مقاله isi

مقاله isi
مقاله isi


العالم _ ایران / علمی

یکی از معیارهای میزان تولید علم در هر کشوری، نگارش مقاله های علمی است، این مقاله ها هر اندازه در نشریه های علمی معتبر چاپ شود و هر چقدر کیفیت این آثار بالاتر باشد، می توان به آینده علمی کشور خوش بین تر بود.

تاریخچه ISI

مؤسسه اطلاعات علمی یا ISI  ‏(Institute for Scientific Information)، موسسه‌ای با تمرکز بر علم‌سنجی و انتشارات علمی است که در سال ۱۹۶۰ توسط یوجین گارفیلد تأسیس شد.  این مؤسسه توسط مؤسسه علمی تامسون در سال ۱۹۹۲ خریداری و به‌ عنوان  Thomson ISI شناخته شد و اکنون نیز با نام Thomson Scientific  شناخته شده است، این مؤسسه بخشی از شرکت Thomson Reuters است. مقاله isi

ISI  چیست ؟

ای اس ای نام موسسه و سازمانی ست برای اعتبار سنجی مقالات علمی ، و باتوجه به این که این مجموعه به صورت تخصصی روی این موضوع کار می کند ، به همین دلیل آی اس ای معیاری شده است برای بررسی اعتبار یک مقاله علمی ، همان طور که وزن را با کیلوگرم اندازه گیزی می کنند و کیلوگرم یک واحد سنجش برای وزن است ، مقالات هم واحد های اندازه گیری و اعتبار سنجی برای خودشان دارند که آی اس آی یکی از معیارهای سنجش مقاله در سطح جهانی است .

مؤسسه ISI خدمات مربوط به پایگاه‌های داده، فهرست کتاب‌ها و مقالات را ارائه می‌دهد. به‌طور اختصاصی این خدمات نمایه‌سازی نقل‌قول‌ها و تحلیل آنها است که توسط خود گارفیلد پایه‌گذاری شده است، این خدمات شامل نگهداری داده‌ ها و نقل‌ قول ‌های مقالات هزاران نشریه دانشگاهی است. این خدمات از طریق سرویس پایگاه دادهISI’s Web of Knowledge   در دسترس است، این پایگاه داده به پژوهشگران این امکان را می‌دهد که بداند کدام مقاله‌ها بیشتر مورد ارجاع قرار گرفته و چه مقالاتی از این مقاله مطلبی را نقل‌قول کرده‌اند.

آی‌اِس‌آی، سالانه گزارشی را تحت عنوان گزارش استنادی مجلات علمی را که با سرواژه جِی‌سی‌آر (Journal Citation Reports)‏ معروف است ارائه می‌کند که در آن مجلات نمایه‌شده در بانک اطلاعاتی خود را بر اساس شاخصی با عنوان ضریب تاثیرگذاری رتبه‌بندی می‌کند. در حال حاضر ضریب تاثیرگذاری یکی از شاخص‌های اصلی برای اعتبار علمی مجلات علمی محسوب می‌شود.

موسسه اطلاعات علمی هر سال به بررسی تمامی مجله های علمی انگلیسی زبان می پردازد و بر اساس معیارهایی که دارد تعدادی نشریه را به عنوان نشریه های معتبر معرفی می کند، تعداد مجله هایی که هر سال معرفی می شوند، متفاوت است. گاه یک نشریه در فهرست آی اس آی قرار می گیرد و همین نشریه ممکن است سال آینده در فهرست مورد نظر جایی نداشته باشد. در حال حاضر حدود 20 هزار مجله در فهرست آی اس آی قرار دارد و حدود 2 هزار مجله نیز هر سال به این فهرست افزوده می شود.

موسسه اطلاعات علمی  ( Institute for Scientific Information )

بانک اطلاعات ISI مرکزی برای فهرست نمودن و پوشش دادن جامع مهمترین مجلات علمی منتشره در دنیا به منظور تبادل اطلاعات میان پژوهشگران مختلف می باشد. 

هر مجله علمی قبل از انتخاب شدن و فهرست شدن در ISI یکسری مراحل ارزیابی را پشت سر می گذارد. ازجمله عوامل مورد ارزیابی و رعایت استانداردهای بانک اطلاعاتی ISI ، کمیته علمی منتخب مجله، تنوع بین المللی مقالات چاپ شده در آن، نشر به موقع مجله و جایگاه نشرآن می باشد.

لازم به ذکر است که هیچ یک از این عوامل به تنهایی مورد بررسی و ارزیابی قرار نمی گیرد بلکه با بررسی مجموع عوامل یک امتیاز کلی داده خواهد شد از جمله مواردی که در ارزیابی مجله مورد توجه قرار دارد این است که عنوان مقالات، چکیده و کلمات کلیدی باید به زبان انگلیسی باشد همچنین توصیه می شود که منابع نیز به زبان انگلیسی نوشته شوند. اگر چه اطلاعات علمی مهم به تمامی زبانها به چاپ می رسد اما موارد ذکر شده باید به زبان انگلیسی باشد تا تحت داوری و ارزیابی ISI قرار گیرد زیرا ارزیابی کنندگان مجلات علمی در ISI نمی توانند عناوین و منابع بکاررفته در مقالات را به زبان انگلیسی ترجمه کنند. داوری علمی و تخصصی مقالات چاپ شده در مجله توسط داوران نام آشنای علمی از جمله عمده ترین موارد مورد توجه ارزیابی کنندگان می باشد که گویای اعتبار و غنای علمی مجله است.

 

ضریب تاثیر یا درجه تاثیر یا Impact factor چیست؟

این عامل همه ساله توسط ISI برمبنای ارجاعات به هر یک از مجلات علمی آن محاسبه می شود و نتیجه در گزارشات ارجاع مجله یا Journal Citation Reports یا به اختصار JCR ٬ منتشر می شود. این ضریب٬ نه برای مقاله یا نویسنده٬ بلکه برای مجله محاسبه می شود. محاسبه برمبنای یک دوره سه ساله صورت می گیرد. فرضا اگر در سال ۸۴ جمعا ۴۰ ارجاع به یک مجله صورت گرفته باشد و در آن مجله در سال ۸۲ تعداد ۲۶ مقاله و در سال ۸۳ تعداد ۲۴ مقاله چاپ شده باشد٬ ضریب ارجاع آن مجله، از تقسیم ۴۰ بر ۵۰ به دست می آید که ۸/۰ است. یعنی به طور متوسط٬ هر مقاله آن نشریه ۸/۰ مرتبه مورد استناد مقالات دیگر قرار گرفته است.

 

چگونه مقاله ISI بنویسیم ؟

جهت نگارش یک مقاله علمی-پژوهشی و درج آن در مجلات معتبر داخلی یا ISI رعایت برخی نکات الزامی است. پژوهش علمی را با روش صحیح پژوهش می شناسند و بخاطر داشته باشید همیشه روش پژوهش از موضوع پژوهش مهمتر است، بهترین موضوع اگر با روش صحیح مورد پژوهش قرار نگیرد و با روش صحیح نگارش نشود فاقد هرگونه اعتبار و ارزش علمی است.

در ادامه به چند مرحله ای اشاره خواهیم داشت که چگونه مقاله isi بنویسیم ، به خصوص افرادی که می خواهند اولین مقاله خود را بنویسند :

 

1- انتخاب مجله معتبر :

مجله ای که شما انتخاب کرده اید حتما باید از نظر اعتبار مورد تایید باشد و از چندین مقاله isi مورد استناد واقع شده باشد . تا جای ممکن هدف شما باید انتخاب بالاترین ایمپکت فاکتور در بین مجلات ISI باشد اما در نظر داشته باشید که اگر موضوع مقاله شما منطقه ای باشد انتشار آن در مجلات بین المللی سخت خواهد شد در نهایت تنها راهی که به موفقیت مقاله خود پی خواهید برد نقل قول هایی است که به مقاله شما نوشته می شود ، پس مجله ای را انتخاب کنید که توسط افراد معتبر خوانده می شود چرا که آن افراد کسانی هستند که در مورد مقاله شما اظهار نظر خواهند کرد .

 

ISI  بودن یک مجله را چگونه تعیین کنیم؟

همانگونه که در تاریخچه موسسه ISI گفته شد لیست مجلات ISI که به مجلات معتبر تامسون رویترز نیز مشهور است هر ساله توسط موسسه تامسون رویترز به اطلاع دانشمندان و محققان سرتاسر جهان می‌رسد و این لیست نقش بسیار عمده‌ای در برنامه ریزی کشورها و دانشگاه‌ها دارد.

در سایت تامسون رویترز قسمتی مخصوص به سرچ است که با این ابزار جستجو میتوانید متوجه شویم که واقعه مجلهISI است یاخیر و همچنین کدام یک از کاورج های ISI را دارا میباشد.

در صفحه مربوطه با سرچ باری مواجه میشوید که از منوی باز شونده در زیر سرچ بار میتوانید ایتم های مختلفی را برای انتخاب داشته باشید. بر اساس کلمه یا براساس نام مجله و یا ISSN 

باید دقت داشت که در SEARCH TYPE  حتما گزینه ISSN را انتخاب کنند و در SEARCH TERMS نیز ISSN مجله را وارد نمایند.

 ISSN مجله را از وب سایت مجله می توانید بیابید. با کمی بررسی و جستجو در هر مجله و ژورنالی می توانید ISSNآن را بیابید.

مثلا با وارد کردن  ISSN به شماره ۰۲۰۵-۱۴۷۲  و زدن گزینه SEARCH چنین پنجره ای مطابق شکل زیر ظاهر خواهد شد:

تامسون رویترز

 یعنی اینکه جستجوی ما فقط یک مجله را پیدا کرده که آن هم مجله

 Emergency Medicine Journal

برای دیدن ISSN این مجله می توانید سایت مجله را ببینید. http://emj.bmj.com/site/about/

دوستان عزیز توجه کنید اگر جستجوی شما نتیجه ای را در بر نداشت یعنی که مجله ایندکس ISI ندارد که البته می تواند این مجله دارای ایندکس دیگری غیر از ISI باشد. که در مقالات دیگر توضیحات آن داده شده است.مقاله isi

قابل ذکر است که ISSN شماره ای است که برای هر مجله در نظر گرفته می‌ شود و به عنوان شناسه آن مجله محسوب می‌شود و در پی آن، مجله می تواند درخواست ایندکس خاصی را بدهد که یکی از این ایندکس ها می تواند ISI باشد

 

استفاده از گوگل برای تشخیص ISI بودن مجله

موتور جستجوی گوگل این امکان را به شما می‌دهد که با استفاده از یک روش خاص در درون هر سایت جستجو کنید. به همین گونه شما می‌توانید می‌توانید نام مجله مورد نظر خود را در گوگل سرچ کنید تا از قرار گرفتن آن در لیست مجلات ISI مطمئن شوید. برای این منظور شما باید از روش زیر استفاده کنید:

شما باید ابتدا داخل یک کاما نام مجله مورد نظر خود را وارد کنید و سپس نام سایت تامسون رویترز را وارد نمایید. اولین نتیجه‌ای که در گوگل ظاهر خواهد شد شما را به صفحه مورد نظر هدایت می‌کند و اگر در آن صفحه نام مجله و مشخصات آن وجود داشت به معنی قرار داشتن آن مجله در لیست مجلات ISI یا همان مجلات تامسون رویترز است.

از این روش می‌توان به گونه دیگری نیز استفاده کرد. به این صورت که به جای نام مجله شماره ۸ رقمی ISSN مجله را وارد کنید. ISSN که به معنی شماره سریال استاندارد بین المللی است، برای هر مجله به صورت اختصاصی وجود دارد و با جستجوی آن به روش فوق می‌توانید از ISI بودن یک مجله کسب اطمینان کنید.

جستجو به هر یک از دو صورت بالا می‌تواند نتیجه‌ای همانند صفحه زیر را به شما ارائه دهد و این نتیجه شما را از معتبر بودن مجله مطلع خواهد کرد.

نکته پایانی و قابل ذکر این است که اگرچه روش‌های بسیاری برای جستجوی مجلات ISI وجود دارد اما همواره باید این روش به سایت این موسسه یعنی سایت تامسون رویترز ختم شود. روش معرفی شده در بالا بدون توجه به سایت‌های غیر رسمی، مستقیماً شما را به این سایت هدایت خواهد کرد و یکی از آسان‌ترین و مطمئن‌ترین روش‌های برای جستجوی مجلات معتبر است.

این نکته نیز خیلی مهم است که مجله ای که شما انتخاب کرده اید علاقه مند به انتشار مقاله شما باشد .

یکی از اولین گام هایی که می توانید برای اعتبار سنجی مقاله ی خود انجام دهید این است که به استناد هایی که به مقاله ی شما شده نگاه کنید و همچنین کسانی که استناد کرده اند در کدام مجله مقاله شان به چاپ رسیده است .

از دیگر نکاتی که باید برای انتخاب مجله دقت داشته باشید :

آیا مجله تولید تصاویر رنگی به صورت آنلاین در اختیار شما قرار می دهد ؟ یا باید هزینه پرداخت کنید ؟ آیا مجله دسترسی آزاد دارد یا نه ؟ آیا می توانید اطلاعات تکمیلی خود را آپلود کنید ؟ چه مدت زمانی معمولا طول می کشد تا یک مقاله توسط این مجله انتشار یابد ؟

 

2 – نوشتن مقاله زمان زیادی طول می کشد :

شما باید بدانید که نوشتن یک مقاله زمان زیادی طول می کشد و شما نیاز خواهید داشت که مقاله خود را از سال دوم یا سوم شروع به نوشتن کنید البته اگر می خواهید نوشتن مقاله شما با پایان دوره دکتری همزمان باشد !

واین فرایند می تواند یکسال هم برای بازنگری و انتشار مقاله زمان ببرد البته این مدت زمان تقریبی زمانی است که هنوز شروع به نوشتن مقاله نکرده اید .

نوشتن اولین مقاله به احتمال زیاد شبیه یک دوره ی آموزشی است که شما با تعداد زیادی پیش نویس نزد استاد راهنمای خود خواهید رفت . شما نباید از این که پیش نویس شما پر از جوهر قرمز شده نا امید شوید .

 

3- نوشتن مقاله یک فرمول دارد :

اکثر مقالات از این رویه استفاده می کنند :

1 – مقدمه و منطق

2 – اهداف و مقاصد

3 – منطقه مورد مطالعه و مقاله قبلی

4 – متدولوژی

5 – نتایج

6 – بحث

7 – نتیجه گیری

8 – سپاس گذاری

9 – منابع

 

4 – شکل و شمایل مقاله :

مقاله شما باید حدالامکان یک شمای سیاه و سفید داشته باشد که باعث می شود پرینت آسانتری برای افراد بدست آید و این بدان معنی است که مقاله شما با نسخه pdf آنلاین و نسخه چاپ شده سازگار خواهد بود . با این حال مقاله شما باید روشن ، مختصر ، منحصر به فرد و به خوبی طراحی شود .

 

5 – سبک نوشتن :

سبک نوشتن چیزی است که در طولانی مدت به دست می آید و ما می توانیم یک بحث طولانی درباره آن داشته باشیم . استاد راهنمای شما بهترین شخصی است که می توانید از آن سبک نوشتن را یاد بگیرید نیازی به گفتن نیست که املا و دستور زبان مقاله ی شما باید بی عیب و نقص باشد متغیر های دیگری وجود دارد که نیاز به بحث دارد اما اینجا به برخی از آنها اشاره می کنیم .

1 – اطمینان حاصل کنید که شما از فرمت عنوان ها و زیر عنوان های مجله پیروی می کنید .

2 – اطمینان حاصل کنید که از منابع مناسبی استفاده می کنید .

3 – مقاله باید دقیق و صریح باشد با آمار و ارقام واقعی و به دور از ابهام .

4 – به افعالی که در مقاله استفاده می کنید دقت داشته باشید ( حال یا گذشته ) و استفاده از اول شخص در نوشتن متن مفاله امروز قابل قبول تر است، این شگرد باعث کوتاه تر و جذاب تر شدن متن می شود .

5 – سعی کنید از مخفف گویی اجتناب کنید چرا که برای خواننده ارتباط با متن شما سخت خواهد شد .

6 – ساختار بسیار مهم است، مقاله خود را چندین بار پیاپی باز خوانی کنید و از درست بودن ساختار مطمئن شوید .

7 – شما برای هم طراز های خودتان مقاله می نویسید و می توانید انتظار داشته باشید که آنها کلمات کلیدی و مفاهیم مقاله را درک می کنند، شما باید از ایده های کلیدی استفاده کنید اما لزوما نیازی به تعریف کلمات نیست مگر اینکه آن کلمات خیلی جدید و اورجینال باشند .

 

6 – نوشتن یک چکیده :

خلاصه مقاله احتمالا یکی از مهم ترین و سخت ترین بخش های آن است ، البته شما می توانید تا زمانی که به یک درک کلی از موضوع مقاله نرسیده اید از نوشتن آن خودداری کنید . خلاصه مقاله باید در حدود 200 الی 300 کلمه باشد که به خوبی بتواند تمامی مقاله را پوشش دهد . در این قسمت سعی میکنیم که اطلاعات بیشتری درباره نوشتن یک چکیده در اختیار شما قرار دهیم .

چکیده شما باید از همان طرح اولیه مقاله پیروی کند .

چکیده شما باید با یک جمله واضح و روشن در مورد انگیزه شما برای نوشتن این مقاله آغاز شود . این مساله می تواند از آنچه که انجام داده اید و هدف شما  از انجام آن پیروی کند .

شما باید به صورت خلاصه وار به یافته های خود در این مقاله اشاره و بگویید که چرا آنها مهم هستند .

در نهایت چکیده را با تنیجه گیری خود به پایان برسانید .

برای مطالعه بیشتر درباره چکیده نویسی به مطالب زیر مراجعه کنید :

– How to Write an Abstract

– A 6 step guide to writing an abstract

 

7 – روند بررسی صلاحیت مقاله :

 

زمانی که شما نسخه دست نویس خود را ارسال کردید یک فردی به عنوان ویرایشگر مقاله را مورد بازبینی قرار می دهد و از نظر این که تمامی استاندارد ها رعایت شده و صلاحیت انتشار در مقاله را دارد یا نه ارزیابی کرده و تصمیم میگیرد . سپس ویرایشگر مقاله را به دو نفر که در زمینه موضوع مقاله تخصص دارند ارسال می کند  و آنها مقاله را خوانده و درباره این که مقاله قابلیت انتشار را دارد یا نه تصمیم می گیرند و معمولا اصلاحات دست نوشته شما از طریق کامنت مقاله به اطلاع شما می رسد .

نظرات داور می تواند کاملا متفاوت و بی طرفانه باشد اما معمولا به صورت کامل و مفید است این انتقاد سازنده هرچند می تواند دردناک و به شدت با ارزش باشد و در پایان ، مقاله شما را بهبود دهد .

معمولا قرار دادن شماره برای هر خط مقاله می تواند کار داوران را آسان تر کند .

 

8 – پاسخ دادن به نظرات داوران :

زمانی که کامنت های داوران را دریافت کردید آنها را خوانده و خطاهای احتمالی را در مدت زمان یک یا دو روز اصلاح کنید و سپس در پاسخ به هر یک از خطا ها به صورت جداگانه پاسخ دهید .

نامه شما به سردبیر مجله باید رسمی و لحنی مودبانه داشته باشد به صورتی که شرح مختصری از وضعیت اصلاح شده مقاله طبق نظرات داوران که منجر به بهبود مقاله شده را به اطلاع سردبیر رسانده و در ادامه با آوردن جمله ای که حالا شما امیدوار هستید که مقاله تان شایسته چاپ در مجله باشد نامه را به اتمام می رسانید .

پس از اصلاحات از نظرات داوران یک نسخه کپی گرفته و رنگ متن آن را با آبی نشان دهید و همچنین پاسخ های خود را در زیر آن با رنگ مشکی نمایش دهید، البته منظور این است که داوران به راحتی بتوانند ببینند هر آنچه که از شما خواسته اند انجام شده است و دادن شماره خطی از مقاله که مورد اصلاح واقع شده به داوران می تواند کار را آسان تر کند .

گاهی اوقات هم شاید داوران مقاله شما را نفهمند یا قسمتی را علامت گذاری کنند که احساس می کنند معتبر نیست، اگر چنین شرایطی پیش آمده شما می توانید نظر آنها را رد کرده و برای آن مورد دلیل و استدلال بیاورید . در این حالت شما می توانید قسمتی از متن که مبهم است را اصلاح کنید تا از سوء تفاهم دوباره جلوگیری کرده باشید .

9 – پذیرش مقاله :

امیدوارم زمانی که پاسخ ها را بررسی می کنید مقاله شما پذیرفته شده باشد  از اینجا به بعد با چاپ مقاله یک گام کوتاه بیشتر نمانده، زمانی که مدرک شما ارسال شد آن را به دقت بخوانید تا هیچ مشکلی از بابت مشخصات خود و مقاله تان ( ساختار مقاله ، نام نویسنده ، جداول و منابع) به وجود نیاید .

خبرگزاری علم و فناوری

نشانی: تهران، بزرگراه اشرفی اصفهانی، نرسیده به پل بزرگراه شهید همت، خیابان شهید قموشی، خیابان بهار، نبش کوچه چهارم، پلاک 1

کدپستی: 1461965381

تلفن و دورنگار: 4 الی 44265001

کارگاه های آموزشی

اخبار

مقاله isi

JCR

خبرگزاری سیناپرس

پیوندهای مرتبط

امکان جستجوی سریع میان صدها موضوع و هزاران مقاله

دریافت نسخه اصل مقاله ها با فرمت PDFدریافت ترجمه آماده مقاله ها با فرمت WORD

تایپ رایگان ترجمه ضمانت بازگشت پول

تهیه لیست جامعی از موضوعات پژوهشی در این سایت و ارائه توضیحاتی درباره هر یک از موضوعات، می تواند به مطالعه و جستجوی شما کمک کند.

تعداد زیادی از مقاله های این سایت توسط اساتید زبان و مترجمان مجرب به زبان فارسی ترجمه شده و در قالب فایل WORD آماده دانلود می باشد.مقاله isi

در پایگاه علمی ISI Articles برای هر یک از موضوعات سایت، ده ها مقاله معتبر از ژورنال ها، نشریات و مجلات بین المللی گزینش و آرشیو شده است.

الگوریتم ژنتیک (GA) یک تکنیک جستجو در علم رایانه برای یافتن راه حل بهینه و مسائل جستجو است. الگوریتم‌های ژنتیک یکی از انواع الگوری …

سیستم کنترل مدیریت (MCS)، سیستمی است که اطلاعات مشخصی را به منظور ارزیابی عملکرد منابع مختلف سازمانی مانند منابع انسانی، فیزیکی، م …

بانک سرمایه‌گذاری – که در ایران شرکت تامین سرمایه نامیده می‌شود یک موسسه مالی است که به افراد، شرکت‌ها، و دولت‌ها کمک می‌کند تا از …

به طور یقین رشد سودآوری در بازار یکی از اهداف اصلی مؤسسات و بنگاه های اقتصادی است و یکی از عوامل مهم در ارزیابی میزان رشد و س ودآو …

هویت جمعی عبارت است از تعلق خاطر تعدادی از افراد به اموری مشترک با عنوان خاص، چنین تعلقی موجب احساس همبستگی و شکل گیری یک واحد جمع …

مالیات بر شرکت یا مالیات در فایده، مالیات مستقیم وضع شده بر سازمان‌های انتفاعی (شرکت‌ها، بانک‌ها، شرکت‌های بیمه، و غیره ..) می‌باش …

اگر صاحب وب سایت یا حتی پیج اینستاگرام باشید، احتمالاً با مفهوم تولید محتوا آشنایی دارید. از وقتی که بیل گیتس جمله معروف «محتوا پادشاه است (Content is Ki …

مفتخریم که به اطلاع پژوهشگران برسانیم مرجع مقالات تخصصی ایران توانسته است با حفظ کیفیت مطلوب ترجمه، هزینه آن را به سطح بسیار پایینی کاهش دهد تا همه دانشجویان و اساتید گرامی بتوانند مقالات مورد نظر خود را به زبان فارسی ترجمه نمایند. …

گسترش روز افزون وب سایت های علمی، به همان اندازه که می تواند مفید و ارزشمند باشد، جستجو در میان انبوه منابع و مراجع را برای محققان دشوار تر کرده است. متأسفانه عدم ایجاد ارزش افزوده در بسیاری از سایت ها و بسنده کردن به کپی برداری و بازنشر مح …

مقاله های تخصصی، از مهمترین منابع مطالعاتی و پژوهشی و همچنین از بهترین ابزارهای انتشار یافته های تحقیقاتی هستند. به دلیل برخی محدودیت ها که برای دریافت مقالات تخصصی وجود دارد، این سایت تلاش دارد پژوهشگران ایرانی را در دسترسی به منابع معتبر بین المللی یاری نماید. وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز از سال 93 نماد اعتماد را به این سایت اعطا نموده است.

دریافت مقاله از این سایت بسیار ساده و سریع انجام می شود. زیرا:
1) برای دانلود مقالات، نیازی به عضویت در سایت نیست.
2) پرداخت آنلاین توسط تمام کارت های عضو شتاب امکان پذیر است.
3) پس از پرداخت وجه، می توانید فوراً مقاله را از لینک مستقیم دانلود نمایید.
4) همکاران بخش پشتیبانی سایت، همواره برای پاسخگویی به کاربران آماده هستند.

با ارائه خدمات زیر سعی کرده ایم حداکثر اطمینان را به خرید شما هدیه کنیم :
1) ارائه سرویس هوشمند پیگیری خرید مقالات
2) ارائه سرویس هوشمند پیگیری سفارش ترجمه
3) پاسخ سریع و دقیق به تمامی درخواست های تماس با بخش پشتیبانی

کلیه مقالات لاتین این سایت از ژورنال های معتبر استخراج شده و به صورت تمام متن و در قالب فرمت PDF عرضه می شوند. لینک دانلود مستقیم هر مقاله به محض پرداخت به شما نمایش داده خواهد شد و بدون نیاز به عضویت در سایت می توانید مقالات خود را دریافت فرمایید.

مکرر اتفاق می افتد که مقاله ای که پیشتر توسط پژوهشگری ترجمه شده، مجدداً توسط فرد دیگری ترجمه می شود. در صورتی که این وقت گرانبها، می تواند صرف مطالعه دقیق تر و بررسی منابع دیگر شود. در این سایت می توانید ترجمه آماده مقالاتی که قبلاً ترجمه شده اند را بدون اتلاف وقت دانلود فرمایید.

در صورتی که مقاله مورد نظر شما تا کنون به زبان فارسی ترجمه نشده، مترجمان با سابقه و مجرب ما آمادگی دارند در اسرع وقت و با بهترین کیفیت، ترجمه ای روان و دقیق را برای شما انجام دهند.آشنایی بیشتر با سرویس ترجمه

پایگاه isiArticles با همکاری «شهر محتوا» خدمات تولید محتوا ارائه می دهد. مقاله های علمی isi موجود در این سایت، می تواند به عنوان منبع برای تولید محتوا مورد استفاده قرار گیرد. کیفیت محتواهای تولید شده، تضمین می شود و در صورت عدم رضایت، کل مبلغ دریافت شده، عودت خواهد شد.

سفارش تولید محتوا

همکاران ما در واحد پشتیبانی آمادگی دارند تمامی درخواست های شما عزیزان را بررسی نموده و در اسرع وقت رسیدگی نمایند.

پس از خرید هر مقاله، یک کد رهگیری منحصر به فرد به شما تقدیم خواهد شد که با استفاده از آن می توانید وضعیت خرید خود را پیگیری فرمایید.

با ثبت کد رهگیری پرداخت، می توانید سفارش خود را پیگیری نموده و به محض اتمام ترجمه، فایل ترجمه مقاله خود را دانلود نمایید.

همکاران ما در واحد پشتیبانی آمادگی دارند تمامی درخواست های شما عزیزان را بررسی نموده و در اسرع وقت رسیدگی نمایند.

پس از خرید هر مقاله، یک کد رهگیری منحصر به فرد به شما تقدیم خواهد شد که با استفاده از آن می توانید وضعیت خرید خود را پیگیری فرمایید.

با ثبت کد رهگیری پرداخت، می توانید سفارش خود را پیگیری نموده و به محض اتمام ترجمه، فایل ترجمه مقاله خود را دانلود نمایید.

Individual differences in the relationship between satisfaction with job rewards and job satisfaction

Factors Influencing Administrators’ Empowerment and Financial Management Effectiveness ☆

Leadership as a Tool of Strategic Management ☆

Antecedents of Task Innovation: The Role of Management Information Systems

Drivers of consumer–brand identification

مقاله isi

The impact of audit committee characteristics on the implementation of internal audit recommendations

Relationship between management information systems and corporate performance

The Influence of the Integrated Marketing Communication on the Consumer Buying Behaviour ☆

Charisma and organizational change: A multilevel study of perceived charisma, commitment to change, and team performance

Fair value accounting for non-current assets and audit fees: Evidence from Australian companies

همکاران ما در واحد پشتیبانی آمادگی دارند تمامی درخواست های شما عزیزان را بررسی نموده و در اسرع وقت رسیدگی نمایند.

پس از خرید هر مقاله، یک کد رهگیری منحصر به فرد به شما تقدیم خواهد شد که با استفاده از آن می توانید وضعیت خرید خود را پیگیری فرمایید.

با ثبت کد رهگیری پرداخت، می توانید سفارش خود را پیگیری نموده و به محض اتمام ترجمه، فایل ترجمه مقاله خود را دانلود نمایید.

در صورتی که پس از پرداخت آنلاین، موفق به دریافت مقاله نشده باشید، می توانید با ارائه کد رهگیری از طریق فرم زیر، مجدداً لینک دانلود مقاله را دریافت فرمایید :

همکاران ما در واحد پشتیبانی آمادگی دارند تمامی درخواست های شما عزیزان را بررسی نموده و در اسرع وقت رسیدگی نمایند.

پس از خرید هر مقاله، یک کد رهگیری منحصر به فرد به شما تقدیم خواهد شد که با استفاده از آن می توانید وضعیت خرید خود را پیگیری فرمایید.

با ثبت کد رهگیری پرداخت، می توانید سفارش خود را پیگیری نموده و به محض اتمام ترجمه، فایل ترجمه مقاله خود را دانلود نمایید.

همکاران ما در واحد پشتیبانی آمادگی دارند تمامی درخواست های شما عزیزان را بررسی نموده و در اسرع وقت رسیدگی نمایند.

پس از خرید هر مقاله، یک کد رهگیری منحصر به فرد به شما تقدیم خواهد شد که با استفاده از آن می توانید وضعیت خرید خود را پیگیری فرمایید.

با ثبت کد رهگیری پرداخت، می توانید سفارش خود را پیگیری نموده و به محض اتمام ترجمه، فایل ترجمه مقاله خود را دانلود نمایید.

مقاله ISI در اصطلاح به مقالاتی گفته می شود که در ژورنال های نمایه شده در موسسه Institute for Scientific Information چاپ شده باشد. هم اکنون این استاندارد در اختیار موسسه ی  Clarivate Analytics می باشد. شما به راحتی می توانید ISI بودن یک ژورنال را از طریق سایت  Clarivate Analytics بررسی کنید. برای این منظور عنوان و یا ISSN ژورنال را در این سایت وارد کرده، در صورتی که ژورنال در Science Citation Index نمایه شده باشد مقاله ISI می باشد. از آنجایی که هیچ معیار کیفی و کمی خاصی برای ارزیابی یک کار پژوهشی، جزء مقاله ISI چاپ شده در ژورنال، در ایران وجود ندارد، لذا توصیه می کنیم مقالات خود را در ژورنال های ISI چاپ کنید.

لیست کامل ژورنال های مورد تایید وزارت علوم در سایت وزارت علوم موجود است. البته همیشه نمایه ISI نشان از اعتبار ژورنال نمی باشد. لیست ژورنال های نامعتبر اعلام شده توسط وزارت علوم را می توانید از این سایت دانلود کنید. در صورتی که بدون توجه به لیست سیاه وزارت علوم، مقاله ISI خود را در ژورنال های نامعتبر چاپ نمایید، هیچ تضمینی برای دریافت اجازه دفاع پایان نامه وجود ندارد.

برای دانلود مقاله ISI از سایت ایلرنیکا می توانید ابتدا مقاله ISI مورد نظر خود را در پایگاه های جستجو مقاله جستجو کنید. سپس لینک چکیده مقاله را در نوار دانلود سند ثبت کرده و بروی دکمه جستجو کلیک کنید. دقت کنید که از لینک چکیده مقاله در سایت ناشر  استفاده کنید.مقاله isi

  

سپس منتظر بمانید تا در خواست شما آماده شود. زمان دانلود مقاله ISI برای اکثر درخواست ها کمتر از چند ثانیه می باشد.

 

با کلیک روی دکمه دانلود مقاله، فایل را دانلود کنید. در صورتی که درخواست شما به صورت خودکار قابل دانلود نباشد دکمه ” ثبت درخواست بررسی دستی ” نمایش داده خواهد شد. با کلیک بروی این دکمه مدیریت سایت درخواست شما را به صورت دستی آپلود و ارسال خواهد کرد. در صورتی که مقاله دارای نسخه دیجیتال باشد با احتمال بسیار بالا مقاله برای شما ارسال خواهد شد. برای ثبت درخواست بررسی مقاله و بخش کتاب به صورت دستی، بایستی حداقل یک امتیاز داشته باشید؛ مشاهده تعرفه خدمات.

 

 

در بخش جستجوی اسناد ایلرنیکا حدود 70 میلیون مقاله، 4 میلیون پایان نامه و نزدیک به 8 میلیون کتاب الکترونیک قابل جستجو و دانلود می باشد.  بیش از 90 درصد مقالات موجود در آرشیو مقالات، مقاله ISI بوده و همه مقالات قابل دانلود می باشند. جستجو و دانلود مقاله ISI در سایت براساس عنوان، نویسنده و سال انتشار امکان پذیر می باشد.

 

بعد از جستجو مقاله ISI با کلیک روی دکمه دانلود، مقاله مورد نظر خود را دانلود کنید. بعد از اندکی انتظار درخواست شما قابل دانلود خواهد شد.

 

برای دانلود درخواست های در دست بررسی و بررسی وضعیت آن، به بخش “درخواست های مقاله و بخش کتاب من” از منوی “درخواست ها” مراجعه کنید. در این بخش درخواست ها با وضعیت های مختلف مشخص شده اند. توضیح وضعیت های مختلف به شرح زیر می باشند :

موفق :

به صورت خودکار و یا توسط مدیر امکان دانلود فراهم شده و هم اکنون قابل دانلود می باشند.

ناموفق :

درخواست هایی هستند که توسط سامانه دانلود خودکار قابل دانلود نبوده اند. برای ثبت درخواست بررسی این اسناد روی دکمه “ثبت درخواست بررسی دستی” کلیک کنید.

بایستی ثبت سفارش شود :

درخواست هایی که توسط مدیر بررسی شده و نوع درخواست کتاب، استاندارد و … بوده که تهیه آن هزینه و وقت  بالایی نیاز دارد بایستی در بخش سفارش های قیمت گذاری ثبت شوند. شما می توانید با کلیک برروی دکمه “ثبت درخواست قیمت گذاری سند” درخواست دانلود این سند را ثبت کنید تا در صورت دسترسی قیمت گذاری گردد. دانلود این اسناد به صورت نقدی قابل انجام است.

غیر قابل دانلود :

این درخواست ها از طریق ایلرنیکا قابل تهیه نبوده و رد شده اند.

 

توجه داشته باشید در حال حاضر امکان درخواست و دانلود هیچ گونه سند فارسی از سایت ایلرنیکا وجود ندارد.

در صورتی که نیاز به آخرین نسخه مقاله دارید درخواست خود را از طریق عنوان در بخش  “ثبت درخواست مقاله و یا بخش کتاب” ثبت کنید.

 

done
راهنمای دانلود مقاله از ScienceDirect …


done
دانلود رایگان کتاب انگلیسی و خارجی


done
معرفی پایگاه علمی دانلود مقاله Science …


done
راهنمای جستجو و دانلود مقاله ISI


done
معرفی پایگاه علمی دانلود مقاله IEEE


done
راهنمای استفاده از ایلرنیکا (21)

done
پایگاه های علمی و دانلود مقاله (19)

مقاله isi

done
مباحث عمومی (28)

سایت دانلود مقاله های علمی ایلرنیکا، کتابخانه ی شخصی و حامی پژوهشی شما است. هدف ایلرنیکا فراهم آوردن امکان دسترسی هرچه ‌بیش‌تر به اسناد علمی دانشگاهی انگلیسی و  دانلود مقاله، دانلود کتاب و دانلود پایان نامه می‌باشد. برای اطلاع از جدیدترین پایگاه های علمی  دانلود مقاله ایلرنیکا، می‌توانید به صفحه منابع کتاب‌خانه ایلرنیکا رجوع کنید.

درصورتی که نیاز به آموزش در مورد نحوه‌ی استفاده از پایگاه های علمی یا دانلود مقالات ISI دارید یا درمورد نحوه‌ی نگارش پایان نامه یا مقاله خود احتیاج به راهنمایی دارید، توصیه می‌کنیم حتماً وبلاگ ایلرنیکا و  یا راهنمای دانلود بخش کتاب و مقاله از پایگاه های علمی را مطالعه کنید.


مرا به خاطر داشته باش؟

سایت دانلود مقالات علمی ایلرنیکا، کتابخانه ی شخصی و حامی پژوهشی شما است. هدف ایلرنیکا فراهم آوردن امکان دسترسی هرچه ‌بیش‌تر و ایجاد امکان دانلود رایگان منابع اسناد علمی دانشگاهی انگلیسی اعم از مقاله، کتاب و پایان نامه می‌باشد. برای اطلاع از جدیدترین پایگاه های علمی تحت پوشش سایت مقالات ایلرنیکا، می‌توانید به صفحه منابع کتاب‌خانه ایلرنیکا رجوع کنید.

درصورتی که نیاز به آموزش در مورد نحوه‌ی استفاده از پایگاه های علمی یا دانلود مقالات ISI دارید یا درمورد نحوه‌ی نگارش پایان نامه یا مقاله خود احتیاج به راهنمایی دارید، توصیه می‌کنیم حتماً با ثبت ایمیل خود در خبرنامه، وبلاگ ایلرنیکا و راهنمای دانلود مقاله را دنبال کنید.

به‌عنوان راهنمایی مختصر در مورد نحوه‌ دانلود مقالات و پایان‌نامه‌ها توسط ایلرنیکا می‌توان این‌گونه گفت که: با قابلیت‌های فوق‌العاده‌ی جستجوی مقالات ایلرنیکا، برای دانلود اسناد موردنظر خود به‌راحتی می‌توانید ابتدا نوع سندعلمی (مقاله، فصل‌کتاب، پایان نامه) و پایگاه علمی ISI دل‌خواه (ScienceDirect، Springer، Wiley، ASCE، IEEE، ACS، ACM ،Emerald و…) را از نوار دانلود ایلرنیکا انتخاب کرده، عنوان سند علمی انگلیسی مدنظر را در نوار دانلود سایت مقاله ایلرنیکا وارد نموده دکمه جستجو را فشار دهید و منتظر شوید تا لینک دانلود رایگان مقاله / پایان نامه درخواست شده به شما ارائه شود.

درصورتی که تمایل ندارید از راهکار جستجوی اسناد علمی انگلیسی و مقالات ISI ایلرنیکا برای دست‌یابی به سند علمی موردنیاز خود استفاده کنید، می‌توانید عنوان مقاله / کتاب / پایان‌نامه‌ی خود را در هریک از پایگاه‌های علمی مورد پشتیبانی کتاب‌خانه ایلرنیکا جستجو کنید (برای مشاهده ی لیست پایگاه های علمی ISI مورد پشتیبانی اینجا کلیک کنید). پس از یافتن اسناد علمی مطلوب، لینک یا شناسه دیجیتال (DOI) مقاله یا کتاب انتخاب شده را در نوار دانلود مقالات علمی ایلرنیکا وارد کرده، منتظر دریافت لینک دانلود سند علمی بمانید.

برای آموزش‌های بیشتر در مورد نحوه دانلود اسناد علمی مختلف (پایان نامه، فصل‌کتاب، مقاله) از سایت دانلود مقاله ایلرنیکا، می‌توانید به صفحات راهنمای دانلود اسناد علمی و وبلاگ ایلرنیکا مراجعه کنید.


لیست ژورنال های نامعتبرDownloads-icon

Follow your Heart, but Take your brain with You.

گسترش روز افزون علوم و فناوریهای جدید، توجه به معیارهای ارزش دهی به تحقیقات، پژوهش ها و ژورنال ها را ناگزیر می سازد. یک منبع ارزیابی بی طرف که نیازهای استفاده کنندگان را به بخوبی شناسایی کند و از طرفی دیگر نقاط ضعف و قوت نشریه های علمی و پژوهشی در زمینه های مختلف را بررسی کند، می تواند راه گشای خوبی برای جویندگان علمی باشد.

در همين راستا موسساتي اقدام به سنجش اعتبار توليدات مختلف علمي نموده و در اين زمينه مشاوره هاي تخصصي ارائه مي دهند. طبعا معتبر بودن خود اين موسسات هم باعث وجاهت مطالب تاييد شده توسط ايشان مي گردد و هم طيف مخاطبان آنان را افزايش مي دهد. چرا كه بايد در موسساتي محتواي علوم توليد شده مورد تاييد قرار بگيرد که بتوان با خيال راحت به آنها استناد كرد و كار علمي خود را بر اساس نتايج تحقيقات علمي قبلي، استوار نموده و به پيش برد. ISI یکی از موسسه هایی است که با ارائه چارچوبی مورد قبول تا حدی این مسئله را حل نموده است.

ISI چیست و تاریخچه آن

مقاله isi

institute for Scientific Information )ISI) یا “موسسه اطلاعات علمی” یک موسسه‌ی خصوصی است که توسط Eugene Garfield در سال 1960م تاسیس شد و در سال 1992 توسط Thomson Scientific & Healthcare خریداری شد و بعنوان Thomson ISI شهرت یافت. تامسون در سال 2008 با گروه رویترز Reuters Group ادغام شد، و هم اکنون Thomson ISI قسمتی از دپارتمان Healthcare & Science متعلق به موسسه Thomson Reuters است.

این موسسه نشریاتی را که در تمام جهان منتشر می‌شوند بررسی و مقالات نشریاتی را که معتبر می‌داند به منظور امکان جستجو در مراکز علمی و تحقیقاتی، فهرست می‌کند. این امکان جستجو با دریافت هزینه در اختیار استفاده کنندگان گذاشته می‌شود.

مؤسسهٔ ISI خدمات مربوط به پایگاه‌های دادهٔ فهرست کتاب‌ها و مقالات را ارائه می‌دهد. به‌طور اختصاصی این خدمات نمایه‌سازی نقل‌قول‌ها و تحلیل آنها است که توسط خود گارفیلد پایه‌گذاری شده است. این خدمات شامل نگهداری داده‌های نقل‌قول‌های مقالات هزاران نشریهٔ دانشگاهی است. این خدمات از طریق سرویس پایگاه دادهٔ ISI’s Web of Knowledge در دسترس است. این پایگاه داده به پژوهشگران این امکان را می‌دهد که بداند کدام مقاله‌ها بیشتر مورد ارجاع قرار گرفته و چه مقالاتی از این مقاله مطلبی را نقل‌قول کرده‌اند.

آی‌اِس‌آی، سالانه گزارشی را تحت عنوان گزارش استنادی مجلات علمی را که با سرواژه جِی‌سی‌آر (به انگلیسی: Journal Citation Reports) معروف است ارائه می‌کند که در آن مجلات نمایه‌شده در بانک اطلاعاتی خود را بر اساس شاخصی با عنوان ضریب تاثیرگذاری رتبه‌بندی می‌کند. در حال حاضر ضریب تاثیرگذاری یکی از شاخص‌های اصلی برای اعتبار علمی مجلات علمی محسوب می‌شود.

ایران و ISI

در ایران سیستمی داخلی برای داوری فعالیت‌های پژوهشی وجود ندارد، به همین دلیل داوری را به سیستم خارجی سپرده‌اند. سیستم ISI سیستمی است که در حال حاضر در حال استفاده از آن هستیم. طبق بخش نامه وزارت علوم نتیجه فعالیت‌های پژوهشی که به صورت مقاله‌های علمی چاپ می‌شوند بر اساس WOS (ا JCR) بودن یا ISI Listed بودن یا ISC بودن دارای امتیازات جداگانه هستند. به عنوان مثال اگر هزینه طرح پژوهشی از ۵ میلیون تومان بیشتر شود. مجری طرح باید دو مقاله مستخرج از طرح را در یک مجله (WOS) (JCR) چاپ نماید. اگر از ۱۰ میلیون تومان بیشتر شد ۳ مقاله و اگر موفق به چاپ مقاله نشد جریمه می‌شود.

این موسسه در ایران به خاطر ارزش گذاری بر اساس آن برای ارتقای اساتید و برای دانشجویان دکترا شهرتی بیش زیادی یافته است. اين موسسه ادعا مي كند كه با رعايت اصول اعتماد و حفظ استقلال، در نمايه كردن نشريات به صورت بي طرفانه عمل مي كند. و هر نشريه اي كه صلاحيت لازم را كسب كند در ليست موسسه قرار مي گيرد.لیستی بالغ بر 12000 ژورنال توسط موسسه ISIبه روز نگهداری می شود. این لیست 1100 ژورنال هنر و منابع انسانی را به همراه مجلات علمی دیگر دربر می گیرد. درحقیقت ISI پایگاهی برای فهرست نمودن و پوشش دادن جامع مهمترین مجلات علمی منتشره در دنیا به منظور تبادل اطلاعات میان پژوهشگران مختلف می باشد. شمار مجلات ISI ثابت نیست. یک مجله ممکن است در یک زمان، از مجلات ISI محسوب شود، اما به دلیل کاهش بار علمی، بعدا از لیست مجلات ISI کنار گذاشته شود.

مقاله ISI

دانشگاه‌های مختلف امتیازات خاصی را برای چاپ مقاله مستخرج از پایان‌نامه در نظر گرفته‌اند در یکی از این دانشگاه‌ها چاپ مقاله علمی – پژوهشی، نیم نمره. چاپ مقاله ISI یک نمره، چاپ مقاله WOS با ایمپکت فکتور کمتر از یک، یک و نیم نمره و چاپ مقاله در مجلات WOS با ایمپکت فکتور بالاتر از یک، ۲ نمره. اگر دانشجویی از پایان‌نامه نمره ۱۸ بگیرد و یک مقاله در مجله WOS با ایمپکت فکتور بالاتر از یک داشته باشد نمره پایان‌نامه او ۲۰ خواهد بود. البته این قانون در دانشگاه‌های مختلف متفاوت است.

همچنین دانشجویان خارج از کشور برای به تایید رساندن مدرک خود در وزارت علوم باید یک مقاله مستخرج از رساله دکتری در مجلات WOS چاپ نمایند (مراجعه شود به آخرین بخشنامه در سایت وزارت علوم) در مهر ۱۳۹۱ برای انتخاب پژوهشگر برتر امتیازات مقالات چاپ شده به صورت زیر ارزیابی شد:

نکته :مقالات ISI نقش بسیار مهمی در فعالیت‌های علمی پژوهشگران داخل کشور ایفا می‌کند.

چهارچوب مقاله isi و قواعد مقاله نويسي

تحقيق و پژوهش از اهميت ويژه اي برخوردار است و به جرات ميتوان گفت كه همه پبشرفت هاي علمي صنعتي پژوهشي تكنولوژي و جامعه شناسي بر پايه تحقيق و پژوهش استوار است. اصلي ترين و مهمترين شيوه ارائه نتايج يك مطالعه و تحقيق، تهيه مقاله پژوهشي است و محققي در صحنه توليد وانتشار علمي موفق است كه بتواند نتايج پژوهش خود را در مجلات معتبر پژوهشي به چاپ برساند. از آنجا كه نوشتن صحيح و مناسب يك مقاله يك ركن اساسي براي چاپ مقالات علمي ميباشد، در اينجا تلاش ما بر این است كه به بررسي روش هاي صحيح نگارش مقالات پژوهشي پرداخته شود.

سه دسته كلي در موسسه ISI

موسسه ISI با دسته بندي علوم در سه دسته كلي SCI ,SSCI ,Art&Humanities به سنجش علوم منتشره مي پردازد.

به طور كلي هر مقاله پژوهشي شامل اجزاي اصلي زير است:

شیوه انتخاب و ارزیابی درISI

فرایند ارزیابی وانتخاب درISI فرایندی همه جانبه و کامل می باشد.مجلاتی که خواستار پیوستن به این استاندارد می باشند می بایست 3 شماره آخرین انتشارخود را به آن موسسه ارسال نمایند. هر مجله علمی قبل از انتخاب شدن و فهرست شدن در ISIیکسری مراحل ارزیابی را پشت سر می گذارد. ازجمله عوامل مورد ارزیابی عبارتند از:

نکته : چند نكته اساسي در ارسال مقاله isi به نشريات علمي به ياد داشته باشيد كه قبل از ارسال چكيده مقاله خود به يك مجله، ابتدا فرم نحوه نگارش مقاله isi را از آن مجله دريافت نموده و چكيده خود را در قالب آن فرم تهيه و تايپ نماييد (به عنوان مثال تعداد كلمات، فونت، تعداد خطوط، فاصله خطوط از كناره هاي صفحه و…)

مهترين معيارهاي ISI براي نمايه كردن مجله ها چيست؟

در سايتISI چهار مورد به عنوان ملاك هاي اصلي نمايه شدن مجله آمده است كه عبارتند از:

موارد فرعي هم وجود دارد كه شامل اين موارد است :

نکته : البته موارد فرعي، نمره اضافه دارد و در قبولي يا رد مجله از طرفISI نقش بازي نمي كند.

دلايل عدم پذيرش چكيده يك مقاله isi در نشريات علمي

1) ابهام در موضوع مقاله و وجود تعداد زياد مقالات مشابه پيشين       

2) عدم تبيين زمينه اصلي تحقيق         

3) نمونه گيري نامناسب         

4) عدم رعايت اصول مقاله نويسي مورد نظر نشريه        

5) عدم ذكر صحيح ارقام آماري         

6) فقدان بحث و پرداختن به نتايج         

7) چكيده هاي خيلي كوتاه و خيلي زياد      

8) بي دقتي در تهيه متن (غلط تايپي ، اشتباهات متن)            

9) عدم ارتباط موضوع مقاله با رويكرد نشريه

مقاله isi

ضریب تاثیر Impact Factor

ارزش یک مقاله isi بر مبنای میزان تاثیر آن بر مقالات بعدی تعیین می شود براساس تحقیقات انجام شده، مقالاتی که در حوزه خود موثرتر بوده اند به دفعات بیشتری مورد استناد قرار گرفته اند. ضریب تاثیر اولين بار در سال 1995 توسط گارفيلد بنيان‌گذار موسسه ISI مطرح شد Impact Factor ميانگين تعداد ارجاعات به يك‌ مقاله isi در يك مجله علمي در طول يك دوره زماني معين‌ تعريف‌ شده ‌است.

Impact Factor چگونه محاسبه می‌شود؟

اگر یک ژورنال در سال 2012 ضریب تاثیر 3 داشته باشد، آنگاه مقالات منتشر شده آن در سال های 2010 و 2009 بطور میانگین، 3 بار در سال 2012 مورد ارجاع قرار گرفته اند. ضریب تاثیر یک ژورنال در سال 2012 به روش زیر محاسبه می شود. A : تعداد دفعاتی که مقالات منتشر شده در 2009 و2010 توسط ژورنال های نمایه شده در سال 2012 مورد استناد (ارجاع) قرار گرفته اند. B : تعداد کل ” مقاله های قابل ارجاع” آن نشریه در سال های 2009 و 2010 ضریب تاثیر 2008 = A/B به اين ترتيب ميانگين فراواني استناد به يك مقاله در مجله مورد نظر محاسبه مي‌گردد. به عبارت ديگر و در يک نمای ساده، Impact Factor بيان‌گر آن است که به طور متوسط، هرمقاله منتشر شده در يک مجله چند بار مورد ارجاع قرار گرفته است. (در يک بازه زمانی دو ساله).

لیست ژورنالهای آی اس آی

لیست ژورنالهای آی اس آی به تمام ژورنال هایی که در تامسون رویترز منتشر شده  ISI  اطلاق میشود  و در لیست ژورنالهای آی اس آی  قرار میگیرد ،  این نامگذاری با استناد به نام قدیمی موسسه Institute for Scientific Information صورت پذیرفته است.   با توجه به تنوع کیفی نمایه های تحت پوشش تامسون رویترز ، نمایه های آی اس آی  دارای ضریب تاثیر به 3 دسته مجزا با حوزه های متفاوت تقسیم شده اند که شامل :

لیست مجلات ISI  را از کجا پیدا کنیم ؟

برای اینکه بدانیم آیا یک مجله در آی اس آی نمایش داده شده به  چند روش را می توان تلاش کرد:

 

جهت دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل کنید نام و نام خانوادگی :*شماره تماس :*قصد ادامه تحصیل درکدام کشور رادارید :* jQuery(document).bind(‘gform_post_render’, function(event, formId, currentPage){if(formId == 2) {} } );jQuery(document).bind(‘gform_post_conditional_logic’, function(event, formId, fields, isInit){} );jQuery(document).ready(function(){jQuery(document).trigger(‘gform_post_render’, [2, 1]) } );

باسلام و احترام لطفا در خصوص مقاله ISI راهنمايي كنيد

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Post comment


دسته بندی :
مقاله نویسی

در دنیای تحقیقات و پژوهش‌های حرفه‌ای که اساتید، محققان و دانشجویان با آن سروکار دارند، همیشه حرف از نوعی مقالات موسوم به isi هم هست. شما هم حتما چیزهایی در این‌باره شنیده‌اید.

اگر می‌خواهید به‌طور حرفه‌ای و دقیق وارد دنیای مقاله‌نویسی و پژوهش‌هایی شوید که خریدار و طرف‌دار جهانی دارند باید بیشتر درباره مقالات isi اطلاعات کسب کنید. در این نوشته از تمام نکات مربوط به isi و مطالب پیرامونش مطلع خواهید شد. با ما همراه باشید.

 

فهرست محتوا

مقاله isi

برای آشنایی بیشتر با مقاله ISI باید ابتدا با مفهوم لغت ISI و نقشی که دارد آشنا شوید. ISI مخفف Institute for Scientific Information به معنای موسسه اطلاعات علمی است.

این موسسه در سال ۱۹۶۰ توسط فردی به نام یوجین گارفیلد تاسیش شد و سپس در سال ۱۹۹۲ از سوی موسسه علمی تامسون خریداری شد و همه آن را به نام Thomson ISI می‌شناسند. کار این موسسه ارائه خدمات مربوط به چاپ مقاله و نشریات است.

لغت ISI برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتری کاملا آشنا است چرا که برای پیشرفت در مقطع تحصیلی و افزایش رتبه علمی‌شان نیاز دارند تا مقالات علمی خود را به این موسسه ارسال کرده و پذیرفته شوند. تمامی مقالات ISI به زبان انگلیسی نوشته می­‌شوند بنابراین نویسندگان مقالات باید اطلاعات و دانش قوی در نگارش مقاله به زبان انگلیسی داشته باشند.

 

اصلا در همین ابتدای کار، اجازه بدهید که درباره مقاله isi تعریف و توضیحی ارائه بدهیم تا بدون اینکه معطل شوید، ماجرا دست‌تان بیاید و بدانید که وقتی از مقاله isi حرف می‌زنیم، دقیقا از چه چیزی حرف می‌زنیم.

در دنیای پژوهش و مقاله‌نویسی هم مانند هر زمینه دیگری نیاز به وجود معیار و بستری است که دست به رتبه‌بندی و سنجش میزان اعتبار آثار منتشرشده از سوی دانشجویان، اساتید و به‌طور کلی محققان بزند. همان‌طور که قبل‌تر هم گفته شد در دنیای علم، موسسه‌ای به نام isi یا موسسه اطلاعات علمی(institute for scientific information) وجود دارد که سعی می‌کند، مقالات علمی در حوزه‌های مختلف را از نظر اعتبار بررسی کند و خدماتی در زمینه نمایه‌سازی مجلات و مقالات ارزشمند ارائه نماید.

شیوه کار این موسسه به این شرح است که به‌طور سالیانه اقدام به بررسی مجلات انگلیسی‌زبان می‌کند و اگر مجلات با معیارهایش سازگاری داشته باشند، آنها را به عنوان نشریه‌هایی معتبر معرفی می‌کند و به فهرست خود اضافه می‌نماید.

بیش از ۱۵۰۰ مجله در هر سال به فهرست این موسسه اضافه می‌شود. اما این را هم باید بدانید که اگر مجله‌ای به پانتئون مجلات پایگاه isi اضافه می‌شود، این حضور تا ابد نخواهد بود و امکان دارد که سال بعد نتواند معیارهای حضور را حفظ کند و از فهرست خارج شود.

در حال حاضر، چیزی در حدود ۲۰هزار مجله در پایگاه isi نمایه شده‌اند. این موسسه یعنی isi با اقداماتی که در خصوص شناسایی و فهرست‌بندی مجلات انجام می‌دهد، نقش مهمی در تسهیل پیش‌برد تحقیقات در دنیا دارد. ضمن اینکه می‌تواند اساتید و پژوهشگران مختلف را در زمینه‌های علمی گوناگون به هم پیوند بدهد. سوال اینجاست که یک مجله چطور می‌تواند در فهرست isi قرار بگیرد؟ دلایلی برای پذیرش یک مجله در فهرست این موسسه وجود دارد:

 

به‌عبارت دیگر، مجله‌ای می‌تواند از سوی موسسه isi پذیرش شود و لقب مجله‌isi را یدک بکشد که از سوی هیأت داوری قوی و معتبر این موسسه تایید شود.

مجله‌ای که isi می‌شود، مقالاتی خواهد داشت که از آنها به عنوان مقالات isi یاد می‌شود. داشتن مقالاتی با این عنوان برای نگارنده آنها ارزش و اعتبار زیادی به همراه می‌آورد. کسی که در رزومه حرفه‌ای خود دارای چنین مقالاتی باشد، در موقعیت‌های مختلف مورد توجه قرار می‌گیرد. مثلا برای شرکت در آزمون‌های مصاحبه دکتری یا پست‌دکتری، در هنگام پذیرش برای دانشگاه‌های خارجی و موارد متعدد دیگر، داشتن مقالات isi به رزومه افراد وجاهت و اعتبار می‌دهد. پس مقاله isi، مقاله‌ای است که در مجله‌ای به چاپ رسیده که از سوی موسسه‌ isi پذیرش شده است.

 

برای نگارش مقاله‌ای که از سوی ژورنال علمی معتبری پذیرفته شود، نیاز به رعایت نکاتی وجود دارد. پس اگر می‌خواهید مقاله عملی‌تان از سوی مجله‌ای isi پذیرش شود باید به نکات زیر دقت کنید:

 

برای شروع نگارش مقاله‌ای که قرار است از سوی مجله‌ای معتبر و نمایه‌شده در پایگاه isi به چاپ برسد باید موضوعی مهم و قابل‌اعتنا انتخاب کنید.

اگر بنا باشد که موضوعی تکراری را با روش و نتیجه‌گیری قدیمی و کارشده نگارش کنید، شانسی برای موفقیت در پذیرش از سوی مجلات معتبر نخواهید داشت. زمانی می‌توانید از پذیرش مقاله‌تان از سوی مجلات مهم مطمئن شوید که سوژه‌هایی تازه، مهم و بحث‌برانگیز انتخاب کنید.

البته بحث‌برانگیزبودن همیشه دلیل موفقیت نخواهد بود و شاید در مواردی باعث بروز حساسیت‌هایی هم بشود و حساسیت‌هایی که پیرامون یک موضوع وجود دارد، مانع از رشد اثر علمی‌تان شود. در هر حال، موضوع و عنوانی که انتخاب می‌کنید باید جای کار و بررسی داشته باشد. پس در انتخاب موضوع و بعد از آن عنوان دقت کافی به خرج بدهید. عنوان مقاله هم بسیار مهم است و می‌تواند نظرات داوران و دبیران یک مجله را به سمت اثر علمی‌تان جذب کند.

بعد از اینکه موضوع مشخص شد و تحقیقات خود را پیرامون آن پیش بردید باید دست به نگارش اثر بزنید. زمانی می‌توانید موفق و پیروز در مسیر تولید مقالات گام بردارید که محتوای پژوهش علمی‌تان را به صورت شفاف و دقیق بنویسید. ضمن اینکه، لازم است بدانید که مجلات isi به زبان انگلیسی هستند و برای چاپ اثر خود در آن، نیازمند نگارش به زبان انگلیسی روان هستید.

نگارش صحیح و مناسب مقاله به زبان انگلیسی بسیار مهم‌تر از آن است که فکرش را می‌کنید. چرا‌؟ چون حتی اگر محتوای علمی پژوهش و مقاله‌تان بسیار درست و مناسب باشد اما نتوانید آن را به شکل و شیوه‌ای مناسب به زبان انگلیسی ترجمه کنید، در رسیدن به نتیجه مطلوب یعنی پذیرش از سوی مجلات isi بازخواهید ماند. یکی از مهم‌ترین ابعاد نگارش مقاله خارجی، رعایت اصول نگارشی و دستوری و البته محتوایی انگلیسی در ترجمه مقاله است. اگر خودتان هم به زبان انگلیسی واقف نیستید، باید از مترجمان و موسسات خبره‌ای کمک بگیرید که توانایی و تجربه کافی در عرصه ترجمه دارند.

روایت روند تحقیقات و پرداخت محتوا هم بسیار حائز اهمیت است. در بسیاری از مواقع، لکنتی که در ارائه نتایج و بسط‌دادن به موضوع در مقالات وجود دارد، مانع از پذیرش آنها در مجلات معتبر می‌شود. بعد از اینکه بدنه و نتایج پژوهش به‌خوبی در مقاله منعکس می‌شود، نوبت به رعایت ساختار مجلات موردنظر و در نظرگرفتن استناددهی صحیح می‌رسد.

باید بتوانید منابع و مآخذ معتبری برای متن مقاله خود پیدا کنید و در نگارش و چارچوب‌بندی بخش‌های مختلف کار هم از دستورالعمل‌های موردنظر مجله موردنظرتان کاملا پیروی کنید. شیوه ارسال و نکات مرتبط با آن را یاد بگیرید و به‌دقت پیگیری کنید. در این صورت است که احتمال پذیرش مقاله و نشر آن در مجله‌ای isi میسر و شدنی خواهد بود.

 

نکته مهمی درباره مقالات isi  وجود دارد که باید بدانید. به‌طور کلی، به تمام ژورنال‌هایی که در پایگاه موسسه تامسون رویترز نمایه می‌شوند، isi  می‌گویند. اما نمایه‌ها به دو دسته‌بندی تقسیم می‌شوند:

 

برای اینکه به تفاوت این دو نمایه پی ببرید، لازم است که درباره ضریب‌تاثیر برایتان توضیحاتی بدهیم.

ضریب‌تاثیر معیاری است که به واسطه آن، تعداد استنادات یا همان مرجع‌خوردن‌های مقالات یک ژورنال را به‌طور میانگین نشان می‌دهند. هر چقدر که این شاخص بیشتر باشد، ارزش و اعتبار مجله هم بالاتر خواهد رفت. چون بالابودن شاخص ضریب‌تاثیر برای هر ژورنال نشان می‌دهد که تعداد سایتیشن‌ها (citation) یا همان استناد مقالات دیگر به مقالات موجود در مجله زیاد بوده است. مجلات jcr به‌طور سخت‌گیرانه‌تری اقدام به پذیرش مقالات می‌کنند.

 

همان‌طور که پیش‌تر هم اعلام شد، مقالات isi  از معتبرترین آثار علمی هر فرد به‌حساب می‌آیند. اعتباری که وجود این دسته از مقالات می‌تواند به رزومه‌تان اضافه کند، بسیار زیاد است. برای مثال:

 

یکی از معیارهای میزان تولید علم در هر کشوری، مقالات علمی است که نگارش و منتشر می ­شوند. هرقدر کیفیت این مقالات بالاتر باشد می‌توان به آینده علمی آن کشور امیدوارتر بود. پیش­تر با انواع مقالات علمی آشنا شدید. اما مقالات isi از درجه و مرتبه بالاتری برخوردارند چرا که isi معیاری برای اعتبار یک مقاله علمی محسوب می­‌شود. بنابراین نوشتن یک مقاله isi تفاوت­‌های اندکی با مقالات دیگر دارد که باید به آن ­ها توجه کرد.

اصول اولیه مقاله‌نویسی که در راهنمای نوشتن مقاله عنوان شد، در این مقالات نیز باید رعایت شود. رعایت ساختار و چارچوب مقالات isi بسیار مهم است. اگر بهترین محتوای تخصصی را هم فراهم نمایید اما آن را به شکل و شیوه‌ای مناسب در اختیار عموم قرار ندهید، شانس اینکه اثرتان مورد توجه قرار بگیرد، بسیار اندک خواهد بود.

 

ویدیوی زیر برای محققان تازه‌کار است که در حال نگارش یک تحقیق، پایان‌نامه یا مقاله هستند. هدف اصلی این ویدیو کمک به شما در نگارش یک مقاله به‌صورت شفاف و قابل خواندن است.

هدف اساسی گفتمان علمی فقط ارائه اطلاعات و افکار نیست بلکه ایجاد ارتباط واقعی است. بنابراین نوشتن متون علمی نه تنها یک علم بلکه یک هنر است. زبان می تواند آنچه شما می نویسید را محدود یا تقویت کند. بنابراین، نوشتن ساختاریافته سردرگمی را محدود می‌کند و ارتباط روشنی را فراهم می‌کند.مقاله isi

در این ارائه، شیدی اتیا توضیح می‌دهد که چگونه می‌توانید پاراگراف‌ها و جملات خود را سازمان‌دهی کنید و از عناوین و سرفصل‌های داخلی به‌درستی استفاده کنید.

 

 

هر مقاله­ ای که در موسسه ISI به چاپ می­ رسد باید مشخصات خاصی داشته باشد که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم.  اجازه بدهید که در ابتدا بخش‌های مختلف یک مقاله isi  را نام ببریم:

 

عنوان مقاله باید کوتاه، شفاف و دارای کلمات کلیدی پژوهشی باشد. عنوان نباید بیشتر از ۲۰ کلمه باشد در این صورت نمره ارزشیابی مقاله ISI را کاهش می‌­دهد. عنوان مقاله باید چیزی را بیان کند که قرار است حین انجام پژوهش بدست آید و بتواند با کمترین تعداد کلمات، محتوای مقاله را گزارش کند. به اشتباهات املایی و دستوری در عنوان مقاله ISI دقت داشته باشید. لازم است که در عنوان مقاله سه جز اصلی، متغیرهای به کار رفته، نوع ارتباط بین متغیرها و جامعه هدف مطرح شود. در پژوهش­‌های تجربی و شبه آزمایشی، لازم است که متغیرهای مستقل و وابسته در عنوان مقاله موجود باشند.

 

چکیده که برگردان لغت انگلیسی Abstract است یکی از مهم ­ترین بخش‌­های یک مقاله ISI است و باید بسیار قوی و دقیق نوشته شود. ضمن اینکه اطلاعات کلی درباره تمام مراحل کار را در اختیار بگذارد. چکیده‌ها خوانا و عاری از هرگونه ابهامی نوشته می‌شوند. در این بخش به عنوان، روش انجام کار، مراحل آن و در نهایت نتایج به‌دست آمده به طور مختصر و مفید اشاره می‌شود. چکیده یک مقاله ISI را در یک پاراگراف، یا حداکثر ۲۵۰ کلمه  بنویسید.

 

مراحل چکیده نویسی برای مقاله ISI

ابتدا باید با متن مقاله و موضوع پژوهش آشنایی کامل داشته باشید؛

 

بخش­‌های مختلف یک چکیده

به بخش‌های مختلف چکیده مقاله دقت کافی داشته باشید:

 

بیان مساله

این بخش حدود ۲ تا ۳ خط از چکیده را در بر می‌گیرد و با مقدمه آغاز می­‌شود. در این بخش مساله را به شکل سوالی و بدون ابهام مطرح کنید. در بیان مساله از به کاربردن اصطلاحات و واژگان ارزشی خودداری نمایید.

 

روش تحقیق

در این بخش نیز باید حدود ۲ تا ۳ خط به نوع، محل، دوره، جامعه تحقیق، روش انتخاب حجم نمونه و نوع آزمون آماری اشاره شود. یک محقق فقط با تکیه بر روش تحقیقاتی است که می­تواند حرف و ایده خود را اثبات کند.

 

نتایج تحقیق

این قسمت نیز حدود ۳ تا ۴ جمله از چکیده را شامل می‌شود و حاوی نتایج فرضیه‌­های تایید یا ردشده است.

 

کلمات کلیدی

کلیدواژه‌ها بین ۳ تا ۵ کلمه هستند و باید با ویرگول از یکدیگر جدا شوند. در این قسمت کلماتی را از عنوان مقاله انتخاب کنید که خواننده ممکن است برای جستجوی مقالاتی با موضوع شما آنها را انتخاب کند. با این کار است که می‌توانید احتمال خوانده‌شدن مقاله‌تان را افزایش بدهید.

 

اگر به توضیحات بیشتر احتیاج دارید، این مطلب به شما کمک می کند تا برای مقاله خود، یک چکیده موثر بنویسید. حتما کلیک کنید و بخوانید : روش نوشتن چکیده برای مقاله علمی (راهنمای کامل + نمونه)

 

همانند سایر مقالات ، مقدمه مقاله ISI نیز باید طوری نوشته شود که مخاطب را به خواندن مطلب ترغیب نماید. ابتدا موضوع مقاله خود را از قول منابع معتبر تعریف کنید. هرچه این منبع معتبرتر باشد خواننده بیشتر به خواندن آن علاقه‌مند می‌‌شود. پس از آن با طرح سوال و جواب از پژوهش‌های محققان دیگر پژوهش خود را توضیح بدهید.

در تمامی این قسمت­‌ها قیدکردن ترتیب سال­‌های انجام پژوهش‌­های قبلی الزامی است. بسیار مهم است که بتوانید پژوهش‌های قبلی را کامل و با رفرنس‌دهی به مرجع مربوطه توضیح دهید در غیر این صورت مقاله شما اعتبار کافی برای مقاله ISI را نخواهد داشت.

 

نکاتی که باید به طور کلی در مقدمه مقاله ISI قرار بگیرند شامل موارد زیر می ­شود:

دقت داشته باشید که در مقدمه مقاله ISI به طور مکرر از یک نفر نام نبرید چرا که در این صورت به نظر می‌رسد که از منابع اندکی بهره برده‌اید.

 

در این بخش تمام کارهایی بیان می‌­شود که محقق برای نوشتن مقاله انجام داده است؛ مثلا موادی که به کار برده یا نمونه­‌هایی که برای یک کار گرفته شده است. روش تحقیق برای چاپ مقاله ISI بسیار مهم است. برای نوشتن روش تحقیق حتما با متخصصین آمار مشورت کنید. در مطالعات آزمایشگاهی اصولا حجم کار علمی بالاست و در نتیجه مراحل مختلفی برای تحقیق و پژوهش انجام می‌گیرد. در نتیجه می‌­توان بین یک ستون تا دو صفحه برای آن در مقاله در نظر گرفت.

 

در این بخش از مقاله ISI نیز باید به نتایج فردی و نتایجی که قبلا در پژوهش‌­های مرتبط با موضوع انجام شده اشاره شود. این نتایج باید کامل و خوانا بیان شوند. در قسمت نتایج تحقیق، نویسنده دستاوردهای خود را با محققان دیگر مقایسه می­‌کند. برای بالا بردن اعتبار علمی مقاله ISI بهتر است در این بخش تا جایی که می‌توانید به بحث درباره پژوهش‌های تازه و به‌روز بپردازید. همچنین محدودیت­‌های پژوهش را ذکر کنید و برای پژوهش‌های آینده پیشنهاداتی ارائه دهید.

 

این بخش کاملا اختیاری است و الزامی برای انجام این کار وجود ندارد. بهتر است در انتهای مقاله پیش از اعلام منابع قرار بگیرد. می­ توانید در آخر مقاله خود در چند جمله کوتاه از اساتید، دوستان و آشنایان خود تشکر کنید.

 

همانطور که در آخر تمام ملاقات، کتاب­‌ها و نوشته ‌ها به منابع آن­ها اشاره می‌­شود، رفرنس یا منابع یکی از مهم‌ترین و اصلی­‌ترین بخش­‌ها در نوشتن یک مقاله ISI محسوب می­‌شود. منابع باید کاملا دقیق نوشته شوند و هیچ نکته‌ای از جمله نام نویسنده، تعداد صفحات و نام مجله از قلم نیافتد. کوچک­‌ترین ایرادی در این بخش می­تواند اعتبار مقاله شما را برای پذیرفته شدن بعنوان یک مقاله ISI از بین ببرد.

در نهایت باید این نکته را در نظر داشته باشید که محتوای مقاله ISI شما باید طوری تنظیم شود که تمامی بخش‌های آن از جمله صفحه اول، چکیده، متن اصلی، فهرست منابع و جداول بیشتر از ۱۵ صفحه نشوند.

 

 

 

 

هزینه نوشتن مقاله isi رقمی کلی و مشخص ندارد. در واقع، برای اینکه بتوانید مقاله‌ای را تهیه و در قالب isi در مجله‌ای معتبر به چاپ برسانید، امکان دارد که درگیر هزینه‌های رنگارنگی شوید که بسته به خودتان و توانایی‌هایتان در زمینه تولید مقاله متغیر باشد.

برای مثال، نگارش مقاله باید به زبان انگلیسی صورت بگیرد. خب! اگر خودتان به زبان انگلیسی تسلط کافی داشته باشید، دیگر نیازی نخواهد بود که کار را به موسسات ترجمه بسپارید و در قبال آن، هزینه بپردازید. این را هم بدانید که هزینه دریافتی موسسات و مترجمان از شما بنا به موضوع مقاله، رشته تخصصی‌تان و حجم اثر متنوع خواهد بود. عوامل مختلفی در تعیین هزینه ترجمه مقاله isi نقش دارند.

مثلا میزان تسلط و تبحر نویسنده یا زمان و موعد تحویل مقاله هم می‌تواند قیمت را بالا و پایین کند. استفاده از خدمات ویرایشی یا بررسی مواردی مانند سرقت ادبی در یک مقاله هم هزینه‌هایی به همراه خواهد داشت.

بعد از اینکه به تمام این موارد رسیدگی می‌کنید و مقوله ارسال مقاله را پشت سر می‌گذارید، با گزینه دیگری روبه‌رو می‌شوید که هزینه چاپ مقاله در مجله isi است.

معمولا مجلات isi برای انتشار آثار علمی از نویسنده هزینه‌ای دریافت می‌کنند که برای نویسنده ایرانی چندان ارزان نخواهد بود. معمولا برای چاپ اثرتان در مجله‌ای معتبر باید حوالی ۵ میلیون تومان یا بیشتر بپردازید. این هزینه در قالب ارزهای خارجی از شما دریافت می‌شود و بنابراین، برای ارسالش هم نیازمند هستید که از کارت‌های اعتباری خارجی، حساب‌های بین‌المللی یا دوستان و آشنایانی کمک بگیرید که در خارج از کشور زندگی می‌کنند.

به‌عبارت ساده‌تر، بدانید که هزینه چاپ مقالات isi چندان اندک نیست. یادتان باشد که مقالات به دو دسته دسترسی‌آزاد(open-access) و دسترسی‌غیرآزاد(close-access) تقسیم‌بندی می‌شوند. اگر دسترسی عموم مخاطبان به مجله آزاد باشد، هزینه‌ای از مخاطبان و خواننده‌ها برای دسترسی به مقالات یک مجله دریافت نمی‌شود و در عوض، نویسنده برای چاپ اثرش باید هزینه‌ای را پرداخت کند.

در صورتی که مجله دسترسی غیرآزاد داشته باشد، خوانندگان هزینه چاپ مقالات را می‌پردازند و معمولا نویسنده برای انتشار اثرش در مجله نیازی به پرداخت پول و هزینه نخواهد داشت. تصور اشتباهی هم میان برخی از افراد وجود دارد که معتقدند، مجلات غیررایگان یا در اصطلاح خودشان پولی از کیفیت کمتری نسبت به موارد غیرپولی برخوردارند. چنین چیزی صحت ندارد.

 

برای دیدن فهرست مجلات معتبر isi که مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم قرار دارند، بهتر است که سری به نشانی زیر بزنید. در این فهرست می‌توانید مجلات مختلف isi  را مشاهده کنید و بعد با مراجعه به مواردی که به رشته و حوزه تخصصی‌تان مرتبط‌اند، اقدام به مرور مقالات isi کنید.

فهرست نشریات معتبر isi

 

برای اینکه مقاله‌ای را در مجلات isi به چاپ برسانید باید مراحل زیر را طی کنید:

در آغاز، باید حواستان باشد که خواستار چاپ مقاله‌تان در چه ژورنالی هستید. لازم است، ژورنالی که انتخاب می‌کنید دارای چشم‌انداز کاری در زمینه‌ای باشد که شما مطلب و محتوای‌تان را آماده کرده‌اید.

به عبارت دیگر، چشم‌انداز یا اصطلاحا اسکوپ کاری مجله باید با موضوعی که شما کار می‌کنید، یکسان باشد. در غیر این صورت، احتمال پذیرش بسیار اندک خواهد بود.

پس در انتخاب مجله مناسب دقت‌نظر زیادی به خرج بدهید. بعد از انتخاب، مرحله ارسال یا سابمیت(submit) مقاله به مجله موردنظرتان است. پس از اینکه مقاله را برای تحریریه مجله ارسال کردید، تحت‌نظر داوران قرار می‌گیرد. اگر مقاله برای مجله مناسب نباشد و اصطلاحا در اسکوپ آن تعریف نشود، سریعا رد می‌شود و تکلیف‌تان هم معلوم می‌گردد. اگر هم که چشم‌انداز همسو باشد که اثرتان برای داوری به دست داوران سپرده می‌شود.

 

در مرحله داوری، چند رویداد محتمل است:

اگر مقاله‌ای رد شود که دیگر هیچ. اما اگر مقاله نهایتا پذیرفته شود، ایمیلی به نویسنده ارسال می‌گردد که از سوی سردبیر مجله است. در این پیام خبر پذیرش نهایی قرار دارد و آخرین مراتب هماهنگی برای تدوین و آماده‌سازی نهایی مقاله با نویسنده مطرح می‌شود.

 

لیست تمامی مجلات ISI که به مجلات معتبر تامسون رویترز نیز مشهور است هر سال توسط موسسه تامسون در اختیار دانشمندان و محققان سراسر جهان قرار می‌گیرد. این لیست در سایت تامسون رویترز وجود دارد و می‌توانید با جست‌وجو کردن به آن­ها برسید و بدانید هر مجله کدام یک از پوشش های ISI را داراست.

از طریق لینک زیر هم امکان بررسی مجلات مختلف isi  را خواهید داشت:

مجلات isi سال ۲۰۲۰ میلادی

 

برای حضور حرفه‌ای در دنیای تخصصی رشته خودتان باید با مقاله‌نویسی برای مجلات معتبر مانند مجلات isi آشنا باشید. ساختار مقالات و مجلات آن را بشناسید و با مطالعه آثاری که در زمینه رشته‌ تخصصی‌تان نوشته می‌شوند به سبک و سیاق نگارش آشنا شوید. شاید در آغاز راه، مسیری سخت را برای نوشتن مقالات isi متصور شوید. اما این‌طور نیست.

در صورتی که همه‌چیز را یاد بگیرید و شروع به نوشتن کنید، همه‌چیز برایتان آسان می‌شود. در واقع، تمرین و تجربه به شما کمک می‌کند تا محتوایی درجه‌یک و مناسب تولید نمایید؛ محتوایی که از سوی مجلات معتبر مختلف مورد استقبال قرار می‌گیرد.


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید

همراه ما باشید

اگر هنوز ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال نکرده‌اید، همین الان وارد تلگرام و اینستاگرام شوید و به جمع صدها دنبال‌کننده رایت می بپیوندید.

علاوه بر به اشتراک‌گذاشتن آخرین مطالب مفید و کاربردی سایت، تخفیف‌های ویژه و باورنکردنی ترجمه و ویرایش تخصصی، از این به‌بعد به‌صورت محدود فقط و فقط در تلگرام و اینستاگرام منتشر می‌شوند. 

فراموش نکنید این مطلب را به اشتراک بگذارید!

                     

22 Comments

توضیحاتتون عالی بود ممنونم

خواهش می کنم علی جان،
خوشحالیم که مطلب فوق مفید واقع شده است.

در مورد موضوع دلخواه خودمون میتونیم مقاله بدیم یا باید در ارتباط با رشته تحصیلی باشه؟؟؟و اینکه کسیکه کارشناسی داره هم میتونه مقاله بده یا فقط مختص ارشد و دکترا هستش؟؟

سلام، معمولا مقالات ISI در مقطع کارشناسی ارشد و بالاتر، در حیطه رشته تحصیلی نگارش می شود.

واقعا عالی بود

سلام
ممنونم، نظر لطف شماست

سلام عالی بود بسیار سپاسگذارم . به همه چیز اشاره کرده بودید🌹

سلام
خواهش می کنم خوشحالیم که استفاده کردید 🙂

خیلی ممنون عالی بود

سلام، خواهش می کنم
خوشحالیم که مورد استفاده واقع شد 🙂

مطالب خیلی خوبی بود، یه سوال داشتم من دانشجو نیستم و مدرک کارشناسی دارم،ولی خیلی علاقه دارم مقاله ای اس ای بنویسم،ایا میتونم یا باید حتما دانشجو باشم

سلام، نظر لطف شماست ممنون.
نه حتما لازم نیست دانشجو باشید. اکثر مجلات بر اساس کیفیت و محتوای مقاله داوری می کنند. البته بهتر است پیش از ارسال به مجله، دستورالعمل های آن را بخوانید.
اما دانشجو بودن به شما کمک می کند تا تحقیقاتتان را با خطای کمتری به پایان برسانید.
بیشتر بخوانید: https://www.mdpi.com/2078-1547/8/2/20

سلام… لطفا منو راهنمایی کنید واقعا سردرگم هستم..
من میخواستم یه مقاله ISI بنویسم اما نمیدونم این مقاله باید به زبان فارسی باشه یا انگلیسی نوشته بشه؟؟؟
من از پایان نامم یه مقاله کنفرانسی دارم و توش از جداول نتیجه گیری استفاده کردم حالا موندم آیا میتوانم عنوان مقاله رو عوض کنم و محتوا و همچنین از جداول دیگه پایان نامم استفاده کنم؟؟؟؟
نحوه ارسال مقاله چطور هست؟؟؟
از کجا مجلات معتبر رو پیدا کنیم؟؟؟
و اینکه هزینه یک مقاله ISI چقدر هست؟؟؟؟

سلام وقت بخیر
بله حتما، برای اینکه پاسخ سوالاتتون رو دریافت کنین حتما این مقاله رو مطالعه کنین: چاپ مقاله

سلام واقعا مطالب خوب و مفیدی ارائه دادین . دستتون درد نکنه
یه سوال داشتم این مقالات باید چند صفحه باشه یا مهم نیست؟

سلام
خواهش می کنم، نظر لطف شماست.
محدودیتی در تعداد صفحات نیست، مگر اینکه مجله مدنظر محدودیتی داشته باشد. مثلا بیشتر از ۵ صفحه نباشد یا …

با سلام مطالب بسیار جالی بودند ولی اگه زیر سن قانونی باشیم چطور؟ آیا افدار ISI مقاله ی ما رو قبول می کنند که یک فرد زیر سن قانونی خودش نوشته و از جایی کپی نکرده؟

سلام، سن مهم نیست.
کپی‌‌برداری با نرم‌افزارهای بررسی سرقت ادبی بررسی می‌شود و چنان‌چه انجام شده بود مقاله شما رد خواهد شد.

سلام خدمت تان
آیا کسی بخواهد مقاله IsI بنویسد باید به زبان انگلیس نوشته شود یاخیر

سلام وقت بخیر،
بله مقالات آی اس آی به زبان انگلیسی نگارش می شوند.
می توانید به فارسی نگارش کنید و بعد برای ترجمه به ما ارسال کنید.

سلام
ممنون از توضیحات مفید و خوبتون
من دانش آموز ۱۵ ساله هستم
میخوام مقاله ISI,بنویسم ولی نمیدونم میشه یا نه
و حتما باید راجب رشته تحصیلی باشه؟

سلام خواهش می کنم،
برای قبول شدن در جامعه علمی بهتر است در زمینه تحقیقاتی و تحصیلی شما باشد.
برای شما آرزوی موفقیت داریم.

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

با عضویت در خبرنامه ایمیلی رایت می، جدیدترین و مفیدترین مطالب سایت را به‌همراه تخفیف‌های ویژه و مناسبتی در ایمیل خود دریافت نمایید:

ما هم مثل شما از اسپم متنفریم و ایمیل‌های اسپم و تبلیغاتی ارسال نخواهیم کرد


  


تمامی حقوق برای رایت می محفوظ است.

هشدار: با توجه به ایجاد وبسایت های مشابه و تقلبی به جای وبسایت های اصلی نشریات توسط افراد سودجو و همچنین فعالیت افراد متقلب که عموماً به صورت سیار و با عناوینی همچون خدمات آنلاین، خدمات غیر حضوری، دارای مجوز از وزارت علوم و … در فضای مجازی حضور دارند، اطلاعات تمامی ژورنال ها قبل از اقدام برای اخذ پذیرش و چاپ جهت بررسی و اعتبارسنجی در اختیار مشتریان گرامی قرار می گیرد.

شفاف سازی: هدف ما از ارائه خدمت صرفاً کسب درآمد یا چاپ یک مقاله یا کتاب بنام مشتری نیست بلکه در کنار موارد فوق آموزش نحوه جمع آوری داده ها، تحلیل و نتیجه گیری و ارائه آن به صورت یک سند علمی نیز در دستور کار ما قرار دارد. گرچه ممکن است برخی از مشتریان به دلایلی از قبیل عدم نیاز، ضیق وقت یا سایر محدودیت ها در آینده از آموزش های ارائه شده استفاده نکنند اما حداقل در این مقطع در جریان ساز و کار تولید علم قرار گرفته اند. به عبارت بهتر هدف نهایی ما از ارائه خدمات علمی و پژوهشی مشارکت هر چه بیشتر ما در زمینه تولید علم، افزایش بنیه علمی کشور و ارتقاء جایگاه ایران در رتبه بندی کشورهای تولید کننده دانش می باشد.

تحویل سفارش بر اساس کیفیت و زمان مورد نظر، ویرایش رایگان پس از تحویل در صورت لزوم

در هر لحظه از شبانه روز درخواست خود را مطرح نمایید، کارشناسان پشتیبانی آماده پاسخگویی به شما هستند

قبل از هر اقدام از مشاوره رایگان بهره مند شوید، سوالات خود را بپرسید و از کارشناسان خبره پاسخ بگیریدمقاله isi

تخصیص مشاور اختصاصی به تمامی سفارشات در صورت درخواست مشتری

دریافت هزینه بر اساس پیشرفت کار، پرداخت اقساطی و تدریجی جهت رفاه حال مشتریان و اطمینان بیشتر

تحویل سفارشات به صورت بخش به بخش جهت ارائه به استاد، دانشگاه و … و نظارت بیشتر بر نحوه انجام کار

ارائه یادداشت ها و برگه های تولید شده در هر سفارش در زمان تحویل سفارش برای افزایش تسلط

ارائه تکنیک ها و روش های انجام هر بخش از سفارش در صورت درخواست مشتری

امکان تماس مستمر با مولف، مترجم یا محقق هر سفارش جهت کسب نتیجه ایده آل

مؤسسهٔ اطلاعات علمی یا ISI (به انگلیسی: Institute for Scientific Information) مؤسسه‌ای با تمرکز بر علم‌سنجی و انتشارات علمی است که در سال ۱۹۶۰ توسط یوجین گارفیلد تأسیس شد. این مؤسسه توسط مؤسسهٔ علمی تامسون در سال ۱۹۹۲ خریداری و به‌عنوان Thomson ISI شناخته شد و اکنون نیز با نام Thomson Scientific شناخته می‌شود. مؤسسه اطلاعات علمی بخشی از شرکت Thomson Reuters است.

مؤسسهٔ ISI خدمات مربوط به پایگاه‌های دادهٔ فهرست کتاب‌ها و مقالات را ارائه می‌دهد. به‌طور اختصاصی این خدمات نمایه‌سازی، نقل‌قول‌ها و تحلیل آن‌ها است که توسط خود گارفیلد پایه‌گذاری شده‌است. این خدمات شامل نگهداری داده‌های ارجاع (citation)های مقالات هزاران نشریهٔ دانشگاهی است. این خدمات از طریق سرویس پایگاه دادهٔ ISI’s Web of Knowledge در دسترس است. این پایگاه داده به پژوهشگران این امکان را می‌دهد که بدانند کدام مقاله‌ها بیشتر مورد ارجاع قرار گرفته و چه مقالاتی از این مقاله مطلبی را نقل‌قول کرده‌اند.

آی‌اِس‌آی، سالانه گزارشی را تحت عنوان گزارش استنادی مجلات علمی که با سرواژه جِی‌سی‌آر (به انگلیسی: Journal Citation Reports) معروف است ارائه می‌کند که در آن، مجلات نمایه‌شده در بانک اطلاعاتی خود را بر اساس شاخصی با عنوان ضریب تأثیرگذاری رتبه‌بندی می‌کند. در حال حاضر ضریب تأثیرگذاری یکی از شاخص‌های اصلی برای اعتبار علمی مجلات علمی محسوب می‌شود.
مرجع رسمی بررسی اعتبار مجلات، وبگاه تامسون رویترز[۱] است. با داشتن یکی از اطلاعات زیر می‌توان اعتبار مجلات را بررسی نمود:

در صورتی که مجله مورد نظر در سایت تامسون رویترز نمایه شده باشد، جزئیات آن قابل مشاهده خواهد بود.[۲]

پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) به ارائه فهرستی از دانشمندان برتر دنیا می پردازد که هر دو ماه یکبار براساس آخرین تحولات در شبکه علم بین الملل روزآمد می شود. مرجعیت علمی مبنای گزینش دانشمندان برتر در پایگاه طلایه داران علم است. [۳]
مقاله isi

انتخاب یک درصد دانشمندان برتر جهان (Highly Cited Researchers) با بررسی بیش از یازده هزار مجله علمی و در ۲۱ حوزه موضوعی علوم و علوم اجتماعی صورت می‌گیرد و داده‌های مورد استفاده در تحلیل و انتخاب پژوهشگران یک درصد برتر از سامانه شاخص‌های اساسی علم ( ESI) و وب علوم (WOS) استخراج می شود. این داده ها یک دوره زمانی ده ساله را در بر می گیرند [۴]

[۵]

ای اس آی شاخص اصلی امتیازدهی اعضای هیات علمی، مقالات، پایان نامه ها و… در ایران است.

مقالات ISI نقش بسیار مهمی در فعالیت‌های علمی پژوهشگران داخل کشور ایفا می‌کند. در ایران بالاترین امتیاز به پژوهشگری تعلق می‌گیرد که بتواند مقاله خود را در مجله ISI چاپ نماید. طبق بخش نامه وزارت علوم نتیجه فعالیت‌های پژوهشی که به صورت مقاله‌های علمی چاپ می‌شوند بر اساس WOS (یا JCR) بودن یا ISI Listed بودن یا ISC بودن دارای امتیازات جداگانه هستند. به عنوان مثال اگر هزینه طرح پژوهشی از ۵ میلیون تومان بیشتر شود، مجری طرح باید دو مقاله مستخرج از طرح را در یک مجله WOS (یا JCR) چاپ نماید. اگر از ۱۰ میلیون تومان بیشتر شد ۳ مقاله و اگر موفق به چاپ مقاله نشد جریمه می‌شود.[نیازمند منبع]

دانشگاه‌های مختلف امتیازات خاصی را برای چاپ مقاله مستخرج از پایان‌نامه در نظر گرفته‌اند. همچنین دانشجویان خارج از کشور برای به تأیید رساندن مدرک خود در وزارت علوم باید یک مقاله مستخرج از رساله دکتری در مجلات WOS چاپ نمایند (مراجعه شود به آخرین بخشنامه در سایت وزارت علوم). [نیازمند منبع]

دانشگاه‌های مختلف امتیازات خاصی را برای چاپ مقاله مستخرج از پایان‌نامه در نظر گرفته‌اند. همچنین دانشجویان خارج از کشور برای به تأیید رساندن مدرک خود در وزارت علوم باید یک مقاله مستخرج از رساله دکتری در مجلات WOS چاپ نمایند (مراجعه شود به آخرین بخشنامه در سایت وزارت علوم). مقالات ISI نقش بسیار مهمی در فعالیت‌های علمی پژوهشگران داخل کشور ایفا می‌کند.[۶]

در ایران دسترسی به مقالات isi به دلیل تحریم‌های علمی وجود ندارد. در این میان سایت‌هایی وجود دارند که دسترسی به این مقالات را برای محققین ایرانی فراهم کرده‌اند. اگر چه اطلاعات علمی مهم به تمامی زبان‌ها برای چاپ مقاله انجام می‌شود، اما موارد ذکر شده باید به زبان انگلیسی باشد تا تحت داوری و ارزیابی ISI قرار گیرد زیرا ارزیابی کنندگان مجلات علمی در ISI نمی‌توانند عناوین و منابع بکار رفته در مقالات را به زبان انگلیسی ترجمه کنند. داوری علمی و تخصصی مقالات چاپ شده در مجله توسط داوران نام آشنای علمی از جمله عمده‌ترین موارد مورد توجه ارزیابی کنندگان است که گویای اعتبار و غنای علمی مجله است.[۷]


امتیازدهی برای اعضای هیات علمی دانشگاه و اساتید متفاوت از افرادی است که قصد شرکت در مصاحبه دکتری را دارند. در مصاحبه دکتری بیشتر بر تعداد مقالات تاکید می‌شود.

تعداد کم و محدودی از دانشگاه ها به جایگاه فرد در مقاله توجه دارند اما در امتیازبندی اعضای هیئت علمی یا انتخاب دانشجوی نمونه و مواردی مانند آن، ترتیب نفرات در بخش نویسندگان مقاله نقشی اساسی دارد.

مقاله isi
مقاله isi
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *