نمونه قرارداد اجاره مسکن

نمونه قرارداد اجاره مسکن
نمونه قرارداد اجاره مسکن

برای مشاوره نمونه قرارداد اجاره آپارتمان

برای مشاوره نمونه قرارداد اجاره آپارتمان

 

طبق قانون ، تعریف عقد اجاره به این صورت آمده است : ” اجاره عقدی است که به موجب آن مستاجر مالک عین منافع عین مستاجره می شود ” . عقد اجاره یکی از رایج ترین عقودی است که در کشور ما منعقد می شود و به همین دلیل ، قانون گذار با توجه ویژه به آن ، قواعد و مقررات خاصی را بر آن حاکم کرده است . از این رو افراد برای آگاهی نسبت به اینکه چگونه یک قرارداد اجاره را منعقد کنند ممکن است با ابهامات و مشکلاتی رو به رو شوند .

به همین مناسبت ، در ادامه این مقاله قصد داریم برای آشنایی نسبی با نحوه اجاره کردن آپارتمان و نحوه انعقاد قرارداد اجاره منزل یا مسکن ،  به ارائه یک نمونه قرارداد اجاره آپارتمان که در واقع نمونه قرارداد اجاره خانه است بپردازیم . نمونه قرارداد اجاره مسکن

اطلاع از احکام و شرایط مربوط به انعقاد قرارداد اجاره آپارتمان زمانی مفید واقع می شود که نمونه ای از قرارداد ارائه شده و موضوعات درج شده در آن مورد توجه قرار گیرد . البته قرارداد اجاره آپارتمان و منزل متعدد است ؛ با این حال نمونه قرارداد اجاره مسکن که در ادامه این مقاله  آورده می شود ، بر اساس استانداردهای سازمان ثبت اسناد و املاک کل کشور است که اگر طرفین قرارداد بخواهند می توانند در صورت توافق بندهایی را از آن حذف و یا به آن اضافه کنند .

 

ماده 1 –  طرفين قرارداد 

1 – 1 ) موجر/ موجرین ……….. فرزند ……….. به شماره شناسنامه ……….. صادره از ……….. كد ملي ……….. متولد ……….. ساكن ……….. تلفن ……….. 

با وكالت / قيوميت / ولايت / وصايت ……….. فرزند ……….. به شماره شناسنامه ……….. متولد  ……….. به موجب ………..

2 – 1 ) مستاجر/مستاجرین ……….. فرزند  ……….. به شماره شناسنامه ……….. صادره از ……….. كد ملي ……….. متولد ………..  ساكن ……….. تلفن ………..

با وكالت / قيوميت / ولايت / وصايت ……….. فرزند ……….. به شماره شناسنامه ……….. متولد  ……….. به موجب ………..

 

ماده 2 –  موضوع قرارداد و مشخصات مورد اجاره 

عبارت است از تملیک منافع ……….. دانگ/دستگاه/یک باب ……….. واقع در  ……….. دارای پلاک ثبتی شماره ……….. فرعی از  ……….. اصلی ……….. بخش ……….. به مساحت ……….. متر مربع دارای سند مالکیت به شماره سریال ……….. صفحه ……….. دفتر ……….. به نام ……….. مشتمل بر ……….. اتاق خواب با حق استفاده برق / آب /گاز به صورت اختصاصی/ اشتراکی / شوفاژ روشن /غیر روشن / کولر / پارکینگ ……….. فرعی به متراژ ……….. متر مربع / انباری فرعی ……….. به متراژ ……….. متر مربع تلفن دایر/غیر دایر به شماره ……….. و سایر لوازم و منصوبات و مشاعات مربوطه که جهت استفاده به رویت مستاجر/مستاجرین رسیده و مورد قبول قرار گرفته است.

 

ماده 3 –  مدت اجاره

مدت اجاره  ……….. ماه/سال شمسی از تاریخ  … / … / …13 الی … / … / …13 می باشد.  

 

ماده 4 –  اجاره بها و نحوه پرداخت

4 – 1 )  میزان اجاره بها جمعاً ……….. ریال، از قرار ماهیانه مبلغ ……….. ریال که در اول / آخر هر ماه به مو جب قبض رسید پرداخت می شود .
4 – 2 ) مبلغ ……….. ریال از طرف مستاجر / مستاجرین بعنوان قرض الحسنه نقداً / طی چک به شماره ……….. بانک ……….. شعبه ……….. پرداخت شد و یا نقداً / طی چک شماره ……….. بانک  ……….. شعبه  ……….. در تاریخ    … / … / …13 به موجر پرداخت خواهد شد . معادل مبلغ پرداختی به عنوان قرض الحسنه با انقضاء مدت اجاره و فسخ آن همزمان با تخلیه عین مستاجره به مستاجر مسترد خواهد شد .

 

ماده 5 –  تسليم مورد اجاره

موجر مکلف است در تاريخ … / … / …13 مورد اجاره را با تمام توابع و ملحقات و منضمات آن جهت استیفاء به مستاجر/ مستاجرین تسلیم کند . 


ماده 6 –  شرايط و آثار قرارداد 

6 – 1 )   مستاجر نمی تواند از مورد اجاره بر خلاف منطور قرارداد (مسکونی ، تجاری ، اداری ) استفاده نماید . مستاجر مکلف است به نحو متعارف از مورد اجاره استفاده نماید . 
6 – 2 )  مستاجر حق استفاده از مورد اجاره را به نحو مباشرت دارد و بایستی شخصاً از مورد اجاره استفاده کند . علاوه بر این مستاجر حق انتقال و واگذاری مورد اجاره را به غیردارد / ندارد . در صورت تخلف و انتقال به غیر ، اعتبار اجاره منوط به تنفیذ مالک خواهد بود . در صورتیکه مستاجر مورد اجاره را به غیر بدون اذن مالک تسلیم کرده باشد شخص متصرف در صورت عدم تنفیذ در برابر مالک در حدود مقررات قانونی مسئول خواهد بود .
6 – 3 ) موجر باید مالک یا متصرف قانونی یا قراردادی مورد اجاره باشد و در صورتیکه به عنوان  ولایت ، وصایت ، وکالت ، قیومیت ، اجاره با حق انتقال و از این قبیل  اختیار اجاره دادن داشته باشد . بایستی اسناد و مدارک مثبت حق انتقال را ضمیمه کند و مشاوره موظف به احراز موضوع فوق است .
 6 – 4 ) در صورتی که مستاجر از پرداخت اجاره بها بیش ازیک ماه تاخیر نماید ، موجر می تواند قرارداد را فسخ و تخلیه مورد اجاره را از مراجع ذی صلاح بخواهد .
6 – 5 ) پرداخت هزنه های مصرفی آب / برق / گاز/ تلفن / شارژ/ فاضلاب شهری بر عهده مستاجر است و باید در موعد تخلیه یا فسخ قبوض پرداختی را به مستاجر ارائه نماید .
6 – 6 )  پرداخت هزینه نگهداری آپارتمان ( حق شارژ و غیره ) و همچنین افزایش احتمالی آن بر مبنای مصوب مسئول یا مسئولین ساختمان بر عهده مستاجر است .
6 – 7 ) پرداخت هزینه تعمیرات و هزینه های کلی از قبیل نصب و راه اندازی به منظور بهره برداری از دستگاه تهویه ، ،شوفاژ ، کولر ، آسانسور و شبکه آب و برق و گاز با مالک است و هزینه های جزئی مربوط به استفاده از مورد اجاره به عهده مستاجر است و نوع هزینه ها و میزان آن را عرف تعیین می کند .
6 – 8 )  مالیات مستغلات و تعمیرات اساسی و عوارض شهرداری با موجر است و مالیات بردرآمد و مشاغل ( تجاری ، اداری ) بر عهده مستاجر می باشد .
6 – 9 ) در خصوص اماکن تجاری مبلغ ……….. ریال به حروف  ……….. ریال به عنوان حق سرقفلی توسط مستاجر به موجر تسلیم و پرداخت گردیده / نگردیده است .               
6 – 10 ) مستاجر مکلف است در زمان تخلیه ، مورد اجاره را به همان وضعی که تحویل گرفته به موجر تحویل داده و رسید دریافت نماید . در صورت حدوث خسارات نسبت ب عین مستاجره ، مستاجر  متعهد به جبران خسارت وارده خواهد بود .
 6 – 11 ) موجر ملزم است در زمان تخلیه نهایی و با تسویه حساب بدهی های زمان اجاره ، نسبت به استرداد قرض الحسنه دریافتی از مستاجر، با اخذ رسید اقدام نماید .
6 – 12 ) در صورتیکه موجر نسبت به پرداخت هزینه هایی که موجب انتفاع  مستاجر از ملک می باشد ، اقدام نکند و به مستاجر اجازه انجام تعمیرات لازم ندهد مستاجر میتواند شخصاً نسبت به انجام تعمیرات مربوطه اقدام و هزینه های مربوطه را با موجر محاسبه کند .
6 – 13 )  تمدید قرارداد اجاره فقط با توافق طرفین قبل از انقضاء مدت قرارداد ممکن است . در صورت تمدید قرارداد اجاره الحاقی با شرایط و تغییرات مورد توافق بخش لا ینفکی از قرارداد اجاره خواهد بود . 
6 – 14 ) مستاجر مکلف است به محض اتمام مدت اجاره ، عین مستاجره را بدون هیچ عذر و بهانه ای تخلیه  و به موجر تسلیم نماید ، چنانچه مستاجر مورد اجاره را راس تاریخ انقضاء تخلیه کامل ننماید و یا به هر دلیلی از تسلیم آن به موجر خودداری نماید موظف است روزانه مبلغ ……….. ریال به عنوان اجرت المثل ایام تصرف بعد از اتمام قرارداد ، به موجر بپردازد و تهاتر خسارت ناشی از تخلیه ( اجرت المثل ) با مبلغ قرض الحسنه بلااشکال است .

      
ماده 7 

كليه اختيارات ولو اختیار غبن به استثناء اختیار تدلیس از طرفین ساقط گردید .


ماده 8 

این قرارداد در سایر موارد تابع مقررات قانون مدنی و قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال 1376 خواهد بود .

 

ماده 9

به استناد ماده 2 قانون روابط موجر و مستاجر سال 1376 شهود با مشخصات زیر این قرارداد را امضاء و گواهی می نماید .


ماده 10

حق الزحمه مشاور املاک طبق تعرفه کمیسیون نظارت شهرستان ……….. بطور جداگانه ای به عهده طرفین است که همزمان با امضای این قرارداد مبلغ ……….. ریال پرداخت شده و رسید دریافت نمایند . فسخ یا اقاله قرارداد تاثیری در میزان حق الزحمه نخواهد داشت .


ماده 11

اين قرارداد در تاريخ  … / … / …13 ساعت ……….. در دفتر مشاور املاك ……….. به نشاني ……….. در سه نسخه بين طرفين تنظيم ، امضاء و مبادله گرديد . مشاور املاك مکلف است نسخ قرارداد را به مهر دفتر املاک و نسخه اول و دوم را به موجر و مستاجر تسلیم نماید و نسخه سوم را در دفتر مخصوص بايگاني كند و هر سه نسخه داراي اعتبار واحد است . 


ماده 12

موارد حقوقي اين قرارداد مطابق با مقررات جاري است و تاييد مي شود .


توضیحات : 

نمونه قرارداد اجاره مسکن

 

امضاي موجر      امضاي مستاجرین       امضاي شاهد 1            امضاي شاهد 2

 

برای مطالعه بیشتر درباره نمونه قرارداد اجاره آپارتمان در کانال تلگرام حقوق قراردادها عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نمونه قرارداد اجاره آپارتمان پاسخ دهند .

 

 

برای مشاوره نمونه قرارداد اجاره آپارتمان

برای مشاوره نمونه قرارداد اجاره آپارتمان


درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با ایمیل یا شماره تلفن 9099071667 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 30000 ریال ) در ارتباط باشید تا از مزایای مشاوره حضوری سایت مشاوره دینا بهره مند گردید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و …. هیچگونه وابستگی ندارد.

جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.


قانون مجازات اسلامی جدیدDownloads-icon


دفترچه ثبت نام آزمون کارشناسان رسمی قوه قضاییهDownloads-icon


فرم پیش نویس ثبت نام آزمون کارشناسان رسمی قوه قضاییهDownloads-icon


فرم پیش نویس ثبت نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستریDownloads-icon


ظرفیت پذیرش آزمون اخذ پروانه مشاوره خانوادهDownloads-icon

021-86095462

9:00 تا 18:00

وقتی مالک مال (اعم از منقول یا غیر منقول) بخواهد منافع یا حق استفاده از مال یا ملک خود را به دیگری واگذار نماید متداول ترین قالب، عقد اجاره است.به قرارداد اجاره عرفاً اجاره نامه هم می گویند.غیر از عقد اجاره تحت عناوین دیگر نیز می توان منافع و حق استفاده از ملک را به دیگری واگذار نمود.این قالب ها عبارتند از : صلح منافع، اباحه منفعت، حبس مطلق، رهن و بخشش (هبه).هر یک از این عقود و قراردادها ویژگی ها، خصوصیات و شرایط خود را دارند که توصیه می شود جهت اطلاع و آگاهی و انتخاب بهترین قالب و برای تعریف یک رابطه حقوقی درست قبل از هر اقدامی و امضای هر قراردادی با یک وکیل متخصص و با تجربه در زمینه قراردادها و دعاوی ملکی مشورت نمایید.

تماس و مشاوره با وکیل برای تنظیم قرارداد

 

نمونه قرارداد اجاره مسکن

ماده 1- طرفین قرارداد

قرارداد حاضر بین ………… فرزند ………. به شماره شناسنامه ……. صادره ……… به کدملی ……….متولد……… ساکن ………………………………………….. تلفن …………… به عنوان موجر و …………… فرزند ……………. به شماره شناسنامه ……….. صادره از ………….به کدملی …………….. متولد ……………………. ساکن ……………………… تلفن …………………. به عنوان مستأجر منعقد می گردد.

 

ماده 2 – موضوع قرارداد و مشخصات ملک مورد اجاره

عبارت است از تملیک منافع 6 دانگ یک دستگاه آپارتمان واقع در تهران ………………………….. پلاک ثبتی شماره ………….. فرعی از …………… به مساحت 88 متر مربع دارای سند مالکیت به شماره سریال ………………… به نام موجر، مشتمل بر 2 اتاق خواب با حق استفاده از برق، گاز، تلفن به صورت اختصاصی و سایر لوازم و منصوبات و متفرعات مربوطه از جمله آب که جهت استفاده به رؤیت مستأجر رسیده و مورد قبول قرار گرفته است.

 

ماده 3 – مدت اجاره

مدت اجاره ار تاریخ 28/10/95 آغاز و در مورخ 15/12/95 خاتمه می یابد. (47روز)

 

ماده 4 – اجاره بها، نحوه پرداخت

 

ماده 5 – تقسیم مورد اجاره

با عنایت به قرارداد اجاره مورخ 5/2/1393، آپارتمان مورد اجاره به همراه تمامی توابع و ملحقات آن هم اکنون در تحویل و ید مستأجر و تحت تصرف وی می باشد.

 

ماده 6 – شرایط قرارداد

 

ماده 7 – این قرارداد در سایر موارد تابع قانون مدنی و قانون روابط مالک و مستأجر مصوب 1376 خواهد بود.

قرارداد مزبور در 7 ماده در مورخ 28/10/1395 و در حضور شهود به امضای طرفین رسید.

 

امضاء موجر                             امضاء مستأجر                     امضاء شاهد                            امضاء شاهد

 

دانلود فایل  PDF  قرارداد اجاره از طریق فایل پیوست

 

 

1- پرونده الزام به تنظیم سند رسمی

2- دستور تخلیه فوری، نمونه دادخواست و رأی

3- خلع ید از املاک و بیرون کردن متصرف غیرقانونی

4- تخلیه املاک تجاری و مسکونی

 

 

مشورت با وکیل برای خرید ملک و آپارتمان

وکیل برای تنظیم سند رسمی آپارتمان، ملک، زمین، مغازه

عقد بیع – قرارداد خرید و فروش

نکات حقوقی که هنگام اجاره ملک مسکونی لازم است رعایت کنیم

نمونه قرارداد اجاره مسکن

من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز

در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری و جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره کلیک کنید.

دفتر وکالت دادگران از سال 1384 با همکاری جمعی از فارغ التحصیلان دانشگاه تهران تاسیس شد و تا به امروز با هدف قبول وکالت و اعطای مشاوره حقوقی به هموطنان ایرانی سراسر دنیا و خارجیان مقیم ایران، به حیات خود ادامه داده است.


دانلود فایل  PDF  قرارداد اجاره از طریق فایل پیوستDownloads-icon


قرارداد اجاره(110 KB)
Downloads-icon

ماده ۲ – موضوع قرارداد

 

               محل امضاء و اثر انگشت موجر                                                 نام و نام خانوادگی و محل امضاء و اثر انگشت شاهد نخست

                محل امضاء و اثر انگشت مستأجر                                            نام و نام خانوادگی و محل امضاء و اثر انگشت شاهد دوم

 

نمونه قرارداد اجاره مسکن

 

نمونه سند حقوقی که به رایگان در اختیار دارید توسط متخصصین رشته حقوق تهیه شده و یصورت دوره ای ویرایش می شود. شما می توانید فایل ورد و پی دی اف سند فوق را دانلود کرده و پس از اعمال تغییرات ضروری مورد استفاده قرار دهید. بدیهی است که صلح؛ مرجع حقوقی ایران هیچ گونه مسوولیتی در مورد استفاده شما از این سند بر عهده نمی گیرد. پیشنهاد ما همواره این است که در انجام امور حقوقی خود از متخصصین یاری بگیرید، شما می توانید برای یافتن وکیل، کارشناس رسمی و یا دفتر اسناد رسمی مناسب در سراسر کشور از لینک های زیر استفاده کنید.

دسترسی سریع

قرارداد

قوانین

کتاب

متخصصین

دفـاتر

 

                     

                محل امضاء و اثر انگشت موجر                                                 نام و نام خانوادگی و محل امضاء و اثر انگشت شاهد نخست

                محل امضاء و اثر انگشت مستأجر                                            نام و نام خانوادگی و محل امضاء و اثر انگشت شاهد دوم

 

نمونه قرارداد اجاره مسکن

نمونه سند حقوقی که به رایگان در اختیار دارید توسط متخصصین رشته حقوق تهیه شده و یصورت دوره ای ویرایش می شود. شما می توانید فایل ورد و پی دی اف سند فوق را دانلود کرده و پس از اعمال تغییرات ضروری مورد استفاده قرار دهید. بدیهی است که صلح؛ مرجع حقوقی ایران هیچ گونه مسوولیتی در مورد استفاده شما از این سند بر عهده نمی گیرد. پیشنهاد ما همواره این است که در انجام امور حقوقی خود از متخصصین یاری بگیرید، شما می توانید برای یافتن وکیل، کارشناس رسمی و یا دفتر اسناد رسمی مناسب در سراسر کشور از لینک های زیر استفاده کنید.

دسترسی سریع

قرارداد

قوانین

کتاب

متخصصین

دفـاتر

سلام! به اکانت کاربری خود وارد شوید

بازیابی پسورد

پسورد شما به ایمیل شما ارسال خواهد شد

مرکز مشاوره باخه – مشاوره تحصیلی | مشاوره آموزشی | مشاوره تلفنی

قرارداد اجاره آپارتمان و خانه از جمله قولنامه‌هایی است که حداقل در کشور ما جمعیت بسیار زیادی با آن سر و کار دارند. اطلاع داشتن از بندها و شرایط و مفاد قانونی حقوقی مندرج در قرارداد اجاره‌ خانه و آپارتمان باعث می‌شود که مستأجرین نسبت به حق و حقوق و تکالیف قانونی خود در قرارداد آگاه شوند. به همین خاطر در این مقاله تصمیم گرفتیم تا نمونه قرارداد اجاره خانه و اجاره آپارتمان را برای شما عزیزان قرار داده و همچنین به توضیح مواد و شرایط آن بپردازیم.نمونه قرارداد اجاره مسکن

اجاره نامه دارای فرم مشخص و همچنین محتوای مشخصی است که از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، اداره کل امور اسناد و سردفتران و اتحادیه صنف مشاورین املاک به تأئید رسیده و توسط بنگاه‌ها و آژانس‌های معاملات ملکی برای نگارش قولنامه استفاده می‌گردد..

دانلود نمونه قرارداد اجاره نامه آپارتمان و خانه

در ادامه به تشریح و توضیح مفاد قانونی آن می‌پردازیم.

متن قرارداد اجاره نامه آپارتمان و خانه دارای بخش‌های مختلفی است.

۱ – ۱ ) موجر/ موجرین ……….. فرزند ……….. به شماره شناسنامه ……….. صادره از ……….. کد ملی ……….. متولد ……….. ساکن ……….. تلفن ………..

با وکالت / قیومیت / ولایت / وصایت ……….. فرزند ……….. به شماره شناسنامه ……….. متولد  ……….. به موجب ………..

۲ – ۱ ) مستاجر/مستاجرین ……….. فرزند  ……….. به شماره شناسنامه ……….. صادره از ……….. کد ملی ……….. متولد ………..  ساکن ……….. تلفن ………..

با وکالت / قیومیت / ولایت / وصایت ……….. فرزند ……….. به شماره شناسنامه ……….. متولد  ……….. به موجب ………..

 

همانطور که مشخص است در این بخش مشخصات موجر (اجاره دهنده یا مالک) و مستأجر (اجاره کننده) بصورت کامل ذکر می‌گردد.

درصورتیکه با رویت سند، مورد اجاره متعلق به بیش از یک نفر باشد و یا مستأجرین بخواهند هرکدام در اجاره نامه شریک باشند باید اسامی تمام نفرات ذکر گردد.

عبارت است از تملیک منافع ……….. دانگ/دستگاه/یک باب ……….. واقع در  ……….. دارای پلاک ثبتی شماره ……….. فرعی از  ……….. اصلی ……….. بخش ……….. به مساحت ……….. متر مربع دارای سند مالکیت به شماره سریال ……….. صفحه ……….. دفتر ……….. به نام ……….. مشتمل بر ……….. اتاق خواب با حق استفاده برق / آب /گاز به صورت اختصاصی/ اشتراکی / شوفاژ روشن /غیر روشن / کولر / پارکینگ ……….. فرعی به متراژ ……….. متر مربع / انباری فرعی ……….. به متراژ ……….. متر مربع تلفن دایر/غیر دایر به شماره ……….. و سایر لوازم و منصوبات و مشاعات مربوطه که جهت استفاده به رویت مستاجر/مستاجرین رسیده و مورد قبول قرار گرفته است.

 

در این قسمت از نمونه قرارداد اجاره موضوع قرارداد و مشخصات مورد اجاره ذکر می‌گردد. البته در قراردادهایی که در بنگاه‌های معاملات ملکی صورت می‌پذیرد وظیفه رویت سند و استخراج مشخصات مورد اجاره اعم از پلاک ثبتی، مساحت، شماره سریال سند و امکانات مورد اجاره مانند پارکینگ، انباری، خط تلفن، آب، برق، گاز و سایر لوازم بر عهده مدیریت آژانس املاک است و موجرین و مستأجرین با اعتماد به مدیریت املاک نسبت به صحت اطلاعات مندرجه اطمینان حاصل می‌نمایند. البته بررسی این مشخصات از طرف هرکدام از طرفین قرارداد (موجر و مستأجر) بلامانع است.

مدت اجاره  ……….. ماه/سال شمسی از تاریخ  … / … / …۱۳ الی … / … / …۱۳ می باشد.

 

در این ماده مدت اجاره مشخص می‌گردد. در کشور ما بر اساس عرف مدت اجاره در اجاره نامه آپارتمان و اجاره نامه مغازه معمولاً یکسال در نظر گرفته می‌شود که البته درصورتیکه طرفین بخواهند کمتر از این مدت و یا بیش‌تر از آن در قرارداد ذکر نمایند مانعی ندارد. اما معمولاً در اکثریت موارد بصورت عرفی مدت اجاره نامه را یکساله تعیین می‌کنند و پس از سر رسید موعد اجاره نامه اقدام به تجدید آن با شرایط جدید می‌نمایند.

۴ – ۱ )  میزان اجاره بها جمعاً ……….. ریال، از قرار ماهیانه مبلغ ……….. ریال که در اول / آخر هر ماه به مو جب قبض رسید پرداخت می شود .
۴ – ۲ ) مبلغ ……….. ریال از طرف مستاجر / مستاجرین بعنوان قرض الحسنه نقداً / طی چک به شماره ……….. بانک ……….. شعبه ……….. پرداخت شد و یا نقداً / طی چک شماره ……….. بانک  ……….. شعبه  ……….. در تاریخ    … / … / …۱۳ به موجر پرداخت خواهد شد . معادل مبلغ پرداختی به عنوان قرض الحسنه با انقضاء مدت اجاره و فسخ آن همزمان با تخلیه عین مستاجره به مستاجر مسترد خواهد شد .

 

میزان اجاره بها با توافق طرفین و براساس میزان و عرف منطقه جغرافیایی و همچنین مشخصات و امکانات ملک با نظارت مشاورین املاک تعیین می‌گردد و به توافق طرفین می‌رسد. میزان اجاره تعیین شده در طول مدت قرارداد ثابت بوده و قابل تغییر نمی‌باشد. همچنین در خصوص نحوه پرداخت اجاره بها باید در این قسمت مشخص گردد که مبلغ اجاره بها از چه طریق به موجر پرداخت خواهد شد.

موجر مکلف است در تاریخ … / … / …۱۳ مورد اجاره را با تمام توابع و ملحقات و منضمات آن جهت استیفاء به مستاجر/ مستاجرین تسلیم کند .

 

در این ماده تاریخی مشخص می‌گردد که مالک (موجر) باید در این تاریخ مورد اجاره را با تمام مشخصات و ملحقات و منضمات مذکور به مستأجر تحویل نماید.

۶ – ۱ )   مستاجر نمی تواند از مورد اجاره بر خلاف منطور قرارداد (مسکونی ، تجاری ، اداری ) استفاده نماید . مستاجر مکلف است به نحو متعارف از مورد اجاره استفاده نماید .
۶ – ۲ )  مستاجر حق استفاده از مورد اجاره را به نحو مباشرت دارد و بایستی شخصاً از مورد اجاره استفاده کند . علاوه بر این مستاجر حق انتقال و واگذاری مورد اجاره را به غیردارد / ندارد . در صورت تخلف و انتقال به غیر ، اعتبار اجاره منوط به تنفیذ مالک خواهد بود . در صورتیکه مستاجر مورد اجاره را به غیر بدون اذن مالک تسلیم کرده باشد شخص متصرف در صورت عدم تنفیذ در برابر مالک در حدود مقررات قانونی مسئول خواهد بود .
۶ – ۳ ) موجر باید مالک یا متصرف قانونی یا قراردادی مورد اجاره باشد و در صورتیکه به عنوان  ولایت ، وصایت ، وکالت ، قیومیت ، اجاره با حق انتقال و از این قبیل  اختیار اجاره دادن داشته باشد . بایستی اسناد و مدارک مثبت حق انتقال را ضمیمه کند و مشاوره موظف به احراز موضوع فوق است .
۶ – ۴ ) در صورتی که مستاجر از پرداخت اجاره بها بیش ازیک ماه تاخیر نماید ، موجر می تواند قرارداد را فسخ و تخلیه مورد اجاره را از مراجع ذی صلاح بخواهد .
۶ – ۵ ) پرداخت هزنه های مصرفی آب / برق / گاز/ تلفن / شارژ/ فاضلاب شهری بر عهده مستاجر است و باید در موعد تخلیه یا فسخ قبوض پرداختی را به مستاجر ارائه نماید .
۶ – ۶ )  پرداخت هزینه نگهداری آپارتمان ( حق شارژ و غیره ) و همچنین افزایش احتمالی آن بر مبنای مصوب مسئول یا مسئولین ساختمان بر عهده مستاجر است .
۶ – ۷ ) پرداخت هزینه تعمیرات و هزینه های کلی از قبیل نصب و راه اندازی به منظور بهره برداری از دستگاه تهویه ، ،شوفاژ ، کولر ، آسانسور و شبکه آب و برق و گاز با مالک است و هزینه های جزئی مربوط به استفاده از مورد اجاره به عهده مستاجر است و نوع هزینه ها و میزان آن را عرف تعیین می کند .
۶ – ۸ )  مالیات مستغلات و تعمیرات اساسی و عوارض شهرداری با موجر است و مالیات بردرآمد و مشاغل ( تجاری ، اداری ) بر عهده مستاجر می باشد .
۶ – ۹ ) در خصوص اماکن تجاری مبلغ ……….. ریال به حروف  ……….. ریال به عنوان حق سرقفلی توسط مستاجر به موجر تسلیم و پرداخت گردیده / نگردیده است .
۶ – ۱۰ ) مستاجر مکلف است در زمان تخلیه ، مورد اجاره را به همان وضعی که تحویل گرفته به موجر تحویل داده و رسید دریافت نماید . در صورت حدوث خسارات نسبت ب عین مستاجره ، مستاجر  متعهد به جبران خسارت وارده خواهد بود .
۶ – ۱۱ ) موجر ملزم است در زمان تخلیه نهایی و با تسویه حساب بدهی های زمان اجاره ، نسبت به استرداد قرض الحسنه دریافتی از مستاجر، با اخذ رسید اقدام نماید .
۶ – ۱۲ ) در صورتیکه موجر نسبت به پرداخت هزینه هایی که موجب انتفاع  مستاجر از ملک می باشد ، اقدام نکند و به مستاجر اجازه انجام تعمیرات لازم ندهد مستاجر میتواند شخصاً نسبت به انجام تعمیرات مربوطه اقدام و هزینه های مربوطه را با موجر محاسبه کند .
۶ – ۱۳ )  تمدید قرارداد اجاره فقط با توافق طرفین قبل از انقضاء مدت قرارداد ممکن است . در صورت تمدید قرارداد اجاره الحاقی با شرایط و تغییرات مورد توافق بخش لا ینفکی از قرارداد اجاره خواهد بود .
۶ – ۱۴ ) مستاجر مکلف است به محض اتمام مدت اجاره ، عین مستاجره را بدون هیچ عذر و بهانه ای تخلیه  و به موجر تسلیم نماید ، چنانچه مستاجر مورد اجاره را راس تاریخ انقضاء تخلیه کامل ننماید و یا به هر دلیلی از تسلیم آن به موجر خودداری نماید موظف است روزانه مبلغ ……….. ریال به عنوان اجرت المثل ایام تصرف بعد از اتمام قرارداد ، به موجر بپردازد و تهاتر خسارت ناشی از تخلیه ( اجرت المثل ) با مبلغ قرض الحسنه بلااشکال است .

کلیه اختیارات ولو اختیار غبن به استثناء اختیار تدلیس از طرفین ساقط گردید .

 

در این بخش تمامی مواد قانونی مربوط به نمونه قرارداد اجاره نامه ذکر گردیده که بر اساس این مواد قانونی موجر و مستأجر هرکدام حقوق و تکالیفی دارند.

این قرارداد در سایر موارد تابع مقررات قانون مدنی و قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال ۱۳۷۶ خواهد بود.

به استناد ماده ۲ قانون روابط موجر و مستاجر سال ۱۳۷۶ شهود با مشخصات زیر این قرارداد را امضاء و گواهی می نماید .

حق الزحمه مشاور املاک طبق تعرفه کمیسیون نظارت شهرستان ……….. بطور جداگانه ای به عهده طرفین است که همزمان با امضای این قرارداد مبلغ ……….. ریال پرداخت شده و رسید دریافت نمایند . فسخ یا اقاله قرارداد تاثیری در میزان حق الزحمه نخواهد داشت .

این قرارداد در تاریخ  … / … / …۱۳ ساعت ……….. در دفتر مشاور املاک ……….. به نشانی ……….. در سه نسخه بین طرفین تنظیم ، امضاء و مبادله گردید . مشاور املاک مکلف است نسخ قرارداد را به مهر دفتر املاک و نسخه اول و دوم را به موجر و مستاجر تسلیم نماید و نسخه سوم را در دفتر مخصوص بایگانی کند و هر سه نسخه دارای اعتبار واحد است .

موارد حقوقی این قرارداد مطابق با مقررات جاری است و تایید می شود .

 

در قسمت توضیحات اجاره نامه هرگونه توضیحی در مورد توافقات فی ما بین طرفین و یا شروط قرارداد و همچنین امکانات مورد اجاره وجود داشته باشد می‌توان درج نمود.

 

نمونه قرارداد اجاره مسکن

 

 

 

 

 

پست قبلی

ثبت نام و لیست رشته‌های بدون کنکور دانشگاه پیام نور بوشهر

پست بعدی

ثبت نام و لیست رشته‌ های بدون کنکور دانشگاه پیام نور تبریز

قرارداد رهن

ویژگی ها و شرایط عقد رهن

قرارداد اجاره یا اجاره نامه

دادخواست مطالبه اجور معوقه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اطلاعات من را ذخیره کن تا در آینده نیازی به ورود اطلاعات نداشته باشم

تماس از خطوط ثابت کل کشور:

۷۰۷۰۷۰۱۲-۰۲۱

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل

شروع کردن یک فعالیت تحصیلی و آکادمیک، یک فعالیت اقتصادی، طی کردن یک مسیر حقوقی،انتخاب بهترین مشاور برای راهنمایی در رسیدن به یک هدف مصداق های کلی از یک انتخاب اند…
همه و همه ی ما برای یک هدف تلاش می کنیم:ساختن یک خاطره خوب از یک انتخاب درست برای شما.
اگر به دنبال افرادی می گردید که علاوه بر تخصص و تجربه و تعهد ،صادقانه ترین و بهترین مسیر را به شما نشان دهند
باخه ، احتمالا بهترین گزینه برای شماست باخه، خاطره خوب انتخاب


دانلود نمونه قرارداد اجاره نامه آپارتمان و خانهDownloads-icon

اجاره عقدی است که به موجب آن مستأجر مالک منافع عین مستأجره می شود. اجاره دهنده را مؤجر و اجاره کننده را مستأجر و مورد اجاره را عین مستأجره گویند.  اجاره از جمله عقود معوض و تملیکی است که به لحاظ اهمیت و نقشی که در روابط اجتماعی دارد، مورد توجه روزافزون قانونگذاران قرار گرفته است، به نحوی که مهم ترین مبحثی که بعد از بیع مواد متعدد و فراوانی را در بین عقود معین، به خود اختصاص داده، عقد اجاره است. 

اجاره ‌نامه به سند نوشتاری قرارداد اجاره گفته می‌شود که بین مالک (موجر) و اجاره کننده (مستاجر) تنظیم می ‌شود که شامل مشخصات طرفین قرارداد و میزان اجاره بها و مدت اجاره و مورد اجاره و شرایط طرفین در آن می باشد. 

در قانون مدنی، اجاره بر سه قسم است:

۱- اجاره اشیاء

۲- اجاره حیوانات

نمونه قرارداد اجاره مسکن

۳- اجاره اشخاص

فایل word نمونه قرارداد اجاره نامه(استاندارد سازمان ثبت اسناد و املاک)

فایل pdf نمونه قرارداد اجاره نامه(استاندارد سازمان ثبت اسناد و املاک)

فایل word نمونه قرارداد اجاره ‌نامه

فایل pdf نمونه قرارداد اجاره ‌نامه 


فایل pdf نمونه قرارداد اجاره نامه(استاندارد سازمان ثبت اسناد و املاک)Downloads-icon


فایل pdf نمونه قرارداد اجاره ‌نامهDownloads-icon


Downloads-icon

اجاره عقدی است که به موجب آن مستأجر مالک منافع عین مستأجره می شود. اجاره دهنده را مؤجر و اجاره کننده را مستأجر و مورد اجاره را عین مستأجره گویند.  اجاره از جمله عقود معوض و تملیکی است که به لحاظ اهمیت و نقشی که در روابط اجتماعی دارد، مورد توجه روزافزون قانونگذاران قرار گرفته است، به نحوی که مهم ترین مبحثی که بعد از بیع مواد متعدد و فراوانی را در بین عقود معین، به خود اختصاص داده، عقد اجاره است. 

اجاره ‌نامه به سند نوشتاری قرارداد اجاره گفته می‌شود که بین مالک (موجر) و اجاره کننده (مستاجر) تنظیم می ‌شود که شامل مشخصات طرفین قرارداد و میزان اجاره بها و مدت اجاره و مورد اجاره و شرایط طرفین در آن می باشد. 

در قانون مدنی، اجاره بر سه قسم است:

۱- اجاره اشیاء

۲- اجاره حیوانات

نمونه قرارداد اجاره مسکن

۳- اجاره اشخاص

فایل word نمونه قرارداد اجاره نامه يك دستگاه آپارتمان مسکونی 

فایل pdf نمونه قرارداد اجاره نامه يك دستگاه آپارتمان مسکونی 

فایل word نمونه قرارداد اجاره نامه يك دستگاه آپارتمان تجاري  

فایل pdf نمونه قرارداد اجاره نامه يك دستگاه آپارتمان تجاري  


فایل pdf نمونه قرارداد اجاره نامه يك دستگاه آپارتمان مسکونی Downloads-icon


فایل pdf نمونه قرارداد اجاره نامه يك دستگاه آپارتمان تجاري Downloads-icon


Downloads-icon

وبلاگ آدرس – اجاره خانه – سامانه اجاره خانه

بسیاری از ما از بندها و قوانین قرارداد اجاره ملک یا اجاره آپارتمان اطلاعی نداریم و فقط قرارداد را امضا می‌کنیم؛ در صورتی که مبنای بررسی دادخواست شکایت در صورت بروز مشکل در بحث اجاره، اجاره نامه و بندهای آن است؛ برای مثال اگر خودرو داریم باید تکلیف آن را در قرارداد مشخص کنیم بنابراین لازم است که از تمامی مفاد اجاره نامه اطلاع داشته باشیم. در ادامه به بررسی چند بند اصلی قولنامه اجاره خانه می‌پردازیم. با آدرس همراه باشید.

تمامی مشخصات شناسنامه‌ای طرفین قرارداد مانند اسم، فامیل، شماره شناسنامه و … باید به طور دقیق در قرارداد معاملات ذکر شود و اگر یکی از طرفین قصد دارد به صورت وکالتی اقدام به عقد قرارداد اجاره کند، لازم است که هم مشخصات وکیل و هم موکل به طور کامل در فرم اجاره ذکر شود.
نکته: در وارد کردن اطلاعات مربوط به موجر و مستأجر در قولنامه اجاره خانه دقت کافی داشته باشید. از صحت مدارکی که طرف مقابل شما ارائه می‌دهد، اطمینان حاصل کنید.

این ماده شامل مشخصات مورد اجاره اعم از آدرس، مشخصات ظاهری، امکانات، کد پستی و مشخصات سند مالکیت است که به طور صحیح باید در قولنامه اجاره خانه یا اجاره نامه ذکر شود.
نکته: در هنگام عقد قرارداد اجاره ملک حتماً مدارک مالک را به طور دقیق بررسی کنید تا از مالکیت او مطمئن شوید.

در این بند مدت زمان اجاره، تاریخ تحویل و تاریخ پایان قولنامه اجاره خانه آورده می‌شود.
نکته ۱: در صورتی که تاریخ عقد قرارداد و پایان قولنامه اجاره خانه در متن آن ذکر نشده باشد، قرارداد فاقد اعتبار بوده و فسخ شده تلقی می‌شود.
نکته ۲: اگر مالک واحد مسکونی مورد اجاره را دیرتر تحویل مستأجر بدهد یا مبلغ ودیعه را دیرتر از موعد تعیین شده به او برگرداند باید به ازای هر روز، مبلغ خسارت عنوان شده در قرارداد را پرداخت نماید.
نکته ۳: مستأجر تا یک هفته بعد از مدت زمان تعیین شده در قولنامه اجاره خانه، زمان دارد تا ملک را تخلیه کند. اگر دیرتر از موعد، ملک را به مالک باز گرداند، باید در ازای هر روز مبلغ خسارت عنوان شده در قولنامه اجاره خانه را پرداخت نماید. حتی مالک این اجازه را دارد که مبلغ خسارت روزانه را از ودیعه کم و مابقی را به مستأجر برگرداند.
نکته ۴: در صورتی که در قولنامه اجاره خانه توافقی مبنی بر تخلیۀ پیش از موعد ذکر شده باشد، بنا بر توافق طرفین این امر صورت می‌گیرد و اگر هر یک از طرفین از زیر این توافق شانه خالی نماید، طرف دیگر می‌تواند برای تنظیم دادخواست شکایت به دادگاه مراجعه نماید.نمونه قرارداد اجاره مسکن

در تعیین اجاره بها مواردی مانند امکانات ملک، دسترسی‌های شهری آن، وجود آسانسور (در ساختمان‌ها)، سن بنا، سطح فرهنگی و اجتماعی محله، منطقه و ناحیه، دسترسی به لوازم حمل و نقل عمومی مانند مترو و اتوبوس و … مؤثر هستند و هر چه این امکانات بیشتر باشد، مبلغ اجاره‌بها بیشتر می‌شود.
نکته ۱: به امکانات ملک توجه کنید و دقت کنید تا پولی اضافه در برابر چیزی که وجود ندارد، از شما گرفته نشود.
نکته ۲: مستأجر موظف است تا مبلغ اجاره را در موعد توافق شده پرداخت کند و در صورتی که از این امر امتناع کند مالک می‌تواند هنگام پایان قرارداد میزان اجاره‌های پرداخت نشده را از مبلغ ودیعه کسر نماید و مابقی را به او بازگرداند.
نکته ۳: صورت پرداخت منظم اجاره توسط مستأجر و عدم ذکر هرگونه توافقی مبنی بر تخلیۀ پیش از موعد در قولنامه اجاره خانه، مالک به هیچ وجه نمی‌تواند مستأجر را به تخلیۀ پیش از موعد وادار کند.

این بند شامل تاریخی است که باید موجر ملک مورد اجاره را به‌صورت سالم و کامل تحویل مستأجر نماید و بلعکس.
نکته: در صورت وارد کردن هر گونه خسارتی به ملک از طرف مستأجر، او موظف به پرداخت خسارت بر طبق قرارداد نوشته شده در مشاور املاک خواهد بود.

۱- مستأجر حق اجاره دادن مورد اجاره (مسکونی یا مغازه) را به غیر ندارد.
۲- در مدت اجاره، ملک به طور کامل تحویل مستأجر بوده و مالک حق هیچ گونه دخالتی ندارد.
۳- در مدت قرارداد، تمامی هزینه‌های جزئی، مانند هزینه تعویض پوشال، پرداخت هزینه آب و برق و گاز و تلفن و فاضلاب شهری، هزینه عوارض پسماند سالیانه و سرویس دوره‌ای آسانسور، بر عهدۀ مستأجر است؛ اما هزینه‌های اساسی و کلی تر مانند ترکیدگی لوله‌ها، نصب دوربین مداربسته، ریموت کردن در پارکینگ، گل‌کاری باغچه‌ها، کف سابی پارکینگ و خرابی سیستم گرمایش و سرمایش بر عهده مالک است.
۴- قولنامه اجاره خانه بدون کد رهگیری و مهر و امضاء مشاور املاک دارای جواز کسب، فاقد اعتبار قانونی است.
۵- از قولنامه اجاره خانه دو نسخه توسط مشاورین املاک تهیه می‌شود که یک نسخه نزد مستأجر و نسخۀ دیگر در نزد مالک می‌ماند.

هزینه های ساختمان که بر عهده مستاجر است:

هزینه های ساختمان که بر عهده مالک است:

نکته: در صورتی که مالک در حین این مشکلات، امکان پرداخت هزینه‌ها را نداشته باشد، با هماهنگی مستاجر، هزینه از مبلغ اجاره کم می‌شود و در واقع این هزینه‌ها توسط مستاجر پرداخت می‌شود. اما این موضوع باید به توافق طرفین برسد.

نکته: قبل از نوشتن اجاره نامه، وسایل و تجهیزات خانه را به خوبی بررسی کنید تا اگر قرار است موردی از آن تعمیر شود، در قرارداد ذکر شود.

نمونه قرارداد اجاره خام در فایل پیوست آمده است:

اجاره-نامه- فرم خام ۱ / اجاره-نامه- فرم خام ۲ / اجاره-نامه- فرم خام ۳

طبق قانون تمام اختیارات فسخ قرارداد از دو طرف گرفته شده است حتی اگر ضرر کرده باشند ولی اگر تقلبی در کار باشد فرد زیان دیده می‌تواند به استناد این تقلب دادخواست فسخ اجاره نامه را ارائه دهد که بهتر است این کار توسط مشاوران املاک انجام گیرد.
فسخ اجاره تنها در موارد خاص امکان پذیر است و اگر بدون دلایل قابل قبول قانونی باشد منجر به پرداخت خسارت می‌شود.

۱- در صورتی که خانه یا ملک استیجاری با شرایطی که در قرارداد نوشته شده منطبق نباشد.
۲- اگر حق فسخ اجاره توسط مستأجر به صورت دستی در توضیحات قرارداد ذکر شده باشد.
۳- اگر کل یا قسمتی از ملک خراب شود یا در معرض خراب شدن قرار بگیرد به نحوی که قابل تعمیر نباشد.
نکته: اگر مستأجر بنا به دلایلی بخواهد از ملک نقل مکان کند باید از سه ماه قبل موضوع فسخ اجاره را به مالک خبر دهد.

۱- اگر مستأجر در پرداخت اجاره‌بها به مالک بد حسابی کند و یا اجاره‌بها را پرداخت نکند، به موجر حق فسخ اجاره داده می‌شود و موجر می‌تواند به دلیل عملی نشدن شروط قرارداد اقدام به فسخ اجاره نماید.
۲- اگر مستأجر بدون دریافت اجازه از مالک، ملک را به دیگری واگذار کند.
۳- اگر مستأجر مسکن را برای کارهای نامربوط مانند فعالیت‌های نادرست یا فعالیت تجاری عمده استفاده کند.
۴- مستأجر مسئول است که به مالک اجازه ورود به آپارتمان را به منظور مواردی مثل انجام تعمیرات بدهد. اگر وی بدون دلیل موجه از این کار خودداری کند و یا وظایفی که بنا به قرارداد استیجاری به وی محول شده را به درستی انجام نداده باشد، مالک حق فسخ اجاره پیش از موعد و یک طرفه را دارد.

زمان اجاره‌ای که در مبایعه نامه یا قولنامه اجاره خانه درج می‌شود معمولاً یک سال است و با پایان یافتن این زمان، قرارداد میان مالک و مستأجر به خودی خود، فسخ می‌شود. اگر هر یک از دو طرف معامله قصد تمدید دارند لازم است قراردادی جدید نوشته شود. تمدید قولنامه اجاره خانه باید طبق اصول و قوانین کشور و با کمک مشاورین املاک انجام شود تا مالک و مستأجر در آینده دچار مشکل نگردند. هنگام تمدید قرارداد اجاره خانه ابتدا باید مشخص شود که قرارداد قبلی نیاز به تغییر دارد یا خیر. بعد از این که دو طرف به توافق جدید رسیدند، می‎توان متن تمدید قرارداد اجاره خانه را در پشت قولنامه اجاره خانه نوشته می‌شود و به امضای طرفین معامله و دو نفر شاهد می‌رسد.

دانلود نمونه فرم درخواست تمدید اجاره به صورت فایل word: تمدید قولنامه اجاره خانه

قولنامه اجاره خانه، قراردادی دو طرفه و قانونی است که بین مالک و مستأجر برقرار می‌شود. این قرارداد مانند تمام قراردادهای دیگر اهمیت بسیاری دارد و نباید در تنظیم آن کوتاهی کرد. سعی کنید این قرارداد را به صورت رسمی و در دفاتر معتبر مشاور املاک انجام دهید و برای حذف هزینه حق الزحمه مشاورین املاک قولنامه اجاره خانه را به صورت دستی ننویسید؛ چون در صورت بروز هر گونه مشکلی امکان پیگیری قراردادهای دستی وجود ندارد.
امیدوارم آنچه که در این مطلب آورده شد تا حدی راهنمای شما برای تهیه قولنامه اجاره خانه باشد.

پست قبلی

پنت هاوس چیست ؟ مزایا و معایب سکونت در آن را می‌دانید؟

پست بعدی

دکوراسیون مینیمال و سبک مینیمال در دکوراسیون داخلی

امکانات آدرس در زمان کرونا

حق کمیسیون املاک ۹۸ و شیوه محاسبه آن براساس قانون

همه چیز درباره استعلام سند ملک با کد ملی

رهن کامل چند درصد قیمت خانه است و چطور می‌توان آن را محاسبه کرد؟

سلا . وقت بخیر. عالی بود. خیلی ممنونم.

سپاس از همراهی شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اطلاعات من را ذخیره کن تا در آینده نیازی به ورود اطلاعات نداشته باشم


نمونه قرارداد اجاره مسکن

سلام! به اکانت کاربری خود وارد شوید

بازیابی پسورد

پسورد شما به ایمیل شما ارسال خواهد شد


اجاره-نامه- فرم خام ۱Downloads-icon


اجاره-نامه- فرم خام ۲Downloads-icon


اجاره-نامه- فرم خام ۳Downloads-icon

در این وب سایت تلاش گردیده است اطلاعات حقوقی مفید و کاربردی، با هدف ارتقاء دانش حقوقی کشور، به طور رایگان در اختیار شما کاربران عزیز قرار گیرد.

نمونه قرارداد اجاره­ یا اجاره نامه آپارتمان « املاک مسکونی »   اجاره نامه ماده ۱ : طرفین قرارداد ۱-۱- موجر/ موجرین آقای / خانم …. فرزند… به شماره شناسنامه …. صادره از …. کدملی …. متولد…. ساکن…. تلفن…. با وکالت/ قیمومیت/ ولایت/ وصایت …. فرزند…. به شماره شناسنامه …. متولد….به موجب …. ۲-۱- مستاجر/ مستاجرین […]

ماده ۲ : موضوع قرارداد و مشخصات مورد اجاره
عبارت است از تملیک منافع …. دانگ/ دستگاه/ یک باب …. واقع در …. دارای پلاک ثبتی شماره …. فرعی از …. اصلی…. بخش …. به مساحت …. متر مربع دارای سند مالکیت به شماره سریال…. به نام….مشتمل بر …. اتاق خواب با حق استفاده برق/ آب/ گاز به صورت اختصاصی/ شوفاژ روشن/ غیرروشن/ کولر/ پارکینگ به شماره و انباری به متراژ…. متر مربع/ تلفن دایر/ غیردایر به شماره …. و سایر لوازم و منصوبات و مشاعات مربوط که جهت استفاده به رویت مستاجر/ مستاجرین رسیده و مورد قبول قرار گرفته است.

ماده ۳ : مدت اجاره
مدت اجاره…… ماه/ سال شمسی از تاریخ    /    /     ۱۳ الی   /      /      ۱۳ می­باشد. نمونه قرارداد اجاره مسکن

ماده ۴ : اجاره بها و نحوه پرداخت
۱-۴- میزان اجاره بها جمعاً …….. ریال، از قرار ماهیانه مبلغ ………. ریال که در اول/ آخر هر ماه به موجب قبض رسید پرداخت می­شود.
۲-۴- مبلغ …. ریال از طرف مستاجر/ مستاجران به عنوان قرض­الحسنه نقداً /طی چک بشماره …. بانک …. شعبه پرداخت شد و نقداً/ طی چک به شماره …. بانک …. شعبه در تاریخ /   /   ۱۳ به موجر پرداخت خواهد شد.

ماده ۵ : تسلیم مورد اجاره
موجر مکلف است در تاریخ /  /  ۱۳ مورد اجاره را با تمام توابع و ملحقات آن جهت استیفا به مستاجر/ مستاجرین تسلیم کند.

ماده۶ : شرایط و آثار قرارداد
۱-۶- مستاجر نمی­تواند از مورد اجاره برخلاف منظور قرارداد (مسکونی، تجاری، اداری) استفاده نماید. مستاجر مکلف است به نحو متعارف از مورد اجاره استفاده نماید.
۲-۶- مستاجر حق استفاده از مورد اجاره را به نحو مباشرت دارد و بایستی شخصاً از مورد اجاره استفاده کند علاوه بر این مستاجر حق انتقال و واگذاری مورد اجاره را به غیر دارد/ ندارد. در صورت تخلف و انتقال به غیر، اعتبار اجاره منوط به تنفیذ مالک خواهد بود در صورتیکه مستاجر مورد اجاره را به غیر بدون اذن مالک تسلیم کرده باشد، شخص متصرف، در صورت عدم تنفیذ در برابر مالک، در حدود مقررات قانونی مسئول خواهد بود.
۳-۶- موجر باید مالک یا متصرف قانونی مورد اجاره باشد و در صورتی که به عنوان ولایت، وصایت، وکالت، قیمومیت، اجاره یا حق انتقال و از این قبیل اختیار اجاره­دادن داشته باشد، بایستی اسناد و مدارک مثبت حق انتقال را ضمیمه کند و مشاور موظف به احراز موضوع فوق است.
۴-۶- در صورتی که مستاجر از پرداخت اجاره بها بیش از یک ماه تاخیر نماید، موجر می­تواند قرارداد را فسخ و تخلیه مورد اجاره را از مراجع ذی­صلاح بخواهد.
۵-۶- پرداخت هزینه­های مصرفی آب/برق/گاز/ تلفن/ شارژ/ فاضلاب شهری بر عهده مستاجر است و باید در موعد تخلیه یا فسخ، قبوض پرداختی را به موجر عودت دهد.
۶-۶- پرداخت هزینه نگهداری آپارتمان (حق شارژ و غیره) و هم­چنین افزایش احتمالی آن بر مبنای مصوب مسئول یا مسئولان ساختمان بر عهده مستاجر است.
۷-۶- پرداخت هزینه و تعمیرات و هزینه­های کلی از قبیل نصب و راه­اندازی به منظور بهره­برداری از دستگاه تهویه، شوفاژ، کولر، آسانسور و شبکه آب، برق و گاز به عهده مالک است و هزینه­هایی جزیی مربوط به استفاده از مورد اجاره به عهده مستاجر است و نوع هزینه­ها و میزان آن را عرف تعیین می­کند.
۸-۶- مالیات مستغلات و تعمیرات اساسی و عوارض شهرداری­ با موجر است. مالیات بر درآمد و مشاغل (تجاری، اداری) بر عهده مستاجر است.
۶-۹- در خصوص اماکن تجاری مبلغ …. ریال به حروف …. ریال به عنوان حق سرقفلی توسط مستاجر به موجر تسلیم و پرداخت گردید/ نگردیده است.
۱۰-۶- مستاجر مکلف است در زمان تخلیه، مورد اجاره را به همان وضعی که تحویل گرفته بود به موجر تحویل داده و رسید دریافت نماید. در صورت حدوث خسارت نسبت به عین مستاجره، مستاجر متعهد به جبرن خسارت وارده خواهد بود.
۱۱-۶- موجر ملزم است در زمان تخلیه نهایی و با تسویه حساب بدهی­های زمان اجاره، نسبت به استرداد قرض­الحسنه دریافتی از مستاجر، با اخذ رسید اقدام نماید.
۱۲-۶- در صورتی که موجر نسبت به پرداخت هزینه­هایی که موجب انتفاع از ملک می­باشد، اقدام نکند و به مستاجر نیز اجازه انجام تعمیرات لازم ندهد، مستاجر می­تواند شخصاً نسبت به انجام تعمیرات اقدام و هزینه­های مربوط را با موجر محاسبه کند.
۱۳-۶- تمدید قرارداد اجاره فقط با توافق کتبی طرفین قبل از انقضای مدت قرارداد ممکن است در صورت تمدید، قرارداد اجاره الحاقی با شرایط و تغییرات مورد توافق بخش لاینفکی از قرارداد اجاره خواهد بود.
۱۴-۶- مستاجر مکلف است به محض اتمام مدت اجاره، عین مستاجره را بدون هیچ­گونه عذر و بهانه­ای تخلیه و به موجر تسلیم نماید، چنانچه مستاجر مورد اجاره را در تاریخ انقضا، کامل تخلیه ننماید و یا به هر دلیلی از تسلیم آن به موجر خودداری نماید، موظف است، روزانه مبلغ …. ریال به عنوان اجرت­ المثل ایام تصرف بعد از اتمام قرارداد به موجر بپردازد و تهاتر خسارت ناشی از تاخیر تخلیه (اجرت­المثل) یا مبلغ قرض­الحسنه بلااشکال است.

ماده۷ :
کلیه خیارات ولو خیار غبن به استثنای خیار تدلیس از طرفین اسقاط گردید.

ماده ۸  :
این قرارداد در سایر موارد تابع قانون مدنی و قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال ۱۳۷۶ خواهد بود.

ماده ۹ :
به استناد ماده ۲ قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال ۱۳۷۶ شهود با مشخصات زیر این قرارداد را امضا و گواهی می­نمایند.

ماده ۱۰ :
حق ­الزحمه مشاور املاک طبق تعرفه کمیسیون نظارت شهرستان …. بالمناصفه بر عهده طرفین است که هم زمان با امضای این قرارداد مبلغ …. ریال به موجب قبض شماره …. و….پرداخت شد.

ماده۱۱ :
این قرارداد در تاریخ                /              /      ۱۳ ساعت …. در دفتر مشاور املاک شماره …. به نشانی….در سه نسخه بین طرفین تنظیم، امضا و مبادله گردید. مشاور املاک مکلف است نسخ قرارداد را ممهور به مهر مشاور و نسخه اول و دوم را به موجر و مستاجر تسلیم نماید و نسخه سوم را در دفتر مخصوص بایگانی کند. هر سه نسخه دارای اعتبار واحد است.

ماده ۱۲ :
موارد حقوقی مفاد این قرارداد مطابق با مقررات جاری است و تایید می­شود.

نام و نام خانوادگی کارشناس حقوقی
فروشنده                                                 خریدار                                    شهود
نام و نام خانوادگی                             نام و نام خانوادگی                 نام و نام خانوادگی
با احراز هویت متعاملین و مدارک و اسناد مورد معامله، تمام مراتب مندرج در این اجاره نامه به تایید و گواهی اینجانب می­رسد.
مهر و امضای مشاور املاک
 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

شماره تلفن : 88772691 – 88671120

آدرس : تهران، میدان ونک، نرسیده به چهارراه جهان کودک، پلاک 53، طبقه سوم

« مشاوره به صورت حضوری و با تعیین وقت قبلی می باشد »

 

021-88772691

021-88671120

 

info@abdilawyer.com

تهران، میدان ونک، نرسیده به چهارراه جهان کودک، پلاک 53، طبقه سوم

تمامی حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به موسسه حقوقی علی عبدی می باشد

نمونه قرارداد اجاره مسکن
نمونه قرارداد اجاره مسکن
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *