قیمت آیفون 12

قیمت آیفون 12
قیمت آیفون 12



راهنمای خرید

جدیدترین بررسی‌های ویدئویی محصول

قیمت آیفون 12

سرورهای زومیت توسط پارس پک میزبانی می‌شود.



آیفون ۱۲ پرو مکس با ابعاد غول‌پیکر، دوربین توانمندتر و باتری حجمیش، تمام‌عیارترین پرچم‌دار کنونی اپل به‌حساب می‌آید.

طراحی تخت با رنگ‌های جذاب، قدرتمندترین تراشه‌ در دنیای گوشی‌های هوشمند، اتصال 5G، بزرگ‌ترین دوربین تاریخ آیفون با سیستم لرزش‌گیر پیشرفته، نمایشگر ۶٫۷ اینچی، فیلم‌برداری 4K HDR با تمام دوربین‌ها و صدالبته برچسب قیمتی ۱۱۰۰ دلاری؛ آیفون ۱۲ پرو مکس بزرگ‌ترین و البته پیشرفته‌ترین گوشی هوشمند اپل به‌حساب می‌آید و نخستین آیفون پس‌از مدت‌های طولانی است که تغییراتی سخت‌افزاری در ماژول دوربین خود می‌بیند.

آیا از بین ۴ مدل آیفون ۱۲، واقعا نسخه‌ی پرو مکس، بهترین و کارآمدترین مدل است؟ آیا افزایش ۴۷ درصدی ابعاد حسگر و ارتقا سیستم لرزش‌گیر تصویر، می‌تواند برتری فاحشی را درمقایسه‌با آیفون ۱۲ پرو و آیفون ۱۲ برای مدل آیفون ۱۲ پرو مکس به‌ارمغان آورد؟ آیا ابعاد ۶٫۷ اینچی نمایشگر، از راحتی استفاده از این گوشی هوشمند می‌کاهد؟ در ادامه با بررسی iPhone 12 Pro Max همراه زومیت باشید تا پاسخی برای سوالات یادشده بیابیم.قیمت آیفون 12

گوشی‌ هوشمند آیفون ۱۲ پرو مکس اپل از سوی فروشگاه اپل یونیک برای بررسی دراختیار زومیت قرار گرفته است. شما کاربران عزیز زومیت می‌توانید به صفحه‌ی اینستاگرام فروشگاه اپل یونیک نیز مراجعه کنید.

شاید «غول‌پیکر» واژه‌ی مناسبی‌ برای توصیف آیفون ۱۲ پرو مکس، بزرگ‌ترین گوشی هوشمند تاریخ اپل باشد؛ دستگاهی ۶٫۷ اینچی که صرف‌نظر از ابعاد، به‌لحاظ زبان طراحی هیچ تفاوتی با برادر کوچک‌تر ندارد، گویی برای به‌دست‌آوردن مدل کامپیوتری CAD آن صرفا حجم و وزن آیفون ۱۲ پرو را ۲۰ درصد افزایش داده باشند! آیفون ۱۲ پرو مکس از گوشی ۶٫۷ اینچی گلکسی اس ۲۰ پلاس حدود ۰٫۵ سانتی‌متر (به‌طور دقیق‌تر ۴٫۴ میلی‌متر) عریض‌تر و ۴۲ گرم سنگین‌تر است؛ اما به‌لطف زبان طراحی ظریف‌تر و ضخامت ۷٫۴ میلی‌متری‌اش به هیچ‌وجه به‌اندازه‌ی گلکسی اس ۲۰ اولترا زمخت نیست.

از بین تمام تغییرات آیفون ۱۲ پرو مکس، زبان طراحی برجسته‌ترین‌شان است؛ طراحان اپل فریم محدب نسل‌های پیشین را کنار گذاشته‌ و با الهام‌گرفتن از زبان طراحی آیپد پرو و صدالبته مدل‌های خاطره‌انگیز آیفون ۴ / ۵، قطعات گوشی را روی اسکلتی با سطوح تخت و گونیایی سوار کرده‌اند، از سوی دیگر برای نمای جلو و پشت نیز پوشش‌های کاملا تختی انتخاب‌ کرده و با دقتی مثال‌زدنی، هم‌سطح با لبه‌های فریم کار گذاشته‌اند تا بدین ترتیب ساختار متقارن گوشی‌ حفظ و زبان طراحی بخش‌های مختلف‌ هم‌خوانی داشته باشد. طراحی تخت آیفون‌ جدید ارگونومی و راحتی نسل گذشته را ندارد؛ اما به‌شدت بر جذابیتش می‌افزاید و ظاهری مدرن‌تر به آن‌ می‌بخشد.

برای پی‌بردن به دقت ساخت آیفون ۱۲ پرو مکس صرفا باید مرز بین شیشه و فریم را لمس کنید؛ فریم و قاب پشتی به‌گونه‌ای کنار هم جای گرفته‌اند که گویی بدنه‌ی دستگاه ساختاری یکپارچه و یک‌جنس دارد. در نمای جلو نیز دیگری خبری از نوار پلاستیکی بین فریم و پوشش نمایشگر نیست؛ این دو المان به‌صورت مستقیم بر یکدیگر مماس هستند. طراحان اپل همانند نسل‌های پیشین، فریم آیفون ۱۲ پرو [مکس] را از جنس «فولاد ضدزنگ به‌کاررفته در تجهیزات پزشکی» می‌سازند. فریم فولادی آیفون ۱۲ پرو با پوشش براق هم‌رنگ بدنه تولید می‌شوند. اگرچه اسکلت فولادی نسخه‌ی پرو حس خوشایندتری القا می‌کند، ما ترجیح می‌دهیم که گوشی هوشمندمان جاذبِ درجه‌یک لک، چربی و آثار انگشت نباشد، شما چطور؟!

قطر صفحه‌نمایش آیفون ۱۲ پرو مکس درمقایسه‌با آیفون ۱۱ پرو مکس افزایش ۰٫۲ اینچی تجربه می‌‌کند و هم‌اکنون ۸۷٫۴ درصد از سطح گوشی را در اختیار دارد. نمایشگر تمام‌صفحه‌ی آیفون ۱۲ پرو مکس از ۳ ضلع با حاشیه‌هایی باریک و از سمت ضلع بالا با بریدگی مستطیلی نسبتا عریض حاوی دوربین سلفی و ماژول‌های FaceID محدود شده‌‌ است. مهندسان اپل برخلاف تصور قبلی‌مان، هیچ تغییری در ابعاد بریدگی نمایشگر ایجاد نکرده‌اند؛ اما با افزایش نسبت صفحه‌نمایش به بدنه بر تجربه‌ی بصری فراگیر دستگاه افزوده‌اند.

از نمایشگر آیفون ۱۲ پرو مکس سرامیک شیلد محافظت می‌کند؛ پوششی ترکیبی از شیشه و سرامیک که براساس ادعای اپل، به‌لطف کریستال‌های Nanoscale، فرایند تبادل یونی دوگانه و قرارگیری در یک سطح با فریم، حین سقوط تا ۴ برابر مقاوم‌‌تر از گذشته است و درمقابل خراشیدگی‌های روزمره نیز مقاومت خوبی نشان می‌دهد. بی‌شک زومیت امکان صحه‌گذاری ادعای اپل درباره‌ی میزان مقاومت Ceramic Shield مقابل سقوط را ندارد؛ اما بررسی‌های فرامرزی نشان می‌دهد که پوشش اختصاصی اپل حداقل در زمینه‌ی مقاومت دربرابر خراشیدگی شگفت‌انگیز ظاهر نمی‌شود، پس استفاده از محافظ نمایشگر را امری ضروری و عقلایی می‌دانیم. برای آشنایی بیشتر با سرامیک شیلد مقاله «سرامیک شیلد، شیشه محافظ نمایشگر آیفون ۱۲، چیست؟» را مطالعه کنید.

قاب پشتی در آیفون ۱۲ پرو مکس نه از Ceramic Shield، بلکه از جنس شیشه‌ی عادی Gorilla و به‌صورت مات تولید می‌شود. روی پنل پشتی از نام iPhone، نشان CE یا هر عبارت و نماد دیگر خبری نیست و صرفا سیب گاز زده‌ی اپل در میانه‌ی دستگاه به‌چشم می‌خورد. برآمدگی مربعی و یکپارچه‌ی دوربین کماکان در گوشه‌ی سمت چپ قرار دارد و باز هم برخلاف سایر نقاط سطح قاب پشتی، براق است. برآمدگی مجموعه‌ی دوربین پشتی چندان آزاردهنده نیست؛ اما باعث لق‌خوردن دستگاه حین استفاده روی سطوحی همچون میز می‌شود.

آیفون ۱۲ پرو مکس ۲٫۸ میلی‌متر بلندتر، ۰٫۳ میلی‌متر عریض‌تر و ۲ گرم سنگین‌تر از آیفون ۱۱ پرو مکس است؛ اما به‌لطف کاهش ۰٫۷ میلی‌متری ضخامت، نزدیک به ۷ درصد ابعاد کلی کوچک‌تری دارد. پرچم‌دار غول‌پیکر اپل به‌سادگی از روی دست سُر می‌خورد و سطح تخت فریم آن نیز باعث می‌شود تا کار با گوشی به‌راحتی نسل گذشته نباشد؛ در هر صورت چنانچه به‌دنبال خرید این دستگاه گران‌قیمت هستید، تهیه‌ی محافظ را به‌شدت توصیه می‌کنیم.

به‌تبعیت از فریم، کلیدهای فیزیکی آیفون ۱۲ پرو مکس نیز تخت هستند؛ البته چینش آن‌ها تفاوتی با نسل‌های گذشته ندارد. کلیدهای فلزی آیفون ساختار محکم و بازخورد خوشایندی به فشرده‌شدن دارند. دورتادور فریم نوارهای پلاستیکی برای تقویت آنتن‌دهی به‌چشم می‌خورد، از سوی دیگر روی لبه‌ی سمت راست، نواری پلاستیکی و عمودی قرار گرفته است که آنتن اتصال میلی‌متری 5G را در پس‌ِ خود دارد. متأسفانه کوپرتینونشین‌ها آیفون ۲۰۲۰ را نیز با پورت اختصاصی لایتنینگ مبتنی‌بر USB 2.0 تولید می‌کنند؛ بنابراین خبری از پورت جدید USB-C نیست.

شما می‌توانید با دانلود عکس زیر و گذاشتن کارت بانکی‌تان در محل مدنظر، از ابعاد واقعی آیفون‌های جدید اپل، ذهنیت مناسبی به‌دست آورید.

اپل گوشی آیفون 12 پرو مکس را در رنگ‌های خاکستری، طلایی، آبی و نقره‌ای به‌فروش می‌رساند. مطابق انتظار، پوشش مات آیفون ۱۲ پرو لکه، چربی یا آثار انگشت را به‌راحتی جذب نمی‌کند؛ اما هرچه بدنه‌ی مات آیفون 12 پرو مکس لکه و آثار انگشت را پنهان می‌کند، در نقطه‌ی مقابل، فریم براقش با شدت بیشتری جبران می‌کند؛ آثار به‌جا مانده از چربی، لکه یا انگشت روی فریم فولادی نسخه‌ی پرو بسیار آزاردهنده هستند، بنابراین یا باید به فکر کاور بود یا همواره یک دستمال میکروفایبر به‌همراه داشت!

یکی دیگر از تفاوت‌های ساختاری خانواده‌ی آیفون ۱۲ با نسل گذشته به میزان مقاومت آن‌ها دربرابر آب و گردوغبار بازمی‌گردد؛ آیفون‌های جدید اپل گواهی IP68 را دریافت کرده‌اند و اکنون به‌جای ۴ متر در نسل قبل، می‌توانند فشار آب در عمق ۶ متری را به‌مدت ۳۰ دقیقه تحمل کنند.

بزرگ‌ترین نمایشگر آیفون‌ها تا به امروز را در آیفون ۱۲ پرو مکس خواهید دید. پنل اولد ۶.۷ اینچی این گوشی پرچم‌دار با رزولوشن ۲۷۷۸ در ۱۲۸۴ و تراکم ۴۵۸ پیکسل در هر اینچ تصاویری شارپ و در حد نام و آوازه اپل ارائه می‌‌دهد. از نسل گذشته شاهد استفاده‌ی اپل از نمایشگرهای موسوم به Super Retina XDR بودیم که از نظر روشنایی به‌خصوص در حالت HDR یک پله نسبت به آیفون‌های سری XS پیشرفت داشتند؛ اپل بار دیگر از چنین نمایشگرهایی استفاده کرده است که از استانداردهای مهم HDR10 و Dolby Vision پشتیبانی می‌کند.

متاسفانه این مدل نیز همانند برادران کوچک‌ترش با پنل ۶۰ هرتزی روانه‌ی بازار شد و اهمین مسئله آن را از نظر تجربه‌ی کاربری یک پله عقب‌تر از رقبای هم‌رده‌اش قرار می‌دهد؛ هیج چیز بیشتر از این فقدان ما را در آیفون‌های جدید دلسرد نکرد. همانند دیگر آیفون‌های این نسل فعال کردن تنظیم روشنایی خودکار در تنظیمات تأثیری در بیشینه‌ی روشنایی ندارد. همچنین قابل ذکر است که روشنایی بخش‌های مختلف نمایشگر نیز تفاوت بسیار اندکی با یکدیگر داشتند.

در آزمایش روشنایی با الگوی همیشگی زومیت با ۵۰ و ۱۰۰ درصد سطح سفید، اعدادی تقریبا مشابه با آیفون ۱۲ پرو به دست آمد؛ با قرار دادن اسلایدر در بالاترین حد و در هر دو الگو روشنایی ۹۷۵ نیت به ثبت رسید که کاملا برای یک پرچم‌دار مناسب است و در بین بهترین‌ها قرار می‌گیرد. اما اینبار الگویی شطرنجی به‌صورت ویدئوی HDR10 را وارد آزمایش کردیم؛ روشنایی در این حالت در هر دو الگوی ۵۰ و ۱۰۰ درصد به ۱۳۷۰ نیت (میانگین) رسید که نتیجه‌‌ای عالی محسوب می‌شود. ثابت بودن روشنایی در زمان افزایش سطح سفید در این‌ آزمایش از نکات مثبت دیگر نمایشگر آیفون جدید محسوب می‌شود.

روشنایی حداقل نمایشگر نیز همانند دو آیفون دیگر  ۲ نیت اندازه‌گیری شد. در فضای باز به لطف روشنایی بالای نمایشگر چالشی نخواهید داشت و حسگر تشخیص نور محیط نیز با سرعت خوبی واکنش نشان می‌دهد. با بزرگ‌تر شدن ابعاد نمایشگر، بریدگی یا ناچ کمتر از دیگر آیفون‌ها مزاحمت بصری ایجاد می‌کند و تجربه‌ی بسیار عالی در نمایش محتوای ویدئویی به‌خصوص HDR به شما ارائه می‌کند.

همانند سال‌های پیش اپل از سیستم تنظیم خودکار رنگ بهره گرفته است و فضای رنگی و حتی روشنایی (در زمان پخش محتوای HDR) به‌صورت خودکار تغییر می‌کند. رابط کاربری و اپ‌ها به‌صورت پیش‌فرض در فضای sRGB اجرا می‌شوند و تنها در زمان نیاز فضای رنگی به فضاهای گسترده‌‌تر مانند P3 تغییر می‌کند.

میانگین خطای ۱.۸ حتی در فضای رنگی معمولی یک نتیجه مناسب ارزیابی می‌شود؛ اپل سابقه‌ی خوبی در کالیبره کردن نمایشگر گوشی‌هایش دارد بنابراین می‌توان دقتی مناسب برای فضاهای غیر از sRGB نیز متصور بود. تعادل مناسب رنگ سفید و وجود قابلیت True Tone برای راحتی بیشتر چشم‌ها از دیگر ویژگی‌های نمایشگر آیفون ۱۲ پرو مکس محسوب می‌شوند؛ ناگفته نماند که فعال کردن True Tone خطای رنگ را تا حد ملموسی (۴.۷) افزایش می‌دهد.

آیفون ۱۲ و ۱۲ پرو هردو همانند نسل گذشته‌شان از ترکیب اسپیکر موجود در لبه‌ی پایین و اسپیکر مکالمه‌ی موجود در بریدگی نمایشگر به‌عنوان اسپیکرهای استریو استفاده می‌کنند. پرچم‌داران اپل در زمینه‌ی بازتولید فرکانس‌های مختلف عملکرد بسیار خوبی دارند، صدایی شفاف و عاری از نویز تولید می‌‌کنند و حجم صدای تولیدی آن‌ها نیز مطلوب است.

آیفون‌های جدید اپل به‌صورت پیش‌فرض با سیستم‌عامل iOS 14.1 به‌فروش می‌رسند، این نسخه درمقایسه‌با iOS 14 تفاوت فاحشی ندارد و کلیدی‌ترین قابلیت جدید آن، پشتیبانی از پخش و ویرایش ویدئوهای ۱۰ بیتی HDR در اپلیکیشن Photos روی گوشی‌های آیفون ۸ به‌بعد است؛ البته iOS 14 به‌خودی خود انبوهی از تغییرات بصری و ویژگی‌های جدید را درمقایسه‌با iOS 13 دراختیار کاربر می‌گذارد که در ادامه به‌ تعدادی از مهم‌ترین موارد اشاره می‌شود.

بارزترین تغییرات در صفحه‌ی هوم رخ می‌دهد؛ جایی‌که اکنون از ویجت‌هایی با ابعاد متفاوت و قابلیت جدید App Library میزبانی می‌کند. کاربر می‌تواند ویجت‌های مختلف را در ابعاد ۲×۲، ۲×۴ و ۴×۴ در تمامی صفحات قرار دهد. از سوی دیگر امکان گذاشتن چندین ویجت با ابعاد یکسان روی هم و پدید آوردن ویجت لایه‌ای نیز وجود دارد، بدین‌ترتیب می‌توان با سوایپ بین ویجت‌ها جابه‌جا شد؛ البته می‌توان انتخاب ویجت‌ها را به خود سیستم‌عامل سپرد تا این کار را براساس نوع کاربری فرد انجام دهد.

App Library به‌نوعی حکم اپ دراور را در iOS 14 دارد که در آخرین صفحه‌ی هوم از سمت راست جای می‌گیرد. هر اپلیکیشن پس از نصب‌شدن به‌صورت خودکار در دسته‌بندی مخصوص به‌ خودشان وارد می‌شوند. توجه داشته باشید که امکان ویرایش دسته‌بندی‌ها وجود ندارد و هر اپلیکیشن براساس دسته‌بندی تعیین‌شده از سوی توسعه‌دهنده درون فولدر مناسب اضافه می‌شود؛ البته کاربر می‌تواند تعیین کند که اپلیکیشن‌های جدید پس از نصب تنها در App Library و نه در هوم‌اسکرین قرار گیرند.

با اضافه‌شدن App Library اپل اکنون امکان پنهان‌کردن هوم‌اسکرین‌های دیگر را نیز دراختیار کاربر می‌گذارد. بدین‌ترتیب بسته به موقعیتی که در آن قرار دارید، می‌توانید هوم‌اسکرین دلخواهتان را پنهان کنید. از تغییرات مهم دیگر می‌توان به فشرده‌تر شدن طراحی رابط کاربری تماس‌ها و سیری اشاره کرد؛ چراکه اکنون دیگر تمام صفحه را اشغال نمی‌کنند. مورد بعدی، قابلیت Picture in Picture است که امکان تماشای ویدئو یا ادامه‌دادن تماس تصویری حین استفاده از اپلیکیشن‌های دیگر را به‌ارمغان می‌آورد.

اپلیکیشن Messages اکنون به کاربر اجازه می‌دهد تا حداکثر ۹ مکالمه‌ی مهم‌ را در بالای فهرست مکالمات پین کند. منشن افراد یا پاسخ‌دادن به یک پیام به‌خصوص در چت‌های گروهی نیز از جمله‌ی قابلیت‌های جدید اپلیکیشن‌ Messages به‌حساب می‌آیند.

از بین تمام گوشی‌های هوشمند ۲۰۲۰ اپل، آیفون ۱۲ پرو مکس، چشم‌گیرترین تغییرات را در بخش دوربین تجربه می‌کند؛ محصولی که از بزرگ‌ترین حسگر تاریخ گوشی‌های هوشمند اپل با سیستم لرزش‌گیر جدید تصویر بهره می‌گیرد، قابلیت بزرگ‌نمایی اپتیکال تا سقف ۲٫۵ برابر را دراختیار کاربر می‌گذارد و صدالبته به‌مدد ماژول LiDAR در زمینه‌ی واقعیت افزوده نیز حرف‌های بیشتری برای گفتن دارد. صرف‌نظر از موارد یادشده، دوربین اولتراواید و دوربین سلفی تفاوتی با نسل گذشته ندارد.

اپل برای تفکیک هرچه‌بهتر آیفون ۱۲ پرو از نسخه‌ی عادی، سیستم LiDAR را نیز به پنل پشتی آن‌ اضافه کرده است. این ماژول با تاباندن پرتو لیزر روی سوژه و محاسبه‌ی مدت‌زمان بازتابِش، فاصله را از آن می‌سنجد. آیفون از LiDAR برای ایجاد نقشه‌ای دقیق از عمق محیط استفاده می‌کند؛ نقشه‌ای که امکان اسکن اجسام و محیط، جلوه‌های ویدئویی و عکاسی به‌همراه پیاده‌سازی دقیق المان‌های واقعیت‌افزوده را فراهم می‌آورد. آیفون ۱۲ پرو از LiDAR برای فوکوس دقیق‌تر و سریع‌تر در عکاسی شامل حالت پرتره و فیلم‌برداری در تاریکی نیز بهره می‌گیرد. اپل می‌گوید LiDAR سرعت فوکوس را ۶ برابر افزایش می‌دهد.

قیمت آیفون 12

به‌کمک ماژول LiDAR آیفون‌های حرفه‌ای اپل به‌طرز محسوسی در اپ‌هایی همچون Measure یا بازی Angry Birds، سطوح را سریع‌تر و دقیق‌تر تشخیص می‌دهند. پیش‌تر دستگاه‌های اپل برای پیاده‌سازی جلوه‌های واقعیت افزوده از تحلیل داده‌های حاصل از دوربین به‌کمک هوش مصنوعی کمک می‌گرفتند؛ درحالی‌که نتیجه‌ی به‌کارگیری چنین راهکاری، افزایش مصرف باتری و کاهش دقت به‌ویژه در محیط‌های تاریک و سوژه‌هایی با رنگ یکسان با پس‌زمینه بود.

صرف‌نظر از تغییرات سخت‌افزاری، الگوریتم نرم‌افزاری دوربین‌های آیفون نیز دستخوش تغییرات فراوانی شده‌ است. اپل می‌گوید با اتکا بر قدرت پردازشی خیره‌کننده GPU ،CPU، موتور پردازش عصبی و ISP تراشه‌ی A14، سه قابلیت نرم‌افزاری Smart HDR 3، Night Mode و Deep Fusion را دراختیار کاربر می‌گذارد. 

ویژگی‌ اختصاصی دیگر آیفون‌های پرو، Apple ProRAW نام دارد. به‌موجب این ویژگی، کاربران آیفون ۱۲ پرو / ۱۲ پرو مکس درکنار تمام داده‌های استاندارد RAW، داده‌های مربوط به پردازش تصویر اپل را نیز دراختیار داشته باشند. بدین‌ترتیب، در حالت ایدئال کاربر حین ویرایش عکس نیازی به تلاش برای کاهش سطح نویز یا تغییرات مربوط به نوردهی مالتی‌فریم نخواهد نخواهد داشت. متأسفانه ProRAW هنگام بررسی آیفون ۱۲ پرو مکس در دسترس نبود.

رابط کاربری دوربین تفاوتی فاحشی با نسل گذشته‌ی آیفون ندارد. همانند گذشته با سوایپ در نیمه‌ی پایین (سمت راست) رابط کاربری می‌توان بین حالت‌های مختلف استفاده از دوربین جابه‌جا شد، کماکان تنظیمات دوربین خارج از اپلیکیشن آن و در منوی تنظیمات کلی گوشی قرار دارد؛ درحالی‌که به‌لطف انطباق دقیق میدان دید دوربین‌ها روی یکدیگر، حین استفاده از دوربین واید می‌توان پیش‌نمایشی از زاویه‌ی دید بالقوه‌ی دوربین اولتراواید را نیز از کناره‌‌های منظره‌یاب مشاهده کرد.

یکی از ویژگی‌های تحسین‌برانگیز دوربین‌های آیفون به جابه‌جایی نامحسوس و نرم بین سه دوربین بازمی‌گردد؛ قابلیتی که به قدرت پردازشی ISP بستگی زیادی دارد و حتی در شاخص‌ترین و گران‌قیمت‌ترین پرچم‌داران اندرویدی با لگ محسوسی پیاده می‌شود.

همان‌طور که پیش‌تر نیز اشاره شد، دوربین واید آیفون ۱۲ پرو مکس از بزرگ‌ترین حسگر تاریخ گوشی‌های هوشمند اپل بهره می‌برد. غول دنیای فناوری می‌گوید گوشی گران‌قیمتش از ۴۷ درصد حسگر بزرگ‌تر درمقایسه‌با نمونه‌ی 1/2.55 اینچی نسل گذشته (و البته آیفون ۱۲ پرو) استفاده می‌کند. اگر معیار اپل برای سنجش ابعاد حسگر، قطر آن باشد، با کمی محاسبه به ابعاد 1/1.73 اینچ می‌رسیم که به‌بزرگی حسگر غول‌آسای 1/1.33 اینچی گلکسی نوت ۲۰ اولترا نیست. حسگر بزرگ آیفون ۱۲ پرو مکس به‌همراه لنز گشوده‌ترِ f/1.6 به ۸۷ درصد جذب نور بیشتر، نویز کمتر و صدالبته میدان فوکوس بسیار باریک‌تر می‌انجامد.

با‌توجه به بزرگ‌تر شدن سطح حسگر و ثابت‌ماندن تعداد پیکسل‌ها، ابعاد آن‌ها نیز بزرگ‌تر شده و از ۱٫۴ میکرومتر در نسل گذشته به ۱٫۷ میکرومتر رسیده است. کوپرتینونشین‌ها می‌گویند براثر سنگین‌تر شدن حسگر، برای از بین‌بردن آثار لرزش تصویر، به‌جای OIS روی لنز از سیستم لرزش‌گیر حسگر sensor-shift در آیفون ۱۲ پرو مکس استفاده کرده‌اند؛ حسگر به‌مدد این سیستم جدید در دو محور x و y حرکت می‌کند. حسگر دوربین اصلی در پسِ لنز وایدی با فاصله‌ی کانونی معادل ۲۶ میلی‌متری و دیافراگم گشوده‌ترِ f/1.6 قرار دارد، از سوی دیگر از سیستم فوکوس خودکار Dual Pixel PDAF بهره می‌برد.

اگر تصور می‌کنید که حسگر بزرگ‌تر، بهبود خارق‌العاده‌ای را در عکس‌های آیفون ۱۲ پرو مکس به‌وجود می‌آورد، باید بگوییم که در اشتباه هستید. پرچم‌دار گران‌قیمت اپل در زمینه‌ی کیفیت عکس‌های روز تقریبا هیچ برتری چشم‌گیری بر برادرانش ندارد؛ به‌طوری‌که همان ویژگی‌های مثبت و منفی را می‌توان در عکس‌ها مشاهده کرد. رنگ‌های چشم‌نواز با گرایش به گرمی، پردازش نه‌چندان مناسب سوژه‌های با جزئیات پیچیده، نظیر شاخ‌وبرگ درختان و شارپ‌کردن مصنوعی بیش‌از حد آن‌ها، حفظ نویز در سطح مناسب و گستره‌ی دینامیکی واقع‌گرایانه از جمله‌ی ویژگی‌های یادشده هستند.

براثر بزرگ‌تر شدن ابعاد حسگر و گشودگی زیاد دیافراگم، عمق میدان دوربین اصلی بسیار کوچک‌تر شده است، این تغییر به ایجاد بوکه‌های طبیعی و محدود شدن صفحه‌ی فوکوس حین عکاسی از سوژه‌های نزدیک می‌انجامد؛ به‌طوری که حتی بخش‌هایی از مرز سوژه نیز به‌همراه پس‌زمینه محو می‌شوند.

تغییر بزرگ بعدی دوربین آیفون ۱۲ پرو مکس به فاصله‌ی کانونی و دیافراگم دوربین تله‌فوتو بازمی‌گردد. این دوربین از همان حسگر ۱۲ مگاپیکسلی و 1/3.4 اینچی نسل گذشته با پیکسل‌های ۱٫۰ میکرومتری و فوکوس خودکار PDAF بهره می‌برد و در پسِ لنز ۶۵ میلی‌متری با دیافراگم f/2.2 و لرزش‌گیر اپتیکال تصویر قرار دارد؛ بنابراین بزرگ‌نمایی اپتیکال تا سقف ۲٫۵ برابر درمقایسه‌با دوربین واید به‌وجود می‌آورد که باتوجه به بزرگ‌نمایی ۵ تا ۱۰ برابری رقبای اندرویدی چندان شگفت‌انگیز نیست.

عکس‌های دوربین تله‌فوتو در روشنایی روز به‌لحاظ کیفیت رنگ‌های پردازش‌شده، گستره‌ی دینامیکی و سطح نویز شبیه به عکس‌های دوربین اصلی هستند. ثبت جزئیات اندک از سوژه‌هایی همچون شاخ‌وبرگ درختان با دوربین تله‌فوتو نیز ادامه دارد؛ اما به‌نظر می‌رسد که شارپ‌‌کردن مصنوعی چنین سوژه‌هایی درمقایسه‌با دوربین اصلی با شدت کمتری رخ می‌دهد.

اپل در آیفون ۱۲ پرو مکس نیز همانند مدل‌های دیگر آیفون ۱۲ از دوربین اولتراواید نسل گذشته استفاده می‌کند. این دوربین حسگر ۱۲ مگاپیکسلی و 1/3.6 اینچی به‌همراه لنز ۵ تکه و ۱۳ میلی‌متری با دیافراگم f/2.4 را برای ثبت عکس‌های فوق‌عریض با میدان دید ۱۲۰ درجه‌ای به‌کار می‌گیرد و در آن خبری از لرزش‌گیر اپتیکال یا فوکوس خودکار نیست؛ بنابراین برخلاف تعدادی از پرچم‌دارها یا حتی میان‌رده‌های پریمیوم اندرویدی نمی‌توان با دوربین اولتراواید عکس‌های ماکرو گرفت.

در عکس‌های عریض دوربین اولتراواید شاهد افزایش سطح نویز، افت جزئیات به‌ویژه روی سوژه‌هایی با بافت پیچیده و محدودتر شدن گستره‌ی دینامیکی هستیم؛ اما رنگ‌های پردازش‌شده به دوربین اصلی بسیار نزدیک هستند. درشرایطی‌که تعدادی از پرچم‌داران شاخص بازار نظیر هواوی پی ۴۰ پرو به‌لطف قابلیت فوکوس خودکار، امکان عکاسی ماکرو را نیز با دوربین اولتراواید فراهم می‌آورند، آیفون ۱۲ پرو مکس از چنین قابلیتی بی‌بهره است. باور داریم که اپل باید در سال‌های آینده درباره‌ی دوربین اولتراواید به‌صورت اساسی تجدیدنظر کند.

0.5x

1x

2.5x

12x

8x

4x

با تاریک‌تر شدن محیط، آیفون‌های جدید به‌صورت خودکار دست‌به‌دامان حالت Night می‌شوند تا به‌کمک ثبت چندین فریم با نوردهی‌های مختلف و ترکیب آن‌ها، عکس‌های شبانه را بهبود دهند. نرم‌افزار دوربین به‌صورت خودکار مدت‌زمان نوردهی را تعیین و درکنار آیکون Night Mode نشان می‌دهد؛ اما امکان تغییر مدت‌زمان نوردهی (نه به‌ مقدار دلخواه!) یا غیرفعال‌سازی Night Mode فراهم است. گوشی معمولا برای عکاسی دستی یک تا ۳ ثانیه را برمی‌گزیند؛ البته بسته به شرایط محیط، مدت‌زمان نوردهی تا چندین ثانیه نیز افزایش می‌یابد. Night Mode در تمام دوربین‌ها غیراز دوربین تله‌فوتو دردسترس قرار دارد.

الگوریتم Night Mode اپل در شرایط نوری ضعیف، عملکرد محتاطانه‌ای دارد و به‌دنبال بدل‌کردن تاریکی شب به روشنی روز نیست. بسیاری از عکس‌های دوربین اصلی با نوردهی یک تا ۲ ثانیه‌ای ثبت می‌شوند و در آن‌ها تعادل مناسبی بین نویز و سطح جزئیات وجود دارد؛ اما تصور می‌کنیم که در زمینه‌ی گستره‌ی دینامیکی و نوردهی متعادل، برتری از آن رقبای دیگر از جمله پیکسل ۵ گوگل است.

یکی از مشکلاتی که در ثبت عکس‌های شب پیش می‌آید، حساسیت بیش‌از حد دوربین به لرزش است؛ به‌طوری که در نوردهی‌های ۲ تا ۳ ثانیه‌ای، سوژه‌هایی با حرکت‌های جزئی نظیر گلی در معرض وزش باد دچار محوشدگی می‌شوند.

آیفون ۱۲ پرو مکس

آیفون ۱۱ پرو مکس

بزرگ‌تر شدن حسگر به جذب نور بیشتر و بی‌نیاز شدن به نوردهی‌های طولانی‌تر می‌انجامد؛ بنابراین احتمالا دوربین اصلی آیفون ۱۲ پرو مکس درمقایسه‌با برادرانش می‌تواند عکس‌های بهتری را در تاریکی بگیرد. در تصویر بالا مشاهده می‌کنید که پرچم‌دار جدید اپل با وجود کاهش چشم‌گیر نویز، جزئیاتی هم‌سطح با آیفون ۱۱ پرو مکس ثبت می‌کند؛ البته رنگ‌ها در عکس ثبت‌شده با پرچم‌دار پیشین اپل کمی چشم‌نوازتر هستند.

مطابق انتظار، عکس‌های دوربین اولتراواید تاریک‌تر از عکس‌های دوربین اصلی ثبت می‌شوند، نویز بیشتر و جزئیات کمتری دارند؛ اما کیفیت رنگ‌های ثبت‌شده و گستره‌ی دینامیکی به دوربین اصلی نزدیک‌تر هستند. ناگفته نماند که ویژگی‌های یادشده به‌لطف پشتیبانی دوربین اولتراواید از Night Mode به‌دست می‌آیند؛ چراکه با خاموش‌کردن آن، کیفیت عکس‌ها بسیار تنزل می‌یابد.

برخلاف تعدادی از پرچم‌داران شاخص اندرویدی، حالت Night با دوربین تله‌فوتوی آیفون ۱۲ پرو مکس دردسترس قرار ندارد؛ البته نرم‌افزار دوربین بسته به‌شدت نور محیطی، برخی مواقع برای ثبت عکس‌های با زوم ۲٫۵ برابری به‌جای دوربین تله‌فوتو از تصویر کراپ‌شده‌ی دوربین واید استفاده می‌کند که در این شرایط می‌توان Night Mode را نیز به‌کار گرفت.

آیفون اجازه‌ی انتخاب از بین دوربین‌های واید و تله‌فوتو برای انجام بزرگ‌نمایی را نمی‌دهد و در محیط‌های کم‌نور، بسته به شرایط، یا عکس ۲٫۵ برابری را با ایجاد کراپی روی تصویر دوربین اصلی و آپ‌اسکیل آن می‌گیرد یا به‌سراغ دوربین تله‌فوتو می‌رود. همان‌طور که در تصویر بالا مشاهده می‌کنید، عکس ۲٫۵ برابری دوربین تله‌فوتو، گستره‌ی دینامیکی بهتر و جزئیات بیشتری دارد؛ اما سطح نویز در عکس دوربین اصلی کمتر است. امیدواریم اپل 

آیفون ۱۲ پرو مکس به‌صورت پیش‌فرض حین انتخاب حالت Portrait، عکس‌ها را با دوربین تله‌فوتو و میدان دید 2.5x می‌گیرد؛ البته امکان عکاسی پرتره با میدان دید عریض‌ترِ 1X به‌کمک دوربین واید گوشی نیز وجود دارد. آیفون ۱۲ پرو مکس با اتکا بر LiDAR برای جداسازی سوژه از پس‌زمینه، امکان عکاسی پرتره‌ی Night Mode را نیز دراختیار کاربر می‌گذارد که با لمس آیکون Night Mode حین عکاسی پرتره در تاریکی فعال می‌شود. توجه داشته باشید که در این حالت، آیفون ۱۲ پرو مکس صرفا با دوربین واید عکاسی می‌کند.

2.5x

1x

2.5x

1x

به‌لطف ماژول LiDAR، آیفون ۱۲ پرو مکس عملکرد بسیار خوبی در تفکیک دقیق سوژه از پس‌زمینه و پیاده‌سازی افکت بوکه به‌نمایش می‌گذارد. از سوی دیگر عکس‌های پرتره با دوربین پیش‌فرض تله‌فوتو و دوربین اصلی پز از جزئیات هستند و در زمینه‌ی پردازش رنگ پوست شخص عملکرد واقع‌گرایانه‌ای دارند. دوربین تله‌فوتو در تاریکی شب نیز عملکرد خوبی به‌نمایش می‌گذارد؛ اما به‌دلیل پشتیبانی‌نکردن از Night Mode، عکس‌ها را به‌روشنی دوربین اصلی ثبت نمی‌کند. ناگفته نماند که استفاده از حالت Portrait روی اجسام و جانداران نیز امکان‌پذیر است.

سخت‌افزار دوربین سلفی خانواده‌ی آیفون ۱۲ تفاوتی با نسل گذشته ندارد؛ پرچم‌داران ۲۰۲۰ اپل برای عکاسی سلفی همانند به حسگر 1/3.6 اینچی و ۱۲ مگاپیکسلی با پیکسل‌های ۱٫۰ میکرومتری و لنز f/2.2 واید (۲۳ میلی‌متری) اتکا دارند. این دوربین فاقد فوکوس خودکار یا لرزش‌گیر اپتیکال است؛ اما به‌مدد اسکنر سه‌بعدی سیستم Face ID امکان عکاسی پرتره و پیاده‌سازی طبیعی افکت بوکه را نیز دارد، از سوی دیگر در تاریکی شب نیز قابلیت Night Mode به روشن‌تر شدن عکس‌ها کمک می‌کند.

آیفون همواره درزمینه‌ی فیلم‌برداری یکی از بهترین‌های دنیای موبایل بوده است و اکنون به‌مدد تغییرات جدید، جایگاه آن مستحکم‌تر از قبل خواهد بود. آیفون ۱۲ پرو امکان فیلم‌برداری HDR با فرمت Dolby Vision و وضوح 4K با تمام دوربین‌هایشان را دارند؛ البته نرخ فیلم‌برداری Dolby Vision با دوربین‌های پشتی بالغ‌بر ۶۰ فریم‌برثانیه و نرخ فیلم‌برداری HDR با دوربین سلفی نیز حداکثر ۳۰ فریم‌برثانیه خواهد بود. با وجود پشتیبانی دوربین تله‌فوتو از نرخ ۶۰ فریم‌برثانیه، در کمال تعجب در این نرخ، آیفون اجازه‌ی سوئیچ به دوربین تله‌فوتو را حین فیلم‌برداری نمی‌دهد؛ بنابراین ویدئوهای ۶۰ فریم‌برثانیه‌ای دوربین تله‌فوتو باید به‌صورت جداگانه ضبط شوند.

حالت‌های دردسترس برای فیلم‌برداری با آیفون ۱۲ پرو مکس تفاوتی با آیفون ۱۲ پرو ندارد؛ اما با توجه به تغییر حسگر دوربین واید و لنز دوربین تله‌فوتو انتظار می‌رود که ویدئوی خروجی آن‌ها متفاوت باشد. ما از گستره‌ی دینامیکی، کنتراست و رنگ‌ها رضایت داشتیم؛ سطح نویز در ویدئوهای واید و تله‌فوتو پایین و در ویدئوهای اولتراواید بالا است، از سوی دیگر سطح جزئیات نیز در ویدئوهای اولتراواید با دو دوربین دیگر هم‌خوانی ندارد.

ضبط ویدئوهای ۱۰ بیتی به‌جای ۸ بیت امکان ثبت ۷۰۰ میلیون رنگ را در ویدئوها فراهم می‌آورد. آیفون حین فیلم‌برداری HDR، در هر فریم به‌کمک دو سطح نوردهی متفاوت، هیستوگرامی از مقادیر رنگی ایجاد می‌کند. بدین‌ترتیب، متادیتای موردنیاز برای فرمت Dolby Vision تولید می‌شود. اپل داده‌های مربوط به HDR را خارج از استریم ویدئو ذخیره می‌کند تا حین تماشای ویدئو در نمایشگرهای فاقد قابلیت HDR، تصاویر به‌درستی به‌نمایش درآیند.

پیش‌تر در بررسی آیفون ۱۲ پرو برای نمایش تفاوت فیلم‌برداری عادی با 4K Dolby Vision تلاش کردیم تا حین پخش هر دو ویدئو روی آیپد پرو، از دستگاه فیلم‌برداری کنیم. نتیجه را می‌توانید در ویدئوی زیر مشاهده کنید:

پشتیبانی از شبکه‌ی نسل پنجم (5G) مهم‌ترین ویژگی آیفون‌های جدید به‌شمار می‌آید و اپل نیز در رویداد Hi, Speed به‌صورت ویژه بدان پرداخت. براساس کالبدشکافی iFixit، آیفون ۱۲ و آیفون ۱۲ پرو به‌لطف بهره‌گیری از مودم مجزای X55 کوالکام از اتصال 5G پشتیبانی می‌کنند و درحقیقت روی شبکه‌ی Ultra Wideband شرکت Verizon در خاک آمریکا، اتصال پرسرعت mmWave با بیشینه‌ی ‌سرعت چهار گیگابیت‌برثانیه را نیز دراختیار کاربر می‌گذارند. اپل می‌گوید برای خانواده‌ی آیفون ۱۲ آنتن و قطعات رادیویی 5G سفارشی‌شده‌‌ای طراحی کرده و برای استفاده‌ی بهینه‌ی اپ‌ها از اتصال 5G مجموعه‌ی فرم‌ور iOS را در تمامی سطوح بهینه ساخته است.

اپل می‌گوید برای بهینه‌سازی سیستم آنتن و الگوریتم Beamforming محفظه‌های بی‌پژواکی طراحی و اتصال 5G را با ۱۰۰ اپراتور در ۳۰ منطقه‌ی مختلف آزمایش کرده است. آیفون ۱۲ می‌تواند در شرایط ایدئال سرعت اتصال ۳٫۵ گیگابیت‌برثانیه‌ای را نیز فراهم سازد. کوپرتینونشین‌ها قابلیت نرم‌افزاری Smart Data Mode را نیز برای گوشی‌هایشان تدارک دیده‌اند که به‌موجب آن، آیفون‌های جدید برای بهینه‌سازی مصرف انرژی، در مواقعی که به 5G نیازی نیست، به‌سرعت به اتصال LTE سوئیچ می‌کنند. متأسفانه هم‌اکنون در ایران اتصال 5G دردسترس نیست؛ بنابراین زومیت فرصت آزمایش اتصال 5G با آیفون ۱۲ را نداشت.

A14 Bionic، نخستین تراشه‌ی موبایل ۵ نانومتری دنیا، قلب تپنده‌ی تمام مدل‌های آیفون ۱۲ اپل است؛ همان‌ تراشه‌ای که توان پردازشی آیپد ایر ۴ را تأمین می‌کند. اپل می‌گوید تراشه‌ی جدیدش با افزایشی ۴۰ درصدی درمقایسه‌‌با A13 Bionic، بیش از ۱۱٫۸ میلیارد ترانزیستور در بطن خود دارد. این تراشه از مجموع ۲ هسته‌ی قدرتمند Firestorm و ۴ هسته‌ی کم‌مصرف Icestorm با معماری جدید به‌عنوان CPU استفاده می‌کند و ماژول چهارهسته‌ای جدیدی با الگوریتم بهبودیافته‌ی فشرده‌سازی حافظه را به‌عنوان GPU به‌کار می‌گیرد.

اپل طبق معمول جزئیات فنی فرکانس هسته‌ها را به‌اشتراک نمی‌گذارد و صرفا ادعا می‌کند که CPU جدید سریع‌ترین نمونه در دنیای گوشی‌های هوشمند است؛ درحالی‌که GPU عملکردی بالغ‌بر ۵۰ درصد سریع‌تر از تمام تراشه‌های موبایل دیگر ارائه می‌دهد. براساس نتایج گیک‌بنچ آیفون ۱۲ و آیفون ۱۲ پرو، به‌نظر می‌رسد فرکانس توربو برای هسته‌های قدرتمند CPU‌ معادل ۳٫۰ گیگاهرتز باشد، از سوی دیگر گفته می‌شود هسته‌های کم‌مصرف A14 به فرکانس بیشینه‌ی ۱٫۸ گیگاهرتز دست می‌یابند؛ اما براساس بررسی‌های AnandTech، فرکانس هسته‌های A14 حین فعال‌بودن تعداد مختلفی از هسته‌ها، بدین شکل خواهد بود:

موتور پردازش عصبی A14 Bionic اکنون به‌جای ۸ هسته از ۱۶ هسته بهره می‌برد؛ تغییری که براساس ادعای اپل به ۸۰ درصد افزایش سرعت عملکرد در «حیاتی‌ترین مدل‌های یادگیری ماشین» می‌انجامد. واحد پردازش عصبی A14 ازپسِ اجرای ۱۱ تریلیون عملیات‌برثانیه برمی‌آید. همچنین، سرعت شتاب‌دهنده‌های ML اختصاصی CPU در محاسبات یادگیری ماشین ۷۰ درصد بیشتر است. بررسی‌‌های AnandTech نشان می‌دهد که دو هسته‌ی قدرتمند A14 به کش L2 اشتراکی ۸ مگابایتی و ۴ هسته‌ی کم‌مصرف آن به کش L2 اشتراکی ۴ مگابایتی دسترسی دارند، از سوی دیگر مهندسان اپل به‌جای کش L3، کش اشتراکی سطح سیستمی ۱۶ مگابایتی را برای تمام بلوک‌های A14 در نظر گرفته‌اند.

اپل هیچ‌گاه درباره‌ی میزان رم آیفون صحبت می‌کند؛ اما براساس کالبدشکافی iFixit، اپل در آیفون ۱۲ ماژول ۴ گیگابایتی MT53D512M64D4UA-046 ساخت شرکت Micron و در آیفون ۱۲ پرو از ماژول ۶ گیگابایتی آن را به‌کار گرفته است. با نگاهی به سیستم نام‌گذاری Micron می‌توان متوجه شد که عدد 046 به فرکانس ۲۱۳۳ مگاهرتزی، عدد 53 به‌نوع Mobile LPDDR4-بودن رم، عبارت 512M64 به پهنای ۶۴ بیتی و عمق ۵۱۲ مگابیتی رم و در نهایت حرف D به ولتاژ ۱٫۱ (برای LPDDR4) یا ۰٫۶ ولت (برای LPDDR4x) اشاره دارند. باتوجه‌به بهره‌گیری نسل قبلی آیفون از رم LPDDR4x می‌توان با تقریب مناسبی حدس زد که کوپرتینونشین‌‌ها در آیفون‌ ۱۲ نیز چنین ماژولی به‌‌کار برده باشند؛ در هر صورت فقدان رم LPDDR5 با مصرف انرژی کمتر و بالغ‌بر ۱٫۵ برابر سرعت بیشتر درمقایسه‌با LPDDR4x را یکی از ضعف‌های سخت‌افزار آیفون‌های جدید مقابل پرچم‌داران شاخص اندرویدی می‌دانیم.

درحالی‌که آیفون ۱۲ مانند قبل در نسخه‌های ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت به‌فروش می‌رسد، نسخه‌ای حرفه‌ای اپل با ارتقا حافظه‌ی پایه به ۱۲۸ گیگابایت در نسخه‌های ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت دراختیار کاربر قرار می‌گیرند. در هر صورت ما سرعت خواندن و نوشتن حافظه‌ی NVMe دو گوشی را با استفاده از اپلیکیشن PerformanceTest ارزیابی می‌کنیم.

توجه کنید که سرعت خواندن و نوشتن ترتیبی گوشی‌های اندرویدی در اپلیکیشن AndroBench با استفاده از فایل‌های ۳۲ و ۲ مگابایتی در قالب بلوک‌های ۲۵۶ کیلوبایتی سنجیده می‌شود؛ درحالی‌که آزمون PerformanceTest در دستگاه‌های iOS با فایلی ۹۰ مگابایتی و در قالب بلوک‌های ۱۶ کیلوبایتی انجام می‌شود؛ بنابراین، اعداد حاصل در آزمون iOS سخت‌گیرانه‌تر هستند.

متأسفانه اپل انتظارات را برآورده نکرد و آیفون‌های جدید را با صفحات نمایش ۶۰ هرتزی روانه‌ی بازار ساخت. این شرکت همانند گذشته امکان تغییر وضوح را نیز دراختیار کاربر نمی‌گذارد؛ بنابراین چالش‌های پیش‌رو در بررسی پرچم‌داران اندرویدی را با آیفون ۱۲ نداریم. برای ارزیابی کارایی آیفون ۱۲ و آیفون ۱۲ پرو از آزمون‌های Antutu 8 (کارایی کلی گوشی)، GeekBench (عملکرد پردازنده‌ی‌ مرکزی در بارهای پردازشی تک یا چندهسته‌ای) و آزمون‌های 3DMark و GFXBench (بازده‌ گرافیکی گوشی) استفاده می‌کنیم. تمامی آزمون‌های گرافیکی به‌‌صورت Offscreen اجرا می‌شوند؛ بنابراین وضوح یا نرخ نوسازی نمایشگر تأثیری بر نتیجه‌ی حاصل نخواهد داشت.

آیفون ۱۲ پرو مکس براثر بالاتر بودن وضوح نمایشگرش، در آزمون‌های Onscreen بنچمارک GFXBench به‌مقدار جزئی از برادرش آیفون ۱۲ پرو جا می‌ماند؛ اما در آزمون‌های Offscreen پابه‌پای این گوشی هوشمند می‌آید. پیش‌بینی برتری فاحش آیفون ۱۲ پرو مکس بر رقبای اندروید چندان دشوار نبود؛ تراشه‌ی A14 Bionic به‌رسم سال‌های گذشته به‌ویژه در بنچمارک‌های CPU-محور اختلاف معناداری با تراشه‌های دیگر از جمله اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس و اکسینوس ۹۹۰ دارد.

حال باید دید که آیفون ۱۲ پرو مکس در استفاده‌‌های مداوم و سنگین، نظیر اجرای بازی‌ چه عملکردی از خود به‌نمایش می‌‌گذارد. زومیت برای شبیه‌سازی چنین سناریویی، تست استرس ۲۰ مرحله‌ای 3DMark Wild Life را به‌کار می‌گیرد. آزمون یادشده در حالت عادی محتوای گرافیکی را با رزولوشن ۱۴۴۰ × ۲۵۶۰ پیکسل رندر می‌کند و با رزولوشن یکسان با صفحه‌نمایش گوشی به‌نمایش می‌گذارد.

آیفون ۱۲ پرو مکس کار خود را در آزمون استرس 3DMark Wild Life با رندر میانگین ۵۰ فریم‌برثانیه شروع می‌کند، سپس آزمون را با نوسان در همسایگی ۲۵ تا ۴۵ فریم‌برثانیه ادامه می‌دهد؛ اما نکته‌ی جالب‌توجه به پایداری بهتر این گوشی هوشمند درمقایسه‌با دو برادر دیگرش بازمی‌گردد، درحالی‌که آیفون ۱۲ و ۱۲ پرو حدود ۷۰ درصد از عملکردشان را حفظ کردند، پایداری عملکرد آیفون ۱۲ پرو مکس بیش‌از ۸۰ درصد به‌دست‌آمد.

ما تصور می‌کنیم که عملکرد پایدارتر آیفون ۱۲ پرو مکس درمقایسه‌با برادرانش به ابعاد بزرگ‌‌تر و فضای بیشترِ داخل گوشی در نسخه‌ی پرو مکس مربوط می‌شود. توجه داشته باشید که در جریان آزمون استرس، تنها بنچمارک‌های متداول در بررسی‌های زومیت، روی هر سه گوشی نصب بوده‌اند؛ بنابراین بسته به تعداد اپ‌های نصب‌شده روی دستگاه، ممکن است میزان پایداری عملکرد متفاوت باشد.

متأسفانه ظرفیت باتری آیفون ۱۲ پرو مکس نیز همانند برادران دیگر این گوشی هوشمند کاهش یافته است؛ براساس کالبدشکافی iFixit، پرچم‌دار تنومند اپل با کاهشی ۷ درصدی در ظرفیت، هم‌اکنون انرژی موردنیازش را ازطریق باتری ۳۶۸۷ میلی‌آمپرساعتی تأمین می‌کند. با توجه به ظرفیت‌های ۴۰۰۰+ میلی‌آمپرساعتی باتری در پرچم‌داران اندرویدی و اضافه‌شدن قابلیت پشتیبانی از شبکه‌های 5G به آیفون‌های جدید، به‌نظر می‌رسد که کوپرتینونشین‌ها حداقل روی کاغذ، کم‌کاری کرده‌اند.

اپل میزان شارژدهی خانواده‌ی آیفون ۱۲ را در سناریوهای پخش ویدئوی آفلاین و پخش ویدئو آنلاین و پخش موسیقی، مطابق جدول زیر عنوان می‌کند. بدین‌‌ترتیب درمقایسه‌با نسل پیش، آمار پخش ویدئو آفلاین آیفون ۱۲ پرو یک ساعت کاهش یافته و برای مدل‌های دیگر بدون ‌تغییر باقی مانده است. باید توجه کرد که به‌دلیل موقعیت فعلی 5G در سطح دنیا، شارژدهی آیفون‌های جدید برای کاربران مختلف به‌شدت متغیر خواهد بود.

توجه داشته باشید که ارزیابی شارژدهی آیفون‌های جدید در اتصال 5G براثر فقدان چنین شبکه‌ای و در اتصال 4G براثر وجود قوانین رجیستری برای زومیت ممکن نیست! در هر صورت با تنظیم روشنایی نمایشگر روی ۲۰۰ نیت، قطع تمام اتصالات بی‌سیم (حالت پرواز) و صدای اسپیکر، سراغ آزمون پخش ویدئوی معیار زومیت با وضوح HD می‌رویم.

آیفون‌ ۱۲ پرو مکس در آزمون پخش فیلم، مدت‌زمان ۲۰ ساعت و ۴۷ دقیقه شارژدهی داشت که درست‌مانند آیفون ۱۲ پرو، با اختلافی چشم‌گیر، نسل گذشته را از پیش‌رو برمی‌دارد. متأسفانه آزمون PCMark در پلتفرم iOS دردسترس نیست؛ بنابراین نمی‌توانیم با معیار مناسب و استانداردی درباره‌ی شارژدهی آیفون‌های جدید در کاربری‌های روزمره اظهارنظر کنیم.

بی‌شک پرحاشیه‌ترین تغییر خانواده‌ی آیفون ۱۲ به‌ عرضه‌ی آن‌ها بدون شارژر بازمی‌گردد. اپل در جعبه‌ی آیفون‌های جدید صرفا کابل USB-C به لایتنینگ قرار می‌دهد و دلیل چنین تغییری را دغدغه‌های زیست‌محیطی و افزایش حجم محموله‌های آیفون در اثر کوچک‌ترشدن جعبه‌ی آن‌ها عنوان می‌کند. آن‌ها می‌گویند هم‌اکنون ۲ میلیارد شارژر آیفون در دست کاربران وجود دارد؛ اما باید توجه کرد که بخش عمده‌ای از شارژرهای کنونی از نوع USB-A هستند و دارندگان چنین شارژرهایی درنهایت باید برای آیفون ۱۲ به‌فکر تهیه‌ی شارژرهای ۲۰ واتی و USB-C جدید با پرداخت ۱۹ دلار باشند. همین موضوع ادعای خیرخواهانه‌ی اپل را اندکی زیر سایه‌ی تردید قرار می‌دهد!

MagSafe ویژگی دیگر آیفون‌های جدید است. مهندسان اپل درکنار قابلیت شارژ بی‌سیم، ماژول مغناطیسی دو تکه‌ای را نیز زیر پنل پشتی جاسازی کرده‌اند که زمینه‌ای برای عرضه‌ی سری جدیدی از محصولات جانبی را برای اپل و شرکت‌های تولیدکننده‌ی دیگر فراهم می‌آورد. این ماژول‌های مغناطیسی به متصل‌شدن و در نهایت تثبیت‌شدن پدهای شارژ و قاب‌های مغناطیسی MagSafe در پشت آیفون‌های جدید کمک می‌کنند. شارژر بی‌سیم جدید و ۳۹ دلاری اپل گوشی‌های هوشمند آن را با توان ۱۵ وات شارژ می‌کند؛ البته آیفون‌های جدید به‌کمک شارژرهای استاندارد Qi نیز با توان ۷٫۵ وات شارژ می‌شوند.  

متأسفانه زومیت در طول بررسی آیفون نه شارژر ۲۰ واتی جدید، نه پد شارژ بی‌سیم MagSafe را دراختیار نداشت؛ بنابراین نمی‌تواند درمورد مدت‌زمان موردنیاز برای شارژ کامل آیفون یا قدرت میدان مغناطیسی فناوری MagSafe اظهارنظر کند.

بیایید تصور کنیم در دنیایی موازی و نسخه‌ای از ایران زندگی می‌کنیم که در آن با بحران ارزش پول ملی مواجه نیستیم و انتخاب پرچم‌دار ۱۰۰۰+ دلاری مناسب، یکی از دغدغه‌های روزمره‌مان است؛ در چنین شرایطی، ابعاد و سطح ارگونومی دستگاه، میزان اهمیت عکاسی در شب، بزرگ‌نمایی در عکس‌ها و شارژدهی، مهم‌ترین پارامترهای تأثیرگذار بر انتخاب از بین ۴ مدل آیفون ۱۲ مینی، آیفون ۱۲، آیفون ۱۲ پرو و آیفون ۱۲ پرو مکس خواهند بود. 

برخلاف آنچه انتظار داشتیم، در عموم سناریوهایی با شرایط نوری ایده‌آل، آیفون ۱۲ پرو مکس عکس‌های بسیار مشابهی با برادران دیگرش می‌گیرد؛ به‌طوری‌که نقاط ضعف و قوت یکسانی را نیز می‌توان به آن نسبت داد؛ اما به‌نظر می‌رسد که نسخه‌ی پرو مکس به‌لطف بزرگ‌تر شدن حسگر دوربین و ارتقا سیستم لرزش‌گیر، حساسیت کمتری به لرزش‌های دست داشته و به نوردهی‌های کوتاه‌تری در تاریکی شب نیاز دارد؛ همین موضوع اندکی بر کیفیت عکس‌های شبانه‌ی پرو مکس می‌افزاید.

آیفون ۱۲ پرو مکس به‌مدد ابعاد بزرگ‌ترش، باتری حجیم‌تری را نیز درمقایسه‌با برادرانش در بطن خود دارد؛ در بررسی‌های ما، پرچم‌دار غول‌پیکر اپل نزدیک به ۲۱ ساعت فیلم پخش کرد و در مجموع نزدیک به ۲ روز شارژدهی داشت؛ اما ابعاد بزرگ گوشی، دردسرهایی پرشماری نیز به‌همراه دارد؛ با توجه به لبه‌های تخت و زوایای گونیایی بدنه، آیفون ۱۲ پرو مکس به‌خوبی در دست جای نمی‌گیرد، بیش‌از برادرانش از دست سُر می‌خورد و صدالبته استفاده از دستگاه با یک دست را به امری ناممکن بدل می‌سازد.

تراشه‌ی A14 Bionic توان پردازشی کم‌نظیری را در اختیار کاربران آیفون ۱۲ پرو مکس می‌گذارد، امکان ثبت ویدئوهای HDR 4K با تمام دوربین‌ها و پیاده‌سازی الگوریتم‌های پیچیده‌ی پردازش تصویر را فراهم می‌سازد؛ اما متأسفانه نمی‌توان تمام ظرفیت آن را در بازی‌های ویدئویی به‌کار گرفت، چراکه نمایشگر ۶۰ هرتزی خانواده‌ی آیفون ۱۲ مانع این موضوع است؛ بنابراین امیدواریم اپل فناوری ProMotion را به دنیای آیفون‌هایش نیز بیاورد.

گوشی‌ هوشمند آیفون ۱۲ پرو مکس اپل از سوی فروشگاه اپل یونیک برای بررسی دراختیار زومیت قرار گرفته است. شما کاربران عزیز زومیت می‌توانید به صفحه‌ی اینستاگرام فروشگاه اپل یونیک نیز مراجعه کنید. شما می‌توانید از بخش محصولات زومیت برای مقایسه گوشی های مختلف از نظر مشخصات فنی و قیمت استفاده کنید.

نکات مثبت

نکات منفی

لطفا در نظر داشته باشید که زومیت در صورت مشاهده‌ی دیدگاه خلاف قوانین سایت، این حق را دارد که دیدگاه کاربر را بدون اطلاع قبلی پاک کند. همچنین در صورت تکرار در نقض قوانین سایت، به صلاح‌دید زومیت، حساب کاربری کاربر خاطی مسدود خواهد شد.

در صورت مشاهده‌ی تاپیک ها و پست های توهین آمیز یا خلاف قوانین از بحث کردن و پاسخ دادن به آن‌ها جدا خودداری کرده و صرفا موضوع را از طریق آیکون گزارش به اطلاع ما برسانید.

داغ‌ترین‌های امروز

سرورهای زومیت توسط پارس پک میزبانی می‌شود.



زومیت فروشگاه نیست و تنها قیمت محصول در فروشگاه‌های اینترنتی را ارائه می‌کند. استفاده‌ی شما از بخش محصولات به منزله‌ی قبول قوانین و مقررات این بخش است.

استفاده‌ی شما از بخش محصولات زومیت به منزله‌ی قبول قوانین و مقررات این بخش است

لطفا در صورت مشاهده‌ی هرگونه مغایرت اطلاعات و تخلف، آن‌ را از طریق آیکون گزارش به اطلاع ما برسانید.

راهنمای خرید

قیمت آیفون 12

جدیدترین بررسی‌های ویدئویی محصول

سرورهای زومیت توسط پارس پک میزبانی می‌شود.



راهنمای خرید

جدیدترین بررسی‌های ویدئویی محصول

قیمت آیفون 12

سرورهای زومیت توسط پارس پک میزبانی می‌شود.



راهنمای خرید

جدیدترین بررسی‌های ویدئویی محصول

قیمت آیفون 12

سرورهای زومیت توسط پارس پک میزبانی می‌شود.



راهنمای خرید

جدیدترین بررسی‌های ویدئویی محصول

قیمت آیفون 12

سرورهای زومیت توسط پارس پک میزبانی می‌شود.



راهنمای خرید

جدیدترین بررسی‌های ویدئویی محصول

قیمت آیفون 12

سرورهای زومیت توسط پارس پک میزبانی می‌شود.



زومیت فروشگاه نیست و تنها قیمت محصول در فروشگاه‌های اینترنتی را ارائه می‌کند. استفاده‌ی شما از بخش محصولات به منزله‌ی قبول قوانین و مقررات این بخش است.

استفاده‌ی شما از بخش محصولات زومیت به منزله‌ی قبول قوانین و مقررات این بخش است

لطفا در صورت مشاهده‌ی هرگونه مغایرت اطلاعات و تخلف، آن‌ را از طریق آیکون گزارش به اطلاع ما برسانید.

راهنمای خرید

قیمت آیفون 12

جدیدترین بررسی‌های ویدئویی محصول

سرورهای زومیت توسط پارس پک میزبانی می‌شود.

آیفون 12 | قیمت خرید ایفون 12 ⚡ قیمت گوشی اپل ایفون 12 ⚡ مشخصات فنی و قیمت ایفون ۱۲ ⚡ آیفون ۱۲ اپل | قیمت خرید گوشی اپل آیفون ۱۲

آیفون 12 Pro Max

آیفون 12 Pro

آیفون 12

آیفون 12 مینی

قیمت آیفون 12

آیفون 11 Pro Max

آیفون 11 Pro

آیفون 11

آیفون SE

لوازم جانبی

خرید گیفت کارت

نمایندگی اپل اِن آی سی تهران امکان “تحویل کالا در روز ثبت سفارش” را فراهم کرده است.

جهت دریافت مشاوره و راهنمائی قبل از خرید میتوانید با شماره 021-86044580 تماس حاصل نموده و یا جهت شروع گفتگوی آنلاین کلیک کنید.

شرکت اپل در سال 2020 اقدام به معرفی آیفون 12 کرده است. این تلفن هوشمند، در حقیقت قدمی رو به جلو از طرف اپل در زمینه ساخت آیفون‌ها به حساب میاید.

آیفون 12 با سایز 6.1 اینچ آماده عرضه شده و از تراشه A14 Bionic استفاده می‌کند. این محصول تلفن هوشمند محبوب اپل در سال 2020 است که در رنگ‌های متفاوت همراه باقدرت پردازشی قابل توجه آماده عرضه شده است.

آیفون 12 تا 11 درصد نازک‌تر، تا 15 درصد کوچک‌تر و البته تا 16 درصد سبک‌تر از نسل قبلی خود یعنی آیفون 11 است و به همین دلیل می‌تواند یک محصول کاربردی برای همراه داشتن همیشه و انجام کارهای روزمره به بهترین نحوه ممکن باشد.قیمت آیفون 12

 

طراحی جدید و البته نوستالژیک آیفون 12

در بررسی آیفون 12 به سادگی می‌توان دید که شرکت اپل ابعاد این تلفن هوشمند را بدون تغییر اندازه نمایشگر کوچک‌تر کرده و یک محصول کاملاً فوق‌العاده را آماده عرضه کرده است.

لبه‌های تخت مهم‌ترین تغییری است که شرکت اپل در ظاهر آیفون 12 ارائه داده که باعث می‌شود تا روند کار با این تلفن هوشمند یاد آور گوشی‌های نوستالژیک اپل باشد. این لبه‌های تخت البته باعث می‌شوند تا آیفون 12 ظاهری جذاب‌تر به خود بگیرد و به یک تلفن هوشمند کارآمد تبدیل شود. استفاده از پنل آلومینیومی با طراحی ویژه باعث شده تا مقاومت و زیبایی در این گوشی به تعادلی عالی برسند.

 

نمایشگر سوپر رتینای جدید با سایز 6.1 اینچ

یکی از مهم‌ترین تغییر آیفون 12 در مقایسه با نسل‌های پیشینش، مربوط به نمایشگر OLED سوپر رتینا XDR است. اپل دیگر در طراحی و تولید تلفن‌های هوشمند خود از نمایشگرهای ال سی دی استفاده نمی‌کند و آیفون 12 برخلاف نسل قبلی خود مجهز به نمایشگری قدرتمندتر و بهینه‌تر شده است.

استفاده از نمایشگر سوپر رتینا XDR باعث می‌شود تا تصاویر را شفاف‌تر، واضح‌تر و عمیق‌تر ببینید و تجربه‌ای بی‌نظیر در زمان کار با تلفن هوشمند خود داشته باشید.

استفاده از روکش سرامیکی نیز باعث شده تا این آیفون در برابر ضربه‌های ناگهانی مقاومت بیشتری از خود نشان دهد و تا 4 برابر نسبت به آیفون نسل قبل مقاوم‌تر باشد.

 

مقاومت بیشتر در برابر آب

آیفون 12 همانند سه مدل دیگر تلفن‌های هوشمند اپل مجهز به استاندارد IP68 بوده و می‌تواند در برابر نفوذ آب و گرد و غبار مقاومت به مراتب بیشتری از خود نشان دهد.

البته این مسئله به معنای ضد آب بودن کامل این تلفن هوشمند نیست، با این حال می‌توان از آن در محیط‌های پرخطر نیز استفاده کرد.

ارتباط 5G و نسل جدید اینترنت

آیفون 12 همانند تمام گوشی‌های 2020 تولید شده توسط شرکت اپل مجهز به سیستم ارتباطی 5G است. این تلفن هوشمند می‌تواند با سرعتی بی‌نظیر امکان برقراری ارتباط با اینترنت را برای شما فراهم بیاورد. همین موضوع باعث می‌شود تا آیفون 12 در کنار قابلیت‌های بی‌نظیر خود، به بهترین ابزار برای برقراری همیشگی اینترنت تبدیل شود.

 

پردازنده A14 Bionic و پردازش‌های سریع‌تر برای همه چیز

استفاده از پردازنده A14 Bionic در تلفن‌های هوشمند 2020 اپل باعث شده تا قدرتی بی‌نظیر در ابعادی بسیار کوچک تعبیه شود. این موضوع باعث می‌شود تا آیفون 12 ابزاری بسیار کارآمد برای انجام وظایف پیشرفته باشد و حتی بتوان با آن بازی‌های ویدیویی را به بهترین نحو ممکن اجرا کرد.

استفاده از این پردازنده کمک می‌کند تا آیفون 12 بتواند قدرتی بی‌نظیر در اجرای محتوای مبتنی بر واقعیت افزوده داشته باشد و از طرف دیگر نیز بتواند بازی‌ها و پردازش‌های سنگین را با سرعتی باور نکردنی اجرا کند.

مگ سیف و نسل جدید اکسسوری ها و ارتباط‌ها

مگ سیف سیستم ارتباطی جدید شرکت اپل است که در آیفون 12 تعبیه شده است. با استفاده از این سیستم ارتباطی به‌راحتی می‌توان اکسسوری‌های پیشرفته و منحصر به فرد را به تلفن هوشمند متصل کرد و از آن طریق کارهای مختلف را به بهترین نحوه ممکن انجام داد.

دوربین با کیفیت‌تر و قدرت مثال زدنی در ثبت تصاویر

آیفون 12 مجهز به دوربین دوگانه با دو لنز 12 مگاپیکسلی است که می‌تواند با استفاده از سیستم هوش مصنوعی به کار رفته در خودش، تصاویر را به صورت Dolby Vision به ثبت برساند. این تلفن هوشمند بهترین ثبت کننده تصاویر در میان رقبای خود است و گامی رو به جلو در دنیای تلفن‌های هوشمند به حساب میاید.

 

نتیجه گیری

آیفون 12 گام رو به جلوی اپل در سال 2020 است که انقلابی بزرگ در دنیای تلفن‌های هوشمند ایجاد کرده است. این تلفن هوشمند می‌تواند بهترین ابزار برای اجرای کارهای روزمره باشد و در عین حال می‌تواند تمامی وظایف و کارهای مورد نظر شما را به بهترین نحوه ممکن اجرا کند

نمایندگی اپل اِن آی سی تهران امکان “تحویل کالا در روز ثبت سفارش” را فراهم کرده است.

جهت دریافت مشاوره و راهنمائی قبل از خرید میتوانید با شماره 021-86044580 تماس حاصل نموده و یا جهت شروع گفتگوی آنلاین کلیک کنید.

***فرایند انتقال مالکیت دستگاه رجیستر شده در بازه هفت روز کاری پس از تحویل سفارش انجام خواهد شد***شرکت اپل در سال 2020 اقدام به معرفی آیفون 12 کرده است. این تلفن هوشمند، در حقیقت قدمی رو به جلو از طرف اپل در زمینه ساخت آیفون‌ها به حساب میاید.  آیفون 12 با سایز 6.1 اینچ آماده عرضه شده و از تراشه A14 Bionic استفاده می‌کند. این محصول تلفن هوشمند محبوب اپل در سال 2020 است که در رنگ‌های متفاوت همراه باقدرت پردازشی قابل توجه آماده عرضه شده است.

شرکت اپل در سال 2020 اقدام به معرفی آیفون 12 کرده است. این تلفن هوشمند، در حقیقت قدمی رو به جلو از طرف اپل در زمینه ساخت آیفون‌ها به حساب میاید.قیمت آیفون 12

آیفون 12 با سایز 6.1 اینچ آماده عرضه شده و از تراشه A14 Bionic استفاده می‌کند. این محصول تلفن هوشمند محبوب اپل در سال 2020 است که در رنگ‌های متفاوت همراه باقدرت پردازشی قابل توجه آماده عرضه شده است.

آیفون 12 تا 11 درصد نازک‌تر، تا 15 درصد کوچک‌تر و البته تا 16 درصد سبک‌تر از نسل قبلی خود یعنی آیفون 11 است و به همین دلیل می‌تواند یک محصول کاربردی برای همراه داشتن همیشه و انجام کارهای روزمره به بهترین نحوه ممکن باشد.

 

طراحی جدید و البته نوستالژیک آیفون 12

در بررسی آیفون 12 به سادگی می‌توان دید که شرکت اپل ابعاد این تلفن هوشمند را بدون تغییر اندازه نمایشگر کوچک‌تر کرده و یک محصول کاملاً فوق‌العاده را آماده عرضه کرده است.

لبه‌های تخت مهم‌ترین تغییری است که شرکت اپل در ظاهر آیفون 12 ارائه داده که باعث می‌شود تا روند کار با این تلفن هوشمند یاد آور گوشی‌های نوستالژیک اپل باشد. این لبه‌های تخت البته باعث می‌شوند تا آیفون 12 ظاهری جذاب‌تر به خود بگیرد و به یک تلفن هوشمند کارآمد تبدیل شود. استفاده از پنل آلومینیومی با طراحی ویژه باعث شده تا مقاومت و زیبایی در این گوشی به تعادلی عالی برسند.

 

نمایشگر سوپر رتینای جدید با سایز 6.1 اینچ

یکی از مهم‌ترین تغییر آیفون 12 در مقایسه با نسل‌های پیشینش، مربوط به نمایشگر OLED سوپر رتینا XDR است. اپل دیگر در طراحی و تولید تلفن‌های هوشمند خود از نمایشگرهای ال سی دی استفاده نمی‌کند و آیفون 12 برخلاف نسل قبلی خود مجهز به نمایشگری قدرتمندتر و بهینه‌تر شده است.

استفاده از نمایشگر سوپر رتینا XDR باعث می‌شود تا تصاویر را شفاف‌تر، واضح‌تر و عمیق‌تر ببینید و تجربه‌ای بی‌نظیر در زمان کار با تلفن هوشمند خود داشته باشید.

استفاده از روکش سرامیکی نیز باعث شده تا این آیفون در برابر ضربه‌های ناگهانی مقاومت بیشتری از خود نشان دهد و تا 4 برابر نسبت به آیفون نسل قبل مقاوم‌تر باشد.

 

مقاومت بیشتر در برابر آب

آیفون 12 همانند سه مدل دیگر تلفن‌های هوشمند اپل مجهز به استاندارد IP68 بوده و می‌تواند در برابر نفوذ آب و گرد و غبار مقاومت به مراتب بیشتری از خود نشان دهد.

البته این مسئله به معنای ضد آب بودن کامل این تلفن هوشمند نیست، با این حال می‌توان از آن در محیط‌های پرخطر نیز استفاده کرد.

ارتباط 5G و نسل جدید اینترنت

آیفون 12 همانند تمام گوشی‌های 2020 تولید شده توسط شرکت اپل مجهز به سیستم ارتباطی 5G است. این تلفن هوشمند می‌تواند با سرعتی بی‌نظیر امکان برقراری ارتباط با اینترنت را برای شما فراهم بیاورد. همین موضوع باعث می‌شود تا آیفون 12 در کنار قابلیت‌های بی‌نظیر خود، به بهترین ابزار برای برقراری همیشگی اینترنت تبدیل شود.

 

پردازنده A14 Bionic و پردازش‌های سریع‌تر برای همه چیز

استفاده از پردازنده A14 Bionic در تلفن‌های هوشمند 2020 اپل باعث شده تا قدرتی بی‌نظیر در ابعادی بسیار کوچک تعبیه شود. این موضوع باعث می‌شود تا آیفون 12 ابزاری بسیار کارآمد برای انجام وظایف پیشرفته باشد و حتی بتوان با آن بازی‌های ویدیویی را به بهترین نحو ممکن اجرا کرد.

استفاده از این پردازنده کمک می‌کند تا آیفون 12 بتواند قدرتی بی‌نظیر در اجرای محتوای مبتنی بر واقعیت افزوده داشته باشد و از طرف دیگر نیز بتواند بازی‌ها و پردازش‌های سنگین را با سرعتی باور نکردنی اجرا کند.

مگ سیف و نسل جدید اکسسوری ها و ارتباط‌ها

مگ سیف سیستم ارتباطی جدید شرکت اپل است که در آیفون 12 تعبیه شده است. با استفاده از این سیستم ارتباطی به‌راحتی می‌توان اکسسوری‌های پیشرفته و منحصر به فرد را به تلفن هوشمند متصل کرد و از آن طریق کارهای مختلف را به بهترین نحوه ممکن انجام داد.

دوربین با کیفیت‌تر و قدرت مثال زدنی در ثبت تصاویر

آیفون 12 مجهز به دوربین دوگانه با دو لنز 12 مگاپیکسلی است که می‌تواند با استفاده از سیستم هوش مصنوعی به کار رفته در خودش، تصاویر را به صورت Dolby Vision به ثبت برساند. این تلفن هوشمند بهترین ثبت کننده تصاویر در میان رقبای خود است و گامی رو به جلو در دنیای تلفن‌های هوشمند به حساب میاید.

 

نتیجه گیری

آیفون 12 گام رو به جلوی اپل در سال 2020 است که انقلابی بزرگ در دنیای تلفن‌های هوشمند ایجاد کرده است. این تلفن هوشمند می‌تواند بهترین ابزار برای اجرای کارهای روزمره باشد و در عین حال می‌تواند تمامی وظایف و کارهای مورد نظر شما را به بهترین نحوه ممکن اجرا کند

نمایندگی اپل اِن آی سی تهران امکان “تحویل کالا در روز ثبت سفارش” را فراهم کرده است.

نمایش دادن همه 12 نتیجه

آیفون ۱۲ یقینا یکی از مهم‌ترین نسخه‌های برند اپل در سال اخیر است که موردتوجه خریداران و کارشناسان قرار گرفته است و برای اولین‌بار، شاهد تغییرات گسترده‌ای در طراحی آن از زمان آیفون ۶ خواهیم بود. تعدادی از تغییرات سخت‌افزاری نیز روی این نسخه انجام شده است و همان‌طور که اپل نیز با علاقه آن را مطرح می‌کند، این تغییرات آیفون ۱۲ را به بهترین آیفون ساخته شده توسط اپل تبدیل می‌کند. طرفداران اپل امسال کمی باید بیشتر منتظر بمانند، اما رویداد مربوط به گوشی‌های امسال طی مراسم Hi, Speed برگزار شده و توانستیم اطلاعات کاملی از مجموعه گوشی‌های هوشمند سال ۲۰۲۰ اپل را به‌دست بیاوریم.

آیفون ۱۲ جذاب‌ترین فاکتور رویداد ۲۲ مهر (۱۳ اکتبر) اپل بود و در این رویداد اپل از چهار گوشی امسال که ترکیب متفاوتی نسبت به سال گذشته بود، رونمایی کرد. آیفون ۱۲ مینی، آیفون ۱۲، آیفون ۱۲ پرو و آیفون ۱۲ پرو مکس تشکیل دهنده‌ی این ترکیب گران‌قیمت بودند که هرکدام با ویژگی‌های سخت‌افزاری نزدیک به هم و البته برای قشر کاربران متنوع خود معرفی شدند. اطلاعات منتشر نشان می‌دهند که اپل در هفته‌ی اخر ماه اکتبر امسال، قصد دارد که آیفون ۱۲ و آیفون ۱۲ پرو را در دسترس قرار دهد و آیفون ۱۲ مینی که متفاوت با نسخه‌های قبلی است، در اواخر ماه آینده برای عرضه آماده خواهد شد. در نهایت به آیفون ۱۲ پرو مکس می‌رسیم که تا اواخر هفته‌ی دوم ماه نوامبر یا هفته‌ی سوم همین ماه، می‌توانیم شاهد انتشار خبرهای جدیدی از این مدل باشیم.

هرکدام از مدل‌های مختلف سری آیفون ۱۲ در اندازه‌ی صفحه نمایش باهمدیگر تفاوت دارند رنگ‌بندی، تنظیمات دوربین و حافظه‌ی ذخیره سازی، از مواد دیگری هستند که این گوشی‌ها را از همدیگر متمایز می‌کنند. همه‌ی گوشی‌ها مجهز به فناوری 5G هستند و بیش از ۱۰۰ شرکت مخابراتی در ۳۰ منطقه‌ی جهان در دسترس این فناوری جدید اتصال خواهد بود. این شرکت در قبال فناوری 5G معامله‌ی بزرگی انجام داده است و هنگام عرضه‌ی گوشی‌ها، قرار است که مدیرعامل شرکت Verizon Wireless در مورد آن صحبت کند. اپل و ورایزن ادعا می‌کنند که برخی از آیفون‌ها، از سرعت دانلود ۳.۵ و ۴ گیگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود ۲۰۰ مگابیت بر ثانیه برخوردار هستند. تیم کوک مدیرعامل شرکت اپل نیز در حین رونمایی از محصولات عنوان کرد که «5G در هیجان‌انگیزترین مرحله خودش قرار دارد».قیمت آیفون 12

هر یک از گوشی‌های آیفون ۱۲ از صفحه نمایش Super Retina XDR OLED بهره می‌برند که توسط فناوری جدیدی به‌نام شیلد سرامیکی محافظت می‌شود. اپل ادعا می‌کند که مقاومت این ماده‌ی جدید در برابر شکستگی چهار برابر بیشتر از گوریلا گلس است. فناوری OLED روشنایی معمولی در حد ۶۲۵ نیت را ارائه می‌دهد و می‌تواند تا ۱۲۰۰ نیت نیز افزایش پیدا کند. تراسکم پیکسلی در هر چهار گوشی به حد ۴۶۰ پیکسل در هر اینچ می‌رسد و رقم تقریبا یکسانی را مشاهده می‌کند. کنتراست دستگاه‌ها نیز می‌تواند ۲،۰۰۰،۰۰۰:۱ برسد. همه‌ی آیفون‌ها از فرمت‌های ویدیویی HDR و همچنین Dolby Vision پشتیبانی می‌کنند.

A14 Bionic در قلب هر چهار مدل سری آیفون ۱۲ می‌تپد. اپل این تراشه را «سریع‌ترین تراشه در گوشی‌های هوشمند» نام‌گذاری کرده است. چنین ادعایی می‌تواند نقطه عطفی برای گوشی‌های هوشمند باشد. سیستم این تراشه روی یک فرایند ۵ نانومتری ساخته شده است. چنین حقیقتی به اپل اجازه می‌دهد تا ۱۱.۸ میلیارد ترانزیستور را روی تراشه کار گذارد که ۴۰ درصد بیشتر از A13 است. در A14 دو هسته با کارایی بالا و چهار هسته کارآمد وجود دارد و همچنین GPU چهار هسته‌ای، ISP و موتور عصبی اپل نیز وجود دارد. نمودارها از ۵۰ درصد سرعت‌ بیشتر خبر می‌دهند و این در حالی است که تسک‌های مربوط به یادگیری ماشین حدود ۸۰ درصد سریع‌تر کار خواهند کرد.

شارژر MagSage نکته‌ی جدید دیگری است که در گوشی‌های جدید آیفون مشاهده می‌کنیم. اپل فناوری شارژ بی‌سیم خود را تازه‌سازی کرده است تا راحت‌تر از همیشه در اختیار کاربران قرار گیرد. دامنه‌ی آیفون ۱۲ همانند نحوه‌ی کارکرد شارژرهای MagSafe خود روی مک بوک‌ها، دارای آهن‌ربایی است که به هماهنگی گوشی با شارژرهای بی‌سیم کمک می‌کند. چنین چیزی با تمام شارژرهای بی‌سیم Qi موجود سازگار است، اما کارکرد اصلی آن را می‌توانید در خانواده جدیدی از لوازم جانبی اپل مشاهده می‌کنیم که برای شارژر بی‌سیم عرضه شده است. آیفون‌ها از شارژ بی‌سیم تا ۱۵ وات پشتیبانی می‌کنند که در مقایسه با سرعت شارژ بی‌سیم در خانواده آیفون ۱۱ بهبود یافته است.

همه‌ی آیفون‌های جدید با سیستم‌عامل iOS 14 عرضه می‌شوند که ماه گذشته همراه با چند ویژگی جدید و قابل توجه منتشر شد. به عنوان مثال، هم‌اکنون ویجت‌های صفحه‌ی اصلی در دسترس آیفو‌ن‌ها قرار گرفته است که امکان کنترل فضای اصلی گوشی با خلاقیت بیشتری را برای کاربران فراهم می‌کند و می‌تواند تجربه جدیدی برای صفحه‌ی خانگی گوشی‌های آیفون باشد. این‌ها ویژگی‌هایی هستند که در محدوده مدل‌های آیفون ۱۲ در اختیار کاربران قرار خواهند گرفت. حال بیایید در مورد مشخصات گوشی‌ها صحبت کنیم.

آیفون ۱۲ مینی و آیفون ۱۲ اساسا یک گوشی مشابه هستند و فقط از نظر اندازه با یکدیگر تفاوت دارند. همین امر با شدت بیشتری برای آیفون ۱۲ پرو و آیفون ۱۲ پرو مکس نیز صادق است. جایی که آیفون ۱۲ آیفونی است که احتمالا اکثر مردم باید آن را خریداری کنند و آیفون ۱۲ پرو و آیفون ۱۲ پرو مکس به‌عنوان دستگاه‌هایی شناخته می‌شوند که مشتریان خاص که طرفدار قدریت بیشتر هستند، می‌توانند به سراغش بروند.

بیایید ابتدا با مدل‌های غیر Pro صحبت را شروع کنیم. آیفون ۱۲ مینی و آیفون ۱۲ هر کدام از فناوری 5G، صفحه نمایش، پردازنده و قابلیت‌های نرم‌افزاری که در بالا به آن‌ها اشاره کرده‌ایم، تشکیل شده‌اند. آیفون ۱۲ مینی از صفحه نمایش ۵.۴ اینچی با رزولوشن ۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسل و آیفون ۱۲ از صفحه نمایش ۶.۱ اینچی با رزولوشن ۲۵۳۲ در ۱۱۷۰ پیکسل تشکیل یافته است. در طراحی صفحه نمایش، همچنان شاهد ناچ هستیم و این در حالی است که قسمت جلویی از محافظ سرامیکی استفاده می‌کند و قسمت عقب گوشی‌ها نیز با گوریلا گلس محافظت می‌شود. فریم گوشی از آلومینیوم ساخته شده است و برای محافظت در برابر کثیفی‌ها و آب، شاسی گوشی از استاندارد IP68 تبعیت می‌کند.

در آیفون ۱۲ مینی و آیفون یک سیستم دوربین دوگانه به‌کار رفته است. هر دو لنز اولترا واید و استاندارد این ترکیب دوربین، دارای سنسورهای ۱۲ مگاپیکسلی هستند. اپل اعتقاد دارد که سنسور اولترا واید دارای دریچه دیافراگم f/2.4 است و با میدان دید ۱۲۰ درجه‌ای همراه شده است. این در حالی است که دوربین استاندارد گوشی دارای دریچه دیافراگم f/1.6 است. از ویژگی‌های استاندارد گوشی‌ها می‌توانیم به حالت پرتره با امکان کنترل عمق، زوم دیجیتالی ۵ برابری، کاورهای لنز کریستال یاقوت کبودی، پیکسل‌های دارای ۱۰۰ درصد امکان فوکوس، حالت شب، پانوراما و OIS اشاره کرد. از ویژگی‌های پیشرفته نیز می‌توانیم به Smart HDR 3 اشاره کنیم که جزئیات بیشتری را به شما ارائه می‌دهد و تنظیمات بهتری برای رنگ، کنتراست، و سر و صدا خواهید داشت. Deep Fusion و عکاسی محاسباتی به ترکیب تصاویر شما کمک خواهد کرد تا بتوانید نهایت کنتراست را داشته باشید.

این دوربین‌ها از دیدگاه امکانات ضبط فیلم غنی هستند. شما رزولوشن 4K را با سرعت ۲۴، ۳۰ و ۶۰ فریم در ثانیه و همچنین Dolby Vision تا ۳۰ فریم بر ثانیه را در اختیار خواهید داشت. این دوربین از قابلیت اسلوموشن در کیفیت 1080p نیز پشتیبانی می‌کند که با نرخ ۲۴۰ فریم بر ثانیه در اختیار شما قرار خواهد گرفت. شاید قابل توجه‌ترین ویژگی جدید این دوربین‌ها، تایم لپس حالت شب باشد. دامنه پویای گسترده دوربین این امکان را به شما می‌دهد که صحنه‌های شبانه را در قالب ویدیوهای تایم لپس ضبط کرده و از دیدن آن‌ها لذت ببرید.

دوربین جلوی گوشی از قابلیت TrueDepth برخوردار است و از سنسور ۱۲ مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f/2.2 استفاده می‌کند و قابلیت‌های مشابه دوربین‌های اصلی مانند حالت شب، Deep Fusion و Smart HDR 3 را در خود جای داده است. با تمام این توصیفات، مدل‌های پرو چه چیزی می‌توانند به این معادله اضافه کنند؟

ابتدا باید گفت، جایی که آیفون ۱۲ از آلومینیوم ساخته شده است، آیفون ۱۲ پرو و آیفون ۱۲ پرو مکس از فولاد ضد زنگ ساخته شده‌اند. علاوه بر این، رنگ‌های سرگرم کننده بیشتری از نقره‌ای گرفته تا رنگ گرافیتی و طلایی برای این گوشی‌ها عرضه شده است. اندازه صفحه نمایش در آیفون ۱۲ پرو و پرو مکس به‌ترتیب ۶.۱ اینچ با رزولوشن ۲۵۳۲ در ۱۱۷۰ پیکسل و ۶.۷ اینچ با رزولوشن ۲۷۷۸ در ۱۲۸۴ پیکسل است.

مدل‌های پرو سری آیفون ۱۲، در زمینه‌ی امکانات دوربین بسیار بهتر نسخه‌های پایه این سری ظاهر می‌شوند. آن‌ها به سیستم‌های دوربین سه‌تایی مجهز هستند و ویژگی‌های سطح استانداردی را ارائه می‌دهد که در مدل‌های معمولی نمی‌توانید آن‌ها را داشته باشید. نسخه‌ی پرو از دوربین اولترا واید ۱۳ میلی‌متری، ۲۶ میلی‌متری استاندارد و ۵۲ میلی‌متری تله‌فوتو استفاده می‌کند و همه‌ی آن‌ها ۱۲ مگاپیکسلی هستند. این ترکیب بزرگ‌نمایی نوری ۲ برابری و دامنه بزرگ‌نمایی کلی ۴ برابری را در اختیار کاربران می‌گذارد. گوشی پرو مکس از دوربین ۱۳ میلی‌متری اولترا واید، ۲۶ میلی‌متری استاندارد و ۶۵ میلی‌متری تله‌فوتو استفاده می‌کند و بازهم همه‌ی آن‌ها ۱۲ مگاپیکسلی هستند. چنین چیزی باعث می‌شود که بزرگ‌نمایی ۲.۵ برابری و دامنه بزرگ‌نمایی کلی ۵ برابری را شاهد باشیم. اپل اعتقاد دارد که دوربین تله‌فوتو در پرو مکس بزرگ‌ترین سنسور این سری است و ۸۷ درصد نور بیشتری از دوربین آیفون ۱۱ پرو مکس را دریافت خواهد کرد.

هر دو مدل آیفون ۱۲ پرو و پرو مکس از سنسور LiDAR که وظیفه‌ی تشخیص و دامنه‌یابی نور را برعهده دارد، استفاده می‌کنند و ابعاد کاملا جدیدی از عکاسی را برای شما به‌همراه خواهند داشت. گفتنی است که سنسور LiDAR نقشه‌های سه‌بعدی از محیط را ایجاد می‌کند و مدل‌های پرو قادر هستند که از لیدار نه‌تنها برای برنامه‌های واقعیت افزوده استفاده کنند، بلکه می‌توانند فوکوس خودکار سریع‌تری را در حالت شبایجاد کنند. اپل ادعا می‌کند که مدل‌های آیفون ۱۲ پرو می‌توانند در تاریکی حدود ۶ برابر سریع‌تری از آیفون‌های سال گذشته فوکوس داشته باشند که به سرعت گرفتن خلق تصاویر کمک شایانی خواهد کرد. علاوه بر این، فوکوس نیز بسیار دقیق‌تر خواهد بود.

عکاسان حرفه‌ای می‌توانند از Apple ProRAW استفاده کنند که فرمت جدیدی برای پردازش چند فریم باهم است و ترکیبی از بهترین فایل‌های RAW و JPEG را در اختیار شما قرار می‌دهد. این کنترل خلاقانه را می‌توانید روی RAW به‌همان سادگی JPEG داشته باشید. این ویژگی، اواخر امسال در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.

اپل بهبودهای بخش ضبط فیلم را فراموش نکرده است. آیفون ۱۲ پرو و پرو مکس می‌توانند فیلم‌برداری ۱۰ بیتی HDR با حداکثر ۷۰۰ میلیون رنگ را ضبط کنند. علاوه بر این، این گوشی‌ها پیش نمایش زنده‌ای از فیلم هنگام عکاسی را نیز ارائه خواهند داد. این گوشی‌ها می‌توانند ضبط فیلم را در حالت Dolby Vision HDR انجام دهند، حایی که هر فریم از طریق هیستوگرام اجرا خواهد شد و توسط موتور عصبی A14 Bionic پردازش می‌شود. کاربران حتی می‌توانند پرونده‌های Dolby Vision را مستقیما روی آیفون خود ویرایش کنند.

پورت USB-C در این دستگاه‌ها وجود ندارد و در عوض، یک کابل USB-C-to-Lightning و بدون شارژر در جعبه‌ی محصول دریافت خواهید کرد. هیچ هدفونی هم درون جعبه نخواهد بود.

2,340 x 1,080 resolution

HDR, True Tone

Wide color (P3)

2,000,000:1 contrast ratio

625 nits max brightness (typical); 1200 nits max brightness (HDR)

Ceramic Shield front

2,532 x 1,170 resolution

HDR, True Tone

Wide color (P3)

2,000,000:1 contrast ratio

625 nits max brightness (typical); 1200 nits max brightness (HDR)

Ceramic Shield front

Up to 50% charge in around 30 minutes with 20W adapter or higher (sold separately)

MagSafe:

Wireless charging up to 15W

قیمت آیفون 12

Magnet array

Alignment magnet

Accessory Identification NFC

Magnetometer

Up to 50% charge in around 30 minutes with 20W adapter or higher (sold separately)

MagSafe:

Wireless charging up to 15W

Magnet array

Alignment magnet

Accessory Identification NFC

Magnetometer

-Wide-angle 12MP, ƒ/1.6, OIS, 7-element lens

-Ultra-wide 12MP, ƒ/2.4, 120° field of view, 5-element lens, lens correction

2x optical zoom out, digital zoom up to 5x, Night Mode, Deep Fusion, Smart HDR 3

Video:

HDR video with Dolby Vision up to 30fps

4K video at 24fps, 30fps, or 60fps

1080p HD video at 30fps or 60fps

720p HD video at 30fps

OIS for video (Wide)

2x optical zoom out, digital zoom up to 3x

Front:

-TrueDepth 12MP, ƒ/2.2

Night Mode, Deep Fusion, Smart HDR 3

-Wide-angle 12MP, ƒ/1.6, OIS, 7-element lens

-Ultra-wide 12MP, ƒ/2.4, 120° field of view, 5-element lens, lens correction

2x optical zoom out, digital zoom up to 5x, Night Mode, Deep Fusion, Smart HDR 3

Video:

HDR video with Dolby Vision up to 30fps

4K video at 24fps, 30fps, or 60fps

1080p HD video at 30fps or 60fps

720p HD video at 30fps

OIS for video (Wide)

2x optical zoom out, digital zoom up to 3x

Front:

-TrueDepth 12MP, ƒ/2.2

Night Mode, Deep Fusion, Smart HDR 3

Gigabit LTE with 4×4 MIMO and LAA

Wi‑Fi 6 (802.11ax) with 2×2 MIMO

Bluetooth 5

Ultra Wideband chip for spatial awareness

NFC

Express Cards with power reserve

GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, and BeiDou

Digital compass

Wi‑Fi

Cellular

iBeacon microlocation

Gigabit LTE with 4×4 MIMO and LAA

Wi‑Fi 6 (802.11ax) with 2×2 MIMO

Bluetooth 5

Ultra Wideband chip for spatial awareness

NFC

Express Cards with power reserve

GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, and BeiDou

Digital compass

Wi‑Fi

Cellular

iBeacon microlocation

Barometer

Three‑axis gyro

Accelerometer

Proximity sensor

Ambient light sensor

Barometer

Three‑axis gyro

Accelerometer

Proximity sensor

Ambient light sensor

۱۳۵ گرم

۱۶۴ گرم

کابل تبدیل USB-C به لایتنینگ

دفترچه

کابل تبدیل USB-C به لایتنینگ

دفترچه

2,340 x 1,080 resolution

HDR, True Tone

Wide color (P3)

2,000,000:1 contrast ratio

625 nits max brightness (typical); 1200 nits max brightness (HDR)

Ceramic Shield front

2,532 x 1,170 resolution

HDR, True Tone

Wide color (P3)

2,000,000:1 contrast ratio

625 nits max brightness (typical); 1200 nits max brightness (HDR)

Ceramic Shield front

Up to 50% charge in around 30 minutes with 20W adapter or higher (sold separately)

MagSafe:

Wireless charging up to 15W

Magnet array

Alignment magnet

Accessory Identification NFC

Magnetometer

Up to 50% charge in around 30 minutes with 20W adapter or higher (sold separately)

MagSafe:

Wireless charging up to 15W

Magnet array

Alignment magnet

Accessory Identification NFC

Magnetometer

-Wide-angle 12MP, ƒ/1.6, OIS, 7-element lens

-Ultra-wide 12MP, ƒ/2.4, 120° field of view, 5-element lens, lens correction

2x optical zoom out, digital zoom up to 5x, Night Mode, Deep Fusion, Smart HDR 3

Video:

HDR video with Dolby Vision up to 30fps

4K video at 24fps, 30fps, or 60fps

1080p HD video at 30fps or 60fps

720p HD video at 30fps

OIS for video (Wide)

2x optical zoom out, digital zoom up to 3x

Front:

-TrueDepth 12MP, ƒ/2.2

Night Mode, Deep Fusion, Smart HDR 3

-Wide-angle 12MP, ƒ/1.6, OIS, 7-element lens

-Ultra-wide 12MP, ƒ/2.4, 120° field of view, 5-element lens, lens correction

2x optical zoom out, digital zoom up to 5x, Night Mode, Deep Fusion, Smart HDR 3

Video:

HDR video with Dolby Vision up to 30fps

4K video at 24fps, 30fps, or 60fps

1080p HD video at 30fps or 60fps

720p HD video at 30fps

OIS for video (Wide)

2x optical zoom out, digital zoom up to 3x

Front:

-TrueDepth 12MP, ƒ/2.2

Night Mode, Deep Fusion, Smart HDR 3

Gigabit LTE with 4×4 MIMO and LAA

Wi‑Fi 6 (802.11ax) with 2×2 MIMO

Bluetooth 5

Ultra Wideband chip for spatial awareness

NFC

Express Cards with power reserve

GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, and BeiDou

Digital compass

Wi‑Fi

Cellular

iBeacon microlocation

Gigabit LTE with 4×4 MIMO and LAA

Wi‑Fi 6 (802.11ax) with 2×2 MIMO

Bluetooth 5

Ultra Wideband chip for spatial awareness

NFC

Express Cards with power reserve

GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, and BeiDou

Digital compass

Wi‑Fi

Cellular

iBeacon microlocation

Barometer

Three‑axis gyro

Accelerometer

Proximity sensor

Ambient light sensor

Barometer

Three‑axis gyro

Accelerometer

Proximity sensor

Ambient light sensor

۱۳۵ گرم

۱۶۴ گرم

کابل تبدیل USB-C به لایتنینگ

دفترچه

کابل تبدیل USB-C به لایتنینگ

دفترچه

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وب سایت خبری تجارت‌نیوز است و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است. کپی رایت 1399

محدوده قیمتی مدل‌های رجیستر شده جدیدترین محصول اپل در ایران از 50 میلیون تومان آغاز می‌شود و گاهی تا 67 میلیون تومان نیز می‌رسد.

به گزارش تجارت‌نیوز، آیفون جدید اپل امسال در سه مدل عرضه شد، آیفون 12 که نسبت به بقیه افتاده‌تر و خاکی‌تر است الان در بازار ایران بین 2 میلیون تومان تا 42 میلیون تومان قیمت دارد. عدد اول را نباید خیلی جدی بگیرید چون فروشنده‌هایی که آن را پیشنهاد می‌دهند خودشان می‌دانند گوشی رجیستر نشده تحویل مشتری می‌دهند.

اگر به طمع پول کمتر یک موبایل رجیستر نشده بخرید کلی دردسر برای خودتان بخرید. در بهترین حالت باید کسی را پیدا کنید که قصد دارد در این شرایط قرنطینه جهانی به سفر خارجی برود. او می‌تواند گوشی را داخل چمدان خود بگذارد و موقه برگشت به کشور ادعا کند برای خودش خریده. بعد باید مراحل گمرکی را طی کند و هزینه مالیات و گمرکی که عدد قابل توجهی می‌شود را بپردازد.

قیمت تمام شده تقریبا هم‌اندازه فروشنده‌های خوش انصاف خودمان خواهد بود. مدل‌های رجیستر نشده آیفون 12 پرو را در بازار ایران 33 میلیون دست مشتری می‌دهند و فروشنده‌های دندان‌گرد برای نمونه‌های رجیستر شده با حافظه 512 گیگابات حدود 60 میلیون تومان طلب می‌کنند.قیمت آیفون 12

اما عنوان گران‌ترین گوشی فعلی اپل در ایران به iPhone 12 Pro Max می‌رسد. قیمت نمونه‌های رجیستر نشده آن 33 میلیون است اما اگر مدل‌های رجیستر شده بخواهید باید 50، 60 میلیون تومان پول بدهید. آن هم در شرایطی که آیفون 12 نسخه پرومکس با حافه 512 گیگابایتی توسط اپل هزار و 400 هزار دلار فروخته می‌شود.

اگر ارزش فعلی دلار را به‌طور متوسط 26 هزار تومان درنظر بگیریم، قیمت این گوشی می‌شود 36 میلیون و 500 هزار تومان. شما بگو 10 میلیون هم مالیات و هزینه‌های رجیستری باشد اما در کمال تعجب در بازار ایران iPhone 12 Pro Max رجیستر شده با حافظه 512 گیگابایت را 67 میلیون تومان می‌فروشند! خوشبختانه امکان خرید همین گوشی با حافظه‌های 256 گیگابایت و 128 گیگابایت وجود دارد. در این حالت باید سر کیسه مبارک را بین 50 تا 60 میلیون تومان شل کنید.

iPhone 12 Pro Max یک موبایل 228 گرمی است با صفحه نمایش 5،7 اینچی. در مقایسه با دو گوشی دیگر خوش دست‌تر خواهد بود. اپل برای آن پردازنده A14 و شش گیگابایت حافظه موقت درنظر گرفته که در رقابت با اسنپدراگون گلکسی Zفولد 2 و حافظه موقت 12 گیگابایتی آن یک سر و گردن بالاتر است.

صفحه نمایش موبایل‌های آیفون هم استانداردهای مخصوص خود را دارند. برای iPhone 12 Pro Max یک صفحه نمایش 6،7 اینچی درنظر گرفته‌اند که بزرگترین صفحه در میان موبایل‌های اپل محسوب می‌شود. نسبت تصویر 19 به 5،9 و تراکم پیکسلی 458ppi به این مجموعه هیبتی افسانه‌ای می‌بخشد.

آیفون 12 پرومکس قادر است از سیمکارت‌های نسل پنجم موبایل پشتیبانی کند. پس موبایلی برای سال‌های آینده خواهد بود. در پشت گوشی چهار ماژول دوربین وجود دارد که سه تا از ان‌ها 12 مگاپیکسلی هستند و یک حسگر عمق در کنار آن‌ها وظیفه دارد تمام جزئیات صحنه را در عکس ثبت کنند. در قاب جلویی هم اپل دو تا ماژول به کار گرفته تا با کمک لنزهای 12 مگاپیکسلی واید و سنسور سه‌بعدی عکس‌های سلفی از خودتان بهتر به‌نظر برسند. باتری آیفون 12 پرومکس به قابلیت شارز سریع 18 واتی مجهز است و می‌توان آن را به صورت بی‌سیم شارژ کرد.

قیمت 67 میلیونی حتی برای گل سرسبد اپل یعنی iPhone 12 Pro Max هم عدد زیادی است برای همین خریداران انگشت‌شمار این موبایل ترجیح می‌دهند سراغ نمونه‌هایی با حافظه ذخیره‌سازی کمتر و قیمت ارزان‌تر بروند. مثلا همین گوشی با حافظه 256 گیگابایت چیزی در حدود 54 میلیون تومان است.

اگر قول بدهید بین خودمان بماند باید بگوییم این مقدار حافظه هم زیاده‌روی به حساب می‌آید و حتما می‌توانید با یک آیفون 12 که حافظه 128 گیگابایتی دارد هم کنار بیایید. منفعت این کار چیست؟ قیمت این دسته گوشی‌های اپل بین 45 تا 50 میلیون تومان خواهد بود. البته کسی که این همه پول بابت یک گوشی موبایل خرج می‌کند، بعید است لنگ 17 میلیون تومان باشد.

منبع: هفت صبح

آخرین اخبار مربوط به استارتاپ را در صفحه اختصاصی استارتاپ تجارت‌نیوز بخوانید.


دیدگاه

نام (اختیاری)

ایمیل (اختیاری)

با این که اپل خصوصیات و ویژگی های خودش رو دارد مارک اپل بیش از 10ملیون بر روی آن ارزش رو بالا برده متاسفانه باید بگم حتی با این ویژگی ها و سیستم خوب هم نسبت به پولش هم تراز نیست

باعث تاسف هست که بعضی ها اینقدر پول بابت این موبایل میدهند
میدونید چند بشکه نفت باید فروخته شود تا با ارز ان یک گوشی ایفون خرید حدود 50 بشکه نفت
یعنی این گوشی اندازه 50 بشکه نفت می ارزد
حقیقتا بیشتر از 2 بشکه نفت نمی ارزد فقط تبلیغات اپل هست و چشم و هم چشمی مردم
بنده بخواهم بخرم پولش را هم به راحتی دارم ولی پولم را صرف کارهای اساسی تر برای اینده ام میکنم

کسی که موبایل ۵۰،۶۰ میلیونی میخره این پولا واسش پول نیست و داره که میخره و اگه توام داشتی این حرفو نمیزدی و میخریدی

آفرین به تو 🙂

👍

😂

در حالیکه کارگزاری مفید ادعا می‌کند بهترین کارگزاری ایران است اما اختلالات و اشتباهات در این کارگزاری پایان ندارد. اینبار نیز کاربران کارگزاری مفید ادعا می‌کنند این کارگزاری با وجود لغو توافق‌نامه عرضه‌اولیه از سمت آن‌ها برایشان سفارش خرید عرضه‌اولیه ثبت کرده است.

برای ما ایرانی‌ها، «مناطق آزاد تجاری» سال‌ها است که مترادف درگاه‌هایی برای واردات و نه صادرات بوده‌اند و با این همه، هدف از ایجاد آنها افزایش سهم صادرات از اقتصاد ایران بوده است. برآوردها نشان می‌دهند که اکنون حدود ۵ هزار منطقه آزاد تجاری و اقتصادی در سراسر جهان وجود دارد و این در حالی است که برخی از بزرگ‌ترین اقتصادهای کنونی در جهان، همچون چین، اساسا به واسطه ایجاد همین مناطق به توسعه دست یافته‌اند. آیا ایران هم همین الگو را دنبال خواهد کرد؟

کمبود و سهمیه‌بندی روغن به تهران رسید. برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای برای تحویل روغن جامد ثبت‌نام می‌کنند اما زمان تحویل روغن، سال ۱۴۰۰ است. این در حالی است که رئیس انجمن صنایع روغن نباتی ایران می‌گوید در بهمن ماه ۱۸۰ هزار تن روغن در کشور توزیع شده و این رقم بالاترین توزیع روغن در ادوار گذشته است.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وب سایت خبری تجارت‌نیوز است و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است. کپی رایت 1399

تومان

این کالا توسط فروشنده آن، همراه ماکان، قیمت‌گذاری شده‌ است.


همراه ماکان

در ماه اکتبر 2020، اپل بازهم با تشریفات و سروصدای همیشگی نسل جدید آیفون را روانه بازار کرد تا بتواند بازار پررونقی برای سری گوشی‌های جدیدش دست‌وپا کند. خانواده جدید اپل امسال پرجمعیت‌تر از همیشه و با 4 عضو ظاهر شده است؛ iPhone 12، 12mini، 12pro و 12pro max. درست است که آیفون 12پرو در مقایسه با آیفون 12، قاب فولاد مستحکمی دارد و در حافظه و رنگ‌های بیشتری عرضه شده اما به‌جرئت می‌توان گفت اپل، پسوند pro را بیشتر به دلیل قابلیت‌های بیشتر دوربین به این گوشی چسبانده است. حسگر LiDAR  و قابلیت زوم اپتیکال 2برابر، دیگر ویژگی‌هایی هستند که نسخه پرو را متمایز کرده‌اند. البته اگر iPhone 11 Pro را هم در این مقایسه بگنجانیم، تفاوت‌ها خیلی بیشتر هم می‌شود؛ درست است که از LiDAR صحبت کردیم اما اجازه دهید صرفاً برای تأکید دوباره اسمی از این سنسور جدید ببریم. درکنار این سنسور، تراشه سریع‌تر، شبکه ارتباطی 5G، مقاومت بیشتر دربرابر ضربه، حالت شب بهتر دوربین، Dolby Vision برای ضبط ویدئو و فناوری جدید MagSafe هم در این محصول جدید دیده می‌شوند.قیمت آیفون 12

می‌توان گفت اپل، پسوند pro را بیشتر به دلیل قابلیت‌های بیشتر دوربین به این گوشی چسبانده است

بگذارید در همین ابتدا نکته‌ای که سروصدای زیادی را برای اپل به دنبال داشت، مطرح کنیم؛ همانطور که می‌دانید سری گوشی‌های جدید اپل شارژر دیواری در بسته‌بندی ندارند! اپل سال‌های پیش، یک شارژ کند 5واتی قدیمی در بسته‌بندی قرار می‌داد اما امسال دیگر شاهد همان هم نیستیم! بهانه اپل هم این است که به حفظ طبیعت فکر می‌کند. پس اگر می‌خواهید گوشی‌تان را شارژ کنید یا باید شارژر یا پورت USB-C داشته باشید یا با پرداخت هزینه حدودی 20دلار شارژ 20واتی اپل را بخرید. از شارژ که بگذریم، اگر از کاربران محصولات اپل باشید، با اولین نگاه، طراحی iPhone 12 Pro شما را به یاد iPhone 4 و 5 خواهد انداخت که اصلاً نکته بدی نیست. در قاب جلوی آیفون جدید، کریستال‌های میکروسکوپی سرامیکی در کنار فناوری محافظت Corning Glass جدید باعث شده‌اند که آیفون پرو جدید بسیار مقاوم شود؛ به‌طوری‌که اپل ادعا می‌کند قاب جلویی این محصول نسبت به نسخه 11 تا چهاربرابر در برابر آسیب مقاوم‌تر است. علاوه‌براین، لکه و اثرانگشت هم بسیار راحت‌تر پاک می‌شوند.

فناوری MagSafe شارژر بی‌سیم را در قاب پشتی محکم نگه می‌دارد تا فرآیند شارژ سریع و بی‌دردسر انجام شود. وجود این مگنت باعث می‌شود که بتوانید کیف پول مگنتی، جاکارتی و حتی کاور مگنتی را هم به خوبی در پشت گوشی قرار دهید.

اما قاب پشتی آیفون پرو جدید همان قابی است که در نسخه سال گذشه هم دیدیم. یعنی همان میزان از مقاومت در برابر خط‌وخش و آسیب را شاهد خواهیم بود که لزوماً هم ویژگی بدی نیست اما فریم این محصول از فولاد ضدزنگ ساخته شده که باعث می‌شود، گوشی ظاهری لوکس‌تر به خود بگیرد اما این لوکس بودن باعث می‌‎شود که لکه و اثرانگشت به‌راحتی روی گوشی ایجاد شوند. شاید جالب باشد بدانید که iPhone 12 Pro روی میز و سطوح صاف بدون نیاز به نگهدارنده می‌ایستد! بعید است بخواهید از این گوش بدون کاور محافظ استفاده کنید اما اگر به ظاهر گوشی خیلی علاقه‌مندید یا قیمت بالای گوشی برایتان چندان اهمیتی ندارد، باید بدانید که گوشی به‌راحتی از دست‌تان لیز می‌خورد و گریپ مطلوبی ندارد. روی قسمت مربوط به ماژول‌های دوربین هم از شیشه یاقوتی سخت استفاده شده است که به راحتی خط‌وخش به‌خود نمی2‌گیرد اما در قرار دادن آیفون روی میز مراقب باشید که روی سطح میز خش نیفتد.

استفاده از صفحه‌نمایش ProMotion با نرخ به‌روزرسانی 120هرتز شایه‌ای بیش نبود! دلیل به حقیقت نرسیدن این شایعه هم احتمالاً وجود فناوری ارتباطی 5G و امکان ایجاد مشکل در بهره‎‌وری باتری بوده است. اپل همچنان از صفحه‌نمایش Super Retina XDR OLED برای iPhone 12 Pro استفاده کرده است که نکته منفی ندارد اما از نرخ به‌روزرسانی 120هرتزی هم در آن خبری نیست. صفحه‌نمایش صافِ صاف است و حتی از قوس 2.5بعدی هم در آن خبری نیست که البته گوشی را زیباتر کرده است. اگر همه ویژگی‌های صفحه‌نمایش را هم کنار بگذاریم باید به ناچ یا همان بریدگی مشهور اپل هم اشاره کنیم که همچنان روی گوشی خودنمایی می‌کند تا دوربین سلفی و حسگر تشخیص چهره را در خود جای دهد. آیفون‌های جدید در روزگاری به بازار عرضه شدند که همه‌گیری کوید-19 در جهان حاکم است. به همین دلیل بسیاری از کاربران از شناخته‌نشدن چهره‌شان با ماسک توسط آیفون جدید شکایت دارند.

آیفون‌های جدید با سیستم‌عامل جدید iOS 14 روانه بازار شدند. به‌طور خلاصه در این نسخه از سیستم‌عامل iOS، ویجت‌ها در صفحه خانه (Home Screen) هم نمایش داده می‌شوند، App Library با شکل‌وشمایل جدیدش بسیار دلپسند شده است و نقشه و پیام‌ها هم شاهد بهبود بوده‌اند. البته به‌روزرسانی‌های دیگری هم مثل کوچک‌تر شدن پنجره اعلان و تماس دیده می‌شود که درکل کار با گوشی را مطلوب‌تر کرده است. استفاده از حسگر لیدار (LiDAR) در گوشی موبایل که با نام رادار لیزری هم شناخته می‌شود، شاهکاری است که فقط از عهده شرکتی مثل اپل برمی‎‌آید. حسگر لیدار قادر است فاصله را با استفاده از تاباندن نور تشخیص دهد. از همین طریق، آیفون 12 پرو می‌تواند تصاویر سه‌بعدی از اجسام را در گوشی موبایل زنده کند. فرض کنید که می‌خواهید ببنید صندلی که به عنوان کالای شگفت‌انگیز در دیجی‌کالا وجود دارد با فضای اتاق‌تان هماهنگ است یا نه! لیدار قادر است این کار را هم برای شما انجام دهد. اندازه‌گیری دقیق فضا و استفاده از بازی‌های واقعیت افزوده هم دیگر ویژگی‌هایی هستند که با استفاده از لیدار قابل استفاده می‌شوند.

همانطور که اشاره کردیم، برای شارژ آیفون به تهیه شارژر نیاز دارید. اما اگر شارژر 20واتی را تهیه کنید در مدت زمان 30 دقیقه شاهد شارژ 58درصدی باتری خواهید بود که بسیار رضات‌بخش است. باتری iPhone 12 Pro دقیقاً مشابه باتری iPhone 12 است و حدود 10درصد از iPhone 11 کوچک‌تر است. البته اپل ادعا می‌کند این باتری عمری به اندازه باتری 11 دارد که در عمل این‌چنین نیست. باتری جدید قادر است برای حدود 13 ساعت پخش ویدیو دوام بیاورد. درحالی که عمر باتری آیفون 11 به 15ساعت هم می‌رسید. البته کم‌وکان نمی‌توان به عمر باتری آیفون جدید ایراد خاصی وارد کرد.

رض کنید که می‌خواهید ببنید صندلی که به عنوان کالای شگفت‌انگیز در دیجی‌کالا وجود دارد با فضای اتاق‌تان هماهنگ است یا نه! لیدار قادر است این کار را هم برای شما انجام دهد.

همان ماژول‌های دوربینی که در آیفون 11 Pro پرو قرار داشت در نسخه جدید هم دیده می‌شوند. با این تفاوت که دوربین‌های اصلی از حسگر لیدار کمک می‌گیرند تا فوکوس اتوماتیک دقیق و سریعی داشته باشند و حالت پرتره بسیار مطلوبی را به‌وجود آورند. از سوی دیگر، حسگر تشخیص چهره هم برای همین منظور به دوربین سلفی کمک می‌کند. به‌لطف دوحسگر دوربین اصلی، قادر خواهید بود فریم عکس را ببینید و هرآنچه در خارج از آن قرار می‌گیرد را هم مشاهده کنید. همانطور که اشاره کردیم تراشه جدید اپل ویژگی‌هایی مانند HDR 3، Deep Fusion و حالت شب فوق‌العاده مطلوب را امکان‌پذیر ساخته است. فناوری HDR 3 نسخه هوشمند همان HDR است که به تصویر عمق می‌دهد تا خروجی بهتری داشته باشد. حالت شب، به‌طور خودکار فعال می‌شود و با افزایش زمان Exposure، تصاویری بسیار شفاف و واضح را در تاریکی شب می‌گیرد. در نهایت زمانی که نور ایده‌آل نیست (مثلاً درون اتاق) حالت دیپ فیوژن فعال می‌شود تا قبل از اینکه کلید شاتر را لمس کنید 4 فریم عکس بگیرد و بعد از آن هم 4 فریم دیگر را ایجاد کند تا فناوری یادگیری ماشینی با حذف فریم‌های بی‌کیفیت تصویر نهایی مطلوبی را به کاربر هدیه کند. طبیعی است که کیفیت تصاویر خروجی کاملاً دلخواه هستند اما همچنان مانند تصاویری که در نسل پیش دیدیم، چمن، بوته و اشیا و انسان‌ها در فاصله دور، برای دوربین بدون چالش نیستند و گاهی اوقات دفرمه می‌شوند. اما تصاویری که با لنز فوق‌عریض گرفته می‌شوند فوق‌العاده هستند و حتی میزان دفرمه شدن هم در آن‌ها به حداقل رسیده است. این درحالی است که حسر تله‌فوتو هم چیزی از حسگر فوق‌عریض دوربین کم ندارد و تصاویری با کنتراست، رنگ و توازن بی‌نقص عرضه می‌کند.

اپل از دو میدان دید برای عکاسی سلفی استفاده کرده است؛ اگر دوربین را به حالت عمودی بگیرید، تصاویر 7مگاپیکسلی از سنسور مواجه می‌شود که در واقع خروجی تصویر 12مگاپیکلسلی را کراپ کرده است. اما اگر گوشی را به شکل افقی در دست بگیرید، میدان دید بزرگ‌تر شده و خروجی 12 مگاپیکلسی را تحویل می‌گیرید. درست است که کیفیت تصاویر سلفی به پای تصاویر دوربین اصلی نمی‌رسند اما خروجی تصویر کاملاً مطلوب است و به‌لطف حسگر تشخیص چهره، حتی جداسازی سوژه از زمینه هم به‌خوبی انجام می‌شود. حالت شب هم در دوربین سلفی وجود دارد اما تصاویر حالت شب دوربین سلفی همچنان با نویز همراه خواهند بود.

همه ویدئوهای گرفته شده با iPhone 12 Pro به لرزشگیر سینماتیک دیجیتالی مجهز شده‌اند. حتی گستره پویایی هم در آن‌ها گسترش یافته است. امکان استفاده از تصاویر حرکت آهسته در رزولوشن Full HD و با فریم‌بندی 240  فریم بر ثانیه ممکن شده است. سری آیفون 12 اولین گوشی‌هایی هستند که به‌طور مستقیم ویدئوی  Dolby Vision را در خود ذخیره می‌کنند. اگر این ویدئوها را با دستگاه‌های مجهز به این فناوری ببنید، شاهد بهبودی جذاب در رنگ‌ خواهید بود. با استفاده از خودگوشی هم می‌توانید ویدئویتان را ویرایش و ارسال کنید.  نکته جالب دیگر ضبط صدای استریو 192 کیلوبایتی است. با استفاده از این ویژگی صدای ضبط شده در ویدئو بسیار غنی خواهد بود. همانطور که در iPhone 11 Pro هم دیده بودیم، خروجی ویدئوی در این محصول هم کاملاً سینمایی و خیره‌کننده است.

سری آیفون 12 اولین گوشی‌هایی هستند که به‌طور مستقیم ویدئوی Dolby Vision را در خود ذخیره می‌کنند.

شاید منطقی نباشد که با صرف هزینه، گوشی IPhone 11 Pro را فقظ به خاطر حسگر لیدار به iPhone 12 Pro به‌روزرسانی کنید اما زمانی که پای آیفون درمیان باشد همیشه نمی‌توانید منطقی فکر کنید. بسیاری از طرفداران اپل فقط برای اینکه آیفون جدید را داشته باشند به سراغ محصولات جدید این شرکت می‌روند. اما اگر از این دسته از افراد نیستید و استفاده معمولی از گوشی دارید و فناوری‌های لایدار و 5G هیجان‌زده‌تان نمی‌کند لازم نیست برای گوشی مشابهی هزینه زیادی صرف کنید. حتی می‌توانید با نگه داشتن آیفون 11تان، در خرید شارژر هم صرفه‌جویی کنید.

سی‌پی‌یو (به انگلیسی Central Processing Unit یا CPU) یا پردازنده (به انگلیسی Processor)، یکی از اجزاء رایانه می‌باشد که فرامین و اطلاعات را مورد پردازش قرار می‌دهد. واحدهای پردازش مرکزی ویژگی پایه‌ای قابل برنامه‌ریزی شدن را در رایانه‌های رقمی فراهم می‌کنند، و یکی از مهم‌ترین اجزا رایانه‌ها هستند. یک پردازنده مرکزی، مداری یکپارچه می‌باشد که معمولا به عنوان ریزپردازنده شناخته می‌شود. امروزه عبارت CPU معمولا برای ریزپردازنده‌ها به کار می‌رود. مدت زمان انجام یک کار به وسیله رایانه، به عوامل متعددی بستگی دارد که اولین آن‌ها، سرعت پردازشگر رایانه است. پردازشگر یک تراشه الکترونیکی کوچک در قلب کامپیوتر است و سرعت آن بر حسب مگاهرتز یا گیگاهرتز سنجیده می‌شود. هر چه مقدار این پارامتر بیشتر باشد، پردازشگر سریع‌تر خواهد بود و در نتیجه قادر خواهد بود، محاسبات بیشتری را در هر ثانیه انجام دهد. در اصطلاح عامیانه CPU به عنوان مغز رایانه شناخته می‌شود.

پردازشگر گرافیکی (به انگلیسی Graphics Processing Unit)‏ که با نام GPU نیز شناخته می‌شود، یک مدار الکتریکی پیشرفته است که تصاویر خروجی را برای نمایشگر تولید می‌کند. اکثر پردازشگرهای گرافیکی، توابع مختلفی مانند شتاب دهنده‌ی رندر صحنه‌های سه‌بعدی و دوبعدی، رمز گشایی کردن MPEG-2/MPEG-4، خروجی تلویزیون و حتی قابلیت اتصال چند مانیتور را ارائه می‌کنند.

وضوح تصویری یا قدرت تفکیک‌پذیری تصویری یا رزولوشن تصویری به انگلیسی: (Image Resolution)‏ در علوم تصویری به توانایی یک سیستم برای متمایزسازی جزئیات یک تصویر در یک سیگنال تصویری را گویند. اغلب این نوع رزولوشن به بزرگی یا کوچکی پیکسل‌های تصویر بستگی دارد و می‌توان مقدار تفکیک‌پذیری تصویر را با یکان جفت خط بر واحد طول سنجید. این کمیت من جمله در تصویرگیری تشخیصی و علوم تصویری دیگر کاربرد فراوانی دارد.

یک درگاه متداول برای اتصال هدفون‌های استاندارد به دستگاه های پخش موسیقی، کامپیوتر و دیگر وسایل الکترونیکی است که می‌تواند صدای استریو و همین طور میکروفون را پشتیبانی نماید. البته این بستگی به تعداد حلقه های مجزای روی بدنه کانکتور نیز دارد.

سیستم‌عامل یا سامانه عامل (به انگلیسی: Operating System)‏، نرم‌افزاری است که مدیریت منابع رایانه را به عهده گرفته و بستری را فراهم می‌سازد که نرم‌افزار کاربردی اجرا شده و از خدمات آن استفاده کنند. سیستم‌عامل خدماتی به برنامه‌های کاربردی و کاربر ارائه می‌دهد. برنامه‌های کاربردی یا از طریق واسط‌های برنامه نویسی کاربردی، (Application User Interface-APIs) و یا از طرق فراخوانی‌های سیستم (System Call) به این خدمات دسترسی دارند. با فراخوانی این واسط‌ها، برنامه‌های کاربردی می‌توانند سرویسی را از سیستم‌عامل درخواست کنند، پارامترها را انتقال دهند، و پاسخ عملیات را دریافت کنند. ممکن است کاربران با بعضی انواع واسط کاربری نرم‌افزار مثل واسط خط فرمان (Command Line Interface-CLI) یا یک واسط گرافیکی کاربر (Graphical User Interface-GUI) با سیستم‌عامل تعامل کنند. برای کامپیوترهای دستی و رومیزی، عموما واسط کاربری به عنوان بخشی از سیستم‌عامل در نظر گرفته می‌شود.

این کالا پس از موجود شدن به مدت یک ساعت برای شما رززو می‌گردد
و می‌توانید با پرداخت هزینه سفارش آن را خریداری نمایید.

تنها برای کاربران دیجی‌پلاس

قبلا در این نظرسنجی شرکت کرده‌اید.

این معیار نمایانگر آن است که فروشنده در بازه‌ی زمانی اعلام شده بدون هیچ تاخیری، کالا را تامین و ارسال کرده است.

این معیار نمایانگر آن است که فروشنده سفارشات ثبت شده‌ی مشتریان را بدون کنسلی (لغو سفارش) ارسال کرده است.

این معیار نمایانگر درصد کالاهای مرجوع شده
از سوی مشتری است که به علت تخلفات فروشنده و با دلایل قابل قبول از طرف مشتری مرجوع شده است.

ارسال سریع کالای سوپر مارکتی فقط در تهران و کرج امکان پذیر است.قیمت آیفون 12

با توجه به محدودیت ارسال، آیا مایل هستید این کالا به سبد خرید شما افزوده شود؟



خیارشور و ترشیجات
Downloads-icon



خیارشور و ترشیجات
Downloads-icon

لازم به اشاره است که ایمالز فروشگاه اینترنتی نمی باشد و هیچگونه دخالتی در کارکرد فروشگاه ها نداشته و تنها یک مرجع برای جستجو، مقایسه و معرفی کالا و فروشگاه های اینترنتی می باشد .

المدونة قیمت آیفون 12 در دبی چقدر است؟

كما تعلمون بأن شركة آبل قد قامت بطرح هواتف الآيفون الجديدة في 13 أكتوبر من العام 2020. وقد أدخلت الأجهزة الجديدة أخيرًا إلى الجيل الخامس عالي السرعة. أيضًا فاجأت شركة “Apple” معجبيها بمميزات أخرى رائعة لهاتفها الجديد،وفيما يلي بعض الحقائق المذهلة جداً حول آيفون 12 الجديد، وسوف تجد أيضًا معلومات حول تكلفة ها الهاتف الفخم فقط واصل قراءة هذه المدونة…

كشفت شركة آبل – الشركة الأكثر قيمة في العالم برأسمال قدره 2 تريليون دولار – عن طرازات آيفون 12 الجديدة في الحدث الافتراضي الذي قدمته في يوم الثلاثاء 13 اكتوبر. وتشمل الموديلات الجديدة آيفون 12 و 12 برو، و 12 برو ماكس، وآيفون 12 ميني الجديد. وهذه المرة حطمت شركة “آبل” الرقم القياسي وحددت أكبر عدد من طرازات iPhone التي تم تقديمها في الحدث. لكن، هناك مفاجأة أخرى …

كما خفضت شركة آبل أسعار أجهزة “برو” في دبي. إليكم مميزات آيفون 12 وسعره في دبي …

قیمت آیفون 12

سيتم بيع موديلات آيفون 12 برو بسعة 128 جيجابايت و 256 جيجابايت و 512 جيجابايت بسعر 4.199 درهم و 4.619 درهم و 5.469 درهم على التوالي. وفي الوقت نفسه، يبلغ سعر آيفون 12 برو ماكس  4.699 درهم و 5.119 درهم و 5.969 درهم.

وفي ذات الوقت، تبلغ أسعار آيفون 12 – 64 جيجابايت و 128 جيجابايت و 256 جيجابايت – 3.399 درهم و 3.609 درهم و 4.029 درهم. وبالمقارنة مع الهواتف الاخرى، كانت أسعار آيفون 11 تبلغ 2.949 درهم و 3.159 درهم و 3.579 درهم، وكلها تحمل نفس خيارات التخزين.

من ناحية أخرى، سيتم بيع آيفون 12 miniالذي يتميز بنفس السعة التخزينية لهاتف التخزينات آيفون 12 بسعر 2.999 درهم و 3.209 درهم و 3.629 درهم.

هذه الأسعار كلها في الواقع أقل من أسعار هاتف آيفون 11 برو و 11 برو ماكس،وقد كانت الأسعار 4.219 درهم – 4.849 درهم – 5.699 درهم – 4.639 درهم – 5.269 درهم – 6.119 درهم على التوالي. علاوة على ذلك، تم الآن مضاعفة السعة التخزينية الأساسية وهذا أمر مذهل،ولنكون أكثر دقة، كان آيفون 11 برو يحمل سعة تخزينية أساسية تبلغ 64 جيجابايت.

يأتي آيفون 12 بنفس ألوان آيفون 11 بالإضافة إلى اللون الأزرق الباسيفيكي الجديد.

تبدأ الطلبات المسبقة لآيفون 12 برو و آيفون 12 في 16 أكتوبر ويبدأ الشحن في 23 أكتوبر؛ بالنسبة إلى آيفون 12 mini و 12 برو ماكس فإن الطلبات ستبدأ من تاريخ 6 و 13 نوفمبر على التوالي.

يبلغ حجم شاشة آيفون 12 ميني  5.4 بوصة، بينما يبلغ حجم شاشة كل من 12 و 12 برو 6.1 بوصة. إلى حد بعيد، يأتي آيفون 12 برو ماكس بحجم 6.7 بوصة وهو أكبر جهاز آيفون فقد تجاوز XS Max و 11 برو ماكس في حجم الشاشة  6.5 بوصة.

تأتي الموديلات الجديدة أيضًا بتصميم ارتداد، مع المزيد من الحواف الهندسية الرائعة. كما أن هذه التغييرات تجعل أجهزة آيفون الجديدة أقل نحافة بنسبة 11٪ من سابقاتها.

تاتي الموديلات الجديدة لهاتف آيفون 12 بدون شاحن أو سماعات رأس، وهو ما بررته بأنه يأتي ضمن إجراءات الحفاظ على البيئة،كما سيؤدي ذلك إلى تغليف أصغر وأخف وزنًا. كما أنه لا تزال أجهزة آيفون 12 تتضمن كابلًا لشحن الجهاز. والقوة المضاعفة التي تتميز بيها هواتف أيفون الجديدة في الشحن اللاسلكي ربما تكون متفردة على الساحة حتى الآن.

وعلى الرغم من ذلك، ابتكرت آبل – الشركة الأمريكية العملاقة – طريقة محسنة لشحن آيفون 12 بدلاً من قابس الحائط وهي طريقة ماج سيف “MagSafe” إنها طريقة شحن لاسلكي تستخدم ملحقًا مشابهًا لتلك المستخدمة في ساعات آب،وسيتم استخدام إصدار مختلف من هذا في الإصدارات القديمة من أجهزة MacBooks

تعد أجهزة الشحن MagSafe بسرعات شحن لاسلكي أسرع مرتين. إنها متوافقة تماما مع جميع الاغطية واقتصادية وتكلفتها قليلة،وأجهزة آيفون 12 متوافقة مع أجهزة الشحن التي تدعم خاصية الـ Qi .

ولم يقتصر التغيير على الحجم والشكل فقط، إذ امتد إلى المعالجات الإلكترونية التي زود بها الجهاز، أبرزها معالج يعمل بشريحة إلكترونية من طراز ِA14 Bionic، هي الأولى التي تصنع بتقنية 5 نانوميتر، والتي تستخدم في تنفيذ عمليات التحسين المتقدمة للصور.

و أداء A14 أسرع بنسبة تصل إلى 50٪. كما أنها عالية الكفاءة في استخدام الطاقة وهذا أمر مذهل!

كما تتمتع الموديلات الجديدة أيضًا بميزة جديدة تسمى سيراميك شيلد “Ceramic Shield”  وهي تحمي هاتف آيفون 12 عند سقوطه.

علاوة على ذلك، تأتي جمع موديلات آيفون 12 برو مع ماسح ضوئي “Lidar و يمكن للمستخدمين استخدام هذه الخاصية لرسم خريطة لمنطقة واستخدام تلك البيانات للتطبيقات الهامة. وقد زادت هذه الخاصية من مكانة أجهزة آيفون الجديدة وجعلتها تتمتع بالكفاءة والدقة والتركيز التلقائي بشكل أسرع في الإضاءة المنخفضة ووقت التقاط أقصر، من بين أمور أخرى

تعد الكاميرات المحسّنة بشكل كبير الميزة الرئيسية لجميع موديلات آيفون 12.  حيث تتمتع كاميرات موديلات برو بأداء أفضل بنسبة تصل إلى 87٪ في حالات الإضاءة المنخفضة. يحتوي كل من آيفون 12 و 12 mini على كاميرات مزدوجة، بينما يتميز آيفون 12 برو بإعداد ثلاثي العدسة، مع جميع أجهزة الاستشعار بدقة 12 ميجابكسل.

وقد ذكرت آبل أن هذه الكاميرات هي الأولى من نوعها كونها متوافقة تمامًا مع محتوى “Dolby Vision” الذي يسمح للمستخدمين بالتقاط مقاطع الفيديو السينمائية وتعديلها ومشاركتها باستخدام آيفون 12 الخاص بهم.

وفي الوقت نفسه ، قدمت شركة آبل أيضًا جهاز هومباد ميني “HomePod mini” وهو في الواقع نسخة أصغر من مكبر الصوت المنزلي الذكي ولكن يأتي مع مميزات محسنة اكثر.

بصرف النظر عن نظام الصوت المحسّن مع برنامج تشغيل كامل النطاق من تصميم شركة آبل وشريحة S5 الجديدة، يمكن الآن استخدام جهاز هومباد ميني كجهاز اتصال داخلي. يمكن للمستخدمين استخدامه لإرسال رسالة من هومباد ميني إلى آخر. يعمل هذا أيضًا مع آيفون و آيباد  و آبل وتش و  إيربودس AirPods وكذلك كاربلاي “CarPlay”.

تتمتع مكبرات الصوت الذكية الجديدة أيضًا بأمان عالي الجودة من آبل سيتم إرسال المعلومات إلى سيرفرات آبل فقط بعد التعرف على ‘Hey Siri’ أو تنشيط Siri عن طريق اللمس. كما أنها تضمن عدم مشاركة المعلومات الشخصية أو بيعها لأي طرف ثالث. إلى جانب ذلك ، لا ترتبط الطلبات بمعرف آبل الخاص.

سعر جهاز هومباد ميني هو 99 دولارًا. ومع ذلك، لن يكون متاحًا في الإمارات العربية المتحدة.

كما أن تقديم جهاز هومباد ميني بالإضافة إلى الإصدارات المصغرة من آيفون 12 يعني الآن أيضًا أن آبل لديها موديلات مصغرة لجميع أجهزتها.

على الرغم من أن آبل أزالت آيفون 11 برو و 11 برو ماكس من موقعها على الإنترنت ، إلا أن آيفون 11 و XR لا يزالان معروضان للبيع. واسعارها الابتدائية الآن منخفضة حيث تبلغ 2.499 درهم و 2.099 درهم على التوالي.

تعدُ صناعة العقارات في دبي من أكبر الصناعات العقارية في العالم ولم تصل بعد إلى ذروتها. وتعد مسألة الحصول على المعلومات من اهم الـمسائل التي تشغل الـمستثمرين بشأن المشاريع الجديدة ومطوري عقارات دبي. سوف نقدم لك من خلال الموقع الالكتروني dxboffplan.com وبنقرة واحدة العديد من المعلومات والعروض والمميزات الرائعة لعقارات دبي، والمقارنة بين أسعار العقارات والمطورين، ومناطق العقارات في دبي والعديد من المزايا التي يمكنكم استكشافها من خلال تصفح الموقع.

إطلع على كافة المشاريع الحديثة والتي تحت الإنشاء في دبي

كن أول من يعرف عن المشاريع الجديدة ومزايا عقارات دبي، والعروض والتسهيلات المتاحة من خلال النشرة البريدية لموقع dxboffplan.com

قیمت آیفون 12
قیمت آیفون 12
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *