مبین اینترنشنال

مبین اینترنشنال
مبین اینترنشنال

 تهران، خیابان شهید استاد مطهری،
خیابان میرعماد، کوچه نهم، پلاک 7

 021-42854000           021-88531072

 No. 7, Ninth Alley., Miremad st.,
Shahid Motahari Ave., Tehran, Iran

 021-42854000           021-88531072

 info[@]mobinone.org

Mobin One Kish Company (Public Stock)

 تهران، خیابان شهید استاد مطهری،
خیابان میرعماد، کوچه نهم، پلاک 7

 021-42854000           021-88531072

 No. 7, Ninth Alley., Miremad st.,
Shahid Motahari Ave., Tehran, Iran

مبین اینترنشنال

 021-42854000           021-88531072

 info[@]mobinone.org

The online version of the Iranian daily Hamshahri

وزارت دادگستری آمریکا با صدور یک بیانیه اعلام کرد که این کشور وبسایت رسمی سه شرکت ایرانی فعال در حوزه انتقال محموله‌های سوخت به ونزوئلا را توقیف کرده است.

به گزارش همشهری آنلاین، مهر به نقل از اسپوتنیک نوشت: وزارت دادگستری آمریکا با انتشار بیانیه ای از توقیف وبسایت رسمی سه شرکت ایرانی که گفته می‌شود در انتقال محموله‌های سوخت به کشور ونزوئلا فعال هستند، خبر داد.

در این بیانیه آمده است: «وزارت دادگستری [ایالات متحده] امروز اعلام کرد که وبسایت مورد استفاده سه شرکت ایرانی به نامهای: [شرکت] مبین اینترنشنال (Mobin International)، صحار فیول (Sohar Fuel)، و عمان فیول (Oman Fuel) را توقیف کرده است».

بنا به ادعای این بیانیه، سه شرکت مذکور محموله‌های سوخت چند میلیون دلاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به ونزوئلا منتقل می‌کنند.

مبین اینترنشنال

این بیانیه در ادامه اعلام می‌کند که هر سه وبسایت این شرکتها هم اکنون تصویری از پرچم آمریکا را نشان می‌دهند و اینکه دامنه این وبسایتها توقیف شده و تحت کنترل دولت آمریکا قرار دارد.

وزارت دادگستری آمریکا همچنین با صدور بیانیه ای جداگانه اعلام کرد که چهار تبعه ایرانی و اندونزیایی را به ۱۶ فقره جرم در ارتباط با صادرات قطعات هواپیما به ایران متهم کرده است.

حقوق همشهری‌آنلاین متعلق به موسسه همشهری است

Copyright © 2020 HamshahriOnline, All rights reserved


PDF – همشهری محلهDownloads-icon

ما برای بهبود خدمات خود از کوکی‌ها استفاده می‌کنیم. جزئیات بیشتر را در صفحه “حفظ حریم خصوصی کاربران” در وبسایت دویچه وله بخوانید.

وزارت دادگستری آمریکا وبسایت سه شرکت ایرانی را که در انتقال و فروش بنزین به ونزوئلا کمک می‌کردند را مسدود کرد. دادگستری آمریکا قبلا نیز دستور توقیف چهار نفتکش با محموله بنزین ایران به ونزوئلا را صادر کرده است.

وزارت دادگستری آمریکا دیروز جمعه هفتم شهریور (۲۸ اوت) با انتشار بیانیه‌ای در وبسایت خود از مسدود شدن وبسایت‌های مورد استفاده سه شرکت ایرانی خبر داد. در این بیانیه مطبوعاتی نام سه شرکت ایرانی “مبین اینترنشنال، صحار فایول و عمان فایول” عنوان شده است.

مبین اینترنشنال

گفته شده است که این شرکت‌های ایرانی در سازماندهی انتقال محموله سوخت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که وزارت داگستری آمریکا از آن به عنوان “یک سازمان تروریستی خارجی” نام برده، یاری رسانده‌اند.

به کانال دویچه وله فارسی در تلگرام بپیوندید

به گفته وزارت داگستری آمریکا، این محموله سوخت به ونزوئلا انتقال داده شده و “شرکت‌های صوری ایرانی” به فروش سوخت به ونزوئلا کمک کرده‌اند.

در ادامه بیانیه وزارت داگستری آمریکا به  توقیف چهار نفتکش حامل بنزین ایران به ونزوئلا از جمله به نفتکش‌های “لونا، پاندی، برینگ و بلا (Bella)” هم اشاره شده است.

به گفته وزارت داگستری آمریکا، چهار نفتکش که بنزین صادارتی ایران به ونزوئلا را حمل می‌کرده‌اند، به اتهام نقض تحریم‌های ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی توقیف شده‌اند.

دادستانی کل ایالات متحده در دوم ژوئیه ۲۰۲۰ درخواست توقیف چهار نفتکش را که راهی ونزوئلا بودند به مقامات آمریکا ارائه کرد که این نفتکش‌ها در اواخر مرداد سال جاری به دستور دادگستری آمریکا توقیف شدند.

دادستانی آمریکا در کیفرخواست خود تصریح کرده بود که جمهوری اسلامی “درآمد حاصل از صدور سوخت به ونزوئلا را صرف  فعالیت‌های جنگ‌طلبانه، گسترش سلاح‌های کشتار جمعی و تجهیزات و تسلیحات نظامی در پشتیبانی از تروریسم و نقض حقوق بشر می‌کند”.

مقامات آمریکا مدعی هستند که یک تاجر ایرانی وابسته به سپاه پاسداران در پشت صحنه عمل کرده و با راه‌اندازی شرکت‌های صوری که بعضی مالک دیگری دارند، قصد داشته که رد گم کند.

مقامات جمهوری اسلامی ایران اما در ارتباط با توقیف نفتکش‌ها گفتند که این کشتی‌ها و محموله آن متعلق به ایران نبوده است. بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت ایران، در واکنش به توقیف چهار نفتکش گفته بود که کشتی و محموله‌های آن متعلق به ایران نبوده و محموله‌ها بنزین فروخته‌شده ایران به ونزوئلا بوده است.

زنگنه تاکید کرده بود که این محموله‌ها شامل بنزین ایران بوده که به صورت فوب به ونزوئلا فروخته شده بود و آمریکا نه اموال جمهوری اسلامی ایران، بلکه اموال ونزوئلا را توقیف کرده است.

مقامات ایرانی اما هنوز درباره بیانیه رسمی وزارت داگستری آمریکا پیرامون مسدود شدن وبسایت‌ سه “شرکت صوری ایرانی” واکنشی نشان نداده‌اند.

دویچه وله فارسی را در اینستاگرام دنبال کنید

آمریکا از سال ۲۰۱۸ در پی خروج از برجام در چارچوب سیاست “فشار حداکثری” تحریم‌های گسترده‌ای را علیه صادرات نفت ایران اعمال کرده و هدف از آن را واداشتن جمهوری اسلامی به سوی توقف برنامه هسته‌ای، محدودسازی برنامه توسعه موشک‌های بالستیکی و جلوگیری از نفوذ نظامی ایران در خاورمیانه اعلام کرده است.

مسدودسازی هر چه بیشتر کانال‌های درآمدی حکومت ایران از راه فروش نفت، از جمله تلاش‌های آمریکا در این راستا است.

وزارت دادگستری آمریکا دیروز جمعه هم‌زمان با اعلام مسدود کردن وبسایت‌های سه شرکت ایرانی، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که علیه چهار شهروند ایالات متحده با نام‌های نیکلاس هوان ۳۴ ساله، ژنیو وانگ ۳۹ ساله، رابرت تویتز ۳۰ ساله و دنیل ری لین ۳۹ ساله، در ارتباط با “توطئه برای فروش نفت تحریم‌شده ایران” اعلام جرم شده است.

وزارت دادگستری آمریکا همچنین در همین روز صاحبعلی مولایی ۵۶ ساله، محسن فقیهی ۵۴ ساله، آرنولد کونانگ ۲۶ ساله و آلفرد کونانگ ۵۵ ساله را متهم به ارسال قطعات هواپیمایی آمریکایی به ایران بدون مجوز دفتر کنترل دارایی‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا کرد.

یک فروند کشتی با پرچم ایران محموله‌ای ۱۴‌هزار تنی از اکسید‌آلومینیوم در ونزوئلا بارگیری کرده است. رویترز می‌گوید ایران از اکسیدآلومنیوم برای ساخت موشک‌استفاده می‌کند. آمریکا شرکت‌های آلومینیوم ایران را تحریم کرده است.
 

وزیر خارجه آمریکا می‌گوید مطابق قطعنامه ۲۲۳۱ تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران از بیستم سپتامبر دوباره اعمال می‌شوند. او این تاریخ را بر اساس مهلت ۳۰ روزه پس از فعال کردن مکانیسم ماشه که بسیار مورد مناقشه است اعلام کرد.
 

چهار تانکر نفتی پس از نقض تحریم‌های آمریکا در ارتباط با حمل غیرقانونی و مخفیانه نفت خام ایران خلع پرچم شدند. شبکه “ان‌بی‌سی” با انتشار تصاویر ماهواره‌ای، از انتقال نفت توسط تانکرهای ایرانی به این تانکرها خبر داده است.
 

وزارت امور خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای ۱۴ ایرانی و از جمله رئیس سابق زندان اوین را به لیست تحریم‌های خود افزود. نام این افراد اکنون رسانه‌ای شده است. گفته می‌شود اکثر این افراد در ارتباط با ترور کاظم رجوی بوده‌اند.
 

یک عضو کمیسیون امنیت ملی تهدید کرد، در صورت شکست تلاش دیپلمات‌های ایرانی برای رفع توقیف نفتکش “گریس۱” جمهوری اسلامی دست به “مقابله به مثل” علیه بریتانیا خواهد زد. یک نماینده دیگر هم گفت لندن”هزینه‌ای سنگین” خواهد پرداخت.

شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر حکم حبس شش نفر از امضاکنندگان “بیانیه ۷۷ نفر” به اتهام “فعالیت تبلیغی علیه نظام” را تایید کرد.
 

دهم اکتبر روز جهانی مبارزه با مجازات اعدام است. کنشگران مدنی به لغو مجازات اعدام از طریق ‌کارزارهای ملی و بین‌المللی امید بسته‌اند. ایران از بالاترین آمارهای اعدام را دارد و شمار زیادی نیز هم‌اکنون در انتظار اعدام‌اند.
 

یک مؤسسه خیریه اقلام اهدایی مردم را در بوداپست جمع آوری می‌کند و به مردم بی‌بضاعت مجارستان در روستاهای دورافتاده می‌رساند. در این مناطق بسیاری حتی از دسترسی به برق و یا آب لوله‌کشی محروم هستند.
 

© 2020 Deutsche Welle |
حریم خصوصی کاربران |
شناسنامه |
تماس
| نسخه موبایل

مبين

مبین انرژی خلیج فارس

علي رضا شميم

02188200455-8

02188200459

مبین اینترنشنال

استان بوشهر-شهرستان عسلویه-منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس-سایت شرکت پتروشیمی مبین-کد پستی 94876-75118

www.mobinpc.ir

info@mobinpc.ir

12/30

فعالیت شرکت تولید و توزیع سرویس های جانبی ( برق، بخار، اکسیژن، نیتروژن، و انواع هوای فشرده وسرویس ،آبهای صنعتی و تصفیه پساب های صنعتی و .. ) جهت مصارف سایر شرکتهای مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی واقع در شهرستان عسلویه، استان بوشهر می باشد.

داشتن اطلاعات و داده های مناسب، كافی و به موقع از اهمیت بسیار زیادی در تصمیم گیری های سرمایه گذاران برخوردار است. در عین حال گردآوری داده ها و پردازش بر روی آن ها از سابقه چندانی در بازار سرمایه كشور برخوردار نبوده و امری نوپاست…

تلفن دبیر خانه: 84301300-021 فکس دبیر خانه: 88748189-021

کلیه حقوق این سایت متعلق به شركت مديريت فناوري بورس تهران می باشد.

کلیه حقوق این سایت متعلق به شركت مديريت فناوري بورس تهران می باشد.

نسخه چاپی

چهار شرکت اماراتی و عمانی مدعی مالکیت محموله‌های بنزینی شدند که ایران برای ونزوئلا فرستاده بود و آمریکا ماه گذشته آن‌ها را توقیف کرد.

خبرگزاری رویترز روز پنج‌شنبه ۱۳ شهریور گزارش داد که این شرکت‌ها روز سه‌شنبه هفته جاری علیه توقیف محموله‌ها توسط ایالات متحده به دادگاه منطقه‌ای کلمبیا در ایالات متحده شکایت کرده‌اند.

شرکت «مبین اینترنشنال» امارات می‌گوید مالک محموله بنزینِ نفتکش‌های «بلا» و «برینگ» است. شرکت «عمان فیول» که در بریتانیا ثبت شده است نیز می‌گوید مالک محموله بنزین نفتکش‌های «پاندی» و «لونا» است و شرکت عمانی «سهار فیول» نیز می‌گوید بخشی از محموله نفتکش لونا متعلق به این شرکت بوده است.

این شرکت‌ها می‌گویند حق کنترل و مالکیت بر محموله‌های بنزین توقیفی را دارند و خواهان رفع توقیف آن‌ها شده‌اند.

مبین اینترنشنال

همه این نفتکش‌ها توسط یک شرکت یونانی اداره می‌شده و روزنامه وال استریت‌ جورنال قبلا گزارش داده بود که شرکت یاد شده، بعد از تهدید به تحریم از سوی آمریکا و انجام مذاکرات، «داوطلبانه» راضی به تحویل محموله‌های نفتی ایران شد.

شرکت‌های عربی مدعی‌اند که محموله‌های بنزین را به شرکت اماراتی «سیتی انرژی» فروخته‌اند، اما پول آن قرار بود تنها بعد از تحویل محموله‌ها به مشتریان تسویه شود.

رویترز می‌نویسد شرکت سیتی انرژی به سؤالات این خبرگزاری پاسخ نداده است.

این شرکت‌ها همچنین مدعی شده‌اند که مقصد محموله‌ها ونزوئلا نبوده است بلکه قرار بوده که مشتریان پرویی و کلمبیایی آن را در جمهوری ترینیداد و توباگو – کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب در مرز دریایی ونزوئلا و کلمبیا – تحویل بگیرند.

مقامات جمهوری اسلامی بلافاصله بعد از توقیف محموله‌ها مدعی شدند که این محموله‌ها متعلق به ایران نیست، اما بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت ایران روز ۲۷ مرداد تأیید کرد که این محموله‌ها متعلق به ایران بوده اما به‌ صورت فوب به ونزوئلا فروخته و تحویل شده بود و پول آن نیز تسویه شده است.

بدین ترتیب، برخلاف ادعای شرکت‌های عربی، مقامات ایران تأیید کرده‌اند که مقصد محموله‌های بنزین، ونزوئلا بوده است.

وزارت دادگستری آمریکا می‌گوید حجم بنزین توقیف‌شده در چهار کشتی بیش از ۱.۱ میلیون بشکه است.

ارزش این محموله‌ها ۵۵ میلیون دلار تخمین زده می‌شود و مایک پومپئو، وزیر خارجه ایالات متحده، روز ۲۴ مرداد گفته بود بنزین ایرانی توقیف‌شده از نفتکش‌های عازم ونزوئلا می‌تواند به «قربانیان آمریکایی تروریسم دولتی» برسد.

ایران سه ماه پیش نیز ۱.۵ میلیون بشکه بنزین راهی ونزوئلا کرد و همه محموله‌ها تحویل داده شد.

رادیو فردا یکی از بخش‌های رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی است که در تلاش است اخبار و گزارش‌های دقيق و عينی و بی‌طرفانه را با هدف گردش آزاد اطلاعات در چارچوب اصول روزنامه‌نگاری حرفه‌ای به مخاطبان فارسی‌زبان ارائه کند.

© 2020 تمام حقوق این وب‌سایت، بر اساس مقررات کپی‌رایت، برای رادیو فردا محفوظ است.

اسپوتنیک نوشت: وزارت دادگستری آمریکا با انتشار بیانیه ای از توقیف وبسایت رسمی سه شرکت ایرانی که گفته می‌شود در انتقال محموله‌های سوخت به کشور ونزوئلا فعال هستند، خبر داد.

در این بیانیه آمده است: «وزارت دادگستری [ایالات متحده] امروز اعلام کرد که وبسایت مورد استفاده سه شرکت ایرانی به نامهای: [شرکت] مبین اینترنشنال (Mobin International)، صحار فیول (Sohar Fuel)، و عمان فیول (Oman Fuel) را توقیف کرده است».

بنا به ادعای این بیانیه، سه شرکت مذکور محموله‌های سوخت چند میلیون دلاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به ونزوئلا منتقل می‌کنند.

این بیانیه در ادامه اعلام می‌کند که هر سه وبسایت این شرکتها هم اکنون تصویری از پرچم آمریکا را نشان می‌دهند و اینکه دامنه این وبسایتها توقیف شده و تحت کنترل دولت آمریکا قرار دارد.

مبین اینترنشنال

وزارت دادگستری آمریکا همچنین با صدور بیانیه ای جداگانه اعلام کرد که چهار تبعه ایرانی و اندونزیایی را به ۱۶ فقره جرم در ارتباط با صادرات قطعات هواپیما به ایران متهم کرده است.

نفتی ها / به نقل از رویترز، مالکان ۴ محموله سوخت تولیدی ایران که ماه گذشته توسط مقامات آمریکا توقیف شد، نسبت به این توقیف اعتراض کرده و خواستار حق خود در کنترل این محموله ها شده اند.

ایران تاکید کرده است هیچ مالکیتی نسبت به محموله های توقیف شده نداشته و پول آن را دریافت کرده است.

 وزارت دادگستری آمریکا ماه گذشته اعلام کرد ۱.۱۱۶ میلیون بشکه سوخت را که به مقصد ونزوئلا میرفته توقیف کرده است. صنایع نفت ونزوئلا و ایران که هر دو عضو اوپک هستند تحت تحریم های شدید آمریکا قرار دارد.

ایران اوایل سال جاری میلادی با ارسال محموله‌های حاوی بنزین به ونزوئلا تحریم های آمریکا را به چالش کشید.

در دادگاه منطقه ای کلمبیا در روز سه شنبه، شرکت مبین اینترنشنال در امارات متحده عربی اعلام کرد مالک محموله نفتکش های بلا و برینگ است. شرکت عمان فیول در انگلیس هم ادعا کرد محموله های سوار بر نفتکش‌های پاندی و لونا متعلق به آن است. شرکت سوهار فیول عمان هم ادعای مالکیت بر بخشی از محموله نفتکش لونا را دارد.

این  شرکت‌ها اعلام کردند محموله‌های این نفتکشها را به شرکت «سیتی انرژی اف زد سی» که مقر آن در امارات متحده عربی است، فروخته بودند ولی پرداخت پول این محموله ها منوط به تحویل آنها بود که این توقیف، آن را مختل کرد.

این شرکت‌ها خطاب به دادگاه نوشتند:« شرکت های مدعی مبین، عمان فیول و سوهار فیول در این قراردادها سهم مالی دارند و حق دارند این محموله ها را تحت مالکیت و کنترل خود درآورند».

 این شرکت ها همچنین این ادعا را که این محموله های سوخت به سمت ونزوئلا می رفته، رد کرده اند.

« این محموله‌های نفتی هنگام توقیف عازم ترینیداد بوده‌اند تا به مشتریانی در پرو و کلمبیا فروخته شوند».

ونزوئلا یک مرز دریایی مشترک با ترینیداد و توباگو و یک مرز زمینی هم با کلمبیا دارد./تسنیم

مبین اینترنشنال
مبین اینترنشنال
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *