کیومرث نیازآذری

کیومرث نیازآذری
کیومرث نیازآذری

رسانه‌های ایران از دستگیری کیومرث نیازآذری، پدر مصطفی نیازآذری، متهم ردیف پنجم پرونده اکبری طبری توسط حفاظت اطلاعات قوه‌قضائیه خبر دادند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فارس، کیومرث نیاز آذری از زمان تاسیس وزارت اطلاعات تا سال ۱۳۸۵، ریاست اداره کل اطلاعات استان مازندران را بر عهده داشت. او پس از بازنشستگی تقریبا به مدت ۱۰ سال عهده‌دار ریاست دانشگاه آزاد مازندران بود.

مصطفی نیازآذری، فرزند کیومرث نیازآذری، متهم ردیف پنجم پرونده اکبری طبری است که پس از دستگیری طبری از کشور خارج شده و بر اساس اخبار منتشرشده در حال حاضر در کانادا زندگی می‌کند.

او متهم است که با تشکیل ده شرکت صوری در داخل و خارج از ایران، همچنین فاکتورسازی و ثبت سفارش‌های صوری اقدام به خروج ارز از ایران کرده است.

از دیگر اتهامات مصطفی نیازآذری پرداخت رشوه به اکبر طبری به میزان ۵ قطعه زمین در بابلسر است.کیومرث نیازآذری

به گفته نماینده دادستان در پرونده طبری، فرار مصطفی نیاز آذری در قبال رشوه‌ای است که اکبر طبری از او گرفته است که قریب به ۱۵ هزار متر زمین و ۳ طبقه ویلای لوکس به ارزش ۴۲۰ میلیارد ریال در بابلسر است.

درباره نحوه دستگیری کیومرث نیازآذری و ارتباط او با پرونده اکبری طبری تاکنون گزارشی منتشر نشده است. اما رسانه‌های داخل کشور عنوان کرده‌اند که مصطفی نیازآذری به پشتوانه پدرش از رانت‌های مختلف اقتصادی در ایران استفاده کرده است.

اکبر طبری، معاون اجرایی دفتر صادق لاریجانی در دوران ریاست قوه قضاییه اواسط تیرماه سال ۹۸ دستگیر شد.

او در شهریور ماه امسال به اتهام «سردستگی» شبکه رشوه‌گیری و «اخذ رشوه‌های متعدد»، «پولشویی» و برخی اتهامات دیگر در مجموع به ۵۸ سال زندان، انفصال دائم از خدمات دولتی، ضبط اموال ناشی از گرفتن رشوه و پرداخت جزای نقدی ۱۲۰ میلیارد تومانی محکوم شد.

از چهره‌های دیگر معروف پرونده اکبر طبری قاضی منصوری است. جسد او ۳۰ خرداد ما امسال در هتلی در بخارست پیدا شد.

به گفته سخنگوی سازمان هواپیمایی ایران تنها پروازهای داخلی با ۶۰ درصد ظرفیت مسافرگیری کنند و پروازهای بین‌المللی ملزم به رعایت این قانون نیستند.

در همین حال وزارت بهداشت ایران روز پنج‌شنبه از کاهش قربانیان کرونا در یک روز گذشته و افزایش قابل توجه مبتلایان جدید به این بیماری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایرنا، محمدحسن ذیبخش روز پنج‌شنبه، ۱۶ بهمن، گفت: «با توجه به الزام مسافران پروازهای ورودی و خروجی بین‌المللی به ارائه تست پی‌سی‌آر منفی در بازه زمانی حداکثر ۹۶ ساعت پیش از پرواز، نیازی به رعایت پروتکل ۶۰ درصدی در پذیرش مسافران پروازهای بین‌المللی نیست.»

پیشتر انجمن شرکت‌های هواپیمایی نسبت به اجرا نشدن الزام ٦٠ درصد در پروازهای خارجی انتقاد کرده و خواستار آن شده بود که محدودیت ٦٠ درصدی با هدف کمک به اقتصاد شرکت‌های هواپیمایی از پروازهای داخلی نیز حذف شود.

مقامات وزارت بهداشت ایران بارها درباره ورود انواع ویروس جهش‌یافته کرونا از طریق مسافران از مبادی کشورهای خارجی هشدار داده‌اند.

وزارت بهداشت ایران تاکنون ابتلای شش نفر به ویروس جهش یافته در کشور را تایید کرده است.

سخنگوی وزارت بهداشت ایران روز پنج‌شنبه، ۱۶ بهمن‌ماه، از فوت ۶۷ بیمار مبتلا به کرونا و شناسایی ۷۰۴۰ بیمار جدید در یک شبانه‌روز گذشته خبر داد.

به گفته سیما سادات لاری،‌ چهار هزار و ۸۲۵ بیمار در وضعیت شدید این بیماری در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

بر اساس این گزارش، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به یک میلیون و ۴۴۵ هزار و ۳۲۶ نفر و شمار کل جان‌باختگان به ۵۸ هزار و ۲۵۶ نفر رسیده است.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت ایران هم روز پنج‌شنبه از دو برابر شدن تعداد شهرهای پرخطر از نظر آلودگی به کرونا در کشور خبر داد.

آمارهای رسمی وزارت بهداشت درباره کرونا همواره محل تردید بوده و مقام‌های سازمان نظام پزشکی آمار واقعی قربانیان کرونا در ایران را سه تا چهار برابر آمار رسمی اعلام شده برآورد کرده‌اند.

رئیس پلیس فتا در استان مازندران از دستگیری شش نفر به جرم «همکاری با کانال معاند» خبر داد.

سامع خورشاد روز ۱۵ بهمن‌ماه افراد بازداشت‌شده را به تلاش برای «براندازی» حکومت متهم کرد و گفت که آن‌ها با عنوان «مطالبه‌گری» اقدام به انتشار «خبرهای کذب» از اقدامات مسئولان در غرب استان مازندران و کشور در یک کانال خبری می‌کردند.

او درباره این کانال خبری و افراد بازداشت‌شده اطلاعات دیگری ارائه نداد و تنها گفت که یکی از این افراد عضو خانه مطبوعات مازندران بوده و به گفته او «سابقه مجرمیت» داشته‌ است.

آقای خورشاد همچنین از احتمال افزایش تعداد افراد بازداشتی‌ها خبر داد.

در سال‌های گذشته برخی فعالان رسانه‌‌ای به دلیل فعالیت در فضای مجازی با اتهامات امنیتی بازداشت و محاکمه شده‌اند.

از جمله پرونده‌های بحث‌برانگیز در این باره به روح‌الله زم، بنیان‌گذار سایت و کانال تلگرامی «آمدنیوز» بازمی‌گردد.

آقای زم که چند سالی بود در فرانسه زندگی و کار می‌کرد مهرماه ۹۸ در سفر به عراق بازداشت و به ایران منتقل شد.

او به اتهام «افساد فی الارض» و برخی اتهام‌های دیگر در آذر ۹۹ در تهران اعدام شد.

در حالی که وزارت خارجه جمهوری اسلامی اعلام کرده خدمه کشتی کره جنوبی می‌توانند ایران را ترک کنند، سئول می‌گوید تا زمانی که کشتی آزاد نشود، حضور خدمه برای نگهداری از آن ضرورت دارد.

سپاه پاسداران ۱۵ دی‌ماه یک کشتی کره جنوبی را به دلیل آن چه «آلودگی نفتی و مخاطرات زیست‌محیطی» اعلام کرد در نزدیکی تنگه هرمز بازداشت کرد.

مدتی بعد و به دنبال سفر یک هیئت کره‌ای به ایران، وزارت خارجه اعلام کرد همه ۲۰ خدمه این کشتی به جز کاپیتان آن، بر اساس یک «اقدام انسان‌دوستانه» آزاد هستند و می‌توانند کشور را ترک کنند.

این در حالی است که پس از نخستین دیدار کنسول کره جنوبی با کاپیتان کشتی در بندرعباس، این مقام رسمی اعلام کرد که از آنجا که کشتی هنوز آزاد نشده، خدمه آن برای نگهداری، بر روی عرشه می‌مانند.

وزارت خارجه کره جنوبی با این حال از ادامه رایزنی‌ها با مقام‌های جمهوری اسلامی برای آزادی کاپیتان و کشتی و بازگشت همه خدمه خبر داده است.

بر اساس این گزارش، هنوز بحث بر سر ترک یا باقی‌ ماندن خدمه در ایران ادامه دارد و چیزی قطعی نشده است.

خبرگزاری مهر نیز روز پنج‌شنبه، ۱۶ بهمن، به نقل از سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت خارجه ایران نوشت: «به سفیر کره در تهران اطلاع دادیم که خدمه کشتی کره‌ای می‌توانند آزادانه کشور را ترک کنند یا اگر مایل هستند در ایران باقی بمانند.»

وی افزود: «امروز نیز کنسول آنها در بندرعباس بود و به کاپیتان کشتی دسترسی مستقیم پیدا کرد و البته از اینجا به بعد، تصمیم خدمه کشتی است که مایلند در ایران بمانند و یا ایران را ترک کنند.»

پیش از این اعلام شده بود که که خدمه کشتی ۲۰ نفر شامل پنج شهروند کره‌ جنوبی، ۱۱ تبعه میانمار، ۲ شهروند اندونزیایی و ۲ تبعه ویتنام هستند.

این کشتی کره جنوبی در شرایطی توقیف شد که گفت‌و‌گو میان مقام‌های ایران و این کشور درباره آزادسازی هفت میلیارد دلار از پول فروش نفت ایران به کره جنوبی که به دلیل تحریم‌ها در بانک‌های این کشور بلوکه شده، در جریان بود.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت ایران از دو برابر شدن تعداد شهرهای پرخطر از نظر آلودگی به کرونا در کشور خبر داد.کیومرث نیازآذری

کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، شامگاه ۱۵ بهمن در صفحه شخصی توییتر خود نوشت که تعداد شهرستان‌های نارنجی (پرخطر) از ۱۸ به ۳۶ مورد و تعداد شهرستان‌های زرد (خطر متوسط) از ۱۳۰ به ۱۷۸ مورد افزایش یافته است.

آقای جهانپور توضیح نداد که افزایش دوبرابری تعداد شهرهای نارنجی در چه بازه زمانی اتفاق افتاده است. اما سخنگوی وزارت بهداشت ایران ظهر ۱۵ بهمن‌ماه گفته بود که ۱۸ شهرستان کشور در وضعیت نارنجی و ۱۲۴ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

طبق مصوبه ستاد ملی کرونا اگر تعداد بستری‌ها در یک شهرستان چهار نفر در ۱۰۰ هزار نفر اعلام شود، وضعیت آن شهرستان زرد و اگر این آمار شش نفر در ۱۰۰ هزار نفر باشد وضعیت نارنجی و اگر ۱۰ نفر در ۱۰۰ هزار نفر باشد وضعیت آن شهرستان قرمز اعلام می‌شود.

یک عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا هم روز پنج‌شنبه ضمن انتقاد از «عدم اعمال محدودیت‌ها» و «نبود فکر درست» برای آن، درباره خیز دوباره کرونا همزمان با افزایش آمار بستری‌ها هشدار داد.

پیام طبرسی همچنین گفت که اگر خیز دوباره کرونا در اسفند رخ دهد تا اردیبهشت‌ماه طول خواهد کشید.

علیرضا رئیسی، معاون وزیر بهداشت ایران، خبر موافقت این وزارتخانه با اعزام محدود زائر به اماکن زیارتی را تکذیب کرد.

این در حالی است که روز چهارشنبه، ۱۵ بهمن، خبرگزاری‌های ایران به نقل از علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت، از موافقت کلی سعید نمکی، وزیر بهداشت، با سفر زائران به «عتبات عالیات» به صورت محدود و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داده بودند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رئیسی روز پنج‌شنبه، ۱۶ بهمن، به رسانه‌ها گفت: «این موضوع صحت ندارد و چنین مجوزی در شرایط حاضر و تا اطلاع ثانوی نه از سوی وزیر بهداشت و نه وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا صادر نشده و نمی‌شود و خبر منتشر شده درست نیست.»

وی تاکید کرده که این موضوع در کمیته امنیتی و اجتماعی ستاد کرونا نیز بررسی شد و «همچنان اعزام زائران به عتبات عالیات منتفی است.»

روحانیون و مقام‌های مسئول اماکن زیارتی در ایران پس از شیوع کرونا در کشور در ابتدا با بسته شدن این اماکن و تعطیلی نمازهای جمعه به‌شدت مخالفت کردند و تنها پس از افزایش شیوع و شمار قربانیان ناچار به پذیرش آن شدند.

با این حال در حال حاضر نیز به محض کاهش میزان شیوع ویروس کرونا در هر شهر و منطقه‌ای، یکی از برنامه‌هایی که دوباره برگزاری می‌شود، برپایی نماز جمعه است.

خبرها از لبنان از کشف جسد یک فعال سیاسی برجسته این کشور در خودروی او در جنوب لبنان حکایت دارد.

خبرگزاری رویترز روز پنج‌شنبه گزارش داد که جسد لقمان سلیم، از منتقدان جدی گروه حزب‌الله لبنان، روز پنج‌شنبه در خودروی او یافت شده است.

یک منبع امنیتی به این خبرگزاری گفته است که آقای سلیم گلوله خورده است. هنوز انگیزه این قتل مشخص نیست.

لقمان سلیم که خود شیعه بود فعال سیاسی و مدیر یک موسسه تحقیقاتی هم بود.

آن طور که در شبکه‌های اجتماعی آمده است، سلیم در راه برگشت از جنوب لبنان به طرف شهر بیروت بود که در خودروی خود به قتل رسیده است.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه با عبدالله بن زاید آل نهیان، وزیر امور خارجه امارات تلفنی گفت وگو کرده است.

ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای گفته است که آنتونی بلینکن و عبدالله بن زاید آل نهیان در خصوص مسائلی مانند عادی سازی روابط اسرائیل امارات، همکاری برای دفاع از امارات در برابر تهدیدهای منطقه‌ای و همچنین اقدام مشترک در راستای کاهش تنش و درگیری در منطقه صحبت و گفت‌وگو کرده است.

در این بیانیه همچنین آمده است، وزیر امور خارجه آمریکا از پیشرفت‌های به دست آمده در زمینه کاهش اختلافات با قطر استقبال کرد و بر فرصت‌های پیش رو برای امارات متحده عربی جهت کمک‌های بیشتر به برقراری آرامش در خاورمیانه تأکید کرد.

آنتونی بلینکن در توییتی گفت‌وگوی خود را با عبدالله بن زاید آل نهیان «خوب» توصیف کرده است.

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، ویلیام برنز، دیپلمات باسابقه آمریکایی را به عنوان رئیس سازمان اطلاعات مرکزی اطلاعات، سی‌آی‌ای، معرفی کرده است.

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، ویلیام برنز، دیپلمات باسابقه آمریکایی را به عنوان رئیس سازمان اطلاعات مرکزی اطلاعات، سی‌آی‌ای، معرفی کرده است.

کاخ سفید چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد جینا هسپل، رئیس فعلی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، معاونت او را برعهده خواهد داشت.

قرار است که کمیته ویژه مجلس سنا زمانی را برای برگزاری جلسه نشست با ویلیام برنز تعیین خواهد کرد که در آن او به پرسش‌های سناتورها پاسخ خواهد داد.

ویلیام برنز که در دولت اوباما، معاون وزیر خارجه بود، نقش کلیدی در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا و رسیدن به توافق هسته‌ای داشت.

او در دوران مذاکرات محرمانه ایران و آمریکا که پیش از انتخاب حسن روحانی به عنوان رئيس‌جمهور، در کشور عمان شروع شد نیز در کنار جیک سولیوان که اکنون مشاور امنیت ملی جو بایدن است، حضور داشت.

یک پایگاه خبری آمریکا از قول منابعی گزارش داده که وزارت خارجه این کشور به راب مالی نماینده ویژه دولت جو بایدن در امور ایران ماموریت داده که تیمی از کاشناسان و دیپلمات‌های «تیزبین و با نگرش‌های مختلف» را برای مذاکرات هسته‌ای با ایران جذب کند.

پایگاه آکسیوس چهارشنبه ۱۵ بهمن گزارش داد که دولت بایدن در نظر دارد گروهی کاردان و سرسخت را برای مذاکرات جدید با ایران تشکیل دهد و در این میان آقای مالی نیز در تماس با متحدان اروپایی، مقامات اسرائیل و کشورهای عربی درباره مذاکرات آتی با ایران است.

یک منبع رسمی کاخ سفید که نامی از وی برده نشده، به این رسانه گفته است بعد از تشکیل گروه یاد شده، استراتژی آمریکا در رابطه با ایران ترسیم خواهد شد.

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز موضوع تشکیل تیمی «تیزبین» در رابطه با مذاکرات هسته‌ای ایران را تایید کرده است.

ند پرایس با اشاره حضور آقای مالی در دور قبلی مذاکرات هسته‌ای با ایران که منجر به توافق هسته‌ای موسوم به برجام در سال ۲۰۱۵ شد، گفته است آمریکا مطمئن است وی و تیمی که تشکیل خواهد داد، در دور جدید مذاکرات نیز موفق خواهد بود.

با اینحال منابعی به پایگاه خبری آکسیوس گفته‌اند که اسرائیل و برخی کشورهای عربی نگران هستند که آقای مالی موضع «خیلی نرمی» نسبت به ایران دارد.

برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، خصوصا عربستان و امارات به همراه اسرائیل قبلا از سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران حمایت کرده بودند.

پس از انتشار کلیپ «آزار دختری جوان» در خیابان‌های مشهد، سازندگان این ویدئو روز چهارشنبه ۱۵ بهمن به دادسرای این شهر احضار شدند.

در همین حال، یک مقام دادستانی مشهد در گفت‌وگو با رسانه‌های ایران خبرها درباره احضار سازندگان فیلم مزاحمت خیابانی را رد کرده است.

مهدی حقدادی، جانشین معاون دادستان مشهد، با بیان این‌که «احضار تهیه‌کنندگان کلیپ یک دختر مشهدی در پارک ملت صحت ندارد»، مدعی شد که افراد مزبور صرفا برای بررسی ابعاد موضوع «دعوت» شدند.

به گفته این مقام دادستانی، هیچ ارتباطی بین تولیدکنندگان این محتوا و «شبکه‌های معاند» وجود نداشته و حتی تیم تولیدکننده کلیپ، پیشاپیش «صفحه برخی از معاندین را هم بلاک کرده بودند که آن افراد جزو فالوورهای صفحه‌شان نباشند».

در روزهای اخیر، فیلمی با عنوان «دوربین مخفی آزار یک دختر در مشهد» در فضای مجازی منتشر شد که واکنش کاربران ایرانی شبکه‌های اجتماعی به‌ویژه توئیتر را به دنبال داشت.

در این ویدئو دختری با لباس و شلوار گشاد حین پیاده‌روی در پارک ملت مشهد، از سوی مردان متعددی که سر راه او قرار می‌گیرند، با آزار کلامی مواجه می‌شود.

اولین‌بار، حساب کاربری «استودیو ون» در اینستاگرام این ویدئو را منتشر کرد و اندکی بعد، اقدام به حذف آن کرد.

آمارهای رسمی نشان می‌دهد که تعداد مبتلایان روزانه به کرونا در ایالات متحده آمریکا و کانادا به صورت چشمگیری در حال کاهش است اما در مکزیک، برزیل و کلمبیا در حال افزایش است.

«سازمان بهداشت پان آمریکایی» که وضعیت بهداشت در قاره آمریکا را زیر نظر دارد، می‌گوید سه نوع ویروس جهش یافته کرونا در ۲۰ کشور قاره آمریکا مشاهده شده است.

گزارش‌ها حاکی است که تعداد مبتلایان جدید به کرونا در ایالات متحده آمریکا در روز ۱۴ بهمن به ۱۱۴ هزار نفر رسید و روز قبل از آن این رقم ۱۲۶ هزار نفر بود.

طی سه ماه گذشته متوسط مبتلایان روزانه به کرونا در آمریکا بالای ۲۰۰ هزار نفر بود و طی روزهای گذشته این رقم به شدت افت کرده است.

اما وضعیت در آمریکای جنوبی هم از لحاظ ابتلای روزانه و هم قربانیان جدید کرونا در حال بدتر شدن است.

روز ۱۴ بهمن ابتلای نزدیک به ۹۰ هزار نفر به کرونا در آمریکای جنوبی ثبت شد و روز ۱۳ بهمن نیز این رقم حدود ۵۳ هزار نفر بود.

تاکنون ۴۲۰ هزار نفر در آمریکای جنوبی به‌دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان باخته‌اند. این رقم برای آمریکای شمالی ۶۶۲ هزار نفر بوده که حدود ۴۶۰ هزار نفر آن‌ها از ایالات متحده هستند.

علی انصاریان، پیش‌کسوت فوتبال ایران، به علت ابتلا به بیماری کرونا درگذشت.

آقای انصاریان که ۴۳ ساله بود، از حدود دو هفته پیش به دلیل وخامت حالش در بیمارستان فرهیختگان تهران بستری شده بود.

روز سه‌شنبه، ۱۴ بهمن اعلام شده بود که سطح اکسیژن خون آقای انصاریان افت کرده و او به کما رفته است.
محمدرضا هاشمیان، پزشک معالج علی انصاریان، هم در گفت‌و‌گو با خبرگزاری ایرنا، وضعیت او را «پیچیده و بحرانی» توصیف کرده بود و گفته بود «درگیری» ریه انصاریان از مهرداد میناوند هم «بیشتر» است.

مهرداد میناوند، دیگر بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران روز چهارشنبه، هشتم بهمن‌ماه، در حالی جان خود را از دست داد که پزشکان پیشتر اعلام کرده بودند که او با توجه به درگیری ۸۰ درصدی ریه‌اش به آی‌سی‌یو منتقل شده بود و روزهای بعد را در خواب مصنوعی بوده است.

علی انصاریان، بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران است که تجربه بازی در دو تیم استقلال و پرسپولیس را هم در کارنامه خود دارد.

پس از انتشار خبر درگذشت آقای انصاریان، علاقه‌مندان به فوتبال در توییتر و اینستاگرام با انتشار عکس‌ها و ویدئوهای متعدد از این فوتبالیست که در سال‌های اخیر در برنامه‌های تلویزیونی نیز حضور داشت، ناباورانه و با بهت و اندوه، مراتب تاسف خود را از مرگ نابهنگام ستاره سابق تیم ملی ایران ابراز می‌کنند.

وزیر بهداشت ایران می‌گوید شرکت بریتانیایی-سوئدی آسترازنکا اعلام کرده که در ماه جاری میلادی، تحویل ۴.۲ میلیون دوز واکسن کرونا را به ایران در قالب سبد کوواکس آغاز می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید نمکی روز چهارشنبه ۱۵ مهر این خبر را اعلام کرده، اما جزئیات بیشتری در این زمینه در اختیار رسانه‌ها قرار نداده است.

این خبر در شرایطی اعلام می‌شود که پیش از این رهبر جمهوری اسلامی واردات هرگونه واکسن آمریکایی، بریتانیایی و حتی فرانسوی را ممنوع اعلام کرده بود.

خبرگزاری ایرنا نیز به نقل از محمدرضا شانه‌ساز، رئیس سازمان غذا و دارو، نوشته است که واکسن اسپوتنیک‌وی ساخت روسیه «طی دو سه روز آینده وارد کشور می‌شود».

او گفته است که بعد از روسیه، سبد واردات واکسن ایران از کشورهای چین، هند و کوباست.

بحث بر سر واردات واکسن کرونا به ایران در حالی ادامه دارد که این بیماری کماکان در کشور قربانی می‌گیرد و وزارت بهداشت اعلام کرده بار دیگر موارد ابتلا و بستری در نقاط مختلف ایران افزایش یافته است.

سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت امروز اعلام کرد با مرگ ۷۹ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان‌باختگان کرونا در کشور به ۵۸ هزار و ۱۸۹ نفر رسید.

به گفته او، در ۲۴ ساعت گذشته ۶۸۷۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ نیز در ایران شناسایی و ۷۰۱ نفر از آنها بستری شده‌اند.

با این حساب، مجموع مبتلایان به کرونا در ایران بر اساس آمار رسمی، به یک میلیون و ۴۳۸ هزار و ۲۸۶ نفر رسید که ۳۸۳۸ نفر از آنها در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

آمار روزانه کرونا در حالی از سوی مقام‌های دولتی اعلام می‌شود که سازمان‌های معتبر نسبت به درستی آنها تردید دارند و مقام‌های سازمان نظام پزشکی ایران می‌گویند تعداد واقعی قربانیان کرونا در ایران، سه تا چهار برابر آماری است که وزارت بهداشت اعلام می‌کند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با کلیات طرح شفافیت آرای که منجر به علنی‌شدن رای آنها در جلسات مجلس می‌شد، مخالفت کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، روز چهارشنبه ۱۵ بهمن، این طرح با ۱۵۳ رأی موافق، ۶۳ رأی مخالف و ۱۲ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۴ نماینده حاضر در جلسه از دستور کار خارج شد.

طبق آیین‌نامه داخلی مجلس این طرح برای تصویب نیاز به دوسومِ آراء داشت و تنها با اختلاف سه رأی با کلیات آن مخالفت شد.

این طرح در مجلس دهم نیز طرح شده بود ولی رأی نیاورد. در همین حال، خبرگزاری فارس به نقل از احمدعلی کریمی، نماینده اراک، نوشته است که ۵۰ نفر از نمایندگان تقاضای کتبی برای بررسی مجدد طرح داده‌اند.

الیاس نادران و عبدالحسین روح‌الامینی، نمایندگان تهران در مجلس که از مخالفان تصویب این طرح بودند، در جریان بررسی این طرح گفتند این اقدامات «نمایشی» است.

در جلسه بررسی این طرح در مجلس، محمدتقی نقدعلی، نماینده خمینی‌شهر که از موافقان تصویب این طرح بود، گفت که قالیباف قصد کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده دارد و برخی اقداماتی که در زمینه «بحث شفافیت» انجام می‌دهد، «ابزاری برای انتخابات ریاست‌جمهوری» است.

محمدباقر قالیباف که روز گذشته در توئیتی از نمایندگان خواسته بود به این طرح رأی بدهند، امروز در توئیتر نوشت که به این طرح رأی مثبت داده است.

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که شامگاه سه‌شنبه، ۱۴ بهمن، دو مرزبان ایرانی که از سال ۹۷ «گروگان گروه جیش‌العدل» بودند، آزاد شدند.

به گزارش خبرگزاری ایرنا، روابط عمومی این قرارگاه آزادی این دو مرزبان را نتیجه «اقدامات موفق اطلاعاتی» اعلام کرده اما درباره جزئیات این اقدامات هیچ توضیحی نداده است.

این دو مرزبان از جمله مرزبانانی بودند که مهر ۱۳۹۷ در مرز میرجاوه در استان سیستان و بلوچستان توسط گروه جیش‌العدل ربوده و به خاک پاکستان منتقل شدند.

پنج نفر از این مرزبانان حدود یک ماه بعد «با پیگیری‌های دولت پاکستان» شدند و در رزوهای پایانی اسفندماه ۹۷ نیز سپاه از از آزادی چهار نفر دیگر از آنان خبر داد.

گروه جیش‌العدل که تاکنون بارها با مرزبانان ایران در استان سیستان و بلوچستان درگیر شده و تعدادی از آنها را گروگان گرفته یا به قتل رسانده، خود را مدافع «اهل سنت» در استان سیستان و بلوچستان می‌داند.

این در حالی است که مقام‌های ایران این گروه را «تروریستی» و وابسته به کشورهای خارجی معرفی می‌کنند و از آن به عنوان «جیش الظلم» نام می‌برند.

آزاد شدن دو مرزبان سه روز پس از انتشار خبر اعدام جاوید دهقان‌خلد، زندانی بلوچ، رخ داده که جمهوری اسلامی او را «سرکرده گروهک وابسته به جیش‌الظلم» می‌خواند.

البته مقامات قضایی ایران اتهامات آقای دهقان‌خلد را مرتبط با با پرونده عبدالحمید میربلوچ‌زهی که روز ششم دی‌ماه گذشته اعدام شد، عنوان کرده‌اند که در جریان آن، طی تیراندازی در ۲۰ فروردین ۹۴ در کوه بیرک در نزدیکی شهرستان خش در استان سیستان و بلوچستان، دو مأمور سپاه پاسداران کشته شده بودند.
این در حالی است که سازمان عفو بین‌الملل یک روز پیش از اعدام او اعلام کرد که وی در دوران حبس انفرادی «تحت شکنجه قرار داشت» تا به عضویت در گروه «جیش‌العدل» و همین طور تیراندازی مهلک به دو مامور سپاه پاسداران در جریان حمله‌ای در ۲۰ فروردین۱۳۹۴ «اعتراف» کند.


بیشتر

رئیس جمهوری اسلامی ایران

‌«زندگی مردم سخت شد ولی صف نبستند و برای پیدا کردن کالای اساسی از این خیابان به آن خیابان نرفتند؛ هر جا می‌رفتند، کالا بود»

© 2021 تمام حقوق این وب‌سایت، بر اساس مقررات کپی‌رایت، برای رادیو فردا محفوظ است.

فرزند کیومرث نیاز آذری، مصطفی نیازآذری، متهم ردیف پنجم پرونده اکبری طبری است که پس از دستگیری طبری از کشور خارج شد.

به گزارش مشرق، روز گذشته، 6 آذر ماه، در ادامه اقدامات دستگاه قضا در مبارزه با اژدهای هفت سر فساد کیومرث نیاز آذری به اتهام مشارکت در قاچاق حدود ۲ تن طلا توسط حفاظت اطلاعات قوه قضائیه دستگیر شد. اتهام وی مشارکت در قاچاق دو تن طلا عنوان شده است. اما نیازآذری که بود که با دستگیری او دوباره نام برخی از سیاستمداران کهنه‌کار بر سر زبان‌ها افتاده است؟!

کیومرث نیاز آذری از زمان تاسیس وزارت اطلاعات تا سال ۸۵ ریاست اداره کل اطلاعات استان مازندران را بر عهده داشت. وی پس از بازنشستگی در سال ۸۵ تقریبا به مدت ده سال بر صندلی ریاست دانشگاه آزاد مازندران تکیه زد و در نهایت با آمدن علی‌اکبر ولایتی به این دانشگاه ( سال 95)  برکنار شد.

لازم به ذکر است فرزند کیومرث نیاز آذری، مصطفی نیازآذری، متهم ردیف پنجم پرونده اکبری طبری است که پس از دستگیری طبری از کشور خارج شد. او به مشارکت در تشکیل شبکه در امر ارتشاء و پرداخت رشوه به اکبر طبری به میزان ۵ قطعه زمین در بابلسر متهم است.کیومرث نیازآذری

همچنین کیومرث نیازآذری پسرعموی حسین نیاز آذری یکی از نمایندگان شهر بابل هم در مجلس نهم و هم در مجلس دهم می‌باشد.

گفته می شود مصطفی نیاز آذری به پشتوانه پدرش، کیومرث نیاز آذری، از رانت‌های مختلف اقتصادی بهره‌مند شده است و البته شایان ذکر است که خاندان نیازآذری بخش بزرگی از ییلاقات بندپی سوادکوه و بندپی شرقی بابل را به غنیمت گرفتند.

ارتباط کیومرث نیازآذری با فاضل لاریجانی!

وحید شورابی، مسئول مرکز هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های آزاد در صفحه شخصی توئیتر خود نوشته بود: کاملا تصادفی! در زمان ریاست کیومرث نیازآذری بر دانشگاه آزاد مازندران، فاضل لاریجانی به عنوان رئیس واحد آمل زیر نظر نیازی آذری فعالیت میکرد!

کیومرث نیازآذری

رابطه نزدیک کیومرث نیازآذری با هاشمی رفسنجانی و ناطق نوری

بعد  از انتخابات سال 88 و شکست تاریخی میرحسین موسوی که از حمایت‌های تمام و کمال رئیس‌ دولت اصلاحات و مرحوم هاشمی رفسنجانی برخوردار بود، در زمان برگزاری مراسم تنفیذ و تحلیف رئیس‌جمهور منتخب، مرحوم هاشمی برای اینکه در این دو مراسم حضور نداشته باشد به شهرهای شمالی سفر می‌کند. کیومرث نیازآذری کسی بود که از ابتدا تا انتهای سفر در کنار مرحوم هاشمی حضور داشت. 

بخشی از گزارشی که به سفر پرحاشیه مرحوم هاشمی پرداخته بود به خوبی عمق رابطه نیازآذری با رئیس دولت سازندگی را نشان می‌دهد: «حاج آقا در منطقه‌ی کوهستانی لفور به دهکده‌ی «اسب‌خنی» پای می‌گذارد. اسب‌خنی، روستای کوهستانی قبیله‌ی رئیس سابق اطلاعات مازندران، کیومرث نیازآذری (رئیس دانشگاه‌ آزاد کنونی ساری) است. کیومرث، حاج آقا را به «درزی کلا» می‌برد و به افتخار او میزبانی ناهار را ترتیب می‌دهد و به این ترتیب، آیین تنفیذ سپری می‌شود. تحلیف که فرا می‌رسد گروه حاج آقا منطقه‌ی کوهستانی رجه در بابل را به قصد منطقه‌ی لاویج چمستان در شهرستان نور ترک می‌کند. توقف چهار، پنچ ساعتی در اینجا، انسان را از اخبار مراسمات ملی تهران دور می‌کند. حاج آقا ناهار را در دامنه‌ی ارتفاعات برخوردار از چشمه‌های آب گرم صرف می‌کند و ساعاتی بعد، دوباره به آسایشگاه کوهستانی بابل مراجعت می‌کند.»

حمید رسایی نیز در کانال تلگرامی خود پیرامون ارتباط نیازآذری با هاشمی رفسنجانی و ناطق نوری نوشت: ارتباط تنگاتنگ نیاز آذری با ناطق نوری و هاشمی رفسنجانی و حضور آنها در ویلای روستای خلیل کلای نیاز آذری مسئله پنهانی نیست؛ از جمله وقتی ناطق و هاشمی در ایام فتنه سال ۸۸ با غیبت در مراسم تحلیف بیت رهبری به آن ویلا می‌روند. ارتباط اکبر طبری با خانواده نیاز آذری و رشوه‌های اخذ شده بابت رهایی فرزند متخلف نیاز آذری، بخش کوچک این ماجرا می‌باشد.

نقش مصطفی نیازآذری فرزند کیومرث نیاز آذری در پرونده طبری

در جریان پرونده معاونت اجرایی  سابق حوزه ریاست قوه‌قضائیه، یکی از متهمان کلان اقتصادی که پرونده او با اعمال نفوذ طبری بسته شد، مصطفی نیاز آذری فرزند کیومرث نیازآذری است که به طور غیرقانونی از کشور متواری شد.

مصطفی نیازآذری

مصطفی نیازآذری از عناصر اصلی ارتشاء در شبکه اکبر طبری است که با تشکیل ۱۰ شرکت صوری در داخل و خارج از کشور با نفوذ در بستر قضایی و بانکی کشور و با فاکتورسازی و ثبت سفارش‌های صوری اقدام به خروج ارز از کشور کرده و از این طریق به اموال نامشروع زیادی نیز دست پیدا کرده است.

مصطفی نیاز آذری در تاریخ ۲۷ دی سال ۹۰ به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور بازداشت شد؛ اما علیرغم اعترافات صریح وی با دخالت و اعمال نفوذ اکبر طبری حکم برائت او در برخی از عناوین اتهامی صادر و در برخی عناوین اتهامی دیگر نیز مسکوت ماند. 

رسول قهرمانی، نماینده دادستان در پرونده طبری، پیرامون ارتباطات مصطفی نیازآذری و طبری گفته است: «فرار مصطفی نیاز آذری در قبال رشوه‌ای است که اکبر طبری از او گرفته است که قریب به ۱۵ هزار متر زمین و ۳ طبقه ویلای لوکس به ارزش ۴۲۰ میلیارد ریال در بابلسر است.

اهدای ویلایی با این ارزش در قبال کارسازی پرونده وی بوده و سعی کرده اسناد نقل و انتقال آن نیز با پوشش‌هایی انجام گیرد که هیچ اسمی از مصطفی نیاز آذری و اکبر طبری وجود نداشته باشد. بلکه با واسطه بهرام حیدری فر به همسر اکبر طبری منتقل شد که این اقدام با تبانی یکی از سردفتران تهران و با وکالت نامه جعلی صورت گرفت، به طوری که اکبر طبری به جای همسر خود اثر انگشت زد.

این ویلا با نظر اکبر طبری و صرف هزینه‌ها از سوی مصطفی نیاز آذری ساخته می‌شود. اکبر طبری به منظور این که در مراجعات خود به ویلای مذکور از سوی سرایدار شناسایی نشود، خود را حسین معرفی می‌نموده است.

کیومرث نیازآذری

ملک در زمان واگذاری کاربری زراعی داشته، اما اگر زراعی بوده چرا در این ملک ویلای لوکس ساخته شد که این یک جرم دیگر است و بر اساس کدام مجوز بوده است؟

ما اسناد را بررسی کردیم و در دفاتر نیاز آذری هاردی با اطلاعات خوبی به دست آوردیم. در اسناد مالی نیاز آذری پرونده‌ای در خصوص طبری وجود دارد. حساب چک‌ها را درآوردیم که گفتند وصول کردیم و داده‌ایم به متهم طبری. پول‌ها را به صورت نقدی به متهم طبری در دفترش تحویل می‌دادیم و همه چک‌ها وصول شده است.

متهم طبری سال ۸۹ یک میلیارد به نیاز آذری می‌دهد که همان نیز مظنون به پولشویی است. 

۵۰۰ میلیارد تومان ملک در پرونده نیاز آذری وجود دارد. او ۳ هزار سند به نام دیگران داشته است. تا الان نیاز آذری ۱۷۰۰ میلیارد تومان بدهی بانکی دارد.

براساس اخبار غیررسمی مصطفی نیازآذری همان جعبه سیاه پرونده طبری است که اکنون در بهترین نقطه ونکوور کانادا خانه‌ای به ارزش 10 میلیون دلار خریداری کرده و کلیکسیونی از بهترین موتورها و اتوموبیبل‌ها را در پارکینگ خانه خود جای داده است.

حال باید دید در ادامه برخورد با اژدهای هفت‌سر فساد، چه افراد دیگری که در این پرونده‌های فساد دست داشته‌اند به میز محاکمه کشیده می‌شوند. 

کليه حقوق اين سايت متعلق به پایگاه خبري-تحليلي مشرق نيوز مي باشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.

کلید واژه ها:
فرهنگ سازمانی هویت سازمانی رفتارشهروندی سازمانی

کلید واژه ها:
عملکرد تحصیلی دانشجویان انگیزه فن آوری اطلاعات و ارتباطات سواد اطلاعاتی

کلید واژه ها:
رهبری استراتژی آموزش عالی فن آوری اطلاعات و ارتباطات مهندسی فرهنگی ارزش های محوری

کیومرث نیازآذری

کیومرث نیازآذری رئیس سابق اداره کل اطلاعات مازندران- عکس از مشرق نیوز

روز پنجشنبه، ششم آذرماه، برخی از خبرگزاری‌های ایران نوشتند که کیومرث نیازآذری، رئیس سابق اداره کل اطلاعات مازندران و دانشگاه آزاد آن استان، به دست نیروهای حفاظت اطلاعات قوه‌ قضاییه دستگیر شده است. 

کیومرث نیازآذری، پدر مصطفی نیازآذری، متهم ردیف پنجم پرونده فساد در قوه قضاییه است؛ پرونده‌ای که متهم اصلی آن اکبر طبری، معاون سابق رئیس قوه قضاییه است. گفته می‌شود که کیومرث نیازآذری به اتهام مشارکت در قاچاق حدود ۲ تن طلا دستگیر شده است. 

کیومرث نیازآذری از زمان تاسیس وزارت اطلاعات تا سال ۱۳۸۵ ریاست اداره کل اطلاعات استان مازندران را بر عهده داشت. او پس از بازنشستگی در سال ۸۵ تقریبا به مدت ده سال مقام ریاست دانشگاه آزاد مازندران را در اختیار داشت و پس از انتصاب علی‌اکبر ولایتی به ریاست کل دانشگاه آزاد، از آن سمت  برکنار شد.

تارنمای خبری «مشرق‌نیوز» که به نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران نزدیک است، پس از دستگیری کیومرث نیازآذری، در یادداشتی به سابقه نزدیکی این چهره سابق امنیتی با برخی حلقه‌های قدرت پرداخت. در آن گزارش با اشاره به رابطه نزدیک کیومرث نیازآذری با چهره‌هایی مثل هاشمی رفسنجانی و ناطق نوری، دستگیری این چهره سابق امنیتی یک اتفاق مهم در مبارزه با فساد در مملکت قلمداد شده است.کیومرث نیازآذری

حمید رسایی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی ایران، در کانال تلگرامی خود درباره ارتباط نیازآذری با هاشمی رفسنجانی و ناطق نوری نوشت: «ارتباط تنگاتنگ نیازآذری با ناطق نوری و هاشمی رفسنجانی و حضور آنها در ویلای روستای خلیل کلای نیازآذری مسئله پنهانی نیست؛ از جمله وقتی ناطق و هاشمی در ایام فتنه سال ۸۸ با غیبت در مراسم تحلیف بیت رهبری به آن ویلا می‌روند. ارتباط اکبر طبری با خانواده نیازآذری و رشوه‌های اخذ شده بابت رهایی فرزند متخلف نیازآذری، بخش کوچک این ماجرا می‌باشد.»

فرزند کیومرث نیازآذری، مصطفی نیازآذری، متهم ردیف پنجم پرونده اکبر طبری است که پس از دستگیری طبری از کشور خارج شد. او به مشارکت در تشکیل شبکه در امر ارتشاء و پرداخت رشوه به اکبر طبری به میزان پنج قطعه زمین در بابلسر متهم است.

در گزارش مشرق‌نیوز آمده است که خاندان نیازآذری بخش بزرگی از ییلاقات «بندپی سوادکوه و بندپی شرقی بابل» را به غنیمت گرفته‌اند.

در جریان رسیدگی به پرونده فساد گسترده در قوه قضاییه، مصطفی نیازآذری، فرزند کیومرث نیازآذری، غیرقانونی از کشور متواری شد.

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

مصطفی نیازآذری متهم بود که از عناصر اصلی ارتشاء در شبکه اکبر طبری است که با تشکیل ۱۰ شرکت صوری در داخل و خارج از کشور، اقدام به خروج ارز از کشور کرده است.

رسول قهرمانی، نماینده دادستان در پرونده طبری، پیرامون ارتباطات مصطفی نیازآذری و اکبر طبری گفته بود: «فرار مصطفی نیازآذری در قبال رشوه‌ای است که اکبر طبری از او گرفته است که قریب به ۱۵ هزار متر زمین و ۳ طبقه ویلای لوکس به ارزش ۴۲۰ میلیارد ریال در بابلسر است.»

در گزارش مشرق‌نیوز همچنین آمده است: «براساس اخبار غیررسمی، مصطفی نیازآذری همان جعبه سیاه پرونده طبری است که اکنون در بهترین نقطه ونکوور کانادا خانه‌ای به ارزش ۱۰ میلیون دلار خریداری کرده و کلکسیونی از بهترین موتورها و اتوموبیل‌ها را در پارکینگ خانه خود جای داده است.»

 پس از مرگ قاضی منصوری از دیگر متهمان پرونده فساد در قوه قضاییه، که به شکل مشکوکی به قتل رسید، بسیاری می‌گفتند که جعبه سیاه پرونده فساد در قوه قضاییه قاضی منصوری بوده است.

غلام‌حسین اسماعیلی شهریور ماه امسال با اعلام جزئیات احکام متهمان پرونده فساد در قوه قضاییه گفته بود که اکبر طبری در مجموع به ۳۱ سال حبس و حدود هزار میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده است .

از دیگر متهمان این پرونده فساد  بیژن قاسم زاده ، بازپرس بانی فیلترینگ تلگرام در ایران، بود که ببه جرم دریافت رشوه، به ۱۰ سال حبس محکوم شد.  

The online version of the Iranian daily Hamshahri

خبرگزاری فارس نوشت: کیومرث نیازآذری توسط حفاظت اطلاعات قوه‌قضائیه دستگیر شد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، کیومرث نیازآذری توسط حفاظت اطلاعات قوه‌قضائیه دستگیر شد.

کیومرث نیاز آذری از زمان تاسیس وزارت اطلاعات تا سال ۸۵ ریاست اداره کل اطلاعات استان مازندران را بر عهده داشت. وی پس از بازنشستگی در سال ۸۵ تقریبا به مدت ۱۰ سال بر صندلی ریاست دانشگاه آزاد مازندران تکیه زد.

فرزند کیومرث نیاز آذری، مصطفی نیازآذری، متهم ردیف پنجم پرونده اکبری طبری است که پس از دستگیری طبری از کشور خارج شد. او به مشارکت در تشکیل شبکه در امر ارتشاء و پرداخت رشوه به اکبر طبری به میزان ۵ قطعه زمین در بابلسر متهم است.کیومرث نیازآذری

گفته می‌شود مصطفی نیاز آذری به پشتوانه پدرش، کیومرث نیاز آذری، از رانت‌های مختلف اقتصادی بهره‌مند شده است.

مصطفی نیازآذری از عناصر اصلی ارتشاء در شبکه اکبر طبری است که با تشکیل ۱۰ شرکت صوری در داخل و خارج از کشور با نفوذ در بستر قضایی و بانکی کشور و با فاکتورسازی و ثبت سفارش‌های صوری اقدام به خروج ارز از کشور کرده و از این طریق به اموال نامشروع زیادی نیز دست پیدا کرده است.

رسول قهرمانی، نماینده دادستان در پرونده طبری، پیرامون ارتباطات مصطفی نیازآذری و طبری گفته است: فرار مصطفی نیاز آذری در قبال رشوه‌ای است که اکبر طبری از او گرفته است که قریب به ۱۵ هزار متر زمین و ۳ طبقه ویلای لوکس به ارزش ۴۲۰ میلیارد ریال در بابلسر است.

حقوق همشهری‌آنلاین متعلق به موسسه همشهری است

Copyright © 2020 HamshahriOnline, All rights reserved


همشهری محلهDownloads-icon

کیومرث نیازآذری
کیومرث نیازآذری
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *