قرارداد مشاوره

قرارداد مشاوره
قرارداد مشاوره

قرارداد مشاوره با نام­ های قرارداد مشاور یا قرارداد خدمات مشاوره هم شناخته می ­شود و این قرارداد بین کارفرما  از یک طرف و  مشاور از طرف دیگر  منعقد می گردد .

دستورالعمل موافقت نامه و شرایط عمومی قراردادهای خدمات مشاوره ای پژوهشی، با توجه به ماده ۲۳ قانون برنامه و بودجه در سال ۱۳۷۹ منتشر شد. این دستورالعمل در واقع پیوست آیین نامه استانداردهای اجرایی طرح های عمرانی است. قانون, رعایت مفاد این دستورالعمل را برای تمامی دستگاه های اجرایی، مهندسین مشاور و سایر دست اندرکاران جزئی و کلی طرح ها و پروژه های عمرانی الزامی دانسته است. دستورالعمل ذکر شده، در ۳۳ ماده تنظیم شده است و تمامی موارد از جزئیات عقد قرارداد، تعریف طرفین قرارداد و مسئولیت های آنها، ضمانت های اجرایی، شرایط فسخ قرارداد، قوانین حاکم بر قرارداد و … را شامل شده است. 

دستورالعمل موافقت نامه و شرایط عمومی همسان تمامی افرادی را که طبق قرارداد به صورت دائم یا موقت و با بودجه مشاور به انجام خدمات تحت دستور او می پردازند، کارکنان مشاور می نامد و مسئولیت آنها را بر عهده مشاور نهاده است. از همین رو علاوه بر اینکه مشاور را موظف به شناسایی و بررسی کارکنان مشاوره در زمینه پژوهشی نموده است، وی را ملزم به ارائه لیست همکاران پژوهشی به همراه رزومه کاری و حرفه ای به کارفرما نموده است. تغییر این افراد نیز باید با نظر کارفرما انجام پذیرد.

از سوی دیگر، کارفرما نیز نمی تواند از کارکنان شاغل مشاور برای بررسی کیفیت و کمیت انجام تعهدات موضوع قرارداد استفاده نماید.

  فایل word نمونه قرارداد مشاوره 1  فایل pdf نمونه قرارداد مشاوره 1

قرارداد مشاوره

    فایل word نمونه قرارداد مشاوره 2  فایل pdf نمونه قرارداد مشاوره 2

   فایل word نمونه قرارداد مشاوره 3  فایل pdf نمونه قرارداد مشاوره 3

   فایل word نمونه قرارداد مشاوره 4  فایل pdf نمونه قرارداد مشاوره 4

   فایل word نمونه قرارداد مشاوره 5  فایل pdf نمونه قرارداد مشاوره 5


  فایل pdf نمونه قرارداد مشاوره 1Downloads-icon


  فایل pdf نمونه قرارداد مشاوره 2Downloads-icon


 فایل pdf نمونه قرارداد مشاوره 3Downloads-icon


 فایل pdf نمونه قرارداد مشاوره 4Downloads-icon


  فایل pdf نمونه قرارداد مشاوره 5Downloads-icon


Downloads-icon


021 –
28 42 78 46

ورود / ثبت‌نام

سایر خدمات

پرسش و پاسخ

مجله حقوقی

قرارداد مشاوره

امضای الکترونیک

تنظیم یا بررسی قرارداد

بانک نمونه قرارداد

ورود / ثبت‌نام

021 –
28 42 78 46

جهت دریافت قرارداد و مشاوره اختصاصی پیرامون این قرارداد لطفا وارد حساب کابری خود شوید.

جهت دریافت قرارداد لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

با تشکر از اعتماد شما به وینداد.
ازین پس می توانید این قرار داد را دانلود و بابت آن مشاوره رایگان دریافت نمایید.

برای دریافت نسخه کامل بر روی دکمه زیر کلیک کنید:

مطابق تعریف ماده 2 بند 5 آیین نامه خرید خدمات مشاوره، مشاوره هر نوع خدمات مدیریتی، کارشناسی، مشاوره‌ای یا خدمات مهندسی مشاور در حوزه‌هایی است که نیازمند صلاحیت و تخصص می‌باشد.

قرارداد مشاوره قراردادی است که کارفرما براساس آن می‌تواند افرادی را با عنوان مشاور به صورت ساعتی و با تعهد حضور در ساعات معین به کار بگیرد. متقابلا اگر فردی بخواهد از تخصص خودش به صورت ساعتی استفاده نماید نیازمند انعقاد این قرارداد است.

این نکته حائز اهمیت است که اصولا مشاور به استخدام رسمی شرکت یا سازمان محل فعالیت خود در نمی‌آید و قرارداد او از نوع قرارداد مشاوره است، نه استخدام یا کار.

دستمزد مشاور اصولا به‌صورت ساعتی تعیین می‌شود؛ به‌عبارت دیگر، مشاور موظف است تعداد ساعت معینی (مثلا ۱۰۰ ساعت) را به شرکت طرف قرارداد خود اختصاص دهد و در ازای هر ساعت مبلغی دریافت کند.

برای اطمینان یافتن از ارتباط درست میان طرفین، شرایط زیر باید در هر قرارداد مشاوره‌­ای اعمال شود:

یک قرارداد بدون مشخص شدن طرفین، قرارداد نخواهد بود. نام­‌های قانونی طرفین باید در ابتدای قرارداد ذکر شود تا مشخص شود چه کسانی در قرارداد دخیل هستند.

طرفین باید به یک درک متقابل از تعهدات یکدیگر برسند. وظایفشان چیست؟ هدف نهایی چیست؟ ماهیت و دامنه فعالیت­‌های کسب و کار باید به طور گسترده و کامل مورد بحث قرار بگیرد و وظایف مختلف طرفین هم در قرارداد نیز ذکر شود.

در صورتی که اطلاعات حساس یا موضوعات مربوط به مالکیت معنوی در طول کار وجود داشته باشد، باید از وجود بند جلوگیری از نقض اطلاعات محرمانه در قرارداد، اطمینان حاصل نمایید.

زمان شروع و پایان کار مشاور باید در قرارداد ذکر شود. این بازه زمانی باید به وضوح مشخص شود.

همانند هر قرارداد دیگری در این نوع از قرارداد هم باید ترتیبات پرداخت مشخص شده باشد. صرف نظر از این که پرداخت به صورت یک­جا یا به صورت اقساط باشد، نکته مهم، وجود بندی در قرارداد مربوط به پرداخت است.

قرارداد نظارت و قرارداد مشاوره ساعتی

وینداد یک موسسه حقوقی نمی‌باشد، بلکه پلتفرمی جهت ارائه مشاوره و امور قراردادی در بستر اینترنت است.
خدماتی شامل بانک اسناد حقوقی و قرارداد ها، مشاوره حقوقی تخصصی برای هر قرارداد، امکان درخواست طراحی، تنظیم و بررسی قراردادهای حقوقی و درخواست وکیل برای پیگیری و طرح پرونده ها و دعاوی حقوقی و کیفری برای کسب و کار ها و اصناف است.

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد می‌باشد ©

وینداد توسط سرور های قدرتمند ابری پارس پک میزبانی و پشتیبانی می شود.

این قرارداد فی مابین آقای /خانم …………………. بعنوان ……………….. شرکت ……………………. به نشانی: ………………………………… و کدپستی ……………………………………………… که من بعد در این قرار داد «کارفرما» نامیده می شود از یک طرف

و آقای …………………………. فرزند …………………… دارای کدملی ………………………………. به نشانی: ……………………………………………….. کدپستی …………………………………………….. و شماره همراه ………………………….. و شماره ثابت …………………………………….. که در این قرارداد من بعد«مشاور» نامیده می شود از طرف دیگر طبق شرایط زیر منعقد می شود.

ماده 1- موضوع قرارداد

موضوع قرار دادحاضر عبارت است از :ارائه خدمات مشاوره بیمه ای ،بررسی سیستم های اداری ، مالی و شناسایی مغایرت های احتمالی با قوانین و مقررات،بخشنامه ها و دستورالعمل های مربوطه و ارائه آموزش و رهنمودهای لازم به منظورانجام صحیح تعهدات قانونی شرکت کارفرما ،تسهیل در رفع موارد مغایر با قوانین و مقررات موجود و النهایه پیگیری و ارائه گزارش اصلاحات و اقدامات بعمل آمده از سوی مشاور به کارفرما.

ماده 2-  مدت قرارداد

قرارداد مشاوره

مدت قرارداد بعد از پرداخت  مبلغ مندرج در بند 1 ماده 3 این قرارداد جمعاً به مدت ………………..روز و به شرح ذیل خواهد بود:

1)  مدت زمان بررسی اولیه توسط مشاور حداکثر15 روز بعد از پیش پرداخت این قرارداد می باشد.

2)  مدت زمان انجام اصلاحات توسط کارفرما ،10روز بعد از دریافت گزارش اولیه مشاور خواهد بود.

3)  مدت زمان بازنگری  و تصحیح و نیز تکمیل و نهایی سازی گزارش توسط مشاور ، 5 روز خواهد بود.

تبصره1:  در صورتی که نیاز به تمدید مدت قرار داد باشد؛ طرفین با توافق کتبی نسبت به تمدید آن اقدم خواهند نمود.

ماده 3– مبلغ قرارداد

 مبلغ قرارداد برای اجرای خدمات موضوع این قرارداد مجموعاً ………………………….ریال (به حروف………………………………………………… ) بوده که از طرف کارفرما و به شرح ذیل قابل پرداخت می باشد:

1) 20درصد کل مبلغ قرار داد معادل …………………………………………………. ریال (به حروف……………………………………………………………) به هنگام امضای قراردادتحت عنوان پیش پرداخت از سوی کارفرما به مشاور پرداخت خواهدشد.

2) 50 درصد مبلغ قرارداد به بعد از ارائه نکات و خدمات مشاوره ای مطابق با موضوع این قرار داد توسط مشاور به وی پرداخت خواهد شد.

3)  30 درصد مابقی قرارداد پس از اتمام اصلاحات توسط کارفرما و بازنگری و تصحیح توسط مشاور و متعاقباً ، ارائه گزارش نهایی از سوی مشاور به وی پرداخت خواهد شد.

 

تبصره2:         مبلغ پرداختی در این قرارداد بصورت خالص بوده و کلیه کسورات قانونی به عهده کارفرما می باشد .که طبق بند های(1)،(2) و (3) ماده 3 این قرار داد به شماره حساب ……………………. بانک …………… با کد ……………………. و شماره شبای ………………………………. IR که متعلق به مشاور می باشد به وی پرداخت خواهد شد.

ماده4- تعهدات مشاور

1)  مشاور موظف است موضوع قرار داد را در مدت زمان تعیین شده انجام دهد.در صورت موافقت کتبی کارفرما، زمان تعیین شده قابل تمدید است.

2) کلیه اسناد و مدارک پروژه که از طرف کارفرما در اختیار مشاور و همکاران وی قرار می‌گیرد و همچنین اسناد و مدارکی که جهت این پروژه بصورت خروجی مکتوب در قالب گزارش ها تهیه می‌گردد  متعلق به کارفرما بوده و محرمانه تلقی می‌گردد. قرار دادن این اسناد و مدارک بدون اجازه کتبی کارفرما در اختیار دیگران، تخلف از قرار داد حاضر محسوب شده و به کارفرما حق فسخ قرار داد را خواهد داد. مفاد این بند صرفاً به مدت زمان این قرارداد محدود نمی شود. در صورت بروز خسارت مشاور ملزم به جبران خسارت وارده به کارفرما خواهد بود.

3) مشاور حق واگذاری انجام موضوع این قرار داد به طور کلی یا جزئی را به دیگری ندارد.تمامی تعهدات و الزامات مندرج در این قرار داد که باید از سوی مشاور انجام گیرد، می بایست شخصاً از سوی وی ایفا گردد.

4) مشاور موظف است به محض دریافت مبلغ مندرج در بند 1 ماده 3 قرار داد نسبت به انجام خدمات مشاوره ای خود اقدام نماید.

5) مشاور موظف است در ساعات و ایامی که از سوی کارفرما  اعلام می شود؛به منظور ارائه خدمات مشاوره ای در چارچوب این قرار داد در محلی که کارفرما معین می کند،حضور یابد.

6) مشاور با امضای این قرار داد، اذعان نمود که توانایی علمی و عملی لازم برای اجرای موضوع قرار داد را داشته و صحت و سقم کلیه گزارشات و نظرات کارشناسی خود را تائید می نماید.

7) مشاور موظف است موضوع قرار داد را بطور کامل انجام دهد و در صورت انجام بخشی از قرار داد به صورت ناقص، پرداختی به وی صورت نخواهد گرفت. مضافاً در صورت عدم انجام کامل تعهدات و تکالیف، وی موظف به عودت وجوه دریافتی خواهد بود.

ماده 5- تعهدات کارفرما

1) مدارک و همچنین تسهیلات ، تجهیزات و ابزار کار مورد نیاز و متعارف جهت اجرای صحیح قرارداد را در اختیار مشاور قرار دهد.

2) تامین محل کار ،غذا ،امکانات مناسب و همچنین همکاری کامل کارکنان شرکت کارفرما برای اجرای هر چه بهتر عملیات موضوع قرارداد را برای مشاور فراهم نماید.

3) کارفرما متعهد است اصلاحات ارائه شده از سوی مشاور در مدت زمان تعیین شده را انجام دهد.

4) کارفرما موظف است حق الزحمه مشاور طبق ماده 3 قرارداد را پرداخت نماید.

5) در صورت اعزام مشاور به ماموریت داخلی از سوی کارفرما ،پرداخت کلیه هزینه های سفر از قبیل فوق العاده ماموریت به مبلغ روزانه ……………………ریال، تهیه بلیط ، اقامت و غذا به عهده کارفرما می باشد.در هر صورت مشاور برای انجام سفرهای ضروری، با هماهنگی کارفرما اقدام خواهد نمود.

ماده 6–حل اختلاف

در صورت بروز هر گونه اختلاف ناشی از اجراء یا تفسیر مفاد این قرارداد ، طرفین بدواً از طریق مذاکره مستقیم و در صورت عدم حصول نتیجه از طریق هیأت 3 نفره داوری ، متشکل از نماینده کارفرما، نماینده مشاور و یک نفر متخصص حرفه ای  مرضی الطرفین در زمینه مالی قابل حل و فصل خواهد بود. در صورت عدم موافقت طرفین در انتخاب داور در ظرف مدت 7 روز، موضوع اختلاف در محاکم ذیصلاح مطرح و پیگری خواهد شد.

ماده 7- اخطار و نشانی طرفین قرارداد    

اقامتگاه مشاور همانست که در مقدمه این قرارداد ذکر شده و در صورت تغییر باید کتباً به اطلاع طرف مقابل رسانیده شود و مادامیکه به ترتیب فوق عمل نشده ، ارسال هرگونه نامه یا اخطار به اقامتگاه وی ابلاغ شده محسوب و عذر عدم اطلاع ، مسموع نخواهد شد.

ماده 8- تاخیر در انجام تعهدات

هرگاه مشاور نتواند موضوع قرارداد را درموعد تعیین شده درماده2 قرار داد انجام دهد باید به ازای هر روز تاخیر از آخرین روز اتمام تعهد خود،(…….. درصد)  از کل مبلغ قرار داد را بعنوان خسارت تاخیر به کارفرما پرداخت نماید. پرداخت خسارت از سوی مشاور،  نافی حق مراجعه کارفرما به مراجع ذیصلاح نخواهد بود.

ماده 9- نسخ قرارداد

این قرارداد در 9 ماده و 2تبصره و در 2 نسخه واحد الاعتبار تنظیم و در تاریخ ……………………………… بین طرفین مبادله گردید .

 

قرارداد مشاوره

                            امضاء مشاور                                                                     امضاءکارفرما

 

نمونه سند حقوقی که به رایگان در اختیار دارید توسط متخصصین رشته حقوق تهیه شده و یصورت دوره ای ویرایش می شود. شما می توانید فایل ورد و پی دی اف سند فوق را دانلود کرده و پس از اعمال تغییرات ضروری مورد استفاده قرار دهید. بدیهی است که صلح؛ مرجع حقوقی ایران هیچ گونه مسوولیتی در مورد استفاده شما از این سند بر عهده نمی گیرد. پیشنهاد ما همواره این است که در انجام امور حقوقی خود از متخصصین یاری بگیرید، شما می توانید برای یافتن وکیل، کارشناس رسمی و یا دفتر اسناد رسمی مناسب در سراسر کشور از لینک های زیر استفاده کنید.

دسترسی سریع

قرارداد

قوانین

کتاب

متخصصین

دفـاتر

۸۸۳۲۱۰۸۸

ادامه مطلب

 

 

قرارداد مشاوره

متن کوتاه توضیخ در مورد مهدی قاسمی

مهدی قاسمی متولد بیستم مردادماه سال 1359 در شهر زیبا و باستانی مراغه از توابع استان آذربایجان شرقی و ساکن تهران هستم که هرسه مقطع دبیرستان و کارشناسی و کارشناسی ارشد را با رتبه ممتاز فارغ التحصیل شده‌ام و در حال حاضر به عنوان مدیر عامل شرکت بین المللی حقوقی برهان متین مشغول به ارائه خدمات حقوقی بوده و … .

ادامه مطلب

این قرارداد بین…………… از واحدهای تابعه شرکت سهامی عام…………… با نمایندگی …………… ( قائم مقام مدیر) به نشانی ….. , کیلومتر …………… که در این قرارداد اختصاراً کارفرما نامیده می شود از یک طرف و آقای …………… فرزند …………… به آدرس …………………………………………………………… , که در این قرارداد اختصار مشاوره نامیده می شود با شرایط زیر منعقد می گردد .

ارائه خدمات مشاوره ای به منظور بسط و توسعه امور حفاظت فیزیکی کارخانه براساس خدمات شرح خدمات قرارداد .

خدمات این قرارداد که توسط مشاوره تعهد می گردد به شرح زیر خواهد بود :1-2- همکاری در تهیه طرح های مرتبط با حفاظت فیزیکی کارخانه .2-2- …………… پیش نویس شرایط مناقصه واگذاری حفاظت فیزیکی کارخانه .3-2- نظارت و پیگیری مراحل اجرایی طرح های مقدماتی که شامل قراردادهای پیمانکاران ذیربط می گردد .4-2- مشاوره با امور اداری طرح های مقطعی و کوتاه مدت جهت بالا بردن ضریب حفاظتی کارخانه .

مدت قرارداد برای انجام خدمات موضوع ماده 2 از تاریخ ……………………………. به مدت یک ماه تعیین می گردد.

ناظر قرارداد آقای …………… مدیر امور اداری و انجام امورات مشاوره با هماهنگی ایشان انجام خواهد گردید .

حق الزحمه این قرارداد مبلغ 200000 ریال می باشد .تبصره 1 ـ کسورات قانونی برابر ضوابط مربوطه از حق الزحمه فوق کسر خواهد شد .تبصره 2ـ ماهیانه بابت ایاب و ذهاب مبلغ 200000 ریال به مشاوره پرداخت می گردد .

هزینه های مربوط به تحریر , تکثیر در جهت ارائه خدمات فوق الذکر به عهده کارفرما بوده , چنانچه به ضرورت امر نیاز به خارج شدن از حوزه شهری باشد ضمن الزام به انجام امور محوله کارفرما به ازاء هر روز ماموریت مبلغ 40000 ریال به عنوان حق مأموریت پرداخت و سایر هزینه ها در مدت مأموریت برابر مقررات کارخانه قابل پرداخت خواهد بود .

چنانچه به دلائل قانونی و یا غیرقابل کنترل برای هریک از طرفین انجام امور تعهدات متوقف گردد حق الزحمه متعلقه به نسبت ایام سپری شده پرداخت خواهد شد .

طرفین قرارداد موافقت دارند در صورت بروز اختلاف مراتب از طریق حکمیت شخص ثالث مورد توافق طرفین حل و فصل گردد .

مشاور متعهد است کلیه توان خود در راه پیشبرد حفاظت فیزیکی کارخانه بکار ببندد . سایر موارد پیش بینی نشده در قرارداد تابع مقررات جاری کشور خواهد بود و هرگونه تغییر در قوانین که مرتبط با موضوع قرارداد باشد رعایت آن برای طرفین الزامی است .

این قرارداد در 10 ماده و 2 تبصره و سه نسخه دارای حکم واحد می باشد .

کارفرما قائم مقام مدیر…………… مشاور ……………

وکیل پایه یک دادگستریعضو هیأت مدیره گروه بین المللی حقوقی برهانوکیل متخصص دعاوی املاک و اراضی، بیمه، حقوق مهندسی و پیمانکاریوکیل متخصص تنظیم قراردادهای داخلی، دعاوی ناشی از قراردادها، امور تجاری و شرکت‌ها

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

موارد ستاره دار اجباری هستند.

تمام حقوق مادی و معنوی بانک قراردادهای ایران (بقا) محفوظ است. بازنشر محتوای این سایت با ذکر نام و آدرس سایت قراردادها بلامانع است. | طراحی وب امیتیس

لامینگو یکی از خدماتی بود که ما مدتها بود منتظر عرضه‌شدن آن بودیم و خوشحالم که این انتظار ارزش داشت و توانستیم خدمات خوب و باکیفیتی رو در بخش‌های مختلف حقوقی بگیریم. شاید بتونم بگم به جرات در زمان ما بسیار بسیار تاثیر گذار بود.

مجموعه ما از خدمات علمی تخصصی لامينگو با مدیریت آقای دکتر قاسمی بهره مند شده و بدین وسیله از ایشان و همکاران محترم در خصوص ارایه رهنمودهای کارساز حقوقی تشکر فراوان می‌نمایم. در شرایط دشوار اقتصادی داشتن مشاوره حقوقی کارآمدی چون ایشان نعمت گرانبهایی است.

پاسخ سریع و دقیق به مسایل حقوقی کسب و کار‌ها به ویژه استارتاپ‌ها، چالشی‌ست که لامینگو راه حل مناسبی برای آن است. نوین‌تک تاکنون از تجربه مشاوران لامینگو در حوزه سرمایه‌گذاری و قراردادهای شتابدهی بهره گرفته که این همکاری قطعا بلندمدت خواهد بود.

اتفاقات توسعه فناوری که در مرکز صنعتی سازی نانو رقم خورد، قطعا بدون بهره‌مندی از مشورت‌های شخص آقای دکتر قاسمی و گروه توانمندشان در لامینگو محقق نمی‌شد و به همین دلیل آی‌کن مدیون تخصص و مشورت با ایشان است.

با دکتر قاسمی و دیگر متخصصین موسسه حرفه‌ای لامینگو، بسیار اقتصادی، دقیق، سریع و هوشمند به نتایج مطلوب رسیدیم و این تازه آغاز کار است.

قرارداد مشاوره

با مدیریت جناب آقای دکتر قاسمی، مجموعه‌ای کاربلد و امین در لامینگو گرد هم آمدند که مجموعه شرکت مهرپارس در مقاطع و حوزه‌های مختلف حقوقی از آن بهره‌مند گردیده است. دانش کافی، خلاقیت و آگاهی به مسایل روز حوزه کسب‌وکارها همکاری با ایشان را برای مهرپارس اطمینان‌بخش و لازم نموده است.

زمانی‌ که در کشور هنوز مفهوم استارتاپ و حقوق تکنولوژی فراگیر نشده بود آقای دکتر قاسمی جزء معدود افرادی بودند که یار و همراه مرکز ما بودند و همیشه از مشورت‌های هوشمندانه و تخصصی ایشان استفاده کردیم. شکی نیست لامینگو هم با مدیریت مدبرانه ایشان یکی از پیشگامان خدمات هوشمند حقوقی در کشور خواهد شد.

خوشحالم اعلام کنم که آقای دکتر قاسمی و تیم ایشان در لامینگو با خدمات حقوقی حرفه‌ای، دقیق، اقتصادی و هوشمند توانسته‌اند جایگاه مشاوره تخصصی آنلاین خود را اثبات کنند.

در طی سالیان اخیر ضرورت حضور نهادی با قابلیت ارایه سبدی متنوع از خدمات حقوقی و قراردادی در کنار ارزشگذاری حرفه‌ای و از همه مهمتر توانمندی در تجاری‌سازی فناوری‌ها و دارایی‌های فکری به شدت احساس می‌شده است که خوشبختانه به همت دوست و برادر عزیزمان آقای دکتر قاسمی و به پشتوانه تخصص بی نظیر و تجربیات گرانبهای ایشان با تاسیس لامینگو این خلا مهم در اکوسیستم نوآوری و فناوری ایران برداشته شده است.

جای خالی این گونه خدمات تخصصی به شدت احساس می‌شد. لامینگو ترکیبی است از تخصص، تجربه و نوآوری که با همت و توانمندی جناب آقای دکتر قاسمی و تیم فوق‌العاده ایشان به وجود آمده است‌‌. امیدوارم روز به روز موفق‌تر باشند.

وقتی یک قرارداد در واحد حقوقی شرکت تنظیم میشه، همیشه به این موضوع فکر می‌کنیم آیا این قرارداد می‌تونست بهتر از این هم باشه. آیا نکته‌ای هست که ما ازش غافل شده باشیم، چون برامون خیلی مهمه قراردادی که از واحد حقوقی شرکت بیرون میره به طور کامل حافظ منافع شرکت باشه. مطمئنا این موضوع دغدغه بسیاری از مدیران نیز است، لامینگو با داشتن تیمی حرفه‌ای و با مدیریت آقای دکتر قاسمی برای این موضوع راه حلی اقتصادی، سریع و کارآمد به شمار می‌آید.

برخی واژه‌ها در عین مثبت بودن دارای تعریف مبهمی هستند. مثلا وقتی می‌گوییم حرفه‌ای با انواع و اقسام صفات و خصوصیات روبه‌رو می‌شویم و برای درک بهتر مفهوم آن، هیچ چیز مانند یک نمونه نمی‌تواند کارساز باشد. آقای دکتر قاسمی عزیز نمونه‌ای بی‌دلیل در تعریف واژه حرفه‌ای هستند. دو سال قبل، وقتی در اوج بحران در یک پرونده مهم بین‌المللی در سوئیس با ایشان روبرو شدم، امید چندانی به بهبود نداشتم. امّا با درایت ایشان نه تنها راه‌های برون رفت پدیدار شدند که توفیق و پیروزی بسیار سهل و مطمئن نمایان شدند.

رویای برون‌سپاری فعالیت‌های حقوقی برای شرکت‌ها و دریافت خدمات حقوقی برای اشخاص حقیقی با کیفیت ممتاز و با هزینه پایین، با تیم فوق‌العاده و تجارب موفق لامینگو در زمینه هوشمندسازی خدمات حقوقی، می‌تواند به بهترین نحو ممکن محقق شود.

از همکاری و مساعدت‌های‎ خالصانه جناب آقای دکتر قاسمی و مجموعه متخصصان لامینگو کمال تشکر و قدردانی را به عمل می‌آورم. خدمات این تیم متخصص منجر به امضای یک قرارداد همکاری فناورانه بین شرکت بنده با یکی از بزرگترین شرکت‌های بین‌المللی حوزه نفت و گاز شده است. تعهد این مجموعه در خصوص حفظ اطلاعات و تخصص مثال‌زدنی این تیم در رعایت استانداردهای حقوقی، برگ ارزشمندی جهت ارایه خدمات نوین حقوقی به جامعه فناوری ایران اسلامی‌مان خواهد بود.

قرارداد مشاوره قراردادی است که به موجب آن کارفرما، از خدمات مشاوره‌ای شخص دارای تبحر علمی و تجربۀ کافی در زمینۀ مورد نظر استفاده می‌کند. کارفرمایان اعم از شرکت‌ها، پیمانکاران، صاحبان پروژه، مؤسسات و مجموعه‌های مختلف هر یک در حیطۀ عملکرد خود ممکن است نیاز به استفاده از خدمات مشاوره‌ای داشته باشند. قرارداد مشاوره لزوماً در پروژه‌های مهندسی کاربرد ندارد، بلکه در حیطه‌های مختلف تخصصی اعم از مدیریتی، حقوقی، بازرگانی، تولید کالا و عرضۀ خدمات از قرارداد مشاوره استفاده می‌شود.

در قرارداد مشاوره، مشاور اصولاً دخالتی در اجرای فعالیت‌های کارفرما ندارد. مشاور، کارفرمای خود را در نحوۀ عملکرد نسبت به موضوعی که نیازمند مشاوره است، ارشاد و توصیه‌های لازم را ارائه می‌دهد. همچنین، مشاور ممکن است به موجب قرارداد مشاوره وظایف نظارت در حیطۀ مشاوره را عهده‌دار شود. در ادامه بیشتر به ویژگی‌های قرارداد مشاوره خواهیم پرداخت.

 

با توجه به ماهیت خاص قرارداد مشاوره نسبت به سایر قراردادهای ارائۀ خدمات، توجه به موارد ذیل ضروری به نظر می‌رسد:

در قرارداد مشاوره یک طرف کارفرما بوده که نیازمند ارائۀ مشاوره یا نظارت وی بر فعالیت مورد نظر خود است. طرف دیگر، مشاوری است که در ازای ارائۀ خدمات مشاوره‌ای به نحو ساعتی یا طرق دیگری که مورد توافق باشد، حق‌المشاوره و اجرت خود را دریافت می‌دارد. موضوع قرارداد مشاوره، حیطه‌ای است که مشاور در آن زمینه باید به کارفرمای خود ارائۀ خدمت کند.

مشاور ضمن قرارداد مشاوره علاوه بر آنکه صلاحیت اولیۀ وی از سوی کارفرما احراز شده است، باید دارای تبحر به معنی دارا بودن علم و تجربۀ کافی در حیطۀ مشاوره باشد و نسبت به این اظهار، تعهدات ضمن قرارداد مشاوره را می‌پذیرد.

قرارداد مشاوره اصولاً یک قرارداد طویل‌المدت و دائمی نیست. در صورتی که موضوع مشاوره انجام یک پروژه یا طرح خاص باشد، با اجرای کامل طرح، قرارداد نیز پایان می‌یابد. در حالت‌های دیگر نیز، مدت قرارداد و فعالیت مشاور در طول آن معین می‌گردد و کارفرما در صورت نیاز و رضایت از عملکرد مشاور می‌تواند آن را تمدید نموده یا به قرارداد مشاوره خاتمه دهد.

با انعقاد قرارداد مشاوره و آغاز فعالیت مشاور، وی به اطلاعات مختلفی در زمینۀ امور اداری و تجاری کارفرما دسترسی پیدا خواهد کرد. بنابراین، لازم است تا مشاور با تمهیداتی ملتزم به حفظ رازداری و منع افشای اطلاعات محرمانه و در صورت لزوم، منع رقابت در حیطه‌های خاص شود. چراکه ممکن است نقض محرمانگی موجب ایراد زیان‌های جبران‌ناپذیر به کارفرما شود.

قرارداد مشاوره با اتمام مدت همانطور که گفته شد خاتمه می‌یابد. اما در مواردی مثل عملکرد نامطلوب مشاور و یا عدم تمایل طرفین به ادامۀ همکاری باید مقرراتی در خصوص فسخ و خاتمۀ قرارداد پیش‌بینی شود.

در قرارداد مشاوره، کارفرما نیز تعهداتی را عهده‌دار می‌شود. تأمین هزینه‌های مشاور در راستای اجرای تعهدات خویش و دسترسی وی به اطلاعات مورد نیاز از جمله وظایف کارفرما است. مشاور نیز باید حسب توافق در زمان و با کیفیت مورد نظر مشاوره و نظارت خود را عرضه کند و حوزه‌های خدمت‌رسانی وی باید در قرارداد با شرح موضوع تبیین شود.

ضمانت‌های اجرای نقض تعهدات هر یک از طرفین قرارداد مشاوره بر مبنای تعهدات آنها می‌باید مشخص شود تا مشاور با الزام کافی خدمات خود را به نحو شایسته ارائه دهد. همچنین، پیش‌بینی شیوۀ حل اختلاف در قرارداد به نحوی که دارای کمترین هزینه و بیشترین سرعت باشد امری ضروری است. در صورتی که مذاکرات طرفین به نتیجۀ صلح‌آمیز و مورد رضایت نایل نشد، طرفین می‌توانند بنا به قرارداد به داوری یا مراجع قضائی جهت حل اختلاف، جبران خسارت و احقاق حقوق خود متوسل شوند.

 

تنظیم قرارداد مشاوره با توجه به اهمیت فعالیت و تخصص مشاور و خدمات وی برای کارفرما امری ضروری است؛ زیرا در قرارداد مشاوره، تعهدات طرفین در طیف متنوعی قرار می‌گیرد: از ساعات کاری و نحوۀ مشاوره و حقوق مشاور تا انتظاراتی که کارفرما جهت پیشبرد طرح یا امور خود از بکارگیری یک مشاور متبحر و کیفیت مشاوره و امانتداری وی دارد. بدون تنظیم یک قرارداد مشاورۀ حرفه‌ای که به تمامی موارد یادشده نپرداخته باشد، اتکای کارفرما به مشاور و اطمینان مشاور از دریافت حقوق خود به مخاطره خواهد افتاد.

مشاوره و حیطۀ عملکرد کارفرمایی که نیازمند خدمات مشاوره‌ای است، اموری کاملاً تخصصی بوده و باید جنبه‌های حقوقی در کنار وجوه کاری و تجاری آن رعایت شود. تیم حقوقی تنظیم قراردادهای لامینگو، قرارداد مشاوره ویژۀ خود را با دقت نظر و ملاحظۀ جنبه‌های حقوقی و حرفه‌ای به نحو جامع تقدیم شما نموده است. همچنین در این زمینه آمادۀ ارائۀ مشاورۀ حقوقی در تنظیم قرارداد سفارشی شما خواهد بود.

{{item.content}}

ثبت اطلاعات تکمیلی کاملا اختیاری بوده و صرفا جهت تسریع در آماده سازی متن کامل قرارداد شما در نظر گرفته شده است .

02188678691 | 02188673186

info (at) lawmingo.com

اولین شرکت دانش‌بنیان کشور در زمینه خدمات حقوقی و ارزش گذاری

مشاهده همه >>

مشاهده همه >>

مشاهده همه >>

مشاهده همه >>

مشاهده همه >>

قرارداد مشاوره

در جوامع امروزی بهره‌مندی از تخصص، دانش و مهارت متخصصان را می‌توان یکی از رازهای موفقیت افراد و شرکت‌های بزرگ دانست. تمامی شرکت‌ها و موسسات برای به دست آوردن اهداف بزرگ و سود بیشتر می‌توانند از تخصص و دانش افراد متخصص استفاده کنند. این دسته از افراد با دید حرفه‌ای به مسائل روز دنیا، می‌توانند مشاور بسیار مناسبی برای شرکت‌های کوچک و بزرگ باشند. مشاوران حرفه‌ای معمولا شناخت خوبی در ارتباط با نیروی‌های انسانی، باز‌ارهای تجاری، نحوه بازاریابی و فروش محصولات و کاهش ریسک دارند. نحوه تنظیم قرارداد مشاوره و رعایت نکات مهم آن موضوعی‌ست که در این مطلب سعی داریم شما را با آن آشنا کنیم.

قرارداد مشاوره دارای نکات فراوانی‌ست که در ذیل به جزئیات آن پرداخته‌ایم.

تنظیم قرارداد مشاوره که نام دیگر آن قرارداد خدمات مشاوره است بین کارفرما از یک طرف و مشاور متخصص از طرف دیگر منعقد می‌شود.

استفاده از مشاور بسته به توافق طرفین قرارداد می‌تواند متغیر باشد؛ بدین معنا که استفاده از تخصص مشاور، برای مدت مشخص یا پروژه خاص باشد. قرارداد مشاوره با توافق طرفین قرارداد می‌تواند به یکی از صورت‌های زیر منعقد شود.

قرارداد ساعتی، شامل کارمندان و مشاورینی که، بر اساس ساعت مشاوره و مطابق قانون کار، حقوق دریافت می‌نمایند، می‌شود. در قرارداد ساعتی، مشاور بر اساس میزان ساعاتی که برای شرکت کار می‌کند، مستحق دریافت حقوق است. در نتیجه مشاورین مذکور، مشمول حمایت‌های قانونی کارگران از جمله بیمه و پاداش می‌شوند. در تنظیم قرارداد مشاوره‌ ساعتی، ساعات کار در هفته، نباید از ۴۴ ساعت و در روز ، از ۸ ساعت بیشتر باشد، در غیر این صورت، اضافه کار محسوب می‌شود و بابت آن ۴۰ درصد به مشاور، اضافه‌کاری تعلق می‌گیرد.

ممکن است طرفین قرارداد مشاوره توافق کنند تا مشاور برای یک پروژه‌ای مشخص که زمان شروع و پایان آن از قبل تعیین شده است به کار گرفته شود. در این صورت مشاور فقط برای آن پروژه به کار گرفته می‌شود و هیچ‌گونه رابطه استخدامی دیگری با کارفرما ندارد.

کارفرما مکلف است بر اساس میزان ساعاتی که مشاور برای شرکت فعالیت می‌کند و در مقابل آن مبلغ معینی را دریافت می‌کند او را بیمه نماید مگر اینکه قبلا مشاور توسط مرجع دیگری بیمه شده باشد که در این صورت نیز باید مفاصا حساب بیمه‌ای خود را به شرکت تسلیم نماید.

در قرارداد مشاوره معمولا کارفرما تمامی اطلاعات و اسناد محرمانه شرکت را در اختیار مشاور قرار می‌دهد تا مشاوره بتواند بهترین راه‌حل را برای سود‌دهی بیشتر پشنهاد دهد. در این موارد باید قرارداد عدم افشای اطلاعات بین طرفین قرارداد منعقد شود. طرفین قرارداد می‌توانند عدم افشای اطلاعات را به صورت مجزا از قراراداد اصلی، طی قرارداد جداگانه‌ای منعقد کنند یا می‌توانند این مورد را در یکی مواد قرارداد مشاوره پیش‌بینی نمایند.

مدت قرارداد با توجه به توافق طرفین قرارداد تعیین می‌شود. مدت قرارداد مشاوره را می‌توان ماهانه، سالانه یا ساعتی تعیین شود.

توصیه ثبت‌یاری:اگر مشاور برای پروژه مشخص به کار گرفته شده باشد، مدت قرارداد مشاوره به میزان مدت همان پروژه است.

در تنظیم قرارداد مشاوره، طرفین قرارداد بسته به موضوع قرارداد، یک سری حقوق و تعهداتی نسبت به یکدیگر یا اشخاص ثالث پیدا می‌کنند که در این قسمت چند نمونه از موارد مهم آن را بیان می‌کنیم.

رابطه حقوقی طرفین قرارداد مشاوره با توجه به توافق طرفین می‌تواند تابع قانون کار باشد، از طرفی ممکن است توافق شود که بین مشاور و کارفرما هیچ‌گونه رابطه استخدامی ایجاد نشود. طرفین تنظیم قرارداد مشاوره می‌بایست وجود یا عدم وجود رابطه استخدامی و نوع آن را در قرارداد تصریح کنند.

محدوده مشاوره و موضوعاتی که نیاز به ارائه نظریات مشاور دارد می‌بایست در قرارداد تصریح شود. مشاور نمی‌تواند در غیر از موضوعات مورد توافق در رابطه به سایر موضوعات اظهارنظر کند.

ممکن است بنا به توافق طرفین، تعهد مشاور انحصاری یا غیرانحصاری باشد. انحصاری بودن تعهد مشاور بدین معناست که طرف مشاور نمی‌تواند در انجام تعهد از دیگر مشاوران استفاده کند، در مقابل ممکن است تصریح شود که تعهد مشاور انحصاری نباشد یعنی طرف مشاور در انجام تعهد بتواند از نظریات سایر مشاوران استفاده کند.

تنظیم قرارداد مشاوره برای شرکت یا پروژه‌ای معین، سبب بهبود عملکرد می‌شود و پیش‌بینی ریسک، درصد خسارات وارده به پروژه را کاهش می‌دهد. ثبت‌‌یار، جهت تسریع و سهولت در انعقاد قرارداد سامانه‌ای را جهت تنظیم قرارداد راه‌اندازی نموده است. متخصصین ثبت‌یار آماده هر گونه پاسخگویی، جهت تنظیم قرارداد مشاوره هستند.

برای تنظیم قرارداد در سریع‌ترین زمان ممکن همین حالا با شماره زیر تماس بگیرید۰۲۱-۷۴۳۱۸۷۰۰

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Notify me via e-mail if anyone answers my comment.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

رُکلا وب سایت مشاوره دهنده در مورد تمامی مسائل و چالش های حقوقی پیش روی شماست.

قرارداد مشاوره ای که نام دیگر آن قرارداد خدمات مشاوره ای است یکی از مهم‌ترین قرارداد‌های عصر ارتباطات محسوب می‌شود.

امروزه، پیشرفت یک کسب و کار و افزایش درآمد و سوددهی آن، به مسائل مختلفی بستگی دارد اما بدون شک، دریافت مشاوره از یک متخصص در حوزه مورد نظر، یک کسب و کار را در عرض چند ماه به سطح بالایی از پیشرفت می‌رساند.

ممکن است شما تصمیم بگیرید یک شخص را به عنوان مشاور و در مجموعه زیر نظر خود استخدام کنید. اما برخی از کارفرمایان، به‌جای استخدام یک مشاور اقدام به تنظیم قرارداد مشاوره می‌نمایند. مخصوصاً با توجه به اینکه، ممکن است در طول یک سال، فقط چندین بار، نیاز به خدمات مشاوره ای داشته باشند.

بنابراین، قرارداد خدمات مشاوره برای یک کافرما مخارج کمتری دارد.

قرارداد مشاوره

قرارداد مشاوره ای یکی از انواع قراردادهای پیمانکاری محسوب می‌شود.

یک طرف قرارداد خدمات مشاوره ، کارفرما و طرف دیگر آن، متخصص حوزه خاص است.

از این قرارداد می‌توانید در موضوعات مختلفی استفاده کنید و محدود به کسب و کاری مشخص نیست.

مشاور به عنوان متخصص، تمامی ابعاد کسب و کار شما را بررسی می‌کند.

مشاوران، از اولین بخش از کسب و کار یعنی تهیه مدل کسب و کار تا مراحل پایانی، یعنی ارزیابی‌های عملکرد در کنار شما هستند.

البته این‌که مشاور تا چه مرحله‌ای به ارائه مشاوره می‌پردازد به میزان مسئولیت‌های او در قرارداد خدمات مشاوره بستگی دارد.

این مطلب را از دست ندهید:

ده شرط تنظیم قرارداد کار موقت

شرایط عمومی قرارداد خدمات مشاوره ای موارد زیر است:

مشخصات طرفین قرارداد، به صورت دقیق نوشته شود. تاکید شود که اقامتگاه درج شده در قرارداد، مبنای ارسال اظهارنامه‌ها و سایر اسناد قضایی خواهد بود.

باید مشخص شود که وظایف هریک از طرف‌های قرارداد چیست.

به تمامی مسائل مربوط به تعهدات مالی کارفرما توجه شود و برای آن تضمین تعیین گردد.

در مورد تعهدات کاری مشاور نیز، همه جزئیات به طور کامل قید شود و در مورد کوتاهی‌های عمدی ایشان، ضمانت اجرای مالی تعیین گردد.

هر کسب و کاری دارای اطلاعات مالی و تجاری مرتبط با خود می‌باشد.

باید محرمانگی اطلاعات کاری و اطلاعاتی که دارای جنبه محرمانگی هستند به طور دقیق در متن قرارداد قید شود و حدود آن مشخص گردد.

ضمن اینکه، باید مدت زمان محرمانگی اطلاعاتی که در دست مشاور قرار دارد مشخص گردد.

البته در وب‌سایت رُکلا، نمونه قراردادهای محرمانگی یک جانبه و محرمانگی دو جانبه در دسترس شما قرار دارد. اما حتی با وجود تنظیم و امضای قرارداد محرمانگی، باید در متن قرارداد مشاوره نیز در مورد محرمانگی اطلاعات تاکید شود یا در بخش پیوست‌های قرارداد مشاوره، اشاره شود که این قرارداد یک پیوست قرارداد محرمانگی دارد.

قرارداد مشاوره ای مثل هر توافق مالی دیگری، دارای مبلغ است.

مشاور در مقابل خدمات مشاوره ای که ارائه می‌کند بخشی از درصد فروش را دریافت می‌نماید.

در بعضی از قراردادها، مبلغ دستمزد دارای سقف و محدود به میزان مشخصی است.

برخی از قراردادهای خدمات مشاوره ای نیز، با مبلغ ثابت تنظیم و امضا می‌شود و درصدی نیست.

مدت زمان قرارداد باید مشخص و بدون ابهام باشد.

در مورد مدت قرارداد، محدودیت قانونی خاص وجود ندارد.

مالیات قرارداد مشاوره ای برابر با 10 درصد است.

بنابراین، کارفرما ده درصد را کسر می‌نماید و به اداره مالیات پرداخت می‌کند و رسید پرداخت مالیات را در اختیار مشاور قرار می‌دهد.

اگر قرارداد خدمات مشاوره با شخص حقیقی تنظیم شود و مشاوره منحصراً توسط ایشان انجام شود، نیازی به لیست بیمه و مفاصا حساب بیمه نیست.

اگر مدت قرارداد مشاور بیش از 15 روز در ماه باشد، مشاور به عنوان نیروی انسانی زیر نظر کارفرما محسوب می‌شود، برای مشاور بیمه رد می‌شود اما در این حالت نیز، نیازی به مفاصا حساب بیمه نیست.

تمامی حوزه‌های بازرگانی ، تحصیلی ، کسب و کار ، مدیریت ، خانواده ، حقوقی و… از موضوعاتی هستند که استفاده از خدمات مشاور برای آن‌ها بسیار مهم و در برخی موارد مخصوصاً در حوزه مسائل حقوقی، سرنوشت‌ساز است.

حق الزحمه قرارداد مشاوره ساعتی با سایر قراردادهای مشاوره متفاوت است.

در این نوع از قرارداد، دستمزد مشاور بر اساس میزان ساعتی که در محل کار است، تعیین می‌شود.

این دسته از مشاوران، مشمول قانون کار هستند و حمایت‌های دیگری مثل حق بیمه و پاداش نیز دارند.

درواقع این دسته از مشاوران با توجه به میزان ساعتی که مشغول به کار هستند، مشمول قانون کار می‌باشند.

مزد ساعتی مزدی است که بابت ساعاتی که وقت کارگر در اختیار کارفرماست محاسبه و پرداخت می‌شود. درقراردادهای مزدساعتی، نوع کار و همچنین ساعات کار در روز یا هفته یا ماه مشخص می‌شود.

قرارداد مشاوره

قرارداد خدمات مشاوره ساعتی ، یک قرارداد پاره‌وقت است.

حقوق و مزایایی که مشاوران پاره‌وقت دریافت می‌کنند نسبت به میزان ساعات قانون کار محاسبه می‌شود.

مطابق با قانون کار، مزایایی همچون حق خوار و بار، حق مسکن و کمک عائله مندی نیز به نسبت ساعات کار پرداخت می‌شود.

این مطلب را از دست ندهید:

مهم‌ترین نکات قرارداد کار

این قرارداد مربوط به بازنشستگان است.

بازنشستگان، گاهی برای دریافت حقوقی بیشتر از حقوق بازنشستگی خود، تمایل به انجام کار دارند.

آن‌‎ها می‌توانند این همکاری را درقالب قرارداد خدمات مشاوره ای انجام دهند.

بر اساس رای وحدت رویه دیوان عالی کشور، اشتغال مشاوره ای در بخش خصوصی مانعی ندارد.

ضمناً بر اساس تبصره قانون ممنوعیت به‌کارگیری بازنشستگان برای متخصصین بازنشسته، انجام کار با یک سوم ساعت کار کارکنان تمام وقت منعی ندارد.

مطابق قانون کار، بازنشستگان تامین اجتماعی می‌توانند در بخش خصوصی مشغول به ارائه مشاوره شوند.

در صورت شروع کار، از تمامی مزایای قانون کار بهره‌مند می‌شوند.

باید توجه داشت که شروع کار بازنشستگان تامین اجتماعی به اطلاع شعبه مربوطه می‌رسد تا از پرداخت مستمری ایشان جلوگیری شود.

اگر بکارگیری بازنشسته اطلاع داده نشود، ایشان جریمه خواهند شد.

حداکثر ساعات مجاز برای استفاده از مشاوره و خدمات بازنشستگان، یک سوم ساعت اداری قانون کار است و حق الزحمه آن‌ها بر همین اساس و به میزان یک سوم حقوق کارمندان رسمی پرداخت می‌شود.

می‌توانید بیمه بازنشستگان را در نمونه قرارداد مشاوره بازنشستگان تامین اجتماعی قرار دهید.

البته باید توجه داشت که کارفرما موظف به اعلام کتبی تاریخ شروع به‌کار بازنشسته به سازمان تامین اجتماعی است.

پس از اطلاع سازمان تامین اجتماعی از این موضوع، مستمری بازنشسته موقتاً متوقف می‌شود.

قرارداد مشاوره کسب و کار برای حل مشکلات موجود در یک کسب و کار استفاده می‌شود.

وقتی می‌خواهیم از کمک‌های متخصص در حوزه کسب و کار خود بهرمند شویم، این نوع از قرارداد ضروری است.

ممکن است در حوزه حقوقی، مدیریت، بازرگانی نیاز به مشاوره داشته باشید.

مشاوره کاری در هر حوزه‌ای قابل ارائه است.

با کمک یک مشاور، قدم بزرگی در جهت توسعه کسب و کار خود برمی‌دارید.

اگر تعداد روزهای کار مشاور کمتر از 15 روز باشد، به مشاور بیمه تعلق نمی‌گیرد.

میزان مالیات در این نوع از قرارداد ثابت است.

باید 10 درصد از مبلغ کل قرارداد برای مالیات پرداخت شود.

این نکته را فراموش نکنید که اگر وظایف مشاور دارای فازهای اجرایی متعددی است، بیمه مانند یک کارمند ثابت پرداخت می‌شود.

ضمناً در حالتی که مشاوره دارای فازهای اجرایی متعدد است مالیات به صورت پلکانی محاسبه می‌شود.

این مطلب را از دست ندهید:

حق بیمه کارگر و حق بیمه کارفرما

در دنیای مدرن، کسب و کارها دارای شاخه‌های زیادی هستند که مدیریت تمام آن‌ها ساده نیست.

یک مدیر حتی با وجود داشتن اطلاعات قوی در حوزه تخصصی خود، نیاز به اطلاعات کافی در سایر حوزه‌ها دارد.

قرارداد مشاوره مدیریت در زمان استفاده از خدمات مشاوره ای حوزه اداره کسب و کار اهمیت زیادی دارد.

مشاور از بیرون به واقعیت نگاه می‌کند و مدیر کسب و کار را با مسائلی که نیازمند توجه زیادی است آشنا می‌نماید و راهکارهایی را در این مورد ارائه می‌کند که ممکن است مدیر به‌تنهایی از آن‌ها با خبر نباشد.

قرارداد مشاوره مدیریتی به‌ویژه در موضوع منابع انسانی یکی از بااهمیت‌ترین نوع قراردادها است.

مهم‌ترین نکات این نوع از قرارداد عبارت است از:

تیم حقوقی رکلا اقدام به تهیه یک نمونه قرارداد مشاوره نموده است.

شما می‌توانید با کلیک بر روی تصویر زیر، قرارداد خدمات مشاوره را دریافت کنید.

رُکلا وب سایت مشاوره دهنده در مورد تمامی مسائل و چالش های حقوقی پیش روی شماست.

با ثبت نام در ویرگول به آرشیو بزرگی از مقالات مرتبط با این موضوع دسترسی خواهید داشت

مطلبی دیگر از این نویسنده

مطلبی دیگر در همین موضوع

افزایش بازدید بر اساس علاقه‌مندی‌های شما

از این پس او نمی‌تواند پروفایل کاربری و مطالب شما را ببیند.



توضیح: متن زیر جهت آشنایی کلی با ساختار قرارداد مشاوره و نظارت است و این نوع قرارداد ها بسیار گسترده هستند و با توجه به شرایط و خواسته های طرفین می توان جزئیات بیش تری را به این قرارداد افزود.

 

قرارداد مشاوره

 

این قرارداد فیمابین شرکت …… به نمایندگی …… به نشانی….. تلفن …… فاکس… که از این پس کارفرما نامیده می شود از یک طرف و آقا/ خانم / موسسه/ شرکت …… که از این پس مشاور نامیده می شود از طرف دیگر، بر اساس شرایط و ضوابط مشروحه زیر منعقد می گردد.

ماده ۱- موضوع قرارداد

موضوع قرارداد عبارت  است از استفاده از خدمات مشاوره /کارشناسی و نظارت بر طرح تحقیقاتی تحت عنوان ……………….. با مشخصات مندرج در پیوست یک مطابق با حدودی که در ماده ۴ قرارداد مشخص گردیده است.

ماده ۲- مدت قرارداد

مدت اجرای قرارداد برای مراحل مختلف خدمات موضوع قرارداد از  تاریخ          لغایت         به مدت      ماه تعیین می گردد. مدت قرارداد با توافق طرفین قابل تمدید است.

ماده ۳ – حق الزحمه مشاورر و نحوه پرداخت آن

۳-۱-حق الزحمه ناظر مطابق با مصوبه هیئت مدیره محاسبه می گردد که کل مبلغ قابل پرداخت در طول مدت قرارداد ………….. ریال می باشد.

۳-۲- پرداخت به مشاور متناسب با پیشرفت پروژه و تائید کارفرما صورت می گیرد.

۳-۳- از هر پرداخت بر اساس مقررات مالیات های مستقیم میزان مالیات متعلقه کسر و به حساب وزارت امور اقتصادی و دارائی واریز می گردد.

۳-۴ – بیمه تامین اجتماعی به عهده مشاور است و کار فرما از این بابت مسئولیتی نخواهد داشت.

۳-۵- در صورت نیاز به ماموریت که توسط کارفرما به مشاور اعلام می شودکلیه هزینه های مربوط به ایاب و ذهاب (بلیط رفت و برگشت)، اسکان و غذا به عهده کار فرما می باشد.

ماده ۴ – تعهدات و وظایف مشاور

ناظر متعهد است که وظایف خود را به شرح زیر انجام دهد:

۴-۱- مشاور متعهد می شود پس از تائید کارفرما و انعقاد قرارداد، با مطالعه کلیه اطلاعات که از طرف کارفرما در اختیار وی قرار داده شده ، مطالعه شرح فعالیت های مراحل طرح و برنامه زمان بندی و اهداف طرح پِِیوست  ( ۱) از جزئیات انجام مراحل طرح تحقیقاتی آگاهی کامل یافته و با مطالعه فعالیت های انجام شده روند پیشرفت تحقیقات را پیگیری نماید.

۴-۲- اطلاعات اسناد و مدارکی که به منظور  نظارت طرح در اختیار مشاور قرار می گیرد و نیز کلیه گزارشات مربوط به طرحی که از طریق مجری به ناظر ارسال می شود متعلق به کارفرما بوده و مشاور بایستی آنها را  همواره  محرمانه تلقی و در حفظ و نگهداری آن ها دقت نموده و در پایان کلیه اسناد و مدارک را به کارفرما تسلیم نماید.

۴-۳- تنظیم یک برنامه ماهانه با مجری اصلی طرح جهت برگزاری جلسه و در صورت ضرورت  مراجعه و بازدید از نحوه اجرای مراحل مختلف طرح و نهایتاً کسب اطلاع از چگونگی پیشرفت کار و اعلام نتایج آن به کارفرما.

۴-۴- بررسی وتطبیق روند انجام کار بر اساس مراحل پیش بینی شده انجام طرح و نهایتاً گزارش هرگونه انحراف به کارفرما.

۴-۵- بررسی و تطبیق زمان اجرای هر مرحله از طرح نسبت به برنامه زمان بندی شده و بررسی کاهش یا افزایش زمان در مواقع مورد لزوم توسط مجری و ارائه توضیحات لازم به کارفرما پس از تائید آن.

تبصره : در صورتی که پیشرفت طرح با برنامه زمانبندی شده تطابق ننماید ضمن گزارش دلایل عدم پیشرفت و راهکار های آن را نیز اعلام نماید.

۴-۶ – اظهار نظر و تائید ریز اقدامات اجرائی در ارتباط با هر یک از مراحل طرح که از طرف مجری پیشنهاد می شود و تطبیق اقدامات انجام گرفته با اهداف طرح.

۴-۷- ارائه پیشنهاد به کار فرما برای تکمیل مراحل مختلف طرح در صورت نیاز.

۴-۸ شرکت در جلساتی که در ارتباط با طرح بوده و به خواست کار فرما اعلام می شود.

۴-۹- بررسی و اظهار نظر در مورد گزارشات نهائی هر یک از مراحل طرح و اعلام نواقص و کمبودهای احتمالی آن.

۴-۱۰- بررسی و اظهارنظر در مورد گزارش های طرح که توسط مجری تهیه می شود.

۴-۱۱- بررسی و اظهار  نظر در مورد سایر پیشنهاداتی که مجری در ارتباط با انجام طرح ارائه می نماید.

۴-۱۲- مشاور موظف است هر ماهه پیشرفت فیزیکی طرح را به کارفرما گزارش کند. درصورتی که پیشرفت طرح با برنامه زمان بندی شده تطابق نکند ناظر موظف است دلیل عدم پیشرفت طرح را گزارش و راهکارهای آن را ارائه نماید.

۴-۱۳- مشاور موظف است فرم صورتجلسه نظارت بر پروژه های تحقیقاتی (پیوست ۳) را دقیقاً تکمیل و به کار فرما به صورت ماهیانه ارائه نماید.

۴-۱۴- مشاور موظف است گزارش های پیشرفت طرح را که از طرف مجری ارائه می شود بررسی و مطالعه کند و پس از اعمال نظر در خصوص  هر یک از موارد آن در صورتی که اشکالات و نواقصی مشاهده نشود آن را تائید نموده (ظرف مدت زمان مورد درخواست) در غیر این صورت جهت رفع نواقص آن را توسط کارفرما به مجری بازگرداند.

۴-۱۵- مشاور موظف است گزارش های پیشرفت طرح را که طی نامه به وی ارسال می گردد بررسی و نظرات خود را طی فرم ارزشیابی و پیشرفت طرح تحقیقاتی (پیوست ۲) حداکثر ظرف مدت یک ماه از تاریخ دریافت به اطلاع کارفرما برساند. بدیهی است کارفرما الزامی در خصوص اعمال نقطه­نظرات پس از اتمام مهلت فوق نخواهد داشت.

ماده ۵ – تعهدات کارفرما

۵-۱-  در اختیار گذاشتن کلیه اطلاعات، مدارک و گزارشات موجود در ارتباط با موضوع قرارداد.

۵-۲-  فراهم نمودن امکان تردد مشاور در دفاتر کارفرما، آزمایشگاه ها و کارگاه ها.

ماده ۶ – خاتمه و فسخ قرارداد

۶-۱- کارفرما در طول مدت قرارداد می تواند با یک اعلام کتبی و مهلت زمانی ۱۵ روزه قرار داد را خاتمه دهد. در این صورت مشاور آن قسمت از موضوع قرارداد و اسناد و مدارک را که قابل تحویل است ظرف مدت مذکور تحویل داده و حق الزحمه کارهای انجام شده تا تاریخ خاتمه قرارداد را که به تأیید کارفرما رسیده است (پس از کسرکسورات قانونی) دریافت می نماید.

قرارداد مشاوره

۶-۲- در موارد ذیل کار فرما می تواند قرارداد را فسخ کند:

الف : تاخیر غیر موجه بیش از ۱۵ روز مشاور در انجام خدمات مربوط به قرارداد.

ب: عدم اعمال دقت لازم و معمول در اجرای قرارداد توسط مشاور.

ج- واگذاری قرارداد به غیر بدون اجازه کتبی از کارفرما.

در موارد مذکور ۲۰ درصد از حق الزحمه مشاور به عنوان خسارت از حساب وی کسر می شود.

ماده ۷- قوه قهریه (فورس ماژور)

در مورد تاخیرات ناشی از حوادث قهریه مانند سیل، زلزله، آتش سوزی و جنگ، مشاور از مسئولیت مبراست مشروط بر آن که این گونه حوادث اولاً غیر قابل پیش بینی بوده، ثانیاً جلوگیری ویا رفع آن از عهده مشاور خارج بوده باشد. در چنین حالتی مشاور در اسرع وقت کارفرما را از بروز حوادث مطلع و تعلیق و یا خاتمه قرارداد را از کار فرما درخواست می کند، کارفرما پس ازحصول اطلاع و بررسی پیشنهادات در صورت تائید یا زمان مناسبی را برای تعلیق در نظر می گیرد و یا قرارداد را خاتمه داده، ضمن تصفیه حساب مراتب را به اطلاع مشاور می رساند.

ماده ۸ – حل اختلافات

کلیه اختلافات احتمالی یا بروز موارد غیر قابل پیش بینی که از طریق مذاکره مستقیم قابل حل نباشد به داور مرضی الطرفین آقا/ خانم / موسسه یا شرکت ………….. ارجاع می شود که رای صادره برای طرفین قطعی و لازم الاجراء خواهد بود.

ماده ۹ – عدم واگذاری قرارداد

ناظر حق ندارد بدون تصویب قبلی و کتبی کارفرما تمام و یا قسمتی از تعهدات موضوع قرار داد را به شخص یا اشخاص حقیقی یا حقوقی دیگر واگذار نماید و یا انتقال دهد.

این قرارداد در ۹ ماده و ۳ پیوست و در سه نسخه تنظیم و منعقد شد که هر کدام از نسخه ها اعتبار یکسان دارند.

 

              کارفرما                                                                   مشاور

 

تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، کوچه 34، پلاک 4

تلفن: 02188106553

ایمیل: info[at]dadrah[dot]ir

ایمیل شکایات: report[at]dadrah[dot]ir

© تمامی حقوق این وبسایت متعلق به دادراه می باشد.

بلوار معلم- نبش معلم یک


فایل های pdfDownloads-icon

این قرارداد فی مابین آقای /خانم …………………. بعنوان ……………….. شرکت ……………………. به نشانی: ………………………………… و کدپستی ……………………………………………… که من بعد در این قرار داد «کارفرما» نامیده می شود از یک طرف

و آقای …………………………. فرزند …………………… دارای کدملی ………………………………. به نشانی: ……………………………………………….. کدپستی …………………………………………….. و شماره همراه ………………………….. و شماره ثابت …………………………………….. که در این قرارداد من بعد«مشاور» نامیده می شود از طرف دیگر طبق شرایط زیر منعقد می شود.

ماده ۱- موضوع قرارداد

موضوع قرار دادحاضر عبارت است از: ارائه خدمات مشاوره بیمه ای ،بررسی سیستم های اداری ، مالی و شناسایی مغایرت های احتمالی با قوانین و مقررات،بخشنامه ها و دستورالعمل های مربوطه و ارائه آموزش و رهنمودهای لازم به منظورانجام صحیح تعهدات قانونی شرکت کارفرما ،تسهیل در رفع موارد مغایر با قوانین و مقررات موجود و النهایه پیگیری و ارائه گزارش اصلاحات و اقدامات بعمل آمده از سوی مشاور به کارفرما.

ماده ۲-  مدت قرارداد

قرارداد مشاوره

مدت قرارداد بعد از پرداخت  مبلغ مندرج در بند ۱ ماده ۳ این قرارداد جمعاً به مدت ………………..روز و به شرح ذیل خواهد بود:

۱)  مدت زمان بررسی اولیه توسط مشاور حداکثر ۱۵ روز بعد از پیش پرداخت این قرارداد می باشد.

۲)  مدت زمان انجام اصلاحات توسط کارفرما ،۱۰ روز بعد از دریافت گزارش اولیه مشاور خواهد بود.

۳)  مدت زمان بازنگری  و تصحیح و نیز تکمیل و نهایی سازی گزارش توسط مشاور ، ۵ روز خواهد بود.

تبصره۱:  در صورتی که نیاز به تمدید مدت قرار داد باشد؛ طرفین با توافق کتبی نسبت به تمدید آن اقدم خواهند نمود.

ماده ۳– مبلغ قرارداد

مبلغ قرارداد برای اجرای خدمات موضوع این قرارداد مجموعاً ………………………….ریال (به حروف ……………………………………… ) بوده که از طرف کارفرما و به شرح ذیل قابل پرداخت می باشد:

۱) ۲۰درصد کل مبلغ قرار داد معادل …………………………………………………. ریال (به حروف……………………………………………………………) به هنگام امضای قراردادتحت عنوان پیش پرداخت از سوی کارفرما به مشاور پرداخت خواهدشد.

۲) ۵۰ درصد مبلغ قرارداد به بعد از ارائه نکات و خدمات مشاوره ای مطابق با موضوع این قرار داد توسط مشاور به وی پرداخت خواهد شد.

۳)  ۳۰ درصد مابقی قرارداد پس از اتمام اصلاحات توسط کارفرما و بازنگری و تصحیح توسط مشاور و متعاقباً، ارائه گزارش نهایی از سوی مشاور به وی پرداخت خواهد شد.

تبصره۲: مبلغ پرداختی در این قرارداد بصورت خالص بوده و کلیه کسورات قانونی به عهده کارفرما می باشد .که طبق بند های(۱)،(۲) و (۳) ماده ۳ این قرار داد به شماره حساب ……………………. بانک …………… با کد ……………………. و شماره شبای ………………………………. IR که متعلق به مشاور می باشد به وی پرداخت خواهد شد.

ماده ۴- تعهدات مشاور

۱)  مشاور موظف است موضوع قرار داد را در مدت زمان تعیین شده انجام دهد.در صورت موافقت کتبی کارفرما، زمان تعیین شده قابل تمدید است.

۲) کلیه اسناد و مدارک پروژه که از طرف کارفرما در اختیار مشاور و همکاران وی قرار می‌گیرد و همچنین اسناد و مدارکی که جهت این پروژه بصورت خروجی مکتوب در قالب گزارش ها تهیه می‌گردد  متعلق به کارفرما بوده و محرمانه تلقی می‌گردد. قرار دادن این اسناد و مدارک بدون اجازه کتبی کارفرما در اختیار دیگران، تخلف از قرار داد حاضر محسوب شده و به کارفرما حق فسخ قرار داد را خواهد داد. مفاد این بند صرفاً به مدت زمان این قرارداد محدود نمی شود. در صورت بروز خسارت مشاور ملزم به جبران خسارت وارده به کارفرما خواهد بود.

۳) مشاور حق واگذاری انجام موضوع این قرار داد به طور کلی یا جزئی را به دیگری ندارد.تمامی تعهدات و الزامات مندرج در این قرار داد که باید از سوی مشاور انجام گیرد، می بایست شخصاً از سوی وی ایفا گردد.

۴) مشاور موظف است به محض دریافت مبلغ مندرج در بند ۱ ماده ۳ قرار داد نسبت به انجام خدمات مشاوره‌ای خود اقدام نماید.

۵) مشاور موظف است در ساعات و ایامی که از سوی کارفرما اعلام می‌شود؛ به منظور ارائه خدمات مشاوره‌ای در چارچوب این قرار داد در محلی که کارفرما معین می کند،حضور یابد.

۶) مشاور با امضای این قرارداد، اذعان نمود که توانایی علمی و عملی لازم برای اجرای موضوع قرارداد را داشته و صحت و سقم کلیه گزارشات و نظرات کارشناسی خود را تائید می نماید.

۷) مشاور موظف است موضوع قرارداد را بطور کامل انجام دهد و در صورت انجام بخشی از قرارداد به صورت ناقص، پرداختی به وی صورت نخواهد گرفت. مضافاً در صورت عدم انجام کامل تعهدات و تکالیف، وی موظف به عودت وجوه دریافتی خواهد بود.

ماده ۵- تعهدات کارفرما

۱) مدارک و همچنین تسهیلات، تجهیزات و ابزار کار مورد نیاز و متعارف جهت اجرای صحیح قرارداد را در اختیار مشاور قرار دهد.

۲) تامین محل کار، غذا ،امکانات مناسب و همچنین همکاری کامل کارکنان شرکت کارفرما برای اجرای هر چه بهتر عملیات موضوع قرارداد را برای مشاور فراهم نماید.

۳) کارفرما متعهد است اصلاحات ارائه شده از سوی مشاور در مدت زمان تعیین شده را انجام دهد.

۴) کارفرما موظف است حق الزحمه مشاور طبق ماده ۳ قرارداد را پرداخت نماید.

۵) در صورت اعزام مشاور به ماموریت داخلی از سوی کارفرما ،پرداخت کلیه هزینه های سفر از قبیل فوق العاده ماموریت به مبلغ روزانه ……………………ریال، تهیه بلیط ، اقامت و غذا به عهده کارفرما می باشد.در هر صورت مشاور برای انجام سفرهای ضروری، با هماهنگی کارفرما اقدام خواهد نمود.

ماده ۶- حل اختلاف

در صورت بروز هر گونه اختلاف ناشی از اجراء یا تفسیر مفاد این قرارداد ، طرفین بدواً از طریق مذاکره مستقیم و در صورت عدم حصول نتیجه از طریق هیأت ۳ نفره داوری ، متشکل از نماینده کارفرما، نماینده مشاور و یک نفر متخصص حرفه ای  مرضی الطرفین در زمینه مالی قابل حل و فصل خواهد بود. در صورت عدم موافقت طرفین در انتخاب داور در ظرف مدت ۷ روز، موضوع اختلاف در محاکم ذیصلاح مطرح و پیگری خواهد شد.

ماده ۷- اخطار و نشانی طرفین قرارداد    

اقامتگاه مشاور همانست که در مقدمه این قرارداد ذکر شده و در صورت تغییر باید کتباً به اطلاع طرف مقابل رسانیده شود و مادامیکه به ترتیب فوق عمل نشده ، ارسال هرگونه نامه یا اخطار به اقامتگاه وی ابلاغ شده محسوب و عذر عدم اطلاع ، مسموع نخواهد شد.

ماده ۸- تاخیر در انجام تعهدات

هرگاه مشاور نتواند موضوع قرارداد را درموعد تعیین شده درماده۲ قرار داد انجام دهد باید به ازای هر روز تاخیر از آخرین روز اتمام تعهد خود، (…….. درصد)  از کل مبلغ قرار داد را بعنوان خسارت تاخیر به کارفرما پرداخت نماید. پرداخت خسارت از سوی مشاور،  نافی حق مراجعه کارفرما به مراجع ذیصلاح نخواهد بود.

ماده ۹- نسخ قرارداد

این قرارداد در ۹ ماده و ۲تبصره و در ۲ نسخه واحد الاعتبار تنظیم و در تاریخ ……………………………… بین طرفین مبادله گردید.

 

                            امضاء مشاور                                                                     امضاءکارفرما

قرارداد مشاوره

ضوابط متناسب سازی حقوق بازنشستگان، وظیفه بگیران و مستمری بگیران نیروهای مسلح در مهرماه ۱۳۹۹ (اطلاعیه شماره یک سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح) به موجب نامه شماره ۲۴۱۸۶۳ مورخ ۱/۷/۱۳۹۹ سازمان‌های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه کشور، امتیازات متناسب سازی حقوق بازنشستگان، وظیفه بگیران و مستمری بگیران نیروهای مسلح به شرح جدول زیر ابلاغ شده است و طبق توافق…

نظام آمادگی و رزمایش دستگاه‌های اجرایی در برابر تهدیدات (مصوبه شماره ۱۶۰/۱/۲۰۸۸ مورخ ۱۳۹۹/۷/۵ کمیته دائمی پدافند غیرعامل کشور چهل‌ و پنجمین جلسه کمیته‌ دائمی (شورای‌عالی) پدافندغیرعامل کشور به‌استناد ماده۸ اساسنامه سازمان پدافند غیرعامل‌ کشور مصوّب مقام‌معظّم رهبری و فرماندهی‌کلّ قوا (مدظله‌العالی) در تاریخ ۱۳۹۹/۰۶/۲۵ تشکیل و نظام آمادگی و رزمایش دستگاه‌های اجرایی در برابر تهدیدات موضوع مادّه نه اساسنامه،…

تشکیل کارگروه شناسایی اموال منقول و غیرمنقول مازاد و بلااستفاده دستگاه‌های اجرایی (تصویبنامه هیئت وزیران) موافقت دولت با تشکیل کارگروه شناسایی اموال منقول و غیرمنقول مازاد و بلااستفاده دستگاه های اجرایی در سطح ملی دولت به منظور شناسایی اموال منقول و غیرمنقول مازاد و بلااستفاده دستگاه های اجرایی و بررسی مستندات مولدسازی و فروش در سطح ملی، مصوب کرد کارگروهی…

آیین نامه اجرایی نحوه واگذاری مطالبات قراردادی به تصویب رسید هیئت وزیران به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور، آیین نامه اجرایی ماده (8) قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی موضوع نحوه واگذاری مطالبات قراردادی را تصویب کرد. آیین نامه اجرایی ماده (8) قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور…

دورکاری کارکنان دولت بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا همچنان ادامه دارد رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: تعداد دستگاه‌های دولت اعم از نظامی، انتظامی و شهرداری‌ها و … حدود ۳.۵ میلیون نفر کارمند هستند باید محل کار حضور فعال داشته باشند. جمشید انصاری رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره…

‌آیین‌نامه اجرایی ماده (۸۱) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (تصویبنامه ‌شماره ۴۱۴۷/ت۲۶۳۰۹‌ه‍ مورخ ۱۳۸۱/۰۲/۰۴ هیئت وزیران) ‌سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور- وزارت امور اقتصادی و دارایی ‌هیأت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۸۱.۲.۱ بنا به پیشنهاد شماره ۱۰۵.۳۶۸۷ مورخ ۱۳۸۱.۱.۲۰ سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و به استناد ماده (۸۱) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت -‌مصوب ۱۳۸۰-،…

مبلغ کمک هزینه مهد کودک ضوابط اجرایی بودجه سالیانه (دادنامه شماره ۷۵۳ مورخ ۱۸/۶/۱۳۹۹ هیئت عمومی دیوان عدالت اداری) شماره دادنامه : ۷۵۳ تاریخ دادنامه : ۹۹/۶/۱۸ شماره پرونده: ۹۹۰۰۰۹۲ مرجع رسیدگی: هیأت عمومی دیوان عدالت اداری اعلام کننده تعارض: خانم ها نرجس شکیبا، سارا فرخی پور، لیلا ساغری، فاطمه افضلی موضوع : اعلام تعارض در آراء صادر شده از…

اصلاح آیین‌نامه اجرایی بند «الف» ماده (۲۵) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران خبر مورخ 16 مهرماه 1399 اصلاح آیین نامه اجرایی خريد خدمات دستگاه های اجرایی از بخش خصوصي و تعاونی هیئت وزیران با هدف تأمین نظر هیئت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین و مقررات، آیین نامه اجرایی بند (الف) تبصره…

نصاب معاملات سال ۹۹ مناطق آزاد تجاری- صنعتی جمهوری اسلامی ایران (تصویبنامه شماره ۷۵۲۷۳/ت۵۷۶۸۸هـ مورخ ۵/۷/۱۳۹۹ هیئت وزیران) وزارت امور اقتصادی و دارایی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی هیئت وزیران در جلسه ۲/۷/۱۳۹۹ به پیشنهاد شماره ۶۵۰/۱۰/۹۹۲ مورخ ۲۳/۲/۱۳۹۹ دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی و به استناد بند (الف) ماده…

قانون نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوق‌های بیمه یا بازنشستگی خبر مورخ ۶ مهر ۱۳۹۹ تصویب کلیات طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوق‌های بازنشستگی سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس، از تصویب کلیات طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوق‌های بازنشستگی در نشست امروز این کمیسیون خبر داد. علی بابایی کارنامی در…

تعیین همترازي دبير شوراي اجرايي فناوري اطلاعات با مقام معاون وزير وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات درخواست تعیین همترازي دبير شوراي اجرايي فناوري اطلاعات با مقام معاون وزير را به کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک هیئت دولت ارائه نموده است. به گزارش «پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت» براساس تبصره (۱) ماده (۷۱) قانون مديريت خدمات كشوري،‌ تعيين سطح…

متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری با شاغلان مشترک صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح (تصویبنامه شماره ۷۴۲۶۴/ت۵۸۰۳۶هـ مورخ ۱/۷/۱۳۹۹ هیئت وزیران) وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی- وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح وزارت امور اقتصادی و دارایی- وزارت نفت- وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت سازمان برنامه و بودجه کشور- سازمان اداری و استخدامی کشور…

مرجع احتساب سوابق ایام خدمت غیررسمی در دستگاه‌های دولتی (دادنامه شماره ۷۴۷ مورخ ۱۳۹۹/۶/۴ هیئت عمومی دیوان عدالت اداری) شماره دادنامه: ۷۴۷ تاریخ دادنامه: ۱۳۹۹/۶/۴ شماره پرونده: ۹۸۰۳۴۵۲ مرجع رسیدگی: هیأت عمومی دیوان عدالت اداری اعلام کننده تعارض: رییس دیوان عدالت اداری موضوع : اعلام تعارض در آراء صادر شده از شعب دیوان عدالت اداری گردش کار: ۱- خانم سوره…

مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص مجوز به دانشگاه جامع امام حسین (ع) برای اجرای آیین‌نامه ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی مؤسسه‌های آموزش عالی، پژوهشی و فناوری دولتی و غیردولتی به صورت آزمایشی (مصوبه شماره۹۹/۷۸۴۰/دش مورخ ۱۳۹۹/۶/۱۹ شورای عالی انقلاب فرهنگی) (مصوب جلسه ۱۳۳ مورخ ۱۳۹۹/۴/۳ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور) ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری…

طرح تعیین وظایف و اختیارات فرمانداری‌های ویژه در جلسه صحن علنی روز ۳۰ شهریورماه ۱۳۹۹، طرح تعیین وظایف و اختیارات فرمانداری های ویژه به صورت عادی اعلام وصول شد. مقدمه (دلایل توجیهی): یکی از مبانی توسعه در هر جامعه‌ای نظام اداری و مدیریت آن است. بدیهی است که نظام اداری مطلوب و کارآمد می‌تواند تسهیل‌کننده و زمینه‌ساز تحقق هدف‌های برنامه…

همترازی مشاوران سازمان ملی استاندارد با مقام معاون وزیر سازمان ملی استاندارد ایران درخواست همترازی نیمی از مشاوران این سازمان با مقامات موضوع بند (ه) ماده (۷۱) قانون مدیریت خدمات كشوری (همترازی با مقام معاون وزیر) را به کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک هیئت دولت ارائه نموده است. به گزارش شناسنامه قانون و به نقل از «پایگاه اطلاع رسانی…



© 2020 شناسنامه | مقررات اداری، استخدامی و مالی

قرارداد مشاوره
قرارداد مشاوره
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *