کتلت سیب زمینی

کتلت سیب زمینی
کتلت سیب زمینی

پیاز و فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید.نخود فرنگی را هم با مقداری آب ، نمک و روغن بپزید. مراقب باشید تا له نشود.

 تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید .تا طلایی رنگ شود.

بعد به پیاز سرخ شده فلفل دلمه ای را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید. نخود پخته شده را هم به همراه زعفران به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه کنید.

سپس حرارت را خاموش کنید تا مواد کمی خنک شوند.

سیب زمینی ها را با کمی آب و نمک بپزید . بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شدند آنها را پوست بگیرید و با گوشتکوب خوب له کنید.

کتلت سیب زمینی

سیب زمینی های له شده  را با مخلوط نخود فرنگی و فلفل دلمه ای ، پودر سوخاری ، تخم مرغ ها ، نمک ، فلفل و زردچوبه  با هم مخلوط کنید تا مایه یکدستی به وجود بیاید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.

از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی کوچکی بردارید و با کف دست فرم دهید و داخل روغن سرخ کنید. بعد از اینکه کتلت ها سرخ شدند آنها را  روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

بعد در کنار سبزیجات سرو کنید.

کتلت سیب زمینی جزو کتلت و شامی میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد . کتلت سیب زمینی را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پیاز و فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید.نخود فرنگی را هم با مقداری آب ، نمک و روغن بپزید. مراقب باشید تا له نشود.

 تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید .تا طلایی رنگ شود.

بعد به پیاز سرخ شده فلفل دلمه ای را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید. نخود پخته شده را هم به همراه زعفران به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه کنید.

سپس حرارت را خاموش کنید تا مواد کمی خنک شوند.

سیب زمینی ها را با کمی آب و نمک بپزید . بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شدند آنها را پوست بگیرید و با گوشتکوب خوب له کنید.

کتلت سیب زمینی

سیب زمینی های له شده  را با مخلوط نخود فرنگی و فلفل دلمه ای ، پودر سوخاری ، تخم مرغ ها ، نمک ، فلفل و زردچوبه  با هم مخلوط کنید تا مایه یکدستی به وجود بیاید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.

از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی کوچکی بردارید و با کف دست فرم دهید و داخل روغن سرخ کنید. بعد از اینکه کتلت ها سرخ شدند آنها را  روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

بعد در کنار سبزیجات سرو کنید.

کتلت سیب زمینی جزو کتلت و شامی میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد . کتلت سیب زمینی را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



کتلت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با مجله چی شی همراه باشید.

برای تهیه کتلت سیب زمینی مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند. سپس پوشت سیب زمینی ها را می گیریم.

در این مرحله سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. پس از اینکه سیب زمینی به طور کامل خنک شد،  سیر و پیاز را رنده می کنیم و بعد از گرفتن آب اضافی شان به کاسه اضافه می کنیم.

کتلت سیب زمینی

در این مرحله پنیر پیتزا را به همراه سس مایونز، تخم مرغ ها و ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و مواد را با قاشق یا دست به خوبی مخلوط می کنیم.

در این مرحله مایه کتلت را چند دقیقه ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند، در صورتی که مایه کتلت سفت بود و چسبندگی نداشت باید یک تخم مرغ دیگر به ان اضافه کنیم تا چسبندگی پیدا کند. در ادامه آرد سوخاری را جلوی دستمان قرار می دهیم.

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل ان می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شودف سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و با دست آنرا شبیه کوکو شکل می دهیم.

حالا آنرا در آرد سوخاری می غلطانیم تا به طور کامل پوشش داده شودف سپس در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود، پس از اینکه یک سمت کتلت ها به خوبی سرخ شد آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

پس از اینکه سرخ کردن کتلت ها به پایان رسید آنها را درون توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان و سس دلخواه سرو می کنیم.

کتلت ها معمولا به همراه سس قرمز یا همان سس کچاپ سرو می شوند، البته بعضی افراد هم هستند که از سس های دیگر مثل سس فرانسوی یا هزار جزیره استفاده می کنند. اگر شما هم کتلت را به سس کچاپ میل می کنید توصیه می کنیم برای تهیه سس کچاپ خانگی به مطلب زیر مراجعه نمایید.



کتلت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با مجله چی شی همراه باشید.

برای تهیه کتلت سیب زمینی مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند. سپس پوشت سیب زمینی ها را می گیریم.

در این مرحله سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. پس از اینکه سیب زمینی به طور کامل خنک شد،  سیر و پیاز را رنده می کنیم و بعد از گرفتن آب اضافی شان به کاسه اضافه می کنیم.

کتلت سیب زمینی

در این مرحله پنیر پیتزا را به همراه سس مایونز، تخم مرغ ها و ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و مواد را با قاشق یا دست به خوبی مخلوط می کنیم.

در این مرحله مایه کتلت را چند دقیقه ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند، در صورتی که مایه کتلت سفت بود و چسبندگی نداشت باید یک تخم مرغ دیگر به ان اضافه کنیم تا چسبندگی پیدا کند. در ادامه آرد سوخاری را جلوی دستمان قرار می دهیم.

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل ان می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شودف سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و با دست آنرا شبیه کوکو شکل می دهیم.

حالا آنرا در آرد سوخاری می غلطانیم تا به طور کامل پوشش داده شودف سپس در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود، پس از اینکه یک سمت کتلت ها به خوبی سرخ شد آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

پس از اینکه سرخ کردن کتلت ها به پایان رسید آنها را درون توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان و سس دلخواه سرو می کنیم.

کتلت ها معمولا به همراه سس قرمز یا همان سس کچاپ سرو می شوند، البته بعضی افراد هم هستند که از سس های دیگر مثل سس فرانسوی یا هزار جزیره استفاده می کنند. اگر شما هم کتلت را به سس کچاپ میل می کنید توصیه می کنیم برای تهیه سس کچاپ خانگی به مطلب زیر مراجعه نمایید.

کتلت یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که هم طرفداران زیادی دارد و هم مدلهای متنوعی برای پختن کتلت وجود دارد . کتلت در واقع ترکیبی از گوشت چرخ شده و سیب زمینی است ، سیب زمینی می تواند خام یا پخته باشد . کتلت را با نان تازه و سبزی خوردن و خیار شور و گوجه باید سرو نمود تا طعم آن کامل و بی نظیر شود . البته پیشنهاد سالاد شیرازی در کنار کتلت هم یک پیشنهاد دلچسب و هوس انگیز است !!! کتلت باید در روغن داغ سرو شود و برای ترد شدن آن می توان از آرد سوخاری هم استفاده نمود. ادویه های خاص و خوش طعم هم در سرخ شدن کتلت می تواند مورد استفاده قرار گیرد و یا در ترکیب مواد استفاده شود. در ادامه این مطلب پرنیان یک روش سنتی و عالی برای پختن کتلت آموزش داده شده است ، تصاویر و توضیحات کامل به شما کمک می کند تا دستور را کاملا یاد بگیرید و در منزل به روش حرفه ای اجرا کنید. با پرنیان همراه شوید


 


 

* استفاده از زعفران کاملا اختیاری است و می توان آن را حذف کرد بدون اینکه به دستور اصلی خدشه ای وارد شود

کتلت سیب زمینی


 

* می توانید از ادویه های مخصوص خودتان استفاده نمایید ، ادویه گوشت به روش پرنیان در اینجا آموزش داده شده است


 



 


آموزش تهیه کتلت به روش سنتی :


 

در تهیه کتلت می توان از سیب زمینی پخته یا خام استفاده نمود ، در روش سنتی کتلت را با سیب زمینی پخته تهیه می کنند اما اگر از سیب زمینی خام هم استفاده نمایید کتلت خوشمزه ای خواهید داشت


 

در این دستور کتلت با سیب زمینی پخته تهیه شده است ، سیب زمینی را بپزید، بهتر است سیب زمین با نمک یا داخل مایکروویو پخته شود تا آبدار و شل نشود


 

سیب زمینی پخته را در دمای محیط بگذارید تا کمی از دمای داغ بیفتد و خنک شود ، سیب زمینی را رنده نمایید


 

گوشت چرخ شده ، سیب زمینی رنده شده و تخم مرغ  را داخل کاسه ای بریزید


 



 

نمک ، فلفل سیاه و ادویه مخصوص گوشت را اضافه نمایید


 

می توانید از ادویه کاری یا هر نوع ادویه مورد علاقه خود استفاده نمایید ، اگر از زعفران استفاده کردید آن را در این مرحله اضافه نمایید


 



 


سپس مواد را به خوبی مخلوط کنید و ور بدهید


 

باید ادویه ها و تخم مرغ در سراسر مواد پخش شود تا طعم مواد یکسان گردد


 

اگر مایل هستید مواد کتلت را برای زمان بعد و یا برای موقعیتی مثل پیک نیک و مهمانی مواد کتلت داشته باشید در این مرحله مواد را داخل ظرفی ریخته و روی آن را با سلفون کاملا بپوشانید  و ظرف را در یخچال نگهداری کنید ، مایه کتلت تا یک روز کامل بدون کم شدن کیفیت قابل نگهداری است


 



 

سپس از مایه کتلت مقداری برداشته و در دستتان کمی حرکت و ورز دهید


 



 

کتلت سیب زمینی

مایه کتلت را به شکل فوق فرم داده و در آرد سوخاری بغلطانید تا یک لایه آرد سوخاری روی مایه کتلت بنشیند


 



 

تمام مواد را به همین شکل با آرد سوخاری شکل دهید و در یک سینی آنها را بچینید


 

بهتر است کف سینی را کمی چرب کنید تا کتلتهای آرد اندود شده به سینی نچسبد


 



 

سپس تابه نچسبی را روی حرارت بگذاریدتا گرم شود و روغن را به آن اضافه کنید تا روغن کاملا داغ شود


 

بهتر است از تابه بزرگی استفاده نمایید تا اکثر کتلت ها با هم سرخ شوند ، مقدار آرد سوخاری داخل بشقاب بزرگی بریزید


 

هر خمیر کتلت که فرم گرفته بود و در آرد گردانده شده بود را مجددا داخل آرد فشار دهید و پهن کنید و مطابق شکا یک بار دیگر آرد اندود نمایید


 



 

دو طرف کتلت را صاف کنید و به آرد سوخاری آغشته نمایید


 

حتما طعم خمیر را بچشید ، خمیر نباید کم نمک باشد چون بعد از آغشته شدن با آرد سوخاری کتلت کاملا بی مزه و بی نمک خواهد شد


 



 


در این مرحله مایه کتلت آماده سرخ شدن است


 

روغن باید داغ داغ باشد و کتلتهای آرد اندود شده و فرم گرفته داخل روغن داغ چیده شود تا سرخ شوند


 



 

در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید تا روغن نسوزد و سریع مایه های کتلت فرم گرفته داخل روغن قرار گیرد


 

حرارت را روی متوسط رو به پایین تنظیم نمایید تا کتلت ها مغز پخت شوند


 

وقتی یک سمت از کتلت ها به خوبی سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود


 



 

بعد از سرخ شدن کتلت ها آنها را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی کتلت ها گرفته شود


 

سپس کتلت را با نان تازه ، گوجه فرنگی حلقه شده و خیار شور خرد شده سرو نمایید


 



 

استفاده از سس کچاپ و انواع سس های تند دلخواه در کنار کتلت به طعم لذیذتر آن کمک می کند


 

استفاده از حلقه های پیاز قرمز و جعفری خرد شده هم می تواند طعم بیشتری به کتلت ببخشد


 

کتلت بسیار خوش طعم است ، باید گرم و تازه سرو شود و ترجیحا در کنار نان تازه میل شود


 



تحریریه پرنیان ( با سرپرستی عارفه میرزایی)

برچسب ها: طرز تهیه, کتلت, سنتی, سیب زمینی, گوشت, چرخ شده,

خبرنامه پرنیان

گارانتی سلامت کالا

پیگیری مرسولات پستی

نماد اعتماد الکترونیکی

آموزش کیک تولد خامه دار و خانگی ساده و شیک و فانتزی

طرز تهیه باقلوا با تصاویر مرحله به مرحله

تزیین کیک با خامه صبحانه

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی و مجلسی خوشمزه با تصاویر

طرز تهیه برنج آبکش زمان مناسب آبکشی برنج و دم کردن آن با تصاویر

طرز تهیه جوجه کباب و سس مخصوص رستورانی با ماست و ادویه

طرز تهیه نان خانگی بدون فر بسیار خوشمزه

طرز تهیه کباب کوبیده عالی با نکات و فوت و فن ها

آموزش کرم برای وسط کیک و تزیین کیک

طرز تهیه گاناش شکلاتی برای روکش کیک و انواع دسر

فلفل دلمه نر و ماده کدام برای آشپزی مناسب ترند ؟

طرز تهیه ادویه مخصوص مرغ عالی در منزل با ترکیب ادویه های خانگی

طرز تهیه نخود برشته و بو داده

طرز تهیه خمیر هزارلا با تصاویر و توضیحات برای شیرینی و غذا

طرز تهیه سالاد فصل با سس مخصوص با طعمی استثنایی

لباس محلی گیلانی

طرز تهیه سالاد نخود سبز با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد عدس رژیمی و سالم با ادویه مخصوص و طعم ویژه

با ماکارانی آبکش شده اضافه چه کار کنیم ؟روش صحیح فریز کردن ماکارانی

طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه با سبزی مخصوص به همراه تصاویر

طرز تهیه دلمه برگ مو با تصاویر مرحله ای و توضیحات کامل

طرز تهیه آبدوغ خیار با سبزی ویژه و تصاویر مرحله ای

طرز تهیه نان بربری با رومال واقعی با تصاویر مرحله ای و توضیحات کامل

طرز تهیه ادویه یونانی با تصاویر و توضیحات مرحله به مرحله

7 روش ساده برای تزیین کیک تولد در خانه به بهترین شکل حرفه ای

طرز تهیه کوکوسبزی با توضیح رازهای خوشمزه تر شدن آن

ادویه ترشی و چند طعم دهنده عالی برای انواع ترشیها

طرز تهیه ترشی فوری با بهترین روش

طرز تهیه توپک های خرمایی

طرز تهیه سالاد تن ماهی

سالاد لوبیا و پاستا

سالاد آلمانی

سالاد انگور آذربابجان

طرز تهیه تبوله

سالاد سالم

طرز تهیه سالاد پانزانلا

طرز تهیه سالاد سزار با ماهی

طرز تهیه کوکی

طرز تهیه سالسا

قهوه عربي

طرز تهیه چاناماسالا

طرز تهیه کاپوچینو

فروشگاه پرنیان

ژله تزریقی

آشپزی

کافی شاپ پرنیان

قنــادی پرنیان

هفت سین

شیرینی نوروزی

کیک پزی

سفره آرایی

پیش غذا

آموزش تزیین کیک

آموزش فینگر فود

طرز تهیه, کتلت, سنتی, سیب زمینی, گوشت, چرخ شده,

کتلت یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که هم طرفداران زیادی دارد و هم مدلهای متنوعی برای پختن کتلت وجود دارد . کتلت در واقع ترکیبی از گوشت چرخ شده و سیب زمینی است ، سیب زمینی می تواند خام یا پخته باشد . کتلت را با نان تازه و سبزی خوردن و خیار شور و گوجه باید سرو نمود تا طعم آن کامل و بی نظیر شود . البته پیشنهاد سالاد شیرازی در کنار کتلت هم یک پیشنهاد دلچسب و هوس انگیز است !!! کتلت باید در روغن داغ سرو شود و برای ترد شدن آن می توان از آرد سوخاری هم استفاده نمود. ادویه های خاص و خوش طعم هم در سرخ شدن کتلت می تواند مورد استفاده قرار گیرد و یا در ترکیب مواد استفاده شود. در ادامه این مطلب پرنیان یک روش سنتی و عالی برای پختن کتلت آموزش داده شده است ، تصاویر و توضیحات کامل به شما کمک می کند تا دستور را کاملا یاد بگیرید و در منزل به روش حرفه ای اجرا کنید. با پرنیان همراه شوید


 


 

* استفاده از زعفران کاملا اختیاری است و می توان آن را حذف کرد بدون اینکه به دستور اصلی خدشه ای وارد شود

کتلت سیب زمینی


 

* می توانید از ادویه های مخصوص خودتان استفاده نمایید ، ادویه گوشت به روش پرنیان در اینجا آموزش داده شده است


 



 


آموزش تهیه کتلت به روش سنتی :


 

در تهیه کتلت می توان از سیب زمینی پخته یا خام استفاده نمود ، در روش سنتی کتلت را با سیب زمینی پخته تهیه می کنند اما اگر از سیب زمینی خام هم استفاده نمایید کتلت خوشمزه ای خواهید داشت


 

در این دستور کتلت با سیب زمینی پخته تهیه شده است ، سیب زمینی را بپزید، بهتر است سیب زمین با نمک یا داخل مایکروویو پخته شود تا آبدار و شل نشود


 

سیب زمینی پخته را در دمای محیط بگذارید تا کمی از دمای داغ بیفتد و خنک شود ، سیب زمینی را رنده نمایید


 

گوشت چرخ شده ، سیب زمینی رنده شده و تخم مرغ  را داخل کاسه ای بریزید


 



 

نمک ، فلفل سیاه و ادویه مخصوص گوشت را اضافه نمایید


 

می توانید از ادویه کاری یا هر نوع ادویه مورد علاقه خود استفاده نمایید ، اگر از زعفران استفاده کردید آن را در این مرحله اضافه نمایید


 



 


سپس مواد را به خوبی مخلوط کنید و ور بدهید


 

باید ادویه ها و تخم مرغ در سراسر مواد پخش شود تا طعم مواد یکسان گردد


 

اگر مایل هستید مواد کتلت را برای زمان بعد و یا برای موقعیتی مثل پیک نیک و مهمانی مواد کتلت داشته باشید در این مرحله مواد را داخل ظرفی ریخته و روی آن را با سلفون کاملا بپوشانید  و ظرف را در یخچال نگهداری کنید ، مایه کتلت تا یک روز کامل بدون کم شدن کیفیت قابل نگهداری است


 



 

سپس از مایه کتلت مقداری برداشته و در دستتان کمی حرکت و ورز دهید


 



 

کتلت سیب زمینی

مایه کتلت را به شکل فوق فرم داده و در آرد سوخاری بغلطانید تا یک لایه آرد سوخاری روی مایه کتلت بنشیند


 



 

تمام مواد را به همین شکل با آرد سوخاری شکل دهید و در یک سینی آنها را بچینید


 

بهتر است کف سینی را کمی چرب کنید تا کتلتهای آرد اندود شده به سینی نچسبد


 



 

سپس تابه نچسبی را روی حرارت بگذاریدتا گرم شود و روغن را به آن اضافه کنید تا روغن کاملا داغ شود


 

بهتر است از تابه بزرگی استفاده نمایید تا اکثر کتلت ها با هم سرخ شوند ، مقدار آرد سوخاری داخل بشقاب بزرگی بریزید


 

هر خمیر کتلت که فرم گرفته بود و در آرد گردانده شده بود را مجددا داخل آرد فشار دهید و پهن کنید و مطابق شکا یک بار دیگر آرد اندود نمایید


 



 

دو طرف کتلت را صاف کنید و به آرد سوخاری آغشته نمایید


 

حتما طعم خمیر را بچشید ، خمیر نباید کم نمک باشد چون بعد از آغشته شدن با آرد سوخاری کتلت کاملا بی مزه و بی نمک خواهد شد


 



 


در این مرحله مایه کتلت آماده سرخ شدن است


 

روغن باید داغ داغ باشد و کتلتهای آرد اندود شده و فرم گرفته داخل روغن داغ چیده شود تا سرخ شوند


 



 

در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید تا روغن نسوزد و سریع مایه های کتلت فرم گرفته داخل روغن قرار گیرد


 

حرارت را روی متوسط رو به پایین تنظیم نمایید تا کتلت ها مغز پخت شوند


 

وقتی یک سمت از کتلت ها به خوبی سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود


 



 

بعد از سرخ شدن کتلت ها آنها را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی کتلت ها گرفته شود


 

سپس کتلت را با نان تازه ، گوجه فرنگی حلقه شده و خیار شور خرد شده سرو نمایید


 



 

استفاده از سس کچاپ و انواع سس های تند دلخواه در کنار کتلت به طعم لذیذتر آن کمک می کند


 

استفاده از حلقه های پیاز قرمز و جعفری خرد شده هم می تواند طعم بیشتری به کتلت ببخشد


 

کتلت بسیار خوش طعم است ، باید گرم و تازه سرو شود و ترجیحا در کنار نان تازه میل شود


 



تحریریه پرنیان ( با سرپرستی عارفه میرزایی)

برچسب ها: طرز تهیه, کتلت, سنتی, سیب زمینی, گوشت, چرخ شده,

خبرنامه پرنیان

گارانتی سلامت کالا

پیگیری مرسولات پستی

نماد اعتماد الکترونیکی

آموزش کیک تولد خامه دار و خانگی ساده و شیک و فانتزی

طرز تهیه باقلوا با تصاویر مرحله به مرحله

تزیین کیک با خامه صبحانه

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی و مجلسی خوشمزه با تصاویر

طرز تهیه برنج آبکش زمان مناسب آبکشی برنج و دم کردن آن با تصاویر

طرز تهیه جوجه کباب و سس مخصوص رستورانی با ماست و ادویه

طرز تهیه نان خانگی بدون فر بسیار خوشمزه

طرز تهیه کباب کوبیده عالی با نکات و فوت و فن ها

آموزش کرم برای وسط کیک و تزیین کیک

طرز تهیه گاناش شکلاتی برای روکش کیک و انواع دسر

فلفل دلمه نر و ماده کدام برای آشپزی مناسب ترند ؟

طرز تهیه ادویه مخصوص مرغ عالی در منزل با ترکیب ادویه های خانگی

طرز تهیه نخود برشته و بو داده

طرز تهیه خمیر هزارلا با تصاویر و توضیحات برای شیرینی و غذا

طرز تهیه سالاد فصل با سس مخصوص با طعمی استثنایی

لباس محلی گیلانی

طرز تهیه سالاد نخود سبز با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد عدس رژیمی و سالم با ادویه مخصوص و طعم ویژه

با ماکارانی آبکش شده اضافه چه کار کنیم ؟روش صحیح فریز کردن ماکارانی

طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه با سبزی مخصوص به همراه تصاویر

طرز تهیه دلمه برگ مو با تصاویر مرحله ای و توضیحات کامل

طرز تهیه آبدوغ خیار با سبزی ویژه و تصاویر مرحله ای

طرز تهیه نان بربری با رومال واقعی با تصاویر مرحله ای و توضیحات کامل

طرز تهیه ادویه یونانی با تصاویر و توضیحات مرحله به مرحله

7 روش ساده برای تزیین کیک تولد در خانه به بهترین شکل حرفه ای

طرز تهیه کوکوسبزی با توضیح رازهای خوشمزه تر شدن آن

ادویه ترشی و چند طعم دهنده عالی برای انواع ترشیها

طرز تهیه ترشی فوری با بهترین روش

طرز تهیه توپک های خرمایی

طرز تهیه سالاد تن ماهی

سالاد لوبیا و پاستا

سالاد آلمانی

سالاد انگور آذربابجان

طرز تهیه تبوله

سالاد سالم

طرز تهیه سالاد پانزانلا

طرز تهیه سالاد سزار با ماهی

طرز تهیه کوکی

طرز تهیه سالسا

قهوه عربي

طرز تهیه چاناماسالا

طرز تهیه کاپوچینو

فروشگاه پرنیان

ژله تزریقی

آشپزی

کافی شاپ پرنیان

قنــادی پرنیان

هفت سین

شیرینی نوروزی

کیک پزی

سفره آرایی

پیش غذا

آموزش تزیین کیک

آموزش فینگر فود

طرز تهیه, کتلت, سنتی, سیب زمینی, گوشت, چرخ شده,

کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی یکی از انواع کوکوهای معروف و پر طرفدار ایرانی است. این کوکو در کنار کوکو سبزی از پر مصرف ترین غذاهای فوری محسوب می شوند. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان یک شام یا ناهار سبک سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکوی سیب زمینی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو سیب زمینی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پارسی دی همراه باشید.

کالری کوکو سیب زمینی : برای هر نفر ۱۵۰ تا ۲۰۰ کالری

کتلت سیب زمینی

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت

ابتدا سیب زمینی ها را بشویید سپس داخل یک قابلمه مناسب بریزید. در ادامه چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و آنرا روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید و سیب زمینی ها به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش بمانند تا آبپز شوند.

پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند اجازه دهید کمی خنک شوند سپس پوست شان را جدا کنید. در ادامه سیب زمینی ها را با رنده بزرگ رنده کنید یا با گوشکوب بکوبید سپس داخل یک کاسه جادار و مناسب بریزید.

در مرحله بعدی پیاز را پوست بگیرید و به صورت جداگانه رنده کنید سپس با فشار دست آب اضافی پیاز را بگیرید و آنرا به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید. در مرحله بعدی تخم مرغ ها را  داخل یک کاسه جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید.

سپس مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه کنید. اضافه کردن شوید خشک اختیاری است در صورتی که می خواهید شوید خشک اضافه کنید آنرا به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

در مرحله بعدی تخم مرغ را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست و منسجم شوند. حالا مایه کوکو آماده است و در مرحله بعد باید آنرا سرخ کنید ، برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید.

مقداری روغن داخل تابه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کوکو بردارید و به آن شکل دهید سپس در روغن بیندازید. می توانید از قالب های مخصوص هم برای یکدست شدن کوکوها استفاده کنید.

پس از اینکه یک سمت کوکوها سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. کوکو سیب زمینی را می توانید به صورت قالبی هم سرخ کنید. پس از اینکه کوکوها آماده شد آنها را به همراه گوجه فرنگی ، خیارشور و نان سرو کنید.

نکات پخت کوکو سیب زمینی

در صورتی که می خواهید کوکو سیب زمینی خود را در فر بپزید یک قالب مناسب را با روغن کمی چرب کنید سپس مایه کوکو سیب زمینی را داخل قالب بریزید. پس از اینکه مایه کوکو را داخل قالب ریختید حتما روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن کنید تا کاملا گرم شود سپس قالب حاوی مایه کوکو سیب زمینی را داخل طبقه وسط فر قرار دهید. برای پخت کوکو سیب زمینی بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه زمان نیاز است.

البته باید به نکته مهم توجه داشته باشید که درجه حرارت فرها متفاوت است و شما در کمترین زمان یعنی ۳۵ دقیقه حتما به کوکوی خود سر بزنید تا در صورتی که کوکو به طور کامل پخته بود آنرا از فر خارج کنید و غذایتان نسوزد.

استفاده از پنیر پیتزا باعث خوشمزه تر شدن کوکو سیب زمینی می شود ولی به این نکته توجه داشته باشید که کالری غذا را خیلی بالاتر می برد. برای پخت کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا بهتر است کوکو سیب زمینی را در فر درست کنید.

برای این منظور می توانید پنیر را میان مایه کوکو یا مانند پیتزا روی آن قرار دهید که به سلیقه خودتان بستگی دارد. نیمی از مایه کوکو را در قالب فر قرار دهید میان آنرا با پنیر پیتزا پر کنید و باقیمانده مایه کوکو را اضافه کنید و قالب را در فر قرار دهید تا کوکو آماده شود.

برای اینکه کوکو سیب زمینی را به صورت سوخاری طبخ کنید لازم است که مایه کوکو را کمی شل تر از حالت معمول درست کنید. در زمان سرخ کردن کوکوها آرد سوخاری را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر مخلوط کنید و جلوی دست خود قرار دهید.

مقداری از مایه کوکو بردارید و با دست یا قالب به آن شکل دهید سپس درون آرد سوخاری بغلتانید تا تمام قسمت های آنرا آرد سوخاری پوشش دهد. در پایان مانند فلافل داخل تابه گود و پر روغن بیندازید تا کوکو ها سرخ شوند.

تصویر از mahtab_mansoory

همچنین ببینید

کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی یکی از انواع کوکوهای معروف و پر طرفدار ایرانی است. این کوکو در کنار کوکو سبزی از پر مصرف ترین غذاهای فوری محسوب می شوند. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان یک شام یا ناهار سبک سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکوی سیب زمینی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو سیب زمینی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پارسی دی همراه باشید.

کالری کوکو سیب زمینی : برای هر نفر ۱۵۰ تا ۲۰۰ کالری

کتلت سیب زمینی

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت

ابتدا سیب زمینی ها را بشویید سپس داخل یک قابلمه مناسب بریزید. در ادامه چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و آنرا روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید و سیب زمینی ها به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش بمانند تا آبپز شوند.

پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند اجازه دهید کمی خنک شوند سپس پوست شان را جدا کنید. در ادامه سیب زمینی ها را با رنده بزرگ رنده کنید یا با گوشکوب بکوبید سپس داخل یک کاسه جادار و مناسب بریزید.

در مرحله بعدی پیاز را پوست بگیرید و به صورت جداگانه رنده کنید سپس با فشار دست آب اضافی پیاز را بگیرید و آنرا به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید. در مرحله بعدی تخم مرغ ها را  داخل یک کاسه جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید.

سپس مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه کنید. اضافه کردن شوید خشک اختیاری است در صورتی که می خواهید شوید خشک اضافه کنید آنرا به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

در مرحله بعدی تخم مرغ را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست و منسجم شوند. حالا مایه کوکو آماده است و در مرحله بعد باید آنرا سرخ کنید ، برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید.

مقداری روغن داخل تابه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کوکو بردارید و به آن شکل دهید سپس در روغن بیندازید. می توانید از قالب های مخصوص هم برای یکدست شدن کوکوها استفاده کنید.

پس از اینکه یک سمت کوکوها سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. کوکو سیب زمینی را می توانید به صورت قالبی هم سرخ کنید. پس از اینکه کوکوها آماده شد آنها را به همراه گوجه فرنگی ، خیارشور و نان سرو کنید.

نکات پخت کوکو سیب زمینی

در صورتی که می خواهید کوکو سیب زمینی خود را در فر بپزید یک قالب مناسب را با روغن کمی چرب کنید سپس مایه کوکو سیب زمینی را داخل قالب بریزید. پس از اینکه مایه کوکو را داخل قالب ریختید حتما روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن کنید تا کاملا گرم شود سپس قالب حاوی مایه کوکو سیب زمینی را داخل طبقه وسط فر قرار دهید. برای پخت کوکو سیب زمینی بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه زمان نیاز است.

البته باید به نکته مهم توجه داشته باشید که درجه حرارت فرها متفاوت است و شما در کمترین زمان یعنی ۳۵ دقیقه حتما به کوکوی خود سر بزنید تا در صورتی که کوکو به طور کامل پخته بود آنرا از فر خارج کنید و غذایتان نسوزد.

استفاده از پنیر پیتزا باعث خوشمزه تر شدن کوکو سیب زمینی می شود ولی به این نکته توجه داشته باشید که کالری غذا را خیلی بالاتر می برد. برای پخت کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا بهتر است کوکو سیب زمینی را در فر درست کنید.

برای این منظور می توانید پنیر را میان مایه کوکو یا مانند پیتزا روی آن قرار دهید که به سلیقه خودتان بستگی دارد. نیمی از مایه کوکو را در قالب فر قرار دهید میان آنرا با پنیر پیتزا پر کنید و باقیمانده مایه کوکو را اضافه کنید و قالب را در فر قرار دهید تا کوکو آماده شود.

برای اینکه کوکو سیب زمینی را به صورت سوخاری طبخ کنید لازم است که مایه کوکو را کمی شل تر از حالت معمول درست کنید. در زمان سرخ کردن کوکوها آرد سوخاری را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر مخلوط کنید و جلوی دست خود قرار دهید.

مقداری از مایه کوکو بردارید و با دست یا قالب به آن شکل دهید سپس درون آرد سوخاری بغلتانید تا تمام قسمت های آنرا آرد سوخاری پوشش دهد. در پایان مانند فلافل داخل تابه گود و پر روغن بیندازید تا کوکو ها سرخ شوند.

تصویر از mahtab_mansoory

همچنین ببینید

امتیاز دهید


3.5
از

55

کتلت سیب زمینی شیرازی یه نوع کتلت محبوب و دوست داشتنیه. این کتلت خوشمزه با آرد گندم یا آرد شیرینی پزی تهیه میشه و در اون سیب زمینی و ادویه های مختلف به کار میره. اون رو بیشتر به اسم کتلت شیرازی می شناسن و طرفدارای زیادی داره. اگه تا به حال این کتلت جذاب رو امتحان نکردین پیشنهاد می کنم حتما تهیه ش کنین.

طرز پخت کتلت سیب زمینی شیرازی خیلی راحت و آسونه. البته روش های متنوعی هم داره: میشه در مواد این کتلت برای تردتر شدنش از شیر استفاده کرد. میشه تمام مواد رو به طور یک جا با هم ترکیب کرد و خمیر اون رو یک ساعت در یخچال قرار داد تا استراحت کنه. اما یه روش آسون و سریع هم وجود داره که در ادامه قراره در موردش صحبت کنیم. اگه دوست داشتین طرز تهیه کتلت های مختلفی رو یاد بگیرین ما کتلت سیب زمینی شکم پر، کتلت گوشت و قارچ و کتلت گوشت و مرغ رو پیشنهاد می کنیم. و در ضمن امیدواریم از تهیه کتلت سیب زمینی شیرازی لذت ببرین.

 .

کتلت سیب زمینی

عکس از ashpazi_bibi@

.

 

برای تهیه یک کتلت شیرازی بازاری و خوشمزه باید سیب زمینی ها را با پوست خوب بشویید. سپس به همراه مقداری آب آن ها را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزند. برای پخت سیب زمینی ها حدودا 45 دقیقه زمان نیاز است. سیب زمینی ها را پس از پخت، پوست بگیرید و رنده کنید. هم چنین می توانید آن ها را بکوبید تا یک دست شوند.

پیاز را خوب بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را رنده ریز کرده و آب پیاز را جدا کنید. حالا یک تابه روی حرارت متوسط بگذارید و در آن یک و نیم پیمانه آب به همراه یک قاشق غذاخوری روغن بریزید. اجازه دهید مخلوط آب و روغن به جوش بیاید.

 

در این مرحله از تهیه کتلت سیب زمینی شیرازی وقتی آب به جوش آمد باید نمک، زردچوبه، فلفل، پودر سیر و ادویه های دلخواه دیگر را در تابه بریزید. خوب بهم بزنید و بعد آرد شیرینی پزی را به طور کامل به تابه اضافه کنید. مواد کتلت را آن قدر بهم بزنید تا خمیر یک دست شود.

 

حدودا 3 تا 6 دقیقه به مخلوط کردن و هم زدن خمیر ادامه دهید تا اصطلاحا بوی خامی آن رفع شود. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

 

وقتی خمیر کمی خنک شد، تخم مرغ را اضافه کنید و با دست خمیر و تخم مرغ را ورز دهید. سپس این کار را برای تخم مرغ دوم هم تکرار کنید. سیب زمینی و پیازی که قبلا آماده و رنده کرده اید را به مخلوط آرد اضافه کنید. خوب با هم ترکیب کنید. پودر سوخاری را هم روی مواد کتلت بریزید و با دست به خوبی ورز دهید.

 

در این مرحله از تهیه کتلت سیب زمینی شیرازی باید تابه ای روی حرارت ملایم بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید. صبر کنید روغن داغ شود. حالا با دست تکه ای از مواد کتلت بردارید و به آن شکل دهید. می توانید در وسط کتلت به کمک یک قاشق شکاف کوچکی ایجاد کنید. هم چنین می توانید از قالب کتلت شیرازی برای شکل دهی استفاده کنید.

 

شکل دهی به کتلت را برای تمام خمیر آن تکرار کنید و آن ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا خوب مغز پخت شوند. وقتی هر دو طرف کتلت ها طلایی رنگ شد، آماده هستند. کتلت را به همراه گوجه فرنگی تازه، کاهو یا سالاد نوش جان کنید.

 

عکس از mary_food_life@

.

– در صورت تمایل می توانید نمک، فلفل و پودر سیر را به جای اضافه کردن به آب، به خمیر اضافه کنید و با هم ورز دهید. هم چنین به جای روغن می توان از کره استفاده کرد.

– آرد را بهتر است با قاشق چوبی در آب بهم بزنید تا حدی که کاملا جمع و گلوله ای شکل شود.

– علت ایجاد شکاف وسط کتلت شیرازی با آرد این است که کتلت بیش از حد پف نکند و وسط آن خام نماند.

– برای تهیه پودر سوخاری کتلت سیب زمینی شیرازی می توانید نان باگت خشک شده را آسیاب کنید.

– کتلت سیب زمینی شیرازی حتما باید با حرارت ملایم سرخ شود. چون با حرارت زیاد ممکن است وسط آن خام بماند و تلخ شود.

– اگر اولین کتلتی که سرخ کردید ترک برداشت یا از هم باز شد، کمی دیگر آرد سوخاری به مابقی مواد کتلت اضافه کنید.

– این کتلت معمولا به روش دستور بالا و بدون گوشت تهیه می شود. اما کتلت شیرازی با گوشت هم قابل تهیه کردن است. طرز تهیه کتلت سیب زمینی شیرازی با گوشت تقریبا مشابه کتلت گوشت معمولی است.

– عکس اصلی این مطلب از صفحه اینستاگرام hediye_lifestyle@ است.

 

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

کتلت سیب زمینی

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

برای ورود یا ثبت نام شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.

کلمه عبور خود را وارد نمایید.

لطفا برای تکمیل ثبت نام کد ارسال شده به تلفن همراهتان را وارد نمایید.ارسال مجدد کد

لطفا یکی از آدرس های خود را جهت سفارش غذا انتخاب کنید

کتلت سیب زمینی

دراین قسمت قصد داریم طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین کتلت ها را ارائه بدیم؛ کتلت سیب زمینی و گوشت چرخ کرده، بسیار خوشمزه هست. این دستور  را برای مصرف ۵ نفر ارائه میدیم. دربرخی از انواع کتلت ها، ماده ی اصلی رو سیب زمینی تشکیل میده و پیاز هم یکی دیگر از اجزای آن است.

ابتدا برای تهیه این کتلت، تعداد ۳ عدد سیب زمینی متوسط و ۲ عدد پیاز کوچک را رنده میکنیم و آب آنها را کاملا میگیریم. سپس سیب زمینی و پیازی که رنده کرده ایم و آب آن را گرفته ایم داخل یک ظرف مناسب قرار میدهیم. بعد از آن ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم. سپس مقدار کمی زردچوبه، فلفل سیاه، دوعدد تخم مرغ و نمک به مواد اضافه میکنیم. کاملا تمام مواد داخل ظرف رو مخلوط میکنیم و با دست ورز میدهیم تا بطور کامل یکدست و یکنواخت شود. به اندازه چند قاشق، آرد نخودچی به مواد مخلوط شده اضافه میکنیم و دوباره آن را خوب ورز داده و میکس میکنیم. تمام موادی را که داخل ظرف مخلوط کرده بودیم به یک صافی که سوراخ های بسیار ریزی دارد انتقال میدهیم. زیر صافی باید یک ظرف دیگر قرار داشته باشد تا آب اضافی محتویات کتلت از صافی عبور کرده و به درون آن بریزد. میتوانید از صافی توری مانند استفاده کنید، بدین شکل تمام مواد کتلت یکدست و یکنواخت خواهد بود و به آسانی میتوان به آن شکل داد و داخل روغن سرخ کرد.

برای سرخ کردن کتلت ابتدا درون یک ماهی تابه مقداری روغن ریخته و روی گاز با شعله ی متوسط قرار میدهیم تا روغن داغ شود. سپس با کف دست شروع به شکل دادن به کتلت ها میکنیم. به صورت دلخواه شکل داده و یکی یکی داخل روغن قرار میدهیم. درحین سرخ کردن کتلت همیشه دستمال تمیز یا دستمال کاغذی در دسترس باشد، شاید گاهی برای پاک کردن دست ها و دوباره شکل دادن کتلت ها لازم باشد.

طبق ذائقه و دلخواه خودتان میتوانید به مقداری از مواد آماده شده ی کتلت، شوید خشک اضافه، میکس کرده و دونه دونه سرخ کنید. کتلت های آماده را همراه با مقداری جعفری داخل یک دیس کوچک گذاشته و سر سفره نوش جان کنید .

 

 

 

 

 

 

دستور آشپزی بلدی بنویسی؟؟ میخوای از دستور آشپزی نویسی، پول در بیاری؟؟

** اگر همین غذا یا هر غذای دیگه ایی رو خواستین سفارش بدین، روی لینک های زیر کلیک کنین **

دستتون درد نکنه ک مجرد هارو از این سردرگمیه چی بپزم چجوری بپزم خلاص میکنین.دست همه مادرارو میبوسم،خدایی کار خونه خیلی سخته😅😍

عالیه

خیلی خوشکل و خوشمزه ست. من عاشق این کتلتم

چه عکس ها و توضیحات کاملی
ممنون

عالیه

خیلی ممنون عالی بودش http://yon.ir/CjXqQ

بی نظیر بود. ممنونم

کتلت سیب زمینی

خيلي خوشمزست

خوب و مفید بود

خوشمزه به نظر میرسه

خوب بود

👌👌👍

عالی و خوشمزه به نظر میاد حتما در یک وعده غذایی درست خواهم کرد😍

برای دریافت رایگان کتاب “غذاهای چربی سوز و غذاهای چربی ساز” در تلگرام، شماره موبایل خود را وارد نمایید.

برای ورود یا ثبت نام شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.

کلمه عبور خود را وارد نمایید.

لطفا برای تکمیل ثبت نام کد ارسال شده به تلفن همراهتان را وارد نمایید.ارسال مجدد کد

لطفا یکی از آدرس های خود را جهت سفارش غذا انتخاب کنید

کتلت سیب زمینی

دراین قسمت قصد داریم طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین کتلت ها را ارائه بدیم؛ کتلت سیب زمینی و گوشت چرخ کرده، بسیار خوشمزه هست. این دستور  را برای مصرف ۵ نفر ارائه میدیم. دربرخی از انواع کتلت ها، ماده ی اصلی رو سیب زمینی تشکیل میده و پیاز هم یکی دیگر از اجزای آن است.

ابتدا برای تهیه این کتلت، تعداد ۳ عدد سیب زمینی متوسط و ۲ عدد پیاز کوچک را رنده میکنیم و آب آنها را کاملا میگیریم. سپس سیب زمینی و پیازی که رنده کرده ایم و آب آن را گرفته ایم داخل یک ظرف مناسب قرار میدهیم. بعد از آن ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم. سپس مقدار کمی زردچوبه، فلفل سیاه، دوعدد تخم مرغ و نمک به مواد اضافه میکنیم. کاملا تمام مواد داخل ظرف رو مخلوط میکنیم و با دست ورز میدهیم تا بطور کامل یکدست و یکنواخت شود. به اندازه چند قاشق، آرد نخودچی به مواد مخلوط شده اضافه میکنیم و دوباره آن را خوب ورز داده و میکس میکنیم. تمام موادی را که داخل ظرف مخلوط کرده بودیم به یک صافی که سوراخ های بسیار ریزی دارد انتقال میدهیم. زیر صافی باید یک ظرف دیگر قرار داشته باشد تا آب اضافی محتویات کتلت از صافی عبور کرده و به درون آن بریزد. میتوانید از صافی توری مانند استفاده کنید، بدین شکل تمام مواد کتلت یکدست و یکنواخت خواهد بود و به آسانی میتوان به آن شکل داد و داخل روغن سرخ کرد.

برای سرخ کردن کتلت ابتدا درون یک ماهی تابه مقداری روغن ریخته و روی گاز با شعله ی متوسط قرار میدهیم تا روغن داغ شود. سپس با کف دست شروع به شکل دادن به کتلت ها میکنیم. به صورت دلخواه شکل داده و یکی یکی داخل روغن قرار میدهیم. درحین سرخ کردن کتلت همیشه دستمال تمیز یا دستمال کاغذی در دسترس باشد، شاید گاهی برای پاک کردن دست ها و دوباره شکل دادن کتلت ها لازم باشد.

طبق ذائقه و دلخواه خودتان میتوانید به مقداری از مواد آماده شده ی کتلت، شوید خشک اضافه، میکس کرده و دونه دونه سرخ کنید. کتلت های آماده را همراه با مقداری جعفری داخل یک دیس کوچک گذاشته و سر سفره نوش جان کنید .

 

 

 

 

 

 

دستور آشپزی بلدی بنویسی؟؟ میخوای از دستور آشپزی نویسی، پول در بیاری؟؟

** اگر همین غذا یا هر غذای دیگه ایی رو خواستین سفارش بدین، روی لینک های زیر کلیک کنین **

دستتون درد نکنه ک مجرد هارو از این سردرگمیه چی بپزم چجوری بپزم خلاص میکنین.دست همه مادرارو میبوسم،خدایی کار خونه خیلی سخته😅😍

عالیه

خیلی خوشکل و خوشمزه ست. من عاشق این کتلتم

چه عکس ها و توضیحات کاملی
ممنون

عالیه

خیلی ممنون عالی بودش http://yon.ir/CjXqQ

بی نظیر بود. ممنونم

کتلت سیب زمینی

خيلي خوشمزست

خوب و مفید بود

خوشمزه به نظر میرسه

خوب بود

👌👌👍

عالی و خوشمزه به نظر میاد حتما در یک وعده غذایی درست خواهم کرد😍

برای دریافت رایگان کتاب “غذاهای چربی سوز و غذاهای چربی ساز” در تلگرام، شماره موبایل خود را وارد نمایید.

کتلت سیب زمینی
کتلت سیب زمینی
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *