گواهی ازدواج

گواهی ازدواج
گواهی ازدواج

قدرت گرفته از ابر آروان

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از دلگرم، گرفتن گواهی سلامت بکارت از مواردی است که ذهن بسیاری از دخترها و پسرهای مجرد را درگیر خود کرده است . گرفتن یا نگرفتن این نامه بستگی به فرهنگ و افکار مختلف جامعه دارد و هیچ جای قانون الزامی به گرفتن این گواهی برای دختر وجود ندارد.

مهم ترین نکته پیش از صدور هر گواهی پزشکی، احراز هویت فردی می باشد که قرار است مورد معاینه قرار گیرد. این موضوع در امر صدور گواهی بکارت از اهمیت بیشتری برخوردار بوده و باید دقت و وسواس دو چندانی به خرج داد، چرا که ممکن است فردی به جای دیگری مراجعه و معاینه گردد و گواهی بکارت به نام کسی که باکره نیست، بگیرد و به این وسیله پزشک نادانسته دچار اشتباه گردد. به پرده بکارت (هایمن) نیز گفته میشود. در ادامه این مقاله مهم ترین نکات برای گرفتن سلامت پرده بکارت را به شما خواهیم گفت.

نکته 1

بیماری که صرفا جهت معاینه مراجعه می کند و قرار است که نتیجه معاینه بکارت به صورت شفاهی به وی گفته شود نیاز به احراز هویت ندارد، ولی اگر درخواست گواهی کند باید حتماً احراز هویت شود.

نکته 2

گواهی ازدواج

انجام معاینه بکارت باید با رضایت فرد مورد معاینه و یا والدین و سرپرست قانونی وی صورت گیرد. باید توجه داشت که حتی اگر انجام معاینه بکارت به درخواست مراجع قضایی باشد در این حالت نیز پزشک بدون اجازه فردی که قرار است مورد معاینه قرار گیرد حق معاینه ندارد واگر فرد مذکور اجازه معاینه ندهد باید در پاسخ استعلام مرجع قضایی چنین نوشت که: «نامبرده همکاری لازم جهت انجام معاینه بکارت را ندارد، لذا انجام این معاینه در حال حاضر مقدور نیست.»

نکته 3

بهتر است که گواهی بکارت در دو نسخه تهیه گردد که یکی به فرد معاینه شده یا ولی وی تحویل شده و دیگری نزد پزشک صادرکننده یا در پرونده پزشکی بیمار باقی بماند.

همچنین بهتر است که روی هر یک از دو نسخه گواهی یک عکس جدید از فرد معاینه شده که ترجیحاً به صورت تمام رخ تهیه شده و با چهره فرد مورد معاینه هم خوانی دارد چسبانده شده و روی آن مهر پزشک معاینه کننده زده شود، به طوری که مهر هم عکس و هم برگه گواهی را بپوشاند و در نتیجه امکان تعویض عکس وجود نداشته باشد و سپس روی عکس ممهور را با چسب شیشه ای بچسبانیم تا تعویض آن غیر ممکن گردد.

در این موارد می توان گواهی را به این ترتیب نوشت: «از صاحب عکس الصاقی ممهور به مهر اینجانب بر روی این گواهی که بر اساس شناسنامه ارایه شده، خانم…….. نامیده می شود و اثر انگشت وی نیز در انتهای این گواهی ثبت شده است در تاریخ…. ساعت…. معاینه به عمل آمد و…….».

نکته 4

در امر صدور گواهی بکارت ضروری است که علاوه بر تاریخ، حتما ساعت دقیق معاینه نیز ثبت شود تا این گواهی در آینده مورد سوء استفاده قرار نگیرد. برای بهتر مشخص شدن علت این امر به مثال زیر توجه نمایید:

دختر خانمی توسط خانواده جهت معاینه بکارت در ساعت 10 صبح به پزشک مراجعه نموده و تحت معاینه قرار می گیرد و برای وی گواهی بکارت در همان تاریخ صادر می گردد.

از نظر قانون این گواهی، بکارت فرد مورد معاینه را تا ساعت 24 آن روز اعلام می دارد، در حالی که ممکن است در طی ساعات باقی مانده از آن روز، هر اتفاقی رخ دهد ! که در این حالت پزشک صادرکننده گواهی بکارت فرد مورد معاینه را تا آخرین ساعات آن روز گواهی نموده است. از طرف دیگر لازم است که تاریخ و ساعت صدور گواهی هم به عدد و هم به حروف نوشته شود تا قابل دستکاری نباشد.

نکته 5

نکته بسیار با اهمیت دیگر این است که الزاماً باید گواهی صادر شده به خود فرد تحویل داده شود و اگر وی صغیر یا مهجور بود، گواهی باید تحویل ولی یا قیم وی گردد و پزشک اجازه ندارد گواهی را به سایر بستگان و دوستان فرد مورد معاینه تحویل دهد.

نکته 6

در موارد نادر ممکن است دختر خانمی دارای هایمن بدون سوراخ (Imperforated hymen) باشد که با اولین قاعدگی برای وی مشکلاتی پیش می آید که الزاماً باید توسط پزشک یک برش صلیبی شکل روی هایمن وی به منظور تخلیه محصولات قاعدگی ایجاد گردد.

باید توجه داشت که در موارد پرده بکارت بدون سوراخ لازم است که پس از گرفتن مجوز قانونی اقدام به جراحی و ایجاد برش روی پرده بکارت نمود، ولی در مواردی که باعث بروز علایم حاد شده و وضعیت اورژانسی را ایجاد کرده است، نیازی به اخذ مجوز نبوده و پزشک معالج می تواند پس از ثبت کلیه علایم و تشخیص، اقدام به درمان جراحی بنماید و سپس برای بیمار گواهی مبنی به انجام اقدامات درمانی صادر نماید.

نکته 7

انتخاب و پذیرش بیمار جهت معاینه : نظر به این که این معاینه (به جز در موارد تجاوزات جنسی) حالت اورژانسی ندارد و از طرفی نیاز به مهارت و تجربه دارد، پزشک می تواند بیمار خود را بپذیرد و یا رد نماید. مثلاً اگر بیمار به قصد دریافت گواهی سلامت پردا بکارت مراجعه می کند، بدیهی است پزشک می تواند بیمار را مشروط به اظهارنظر شفاهی بپذیرد یا صدور گواهی را مشروط به سالم بودن هایمن نماید و یا با بیمار شرط کند که اگر تشخیص مشکل باشد، گواهی صادر نمی کند و باید به مرجع دیگری که تبحر بیشتری دارد مراجعه نماید.

نکته 8

در صدور گواهی بکارت بهتر است که چند پزشک با تجربه در کنار یکدیگر اقدام به معاینه و صدور گواهی نمایند، چرا که در این حالت امکان اشتباه بسیار کمتر خواهد بود و از نظر قانونی نیز ارزش و اعتبار این گواهی بالاتر می باشد و دفاع از گواهی صادر شده نیز بهتر صورت خواهد گرفت.

نکته 9

در صورت وجود هرگونه شک و ابهام در تعیین وضعیت بکارت فرد مورد معاینه، نباید اقدام به صدور گواهی کرد و لازم است وی را به فرد با تجربه تر یا به پزشکی قانونی ارجاع نمود.

گواهی سلامت پرده بکارت دختر که از سوی پزشک صادر می شود، برای ازدواج لازم نیست و در هیچ یک از قوانین، اجباری برای دریافت آن وجود ندارد. درخواست از دختر و اجبار او برای مراجعه به پزشک و دریافت گواهی سلامت پرده بکارت، عملی تبعیض آمیز علیه زنان است. در مواردی که دختر از انجام این عمل خودداری کند و از سوی اطرافیان مورد تهمت، تهدید و یا حتی ضرب و شتم قرار گیرد، می تواند علیه آن ها طرح شکایت کند.

از نظر پزشکی به دختری باکره می گویند که پرده ی بکارت دختر سالم باشد. بنابراین حتی اگر پرده بکارت او به یک علت طبیعی و بدون دخول آلت، مانند وارد شدن یک شی در واژن، پاره شود، آن شخص دیگر باکره نخواهد بود.

داخل گواهی سلامت بکارت تقریبا با این جمله بندی توضیح می دهم : ” گواهی می شود در تاریخ —— و ساعت —- پس از اخذ رضایت کتبی از شخص — ساله به نام —- و کد ملی —-، صاحب عکس فوق و اثر انگشت ذیل، و پس از احرازهویت و تطبیق با مدارک شناسایی در حضور—- معاینه پرده ی بکارت به عمل آمده و ———– . “

اما پرده ی بکارت یک سند و مدرک برای یک دختر می باشد و فقط باید نزد خودش باشد. بنابراین گواهی فقط و فقط تحویل به خود شخص (که سن قانونی دارد) می شود. نه همراهش، نه مادرش ، نه نامزدش. این که در این نامه چه چیزی نوشته شده را هم شفاها به کسی جز صاحب نامه توضیح نباید داد. اصل رازداری باید برقرار باشد و حتی منشی و دستیار معاینه کننده نباید راجع به سلامت یا عدم سلامت بکارت شخص اطلاعات داشته باشند.

در این موارد مستقیما به پزشکی قانونی مراجعه کنید تا علاوه بر چک سلامت پرده ی بکارت شما، موضوع را پیگیری کنند. از پیگیری این موضوعات نترسید. پدر و مادران عزیز اگر خدای نکرده این موارد برای عزیز شما پیش آمد از پیگیری کردن نهراسید و فرزندتان را سرزنش نکنید .

اصولا آدمیزاد با هر جای بدنش می تواند فرد دومی را به ارگاسم برساند ! گواهی پرده ی بکارت فقط رابطه ی واژینال را مشخص می کند. اما هرگز نمی توان با این معاینه تشخیص بدهیم آیا فردی در گذشته هیچ گونه تماس بدنی داشته است یا خیر.

گواهی بکارت فقط برای دخول های واژینال صادر می شود.

مقعد فقط توسط پزشکی قانونی و در موارد خاص (که خواسته شده باشد) چک می شود.

در صورت مجبور کردن آقایان به گرفتن پرده بکارت دختر دو حالت بیشتر وجود ندارد

اون دختر باکره نیست، شما قیدش رو میزنید، آبروی اون دختر هم پیش کسی که نسبتی باهاش نداره میره و به احتمال زیاد در خیلی جاهای دیگه هم این مساله از طرف خواستگار و خانواده اش مطرح میشه و خلاصه این که این دختر به عنوان یک زن شناخته خواهد شد.

اون دختر باکره و پاکه، حالا در صورتی که اون دختر شما رو رد نکنه و بنا به دلایلی! (مثلا موقعیت خیلی خوبی که شما دارید) حاضر بشه باهاتون ازدواج کنه ، تا آخر عمر با هم مشکل دارید و زندگی خوبی نخواهید داشت

وب‌سایت هندبوک جرمنی مشتاق است که مطالب را به بهترین شکل در اختیار شما بگذارد. 

ما اطلاعات مربوط به بازدید شما از این وب‌سایت را در قالب «کوکی‌ها» ذخیره می‌کنیم. با استفاده از این وب‌سایت، شما موافقت خود با این موضوع را به صورت ضمنی تایید می‌کنید. 

برای اطلاعات بیشتر در مورد «کوکی‌ها» و نحوه استفاده از آنها لطفا روی لینک زیر کلیک کنید:

قوانین ازدواج در آلمان

در آلمان دلیل ازدواج کردن فقط باهم بودن و با هم زندگی کردن نیست، چون طرفین بدون اینکه ازدواج کنند، میتوانند سالها با هم زندگی کنند حتا فرزند داشته باشند. با این حال، باز هم افراد زیادی دوست دارند که برای باهم ماندن وزندگی مشترک ازدواج کنند. ازدواج رسمی و مدنی اغلب فرایند پیچیده‌ی دارد. در اینجا سعی کردیم توضیح دهیم که اساسی ترین مدارک مورد نیاز و شرایط برای ثبت یک ازدواج رسمی و قانونی چه هستند.گواهی ازدواج

هرگاه شما ازدواج خود را به بطور رسمی و با در نظرداشت شرایط قانونی آن در اداره ازدواج (Standesamt) در آلمان ثبت کنید و مدرک ازدواج دریافت کنید، بصورت قانونی متاهل میباشید. ازدواج هایی سنتی در خانه و یا مساجد و کلیسا ها که بر اساس ادیان مسیحی، اسلام، یهودیت و یا هردین و فرهنگ دیگری صورت می گیرد، اگر بعدا بصورت رسمی به عنوان ازدواج مدنی در اداره مربوط ثبت نشود، اهمیت قانونی ندارد.

اداره ثبت مدنی و قانونی ازدواج در آلمان بنام اشتندیس امت (Standesamt) یاد میشود و مسئول ثبت همه ازدواج ها است. برای ثبت ازدواج خود باید در یکی از نمایندگی های این اداره در محل زندگی خود و یا شریک زندگی خود به تماس شوید و فرم ثبت نام ازدواج (Anmelldung zur Eheschließung) را خانه پری کنید. بعدا شما درمیابید که با شرایط و نوعیت ملیت و اقامت شما چه مدارکی نیاز دارید و باید همه را با فرم متذکره به این اداره بفرستید.

فرم را می توانید از دفاتر ازدواج (Standesamt) دریافت کنید. حتی اگر ترجیح می دهید ازدواج خود را د رشهر دیگری خارج از شهر خود ثبت کنید، بازهم باید درخواستی خود را ابتدا به دفتر ازدواجی که در محل زندگی شما یا شریک زندگی شما واقع شده بفرستید.

برای اینکه بتوانید در تاریخ دلخواه خود ازدواج کنید، باید شش ماه قبل از تاریخ مورد نظر درخواست ازدواج  خود را به اداره ازدواج بفرستید. در برخی موارد، شما می توانید یک تاریخ خاص را از قبل رزرو کنید. اگر تمام اسناد شما آماده باشد و این اداره وقت کافی هم داشته باشد، ازدواج می تواند در عرض چند روز انجام شود.

شما و همسرتان هر دو باید برای ثبت ازدواج حضور داشته باشید. اگر یکی از شما نمی تواند در همان تاریخ حضور داشته باشد، می تواند فرد دیگری را از طرف خودش وکیل (Vollmacht) تعین کند.

نخستین و مهمترین شرط ازدواج در آلمان این است که شما باید مجرد باشید، یعنی قبل از آن با فرد دیگری ازدواج نکرده باشید. علاوه بر این، شما باید سن قانونی را کامل کرده باشید و از لحاظ قانونی صلاحیت (Geschäftsfähig) داشته باشید. به عبارت دیگر، شما باید بتوانید با اراده آزاد تصمیم بگیرید و عواقب اقدامات خود را درک کنید.
ازدواج با اعضای خانواده نزدیک (مثلا پدربزرگ و مادربزرگ، والدین، خواهر و برادر، فرزند یا نوه) در آلمان مجاز نیست. این ممنوعیت همچنین به خواهران و برادرانی که به فرزند خوانده شده اند هم صدق میکند.
از اکتبر سال ۲۰۱۷، زوج های هم جنس هم می توانند در آلمان ازدواج قانونی کنند.

در صورت درخواست ازدواج در دفتر ازدواج، در اصل باید اسناد زیر را ارائه دهید:

•       پاسپورت معتبر ( همچنان در صورت نیاز اجازه اقامت)

•       سند تولد یا یک کپی از پرونده ثبت اعضای خانواده شما که کمتر از ۶ ماه از صدور آن نگذشته باشد.

•       نامه ثبت نام و آدرس (erweiterte Meldebestätigung)، که بیشتر از ۱۴ روز از صدور آن سپری نشده باشد.  

•       در صورتی که قبلا ازدواج کرده بودید، مدرک ثبت ازدواج و حکم قانونی طلاق یا گواهی مرگ همسر سابق.

•       برای کسانیکه بالای سن ۱۸ سال به آلمان آمده‌اند مجرد خط از مراجع قانونی کشور شان که نشان دهد در آن کشور هیچ ازدواجی نداشته اند و فعلا هم مجرد هستند.

شهروندان خارجی به یک مدرک دیگری بنام (Ehefähigkeitzeugnis) نیز نیاز دارند. این سند نشان میدهد که ممانعتی برای ازدواج فرد وجود ندارد. برای دریافت این مدرک باید به سفارت کشورخود مراجعه کنید. اگر شما به دلیل شرایط پناهندگی خود نمیتوانید به سفارت کشور خود مراجعه کنید و یا سفارت کشور شما نمیخواهد صادر کند، می توانید درخواست معافیت از این مدرک را در دادگاه عالی منطقه خود از طریق همان دفتر ثبت ازدواج که میخواهید بفرستید، اگر معافیت صادر شود برای شش ماه معتبر است. سعی کنید قبل از تعین کردن تاریخ ازدواج خود، حتما به این اداره مراجعه کنید و در باره همه شرایط و مدارک به درستی معلومات دریافت کنید.

لطفا توجه داشته باشید: مدارک ازدواج خارجی باید توسط مقامات در کشور خود شما ترجمه و تایید شده و همچنین توسط سفارت آلمان در کشور شما به رسمیت شناخته شود. این فرآیند معمولا هزینه بر و وقت گیر است.

هزینه های یک ازدواج مدنی در ایالت های مختلف آلمان فدرال متفاوت است. تاریخ تعین شده برای ازدواج، تعداد مدارک و تصدیق نامه‌های مورد نیاز، روی قیمت تاثیر می گذارد. به طور کلی هزینه‌ها بین ۵۰  تا ۱۰۰ یورو است. اگر تصمیم بگیرید روز شنبه و یا یکشنبه ازدواج کنید هزینه ها بالاتر هستند.

 

ثبت ازدواج معمولا حدود ۳۰ دقیقه طول می کشد و توسط یکی از مسئولین در اداره ازدواج انجام می‌شود. هر دو طرف باید شخصا حضور داشته باشند تا اعلام کنند که مایل به ازدواج هستند. أحوال پرسی، سوالات مربوط به اطلاعات شخصی، کلمه بله و امضای سند ازدواج بخش مهمی از ازدواج است. شما همچنین می توانید حلقه های عروسی را مبادله کنید، شاهدان ازدواج داشته باشید، یا نوازندگان را به اداره ازدواج بیاورید.

 

بلی می توانید در خارج ازآلمان هم ازدواج کنید. در این حالت، شما باید هم از قوانین ازدواج مربوط به آلمان پیروی کنید و هم قوانین کشوری که در آن ازدواج میکنید. قبل تعین تاریخ ازدواج با اداره ازدواج در کشوری که میخواهید در آن ازدواج کنید تماس بگیرید و مطمئن شوید که اسناد مورد نیاز را دارید. اسناد لازم شامل پاسپورت، گواهی تولد، اجازه اقامت و گواهی عدم وجود مانع برای ازدواج  است. در اصل، شما باید همه اسناد مورد نیاز در کشور انتخابی خود را ترجمه کنید و آنها را قبل از تاریخ ثبت ازدواج خود به صورت رسمی تایید کنید.

در بعضی از کشورها مانند دانمارک شما نیاز به اسناد کمتری دارید. این بدان معنی است که اگر شما نمی توانید تمام مدارک لازم برای ازدواج را در آلمان کامل کنید، ممکن است در دنمارک راحت تر بتوانید ازدواج خود را ثبت کنید و آلمان هم قبول میکند.

اگر شما در خارج از آلمان ازدواج کنید، باید ازدواج خود را در آلمان نیز ثبت کنید. برای انجام این کار، شما باید درخواست تائید گواهی ازدواج را به دفتر ثبت ازدواج (Standesamt) در آلمان ارسال کنید و بعد از ثبت ازدواج شما در آلمان و دریافت تائیدی شما قانونا در آلمان هم زن و شوهر هستید.

لطفا توجه داشته باشید: اگر در خارج از آلمان ازدواج کنید و شریک زندگی شما مجوز اقامت آلمان را نداشته باشد، باید برای سفر او به آلمان برایش ازسفارت آلمان درخواست ویزه کنید. این ویزه به  نام  (Ehegattennachzug) یاد میشود. آشنایی ابتدایی همسر شما با زبان آلمانی، بیمه درمانی، فضای کافی برای زندگی و درآمد کافی شریک زندگی که اقامت آلمان را دارد از جمله پیش نیازهای ورود همسرتان پس از ازدواج به آلمان است. بعد از ورود باید از اداره أمور خارجیان (Ausländerbehörde) درخواست اجازه اقامت کنید.  

 

اگر پارتنر شما هنوز در خارج از کشور باشد، می تواند از سفارت آلمان در کشورش و یا دیگر سفارتهای آلمان درخواست ویزای ازدواج در آلمان کند. اگر همه مدارک و شرایط شما درست باشد میتوانید برای پارتنر خود ویزا دریافت کنید. این ویزا یا اجازه اقامت به مدت سه ماه معتبر است و می تواند توسط اداره مهاجرت به مدت سه ماه دیگر تمدید شود. در طول این سه تا شش ماه، ازدواج شما باید به طور رسمی ثبت شود. در غیر این صورت، شریک زندگی شما ممکن است مجبور به ترک  آلمان شود.

 

اگر شما با فردی که دارای تابعیت آلمان است ازدواج کنید، به طور خودکار به عنوان یک شهروند آلمانی محسوب نمی‌شوید، اما شما یک اقامت سه ساله دریافت میکنید. پس از این سه سال، اگر پیش نیازهای لازم (مهارت های زبان، داشتن درآمد خوب و غیره) را داشته باشید میتوانید درخواست اجازه اقامت دائم کنید. علاوه بر این، پس از سه سال اقامت قانونی در آلمان و گذشتن دو سال از ازدواج، می توانید برای شهروندی آلمان درخواست کنید، در صورتی که تمام شرایطی که برای شهروندی آلمان نیاز است را بر آورده کنید.

در صورتی که شریک زندگی شما تابعیت آلمان را ندارد، بلکه اجازه اقامت آلمان (یا اجازه اقامت دائم) دارد، اگر تا اندازه متوسط زبان آلمانی بلد باشید، شما هم اجازه اقامت سه ساله دریافت میکنید.

با این حال، اگر شما با اشخاص زیر ازدواج کنید، با وجود ازدواج برایش اقامت صادر نمیشود.

•       اگر با شخصی ازدواج کنید که با شما زندگی نمیکند.

•       اگر مرتکب جنایات جدی شده  باشد که ممکن است باعث اخراجش از آلمان شود.

•        فردی که قبل از درخواست عروسی برایش دیپورتی آمده است.

لطفا توجه داشته باشید: اگر ازدواج تنها  برای دریافت حق اقامت برای یکی از طرفین در آلمان باشد (یعنی بدون ازدواج، شریک زندگی شما مجبور به ترک آلمان است)، ممکن است که مقامات همه انگیزه ها و دلایل ازدواج را به طور کامل بررسی کنند. اداره مهاجرت یا پلیس می تواند در باره شما و شریک زندگی شما از همسایگان همه موارد را بپرسد و یا برای دیدن اینکه آیا شما  زن و شوهر هستید یا فقط به اصطلاح «ازدواج دروغی و مصلحتی» (Scheinehe) برای کسب اجازه اقامت انجام داده‌اید، بدون اطلاع به خانه شما سر بزند.

 

برای بیشتر خارجیان مقیم آلمان، انجام ازدواج در کشور دیگری مانند دنمارک و غیره راحت تر است. بیشتر کشورهای اروپایی برای ازدواج مدنی (قانونی)، شرایط بهتر و آسان‌تری دارند.

۰۶۹۲۰۳۱۴۲۴۲

گواهی ازدواج

برای معلومات و راهنمایی های حقوقی به این شماره موسسه پرو ازول تماس بگیرید.

© 2020 کلیه حقوق برای موسسه کارمندان جدید رسانه های المان (NDM) محفوظ است.


راهنمای
صدور گواهی تجرد

1- تعریف گواهی تجرد:

گواهی است مبنی بر اینکه صاحب
شناسنامه سابقه ازدواج نداشته و یا ازدواج واقع شده منجر به جدایی بر اثر طلاق، فسخ نکاح، بذل یا انقضاء مدت در ازدواج منقطع و فوت
همسر شده باشد.درخواست کننده گواهی تجرد صرفاً صاحب شناسنامه می باشد. 


گواهی ازدواج

2- نحوه ارائه تقاضا:

    1-2-
شما می توانید از طریق
این سامانه  و با کلیک کردن بر دکمه “دریافت خدمت” در زیر همین صفحه، فرم درخواست را تکمیل و به صورت الکترونیکی برای سازمان ثبت احوال ارسال  و شماره پیگیری دریافت نمایید.

    2-2- از این پس
شما می توانید با استفاده از صفحه “پیگیری” در
سامانه و وارد نمودن شماره پیگیری، وضعیت رسیدگی به درخواست خود را پیگیری نمایید.

    3-2- پس از آنکه گواهی تجرد صادر گردید، پیامی مبنی بر صدور آن در صفحه “پیگیری” ظاهر
خواهد شد .  پس از مشاهده این پیام، می توانید با همراه داشتن مدارک ذیل شخصاً ( یا وکیل قانونی با ارائه اصل شناسنامه و وکالتنامه رسمی که منحصراً به اخذ گواهی تجرد در وکالتنامه وی اشاره شده باشد) به اداره کل اسناد امور هویتی ایرانیان خارج از کشور  سازمان ثبت احوال کشور مراجعه و گواهی را تحویل بگیرید.


مدارک مورد نیاز:

    4-2- تحویل گواهی منوط
به عدم وجود مغایرت بین اطلاعات مندرج در شناسنامه و سوابق سجلی موجود در سازمان
ثبت احوال کشور خواهد بود.

    5-2- تحویل گواهی تجرد، صرفاً در
اداره کل امور هویتی ایرانیان خارج از کشور به آدرس
:تهران – خیابان امام
خمینی نبش
شیخ هادی انجام می
گیرد.


تماس با واحد پاسخگوی خدمت:
021-60902531

“); d.close(); w.focus(); }

بکارت موضوعی است که همچنان نوعی معیار شرافت برای زنان در جوامع سنتی به شمار می‌آید، شمار زیادی از قتل‌های ناموسی در جوامع سنتی بر سر موضوع بکارت است. کافی است مردی مدعی باشد که همسرش باکره نبوده تا بخشی از جامعه و فرهنگ مردسالار مجوز ترک همسر، آسیب رساندن به او یا حتی قتل همسر را برای مرد صادر کند، در بستر چنین فرهنگی است که علم نیز به کمک عرف می‌آید تا باکره بودن یا نبودن زن را ثابت کند. صدور گواهی بکارت اما تنها جنبه‌ی فرهنگی و عرفی ندارد.

 

مراجعین عزيز توجه فرمایند:

 

گواهی ازدواج

 

 

 

 

 

مدارک لازم جهت انجام عقد شرعی:

 

1- ارائه اصل مدرک شناسائی معتبر کشور مادر (اتباع ایرانی می بایست اصل شناسنامه ایرانی خود را به همراه داشته باشند).

 

2- ارائه اصل مدرک شناسائی معتبر سوئدی مانند گواهینامه رانندگی، گذرنامه یا کارت شناسائی.

 

3- ارائه گواهی یا مدرکی که مجرد بودن درخواست کنندگان را برای مرکز محرز نماید.

 

4- چنانچه اولین ازدواج خانم باشد رضایتنامه پدر یا جد پدری باید ارائه شود. در صورتی که پدر خانم در قید حیات نمی باشد، ارائه گواهی فوت الزامی است.

 

5- چنانچه خانم قبلا شوهردار بوده، ارائه گواهی آخرین طلاق شرعی الزامی می باشد.

 

6- ارائه اصل گواهی ثبت از اداره مالیات، Personbevis (پرشون بویس) با عنوان Familjebevis (فامیلیه بویس) برای هر یک از درخواست کنندگان (از تاریخ صدور این گواهی نباید بیش از یک ماه گذشته باشد).

 

7- تکمیل فرم شماره 110 – وکالت ازدواج شرعی.

 

8- تکمیل فرم شماره 111 (ثبت نام اعضا و مراجعین مرکز).

 

9- تکمیل فرم شماره 132 جهت گرویدن به دین مبین اسلام (در صورتی که یکی از زوجین مسلمان نباشد).

10- پرداخت مبلغ 1200 کرون به عنوان هزینه. مبلغ مورد نظر را می توانید مستقیما به دفتر مرکز تحویل داده و یا به شماره حساب 1-643195 (پلوس جیرو) به نام Imam Ali Islamic Center واریز نمائید. امکان پرداخت با کارت اعتباری نیز در داخل دفتر مرکز موجود می باشد.

 

 

 

توجه!

 

 

چنانچه مرد و زن در گذشته با هم ازدواج شرعی کرده باشند و اکنون برای ثبت ازدواج نیاز به مدرک دارند می توانند برای دریافت این گواهی مدارک ذیل را به مرکز ارائه نمایند.

 

 

گواهی ازدواج

مدارک لازم:

 

1- ارائه اصل مدرک شناسائی معتبر کشور مادر (اتباع ایرانی می بایست اصل شناسنامه ایرانی خود را به همراه داشته باشند).

 

2- ارائه اصل مدرک شناسائی معتبر سوئدی مانند گواهینامه رانندگی، گذرنامه یا کارت شناسائی.

 

3- چنانچه خانم قبل از ازدواج کنونی خود شوهردار بوده، ارائه آخرین گواهی طلاق شرعی الزامی می باشد.

 

4- ارائه گواهی ثبت از اداره مالیات Personbevis (پرشون بویس) با عنوان Familjebevis (فامیلیه بویس) از اداره مالیات برای هر یک از درخواست کنندگان (از تاریخ صدور این گواهی نباید بیش از یک ماه گذشته باشد).

5- تکمیل فرم شماره 110 – وکالت ازدواج.

 

6- تکمیل فرم شماره 111 (ثبت نام اعضا و مراجعین مرکز).

 

7- تکمیل فرم شماره 112 جهت گرویدن به دین مبین اسلام (در صورتی که یکی از زوجین قبلا مسلمان نبوده و به دین مبین اسلام گرویده اند).

 

8- ارائه گواهی از یکی از مراکز اسلامی يا استشهاد محلی دال بر وقوع ازدواج شرعی.

 

9- پرداخت مبلغ 1200 کرون به عنوان هزینه. مبلغ مورد نظر را می توانید مستقیما به دفتر مرکز تحویل داده و یا به شماره حساب 1-643195 (پلوس جیرو) به نام  Imam Ali Center واریز نمائید. امکان پرداخت با کارت اعتباری نیز در داخل دفتر مرکز موجود می باشد.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2012 All rights Reserved.

Datavägen 2 B , 175 43 Järfälla

Tel: 08-580 123 14      Bankgiro: 873-0087

Orgnr: 802465-6913      Plusgiro: 64 31 95-1

IBAN: SE6195000099601806431951

www.imamalicenter.se – info@imamalicenter.se


اوقات شرعیDownloads-icon


Downloads-icon


110 Downloads-icon


111 Downloads-icon


132 Downloads-icon


110 Downloads-icon


111 Downloads-icon


112 Downloads-icon


اوقات شرعیDownloads-icon

%PDF-1.4
%쏢
5 0 obj
>
stream
xiǑ

19 + یازده =

عضویت در وکالت آنلاین
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
نام کاربری خود را فراموش کرده اید؟

بررسی صحت نام کاربری

19 + یازده =


ورود به وکالت آنلاین

گواهی ازدواج

برای آگهی از آخرین اخبار وکالت آنلاین عضو شوید!

دکتر امین گلریز فارغ التحصیل رتبه یک دکتری، دارای سابقه قضایی، نویسنده کاملترین شرح قانون مجازات، عضو هیات علمی دانشگاه، پژوهشگر برتر کشور ، وکیل پایه یک دادگستری ،عضو کانون وکلا مرکز

محبوبه پولادزاده وکیل پایه یک دادگستری کارشناس ارشد جزا و جرم شناسی

وحید بهزادی اصل وکیل پایه یک دادگستری متخصص در قراردادهای تجاری بین المللی، قراردادهای صنعتی ‌ و پیمانکاری، حقوق دریایی و کشتیرانی، امور مالی، ملکی، ثبتی و امور تجاری

علی رمضانزاده وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی کانون وکلای دادگستری مرکز ،بیست سال سابقه کار قضایی و وکالت ،داشتن تجارب و تخصص در امور ملکی و اراضی و نیز مطالبات

گواهی ازدواج

با سلام / اگر نشانه هایی از بدبینی در او و خانواده اش می بینید بهتر است گواهی را بگیرید گرچه اجبار ندارید اگر ادعا نماید فورا بایستی دادخواست …

مشاهده پاسخ کامل

وکالت
آنلاین
جامع ترین وب سایت اطلاع رسانی حقوقی کشور می باشد که با عضویت ده ها هزار
وکیل دادگستری در سراسر ایران خدمات حقوقی
به
متقاضیان ارائه می نماید. وکالت آنلاین با توجه به پتانسیل ذاتی خود خدمات مشاوره
حقوقی،
وکالت دعاوی حقوقی را توسط بهترین و متخصص ترین ارائه می نماید.

وکالت آنلاین در شبکه های اجتماعی

برای آگهی از آخرین اخبار وکالت آنلاین عضو شوید!

گواهی ازدواج
گواهی ازدواج
0

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *