قیمت دلار

قیمت دلار
قیمت دلار

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وب سایت خبری تجارت‌نیوز است و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است. کپی رایت 1399

قیمت دلار در بازار امروز ۱۳۹۹/۰۷/۱۷ با %0 کاهش، 29,198 تومان اعلام شده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، قیمت دلار در بازار آزاد امروز پنجشنبه ۱۷ مهر با 4 تومان کاهش، 29,198 تومان معامله شد. در طی معاملات امروز، 29,206 تومان بیشترین قیمت و 29,195 تومان کمترین قیمت ثبت شده برای دلار است.

همچنین، بانک مرکزی قیمت دلار رسمی را ۴،۲۰۰ تومان اعلام کرده است.

برای اطلاع از قیمت یورو در بازار امروز اینجا را بخوانید.

قیمت دلار

بیشتر درآمد ایران از فروش نفت حاصل می‌شود. این درآمد به شکل دلار در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد تا به ریال تبدیل شود.

ایران می‌تواند این پول را به اقتصاد کشور تزریق کند، با آن کالای خارجی بخرد، آن را در اختیار واردکنندگان بگذارد یا بجای این کارها از درآمد خود برای سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌های کشور استفاده کند.

در حالت عادی باید دلار به شکل درآمد ارزی در اختیار صادرکنندگان و صاحبان صنایع کشور باشد. اما در ایران به‌خاطر عظمت غول‌آسای شرکت نفت، بیشترین حجم دلار به بانک مرکزی منقل می‌شود و در اختیار دولت قرار می‌گیرند.

به همین دلیل بانک مرکزی به‌سادگی قادر است با تزریق ارز، قیمت دلار را کم کند یا با متوقف کردن عرضه آن باعث گران شدن ارز شود. برای همین در کوتاه‌مدت اثر بانک مرکزی بر نرخ ارز بیشتر از وزارت صمت است.

در سال ۱۳۵۷ نرخ رسمی دلار ۷ تومان بود. دولت به‌خصوص در سال‌های جنگ سعی می‌کرد قیمت ۷ تومانی را نگه دارد، به شکلی که در سال ۱۳۷۰ با وجود قیمت ۱۴۲ تومنی بازار، نرخ رسمی ارز ۶ تومان بود.

آغاز دور دوم ریاست‌جمهوری آیت‌الله هاشمی رفسنجانی مصادف بود با اولین تلاش برای تک‌نرخی کردن ارز و استفاده از منابع ارزی کشور برای سازندگی.

اما بازار گوش به فرمان سردار سازندگی نماند. وقتی سیدمحمد خاتمی دولت را با ارز ۱۷۵ تومانی تحویل می‌گرفت، بازار آزاد رقم ۴۷۸ تومان را به عنوان قیمت می‌شناخت.

دولت خاتمی تا ۱۳۸۰ به نرخ ارز دولتی دست نزد. اما مردم خوش‌بین به آینده هم باعث شدند که ارز همگام با تورم رشدی معقول داشته باشد و با وجود ناهمواری‌های ۱۳۷۸ به مرز ۸۰۰ تومان برسد.

همه منتظر بودند که در دور دوم ریاست‌جمهوری خاتمی فنر تورمی در برود. اما خاتمی دلار ۹۰۰ تومانی را به سلامت به محمود احمدی‌نژاد تحویل داد.

دور اول ریاست‌جمهوری احمدی‌نژاد به خیر گذشت. اما در سال ۹۰ دلار ۱۱۰۰ تومانی به ۱۸۰۰ تومان و سال بعد به مرز ۴ هزار تومان رسید.

مردم زخم‌خورده از این حادثه، سراغ حسن روحانی رفتند، مردی که توانست تا سال ۱۳۹۶ نرخ دلار را در کانال ۴ هزار تومان نگاه دارد.

اما در سال ۱۳۹۷ و در پی تصمیم‌های عجیب دونالد ترامپ و اعمال تحریم‌های ظالمانه و برخلاف توافق‌های بین‌المللی، کلید بازار از دست روحانی افتاد و قیمت دلار با سرعتی عجیب پر کشید.

وقتی از بازار ارز حرف می‌زنیم منظورمان میدان فردوسی، سبزه‌میدان یا میرداماد نیست. در اصلاح اقتصادی، بازار به‌عنوان محل به‌ هم رسیدن عرضه و تقاضا تعریف می‌شود. پس برای درک بازار ارز باید متقاضیان و عرضه‌کنندگان دلار را بشناسیم.

همان‌طور که گفتیم خریداران نفت بزرگ‌ترین عرضه‌کننده دلار هستند. اما هر غیرایرانی که کالایی ایرانی بخرد به‌نوعی در عرضه ارز نقش دارد. به همین دلیل گردشگرهایی که به ایران می‌آیند یکی از بهترین منابع عرضه دلار هستند، به‌خصوص که هیچ کشوری (غیر از ایران) نمی‌تواند ورود گردشگر به ایران را تحریم کند.

متقاضیان دلار به دودسته سفته‌بازها و متقاضیان واقعی تقسیم می‌شوند. واردکننده‌ها، صاحبان صنایع که به خرید از خارج نیاز دارند، مسافران خارجی و به‌طورکلی هر کس که جنس خارجی می‌خرد، متقاضی واقعی ارز است.

اگر اتفاقی بیفتد که تقاضای خارجی برای کالا و خدمات ایرانی زیاد شود (مثل رشد عطش گردشگرها برای بازدید از ایران) سمت عرضه سنگین می‌شود و دلار ارزان می‌شود. در مقابل تحریم و تنش‌های بین‌المللی منجر به افت عرضه و رشد قیمت دلار می‌شود.

اگر قیمت دلار کم شود چه اتفاقی می‌افتد؟ سفر خارجی، گوشی موبایل و خودروی خارجی ارزان می‌شود. عده زیادی دلشان می‌خواهد یک سفر به فرانسه بروند و وقتی برگشتند آیفون جدید و سانتافه نو بخرند. سنگین‌شدن کفه تقاضای دلار باعث می‌شود نرخ ارز بالا برود.

اگر قیمت دلار بالا برود، عده زیادی سفر خود را لغو می‌کنند، گوشی خود را عوض نمی‌‌کنند و به همان ۲۰۶ رضایت می‌دهند. کم شدن تقاضای دلار قیمت آن را متعادل می‌کند.

به همین دلیل وقتی یک اتفاقی بیفتد که دلار بالا برود، دلایلی برای پایین آمدن قیمت ایجاد می‌شود و وقتی قیمت پایین بیاید، نیرویی قیمت دلار را بالا می‌کشد. برای همین قیمت دلار به‌طور مداوم نوسان می‌کند.

اما چرا نمودار ارز به‌طورکلی صعودی است؟ یک توجیه این است که از نظر ریاضی، شیب نمودار تغییرات ارز باید برابر باشد تورم ایران منهای تورم آمریکا. یعنی عددی بین ۱۰ تا ۲۰ منهای ۲ تا ۴ درصد. پس قیمت دلار با شیب سالانه ۶ تا ۱۸ درصدی رشد خواهد کرد. (رشد قیمت هر چهار سال تا دو برابر)

شاید شما هم شنیده باشید که می‌گویند نرخ حقیقی دلار فلان قدر است. آدم‌هایی که در مورد نرخ حقیقی حرف می‌زنند همیشه دودسته هستند. اگر قیمت دلار در بازار ده هزار تومان باشد، دسته اول می‌گویند قیمت واقعی ۴۰۰۰ تومان و اختلاف قیمت حباب است، دسته دوم می‌گویند قیمت واقعی بالای ۲۰ هزار و نرخ بازار سرکوب‌شده است.

کدام دسته درست می‌گویند؟ هیچ‌کدام! نرخ حقیقی ارز (RER) یک قیمت نهانی و سری نیست که درنهایت قیمت بازار به سمت آن حرکت کند. نرخ حقیقی با ارزش ذاتی فرق می‌کند. مثلا تصور کنید بانک به پول شما ۱۰ درصد سود بدهد. اما تورم ۱۵ درصد باشد. نرخ بهره واقعی می‌شود منفی ۵ درصد. یعنی شما با گذاشتن پول در بانک ضرر می‌کنید.

نرخ واقعی دلار هم به همین شکل است. قیمت دلار آمریکا، ضرب‌در تورم آمریکا، تقسیم بر تورم ایران می‌شود نرخ واقعی ارز. اما این نرخ چه معنایی دارد؟

فرض کنید با یکی از دوستان ژاپنی خود می‌خواهید به آمریکا سفر کنید. قیمت یک شب هتل ۱۰۰ دلار است. با یوروی ۱۰ هزار تومانی یک شب هتل برای شما یک‌میلیون تمام می‌شود که خیلی گران است. همین اتاق برای مهمان ژاپنی ۱۰ هزار ین می‌شود که خیلی ارزان است.

برعکس این شرایط را خیلی ساده‌تر می‌شود تصور کرد. شما با یک دوست آمریکایی به رستوران می‌روید و غذای ۵۰ هزار تومانی سفارش می‌دهید. گرانی غذا شما را اذیت می‌کند اما دوست آمریکایی از غذای ۵ دلاری خود به‌شدت راضی است.

برای هر دوی شما غذا ۵۰ هزار تومان و یک دلار ۱۰ هزار تومان است، اما برای این که دوست آمریکایی بتواند حال شما را درک کند باید قیمت غذا را با نرخ واقعی دلار (مثلا هزار تومان) حساب کند. برای او هم غذای ۵۰ دلاری گزینه‌ای اقتصادی به‌حساب نمی‌آید. (هزار تومان بودن نرخ واقعی به معنای گران یا ارزان بودن نرخ ۱۰ هزار تومانی نیست. بلکه قدرت خرید شما را نشان می‌دهد.)

با ۱۰۰۰ دلار در آمریکا یک سبد از اقلام مصرفی می‌خریم. همین ۱۰۰۰ دلار را به ریال تبدیل می‌کنیم و به بازار می‌رویم تا خرید کنیم. آیا می‌توانیم در ایران دقیقا همان مقدار کالا را خریداری کنیم؟ قیمت دلار طوری تغییر می‌کند که پاسخ به این سوال همواره بله باشد. اگر سبد ایرانی بزرگ‌تر یا کوچک‌تر شود، می‌فهمیم که نرخ حقیقی ارز با نرخ واقعی هم‌خوانی ندارد.

خیلی‌ها دوست دارند دلار ارزان شود. آن‌ها باور دارند:

الف- صنعت داخلی پاسخگوی نیاز مردم نیست و رشد قیمت دلار زندگی را سخت می‌کند. ازآنجایی‌که بیشتر نهاده‌های تولید (از جمله ماشین‌آلات) وارداتی هستند، گران شدن دلار یعنی نابودی کار و سرمایه ایرانی.

ب_ چه کسی گفته که واردات و سفر بد است؟ واردات می‌تواند واردات کامپیوتر بهتر و تجهیزات راه‌سازی به‌روز باشد. مردم می‌توانند سفر کنند و تجربه به کشور وارد کنند. چرا فکر می‌کنیم مردم فقط برای خرید گوشی و تی‌شرت دلار می‌خواهند؟

ج- نرخ ارز که بالا برود، دولت‌ها احساس می‌کنند درآمدشان بیشتر شده است. فقر مردم و ثروت دولت، یعنی افزایش شکاف حاکمیت و ملت. گران شدن ارز و افزایش کاذب درآمد دولت، بی‌تدبیری مسئولین را پنهان می‌کند.

د- افزایش نرخ ارز به‌معنای پهن‌کردن فرش قرمز برای خارجی‌ها به بهای تنبیه نیروی کار ایرانی است. خارجی‌ها کباب ارزان بخورند درحالی‌که کارگر دستش به نان خالی هم نمی‌رسد؟

در مقابل هستند کسانی که از رشد قیمت ارز استقبال می‌کنند:

الف- تثبیت اجباری قیمت دلار مشکلی را حل نمی‌کند. اگر روابط خارجی خوبی نداریم، اگر تولید ملی نداریم، اگر کسی کالای ایرانی نمی‌خرد، با تزریق مُسکنِ نفتی نمی‌شود سرطان را درمان کرد.

ب- با کاهش کاذب نرخ ارز، گران شدن قالی ایرانی و کاهش تقاضا برای فرش، کارگاه فرش‌بافی جای خود را به نمایندگی سامسونگ می‌دهد. کاهش نرخ ارز یعنی یارانه دادن به شرکت‌های خارجی از طریق تنبیه شرکت‌های داخلی.

قیمت دلار

ج- کاهش نرخ ارز به‌ظاهر وضع مردم را بهتر می‌کند. اما با تعطیل شدن کارگاه‌ها و از بین رفتن مشاغل، با وجود ارزان شدن برخی از کالاها، مردم پول کافی برای خرید نخواهند داشت.

د- تزریق ارز دولتی و نفتی باعث به وجود آمدن رانت و آقازاده‌پروری می‌شود، چون دولت دارد برای هر خریدی یارانه می‌دهد، احساس می‌کند مردم جیره‌خور و نمک‌پرورده و حتی سربار هستند.

ه- نتیجه سرکوب ارز، رسیدن ایران به فناوری سوئیسی نیست، بلکه ایران را به بیماری هلندی مبتلا می‌کند.

و- در کوتاه‌مدت می‌شود ارز تزریق کرد و قیمت‌ها را پایین آورد و مردم را در خوشی دستیابی به کالای خارجی غرق کرد. اما فنر نرخ ارز بالاخره در می‌رود و به نرخ سرکوب نشده می‌رسد، با این تفاوت که میلیاردها دلار درآمدی نفتی که باید برای توسعه کشور خرج می‌شد، طی سال‌ها تباه‌شده است.

به‌طورکلی سه سیاست ارزی قابل‌تصور است. سیاست ارزی ثابت، شناور و شناور کنترل‌شده. در شرایط مختلف دولت‌ها ممکن است سیاست‌های متفاوتی اتخاذ کنند.

در این روش دولت با تزریق دلار یا با خرید آن سعی می‌کند نرخ ارز را بر روی یک عدد ثابت نگه دارد. برای مثال در پنج سال گذشته دولت ژاپن سعی کرده که صد ین برابر با یک دلار بماند. در غیر این صورت ممکن بود قیمت دلار در ژاپن به‌شدت سقوط کند و با گران شدن ین صادرات کالاهای ژاپنی مثل سونی و تویوتا فلج شود.

در این سیاست کم‌تر پیش می‌آید که دولت قیمت را سرکوب کند، صرافی‌ها را ببندد و با زور و ارعاب قیمت را روی یک عدد ثابت میخکوب کند. همچنین در بیشتر کشورهایی که سعی می‌کنند قیمت را ثابت نگه‌دارند، می‌خواهند از صادرات کشور دفاع کنند و اجازه ندهند رشد اقتصادی باعث ارزان شدن دلار شود.

به باور برخی از اقتصاددان‌ها نرخ ارز یک قیمت است و مثل هر قیمت دیگر باید در بازار و در تعادل عرضه و تقاضا تعیین شود. ازنظر آن‌ها دلار به‌دست‌آمده از مبادلات خارجی باید برنامه‌های جدی‌تر از ثبات قیمت دلار هزینه شود. برنامه‌هایی به جدیت توسعه.

این افراد باور دارند اگر قیمت دلار صد برابر شود اما به‌تناسب آن تولید کالا و خدمات در جامعه بیشتر شود مردم به‌هیچ‌عنوان احساس ناراحتی نخواهند داشت، هرچند خیلی بعید است در کشوری که تولید کالا و خدمات صد برابر شده، نرخ ارز پرش داشته باشد.

در این نظریه، قیمت دلار به‌عنوان یک سیگنال در بازار تلقی می‌شود که به ساماندهی فعالیت‌های اقتصادی می‌پردازد. این نرخ در شرایط صحیح نشان می‌دهد که میزان واردات و صادرات به چه شکل باید تنظیم شود.

یک سیاست ارزی دیگر آزاد گذاشتن نرخ ارز در یک محدوده کنترل‌شده است. در این مدل دولت می‌پذیرد که نرخ ارز کمی بالا یا پایین برود. اما در صورت سقوط نرخ ارز یا سقوط ارزش پول ملی به فکر کنترل و تثبیت نرخ می‌افتد.

دلیل اتخاذ این سیاست می‌تواند متفاوت باشد. اما باور این که نرخ ارز حقیقی نیست و رشد اقتصادی از رشد صنعت و خدمات در بخش خصوصی حاصل نشده، باعث می‌شود که دولت همیشه نگران فروپاشی نظام ارزی باشد. دولتی که با پول پاشی بخواهد رفاه را به جامعه بیاورد، منتظر لرزه‌های شدید اقتصادی هم خواهد بود.

برای آگاهی از قیمت یورو مقاله‌ای را که در این زمینه نوشته شده است، بخوانید.


دیدگاه

نام (اختیاری)

ایمیل (اختیاری)

چرا سیاه نمایی میکنید،وضعیت انقدر هم که نشون میدین بد نیست،دلار تو سامانه نیما ۲۰ تومان پس انقدر ۳۰ تومان ۳۰ تومان نکنین چون همچی داره به دلار ۲۰ تومانی وارد میشه،تازه یه سری از کالاها با دلار ۴۲۰۰ و این یعنی ارزونی،آمریکارو نمیبینید چقدر ارزش دلارش پایین اومده تو این چند ماه،ما هم عوضش امنیت داریم.

درود بر تو فرزند ای سرزمین با نظراتت اشک تو چشم حلقه میزنه. گریه واقعی و تلخ و تلخ برا وطنم برا هموطنانم.ای کاش فیلم غم انگیز بود ای کاش کابوس بود .اماین افسوس و صد افسوس که واقعیته

مرگ تدریجى

بله ازخدامیخاهم دلاری به پنچ هزارتومان می رسید خیلی خوب میشد

نظری مابه چه درون بخوره

مساله ی اصلی این نیست که مشکلات زیادی داریم

مساله اصلی اینه که امیدی به حل مشکلات نیست

اگر کارت بانکی نبود و به طور الکترونیکی پرداخت صورت نمی گرفت! همه‌مون باید با یک فرغون پول برای خرید چند قلم جنس می رفتیم تو مغازه ها. همین موضوع بار روانی بی‌ارزش شدن پول رو کاهش داده و باعث شده کمتر پی ببریم چه بر سر اقتصاد ایران اومده …

با افزایش قیمت دلار نشسته ام به بورس نگاه میکنم
دلار آه میکشد
تو با پراید چند میلیونی میرسی؟
خیال ارزان شدن چه دلپذیر بود
جوانی ام درین امید و تدبیر پیر شد
تولید جهشی شد ُ
مدت زمان سربازی هم به ۲۴ ماه افزایش یافت جوانی ام نابود شد…..

مسخره کردین دیدگاه من کجاش عیب داشت

خواهش میکنم وقتی دارند کلیه امور مملکت رو با دلار حساب و کتاب میکنند حقوق کارگرها و کارمندها و…. را هم به دلار بدهند

خواهش میکنم حقوق ها رو هم به دلار بدن

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وب سایت خبری تجارت‌نیوز است و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است. کپی رایت 1399

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وب سایت خبری تجارت‌نیوز است و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است. کپی رایت 1399

قیمت یورو در بازار امروز ۱۳۹۹/۰۷/۱۷ بدون هیچ تغییری، 34,202 تومان اعلام شده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، قیمت یورو در بازار آزاد امروز پنجشنبه ۱۷ مهر بدون هیچ تغییری، 34,202 تومان معامله شد. در طی معاملات امروز، 34,202 تومان بیشترین قیمت و 34,191 تومان کمترین قیمت ثبت شده برای یورو است.

همچنین، قیمت یورو در بانک مرکزی 4,625 تومان تعیین شد.

 

قیمت دلار

در سال گذشته قیمت یورو حدود ۴۱۰۰ تا ۴۳۰۰ تومان بود. یورو از اوایل اردیبهشت‌ماه سال جاری با افزایش قیمت روبه‌رو شد، به‌طوری که قیمت آن در شهریورماه تا ۲۰ هزار تومان نیز بالا رفت.

اما با شکست حباب از افزایش قیمت یورو جلوگیری شد و از هفته دوم مهرماه سال جاری روند نزولی در پیش گرفت و به ثباتی نسبی رسید.

گفتنی است نرخ یورو در سال ۱۳۹۰ حدود ۱۵۰۰ تومان و در سال ۱۳۸۵ حدود ۱۰۰۰ تومان بود.

یورو، واحد پول 19 کشور اروپایی و دومین واحد پول بزرگ جهان (1.2 تریلیون یورو در گردش) پس از دلار آمریکا است. همچنین این واحد پول، دومین پول برای تبادلات مالی بین‌المللی و ذخیره ارزی به شمار می‌رود.

یورو در سال 1995 تعریف و در ژانویه 1999 به‌طور رسمی معرفی شد. از سال 2002 استفاده از آن رواج پیدا کرد و در مارس همین سال به‌طور کامل جایگزین پول‌های قدیمی شد.

از همان ابتدا پیش‌بینی می‌شد که استفاده از یک واحد پول مشترک بین کشورهایی که تمامی شاخصه‌های اقتصادی‌شان هم‌خوانی ندارد، منجر به بروز مشکلاتی شود.

در سال 2009 عدم توانایی کشورهایی مثل یونان، پرتغال، ایرلند، اسپانیا و قبرس برای بازپرداخت بدهی‌هایشان به یک بحران در اروپا منجر شد.

در سال 1998 قیمت یورو تقریبا با قیمت دلار برابر (1.07 دلار) بود. در سال 2002، وقتی یورو شروع به کار کرد، قیمت هر یورو کم‌تر از 0.9 دلار بود. پیش‌بینی کارشناسان درست از آب درآمد و در دو سال، قیمت یورو 50% رشد کرد و به 1.35 دلار رسید.

رشد بعدی قیمت یورو به خاطر کاهش ارزش دلار بود. بالاخره در آوریل 2008 و هم‌زمان با بحران مالی آمریکا، نرخ یورو با 77 درصد رشد، به سقف تاریخی 1.6 دلار نزدیک شد.

تلاش کشورهای اروپایی برای کاهش قیمت یورو نتیجه داد و در سال 2015 شاخص یورو-دلار به عدد 1.07 بازگشت. نرخی که تا 2017 دوام داشت.

نقطه عطف بعدی برای قیمت یورو انتخاب شدن دونالد ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا بود. قیمت دلار نسبت به یورو افت کرد و همین موضوع باعث شد قیمت یورو بیش از 15% درصد رشد داشته باشد.

اروپا بار دیگر موفق به کاهش ارزش یورو شد، اما نرخ یورو هنوز در مقایسه با دلار، 8 درصد بالاتر از روزی است که ترامپ به کاخ سفید وارد شد.

از سال 2002 تا امروز در بازار ایران هم با تقریب خوبی نسبت یورو-دلار برقرار بوده است. مثلا تصور کنید دلار 5000 تومان و یورو-دلار 1.1 باشد. قیمت یورو در بازار ایران باید برابر شود با 5500=1.1×5000 تومان. تجربه نشان داده که در ایران این نسبت با تقریب خوبی برقرار است.

دلیل این ماجرا به اصول ابتدایی اقتصاد برمی‌گردد. فرض کنید در تاریخ موردبحث، قیمت یورو 5200 تومان باشد. خریدارها به یورو اقبال بیشتری نشان می‌دهند و خرید آن‌ها قیمت یورو را تا 5.5 بالا می‌کشد.

اگر قیمت یورو کم‌تر از نسبت یورو-دلار باشد، کفه فروش سنگین‌ترین می‌شود. مازاد عرضه باعث کاهش قیمت خواهد شد.

شاید به نظر شما این موضوع بدیهی بیاید. اما نکته‌ای جالب در همین اثر وجود دارد. در مورد قیمت دلار، عرضه ارز (مثلا از فروش نفت) و تقاضا (مثلا برای واردات خودرو) قیمت را مشخص می‌کند. قیمت یورو اما معمولا به تابعیت از قیمت دلار کشف می‌شود.

نهاد بانک مرکزی، نهادی قدرتمند است که می‌تواند سیاست‌های پولی و مالی را کنترل کند. این نهاد با اتخاذ سیاست‌های انقباضی یا انبساطی می‌تواند بر حجم نقدینگی، تورم، اشتغال و نرخ بهره تاثیر بگذارد.

در اولین نگاه به‌نظر می‌رسد واحد پول مشترک باعث می‌شود که کشورهای قدرتمندتر بار کشورهای ضعیف‌تر را به دوش بکشند. اما در سوی دیگر معادله، اقتصادهای ضعیف‌تر هستند که آسیب می‌بینند. چرا که تمام کشورها نیاز مشترک ندارند و نمی‌شود در برای تمام آن‌ها سیاست‌های مشابه در نظر گرفت. اما طبیعی است که نفوذ اقتصادهای قدرتمندتر بر یورو بیشتر از کشورهای ضعیف باشد.

به همین منظور در کنار بانک مرکزی اروپا ECB، بانک مرکزی کشورهای اروپایی NCBs هم به نشر یورو می‌پردازند. اسکناس‌های چاپ‌شده از سوی هرکدام از بانک‌های مرکزی هیچ تفاوت ظاهری‌ای با هم ندارند. بانک مرکزی اروپا در فرانکفورت بر این فرایند نظارت دارد.

تا پیش از معرفی یورو صندوق‌های ذخیره‌ ارزی کشورها از دلار برای ذخیره ارز استفاده می‌کردند. 71% ذخیره ارزی جهان را دلار تشکیل می‌داد. مارک آلمان و ین ژاپن از دیگر واحدهای پول مرسوم برای ذخیره ارزی بودند.

بعد از معرفی یورو بازی تغییر کرد. این واحد پول به دومین واسطه برای ذخیره ارزش صادرات کشورها تبدیل شد.

از سوی دیگر ظهور اژدهای چینی هم در روند کاهش هژمونی دلار و تضعیف واحدهای دیگر مثل ین، فرانک و پوند بی‌تاثیر نبود.

اقتصاددان‌ها پیش‌بینی می‌کنند که در آینده اقتدار دلار به‌طور کامل از بین برود و یورو مبنای مبادلات جهانی شود، هرچند خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا تحقق این پیش‌بینی را به تعویق می‌اندازد.

در حال حاضر 22 کشور خارج از اتحادیه واحد پول خود را به یورو میخکوب کرده‌اند:

به غیر از وابستگی مستقیم این 22 کشور به قیمت یورو کشورهایی مثل مراکش بیشتر وزن ذخیره ارزی خود را به یورو داده‌اند. در ایران هم صحبت‌هایی مبنی بر جایگزینی یورو به‌جای دلار وجود دارد.

ممکن است فکر کنید ایران می‌تواند از این تغییر به‌عنوان یک اهرم برای امتیازگیری از اروپا استفاده کند. اما کشورهای اروپایی چندان از این‌که ارزش یورو بالا برود و صادرات برای کشورهای اروپایی دشوار شود استقبال نمی‌کنند. درنتیجه این تغییر بیشتر از اروپا، با تسهیل مبادلات ارزی به سود ایران خواهد بود.


دیدگاه

نام (اختیاری)

ایمیل (اختیاری)

سلام خسته نباشین چطور میشه از المان ب ایران پول انتقال داد واجبه ممنون

سلام کدام شهر زندگی می کنید؟

در کلن زندگی میکنم

قیمت دلار

کلن

سلام دوست عزیز به وسیله صرافی شهر خود در المان به وسیله انترنت ادرس ان را پیداکنید

سلام انجام نمیدن اگر شما میشناسید که انجام میدن لطفا ادرس بدین ممنون میشم

صرافی ها انجام نمیدن اگه میشناسین در کلن لطفا ادرس بدین ممنون از لطفتون

َسلام دوست عزیز شما می توانید به وسیله صرافی پول خود را واریذ کنید.. به وسیله انترنت ادرس ان را در شهر خود پیدا کنید.

سلام دوست عزیز در المان هر شهری صرافی ایرانی هَست وشما می توانید بوسیله انترنت ان را پیدا گنید مثلا در هامبورگ دو صرافی وجود دار

یک علی دیگه هم هست، بعضی وقتا اشتباه میشه به این خاطر من علی یکتا هستم.

تا ۲۰ هزار یورو هر کی خواست من تومان ایران میگیرم.

چرا یورو بانکی با آزاد فرق داره؟

دیدین اومد پایین ،حالا سقوطه تا ۲۰

٢٠تا دیگه هنوز بالا میره اونوقت ٢تا میاد پایین ،اونموقع بیا بگو اومد پایین

قدیما یک مثال بود میگفتند‌‌:
شطر درخواب بیند پنبه دانه،
گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه،
این شوخی بودها، بر نخوره به شما.
اخه خیلی شوخی میکنی شما، منم خواستم با شما شوخی کنم.

شطر؟ یا شتر؟

اوا باز رفت بالا که شادی جان.

دیدین دوباره رفت بالا

چی شد رفت بالا که 😀

آره لامصب مثل چرخ و فلک میمونه😂تو یه سطح نمی مونه که😑

میگن یه فیل و یه گنجشک میخواستن دعوا کنن
به گنجشک گفتن بیخودی خودت رو به زحمت نیانداز زورت به فیل نمیرسه
در همین حال فیل یه فوتی کرد و همه پر های گنجشک ریخت
به گنجشک گفتند دیدی گفتیم زورت به فیل نمیرسه؟ حالا دیدی چی شد؟
گنجشک گفت تازه لباس هام رو درآوردم میخوام برم داغونش کنم …
حالا حکایت پایین اومدن قیمت ارزه
داره آماده میشه که جهش کنه

خنده داره

سلام دوستان من یک گوشی آیفون ۷ دارم میفروشم کسی اگر خواست بگه

سلام من هزار یورو دارم میخام تومان بخرم چقدر میشه. مرسی

چرا قیمتتون به روز نیست حالا یورو ۳۴۶۰۰ هست

۲۴۰ یورو دارم و ایران تومن لازم دارم. دورتموندم .کسی خواست بگه .هزار تا زیر قیمت روز

سلام من می خام

گرون شده خیلی

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وب سایت خبری تجارت‌نیوز است و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است. کپی رایت 1399

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وب سایت خبری تجارت‌نیوز است و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است. کپی رایت 1399

قیمت درهم امارات در بازار امروز ۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ساعت ۱۱ با %0 کاهش، 8,086 تومان اعلام شده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، قیمت درهم امارات در بازار آزاد امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ساعت ۱۱ با 1 تومان کاهش، 8,086 تومان معامله شد. در طی معاملات امروز، 8,087 تومان بیشترین قیمت و 8,084 تومان کمترین قیمت ثبت شده برای درهم امارات است.

در یونان باستان و روم، دراخما به عنوان یک واحد پول پذیرفته شده بود. این واحد پول در کنار دناریوس بعدها به خاورمیانه وارد شد و نام‌های آن‌ها به شکل درهم (سکه نقره) و دینار (سکه طلا) تغییر کرد. قبل از اسلام و در زمان ساسانی نیز درهم یا دِرَم کاربرد داشت. واحد پول امپراتوری عثمانی نیز درهم بود. امروزه درهم امارات معروف‌ترین کاربرد برای این واحد پول باستانی است.

درهم امارات امروزه در تمام امارات متحده عربی به عنوان پول رسمی شناخته می‌شود. اما اوضاع همیشه به همین اندازه متحد نبود.

قیمت دلار

به طور کلی می‌توانیم واحد پول در کشورهای عربی را به دو دسته تقسیم کنیم:

 

تا سال 1966، واحد پول امارات، روپیه خلیجی بود که در هندوستان چاپ می‎شد. بعد از آن و برای مدتی کوتاه، ریال عربستان به عنوان واحد پول رسمی شناخته شد. سپس دینار بحرین در ابوظبی و ریال قطر و دوبی در سایر نقاط این کشور به کار گرفته شد. در سال 1973 درهم امارات با نماد AED یا «د.إ» رسمیت پیدا کرد و در تمام شهرها رواج یافت.

هر درهم امارات معادل صد فلس است. فلس در این امارات به عنوان پول خرد به کار می‌رود.
در امارات متحده اسکناس‌های 5، 10، 20، 50، 100، 200 و 500 درهمی مرسوم است. اسکناس 1000 درهمی آن قدرها رواج ندارد. سکه‌های 25 فلس، 50 فلس و یک درهم امارات نیز ضرب می‌شوند. این سکه‌ها به ترتیب با منقش به طرح غزال، چاه نفت و قوریِ قهوه هستند.
جالب است بدانید که سکه 1 پسو فیلیپین، 5 روپیه پاکستان و 50 بیسه عمان دقیقا با 1 درهم امارات هم‌اندازه هستند. همین موضوع باعث شد که مردم از این سکه‌ها در دستگاه‌های فروش خودکار استفاده کنند. برای مثال سکه 1 پسو، حدود یک دهم هر درهم ارزش دارد.
درهم امارات با نرخ تورم میانگین 2.5 درصد تحت نظارت بانک مرکزی امارات متحده عربی منتشر می‌شود.

از سال 1997 این واحد پول به دلار آمریکا میخکوب شده است به شکلی که هر دلار 3.6725 درهم یا هر درهم 0.272294 دلار بماند.
به همین دلیل طبیعی است که نوسان قیمت درهم امارات در بازار تابع مستقیم قیمت دلار باشد.
در مواردی که به دلایل غیربنیادی (مثل ناکارآمدی بازار، کمبود منابع، عدم دسترسی، نوسان تاخیردار قیمت و محدودیت‌های قانونی در خرید) درهم امارات جایگزین خوبی برای دلار آمریکا است. به خصوص برای کسانی که قصد تجارت یا پوشش ریسک نوسانات ارز را دارند.

همان‌طور که گفتیم درهم امارات به دلار آمریکا میخکوب شده است. در نتیجه همواره باید نرخ تبدیل هر درهم برابر با 0.27 دلار ثابت بماند. هرگونه انحراف از این نرخ، نشان‌دهنده حباب قیمت در بازار تهران است. برای مثال اگر قیمت درهم امارات 3300 و دلار آمریکا 11000 تومان باشد، هر درهم امارات در بازار تهران معادل 0.3 دلار خواهد بود که نشان‌دهنده حباب در قیمت درهم است.

از نظر ریاضی، این نابرابری می‌تواند دو دلیل داشته باشد:
1- بالا بودن قیمت درهم در بازار تهران (حباب مثبت درهم)
2- پایین بودن قیمت دلار در بازار تهران (حباب منفی دلار)

هر دو اتفاق محتمل هستند و در شرایطی ممکن است پیش بیایند.

1- به دلیل حجم پایین‌تر معامله درهم امارات در بازار تهران، ممکن است واکنش بازار به تغییرات نرخ دلار با تاخیر همراه شود. مثلا قیمت دلار پایین بیاید، اما حجم معامله درهم به قدری نباشد که قیمت درهم امارات اصلاح شود. از سوی دیگر حباب منفی دلار، به سرعت توسط خیل خریداران جبران می‌شود و بعید است که دلار در بازار حباب منفی داشته باشد.

2- به دلیل سرکوب نرخ دلار، پیدایش یک حباب منفی سیستماتیک محتمل است. در حالی که دولت آن‌قدرها برای کنترل قیمت درهم امارات تلاش نمی‌کند.
به دلیل بالا بودن حجم تجارت میان ایران و امارات (به خصوص در کالاهای ارزبر مثل خودرو) معمولا تقاضای واقعی برای درهم امارات بالا است و کم‌تر کسی با هدف سرمایه‌گذاری اقدام به خرید و نگه‌داری درهم می‌کند.

برای همین برخلاف امکان ریاضی وجود حباب منفی دلار، در بیشتر موارد درهم امارات نسبت به دلار حباب دارد. در نتیجه برای سرمایه‌گذاری جانشین خوبی برای دلار نیست، مگر در شرایط خاص.

قیمت هر درهم امارات در شهریور سال 1391 اندکی کم‌تر از 600 تومان بود. در مدتی کوتاه (حدود یک ماه) قیمت درهم به مرز هزار تومان نزدیک شد. قیمتی که تا حدود آذرماه 1396 تغییر فاحشی نداشت.

رالی قیمت درهم از ابتدای سال 1397 آغاز شد. درهم امارات سال 97 را با قیمت 1400 تومان آغاز کرد. هفت ماه بعد، هر درهم در بازار تهران به رکورد تاریخی 5100 تومان رسید. هرچند این قیمت دوام چندانی نداشت و تا 3200 تومان ریزش داشت. قیمتی که از در سال 98 در کانال 3 هزار تا 4 هزار تومان جایگاه خود را تثبیت کرد.

با توجه تورم 2.5 درصدی امارات و تورم میانگین 21 درصدی در ایران، توقع داریم که در بلندمدت درهم امارات با نرخ متوسط 18.5 درصد در سال رشد داشته باشد. هر چند معادله تورم ایران منهای تورم امارات در کوتاه‌مدت صادق نیست و عوامل دیگر تاثیر بیشتری بر نوسانات روزانه قیمت دارند.

امارات متحده عربی یکی از موفق‌ترین کشورهای منطقه در جذب سرمایه‌گذاری خارجی است. جایگاه استراتژیک امارات در تنگه هرمز و روابط خارجی مناسب با کشورهای اروپایی، آمریکا، عربستان، عمان، قطر و ایران باعث شده که این کشور اقتصادی باثبات و روبه‌جلو داشته باشد.

امارات از مهم‌ترین تولیدکنندگان نفت در جهان است. همچنین این کشور به شدت مورد توجه تجار ایرانی قرار دارد و بیشتر کالاهای وارداتی، از امارات متحده خریداری می‌شوند.
به همین دلیل تبدیل درهم و ریال برای تاجران و بازرگانان ایرانی اهمیت دارد. درهم امارات در ایران به سادگی در دسترس است، اما فروختن ریال در امارات کار راحتی نیست. شاید این موضوع نشانه‌ای باشد از این که ما به روابط تجاری بیشتر علاقه‌مند هستیم تا اماراتی‌ها.

با این وجود به خاطر سیاست میخکوب ارزی دولت امارات، نوسان قیمت درهم به عنوان عاملی مهم در روابط تجاری در نظر گرفته نمی‌شود و کالاهای وارد شده از امارات، تابع قیمت دلار هستند. یعنی اگر قیمت دلار دوبرابر شود، قیمت خودرویی که از دوبی به تهران آمده نیز دوبرابر خواهد شد.

به عنوان نکته نهایی، اگر قیمت درهم امارات را نمی‌دانستید، از ضرب قیمت دلار در 0.27 معمولا می‌توانید با تقریب بسیار خوبی، قیمت درهم امارات را محاسبه کنید.


دیدگاه

نام (اختیاری)

ایمیل (اختیاری)

سلام قیمت پوند چن شده

آقا من میخوام برم دبی خواهشا کمکم کنید . اینجا ارز بگیرم یا برم تومور بعد ارز بگیرم

دوست خوبم، مگر قرار بود کسی رای بده؟ بقول معروف” اون ممه را لولو برد!” یادشون باشد که Never threatened an Iranian!
هیچ زمان یک ایرانی را تهدید نکنید. این را جناب ظریف گفتند. منتهی خودشون یادشون نمیاد.
پس رای اگر خواستند بروند از فلسطین بگیرند!😂

بالاخره این اوضاع زیاد دوام نمیاره و روزی فرا میرسه که این دلالی دولت تو بازار دلار و درهم به خاطرات میپیونده ، حداقل این اوضاع تا قبل از انتخابات ادامه داره لذا برای حضور مردم پای صندوق آرا این اوضاع کمی بهتر میشه ، نشد هم به جهنم رای نمیدیم

اون باهوشایی که میگفتم درهم میاد پایین کجان؟ از دیروز ۴۰۰ رفت روش تا فردا هم قطعا ۴۰۰ دیگه میره

در چند روز آینده شاید نرخ ارز برای زمان کوتاه، یکماه، به اندازه خیلی کمی پایین بیاید. و آنهم برای این خواهد بود که شاید کشورهای خارجی یه مقدار پول به ایران بدهند.
ولی، در پشت سر آن، اگر حکومت ایران به روش کنونی اش ادامه بدهد، یک جهش را به بالا را در نرخ ارز خواهیم داشت.
در کل نرخ ارز تا نوروز سال ۱۴۰۰ روند رو به بالا خواهد داشت.

درهم تامرز۱۰۰۰۰تومانخواهد رفت چونکه خواسته دولته برای کسری بودجه

….تو اون کسانی که اقتصاد ایران رو دارن میگردونن
اگر مردم همه جیز دست خودشون بود وضعشون بهتر از این بود
هیچ کاری نمیشه کرد هرکاری دست میزنه چه از صادرات واردات هرکدومش یه سنگی تو پای آدم میذارن

درهم پایین اومده پس دلار هم پایین میاد

درهم پائین اومده؟کجای کاری درهم تا مرز
۱۰۰۰۰تومانخواهد رفت

درهم میاد پایین

قیمت دلار

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وب سایت خبری تجارت‌نیوز است و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است. کپی رایت 1399

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وب سایت خبری تجارت‌نیوز است و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است. کپی رایت 1399

قیمت لیر ترکیه در بازار امروز ۱۳۹۹/۰۷/۱۷ با %0.3 کاهش، 3,774 تومان اعلام شده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، قیمت لیر ترکیه در بازار آزاد امروز پنجشنبه ۱۷ مهر با 13 تومان کاهش، 3,774 تومان معامله شد. در طی معاملات امروز، 3,778 تومان بیشترین قیمت و 3,773 تومان کمترین قیمت ثبت شده برای لیر ترکیه است.

همچنین می توانید برای اطلاع از نرخ ارز دلار سکه طلا اینجا کلیک کنید.

قیمت های روز های گذشته را میتوانید از طریق جدول و نمودار قیمت لیر در ادامه مطلب دنبال فرمایید .

قیمت دلار

لیره ترکیه پول کشورهای ترکیه و جمهوری ترک قبرس شمالی است. یکای زیرین لیره کروش است.

هر صد کروش برابر است با یک لیر ترکیه

در سال 2005 چهار صفر از لیر ترکیه حذف شد .


دیدگاه

نام (اختیاری)

ایمیل (اختیاری)

۱۰۰۰۰۰لیر ترکیه چنتومان میشه

۳۷۸۰۰۰۰۰۰میلیون تومان

اگه قدیمی باشه. میشه ۱۰۰ لیر به قیمت روز ضرب کن

۳۸۲۲۰۰ هزار تومان

ببخشید ۹۲۶۰۰۰لیر چند تومان میشه؟

۳۵۴۰۰۰۰۰۰۰توپان

Do you house , refine to figure it

, of course I was kidding , ask your Nighber out

خیلی
خوبه برای کارکنان

به نظرتون پایین تر میاد؟

خیر

۲۰۰۰

هعی پول ارزش نداره دیگه

چه ب بهتره یکم بره بالا من ۳۰۰۰ اونیکه گفته ترکیه حیاط بخری با ۴۵ تانمیشه عزیز من کل طایفم اونجان توشهر کوچک داییم۰۰۰ ۴۰۰۰داده فقط یجای کوچک خریده بعدش ۷ سال بمونی میتونی اقامت بگیری من دانشجویم سال بعد میرم اونجا حیاط نداریم ولی هر امکانی دارم اینجور بره اینجا جای موندن نمیشه همه چیز هشت برابرشده من همه طایفم اونطرفن خودم تنهایی نمیزارم مامانم بره موندن اینطرف 😢😭

بیا گرگ دختر

هرکی لیر میخواد تاریخ ۲۰ و ۵ ترکیه ما میفروشیم کار میکنیم هر بیستم و پنجم ترکیه لیرمون رو میفروشیم‌

میشه بگین که دو میلیون تومان چقدر لیر میشه؟

هر لیر تقریبا چهار هزار تومان است تقسیم کن ببین چقدر میشه،

سلام دو میلیون تومان چقدر لیر میشه؟
میشه بگین؟

۵۲۶ لیر میشه

ببین دو.ملیون چن تا چهار هزار داره توش اونقد لیر میشه..یکم ریاضی کار کن خخخ

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وب سایت خبری تجارت‌نیوز است و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است. کپی رایت 1399

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وب سایت خبری تجارت‌نیوز است و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است. کپی رایت 1399

قیمت طلا و سکه امروز، بر خلاف افزایش بهای طلای جهانی، با نوسان همراه بود که بر این اساس قیمت سکه طرح جدید افزایش یافت و به چهارده میلیون و ۷۰۹ هزار تومان رسید، در صورتی‌که سکه طرح قدیم با کاهش همراه شد و به سیزده میلیون و ۳۵۰ هزار تومان رسید.

به گزارش تجارت‌نیوز، قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی تحت تاثیر تجدید نگرانی‌ها نسبت به احیای اقتصادی و ابهام پیرامون انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری در اوایل معاملات به ۱۸۷۲ دلار و ۶۶ سنت نزول کرده بود که پایین‌ترین قیمت از ۲۸ سپتامبر بود اما اندکی بعد روند کاهشی بازار معکوس شد و با ۰.۳ درصد افزایش، به ۱۸۸۲ دلار و ۱۲ سنت رسید.

در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا ۱.۲ درصد سقوط کرد و به ۱۸۸۶ دلار و ۳۰ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز سه‌شنبه ۱۱ دلار و ۳۰ سنت معادل ۰.۶ درصد کاهش یافته و در ۱۹۰۸ دلار و ۸۰ سنت بسته شده بود.

قیمت دلار

به گفته برایان لان، مدیر شرکت “گلد سیلور سنترال” در سنگاپور، نرخ‌های بهره پایین در سطح جهانی و ابهامات ناشی از انتخابات فضای مساعدی برای طلا فراهم کرده است اما اگر ارزش دلار آمریکا قوی‌تر شود، مانع صعود این فلز ارزشمند خواهد بود.

رییس‌جمهور آمریکا که دوران نقاهت ابتلا به بیماری کووید ۱۹ را می گذراند، روز سه‌شنبه مذاکرات در خصوص بسته کمک مالی برای حمایت از اقتصاد این کشور را تا زمان برگزاری انتخابات سوم نوامبر لغو کرد.

این خبر باعث ریسک‌گریزی فزاینده شد و در نتیجه ارزش دلار آمریکا صعود کرد و قیمت طلا کاهش پیدا کرد.

اقدامات محرک مالی جدید به نفع طلا بود و این فلز را به عنوان پناهگاه امن دارایی در برابر تورم، با افزایش تقاضا روبرو می کرد.

شاخص دلار آمریکا آخرین بار ۰.۲ درصد در برابر رقیبانش صعود کرد.

تصمیم ترامپ برای لغو مذاکرات بسته کمک مالی، ریسک‌های نزولی را برای اقتصاد متزلزل این کشور افزایش می‌دهد و احتمالا به نفع دلار به عنوان دارایی امن می‌شود.

مقامات بانکی ارشد آمریکا و اروپا روز سه‌شنبه خواستار افزایش هزینه‌های دولتی برای حمایت از خانواده‌ها و کسب‌وکارهای آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا شدند.

بر اساس گزارش رویترز، سرمایه‌گذاران اکنون منتظر گزارش مشروح نشست سیاست پولی سپتامبر بانک مرکزی آمریکا و مناظرات معاونان کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا هستند.

وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز پیش‌بینی کرد اونس طلا ممکن است تا سطح ۱۸۴۷ دلار و ۵۷ سنت که رکورد پایین ۲۴ سپتامبر است، نزول کند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۱.۵ درصد صعود کرد و به ۲۳ دلار و ۴۳ سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۱.۳ درصد افزایش، ۸۵۹ دلار و پنج سنت معامله شد. بهای هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۴ درصد افزایش، به ۲۳۵۱ دلار و ۳۰ سنت رسید.

بر اساس گزارش تجارت‌نیوز، قیمت دلار در بازار آزاد امروز چهار‌شنبه 16 مهر ساعت ۱۹، با ۳ تومان کاهش نسبت به روز گذشته ۲۹،۱۹۷ تومان‌ معامله شد.

همچنین، بانک مرکزی قیمت دلار رسمی را ۴،۲۰۰ تومان اعلام کرده است.

صرافی‌های بانک‌ها امروز چهارشنبه قیمت دلار را برای فروش به مردم ۲۹ هزار و 200 تومان اعلام کرده‌اند. این صرافی‌ها دلار را از مردم با قیمت ۲۹ هزار و 100 تومان خریداری می‌کنند.

قیمت یورو در بازار آزاد امروز چهارشنبه 16 مهر ساعت ۱۹، با ۳۵۰ تومان افزایش نسبت به روز گذشته ۳۴،۴۰۲ تومان معامله شد.

همچنین، قیمت یورو در بانک مرکزی ۴،۶۸۵ تومان تعیین شد.

بر همین‌ اساس طی روز جاری قیمت فروش یورو در صرافی‌های بانک‌ها، ۳۴ هزار و ۲۰۰ تومان‌ اعلام شده است؛ قیمت خرید یورو نیز در این صرافی‌ها ۳۴ هزار و ۱۰۰ تومان است.

طبق نرخ‌های اعلامی اتحادیه طلا و جواهر تهران سکه و ارز تا ساعت ۱۹، قیمت سکه تمام طرح قدیم سیزده میلیون و ۳۵۰ هزار تومان و قیمت سکه تمام طرح جدید چهارده میلیون و ۷۰۹ هزار تومان در بازار طلا و سکه است که قیمت سکه امامی نسبت به روز گذشته افزایش یافته است.

در بازار طلای امروز هر گرم طلای ۱۸ عیار، یک میلیون و ۳۵۶ هزار و ۱۰۰ تومان قیمت دارد.

نیم‌سکه، ۸ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان در بازار معامله می‌شود، قیمت ربع‌سکه و قیمت سکه یک گرمی نیز به ترتیب 5 میلیون و ۱۶۰ هزار تومان و دو میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.


دیدگاه

نام (اختیاری)

ایمیل (اختیاری)

قیمت سکه و طلای سایت ،شما اصلا بروز نیست ،و فاصله زیادی با قیمت واقعی بازار داره،از شما انتظار بیشتری میره،
لطفا دقت کنید،تشکر

سلام دوست عزیز.. قیمت‌های ما از منبع رسمی و سایت اتحادیه طلا و جواهر برداشته میشه.. ممکنه زمانی که شما خبر رو می‌خونید کمی تفاوت پیدا کرده باشه و یا با بازار آزاد تفاوت قیمتی داشته باشه.. می‌تونین توی سایت اتحادیه خودتون مشاهده کنید.. ممنون از توجهتون

ما که از طلا سر درنیاوردیم بنظرت بخریم بهتره یا نخریم

ممگه قیمتش چقد بود امروز قیمت اصلیش

به گزارش تجارت‌نیوز، در حالی که این روزها بازار سهام عملکرد چندان مساعدی نداشته، قیمت سکه به مرز ۱۵ میلیون تومان هم رسیده است. همین موضوع باعث شده تا بسیاری از مردم سرمایه خود را از بورس خارج کرده و به بازار طلا ببرند. این در حالی است که در خود بورس نیز می‌توان روی

در نیمه اول سال جاری، امریکا پنج مرتبه بخش‌های مختلفی از اقتصاد ایران، افراد و شرکت‌های مرتبط را تحریم کرده است، واکنش بازارهای مالی به افزایش فشارهای اقتصادی حاصل از تحریم‌ها چیست و تحریم‌ها روی کدام بازار بیشترین تاثیر را گذاشته است؟

تحریم‌های جدید بانکی اعمال می‌شود. منابع مطلع بامداد پنجشنبه گزارش داده‌اند دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» قصد دارد تحریم‌های جدیدی علیه بخش مالی ایران اعمال کند که بر اساس آن ارتباط مالی ایران با تمام دنیا قطع می‌شود اما نتیجه تحریم‌های تازه چیست؟

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به وب سایت خبری تجارت‌نیوز است و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است. کپی رایت 1399

هدف بخش

«سایت‌خوان دنیای اقتصاد»

گسترش اطلاع‌رسانی است و انتشار این مطلب به معنی تأیید محتوای آن نیست.

به گزارش دنیای اقتصاد، قیمت دلار در حالی امروز بالا رفت که بازار طلا شاهد افت قیمت‌ها بود. سکه تمام هم امروز ثبات قیمت را تجربه کرد.

در اینباره بیشتر بخوانید؛

قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز ۱۳۹۹/۰۷/۱۶

قیمت دلار

نرخ ارز دلار سکه طلا یورو امروز ۱۳۹۹/۰۷/۱۶

قیمت سکه امروز ۱۳۹۹/۰۷/۱۶| ثبات قیمت‌ها

قیمت دلار، یورو و پوند امروز ۱۳۹۹/۰۷/۱۶| عقب نشینی قیمت‌ها

قیمت طلا امروز ۱۳۹۹/۰۷/۱۶| بازار کاهشی شد

قیمت طلا جهانی امروز ۱۳۹۹/۰۷/۱۶| شیب نزولی قیمت

هر اونس طلا، امروز به ۱,۸۹۱ (یک هزار و هشتصد و نود و یک ) دلار رسید که نسبت به روز قبل ، کاهش ۱.۱۶ درصدی داشته است.

 

قیمت طلا امروز پایین آمد و هر گرم طلا ۱۸ عیار با کاهش ۰.۳۳ درصدی، از ۱,۳۶۵,۲۴۶ (یک میلیون و سیصد و شصت و پنج هزار و دویست و چهل و شش ) تومان به ۱,۳۶۰,۸۶۰ (یک میلیون و سیصد و شصت هزار و هشتصد و شصت ) تومان رسید.

 

قیمت دلار امروز به ۲۹,۷۰۰ (بیست و نه هزار و هفتصد ) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، افزایش ۰.۶۷ درصدی داشته است.

 

یورو امروز با کاهش ۰.۵۲ درصدی، از ۳۴,۷۸۹ (سی و چهار هزار و هفتصد و هشتاد و نه ) تومان به ۳۴,۶۱۲ (سی و چهار هزار و ششصد و دوازده ) تومان رسید.

 

در بازار امروز پوند نسبت به روز قبل ، با ۲۵۴ تومان کاهش، ۳۸,۰۳۱ (سی و هشت هزار و سی و یک ) تومان نرخ گذاری شد.

 

درهم امارات (حواله) امروز با افزایش ۰.۱۲ درصدی، از ۸,۱۳۰ (هشت هزار و یکصد و سی ) تومان به ۸,۱۴۰ (هشت هزار و یکصد و چهل ) تومان رسید.

 

لیر ترکیه امروز با کاهش ۰.۸۴ درصدی، از ۳,۸۲۷ (سه هزار و هشتصد و بیست و هفت ) تومان به ۳,۷۹۵ (سه هزار و هفتصد و نود و پنج) تومان رسید.

همچنین دلار کانادا با کاهش ۰.۴۴ درصدی نسبت به روز قبل ، ۲۲,۱۴۶ (بیست و دو هزار و یکصد و چهل و شش ) تومان معامله شد.

دلار استرالیا امروز با افزایش ۰.۱ درصدی، از ۲۱,۲۶۵ (بیست و یک هزار و دویست و شصت و پنج ) تومان به ۲۱,۲۸۷ (بیست و یک هزار و دویست و هشتاد و هفت ) تومان رسید.

قیمت سکه امروز 14,800,000 (چهارده میلیون و هشتصد هزار) تومان نرخ گذاری شد که نسبت به روز قبل ، بدون تغییر است.

 

نیم سکه، امروز به ۷,۹۰۰,۰۰۰ (هفت میلیون و نهصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، کاهش ۱.۲۷ درصدی داشته است.

 

در بازار امروز ربع سکه نسبت به روز قبل ، با ۵۰۰۰۰ تومان افزایش، ۵,۲۰۰,۰۰۰ (پنج میلیون و دویست هزار) تومان نرخ گذاری شد.

هر سکه گرمی امروز بدون تغییر نسبت به روز قبل ۲,۶۰۰,۰۰۰ (دو میلیون و ششصد هزار) تومان نرخ گذاری شد.

گروه نشریات دنیای اقتصاد

درباره ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به روزنامه دنيای اقتصاد بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است

توضيحات

قیمت درج شده ارز، همان قیمت های اعلام شده از سوی بانک مرکزی می باشد.

قیمت طلا و سکه برگرفته از پایگاه اطلاع رسانی رسمی اتحادیه طلا و جواهر تهران می باشد.بروز رسانی قیمت طلا و سکه از ساعت 9 تا 19 می باشد.

نرخ ها بدون دخل و تصرف از مراجع رسمی در حال انتشار می باشند.

Der Wechselkurs ist der Preis einer Währung, ausgedrückt in einer anderen Währung. Der Markt, auf dem sich dieser Preis bildet, ist der Devisenmarkt.

Der Wechselkurs ist volkswirtschaftlich sehr bedeutsam, da er zum Beispiel die internationale Wettbewerbsfähigkeit eines Währungsraumes beeinflusst (siehe Wechselkursmechanismus). Für Unternehmen und Anleger besteht durch die Wechselkursänderungen ein Risiko (Wechselkursunsicherheit), wenn Forderungen an eine Fremdwährung gebunden sind.

Im Allgemeinen unterscheidet man Wechselkurse nach zwei Kriterien:

Grundsätzlich gibt der nominale Wechselkurs an, in welchem Verhältnis die Währung eines Landes gegen die Währung eines anderen Landes getauscht werden kann. Der nominale Wechselkurs lässt sich dabei in der Mengen- oder der Preisnotierung ausdrücken. Die Mengennotierung (indirect quotation), Wechselkurs im engeren Sinne, gibt den Preis einer Einheit der inländischen Währung in Einheiten der ausländischen Währung an (am Beispiel von Europa und den USA aus europäischer Sicht: Dollar je Euro). Dagegen gibt die Preisnotierung (direct quotation) oder der „Devisenkurs“ den Preis einer Einheit der ausländischen Währung in Einheiten der inländischen Währung an (Euro je Dollar aus europäischer Sicht). Die Preisnotierung ist somit definitionsgemäß der Kehrwert der Mengennotierung.

In der Eurozone, Großbritannien, Australien und Neuseeland wird heute mehrheitlich die Mengennotierung verwendet, während ansonsten die Preisnotierung üblich ist, insbesondere auch in der Schweiz. In der Eurozone war bis zu der Euroeinführung auch die Preisnotierung üblich.[1]

قیمت دلار

Der Wechselkurs in Mengennotierung

e

M

{displaystyle e_{mathrm {M} }}

wird durch

berechnet, in Preisnotierung (Devisenkurs) lautet sie

Der reale Wechselkurs bezeichnet das Verhältnis, zu dem ein repräsentativer Warenkorb eines Landes gegen einen repräsentativen Warenkorb eines anderen Landes getauscht werden kann. Der reale Wechselkurs ist damit als ein Index definiert, sein absoluter Wert hat also keinen Aussagewert. Erst durch die Betrachtung der Änderungsraten im Zeitverlauf kann man wichtige Erkenntnisse gewinnen. An den Änderungsraten kann man die Entwicklung der Kaufkraft eines Landes ablesen.

Eine real aufwertende Währung zeichnet sich zwar durch eine höhere Kaufkraft gegenüber dem Ausland aus (man spricht auch von verbesserten Terms of Trade), verringert jedoch gleichzeitig die Wettbewerbsfähigkeit der inländischen Wirtschaft.

Da die Verwaltung und Abrechnung im Sortengeschäft nicht nur arbeitsaufwendig ist, sondern das Geldinstitut beim Ankauf fremder Währung ein Risiko eingeht, werden Sorten meist zum niedrigen Geldkurs an und zum höheren Briefkurs verkauft. Diese Kurse weichen von den Umtauschkursen, die zum Beispiel bei Überweisungen ins Ausland verwendet werden, mehr oder weniger stark ab. In manchen Ländern mit hoher Wechselkursvolatilität wird Hartwährung bevorzugt, so dass es für Reisende vorteilhafter sein kann, erst im Zielland das Geld zu tauschen.

Vom bilateralen Wechselkurs spricht man, wenn sich der Wechselkurs auf zwei Währungen bezieht. Betrachtet man dagegen den Wechselkurs zwischen einer Währung und einem Währungskorb, dann spricht man vom effektiven (oder auch multilateralen) Wechselkurs.

Der Währungskorb wird aus den Währungen der wichtigsten Handelspartner gebildet. Der effektive Wechselkurs wird bestimmt, indem der Durchschnitt aus allen bilateralen Wechselkursen im Währungskorb gebildet wird, dabei wird jeder bilaterale Wechselkurs mit dem Anteil des jeweiligen Landes am Außenhandel gewichtet. Wird mit dem Exportanteil gewichtet, so spricht man vom Exportwechselkurs, wird dagegen mit dem Importanteil gewichtet, dann spricht man vom Importwechselkurs. Meistens wird der Durchschnitt aus dem Export- und Importanteil gebildet, in diesem Fall wird der effektive Wechselkurs als Außenwert der Währung bezeichnet.

Der effektive Wechselkurs ist deswegen wichtig, weil Wechselkurse aus Unternehmenssicht v. a. wichtige Indikatoren für die eigene Wettbewerbsfähigkeit sind. Allerdings kann ein Wechselkurs per Definition immer nur genau zwei Volkswirtschaften miteinander vergleichen. Dies reduziert seine Aussagekraft. Um zu einer grundsätzlicheren Erkenntnis über die Wettbewerbsfähigkeit eines Landes zu kommen, müssten demnach auch alle anderen für Ex- und Importe wichtigen Wechselkurse berücksichtigt werden – dies leistet der effektive Wechselkurs.

Die Europäische Zentralbank (EZB) berechnet den effektiven Außenwert des Euro gegenüber den Währungen von 23 Haupthandelspartnern (die sog. EWK-23-Gruppe). Bedeutsam sind dabei jedoch v. a. der US-Dollar, das britische Pfund und der japanische Yen, die derzeit gemeinsam über 55 Prozent des gesamten effektiven Wechselkurses des Euro ausmachen. Obwohl die Währungen, die nicht zur EWK-23-Gruppe zählen, eine relativ unwichtige Rolle spielen, bestimmt die EZB auch den effektiven Wechselkurs für die 42 wichtigsten Handelspartner, die sogenannte EWK-42-Gruppe.

Zur theoretischen Begründung von Wechselkursschwankungen bestehen mehrere Theorien, die einen Zusammenhang herstellen zwischen dem Wechselkurs auf der einen sowie etwa dem Preisniveau, dem Einkommen oder dem Zinssatz im In- und Ausland auf der anderen Seite. Diese Theorien sind in der Regel partialanalytisch, das heißt, sie betrachten die Veränderung einer (oder weniger) den Wechselkurs bestimmenden Größe.

Grundsätzlich kann man zwischen zwei Arten von Ansätzen unterscheiden:

Grundsätzlich entstehen Wechselkursänderungen durch Angebots- und Nachfrageverhalten der Marktakteure. Der Wechselkurs stellt sich dort ein, wo sich Angebot und Nachfrage nach einer Währung treffen. Als Marktakteure treten dabei sowohl Großinvestoren (z. B. Zentralbanken aller Länder, internationale Großbanken und Unternehmen) als auch Kleinanleger auf.

Während in Systemen flexibler Wechselkurse die Wechselkursänderungen nur durch Angebots- und Nachfrageverhalten der privaten Marktakteure entstehen, tritt in Systemen fixer Wechselkurse die jeweilige Zentralbank als zusätzlicher Marktakteur auf, der solange seine Währung kauft oder verkauft (sogenannte Devisenmarktintervention), bis der festgelegte Wechselkurs erreicht ist.

Wechselkursänderungen haben große gesamtwirtschaftliche Bedeutung und spielen daher auch im Rahmen der Wirtschaftspolitik eine bedeutende Rolle. Aus der Betrachtung der Wechselkursänderungen im Zeitverlauf kann darauf geschlossen werden, wie die Marktakteure die Entwicklung einer Volkswirtschaft einschätzen.

Da sich der Wechselkurs auf einem sehr liquiden und oft volatilen Markt bildet, schwanken Wechselkurse in Systemen flexibler Wechselkurse erfahrungsgemäß sehr stark. Das Maß für die Schwankungsintensität eines Wechselkurses bezeichnet man als Wechselkursvolatilität. Große Wechselkursänderungen treten zumeist im Rahmen genereller Finanz- oder Wirtschaftskrisen auf.

Eine Währung erfährt eine Aufwertung, wenn ihr Preis auf dem Devisenmarkt steigt; es kommt zu einer Abwertung, wenn ihr Preis auf dem Devisenmarkt sinkt.

Man unterscheidet zwischen nominaler und realer Wechselkursänderung:

Formal lässt sich die prozentuale Änderung des Wechselkurses (WK) wie folgt berechnen:

Bei einer Darstellung des Wechselkurses in Mengennotierung bedeuten positive Änderungsraten eine Aufwertung der Inlandswährung, negative Änderungsraten dagegen eine Abwertung (Devaluation). Es verhält sich genau umgekehrt, wenn der Wechselkurs in Preisnotierung (Devisenkurs) dargestellt wird, dann entsprechen positive Änderungsraten einer Abwertung und negative einer Aufwertung der Inlandswährung.

Beispiel: Bei einer Aufwertung des Euro gegenüber dem US-Dollar steigt der Wechselkurs in der üblichen Mengennotierung (engl. indirect quotation) von 1,25 USD/EUR auf 1,50 USD/EUR, dann ist die Änderungsrate gleich 0,2, dies entspricht einer Aufwertung um zwanzig Prozent.

Sind die Gründe bekannt, aus denen ein Angebots- und Nachfrageüberhang entstanden ist, dann ist auch bekannt, wie die Marktakteure (bzw. bei einem Festkurssystem die Regierung) die Entwicklung einer Volkswirtschaft einschätzen. Die wichtigsten Auslöser können sein:

Änderungen des Wechselkurses (besonders gegenüber wichtigen Handelspartnern) sind bedeutsame Einflussgrößen für die gesamtwirtschaftliche Entwicklung eines Landes und oftmals auch die seiner Handelspartner. Die Auswirkungen sind sehr vielfältig, ihre volle Entwicklung erreichen sie erst über einen längeren Zeitraum. Die wichtigsten Auswirkungen sind:

Im Prinzip kann sich der Preis entweder frei bilden (flexibler Wechselkurs) oder von einer Notenbank festgelegt werden (fixer Wechselkurs). Daneben existieren zahlreiche Zwischen- und Sonderformen. In der Regel sollten die Wechselkurse umso fixer sein, je enger zwei Volkswirtschaften realwirtschaftlich miteinander verzahnt sind, allerdings nur, wenn in beiden Volkswirtschaften eine abgestimmte und kohärente Geld- und Wirtschaftspolitik betrieben wird.

Flexible Wechselkurse haben die Vorteile:

Nachteile sind unter anderem:

Fixe Wechselkurse haben die Vorteile:

Nachteile sind unter anderem:

قیمت دلار آمریکا(اسکناس) امروز پنج شنبه ۱۷ مهرماه ۱۳۹۹ در صرافی های بانکی نسبت به دیروز ثابت ماند و ۳۹ هزار و ۲۰۰ تومان فروخته می‌شود.

بانک مرکزی نرخ تسعیر دارایی‌ها و بدهی‌های ارزی برای تهیه صورت‌های مالی میان دوره‌ای بانک‌ها در سال جاری را برای هر یورو، ۱۲۹۰۰ تومان و برای هر دلار، ۱۱۰۰۰ تومان اعلام کرد.

قیمت هر دلار آمریکا(اسکناس)، امروز چهارشنبه ۱۶ مهرماه در صرافی‌های بانکی، وارد کانال ۲۹ هزار تومانی شد و برای خرید ۲۹۱۰۰ تومان و برای فروش ۲۹۲۰۰ تومان قیمت خورد.

بانک مرکزی نرخ رسمی ۴۷ ارز را برای امروز(چهارشنبه ۱۶ مهرماه) اعلام کرد که بر اساس آن، نرخ ۹ ارز افزایش و قیمت ۲۶ واحد پولی کاهش یافت. نرخ ۱۲ ارز دیگر نیز ثابت بود.

قیمت های جهانی طلا پس از ترخیص دونالد ترامپ از بیمارستان با وجود تداوم روند درمان کرونای او، افت کرد با این حال ضعیف بودن قیمت دلار باعث شد افت قیمت طلا محدود شود. 

قیمت دلار

قیمت دلار آمریکا(اسکناس) امروز سه‌شنبه ۱۵ مهرماه در صرافی‌های بانکی به ۲۸۵۰۰ تومان رسید.

بانک مرکزی نرخ رسمی ۴۷ ارز را برای امروز اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۲۱ ارز افزایش و قیمت ۱۳ واحد پولی کاهش یافت. نرخ ۱۳ ارز دیگر نیز ثابت بود.

تکرار سناریوی مهر ۹۷ برای بازار ارز در مهر ۹۹ محتمل است و پیش بینی گروهی از فعالان بازار ارز در روزهای میانی مهرماه بر این گمانه متمرکز شده است.

قیمت دلار آمریکا (اسکناس) در ادامه معاملات امروز ۱۴ مهرماه صرافی‌های بانکی نسبت به معاملات صبح با افزایش همراه شد و به ۲۸ هزار تومان رسید.

قیمت هر دلار آمریکا(اسکناس)، امروز دوشنبه ۱۴ مهرماه در صرافی‌های بانکی برای خرید ۲۶۸۵۰ تومان و برای فروش ۲۶۹۵۰ تومان است.

بانک مرکزی نرخ رسمی ۴۷ ارز را برای امروز اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۲۳ ارز افزایش و قیمت ۱۱ واحد پولی کاهش یافت. نرخ ۱۳ ارز دیگر نیز ثابت بود.

قیمت دلار در صرافی‌های بانکی برای فروش با ۹۸۰ تومان کاهش به ۲۷ هزار تومان رسید و به تبعیت از آن، نرخ خرید نیز وارد کانال ۲۶ هزار تومان شد.

قیمت هر دلار آمریکا( اسکناس) امروز یکشنبه ١٣ مهر ١٣٩٩ در صرافی‌های بانکی برای فروش، به ٢٧ هزار و ٩٨٠ تومان کاهش یافت.

بانک مرکزی نرخ رسمی ۴۷ ارز را برای امروز اعلام کرد که بر اساس آن نرخ تمام ارزها بدون تغییر نسبت به روز گذشته ثابت ماند.

رییس بانک مرکزی با بیان اینکه انتقادات در خصوص پایین نیامدن قیمت ارز را می‌پذیرد گفت:با بازگشت ۱۹ میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات و آزادشدن منابع ارزی خارج از کشور، قیمت ارز کاهش خواهد یافت.

کارگزار کهنه‌کار وال‌استریت، پیتر شیف، می‌گوید: دلار صرف‌نظر از این که چه کسی رئیس‌جمهور بعدی آمریکا خواهد شد و چه حزبی کنترل کنگره را برعهده خواهد گرفت، سقوط خواهد کرد. 

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران از رشد ۶. ۸ درصدی صادرات بخش کشاورزی و غذا در ۵ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال ۹۸ خبر داد.

قیمت هر دلار آمریکا (اسکناس) امروز شنبه ۱۲ مهر ماه ۱۳۹۹ در صرافی های بانکی به ۲۸ هزار و ۷۵۰ تومان رسید.

خبر مثبت شدن تست کرونای ترامپ آن هم تنها یک ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باعث هجوم سرمایه‌گذاران به خرید دلار و ین به عنوان سرمایه امن شد.

بانک مرکزی نرخ رسمی ۴۷ ارز را برای امروز اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۱۷ ارز افزایش و قیمت ۲۱ واحد پولی کاهش یافت. نرخ ۹ ارز دیگر نیز ثابت بود.

رئیس کل سابق بانک مرکزی با اشاره به رشد ۴۰۰ درصدی قیمت ارز از ابتدای سال ۹۷ تاکنون و علل این رشد شتابان، به بانک مرکزی توصیه کرد جهت مهار قیمت ارز، کنترل معاملات فردایی را به دست بگیرد.

رییس کل بانک مرکزی در صفحه مجازی خود نوشت: دلایل افزایش نرخ ارز در چند هفته اخیر را به موقع خود توضیح می‌دهم.

قیمت هر دلار آمریکا (اسکناس) امروز پنجشنبه  ۱۰ مهر ماه ۱۳۹۹ به ۲۸ هزار و ۹۰۰ تومان (برای فروش) رسید.

بانک مرکزی نرخ رسمی ۴۷ ارز را برای امروز اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۲۹ ارز افزایش و قیمت ۸ واحد پولی کاهش یافت. نرخ ۱۰ ارز دیگر نیز ثابت بود.

قیمت هر دلار آمریکا (اسکناس) امروز چهارشنبه ۹ مهر ماه ۱۳۹۹ به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان کاهش یافت.

بانک مرکزی نرخ رسمی ۴۷ ارز را برای امروز اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۲۲ ارز افزایش و قیمت ۱۵ واحد پولی کاهش یافت. نرخ ۱۰ ارز دیگر نیز ثابت بود.

سه‌شنبه صبح با برگزاری اولین مناظره پرتنش ترامپ بایدن که طرفین بارها یکدیگر را به چالش کشیدند، ارزش دلار در برابر ارزهای مهم جهان پایین آمد و سهام وال‌استریت افت کرد.

کانون صرافان در اطلاعیه‌ای هر گونه معامله ارز بدون درج قیمت در اپلیکیشن این نهاد را ممنوع اعلام کرد.

قیمت هر دلار آمریکا(اسکناس) امروز هشتم مهرماه ۱۳۹۹ در صرافی‌های بانکی به ۲۸هزار و ۹۵۰ تومان رسید.

سهام آسیا اقیانوسیه در حالی دچار نوسان شدند که تعداد مرگ‌ومیر ناشی از ویروس کرونا از ۱ میلیون نفر فراتر رفته است و ریکاوری اقتصاد جهان از این بحران همچنان در ابهام قرار دارد. 

All Content by Mehr News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

قیمت دلار
قیمت دلار
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *