وضعیت شهرها از نظر کرونا

وضعیت شهرها از نظر کرونا
وضعیت شهرها از نظر کرونا

فهرست اسامی مناطق، شهرستان‌ها و شهرهای وضعیت قرمز، نارنجی و زرد و آبی کرونا

مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا، کاهش حضور کارکنان در سراسر کشور بر حسب وضعیت قرمز و نارنجی پیش‌بینی شده است. همچنین، محدودیت‌هایی در خصوص فعالیت مشاغل سطوح یک تا چهار ابلاغی اِعمال می‌شود. در هر حال مشاغل گروه یک و مشاغل ضروری در هیچ‌یک از وضعیت‌های سه‌گانه تعطیل نمی‌شوند. 

⭕️ ۱۱ شهرستان خوزستان همچنان در وضعیت قرمز: رنگ جدید شهرستانها که از ۷ اسفند اعمال می‌شود بر اساس شیوع کرونا در اپلیکیشن ماسک قرار گرفت

⭕️ هم اکنون ۱۱ شهرستان قرمز، ۳۱ شهرستان نارنجی، ۲۵۲ شهرستان زرد و ۱۵۴ شهرستان آبی هستند.

برای مشاهده نقشه رنگ‌بندی قرمز، زرد و نارنجی و آبی شهرستان‌ها به تفکیک، بر روی لینک زیر کلیک کنید:

وضعیت شهرها از نظر کرونا

همچنین ببینید:

– مشاغل گروه شغلی سطح یک، دو، سه و چهار کرونا 

– بخشنامه دورکاری و کاهش حضور کارکنان در مناطق قرمز، نارنجی و زرد

 

⭕️ رنگ‌بندی جدید شهرستانها که از روز پنجشنبه ۷ اسفند‌ماه در سراسر کشور اعمال خواهد شد.

طبق مصوبه ستاد ملی کرونا رنگ آبی به معنای وضعیت «کم‌خطر» به وضعیتها افزوده شد. آمار مبتلایان در شهرستان‌های آبی کمتر از شهرستان‌های زرد است. فعلا قوانین شهرستان‌های آبی مشابه زرد است.

شاخص: در طرح جدید شاخص تعداد بستریها، رنگ‌بندی شهرها را مشخص می‌کند. به این ترتیب که بستری‌های چهار نفر در ۱۰۰ هزار نفر زرد، شش نفر در ۱۰۰ هزار نفر نارنجی و ۱۰ نفر در ۱۰۰ هزار نفر، شهرهای قرمز را تعیین می‌کند.



© 2021 شناسنامه | مقررات اداری، استخدامی و مالی

بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت از روز شنبه ۲۵ شهر کشور در وضعیت نارنجی کرونایی قرار خواهند گرفت.

به گزارش ایسنا، معاونت بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی آخرین وضعیت رنگبندی شهرهای کشور از نظر کرونا را اعلام کرد و براین اساس از روز شنبه ۲۵ بهمن ماه سال جاری ۲۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۱ شهر زرد و ۲۱۷ شهر در وضعیت آبی قرار خواهد گرفت.

به این ترتیب در وضعیت زرد (خطر متوسط) فقط سطح شغلی ۴  و در وضعیت نارنجی(پرخطر) سطح شغلی ۳ و ۴ تعطیل خواهند بود. در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر) به جز موارد ضروری سطح ۱ سایر مشاغل تعطیل خواهند بود.

همچنین خروج خودروهای بومی از شهرستان های نارنجی و قرمز و ورود خودروهای غیربومی به شهرستان های نارنجی و قرمز ممنوع است.

برای مشاهده جدول و لیست کامل وضعیت شهرهای کشور اینجا کلیک کنید. 

وضعیت شهرها از نظر کرونا

انتهای پیام


اینجا Downloads-icon

معاونت بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آخرین وضعیت رنگ بندی شهرهای کشور از نظر کرونا را اعلام کرد و براین اساس از روز شنبه 25 بهمن ماه سال جاری 25 شهر در وضعیت نارنجی، 201 شهر زرد و 217 شهر در وضعیت آبی قرار خواهد گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و پایش آثار اقتصادی کرونا، مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا، کاهش حضور کارکنان در سراسر کشور بر حسب وضعیت قرمز و نارنجی پیش‌بینی شده است.  در وضعیت زرد (خطر متوسط) فقط سطح شغلی 4 و در وضعیت نارنجی(پرخطر) سطح شغلی 3 و 4 تعطیل خواهند بود. در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر) به جز مشاغل ضروری سطح 1 سایر مشاغل تعطیل خواهند بود.

همچنین خروج خودروهای بومی از شهرستان های نارنجی و قرمز و ورود خودروهای غیربومی به شهرستان های نارنجی و قرمز ممنوع است.

طبق مصوبه ستاد ملی کرونا رنگ آبی به معنای وضعیت «کم‌خطر» به وضعیتها افزوده شد. آمار مبتلایان در شهرستان‌های آبی کمتر از شهرستان‌های زرد است. فعلا قوانین شهرستان‌های آبی مشابه زرد است.

شاخص: در طرح جدید شاخص تعداد بستری ها، رنگ‌بندی شهرها را مشخص می‌کند. به این ترتیب که بستری‌های چهار نفر در 100 هزار نفر زرد، شش نفر در 100 هزار نفر نارنجی و 10 نفر در 100 هزار نفر، شهرهای قرمز را تعیین می‌کند.

وضعیت شهرها از نظر کرونا

طبق آخرین رنگ بندی شهرستان‌ها، 26 شهر نارنجی، 201 شهر زرد و 221 شهر آبی هستند.
رنگ‌بندی جدید شهرستان‌ها  از شنبه 25 بهمن‌ماه به مدت یک هفته در سراسر کشور اعمال خواهد شد. فهرست اسامی مناطق، شهرستان‌ها و شهر‌های وضعیت قرمز، نارنجی و زرد و آبی کرونا را در ادامه مشاهده می‌کنید.

  مشاهده جدول و نقشه رنگ‌بندی مناطق ایران به تفکیک شهرها  از 25بهمن 99

 

بیشتر بخوانید:

خیابان ولیعصر، نرسیده به سه راه فاطمی،
کوچه پرستو پلاک ۱۷

کدپستی: ۱۵۹۴۶۶۹۱۱
مرکز تماس کارگروه ۰۲۱۹۱۳۰۱۰۲۵

پست الکترونیکی: info@coronomy.ir

پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی رئیس جمهوری

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

بیشتر …

سامانه ملی کارا

سامانه ثبت نام اصناف و صنایع وزارت بهداشت

سامانه اطلاع رسانی،خودارزیابی و ثبت کرونا

سامانه جامع اقدام ملی مسکن

سامانه جامع تجارت ایران

سامانه مسئولیت اجتماعی اکوسیستم استارتاپی کشور

بوم واره نوآفرین


مشاهده جدول و نقشه رنگ‌بندی مناطق ایران به تفکیک شهرها  از 25بهمن 99Downloads-icon

The online version of the Iranian daily Hamshahri

وزارت بهداشت آخرین به‌روزرسانی رسمی وضعیت رنگ‌بندی شهرستان‌ها را از نظر شیوع کرونا اعلام کرد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، طبق آخرین به‌روزرسانی وضعیت رنگ‌بندی رسمی شهرستان‌ها در اپلیکیشن ماسک وزارت بهداشت، از امروز ۷ اسفند ۱۱ شهرستان استان خوزستان وضعیت قرمز کرونایی دارند، همچنین ۳۱ شهرستان نارنجی، ۲۵۲ شهرستان زرد و ۱۵۴ شهرستان آبی هستند.

هفته گذشته بر اساس نقشه رنگ‌بندی اپلیکیشن ماسک ۱۱ شهرستان قرمز، ۵۲ شهرستان نارنجی، ۲۱۷  شهرستان زرد و ۱۶۸ شهرستان آبی بر اساس آمار بستری‌های کرونا در کشور داشتیم که با کاهش شهرهای نارنجی و آبی در هفته پیش رو مواجه هستیم.

آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، خرمشهر، دزفول، دشت آزادگان، رامهرمز، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه در استان خوزستان شهرهای قرمز کرونا در هفته آینده هستند.

وضعیت شهرها از نظر کرونا

ارومیه، اشنویه، خوی، ماکو،  نقده، شهرضا در استان آذربایجان غربی، شهرا در استان اصفهان، امیدیه، ایذه، باغ ملک، حمیدیه، شوش، هفتکل، هندیجان و اندیمشک در استان خوزستان، دامغان و شاهرود در استان سمنان، پاسارگارد، گراش، لامرد و مهر در استان فارس، سیرجان در استان کرمان، کهگیلویه و گچساران در استان کهگیلویه و بویر احمد، گرگان در استان گلستان، رودبار و رودسر در استان گیلان، آمل، رامسر و ساری در استان مازندران و خمین در استان مرکزی شهرهای با وضعیت نارنجی کرونا در هفته آینده هستند.

در شهرهای نارنجی گروه‌های شغلی ۳ و ۴ مشمول محدودیت می‌شوند.

در شهرهای قرمز گروه‌های شغلی یک، ۲، سه و چهار مشمول محدودیت می‌شوند.

علاوه بر محدودیت های رنگی در شهرها، طبق اعلام پلیس ورود خودروهای شخصی به استان‌های شمالی با وضعیت زرد و شهرهای مشهد، قم، اصفهان، شیراز، بوشهر، بندرعباس و جزایر قشم و کیش با محدودیت و ممنوعیت همراه است.

حقوق همشهری‌آنلاین متعلق به موسسه همشهری است

Copyright © 2020 HamshahriOnline, All rights reserved

ایسنا نوشت: بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت از روز شنبه ۲۵ شهر کشور در وضعیت نارنجی کرونایی قرار خواهند گرفت.

معاونت بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی آخرین وضعیت رنگبندی شهرهای کشور از نظر کرونا را اعلام کرد و براین اساس از روز شنبه ۲۵ بهمن ماه سال جاری ۲۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۱ شهر زرد و ۲۱۷ شهر در وضعیت آبی قرار خواهد گرفت.

به این ترتیب در وضعیت زرد (خطر متوسط) فقط سطح شغلی ۴  و در وضعیت نارنجی(پرخطر) سطح شغلی ۳ و ۴ تعطیل خواهند بود. در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر) به جز موارد ضروری سطح ۱ سایر مشاغل تعطیل خواهند بود.

همچنین خروج خودروهای بومی از شهرستان های نارنجی و قرمز و ورود خودروهای غیربومی به شهرستان های نارنجی و قرمز ممنوع است.

۲۳۵۲۳۷

وضعیت شهرها از نظر کرونا

شهر جهانی یزد، شهری تاریخی و کویری ‌بین دشت لوت و دشت کویر است که مارکوپولو جهانگرد معروف آن را بزرگ، زیبا و پر رونق توصیف می‌کند. شهر تاریخی یزد در قدیم؛ به ایساتیس به معنی فرخنده و مقدس معروف بوده است.

شیرآلات بهداشتی شودر اواخر سال گذشته و در تولد ۲۸ سالگی برند خود از طرحی برای تسهیل دسترسی به آب سالم با شیرآلات شودر برای ۲۸ نقطه‌ی کمتر بهره‌مند کشور پرده برداشت. دیروز و در تاریخ ۱۲ اسفند ۹۹ مراسمی با حضور مدیران شرکت شودر، مسئولین سازمان نظام مهندسی و خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد؛ در خلال این مراسم گزارش کاملی از اقدامات انجام شده و تکمیل این پروژه توسط آقای مهندس ابوالفضل حمیدی مدیر اجرایی این طرح ارائه شد.

تمامی حقوق این سایت برای خبرآنلاین محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2018 khabaronline News Agancy, All rights reserved

هدف بخش

«سایت‌خوان دنیای اقتصاد»

گسترش اطلاع‌رسانی است و انتشار این مطلب به معنی تأیید محتوای آن نیست.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون یک میلیون و ۵۱۰ هزار و ۸۷۳ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۷۴ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۵۸ هزار و ۸۸۳ نفر رسیده است.

سیما سادات لاری روز شنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۱۲۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵۷۸ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۵۱۰ هزار و ۸۷۳ نفر رسید.

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۸ هزار و ۸۸۳ نفر رسید.

لاری گفت: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۲۹۱ هزار و ۷۲۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند. همچنین ۳۷۲۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

وضعیت شهرها از نظر کرونا

معاون وزیر بهداشت افزود: تا کنون ۹ میلیون و ۹۹۳ هزار و ۲۲۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی بیان کرد: بر اساس آخرین تحلیل ها، در حال حاضر ۹ شهرستان در وضعیت قرمز، ۳۹ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۲۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۷۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، دزفول، دشت آزادگان، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه در وضعیت قرمز قرار دارند.

معاون وزیر بهداشت گفت: نمودار موارد بستری روزانه در برخی استان‌های کشور روند صعودی به خود گرفته و متاسفانه در هفته جاری شاهد ایجاد وضعیت قرمز در ۹ شهرستان استان خوزستان شامل شهرستان‌های اهواز، آبادان، بندر ماهشهر، دزفول، شادگان، شوشتر، کارون، دشت آزادگان و هویزه هستیم.

وی ادامه داد: همچنین تعداد شهرستان‌های با وضعیت نارنجی کرونا در کشور از ۳۶ شهرستان در هفته گذشته به ۳۹ شهرستان در هفته جاری و شهرستان‌های دارای وضعیت زرد از ۱۷۸ شهرستان در هفته گذشته به ۲۲۸ شهرستان در هفته جاری افزایش یافته است. همچنین در حال حاضر ۱۷۲ شهرستان با وضعیت آبی در کشور داریم.

لاری اظهار کرد: در هفته گذشته بیشترین میزان بروز موارد مثبت بستری به ترتیب در استان‌های مازندران، سمنان و گیلان و بیشترین میزان بروز موارد مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ به ترتیب در استان‌های مازندران، گیلان و اردبیل گزارش شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: متاسفانه به دنبال عادی انگاری شرایط بیماری، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و میزان استفاده از ماسک در کشور طی روزهای اخیر با کاهش مواجه شده است.

وی اظهار کرد: همان طور که بارها به اطلاع مردم کشور رسانده‌ایم، میان کاهش عمل به توصیه‌های بهداشتی و افزایش موارد بستری و به دنبال آن افزایش موارد مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ رابطه مستقیم و معنی دار وجود دارد. بنابراین با توجه به وضعیت حساس، ناپایدار و شکننده حال حاضر بیماری در کشور، در صورت تداوم روند کاهشی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی، وضعیت بیماری در کشور دوباره با خیز جدید و سخت مواجه خواهد شد.

لاری گفت: امیدواریم با پرهیز از هرگونه اهمال در رفتارهای فردی و اجتماعی در هموطنان عزیز، شاهد پیشگیری از تکرار تجربه‌های تلخ گذشته و جلوگیری از ایجاد خیز چهارم بیماری در کشور باشیم.

مسوولان وزارت بهداشت با اشاره به نشانه های جدید از خیز دوباره کرونا در کشور اعلام کردند که نگرانی از آغاز پیک چهارم کرونا جدی‌تر و بیشتر از گذشته خودنمایی می کند.

بررسی ها نشان می‌دهد که با توجه به رشد تعداد مراجعه بیماران سرپایی به مراکز درمانی و همچنین روند صعودی تعداد مبتلایان به بیماری کووید۱۹ ، رنگ‌بندی کرونایی نقشه کشور تغییرات معناداری را به خود دیده است .

با قرمز شدن وضعیت کرونا در هفت شهر اهواز، آبادان، بندر ماهشهر، دزفول، شادگان، شوشتر و کارون از استان خوزستان، رنگ قرمز از امروز (شنبه ۲۵ بهمن) به نقشه کشور بازگشت.به‌صورتی که هم اکنون ۹ شهرستان در وضعیت قرمز، ۳۹ شهرستان نارنجی، ۲۲۸ شهرستان زرد و ۱۷۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار گرفته اند .

تأکید مسوولان بهداشت و درمان کشور به رعایت پروتکل‌ها بر این اساس است که علی‌رغم ورود واکسن به کشور و احتمال آغاز واکسیناسیون همگانی در آینده نزدیک همچنان تنها راه مؤثر و قابل اعتماد در مقابله با این ویروس منحوس رعایت پروتکل‌ها و اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی است.

افزایش تعداد شهرهای نارنجی و بازگشت برخی شهرها و مناطق کشور به وضعیت قرمز و در عین حال کاهش تعداد شهرهای آبی در هفته جاری نشان از شکننده بودن شرایط کرونایی در کشور است و نباید با اقدام های سهل انگارانه این بیماری را به یک فاجعه تبدیل کرد .

به گفته مقامات بهداشتی در حال حاضر میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور شیب نزولی پیدا کرده و به ۷۴.۹۳ درصد رسیده است. این میزان در هفته‌های گذشته بیش از ۸۰ درصد بود. شرایط حال حاضر تقریبا مشابه میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اواسط آبان ماه است.

بر اساس گزارش ها کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی کرونا تقریبا در تمام کشور مشاهده می‌شود و این زنگ خطری برای هفته‌های پیش رو خواهد بود زیرا رابطه مستقیمی میان کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی و افزایش موارد ابتلا و پس از آن بستری و فوت به علت کووید ۱۹ وجود دارد.

به گفته سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اکنون روند فوت در کشور نزولی است اما خیز جدید بیماری کرونا در برخی استان‌ها شروع شده و جای هشدار جدی دارد و بالاترین میزان شیوع بیماری را در استان خوزستان داریم که نیازمند مراقبت جدی است.

علیرضا رییسی درباره آخرین وضعیت بیماری کووید ۱۹ و مصوبات جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: در استان خوزستان متاسفانه ۹ شهرستان در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند و این آژیر قرمز در خوزستان به صدا در آمده و حتما نیازمند مراقبت است.

وی ادامه داد: شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، دزفول، دشت آزادگان، کارون، هویزه، شادگان و شوشتر روند افزایشی بیماری را دارند. این شهرها در سطح کشور وضعیت قرمز دارند و باید پروتکل‌های بهداشتی سخت گیرانه را رعایت کنند تا این خیز بیماری را کنترل کنیم.

وی اظهار کرد: در آذربایجان غربی نیز روند ابتلا رو به افزایش است و پروتکل‌های بهداشتی و مراقبت‌ها باید جدی گرفته شود. در حال حاضر هرمزگان نیز خیز بیماری را تا حدود زیادی کنترل کرده است. روند استان مازندران که صعودی بود، کنترل شده است. از ۱۵ شهر نارنجی در مازندران، هشت شهر به وضعیت زرد کرونا تغییر کرده و هنوز هفت شهر با وضعیت نارنجی دارد.

رییسی افزود: استان گلستان و گیلان نیز همچنان نیازمند مراقبت شدید هستند. استان بوشهر نیز شیب ملایم رو به بالا دارد که به دقت بیشتری نیازمند است.

معاون وزیر بهداشت گفت: در مجموع ۹ شهر قرمز، ۳۹ شهر نارنجی، ۲۲۸ شهر زرد و ۱۷۲ شهر آبی داریم. همان طور که مشاهده می‌شود، از تعداد شهرهای آبی کم شده و به تعداد شهرهای زرد و نارنجی افزوده شده است.

وی ادامه داد: در آذربایجان شرقی چهار شهر نارنجی، آذربایجان غربی پنج شهر، اصفهان دو شهر، خوزستان پنج شهر، خراسان جنوبی یک شهر، کرمان یک شهر، کهگیلویه و بویراحمد و گلستان هر کدام سه شهر، گیلان هفت شهر، مازندران هشت شهر در وضعیت نارنجی قرار دارند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز وضعیت کنونی استان خوزستان از نظر شیوع کرونا را ناگوار و بسیار نگران کننده دانست و اظهار داشت:خروج از این وضعیت نیازمند اقدام فوری و جدی دارد لذا از عموم مردم تقاضا داریم پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان نیز در این باره گفت: موارد ابتلا به کرونا در این استان سیر صعودی به خود گرفته و همین امر موجب شد تا مجددا محدودیت‌های جدیدی در شهرستان‌ها اعمال شود.

استاندار قم نیز با اشاره به آغازخیز جدید کرونا در اکثر استان‌های کشور گفت: مبادا در سایه عادی انگاری و سهل انگاری، در قم نیز با موج جدید این بیماری مواجه شویم.

بهرام سرمست اظهار داشت: طبق گزارش ارائه شده ویروس جهش یافته انگلیسی دریک یا دو استان کشور مشاهده شده و این موضوع نگرانی‌ها در رابطه با شیوع این بیماری را بیشتر کرده‌است.

از استان آذربایجان غربی نیز خبر رسیده در حالیکه تا ۲۰ روز گذشته تعداد بستری شدگان کرونایی در این استان  ۳۳۳ نفر بود، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گفت: طبق آخرین آمار، ۴۴۳ بیمار با تشخیص سندرم حاد تنفسی در مراکز درمانی بستری بوده و اقدامات درمانی بر روی آنان در حال انجام است.

دکتر جواد آقازاده افزود: در حال حاضر همچنین با افزایش ۲۹ نفری نسبت به ۲۰ روز گذشته، ۱۳۵ نفر در مراکز درمانی تحت مراقبت های ویژه و با رشد ۱۲ نفری در این مدت، ۳۸ نفر نیز متصل به دستگاه ونتیلاتور هستند.

طبق آخرین بررسی‌های صورت گرفته، وضعیت شیوع کرونا در پنج شهرستان استان آذربایجان‌غربی به صورت نارنجی درآمده است.

علی مصطفوی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی نیز گفت : نارنجی شدن وضعیت برخی شهرستان های این استان نشان دهنده کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط شهروندان است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر وضعیت شهرستان های خوی و سلماس در شمال و میاندوآب، نقده و بوکان در جنوب آذربایجان غربی نارنجی است.

ارومیه به همراه شهرستان های مهاباد، پیرانشهر، سردشت، تکاب، شاهین دژ، اشنویه، چایپاره، شوط و ماکو نیز وضعیت زرد دارند ولی وضعیت آنها بسیار شکننده بوده و با کمی سهل انگاری احتمال حرکت به سمت وضع نارنجی را دارند.

طی ۲ هفته گذشته، ۱۲ شهرستان آذربایجان غربی وضعیت آبی داشت که با بی توجهی مردم به رعایت موارد بهداشتی، این روند به سمت وضع بدتر سوق یافته است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس نیز با ابراز نگرانی از روند رو به افزایش شمار افراد مشکوک و یا مبتلا به بیماری کووید ۱۹ گفت که هم اکنون ۱۰۷ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های این شهرستان بستری هستند که ۲۰ نفر بیشتر از اوایل هفته قبل است.

وضعیت شهرها از نظر کرونا

فرهاد بدیعی اظهارداشت: درصورت استمرار روند صعودی شمار مبتلایان به کرونا در گنبدکاووس احتمال تغییر وضعیت کرونایی شهرستان از رنگ زرد به نارنجی در پایان هفته جاری وجود دارد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس اضافه کرد: باتوجه به نظارت مستمر کارشناسان بهداشت بر نحوه رعایت شیوه‌نامه بهداشتی در تالارها، شماری از مردم، مراسم عروسی را در منازل خود برگزار می‌کنند که آمار برگزاری این مراسم‌ها در چند هفته اخیر در سطح شهرستان افزایش یافته است.

بدیعی تصریح کرد: برگزاری مراسم عروسی با تعداد زیاد مهمان در منازل با کمترین رعایت شیوه‌نامه بهداشتی و استفاده نکردن از ماسک، مهمترین علت افزایش آمار بیماران کرونایی در گنبدکاووس است.

 استاندار اصفهان نیز گفت: تغییر وضعیت رنگ کرونایی در شهرستان‌های نطنز و اردستان زنگ خطر موج چهارم این بیماری را در استان به صدا در آورده و این هشدار جدی است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این باره گفت: میزان بستری بیماران دارای علائم کرونا در بیمارستان‌های استان نسبت به اوائل بهمن حدود ۱۵ درصد رشد یافت و با خیز ملایم در حال افزایش است.

آرش نجیمی به رنگ بندی جدید شهرستان های استان اصفهان از بیست و پنجم بهمن اشاره و اضافه کرد: در رنگ بندی جدید، ۲ شهرستان اردستان و نطنز در وضعیت نارنجی (پر خطر) قرار گرفته است .

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه هفته قبل فقط یک شهرستان در وضعیت نارنجی قرار داشت، خاطرنشان کرد: این هفته تعداد شهرستان های نارنجی و زرد در استان اصفهان افزایش و آبی، کاهش یافت.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت که با شناسایی ۱۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع موارد مثبت بستری از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون در استان همدان به ۱۰ هزار و ۳۰۵ نفر افزایش یافت.

“محمد طاهری” روز شنبه افزود: همچنین با فوت یک نفر دیگر از مبتلایان قطعی کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته، شمار متوفیان کرونا در این استان به یک هزار و ۴۹۹ نفر افزایش یافت.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان از افزایش شمار بیماران مراجعه کننده به مراکز درمانی خبرداد و افزود: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان‌های استان همدان با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته ۲۹۳ مورد بود که از این تعداد ۳۲ نفر در بخش عادی بستری شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: همچنین در حال حاضر ۱۵ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بخش آی.سی.یو مراکز درمانی استان بستری هستند و وضعیت جسمی ۲۵  بیمار وخیم گزارش شده است.

دکتر طاهری درباره آخرین وضعیت بیماران کرونایی در شهرستان‌های استان همدان نیز گفت: شمار بیماران کرونایی بستری(از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون) در بیمارستان‌های اسدآباد ۳۶۸، بهار ۵۹۳، تویسرکان ۶۵۹، رزن ۴۴۵، درگزین ۱۹۶، فامنین ۱۷۹ و کبودراهنگ ۶۵۷ نفر بوده است.

وی افزود: همچنین یک هزار و ۸۹۹ نفر در ملایر، یک هزار و ۱۳۳ نفر در نهاوند و سه هزار و ۹۰۱ نفر نیز در شهرستان همدان به این ویروس مبتلا و بستری شده اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان در جلسه(روز شنبه) ستاد مقابله با کرونا استان گفت که هم اینک سه شهرستان اسدآباد، فامنین و کبودرآهنگ در شرایط آبی  و مابقی شهرستان ها در وضعیت زرد قرار دارند.

رشید حیدری مقدم افزود: تدبیر مسئولان و همراهی مردم سبب خروج این استان از وضعیت نارنجی کرونایی شد و این در حالیست که هفته دوم بهمن سالجاری چهار شهرستان «بهار، تویسرکان، رزن و درگزین» نارنجی بودند و هم اینک زرد هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در این استان گفت: در حال حاضر ۹۹ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های قم بستری می‌باشند که وضعیت هفت تَن از آنها وخیم است.

محمد رضا قدیر در گفت و گویی اظهار داشت: در ۲۴ ساعت منتهی به بیست و پنجم بهمن ماه ۱۷ بیمار با علائم کرونا توسط اورژانس مراکز درمانی قم مورد پذیرش قرار گرفتند.

قدیر با اشاره به بستری شدن ۱۴ بیمار جدید کرونایی افزود: ۱۳ تَن که طی روزهای گذشته بستری شده بودند نیز ترخیص شدند.

رئیس علوم پزشکی قم بیان کرد: در این مدت هیچ مورد فوتی کرونا مثبت نداشتیم.

استاندار گلستان با تاکید بر ضرورت رعایت مداوم شیوه‌نامه‌های بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا در استان گفت که با افزایش تعداد مبتلایان به این ویروس وضعیت شیوع کرونا در علی‌آبادکتول، گرگان و بندرگز نارنجی شد.

هادی حق‌شناس روز شنبه در ستاد استانی مقابله با کرونا اظهار داشت: به جز این سه شهرستان، کردکوی، آزادشهر، گنبدکاووس، مینودشت، کلاله و آق‌قلا در وضعیت زرد و گمیشان، بندرترکمن، رامیان، گالیکش و مراوه‌تپه در وضعیت آبی شیوع کرونا قرار دارند.

وی بیان کرد: سهل انگاری در رعایت شیوه نامه ها و ساده انگاری آن می تواند ورود گلستان به موج چهارم شیوع این بیماری را تسریع کند.

استاندار گلستان با اشاره به آغاز واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در استان افزود: به دلیل محدودیت در تزریق، تا زمان پوشش کامل این طرح، رعایت شیوه‌نامه‌ها همچنان باید مورد توجه جدی مردم قرار بگیرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان هم در این جلسه گفت: در حال حاضر ۴۳۲ تخت در استان به بیماران کرونایی اختصاص یافته در حالی که هفته قبل این تعداد ۳۸۰ تخت بود.

عبدالرضا فاضل اظهار داشت: از مجموع بیماران بستری، ۹۴ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و حال ۳۹ نفر از آنان وخیم است.

به گفته وی در ۲۴ ساعت گذشته سه بیمار کرونایی در گلستان جان خود را از دست دادند.

وی همچنین به اجرای طرح واکسیناسیون کرونا در گلستان اشاره کرد و گفت: تا روز گذشته واکسن کرونا به ۱۷۵ نفر تزریق شد و این روند همچنان ادامه دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: شهرستان های دشت آزادگان و خرمشهر در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفتند که به این ترتیب تعداد شهرهای با وضعیت حاد شیوع دراستان به ۱۰ شهر رسیده است.

فرهاد ابول نژادیان روز شنبه اظهار داشت: با تداوم روند صعودی شیوع کرونا در خوزستان، این شهرستان ها نیز در وضعیت قرمز و هشدار قرار گرفتند که این شرایط بسیار نگران کننده است.

وی با بیان اینکه خطر ویروس بسیار جدی است و هیچ نقطه کم خطری در استان وجود ندارد افزود: باید با هوشیاری و توجه به توصیه ها ، روند روبه افزایش ابتلا به کرونا را کنترل کنیم لذا انتظار داریم مردم دید و بازدیدها، دورهمی ها و ترددهای درون شهری را کاهش دهند تا بتوان شیوع این بیماری را مهار کرد. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز عنوان کرد: متاسفانه آمار مراجعین به بیمارستان ها در حال افزایش است و همین امر موجب شده  در بیمارستان های گلستان، امیرالمومنین و سینا اهواز نیز شاهد پذیرش بیماران کرونایی باشیم.

در حال حاضر ۱۰ شهر استان در حالت قرمز، چهار شهر نارنجی و مابقی شهرستان ها در وضعیت زرد قرار دارند.

در ادامه رضا نجاتی سخنگوی ستاد کرونا در خوزستان گفت: از امروز در ۱۰ شهرستانی که وضعیتشان قرمز بوده، تنها مشاغل گروه‌های یک مجاز به فعالیت هستند و فعالیت مشاغل ۲، سه و چهار ممنوع است.

وی با بیان اینکه نحوه حضور کارکنان ادارات در این ۱۰ شهرستان، به صورت یک‌سوم در محیط کار و ۲ سوم نیز دورکاری خواهد بود افزود: تردد خودروها از ساعت ۲۱ تا چهار صبح ممنوع می باشد.

استاندارقم با اشاره به آغازخیز جدید کرونا در اکثر استان‌های کشور گفت: مبادا در سایه عادی انگاری و سهل انگاری، در قم نیز با موج جدید این بیماری مواجه شویم.

بهرام سرمست روز شنبه درپایان جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که به صورت ویدیو کنفرانس در آن شرکت کرده بود، درگفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: طبق گزارش ارائه شده ویروس جهش یافته انگلیسی دریک یا دو استان کشور مشاهده شده و این موضوع نگرانی‌ها در رابطه با شیوع این بیماری را بیشتر کرده‌است.

وی افزود: در قم که یکی از استان‌های پر تردد به شمار می‌آید نگران این ترددها هستیم و در عین حال که وضعیت کرونایی استان آبی است انتظار داریم روند این بیماری سیر نزولی خود را حفظ کند و به مرحله سفید برسیم.

وی افزود: امیدوارم صدا وسیما و اصحاب مطبوعات اطلاع رسانی‌های خود را کما فی سابق ادامه دهند تا بتوانیم از این موجی که احتمالا در راه است پیشگیری کنیم و از گزند آن در امان باشیم.

استاندارقم تصریح کرد: در این جلسه ستاد ملی کرونا همچنین بحث‌هایی در رابطه با واکسیناسیون کرونا و مرحله دوم آن که قرار است شروع بشود نیز مطرح شد.

وی افزود: با مراقبت و دقتی که انجام می‌شود طرح واکسیناسیون کرونا با هدف گذاری‌ها و اولویت بندی‌های صورت گرفته پیش خواهد رفت.

سرمست یادآور شد: کادر بهداشت و درمان از اولویت‌های واکسیناسیون کرونا هستند که تزریق واکسن به این گروه از افراد درقم نیز شروع شده و ادامه خواهد داشت.

وی همچنین درادامه افزود: با توجه به اینکه درآستانه سال جدید هستیم قرار شد پروتکل هایی نیز برای مراکز خرید شب عید و همچنین مناسبت های نوروزی تدبیر شود.

وی با اشاره به ارائه گزارش در مورد ورود مسافران خارجی گفت: تاکید ستاد ملی بر این بود که از این مسافران به صورت کامل آزمایش کرونا گرفته شود و آنهایی که مثبت هستند نیز در حالت قرنطینه به سر ببرند تا امکان وارد شدن ویروس‌های جهش یافته از خارج کشور به حداقل برسد.

سرمست تصریح کرد:افزایش آزمایش کرونایی و رهگیری و نظارت‌هایی که درقالب طرح شهید سلیمانی در حال اجراست و نیاز است در این ایام بیشتر شود نیز از جمله موضوع‌هایی بود که بر دقت بیشتر بر آن تاکید شد.

وی همچنین در پاسخ به سئوالی درخصوص تزریق دومین دوز واکسن کرونا در قم  بیان کرد: در این زمینه شورای سیاستگذاری را برای هماهنگی بیشتر تشکیل دادیم و مسائل اجرایی آن را نیز دانشگاه علوم پزشکی دنبال و اطلاع رسانی می کند.

۳۸۰ دوز واکسن کرونا وارد قم شده که در ۲ مرحله به ۱۹۰ تَن از کادر درمان تزریق می‌شود.

استاندار اصفهان گفت: تغییر وضعیت رنگ کرونایی در شهرستان‌های نطنز و اردستان زنگ خطر موج چهارم این بیماری را در استان به صدا در آورده و این هشدار جدی است.

عباس رضایی روز شنبه در حاشیه حضور ویدیو کنفرانسی خود در جلسه ستاد ملی کرونا، گفت: نگران بی‌تفاوتی‌ها هستیم زیرا برخی گمان می‌کنند ورود واکسن به معنای پایان کروناست و حال اینکه چنین نیست.

استاندار اصفهان افزود: برخی شهرهای استانخوزستان درروزهای اخیر به وضعیت قرمز تغییر پیدا کرده است و حتی ۲شهرستان نطنز و اردستان استان اصفهان نیز از وضعیت زرد به نارنجی تبدیل شده است.

وی تصریح کرد: این تبدیل وضعیت‌ها زنگ هشداری برای ورود به موج چهارم است و ضروری است کماکان دستورالعمل‌های بهداشتی از جمله کاهش تجمعات، کاهش ترددها، رعایت فاصله‌گذاری، رعایت نظافت شخصی را در دستور کار قرار دهیم.

استاندار اصفهان تاکید کرد: یک سال اخیر از شروع بیماری کرونا تاکنون داروهای متعددی مطرح شده است ولی هیچکدام نتیجه بخشی قطعی نداشته است ؛گر چه واکسن خریداری شده است و برخی شرکت‌های واکسن‌ساز داخلی نیز در این زمینه اقدامات خوبی داشته‌اند ولی باید توجه داشت که میزان ایمن‌سازی، میزان‌پایداری آن و برخی مسائل مرتبط با واکسن هنوز به خوبی مشخص نیست و لذا باید این نگرش در جامعه تاکید شود که کرونا تمام نشده است و تمهیدات زندگی با کرونا را رعایت کنیم و گرنه با موج چهارم کرونا مواجه خواهیم شد.

رضایی ادامه داد: واکسن به اصفهان وارد شده و با اولویت کادر بهداشت به‌ویژه افرادی که در مراقبت‌های ویژه فعال هستند واکسیناسیون آغاز شده است.

وی با بیان اینکه سلامت از هر مساله دیگری مهم‌تر است، ادامه داد: کادر درمان امروز با جدیت پیگیر است و از سوی دیگر دولت نیز در تامین واکسن اقدامات خوبی انجام داده است ولی برون رفت از وضعیت کرونایی و کاهش اثرات آن نیازمند هماهنگی و همدلی آحاد جامعه است.

وی با اشاره به ورود برخی پروازهای خارجی به اصفهان تاکید کرد: غربالگری و قرنطینه مسافران بر اساس قوانین و تاکیدات ستاد ملی کرونا با قاطعیت و جدیت دنبال خواهد شد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه اکنون روند فوتی در کشور نزولی است، گفت: خیز جدید بیماری کرونا در برخی استان‌ها شروع شده و جای هشدار جدی دارد و بالاترین میزان شیوع بیماری را در استان خوزستان داریم که نیازمند مراقبت جدی است.

 علیرضا رییسی روز شنبه درباره آخرین وضعیت بیماری کووید ۱۹ و مصوبات جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: در استان خوزستان متاسفانه ۹ شهرستان در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند و این آژیر قرمز در خوزستان به صدا در آمده و نیازمند مراقبت است.

وی ادامه داد: شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، دزفول، دشت آزادگان، کارون، هویزه، شادگان و شوشتر روند افزایشی بیماری را دارند. این شهرها در سطح کشور وضعیت قرمز دارند و باید پروتکل‌های بهداشتی سخت گیرانه را رعایت کنند تا این خیز بیماری را کنترل کنیم.

همچنین سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: میزان بستری بیماران دارای علائم کرونا در بیمارستان‌های استان نسبت به اوائل بهمن حدود ۱۵ درصد رشد یافت و با خیز ملایم در حال افزایش است.

آرش نجیمی روز شنبه افزود: تعداد بیماران دارای علائم کرونا بستری شده در بیمارستان های استان تا دهه نخست بهمن امسال کمتر از ۴۰۰ نفر بود اما پس از آن روند افزایشی به خود گرفت و در زمان حاضر دست کم به ۴۵۰ نفر رسیده است.

وی به رنگ بندی جدید شهرستان های استان اصفهان از بیست و پنجم بهمن اشاره و اضافه کرد: در رنگ بندی جدید، ۲ شهرستان اردستان و نطنز در وضعیت نارنجی (پر خطر)، ۱۴ شهرستان در وضعیت زرد (خطر متوسط) و هشت شهرستان در وضعیت آبی (کم خطر) قرار دارد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه هفته قبل فقط یک شهرستان در وضعیت نارنجی قرار داشت، خاطرنشان کرد: این هفته تعداد شهرستان های نارنجی و زرد در استان اصفهان افزایش و آبی، کاهش یافت.

رییس انجمن اورولوژی ایران گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده در بیمارستان بقیه الله(عج)، مردان ایرانی در یک سال گذشته ۲ برابر بیش از زنان بر اثر ویروس کرونا فوت کردند.

دکتر عباس بصیری روز شنبه در نشست خبری انجمن اورولوژی که در آستانه هفته ملی سلامت مردان (اول تا ۶ اسفند) برگزار شد، افزود: بر اساس این تحقیقات، مردان مبتلا به کرونا سه برابر بیش از زنان نیازمند بخش مراقبت های ویژه بوده و حال آنها وخیم تر از زنان بوده است.

وی با بیان این که سیستم دفاعی زنان قوی تر از مردان است، اظهار داشت: زنان مبتلا به کرونا مقاومت بیشتری در مقایسه با مردان در برابر این بیماری دارند و مردان مبتلا به این ویروس زودتر دچار آسیب این بیماری می شوند، این در حالی است که حدود ۸۹ درصد مردان ادعا می کنند، سالم تر هستند  اما طبق بررسی ها این رقم درست نیست.

این اورولوژیست به میزان شیوع بیماری ها در مردان اشاره کرد و ادامه داد: شیوع بیماری ها در مردان زیاد است، ۳۵ درصد سرطان کولون در آنها بیش از زنان است و آقایان در مراحل پیشرفته تر بیماری به مراکز درمانی مراجعه می کنند، به همین دلیل زودتر از زنان جان خود را از دست می دهند.

بصیری با یادآوری این که اقدام به خودکشی که در مردان منجر به مرگ شود، بیشتر از زنان است، تصریح کرد: مردان نیز مانند زنان دوران یائسگی دارند و از سن ۶۰ سالگی آغاز می شود و مرگ و میر در آنها سه برابر بیشتر از زنان بوده است.

وی تاکید کرد: مردان باید به سلامت خود اهمیت زیادی بدهند و لازم است معاینات دوره ای انجام دهند چراکه بی توجهی به بیماری خانواده آنها نیز دچار آسیب های روحی و روانی می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، امید به زندگی زنان را بیشتر از مردان دانست و گفت: مردان بیشتر از زنان در معرض آسیب های اجتماعی، شغلی و صنعتی قرار دارند و  تحمل درد در زنان بیشتر بوده به همین خاطر امید به زندگی در آنها بالا می رود.

بصیری به اختلالات جنسی در مردان اشاره کرد و افزود: برخی از مردان به خصوص جوانان به دلیل رفتار ناشایست جنسی و رعایت نکردن بهداشت فردی دچار بیماری های مختلف می شوند و ضرورت دارد به سلامت خود و تشخیص و درمان به موقع بیماری اهمیت دهند.

وی هفته ملی سلامت مردان را فرصتی دانست تا با اطلاع رسانی و افزایش آگاهی و آموزش به آنها کیفیت زندگی و سلامت جسمی مردان ارتقا یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اعلام کرد که طبق بررسی های آماری میزان ابتلا و بستری شدگان کووید ۱۹ در این استان روند افزایشی دارد.

دکتر محمد فتحی روز شنبه به خبرنگاران گفت: اکنون‌ ۲۹۸ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان البرز تحت درمان قرار دارند  که ۳۹ بیمار آنان طی ۲۴ ساعت گذشته بستری شدند.

وی بیان داشت: ۳۱ هزار و سه نفر از ابتدای شیوع کرونا تا کنون در مراکز درمانی استان بستری شده اند که ۲۷ هزار و ۹۹۱ نفر آنان بهبود یافته اند.

فتحی ‌اظهار داشت: پنج بیمار کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری از ابتدای شیوع تا کنون به ۲ هزارو ۷۱۲ نفر رسید.

توصیه کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز رعایت بیش از پیش پروتکل‌های بهداشتی، ‌حفظ فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک است.

از مجموع هفت شهرستان البرز ۲ شهرستان در وضعیت زرد و پنج شهرستان آبی کرونایی است.

وضعیت پایدار شیوع کرونا در استان اردبیل با کاهش جزئی در آمار مبتلایان و فوتی ها ادامه دارد به طوری که در شبانه‌روز گذشته یک بیمار کرونایی جان باخته و ۱۷ فرد مبتلای جدید در مراکز درمانی این استان بستری شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل روز شنبه اعلام کرد: از روز گذشته شهرستان پارس‌آباد در شمال استان برابر شاخص‌های وزارت بهداشت بار دیگر در وضعیت زرد قرار گرفته و هم اکنون چهار شهرستان استان در وضعیت زرد شیوع کرونا قرار دارند.

دکتر شهرام حبیب‌زاده افزود: هم‌اکنون کل استان اردبیل در زمینه شیوع کرونا در وضعیت آبی قرار دارد و هشت شهرستان بیله‌سوار، سرعین، اصلاندوز، کوثر، نیر، نمین، انگوت و گرمی در وضعیت آبی (وضعیتی بین سفید و زرد) و چهار شهرستان اردبیل، خلخال و مشگین‌شهر و پارس‌آباد در این استان در وضعیت زرد قرار دارند.

وی بیان کرد: با وجود پایداری نسبی شیوع کرونا در این استان طی روزهای اخیر، مجموع بستری همزمان بیماران کرونایی استان به ۱۵۷ نفر رسیده که ۳۴۶ نفر کمتر از بالاترین رکورد ثبت شده در این زمینه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل اضافه کرد: آمار بیماران بدحال مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه مراکز درمانی استان نیز به شکل محسوسی کاهش یافته و از رکورد ۸۳ نفر به ۴۶ فرد بستری رسیده است.

وی بیان کرد: وضعیت شیوع کرونا در همچنان شکننده است و در صورت بی‌توجهی شهروندان، تبعات خطرناکی را به دنبال خواهد داشت و مردم نباید گرفتار عادی‌انگاری بیماری شوند.

وی با اشاره به ترخیص ۱۳ نفر از افراد بستری مبتلا به کرونا در مرکز درمانی استان اردبیل افزود: با توجه به روند شکننده شیوع کرونا، همراهی مردم و رعایت پروتکل‌های کنترل این بیماری بسیار ضروری است.

وی مجموع فوتی‌های کرونا در استان اردبیل طی ۱۱ ماه گذشته را با جان باختن یک فرد مبتلای دیگر در شبانه روز گذشته، یک‌هزار و ۳۷۷ نفر اعلام کرد.

دکتر حبیب‌زاده با تاکید بر ضرورت حفظ و بهبود وضعیت فعلی شیوع کرونا در این استان افزود: هرگونه عادی‌انگاری بیماری و بی‌توجهی به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی پیک چهارم کرونا را به همراه خواهد داشت.

وی با اشاره به نوسان آرام تعداد مبتلایان کرونا در استان اردبیل طی روزهای اخیر، علت این امر را کاهش رعایت عمومی و عادی‌انگاری این بیماری مهلک از سوی مردم عنوان کرد و گفت: نگرانی در مورد شیوع موج چهارم این بیماری همچنان وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل افزود: مردم برای کنترل بیماری کرونا باید احتیاط بیشتری کرده و با جدیت بالا، مقررات اعلام شده از جمله استفاده از ماسک و حفظ فاصله فیزیکی حداقل ۱.۵ متری و نیز پرهیز از حضور در اجتماعات را رعایت کنند.

وی همچنین با اشاره به شروع واکسیناسیون کارکنان درمان بخش‌های مربوط به بستری بیماران کرونایی استان اردبیل از سه روز گذشته، اظهار کرد: در مرحله نخست، ۱۲۰ نفر از کارکنان بخش درمان واکسن روسی اسپوتنیک.وی را دریافت می‌کنند.

۲ ماه پیش تعداد فوتی‌های کووید.۱۹ در استان اردبیل در رکودی کم‌سابقه به ۲۲ نفر فوتی در یک شبانه‌روز رسیده بود ولی طی یک ماه گذشته چهار بار فوتی‌های کرونا در این استان به صفر رسید.

بالاترین آمار مربوط به فوت بیماران مبتلا به کرونا در استان اردبیل در هشتم آذرماه با ۲۲ فوتی، بالاترین آمار بستری روزانه مبتلایان کرونا در ۲۵ آبان ماه با ۱۱۳ نفر و نیز بالاترین رکورد بستری همزمان بیماران کرونا با ۵۰۳ نفر در روز ۲ آذرماه به ثبت رسیده است.

گروه نشریات دنیای اقتصاد

درباره ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به روزنامه دنيای اقتصاد بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است

هشدار در مورد موج چهارم شیوع کرونا

وزیر بهداشت ایران با هشدار درباره ویروس جهش‌یافته کرونا در ایران می‌گوید “اول گردنه پرالتهاب خیز چهارم هستیم”.

این اظهارات در حالی منتشر می‌شود که دست‌کم هفت شهر استان خوزستان از نظر شیوع کرونا در وضعیت قرمز قرار گرفته‌اند و حسن روحانی رئیس جمهوری ایران اعلام کرد این کشور در حال حرکت به پیک چهارم کرونا است.

سعید نمکی وزیر بهداشت ایران با ابراز نگرانی درباره خیز کرونا گفت “ما اول گردنه پرالتهاب خیز چهارم هستیم و باید همه رعایت کنند، از رفت و آمد و گردهمایی پرهیز کنند. ماه جشن و عروسی است، اما عروسی ها را به عزا بدل نکنیم. اگر گردهمایی ها را استمرار دهیم، حتما دچار مشکل می شویم”.

آقای نمکی گفت “اکنون اتفاقات جدیدی افتاده که ما را به شدت نگران کرده است. من در هفته های گذشته بارها و بارها اعلام کردم که ما با ساده انگاری و سهل انگاری داریم به چاله های جدیدی از بیماری می افتیم و گرفتار می شویم. از ورود ویروس موتاسیون یافته انگلیسی و آفریقایی نگرانی داشتیم”.

وضعیت شهرها از نظر کرونا

او می‌گوید با وجود تلاش برای کنترل ورود ویروس‌های جهش‌یافته، “هفته پیش موردی از ویروس موتاسیون یافته که منجر به مرگ یک بانوی ۷۱ ساله کشورمان شد، در تهران اتفاق افتاد که این خانم به جایی از دنیا سفر نداشت و همسرش در جای دیگری کار می‌کرد”.

تایید شیوع ویروس جهش یافته کرونا در ایران

پیشتر، حسن روحانی، رییس جمهوری ایران در جلسه ستاد ملی مقالبه با کرونا گفت “در هفته گذشته هیچ شهر قرمزی در کشور نبود، ولی امروز در خوزستان چند شهر قرمز شدند و شهرهایی هم در کشور از رنگ زرد به نارنجی تغییر یافتند و همه این‌ها یعنی زنگ خطر آغاز موج چهارم کرونا”.

دست‌کم در دو هفته‌ گذشته هیچ شهری در ایران در وضعت قرمز نبود.

رنگبندی جدید از شنبه ۲۵ بهمن‌ماه در سراسر ایران اعمال شد و بنابر نقشه جدید رنگبندی ۴۰ شهرستان ایران در وضعیت نارنجی، ۲۲۹ شهرستان دیگر در وضعیت زرد و ۱۷۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

بنابر اعلام منابع رسمی، شهرستانهای اهواز (به همراه هویزه و دشت آزادگان)، آبادان، بندر ماهشهر، دزفول، شادگان، شوشتر و کارون از استان خوزستان در وضعیت قرمز قرار دارند.

سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت می‌گوید کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بین مردم، سبب شده تا این هفت شهر در وضعیت قرمز کرونا قرار بگیرند.

بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا وضعیت قرمز به معنای بسیار پر خطر است و در این وضعیت همه مشاغل به جز شغل‌های گروه یک که مشاغل ضروری هستند، باید تعطیل باشند.

وضعیت قرمز در عین حال به این معناست که تعداد موارد قطعی، به ازای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت بیش از ۲۵ مورد در روز و روند اپیدمی در حال ازدیاد است.

بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا خروج خودروهای بومی از شهرهای قرمز و نارنجی و ورود خودروهای غیر بومی به شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع است.

سخنگوی وزارت بهداشت گفته است رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بین مردم به حدود ۷۴ درصد کاهش یافته است.

اما شماری از متخصصان از جمله حسین قشلاقی، عضو شورای عالی نظام پزشکی ایران ضعف مدیریت، بهره نگرفتن از شیوه‌های علمی و ناهماهنگی در بین ارکان حاکمیت، کمبود تجهیزات و اشباع بیمارستان‌ها را علت افزایش شمار مبتلایان عنوان کرده‌اند.

منبع تصویر، TASNIM

دولت ایران اول اسفند ۱۳۹۸ یک روز مانده به انتخابات مجلس یازدهم از همه‌گیر شدن ویروس کرونا در این کشور خبر داد. از آن زمان تاکنون بیش از ۵۸ هزار ایرانی بر اساس آمار رسمی دولتی جان خود را به علت ابتلا به ویروس کرونا و بیماری کووید-۱۹ از دست داده‌اند.

تحقیقات بی‌بی‌سی فارسی نشان می‌دهد تعداد واقعی درگذشتگان و مبتلایان کرونا بیشتر از آمارهای دولتی است و خود مقام‌های وزارت بهداشت نیز اذعان می‌کنند که آمار حقیقی می‌تواند دو برابر آمار رسمی باشد.

تحقیقات بی‌بی‌سی فارسی همچنین حاکی از پنهان‌کاری و لاپوشانی عمدی در شمار واقعی قربانیان و مبتلایان و همچنین زمان احتمالی ورود کرونا به ایران است.

© 2021 بی بی سی. بی بی سی مسئول محتوای سایت های دیگر نیست. سیاست ما درباره لینک دادن به سایت های دیگر.

نسخه چاپی

حسن روحانی، رئیس‌ جمهور ایران، با اعلام ممنوعیت سفرهای نوروزی به شهرهایی که از نظر شیوع کرونا در وضعیت قرمز و زرد به سر می‌برند، از این مناطق خواست که «بسیج فو‌ق‌العاده تشکیل دهند» و «استاندار، تیم پزشکی، بسیج و سپاه» برای اعمال پروتکل‌ها «مراقبت بیشتری داشته باشند».

او که روز شنبه، ۱۶ اسفند، در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا سخن می‌گفت، افزایش رفت و آمد مردم در روزهای اخیر را «علامت هشداردهنده» دانست و گفت مردم باید تا جایی که ممکن است «خرید اینترنتی» کنند.

آقای روحانی شیوع سفرها را «خطر واقعی» دانست و گفت مردم باید یک سال دیگر به سبک زندگی فعلی که شامل کاهش تردد و دورهمی و استفاده از ماسک است، ادامه دهند.

بر اساس آخرین اطلاعات وزارت بهداشت ایران، ۱۱ شهر در استان خوزستان در وضعیت قرمز قرار دارند و ۳۲ شهرستان هم در استان‌های دیگر وضعیت نارنجی دارند.

وضعیت شهرها از نظر کرونا

رئيس‌ جمهور ایران همچنین با اشاره به شیوع ویروس جهش‌یافته در برخی استان‌ها به مشکلات واکسیناسیون در ایران اشاره کرد و گفت: «تولید و تزریق واکسن محدودیت دارد» و «در دنیا یک واکسن‌هراسی هم راه افتاده است و هر گروهی به یک واکسن حمله می‌کنند و می‌گویند فلان واکسن خطرناک است.»

او در این زمینه به کشور یا فرد مشخصی اشاره نکرد، ولی علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی مدتی قبل با طرح ابهام و تردید درباره واکسن‌هایی که در کشورهایی چون آمریکا و انگلستان و فرانسه تولید شده‌اند، با واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی مخالفت کرد.

مقام‌های دولت ایران ابتدا اعلام کردند که این ممنوعیت را اعمال می‌کنند ولی در ادامه با واردات این نوع واکسن‌ها از مبداء دیگر کشورها، اقدام به خرید محدود واکسن کرده‌اند.

مقام‌های وزارت بهداشت می‌گویند تاکنون ۲۱ میلیون دوز واکسن خارجی خریداری کرده‌اند و در طول سال آینده نیز در نظر دارند از مسیر واردات و تولید داخلی، ۱۸۰ میلیون دوز واکسن تامین کنند.

ویروس جهش‌یافته به اغلب استان‌ها رسیده است

علاوه بر اعلام ممنوعیت سفر به شهرهای قرمز و نارنجی، علیرضا رئيسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز روز شنبه گفت: «مسافرت به شهرهای زرد و آبی با رعایت سختگیرانه پروتکل‌های بهداشتی امکان‌پذیر است.»

بر اساس اطلاعیه وزارت بهداشت ایران در حال حاضر «۲۵۱ شهرستان زرد و ۱۵۴ شهرستان آبی هستند».

آقای رئيسی همچنین با اشاره به این که «گردش ویروس جهش‌یافته تقریبا در همه استان‌ها اتفاق افتاده است» علاوه بر استان‌های خوزستان و چهارمحال بختیاری، درباره وضعیت استان‌های قزوین و البرز نیز هشدار داد.

سعید نمکی، وزیر بهداشت ایران، هم با اعلام این که در نوروز «واقعا نمی‌دانیم چه خواهد شد» گفت: «ما با ویروس شطرنج بازی می‌کنیم و لحظه به لحظه تصمیم‌گیری می‌کنیم.»

او خرید بلیط سفر توسط مردم را غیرمنطقی دانسته و گفت که با ویروس جهش‌یافته «نمی‌شود شوخی کرد»، گفت وزارت بهداشت هیچ اجازه‌ای در زمینه «تایید سفر و پیش‌فروش بلیت‌های نوروزی» نداده است.

آقای نمکی هفته گذشته از مردم خواسته بود که تدارک سفر را «در ذهن و خیالشان هم تصور نکنند».

بر اساس آخرین آمار رسمی در ایران، تاکنون بیش از یک میلیون و ۶۷۰ هزار نفر به کرونا مبتلا شده و بیش از ۶۰ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

آمارهای رسمی کرونا در ایران همواره مورد تردید و ابهام بوده و سازمان نظام پزشکی ایران، آمار واقعی ابتلا و مرگ و میر کرونا در ایران را تا ۴ برابر آمار رسمی که وزارت بهداشت اعلام می‌کند، برآورد کرده است.

رادیو فردا یکی از بخش‌های رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی است که در تلاش است اخبار و گزارش‌های دقيق و عينی و بی‌طرفانه را با هدف گردش آزاد اطلاعات در چارچوب اصول روزنامه‌نگاری حرفه‌ای به مخاطبان فارسی‌زبان ارائه کند.

معاون اول رئیس‌جمهور

«نخواهیم گذاشت کمر مردم ایران زیر فشار اقتصادی خم شود»

© 2021 تمام حقوق این وب‌سایت، بر اساس مقررات کپی‌رایت، برای رادیو فردا محفوظ است.

خبرگزاری میزان – معاونت بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی آخرین وضعیت رنگبندی شهر‌های کشور از نظر کرونا را اعلام کرد و براین اساس از روز شنبه ۲۵ بهمن ماه سال جاری ۲۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۱ شهر زرد و ۲۱۷ شهر در وضعیت آبی قرار خواهد گرفت.

به این ترتیب در وضعیت زرد (خطر متوسط) فقط سطح شغلی ۴ و در وضعیت نارنجی (پرخطر) سطح شغلی ۳ و ۴ تعطیل خواهند بود. در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر) به جز موارد ضروری سطح ۱ سایر مشاغل تعطیل خواهند بود.

همچنین خروج خودرو‌های بومی از شهرستان‌های نارنجی و قرمز و ورود خودرو‌های غیربومی به شهرستان‌های نارنجی و قرمز ممنوع است.

برای مشاهده جدول و لیست کامل وضعیت شهر‌های کشور اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/


اینجاDownloads-icon

وضعیت شهرها از نظر کرونا
وضعیت شهرها از نظر کرونا
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *