورس ‏ماژور:

۱-۱۱) هرگاه اجرای هریک از تعهدات موضوع این قرارداد از طرف هریک از طرفین، در نتیجة حوادث غیرمترقبه یعنی واقعه‌ای‏ که خارج از کنترل معقول طرفین باشد، از قبیل جنگ، سیل یا زمین‏ لرزه ، بحرانهای اقتصادی ، متوقف گردد و یا به تأخیر افتد، طرف مربوطه از وظیفة ایفای تعهداتی ‏که واقعه فوق ‏الذکر بر آن اثر گذاشته است، تا زمانی‏که اثر واقعه مذکور متوقف گردد، معاف خواهد بود.

۲-۱۱ ) در صورتی‏که دورة فورس ‏ماژور بیش از سه ‏ماه به‏ طول انجامد، طرفین در مورد نحوه ادامه قرارداد یا اقاله آن با  یکدیگر به توافق خواهند رسید.

۳-۱۱) تغییر نرخ ارز ویا تحریم های بین المللی فورس ماژور تلقی نمیگردد.

ماده ۱۲ ) حفظ اسناد و  اطلاعات :

۱-۱۲ ) طرفین قرارداد و نمایندگان، کارشناسان و کلیه عوامل  مرتبط با موضوعات و فعالیت‏های قرارداد حاضر ، متعهد هستند کلیة اطلاعات و اسنادی را که مستقیم یا غیرمستقیم در اختیار می‏گیرند یا از آن مطلع می‏شوند خواه سازمانی یا اجرایی یا فنی ویا مالی وحقوقی ، کاملاً محرمانه تلقی نموده و در غیر از موارد قانونی و یا با موافقت کتبی و قبلی طرفین درطول مدت قرارداد و پس از قطع رابطه قراردادی طرفین، از افشای جزیی یا کلی آنان به هر شخصی و به هر شکل و بابت و حالت خودداری نمایند و در صورت کشف خلاف، متخلف علاوه بر مسئولیت کیفری، متعهد به جبران خسارات مادی، معنوی و اعتباری ناشی از آن به طرف مقابل خواهد بود؛ طرفین در هر صورت و شرایطی (دوران همکاری و یا پس از آن) متعهد می‏گردند، از افشاء و در اختیار قراردادن هرگونه اطلاعات فنی، اجرایی و سازمانی برنامه‌ها و پروژه‌های مرتبط یا غیرمرتبط با قراردادبه شخص ثالث خودداری نموده و آن را کاملاً محرمانه تلقی نمایند.

۲-۱۲  )  طرفین قرارداد می‏بایست به ‏محض کشف هرگونه استفاده و یا افشای غیرمجاز اطلاعات و یا موارد محرمانه یا هرشکل دیگر ، شریک دیگر را مطلع نموده و به هر روش معقولی با یکدیگر در جهت بازیابی مالکیت اطلاعات و یا موارد محرمانه همکاری نموده و مانع استفادة غیرمجاز آن در آینده گردند.

۳- ۱۲ ) هریک از شرکاء ممکن است اطلاعات محرمانه را حسب دستور مقامات ذی‏صلاح قضایی افشا نماید که در این صورت باید قبل از چنین عملی به ‏صورت مستدل و کتبی شریک دیگر را مطلع و توافق ایشان را کسب نماید.

 ماده ۱۳ )  حل اختلاف :

۱-۱۳)  کلیۀ حقوق و تعهدات و روابط مالی و حقوقی طرفین قرارداد  تابع قوانین و مقررات جاریه در جمهوری اسلامی ایران است و قوانین مربوطه حاکم بر روابط طرفین خواهد بود.

۲-۱۳ ) در صورت بروز اختلاف در اجراء یا تفسیر این قرارداد ، موضوع یا موضوعات مورد اختلاف بدواً از طریق مذاکره و در صورت عدم حصول توافق از طریق …………………………………………….. حل و فصل می گردد

۵-۱۳) نظر  داورمرضی الطرفین منتخب فوق برای طرفین قطعی – غیر قابل اعتراض و لازم الاجراء می باشد.

۶-۱۳ ) حق الزحمه داور عهده محکوم علیه می باشد.

۷-۱۳)  رای  داوری از طریق پست پیشتاز به طرفین ابلاغ خواهد شد.

ماده۱۴ )  اقامتگاه قانونی و مکاتبات :

اقامتگاه قانونی طرفین قرارداد، نشانی های مندرج در صدر این قرارداد بوده  و مادامیکه تغییر آن کتبا” به طرف مقابل ابلاغ نگردیده به منزله اقامتگاه قانونی طرفین محسوب میگردد.

ماده ۱۵ ) نسخ قرارداد :

این قرارداد در پانزده  ماده، و در ……………………………… نسخه تهیه ، تنظیم  و درتاریخ ………….  در شهر تهران امضا و مبادله  گردید و همگی نسخ آن دارای ارزش واحد هستند.

شریک اول                                                                     شریک دوم

پیشنهاد می گردد به دلیل جوانب متعدد و گاهاً پیچیده در این موارد لطفا قبل از هرگونه اقدامی اطلاعات کامل را در این خصوص کسب نمایید.گروه وکلای هموطن کارت با کادری از بهترین وکلا و مشاورین حقوقی  تا رفع کامل این مشکل در کنار شما خواهند بود.جهت تنظیم قرارداد اختصاصی با ما تماس بگیرید و در این زمینه با وکلای هموطن کارت مشاوره نمایید

ما میتوانیم بصورت غیر حضوری نیز قرارداد دلخواه شما را تنظیم نموده و برای شما ارسال نماییم .

جهت ارتباط با شماره های زیر ۰۲۱۶۶۷۱۳۸۱۰ و ۰۲۱۶۶۷۱۳۸۱۲ – ۰۹۱۲۴۴۳۶۸۲۹  تماس حاصل نمایید .

                                                           

                                                                قرارداد خرید و طراحی آسانسور

این قرارداد فیمابین شرکت ……………… به نمایندگی …………………… به نشانی …………………………………… …………………………………………………………………………………………………………………………………………….
تلفن …………………….. که در این قرارداد کارفرما نامیده می شود از یکطرف و شرکت …………………… به نمایندگی …………………………… به نشانی ………………………………………………………………………………. تلفن …………………. که در این قرارداد به اختصار پیمانکار نامیده می شود ، از سوی دیگر منعقد می گردد .
ماده ۱ – موضوع قرارداد
طراحی و خرید دو دستگاه آسانسور کامل با مشخصات فنی پیوست کاملا وارداتی ساخت شرکت ………………………. همراه با نصب و راه اندازی در محل کارگاه طبق مشخصات فنی ذکر شده در قرارداد .
ماده ۲- اسناد و مدارک قرارداد
۲-۱- قرارداد حاضر
۲-۲- نقشه و مشخصات فنی
۲-۳- کلیه دستورکارهائی که در حین اجرا توسط کارفرما ابلاغ می گردد .
۲-۴- مبحث پانزدهم مقررات ملی ساختمان که بدون ضمیمه نمودن جز اسناد قرارداد می باشد .
ماده ۳ – مبلغ قرارداد
کل مبلغ قرارداد ، عبارتست از ………………………. ریال که پس از کسر ۵ درصد بابت مالیات قابل پرداخت می باشد که از مبلغ کل قرارداد ………………………. ریال جهت طراحی محاسباتی و فروش و حمل و تحویل کلیه تجهیزات و لوازم مربوط به دو دستگاه آسانسور به همراه کلیه عوارض و مالیات های کالای وارداتی به صورت تحویل کامل در کارگاه ………………….. .
مبلغ ………………………… ریال جهت نصب کلیه درب ها و کابین و دیگر لوازم مربوط بطور کامل و راه اندازی دستگاهها همراه با اخذ تایید آسانسور از شرکت بازرسی آسانسور ایران در نظر گرفته شده است .
ماده ۴ – نحوه پرداخت
با توجه به توافقات و زمان بندی تحویل آسانسور نحوه پرداخت بشرح ذیل خواهد بود .
۴-۱- مبلغ ………………… ریال به تاریخ ……………….. طی چک شماره ……………… بانک …………….. بابت تحویل کلیه دربهای طبقات ، درایو ( نیروی محرکه ) و دستگاههای مربوط به ایمنی و تراول ها و غیره که پس از اخذ تایید از پروژه مبنی بر حضور موارد فوق در پروژه قابل دریافت خواهد بود .
۴-۲- مبلغ …………… مورخ ………….. طی چک شماره ……………………….. بانک …………………….. .
۴-۳- مبلغ ………….. مورخ …………………. طی چک شماره ……………………. بانک ……………………. .
ماده ۵ – مدت قرارداد
با توجه به اینکه پیمانکار اذعان می نماید از محیط کارگاه بازدید بعمل آمده و مسایل اجرائی در کارگاه همراه با خرید وسائل وارداتی تجهیزات را در نظر گرفته و با این شرایط جهت خرید ، حمل ، تحویل ، نصب و راه اندازی کل آسانسورها از تاریخ عقد قرارداد به مدت …………… ماه قرارداد را بطور کامل تا راه اندازی اولیه انجام داده و پیمانکار حداکثر در مدت ……………….. ماه بعد ازآن همراه با استاندارد آسانسورها جهت تحویل موقت درخواست کتبی نماید .
ماده ۶- زمان بندی انجام کار
۶-۱- مورخ ………………….. تحویل کلیه درب ها و ریل ها به همراه درایو و متعلقات ( تراول )
۶-۲- مورخ ………………….. نصب کلیه درب ها و ریل ها
۶-۳- مورخ …………………… تحویل کابین و تابلو و کلیه قطعات کسری جهت نصب و راه اندازی
۶-۴- مورخ …………………… نصب کلیه قطعات و راه اندازی کامل جهت اخذ تایید استاندارد
تبصره – طبق توافقات بعمل آمده و برنامه زمان بندی ، پیمانکار پس از عقد قراداد می بایست سریعا نسبت به باز کردن اعتبار بانکی جهت خرید اقلام اقدام و در تاریخ های فوق نسبت به تحویل ملزومات اقدام نماید .
ماده ۷ – دوره تضمین قرارداد
۷-۱- پیمانکار ، کل مجموعه خریداری شده را بعد از تاریخ صورتجلسه تحویل نهائی به مدت ۲۴ ماه گارانتی نموده و موظف است هرگونه اشکال در سیستم یا خرابی در قطعات آن را در کمترین زمان جبران نماید .
۷-۲- پیمانکار ۲ فقره چک وجه الضمان بانک مورد تایید کارفرما را بابت وجه الضمان تحویل اجناس خریداری شده به پروژه هر یک به مبلغ ……………….. ریال طی اخذ رسید به کارفرما در هنگام عقد قرارداد تحویل داده که بدیهی است پس از تحویل اجناس به پروژه طی یک صورتجلسه ، کلیه چک های .جه الضمان تحویلی به ایشان مسترد می گردد .
۷-۳- یک فقره چک بانک ………………… به مبلغ ……………………. ریال به عنوان حسن انجام کار در هنگام عقد قرارداد توسط پیمانکار بابت تضمین حسن انجام کار و نصب تحویل نهایی به کارفرما تحویل و پس از اخذ گواهی تایید از طرف اداره استاندارد به ایشان مسترد خواهد شد.
ماده ۸ – تعهدات کارفرما
۸-۱- کلیه کارهای مرتبط با ساخت سازه ، آهن کشی ، آماده سازی چاهک ها
۸-۲- کلیه کارهای مرتبط با عملیات ساختمانی از جمله دورچینی دربهای طبقه و ایجاد حفره های لازم در سنگ نما برای نصب شستی های طبقه و نشان دهنده های سردرب و همچنین ساخت فونداسیون های کف چاهک و کف موتورخانه آسانسور
۸-۳- تهیه و نصب چراغهای تونلی تامین کننده روشنایی داخل چاهک آسانسور وکلیدهای روشنایی مربوطه در موتورخانه آسانسور طبقه زیرزمین و همچنین پریز برق در کف چاهک آسانسور طبقه زیر زمین و همچنین پریز برق در کف چاهکهای آسانسورها
۸-۴- تهیه و نصب تابلو برق فاز شبکه در موتورخانه های آسانسور
۸-۵- تهیه و نصب دریچه های فرار در موتورخانه
۸-۶- تهیه و نصب هواکش موتورخانه آسانسور
۸-۷- تهیه و نصب ریل و قلاب سقف موتورخانه آسانسور
۸-۸- تهیه و نصب پریزها و روشنایی موتورخانه آسانسور
۸-۹- تخصیص و تحویل انبار دارای قفل و روشنایی به پیمانکار به منظور نگهداری لوازم و قطعات آسانسور در مدت اجرای قرارداد
۸-۱۰- پرداخت به پیمانکار طبق شرایط ماده چهار
ماده ۹ – مشخصات فنی دستگاهها
– درب طبقه : سانترال دولته به عرض ……………… به ارتفاع ……………… مدل …………………… دارای کنترل سرعت VVVF
– درب کابین : سانترال ( باز شو از وسط ) ، دولته ، به عرض ………………… به ارتفاع ……………. مدل …………….. دارای کنترل سرعت VVVF
– درب کابین : مدل …………….. و یا به انتخاب کارفرما ( کارفرما می بایست از کلیه مراحل طراحی و ساخت کابین ها مطلع بوده و با نظر وی کابین ساخته شود )
– طول مسیر : حدودا ۶۰ متر ( طول مسیر حرکت و چاهک مربوطه به رویت پیمانکار رسیده و مورد تایید ایشان بوده است )
– ارتفاع تمام شده داخل کابین ۴۰/۲ می باشد که با توجه به طرح انتخابی این اندازه بایستی در طراحی و نصب لحاظ گردد .
– استفاده از ۱۰ عدد LCD یا نمایشگر در طبقات داخل کابینها و با رنگ آبی سایز ” ۹ یا بالاتر
– سیستم ارتباط داخلی جهت برقراری تماس بین مسافرین و متصدی ساختمان در مواقع ضروری
– طرح نهایی شاسی طبقات بایستی با تایید نظر کارفرما انتخاب و جهت نصب آن اقدام گردد .
– ایمنی ها : همگی در تطابق کامل با استاندارد EN81 گواهی شده توسط TUV آلمان
-کلیه تجهیزات سازگار و مورد تایید سازمان استاندارد آسانسور در ایران خواهد بود .
– دربهای کابین مجهز به سیستم پرده نور جهت کنترل باز و بسته شدن
– در تابلوی فرمان ورودی جهت سنسور زلزله و سیستم هوشمند تعبیه می گردد .
– نصب سنسور زلزله توسط پیمانکار ولی خرید آن توسط کارفرما انجام می گیرد .
– سیستم نمایشگر در داخل هر طبقه از نوع دات ماتریکس با رنگ آبی می باشد .
– نوع آسانسور : کششی از گروه وتیور با تمام تجهیزات و لوازم .
– سیستم صوتی جهت پخش در داخل کابین (Surround System)
– نوع سیم بکسل – مدل گاورنرها کاملا وارداتی از کشور آلمان
– زنگ خبر رسیدن به طبقات ( طبق اصول استاندارد ) .
– کلیه قطعات و نصب طبق استاندارد EN81 باید باشد .
– کلیه ریل ها از نوع ……………… ساخت …………………. می باشد .
– کلیه ترمزها و پاراشوت ها ساخت ………………………… می باشد .
– تراول از نوع دت وایلر سوئیس …………………………….. می باشد .
-کلیه کفشک ها از نوع ……………….. ساخت ……………. می باشد .
– کلیه کابینها شامل سیستم Over Load می باشد.
– وزنه تعادلی از نوع چدنی می باشد .
– نوع کاربری : مسافر بر
– ظرفیت هر دستگاه ………………. نفره
– سرعت: ………………………….. متر بر ثانیه
– تعداد توقف: …………………. ایستگاه
– تعداد درب : ………………… برای هر دستگاه
– تعداد درب کابین : …………… برای هر دستگاه
– روش احضار : Duplex/Down-Collective
– تابلو فرمان : مدل
– درایو : مدل
– اندازه چاه : ۲۶۰* ۴۱۰ سانتیمتر
– Cop&Lop: مدل
ماده ۱۰ – تعهدات پیمانکار
۱۰-۱- پیمانکار تعهد می نماید بدون وقفه و تعطیلی از روز انعقاد قرارداد عملیات موضوع قرارداد را شروع نماید و تعداد کارگران و استاد کاران باید طوری باشد که در تحویل به موقع کار تعویق حاصل نگردد ، در این مورد کارفرما حق خواهد داشت افزایش تعداد کارگران و استادکاران را از پیمانکار بخواهد .
۱۰-۲- پیمانکار تعهد می نماید استاد کاران و کارگران خبره در رابطه با موضوع قرارداد را بکار گمارده و شخصا خود هدایت آنها را به عهده گیرد و دستمزد و حقوق کامل ایشان را به موقع پرداخت نماید .
۱۰-۳- مسئولیت اخلاقی و حفظ موازین شرعی کلیه پرسنل پیمانکار به عهده ایشان بوده و کارفرما می تواند در صورت مشاهده موارد ، این موضوع را به پیمانکار گزارش دهد و ایشان می بایست نفرات خاطی را از کارگاه اخراج نماید .
۱۰-۴- پیمانکار موظف است پس از دریافت پیش پرداخت در حداقل زمان نسبت به نهایی کردن پروفرمها و ثبت سفارش های کالای موضوع قرارداد اقدام لازم انجام دهد .
۱۰-۵-پیمانکار موظف است آسانسور موضوع قرارداد را پس از ترخیص از گمرک جهت حمل از گمرک تا محل کارگاه تحت پوشش بیمه حمل قرار دهد .
۱۰-۶-پیمانکار موظف است قبل از اتمام مراحل اداری ترخیص ، مراتب را به اطلاع کارفرما رسانده و هماهنگی لازم برای محل تخلیه اجناس درکارگاه و همچنین حضور عوامل تحویل گیرنده را بنماید .
۱۰-۷- پیمانکار موظف است حداقل یک نسخه از کلیه اسناد دریافتی از شرکت سازنده را در اختیار پروژه قرار دهد .
۱۰-۸- پیمانکار موظف است نمونه های مختلف کابین ، شاستی و کلیه لوازمات تزئینی را که شرکت سازنده عرضه می نماید ، به خریدار معرفی و پس از تایید از طرف پروژه نسبت به سفارش طبق درخواست اقدام نماید .
۱۰-۹- کلیه عملیات آهنکشی ها چاهکها جهت نصب توسط پیمانکار کنترل و نظارت می گردد و ایشان موظف به تحویل گرفتن کل اسکلت از مجری سازنده طبق استانداردهای موجود و نقشه های اجرائی می باشد . (همچنین ایشان می توانند کسانی را که در این مورد مهارت فنی دارند جهت اجرا به کارفرما پیشنهاد داده تا ایشان انتخاب نمایند ) .
۱۰-۱۰- پیمانکار بایستی هنگام تکمیل کابین و ساخت و قبل از حمل با هماهنگی با کارفرما شرایطی را جهت بازدید کارفرما و نماینده ایشان مهیا تا کارفرما بتواند هنگام ساخت و مونتاژ از کلیه اقلام ، بازدید حین ساخت داشته باشند .
۱۰-۱۱- پیمانکار متعهد است از زمان شروع عملیات نصب بر طبق زمانبندی اعلام شده کار را به پایان برساند و دستگاههای مورد قرارداد را در شرایط کاملا مناسب مطابق با ضوابط استاندارد تحویل و نصب و راه اندازی نماید .
۱۰-۱۲- پیمانکار موظف است پس از گشایش اعتبار اسنادی در بانک کارگزار مراتب را به طور کتبی به اطلاع خریدار برساند .
۱۰- ۱۳- رعایت کامل مبحث پانزدهم مقررات ملی ساختمان از جانب پیمانکار الزامی است .
۱۰-۱۴- پیمانکار تعهد می نماید که کلیه مشکلات احتمالی و سختی کار و مشخصات فنی و نقشه های اجرائی را ملاحظه و سپس نسبت به امضای این قرارداد اقدام می نماید.
۱۰-۱۵- پیمانکار تعهد می نماید که کلیه عملیات موضوع قرارداد را با رعایت اصول فنی و ایمنی کامل و حفظ جان کارگران خود در نهایت دقت انجام داده و به اتمام برساند . ضمنا رعایت مبحث ۱۲ مقررات ملی ساختمان نیز الزامی می باشد .
ماده ۱۱ – تحویل آسانسور
پس از راه اندازی هر دستگاه آسانسور و انجام عملیات تا مقطع حداقل ۹۵ درصد پیمارنکار ملزم بوده این مسئله را به طور کتبی به دستگاه نظارت کارفرما اعلام دارد .
بعد از دریافت گواهی نامه استاندارد ایران ، پیمانکار ملزم به گزارش و ارائه این مسئله به کارفرما و یا دستگاه نظارت بوده و ظرف مدت ۱۵ روز با حضور و تایید کارفرما ، دستگاه نظارت و پیمانکار صورتجلسه ای مبنی بر تحویل موقت دستگاه آسانسور امضاء خواهد شد . ۶ ماه بعد از تاریخ تحویل موقت دستگاهها با درخواست کتبی پیمانکار از کارفرما حداکثر در مدت ۱۵ روز در جلسه ای با حضور تایید کارفرما ، دستگاه نظارت و پیمانکار تحویل قطعی خواهد شد .
ماده ۱۲ – حل اختلاف
در صورت بروز هرگونه اختلاف بین طرفین این قرارداد موضوع از طریق حکمیت حل و فصل می گردد و آخرین حکم مرضی الطرفین در این قرارداد مراجع ذیصلاح قانونی می باشد .
ماده ۱۳ – موارد فسخ قرارداد
۱۳-۱- انتقال قرارداد یا واگذاری عملیات به اشخاص حقیقی یا حقوقی دیگر از طرف پیمانکار
۱۳-۲- تاخیر در شروع بکار بیش از یک هفته از تاریخ ابلاغ قرارداد
۱۳-۳- عدم اجرای تمام یا قسمتی از موارد قرارداد در موعد پیش بینی شده
۱۳-۴-تاخیر در اجرای کار بطوریکه دلالت بر عدم صلاحیت مالی و فنی و یا سونیت پیمانکار بنماید .
ماده ۱۴
این قرارداد در ۱۴ ماده و ۱ تبصره در سه نسخه تهیه شده و به امضاء طرفین رسیده و هر نسخه آن در حکم واحد بوده و دارای اعتبار واحد می باشد .

پیشنهاد می گردد به دلیل جوانب متعدد و گاهاً پیچیده در این موارد لطفا قبل از هرگونه اقدامی اطلاعات کامل را در این خصوص کسب نمایید.گروه وکلای هموطن کارت با کادری از بهترین وکلا و مشاورین حقوقی تا رفع کامل این مشکل در کنار شما خواهند بود.جهت تنظیم قرارداد اختصاصی با ما  تماس بگیرید و در این زمینه با وکلای هموطن کارت مشاوره نمایید

ما میتوانیم بصورت غیر حضوری نیز قرارداد دلخواه شما را تنظیم نموده و برای شما ارسال نماییم .

جهت ارتباط با شماره های  زیر ۰۲۱۶۶۷۱۳۸۱۰ و ۰۲۱۶۶۷۱۳۸۱۲ – ۰۹۱۲۴۴۳۶۸۲۹ تماس حاصل نمایید .

                                                                            نمونه قرارداد فروش سهام شرکت:

این قرارداد نمونه ای از قرارداد خرید و فروش سهام یک شرکت می باشد که براساس آن می توان تمام یا بخشی از سهام یک شرکت که متعلق به شخص واحد یا چند نفر سهامدار می باشد را به یک یا چند شخص حقیقی یا حقوقی واگذار و منتقل نمود.

این قرارداد پیرو توافقنامه شماره ………………….. مورخه ……………… مطابق ماده ۱۰ قانون مدنی با رعایت مقررات قانون تجارت بین آقای ……………. فرزند ………………. به شماره شناسنامه ……….. و به شماره ملی …………………. به نشانی: ………………………………………… به وکالت و نمایندگی از :
الف) شرکت ( مثلاً آریا )………… به شماره ثبت ……………… ثبت شده در اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی جمهوری اسلامی ایران ( تهران ) به نشانی تهران ………………………………………. دارنده …………….. سهم ( به حروف : ……………………………. سهم ) معادل ۱۰۰% (صد در صد ) سهام این شرکت در شرکت (مثلاً عمران نصر ) ( برابر با ۵/۵۳ % (پنجاه و سه و نیم درصد) کل سهام شرکت عمران نصر ) به موجب وکالتنامه شماره ……….. مورخ ……………… تنظیمی در دفتر اسناد رسمی شماره ………. تهران .
ب ) شرکت ( مثلاً کوروش ) …………………….. به شماره ثبت ………….. ثبت شده در اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی جمهوری اسلامی ایران (تهران) به نشانی تهران ………………………………………………….. دارنده …………………. سهم معادل سیزده ونیم درصد از سهام این شرکت ………………….. در شرکت عمران نصر به موجب وکالتنامه شماره ……………. مورخ …………….. تنظیمی در دفتر اسناد رسمی شماره ………. تهران .
که در این قرارداد « فروشنده» نامیده می شود از یک طرف و:
۱– شرکت سرمایه گذاری ( مثلاً الف) ………….. به شماره ثبت …………… به نمایندگی آقای …………………………… به نشانی: …………………………………………………………………
۲– شرکت مهندسی ( مثلاب ) ……………………………….. به شماره ثبت …………………… به نمایندگی آقای ……………..به نشانی: ………………………………………………………………….
که از این پس در این قرارداد به اختصار«خریدار» نامیده می شوند از طرف دیگر برابر مفاد آتی این قرارداد منعقد و برای طرفین لازم الاتباع می باشد.

ماده یک ) موضوع قرارداد :

فروش و واگذاری میزان ۶۷% (شصت و هفت ) درصد (معادل ۴۶۹۰۶۷۰) سهام شرکت عمران نصر به شماره ثبت۱۹۶۳۶۰ ثبت شده در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران با جمیع توابع ، لواحق ، منضمات ، تجهیزات ، ماشین آلات ، اموال ( طبق لیست پیوست ) ، تعهدات ، مطالبات و غیره به خریدار به تفکیک ذیل:
الف) تعداد ۴۴۸۰۶۴۰ (چهار میلیون و چهار صدو هشتاد هزار و ششصد وچهل سهم ) برابر ۶۴% ( شصت و چهار درصد ) سهم به شرکت سرمایه گذاری ( الف) ب) تعداد ۲۱۰۰۳۰ (دویست و ده هزار و سی سهم ) برابر ۳% ( سه درصد ) سهم به شرکت مهندسی ( ب)

ماده دو ) ثمن معامله :
ثمن معامله به مبلغ نود و هفت میلیارد ریال معادل نه میلیارد و هفتصد میلیون تومان می باشد که بر اساس مفاد و شرایط این قرارداد بشرح ذیل پرداخت خواهد شد :
معادل ۲۵% ( بیست و پنج ) درصد از کل ثمن معامله برابر بیست وچهار میلیارد و دویست و پنجاه میلیون ریال طی دو فقره چک به شماره ………………. به تاریخ …………. عهده بانک سپه شعبه البرز ایرانشهربه مبلغ ۱۲،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال و چک به شماره ………………. به تاریخ ……………….. عهده بانک سپه شعبه …………….. به مبلغ ۱۲،۲۵۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال پس از ارائه صورتجلسه نقل و انتقال به فروشنده پرداخت گردیده و مابقی طی یک فقره چک به سررسید حداکثر یک ماه از تاریخ وصول گواهی مرجع ثبت شرکتها مبنی بر اعمال قطعی تغییرات پرداخت خواهد گردید ( ضمناً کلیه سرمایه ثبت شده شرکت عمران نصر پرداخت شده است.)
تبصره : فروشنده قبول نمودکه در مقابل چک بانکی پیش پرداخت ، یک فقره چک به میزان یک و نیم برابر مبلغ پیش پرداخت به خریدار تحویل نماید تا در صورت قصور یا تعلل فروشنده جهت انتقال سهام، خریدار هزینه ها و خسارات ناشی از این اقدام را به تشخیص و نظر داور مرضی الطرفین از محل چک موصوف ، وصول نماید . بدیهی است پس از جری تشریفات انتقال قطعی سهام و ارائه مستندات مربوطه ، چک موضوع این تبصره به فروشنده مسترد خواهد گردید.
ماده سه ) شرایط انتقال سهام:
رعایت کلیه ضوابط و مقررات قانونی و تشریفات اداری مربوط به انتقال سهام که در قوانین مربوطه مورد تصریح قرار گرفته است . جهت انتقال سهام به نام خریدار لازم و ضروری بوده و هرگونه قصور و تقصیر و تخلف از مقررات مربوطه ، بر عهده فروشندگان خواهد بود.
ماده چهار ) تعهدات طرفین :
۱-۴- فروشنده متعهد می گردد ظرف یکماه از تاریخ امضاء این قرارداد با اخذ مفاصا حسابهای مرتبط با نقل و انتقال ، مطابق مقررات و رویه سازمان امور مالیاتی و جری تشریفات اداری، مقدمات لازم را جهت ثبت انتقال سهام به نام خریدار فراهم نماید
۲-۴- فروشنده اقرار واعلام می دارد که از اشخاص ممنوع المعامله نمی باشد.
تبصره ) فروشنده و خریدار متعهد هستند حداکثر ظرف سه ماه از تاریخ نقل و انتقال رسمی سهام نسبت به انجام تشریفات مربوطه و ثبت آن در دفتر سهام شرکت عمران نصر، اقدام نمایند و هر گونه تعدیل احتمالی ضروری برای مدت مذکور منوط به تشخیص داور مرضی الطرفین خواهد بود .
ماده پنج ) موارد متفرقه :
۱-۵ فروشنده و خریدار بدینوسیله تائید می کنند که قبلاً مصوبه هیئت مدیره موکل و شرکت متبوع خود را مبنی بر موافقت با خرید و فروش سهام شرکت عمران نصر را اخذ نموده اند و از این جهت مانع قانونی و اساسنامه ای برای نقل و انتقال سهام وجود ندارد
۲-۵– قرارداد حاضر با امضای آن توسط فروشنده و نمایندگان مجاز خریدار با توجه به آگهی ثبت و آخرین تغییرات روزنامه رسمی صاحبان امضاء مجاز شرکت بوده و برای طرفین نافذ و لازم الاجرا می باشد.
۳-۵– کلیه درآمد های مربوط به قراردادهایی که شرکت عمران نصر تا تاریخ امضاء این قرارداد با اشخاص ثالت منعقد کرده و کلیه اسناد و مدارک مربوط به سهام و بدهی های شرکت یا مطالبات آن تا تاریخ امضای این قرارداد به خریدار منتقل می شود و فروشنده از تاریخ امضای این قرارداد هیچگونه حق و حقوق مالی و غیر مالی به نسبت سهام واگذار شده در شرکت عمران نصر ندارد
تبصره ) نظر به اینکه در مستندات ارائه شده و تایید شده ( تراز آزمایشی مورخ ۳۰/۹/۱۳۸۸ ) از سوی فروشنده طی کد ۳۱- حسابها و اسناد پرداختنی تجاری به مبلغ ۲۲،۹۹۳،۳۱۴،۴۵۴ ریال توسط آقای ………. ( وکیل معامل این قرارداد ) تعهد به پرداخت گردید و خریدار هیچگونه تعهدی نسبت به پرداخت آن نخواهد داشت و پرداخت مابقی ثمن معامله منوط به ارائه تسویه حساب مبلغ فوق از شرکت عمران نصر می باشد.
۴-۵- طرفین متعهد می شوند که به جز به منظور انجام تشریفات لازم که بین طرفین توافق شده است مفاد قرارداد و شرایط آن را محرمانه تلقی نمایند.
۵-۵- هر گونه ابلاغیه، احضاریه ، یا مکاتبه و نظایر آن که فروشنده یا خریدار در اجرای قرارداد حاضر یا در ارتباط با اختلاف های احتمالی حاصله از اجرای قرارداد به اقامتگاه طرف مقابل از طریق پست سفارشی دو قبضه ارسال خواهد شد و این ابلاغ به معنای ابلاغ به فروشنده یا خریدار خواهد بود
۶-۵- طرفین اعلام و اقرار نمودند که ثمن قرارداد به شرح مذکور در این قرارداد قطعی بوده و هیچگونه ادعایی برای تعدیل قیمت خرید و فروش کاهش یا افزایش آن از سوی طرفین مسموع نخواهد بود و طرفین کافه خیارات ولو خیار غبن فاحش و افحش را از خود سلب و ساقط نمودند.
ماده شش) خسارات و حق فسخ :
۱-۶- درصورت تخلف هر یک از خریدار یا فروشنده از اجرا و انجام هریک از تعهداتی که در این قرارداد ذکر شده است طرف خاطی متعهد به پرداخت خساراتی معادل پنج درصد کل مبلغ این قرارداد به طرف دیگر می باشد این خسارات مانع ازاعمال سایر حقوقی که در این قرارداد برای طرفین مقرر شده است توسط طرف دیگر نخواهد بود و بدل از اصل تعهد نیست.
۲-۶- هر گونه فساد در معامله اعم از اینکه در هر زمان نسبت به هر تعداد از سهام واگذار شده هر گونه ادعایی از سوی اشخاص ثالث مطرح گردد یا هر موضوع دیگری که به نحوی به سهام واگذار شده خللی وارد نماید برای خریدار حق فسخ ایجاد خواهد کرد. این حق در صورتی قابل اعمال است که داور مرضی الطرفین رای به فساد معامله بدهد. در این صورت فروشنده باید تمامی خسارتهای وارده از جمله سود بانکی ثمن ایداعی در مدتی که نزد فروشندگان بوده است را پرداخت نماید .

ماده هفت ) اقامتگاه طرفین :
اقامتگاه طرفین در این قرارداد همان است که در ماده یک این قرارداد ذکر گردیده است و هر گونه تغییر در نشانی اقامتگاه باید کتباً به اطلاع طرف دیگر برسد در غیر اینصورت ابلاغ به نشانی قبلی معتبر خواهد بود.
ماده هشت )حل اختلاف:
در صورت بروز هر گونه اختلاف در تفسیر و اجرای قرارداد ،طرفین از طریق مذاکره نسبت به حل و فصل آن اقدام خواهند نمود. در صورت عدم حصول نتیجه موضوع با ارجاع امر به داور مرضی الطرفین پیگیری خواهد شد و رای داور مرضی الطرفین لازم الاجرا است . در صورت عدم توافق در تعیین داور مرضی الطرفین برابر مقررات داوری آیین دادرسی مدنی داور تعیین خواهد شد.
ماده نه ) تعداد نسخ قرارداد:
این قرارداد در ۹ ماده و سه تبصره در ۳ نسخه تنظیم و به امضای طرفین رسید و کلیه نسخ آن در حکم واحد و دارای اثر حقوقی یکسان بوده و برای طرفین از تاریخ امضای قرارداد لازم الاجرا می باشد .

خریدار                                                                                            فروشنده

پیشنهاد می گردد به دلیل جوانب متعدد و گاهاً پیچیده در این موارد لطفا قبل از هرگونه اقدامی اطلاعات کامل را در این خصوص کسب نمایید.گروه وکلای هموطن کارت با کادری از بهترین وکلا و مشاورین حقوقی تا رفع کامل این مشکل در کنار شما خواهند بود.جهت تنظیم قرارداد اختصاصی با ما تماس بگیرید و در این زمینه با وکلای هموطن کارت مشاوره نمایید

ما میتوانیم بصورت غیر حضوری نیز قرارداد دلخواه شما را تنظیم نموده و برای شما ارسال نماییم .

جهت ارتباط با شماره های  زیر ۰۲۱۶۶۷۱۳۸۱۰ و ۰۲۱۶۶۷۱۳۸۱۲ – ۰۹۱۲۴۴۳۶۸۲۹ تماس حاصل نمایید .


نظر شما در مورد استخر کارت ؟

دیدن نتایج

هموطن کارت با مجوز رسمی از وزارت ورزش و جوانان بوده و بصورت کارت هدیه هموطن کارت توسط موسسات ، بانکها ،شرکتها وفروشگاهها و … در اختیار استفاده کننده قرار میگیرد .هموطن کارت با ارسال پیامک (نام و نام خانوادگی و کد اهدا کننده ) به سامانه ۱۰۰۰۶۱۶۶ فعال می گردد. هموطن کارت بصورت تک نفره و با دفعات استفاده نامحدود تا پایان اعتبار هموطن کارت قابل استفاده می باشد. کارت های هموطن کارتی که تبلیغات بروی آن چاپ شده است غیر قابل فروش است .
تخفیف های برتر هموطن کارت در پشت کارت درج شده است.

لامینگو یکی از خدماتی بود که ما مدتها بود منتظر عرضه‌شدن آن بودیم و خوشحالم که این انتظار ارزش داشت و توانستیم خدمات خوب و باکیفیتی رو در بخش‌های مختلف حقوقی بگیریم. شاید بتونم بگم به جرات در زمان ما بسیار بسیار تاثیر گذار بود.

مجموعه ما از خدمات علمی تخصصی لامينگو با مدیریت آقای دکتر قاسمی بهره مند شده و بدین وسیله از ایشان و همکاران محترم در خصوص ارایه رهنمودهای کارساز حقوقی تشکر فراوان می‌نمایم. در شرایط دشوار اقتصادی داشتن مشاوره حقوقی کارآمدی چون ایشان نعمت گرانبهایی است.

پاسخ سریع و دقیق به مسایل حقوقی کسب و کار‌ها به ویژه استارتاپ‌ها، چالشی‌ست که لامینگو راه حل مناسبی برای آن است. نوین‌تک تاکنون از تجربه مشاوران لامینگو در حوزه سرمایه‌گذاری و قراردادهای شتابدهی بهره گرفته که این همکاری قطعا بلندمدت خواهد بود.

اتفاقات توسعه فناوری که در مرکز صنعتی سازی نانو رقم خورد، قطعا بدون بهره‌مندی از مشورت‌های شخص آقای دکتر قاسمی و گروه توانمندشان در لامینگو محقق نمی‌شد و به همین دلیل آی‌کن مدیون تخصص و مشورت با ایشان است.

با دکتر قاسمی و دیگر متخصصین موسسه حرفه‌ای لامینگو، بسیار اقتصادی، دقیق، سریع و هوشمند به نتایج مطلوب رسیدیم و این تازه آغاز کار است.

قرارداد مشارکت در فروش

با مدیریت جناب آقای دکتر قاسمی، مجموعه‌ای کاربلد و امین در لامینگو گرد هم آمدند که مجموعه شرکت مهرپارس در مقاطع و حوزه‌های مختلف حقوقی از آن بهره‌مند گردیده است. دانش کافی، خلاقیت و آگاهی به مسایل روز حوزه کسب‌وکارها همکاری با ایشان را برای مهرپارس اطمینان‌بخش و لازم نموده است.

زمانی‌ که در کشور هنوز مفهوم استارتاپ و حقوق تکنولوژی فراگیر نشده بود آقای دکتر قاسمی جزء معدود افرادی بودند که یار و همراه مرکز ما بودند و همیشه از مشورت‌های هوشمندانه و تخصصی ایشان استفاده کردیم. شکی نیست لامینگو هم با مدیریت مدبرانه ایشان یکی از پیشگامان خدمات هوشمند حقوقی در کشور خواهد شد.

خوشحالم اعلام کنم که آقای دکتر قاسمی و تیم ایشان در لامینگو با خدمات حقوقی حرفه‌ای، دقیق، اقتصادی و هوشمند توانسته‌اند جایگاه مشاوره تخصصی آنلاین خود را اثبات کنند.

در طی سالیان اخیر ضرورت حضور نهادی با قابلیت ارایه سبدی متنوع از خدمات حقوقی و قراردادی در کنار ارزشگذاری حرفه‌ای و از همه مهمتر توانمندی در تجاری‌سازی فناوری‌ها و دارایی‌های فکری به شدت احساس می‌شده است که خوشبختانه به همت دوست و برادر عزیزمان آقای دکتر قاسمی و به پشتوانه تخصص بی نظیر و تجربیات گرانبهای ایشان با تاسیس لامینگو این خلا مهم در اکوسیستم نوآوری و فناوری ایران برداشته شده است.

جای خالی این گونه خدمات تخصصی به شدت احساس می‌شد. لامینگو ترکیبی است از تخصص، تجربه و نوآوری که با همت و توانمندی جناب آقای دکتر قاسمی و تیم فوق‌العاده ایشان به وجود آمده است‌‌. امیدوارم روز به روز موفق‌تر باشند.

وقتی یک قرارداد در واحد حقوقی شرکت تنظیم میشه، همیشه به این موضوع فکر می‌کنیم آیا این قرارداد می‌تونست بهتر از این هم باشه. آیا نکته‌ای هست که ما ازش غافل شده باشیم، چون برامون خیلی مهمه قراردادی که از واحد حقوقی شرکت بیرون میره به طور کامل حافظ منافع شرکت باشه. مطمئنا این موضوع دغدغه بسیاری از مدیران نیز است، لامینگو با داشتن تیمی حرفه‌ای و با مدیریت آقای دکتر قاسمی برای این موضوع راه حلی اقتصادی، سریع و کارآمد به شمار می‌آید.

برخی واژه‌ها در عین مثبت بودن دارای تعریف مبهمی هستند. مثلا وقتی می‌گوییم حرفه‌ای با انواع و اقسام صفات و خصوصیات روبه‌رو می‌شویم و برای درک بهتر مفهوم آن، هیچ چیز مانند یک نمونه نمی‌تواند کارساز باشد. آقای دکتر قاسمی عزیز نمونه‌ای بی‌دلیل در تعریف واژه حرفه‌ای هستند. دو سال قبل، وقتی در اوج بحران در یک پرونده مهم بین‌المللی در سوئیس با ایشان روبرو شدم، امید چندانی به بهبود نداشتم. امّا با درایت ایشان نه تنها راه‌های برون رفت پدیدار شدند که توفیق و پیروزی بسیار سهل و مطمئن نمایان شدند.

رویای برون‌سپاری فعالیت‌های حقوقی برای شرکت‌ها و دریافت خدمات حقوقی برای اشخاص حقیقی با کیفیت ممتاز و با هزینه پایین، با تیم فوق‌العاده و تجارب موفق لامینگو در زمینه هوشمندسازی خدمات حقوقی، می‌تواند به بهترین نحو ممکن محقق شود.

از همکاری و مساعدت‌های‎ خالصانه جناب آقای دکتر قاسمی و مجموعه متخصصان لامینگو کمال تشکر و قدردانی را به عمل می‌آورم. خدمات این تیم متخصص منجر به امضای یک قرارداد همکاری فناورانه بین شرکت بنده با یکی از بزرگترین شرکت‌های بین‌المللی حوزه نفت و گاز شده است. تعهد این مجموعه در خصوص حفظ اطلاعات و تخصص مثال‌زدنی این تیم در رعایت استانداردهای حقوقی، برگ ارزشمندی جهت ارایه خدمات نوین حقوقی به جامعه فناوری ایران اسلامی‌مان خواهد بود.

 

بازاریابی و فروش محصولات را شاید بتوان کلیدی‌ترین ‌ بخش در راستای رونق هر کسب‌وکار  و کسب درآمد از طریق آن دانست. بازاریابی و فروش پروسه و فرآیندی دربردارنده معرفی محصولات، جذب مشتری، تداوم در نگه‌داشتن مشتریان و درنهایت کسب سود و درآمد دانست. یکی از بهترین راه‌ها برای داشتن فروش موفق ایجاد شراکت در عمل بازاریابی و فروش و به‌عبارت‌دیگر انعقاد قرارداد مشارکت در فروش با یک یا چند شریک است. مشارکت در فروش علاوه بر شراکت در فروش و بازاریابی محصولات و خدمات مختلف، ممکن است دربردارنده عملیات تولید و ایجاد محصول و پس‌ازآن فروش آن نیز باشد. کلیه این موارد می‌باید در قرارداد درج گردیده و موردتوجه طرفین واقع گردد.

 

 

مشارکت دارای انواع و اقسام مختلفی بوده که مستلزم تنظیم قرارداد به‌صورت حرفه‌ای و همچنین متناسب با ماهیت فعالیت و موضوع آن است. در یک دسته‌بندی کلی مشارکت به دو دسته‌ی شرکت مدنی و شرکت تجاری تقسیم می‌گردد که مشارکت در فروش یکی از انواع مشارکت‌های مدنی و به‌اصطلاح یک نوع عقد شرکت تحت شمول قانون مدنی است. مطابق ماده ۵۱۷ قانون مدنی عقد شرکت عقدی است که شرکا با به‌کار بردن آورده‌ها و سرمایه‌های خود اقدام به ایجاد شراکتی مطابق با اراده طرفین می‌نمایند. در این نوع از مشارکت طرفین در آورده‌ها به حالت مشاع مالکیت داشته و درنهایت در سود حاصل از از آن مشارکت شریک خواهند شد.در رابطه با مشارکت در فروش نیز این نوع مشارکت ممکن است دارای انواع و اقسام مختلفی بوده ازجمله ممکن است آورده یکی از طرفین مهارت در فروش و یک مغازه‌ای برای ایجاد امکان فروش محصولات و آورده شریک دیگر سرمایه و محصولات قابل‌فروش باشد. این تنها یکی از انواع اقسام و فروضی است که ممکن است مشارکت در فروش را شکل بدهد، گاهی نیز ممکن است یک شخص تولیدکننده کالا یا محصولاتی قصد افزایش فروش و بازاریابی محصولات خود را داشته باشد، یکی از راه‌هایی که پیش روی چنین شخصی خواهد بود انعقاد قرارداد مشارکت در فروش است که ممکن است از طریق اینترنتی و یا غیر اینترنتی شکل بگیرد. بنابراین مشارکت در فروش تنها محدود به فروش به‌صورت فیزیکی نیست و شامل فروش به‌صورت آنلاین و از طریق فضای مجازی نیز خواهد بود. درنهایت با توجه به اینکه این نوع از مشارکت تحت شمول قانون مدنی قرار می‌گیرد وابسته به اراده هر یک از شرکا خواهد بود.

 

 

۱) مشخصات هر یک از شرکا : با توجه به اینکه ممکن است تعداد شرکا در یک قرارداد بیش از دو نفر باشد، درنتیجه شایسته است تا مشخصات دقیق کلیه شرکا در قرارداد مشارکت در فروش عنوان شود.

۲) موضوع قرارداد و تعیین نوع فعالیت مشارکت، مانند اینکه آیا مشارکت در فروش شامل مشارکت در تولید محصول نیز می‌شود و یا تنها شامل فروش و بازاریابی آن محصول یا محصولات خواهد بود؟

۳) مدت قرارداد و زمان‌بندی های لازم برای پیشبرد مشارکت در فروش محصول و یا محصولات موضوع قرارداد.

۴)  براورد هزینه ها و شرایط پرداخت آنها

۵) حقوق و تعهدات هر یک از شرکا، برای رسیدن به اهداف مدنظر در قرارداد مشارکت در فروش، هر یک از شرکا دارای تعهدات و وظایفی بوده که می‌باید آن‌ها را انجام دهند. حتی طرفین می‌توانند یکی از شرکا را به‌عنوان مدیر در مشارکت خود تعیین نموده و وظایف اساسی را به ایشان محول نمایند.

۶) تعیین ضمانت اجراهای ناشی از نقض تعهدات، از مهم‌ترین مباحث حقوقی در قراردادها بحث تعیین ضمانت‌ اجرا و حتی وجه ‌التزام در صورت نقض برخی از تعهدات توسط هریک از شرکا است. این عمل علاوه بر افزایش کیفیت فعالیت هر یک از طرفین، از بروز اختلافات فی‌مابین آن‌ها نیز تا حدودی جلوگیری خواهد نمود.

۷) موارد فسخ قرارداد مشارکت در فروش و فورس ماژور

۸) تعیین چگونگی حل اختلافات، تعیین داور برای حل اختلاف و همچنین تبیین مراجع قضایی حل اختلافات.

۹) نسخه‌های قرارداد و تعیین ارزش و اعتبار هر یک از نسخ.

۱۰) پیوست‌ها، اسناد، مدارک و مجوزهای لازم برای قرارداد

 

پس از یافتن شریک یا شرکایی خوب و رسیدن به توافقات لازم در زمینه مشارکت موردنظرتان، تنها چیزی که به آن نیاز دارید یک قرارداد استاندارد ازلحاظ حقوقی است. نمونه قرارداد مشارکت در فروش تنظیم‌شده توسط تیم متخصص و مجرب حقوقی لامینگو راهی قانونی و مطمین برای رسیدن به بازاریابی موفق برای محصولاتتان و درنهایت فروش و کسب سود از طریق آن است. فراموش نکنید علاوه بر تنظیم قرارداد، شما می‌توانید از راهنمایی وکلا و مشاوران حقوقی ما در لامینگو نیز استفاده کنید.

{{item.content}}

ثبت اطلاعات تکمیلی کاملا اختیاری بوده و صرفا جهت تسریع در آماده سازی متن کامل قرارداد شما در نظر گرفته شده است .

02188678691 | 02188673186

info (at) lawmingo.com

اولین شرکت دانش‌بنیان کشور در زمینه خدمات حقوقی و ارزش گذاری

 

 

براساس ماده ۱۰ قانون مدنی “قراردادهای خصوصی نسبت به کسانی که آن را منعقد نموده‌اند در صورتی که مخالف صریح قانون نباشد، نافذ است” مطابق این ماده‌ی قانونی افراد می‌توانند با مشارکت و توافق یکدیگر اقدام به راه‌اندازی مغازه و شروع کسب و کار در آن کنند؛ مانند: راه‌اندازی سوپرمارکت، فست فود، کافی شاپ، کافی نت، پوشاک و غیره…

راه اندازی کسب و کار در فروشگاه توسط چند شریک در واقع نوعی مشارکت مدنی است. مشارکت مدنی هم یعنی تلفیق دارایی‌های نقدی و غیر نقدی شرکا.

در مورد قرارداد مشارکت این مطلب را بخوانید: قراردادهای مشارکت مدنی چه ویژگی‌هایی دارند؟

قرارداد مشارکت در فروش

 

 

دریافت مشاوره کسب و کار

 

 

 

 

تنظیم قرارداد سفارشی

 

 

 

کانال تلگرام لامینگو

برای مطالعه سایر مطالب ما به لامینگو بلاگ مراجعه بفرمایید.



ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

تمام حقوق قالب و محتوا برای این وبسایت محفوظ است و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد


نام کاربری یا ایمیل


رمز عبور

مرا به خاطر بسپار


حقوق نیوز/نمونه قراردادها

1- شرکت ……………. (سهامی خاص) به نشانی ………………………………………………………………….. با مدیریت و نمایندگی آقای ………… که از این پس اختصاراً (شرکت) نامیده می شود.

2- شرکت …………… (سهامی خاص) به نشانی …………………………………………………………………. با مدیریت و نمایندگی آقای …………. که از این پس اختصاراً (بازاریاب) نامیده می شود.

با توجه به علاقه مندی وتوانایی طرفین به بازاریابی و فروش دستگاه و تجیزات ……….. در مراکز کشور با عنایت به اینکه بازاریاب به واسطه امکانات خدماتی و ارتباطات خود با کمپانی های خارجی قادر به ارائه خدمات جانبی از قبیل نصب، راه اندازی و آموزش پرسنل ………. برای استفاده از تجهیزات ………… است.


ماده 1 – موضوع قرارداد :

قرارداد مشارکت در فروش

عبارت است از واردات، بازاریابی و فروش دستگاه های ……….. از کمپانی کشورهای اتحادیه اروپا در سراسر کشور مطابق درخواست خریدار وتایید مراجع ذیصلاح


ماده 2 – مدت قرارداد :

این قرارداد از نظر مدت اعتبار تابع قرارداد طرفین با کمپانی کشورهای اتحادیه اروپا می باشد و در خلال مدت مزبور فقط با توافق دو طرف قابل فسخ است.


ماده 3 – سرمایه گذاری و خرید :

چون در اجرای عملیات بازاریابی ومعرفی خریداران به شرکت سازنده، بعضاً ضرورت پیدا می کند که جهت خرید دستگاه و تجهیزات بدواً سرمایه گذاری ابتدایی از سوی طرفین مشارکت در قبال شرکت سازنده انجام شود و به عبارت دیگر طرفین مشارکت با تخصیص سرمایه لازم، اقدام به خرید دستگاه از شرکت سازنده نموده و سپس مراحل واگذاری و فروش دستگاه به خریداران داخلی صورت پذیرد.

لذا طرفین این مشارکت توافق دارند که سرمایه گذاری لازم را مشترکاً انجام دهند، بدیهی است مبلغ سرمایه گذاری برای هرمورد خاص بستگی به نحوه پرداخت وجوه به صورت نقدی، پیش پرداخت و اعتبار اسنادی از طرف خریدار دارد و در هر مورد سرمایه گذاری لازم پس از لحاظ موضوع فوق بر اساس توافق به عمل می آید.


ماده 4 – امور اجرایی مشترک :

به منظور امور اجرایی مربوط به موضوع قرارداد در ارتباط به مذاکره، مکاتبه، واردات، حمل و ترخیص و نگهداری کالاهای مربوطه طرفین یک نفر را به عنوان رابط و مسئول اجرایی تعیین خواهند نمود.

شخص مزبور باید نسبت به موضوع قرارداد و امور بازرگانی خارجی تسلط داشته و با حفظ امانت به طرفین پاسخگو باشد.


ماده 5 – امور مالی :

به منظور ثبت و ضبط دقیق امور مالی قرارداد یک حساب مشترک با حق برداشت منوط به امضای صاحبان امضای مجاز دو شرکت نزد یکی از بانک های تجاری گشایش خواهد شد.

همچنین دفتر، اسناد و اوراق مربوط به قرارداد در چارچوب حساب اخیرالذکر نگارش و نگهداری می شود. برای انجام امور مزبور طرفین یک نفر واجد الشرایط را به عنوان رابط اطلاعات مالی قرارداد انتخاب خواهند نمود.

مشارالیه از هر لحاظ امین طرفین می باشد و هر یک از شرکاء حق رسیدگی به دفاتر و اسناد و اوراق مربوط به قرارداد را خواهد داشت.


ماده 6 – بازاریابی و فروش :

هر یک از طرفین با اختصاص پرسنل و دیگر امکانات لازم و متعارف برای بازاریابی و فروش محصولات موضوع قرارداد تلاش خواهد نمود.

این تلاش ها کاملاً برنامه ریزی شده و هماهنگ و هدفمند و به منظور گسترش فعالیت های بازرگانی دو طرف می باشد طرفین به منظور بازاریابی و فروش بهینه و توسعه، نهایت همکاری را با یکدیگر مبذول خواهند نمود.

تبصره – قیمت های ارزی و ریالی ارائه شده توسط مسئولین فروش طرفین به خریداران می بایست تابع سیاست مشترک و ثابت طرفین (که مبنای آن قرارداد امضاء شده فعلی) باشد.


ماده 7 – گارانتی و خدمات پس از فروش :

هزینه های مربوط به گارانتی ……….محصولات فروخته شده به عهده طرفین است برای نصب، راه اندازی و آموزش دیگر خدمات پس از فروش ………. % از مبلغ کل هر فاکتور فروش برای بازاریاب لحاظ خواهد شد. به طوری که بابت خدمات فوق الذکر وجه جداگانه ای از خریدار اخذ نمی شود بدیهی است شرکت نیز می تواند در صورت تمایل و دارا بودن امکاناات متعارف با ارائه خدمات پس از فروش از مبلغ کارمزد فوق الذکر بهره مند گردد.


ماده 8 – منافع حاصله و هزینه ها :

کلیه منافع حاصله از قرارداد اعم از ارزی و ریالی و تحت هر عنوان به استثنای اجرت حاصله شرکت، بازاریاب از مشتریان بابت نصب، راه اندازی، آموزش و دیگر خدمات پس از فروش بازاریاب بالمناصفه و به تساوی متعلق طرفین است منافع عبارت است از سود خالص حاصل از فروش محصولات موضوع قرارداد پس از کسر کلیه هزینه های مربوطه، بدیهی است هزینه های پروژه همان هزینه های متعارف فعالیت های مربوطه که مستند به مدارک کتبی باشد به علاوه دیگر هزینه های قانونی است. فعالیت های مربوطه از زمان مذاکره برای خرید تا پس از اتمام دوران گارانتی تعریف می شود.


ماده 9 – مالیات :

با عنایت به شخصیت حقوقی مستقل طرفین هر یک از آنها برای ضوابط و مقررات حاکم اقدام به اظهار و برداشت مالیات خواهد نمود.

کل مالیات های پرداخت شده مطابق اسناد مثبته توسط طرفین، هزینه اجرای قرارداد تلقی و از منافع حاصل همانند دیگر هزینه ها کسر می شود (به استثنای موارد استثنا شده ماده 8 که به شرکت بازاریاب تعلق می گیرد).


ماده 10 – الحاقات :

با عنایت به کلی بودن قرارداد حاضر برای هر مورد فروش به تناسب موضوع صورت جلسه ای بر اساس این قرارداد کلی تنظیم و جزئیات امور مورد مذاکره و توافق قرار خواهد گرفت. تمامی صورت جلساتی که بدین صورت تنظیم و امضاء می شود متمم و جزء لاینفک قرارداد حاضر محسوب می گردند.


ماده 11 – اختلافات و قانون حاکم :

در صورت بروز هرگونه اختلاف پس از اجرای کلیه تشریفات و مذاکرات دوستانه حل و فصل نهایی موضوع و در صورت عدم توافق به انتخاب دادگاه صالح خواهد بود.


ماده 12 – تخلفات :

این قرارداد در …… ماده نگارش یافت و طرفین ملزم به کمال همکاری و حسن نیت در اجرای دقیق آن و متمم های بعدی می باشند در صورت تخلف هر یک از طرفین از مفاد قرارداد و متمم های آن حق تقاضای جبران خسارت وارده برای طرف مقابل با توسل به کلیه ابزارهای قانونی محفوظ است در موارد سکوت قرارداد، عرف و مقررات قوانین تکمیلی کشور خواهد بود.

محل امضاءنماینده شرکت محل امضاء نماینده شرکت بازاریاب


پایگاه خبری حقوق نیوز- قراردادهای مشارکت



   instagram facebook telegram rss

© تمام حقوق مادی و معنوی این پایگاه محفوظ و متعلق به حقوق نیوز می باشد.هرگونه کپی و نقل قول از مطالب سايت با ذكر منبع و لینک سایت بلامانع است.

آدرس: تهران، خيابان خالد اسلامبولي (وزرا)، روبروي خيابان بيست و يکم، پلاک 82، اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي تهران

شماره (ها)ي تماس: 1866

شماره فکس: 88720461

ايميل: info [at sign] tccim [dot] ir

کليه حقوق مادي و معنوي اين پرتال متعلق به اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي تهران مي باشد.


مبالغ مورد نياز جهت صدور و تمديد کارت بازرگاني و عضويتDownloads-icon


ضوابط شرکت در کلاسهاي آموزشيDownloads-icon


کتاب قانون مقررات صادرات و واردات 95 (بخش تعرفه های گمرکی)Downloads-icon


راهنمای پرداخت آنلاین تعهدات مالی مرتبط با کارت بازرگانی و عضویتDownloads-icon


آمار صادرات از سال 80 تا 91 با فرمت (کشور – تعرفه)Downloads-icon


آمار واردات از سال 80 تا 91 با فرمت (کشور – تعرفه)Downloads-icon


دريافت فايل فرمت pdfDownloads-icon


دريافت فايل فرمت pdfDownloads-icon


دريافت فايل فرمت pdfDownloads-icon


دريافت فايل فرمت pdfDownloads-icon


دريافت فايل فرمت pdfDownloads-icon


دريافت فايل فرمت pdfDownloads-icon


دريافت فايل فرمت pdfDownloads-icon


دريافت فايل فرمت pdfDownloads-icon


دريافت فايل فرمت pdfDownloads-icon


دريافت فايل فرمت pdfDownloads-icon

قرارداد مشارکت در فروش
قرارداد مشارکت در فروش
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *